#herv

651 posts tagged with #herv

Photos and Videos about #herv

Alhmdulillah setakat ini eykin masih setia dengan #herv❤️ Cuma belum berpeluang nak grab si bongsu SUN-RIVAL VIRAL tuh je sebab memasing laju bedezupp 😜😜😜 #herv tidak menjanjikan PUTIH MELEPAK TAK ADA DARAH TAU‼️‼️‼️ #herv menjanjikan SKIN SIHAT, CERAH, AWET MUDA, MOIST LIKE KOREA 😍😍😍 UTAMAKAN KESIHATAN KULIT ANDA❤️ #teamskinichebat #teammakkis #teampakkis #hervkotatinggi #cowpexkotatinggi #minyakboonga #aifacosmetic#smvkotatinggi #codkotatinggi #posseluruhmalaysia📮

Bagus macam mana pun skincare yang kita guna tu bukan semuanya diserap oleh kulit. Tapi bahan terbaik dalam skincare tu perlu diserap sepenuhnya ke dalam kulit untuk memberikan hasil yang Uumpphhh!! Marveles TORBAIKK 😘👌 . Salah satu sebab kenapa skincare KURANG BERKESAN atau LAMBAT BERKESAN adalah kerana skincare yang korang pakai tu tak dapat meresap ke lapisan kulit paling dalam dengan BAIK Banyak roadblock!!⛔️⛔️ . Sisa makeup, sel kulit mati/daki, pori tersumbat dengan minyak yang keluar dari muka sendiri bercampur dengan habuk asap yang melekat di muka😫 Ada yang cakap "sis, saya tak mekap lah juz tempek compact powder je" hellooo makeup tak semestinya macam tutorial MUA dalam live tu. Compact powder pun is part of makeup okeyyy. Anything u put on your face have to remove correctly Eh! Terspeakin plak tibehh🤣🤣 . Even korang tak letak apa2 pun kat muka sapu sampah berhabuk, masak di dapur berasap berminyak, pegi keja balik keja keluar lunch pencemaran, sunblock/sunscreen. Pendek kata semuanya kena remove dengan OIL CLEANSER titik! . DOUBLE CLEANSING is wajib for everyone morning and night. EXFOLIATE buang sel kulit mati 2x seminggu. Letih macam mana sekali pun plz cuci makeup sebelum tidur. Bila BASIC KUKUH Insyaallah semua masalah kulit dapat diselesaikan😘 Skincare lain seperti toner, essence, serum, moisturizer lebih mudah meresap & lebih cepat berkesan merawat masalah kulit😍💕 . Say bye2 to kulit kusam, pori tersumbat, jerawat, whitehead/blackhead, parut, jeragat & penuaan. . 👇👇👇 Tekan link di bio for fast response🙋🏻‍♀️ #originalonly #hervnatural #bareskinface #roadtoglassskin #gengkumpuldaki #agentwanted #dropshipwanted #hervnaturalskincare #koreansecretbeauty #koreanskincareroutine #skinfirstmakeupsecond #togelbogelskinface #maderofbareskinface . #hervnaturalbymocha #exfoliatorherv ##herv #hervnatural #hervkualalumpingur #hervpavillion #essenceofyouth #youthessence #hervsentul #hervgombak #hervnatural . #codbatucaves #codsetapak #codtawakkal #codsetiawangsa #codwangsamaju #codavailable #codgombak #codkl

Buat apa nak berbelanja lebih kalau ada yang lebih JIMAT kualiti setanding interrrnasional. Duit lebih tu boleh grab 1 set herv siap dapat . ✔ Brightening Oil Cleanser ✔ Deep & Glow Exfoliator ✔ Luxe Essence Advance ✔ Soothe Hydra Cleanser . Lagikkk! Huiii hari2 leh tenyeh buang DAKI buang MEKAP. Pastu baru dap! Dap! Dap! Dgn herv essence saka rose yang buatkan kulit kita jadi lebih cerah, anjal & awet muda😍😍 . 👇👇👇 Tekan link di bio for fast response🙋🏻‍♀️ . #originalonly #hervnatural #penanggaldaki #bareskinface #roadtoglassskin #agentwanted #dropshipwanted #hervnaturalskincare #koreansecretbeauty #koreanskincareroutine #skinfirstmakeupsecond #togelbogelskinface #maderofbareskinface . #maderofbareskinface . #hervnaturalbymocha #exfoliatorherv ##herv #hervnatural #hervkualalumpingur #hervpavillion #essenceofyouth #youthessence #hervsentul #hervgombak #hervnatural . #codbatucaves #codsetapak #codtawakkal #codsetiawangsa #codwangsamaju #codavailable #codgombak #codkl

STEP PENGGUNAAN HERV!! Ada yg tanya mcm mana nk guna Herv item ni Nak kena guna yg mana dulu? Ok, sini sis terangkan cara² untuk pakai produk Herv. First : 👉 Herv Brightening Oil Cleanser : Cuci muka guna Brightening Oil Cleanser untuk buang kotoran minyak dan sebum. 👉 Herv Soothe Hydra Cleanser : Lepas tu bilas dengan Soothe Hydra Cleanser untuk buang kotoran debu dan habuk. 👉 Herv Exfoliator : Wajib scrub muka paling kurang 2 3 kali setiap minggu untuk buang sel kulit mati. Tak sesuai utk kulit over sensitive 👉 Herv Essence : Dap dap essence untuk anjalkan kulit, hidratekan kulit dan untuk kecilkan liang pori muka. Boleh guna siang dan malam Okay dapat tak? Senang je kan, tak susah pun nak dapatkan kulit licin glowing berkilau bak cermin. #herv kan ada 👍😍 . . jom 📲www.wasap.my/60176655351/hervnatural . . #teamfaimi #hervoilcleanser

EXFOLIATE HERV NATURAL 🍑 . . Exfoliate berfungsi untuk menanggalkan kulit mati. Bila kulit mati tertanggal pores akan senang dibersihkan. Bila pores bersih, kebaikan skincare akan meresap ke dalam kulit dengan mudah tanpa halangan. Barulah skincare kita akan berkesan. . . Ada yg tertanya tanya, why dia pakai essence tp kulit takda perubahan pape pun. Yunk, kalau sel kulit mati duduk atas lapisan epidermis kita tu , mmg dia blocking penyerapan essence. Sebab tu pakai essence cmna pun, susah nak nampak hasil. . . . Exfoliate Herv ni adalah sejenis bahan seperti scrub tetapi tidak kasar seperti scrub. Herv ada Deep & Glow Exfoliater yg sangat2 beshh untuk kulit. Pakai sekali akan ketagih. After exfoliate, kulit akan lembut cam montot baby 😍 . . . Dah exfoliate, sel kulit mati akan tertanggal, then bubuh lah pulak Essence Herv Umphh !!! 😍 Barulah muka nampak fresh dan lain daripada lain. Dah exfoliate muka, apply apa pun nampak sihat je skin . So korang wajib cuba . Sekarang tau kalau nak cantik . Bukan tunggu tunggu lagi . . . Sampai bila nak tunggu . Tunggu orang cantik dulu baru kita nak mula. Gituss ???😬 . . http://www.wasap.my/60199334963 . . #exfoliator #hervessencemurah #herv #hervskincare

SAKIT MATA ‼ SAKIT HATI BILA MAKE UP KENING TAK ON POINT‼ . Haa.. Lepas ni tak stress dah.. LUXURY BROWCARA boleh penuhkan impian u all nak dapatkan kening yang have2 gitu.. Natural jer.. 😍😍 . Harga biasa2 tapi Luxury Browcara ni Luar Biasaaaaa✨✨ . ❤ Cod bangi, kajang, bndr seri putra, bukit mahkota, putrjya, nilai, semenyih, puchong, cheras, seri kembangan, BTHO, shah Alam, Kuala selangor dan berdekatannya. ❤ Pos 1 Malaysia #meeracle #fjura #bellaz #nrc #1mm #okaya #adreana #khaf #hbv #herv #bougasbeauty #perfumeparadise #alaska #royalpine #bettybeauty #sbb #honeybee #syok #klubnalaleh #lauriene #omg #nafura #ekinbeauty #teamhairani #trulooks #yarra #dropshipwanted #agentwanted #wawacosmetics

MANFAAT HERV OIL CLEANSER MENGIKUT JENIS KULIT 👏🏻 Kulit berminyak - Herv oil cleanser dapat balance kan lebihan minyak dalam kulit. Kulit kering - Herv oil cleanser dapat melembapkan. Kulit berparut / jeragat - Herv oil cleanser dapat memudarkan parut dengan kandungan vitamin E dan kaya antioxidant (penggunaan konsisten) Kulit berjerawat - Herv oil cleanser bersifat antibacteria. Dapat keringkan luka jerawat dengan cepat. Sekaligus sedut keluar kotoran dad pod punca masalah jerawat dan pod tersumbat. Kulit kusam - Herv oil cleanser dapat mencerahkan dengan kandungan vitamin C. Masalah sunburn pun sesual. Oil cleanser ni rule no satuuu wajib dalam skincare. Macam mana nak kulit sihatt glowingg bercahayaaa kalau rule no satuu dah culasss! Didatangkan dlm 2 saiz, so korang yang baru nk cuba2 tu boleh ambil hat kecil dulu oke. Da leffff nt boleh ambil yg besar plk. #herv #boc #brighteningoilcleanser #doublecleanser

HERV DEEP AND GLOW EXFOLIATOR . Apa ni Exfoliator? *Deep and Glow Exfoliator ni adalah sejenis Scrub yang bertekstur lembut dan halus yang terus membuang kotoran dari dalam dan luar kulit kita. Terutama dalam pori . . Tak menyakitkan langsung walau tengah tonyoh-tonyoh dengan kasar, tapi jangan buat rosak kulit muka nanti . Korang kena tahu kulit muka ni sangat nipis dan amat sensitif. . Lepas sental muka dengan saka cantik ni, bilas-bilas terus sentuh pipi terasa lembutnya berbeza dengan kulit kita sebelum ni. . Kelebihan Deep & Glow Exfoliator: 🍑 Untuk membuang sel kulit mati 🍑 Bau buah peach asli 🍑 Menjadikan tona kulit sekata 🍑 Memudarkan parut jerawat dan jeragat 🍑 Skin juga jadi nampak lebih sihat & glowing 🍑 Menanggalkan sel mati pada kulit secara lembut kerana scrub ni jenis krim. 🍑 Kulit muka lebih lembut & whitehead blackhead semakin tiada. . Satu tips yang baik nak kongsi. Lepas cuci muka dengan Brightening Oil Cleanser Herv dan guna mana-mana pencuci muka water based. Lap dulu muka biar kering baru guna Deep & Glow ni. Lagi banyak keluar kulit-kulit mati dan kotoran. . Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #herv #hervnatural #healthyskin #kulitchingching #kulitbersinar #bareskinface #skincareroutine #kulitbersih #kulitsihat #kulitberseri #lessmakeup #flawlessskin #oilcleanserherv #exfoliatorherv #cleanserherv #essenceherv #menganjalkankulit #pudarkanparutjerawat #merawatkulit #kulitgebu #cerahkankulit #melembapkankulit #mengatasimasalahkulit #hervmachang #hervkelantan #codmachang #codkelantan #openagent #opendropship #sititehabeauty

HERV DEEP AND GLOW EXFOLIATOR . Apa ni Exfoliator? *Deep and Glow Exfoliator ni adalah sejenis Scrub yang bertekstur lembut dan halus yang terus membuang kotoran dari dalam dan luar kulit kita. Terutama dalam pori . . Tak menyakitkan langsung walau tengah tonyoh-tonyoh dengan kasar, tapi jangan buat rosak kulit muka nanti . Korang kena tahu kulit muka ni sangat nipis dan amat sensitif. . Lepas sental muka dengan saka cantik ni, bilas-bilas terus sentuh pipi terasa lembutnya berbeza dengan kulit kita sebelum ni. . Kelebihan Deep & Glow Exfoliator: 🍑 Untuk membuang sel kulit mati 🍑 Bau buah peach asli 🍑 Menjadikan tona kulit sekata 🍑 Memudarkan parut jerawat dan jeragat 🍑 Skin juga jadi nampak lebih sihat & glowing 🍑 Menanggalkan sel mati pada kulit secara lembut kerana scrub ni jenis krim. 🍑 Kulit muka lebih lembut & whitehead blackhead semakin tiada. . Satu tips yang baik nak kongsi. Lepas cuci muka dengan Brightening Oil Cleanser Herv dan guna mana-mana pencuci muka water based. Lap dulu muka biar kering baru guna Deep & Glow ni. Lagi banyak keluar kulit-kulit mati dan kotoran. . Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #herv #hervnatural #healthyskin #kulitchingching #kulitbersinar #bareskinface #skincareroutine #kulitbersih #kulitsihat #kulitberseri #lessmakeup #flawlessskin #oilcleanserherv #exfoliatorherv #cleanserherv #essenceherv #menganjalkankulit #pudarkanparutjerawat #merawatkulit #kulitgebu #cerahkankulit #melembapkankulit #mengatasimasalahkulit #hervmachang #hervkelantan #codmachang #codkelantan #openagent #opendropship #sititehabeauty

HERV DEEP AND GLOW EXFOLIATOR . Apa ni Exfoliator? *Deep and Glow Exfoliator ni adalah sejenis Scrub yang bertekstur lembut dan halus yang terus membuang kotoran dari dalam dan luar kulit kita. Terutama dalam pori . . Tak menyakitkan langsung walau tengah tonyoh-tonyoh dengan kasar, tapi jangan buat rosak kulit muka nanti . Korang kena tahu kulit muka ni sangat nipis dan amat sensitif. . Lepas sental muka dengan saka cantik ni, bilas-bilas terus sentuh pipi terasa lembutnya berbeza dengan kulit kita sebelum ni. . Kelebihan Deep & Glow Exfoliator: 🍑 Untuk membuang sel kulit mati 🍑 Bau buah peach asli 🍑 Menjadikan tona kulit sekata 🍑 Memudarkan parut jerawat dan jeragat 🍑 Skin juga jadi nampak lebih sihat & glowing 🍑 Menanggalkan sel mati pada kulit secara lembut kerana scrub ni jenis krim. 🍑 Kulit muka lebih lembut & whitehead blackhead semakin tiada. . Satu tips yang baik nak kongsi. Lepas cuci muka dengan Brightening Oil Cleanser Herv dan guna mana-mana pencuci muka water based. Lap dulu muka biar kering baru guna Deep & Glow ni. Lagi banyak keluar kulit-kulit mati dan kotoran. . Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #herv #hervnatural #healthyskin #kulitchingching #kulitbersinar #bareskinface #skincareroutine #kulitbersih #kulitsihat #kulitberseri #lessmakeup #flawlessskin #oilcleanserherv #exfoliatorherv #cleanserherv #essenceherv #menganjalkankulit #pudarkanparutjerawat #merawatkulit #kulitgebu #cerahkankulit #melembapkankulit #mengatasimasalahkulit #hervmachang #hervkelantan #codmachang #codkelantan #openagent #opendropship #sititehabeauty

HERV DEEP & GLOW EXFOLIATOR: 🍑Berfungsi untuk membuang sel kulit mati( dead skin) yang meliputi kulit. 🍑 Dead skin ni punca kulit kusam, dan punca segala skincare ( serum/mosturizer ) yang kita pakai lambat berkesan atau tidak berkesan sebab dead skin ni menghalang produk meresep kelapisan epedermis kulit. 🍑Bagi yang kulit sensitif (mudah keluar jerawat), ada digalakkan exfoliate area yang ada whitehead/blackhead dan area parut sahaja. 🍑Exfoliator ni rutin mingguan. Recommend utk pakai 3-4 kali seminggu. Hasilnya kulit lebih sihat, tona kulit lebih sekata, memudarkan parut. 🍑 Kulit pun rasa licin ringan lembut je selepas semua sel mati dh tanggal. 😍 🍑 Meh cuba pasti puas hati. Klik link di bawah 👇 wasap.my/601128738778/herv #hervnatural #herv #hervskincare #teammimicandy

HERV BRIGHTENING OIL CLEANSER : 🍊Berfungsi mencuci wajah hingga ke liang pori paling halus supaya tidak terjadi pori tersumbat yang mengakibatkan blackhead, whitehead dan jerawat. 🍊Boleh dijadikan makeup remover jugak cuma bezanya ia dengan make up remover, ia merawat jerawat, mencerahkan kulit dan memudarkan jeragat kerana kaya dengan Vit E dan Vit C. 🍊Bau boc pun best sangat bau oren rasa nak makan je.😜 🍊 Memang recommended sangat! Nak ey klik link di bawah 👇 wasap.my/601128738778/boc #teammimicandy #hervnatural #herv #hervskincare

SUN-RIVAL @hervnaturalmalaysia ready stock ! rm49 🌻 Protect and Refresh 🌻 Cooling Effect Plus 🌻 UVA Proctection 🌻 UVB Protection 🌻 SPF 50 . Sun-rival berfungsi sebagai sunblock yang mampu melindungi kulit daripada sinaran UV merbahaya. . Dan bukan itu saja, kelebihan #sunrival @hervnaturalmalaysia ni, juga mampu merawat masalah2 kulit sensitif yang lain seperti: 🌼Masalah eczema 🌼Masalah kulit elergik/gatal2 🌼Masalah jeragat 🌼Masalah tompok hitam 🌼Masalah jerawat 🌼Gigitan serangga ready stock ya dan boleh pos ke seluruh malaysia . Jadi, Jangan tunggu lagi. Dapatkan SUN-RIVAL sekarang ya . #herv #hervhq #hervnatural #hervnaturalhq #hervnaturalmalaysia #hervoilcleanser #hervexfoliator #hervessence #agentwanted #dropshipwanted #tipscantik #tipsglowing #kakimekap #muamalaysia #makeupartistkl #muaselangor #kualalumpurmalaysia

SUN-RIVAL @hervnaturalmalaysia ready stock ! rm49 🌻 Protect and Refresh 🌻 Cooling Effect Plus 🌻 UVA Proctection 🌻 UVB Protection 🌻 SPF 50 . Sun-rival berfungsi sebagai sunblock yang mampu melindungi kulit daripada sinaran UV merbahaya. . Dan bukan itu saja, kelebihan #sunrival @hervnaturalmalaysia ni, juga mampu merawat masalah2 kulit sensitif yang lain seperti: 🌼Masalah eczema 🌼Masalah kulit elergik/gatal2 🌼Masalah jeragat 🌼Masalah tompok hitam 🌼Masalah jerawat 🌼Gigitan serangga ready stock ya dan boleh pos ke seluruh malaysia . Jadi, Jangan tunggu lagi. Dapatkan SUN-RIVAL sekarang ya . #herv #hervhq #hervnatural #hervnaturalhq #hervnaturalmalaysia #hervoilcleanser #hervexfoliator #hervessence #agentwanted #dropshipwanted #tipscantik #tipsglowing #kakimekap #muamalaysia #makeupartistkl #muaselangor #kualalumpurmalaysia

SUN-RIVAL @hervnaturalmalaysia ready stock ! rm49 🌻 Protect and Refresh 🌻 Cooling Effect Plus 🌻 UVA Proctection 🌻 UVB Protection 🌻 SPF 50 . Sun-rival berfungsi sebagai sunblock yang mampu melindungi kulit daripada sinaran UV merbahaya. . Dan bukan itu saja, kelebihan #sunrival @hervnaturalmalaysia ni, juga mampu merawat masalah2 kulit sensitif yang lain seperti: 🌼Masalah eczema 🌼Masalah kulit elergik/gatal2 🌼Masalah jeragat 🌼Masalah tompok hitam 🌼Masalah jerawat 🌼Gigitan serangga ready stock ya dan boleh pos ke seluruh malaysia . Jadi, Jangan tunggu lagi. Dapatkan SUN-RIVAL sekarang ya . #herv #hervhq #hervnatural #hervnaturalhq #hervnaturalmalaysia #hervoilcleanser #hervexfoliator #hervessence #agentwanted #dropshipwanted #tipscantik #tipsglowing #kakimekap #muamalaysia #makeupartistkl #muaselangor #kualalumpurmalaysia

KELEBIHAN HERV LUXE ESSENCE ADVANCE : 🌹Brightening Effect. Maksudnya mencerahkan skin terutama yang ada dark spot, uneven skin toner dan dapat membantu untuk yang ada masalah kulit kusam dan tak bermaya. 🌹Skin Activating Treatment Maksudnya dia dapat membantu masalah skin dari dalam kerana dia halus dan cepat meresap ke dalam liang pori kita. Sangat sesuai untuk kulit sensitif dan berjerawat 😘 🌹Youth Essence Maksudnya menjadikan kulit wajah nampak lebih muda dan cantik selalu. 🌹 Best ke tak best? Nak try boleh wasap je klik link di bawah 👇 wasap.my/601128738778/hervessence #hervnatural #herv #hervskincare

SUN-RIVAL @hervnaturalmalaysia 🌻 Protect and Refresh 🌻 Cooling Effect Plus 🌻 UVA Proctection 🌻 UVB Protection 🌻 SPF 50 . Sun-rival berfungsi sebagai sunblock yang mampu melindungi kulit daripada sinaran UV merbahaya. . Dan bukan itu saja, kelebihan #sunrival @hervnaturalmalaysia ni, juga mampu merawat masalah2 kulit sensitif yang lain seperti: 🌼Masalah eczema 🌼Masalah kulit elergik/gatal2 🌼Masalah jeragat 🌼Masalah tompok hitam 🌼Masalah jerawat 🌼Gigitan serangga ready stock ya dan boleh pos ke seluruh malaysia . Jadi, Jangan tunggu lagi. Dapatkan SUN-RIVAL sekarang ya . #herv #hervhq #hervnatural #hervnaturalhq #hervnaturalmalaysia #hervoilcleanser #hervexfoliator #hervessence #agentwanted #dropshipwanted #tipscantik #tipsglowing #kakimekap #muamalaysia #makeupartistkl #muaselangor #kualalumpurmalaysia

SUN-RIVAL @hervnaturalmalaysia 🌻 Protect and Refresh 🌻 Cooling Effect Plus 🌻 UVA Proctection 🌻 UVB Protection 🌻 SPF 50 . Sun-rival berfungsi sebagai sunblock yang mampu melindungi kulit daripada sinaran UV merbahaya. . Dan bukan itu saja, kelebihan #sunrival @hervnaturalmalaysia ni, juga mampu merawat masalah2 kulit sensitif yang lain seperti: 🌼Masalah eczema 🌼Masalah kulit elergik/gatal2 🌼Masalah jeragat 🌼Masalah tompok hitam 🌼Masalah jerawat 🌼Gigitan serangga ready stock ya dan boleh pos ke seluruh malaysia . Jadi, Jangan tunggu lagi. Dapatkan SUN-RIVAL sekarang ya . #herv #hervhq #hervnatural #hervnaturalhq #hervnaturalmalaysia #hervoilcleanser #hervexfoliator #hervessence #agentwanted #dropshipwanted #tipscantik #tipsglowing #kakimekap #muamalaysia #makeupartistkl #muaselangor #kualalumpurmalaysia

SUN-RIVAL @hervnaturalmalaysia 🌻 Protect and Refresh 🌻 Cooling Effect Plus 🌻 UVA Proctection 🌻 UVB Protection 🌻 SPF 50 . Sun-rival berfungsi sebagai sunblock yang mampu melindungi kulit daripada sinaran UV merbahaya. . Dan bukan itu saja, kelebihan #sunrival @hervnaturalmalaysia ni, juga mampu merawat masalah2 kulit sensitif yang lain seperti: 🌼Masalah eczema 🌼Masalah kulit elergik/gatal2 🌼Masalah jeragat 🌼Masalah tompok hitam 🌼Masalah jerawat 🌼Gigitan serangga ready stock ya dan boleh pos ke seluruh malaysia . Jadi, Jangan tunggu lagi. Dapatkan SUN-RIVAL sekarang ya . #herv #hervhq #hervnatural #hervnaturalhq #hervnaturalmalaysia #hervoilcleanser #hervexfoliator #hervessence #agentwanted #dropshipwanted #tipscantik #tipsglowing #kakimekap #muamalaysia #makeupartistkl #muaselangor #kualalumpurmalaysia

Kenapa perlu Double Cleansing? . Double cleansing dalam bahasa mudahnya cuci muka sebanyak 2 kali dengan menggunakan cleansing oil / cleansing balm / micellar water dan kemudiannya di ikuti dengan cleanser/ soap biasa. . Tujuan double cleansing adalah untuk mencuci peluh, minyak dan kesan penggunaan makeup atau SPF di muka dengan lebih mendalam terutama ke liang-liang pori. . Liang-liang pori yang tersumbat memudahkan jerawat untuk timbul di wajah kita taw. . Cubalah sendiri di rumah dan u olls akan rasai kulit wajah lebih bersih dan lembut. . Lepas double cleansing with Herv, nak pakai toner, serum, moisturiser pun cepat je serap dan kesannya lagi cepat sebab u olls dah korek keluar semua yang tersumbat tadi dan sel² kulit mati kat muka pun dah takde lagi 😉 . MUDAH je kan STEP ASAS ROUTINE SKINCARE yang u olls kena buat 😍 . Harga RM79 150ml RM35 60ml . WA 📲017 3733778 to order . 🎁Free Gift 📮Daily postage 🚗Cod Available with charge 📌Wangsa maju 📌Setiawangsa 📌Danau kota 📌Setapak 📌UTM Semarak 📌UK Perdana 📌Ampang Point . #herv #hervnatural #hervkl

Kenapa perlu Double Cleansing? . Double cleansing dalam bahasa mudahnya cuci muka sebanyak 2 kali dengan menggunakan cleansing oil / cleansing balm / micellar water dan kemudiannya di ikuti dengan cleanser/ soap biasa. . Tujuan double cleansing adalah untuk mencuci peluh, minyak dan kesan penggunaan makeup atau SPF di muka dengan lebih mendalam terutama ke liang-liang pori. . Liang-liang pori yang tersumbat memudahkan jerawat untuk timbul di wajah kita taw. . Cubalah sendiri di rumah dan u olls akan rasai kulit wajah lebih bersih dan lembut. . Lepas double cleansing with Herv, nak pakai toner, serum, moisturiser pun cepat je serap dan kesannya lagi cepat sebab u olls dah korek keluar semua yang tersumbat tadi dan sel² kulit mati kat muka pun dah takde lagi 😉 . MUDAH je kan STEP ASAS ROUTINE SKINCARE yang u olls kena buat 😍 . Harga RM79 150ml RM35 60ml . WA 📲017 3733778 to order . 🎁Free Gift 📮Daily postage 🚗Cod Available with charge 📌Wangsa maju 📌Setiawangsa 📌Danau kota 📌Setapak 📌UTM Semarak 📌UK Perdana 📌Ampang Point . #herv #hervnatural #hervkl

“Penyelidikan mendalam telah dibuat bagi menghasilkan produk ini. Bahan utamanya adalah dari 7 ekstrak tumbuhan yang diperolehi dari daerah Valais di pergunungan Swiss. Ia mempunyai bahan pelembapan yang dapat membantu memberi wajah lebih cerah berseri" Ia disyorkan untuk kegunaan semua jenis kulit. Bebas dari paraben, minyak mineral, sulfat dan benzophenone serta ia bebas dari ujian ke atas haiwan. Nafura Alpine Snow White Serum, RM88 (35ml) Serum berkuasa ini menyerap ke dalam kulit dan terus memancar dan mencerahkan wajah yang kusam dan keletihan. Formula pelembapan dari Korea memperbaiki tekstur kulit yang menjadikan kulit lembut dan bersinar. Ia juga diperkaya dengan 7 ekstrak tumbuhan Alpine yang mesra kulit; Mallow, Peppermint, Primrose, Yarrow, Speedwell Herb, Mint Balm dan Lady’s Mantle. Nafura Alpine Snow White Moisturiser, RM85 (50ml) Ketahui bagaimana untuk anda kecapi kulit yang lebih cerah dan sihat. Diperbuat daripada formulasi eksklusif Korea, krim pelembap ini menyegarkan dan membantu mengekalkan hidrasi dalam kulit untuk wajah berseri-seri. Diperkaya dengan 7 ekstrak tumbuhan Alpine yang mesra kulit; Mallow, Peppermint, Primrose, Yarrow, Speedwell Herb, Mint Balm dan Lady’s Mantle. #nafura#nafuraskincare#skincare #cleanser#serum#moisturizer#facemistnafura#honeybeemoisturizer#honeybeekuantan#nafurakuantan#skincarehilangjerawat#tipscantik#honeybeefacescrub#alaska#trueisland#alaskatrueisland#alaskacream#skincareroutine#alaskamoisyurizer#alaskakuantan#makeup#kuantan#mua#nafuramask#mudmask#herv#oilcleanser

“Penyelidikan mendalam telah dibuat bagi menghasilkan produk ini. Bahan utamanya adalah dari 7 ekstrak tumbuhan yang diperolehi dari daerah Valais di pergunungan Swiss. Ia mempunyai bahan pelembapan yang dapat membantu memberi wajah lebih cerah berseri" Ia disyorkan untuk kegunaan semua jenis kulit. Bebas dari paraben, minyak mineral, sulfat dan benzophenone serta ia bebas dari ujian ke atas haiwan. Nafura Alpine Snow White Serum, RM88 (35ml) Serum berkuasa ini menyerap ke dalam kulit dan terus memancar dan mencerahkan wajah yang kusam dan keletihan. Formula pelembapan dari Korea memperbaiki tekstur kulit yang menjadikan kulit lembut dan bersinar. Ia juga diperkaya dengan 7 ekstrak tumbuhan Alpine yang mesra kulit; Mallow, Peppermint, Primrose, Yarrow, Speedwell Herb, Mint Balm dan Lady’s Mantle. Nafura Alpine Snow White Moisturiser, RM85 (50ml) Ketahui bagaimana untuk anda kecapi kulit yang lebih cerah dan sihat. Diperbuat daripada formulasi eksklusif Korea, krim pelembap ini menyegarkan dan membantu mengekalkan hidrasi dalam kulit untuk wajah berseri-seri. Diperkaya dengan 7 ekstrak tumbuhan Alpine yang mesra kulit; Mallow, Peppermint, Primrose, Yarrow, Speedwell Herb, Mint Balm dan Lady’s Mantle. #nafura#nafuraskincare#skincare #cleanser#serum#moisturizer#facemistnafura#honeybeemoisturizer#honeybeekuantan#nafurakuantan#skincarehilangjerawat#tipscantik#honeybeefacescrub#alaska#trueisland#alaskatrueisland#alaskacream#skincareroutine#alaskamoisyurizer#alaskakuantan#makeup#kuantan#mua#nafuramask#mudmask#herv#oilcleanser

“Penyelidikan mendalam telah dibuat bagi menghasilkan produk ini. Bahan utamanya adalah dari 7 ekstrak tumbuhan yang diperolehi dari daerah Valais di pergunungan Swiss. Ia mempunyai bahan pelembapan yang dapat membantu memberi wajah lebih cerah berseri" Ia disyorkan untuk kegunaan semua jenis kulit. Bebas dari paraben, minyak mineral, sulfat dan benzophenone serta ia bebas dari ujian ke atas haiwan. Nafura Alpine Snow White Serum, RM88 (35ml) Serum berkuasa ini menyerap ke dalam kulit dan terus memancar dan mencerahkan wajah yang kusam dan keletihan. Formula pelembapan dari Korea memperbaiki tekstur kulit yang menjadikan kulit lembut dan bersinar. Ia juga diperkaya dengan 7 ekstrak tumbuhan Alpine yang mesra kulit; Mallow, Peppermint, Primrose, Yarrow, Speedwell Herb, Mint Balm dan Lady’s Mantle. Nafura Alpine Snow White Moisturiser, RM85 (50ml) Ketahui bagaimana untuk anda kecapi kulit yang lebih cerah dan sihat. Diperbuat daripada formulasi eksklusif Korea, krim pelembap ini menyegarkan dan membantu mengekalkan hidrasi dalam kulit untuk wajah berseri-seri. Diperkaya dengan 7 ekstrak tumbuhan Alpine yang mesra kulit; Mallow, Peppermint, Primrose, Yarrow, Speedwell Herb, Mint Balm dan Lady’s Mantle. #nafura#nafuraskincare#skincare #cleanser#serum#moisturizer#facemistnafura#honeybeemoisturizer#honeybeekuantan#nafurakuantan#skincarehilangjerawat#tipscantik#honeybeefacescrub#alaska#trueisland#alaskatrueisland#alaskacream#skincareroutine#alaskamoisyurizer#alaskakuantan#makeup#kuantan#mua#nafuramask#mudmask#herv#oilcleanser

#babyherv Dah selamat landing. Cepat2 serbu . ✅ tekstur yg tak melekit ✅ berangin mint ✅ cepat meresap ✅ bau strawberry . wasap.my/601161823622/S9unRival #herv #hervnatural #teammmyrich #kulitsihat #kulitcantik #glow

Yang masih ragu dgn #herv blh study about ingredient setiap item #herv Nak sembang dgn kami ds/Agent Herv pn blh😘! #teamhervteha #hervnaturalskincare #hervnaturalkelantan #hervnaturalpasirmas #sakaherv

My fav soap badan ever. Ini sy mmg pengguna setia bertahun hokey bukan baru satu hari . Pling best pakai kalau sunburn dalm smggu tu masa pakai daki2 kulit mati tu pun terikut terus masa sental. Ada juga yang tanya boleh pakai dekat muka ke sis? Hmm actually pure soap ni tinggi glutathione which is bahan pencerahnya tinggi so sy tdk recmnd pakai d muka just ckup pakai dekat bdan shj. Potensi kulit muka dry nt ada so kalau nk pakai muka btter pakai yg kuning yaa. #puresoap #purelotion #puremasksoapmalaysia #puremasksoapselangor #bluefintunacream #purefacebluefintunacream #pureserummurah #purefaceserum #purefaceserummalaysia #purefacesunscreencream #purefacesunscreencreambyjelly #herv #hervcleansingoil #minyakboonga #nrc #winkwhite #sabah #sarawak #selangor #sanenang #yajahn #detox

My fav soap badan ever. Ini sy mmg pengguna setia bertahun hokey bukan baru satu hari . Pling best pakai kalau sunburn dalm smggu tu masa pakai daki2 kulit mati tu pun terikut terus masa sental. Ada juga yang tanya boleh pakai dekat muka ke sis? Hmm actually pure soap ni tinggi glutathione which is bahan pencerahnya tinggi so sy tdk recmnd pakai d muka just ckup pakai dekat bdan shj. Potensi kulit muka dry nt ada so kalau nk pakai muka btter pakai yg kuning yaa. #puresoap #purelotion #puremasksoapmalaysia #puremasksoapselangor #bluefintunacream #purefacebluefintunacream #pureserummurah #purefaceserum #purefaceserummalaysia #purefacesunscreencream #purefacesunscreencreambyjelly #herv #hervcleansingoil #minyakboonga #nrc #winkwhite #sabah #sarawak #selangor #sanenang #yajahn #detox

My fav soap badan ever. Ini sy mmg pengguna setia bertahun hokey bukan baru satu hari . Pling best pakai kalau sunburn dalm smggu tu masa pakai daki2 kulit mati tu pun terikut terus masa sental. Ada juga yang tanya boleh pakai dekat muka ke sis? Hmm actually pure soap ni tinggi glutathione which is bahan pencerahnya tinggi so sy tdk recmnd pakai d muka just ckup pakai dekat bdan shj. Potensi kulit muka dry nt ada so kalau nk pakai muka btter pakai yg kuning yaa. #puresoap #purelotion #puremasksoapmalaysia #puremasksoapselangor #bluefintunacream #purefacebluefintunacream #pureserummurah #purefaceserum #purefaceserummalaysia #purefacesunscreencream #purefacesunscreencreambyjelly #herv #hervcleansingoil #minyakboonga #nrc #winkwhite #sabah #sarawak #selangor #sanenang #yajahn #detox

Herv Luxe Essence nie setaraf dengan produk internationale taw. Bukan air masak atau air bertapis pastu buh perasa rose. Tu namanya sirapp. 😂 #essenceherv #herv #hervputrajaya

Herv Luxe Essence nie setaraf dengan produk internationale taw. Bukan air masak atau air bertapis pastu buh perasa rose. Tu namanya sirapp. 😂 #essenceherv #herv #hervputrajaya

18 OCTOBER 2019 - BLESSED FRIDAY 😆 We are ready to serve u Everything was completed Syukur Ahamdulillah tq Allah Hanya tuhan yg tau perasaan bila apa yg kita nak dah siap depan mata. Tinggal touch up sikit2 je lagi. Jemput datang ke butik kak syud. Banyak item baru. Nak pakaian atau kosmetik semua ada. Bole try test kat cermin ajaib tu. 📍Lokasi : SYUDSC BOUTIQUE Lot 7.15 & 7.16 Tingkat 7 PB Sentral Kuala Terengganu LFS Cinema lobby Depan Kaunter jual pop corn 🛍 Come and shopping with us. - Kak Syud - #syudsc #syudscboutique #sobella #herv #mylea #dexandra #omg #felinna @syud77

Korang takkan nak tengok je glass skin mcm ni. Semut lalu pun boleh tergelincir laa. 💋💋 . #herv #hervseberangjaya #codseberangjayapenang #codperai #codbm #hervperda #hervbandarsunway #hervbutterworth

DEEP & GLOW EXFOLIATOR . How To Use? . 1. Pump 2 times on dry face/ body . 2. Let the gel sit on your skin for 4-5 seconds . 3. Rub gently in circular motion until the film and dead cells appear . 4. Repeat step 3 until satisfied . Use this Deep & Glow Exfoliator 2-3 times a week as this is considered a MILD exfoliator . It helps to remove all dead cells, leaving a glowy skin hence brightening your skin look . Say good bye to apparent big pores and uneven skin tone . #herv #hervnatural #hervexfoliator #hervglowexfoliator #deepglowexfoliator #chemicalexfoliator #brightening #deadcellremoval #skindetox #deepcleanse #glowy #glowyskin #glowyskincare #exfoliator #porecleansing #poreless #openpores #smoothskin #poribesar #jerawat #tonakulittaksekata #mildexfoliator #sensitiveskin #glassskin #skincare #halal #naturalskincare

HERV - LUXE ESSENCE ADVANCE . . Secara asasnya, essence nie merupakan step SEBELUM pemakaian serum. Essence bersifat lebih ringan daripada serum kerana essence mostly waterbase tapi ada juga bersifat sedikit likat . . Dalam HERV LUXE ESSENCE ADVANCE , kita menumpukan untuk : ❤BRIGHTENING Effect. ❤Skin Activating Treatment <3 Youth Essence So siapa yang nak kulit sihat ,glass skin dan kekal muda, essence ni wajib korang try! . . Kenapa Herv Essence ni laku keras? . . Yela ramai sangat yang nak glass skin berkilau ✨ Nak pudarkan parut dap dap je Essence Nak pudarkan jeragat dap dap je Essence Nak kecutkan jerawat dap dap je Essence Nak tutup pori muka dap dap je Essence Senang cakap, nak skin cantik dap dap je Herv Essence. . Ready stock : - 120 ml - 30 ml . #essenceherv #herv #hervessence #skincareroutine #koreanskincare #hervselangor #codkajang #codbangi #codsemenyih #herahelmi #glassskin #healthyskin #malaysiaproduct #koreaskin

Hi dearies .... Salam hujung minggu. Meh Zila share step untuk dapatkan "Glass Skin" . Cantik halus licin macam artis korea tu. >>> ada 10 step. Jadi Herv ada SET PRODUK LENGKAP untuk amalkan Step ni. Nak jaga kulit muka jangan malas tau.. Zila akan ajar korang.. Tapi Double Cleansing memang enting sebelum amalkan step rutin ni. #tipscantik #glassskin #koreanskincareroutine #koreabeauty #herv #hervskincare

Herv luxe essence... apa itu..? . Secara asasnya, essence nie merupakan step SEBELUM pemakaian serum. . Essence bersifat lebih ringan daripada serum kerana essence mostly waterbase tapi ada juga bersifat sedikit likat. . Certain orang yang alah / sensitive pada serum boleh guna essence as ALTERNATIVE kerana mostly serum bersifat likat . . Dalam HERV LUXE ESSENCE ADVANCE , kita menumpukan untuk : . 🌸BRIGHTENING Effect. Maksudnya mencerahkan skin especially yang ada DARK SPOT, UNEVEN SKIN TONE dan dapat MEMBANTU untuk yang ada Masalah KULIT KUSAM dan tak bermaya. . 🌸Skin Activating Treatment Maksudnya dia dapat MEMBANTU masalah skin dari dalam kerana partikal dia HALUS dan WATERBASE. Dapat Meresap ke dalam Pori kita. Sangat SESUAI utk SENSITIVE and ACNE SKIN . 🌸Youth Essence Ini adalahh IMPIAN setiap orang kan ? . So kenapa Herv punya essence tu beza daripada yang lain? Sebab Herv punya essence dari Rose Water and Rose Essential Oil utk bau dia. Bau dia memang ada effect calming. Kalau korang pernah pakai Dior Essence Rose bau dia seakan sama . . Ada 2 size ✔30ML RM39 ✔120ML RM79 . #herv #hervnatural #hervkl #hervselangor #hervessence #hervserdang #hervbangi #hervupm #hervserikembangan #hervbalakong #glassskin #kulitglowing #hervsoothehydracleanser #hervexfoliator #hervboc #kulitberminyak #kulitkering #sunrivalherv #sunrival

SOOTHE HYDRA CLEANSER . Cleanser yang bertindak sangat lembut pada wajah biarpun pada kulit sensitif. Membersih secara mendalam tapi dalam masa sama mengekalkan kelembapan semulajadi kulit. . Impikan 'glass skin' yang glowing flawless? Mulakan dengan rutin penjagaan kulit paling asas iaitu membersihkan kulit dengan betul! . Fungsi & Kelebihan Herv Soothing Hydra Cleanser : . 🌸 Bebas SLS 🌸 Tidak berbuih 🌸 Sesuai untuk semua jenis kulit 🌸 Membersihkan kotoran & makeup dengan sempurna. 🌸 Mengandungi efek soothing yang nyaman pada kulit. 🌸 Tinggi kandungan Vitamin C, nutrisi yang bagus untuk kulit. 🌸 Mencerah & menganjalkan kulit. 🌸 Dengan 2x ganda Hydration untuk kulit lembap sepanjang hari! . 2 pilihan untuk disesuaikan dengan jenis kulit . - Soothe Hydra Cleanser Strawberry 🍓 - Soothe Hydra Cleanser Mixberry 🍇 . Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #herv #hervnatural #healthyskin #kulitchingching #kulitbersinar #bareskinface #skincareroutine #kulitbersih #kulitsihat #kulitberseri #lessmakeup #flawlessskin #oilcleanserherv #exfoliatorherv #cleanserherv #essenceherv #menganjalkankulit #pudarkanparutjerawat #merawatkulit #kulitgebu #cerahkankulit #melembapkankulit #mengatasimasalahkulit #hervmachang #hervkelantan #codmachang #codkelantan #openagent #opendropship #sititehabeauty

SOOTHE HYDRA CLEANSER . Cleanser yang bertindak sangat lembut pada wajah biarpun pada kulit sensitif. Membersih secara mendalam tapi dalam masa sama mengekalkan kelembapan semulajadi kulit. . Impikan 'glass skin' yang glowing flawless? Mulakan dengan rutin penjagaan kulit paling asas iaitu membersihkan kulit dengan betul! . Fungsi & Kelebihan Herv Soothing Hydra Cleanser : . 🌸 Bebas SLS 🌸 Tidak berbuih 🌸 Sesuai untuk semua jenis kulit 🌸 Membersihkan kotoran & makeup dengan sempurna. 🌸 Mengandungi efek soothing yang nyaman pada kulit. 🌸 Tinggi kandungan Vitamin C, nutrisi yang bagus untuk kulit. 🌸 Mencerah & menganjalkan kulit. 🌸 Dengan 2x ganda Hydration untuk kulit lembap sepanjang hari! . 2 pilihan untuk disesuaikan dengan jenis kulit . - Soothe Hydra Cleanser Strawberry 🍓 - Soothe Hydra Cleanser Mixberry 🍇 . Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #herv #hervnatural #healthyskin #kulitchingching #kulitbersinar #bareskinface #skincareroutine #kulitbersih #kulitsihat #kulitberseri #lessmakeup #flawlessskin #oilcleanserherv #exfoliatorherv #cleanserherv #essenceherv #menganjalkankulit #pudarkanparutjerawat #merawatkulit #kulitgebu #cerahkankulit #melembapkankulit #mengatasimasalahkulit #hervmachang #hervkelantan #codmachang #codkelantan #openagent #opendropship #sititehabeauty

SOOTHE HYDRA CLEANSER . Cleanser yang bertindak sangat lembut pada wajah biarpun pada kulit sensitif. Membersih secara mendalam tapi dalam masa sama mengekalkan kelembapan semulajadi kulit. . Impikan 'glass skin' yang glowing flawless? Mulakan dengan rutin penjagaan kulit paling asas iaitu membersihkan kulit dengan betul! . Fungsi & Kelebihan Herv Soothing Hydra Cleanser : . 🌸 Bebas SLS 🌸 Tidak berbuih 🌸 Sesuai untuk semua jenis kulit 🌸 Membersihkan kotoran & makeup dengan sempurna. 🌸 Mengandungi efek soothing yang nyaman pada kulit. 🌸 Tinggi kandungan Vitamin C, nutrisi yang bagus untuk kulit. 🌸 Mencerah & menganjalkan kulit. 🌸 Dengan 2x ganda Hydration untuk kulit lembap sepanjang hari! . 2 pilihan untuk disesuaikan dengan jenis kulit . - Soothe Hydra Cleanser Strawberry 🍓 - Soothe Hydra Cleanser Mixberry 🍇 . Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #herv #hervnatural #healthyskin #kulitchingching #kulitbersinar #bareskinface #skincareroutine #kulitbersih #kulitsihat #kulitberseri #lessmakeup #flawlessskin #oilcleanserherv #exfoliatorherv #cleanserherv #essenceherv #menganjalkankulit #pudarkanparutjerawat #merawatkulit #kulitgebu #cerahkankulit #melembapkankulit #mengatasimasalahkulit #hervmachang #hervkelantan #codmachang #codkelantan #openagent #opendropship #sititehabeauty

READY STOCK‼️ READY STOCK‼️ . Sesuai dijadikan hadiah hari lahir, suprise, hantaran pertunangan ataupon hantaran perkahwinan! 😍😍😍 . White Tea & Citrus Satin Hands Pampering Set Mary Kay onzz salesss!!! 🎉 Diskaun 19% gaisss. Dari RM156, now jadi RM126 shj!! 😱 . Yang dah lama teringin nak try, time lah uols kena grab tauu! . Jom Buat Spa Sendiri Dekat Rumah 😘 . Booking sekarang untuk dapatkan GIFT istimewa dari najwa! 😍 . Free postage ❤ Free gift ❤ Jom whatsapp najwa cepatt ❤ . Whatsapp 0188701229 Najwa Beauty consultant . #bazarpaknil #timewise3d #marykaymysg #herv #sephoramalaysia #duckscarves #likeforlikes#likeforfollow #likeforlikeback #bellaamara #lelakimuyangdulu #mirafilzah #marykayperlis #marykaypahang #marykaykotabharu #marykaymelaka#marykaycheras #marykaykualalumpur#marykayterengganu #marykaykuching #marykaysabah #marykaypenang #marykayselangor#partimejogja

White Tea & Citrus Satin Hands Pampering Set Mary Kay onzz salesss!!! 🎉🎉 . Diskaun 19% gaisss. Dari RM156, now jadi RM126 shj!! 😱 . Yang dah lama teringin nak try, time lah uols kena grab tauu! . Set yang cantik ni juga sesuai dijadikan set hadiah hari lahir, suprise, hantaran pertunangan ataupon hantaran perkahwinan 😍 . . Jom Buat Spa Sendiri Dekat Rumah 😘 . . NEW SATIN HANDS PAMPERING SET mengandungi: . . ❤️PROTECTING SOFTENER.. . -Membantu menyokong penghalang kelembapan kulit, menguncikan kelembapan.. . -Formula bebas wangian dapat melembap dan melindungi kulit, menyediakan kulit untuk pengalaman spa yang mengujakan! . . ❤️NEW! REFINING SHEA SCRUB.. . -Mengelupaskan kulit dengan lembut dan berkesan. Ia juga boleh menghilangkan sel-sel kulit mati yang kusam dan kering di tangan dan kaki anda!.. . -Mengandungi Shea Butter agar kulit tampak lebih licin dan lembut . . ❤️NEW! NOURISHING SHEA CREAM.. . -Krim yang mengandungi Shea Butter Menyuntikkan kelembapan ke dalam kulit dengan segera . -Secara klinikalnya terbukti kulit dapat dilembapkan sepanjang 24 jam . -Mengandungi minyak aprikot, kesumba, dan bunga matahari, kesemua ini terbukti kaya dengan vitamin A, E dan omega - 3 . . Bukan muka je tau yang kena jaga tangan pon penting jugaa..😘 . . Booking sekarang untuk dapatkan GIFT istimewa dari najwa! 😍 . Free postage ❤ Free gift ❤ Jom whatsapp najwa cepatt ❤ . Whatsapp 0188701229 Najwa Beauty consultant . #bazarpaknil #timewise3d #marykaymysg #herv #sephoramalaysia #duckscarves #likeforlikes#likeforfollow #likeforlikeback #bellaamara #lelakimuyangdulu #mirafilzah #marykayperlis #marykaypahang #marykaykotabharu #marykaymelaka#marykaycheras #marykaykualalumpur#marykayterengganu #marykaykuching #marykaysabah #marykaypenang #marykayselangor#partime

Menangis tengok kulit Mommy😭 OK! I is jealous😭 Mommy ni walaupun tak make up cantik jer, tapi lepas make up lagi lar macam bidadari😍 Benarlah kata Mommy, make up yang cantik bermula dari canvas yang superb👌 Sebab tu Mommy selalu pesan jangan pernah culas buang daki setiap hari, sebab tu lar rahsia kulit flawless Mommy😍 #herv #kakmanisteamwork #hervnaturallabuan

HERV - LUXE ESSENCE ADVANCE Secara asasnya, essence nie merupakan step SEBELUM pemakaian serum. Essence bersifat lebih ringan daripada serum kerana essence mostly waterbase tapi ada juga bersifat sedikit likat Certain orang yang alah / sensitive pada serum boleh guna essence as ALTERNATIVE kerana mostly serum bersifat likat . Dalam HERV LUXE ESSENCE ADVANCE , kita menumpukan untuk : - BRIGHTENING Effect. Maksudnya mencerahkan skin especially yang ada DARK SPOT, UNEVEN SKIN TONE dan dapat MEMBANTU untuk yang ada Masalah KULIT KUSAM dan tak bermaya. - Skin Activating Treatment Maksudnya dia dapat MEMBANTU masalah skin dari dalam kerana partikal dia HALUS dan WATERBASE. Dapat Meresap ke dalam Pori kita. Sangat SESUAI utk SENSITIVE and ACNE SKIN - Youth Essence Ini adalahh IMPIAN setiap ORANG! Why Herv punya essence beza daripada hat lain? Sebab Herv punya essence dari Rose Water and Rose Essential Oil utk bau dia. Ni bukan yang Mur2 punya bau Rose. Bau dia memang ada effect calming. Kalau korang pernah pakai Dior Essence Rose bau dia seakan sama . Effect? Baka A Class kaching! Apa Kebaikan Rose Water and Rose Essential Oil? Sangat banyakkkkkkk CARA PAKAI 1. "PRACTICE 7 SKIN LAYER METHOD “ Apa tu? Dap2 essence di muka sebanyak 7 lapisan dan tunggu sehingga setiap lapisan meresap and continue step sehingga 7x dan korang boleh lihat perbezaan KETARA . Skin akan jadi lebih MOIST and GLOW! Sebab skin kita dah CUKUP BOOSTER! Makanan dh cukup. Bila skin dah cukup moist dah tak nampak muka berumur. Ini SERIUS. Punca muka nampak lebih berumur sebab pertamanya SKIN Kita kurang BOOSTER and KERING . CARA PAKAI NO 2: Ambil cotton pas and titis HERV Essence dan tekap cotton pad di muka. Buat Sebagai MASK! ESSENCE is HEART OF KOREAN SKINCARE. Konsepnya. U buat u dapat. Nk healthy skin? Meh cuba Herv essence Ada 2 Size "On the Go"Size ( 30 ML) RM39 Full Size ( 120 ML) RM79 Jom Whatsapp ila 0122616029 . . #herv #hervnatural #hervnaturalskincare #hervessence #essence #roadtoglassskin #ilahervampang #codampangkl #dropshipwanted

Giler la 3hari pakai essence pun boleh nampak jerawat dah kecut. Cuma nak hilangkan parut ambil masa sikit😊 . . So korang korang tak nak cuba jugak ke?? #herv #hervdeepandglowexfoliator #hervnaturalskincare #hervskincaremalaysia #hervessence #herv #hervnatural #hervnatural #dropshipwanted #ilahervampang #codampangkl

[HERV NATURAL MAKIN #viral] . Nak tahu tak #hervnatural ni produk berasaskan tumbuh-tumbuhan yg raw material nya di import dari Korea. Founder memilih bahan-bahan yg diguna pakai dlm produk kecantikan yg dah establish di Korea. Di Malaysia, ianya dikilangkan di kilang berstatus GMP. Memiliki kkm dan halal digunakan setiap lapisan masyarakat. . Jadi, jika anda sayangkan kulit wajah tidak kira anda berstatus datin atau datin sri malahan rakyat #marhaen juga amat digalakkan utk mencuba produk viral ini. Herv skincare makin mendapat tempat di hati rakyat Malaysia sehingga hq terpaksa mengeluarkan lebih produk utk memenuhi demand. . Apa yg anda bakal dapat sekiranya anda menggunakan herv skincare : 🌸Kulit yg sihat 🌸Wajah natural #beauty 🌸Awet muda 🌸Moist skin 🌸Glowing skin 🌸Tiada pengelupasan 🌸No dark spot 🌸Bebas jerawat / jeragat . Ramai yg dah mengamalkan herv skincare dlm rutin penjagaan wajah mereka. Anda bila lagi? Sila dapatkannya hari ni. #herv #essencecosmetics #magicscrub #cleanseroil #ilahervampang #codampangkl

ada lagi yang simpan daki ? jangan perap daki tu lama-lama dalam skin, nanti macam-macam masalah datang lagi 💋 brightening oil cleanser ada dua size tauu. click je link dekat bio tu... atau ws ila terus www.wasap.my/60122616029/boc #hervnatural #herv #boc #cleansingoil #ilahervampang #codampangkl #dropshipwanted

Thank you Sis Marinah dari Kelantan!! Dah lama teringin nak pkai Mary Kay... Sis marinah dah cuba macam2 produk sebelum ni, moga Mary Kay akan menjdi pilihan yg terakhir utk skin sis 😍😘. Pilihan yg bijak grab set timewise 3D time2 sales, mmg jimaat!! 👍👍👍 . Timewise Miracle Set 3D💞 . ✔️4 in 1 Cleanser Mampu bertindak untuk (1) menghilangkan kekotoran pada kulit (2) menghasilkan kulit yang bersih (3) membuang kulit mati dan (4) mencerahkan kulit . ✔️TimeWise Age Minimize 3D Day Cream SPF 30 Broad Spectrum Sunscreen Memberi kelembapan pada kulit disamping menyediakan perlindungan spektrum luas UVA / UVB. Ia memulihkan kerosakan pada kulit secara semula jadi, membantu mengurang kelihatan garis-garis halus. . ✔️TimeWise Age Minimize 3D Night Cream Bertindak untuk membantu membina semula kulit. Ia memulihkan kerosakan pada kulit secara semula jadi, kelihatan muda dan membantu mengurang kelihatan garis-garis halus dan kedutan. Ia juga meningkatkan daya kekuatan pada kulit. . Whatsapp najwa untuk free consultation 😉 . Love , najwa ❤️ www.wasap.my/60188701229 ( Jangan lupa save no kita tau🙊 ) . #bazarpaknil #timewise3d #marykaymysg #herv #sephoramalaysia #likeforlikes#likeforfollow #likeforlikeback #bellaamara #mirafilzah #happyholidays #timefreedom #sobella #sweetdreams #kulitsihat #marykayselangor #marykayjohor#marykayalorsetar#perak #marykayperlis #marykaypahang #marykaykotabharu #marykaymelaka #diamondring #marykaykualalumpur#marykayterengganu #marykaykuching #marykaysabah #marykaypenang #marykayselangor #partime

Simple je harini dengan “no foundation makeup”. Alah nak klua p tapau makanan jek tadi. Tapi pikirrr eh kalau tak pakai sunscreen kang mau salam legam muka kak ecah ni 😬🌞 So amaciammm korang yang dah try sunrival ni? Onzzz tak? Hehe. Yang belum try eh mohh ler risik risik kat kak ecah. Swipe sebelah untuk tengok sendiri tekstur musuh mentari ni 🤪 Lipmatte and eyeshadow pulak opkos ditaja oleh SoBella. Tak curang k. Full tutorial ada dekat story 😘 - #herv #hervskincare #hervnatural #sharing #teamecahbunjut #teamdada #opendropship #openagent #hervpuchong #hervcyberjaya #hervputrajaya #hervserikembangan #hervselangor #hervxsobella #barefacedbeauty #senangsolat #kakecahshares #hervian #brighteningoilcleanser #soothehydracleanser #hervexfoliator #hervessence #roadtoglassskin #sobella #muamalaysia #anaktido #syoknakmakeup 😆

HERV LUXE ESSENCE ADVANCE Secara asasnya, essence nie merupakan step SEBELUM pemakaian serum. Essence bersifat lebih ringan daripada serum kerana essence mostly waterbase tapi ada juga bersifat sedikit likat Dalam HERV LUXE ESSENCE ADVANCE kita menumpukan untuk BRIGHTENING Effect. . Catalogue here⤵ #hervtlb KKM : NOT180904461K Kuantiti dan Harga RM39.00 (30ml) RM79.00 (120ml) Postage : RM8.00 SM, RM13.00 SS Kesan terbaik yg pengguna ♥️Kulit tegang dan anjal ♥️Merawat liang pori terbuka ♥️Wajah lembut dan berseri ♥️Tiada lagi garis halus ♥️Awet muda ♥️Kulit lebih cerah ♥️Bintik hitam berkurangan ♥️Jerawat dan jeragat semakin pudar ♥️Tiada lagi jerawat pasir ♥️Menutup liang pori ♥️Mengelak pengumpulan sebum ♥️Meratakan tona wajah Ingredients List Aqua, Sodium Hyaluronate, Propanediol, Butylene Glycol, Water, Cantella Asiatica Extract, Polygonum Cuspidatum Root Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Camellia Sinensis Leaf Ectract, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Ectract, Chamomilla Recutita (Matricaria), Flower Extract, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin. How To Use Oil Cleansing > Cleanser > Toner > Herv Luxe Essence Advance > Serum > Moisturizer . ❣️CARA PAKAI 1❣ "PRACTICE 7 SKIN LAYER METHOD “ Dap2 essence di muka sebanyak 7 lapisan dan tunggu sehingga setiap lapisan meresap and continue step sehingga 7x dan korang boleh lihat perbezaan KETARA . Skin akan jadi lebih MOIST and GLOW! Sebab skin kita dah CUKUP BOOSTER! Makanan dh cukup. Bila skin dah cukup moist dah tak nampak muka berumur . ❣️CARA PAKAI NO 2 ❣️ Ambil cotton pas and titis HERV Essence dan tekap cotton pad di muka. Buat Sebagai MASK . #herv #hervhq #hervnatural #hervnaturalmalaysia #hervoilcleanser #hervexfoliator #hervessence

Apa yang buat kan sun rival ni beza dengan suncreen yang lain . Pertama bau dia yang wangi. Bau sweet2 berry gitu. Bahan yang ade dalam dia kalau korang tengok semua nye bagus. . Contoh COCONUT OIL korang tahu tak minyak kelapa ni dia bagus sebab memiliki kemampuan untuk melindungi kulit dari sinar UV. Penuh dengan antioksidan dan juga membantu kulit mempertahankan kelembapan kulit. . JOJOBA OIL yang ini kebanyakan bahan kosmetik gunakan sebab power dia dapat mencegah kulit dari kering kerana kandungan wax ester dalam jojoba oil ni berperanan melindungi permukaan kulit. Mencegah jerawat pun boleh dengan jojoba oil ni. . Nampak power tak SUN RIVAL ni. Bukan calang2 tau bahan dalam dia. Rasa kena dapat kan mestilah. Bahan baik produk kualiti rugi tak dapat kan uolsss. . Klik je no kt link bio tu. Senang kerja kan . #herv #hervnatural #hervnaturalhq #hervsunrival #sunscreen #sunscreenhervnatural #hervbandarpenawar #hervdesaru #hervpengerang #hervkotatinggi #hervkulai

❤Herv Natural Skincare❤ ✔️Set full ✔️Set travel ✔️Loose pun ada Road to glass skin.. 😊 #herv #hervnatural #skincare

❤Herv Natural Skincare❤ ✔️Set full ✔️Set travel ✔️Loose pun ada Road to glass skin.. 😊 #herv #hervnatural #skincare

❤Herv Natural Skincare❤ ✔️Set full ✔️Set travel ✔️Loose pun ada Road to glass skin.. 😊 #herv #hervnatural #skincare

𝑩𝒆𝒓𝒂𝒑𝒂 𝑯𝒂𝒓𝒈𝒂 𝑯𝒆𝒓𝒗 𝒏𝒊 ? (Swipe left) Bnyk kali sgt zu dapat soalan yg sama .. derang ingtkan harga mhal sgtt 😅 Alhamdulillah mampu milik untuk semuaaa 🤭 . . #skincareroutine #korea #hervmalaysia #hervshoppe #hervoriginal #smartsavings #herv #skincare #skincaretips #skincareproductreview #skincarenatural #oilcleanser

HERV Sun Rival ni sejenis sunscreen with spf 50. Colorless & and will protect our skin from uva & uvb. ● Lepas pakai ni, boleh makeup macam biasa. ● Whatsapp 012-2554386 or klik link for details.

HERV Sun Rival ni sejenis sunscreen with spf 50. Colorless & and will protect our skin from uva & uvb. ● Lepas pakai ni, boleh makeup macam biasa. ● Whatsapp 012-2554386 or klik link for details.

HERV NATURAL merupakan produk KHAS untuk DOUBLE CLEANSING METHOD & DEEP CLEANSING bagi anda yang mementingkan penjagaan wajah & kebersihan kulit. . . 2 ITEM yang WAJIB dimiliki antaranya ialah: . 🔸 BRIGHTENING OIL CLEANSER 🔸 HERV LUXE ESSENCE ADVANCE #herv #hervhq #hervnatural #hervnaturalhq #hervnaturalmalaysia #petuacantik #hervoilcleanser #hervexfoliator #hervessence #agentwanted #dropshipwanted #tipscantik #tipsglowing #kakimekap #muamalaysia #makeupartistkl #muaselangor

Pimmm pimmm pommm pommm🔊🔊 Sun-Rival Herv is now available😍😍😍 Yang berminat untuk dapatkan Sun-Rival, boleh klik link👇 www.wasap.my/60195330523 Jom lindungi kulit dengan SUN-RIVAL😎 #herv #kakmanisteamwork #hervnaturallabuan

💎 HERV BRIGHTENING OIL CLEANSER💎 . . 🌻 Bertindak sebagai make up remover dan menanggalkan sisa kotoran dengan mendalam sehingga ke liang pori. Bersifat antibakteria, membantu mengecutkan jerawat dengan cepat. Mengandungi Vitamin C yang membantu mencerahkan kulit. . . 🌻 Disarankan untuk digunakan sebagai Oil Based Cleansing dalam teknik DOUBLE CLEANSING. Amalkan secara konsisten 2x sehari samada mekap atau tidak. RM79 only + FREE GIFT Please whatsapp link di bio for more details yer #herv #hervhq #hervnatural #hervnaturalhq #hervnaturalmalaysia #petuacantik #hervoilcleanser #hervexfoliator #hervessence #agentwanted #dropshipwanted #tipscantik #tipsglowing #kakimekap #muamalaysia #makeupartistkl #muaselangor

Di datangi dengan 2 pilihan sama ada 30ml or 120ml. Korang akan jatuh cinta sangat2 🥰 Dengan setiap pembelian mana-mana produk herv, sis akan sertakan sekali dengan SPECIAL FREE GIFT 🎁 tau. Korang taknak ke? Hehe #herv #hervhq #hervnatural #hervnaturalhq #hervnaturalmalaysia #petuacantik #hervoilcleanser #hervexfoliator #hervessence #agentwanted #dropshipwanted #tipscantik #tipsglowing #kakimekap #muamalaysia #makeupartistkl #muaselangor

Nak kulit ching ching, wajib cuba herv memang akan nampak perbezaannya 😉 . WA 📲017 3733 778 to order . 🎁Free Gift 📮Postage Everyday 🚗Cod Available with Charge 📍Wangsa Maju 📍Setiawangsa 📍Setapak 📍UTM Semarak 📍UK Perdana 📍Ampang Point . #hervnaturalskincare

Benda wajib dipakai setiap hari tanpa miss. HEALTHY SKIN bukan lagi Option. 😘 . 🌸Herv Brightening Oil Cleanser 60ml RM35 🌸Herv Luxe Essence 30ml RM39 🌸Herv Sun Rival 20ml RM49 . WA 📲017 3733 778 to order . 🎁Free Gift 📮Postage Everyday 🚗Cod Available with Charge 📍Wangsa Maju 📍Setiawangsa 📍Setapak 📍UTM Semarak 📍UK Perdana 📍Ampang Point .

Yang ni pun I tak sabar nak try. Sun-rival @hervnatural_hq. Sunscreen ni tidak ada color tau. So bila mix dengan foundation or bedak tak nampak bercapuk. - Swipe sebelah untuk tengok tekstur😎. - #herv #hervnatural #hervhq #hervnatural #organicproduct #skincare #essence #cleansingwater #exfoliator #halal #luluskkm #roadtoglassskin #makeupremover #skincareroutine #skincaretips #hervnaturalskincare#sunrivalhervnatural #hervnatural #sunrival

GLOWING + MATA CANTIK LETOP... 3 ITEM 1HARGA.. . ▶️1minuteMiraclefoundation ▶️1minuteMiracleMascara ▶️1minuteMiracleEyebrow . 3 item super unik ni ada harga COMBO tau.. Harga asal RM111 HARGA COMBO cuma #rm96 jerrr... . Berminat klik link 👇 http://meletopcantik.wasap.my ❤ Cod bangi, kajang, bndr seri putra, bukit mahkota, putrjya, nilai, semenyih, puchong, cheras, seri kembangan, BTHO, shah Alam, Kuala selangor dan berdekatannya. ❤ Pos 1 Malaysia #meeracle #fjura #bellaz #nrc #1mm #okaya #adreana #khaf #hbv #herv #bougasbeauty #perfumeparadise #alaska #royalpine #bettybeauty #sbb #honeybee #syok #klubnalaleh #lauriene #omg #nafura #ekinbeauty #teamhairani #trulooks #yarra #dropshipwanted #agentwanted #wawacosmetics

Benda wajib dipakai setiap hari tanpa miss. HEALTHY SKIN bukan lagi Option. 😘 . 🌸Herv Brightening Oil Cleanser 150ml RM75 🌸Herv Luxe Essence 30ml RM39 🌸Herv Sun Rival 20ml RM49 . WA 📲017 3733 778 to order . 🎁Free Gift 📮Postage Everyday 🚗Cod Available with Charge 📍Wangsa Maju 📍Setiawangsa 📍Setapak 📍UTM Semarak 📍UK Perdana 📍Ampang Point .

MANFAAT HERV ESSENCE 1. Bersifat antiseptik untuk sembuhkan luka/radang kulit 2. Tingkatkan keanjalan kulit 3. Elak pembentukan kedut 4. Pudarkan parut jerawat/chicken pox, luka pembedahan, stretchmark dengan cepat 5. Aromanya yang segar dapat hilangkan stress 6. Bersifat anti radang yang dapat merawat kemerahan kulit 7. Merawat jerawat dan rosacea 8. bertindak sebagai penapis kepada pelbagai jangkitan kulit 9. Tinggi kandungan Vitamin C sebagai agent pencerah kulit dan merawat pelbagai masalah kulit #essence #herv #shahalam #sayajual

Siapa yang suka mekap tu cukup ke korang bersihkan muka guna pencuci biasa ? . Rasa semua sisa mekap tu hilang tak ? . Korang kena tahu bahan yang ade dalam kosmetik tu kalau tak cuci bersih dia akan masuk kat pori pori kita Sumbat dan last sekali jadi jerawat. Nak ke ? . Herv oil cleanser ni boleh atasi. Ade 2 saiz tau saiz travel rm 35 Saiz standard rm 75 . Nak order ⤵️ 📲 Please Klik link @ bio/ DM❤️ . #hervampang #hervnatural #skincare #kulitsihat #hervnatural #hervskincare #hervampang #hervbeauty #hervampang #hervskincare #hervnatural #hervskincare #herv #hervpatiorange #hervoilcleanser #hervscrub #hervkulitpantul #glassskin #hervessence #essencekorea #essenceairsaka #doublecleansing #patiorange #scrubpeach #hervskincare #hervampang #hervkl #hervkualalumpur #codampang #selfpickup #hervset #premiumcombo #hervskin #naturalskin #skinbogel #beautifulskin

. AGENT HERV DI PERLUKAN !! PULANG MODAL SEAWAL 1MINGGU ! . Nak jadi agent produk HERV dgn modal serendah rm300 je ? sesuai untuk suri rumah yang nak cuba bisnes online nak bantu suami , student yang nk tambah duit tepi . ✔️ pulang modal seawal 1 minggu , janji focus ! ✔️ bahan marketing , gambar semua HQ support ✔️ reward gold kalau capai target , duit masyuk , reward lagi. perghh ! Apa yang paling best jadi AGENT HERV : - MUDAH JUAL DAN MASYUKKKK, brand HERV di kenali, promot2 sikit dah ada yang nak beli . Jom buat part time ! cuba2 dulu pun takpe,, berminat ? KLIK LINK www.wasap.my/60192638768/AGENTHERV www.wasap.my/60192638768/AGENTHERV www.wasap.my/60192638768/AGENTHERV . . 📲 Whatsapp 019-2638768 . Follow : @hervnaturalmalaysia . . #herv #hervhq #hervnatural #hervnaturalmalaysia #hervnaturalhq #kualalumpur #selangor #putrajaya #melaka #pahang #puncakjalil #serikembangan #johor #shahalam #perak #penang #seremban #melaka #kelantan #terengganu #pahang #sabah #sarawak #tipscantik #tipsglowing #kakimekap #muamalaysia #muakl #muaklang #agentwanted #dropshipwanted

Mencari SUNBLOCK jenis TAK MELEKIT. Ringan je. Rasa cam tak apply ape ape Ni dia 🌻Sun-Rival Herv🌻 Sejenis mineral sunscreen. Akan melindungi kulit dengan memantulkan UV rays dari diserap dalam kulit Perlindungan dari UVA dan UVB dapat mengelakkan kulit menjadi kusam, terhasilnya jeragat, kedutan muncul. Paling worse UV rays menyebabkan kanser kulit Bau yang sangat Wangi. Bau Strawberry. Efek sejuk sejuk dengan adanya Mint Hanya RM 49 dengan 20 ml. Korang dapat beri perlindungan pada kulit Nak order wasap sis 0124370209 atau klik link di Bio @finabeautycare #herv #hervnatural #hervipoh #sunscreen #sunscreenherv #skincare #ipoh #ipohperak #codipoh #codmedangopeng #codstation18 #codtamancempaka #politeknikungkuomar #makeupoftheday #kulitkusam #kulitjeragat #teamdira

Mencari SUNBLOCK jenis TAK MELEKIT. Ringan je. Rasa cam tak apply ape ape Ni dia 🌻Sun-Rival Herv🌻 Sejenis mineral sunscreen. Akan melindungi kulit dengan memantulkan UV rays dari diserap dalam kulit Perlindungan dari UVA dan UVB dapat mengelakkan kulit menjadi kusam, terhasilnya jeragat, kedutan muncul. Paling worse UV rays menyebabkan kanser kulit Bau yang sangat Wangi. Bau Strawberry. Efek sejuk sejuk dengan adanya Mint Hanya RM 49 dengan 20 ml. Korang dapat beri perlindungan pada kulit Nak order wasap sis 0124370209 atau klik link di Bio @finabeautycare #herv #hervnatural #hervipoh #sunscreen #sunscreenherv #skincare #ipoh #ipohperak #codipoh #codmedangopeng #codstation18 #codtamancempaka #politeknikungkuomar #makeupoftheday #kulitkusam #kulitjeragat #teamdira