#herbabersalin

394 posts tagged with #herbabersalin

Photos and Videos about #herbabersalin

Air campuran sepang kederang. Untuk bekalan esok pagi. Biji keleting kering (bukan mencarit ya) 😜 pun ada dalam sepang kederang ni. Nak tahu khasiat buah KK? jom baca ni. 👇👇 Buah Kelentit Kering merupakan herba yang paling ideal untuk meningkatkan tenaga seksual wanita. 100% herba asli, tiada campuran bahan lain. Walaupun Buah KK sesuai untuk perempuan, namun ia boleh juga di ambil oleh lelaki. Ini kerana buah KK bukan hanya berfungsi untuk meningkatkan tenaga seksual wanita semata-mata. Ia juga mempunyai khasiat yang lain. Untuk lebih lanjut, berikut khasiat buah Kelentit kering. -Kencing manis -Darah tinggi -Gout -Keputihan melampau -Buasir -Sembelit -Masalah mengawal air kencing -Toksik dalam badan -Senggugut -Masalah haid tidak teratur -Menambahkan susu badan - Mengatasi Letih atau lesu -Sakit2 sendi -Buang angin -Merapatkan faraj -Hilangkan bau badan -Meningkatkan hormon subur lelaki dan perempuan. -melancarkan peredaran darah -menambah antibodi badan -Luka luar dan dalam #momsbasic #ummialya #herbapantang #herbabersalin Kami juga cod ke #hnsz #kualaterengganu #kualaneru #chabangtiga #losong #banggolperadong #jeram #tepoh #banggolbinjai #bukitguntong #manir dan kawasan berhanpiran denganya😍

. 🍃PATI SERAI WANGI🍃 . Ibu berpantang sangat digalakkan menggunakan herba2 untuk memanaskan badan.. . Cara Guna ~~~ 1)Semasa mandi pagi,titiskan Pati Serai Wangi ke dalam air mandian yang mengandungi daun herba @ bunjut mandian.. . 2)Selesai mandi,gosok kan pati serai wangi ke  anggota bdn,ia mampu menghangatkan badan,memberi haruman herba aromaterapi & mengelakkan liang roma dimasuki angin. . 3)untuk tujuan mengurut,campurkan 2@3 titis ke dlm minyak angin biasa yg digunakan utk mengurut. . 4)untuk param,pilis dan lulur,titiskan 1 titis sahaja..kemudian boleh pakai param di perut,pilis di dahi dan lulur seluruh badan.. . 10 ML 💕HARGA : RM30.00 💕FREE POSTAGE . ☎️Klik link WhatsApp di bio untuk order atau details.@gedungibu_putrajaya . #patiseraiwangi #mandianherba #mandianbersalin #herbabersalin #confinement #ibuberpantang

Ramai sungguh yang menunggu daun harimau beranak ni. Mak-mak yang menunggu hari nak bersalin, wanita yang selalu sakit-sakit urat, lelaki wanita yang selalu kena angin medu.... Nah, esok fiona buka jualan daun harimau beranak. Alhamdulillah, ini daun terakhir yang dah sempurna keringnya. Esok jam 11 pagi fiona update link belian ya. Satu fiona nak pesan, daun ni RARE dan LIMITED. #zathuraherbs #daunhutan #herbabersalin #tehherba #duniaherbafiona

Ramai sungguh yang menunggu daun harimau beranak ni. Mak-mak yang menunggu hari nak bersalin, wanita yang selalu sakit-sakit urat, lelaki wanita yang selalu kena angin medu.... Nah, esok fiona buka jualan daun harimau beranak. Alhamdulillah, ini daun terakhir yang dah sempurna keringnya. Esok jam 11 pagi fiona update link belian ya. Satu fiona nak pesan, daun ni RARE dan LIMITED. #zathuraherbs #daunhutan #herbabersalin #tehherba #duniaherbafiona

Pandai mak anak 3 ni jaga badan. Cuma perlukan 44 hari je untuk halau 13 kilo tu. Masa ngandung kalau berat naik jangan susah hati. Ada solution. Cuma perlukan komitmen iaitu kena rajin sauna setiap hari. Kalau tengah berpantang tu digalakkan bersauna 2 kali sehari. Pagi dan malam. Tak payah betapa dalam tu lama-lama. 15-20 minit dah cantik sangat tu. Pastikan cukup minum air kosong. Kurang minum air boleh ganggu penghasilan susu badan ye. Bab makan memang dah cun sangat memang konfem jaga. Buatlah challenge 44 hari tu boleh turun berapa. Mana tahu boleh join #rampingchallenge3 Bebbb, ganjaran 2 cincin emas menanti nak meminang korang tau. Result before after paling aum kita akan pilih dia sebagai pemenang. Baca tnc dekat gambar bawah-bawah. Sewa Sumo Sauna : RM13 sehari Beli Sumo Sauna : RM329 Postage RM20 SM / RM90 SS Boleh 2-3 kali bayar, depo RM150 (ada 4 pilihan warna menggoda) #sumosauna #sewasaunamurahgila #nonaroguymurah #setberpantangmurah #bajubabymurah #ipoh #ipohperak #codipohperak #sewasaunarm13 #herbabersalin #setberpantang

Farah Hariri
(@farrahhariri)

2019-03-12 00:09:52

The best herba in town. Tak perlu dah ke kedai sensei. #herbabersalin

. 🌰BUAH MANJAKANI ASLI 🌰 . Buah manjakani sangat elok dan banyak kegunaan nya utk kita orang wanita. Boleh mengencangkan otot2 rahim dan seluruh badan wanita, boleh di rebus untuk diminum airnya. . Untuk ibu2 lepas berpantang amat mujarab dibuat minuman Herba.. . HARGA : 3 BIJI...RM2.50 . ☎️Klik link WhatsApp sis di bio untuk order atau details 😉 . #manjakani #pilmanjakani #herbaberpantang #herbabersalin #minumanberpantang #setbersalinjimat #setgedungibuputrajaya #kedaibabyonline

mrs-dream
(@mrs_eza87)

2019-03-07 00:13:19

MANDIAN HERBA By Nurichinta Gabungan herba tempatan seperti daun capa, meringan, serai wangi, inai, sireh, balik angin, lemuni, halba, ketumbar dan herba-herba lain yang terpilih untuk wanita & lelaki dan mengandungi pelbagai khasiat. Khasiat :- 🌿memanaskan & menyegarkan kembali badan terutama kepada ibu selepas bersalin 🌿mengatasi masalah kebas-kebas dengan melancarkan peredaran darah, membuang angin, melembutkan urat saraf, memberi kehangatan badan agar kembali segar. 🌿mengurangkan sengal tulang, sendi dan otot, lenguh-lenguh akibat proses kelahiran & penat bekerja seharian. 🌿Sebagai aeromatherapy utk menghilangkan stress & migrain. 🌿menghilangkan bau badan, dan merawat penyakit kulit. Menjadikan kulit halus & menawan 🌿boleh digunakan kaedah sauna dan tangas Untuk kegunaan 3 - 4 kali rebusan atau sehingga hilang bau dan warna apabila direbus Rm12.00 Pos add rm9 #herbabersalin #jamulepasbersalin #setpantang #rosebud #ctdk

Alhamdulillah last trip postage untuk batch 7. Terima kasih customer tersayang kerana sabar menunggu. Semoga kita berjumpa lagi di batch yang akan datang 😍 . Jom join pre order Sumosauna. Deposit RM 150 je sisturr. Banyak dapat free gift tau. Hehe. Dapat pulak join sumosquad secara percuma. . Sumosquad tu apa sis? Team buat duit sewakan sauna. Sebulan dua boleh balik modal tau. Sauna dapat. Duit pun dapat. Tak rugi join. . Ada soalan nak tanya? Meh whatsapp kite 0143064078 (klik link di bio) #ipoh #ipohperak #codipohperak #sewasaunarm13 #sewasaunamurahgila #sumosquads #saunaipoh #codipoh #meru #perak #setberpantang #setberpantangmurah #natalisberpantang #berpantang #herbabersalin #herbaberpantang #herba #bajubabymurah

Ada yang nak beli sauna tak? Tapi tak mampu, jom beli under KUTUsumo. Ada 2 pilihan 1. RM50 x 7 bulan 2. RM70 x 5 bulan Dah beli, boleh join sumosquads boleh buat income geli-geli 😘 Mai dm atau whatsapp saya 0143064078. Kita sembang-sembang pasal sumosauna ❤️ #sumosauna #sewasauna #ipoh #ipohperak #codipohperak #sewasaunarm13 #sewasaunamurahgila #sumosquads #saunaipoh #codipoh #meru #perak #setberpantang #setberpantangmurah #natalisberpantang #berpantang #herbabersalin #herbaberpantang

PIL HERBA MAHARANI ADALAH TURUN TEMURUN BERPULUH TAHUN Rugi kalau tak amalkan. Herba maharani bantu kurangkan keputihan sekaligus merawat dalaman wanita. Dalaman kena jaga yer kekakak. “Macam mana nak jaga, kan tak nampak?” Penjagaan dengan amalkan makan herba maharani selalu. Insha Allah, niat yang baik-baik, Allah Ya Baari aturkan segalanya. #nadrahanna #maharaniutara

Senang sangat nak ikat suami ni. Tak payah main mak esah ☝🏻☝🏻 dosa! Consume je HERBA MAHARANI. Abang melekat lekat selalu. #nadrahanna #maharaniutara

Sape nak bersauna? Malas g spa. Sekarang dah boleh sauna dekat rumah tau. Jom sewa #sumosauna dekat sumosquads berhampiran anda. Mai pm atiqah area awak. Atiqah cari sumosquads berhampiran awak 😊 #ipoh #ipohperak #codipohperak #sewasaunarm13 #sewasaunamurahgila #sumosquads #saunaipoh #codipoh #meru #perak #setberpantang #setberpantangmurah #natalisberpantang #berpantang #herbabersalin

Apa yang awak akan dapat bila membeli sebiji SUMO SAUNA : . ⭐️ Sauna yang boleh tutup sampai kepala. Boleh dilipat jadi kecik molek. Jimat ruang. ⭐️ Bag sauna ⭐️ Steamer 2 liter ⭐️ Herbal box (untuk bertangas) ⭐️ Tiub 2 pcs ⭐️ Remote control ⭐️ FREE sumoKITS yang bernilai RM 35. Apa yang ada dlm sumoKITS : ▪️ SumoHERBS 5pcs ▪️ SumoKILLS 50ml ▪️ Bottle spray ▪️ Essential Oil 10ml ▪️ Floor mat (alas dlm sauna) . ⭐️ Tutorial dan tips rahsia . ⭐️ WARRANTY 1 TAHUN UNTUK STEAMER SAHAJA Selepas 1 tahun boleh rujuk kami jika ada sebarang kerosakan. Caj repair bergantung kepada jenis kerosakan. Paling syok! . 🔥 Boleh masuk group support #sumosquads secara PERCUMA (team buat duit untuk sewakan sauna) Nak beli mai dm atau whatsapp atiqah 0143064078 (klik link di bio) #sumosauna #sewasauna #ipoh #ipohperak #codipohperak #sewasaunarm13 #sewasaunamurahgila #sumosquads #saunaipoh #codipoh #meru #perak #setberpantang #setberpantangmurah #natalisberpantang #berpantang #herbabersalin #herbaberpantang

Alhamdulillaj. Asbab amalkan PIL HERBA MAHARANI ni badan tak mudah letih. Tambahan katanya suami makin sayang🤭 Berjaya #lockhatisuami lah tu☺️ #nadrahanna #maharaniutara

Testimoni #pilabangsayang Dinda lah pujaan hati kanda sesejak amalkan MAHARANI. Nak suami sayang? Amalkan saja PIL HERBA MAHARANI.. #nadrahanna #maharaniutara

Berpantang selepas bersalin adalah satu fasa yang semua ibu perlu lakukan selepas bersalin. Proses berpantang ni ialah proses untuk membantu mengembalikan kecergasan dan kesihatan tubuh wanita dan memulihara kembali kewanitaan tubuh wanita itu sendiri. Antara kebaikan berpantang ialah: . • Memberikan tempoh masa rehat yang secukupnya untuk ibu memulihkan tenaga • Memberikan ketenangan emosi dan mental • Mengelakkan berlakunya sindrom meroyan yang terjadi akibat perubahan hormon • Membekalkan nutrien berkhasiat melalui amalan pemakanan yang sihat dan betul • Mengembalikan berat dan bentuk badan asal seperti waktu sebelum mengandung . Kini proses berpantang lebih mudah dengan hadirnya pelbagai jenis produk berpantang untuk para ibu. Amme Complete merupakan suplemen herba yang dirumus khas untuk membantu para ibu dalam proses berpantang. Setiap satu botol Amme Complete ni mempunyai khasiatnya yang tersendiri. . Amme Package RM245.00 (ahli RM231.00) Amme Capsule RM35.00 (Ahli RM33.25) . Semua belian dgn harga ahli tanpa perlu daftar ahli Free postage utk belian atas RM200 Wasap atau dm #0192035898 @ click link wasap di profile bio . #sendayutinggi #ammecomplete #berpantang #jamubersalin #bersalin #herbaberpantang #herbabersalin #yatiesendayitinggi #yatie_sendayutinggi #sendayutinggihq #sendayutinggionline

February rewards untuk team #sumoagents ni tau. Bukan gaji je dapat, rewards pon dapat. Untung sangat ni. Sumo Agents ni team jual sumo sauna tau. Nak join ada syarat. Tapi sangat berbaloi. Jom la try Sape join #sumoagents atau #sumosquads boleh dm atau whatsapp atiqah 0143064078 (klik link di bio) kita sembang-sembang pasal sumosauna ❤️ . #sumosauna #sewasauna #ipoh #ipohperak #codipohperak #sewasaunarm13 #sewasaunamurahgila #sumosquads #saunaipoh #codipoh #meru #perak #setberpantang #setberpantangmurah #natalisberpantang #berpantang #herbabersalin #herbaberpantang #herba

🌷 MAHARANI HAI O 🌷 MELANCARKAN PERIOD 😍😍 TIADA MASALAH SEMBELIT !!! 😘 💋 HERBA MAHARANI HAI O menjadi rebutan para wanita pada masa kini . 💋 MAHARANI ni banyak kebaikannya... 😘 MAHARANI baik untuk wanita yang belum kahwin & Sudah berumah tangga 🙈 🔹 Antara fungsi MAHARANI 🔹 👇🏻👇🏻👇🏻 Untuk yang belum kahwin :- 👠 mengurangkan keputihan 👠 lebih bertenaga 👠 melancarkan peredaran darah 👠 mengurangkan masalah jerawat 👠 wajah lebih berseri 👠 melancarkan hormon , period stabil Untuk yang sudah berkahwin :- 👠 memberikan tenaga 👠 mengecutkan rahim 👠 boleh digunakan ketika dalam berpantang selepas bersalin 👠 membersihkan darah nifas 👠 meningkatkan nafsu untuk bersama suami Info lanjut boleh klik link di bio ya 🥰 #nadrahanna #maharaniutara #herbamaharani

Assalamualaikum #nadrahanna #maharaniutara

Alhamdulillah. Tahniah bagi pasangan yang disahkan bakal menimang cahaya mata. Asbab amalkan MAHARANI. Tak salah mencuba kan.. #nadrahanna #maharaniutara

Alhamdulillah. Penantian 4 tahun untuk cahaya mata ketiga berhasil dengan asbab makan PIL HERBA MAHARANI. Tak salah kita berusaha. Bukan percaya 100% pada herba ni tapi percaya dengan asbab makan MAHARANI boleh cuci dalaman yang kita tak nampak tu dan Allah beri peluang hamil sekali lagi. Syukur! #nadrahanna #maharaniutara

ASBAB AMALKAN PIL HERBA MAHARANI, DISAHKAN HAMIL 10 MINGGU Ikhtiar selagi mampu, percaya hanya Yang Satu ☺️ #nadrahanna #maharaniutara

IKHTIAR HAMIL SEMULA DENGAN MAHARANI Asbab dah ada tak salah mencuba sebagai salah satu ikhtiar kan? Tak cub jadi tak tahu ☺️ #nadrahanna #maharaniutara

BEBOLA CINTA MENYERIKAN RUMAH TANGGA. Bukan main seronok setelah 4 tahun menunggu zuriat, setelah makan 3 bebola di sahkan hamil. Dengan izin Allah. Kita usaha sekadar mampu. #nadrahanna #maharaniutara

Asbab yang Allah beri untuk #ikhtiarhamil bagi wanita yang memang menunggu cahaya mata. Insha Allah. Selagi ada usaha, Allah swt Maha Mengetahun. #nadrahanna #maharaniutara

#testimonimaharani Banyak betul testimoni hebat dengan maharani. Jangan lepaskan peluang untuk jadi salah seorang daripada testimoni yang berjaya. #nadrahanna #maharaniutara

Lagi lagi #testimonimaharani atas ikhtiar dan usaha hamil. Bukan main gembira lagi selepas keguguran dan disahkan hamil kembali. #nadrahanna #maharaniutara

Alhamdulillah syukur atas rezeki Allah swt berikan hasil usaha dan #ikhtiarhamil tanpa jemu. #nadrahanna #maharaniutara

Ada nak join lagi tak? Atiqah nak cari orang yang boleh sabar tunggu turn. Yg jujur & ikhlas main kutu. . Apa yang dapat bila join KUTUsumo ni? Haha Mesti lah SUMOsauna 😊. Swipe sebelah tu ada gambar. Dapat semua tu dlm satu harga 😉 . Berminat boleh la join KUTUsumo kita ni. . WhatsApp atiqah 0143064078 (klik link dekat bio) yea. Kita sembang-sembang ❤️ . #sumosauna #sewasauna #ipoh #ipohperak #codipohperak #sewasaunarm13 #sewasaunamurahgila #sumosquads #saunaipoh #codipoh #meru #perak #setberpantang #setberpantangmurah #natalisberpantang #berpantang #herbabersalin

. 🎀MANDIAN HERBA BAYI KUNING🎀 . Digunakan secara tradionalnuntuk menurun kan kuning bayi baru lahir, . Rebus sepeket dan mandikan baby, 1 peket boleh 2 kali mandi air nya . 2 peket sebungkus. . RM8.00 SEPEKET . ☎️Klik link WhatsApp sis di bio untuk order atau details 😉 . #mandianberpantang #bayikuning #mandianbayikuning #herbabersalin #herbaberpantang

Sewa SUMOsauna hanya RM13 sehari. Minimum sewa 3 hari je. . Boleh sauna sepuas-puasnya. Guna 1 family pon bole ❤️. Jimat sangat. . Lepas tu add on dengan sumoHERBS. Wangi je badan 😍. Boleh pakai 2 - 3 kali. Boleh buat bertangas untuk ibu-ibu lepas bersalin. . Jom dm atau whatsapp atiqah 0143064078 (klik link di bio) . #sumosauna #sewasauna #ipoh #ipohperak #codipohperak #sewasaunarm13 #sewasaunamurahgila #sumosquads #saunaipoh #codipoh #meru #perak #setberpantang #setberpantangmurah #natalisberpantang #berpantang #herbabersalin #herbaberpantang #herba

. MANDIAN HERBA IBU BERSALIN GEDUNG IBU (MANDIAN TERSAT) . Campuran kayu herba untuk membuang angin dalam badan . Memanaskan badan dan juga boleh dibuat tangas basah . 🎀Cara penggunaan : . Rebus sebunjut tanpa buka ikatan (jika nak buka pun boleh tapi daun akan berselerak) . Masuk 3 liter air utk sebunjut, bila telah mendidih, ambil segayung untuk dibuat bilasan terakhir. . Untuk menghilangkan pening2 kepala, ibu perlulah menghidu wap air rebusan tersebut terlebih dahulu sebelum dicampur air biasa . Buat bilasan terakhir dengan campuran air sejuk . Tidak perlu dibilas dengan air biasa, biar ia kering di badan . Boleh berkali2 sehingga warna hilang, anggaran 3 kali rebus, 3 kali mandi sebunjut. . Harga : RM8.00 Sebunjut . ☎️Klik link WhatsApp sis di bio untuk order atau details 😉 . #mandianherba #mandianbayikuning #herbaberpantang #herbabersalin #ibuhamil

Haiii, sumoHERBS ready stock dah ni. Nak sewa sekali dengan sumoHERBS pon bolehh. Nak beli sumoHERBS saje pon boleh. Murah2 je ni. Xde sauna, buat mandi pon best ❤️ . 1 uncang ni boleh pakai sampai 3 4 kali tau. Kali ke 4 pakai pun bau dia still ade lagi. . Ape fungsi dia? Ini lah yg kite buat untuk bertangas. Letak dalam herbal box pastu biarkan wap wap dia meresap terusss waktu bersauna. . Aduhaii memang best. Sesuai sangat untuk mak berpantang. Anak dara boleh, mak dara pun boleh. . Rasa fresh, sihat dan wangi 💚 . Jom dm atiqah atau ws 0143064078 ❤️ . #sumosauna #sewasauna #ipoh #ipohperak #codipohperak #sewasaunarm13 #sewasaunamurahgila #sumosquads #saunaipoh #codipoh #meru #perak #setberpantang #bajubabymurah #bajukanakkanakmurah #chemor #saunamurah #saunamalaysia #sauna #sewa #herba #herbaberpantang #herbabersalin

. 🎀SERBUK MANJAKANI GEDUNG IBU . kegunaannya untuk mempercepatkan luka2 luaran kering, terutamanya untuk ibu2 selepas bersalin. . 🎀Cara Penggunaan : . Ambil secubit sahaja, campurkan dengan 2,3 titik air, setepah itu sapukan pada miss v selepas buang air. Seeloknya waktu malam supaya cepat kering kerana tidak banyak bergerak. Boleh juga disapu pada luka akibat sembelit ketika dalam pantang . HARGA : RM15.00 SEBOTOL.. . ☎️ Klik link WhatsApp sis di bio untuk order atau details.. . #manjakani #serbukmanjakani #confinementlady #confinement #ibuhamil #ibuberpantang #herbaberpantang #herbabersalin #gedungibuputrajaya #kedaibayionline

MILK BOOSTER YG BERKESAN & SELAMAT...!!! Sedap gila..!!! Rasa laicikang.. 😍😍 . . ✅100% selamat ✅Dari bahan asli yang segar & berkualiti ✅Tiada pengawet ✅Tiada bahan kimia ✅Untuk kesihatan & kecantikan juga . Kandungan: Kurma Merah (Cina) Kurma Hitam Longan Kering Barli Gula Kundur Rosebuds . Berat 200++ gram..Packaging baru dlm botol kedap udara.. . . Cara sedia mudah sangat... Harga pun murah... 😍 . Cuma perlu rebus kurma cina, kurma merah, barli & longan dalam periuk yang berisi 2 mug air sehingga mendidih. Tutup api dan masukkan gula kundur & rosebuds . Sedia untuk diminum...Buahnya dimakan..😊😊 InsyaAllah susu meriah..Badan segar.. !! . RM20 jur mommies 😊 . Nak oder boleh PM ibu Soffea atau whatsapp,tekan link whatsapp dekat bio/profile . . Nanti ibu Soffea share testimoni ye 😉 . #naturalmilkbooster #milkbooster #ibumenyusu #directfeeding #perbanyakkansusuibu #milk #booster #natural #halalmilkbooster #premiummilkbooster #penggalaksusuibu #bahanasli #motherhood #parenthood #setberpantang #herbabersalin #herbatangas #mandianherbaberpantang #berpantang

Ibu-ibu sedang mencari set lepas bersalin yang selamat utk ibu & baby? Yang berkualiti dah terjamin keberkesanan? Yang serba lengkap? Inilah dia set lepas bersalin Tropical Herbs. Lengkap utk kegunaan 44hari berpantang. Dari kegunaan luaran dan dalaman. Percuma bengkung bertali. Sangat berbaloi untuk dimiliki. Demi kesihatan & kecantikan diri sndiri kan. 😆😆 JOM LIHAT KANDUNGAN & KEBAIKANNYA. Boleh p.m Kak Ida utk pertanyaan lanjut. #setberpantang #setlepasbersalin #jamubersalin #herbabersalin

Perempuan nie ibarat pokok bunga, Tahu kan mcm mana nak jaga pokok bunga? Kena siram, kena baja, kena belai selalu Kalau x jaga betul-betul, mesti dia cepat layu kann .. . . sama juga lah kita nie sebagai seorang perempuan Ada banyak benda kena jaga .. Kalau 1 dah sakit, biasanya akan berjangkit dengan sakit lain .. Kadang orang lelaki tak paham pun sakit kita nie mcm mana .. sakit waktu period, sakit masa mengandung, sakit masa nak bersalin, sakit masa berpantang and even lepas pantang pun bersambung-sambung sakitnya .. nampak tak cycle life hidup kita nie macam mana .. . . Bila orang2 tua dulu kata, kita kena jaga badan, pantang betul2, jangan buat itu ini, semuanya bersebab .. bukan saja2 ye! Bila dah semua tak kena, longgar sana sini, atas jatuh, bawah kembang, pastu kita tak usaha nak jaga, memang lah makin parah badan kita .. . . Silap2 buat checkup, aset dalam badan kita “lebih berusia” dari umur sebenar kita. Yang lebih parah, bila suami pulak dah tak nak pandang, maka jadi pulak masalah rumahtangga .. isshh moga dijauhkan lah .. Sebab tu nak jaga kecantikan bukan hanya nak nampak cantik luar je .. dalaman pun kena jaga juga .. bila dalaman cantik, hasilnya luaran pun akan nampak lebih cantik dari biasa! Haissshh .. panjang pulak bebelan sis hari nie .. Bebel nie tanda sayang tau! Sayang kat korang .. sebab tu Sis tak segan silu nak suruh korang cuba BEBOLA CINTA MAHARANI nie .. bukan sis sorang je dah guna, kawan2 yang lain pun sama .. memang TERBAIK hasilnya! Sis tak nak sambung cerita lagi .. tengok muka, belek diri .. agak2 tak puas hati, terus book HERBA MAHARANI kat sis okeh! Jangan lupa siram pokok bunga .. biar cantik molek macam tuannya! #maharani #herbamasakini #herbawanita #herbabersalin

. 🍃PARAM & PILIS IBU BERPANTANG🍃 . Param digunakan untuk membuang angin di seluruh badan IBU. . 1 botol ni boleh guna 10 x.. . Pilis digunakan untuk membuang angin di dahi ibu,hanya tambah air Dan letakkan di dahi. . 1 botol boleh pakai 5 x.. . ☎️Klik link WhatsApp sis di bio untuk order atau details.. . #confinementlady #confinement #param #paramsoap #pilis #herbabersalin #ibuberpantang #gedungibuputrajaya

. Amme Body Tone ni memang dikhaskan penggunaannya untuk wanita yang sedang berpantang. Ia sesuai dijadikan sebagai masker untuk badan yang bantu hilangkan sembab, angin dan kehitaman pada tubuh. Boleh sapu Amme Body Tone ni pada kawasan perut dan peha sebelum berbengkung untuk elakkan sembab pada badan selain bantu kembalikan shape tubuh. Selain tu, sapu pada dahi sebagai pilis untuk elakkan pening kepala. . Pakai Body Tone sebelum menggunakan Amme Corset. Ia melancarkan darah beku / nifas, mengelakkan meroyan, darah berbau busuk selain mengecutkan badan. Tak perlu dibilas. Sapukan pada dahi juga sblm mengikat rambut . Amme Corset RM42.40 (ahli RM36.05 ) Body Tone RM49.30 (ahli RM44.35 ) . #sendayutinggi #bengkungmoden #herbabersalin #ammebodytone #ammecomplete

🔥PROMOSI🔥 . Untuk set bersalin budget RM100 anda akan mendapat : 1. Set Basic 2. Pilihan tungku (pilih salah satu) 3. Pilihan A ~ E (pilih salah satu) 4. Pilihan freegift (pilih salah satu) . 🎀Set BASIC (Sedia ada dalam set): Kopi pracampuran manjakani dan buah kk x 1 kotak Mandian herba bersalin x 2 pack Kayu herba asli sepang kederang plus manjakani x 2 pack Buah kk asli x 50 biji Param x 1 botol Pilis 1 botol . 🎀PILIHAN TUNGKU (pilih salah satu) Pilihan tungku batu sungai x 1 Pilihan Tungku Herba stim x 2 biji . 🎀PILIHAN A ~ E (Pilih salah satu) Pilihan A - Barut bayi 6 helai plus tungku baby x 1 Pilihan B - Gel mandian Bidara x 1 Pilihan C - Bengkung Zigzag ibu size S ~XL Pilihan D - 6 pack tambahan mandian herba plus 3 botol pilis untuk 40 hari berpantang Pilihan E - Rempah Tangas 7 pack plus Ubat Periuk x 1 . 🎀PILIHAN FREEGIFT (Pilih salah satu) Pilihan minyak telon x 1 Pilihan barut bayi x 3 helai Pilihan nursing bra size 34 ~ 42 x 1 Pilihan minyak urut bersalin x 1 botol Pilihan mandian herba bayi kuning x 1 bungkus. Pilihan tungku baby x 1 Pilihan ubat periuk x 1 . 📌 Jika ibu - ingin pemakaian herba untuk lengkap 44 hari, ibu2 boleh memilih PILIHAN D, dimana pilihan D adalah herba mandian untuk 44 hari dan juga pilis utk 44 hari. . 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀 📌Jika Ibu - Ibu berminat, bolehlah membuat pilihan dan menyatakan kepada kami pilihan seperti dibawah : . Kandungan Set : 1. Set Basic (sedia ada) 2. Pilihan Tungku : 3. Pilihan A - E (salah satu) : 4. Pilihan Freegift (salah satu) : . HARGA SET PROMOSI INI HANYA RM100 SIAP POS SEMENANJUNG DAN RM110 UNTUK SABAH SERAWAK. . HANYA RM100 UNTUK DAPATKAN KEPERLUAN WAJIB SEMASA BERPANTANG😉 . #pantang #barangpantangmurah #tungkuibu #param #pilis #herbabersalin #ibuhamil

YEAR END SALE!!! 🔔 . Dengan pembelian 2botol Vivix, korang bukan saja boleh dapat keahlian percuma tapi korang layak dapat EXTRA 10% DISKAUN. . Apa lagi best? . Korang juga layak dapat CASH BACK sebanyak RM33.50 serta percuma Cooler Bag merah yang menawan tu. 😍 . Vivix sangat tinggi dengan kandungan polifenol & antioksidan. Ia sangat bagus diamalkan untuk korang yang mengimpikan kulit & badan yang sihat. . Whatsapp untuk pembelian! 📲 019-4320059

🌿🌿 *Khasiat HERBA SAUNA* 🌿melancarkn perjalanan darah 🌿membuang angin dlm badan 🌿menghilang bau badan 🌿menyegarkan urat saraf 🌿bantu membuang lemak 🌿 mewangikan badan 🌿meringankan badan 🌿menghilangkan keletihan dan lesu 🌿mengembalikan tenaga . . 🍀 *Senarai Harga Herba Sauna* . 1 peket (5 uncang) RM20 2 peket (10 uncang) RM30 4 peket (20 uncang) RM50 . . ☑️ Postage RM8 utk semenanjung ☑️ 1 uncang boleh guna 3x . . #pantangcaramelayu #pantangbersalin #slimmingprogram #berpantang #ibumengandung #ibuberpantang #tangasdenganmudah #listberpantang #herbasauna #herbabersalin #herbabersalin #mandiwap #mandianherba #uncangherba #bersalinczer #urutantradisional #ustazahnorhafizahmusa

. ☕KOPI MANJAKANI GEDUNG IBU☕ . Kopi manjakani Gedung Ibu ini untuk ibu2 selepas bersalin bagi menambah kesihatan ibu selepas bersalin. . Kopi ini kaya dengan manjakani dan juga ekstrak buah kk yg boleh membantu mengecutkan semula Rahim dan juga melancarkan peredaran darah ibu semasa berpantang dan juga membantu ibu sihat lebih cepat selepas bersalin. . Perisa hazelnut yg lazat juga membantu untuk menghilangkan rasa pahit manjakani, di minum 1 sachet (pagi sahaja) sekali sehari untuk 10 hari ( 10 sachet perkotak). Sangat lazat diminum ketika bersarapan pagi.takla ibu2 minum kopi O n Milo O je..😁 . HARGA : RM25 SEKOTAK . ☎️Klik link WhatsApp di bio sis ye untuk detail or order.. . #kopimanjakani #kopipantang #ibuhamil #ibuberpantang #manjakani #herbabersalin #kedaibayionline #gedungibuputrajaya

. 🌾Minyak Urut Bersalin Tradisional Pakdin🌾 . Minyak urut ini disediakan dan diruqyah oleh Pakdin Gombak, seorang pengamal perubatan islam dan tradisional. ianya sgt elok untuk digunakan semasa mengurut bersalin. . Cara guna : boleh digunakan oleh mak bidan yg mengurut, atau boleh disapu sendiri. Boleh juga digunakan ketika mengandung untuk melegakan lenguh2 dan tegang urat. . 100ml . ☎️ Klik link WhatsApp di bio sis ye... . Harga : RM10.00 . #minyakurut #minyak #herbaberpantang #herbabersalin

Daun mandian akar kayu untuk ibu dalam pantang.. boleh buat 5hingga 6 kali rebusan....10jenis daun - daun serai wangi -capa -meringan -inai -pandan -lengkus - daun pisang kelat -limau perut - daun kunyit -daun mesai kucing Khasiat -meringan badan kita -melancarkan peredaran darah -membuang angin -melembut urut saraf -mehilang kebas kaki dan tangan Dan banyak lagi... Boleh buat sauna #mandianherbabersalin #mandianherbaberpantang #herbabersalin

QIARA SECRET SPRAY. . Para isteri perlu dapatkannya. . Rawatan Masalah Vagina “Longgar” Selepas Bersalin . Ramai ibu yang sudah melahirkan anak risau apabila mengalami masalah “longgar” di bahagian sulit dan kemutan yang tidak sehebat sewaktu malam pertama. . Masalah vagina longgar bukanlah satu masalah yang baru dikalangan ibu. Namun, masalah ini tidak boleh dibiarkan, sebab kalau dibiarkan ia boleh membawa kepada masalah hubungan seksual dan memberi kesan kepada kebahagiaan rumah tangga. . Formulasi qiara secret spray mampu membantu..berunsurkan pencuci tanpa bilas...hanya dengan setiap semburan....Hebat... . MISS V BERUBAH SIZE DARI 50sen KEPADA 5sen. . TERHASIL PEMBENTUKAN DAGING-DAGING BARU PADA KELILING LUBANG FARAJ-otot cengkaman lebih terasa. . RAWAT MASALAH ANGIN FARAJ. . RAWAT MASALAH KEPUTIHAN. . BIBIR MISS V KURANG LEBAM & LEBIH KENTAL terutama selepas melahirkan. . 011-278 66601 . #qiarasecretsprayhq #petualepasbersalin #jamubersalin #herbabersalin #manjakani #kacipfatimah #rawatanlepasbesalin #rahsiaisteri #rahsiapikatsuami #noradanish #janganbencicintaku #fashasandha #terapiinstagram #setpulihdara #johordarultakzim #perkahwinanmelayu #rahsiawanita #pengetatfaraj #johor #kluang #batupahat #pontian #simpangrenggam #pasirgudang #melaka #mingguanwanita #majalahwanita #wanita #kelantan

QIARA SECRET SPRAY. . Para isteri perlu dapatkannya. . Rawatan Masalah Vagina “Longgar” Selepas Bersalin . Ramai ibu yang sudah melahirkan anak risau apabila mengalami masalah “longgar” di bahagian sulit dan kemutan yang tidak sehebat sewaktu malam pertama. . Masalah vagina longgar bukanlah satu masalah yang baru dikalangan ibu. Namun, masalah ini tidak boleh dibiarkan, sebab kalau dibiarkan ia boleh membawa kepada masalah hubungan seksual dan memberi kesan kepada kebahagiaan rumah tangga. . Formulasi qiara secret spray mampu membantu..berunsurkan pencuci tanpa bilas...hanya dengan setiap semburan....Hebat... . MISS V BERUBAH SIZE DARI 50sen KEPADA 5sen. . TERHASIL PEMBENTUKAN DAGING-DAGING BARU PADA KELILING LUBANG FARAJ-otot cengkaman lebih terasa. . RAWAT MASALAH ANGIN FARAJ. . RAWAT MASALAH KEPUTIHAN. . BIBIR MISS V KURANG LEBAM & LEBIH KENTAL terutama selepas melahirkan. . 011-278 66601 . #qiarasecretsprayhq #petualepasbersalin #jamubersalin #herbabersalin #manjakani #kacipfatimah #rawatanlepasbesalin #rahsiaisteri #rahsiapikatsuami #noradanish #janganbencicintaku #fashasandha #terapiinstagram #setpulihdara #johordarultakzim #perkahwinanmelayu #rahsiawanita #pengetatfaraj #johor #kluang #batupahat #pontian #simpangrenggam #pasirgudang #melaka #mingguanwanita #majalahwanita #wanita #kelantan

QIARA SECRET SPRAY. . Para isteri perlu dapatkannya. . Rawatan Masalah Vagina “Longgar” Selepas Bersalin . Ramai ibu yang sudah melahirkan anak risau apabila mengalami masalah “longgar” di bahagian sulit dan kemutan yang tidak sehebat sewaktu malam pertama. . Masalah vagina longgar bukanlah satu masalah yang baru dikalangan ibu. Namun, masalah ini tidak boleh dibiarkan, sebab kalau dibiarkan ia boleh membawa kepada masalah hubungan seksual dan memberi kesan kepada kebahagiaan rumah tangga. . Formulasi qiara secret spray mampu membantu..berunsurkan pencuci tanpa bilas...hanya dengan setiap semburan....Hebat... . MISS V BERUBAH SIZE DARI 50sen KEPADA 5sen. . TERHASIL PEMBENTUKAN DAGING-DAGING BARU PADA KELILING LUBANG FARAJ-otot cengkaman lebih terasa. . RAWAT MASALAH ANGIN FARAJ. . RAWAT MASALAH KEPUTIHAN. . BIBIR MISS V KURANG LEBAM & LEBIH KENTAL terutama selepas melahirkan. . 011-278 66601 . #qiarasecretsprayhq #petualepasbersalin #jamubersalin #herbabersalin #manjakani #kacipfatimah #rawatanlepasbesalin #rahsiaisteri #rahsiapikatsuami #noradanish #janganbencicintaku #fashasandha #terapiinstagram #setpulihdara #johordarultakzim #perkahwinanmelayu #rahsiawanita #pengetatfaraj #johor #kluang #batupahat #pontian #simpangrenggam #pasirgudang #melaka #mingguanwanita #majalahwanita #wanita #kelantan

QIARA SECRET SPRAY. . Para isteri perlu dapatkannya. . Rawatan Masalah Vagina “Longgar” Selepas Bersalin . Ramai ibu yang sudah melahirkan anak risau apabila mengalami masalah “longgar” di bahagian sulit dan kemutan yang tidak sehebat sewaktu malam pertama. . Masalah vagina longgar bukanlah satu masalah yang baru dikalangan ibu. Namun, masalah ini tidak boleh dibiarkan, sebab kalau dibiarkan ia boleh membawa kepada masalah hubungan seksual dan memberi kesan kepada kebahagiaan rumah tangga. . Formulasi qiara secret spray mampu membantu..berunsurkan pencuci tanpa bilas...hanya dengan setiap semburan....Hebat... . MISS V BERUBAH SIZE DARI 50sen KEPADA 5sen. . TERHASIL PEMBENTUKAN DAGING-DAGING BARU PADA KELILING LUBANG FARAJ-otot cengkaman lebih terasa. . RAWAT MASALAH ANGIN FARAJ. . RAWAT MASALAH KEPUTIHAN. . BIBIR MISS V KURANG LEBAM & LEBIH KENTAL terutama selepas melahirkan. . 011-278 66601 . #qiarasecretsprayhq #petualepasbersalin #jamubersalin #herbabersalin #manjakani #kacipfatimah #rawatanlepasbesalin #rahsiaisteri #rahsiapikatsuami #noradanish #janganbencicintaku #fashasandha #terapiinstagram #setpulihdara #johordarultakzim #perkahwinanmelayu #rahsiawanita #pengetatfaraj #johor #kluang #batupahat #pontian #simpangrenggam #pasirgudang #melaka #mingguanwanita #majalahwanita #wanita #kelantan

1) TIPS CONSUME PINK LADY: ✨Ambil 2 biji sehari selepas breakfast atau lunch. . (kenapa bagus ambil PL selepas breakfast atau lunch❓) sebab time tu badan kita dah ade energy and tengah active😊 . ✨kalau boleh elakkan caffein, caffein boleh lambatkan proses penyerapan supplement ke dalam badan. kalau nak minum boleh, tp make sure cover dengan minum plain water 3 liter sehari 😊 (setiap 25kg berat badan = 1 liter plain water) . ✨Elakkan jugak AIR KELAPA . Air kelapa dapat neutralkan balik supplement yang kita makan. so bile kita minum air kelapa and ambil PL, supplement PL tu takkkan ade ape2 kesan dekat kita. so rugi je kalau ambil ape2 supplement pun😊 . ✨MINUM AIR SUSU/SOYA UNTUK MEMPERCEPATKAN LAGI PROSES PENYERAPAN HERBA KE DALAM BADAN 2) TIPS KURUS BERSAMA PINK LADY . ✨Amalkan clean diet. Apa itu clean diet? clean diet adalah makan makanan yang fresh yang tidak diproses (nuggets,sosej,keropok & etc). lebihkan protein seperti ikan, ayam & sayur di dalam setiap sajian hidangan . ✨BANYAKKAN MAKAN BUAH-BUAHAN YANG KAYA DENGAN VITAMIN C (apple, betik, strawberi & etc) . ✨KURANGKAN PENGAMBILAN GULA DALAM PEMAKANAN HARIAN . . Dapatkan Pink Lady Original dari Sofia yang didatangkan terus hanya dari HQ. WhatsApp Sofia lelaju utk pembelian/sebarang pertanyaan. InsyaALLAH, Sofia akan cuba bantu/guide adik/kakak. 😊 . Tekan je link whatsapp di profile sis ye! . . #setbersalin #setberpantang #herbabersalin #herbaberpantang #jamubersalin #jamuberpantang #setbersalinmurah #setbersalintanamera #setbersalinnonaroguy #setbersalinnr #pilmontok #pinklady #pinkladymalaysia #pinkladybodyperfection #pinkladymurah #pinkladyoriginal #pinkladyhq #breastfeeding #pilhormon #missvketat #bconfident #bconfidenthq #breastlotion #sweetcandcuphq #setberpantang #tungkuherba #tungkubatu #tungkubesi

1) TIPS CONSUME PINK LADY: ✨Ambil 2 biji sehari selepas breakfast atau lunch. . (kenapa bagus ambil PL selepas breakfast atau lunch❓) sebab time tu badan kita dah ade energy and tengah active😊 . ✨kalau boleh elakkan caffein, caffein boleh lambatkan proses penyerapan supplement ke dalam badan. kalau nak minum boleh, tp make sure cover dengan minum plain water 3 liter sehari 😊 (setiap 25kg berat badan = 1 liter plain water) . ✨Elakkan jugak AIR KELAPA . Air kelapa dapat neutralkan balik supplement yang kita makan. so bile kita minum air kelapa and ambil PL, supplement PL tu takkkan ade ape2 kesan dekat kita. so rugi je kalau ambil ape2 supplement pun😊 . ✨MINUM AIR SUSU/SOYA UNTUK MEMPERCEPATKAN LAGI PROSES PENYERAPAN HERBA KE DALAM BADAN 2) TIPS KURUS BERSAMA PINK LADY . ✨Amalkan clean diet. Apa itu clean diet? clean diet adalah makan makanan yang fresh yang tidak diproses (nuggets,sosej,keropok & etc). lebihkan protein seperti ikan, ayam & sayur di dalam setiap sajian hidangan . ✨BANYAKKAN MAKAN BUAH-BUAHAN YANG KAYA DENGAN VITAMIN C (apple, betik, strawberi & etc) . ✨KURANGKAN PENGAMBILAN GULA DALAM PEMAKANAN HARIAN . . Dapatkan Pink Lady Original dari Sofia yang didatangkan terus hanya dari HQ. WhatsApp Sofia lelaju utk pembelian/sebarang pertanyaan. InsyaALLAH, Sofia akan cuba bantu/guide adik/kakak. 😊 . Tekan je link whatsapp di profile sis ye! . . #setbersalin #setberpantang #herbabersalin #herbaberpantang #jamubersalin #jamuberpantang #setbersalinmurah #setbersalintanamera #setbersalinnonaroguy #setbersalinnr #pilmontok #pinklady #pinkladymalaysia #pinkladybodyperfection #pinkladymurah #pinkladyoriginal #pinkladyhq #breastfeeding #pilhormon #missvketat #bconfident #bconfidenthq #breastlotion #sweetcandcuphq #setberpantang #tungkuherba #tungkubatu #tungkubesi

1) TIPS CONSUME PINK LADY: ✨Ambil 2 biji sehari selepas breakfast atau lunch. . (kenapa bagus ambil PL selepas breakfast atau lunch❓) sebab time tu badan kita dah ade energy and tengah active😊 . ✨kalau boleh elakkan caffein, caffein boleh lambatkan proses penyerapan supplement ke dalam badan. kalau nak minum boleh, tp make sure cover dengan minum plain water 3 liter sehari 😊 (setiap 25kg berat badan = 1 liter plain water) . ✨Elakkan jugak AIR KELAPA . Air kelapa dapat neutralkan balik supplement yang kita makan. so bile kita minum air kelapa and ambil PL, supplement PL tu takkkan ade ape2 kesan dekat kita. so rugi je kalau ambil ape2 supplement pun😊 . ✨MINUM AIR SUSU/SOYA UNTUK MEMPERCEPATKAN LAGI PROSES PENYERAPAN HERBA KE DALAM BADAN 2) TIPS KURUS BERSAMA PINK LADY . ✨Amalkan clean diet. Apa itu clean diet? clean diet adalah makan makanan yang fresh yang tidak diproses (nuggets,sosej,keropok & etc). lebihkan protein seperti ikan, ayam & sayur di dalam setiap sajian hidangan . ✨BANYAKKAN MAKAN BUAH-BUAHAN YANG KAYA DENGAN VITAMIN C (apple, betik, strawberi & etc) . ✨KURANGKAN PENGAMBILAN GULA DALAM PEMAKANAN HARIAN . . Dapatkan Pink Lady Original dari Sofia yang didatangkan terus hanya dari HQ. WhatsApp Sofia lelaju utk pembelian/sebarang pertanyaan. InsyaALLAH, Sofia akan cuba bantu/guide adik/kakak. 😊 . Tekan je link whatsapp di profile sis ye! . . #setbersalin #setberpantang #herbabersalin #herbaberpantang #jamubersalin #jamuberpantang #setbersalinmurah #setbersalintanamera #setbersalinnonaroguy #setbersalinnr #pilmontok #pinklady #pinkladymalaysia #pinkladybodyperfection #pinkladymurah #pinkladyoriginal #pinkladyhq #breastfeeding #pilhormon #missvketat #bconfident #bconfidenthq #breastlotion #sweetcandcuphq #setberpantang #tungkuherba #tungkubatu #tungkubesi

. 🌺KAYU HERBA SEPANG KEDERANG BESERTA MANJAKANI . 🔹Kayu sepang kederang ini sangat bagus untuk memulihkan luka2 dalaman dan luaran selepas bersalin. 🔹Sesuai untuk mereka yang bersalin secara pembedahan. 🔹Memanaskan badan dan melancarkan darah. 🔹Mempercepatkan pengecutan rahim. . Cara penggunaannya : . Rebus sepeket dengan 3 liter air, Biarkan mendidih sahaja. . Minum ketika suam (boleh campurkan air panas jika sudah sejuk, buat mcm minum air masak kerana ia tidak berapa pahit . Boleh direbus berkali2 sehingga hilang warna . Anggaran minum selama 2 minggu. . Harga: 1 peket rm8, 2 peket rm15 . ☎️Klik link WhatsApp sis di bio ye.. . #kayusepang #herbabersalin #ibuhamil #pantangfood #minumanherba #kedaibayionline #bidanmengurut

QIARA SECRET SPRAY. . Para isteri perlu dapatkannya. . Rawatan Masalah Vagina “Longgar” Selepas Bersalin . Ramai ibu yang sudah melahirkan anak risau apabila mengalami masalah “longgar” di bahagian sulit dan kemutan yang tidak sehebat sewaktu malam pertama. . Masalah vagina longgar bukanlah satu masalah yang baru dikalangan ibu. Namun, masalah ini tidak boleh dibiarkan, sebab kalau dibiarkan ia boleh membawa kepada masalah hubungan seksual dan memberi kesan kepada kebahagiaan rumah tangga. . Formulasi qiara secret spray mampu membantu..berunsurkan pencuci tanpa bilas...hanya dengan setiap semburan....Hebat... . MISS V BERUBAH SIZE DARI 50sen KEPADA 5sen. . TERHASIL PEMBENTUKAN DAGING-DAGING BARU PADA KELILING LUBANG FARAJ-otot cengkaman lebih terasa. . RAWAT MASALAH ANGIN FARAJ. . RAWAT MASALAH KEPUTIHAN. . BIBIR MISS V KURANG LEBAM & LEBIH KENTAL terutama selepas melahirkan. . 011-278 66601 . #qiarasecretsprayhq #petualepasbersalin #jamubersalin #herbabersalin #manjakani #kacipfatimah #rawatanlepasbesalin #rahsiaisteri #rahsiapikatsuami #noradanish #janganbencicintaku #fashasandha #terapiinstagram #setpulihdara #johordarultakzim #perkahwinanmelayu #rahsiawanita #pengetatfaraj #johor #kluang #batupahat #pontian #simpangrenggam #pasirgudang #melaka #mingguanwanita #majalahwanita #wanita #kelantan

Nak cuba bertungku dengan kaedah yang terpantas & senang yakmat, boleh pakai korset premium beautiful semasa berpantang. PB ni sesuai utk ibu-ibu yg bersalin normal atau czer. . . Tinggal beberapa hari je lagi diskaun Oktober nak habis ni. Cepat contact Kak Rine untk grab PB dengan harga super duper jimat! . . #bengkungbersalin #bengkungpantang #bengkungmoden #setberpantang #pakejberpantang #spamoden #confinementlady #premiumbeautifulklang #premiumbeautifulshahalam #premiumbeautifulsetiaalam #premiumbeautifulseremban #premiumbeautifulmelaka #premiumbeautifuljohorbahru #penutuppantang #mandiherba #herbabersalin #setbersalintanamera #mandiaanherba #jamumanjakani #jamubersalin #herba #premiumbeautifulkl #premiumbeautifulipoh #jamususukdara #duniaherbs #rawatanselepasbersalin #jamutunteja #agentwanted #kedaijamu #bumil

Pernah dengar #pilmaharani atau #herbaketat ni?? . Pikat suami dengan PIL ni. Badan lama nak guna kan so kena jaga luar dalam. . Kalau dah makan PIL MAHARANI ni confirm husband bertambah sayang. . Yang masih anak dara pun boleh ja nak consume. . Sebab apa?? ✔Membantu menyelesaikan masalah persekitaran - Ovari , rahim iaitu senggugut , keputihan,kegatalan , haid tidak teratur , menopose dan lain-lain. ✔Membantu menyelesaikan masalah persekitaran payu udara iaitu sebarang ketumbuhan, saluran yang tersumbat dan akan memberi keanjalan pada payu udara. ✔Mengawal selia tekanan darah,emosi dan sraf. ✔Membantu menyelesaikan masalah sengal-sengal sendi, asma,urat timbul,peranakan jatuh(prolebsis), sakit pinggang dan lain-lain. ✔Menyerlahkan kecantikan luaran iaitu seri muka , lebih bermaya, bersemagat, kulit halus , awet muda, dan dapt memberikan kebahagian kepada pasangan. ✔Amalan selepas bersalin - mengelak daripada kemurungan , membantu membetulkan kedudukan , ovari , rahim dan lain-lain. . Banyak manfaat dia. Sebab tu wajib consume sekotak sebulan. 😍😍. . 6box/300biji #setpulihdara#herbaabangsayang #pekatmelekatterpikat#suamisayang #herbahebat#herbauntuksuami #sayajual#sayaconsume #wanitahebat#herbabersalin #herbamalampertama #herbatenagabatin #eateam

Bengkung 3in1.. Untuk order & lebih detail klik jer wasap.my/60122800351 Dapatkan harga promosi sekrg dengan harga RM39 ✔bengkung modern abad ini. Tidak sakit dan selesa digunakan ✔Berkesan mengetatkan dan meratakan perut selepas bersalin & mengecutkan pelvis anda ✔menyokong tulang belakang anda ✔ dapat melegakan kesakitan dan membantu otot dan tisu pulih daripada trauma kehamilan dan kelahiran anak. Pemakaian bengkung dapat mengetatkan otot perut supaya perut cepat kempis dan tidak buncit. ✔ Gunakan Bengkung 3in1 Sepanjang 44 Hari Anda Berpantang Dalam Perolehi Manafatnya! Package includes: 1 Postpartum Support Belt 1 Pelvis belt 1 Gastric belt #bengkungbersalin #bengkung3in1 #barangbersalin #ibumengandung #bengkung #bengkungzap #bengkungzigzag #bengkungselepasbersalin #bengkungceaser #setbersalin #herbabersalin

. ★PROMOSI MINYAK URUT BIDARA★ . Minyak ni sangat sesuai untuk ibu2 lepas bersalin...bagi ibu2 yang mencari minyak yang tidak panas dan wangi dengan bauan limau kasturi..amat sesuai minyak bidara ni. . Kenapa minyak ni best untuk ibu2?? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ . ※ minyak ni x melekit mcm minyak kelapa. ※ sangat sesuai digunakan untuk urutan bersalin..kalau nak ade rasa panas sikit campur le dgn minyak panas..tp sikit je. ※ sapu di setiap sendi sebelum tidur...urat2 kita x masuk angin. ※ merawat pelbagai mslh kulit..boleh sapu di perut ibu..elak strechmark. ※ minyak ni dapat melembutkan kulit..kalau yg ade prblm kat muka pon boleh sapu..melembutkan kulit muka. ※ boleh dijadikan minyak rambut jugak. Untuk Bayi ~~~~~~~ ※ boleh sapukan pada bayi selepas mandi untuk melembutkan kulit bayi.. ※ sapukan pada bayi untuk tujuan perlindungan dr gangguan ketika dlm pantang. ※ bagi bayi yang ade mslh kulit seperti ekzema..sangat sesuai di sapu..x payah pakai bedak.. . Bahan2 ~~~~~ Pati minyak zaitun,pati minyak bidara dan pati limau kasturi. . #minyakurutbersalin #minyakbidara #herbabersalin #ibuberpantang44hari #barangibudananak #kedaionline #gedungibuputrajaya #minyakbayi #bidanmengurut #confinementlady #bidankampung

. SERBUK MANJAKANI GEDUNG IBU ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ . Kegunaannya untuk mempercepatkan luka2 luaran kering, terutamanya untuk ibu2 selepas bersalin. . Cara Penggunaan : ~~~~~~~~~~~~ . Ambil secubit sahaja, campurkan dengan 2,3 titik air, selepas itu sapukan pada miss v selepas buang air. Seeloknya waktu malam supaya cepat kering kerana tidak banyak bergerak. Boleh juga disapu pada luka akibat sembelit ketika dalam pantang . Harga : RM 15.00 sebotol Whatsapp : boleh klik link di bio sis...utk order dan detail.. . #manjakani #herbabersalin #ibuberpantang #kedaionline #barangbabyonline #gedungibuputrajaya

. UBAT PERIUK ~~~~~~~~~ MINUMAN HERBA IBU BERSALIN . Digunakan untuk kesihatan ibu2 selepas bersalin, sangat elok di sambung minum airnya dari lepas habis nifas sehingga 100 hari. . Ini dapat memastikan badan ibu sentiasa sihat dan urat2 dan otot kecut sepenuhnya. . . Hanya perlu rebus, dan minum airnya. Cara penggunaan ada di label. . Harga : RM10.00 Whatsapp : klik link di bio sis ye... . #ubatperiuk #herbabersalin #ibupantangmoden #pantangmoden #minumanberpantang #kedaionline #gedungibuputrajaya

. ●SABUN BIDARA● ~~~~~~~~~~~~~ . Sabun bidara keluaran gedung ibu sangat elok digunakan oleh ibu yg sedang mengandung dan juga selepas bersalin(dalam pantang). . Ini kerana ia mengandungi pati ekstrak daun bidara. . Sabun ini adalah sabun organic homemade tanpa bahan kimia. . → Berat :  approx.  23gram+/- → Warna : hijau . Harga : RM5.00 SEBIJI Whatsapp : klik link di bio sis ye.. . #bidara #sabunparam #sabunbidara #herbabersalin #pantangmoden #barangbaby #gedungibuputrajaya

Alhamdulillah.. Fungsi:- -menghilangkan meroyan lepas bersalin -membuang angin dalam badan -melancarkan perjalanan darah -melancarkan aliran saluran susu ibu serta meningkatkan pengeluaran susu ibu -mengurangkan sengal2 sendi -melegakan stress dan migrain -menyegarkan tubuh badan Dan juga boleh digunakan kaedah sauna Cara Guna : - masukkan air & daun mandian herba ke dalam periuk. biarkan ia mendidih. - tapiskan & ambil airnya sahaja. - campurkan sedikit air suam dalam air mandian herba tadi. - Sepeket boleh digunakan sehingga 3-4kali. sangat berbaloi Rm15/pek #mandianpantang #mandianherba #mandianherbabersalin #herbabersalin

MASALAH BESAR WANITA? 🔴 SENGGUGUT 🔴 PERIOD TAK TERATUR 🔴 LETIH LESU 🔴 SUSAH UTK MENGANDUNG 🔴 KEPUTIHAN YANG BANYAK 🔴 BAU BADAN 🔴 TAK DAPAT BERSAMA SUAMI (Ini Dah Tahap Bahaya‼️) MAHARANI boleh membantu sebagai Rawatan Alternatif Wanita ❤️ 🌸 Membantu Kulit Sihat dan Cantik 🌸 Menyihatkan Rahim dan peranakan 🌸 Menguatkan otot2 Rahim yg pernah bersalin 🌸 Menguatkan Miss V 🌸 Membuang Toxin dlm badan dan menghilangkan bau badan 🌸 Mencantikkan lekuk dan bentuk tubuh badan 🌸 Menambah Tenaga Ready Stok Available ‼️ Inbox atau WA 📲 01139970300 ( Cik Faty) #maharani #herbabersalin #herbawanita #projekstg #hanwarriors

Assalamualaikum.Sis nak bagitau sempena bulan terakhir sebelum SST dilaksanakan bulan depan, slot untuk FREE FITTING sis open sekarang sampai hujung bulan ni ye. . Apa kata uols fitting dulu then sis akan ambil ukuran. Kalau tunggu bulan dpn nanti dah kena charge SST. So, uolss boleh jimat banyak bulan ni. . Tu sis ada letak no phone. Nanti uolss free roger sis hokey😊 . . #premiumbeautifulexpert #pbexpert #shalizaazizprotege

Momies yg tengah dalam dilema berat naik lepas bersalin tu meh tengok testimoni mommy anak 2 ni. Dengan #setkombokurus ni momies xperlu risau sebab ianya selamat dan halal. Yang penting ni bukan ubat kurus ye momies,😍 . . #programdiet #programturunkanberatbadan #dietatkins #menudietprotein #khasiatprotein #soyprotein #dietdenganprotein #programkurus #jomkurus #jomdiet #diet #tipsdiet #plussize #bajubesar #buncit #badangemuk #gemukair #perutbuncit

Momies yg tengah dalam dilema berat naik lepas bersalin tu meh tengok testimoni mommy anak 2 ni. Dengan #setkombokurus ni momies xperlu risau sebab ianya selamat dan halal. Yang penting ni bukan ubat kurus ye momies,😍 . . #programdiet #programturunkanberatbadan #dietatkins #menudietprotein #khasiatprotein #soyprotein #dietdenganprotein #programkurus #jomkurus #jomdiet #diet #tipsdiet #plussize #bajubesar #buncit #badangemuk #gemukair #perutbuncit

Momies yg tengah dalam dilema berat naik lepas bersalin tu meh tengok testimoni mommy anak 2 ni. Dengan #setkombokurus ni momies xperlu risau sebab ianya selamat dan halal. Yang penting ni bukan ubat kurus ye momies,😍 . . #programdiet #programturunkanberatbadan #dietatkins #menudietprotein #khasiatprotein #soyprotein #dietdenganprotein #programkurus #jomkurus #jomdiet #diet #tipsdiet #plussize #bajubesar #buncit #badangemuk #gemukair #perutbuncit

. ★PROMOSI★ BUAH MANJAKANI . Buah manjakani sangat elok dan banyak kegunaan nya utk kita orang wanita. Boleh mengencangkan otot2 rahim dan seluruh badan wanita, boleh di rebus untuk diminum airnya. . 1 peket 3 biji RM2.50 . #manjakani #herbabersalin #ibuhamilsehat #ibupantangmoden #gedungibuputrajaya

QIARA SECRET SPRAY. . Para isteri perlu dapatkannya. . Rawatan Masalah Vagina “Longgar” Selepas Bersalin . Ramai ibu yang sudah melahirkan anak risau apabila mengalami masalah “longgar” di bahagian sulit dan kemutan yang tidak sehebat sewaktu malam pertama. . Masalah vagina longgar bukanlah satu masalah yang baru dikalangan ibu. Namun, masalah ini tidak boleh dibiarkan, sebab kalau dibiarkan ia boleh membawa kepada masalah hubungan seksual dan memberi kesan kepada kebahagiaan rumah tangga. . Formulasi qiara secret spray mampu membantu..berunsurkan pencuci tanpa bilas...hanya dengan setiap semburan....Hebat... . MISS V BERUBAH SIZE DARI 50sen KEPADA 5sen. . TERHASIL PEMBENTUKAN DAGING-DAGING BARU PADA KELILING LUBANG FARAJ-otot cengkaman lebih terasa. . RAWAT MASALAH ANGIN FARAJ. . RAWAT MASALAH KEPUTIHAN. . BIBIR MISS V KURANG LEBAM & LEBIH KENTAL terutama selepas melahirkan. . 011-278 66601 . #indonesia #petualepasbersalin #jamubersalin #herbabersalin #manjakani #kacipfatimah #rawatanlepasbesalin #rahsiaisteri #rahsiapikatsuami #noradanish #janganbencicintaku #fashasandha #terapiinstagram #setpulihdara #johordarultakzim #perkahwinanmelayu #rahsiawanita #pengetatfaraj #johor #kluang #batupahat #pontian #simpangrenggam #pasirgudang #melaka #mingguanwanita #majalahwanita #wanita #kelantan

. UBAT PERIUK GEDUNG IBU ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ . Digunakan untuk kesihatan ibu2 selepas bersalin, sangat elok di sambung minum airnya dari lepas habis nifas sehingga 100 hari. . Ini dapat memastikan badan ibu sentiasa sihat,urat2 dan otot kecut sepenuhnya. . BAHAN2 DALAM UBAT PERIUK: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Terdiri daripada daun2 herba seperti kulit kayu serapat, kacip fatimah, dukung anak, kulit kayu herba, , kulit kayu setampuk, kulit dua setampuk, kulit tanjung, akar serapit kecil, dll ramuan herba untuk melancarkan darah dan melancarkan susu ibu digunakan secara turun temurun . CARA MINUM : ~~~~~~~~~~ Hanya perlu rebus, dan minum airnya. Cara penggunaan ada di label. . PEMBELIAN SECARA BORONG PON KITA SEDIAKAN...DENGAN HARGA BORONG..KHAS UNTUK BIDAN2. . #ubatperiuk #barangibupantang #tangaskering #minumanberpantang #ibupantangmoden #codputrajayadancyberjaya #herbabersalin

#sendayutinggi_seberang.jaya ・・・ Pakai Body Tone sebelum menggunakan Amme Corset. Ia melancarkan darah beku / nifas, mengelakkan meroyan, darah berbau busuk selain mengecutkan badan. Tak perlu dibilas. Sapukan pada dahi juga sblm mengikat rambut . Amme Corset RM42.40 (ahli RM36.05 ) Body Tone RM49.30 (ahli RM44.35 ) . #sendayutinggi #bengkungmoden #herbabersalin

QIARA SECRET SPRAY. . Para isteri perlu dapatkannya. . Rawatan Masalah Vagina “Longgar” Selepas Bersalin . Ramai ibu yang sudah melahirkan anak risau apabila mengalami masalah “longgar” di bahagian sulit dan kemutan yang tidak sehebat sewaktu malam pertama. . Masalah vagina longgar bukanlah satu masalah yang baru dikalangan ibu. Namun, masalah ini tidak boleh dibiarkan, sebab kalau dibiarkan ia boleh membawa kepada masalah hubungan seksual dan memberi kesan kepada kebahagiaan rumah tangga. . Formulasi qiara secret spray mampu membantu..berunsurkan pencuci tanpa bilas...hanya dengan setiap semburan....Hebat... . MISS V BERUBAH SIZE DARI 50sen KEPADA 5sen. . TERHASIL PEMBENTUKAN DAGING-DAGING BARU PADA KELILING LUBANG FARAJ-otot cengkaman lebih terasa. . RAWAT MASALAH ANGIN FARAJ. . RAWAT MASALAH KEPUTIHAN. . BIBIR MISS V KURANG LEBAM & LEBIH KENTAL terutama selepas melahirkan. . 011-278 66601 . #qiarasecretsprayhq #petualepasbersalin #jamubersalin #herbabersalin #manjakani #kacipfatimah #rawatanlepasbesalin #rahsiaisteri #rahsiapikatsuami #noradanish #janganbencicintaku #fashasandha #terapiinstagram #setpulihdara #johordarultakzim #perkahwinanmelayu #rahsiawanita #pengetatfaraj #johor #kluang #batupahat #pontian #simpangrenggam #pasirgudang #melaka #mingguanwanita #majalahwanita #wanita #kelantan

Ni jamu kempis: Jamu Kempis Perut RM40/56 biji . Jamu Kempis Perut membantu . ↪️Mengempiskan perut yg menggelebeh selepas bersalin . ↪️Menghilangkan lemak-lemak degil . ↪️Membuang angin degil dalam badan . ↪️Memberi kecergasan setiap hari . ↪️Memberi rasa kenyang . ↪️Menyingkirkan lemak tanpa mengganggu aset2 kewanitaan . JAMU KEMPIS - Jamu kempis perut ini adalah lebih kepada membuang angin degil dlm badan. Bila angin berkurangan badan akan jadi sihat dan ringan. Harus minum air secara kerap dgn pengambilan jamu ini. Ianya tidak ada effect berak2 keluar masuk tandas . Kandungan: . Halba,halia ,bawang putih dan rempah ratus herba asli. . Kempis perut rm40 /56 biji. Utk 2 minggu. Ambik 2biji pagi dan 2 biji malam selepas makan selama 2 minggu rasakan perubahan . Untuk badan yang terlalu banyak angin disarankan ambil bersama Kapsul Bawang Putih . #suzyhoneyherbs #perutkempis #hilangkanperutbuncit #buangangindalambadan #bawangputih #jamukempis #awetmuda #tambahsusubadan #berpantangtradisional #herbabersalin #jamu #berjamujanganjemu #khasiatbawangputih #khasiatjamu #perutboroi

. UBAT PERIUK GEDUNG IBU Digunakan untuk kesihatan ibu2 selepas bersalin, sangat ekok di sambung minum airnya dari lepas habis nifas sehingga 100 hari. . Ini dapat memastikan badan ibu sentiasa sihat dan urat2 dan otot kecut sepenuhnya . BAHAN2 DALAM UBAT PERIUK:~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Terdiri daripada daun2 herba seperti kulit kayu serapat, kacip fatimah, dukung anak, kulit kayu herba, , kulit kayu setampuk, kulit dua setampuk, kulit tanjung, akar serapit kecil, dll ramuan herba untuk melancarkan darah dan melancar susu ibu. Digunakan secara turun temurun. . Hanya perlu rebus, dan minum airnya. Cara penggunaan ada di label. . Boleh DM @ klik link wassup kat bio..lg cepat sis reply . . #ubatperiuk #manjakani #herbabersalin #ibuberpantang44hari #putrajayaresident #promosi #ibubersalin

★Minuman Terbaik Semasa Berpantang★ . Herba ini untuk ibu2 minum semasa berpantang..untuk menjaga dan mengencangkan semula otot2 dan kecutkan urat2 yang longgar selepas bersalin.. . RM5.00 SEPEKET . #minumanberpantang #manjakani #kayuserapat #kacipfatimah #herbabersalin #codputrajayadancyberjaya #putrajayaresident #baranganbayimurah

TUNGKU HERBA IBU PANTANG . Tungku herba stim...terdiri dari rempah ratus dan herba tradisional... . Rm15.00 sebunjut.. Boleh pakai berkali kali.. Sangat sesuai utk ibu2 yang ceser... Ibu2 yang bersalin biasa pon blh..bila2 masa boleh stim@ panaskan atas seterika dan boleh terus tungku... . #tungkustim #tungkuherbastim #herbabersalin #setbersalinrm100 #ibuhamil

QIARA SECRET SPRAY. . Para isteri perlu dapatkannya. . Rawatan Masalah Vagina “Longgar” Selepas Bersalin . Ramai ibu yang sudah melahirkan anak risau apabila mengalami masalah “longgar” di bahagian sulit dan kemutan yang tidak sehebat sewaktu malam pertama. . Masalah vagina longgar bukanlah satu masalah yang baru dikalangan ibu. Namun, masalah ini tidak boleh dibiarkan, sebab kalau dibiarkan ia boleh membawa kepada masalah hubungan seksual dan memberi kesan kepada kebahagiaan rumah tangga. . Formulasi qiara secret spray mampu membantu..berunsurkan pencuci tanpa bilas...hanya dengan setiap semburan....Hebat... . MISS V BERUBAH SIZE DARI 50sen KEPADA 5sen. . TERHASIL PEMBENTUKAN DAGING-DAGING BARU PADA KELILING LUBANG FARAJ-otot cengkaman lebih terasa. . RAWAT MASALAH ANGIN FARAJ. . RAWAT MASALAH KEPUTIHAN. . BIBIR MISS V KURANG LEBAM & LEBIH KENTAL terutama selepas melahirkan. . 011-278 66601 . #qiarasecretsprayhq #petualepasbersalin #jamubersalin #herbabersalin #manjakani #kacipfatimah #rawatanlepasbesalin #rahsiaisteri #rahsiapikatsuami #noradanish #dramamonalisa #fashasandha #terapiinstagram #setpulihdara #johordarultakzim #perkahwinanmelayu #rahsiawanita #pengetatfaraj #johor #kluang #batupahat #pontian #simpangrenggam #pasirgudang #melaka #mingguanwanita #majalahwanita #wanita #kelantan