#helizahelmi

51,951 posts tagged with #helizahelmi

Photos and Videos about #helizahelmi

(@khalesya_muslimah)

2 Minutes Ago

Penangan happy hour hari ni,banyak warna dah sold out,hanya tinggal beberapa warna lagi yang ada. Yang masih lagi berminat cepat² pm ina. Sebelum pukul 11 malam. www.wasap.my/60133910588 www.wasap.my/6013391058 Khalesya Muslimah #rizqiammara #hijabers #tudungkoshibo #muskapremium #tudungbidang60 #tudunglabuh #irmahasmie #uswahislamicclothing #heavychiffonshawl #chiffonmurah #tudungmurah #tudunglabuhkoshibo #tudungbudak #hijabtutorial #helizahelmi #tudunglabuhmurah #hijabindonesia #tudunglabuhinstant #hijabsyari #tudunginstant #tudungmalaysia #tudungraya #chiffoncrepe #heavychiffonmurah #heavychiffon #chiffonbubble #hijabmurah #hijablook

(@anamaryk__)

12 Minutes Ago

Pelembap bebas minyak khas utk oily skin!siapa cakap kulit oily tak prlu pelembap😉😉 . Setia dengan Ofhg sampaila kulit pulih!!😉😉 . Selamat malam🌼 Uolss ada masalah kulit breaout😢😢?dah cuba macam2 tapi still breakout jugaaa🙁rasa down sgt.ana faham perasaan tu.itulah yg ana rasa masa muka breakout lepas gunaa peeling tapi alhamdulillah ana berjaya rawat muka dgn mary kay😉😉 . *OIL FREE HYDRATING GEL* Ia adalah sejenis moisturizer tapi termasuk jgk dalam category supplement. Ia sesuai digunakan untuk orang yang kulit combination to oily. Jom kita go through satu-satu. . 🤗 *Apa kegunaan & manfaat OFHG ni?* . - Tekstur gel yang sangat rigan & cepat meresap . - Melembapkan kulit tanpa membuatkan kulit berminyak . - Control minyak . - Dijadikan sebagai Make-up Base supaya foundation dan bedak lebih tahan lama . - Sebagai cooling gel lepas berjemur kat matahari sebab dia juga sejuk! . - Meredakan radang iaitu kulit yang cepat merah atau jerawat yang merah-merah .- Membantu pertumbuhan sel kulit baru yg sihat .. - Meredakan kulit yang pernah mengalami pengelupasan dan rosak akibat produk yang mengandungi Mercury & Hydroquinone (produk pengelupasan) . Jom dapatkan free consultation😉😉 Free sampel! Ws ana 0175010563😎 #marykay #marykayproducts #marykaymalaysia #marykaykl #marykaypetaling #marykayskincare #marykaycosmetics #topglobalproduct #malaysia #visitmalaysia2020 #naturalbeauty #mirafilzah #helizahelmi #emmamaembong #yusufiskandar #laralana #enterpreneur #beautyconsultant #2018 #jimathebat #terlajakjimat #visitmalaysia #kualalumpur #dermatologist #nabilarazali #aesthetic #marykaydamansara #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat❤

(@mybawal2u)

16 Minutes Ago

‼️READY STOCK‼️LIMITED PIECE‼️ . ⭐️ Code : Jet Black ⭐️ Harga : RM35 ⭐️ Bidang : 45 ⭐️ Material : Customize Premium Cotton Voile ⭐️ Postage : Smnjg RM7 / SS RM10 . Kelebihan AM ❤️ kain tidak berbulu ❤️ warna tak luntur ❤️ cetakan digital high quality ❤️ warna dan corak nampak hidup ❤️ ada printed brand name, custom made ❤️ tak licin, stay bila pakai seharian . 👑 stock are limited, first come first serve. Please make full booking payment . To order 1. Printscreen 2. Whatsapp 013-3572337 (link at bio) . #bawalcantik #bawalsenangbentuk #bawalcotton #bawalcottonvoile #bawalcorak #bawalprinted #bawalmurahmalaysia #bawalaleynamiranda #aleynamirandabawal #aleynamiranda #erinmalek #helizahelmi #gemagegarvaganza #tudungbawal #tudungbawalmurah #tudungbawalcantik #tudungbawalprinted #bawalviral #bawalcottonvoile

(@anamaryk__)

2 Hours Ago

Hai dear😉😉 . Ana nak share pasal satu satunya produk mk made in korea😄 . SELAMAT TINGGAL KULIT KUSAM! . Anda inginkan kulit cerah yg selamat tanpa ada pengelupasan?Nak pudarkan parut kesan jerawat serta jeragat??? . MELACEP PLUS+ LUMINOUS SYSTEM . Akan kembali mencerahkan kulit anda TANPA MENIPISKAN KULIT. . Jadi apa ada dlm set melaCEP ni? . . 1.❤Foaming Cleanser (100ml): -Berkesan membuang kotoran pada kulit -Menyediakan kulit untuk langkah penjagaan kulit seterusnya -Membantu kulit menyerap produk penjagaan kulit yang lebih cekap -Kulit terasa lembut dan licin . . 2.❤Freshener (100ml): -Tona kulit lebih sekata -Kulit menjadi cerah -Kulit kelihatan bercahaya dari dalam -Kulit tidak berminyak -Cukup lembut untuk kegunaan harian. . 3.❤Ultimate Cream (30ml): -Menyediakan kelembapan 24-jam apabila digunakan siang dan malam, kesan penghidratan serta-merta -Memberi manfaat pelembab yang luar biasa -Menyediakan peningkatan yang ketara dalam kecerahan kulit . . 4.❤Mask (85 ml): -Kulit kelihatan bercahaya dan berseri -mgurangkan sel2 mati pd kulit -Meningkatkan daya hidup kulit -Kulit terasa lembut dan licin -Mengurangkan perubahan warna kulit . 5.❤Brightening Serum -Dire ka khas bagi mencerahkan kulit. -Memudarkan parut jeragat dan jerawat . -Dinobatkan serum terbaik oleh Her World Beauty Awards 2017. -boleh menyekatakan tona kulit yang tidak sekata -kulit akan semakin cerah dan berseri . MelaCEP Plus+™ Luminous System Formula 👇🏻 . -Dirumuskan untuk dan diuji pada KULIT ORANG ASIA😍 -Sesuai untuk kulit sensitif -Dermatologi diuji -Diuji secara klinikal untuk . Free consultation😘 Free sampel🙆 Ws ana 0175010563❤ . #marykay #marykayproducts #marykaymalaysia #marykaykl #marykaypetaling #marykayskincare #marykaycosmetics #topglobalproduct #malaysia #visitmalaysia2020 #naturalbeauty #mirafilzah #helizahelmi #emmamaembong #yusufiskandar

(@helizaguzelhive)

3 Hours Ago

❤Dapatkan Koleksi Si Manis Raya @helizaguzelhive sekarang ❤ _ Code: Si Anggun _ Harga: RM79.00 (Shawl) FREE postage for website order only! _ How to Order: 1. Website : www.guzelhive.com 2. From our official stockist #hgstokis @zaraafeeya @guzelhive.officialstockist @guzelhivekuantan @hilyah.tijani @guzelhive.darussalam _ Product Type: Printed Design Material Shawl : Satin Crepe Premium Sewing : Baby seam Measurement Shawl: +-200cm X 72cm @helizaguzelhive.catalog _ Bagi setiap pembelian, RM2 akan disalurkan ke Tabung Myheart @yayasanmyprihatin _ #helizaguzelhive #helizahelmi #hgstokis #hgcatalog #simanisraya

Assalamualaikum.. Hai kwn2..✋✋ - 💟Selamat Berpuasa💟 🌸🌸🌸🌸🌸🌸 - Kurung Emelda Material moss crepe 💰 RM70 SEM RM74 SS - Free size - Ukuran baju (inci) Bahu 16 Dada 38 Lilit lengan 14 Labuh 27 - Ukuran kain (inci) Pinggang full getah 21 - 38 Punggung 37 Labuh 38.5 ------------ 💐To order : DM / whatsapp ➡ 0195718361 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 #assalamualaikum #hariraya2018 #bajuraya2018 #lovestyle #blousemurahmurah #dressraya2018 #handbagcantikmurah #onlineshoppingmalaysia #youcandoit #sayajualbaju #hijabista #dresscantik #handbagbunga #fashionstyle #bajukurungraya #wanitamuslimah #mirafilzah #sayajualbag #lifestyle #helizahelmi #sitinurhaliza #missfazura #wanita #kualititerbaik #bazaarpaknil #erezeki #terapiinstagram #bergaya #uitm #syukurselalu

Assalamualaikum.. Hai kwn2..✋✋ - 💟Selamat Berpuasa💟 🌸🌸🌸🌸🌸🌸 - Kurung Emelda Material moss crepe 💰 RM70 SEM RM74 SS - Free size - Ukuran baju (inci) Bahu 16 Dada 38 Lilit lengan 14 Labuh 27 - Ukuran kain (inci) Pinggang full getah 21 - 38 Punggung 37 Labuh 38.5 ------------ 💐To order : DM / whatsapp ➡ 0195718361 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 #assalamualaikum #hariraya2018 #bajuraya2018 #lovestyle #blousemurahmurah #dressraya2018 #handbagcantikmurah #onlineshoppingmalaysia #youcandoit #sayajualbaju #hijabista #dresscantik #handbagbunga #fashionstyle #bajukurungraya #wanitamuslimah #mirafilzah #sayajualbag #lifestyle #helizahelmi #sitinurhaliza #missfazura #wanita #kualititerbaik #bazaarpaknil #erezeki #terapiinstagram #bergaya #uitm #syukurselalu

Assalamualaikum.. Hai kwn2..✋✋ - 💟Selamat Berpuasa💟 🌸🌸🌸🌸🌸🌸 - Kurung Emelda Material moss crepe 💰 RM70 SEM RM74 SS - Free size - Ukuran baju (inci) Bahu 16 Dada 38 Lilit lengan 14 Labuh 27 - Ukuran kain (inci) Pinggang full getah 21 - 38 Punggung 37 Labuh 38.5 ------------ 💐To order : DM / whatsapp ➡ 0195718361 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 #assalamualaikum #hariraya2018 #bajuraya2018 #lovestyle #blousemurahmurah #dressraya2018 #handbagcantikmurah #onlineshoppingmalaysia #youcandoit #sayajualbaju #hijabista #dresscantik #handbagbunga #fashionstyle #bajukurungraya #wanitamuslimah #mirafilzah #sayajualbag #lifestyle #helizahelmi #sitinurhaliza #missfazura #wanita #kualititerbaik #bazaarpaknil #erezeki #terapiinstagram #bergaya #uitm #syukurselalu

Assalamualaikum.. Hai kwn2..✋✋ - 💟Selamat Berpuasa💟 🌸🌸🌸🌸🌸🌸 - Kurung Emelda Material moss crepe 💰 RM70 SEM RM74 SS - Free size - Ukuran baju (inci) Bahu 16 Dada 38 Lilit lengan 14 Labuh 27 - Ukuran kain (inci) Pinggang full getah 21 - 38 Punggung 37 Labuh 38.5 ------------ 💐To order : DM / whatsapp ➡ 0195718361 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 #assalamualaikum #hariraya2018 #bajuraya2018 #lovestyle #blousemurahmurah #dressraya2018 #handbagcantikmurah #onlineshoppingmalaysia #youcandoit #sayajualbaju #hijabista #dresscantik #handbagbunga #fashionstyle #bajukurungraya #wanitamuslimah #mirafilzah #sayajualbag #lifestyle #helizahelmi #sitinurhaliza #missfazura #wanita #kualititerbaik #bazaarpaknil #erezeki #terapiinstagram #bergaya #uitm #syukurselalu

Assalamualaikum.. Hai kwn2..✋✋ - 💟Selamat Berpuasa💟 🌸🌸🌸🌸🌸🌸 - Kurung Emelda Material moss crepe 💰 RM70 SEM RM74 SS - Free size - Ukuran baju (inci) Bahu 16 Dada 38 Lilit lengan 14 Labuh 27 - Ukuran kain (inci) Pinggang full getah 21 - 38 Punggung 37 Labuh 38.5 ------------ 💐To order : DM / whatsapp ➡ 0195718361 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 #assalamualaikum #hariraya2018 #bajuraya2018 #lovestyle #blousemurahmurah #dressraya2018 #handbagcantikmurah #onlineshoppingmalaysia #youcandoit #sayajualbaju #hijabista #dresscantik #handbagbunga #fashionstyle #bajukurungraya #wanitamuslimah #mirafilzah #sayajualbag #lifestyle #helizahelmi #sitinurhaliza #missfazura #wanita #kualititerbaik #bazaarpaknil #erezeki #terapiinstagram #bergaya #uitm #syukurselalu

Assalamualaikum.. Hai kwn2..✋✋ 💟Selamat Berpuasa💟 🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Kurung Emelda Material moss crepe 💰 RM70 SEM RM74 SS - Free size - Ukuran baju (inci) Bahu 16 Dada 38 Lilit lengan 14 Labuh 27 - Ukuran kain (inci) Pinggang full getah 21 - 38 Punggung 37 Labuh 38.5 ------------ 💐To order : DM / whatsapp ➡ 0195718361 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 #assalamualaikum #hariraya2018 #bajuraya2018 #lovestyle #blousemurahmurah #dressraya2018 #handbagcantikmurah #onlineshoppingmalaysia #youcandoit #sayajualbaju #hijabista #dresscantik #handbagbunga #fashionstyle #bajukurungraya #wanitamuslimah #mirafilzah #sayajualbag #lifestyle #helizahelmi #sitinurhaliza #missfazura #wanita #kualititerbaik #bazaarpaknil #erezeki #terapiinstagram #bergaya #uitm #syukurselalu

(@hilyah.tijani)

3 Hours Ago

TUTORIAL 1 _ Assalamualaikum HGLovers!💜 _ Akhirnya yang dinanti-nantikan sudah tiba! Kami bawakan khas 4 tutorial Si Manis Raya daripada Cik @nurhelizahelmi. Ramai yang bertanya dan tak sabar menanti cara pemakaian tudung @nurhelizahelmi kan? Bolehlah anda semua gayakan style ini di Hari Raya nanti 💜 _ Nak nampak kemas, sopan & bergaya boleh la lihat tutorial ini & jangan lupa juga dapatkan kesemua koleksi Si Manis Raya sekarang ya! _ How to Order: From our official stockist #hgstokis @hilyah.tijani _ #helizaguzelhive #helizahelmi #hgstokis-Brunei #hgcatalog #simanisraya #helizaguzelhiveshawl

Alhamdulillah😍💖 Postage tengahari tadi 🚛 JUMAAT(25/05/18) 😘😍 Jom beli dgn pakej 🚩PROMO RAYA..Belian 6helai lebih jimat :) 😊 Ada 5bungkusan pos under HQ pos AHAD ni😊 Yg lg nak selit order ,whatsapp jer terus👇😊🤓 #whatsapp 📲 www.wasap.my/60175139131 - Dalam gambar:- 🏵 JANNAT 50 - ZAHRA 🌸Material: Cotton Embossed 🌸 #lamiz #maptun #jannat #misscolor #hijablabuh #bawal #tudunglabuhbercorak #cotton #bidang50 #bidang60 #auratkumaruahku #bawallabuh #sayajual #tudungmurah #tudunglabuh #niqabis #tudungborong #tudungbrunei #singapore #muslimah #tudungmuslimah #tudungmalaysia #tudungborong #jualborong #helizahelmi #moodrepublic #ceritakita #muslimahsolehah

(@mybawal2u)

5 Hours Ago

‼️READY STOCK‼️LIMITED PIECE‼️ . ⭐️ Code : Warm Taupe ⭐️ Harga : RM35 ⭐️ Bidang : 45 ⭐️ Material : Customize Premium Cotton Voile ⭐️ Postage : Smnjg RM7 / SS RM10 . Kelebihan AM ❤️ kain tidak berbulu ❤️ warna tak luntur ❤️ cetakan digital high quality ❤️ warna dan corak nampak hidup ❤️ ada printed brand name, custom made ❤️ tak licin, stay bila pakai seharian . 👑 stock are limited, first come first serve. Please make full booking payment . To order 1. Printscreen 2. Whatsapp 013-3572337 (link at bio) . #bawalcantik #bawalsenangbentuk #bawalcotton #bawalcottonvoile #bawalcorak #bawalprinted #bawalmurahmalaysia #bawalaleynamiranda #aleynamirandabawal #aleynamiranda #erinmalek #helizahelmi #gemagegarvaganza #tudungbawal #tudungbawalmurah #tudungbawalcantik #tudungbawalprinted #bawalviral #bawalcottonvoile

(@mybawal2u)

5 Hours Ago

‼️READY STOCK‼️LIMITED PIECE‼️ . ⭐️ Code : Plum Geo ⭐️ Harga : RM35 ⭐️ Bidang : 45 ⭐️ Material : Customize Premium Cotton Voile ⭐️ Postage : Smnjg RM7 / SS RM10 . Kelebihan AM ❤️ kain tidak berbulu ❤️ warna tak luntur ❤️ cetakan digital high quality ❤️ warna dan corak nampak hidup ❤️ ada printed brand name, custom made ❤️ tak licin, stay bila pakai seharian . 👑 stock are limited, first come first serve. Please make full booking payment . To order 1. Printscreen 2. Whatsapp 013-3572337 (link at bio) . #bawalcantik #bawalsenangbentuk #bawalcotton #bawalcottonvoile #bawalcorak #bawalprinted #bawalmurahmalaysia #bawalaleynamiranda #aleynamirandabawal #aleynamiranda #erinmalek #helizahelmi #gemagegarvaganza #tudungbawal #tudungbawalmurah #tudungbawalcantik #tudungbawalprinted #bawalviral #bawalcottonvoile

Cantik dan manis Dato Sri Siti Nurhaliza dan Heliza Helmi berpakaian sedondon,dua2 comel dan awet muda😘 . . . . . . . . . . #instaceleb #celebrity #sitinurhaliza #ctdk #helizahelmi

(@jedamn)

5 Hours Ago

COMBO 3 SET + FREE 1 TUDUNG CUMA RM100 SYRIA DWI INNER 22 New Design Available NOW http://www.wasap.my/60122115670/SYIRIA+DWIINNERV5 ➡️ Made from our Signature material VELVET MILK SILK.. Segebu Kapas* Selembut Sutera ♦️Material.yg sgt BEST, sejuk dan selesa 💥Free 2 Inner Magic (Printed + Plain) 💥tak perlu PIN bagai 💥tak perlu iron 💥labuh melepasi dada 🔹Available in SIZE L 🔸 OFFER COMBO 3 +FREE 1TUDUNG - RM100 ONLY 🔸 OFFER COMBO 3 +FREE 1 TUDUNG - RM100 ONLY 🔸SESUAI BUAT WANITA2 BERKERJAYA....IBU2 ..CIKGU2...YG SENTIASA SIBUK...TAK ADA MASA NK MELARAM LAMA2...TAK ADA MASA NK IRON TUDUNG...NAK CEPAT DAN CANTIK KAN 🔸Sesuai utk gaya formal dan santai. DGN DESIGN YANG SANGAT EXCLUSIVE ..YOU ALL NAMPAK LEBIH MUDA DAN TRENDY.. WOW!! ⏩ Just Click link utk wasap for fast reply http://www.wasap.my/60122115670/SYIRIADWIINNER #emmamaembong #helizahelmi #sitinordiana #mingguanwanita #wanitahariini #innermagic

(@ladygojes94)

5 Hours Ago

INI SAHAJA YG TINGGAL🔴🔴🔴🔴 SALE!!!SALE!!!SALE!!!! 🌸🌸HARGA PROMOSI UNTUK 10 ORANG TERAWAL telekung siti khadijah dengan harga rm 85 sahaja termasuk postage. cepat grab sebelum habis stok. 📲01125418354 📲01125418354 📲01125418354 Telekung eksklusif tetapi harga terlajak murah!!! ciri-ciri🌸 🌸material cotton silk 🌸reka bentuk menarik dan dijahit kemas 🌸inspired siti khadijah pelbagai warna yang sangat menarik dengan jaminan mutu terbaik 🌸rasai keistimewaan dan kelainan memakai telekung ini #telekungsitikhadijah #murahmurah #berkualiti#selesadipakai #ctdkfans #fattzura #helizahelmi #bondarozita

(@syeda.rasyed)

6 Hours Ago

Dah selawat hari jumaat?? #jomselawat Dari Abdullah bin Mas’ud RA bahawasanya Rasulullah SAW bersabda, “Sesungguhnya manusia yang paling hampir kedudukannya denganku pada hari kiamat adalah orang yang paling banyak membaca selawat untukku.” (HR. Tirmidzi no. 484. Ia berkata: Hadits hasan gharib) #helizahelmi #hazwanihelmi #helizahazwani #jomselawat #allahummasollialamuhammad

(@stokin.sofia)

7 Hours Ago

. . . Dahla dapat diskaun RM5 pastu FREE pos lg ntuk Semenanjung la. Kalau kat Sabah/ Sarawak kena tambah rm3. Cepat-cepat jangan ketinggalan... Sampai ahad ni je... . . . www.wasap.my/60132540021 www.wasap.my/60132540021 www.wasap.my/60132540021 #nsmc #nsmcglorifiesyourinnerbeauty #handsocks #handsockmurah #handsockterlajaklaris #stokinkaki #stokinmuslimah #socks #muslimah #sarungtangan #sarunglengan #stokintangan #stongan #dramasangat #farahasyikin #helizahelmi #ayuraudhah #shilahamzah #najwalatiff #ctdk #wawazainal #wanyhasrita #salma #nabilarazali #mirafilzah #ukm #upm #uiam #uitm #utm

#repost @helizaguzelhive (@get_repost) ・・・ Assalamualaikum HGLovers!💜 _ Akhirnya yang dinanti-nantikan sudah tiba! Kami bawakan khas 4 tutorial Si Manis Raya daripada Cik @nurhelizahelmi. Ramai yang bertanya dan tak sabar menanti cara pemakaian tudung @nurhelizahelmi kan? Bolehlah anda semua gayakan style ini di Hari Raya nanti 💜 _ Jadi, ini ada 2 style tudung dari tudung bawal & 2 style dari tudung shawl yang sesuai digayakan dan senang dipakai bersama koleksi-koleksi Helizaguzelhive yang lain. _ Nak nampak kemas, sopan & bergaya boleh la lihat tutorial ini & jangan lupa juga dapatkan kesemua koleksi Si Manis Raya sekarang ya! _ How to Order: 1. Website : www.facebook.com/pg/guzelhivekuantan 2. WA : 011 56623924 _ #helizaguzelhive #helizahelmi #hgstokis #hgcatalog #simanisraya

"DULU NAK TENGOK CERMIN PUN STRESS SEBAB MUKA TOMPOK-TOMPOK" 😭 . Tapi sekarang tidak lagi 😍 . Alhamdulillah #jerawatbatu dan tompok2 saya dah kecut dan tiada selepas bertemu dengan SR Vita C Shaklee ni. . Haaaa nak rayakan. Takkan nak biarkan jerawat2 bermaharaja lela dimuka pada hari raya ni ? . Maluuu laaa dekat sepupu sepapat, member lama, crush ehh. . Haaa Vitamin C Shaklee la penyelesaiannya. . Sekarang Vita C ada PROMO tau. Beli 3 dapat 10% diskaun. Woww ! Jimatt banyak tu. . Boleh kumpul order dengan adik beradik/member office/kawan universiti. Baru la cantik berjemahh. . Nak cuba ? Whatsapp 011-16127961 . #vitamincantik #vitamincshaklee #shaklee #shakleekotabhru #kulitcerah #bebasjerawat #blackheadremoval #whiteheadremoval #jeragat #codshakleekotabharu #kotabharu #uitm #uum #uthm #uia #uiakuantan #kulitsihat #assalamualaikum #azizanosman #ajimaura #ggv #helizahelmi #cintafatamorgana