#helizahelmi

44,859 posts tagged with #helizahelmi

Photos and Videos about #helizahelmi

Wahh😄amazing sangat hasil nya😄 Nampakkan perbezaan kulit sebelum dan selepas guna mary kay!😄😄😄 Kulit yg dulu sensitif dan nampk sakit kini dah makin pulih dan tunjukkan perubahan positif!😍😍😍 Hanya dengan rawatan basic timewise dan cc cream saja!nampak kan tak perlu melabur banyak tapi kulit sihat juga.dan basic timewise ni mampu tahan penggunaan selama 8 bulan!🙂 Cc cream pula mmpu bertahn slama 1 tahun jimat sangat2 kan😙😙😚 UNTUK SIAPA MIRACLE TIMEWISE SET NI? 😙Sangat highly recommended untuk sesiapa yang nakkan rejim penjagaan kulit yang mampu lawan penuaan - khusus untuk kulit nampak lebih muda😍😍 ❤1. TimeWise 3-In-1 Cleanser 👉Produk pembersih TimeWise® gabungkan antipenuaan dengan tiga fungsi penting dalam satu produk iaitu membersih, mengelupas dan menyegarkan – serlahkan kulit untuk nampak lebih muda. ❤2. TimeWise Age-Fighting Moisturizer 👉Losen mewah emolien ni gabungkan penghidratan 10 jam dengan kompleks berpatená untuk proses pembaharuan kulit secara semula jadi, tampilkan kulit yang lebih pejal, lebih licin dan kurang garis dan kedutan. Cc cream pula apa manfaatnya? 😙merawat kulit 😗sangat best utk base makeup tak bercapuk dan ssuai utk oily skin 😙sambil pakai sambil merawat kulit kan😄 😙yang penting jimat sbb tahan pnggunaan 1 tahun Jom2 ws ana utk dptkan free consultation! Ws 0175010563 #marykay #marykayproducts #marykaymalaysia #marykaykl #marykaypetaling #marykayskincare #marykaycosmetics #topglobalproduct #malaysia #visitmalaysia2020 #naturalbeauty #mirafilzah #helizahelmi #emmamaembong #yusufiskandar #laralana #enterpreneur #beautyconsultant #2018#jimathebat#terlajakjimat#visitmalaysia#kualalumpur#ubatjeragat#ubatjerawat#ubatparut#kulitsihat#marykaybangsar

Haaa ada promo lagi ana nak share hrini.hari ni saja tauu.jom grab😙😙😙 Promo apa ya hrini😄😄tara😄 🌸TIMEWISE REPAIR NIGHT TREATMENT WITH RETINOL🌸 Siapakah yang HARUS menggunakan regime Skincare Timewise Repair🤔🤔 🎯Mereka yang berusia 40an. 🎯Mereka yang berusia 30an yang menampakkan penuaan. 👉KELEBIHANNYA SEMASA KITA LENA DI ULIT MIMPI NAN INDAH 😴😴😴 ✔Membantu mengaktifkan kolagen secara semulajadi ✔Membantu mempercepatkan kitaran sel-sel untuk mengembalikan kulit agar tampil berseri. ✔Mengurangkan garisan dan kedutan pada wajah ✔Memulihkan tona kulit agar sekata ✔ Kawasan leher lebih lembut, licin dan tegang. ✔Meningkatkan kelembapan kulit wajah sepanjang malam. Jom grab cepat2 dgn ana!promo habis! Ws 0175010563 #marykay #marykayproducts #marykaymalaysia #marykaykl #marykaypetaling #marykayskincare #marykaycosmetics #topglobalproduct #malaysia #visitmalaysia2020 #naturalbeauty #mirafilzah #helizahelmi #emmamaembong #yusufiskandar #laralana #enterpreneur #beautyconsultant #2018#jimathebat#terlajakjimat#visitmalaysia#kualalumpur#promohabis#promomarykay#ubatjeragat

Kakfa hamparkan kasih sayang ini pada kalian. ❤ Pagi! . . Link order dekat bio taw 😊

"Muka jadi lembut & jerawat cepat kecut" . Feedback salah sorang pengguna sabun resdung by @ha_waa_hq . Harga sangat lah murah. Berbaloi. Tahan sehingga 10 hari / lebih. Hanya rm6 sahaja. . Berminat boleh terus wassap kakwa: 01126934134 . #serumrambut #serumrambutrm10 #natural #hawaasecret #hawaahq #jomcanteq #helizahelmi #raffmawar #aimantino #jagarambut #hawaahairserum #letscanteq #miracleserum #serumbotox #serumrm20 #jeragat #jerawat #hurrtv #fattzura #wanihasrita #sabunhomemade #sabunjerawat #sabunjeragat #furaiha #sabunpinkdelima #feedbacksabunpinkdelima #feedbacksabunresdung

Jgn terlalu obses sebab nak cantik. Tapi guna bahan2 kimia yg bolej bhyakan kulit kita. . Jom bertukar ke produk natural☺ . In shaa Allah di jamin selamat. Tiada bhan2 yang blH rosakkan kulit.☺ . . #haiserum #serum #serumrambut #serumrambutrm10 #natural #hawaasecret #hawaahq #jomcanteq #helizahelmi #raffmawar #aimantino #jagarambut #hawaahairserum #letscanteq #miracleserum #serumbotox #serumrm20 #jeragat #jerawat #hurrtv #fattzura #wanihasrita #sabunhomemade #sabunjerawat #sabunjeragat #furaiha

_ RESTOK!!!! _ Handsock JANNAH LONG #rockhandsockjannahlong ni BEST sebab: _ ☆ EKSKLUSIF dihiasi manik crystal ☆ bertali di ibu jari ☆ tak ketat ☆ tak melekap ☆ kembang di bahagian atas ☆ hujung bergetah ☆ material stretchable 🍎 free size S to L only ☆ mudah pakai dan tanggalkan ☆ panjang sampai armpit _ 🌟sesuai dipakai dengan baju berlengan pendek _ _ Follow @katalog_rocksox_hq Follow @katalog_rocksox_hq Follow @katalog_rocksox_hq _ _ _ #rocksoxlover #handsockpremium #handsock #rockhandsock #muslimah #islam #ustaz #uiam #handsockeksklusif #handsocklycra #daipendakwahnusantara #usrah #stongan #handsockjejari #borong #kualalumpur #hijabista #sis #helizahelmi #dai #safmuslimah #handsockmuslimah #ajimaura #handsock #tvalhijrah #handsockmuslimah #rocksox #purdah #jubah #assalamualaikum

Lubna Basic shawl ni ada 5 warna mengikut tema musim luruh tau.. Boleh la awak2 veerrrangan ala2 'Autumn In My Heart' gitu.. Nostalgia sungguh kan? Zaman hakak tau cerita tuuu sebab tu nostalgia sangat 😁 . . yang pasti Shawl ni Labuh, tak jarang dan senang dibentuk 😍 Nak buat style apa? korang just cakap jerrr.. dengan lubna Basic, In sya Allah 'menjadi'👍🏻❤ . . kami memudahkan pembelian anda! hanya tekan link whatsapp di bio profile kami! dah tak perlu susah2 save no 👍🏻👍🏻👍🏻😘 . Shawl (selendang)🍂 . Size : 200cm x 75 cm (2meter panjang) Type: shawl Material: Chempaka Crepe Sewing: Baby seam Charm: Rose Gold metal plate Specilities: Tak jarang & ironless . Semua tudung plain ini didatangkan dengan harga ISTIMEWA: RM49 ❤ . Buy NOW from Us , Stokis Sah #hgstokis id: SG0021 #helizaguzelhive 📱 WhatsApp 011-37604235 atau DM pun boleh😍😍😍 . Postage RM8 sem/ RM12 Sabah Sarawak . #teamhelizahelmi #zaraafeeya #zaraafeeyahhguzelhive #helizahijab #helizahelmi #hazwanihelmi #helizahelmiguzelhive #officialstockisthelizahelmiguzelhive #helizaguzelhive #guzelhive #guzelhivestokist #helizaguzelhivestokissungaibuloh #lubnabasic

🌸 Lyanna Kurung / KM1055🌸 --------------------------------------- . (+ )MATERIAL: Santino Silk ✔Rasa Macam Silk, ✔Lembut, Senang Iron, ✔Tak Panas, ✔Tak Jarang, Selesa Dipakai . (+) SIZE: S- 6XL 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55, . (+)CIRI-CIRI : Muslimah compliance . ✔Tangan biasa ✔Zip Sorok Depan 10" ✔ Kain duyung . Harga Retail : RM89 Pos RM10/RM14 . Whatsapp mirul #jejakajualbaju segera 📲+60145164512 📲+60145164512 📲+60145164512 . . #raya2018 #kurungraya #kurungmini #kurungmoden #kebarungmurah #cikgusekolah #peplummurah #kurungmurah #minikurung #minikurungmurah . #dexandra #muamalaysia #pelaminmalaysia #surprisedelivery #jakel #irfankhairi #instafamous #bawallover #blousemurah #hijabistamalaysia #jalanjalancarimakan #handsockplain #helizahelmi #bazaronline #bawalruffle #kurunglabuh #jubahmurah #blousebesar #kurungbesar

Checked out Mary Kay Products here 👇👇👇 @rtgmaryk_ @rtgmaryk_ @rtgmaryk_ . Testimoni Serum +C😍 Wahh kulit nampak lebih sihat dan cerah lah😉 Memanglah, sebab kulit peroleh cukup nutrien yg dibekalkan dlm serum ni tau, drpd ekstrak buah-buahan yg berkhasiat memang kulit anda akan cantik dan bersih la nanti 😉😉 . REPLENISHING SERUM +C💗 . ✳Induk dan ibu segala serum ini dirumus utk menggalakkan penghasilan kolagen baru serta membantu mengekalkan kolagen sedia ada supaya tidak terurai! Juga mempunyai ramuan dan protein yg membentuk keanjalan kulit atau 'spring' kpd kulit. . 🤔Tahukah anda serum adalah seperti makanan kulit, dapat memperbaiki kulit kita yang selama ini tidak dijaga dengan baik.Ia mengandungi banyak nutrient yang sgt diperlukan oleh kulit. . 🤔Tahukah anda hanya serum dapat masuk ke bahagian dermis kulit . Barangan lain selain serum tidak dapat masuk ke bahagian berikut.Vitamin C pula merupakan pencerahan semulajadi , membantu kulit awet muda, tegang Dan menyembunyikan usia sebenar setiap wanita. . Apakah kandungan serum C Mary Kay ini? 🤔 . 👉Ekstrak BUAH DELIMA👉Ekstrak KEKADU PLUM👉Ekstrak CAMU CAMU👉Ekstrak CERI ACEROLA👉Ekstrak BERI ANGGUR HITAM 👉Ekstrak BIJI ARGAN . 🔆Inilah kunci utama kulit wajah yang lebih licin, cerah, muda, elok, sihat dan terangkat! Kesannya seperti BOTOX dan SUNTIKAN VIT C! 😱 . Menarik en? Kalau nak, jom ws saya cepat² ok😉 . 👍Free Postage 👍Free Consultation . 👉01126602150👈 💼Your Man Beauty Consultant . #marykay #marykayproducts #marykaymalaysia #marykaykl #marykaypetaling #marykayskincare #marykaycosmetics #topglobalproduct #malaysia #kualalumpur #visitmalaysia2020 #naturalbeauty #mirafilzah #helizahelmi #emmamaembong #yusufiskandar #laralana #enterpreneur #haelhusaini #jampi #ajl32 #beautyconsultant #2018 #kulitsihat #vitaminc

#maryamxclusivecollection #kurungsurfinabymx . . KURUNG CARDIGAN SURFINA 3 GAYA 1 BAJU kini datang dengan batch ke 2. menarik dan istimewa Kurung Surfina . . 💘material soft como crepe. dimana ia lembut, sejuk dipakai, mudah diurus dan less iron . 💘 nursing friendly dengan zip di tengah. mudahkan smua bf mommies utk cantik menawan . 💘 wudhu friendly dengan zip di tangan mudahkan berwudhu 💘 ia sesuai digayakan santai dan formal. trendy dan aurat tetap terpelihara 😉 . 💘 tampil menawan dengan kurung tapi tampak seperti jubah. bahagian baju pula boleh digayakan sebagai blouse. sepasang baju dengan 3 gaya. . 💘 potongan kain longgar dan kembang.getah penuh tanpa zip. . 💘 terdapat 7 warna baru yang menawan hati. anda pasti ingin memiliki semua warna. . 💘 terdapat saiz s hingga xxl. kini semua muslimah boleh bergaya ikut syariat . . . harga asal RM149 ye sayang tapi kami hanya berikan harga pengenalan untuk kurung Surfina iaitu . . ❗❗RM109 sahaja termasuk postage ke seluruh Malaysia❗❗ . . Untuk order dan pertanyaan . 📲 Whatsapp ke 0183234734 atau tekan link http://maryamxclusive.wasap.my di bio 🤗 🤗

Checked out Mary Kay Products here 👇👇👇 @rtgmaryk_ @rtgmaryk_ @rtgmaryk_ . Hey guys😉 Anda dah try ke belum Mary Kay Charcoal Mask ni? Memang tak rugi tau guys. Sebab apa? Sebab dapat menanggalkan blackhead dan whitehead yg terdapat pd kulit anda dgn lebih mudah dan efektif tau😍😍 . MARY KAY CHARCOAL MASK🌼 . Mask charcoal ada rosemary dan mint pudina. Bila pakai kita akan rasa tenang dan berangin 😱 . Arang🤔 👉Arang aktif meresap bndasing yg lebih berat daripadanya sehingga 2x ganda. 👉Membersihkn pori-pro 👉Meninggalkan kulit bersih . Tanah liat Kaolin dan Bentonit🤔 👉Mengurangkan kilat muka . Ekstrak Bebuas dan Kacang Boston🤔 👉Menambahbaikan tampilan warna kulit yg tak sekata 👉Memulihkan keserian kulit 👉Menenangkan kulit . 🍀Pakai 2 atau 3 kali seminggu, 10hingga 20minit, cuci dgn air, lap muka . Ia boleh multi mask dimana anda boleh guna sekali dengan timewise gel mask besertakan berus. Ia adalah cara senang bg menghilangkan jerawat yg sekian lama bertapak di kulit muka. . Nak? Jom ws saya utk keterangan lanjut ok😎 . 👍Free Postage 👍Free Consultation . 👉01126602150👈 💼Your Man Beauty Consultant . #marykay #marykayproducts #marykaymalaysia #marykaykl #marykaypetaling #marykayskincare #marykaycosmetics #topglobalproduct #malaysia #kualalumpur #visitmalaysia2020 #naturalbeauty #mirafilzah #helizahelmi #emmamaembong #yusufiskandar #laralana #haelhusaini #jampi #ajl32 #enterpreneur #beautyconsultant #2018 #kulitsihat #charcoalmask #terlajakjimat

" Izzue Islam sudaa jumpah hri tuu, now... " ( mau jumpah Heliza Helmi pulak! ) 😀 - jgn ktinggaln guys! #helizahelmi #ceramah #ustaz #masjidupsi

2 kali seminggu ana wajib pakai charcoal mask ni😄 Sebab apa mmg best.kulit rse cool je.blackhead whithead mmg x brani nk singgah. Yg bestnya kulit rse lebih glow dan tak brminyak😙 MARY KAY CHARCOAL MASK😍😍😍 Mask charcoal ada rosemary dan mint pudina.. Bila pakai kita akan rasa tenang dan berangin 😱 Arang ke?? Ye.. ARANG 😄 🍃 Arang aktif meresap bndasing yg lebih berat daripadanya sehingga 2x ganda. 🍃 Membersihkn pori-pro 🍃 Meninggalkan kulit bersih✨✨ Tanah liat Kaolin dan Bentonit ✨ Mengurangkan kilat muka Ekstrak Bebuas dan Kacang Boston 🚩Menambahbaikan tampilan warna kulit yg tak sekata 🚩Memulihkan keserian kulit 🚩Menenangkan kulit 🎈 Pakai 2 atau 3 kali seminggu, 10hingga 20minit, cuci dgn air, lap muka 😄😄 Best kan? Jom dapatkan free consultation dgn ana!😄😄 Ws 0175010563😄😄 #marykay #marykayproducts #marykaymalaysia #marykaykl #marykaypetaling #marykayskincare #marykaycosmetics #topglobalproduct #malaysia #visitmalaysia2020 #naturalbeauty #mirafilzah #helizahelmi #emmamaembong #yusufiskandar #laralana #enterpreneur #beautyconsultant #2018#jimathebat#terlajakjimat#visitmalaysia#kualalumpur#dermatologist#ubatparut#ubatjerawat#ubatjeragat

🌸 Lyanna Kurung / KM1055🌸 --------------------------------------- . (+ )MATERIAL: Santino Silk ✔Rasa Macam Silk, ✔Lembut, Senang Iron, ✔Tak Panas, ✔Tak Jarang, Selesa Dipakai . (+) SIZE: S- 6XL 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55, . (+)CIRI-CIRI : Muslimah compliance . ✔Tangan biasa ✔Zip Sorok Depan 10" ✔ Kain duyung . Harga Retail : RM89 Pos RM10/RM14 . Whatsapp mirul #jejakajualbaju segera 📲+60145164512 📲+60145164512 📲+60145164512 . . #raya2018 #kurungraya #kurungmini #kurungmoden #kebarungmurah #cikgusekolah #peplummurah #kurungmurah #minikurung #minikurungmurah . #dexandra #muamalaysia #pelaminmalaysia #surprisedelivery #jakel #irfankhairi #instafamous #bawallover #blousemurah #hijabistamalaysia #jalanjalancarimakan #handsockplain #helizahelmi #bazaronline #bawalruffle #kurunglabuh #jubahmurah #blousebesar #kurungbesar

Hai dear 😄😄 Ana nak share lagi pasal testimoni botanical effects ni😄😄 Kulit beliau makin sihat,tak sensitif dan tak sakit sperti dulu kan! Kulit after mary kay nampk lebih sihat dan makin pulih😄 Beliau sebenrya mmg alami masalah jerawat dan dah cuba utk rawat tapi tersalah pilih produk😣produk peeling aka produk pemutih hanya mmbri effect dlm jangka masa pendek saja tau!😲 Ana dulu juga prnah alami masalah sama dan try produk pemutih.bulan pertama mmg ok sgt tpi msok blan ke 4 kulit dah mula breakout dan tersngt sensitif.10 minit terdedah kat matahari dah merah sgt muka.itu smua sbb terpengaruh nk jadi putih dlam jngka masa cepat.alhamdulillah ana dah brjaya rawat kulit dgn mary kay🙂 Botanical effects mary kay: Bahan berasas botani dan merawat kulit dari dlaam😄 1.silymarin-bahan antioksida yg baik utk kulit 2.buah panjang hayat-membenarkan kulit bernafas seperti normal.pori yg tersumbat akan sbbkn jrawat😣 Set basic botanical effects😄 1.cleanser (tahan penggunaan 7 bulan ke atas) 2.hydrate (tahan penggunaan 9 bulan ke atas) Jimat kan😄😄 Jom ws ana utk free consultation Ws 0175010563 #marykay #marykayproducts #marykaymalaysia #marykaykl #marykaypetaling #marykayskincare #marykaycosmetics #topglobalproduct #malaysia #visitmalaysia2020 #naturalbeauty #mirafilzah #helizahelmi #emmamaembong #yusufiskandar #laralana #enterpreneur #beautyconsultant #2018#jimathebat#terlajakjimat#visitmalaysia#kualalumpur#dermatologist##ubatjeragat