#helizahelmi

55,673 posts tagged with #helizahelmi

Photos and Videos about #helizahelmi

Ajom grab sale sampai hujung bulan je tauu! . . RM 50 SEPASANG ‼️ RM 50 SEPASANG ‼️ RM 50 SEPASANG ‼️ . . Apa tunggu lagi awaknyeee mehh pakat pilih - pilih..lambat nanti habis..sedondon pun boleh..Bridesmaid ☑ Geng² Cikgu ☑ Geng² Opis ☑ . . Ciri-Ciri Kurung Pahang ==================== 📌 Material 💯English Cotton 📌 Baju pesak & span sederhana nipis di bahagian bahu 📌 Tiada zip di bahagian belakang baju 📌 Kain susun tepi / kain tradisional 📌 Kain full getah dan berzip di bahagian tepi 📌 Banyak pilihan warna yang memukau 📌 Saiz XS hingga XL ✅ Tidak melekat pada badan & tidak jarang ✅ Kain sejuk selesa dipakai ✅ Tidak renyuk & mudah digosok . . Stok terhad! Jom dapatkan sekarang! . . Untuk order boleh pm/wasap/mcg . . 📲 +6017 939 4648 (liyana) . . #bajukurungmoden #kebayamuslimah #kebayakanakkanak #raya2018 #motifviral #trustedsellermalaysia #sayajualmurah #kurungmodenenglishcotton #bazarpaknil #englishcottonmalaysia #sayajualbaju #cottonlovermalaysia #igshopmalaysia #onlineshopmalaysia #viralmalaysia #hijabmalaysia #kebayalabuh #helizahelmi #kebarungmurahmalaysia #kurungkebaya #kedaionlinemalaysia #bazarpaknilmurah #hijabstermalaysia #dhiacotton #bajubudak #rayahajisale #trustedresellermalaysia #bajukanakkanak #bajukurungbudak #kurungmodendhiacotton

NEW ARRIVAL!! . . RM 50 SEPASANG ‼️ RM 50 SEPASANG ‼️ RM 50 SEPASANG ‼️ . . Apa tunggu lagi awaknyeee mehh pakat pilih - pilih..lambat nanti habis..sedondon pun boleh..Bridesmaid ☑ Geng² Cikgu ☑ Geng² Opis ☑ . . Ciri-Ciri Kurung Pahang ==================== 📌 Material 💯English Cotton 📌 Baju pesak & span sederhana nipis di bahagian bahu 📌 Tiada zip di bahagian belakang baju 📌 Kain susun tepi / kain tradisional 📌 Kain full getah dan berzip di bahagian tepi 📌 Banyak pilihan warna yang memukau 📌 Saiz XS hingga XL ✅ Tidak melekat pada badan & tidak jarang ✅ Kain sejuk selesa dipakai ✅ Tidak renyuk & mudah digosok . . Stok terhad! Jom dapatkan sekarang! . . Untuk order boleh pm/wasap/mcg . . 📲 +6017 939 4648 (liyana) . . #bajukurungmoden #kebayamuslimah #kebayakanakkanak #raya2018 #motifviral #trustedsellermalaysia #sayajualmurah #kurungmodenenglishcotton #bazarpaknil #englishcottonmalaysia #sayajualbaju #cottonlovermalaysia #igshopmalaysia #onlineshopmalaysia #viralmalaysia #hijabmalaysia #kebayalabuh #helizahelmi #kebarungmurahmalaysia #kurungkebaya #kedaionlinemalaysia #bazarpaknilmurah #hijabstermalaysia #dhiacotton #bajubudak #rayahajisale #trustedresellermalaysia #bajukanakkanak #bajukurungbudak #kurungmodendhiacotton

NEW ARRIVAL!! . . RM 50 SEPASANG ‼️ RM 50 SEPASANG ‼️ RM 50 SEPASANG ‼️ . . Apa tunggu lagi awaknyeee mehh pakat pilih - pilih..lambat nanti habis..sedondon pun boleh..Bridesmaid ☑ Geng² Cikgu ☑ Geng² Opis ☑ . . Ciri-Ciri Kurung Pahang ==================== 📌 Material 💯English Cotton 📌 Baju pesak & span sederhana nipis di bahagian bahu 📌 Tiada zip di bahagian belakang baju 📌 Kain susun tepi / kain tradisional 📌 Kain full getah dan berzip di bahagian tepi 📌 Banyak pilihan warna yang memukau 📌 Saiz XS hingga XL ✅ Tidak melekat pada badan & tidak jarang ✅ Kain sejuk selesa dipakai ✅ Tidak renyuk & mudah digosok . . Stok terhad! Jom dapatkan sekarang! . . Untuk order boleh pm/wasap/mcg . . 📲 +6017 939 4648 (liyana) . . #bajukurungmoden #kebayamuslimah #kebayakanakkanak #raya2018 #motifviral #trustedsellermalaysia #sayajualmurah #kurungmodenenglishcotton #bazarpaknil #englishcottonmalaysia #sayajualbaju #cottonlovermalaysia #igshopmalaysia #onlineshopmalaysia #viralmalaysia #hijabmalaysia #kebayalabuh #helizahelmi #kebarungmurahmalaysia #kurungkebaya #kedaionlinemalaysia #bazarpaknilmurah #hijabstermalaysia #dhiacotton #bajubudak #rayahajisale #trustedresellermalaysia #bajukanakkanak #bajukurungbudak #kurungmodendhiacotton

NEW ARRIVAL!! . . RM 50 SEPASANG ‼️ RM 50 SEPASANG ‼️ RM 50 SEPASANG ‼️ . . Apa tunggu lagi awaknyeee mehh pakat pilih - pilih..lambat nanti habis..sedondon pun boleh..Bridesmaid ☑ Geng² Cikgu ☑ Geng² Opis ☑ . . Ciri-Ciri Kurung Pahang ==================== 📌 Material 💯English Cotton 📌 Baju pesak & span sederhana nipis di bahagian bahu 📌 Tiada zip di bahagian belakang baju 📌 Kain susun tepi / kain tradisional 📌 Kain full getah dan berzip di bahagian tepi 📌 Banyak pilihan warna yang memukau 📌 Saiz XS hingga XL ✅ Tidak melekat pada badan & tidak jarang ✅ Kain sejuk selesa dipakai ✅ Tidak renyuk & mudah digosok . . Stok terhad! Jom dapatkan sekarang! . . Untuk order boleh pm/wasap/mcg . . 📲 +6017 939 4648 (liyana) . . #bajukurungmoden #kebayamuslimah #kebayakanakkanak #raya2018 #motifviral #trustedsellermalaysia #sayajualmurah #kurungmodenenglishcotton #bazarpaknil #englishcottonmalaysia #sayajualbaju #cottonlovermalaysia #igshopmalaysia #onlineshopmalaysia #viralmalaysia #hijabmalaysia #kebayalabuh #helizahelmi #kebarungmurahmalaysia #kurungkebaya #kedaionlinemalaysia #bazarpaknilmurah #hijabstermalaysia #dhiacotton #bajubudak #rayahajisale #trustedresellermalaysia #bajukanakkanak #bajukurungbudak #kurungmodendhiacotton

NEW ARRIVAL!! . . RM 50 SEPASANG ‼️ RM 50 SEPASANG ‼️ RM 50 SEPASANG ‼️ . . Apa tunggu lagi awaknyeee mehh pakat pilih - pilih..lambat nanti habis..sedondon pun boleh..Bridesmaid ☑ Geng² Cikgu ☑ Geng² Opis ☑ . . Ciri-Ciri Kurung Pahang ==================== 📌 Material 💯English Cotton 📌 Baju pesak & span sederhana nipis di bahagian bahu 📌 Tiada zip di bahagian belakang baju 📌 Kain susun tepi / kain tradisional 📌 Kain full getah dan berzip di bahagian tepi 📌 Banyak pilihan warna yang memukau 📌 Saiz XS hingga XL ✅ Tidak melekat pada badan & tidak jarang ✅ Kain sejuk selesa dipakai ✅ Tidak renyuk & mudah digosok . . Stok terhad! Jom dapatkan sekarang! . . Untuk order boleh pm/wasap/mcg . . 📲 +6017 939 4648 (liyana) . . #bajukurungmoden #kebayamuslimah #kebayakanakkanak #raya2018 #motifviral #trustedsellermalaysia #sayajualmurah #kurungmodenenglishcotton #bazarpaknil #englishcottonmalaysia #sayajualbaju #cottonlovermalaysia #igshopmalaysia #onlineshopmalaysia #viralmalaysia #hijabmalaysia #kebayalabuh #helizahelmi #kebarungmurahmalaysia #kurungkebaya #kedaionlinemalaysia #bazarpaknilmurah #hijabstermalaysia #dhiacotton #bajubudak #rayahajisale #trustedresellermalaysia #bajukanakkanak #bajukurungbudak #kurungmodendhiacotton

NEW ARRIVAL!! . . RM 50 SEPASANG ‼️ RM 50 SEPASANG ‼️ RM 50 SEPASANG ‼️ . . Apa tunggu lagi awaknyeee mehh pakat pilih - pilih..lambat nanti habis..sedondon pun boleh..Bridesmaid ☑ Geng² Cikgu ☑ Geng² Opis ☑ . . Ciri-Ciri Kurung Pahang ==================== 📌 Material 💯English Cotton 📌 Baju pesak & span sederhana nipis di bahagian bahu 📌 Tiada zip di bahagian belakang baju 📌 Kain susun tepi / kain tradisional 📌 Kain full getah dan berzip di bahagian tepi 📌 Banyak pilihan warna yang memukau 📌 Saiz XS hingga XL ✅ Tidak melekat pada badan & tidak jarang ✅ Kain sejuk selesa dipakai ✅ Tidak renyuk & mudah digosok . . Stok terhad! Jom dapatkan sekarang! . . Untuk order boleh pm/wasap/mcg . . 📲 +6017 939 4648 (liyana) . . #bajukurungmoden #kebayamuslimah #kebayakanakkanak #raya2018 #motifviral #trustedsellermalaysia #sayajualmurah #kurungmodenenglishcotton #bazarpaknil #englishcottonmalaysia #sayajualbaju #cottonlovermalaysia #igshopmalaysia #onlineshopmalaysia #viralmalaysia #hijabmalaysia #kebayalabuh #helizahelmi #kebarungmurahmalaysia #kurungkebaya #kedaionlinemalaysia #bazarpaknilmurah #hijabstermalaysia #dhiacotton #bajubudak #rayahajisale #trustedresellermalaysia #bajukanakkanak #bajukurungbudak #kurungmodendhiacotton

NEW ARRIVAL!! . . RM 50 SEPASANG ‼️ RM 50 SEPASANG ‼️ RM 50 SEPASANG ‼️ . . Apa tunggu lagi awaknyeee mehh pakat pilih - pilih..lambat nanti habis..sedondon pun boleh..Bridesmaid ☑ Geng² Cikgu ☑ Geng² Opis ☑ . . Ciri-Ciri Kurung Pahang ==================== 📌 Material 💯English Cotton 📌 Baju pesak & span sederhana nipis di bahagian bahu 📌 Tiada zip di bahagian belakang baju 📌 Kain susun tepi / kain tradisional 📌 Kain full getah dan berzip di bahagian tepi 📌 Banyak pilihan warna yang memukau 📌 Saiz XS hingga XL ✅ Tidak melekat pada badan & tidak jarang ✅ Kain sejuk selesa dipakai ✅ Tidak renyuk & mudah digosok . . Stok terhad! Jom dapatkan sekarang! . . Untuk order boleh pm/wasap/mcg . . 📲 +6017 939 4648 (liyana) . . #bajukurungmoden #kebayamuslimah #kebayakanakkanak #raya2018 #motifviral #trustedsellermalaysia #sayajualmurah #kurungmodenenglishcotton #bazarpaknil #englishcottonmalaysia #sayajualbaju #cottonlovermalaysia #igshopmalaysia #onlineshopmalaysia #viralmalaysia #hijabmalaysia #kebayalabuh #helizahelmi #kebarungmurahmalaysia #kurungkebaya #kedaionlinemalaysia #bazarpaknilmurah #hijabstermalaysia #dhiacotton #bajubudak #rayahajisale #trustedresellermalaysia #bajukanakkanak #bajukurungbudak #kurungmodendhiacotton

Kepada mereka yang inginkan kelainan! Jom cuba kurung moden riau pulak. Memang cun habiss. Selesa dan tak panas. Wudhuk dan BF friendly lagi ni! 😍BF mommy pun dah boleh bergaya sakan sekarang ni. Murah ajer awak 💕 . . SALE RM59/Psg ‼️ SALE RM59/Psg ‼️ SALE RM59/Psg ‼️ . . Stok terhad! Jom dapatkan sekarang! . . Untuk order boleh pm/wasap/mcg . . 📲 +6017 939 4648 (liyana) . . #bajukurungmoden #kebayamuslimah #kebayakanakkanak #raya2018 #motifviral #trustedsellermalaysia #sayajualmurah #kurungmodenenglishcotton #bazarpaknil #englishcottonmalaysia #sayajualbaju #cottonlovermalaysia #igshopmalaysia #onlineshopmalaysia #viralmalaysia #hijabmalaysia #kebayalabuh #helizahelmi #kebarungmurahmalaysia #kurungkebaya #kedaionlinemalaysia #bazarpaknilmurah #hijabstermalaysia #dhiacotton #bajubudak #rayahajisale #trustedresellermalaysia #bajukanakkanak #bajukurungbudak #kurungmodendhiacotton

KURUNG MODEN RIAU ENGLISH COTTON . . Kepada mereka yang inginkan kelainan! Jom cuba kurung moden riau pulak. Memang cun habiss. Selesa dan tak panas. Wudhuk dan BF friendly lagi ni! 😍BF mommy pun dah boleh bergaya sakan sekarang ni. Murah ajer awak 💕 . . SALE RM59/Psg ‼️ SALE RM59/Psg ‼️ SALE RM59/Psg ‼️ . . Stok terhad! Jom dapatkan sekarang! . . Untuk order boleh pm/wasap/mcg . . 📲 +6017 939 4648 (liyana) . . #bajukurungmoden #kebayamuslimah #kebayakanakkanak #raya2018 #motifviral #trustedsellermalaysia #sayajualmurah #kurungmodenenglishcotton #bazarpaknil #englishcottonmalaysia #sayajualbaju #cottonlovermalaysia #igshopmalaysia #onlineshopmalaysia #viralmalaysia #hijabmalaysia #kebayalabuh #helizahelmi #kebarungmurahmalaysia #kurungkebaya #kedaionlinemalaysia #bazarpaknilmurah #hijabstermalaysia #dhiacotton #bajubudak #rayahajisale #trustedresellermalaysia #bajukanakkanak #bajukurungbudak #kurungmodendhiacotton

KURUNG MODEN RIAU ENGLISH COTTON . . Kepada mereka yang inginkan kelainan! Jom cuba kurung moden riau pulak. Memang cun habiss. Selesa dan tak panas. Wudhuk dan BF friendly lagi ni! 😍BF mommy pun dah boleh bergaya sakan sekarang ni. Murah ajer awak 💕 . . SALE RM59/Psg ‼️ SALE RM59/Psg ‼️ SALE RM59/Psg ‼️ . . Stok terhad! Jom dapatkan sekarang! . . Untuk order boleh pm/wasap/mcg . . 📲 +6017 939 4648 (liyana) . . #bajukurungmoden #kebayamuslimah #kebayakanakkanak #raya2018 #motifviral #trustedsellermalaysia #sayajualmurah #kurungmodenenglishcotton #bazarpaknil #englishcottonmalaysia #sayajualbaju #cottonlovermalaysia #igshopmalaysia #onlineshopmalaysia #viralmalaysia #hijabmalaysia #kebayalabuh #helizahelmi #kebarungmurahmalaysia #kurungkebaya #kedaionlinemalaysia #bazarpaknilmurah #hijabstermalaysia #dhiacotton #bajubudak #rayahajisale #trustedresellermalaysia #bajukanakkanak #bajukurungbudak #kurungmodendhiacotton

KURUNG MODEN RIAU ENGLISH COTTON . . Kepada mereka yang inginkan kelainan! Jom cuba kurung moden riau pulak. Memang cun habiss. Selesa dan tak panas. Wudhuk dan BF friendly lagi ni! 😍BF mommy pun dah boleh bergaya sakan sekarang ni. Murah ajer awak 💕 . . SALE RM59/Psg ‼️ SALE RM59/Psg ‼️ SALE RM59/Psg ‼️ . . Stok terhad! Jom dapatkan sekarang! . . Untuk order boleh pm/wasap/mcg . . 📲 +6017 939 4648 (liyana) . . #bajukurungmoden #kebayamuslimah #kebayakanakkanak #raya2018 #motifviral #trustedsellermalaysia #sayajualmurah #kurungmodenenglishcotton #bazarpaknil #englishcottonmalaysia #sayajualbaju #cottonlovermalaysia #igshopmalaysia #onlineshopmalaysia #viralmalaysia #hijabmalaysia #kebayalabuh #helizahelmi #kebarungmurahmalaysia #kurungkebaya #kedaionlinemalaysia #bazarpaknilmurah #hijabstermalaysia #dhiacotton #bajubudak #rayahajisale #trustedresellermalaysia #bajukanakkanak #bajukurungbudak #kurungmodendhiacotton

KURUNG MODEN RIAU ENGLISH COTTON . . Kepada mereka yang inginkan kelainan! Jom cuba kurung moden riau pulak. Memang cun habiss. Selesa dan tak panas. Wudhuk dan BF friendly lagi ni! 😍BF mommy pun dah boleh bergaya sakan sekarang ni. Murah ajer awak 💕 . . SALE RM59/Psg ‼️ SALE RM59/Psg ‼️ SALE RM59/Psg ‼️ . . Stok terhad! Jom dapatkan sekarang! . . Untuk order boleh pm/wasap/mcg . . 📲 +6017 939 4648 (liyana) . . #bajukurungmoden #kebayamuslimah #kebayakanakkanak #raya2018 #motifviral #trustedsellermalaysia #sayajualmurah #kurungmodenenglishcotton #bazarpaknil #englishcottonmalaysia #sayajualbaju #cottonlovermalaysia #igshopmalaysia #onlineshopmalaysia #viralmalaysia #hijabmalaysia #kebayalabuh #helizahelmi #kebarungmurahmalaysia #kurungkebaya #kedaionlinemalaysia #bazarpaknilmurah #hijabstermalaysia #dhiacotton #bajubudak #rayahajisale #trustedresellermalaysia #bajukanakkanak #bajukurungbudak #kurungmodendhiacotton

KURUNG MODEN RIAU ENGLISH COTTON . . Kepada mereka yang inginkan kelainan! Jom cuba kurung moden riau pulak. Memang cun habiss. Selesa dan tak panas. Wudhuk dan BF friendly lagi ni! 😍BF mommy pun dah boleh bergaya sakan sekarang ni. Murah ajer awak 💕 . . SALE RM59/Psg ‼️ SALE RM59/Psg ‼️ SALE RM59/Psg ‼️ . . Stok terhad! Jom dapatkan sekarang! . . Untuk order boleh pm/wasap/mcg . . 📲 +6017 939 4648 (liyana) . . #bajukurungmoden #kebayamuslimah #kebayakanakkanak #raya2018 #motifviral #trustedsellermalaysia #sayajualmurah #kurungmodenenglishcotton #bazarpaknil #englishcottonmalaysia #sayajualbaju #cottonlovermalaysia #igshopmalaysia #onlineshopmalaysia #viralmalaysia #hijabmalaysia #kebayalabuh #helizahelmi #kebarungmurahmalaysia #kurungkebaya #kedaionlinemalaysia #bazarpaknilmurah #hijabstermalaysia #dhiacotton #bajubudak #rayahajisale #trustedresellermalaysia #bajukanakkanak #bajukurungbudak #kurungmodendhiacotton

KURUNG MODEN RIAU ENGLISH COTTON . . Kepada mereka yang inginkan kelainan! Jom cuba kurung moden riau pulak. Memang cun habiss. Selesa dan tak panas. Wudhuk dan BF friendly lagi ni! 😍BF mommy pun dah boleh bergaya sakan sekarang ni. Murah ajer awak 💕 . . SALE RM59/Psg ‼️ SALE RM59/Psg ‼️ SALE RM59/Psg ‼️ . . Stok terhad! Jom dapatkan sekarang! . . Untuk order boleh pm/wasap/mcg . . 📲 +6017 939 4648 (liyana) . . #bajukurungmoden #kebayamuslimah #kebayakanakkanak #raya2018 #motifviral #trustedsellermalaysia #sayajualmurah #kurungmodenenglishcotton #bazarpaknil #englishcottonmalaysia #sayajualbaju #cottonlovermalaysia #igshopmalaysia #onlineshopmalaysia #viralmalaysia #hijabmalaysia #kebayalabuh #helizahelmi #kebarungmurahmalaysia #kurungkebaya #kedaionlinemalaysia #bazarpaknilmurah #hijabstermalaysia #dhiacotton #bajubudak #rayahajisale #trustedresellermalaysia #bajukanakkanak #bajukurungbudak #kurungmodendhiacotton

KURUNG MODEN RIAU ENGLISH COTTON . . Kepada mereka yang inginkan kelainan! Jom cuba kurung moden riau pulak. Memang cun habiss. Selesa dan tak panas. Wudhuk dan BF friendly lagi ni! 😍BF mommy pun dah boleh bergaya sakan sekarang ni. Murah ajer awak 💕 . . SALE RM59/Psg ‼️ SALE RM59/Psg ‼️ SALE RM59/Psg ‼️ . . Stok terhad! Jom dapatkan sekarang! . . Untuk order boleh pm/wasap/mcg . . 📲 +6017 939 4648 (liyana) . . #bajukurungmoden #kebayamuslimah #kebayakanakkanak #raya2018 #motifviral #trustedsellermalaysia #sayajualmurah #kurungmodenenglishcotton #bazarpaknil #englishcottonmalaysia #sayajualbaju #cottonlovermalaysia #igshopmalaysia #onlineshopmalaysia #viralmalaysia #hijabmalaysia #kebayalabuh #helizahelmi #kebarungmurahmalaysia #kurungkebaya #kedaionlinemalaysia #bazarpaknilmurah #hijabstermalaysia #dhiacotton #bajubudak #rayahajisale #trustedresellermalaysia #bajukanakkanak #bajukurungbudak #kurungmodendhiacotton

KURUNG MODEN RIAU ENGLISH COTTON . . Kepada mereka yang inginkan kelainan! Jom cuba kurung moden riau pulak. Memang cun habiss. Selesa dan tak panas. Wudhuk dan BF friendly lagi ni! 😍BF mommy pun dah boleh bergaya sakan sekarang ni. Murah ajer awak 💕 . . SALE RM59/Psg ‼️ SALE RM59/Psg ‼️ SALE RM59/Psg ‼️ . . Stok terhad! Jom dapatkan sekarang! . . Untuk order boleh pm/wasap/mcg . . 📲 +6017 939 4648 (liyana) . . #bajukurungmoden #kebayamuslimah #kebayakanakkanak #raya2018 #motifviral #trustedsellermalaysia #sayajualmurah #kurungmodenenglishcotton #bazarpaknil #englishcottonmalaysia #sayajualbaju #cottonlovermalaysia #igshopmalaysia #onlineshopmalaysia #viralmalaysia #hijabmalaysia #kebayalabuh #helizahelmi #kebarungmurahmalaysia #kurungkebaya #kedaionlinemalaysia #bazarpaknilmurah #hijabstermalaysia #dhiacotton #bajubudak #rayahajisale #trustedresellermalaysia #bajukanakkanak #bajukurungbudak #kurungmodendhiacotton

(@penakekwa)

7 Days 11 Hours Ago

Buku ni dibeli beberapa bulan lepas tapi wa baru baca.. 😊Alhamdulillah . . Dalam masa 50 minutes membaca sambil tunggu giliran di hospital, tak terasa masa tu berlalu! . . . Sungguh, buku ni sesuai untuk semua dan mesti baca! Sebab, ada kisah² yang menjentik hati kita seperti bab 30 (ikhlas,), bab 13 (hadiah hari jadi), bab 7 (Allah kan ada) dan boleh dikatakan seluruh intipatinya sangat bermanfaat. 😍 . . Bermanfaat, best, berbaloi. Mengingatkan kita kepada Allah dan diri kita. . . Boleh dapatkan di @mawaddahbookstore

(@stokin.sofia)

4 Hours Ago

. . . 🍃* CHERRY SOCKS* 🍃 . . 🌹 Nylon. 🌹 Plain. 🌹 Panjang ~ 32 cm. 🌹 ~ Separuh betis. 🌹 Bercorak. 🌹 Ada ibu jari. . . P/S: . 🌹 Warna di dalam gambar ada yang agak berbeza dari warna sebenar disebabkan oleh faktor cahaya, kamera, dan lain-lain. . 🌹 Pembelian 10 pasang ke atas akan mendapat FREE pos ke semenanjung dan hanya RM3 untuk setiap 10 pasang ke Sabah/Sarawak. www.wasap.my/60132540021 www.wasap.my/60132540021 www.wasap.my/60132540021 #nsmc #nsmcglorifiesyourinnerbeauty #handsocks #handsockmurah #handsockterlajaklaris #stokinkaki #stokinmuslimah #socks #muslimah #sarungtangan #sarunglengan #stokintangan #stongan #dramasangat #farahasyikin #helizahelmi #ayuraudhah #shilahamzah #najwalatiff #ctdk #wawazainal #wanyhasrita #salma #nabilarazali #mirafilzah #ukm #upm #uiam #uitm #utm

OLYDIA SEDUCTIVE BLOUSE Saiz S hingga 5XL HARGA PROMOSI SEHELAI RM 75 HARGA COMBO 3 HELAI RM210 ✅ FREE CAJ PENGHANTARAN 1 MALAYSIA Order: wasap 0138310131 @ tekan link biru di bio ig. No dm #blouse #blousemurah #blouselabuh #jubah #jubahmurah #bazarpaknil #helizahelmi #wawa #noradanish #neelofa #rozitachewan #tshirtmuslimah

OLYDIA SEDUCTIVE BLOUSE Saiz S hingga 5XL HARGA PROMOSI SEHELAI RM 75 HARGA COMBO 3 HELAI RM210 ✅ FREE CAJ PENGHANTARAN 1 MALAYSIA Order: wasap 0138310131 @ tekan link biru di bio ig. No dm #blouse #blousemurah #blouselabuh #jubah #jubahmurah #bazarpaknil #helizahelmi #wawa #noradanish #neelofa #rozitachewan #tshirtmuslimah

OLYDIA SEDUCTIVE BLOUSE Saiz S hingga 5XL HARGA PROMOSI SEHELAI RM 75 HARGA COMBO 3 HELAI RM210 ✅ FREE CAJ PENGHANTARAN 1 MALAYSIA Order: wasap 0138310131 @ tekan link biru di bio ig. No dm #blouse #blousemurah #blouselabuh #jubah #jubahmurah #bazarpaknil #helizahelmi #wawa #noradanish #neelofa #rozitachewan #tshirtmuslimah

OLYDIA SEDUCTIVE BLOUSE Saiz S hingga 5XL HARGA PROMOSI SEHELAI RM 75 HARGA COMBO 3 HELAI RM210 ✅ FREE CAJ PENGHANTARAN 1 MALAYSIA Order: wasap 0138310131 @ tekan link biru di bio ig. No dm #blouse #blousemurah #blouselabuh #jubah #jubahmurah #bazarpaknil #helizahelmi #wawa #noradanish #neelofa #rozitachewan #tshirtmuslimah

OLYDIA SEDUCTIVE BLOUSE Saiz S hingga 5XL HARGA PROMOSI SEHELAI RM 75 HARGA COMBO 3 HELAI RM210 ✅ FREE CAJ PENGHANTARAN 1 MALAYSIA Order: wasap 0138310131 @ tekan link biru di bio ig. No dm #blouse #blousemurah #blouselabuh #jubah #jubahmurah #bazarpaknil #helizahelmi #wawa #noradanish #neelofa #rozitachewan #tshirtmuslimah

OLYDIA SEDUCTIVE BLOUSE Saiz S hingga 5XL HARGA PROMOSI SEHELAI RM 75 HARGA COMBO 3 HELAI RM210 ✅ FREE CAJ PENGHANTARAN 1 MALAYSIA Order: wasap 0138310131 @ tekan link biru di bio ig. No dm #blouse #blousemurah #blouselabuh #jubah #jubahmurah #bazarpaknil #helizahelmi #wawa #noradanish #neelofa #rozitachewan #tshirtmuslimah

Selamat petang 🌠🌠🌠 _ Dah balik kerja ker? 😍 _ Kurung Lea Rose dah released tau dengan harga promosi 🤩 Jom dapatkan sekarang sebelum warna & size yg uolls nak sold out 😭 Ada 5 warna yang melting sangat2 😍 Bukan tue jer tau, kalau uolls beli sekarang, uolls dapat Shawl PERCUMA macam model pakai 🤩 _ Jangan terlepas harga OFFER kaw-kaw nie tau 😍

(@alquran_murah)

9 Hours Ago

Dapatkan Al Quran RUMI AL-HADI Untuk Membantu Anda Membaca Al-Quran dengan mudah. Manfaat memiliki Al Quran ini: ✅ Membantu cara bacaan yg keliru bunyinya ✅ Memahami maksud ayat perayat secara detail ✅ Faham akan maksud ayat-ayat Al Quran Terdapat 2 saiz : ☑ Saiz A4 (besar) RM75 ☑ Saiz B5 (kecil) Rm 60 Berminat? Whatsapp ➡014 8540170 #alquranrumi #alquranterjemahan #alquranalmumayyazmurah #alquranalhadi #alquranmurah #islamquotes #alhamdulilah #allahuakbar #subhanallah #islam #alquran #alhadi #helizahelmi #telekung #telekungmurah #alquran #almumayyaz #alhadi

(@stokin.sofia)

10 Hours Ago

. . . Assalamualaikum... Selamat tengahari semua... . . Sape setujup silelah like... hehehe.... . . . www.wasap.my/60132540021 www.wasap.my/60132540021 www.wasap.my/60132540021 #nsmc #nsmcglorifiesyourinnerbeauty #handsocks #handsockmurah #handsockterlajaklaris #stokinkaki #stokinmuslimah #socks #muslimah #sarungtangan #sarunglengan #stokintangan #stongan #dramasangat #farahasyikin #helizahelmi #ayuraudhah #shilahamzah #najwalatiff #ctdk #wawazainal #wanyhasrita #salma #nabilarazali #mirafilzah #ukm #upm #uiam #uitm #utm

(@album_amni)

12 Hours Ago

SALE BERMULA DARI SEKARANG !!!!💃UNTIL 31 OCT . SALE BLOUSE IRDINA 2.0. . NP : RM 89.00 PROMO : RM 60.00 . FREE POSTAGE UNTUK SEMENANGJUNG👻 . SABAH SARAWAK ADD RM 5 JURRR . Click link di bio untuk pertanyaan / details / order . . . #blousemurahmalaysia #blousesyarie #blouselawa #blousemuslimah #blousemurahlawalawa #blouseelegant #wawazainal #emmamaembong #rozitachewan #helizahelmi #neelofa #blousesale #blousenursingfriendly #blousemurahmalaysia #blousesyarie #blouselawa #blousemuslimah #blousemurahlawalawa #blouseelegant #wawazainal #emmamaembong #rozitachewan #helizahelmi #neelofa #blousesale #blousenursingfriendly #blousesale #blouseirdina

(@amni.scarf.shop)

12 Hours Ago

SALE BERMULA DARI SEKARANG !!!!💃UNTIL 31 OCT . SALE BLOUSE IRDINA 2.0. . NP : RM 89.00 PROMO : RM 60.00 . FREE POSTAGE UNTUK SEMENANGJUNG👻 . SABAH SARAWAK ADD RM 5 JURRR . Click link di bio untuk pertanyaan / details / order . . . #blousemurahmalaysia #blousesyarie #blouselawa #blousemuslimah #blousemurahlawalawa #blouseelegant #wawazainal #emmamaembong #rozitachewan #helizahelmi #neelofa #blousesale #blousenursingfriendly #blousemurahmalaysia #blousesyarie #blouselawa #blousemuslimah #blousemurahlawalawa #blouseelegant #wawazainal #emmamaembong #rozitachewan #helizahelmi #neelofa #blousesale #blousenursingfriendly #blousesale #blouseirdina