Photos and Videos about

Before tidur,make sure cuci muka bersih2 tau guna skinvigorate ni! Bebas cela! And muka lagi bersih than gunakan jari tau! . Ana wajib guna skinvi ni masa cuci muka.bukan apa nk pastikan makeup yg ana pakai ni removed clearlyπŸ˜™and dapat cucian maksima!😍harga sangat mampu milik hanya rm100++ dan warranty 1 tahun . Yg paling best dapat settlekan masalah kulit kasar,blackhead dan whiteheadπŸ˜πŸ€— . πŸ’˜πŸ’˜Apa itu 'Skinvigorate Brush?' . . βœ… Ia adalah peranti pembersih wajah yg mencuci 85% lebih baik dan bersih dari menggunakan tangan.😎😎 . . βœ… Sesuai digunakan utk semua jenis kulit termasuklah kulit sensitif krn berusnya yang sgt lembut pada wajah.πŸ˜‰ . βœ… Kalis air dan kedap, anda boleh letak sahaja di tepi sinki atau di dlm bilik mandi. 😁 . βœ… Mempunyai butang 'On & Off' juga butang utk kawal tahap kelajuan.πŸ˜ƒ . βœ… Sgt sesuai utk anda yg tiada masa atau nak cepat☺ . βœ… Ianya kecil, comel & sgt ringan mudah dibawa kemana-mana. 😊 . . βœ… Berus Pencuci Skinvigorate ini mempunyai 1 tahun tempoh warranty.πŸ€— . βœ… Selepas menggunakan berus ini, pasti anda akan rasai perbezaannya. Kulit wajah akan rasa licin, halus, segar, bersih & cerah.πŸ’˜ . βœ… Mampu milik!! πŸ˜† . Jom ws ana utk tahu lebih detail lagii!πŸ˜†πŸ˜† . Ws ana 0175010563πŸ’˜ Or klik di bio❀️❀️ . #marykay #marykayproducts #marykaymalaysia #marykaykl #marykaypetaling #marykayskincare #marykaycosmetics #topglobalproduct #malaysia #visitmalaysia2020 #naturalbeauty #mirafilzah #helizahelmi #emmamaembong #yusufiskandar #laralana #beautyconsultantmarykaykl #tipskulitcantik #pulihkankulitbreakout #tipskulitsihat #marykaykl#marykaybangsar #marykaybangi

#restock Medina Instant Dengan 10 warna menarik untuk peminat tudung labuh instant yg selesa.. MEDINA INSTANT 1 Helai - RM35 SM/ RM40 3 Helai - RM90 SM / RM95 SS 4 Helai - RM110 SM / RM115 SS Add on Purdah Rm6 sahaja!!! Rm6 sahaja!!! Rm6 sahaja!!! Berminat boleh klik link kt bio /komen nk kt bawah #tudunglabuhmalaysia #tudungmurah #igshop #instashop #instatudung #senangbentuk #1malaysia #hargahebat #hargajimat #akusuka #cantik #ctdk #fazura #tudungbawalmalaysia #bawalmalaysia #melodi #mingguanwanita #tanyalahustazah #wanitasyurga #nonatv3 #helizahelmi #neelofa #bazarpaknil

. MENGAJAR AKU ERTI KEHIDUPAN… … "Penulisan yang mampu membuka minda dan menggegar jiwa. Memang terbit rasa insaf dan kerisauan bila baca novel-novel yang saya dah beli. Memang mampu untuk buat saya bermuhasabah diri. Terima kasih kepada Ustaz @hadi_fayyadh. Terima kasih sangat-sangat 😭" - Puteri . . Buku yang akan membawa anda merasai seperti pengalaman sebenar di saat membaca seakan berada didunia buku ini. Ia akan membuatkan kita sedar dan berfikir sejenak tentang apa yang kita lakukan selama ini. Terngiang-ngiang ungkapan hamba yang menyesal atas dosa yang dilakukan. … Jom kita dapatkan karya hasil daripada Ustaz @hadi_fayyadh yang bakal mengubah kehidupan kita selepas ini. . . WHATSAPP SEKARANG! +60169475831 . . #fayyadhtroopersjunior #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #thelastkingdom #syurgabuatkupendosa #fayyadhtrooperslegacy #bukukct #ajimaura #terapiinstagram #bukunovel #bukusejarah #bukukomik #bukutarbiah #sejarahmelayu #bukubuku #kulim #bukitraja #pekannenas #ayerhitamjohor #ayerkerohmelaka #helizahelmi #tanyalahustaz #wanitahariini #kedaibukuonlinemalaysia

HI KORANG πŸ™‹, NAK TAK CANTIK MACAM ADIK MANIS YANG CUN NI 😍, DARI ATAS SAMPAI BAWAH BODY SHAPE TIP TOP, KULIT CANTIK 😘 Β· Adik cantik ni pengguna PINKLADY yang konsisten dan testimoni yang berjaya. BEFORE & AFTER, 🀀🀀🀀🀀🀀, Kalau Adik Manis ni BOLEH, tak kan awak nak tengok je 😁. GIGIT jariiiiii 🀭🀭🀭 Β· Setiap Perempuan diluar sana WAJIBΒ beli & cuba PINKLADY 1 BOTOL!. Perempuan kalau tak cuba Pinklady meeeemangggg MENYESAL. Β· Pinklady diperbuat dari 100% bahan herba dan dijamin selamat. Sesuai dan digalakkan bagi perempuan berusia dari 15 tahun hinggalah 65 tahun keatas 😘 Β· Berminat nak consume Pinklady? Boleh direct DM atau whatsapp kat saya 011-15726281. Saya akan guide anda sampai jadi dan puas hati πŸ˜‰. Β· Nak? PM Hakak 😊 Tak boleh bayar full, Kutu Hakak sediakan, Bayaran Ansuran pun ada πŸ‘πŸ‘πŸ‘... Β· NO WORRIES! ❀ PINKLADY BODY PERFECTION - SUPPLEMENT NO.1 WANITAπŸ’ƒ #pinklady #pinkladyoriginal #pinkladybodyperfection #pinkladywomenbodyperfection #wanita #cantik #rumahtangga #menawan #herba #kuching #misspinklady2018 #neelofa #nealofar #nourbynh #syria #helizahelmi #zouk #fazura #fattzura #cantforgetme #bossku #bosskuu

Padankan sahaja skinvigorate dengan cleanser yang anda gunakan sekarang😍😍 Bayangkan cuci muka guna berus!lagi bersih kan❀️ . Inilah rahsia kulit glow! . Ana wajib guna skinvi ni masa cuci muka.bukan apa nk pastikan makeup yg ana pakai ni removed clearlyπŸ˜™and dapat cucian maksima!😍harga sangat mampu milik hanya rm100++ dan warranty 1 tahun . Yg paling best dapat settlekan masalah kulit kasar,blackhead dan whiteheadπŸ˜πŸ€— . πŸ’˜πŸ’˜Apa itu 'Skinvigorate Brush?' . . βœ… Ia adalah peranti pembersih wajah yg mencuci 85% lebih baik dan bersih dari menggunakan tangan.😎😎 . . βœ… Sesuai digunakan utk semua jenis kulit termasuklah kulit sensitif krn berusnya yang sgt lembut pada wajah.πŸ˜‰ . βœ… Kalis air dan kedap, anda boleh letak sahaja di tepi sinki atau di dlm bilik mandi. 😁 . βœ… Mempunyai butang 'On & Off' juga butang utk kawal tahap kelajuan.πŸ˜ƒ . βœ… Sgt sesuai utk anda yg tiada masa atau nak cepat☺ . βœ… Ianya kecil, comel & sgt ringan mudah dibawa kemana-mana. 😊 . . βœ… Berus Pencuci Skinvigorate ini mempunyai 1 tahun tempoh warranty.πŸ€— . βœ… Selepas menggunakan berus ini, pasti anda akan rasai perbezaannya. Kulit wajah akan rasa licin, halus, segar, bersih & cerah.πŸ’˜ . βœ… Mampu milik!! πŸ˜† . Jom ws ana utk tahu lebih detail lagii!πŸ˜†πŸ˜† . Ws ana 0175010563πŸ’˜ Or klik di bio❀️❀️ . #marykay #marykayproducts #marykaymalaysia #marykaykl #marykaypetaling #marykayskincare #marykaycosmetics #topglobalproduct #malaysia #visitmalaysia2020 #naturalbeauty #mirafilzah #helizahelmi #emmamaembong #yusufiskandar #laralana #beautyconsultantmarykaykl #tipskulitcantik #pulihkankulitbreakout #tipskulitsihat #marykaykl#marykaybangsar #marykaybangi

Antara manfaat yang boleh didapati daripada pengambilan/consume Pink Lady Body Perfection. . πŸ”΄. Boleh tambahkan berat badan. πŸ”΄. Boleh kurangkan berat badan. πŸ”΄. Besarkan breast ikut kesesuaian badan. πŸ”΄. Anjal & gebukan payudara & punggung. πŸ”΄. Lentikkan punggung. πŸ”΄. Jadikan badan lbh shape. πŸ”΄. Banyakkan susu bagi wanita menyusu. πŸ”΄. Kulit jadi lbh lembab. πŸ”΄. Parut jerawat & jeragat semakin pudar. πŸ”΄. Atasi masalah senggugut & haid tak teratur. πŸ”΄. Atasi masalah rambut gugur & kembali lebatkan rambut. πŸ”΄. Badan sekeping akan lebih berisi dan shape. πŸ”΄. Boleh turunkan berat badan bagi yg gemuk. πŸ”΄. Miss 'V' rapat seperti kembali Dara. πŸ”΄. Kurangkan nafsu selera makan. πŸ”΄. Tingkatkan libido wanita. πŸ”΄. Tingkatkan tahap kolagen dlm tubuh wanita. πŸ”΄. Meremajakan kulit. πŸ”΄. Menstabilkan emosi. πŸ”΄. Menggebukan & mencantikkan kulit. πŸ”΄. Mencantikkan kuku &Β  kuku lebih sihat. Elakkan kuku kusam & pecahΒ². . Nota : Kesan berbezaΒ² kepada setiap individu. Bergantung kepada keadaan/masalah consumer ketika itu. Β· Β· JANGAN LUPA SAKSIKAN #misspinklady2018, tepat pukul 9.00 mlm setiap hari Sabtu. Β· Sertai peraduan MISS PINKLADY 2018, hadiah wang tunai RM50,000 menanti anda, jom sertai kami πŸ˜‰ Β· Β· NO WORRIES! ❀ PINKLADY BODY PERFECTION - SUPPLEMENT NO.1 WANITAπŸ’ƒ Β· Info lebih lanjut..whatsapp SEGERA❗❗❗❗ πŸ“² 01115726281 #pinklady #pinkladyoriginal #pinkladybodyperfection #pinkladywomenbodyperfection #wanita #cantik #rumahtangga #menawan #herba #kuching #misspinklady2018 #neelofa #nealofar #nourbynh #syria #helizahelmi #zouk #fazura #fattzura #cantforgetme #bossku #bosskuu

RASA PUAS SANGAT CUCI MUKA GUNA SKINVIGORATE NI!!πŸ˜†πŸ˜† . Boleh padankan dengan mana2 cleanser tau.. . MACAM KORANG BUAT SPA TAU!! TAPI MESTILAH LEBIH JIMAT DENGAN HARGA RM 100++ . Jari jemari tak mampu kan nak bersihkan sampai liang pori kan!😍 . Yang paling best dapat settlekan masalah kulit kasar,blackhead dan whiteheadπŸ˜πŸ€— . πŸ’˜πŸ’˜Apa itu 'Skinvigorate Brush?' . . βœ… Ia adalah peranti pembersih wajah yg mencuci 85% lebih baik dan bersih dari menggunakan tangan.😎😎 . . βœ… Sesuai digunakan utk semua jenis kulit termasuklah kulit sensitif krn berusnya yang sgt lembut pada wajah.πŸ˜‰ . βœ… Kalis air dan kedap, anda boleh letak sahaja di tepi sinki atau di dlm bilik mandi. 😁 . βœ… Sgt sesuai utk anda yg tiada masa atau nak cepat☺ . βœ… Ianya kecil, comel & sgt ringan mudah dibawa kemana-mana. 😊 . . βœ… Berus Pencuci Skinvigorate ini mempunyai 1 tahun tempoh warranty.πŸ€— . βœ… Selepas menggunakan berus ini, pasti anda akan rasai perbezaannya. Kulit wajah akan rasa licin, halus, segar, bersih & cerah.πŸ’˜ . βœ… Mampu milik!! πŸ˜† . Jom ws ana utk tahu lebih detail lagii!πŸ˜†πŸ˜† . Ws ana 0175010563πŸ’˜ . . #marykay #marykayproducts #marykaymalaysia #marykaykl #marykaypetaling #marykayipoh#marykaybangsar#marykaypantaidalam#marykaysentul#naturalbeauty #mirafilzah #helizahelmi #emmamaembong #tipskulitcantik#laralana #marykaypj #beautyconsultantmarykay #dermatologisttested #marykaymelaka #marykayperlismarykaykl

HI KORANG πŸ™‹, NAK TAK CANTIK MACAM ADIK MANIS YANG CUN NI 😍, DARI ATAS SAMPAI BAWAH BODY SHAPE TIP TOP, KULIT CANTIK 😘 Β· Adik cantik ni pengguna PINKLADY yang konsisten dan testimoni yang berjaya. BEFORE & AFTER, 🀀🀀🀀🀀🀀, Kalau Adik Manis ni BOLEH, tak kan awak nak tengok je 😁. GIGIT jariiiiii 🀭🀭🀭 Β· Setiap Perempuan diluar sana WAJIBΒ beli & cuba PINKLADY 1 BOTOL!. Perempuan kalau tak cuba Pinklady meeeemangggg MENYESAL. Β· Pinklady diperbuat dari 100% bahan herba dan dijamin selamat. Sesuai dan digalakkan bagi perempuan berusia dari 15 tahun hinggalah 65 tahun keatas 😘 Β· Berminat nak consume Pinklady? Boleh direct DM atau whatsapp kat saya 011-15726281. Saya akan guide anda sampai jadi dan puas hati πŸ˜‰. Β· Nak? PM Hakak 😊 Tak boleh bayar full, Kutu Hakak sediakan, Bayaran Ansuran pun ada πŸ‘πŸ‘πŸ‘... Β· NO WORRIES! ❀ PINKLADY BODY PERFECTION - SUPPLEMENT NO.1 WANITAπŸ’ƒ #pinklady #pinkladyoriginal #pinkladybodyperfection #pinkladywomenbodyperfection #wanita #cantik #rumahtangga #menawan #herba #kuching #misspinklady2018 #neelofa #nealofar #nourbynh #syria #helizahelmi #zouk #fazura #fattzura #cantforgetme #bossku #bosskuu

Antara manfaat yang boleh didapati daripada pengambilan/consume Pink Lady Body Perfection. . πŸ”΄. Boleh tambahkan berat badan. πŸ”΄. Boleh kurangkan berat badan. πŸ”΄. Besarkan breast ikut kesesuaian badan. πŸ”΄. Anjal & gebukan payudara & punggung. πŸ”΄. Lentikkan punggung. πŸ”΄. Jadikan badan lbh shape. πŸ”΄. Banyakkan susu bagi wanita menyusu. πŸ”΄. Kulit jadi lbh lembab. πŸ”΄. Parut jerawat & jeragat semakin pudar. πŸ”΄. Atasi masalah senggugut & haid tak teratur. πŸ”΄. Atasi masalah rambut gugur & kembali lebatkan rambut. πŸ”΄. Badan sekeping akan lebih berisi dan shape. πŸ”΄. Boleh turunkan berat badan bagi yg gemuk. πŸ”΄. Miss 'V' rapat seperti kembali Dara. πŸ”΄. Kurangkan nafsu selera makan. πŸ”΄. Tingkatkan libido wanita. πŸ”΄. Tingkatkan tahap kolagen dlm tubuh wanita. πŸ”΄. Meremajakan kulit. πŸ”΄. Menstabilkan emosi. πŸ”΄. Menggebukan & mencantikkan kulit. πŸ”΄. Mencantikkan kuku &Β  kuku lebih sihat. Elakkan kuku kusam & pecahΒ². . Nota : Kesan berbezaΒ² kepada setiap individu. Bergantung kepada keadaan/masalah consumer ketika itu. Β· Β· JANGAN LUPA SAKSIKAN #misspinklady2018, tepat pukul 9.00 mlm setiap hari Sabtu. Β· Sertai peraduan MISS PINKLADY 2018, hadiah wang tunai RM50,000 menanti anda, jom sertai kami πŸ˜‰ Β· Β· NO WORRIES! ❀ PINKLADY BODY PERFECTION - SUPPLEMENT NO.1 WANITAπŸ’ƒ Β· Info lebih lanjut..whatsapp SEGERA❗❗❗❗ πŸ“² 01115726281 #pinklady #pinkladyoriginal #pinkladybodyperfection #pinkladywomenbodyperfection #wanita #cantik #rumahtangga #menawan #herba #kuching #misspinklady2018 #neelofa #nealofar #nourbynh #syria #helizahelmi #zouk #fazura #fattzura #cantforgetme #bossku #bosskuu

HI KORANG πŸ™‹, NAK TAK CANTIK MACAM ADIK MANIS YANG CUN NI 😍, DARI ATAS SAMPAI BAWAH BODY SHAPE TIP TOP, KULIT CANTIK 😘 Β· Adik cantik ni pengguna PINKLADY yang konsisten dan testimoni yang berjaya. BEFORE & AFTER, 🀀🀀🀀🀀🀀, Kalau Adik Manis ni BOLEH, tak kan awak nak tengok je 😁. GIGIT jariiiiii 🀭🀭🀭 Β· Setiap Perempuan diluar sana WAJIBΒ beli & cuba PINKLADY 1 BOTOL!. Perempuan kalau tak cuba Pinklady meeeemangggg MENYESAL. Β· Pinklady diperbuat dari 100% bahan herba dan dijamin selamat. Sesuai dan digalakkan bagi perempuan berusia dari 15 tahun hinggalah 65 tahun keatas 😘 Β· Berminat nak consume Pinklady? Boleh direct DM atau whatsapp kat saya 011-15726281. Saya akan guide anda sampai jadi dan puas hati πŸ˜‰. Β· Nak? PM Hakak 😊 Tak boleh bayar full, Kutu Hakak sediakan, Bayaran Ansuran pun ada πŸ‘πŸ‘πŸ‘... Β· NO WORRIES! ❀ PINKLADY BODY PERFECTION - SUPPLEMENT NO.1 WANITAπŸ’ƒ #pinklady #pinkladyoriginal #pinkladybodyperfection #pinkladywomenbodyperfection #wanita #cantik #rumahtangga #menawan #herba #kuching #misspinklady2018 #neelofa #nealofar #nourbynh #syria #helizahelmi #zouk #fazura #fattzura #cantforgetme #bossku #bosskuu

Antara manfaat yang boleh didapati daripada pengambilan/consume Pink Lady Body Perfection. . πŸ”΄. Boleh tambahkan berat badan. πŸ”΄. Boleh kurangkan berat badan. πŸ”΄. Besarkan breast ikut kesesuaian badan. πŸ”΄. Anjal & gebukan payudara & punggung. πŸ”΄. Lentikkan punggung. πŸ”΄. Jadikan badan lbh shape. πŸ”΄. Banyakkan susu bagi wanita menyusu. πŸ”΄. Kulit jadi lbh lembab. πŸ”΄. Parut jerawat & jeragat semakin pudar. πŸ”΄. Atasi masalah senggugut & haid tak teratur. πŸ”΄. Atasi masalah rambut gugur & kembali lebatkan rambut. πŸ”΄. Badan sekeping akan lebih berisi dan shape. πŸ”΄. Boleh turunkan berat badan bagi yg gemuk. πŸ”΄. Miss 'V' rapat seperti kembali Dara. πŸ”΄. Kurangkan nafsu selera makan. πŸ”΄. Tingkatkan libido wanita. πŸ”΄. Tingkatkan tahap kolagen dlm tubuh wanita. πŸ”΄. Meremajakan kulit. πŸ”΄. Menstabilkan emosi. πŸ”΄. Menggebukan & mencantikkan kulit. πŸ”΄. Mencantikkan kuku &Β  kuku lebih sihat. Elakkan kuku kusam & pecahΒ². . Nota : Kesan berbezaΒ² kepada setiap individu. Bergantung kepada keadaan/masalah consumer ketika itu. Β· Β· JANGAN LUPA SAKSIKAN #misspinklady2018, tepat pukul 9.00 mlm setiap hari Sabtu. Β· Sertai peraduan MISS PINKLADY 2018, hadiah wang tunai RM50,000 menanti anda, jom sertai kami πŸ˜‰ Β· Β· NO WORRIES! ❀ PINKLADY BODY PERFECTION - SUPPLEMENT NO.1 WANITAπŸ’ƒ Β· Info lebih lanjut..whatsapp SEGERA❗❗❗❗ πŸ“² 01115726281 #pinklady #pinkladyoriginal #pinkladybodyperfection #pinkladywomenbodyperfection #wanita #cantik #rumahtangga #menawan #herba #kuching #misspinklady2018 #neelofa #nealofar #nourbynh #syria #helizahelmi #zouk #fazura #fattzura #cantforgetme #bossku #bosskuu

Siapa ada masalah macam ni? Ramai kan? Ana pon pernah alami masalah yang sama before guna produk mary kay! . Before guna skinvigorate dan botanical mask! Sekarang!no more blackhead😍 . Inilah rahsia kulit licin! Fav tools masa nak cuci muka.bangun tidur jgn lupa skincare routine dear!πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜† . Ana wajib guna skinvi ni masa cuci muka.harga sangat mampu milik hanya rm100++ dan warranty 1 tahunπŸ€— . Yg paling best dapat settlekan masalah kulit kasar,blackhead dan whiteheadπŸ˜πŸ€— . πŸ’˜SKINVIGORATE UNTUK:-) . βœ… Ia adalah peranti pembersih wajah yg mencuci 85% lebih baik dan bersih dari menggunakan tangan.😎😎 . . βœ… Sesuai digunakan utk semua jenis kulit termasuklah kulit sensitif krn berusnya yang sgt lembut pada wajah.πŸ˜‰ . βœ… Kalis air dan kedap, anda boleh letak sahaja di tepi sinki atau di dlm bilik mandi. 😁 . βœ… Mempunyai butang 'On & Off' juga butang utk kawal tahap kelajuan.πŸ˜ƒ . βœ… Sgt sesuai utk anda yg tiada masa atau nak cepat☺ . βœ… Ianya kecil, comel & sgt ringan mudah dibawa kemana-mana. 😊 . . βœ… Berus Pencuci Skinvigorate ini mempunyai 1 tahun tempoh warranty.πŸ€— . βœ… Selepas menggunakan berus ini, pasti anda akan rasai perbezaannya. Kulit wajah akan rasa licin, halus, segar, bersih & cerah. . βœ… Mampu milik!! πŸ˜† . Jom ws ana utk tahu lebih detail lagii!πŸ˜†πŸ˜† . Ws ana 0175010563πŸ’˜ Or klik di bio❀️❀️ . #marykay #marykayproducts #marykaymalaysia #marykaykl #marykaypetaling #marykayskincare #marykaycosmetics #topglobalproduct #malaysia #visitmalaysia2020 #naturalbeauty #mirafilzah #helizahelmi #emmamaembong #yusufiskandar #laralana #beautyconsultantmarykaykl #tipskulitcantik #pulihkankulitbreakout #tipskulitsihat #marykaykl#marykaybangsar #marykaybangi

Siapa boleh nampak tekstur Madelyn Long Shawl fevret Sis ni?😍 . . Siapa berminat KOMEN ja DM kat bawah! Nanti sis DM details ya😘 . . πŸ“² IG @chentablossom http://www.wasap.my/+60132635906 . Nama: Alamat: No tel: Items & Saiz: Warna Order: . . . . . . . #teamilala1724 #milalaattire #milalalovers #madelynlongshawlma #exclusiveshawl #shawllabuh #satinshawl #purdah #shawlcantik #plainwideshawl #plainshawl #shawlchiffon #shawlmurah #shawlcantikmurah #bawalmurah #shawllovers #sayajual #sayajualmurah #sayajualshawl #bazarpaknil #bazaaronline #onlineigshop #ctdk #helizahelmi #wanyhasrita #neelofa #pujaanhatikanda #ootd

#repost @helizaguzelhive with @get_repost ・・・ Selamat Malam #hglovers kesayangan Kakja semua ❀️ . Sebelum tidur jangan lupa: 1. Baca Surah Al–Ikhlas tiga kali. 2. Berselawat ke atas Rasulullah SAW. 3. Beristighfar. . Telekung Kakja @nurhelizahelmi: Heliza Instant Telekung (HIT) . Gaya Tema: Formal HIT Code: Rabya (Dusty Pink) Cara pembelian: https://shopee.com.my/guzelhivekuantan . Pre-order HIT dibuka SEKARANG sehingga 31 Januari 2019. . Ada diskaun 20%. Orderlah sekarang. πŸ€— . #hg #helizaguzelhive #helizahelmi #helizainstanttelekung #hit #yayasanmyprihatin

Kakja @nurhelizahelmi dah tak sabar nak lancarkan Heliza Instant Telekung (HIT) yang baru ni. . #hglovers pula macam mana ya? 😍 . #hg #helizaguzelhive #helizahelmi #helizainstanttelekung #hit

Kisah Berhenti Merokok di Saat Mendekati Kematian: Seorang kaki tegar perokok berhenti merokok akibat menghadapi saat-saat kematian lemah jantung. Akibat perbuatan merokoknya itu, dia menghadapi masalah lemah injap jantung (congestive heart failure). Pakar Perunding Kardiologi, Pusat Perubatan Universiti Malaya (UM), Prof Haizal Haron Kamar, berkata lemah jantung merujuk pada kegagalan jantung untuk mengepam darah secukupnya mengikut keperluan tubuh. Apa saja masalah jantung boleh membawa kepada lemah jantung. Apabila jantung gagal mengepam darah mengikut keperluan, darah tidak diagihkan dengan baik dan bertindak menekan salur darah. Ini menyebabkan cecair terkeluar daripada salur darah dan masuk ke tisu badan. Antara puncanya ialah merokok. . . Sebelum dimasukkan ke hospital, dia merasakan badannya semakin lemah dan degupan jantung semakin laju daripada biasa. Nafas terasa sesak sewaktu baring dan dia langsung tidak dapat melelapkan mata. Sejak daripada itu badannya terasa amat lemah dan langsung tidak dapat melelapkan mata walaupun sesaat kerana dia sering batuk. Semasa berada dalam keadaan yang tenat, dirinya merasakan langsung tidak berguna dan dia juga pernah melakukan perbuatan yang bodoh iaitu cuba untuk membunuh diri dengan menghantukkan kepala ke dinding. Bulan demi bulan dilalui, dan setelah selesai perubatan tradisional barulah dia dibawa ke hospital pakar iaitu Kuching Specialist yang terletak di Jalan Tabuan Kuching. Selama 3 hari 2 malam di hospital berkenaan dan diperiksa dari hujung rambut sehingga hujung kaki akhirnya doktor pakar mengesahkan bahawa dia menghidap penyakit lemah injap jantung. Akhirnya, kerana pengalaman perit yang dilalui yang hampir meragut nyawa, perokok tegar ini berjaya berhenti merokok. Semua orang boleh berubah, namun kenapa ramai tidak mampu kerana kita tidak dapat merasakan betapa dekatnya kematian dengan kita. Apabila kita merasainya, sudah semestinya kita mampu berubah! . Jangan tunggu lagi, Cepat dapatkan segera dengan kami koleksi BEST SELLER @hadi_fayyadh. . . DAPATKAN SEGERA! : +60128747818

PICISAN DARI KISAH BENAR! . . Detik tidak lagi bergerak, aku terpasung di medan jarak yang memisahkan antara realiti dan kenyataan. Aku dihanyut arus kebingungan yang tidak bertepi. . Aku longlai terpinggir pada Neraka ciptaanku. Ia membakar samudera syurga cinta yang terlakar di langit Tuhan. Pada siapakah harusku bersimpuh menyatakan luluh, dan rapuh. . Langkah ini tidak punya apa-apa, Neraka jiwa telah meleburkan segala. Tinggal bagai dipuncak gunung sepi sendiri. Bilakah aku kan menemui jalan pulang? . PETIKAN NOVEL mengintaiakudineraka . . Karya @hadi_fayyadh ini adalah hadiah untukmu. Jangan biarkan ia berlalu. JOM DAPATKANNYA! . . Boleh dapatkan segera KOLEKSI KARYA BEST SELLER di kedai-kedai buku MPH, Popular atau Agent Sah sekarang! . . Hubungi Sekarang! +60128747818 . . #fayyadhtroopersjunior #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #thelastkingdom #syurgabuatkupendosa #fayyadhtrooperslegacy #bazarpaknilonline #helizahelmi #ustazazharidrus #ustazah #ustadihidayat #ustazahmaddusuki #ustazwadiannuar #ustazhananattaki #ustadzsyafiqbasalamah #ustazebitlew #ustazdon #tanyalahustaz #halaqah #ikimfm #era #tereliye #novelislamik #bukuislamik #ustazahnorhafizahmusa

Doa tak diterima Allah. Jadi hati-hati ya! . . ADAKAH AKU LAYAK UNTUK MENJADI PENGHUNI SYURGA? . Dosa yang kamu pandang enteng, seperti meninggalkan Solat. tidak berpuasa, menderhakai ibu bapa, tidak menghormati guru, melakukan fitnah, berikhtilat bebas antara lelaki dan wanita, berpegangangan tangan, bercumbuan, berzina, memeluk dengan erat antara lelaki dan wanita, duduk berdua-duaan di tempat mencurigakan, mengumpat dan sebagainya. … Tentu saja tidaklah mampu untuk disenaraikan segala macam dosa yang kamu lakukan ini di dunia ini, kerana tidak terdaya menghitung. Syair yang ditulis oleh Imam As-Syafie, dalam baitnya ada menyebut, β€œDosa-dosaku bagaikan pepasir di pantai”. Betapa gemuruhnya dan lebatnya dosa kamu yang dilakukan tanpa ada batas masa dan usia. Pertanyaan yang luhur, sampai bilakah dosamu ini? … Tentu sahaja, tidak mampu kamu menafikan betapa Allah S.W.T sangat penyanyang terutama kepada para Hamba-NYA yang melakukan dosa, dan menyegerakan meminta ampunan kepada Allah swt ketika dia terlupa dan lalai menghasilkan benih dosa dan noda. … Walaupun kita seorang yang sentiasa membuat dosa , jangan pernah rasa penat untuk bertaubat .Ingatlah bahawa pendosa yang bertaubat adalah antara penghuni syurga. Sesungguhnya allah lebih tangisi tangisan seorang pendosa daripada tangisan para wali. Semoga buku β€œSyurga Buatku Pendosa” ini dapat membuka mata kita untuk terus mencari hidaya daripada Allah. . ... Mari dapatkan sekarang buku THE BEST SELLER daripada penulisan @hadi_fayyadh yang banyak memberi manfaat kepada kita semua. Jangan sesekali merasa rugi untuk melabur semata – mata untuk dapatkan ilmu, tetapi rasailah kerugian itu jikalau ilmu tidak cukup di dada. . . WhatsApp Segera! +60128747818 . . #fayyadhtroopersjunior #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #thelastkingdom #syurgabuatkupendosa #fayyadhtrooperslegacy #bazarpaknilonline #helizahelmi #ustazazharidrus #ustazah #ustadihidayat #ustazahmaddusuki #ustazwadiannuar #ustazhananattaki #ustadzsyafiqbasalamah #ustazebitlew #ustazdon #tanyalahustaz #halaqah #ikimfm #era #tereliye #novelislamik #bukuislamik #ustazahnorhafizahmusa

β€œ... Setiap malam saya akan diganggu dengan mimpi yang cukup menyeramkan...” .. Itu antara pengalaman yang dikongsi oleh salah seorang wanita yang mempunyai kisah hidup silam yang hitam dan menyebabkan seluruh jati dirinya bagai dibelenggu sesuatu yang sukar dibendung. ... β€œIa beri kesan yang sangat mendalam kepada saya, sehinggakan saya sukar untuk menerima siapa diri saya yang sebenar hampir 9 tahun..” tambahnya lagi, hidup tertekan dan stress menyebabkannya pernah beberapa kali berniat untuk membunuh diri. .. β€œAllah beri peluang saya melihat, ujian dan dosa saya sebagai satu rahmat untuk saya perbaiki diri dan kembali, Buku Syurga buatku pendosa benar-benar sentuh hati saya yang dah beku dengan dosa untuk mula mencari siapa diri saya sebenar” .. Perkongsian itu ditulis di dalam email yang dikirimkan kepada penulis sebagai salah satu pengalaman yang sukar dilupakannya dan bersyukur kini hidupnya berubah secara beransur-ansur untuk kembali normal seperti orang lain. .. #syurgabuatkupendosa by @hadi_fayyadh . Dapatkan segera +60128747818 . . #fayyadhtroopersjunior #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #thelastkingdom #syurgabuatkupendosa #fayyadhtrooperslegacy #bazarpaknilonline #helizahelmi #ustazazharidrus #ustazah #ustadihidayat #ustazahmaddusuki #ustazwadiannuar #ustazhananattaki #ustadzsyafiqbasalamah #ustazebitlew #ustazdon #tanyalahustaz #halaqah #ikimfm #era #tereliye #novelislamik #bukuislamik #ustazahnorhafizahmusa

Assalamuakaikum dan Selamat Petang.. Semua sudah makan petang? Jom kte cuci mata ckit..CEPAT CEPAT TENGAH ADA LAGI HARGA PROMOSI..πŸ’ŸπŸ’ŸπŸ’ŸπŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™ˆ ...... ..... πŸ’πŸ’Eronica Modernistic Casual (NUDE EDITION)πŸ’πŸ’ ..... .... 🌸🌸HARGA PROMOSI SAH SEHINGGA 22 JANUARI SAHAJA (sebelum 9.00 mlm ini)🌸🌸 (RM69 WITH FREE POSTAGE) ..... ..... HOW TO ORDER: πŸ’To order : DM / whatsapp ➑ 0195718361 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 #assalamualaikum #handbagmurah #jubah #jelitawardrobe #blousemurahmurah #calarinablouse #handbagcantikmurah #onlineshoppingmalaysia #youcandoit #sayajualbaju #hijabista #julietblouse #handbagbunga #fashionstyle #ervablouse #wanitamuslimah #mirafilzah #eronicamodernisticblouse #lifestyle #helizahelmi #sitinurhaliza #blousemuslimah #wanita #kualititerbaik #bazaarpaknil #erezeki #terapiinstagram #bergaya #uitm #syukurselalu

Assalamuakaikum dan Selamat Petang.. Semua sudah makan petang? Jom kte cuci mata ckit..CEPAT CEPAT TENGAH ADA LAGI HARGA PROMOSI..πŸ’ŸπŸ’ŸπŸ’ŸπŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™ˆ ...... ..... πŸ’πŸ’Eronica Modernistic Casual (WHITE EDITION)πŸ’πŸ’ ..... .... 🌸🌸HARGA PROMOSI SAH SEHINGGA 22 JANUARI SAHAJA (sebelum 9.00 mlm ini)🌸🌸 (RM69 WITH FREE POSTAGE) ..... ..... HOW TO ORDER: πŸ’To order : DM / whatsapp ➑ 0195718361 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 #assalamualaikum #handbagmurah #jubah #jelitawardrobe #blousemurahmurah #calarinablouse #handbagcantikmurah #onlineshoppingmalaysia #youcandoit #sayajualbaju #hijabista #julietblouse #handbagbunga #fashionstyle #ervablouse #wanitamuslimah #mirafilzah #eronicamodernisticblouse #lifestyle #helizahelmi #sitinurhaliza #blousemuslimah #wanita #kualititerbaik #bazaarpaknil #erezeki #terapiinstagram #bergaya #uitm #syukurselalu

Assalamuakaikum dan Selamat Petang.. Semua sudah makan petang? Jom kte cuci mata ckit..CEPAT CEPAT TENGAH ADA LAGI HARGA PROMOSI..πŸ’ŸπŸ’ŸπŸ’ŸπŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™ˆ ...... ..... πŸ’πŸ’Eronica Modernistic Casual (WHITE EDITION)πŸ’πŸ’ ..... .... 🌸🌸HARGA PROMOSI SAH SEHINGGA 22 JANUARI SAHAJA (sebelum 9.00 mlm ini)🌸🌸 (RM69 WITH FREE POSTAGE) ..... ..... HOW TO ORDER: πŸ’To order : DM / whatsapp ➑ 0195718361 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 #assalamualaikum #handbagmurah #jubah #jelitawardrobe #blousemurahmurah #calarinablouse #handbagcantikmurah #onlineshoppingmalaysia #youcandoit #sayajualbaju #hijabista #julietblouse #handbagbunga #fashionstyle #ervablouse #wanitamuslimah #mirafilzah #eronicamodernisticblouse #lifestyle #helizahelmi #sitinurhaliza #blousemuslimah #wanita #kualititerbaik #bazaarpaknil #erezeki #terapiinstagram #bergaya #uitm #syukurselalu

Ada peminat purple ke kat sini? . Kasi ❀️ seketui boleh ka hehe. . #squadbd #helizahelmi #fattahamin #maluapabossku

SWIPE LEFT FOR MORE DESIGN β–Άβ–Άβ–Άβ–Ά . . Sesuai untuk umur 4 tahun - 10 tahun . . WAJIB refer ukuran sebab badan budak tak sama size walaupun umur sama . . βœ…% english cotton βœ…Size 4 , 6 , 8 & 10 βœ…Kain tidak mengecut βœ…Kain tahan lasak βœ…Easy iron & tak mudah luntur βœ…Kain selisih depan (lipat batik) βœ…Dart bahagian depan dan belakang . . RM 50/psg RM 50/psg RM 50/psg Exclude postage . . Stok terhad! Jom dapatkan sekarang! . . Untuk order boleh pm/wasap/mcg . . πŸ“² +6017 939 4648 (liyana) πŸ“² +6017 939 4648 (liyana) πŸ“² +6017 939 4648 (liyana) . . #bajukurungmoden #kebayamuslimah #kebayakanakkanak #raya2018 #motifviral #trustedsellermalaysia #sayajualmurah #kurungmodenenglishcotton #bazarpaknil #englishcottonmalaysia #sayajualbaju #cottonlovermalaysia #igshopmalaysia #onlineshopmalaysia #viralmalaysia #hijabmalaysia #kebayabudakmurah #helizahelmi #kebarungmuslimah #kurungmodenmurah #ootdbajukurung #kedaionlinemalaysia #bazarpaknilmurah #hijabstermalaysia #dhiacottonreseller #bajubudakmurah #trustedresellermalaysia #bajukanakkanak #bajukurungbudak #kurungmodendhiacotton

SWIPE LEFT FOR MORE DESIGN β–Άβ–Άβ–Άβ–Ά . . Sesuai untuk umur 4 tahun - 10 tahun . . WAJIB refer ukuran sebab badan budak tak sama size walaupun umur sama . . βœ…% english cotton βœ…Size 4 , 6 , 8 & 10 βœ…Kain tidak mengecut βœ…Kain tahan lasak βœ…Easy iron & tak mudah luntur βœ…Kain selisih depan (lipat batik) βœ…Dart bahagian depan dan belakang . . RM 50/psg RM 50/psg RM 50/psg Exclude postage . . Stok terhad! Jom dapatkan sekarang! . . Untuk order boleh pm/wasap/mcg . . πŸ“² +6017 939 4648 (liyana) πŸ“² +6017 939 4648 (liyana) πŸ“² +6017 939 4648 (liyana) . . #bajukurungmoden #kebayamuslimah #kebayakanakkanak #raya2018 #motifviral #trustedsellermalaysia #sayajualmurah #kurungmodenenglishcotton #bazarpaknil #englishcottonmalaysia #sayajualbaju #cottonlovermalaysia #igshopmalaysia #onlineshopmalaysia #viralmalaysia #hijabmalaysia #kebayabudakmurah #helizahelmi #kebarungmuslimah #kurungmodenmurah #ootdbajukurung #kedaionlinemalaysia #bazarpaknilmurah #hijabstermalaysia #dhiacottonreseller #bajubudakmurah #trustedresellermalaysia #bajukanakkanak #bajukurungbudak #kurungmodendhiacotton

HI KORANG πŸ™‹, NAK TAK CANTIK MACAM ADIK MANIS YANG CUN NI 😍, DARI ATAS SAMPAI BAWAH BODY SHAPE TIP TOP, KULIT CANTIK 😘 Β· Adik cantik ni pengguna PINKLADY yang konsisten dan testimoni yang berjaya. BEFORE & AFTER, 🀀🀀🀀🀀🀀, Kalau Adik Manis ni BOLEH, tak kan awak nak tengok je 😁. GIGIT jariiiiii 🀭🀭🀭 Β· Setiap Perempuan diluar sana WAJIBΒ beli & cuba PINKLADY 1 BOTOL!. Perempuan kalau tak cuba Pinklady meeeemangggg MENYESAL. Β· Pinklady diperbuat dari 100% bahan herba dan dijamin selamat. Sesuai dan digalakkan bagi perempuan berusia dari 15 tahun hinggalah 65 tahun keatas 😘 Β· Berminat nak consume Pinklady? Boleh direct DM atau whatsapp kat saya 011-15726281. Saya akan guide anda sampai jadi dan puas hati πŸ˜‰. Β· Nak? PM Hakak 😊 Tak boleh bayar full, Kutu Hakak sediakan, Bayaran Ansuran pun ada πŸ‘πŸ‘πŸ‘... Β· NO WORRIES! ❀ PINKLADY BODY PERFECTION - SUPPLEMENT NO.1 WANITAπŸ’ƒ #pinklady #pinkladyoriginal #pinkladybodyperfection #pinkladywomenbodyperfection #wanita #cantik #rumahtangga #menawan #herba #kuching #misspinklady2018 #neelofa #nealofar #nourbynh #syria #helizahelmi #zouk #fazura #fattzura #cantforgetme #bossku #bosskuu

Antara manfaat yang boleh didapati daripada pengambilan/consume Pink Lady Body Perfection. . πŸ”΄. Boleh tambahkan berat badan. πŸ”΄. Boleh kurangkan berat badan. πŸ”΄. Besarkan breast ikut kesesuaian badan. πŸ”΄. Anjal & gebukan payudara & punggung. πŸ”΄. Lentikkan punggung. πŸ”΄. Jadikan badan lbh shape. πŸ”΄. Banyakkan susu bagi wanita menyusu. πŸ”΄. Kulit jadi lbh lembab. πŸ”΄. Parut jerawat & jeragat semakin pudar. πŸ”΄. Atasi masalah senggugut & haid tak teratur. πŸ”΄. Atasi masalah rambut gugur & kembali lebatkan rambut. πŸ”΄. Badan sekeping akan lebih berisi dan shape. πŸ”΄. Boleh turunkan berat badan bagi yg gemuk. πŸ”΄. Miss 'V' rapat seperti kembali Dara. πŸ”΄. Kurangkan nafsu selera makan. πŸ”΄. Tingkatkan libido wanita. πŸ”΄. Tingkatkan tahap kolagen dlm tubuh wanita. πŸ”΄. Meremajakan kulit. πŸ”΄. Menstabilkan emosi. πŸ”΄. Menggebukan & mencantikkan kulit. πŸ”΄. Mencantikkan kuku &Β  kuku lebih sihat. Elakkan kuku kusam & pecahΒ². . Nota : Kesan berbezaΒ² kepada setiap individu. Bergantung kepada keadaan/masalah consumer ketika itu. Β· Β· JANGAN LUPA SAKSIKAN #misspinklady2018, tepat pukul 9.00 mlm setiap hari Sabtu. Β· Sertai peraduan MISS PINKLADY 2018, hadiah wang tunai RM50,000 menanti anda, jom sertai kami πŸ˜‰ Β· Β· NO WORRIES! ❀ PINKLADY BODY PERFECTION - SUPPLEMENT NO.1 WANITAπŸ’ƒ Β· Info lebih lanjut..whatsapp SEGERA❗❗❗❗ πŸ“² 01115726281 #pinklady #pinkladyoriginal #pinkladybodyperfection #pinkladywomenbodyperfection #wanita #cantik #rumahtangga #menawan #herba #kuching #misspinklady2018 #neelofa #nealofar #nourbynh #syria #helizahelmi #zouk #fazura #fattzura #cantforgetme #bossku #bosskuu

HI KORANG πŸ™‹, NAK TAK CANTIK MACAM ADIK MANIS YANG CUN NI 😍, DARI ATAS SAMPAI BAWAH BODY SHAPE TIP TOP, KULIT CANTIK 😘 Β· Adik cantik ni pengguna PINKLADY yang konsisten dan testimoni yang berjaya. BEFORE & AFTER, 🀀🀀🀀🀀🀀, Kalau Adik Manis ni BOLEH, tak kan awak nak tengok je 😁. GIGIT jariiiiii 🀭🀭🀭 Β· Setiap Perempuan diluar sana WAJIBΒ beli & cuba PINKLADY 1 BOTOL!. Perempuan kalau tak cuba Pinklady meeeemangggg MENYESAL. Β· Pinklady diperbuat dari 100% bahan herba dan dijamin selamat. Sesuai dan digalakkan bagi perempuan berusia dari 15 tahun hinggalah 65 tahun keatas 😘 Β· Berminat nak consume Pinklady? Boleh direct DM atau whatsapp kat saya 011-15726281. Saya akan guide anda sampai jadi dan puas hati πŸ˜‰. Β· Nak? PM Hakak 😊 Tak boleh bayar full, Kutu Hakak sediakan, Bayaran Ansuran pun ada πŸ‘πŸ‘πŸ‘... Β· NO WORRIES! ❀ PINKLADY BODY PERFECTION - SUPPLEMENT NO.1 WANITAπŸ’ƒ #pinklady #pinkladyoriginal #pinkladybodyperfection #pinkladywomenbodyperfection #wanita #cantik #rumahtangga #menawan #herba #kuching #misspinklady2018 #neelofa #nealofar #nourbynh #syria #helizahelmi #zouk #fazura #fattzura #cantforgetme #bossku #bosskuu

Antara manfaat yang boleh didapati daripada pengambilan/consume Pink Lady Body Perfection. . πŸ”΄. Boleh tambahkan berat badan. πŸ”΄. Boleh kurangkan berat badan. πŸ”΄. Besarkan breast ikut kesesuaian badan. πŸ”΄. Anjal & gebukan payudara & punggung. πŸ”΄. Lentikkan punggung. πŸ”΄. Jadikan badan lbh shape. πŸ”΄. Banyakkan susu bagi wanita menyusu. πŸ”΄. Kulit jadi lbh lembab. πŸ”΄. Parut jerawat & jeragat semakin pudar. πŸ”΄. Atasi masalah senggugut & haid tak teratur. πŸ”΄. Atasi masalah rambut gugur & kembali lebatkan rambut. πŸ”΄. Badan sekeping akan lebih berisi dan shape. πŸ”΄. Boleh turunkan berat badan bagi yg gemuk. πŸ”΄. Miss 'V' rapat seperti kembali Dara. πŸ”΄. Kurangkan nafsu selera makan. πŸ”΄. Tingkatkan libido wanita. πŸ”΄. Tingkatkan tahap kolagen dlm tubuh wanita. πŸ”΄. Meremajakan kulit. πŸ”΄. Menstabilkan emosi. πŸ”΄. Menggebukan & mencantikkan kulit. πŸ”΄. Mencantikkan kuku &Β  kuku lebih sihat. Elakkan kuku kusam & pecahΒ². . Nota : Kesan berbezaΒ² kepada setiap individu. Bergantung kepada keadaan/masalah consumer ketika itu. Β· Β· JANGAN LUPA SAKSIKAN #misspinklady2018, tepat pukul 9.00 mlm setiap hari Sabtu. Β· Sertai peraduan MISS PINKLADY 2018, hadiah wang tunai RM50,000 menanti anda, jom sertai kami πŸ˜‰ Β· Β· NO WORRIES! ❀ PINKLADY BODY PERFECTION - SUPPLEMENT NO.1 WANITAπŸ’ƒ Β· Info lebih lanjut..whatsapp SEGERA❗❗❗❗ πŸ“² 01115726281 #pinklady #pinkladyoriginal #pinkladybodyperfection #pinkladywomenbodyperfection #wanita #cantik #rumahtangga #menawan #herba #kuching #misspinklady2018 #neelofa #nealofar #nourbynh #syria #helizahelmi #zouk #fazura #fattzura #cantforgetme #bossku #bosskuu

HI KORANG πŸ™‹, NAK TAK CANTIK MACAM ADIK MANIS YANG CUN NI 😍, DARI ATAS SAMPAI BAWAH BODY SHAPE TIP TOP, KULIT CANTIK 😘 Β· Adik cantik ni pengguna PINKLADY yang konsisten dan testimoni yang berjaya. BEFORE & AFTER, 🀀🀀🀀🀀🀀, Kalau Adik Manis ni BOLEH, tak kan awak nak tengok je 😁. GIGIT jariiiiii 🀭🀭🀭 Β· Setiap Perempuan diluar sana WAJIBΒ beli & cuba PINKLADY 1 BOTOL!. Perempuan kalau tak cuba Pinklady meeeemangggg MENYESAL. Β· Pinklady diperbuat dari 100% bahan herba dan dijamin selamat. Sesuai dan digalakkan bagi perempuan berusia dari 15 tahun hinggalah 65 tahun keatas 😘 Β· Berminat nak consume Pinklady? Boleh direct DM atau whatsapp kat saya 011-15726281. Saya akan guide anda sampai jadi dan puas hati πŸ˜‰. Β· Nak? PM Hakak 😊 Tak boleh bayar full, Kutu Hakak sediakan, Bayaran Ansuran pun ada πŸ‘πŸ‘πŸ‘... Β· NO WORRIES! ❀ PINKLADY BODY PERFECTION - SUPPLEMENT NO.1 WANITAπŸ’ƒ #pinklady #pinkladyoriginal #pinkladybodyperfection #pinkladywomenbodyperfection #wanita #cantik #rumahtangga #menawan #herba #kuching #misspinklady2018 #neelofa #nealofar #nourbynh #syria #helizahelmi #zouk #fazura #fattzura #cantforgetme #bossku #bosskuu

Antara manfaat yang boleh didapati daripada pengambilan/consume Pink Lady Body Perfection. . πŸ”΄. Boleh tambahkan berat badan. πŸ”΄. Boleh kurangkan berat badan. πŸ”΄. Besarkan breast ikut kesesuaian badan. πŸ”΄. Anjal & gebukan payudara & punggung. πŸ”΄. Lentikkan punggung. πŸ”΄. Jadikan badan lbh shape. πŸ”΄. Banyakkan susu bagi wanita menyusu. πŸ”΄. Kulit jadi lbh lembab. πŸ”΄. Parut jerawat & jeragat semakin pudar. πŸ”΄. Atasi masalah senggugut & haid tak teratur. πŸ”΄. Atasi masalah rambut gugur & kembali lebatkan rambut. πŸ”΄. Badan sekeping akan lebih berisi dan shape. πŸ”΄. Boleh turunkan berat badan bagi yg gemuk. πŸ”΄. Miss 'V' rapat seperti kembali Dara. πŸ”΄. Kurangkan nafsu selera makan. πŸ”΄. Tingkatkan libido wanita. πŸ”΄. Tingkatkan tahap kolagen dlm tubuh wanita. πŸ”΄. Meremajakan kulit. πŸ”΄. Menstabilkan emosi. πŸ”΄. Menggebukan & mencantikkan kulit. πŸ”΄. Mencantikkan kuku &Β  kuku lebih sihat. Elakkan kuku kusam & pecahΒ². . Nota : Kesan berbezaΒ² kepada setiap individu. Bergantung kepada keadaan/masalah consumer ketika itu. Β· Β· JANGAN LUPA SAKSIKAN #misspinklady2018, tepat pukul 9.00 mlm setiap hari Sabtu. Β· Sertai peraduan MISS PINKLADY 2018, hadiah wang tunai RM50,000 menanti anda, jom sertai kami πŸ˜‰ Β· Β· NO WORRIES! ❀ PINKLADY BODY PERFECTION - SUPPLEMENT NO.1 WANITAπŸ’ƒ Β· Info lebih lanjut..whatsapp SEGERA❗❗❗❗ πŸ“² 01115726281 #pinklady #pinkladyoriginal #pinkladybodyperfection #pinkladywomenbodyperfection #wanita #cantik #rumahtangga #menawan #herba #kuching #misspinklady2018 #neelofa #nealofar #nourbynh #syria #helizahelmi #zouk #fazura #fattzura #cantforgetme #bossku #bosskuu

Kelebihan HIT: 1. Kain lembut dan tidak panas 2. Ironless 3. Fabrik berkualiti tinggi #hg #helizainstanttelekung #helizaguzelhive #helizahelmi #hit

πŸŽ€ORIGINAL COACHπŸŽ€ [READY STOCK] ...... CORNER ZIP WRISLET IN FRUIT PRINT - F23674. ....... πŸ’ΈπŸ’ΈRM 170 WITH FREE POSTAGE ...... ✏ DETAILS:...COLOR: BLACK/MULTI. ...... πŸ‘œ PRINTED COATED CANVAS. πŸ‘œ 2 CREDIT CARD SLOTS. πŸ‘œ ZIP-TOP CLOSURE, FABRIC LINING. πŸ‘œ WRIST STRAP ATTACHED. SIZE: 6 1/4" (L) x 4" (H). ........ HOW TO ORDER: πŸ’To order : DM / whatsapp ➑ 0195718361 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 #assalamualaikum #handbagmurah #jubah #jelitawardrobe #blousemurahmurah #calarinablouse #handbagcantikmurah #onlineshoppingmalaysia #youcandoit #sayajualbaju #hijabista #julietblouse #charlesnkeith #fashionstyle #ervablouse #wanitamuslimah #mirafilzah #eronicamodernisticblouse #coach #helizahelmi #sitinurhaliza #blousemuslimah #wanita #kualititerbaik #bazaarpaknil #erezeki #terapiinstagram #bergaya #uitm #syukurselalu

πŸŽ€ORIGINAL COACHπŸŽ€ [READY STOCK] ...... CORNER ZIP WRISLET IN FRUIT PRINT - F23674. ....... πŸ’ΈπŸ’ΈRM 170 WITH FREE POSTAGE ...... ✏ DETAILS:...COLOR: BLACK/MULTI. ...... πŸ‘œ PRINTED COATED CANVAS. πŸ‘œ 2 CREDIT CARD SLOTS. πŸ‘œ ZIP-TOP CLOSURE, FABRIC LINING. πŸ‘œ WRIST STRAP ATTACHED. SIZE: 6 1/4" (L) x 4" (H). ........ HOW TO ORDER: πŸ’To order : DM / whatsapp ➑ 0195718361 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 #assalamualaikum #handbagmurah #jubah #jelitawardrobe #blousemurahmurah #calarinablouse #handbagcantikmurah #onlineshoppingmalaysia #youcandoit #sayajualbaju #hijabista #julietblouse #charlesnkeith #fashionstyle #ervablouse #wanitamuslimah #mirafilzah #eronicamodernisticblouse #coach #helizahelmi #sitinurhaliza #blousemuslimah #wanita #kualititerbaik #bazaarpaknil #erezeki #terapiinstagram #bergaya #uitm #syukurselalu

πŸŽ€ORIGINAL COACHπŸŽ€ [READY STOCK] ...... CORNER ZIP WRISLET IN FRUIT PRINT - F23674. ....... πŸ’ΈπŸ’ΈRM 170 WITH FREE POSTAGE ...... ✏ DETAILS:...COLOR: BLACK/MULTI. ...... πŸ‘œ PRINTED COATED CANVAS. πŸ‘œ 2 CREDIT CARD SLOTS. πŸ‘œ ZIP-TOP CLOSURE, FABRIC LINING. πŸ‘œ WRIST STRAP ATTACHED. SIZE: 6 1/4" (L) x 4" (H). ........ HOW TO ORDER: πŸ’To order : DM / whatsapp ➑ 0195718361 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 #assalamualaikum #handbagmurah #jubah #jelitawardrobe #blousemurahmurah #calarinablouse #handbagcantikmurah #onlineshoppingmalaysia #youcandoit #sayajualbaju #hijabista #julietblouse #charlesnkeith #fashionstyle #ervablouse #wanitamuslimah #mirafilzah #eronicamodernisticblouse #coach #helizahelmi #sitinurhaliza #blousemuslimah #wanita #kualititerbaik #bazaarpaknil #erezeki #terapiinstagram #bergaya #uitm #syukurselalu

PRINTED SERIES BIDANG 50 TINGGAL 2 CORAK JA GAIS😭😱! . . NI LAST PELUANG KORANG DAPATKAN HARGA COMBO TAW‼️ Lepas ni no more HARGA COMBO untuk PRINTED SERIES ni😱 . . Berapa harga nya tu sis? okayh relax and tenang , baca sampai habis 😚 . . HARGA BAWAL PRINTED SERIES. . 🐰BIDANG 50’ πŸ‘‰πŸ» SEHELAI RM39 EXC POSTAGE. . 🐰BIDANG 55’ πŸ‘‰πŸ»SEHELAI RM45 EXC POSTAGE. . Tapi kalau korang nak JIMAT korang wajib rebut HARGA COMBO BOOM BOOM PAW‼️. . 🌈BIDANG 50’ πŸ”₯3 PCS RM 105 FREE POSTAGEπŸ”₯. . 🌈BIDANG 55’ πŸ”₯3 PCS RM 120 FREE POSTAGEπŸ”₯. . JIMAT SEHINGGA RM 20-23 TUU WEHHHβ—οΈπŸ˜πŸ˜±. . . Nak order camna ya? Boleh klik sahaja link di bio kami untuk order secara whatsapp atau DM πŸ’• . . πŸ“² IG @chentablossom http://www.wasap.my/+60132635906 . Nama: Alamat: No tel: Items & Saiz: Warna Order: . . . . . . . #teamilala1724 #milalaattire #milalalovers #madelynlongshawlma #exclusiveshawl #shawllabuh #satinshawl #purdah #shawlcantik #plainwideshawl #plainshawl #shawlchiffon #shawlmurah #shawlcantikmurah #bawalmurah #shawllovers #sayajual #sayajualmurah #sayajualshawl #bazarpaknil #bazaaronline #onlineigshop #ctdk #helizahelmi #wanyhasrita #neelofa #pujaanhatikanda #ootd #siscuba

Bella oh Bella lalalalala~~ πŸ˜‚ Cun melecun aihh kakak ni pakai #blousebella πŸ™Š Bella ni adik kepada Yoora, kalau dah si kakak nya pun sentiasa menjadi #pujaanhatikanda, sama la adiknya si Bella tu 😍 FREE POS tao! Tak payah risau nak bayaq extra rm8 lagi pulekk 😜 Anything for you baby,ws ja kak Ayu 0134254687 hokay πŸ’ƒπŸ’ƒ #bynurhafizah #mardinasafiyya #ayucollection #byac #blousemuslimah #blousecantik #blousewanita #blouselabuh #blouselabuhmurah #palazzo #shawl #salamkasihsayang #muslimahblouse #hargapromosi #cny #alwayshappy #helizahelmi #yanasamsudin

Assalamualaikum dan Selamat bekerja.. semoga dipermudahkan urusan...πŸ’ŸπŸ’Ÿ .... πŸŽ€ORIGINAL COACHπŸŽ€ [READY STOCK] ..... 🌸 CORNER ZIP WRISLET WITH CAMO ROSE FLORAL PRINT - F26291. .... πŸ’ΈπŸ’ΈRM 170 WITH FREE POSTAGE ..... ✏ DETAILS: 🎨 COLOR: DARK BROWN/KHAKI. πŸ‘œ SIGNATURE COATED CANVAS. πŸ‘œ 2 CREDIT CARD SLOTS. πŸ‘œ ZIP-TOP CLOSURE, FABRIC LINING. πŸ‘œ WRIST STRAP ATTACHED. 🏭 SIZE: 6 1/4" (L) x 4" (H). ....... HOW TO ORDER: πŸ’To order : DM / whatsapp ➑ 0195718361 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 #assalamualaikum #handbagmurah #jubah #jelitawardrobe #blousemurahmurah #calarinablouse #handbagcantikmurah #onlineshoppingmalaysia #youcandoit #sayajualbaju #hijabista #julietblouse #charlesnkeith #fashionstyle #ervablouse #wanitamuslimah #mirafilzah #eronicamodernisticblouse #coach #helizahelmi #sitinurhaliza #blousemuslimah #wanita #kualititerbaik #bazaarpaknil #erezeki #terapiinstagram #bergaya #uitm #syukurselalu

Assalamualaikum dan Selamat bekerja.. semoga dipermudahkan urusan...πŸ’ŸπŸ’Ÿ .... πŸŽ€ORIGINAL COACHπŸŽ€ [READY STOCK] ..... 🌸 CORNER ZIP WRISLET WITH CAMO ROSE FLORAL PRINT - F26291. .... πŸ’ΈπŸ’ΈRM 170 WITH FREE POSTAGE ..... ✏ DETAILS: 🎨 COLOR: DARK BROWN/KHAKI. πŸ‘œ SIGNATURE COATED CANVAS. πŸ‘œ 2 CREDIT CARD SLOTS. πŸ‘œ ZIP-TOP CLOSURE, FABRIC LINING. πŸ‘œ WRIST STRAP ATTACHED. 🏭 SIZE: 6 1/4" (L) x 4" (H). ....... HOW TO ORDER: πŸ’To order : DM / whatsapp ➑ 0195718361 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 #assalamualaikum #handbagmurah #jubah #jelitawardrobe #blousemurahmurah #calarinablouse #handbagcantikmurah #onlineshoppingmalaysia #youcandoit #sayajualbaju #hijabista #julietblouse #charlesnkeith #fashionstyle #ervablouse #wanitamuslimah #mirafilzah #eronicamodernisticblouse #coach #helizahelmi #sitinurhaliza #blousemuslimah #wanita #kualititerbaik #bazaarpaknil #erezeki #terapiinstagram #bergaya #uitm #syukurselalu

Assalamualaikum dan Selamat bekerja.. semoga dipermudahkan urusan...πŸ’ŸπŸ’Ÿ .... πŸŽ€ORIGINAL COACHπŸŽ€ [READY STOCK] ..... 🌸 CORNER ZIP WRISLET WITH CAMO ROSE FLORAL PRINT - F26291. .... πŸ’ΈπŸ’ΈRM 170 WITH FREE POSTAGE ..... ✏ DETAILS: 🎨 COLOR: DARK BROWN/KHAKI. πŸ‘œ SIGNATURE COATED CANVAS. πŸ‘œ 2 CREDIT CARD SLOTS. πŸ‘œ ZIP-TOP CLOSURE, FABRIC LINING. πŸ‘œ WRIST STRAP ATTACHED. 🏭 SIZE: 6 1/4" (L) x 4" (H). ....... HOW TO ORDER: πŸ’To order : DM / whatsapp ➑ 0195718361 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 #assalamualaikum #handbagmurah #jubah #jelitawardrobe #blousemurahmurah #calarinablouse #handbagcantikmurah #onlineshoppingmalaysia #youcandoit #sayajualbaju #hijabista #julietblouse #charlesnkeith #fashionstyle #ervablouse #wanitamuslimah #mirafilzah #eronicamodernisticblouse #coach #helizahelmi #sitinurhaliza #blousemuslimah #wanita #kualititerbaik #bazaarpaknil #erezeki #terapiinstagram #bergaya #uitm #syukurselalu

HI KORANG πŸ™‹, NAK TAK CANTIK MACAM ADIK MANIS YANG CUN NI 😍, DARI ATAS SAMPAI BAWAH BODY SHAPE TIP TOP, KULIT CANTIK 😘 Β· Adik cantik ni pengguna PINKLADY yang konsisten dan testimoni yang berjaya. BEFORE & AFTER, 🀀🀀🀀🀀🀀, Kalau Adik Manis ni BOLEH, tak kan awak nak tengok je 😁. GIGIT jariiiiii 🀭🀭🀭 Β· Setiap Perempuan diluar sana WAJIBΒ beli & cuba PINKLADY 1 BOTOL!. Perempuan kalau tak cuba Pinklady meeeemangggg MENYESAL. Β· Pinklady diperbuat dari 100% bahan herba dan dijamin selamat. Sesuai dan digalakkan bagi perempuan berusia dari 15 tahun hinggalah 65 tahun keatas 😘 Β· Berminat nak consume Pinklady? Boleh direct DM atau whatsapp kat saya 011-15726281. Saya akan guide anda sampai jadi dan puas hati πŸ˜‰. Β· Nak? PM Hakak 😊 Tak boleh bayar full, Kutu Hakak sediakan, Bayaran Ansuran pun ada πŸ‘πŸ‘πŸ‘... Β· NO WORRIES! ❀ PINKLADY BODY PERFECTION - SUPPLEMENT NO.1 WANITAπŸ’ƒ #pinklady #pinkladyoriginal #pinkladybodyperfection #pinkladywomenbodyperfection #wanita #cantik #rumahtangga #menawan #herba #kuching #misspinklady2018 #neelofa #nealofar #nourbynh #syria #helizahelmi #zouk #fazura #fattzura #cantforgetme #bossku #bosskuu

Antara manfaat yang boleh didapati daripada pengambilan/consume Pink Lady Body Perfection. . πŸ”΄. Boleh tambahkan berat badan. πŸ”΄. Boleh kurangkan berat badan. πŸ”΄. Besarkan breast ikut kesesuaian badan. πŸ”΄. Anjal & gebukan payudara & punggung. πŸ”΄. Lentikkan punggung. πŸ”΄. Jadikan badan lbh shape. πŸ”΄. Banyakkan susu bagi wanita menyusu. πŸ”΄. Kulit jadi lbh lembab. πŸ”΄. Parut jerawat & jeragat semakin pudar. πŸ”΄. Atasi masalah senggugut & haid tak teratur. πŸ”΄. Atasi masalah rambut gugur & kembali lebatkan rambut. πŸ”΄. Badan sekeping akan lebih berisi dan shape. πŸ”΄. Boleh turunkan berat badan bagi yg gemuk. πŸ”΄. Miss 'V' rapat seperti kembali Dara. πŸ”΄. Kurangkan nafsu selera makan. πŸ”΄. Tingkatkan libido wanita. πŸ”΄. Tingkatkan tahap kolagen dlm tubuh wanita. πŸ”΄. Meremajakan kulit. πŸ”΄. Menstabilkan emosi. πŸ”΄. Menggebukan & mencantikkan kulit. πŸ”΄. Mencantikkan kuku &Β  kuku lebih sihat. Elakkan kuku kusam & pecahΒ². . Nota : Kesan berbezaΒ² kepada setiap individu. Bergantung kepada keadaan/masalah consumer ketika itu. Β· Β· JANGAN LUPA SAKSIKAN #misspinklady2018, tepat pukul 9.00 mlm setiap hari Sabtu. Β· Sertai peraduan MISS PINKLADY 2018, hadiah wang tunai RM50,000 menanti anda, jom sertai kami πŸ˜‰ Β· Β· NO WORRIES! ❀ PINKLADY BODY PERFECTION - SUPPLEMENT NO.1 WANITAπŸ’ƒ Β· Info lebih lanjut..whatsapp SEGERA❗❗❗❗ πŸ“² 01115726281 #pinklady #pinkladyoriginal #pinkladybodyperfection #pinkladywomenbodyperfection #wanita #cantik #rumahtangga #menawan #herba #kuching #misspinklady2018 #neelofa #nealofar #nourbynh #syria #helizahelmi #zouk #fazura #fattzura #cantforgetme #bossku #bosskuu

ANTARA BAHAN-BAHAN YANG TERKANDUNG DALAM PINK LADY BODY PERFECTION IALAH : . . Pinklady Body Perfection dihasilkan daripada πŸ’―% bahan herba semulajadi berkualiti tinggi seperti : . . 1) FENUGREEK SEEDS / HALBA . Kaya dengan asid amino, kalsium, asid lemak, folat, zat besi, magnesium, mangan, fosforus, potassium, selenium, zink dan vitamin B1, B2, B3 dan vitamin C. . . MANFAAT DAN KEBAIKAN FENUGREEK : - Merangsang & stabilkan hormon payudara - Membesarkan #payudara & mencantikkan bentuk - Meningkatkan #libido wanita - Membantu #kesuburan wanita - Melancarkan #haid - Nutrisi terbaik penambah #susuibu yang menyusukan anak - Melancarkan peredaran darah - Menjaga sistem jantung - Menstabilkan nafsu makan - Mengurangkan masalah over weight / #beratbadanberlebihan - Mengatasi masalah sembelit - Mencukupkan serat dalam tubuh badan - Mengubati kanser usus - Mengatasi masalah menopaus - Menenangkan hati & emosi - Mengatasi masalah radang . . Info lebih lanjut mengenai PLBP.. . WhatsApp < PL > ke 01115726281 | TRUSTED SELLER PINK LADY #pinklady #pinkladyoriginal #pinkladybodyperfection #pinkladywomenbodyperfection #wanita #cantik #rumahtangga #menawan #herba #kuching #misspinklady2018 #neelofa #nealofar #nourbynh #syria #helizahelmi #zouk #fazura #fattzura #cantforgetme #bossku #bosskuu

HI KORANG πŸ™‹, NAK TAK CANTIK MACAM ADIK MANIS YANG CUN NI 😍, DARI ATAS SAMPAI BAWAH BODY SHAPE TIP TOP, KULIT CANTIK 😘 Β· Adik cantik ni pengguna PINKLADY yang konsisten dan testimoni yang berjaya. BEFORE & AFTER, 🀀🀀🀀🀀🀀, Kalau Adik Manis ni BOLEH, tak kan awak nak tengok je 😁. GIGIT jariiiiii 🀭🀭🀭 Β· Setiap Perempuan diluar sana WAJIBΒ beli & cuba PINKLADY 1 BOTOL!. Perempuan kalau tak cuba Pinklady meeeemangggg MENYESAL. Β· Pinklady diperbuat dari 100% bahan herba dan dijamin selamat. Sesuai dan digalakkan bagi perempuan berusia dari 15 tahun hinggalah 65 tahun keatas 😘 Β· Berminat nak consume Pinklady? Boleh direct DM atau whatsapp kat saya 011-15726281. Saya akan guide anda sampai jadi dan puas hati πŸ˜‰. Β· Nak? PM Hakak 😊 Tak boleh bayar full, Kutu Hakak sediakan, Bayaran Ansuran pun ada πŸ‘πŸ‘πŸ‘... Β· NO WORRIES! ❀ PINKLADY BODY PERFECTION - SUPPLEMENT NO.1 WANITAπŸ’ƒ #pinklady #pinkladyoriginal #pinkladybodyperfection #pinkladywomenbodyperfection #wanita #cantik #rumahtangga #menawan #herba #kuching #misspinklady2018 #neelofa #nealofar #nourbynh #syria #helizahelmi #zouk #fazura #fattzura #cantforgetme #bossku #bosskuu

Antara manfaat yang boleh didapati daripada pengambilan/consume Pink Lady Body Perfection. . πŸ”΄. Boleh tambahkan berat badan. πŸ”΄. Boleh kurangkan berat badan. πŸ”΄. Besarkan breast ikut kesesuaian badan. πŸ”΄. Anjal & gebukan payudara & punggung. πŸ”΄. Lentikkan punggung. πŸ”΄. Jadikan badan lbh shape. πŸ”΄. Banyakkan susu bagi wanita menyusu. πŸ”΄. Kulit jadi lbh lembab. πŸ”΄. Parut jerawat & jeragat semakin pudar. πŸ”΄. Atasi masalah senggugut & haid tak teratur. πŸ”΄. Atasi masalah rambut gugur & kembali lebatkan rambut. πŸ”΄. Badan sekeping akan lebih berisi dan shape. πŸ”΄. Boleh turunkan berat badan bagi yg gemuk. πŸ”΄. Miss 'V' rapat seperti kembali Dara. πŸ”΄. Kurangkan nafsu selera makan. πŸ”΄. Tingkatkan libido wanita. πŸ”΄. Tingkatkan tahap kolagen dlm tubuh wanita. πŸ”΄. Meremajakan kulit. πŸ”΄. Menstabilkan emosi. πŸ”΄. Menggebukan & mencantikkan kulit. πŸ”΄. Mencantikkan kuku &Β  kuku lebih sihat. Elakkan kuku kusam & pecahΒ². . Nota : Kesan berbezaΒ² kepada setiap individu. Bergantung kepada keadaan/masalah consumer ketika itu. Β· Β· JANGAN LUPA SAKSIKAN #misspinklady2018, tepat pukul 9.00 mlm setiap hari Sabtu. Β· Sertai peraduan MISS PINKLADY 2018, hadiah wang tunai RM50,000 menanti anda, jom sertai kami πŸ˜‰ Β· Β· NO WORRIES! ❀ PINKLADY BODY PERFECTION - SUPPLEMENT NO.1 WANITAπŸ’ƒ Β· Info lebih lanjut..whatsapp SEGERA❗❗❗❗ πŸ“² 01115726281 #pinklady #pinkladyoriginal #pinkladybodyperfection #pinkladywomenbodyperfection #wanita #cantik #rumahtangga #menawan #herba #kuching #misspinklady2018 #neelofa #nealofar #nourbynh #syria #helizahelmi #zouk #fazura #fattzura #cantforgetme #bossku #bosskuu

ANTARA BAHAN-BAHAN YANG TERKANDUNG DALAM PINK LADY BODY PERFECTION IALAH : . . Pinklady Body Perfection dihasilkan daripada 100% herba semulajadi berkualiti tinggi seperti : . . 2) ALEPPO OAK / MANJAKANI . Kaya dengan vitamin A dan C, mineral, protein, fiber, gllic acids, tannins, salah satu herba paling mujarab mencegah kanser serviks. . . MANFAAT DAN KEBAIKAN ALEPPO OAK : - Awet muda - Anti oksidan yang terdapat dalam buah manjakani dapat membantu melambatkan proses penuaan. - Mencantikkan kulit - Membantu mencegah jerawat - Pencegahan Diabetes - Gallic Acid dapat membantu mencegah diabetis dan asma. - Pencegahan dari kanser serviks dan payudara - Membantu merawat keputihan kerana kandungan estrigent dalam buah manjakani membantu menyingkirkan bakteria dan fungus yang boleh menyebabkan bau yang kurang menyenangkan. - Tannins di dalam buah Manjakani pula dapat membantu menegangkan otot-otot faraj - Membantu mengurangkan lebihan mukus & lelehan di vagina. - Menstabilkan hormon & melancarkan peredaran darah - Memberikan tenaga - Menjaga kesihatan mata (membaiki tahap penglihatan) - Kalsium yang terdapat dalam manjakani juga membantu menguatkan gigi dan tulang - Memelihara kebersihan mulut - Sangat mujarab untuk merawat luka dalaman dan luaran. . . Info lebih lanjut mengenai PLBP.. . WhatsApp < PL > ke 01115726281 | TRUSTED SELLER PINK LADY . #pinklady #pinkladyoriginal #pinkladybodyperfection #pinkladywomenbodyperfection #wanita #cantik #rumahtangga #menawan #herba #kuching #misspinklady2018 #neelofa #nealofar #nourbynh #syria #helizahelmi #zouk #fazura #fattzura #cantforgetme #bossku #bosskuu

HI KORANG πŸ™‹, NAK TAK CANTIK MACAM ADIK MANIS YANG CUN NI 😍, DARI ATAS SAMPAI BAWAH BODY SHAPE TIP TOP, KULIT CANTIK 😘 Β· Adik cantik ni pengguna PINKLADY yang konsisten dan testimoni yang berjaya. BEFORE & AFTER, 🀀🀀🀀🀀🀀, Kalau Adik Manis ni BOLEH, tak kan awak nak tengok je 😁. GIGIT jariiiiii 🀭🀭🀭 Β· Setiap Perempuan diluar sana WAJIBΒ beli & cuba PINKLADY 1 BOTOL!. Perempuan kalau tak cuba Pinklady meeeemangggg MENYESAL. Β· Pinklady diperbuat dari 100% bahan herba dan dijamin selamat. Sesuai dan digalakkan bagi perempuan berusia dari 15 tahun hinggalah 65 tahun keatas 😘 Β· Berminat nak consume Pinklady? Boleh direct DM atau whatsapp kat saya 011-15726281. Saya akan guide anda sampai jadi dan puas hati πŸ˜‰. Β· Nak? PM Hakak 😊 Tak boleh bayar full, Kutu Hakak sediakan, Bayaran Ansuran pun ada πŸ‘πŸ‘πŸ‘... Β· NO WORRIES! ❀ PINKLADY BODY PERFECTION - SUPPLEMENT NO.1 WANITAπŸ’ƒ #pinklady #pinkladyoriginal #pinkladybodyperfection #pinkladywomenbodyperfection #wanita #cantik #rumahtangga #menawan #herba #kuching #misspinklady2018 #neelofa #nealofar #nourbynh #syria #helizahelmi #zouk #fazura #fattzura #cantforgetme #bossku #bosskuu

Antara manfaat yang boleh didapati daripada pengambilan/consume Pink Lady Body Perfection. . πŸ”΄. Boleh tambahkan berat badan. πŸ”΄. Boleh kurangkan berat badan. πŸ”΄. Besarkan breast ikut kesesuaian badan. πŸ”΄. Anjal & gebukan payudara & punggung. πŸ”΄. Lentikkan punggung. πŸ”΄. Jadikan badan lbh shape. πŸ”΄. Banyakkan susu bagi wanita menyusu. πŸ”΄. Kulit jadi lbh lembab. πŸ”΄. Parut jerawat & jeragat semakin pudar. πŸ”΄. Atasi masalah senggugut & haid tak teratur. πŸ”΄. Atasi masalah rambut gugur & kembali lebatkan rambut. πŸ”΄. Badan sekeping akan lebih berisi dan shape. πŸ”΄. Boleh turunkan berat badan bagi yg gemuk. πŸ”΄. Miss 'V' rapat seperti kembali Dara. πŸ”΄. Kurangkan nafsu selera makan. πŸ”΄. Tingkatkan libido wanita. πŸ”΄. Tingkatkan tahap kolagen dlm tubuh wanita. πŸ”΄. Meremajakan kulit. πŸ”΄. Menstabilkan emosi. πŸ”΄. Menggebukan & mencantikkan kulit. πŸ”΄. Mencantikkan kuku &Β  kuku lebih sihat. Elakkan kuku kusam & pecahΒ². . Nota : Kesan berbezaΒ² kepada setiap individu. Bergantung kepada keadaan/masalah consumer ketika itu. Β· Β· JANGAN LUPA SAKSIKAN #misspinklady2018, tepat pukul 9.00 mlm setiap hari Sabtu. Β· Sertai peraduan MISS PINKLADY 2018, hadiah wang tunai RM50,000 menanti anda, jom sertai kami πŸ˜‰ Β· Β· NO WORRIES! ❀ PINKLADY BODY PERFECTION - SUPPLEMENT NO.1 WANITAπŸ’ƒ Β· Info lebih lanjut..whatsapp SEGERA❗❗❗❗ πŸ“² 01115726281 #pinklady #pinkladyoriginal #pinkladybodyperfection #pinkladywomenbodyperfection #wanita #cantik #rumahtangga #menawan #herba #kuching #misspinklady2018 #neelofa #nealofar #nourbynh #syria #helizahelmi #zouk #fazura #fattzura #cantforgetme #bossku #bosskuu

HI KORANG πŸ™‹, NAK TAK CANTIK MACAM ADIK MANIS YANG CUN NI 😍, DARI ATAS SAMPAI BAWAH BODY SHAPE TIP TOP, KULIT CANTIK 😘 Β· Adik cantik ni pengguna PINKLADY yang konsisten dan testimoni yang berjaya. BEFORE & AFTER, 🀀🀀🀀🀀🀀, Kalau Adik Manis ni BOLEH, tak kan awak nak tengok je 😁. GIGIT jariiiiii 🀭🀭🀭 Β· Setiap Perempuan diluar sana WAJIBΒ beli & cuba PINKLADY 1 BOTOL!. Perempuan kalau tak cuba Pinklady meeeemangggg MENYESAL. Β· Pinklady diperbuat dari 100% bahan herba dan dijamin selamat. Sesuai dan digalakkan bagi perempuan berusia dari 15 tahun hinggalah 65 tahun keatas 😘 Β· Berminat nak consume Pinklady? Boleh direct DM atau whatsapp kat saya 011-15726281. Saya akan guide anda sampai jadi dan puas hati πŸ˜‰. Β· Nak? PM Hakak 😊 Tak boleh bayar full, Kutu Hakak sediakan, Bayaran Ansuran pun ada πŸ‘πŸ‘πŸ‘... Β· NO WORRIES! ❀ PINKLADY BODY PERFECTION - SUPPLEMENT NO.1 WANITAπŸ’ƒ #pinklady #pinkladyoriginal #pinkladybodyperfection #pinkladywomenbodyperfection #wanita #cantik #rumahtangga #menawan #herba #kuching #misspinklady2018 #neelofa #nealofar #nourbynh #syria #helizahelmi #zouk #fazura #fattzura #cantforgetme #bossku #bosskuu

Antara manfaat yang boleh didapati daripada pengambilan/consume Pink Lady Body Perfection. . πŸ”΄. Boleh tambahkan berat badan. πŸ”΄. Boleh kurangkan berat badan. πŸ”΄. Besarkan breast ikut kesesuaian badan. πŸ”΄. Anjal & gebukan payudara & punggung. πŸ”΄. Lentikkan punggung. πŸ”΄. Jadikan badan lbh shape. πŸ”΄. Banyakkan susu bagi wanita menyusu. πŸ”΄. Kulit jadi lbh lembab. πŸ”΄. Parut jerawat & jeragat semakin pudar. πŸ”΄. Atasi masalah senggugut & haid tak teratur. πŸ”΄. Atasi masalah rambut gugur & kembali lebatkan rambut. πŸ”΄. Badan sekeping akan lebih berisi dan shape. πŸ”΄. Boleh turunkan berat badan bagi yg gemuk. πŸ”΄. Miss 'V' rapat seperti kembali Dara. πŸ”΄. Kurangkan nafsu selera makan. πŸ”΄. Tingkatkan libido wanita. πŸ”΄. Tingkatkan tahap kolagen dlm tubuh wanita. πŸ”΄. Meremajakan kulit. πŸ”΄. Menstabilkan emosi. πŸ”΄. Menggebukan & mencantikkan kulit. πŸ”΄. Mencantikkan kuku &Β  kuku lebih sihat. Elakkan kuku kusam & pecahΒ². . Nota : Kesan berbezaΒ² kepada setiap individu. Bergantung kepada keadaan/masalah consumer ketika itu. Β· Β· JANGAN LUPA SAKSIKAN #misspinklady2018, tepat pukul 9.00 mlm setiap hari Sabtu. Β· Sertai peraduan MISS PINKLADY 2018, hadiah wang tunai RM50,000 menanti anda, jom sertai kami πŸ˜‰ Β· Β· NO WORRIES! ❀ PINKLADY BODY PERFECTION - SUPPLEMENT NO.1 WANITAπŸ’ƒ Β· Info lebih lanjut..whatsapp SEGERA❗❗❗❗ πŸ“² 01115726281 #pinklady #pinkladyoriginal #pinkladybodyperfection #pinkladywomenbodyperfection #wanita #cantik #rumahtangga #menawan #herba #kuching #misspinklady2018 #neelofa #nealofar #nourbynh #syria #helizahelmi #zouk #fazura #fattzura #cantforgetme #bossku #bosskuu

ANTARA BAHAN-BAHAN YANG TERKANDUNG DALAM PINK LADY BODY PERFECTION IALAH : . Pink Lady Body Perfection dihasilkan daripada 100% herba semulajadi berkualiti tinggi. . 6) PACIFIC WILD KELP Sejenis rumpai laut dalam yang kaya dengan sumber iodin, potassium, magnesium, kalsium dan besi yang berfungsi sebagai antioksidan yang kuat juga mengandungi phytonutrients, asid amino, omega-3 fats dan juga fiber. . MANFAAT DAN KEBAIKAN: . πŸ”΄ Membantu menurunkan kolesterol dalam badan. πŸ”΄ Membantu merawat gastrik. πŸ”΄ Bertindak sebagai antibakteria. πŸ”΄ Membantu menurunkan tekanan darah tinggi. πŸ”΄ Memberi tenaga dan menguatkan sistem tubuh. πŸ”΄ Membantu menstabilkan kandungan gula dalam darah (kencing manis). πŸ”΄ Menguatkan tulang dan sendi. πŸ”΄ Meningkatkan sel rawan dan otot. πŸ”΄ Merawat anemia. πŸ”΄ Menegang dan menganjalkan payudara. πŸ”΄ Melambatkan penuaan. πŸ”΄ Memulihara sel-sel kulit mati jerawat. πŸ”΄ Mempercepatkan proses penyembuhan luka. πŸ”΄ Mengenyangkan (sesuai untuk diet). πŸ”΄ Melancarkan sistem metabolisma badan. πŸ”΄ Memulihara usus kecil (sembelit). πŸ”΄ Melembutkan tumit kaki merekah. . Info lebih lanjut mengenai Pink Lady Body Perfection.. . πŸ“² WhatsAp < PL > ke 01116726281 | TRUSTED SELLER PINK LADY #pinklady #pinkladyoriginal #pinkladybodyperfection #pinkladywomenbodyperfection #wanita #cantik #rumahtangga #menawan #herba #kuching #misspinklady2018 #neelofa #nealofar #nourbynh #syria #helizahelmi #zouk #fazura #fattzura #cantforgetme #bossku #bosskuu

Tak perlu mood pon kalo nak kurus. Asal jgn give up sudah. Sebab kita belom tahu pon hasilnya camne. Just do it and folo cakap coach. Senang je. . Intake februari dah dibuka. Slot tak bnyk dah. Tggal dlm 20 slot jer. Saya tak bukak bnyk. Nak focus betol2 kat org yg serius nak ubah hidup. Simple. . Personal Online Coach Natalia Sanif 0123481763/0104678422 #akunakkurus #akunaksihat #akunakslim #maharajalawakmega2018 #dewiremaja #neelofa #helizahelmi #lara #motivation #bodytransformation #weightlossjourney #biggestloser #jikamasihadarindu #pujaanhatikanda #cekelathoney #coachkurus #coachviral #coachherbalife #coachshaklee #onlinecooaching #coachtips #coachtko #tipskurus #tipsdiet #simpleworkout

Handsocks Warda . Saiz S : Panjang : 15 inchi setengah Ukur lilit hadapan tangan: 6 inchi Ukur lilit lengan tangan : 7 inchi . Saiz M : Panjang : 15 inchi setengah Ukur lilit hadapan tangan: 7 inchi Ukur lilit lengan tangan : 8.4 inchi . Material : Lycra . Harga : RM13 . #handsockselection #handsockruffle #handsockdoublerenda #handsockrenda #handsocklace #handsockbella #handsockmaira #handsockdalila #handsockadra #handsockdamia #handsockdewidiamond #handsockluna #handsockwarda #handsockwarda #tudunglabuh #shawlmurah #shawllabuh #jubahsouq #helizahelmi #hazwanihelmi #bebel #handsockwarda #hafizah #sekolahagama

HI KORANG πŸ™‹, NAK TAK CANTIK MACAM ADIK MANIS YANG CUN NI 😍, DARI ATAS SAMPAI BAWAH BODY SHAPE TIP TOP, KULIT CANTIK 😘 Β· Adik cantik ni pengguna PINKLADY yang konsisten dan testimoni yang berjaya. BEFORE & AFTER, 🀀🀀🀀🀀🀀, Kalau Adik Manis ni BOLEH, tak kan awak nak tengok je 😁. GIGIT jariiiiii 🀭🀭🀭 Β· Setiap Perempuan diluar sana WAJIBΒ beli & cuba PINKLADY 1 BOTOL!. Perempuan kalau tak cuba Pinklady meeeemangggg MENYESAL. Β· Pinklady diperbuat dari 100% bahan herba dan dijamin selamat. Sesuai dan digalakkan bagi perempuan berusia dari 15 tahun hinggalah 65 tahun keatas 😘 Β· Berminat nak consume Pinklady? Boleh direct DM atau whatsapp kat saya 011-15726281. Saya akan guide anda sampai jadi dan puas hati πŸ˜‰. Β· Nak? PM Hakak 😊 Tak boleh bayar full, Kutu Hakak sediakan, Bayaran Ansuran pun ada πŸ‘πŸ‘πŸ‘... Β· NO WORRIES! ❀ PINKLADY BODY PERFECTION - SUPPLEMENT NO.1 WANITAπŸ’ƒ #pinklady #pinkladyoriginal #pinkladybodyperfection #pinkladywomenbodyperfection #wanita #cantik #rumahtangga #menawan #herba #kuching #misspinklady2018 #neelofa #nealofar #nourbynh #syria #helizahelmi #zouk #fazura #fattzura #cantforgetme #bossku #bosskuu

Antara manfaat yang boleh didapati daripada pengambilan/consume Pink Lady Body Perfection. . πŸ”΄. Boleh tambahkan berat badan. πŸ”΄. Boleh kurangkan berat badan. πŸ”΄. Besarkan breast ikut kesesuaian badan. πŸ”΄. Anjal & gebukan payudara & punggung. πŸ”΄. Lentikkan punggung. πŸ”΄. Jadikan badan lbh shape. πŸ”΄. Banyakkan susu bagi wanita menyusu. πŸ”΄. Kulit jadi lbh lembab. πŸ”΄. Parut jerawat & jeragat semakin pudar. πŸ”΄. Atasi masalah senggugut & haid tak teratur. πŸ”΄. Atasi masalah rambut gugur & kembali lebatkan rambut. πŸ”΄. Badan sekeping akan lebih berisi dan shape. πŸ”΄. Boleh turunkan berat badan bagi yg gemuk. πŸ”΄. Miss 'V' rapat seperti kembali Dara. πŸ”΄. Kurangkan nafsu selera makan. πŸ”΄. Tingkatkan libido wanita. πŸ”΄. Tingkatkan tahap kolagen dlm tubuh wanita. πŸ”΄. Meremajakan kulit. πŸ”΄. Menstabilkan emosi. πŸ”΄. Menggebukan & mencantikkan kulit. πŸ”΄. Mencantikkan kuku &Β  kuku lebih sihat. Elakkan kuku kusam & pecahΒ². . Nota : Kesan berbezaΒ² kepada setiap individu. Bergantung kepada keadaan/masalah consumer ketika itu. Β· Β· JANGAN LUPA SAKSIKAN #misspinklady2018, tepat pukul 9.00 mlm setiap hari Sabtu. Β· Sertai peraduan MISS PINKLADY 2018, hadiah wang tunai RM50,000 menanti anda, jom sertai kami πŸ˜‰ Β· Β· NO WORRIES! ❀ PINKLADY BODY PERFECTION - SUPPLEMENT NO.1 WANITAπŸ’ƒ Β· Info lebih lanjut..whatsapp SEGERA❗❗❗❗ πŸ“² 01115726281 #pinklady #pinkladyoriginal #pinkladybodyperfection #pinkladywomenbodyperfection #wanita #cantik #rumahtangga #menawan #herba #kuching #misspinklady2018 #neelofa #nealofar #nourbynh #syria #helizahelmi #zouk #fazura #fattzura #cantforgetme #bossku #bosskuu

Assalamualaikum bakal pengantin πŸ€—πŸ€—πŸ€— Fat nak bagitau,kalau baju bakal pengantin warna putih boleh ambik dewi diamond putih tau...cantik...kalau xnak dewi xpe...maira pun ada white...bukan ape,kadang baju lengan besar atau tak,mesti time sarung cincin atau gelang lengan baju kita terselak kan..nak selamat,pakai la #handsock 😁😁😁 #handsockselection #handsockruffle #handsockdoublerenda #handsockrenda #handsocklace #handsockbella #handsockmaira #handsockdalila #handsockadra #handsockdamia #handsockdewidiamond #handsockluna #handsockwarda #handsockwarda #tudunglabuh #shawlmurah #shawllabuh #jubahsouq #helizahelmi #hazwanihelmi #bebel #handsockwarda #hafizah #sekolahagama