#hennasg

55,095 posts tagged with #hennasg

Photos and Videos about #hennasg

(@shashalynn_henna)

52 Minutes Ago

ONCE THE HENNA STARTS TO FLAKE OFF, you can already PEEL NOT SCRUB the henna. . Usually you will feel little bit stretched, the henna starts to tighten, that indicates that your henna is dry already. 😊 . If you’re interested to have Natasha at your service, kindly click the link at my bio. Name: Date to be HENNA: Address: Time: 🌷 Insha Allah I’ll give my best and more in my work. 🌷 #inaijb #inaisg #inaipengantin #inaimerah #henna #hennasg #sghenna #inaiinstant #inaiviral #viralhenna #singaporehenna #hennasingapore #bridalhenna #bride #bridesmaid #nikah #solemnisation #singapore #johorbahru #intricate #igsg #wedding #sgwedding #singaporewedding #weddingsg #johorbahru #singapore #sg #shashalynn_henna

(@by.qah)

3 Hours Ago

For the bride, Z A R A 💗 Book now for 2019 and enjoy this year’s rate. • For bookings or enquiries: Email: nsqah.asr@gmail.com Hp: 83028950 • #henna #hennainspire #hennaart #bridalsg #hennasg #sghenna #kahwin #inaisg #bodyart #singapore #hennadesigns #mehndi #mehndiart #kahwinsingapura #dulhan #malaywedding #inai #hennalookbook #weddingsg #inspire #7enna #hennavideos #lookamillion #hudabeauty #hennavideo #henna_i #hennabyqah #byqah #byqahstains

(@zeehenna.sg)

4 Hours Ago

Bridal henna for our dear bride, F A R H A N A ! 💕 — Henna designs and henna powder are from the lovely @khairhenna 🙊 — Let’s take a moment and admire how dark her stains are and it’s not even at its 24-hour mark yet! She left it on for a good 7 hours (most suitable time for bridal henna) and applied olive oil generously. Major love for this! Thank you! 💕🙆🏻‍♀️

(@hennamirina)

4 Hours Ago

Decided to join in the #drawthisinyourstylechallenge and I chose @artyfartybrin ‘s design to start off with 😉 Of course, doing it my style means the lady got to have some henna on her hands 🤭 . . . #afbdrawn #art #design #colours #draw #cartoon #desi #illustrations #colourful #rainbow #sg #singapore #floral #flowers #henna #hennasg #mandala #mandalaart #hennartistsg #indian #girl #indiangirl #ipadpro #lehenga #dupatta #create #follow

KEBAIKAN SERUM DAN KENAPA KITA PERLU MENGGUNAKANNYA _ 1) Mengandungi Bahan Aktif yang Tinggi & Padat Pelembap muka yang biasa hanya mengandungi sekitar 5-10 peratus bahan-bahan aktif. Serum pula mengandungi sehingga 70 peratus bahan-bahan aktif yang sangat bermanfaat untuk kulit. _ 2) Mudah Meresap Jauh ke dalam Kulit Molekul dalam serum adalah lebih kecil daripada molekul pelembap biasa. Oleh sebab itu, serum boleh meresap jauh ke dasar kulit. Pelembap pula mempunyai molekul yang lebih besar dan hanya berfungsi pada lapisan pertama kulit. _ 3) Boleh Dipakai Bersama Produk Wajah Yang Lain Serum melengkapkan penggunaan produk penjagaan wajah yang lain. Dengan sifat yang mudah meresap ke dasar kulit, serum akan menyediakan kulit untuk menerima produk lain dengan lebih efektif _ 4) Hanya Perlu Digunakan Dalam Kuantiti Yang Sedikit Jangan terkejut apabila beli serum, botolnya kecil namun harganya mahal berbanding saiznya. Ini kerana serum hanya perlu digunakan dalam kuantiti yang sedikit untuk mendapat kesan yang maksimum. Sebagai contoh, Face Serum TBH hanya perlu dititiskan sekali picit sahaja untuk kesan rata seluruh muka. _ 5) Menangani Masalah Kulit Secara Spesifik. Setiap jenis serum dicipta untuk memberikan manfaat yang spesifik kepada kulit. Sesuaikan mengikut jenis kulit, umur dan keperluan kulit korang. Ada serum untuk berikan kelembapan, ada yang cerahkan kulit dan ada juga untuk mengurangkan kedutan wajah. Maka, wajar untuk kita pilih mengikut kesesuaian kehendak kulit masing-masing. . Pre Order Only, PO close 28 July. $40 for 50ml $15 for 10ml . Please DM me if you want to know more. Definitely going to suggest you the best for your skin. 😘 . Paraban free, lab tested, KKM approved, GMP cert, definitely the best choice 💗

Hello EVERYONE! Lets start the week simple but right! 💕 . Inspired @syazmoralee_henna . ANYWAY, CHECK OUT MY INSTASTORY FOR OFFER ON BOUGAS SERUM‼️‼️ . If you’re interested to have Natasha at your service, kindly click the link at my bio. Name: Date to be HENNA: Address: Time: 🌷 Insha Allah I’ll give my best and more in my work. 🌷 #inaijb #inaisg #inaipengantin #inaimerah #henna #hennasg #sghenna #inaiinstant #inaiviral #viralhenna #singaporehenna #hennasingapore #bridalhenna #bride #bridesmaid #nikah #solemnisation #singapore #johorbahru #intricate #igsg #wedding #sgwedding #singaporewedding #weddingsg #johorbahru #singapore #sg #shashalynn_henna

Hi Semua, Hari ni nak share kenapa jerawat timbul. Ada banyak faktor sebenarnya tapi hari ni nak share faktor penting je. . Punca jerawat timbul: . 1) MASALAH HORMON Especially remaja yang baru baligh, itu perkara biasa, start ni dah boleh pakai skincare, mesti cari yang sesuai. Make sure dapatkan ingredient yang sesuai untuk kulit. Kalau kulit kering, cari cleansing gel ..contoh. Lagi satu bila girls yang datang bulan mesti jerawat naik satu..satu... for me its normal sbb i pon time uzur naik satu dua, yang penting jangan picit, jangan gatal2 nak pecahkan nasi dia tu esp pakai kuku. Sapu cream yang best seperti aloe vera, atau face cream the beauty hacks. . 2) MASALAH JANGKITAN BAKTERIA Bakteria propionibacterium acnes, salah satu bakteria yang ada dekat sel kulit, so mcm mana tknak bacteria ni merebak? Jawapannya, jangan sentuh pon jerawat tu. . 3) PENGAMBILAN MAKANAN Yes, part ni semua orang tau. #tips best is cuba kurangkan makanan berminyak dan pedas :( hahaha i can't!!! Makanan pedas ni boleh aktifkan keradangan pada jerawat. . 4) Stress Makin banyak stress, makin banyak jerawat keluar. Sebab dia effect hormon. So chill pill je . 5) Penggunaan kosmetik dan alat solek Girls, bila dah pakai make up, make sure hari2 cuci. Make up remover atau micellar water memang sangat penting sebelum cleansing. Sia2 je cuci muka tapi tak bersihkan make up. Sebab sisa make up masih terlekat dekat muka kalau tak guna make up remover/ oil cleasing. Bila pilih foundation pon kene bijak, ambil yang water base mcm sistho cosmetic. Brush2 pon mesti kerap cuci ok? . 6) Pancaran matahari Wajib pakai sun protector selepas pakai moisturiser 15 min sebelum keluar rumah, bila kena matahari muka peluh, minyak, sumbat dekat liang pori then boleh terhasil jerawat. Tak percaya cuba. . Untuk hilangkan jerawat ada caranya. Kalau korang nak pakai product yang saya jual ni pon, mesti detox muka sekurang2nya dengan ice. Senang je kan? Minum air putih secukupnya, baru kulit mulus gitu 😌

(@touchofnh)

9 Hours Ago

Bridal Henna Bookings. 10% off for bookings made within this week ! ❤️❤️ ~ TouchofNH by Nabilah Huda ~ Slots are still available for 2018 Email: touchofnh@hotmail.com WA: +65 91540967 ~ #touchofnh #touchofnhcones #touchofnhpowder #touchofnhbalm #touchofnhstains #henna #hennasg #hennacone #hennaconesg #inai #inaisg #mehndi #bridal #bridalsg #malaywedding #malayweddingsg #engagement #hennaparty #kahwinsg #kahwinkahwinsg #hennaservices #hennaartist #hennainspire #hennadoodle #singaporehenna #hennavideo

(@fauzellaartistry)

11 Hours Ago

#fauzellaartistryhenguastains The Client kept the hengua paste on for 3hours as she didnt want stain that is too overwhelming. FauzellA Artistry ------------------------------------------------- ARTISTRY with PASSION -------------------------------------------------#fauzellaartistry #fauzellaartistryhenguacone #singapore #hennalookbook  #mehndi_inspire #henna_i #lookamillion #hennafeatures #sghennaservice #henna #hennainspire #hennaart #bridalsg #hennasg #sghenna #inaisg #bodyart #singapore #hennadesigns #mehndi

(@fauzellaartistry)

11 Hours Ago

#fauzellaartistryhenguastains The Client kept the hengua paste on for 3hours as she didnt want stain that is too overwhelming. FauzellA Artistry ------------------------------------------------- ARTISTRY with PASSION -------------------------------------------------#fauzellaartistry #fauzellaartistryhenguacone #singapore #hennalookbook  #mehndi_inspire #henna_i #lookamillion #hennafeatures #sghennaservice #henna #hennainspire #hennaart #bridalsg #hennasg #sghenna #inaisg #bodyart #singapore #hennadesigns #mehndi

(@nfhenna)

12 Hours Ago

Normal henna for @tfimxka. Swipe left to see the stain update! 🤗 Henna cones & design by: @khairhenna 💕 For bookings, kindly drop us an email or DM! 😊 #nfhenna #khairhennacones #khairhennastain #hennadesign #hennainspo_ #hennasg #hennaart #mehndisg #mehndidesign #mehndiart #malaywedding #weddingsingapore #inaisg #inaidesign

(@by.qah)

12 Hours Ago

For the bride, Z A R A 💗 Book now for 2019 and enjoy this year’s rate. • For bookings or enquiries: Email: nsqah.asr@gmail.com Hp: 83028950 • #henna #hennainspire #hennaart #bridalsg #hennasg #sghenna #kahwin #inaisg #bodyart #singapore #hennadesigns #mehndi #mehndiart #kahwinsingapura #dulhan #malaywedding #inai #hennalookbook #weddingsg #inspire #7enna #hennavideos #lookamillion #hudabeauty #hennavideo #henna_i #hennabyqah #byqah #byqahstains

Kenapa pilih 'FACE MASK HONEY' sebagai moisturiser? . 1) Sesuai untuk kulit berminyak dan kering 2) Kulit cerah dan berseri 3) Boleh dijadikan sebagai pelembap dan makeup base 4) Perangsang untuk kulit baru 5) Menyejukkan kulit dari kesan sunburn 6) Mengurangkan dark circles dan eye bag di bawah mata . Memang best pakai face mask honey lagi2 lepas cuci muka 💗 . $18, left 2 tub only . Whatsapp me @ 86060458, or DM. . Postage $2-$5 Self Collect Available COD only during Lunch hour weekday @ MRT Taiseng/ Paya Lebar/ Serangoon 😘

(@hennagirluk)

16 Hours Ago

Bridal feet #hennagirluk #hennagirlukbridal 💕

60 seconds highlight of the engagement day. Hope to see you guys soon! @vxnlla @hakyiem . . . . . If you have not booked a slot with us, hit us up. Don't be shy! Contact in bio @ButtercupProduction . . . . . #putaringonit #weddingsg #malaywedding #hennasg #singaporecouples #couplessg #weddingphotographysg #weddingsingapore #whosnext #dahhalal #weddingvideography #videographysg #videographersg #lovesg #singapore #malayweddingsg #solemnisationsg #singaporeanlove #malaycouplesg #buttercupproduction

(@henna.alkhana)

22 Hours Ago

Bride Hidayah✨ W/o capping. Thank you 💞 Didnt expect you will do henna for ur pri sch mate. #hennaalkhana #hennabridal #hennasg #hennainspired #hennaart #hennadesigns #hennalove

I love to see all the colors on her face 😍😍😍 . Photo ihsan dr client @heyitswanii thanks love 😘 . For booking inquiries MALAYSIA https://www.wasap.my/+60137419237/makeup@hennainquiry . SINGAPORE https://www.wasap.sg/+6598521354/makeup@hennainquiry . Kalau nk tau apa produk2 yg sy guna utk menghasilkan makeup yg flawless tu pun blh wsapp nombor atas 💋💋 . #mua #muajb #muasg #muamalaysia #sgwedding #hennasg #hennamy #makeupclass #flawlessmakeup #muakl #fullcoveragefoundation #flawlessfoundation #mekapartis #highcoveragefoundation #bridalmakeup #dinnermakeup #sgbrides #engagementmakeup #freelancemua #henna #andaman #malaywedding #whitehenna #bridalhenna #inaipengantin #sayajualkosmetik #kahwinsingapura #sgbridalmakeup #muakuantan . Visit IG sy @embunarts.henna.makeup @embunarts.henna.makeup @embunarts.henna.makeup @embunarts.henna.makeup

For booking inquiries MALAYSIA https://www.wasap.my/+60137419237/makeup@hennainquiry . SINGAPORE https://www.wasap.sg/+6598521354/makeup@hennainquiry . Kalau nk tau apa produk2 yg sy guna utk menghasilkan makeup yg flawless tu pun blh wsapp nombor atas 💋💋 . #mua #muajb #muasg #muamalaysia #sgwedding #hennasg #hennamy #makeupclass #flawlessmakeup #muakl #fullcoveragefoundation #flawlessfoundation #mekapartis #highcoveragefoundation #bridalmakeup #dinnermakeup #sgbrides #engagementmakeup #freelancemua #henna #andaman #malaywedding #whitehenna #bridalhenna #inaipengantin #sayajualkosmetik #kahwinsingapura #sgbridalmakeup #muakuantan . Visit IG sy @embunarts.henna.makeup @embunarts.henna.makeup @embunarts.henna.makeup @embunarts.henna.makeup

(@shaahenna_sg)

1 Day Ago

We LOVE it when our INTRICATELY FULL BRIDAL HENNA on our brides stand out in pictures like this!!!!😍😍😍 Photo courtesy of : @fazlykamispictures Congrats to this sweet bride Athirah & thank you for engaging in our Henna Services💖 TAKE $20 OFF your Bridal Henna Packages, offer for a LIMITED time only! Choose between NATURAL HENNA / RED HENNA / WHITE HENNA 💖Simply click on the link in our bio to redirect to Whatsapp and send in your enquiries & bookings NOW!!!! ✨ #shaahennasg #shaahennasgreview #pengantinsg #weddingsg #bridalsg #bridesg #kahwindotsg #kahwinsg #kahwinkahwin #kahwinsingapura #nikahsg #muslimbride #engagementsg #wedding #mehendi #hennasg #hennaartist #artistsg #singapore #freebies #promosg #halalsg #sghalal #sgbridal #sgpromo #singapore #muslimwedding #romm #muslimmarriage #nakkahwinsg