#hijabfesyen

54,677 posts tagged with #hijabfesyen

Photos and Videos about #hijabfesyen

(@siriustouch)

2 Hours Ago

السَّلَامُ عَلَيْكُمْ‬......❤ Tudung: Ryanees Design: Las Vegas Restocked! Restocked dengan warna2 baru. Full glitter. 😍😍😍 . 🔹tak perlu gosok 🔸tak perlu pakai inner, pin/ jarum 🔹pelbagai design & tone warna 🔸hanya sarung & go. 🔹sesuai untuk traveler 🔸kain jenis cotton kait . Order : Whatsapp 0173309003 @ Klik Link →www.wasap.my/60173309003 . Follow @siriustouch di Facebook & Instagram. TQ. . #ryanees #wanita #semiinstantshawl #knittedshawl #tudung5saat #bazarpaknil #tudungbudak #hijabfortraveller #shawl #tudung #tudungmalas #tudungtravel #hijabfesyen #tudungknitted #instantshawl #hijabtutorial #cikgu #tudungbawal #jururawatmalaysia #innersnowcap #tudungsarung #malaysia #hijabster #malaysiaonlineshopping #ryaneeslasvegas #ryaneesshawl #malaysiafashion

(@siriustouch)

2 Hours Ago

السَّلَامُ عَلَيْكُمْ‬......❤ Tudung: Ryanees Design: Cappadocia Restocked! Restocked dengan warna2 baru. Full glitter. 😍😍😍 . 🔹tak perlu gosok 🔸tak perlu pakai inner, pin/ jarum 🔹pelbagai design & tone warna 🔸hanya sarung & go. 🔹sesuai untuk traveler 🔸kain jenis cotton kait . Order : Whatsapp 0173309003 @ Klik Link →www.wasap.my/60173309003 . Follow @siriustouch di Facebook & Instagram. TQ. . #ryanees #wanita #semiinstantshawl #knittedshawl #tudung5saat #bazarpaknil #tudungbudak #hijabfortraveller #shawl #tudung #tudungmalas #tudungtravel #hijabfesyen #tudungknitted #instantshawl #hijabtutorial #cikgu #tudungbawal #jururawatmalaysia #innersnowcap #tudungsarung #malaysia #hijabster #malaysiaonlineshopping #ryaneescappadocia #ryaneesshawl #malaysiafashion

(@siriustouch)

2 Hours Ago

السَّلَامُ عَلَيْكُمْ‬......❤ Tudung: Ryanees Design: Atlantic City Restocked! Restocked dengan warna2 baru. Full glitter. 😍😍😍 . 🔹tak perlu gosok 🔸tak perlu pakai inner, pin/ jarum 🔹pelbagai design & tone warna 🔸hanya sarung & go 🔹sesuai untuk traveler 🔸kain jenis cotton kait . Order : Whatsapp 0173309003 @ Klik Link →www.wasap.my/60173309003 . Follow @siriustouch di Facebook & Instagram. TQ. . #ryanees #wanita #semiinstantshawl #knittedshawl #tudung5saat #bazarpaknil #tudungbudak #hijabfortraveller #shawl #tudung #tudungmalas #tudungtravel #hijabfesyen #tudungknitted #instantshawl #hijabtutorial #cikgu #tudungbawal #jururawatmalaysia #innersnowcap #tudungsarung #malaysia #hijabster #malaysiaonlineshopping #ryaneesatlanticcity #ryaneesshawl #malaysiafashion

(@siriustouch)

2 Hours Ago

السَّلَامُ عَلَيْكُمْ‬......❤ Tudung: Ryanees Design: Dubai Restocked! Restocked dengan warna2 baru. Full glitter. 😍😍😍 . 🔹tak perlu gosok 🔸tak perlu pakai inner, pin/ jarum 🔹pelbagai design & tone warna 🔸hanya sarung & go. 🔹sesuai untuk traveler 🔸kain jenis cotton kait . Order : Whatsapp 0173309003 @ Klik Link →www.wasap.my/60173309003 . Follow @siriustouch di Facebook & Instagram. TQ. . #ryanees #wanita #semiinstantshawl #knittedshawl #tudung5saat #bazarpaknil #tudungbudak #hijabfortraveller #shawl #tudung #tudungmalas #tudungtravel #hijabfesyen #tudungknitted #instantshawl #hijabtutorial #cikgu #tudungbawal #jururawatmalaysia #innersnowcap #tudungsarung #malaysia #hijabster #malaysiaonlineshopping #ryaneesdubai #ryaneesshawl #malaysiafashion

(@rosnizannawi)

3 Hours Ago

ASSALAMUALAIKUM.. PERUT DAH KENYANG KE TU?? @ilhamqasehofficial #ilhamqaseh #tudung #tudungonline #tudungviral #tudungbawal #tudungknitted #sayajualtudung #ladyboss #hijab #hijabfesyen #hijabootd

(@ryanees2016)

4 Hours Ago

Ryanees Las Vegas ... This glitter design is so in demand that we have to restock again and again. It is well suited for weddings, formal functions or any occasion. Get noticed, wear Ryanees! #ryanees #ryaneesians #ryaneeslasvegas #semiinstantshawl #hijabfortravelers #hijabfortraveler #hijabfortraveller #hijabfortravellers #hijab #shawl #tudung #tudungtravel #hijabfashion #hijabfesyen #nopin #nobrooch #noironing #knittedshawl #knitted #instantshawl #tudung #tudungviral #hijabista #ryaneesusa

(@elandra.hijab)

8 Hours Ago

Alhamdulillah isnin datang lagi.. Seminggu je lagi nak cuti sekolah. Mak2 semua mesti ramai yg dah plan nak bawak anak2 holiday kan. Eksaitedd nyaa... 😄😄 . Jangan lupa untuk plan tudung apa nak bawa. Semestinya Nuraa Instant Hijab yang sangat ohsemmm. Senang sangat nak guna sarung je sekelip mata terus cantik. 😍 Tudung Nuraa ni mesra travel tau, tak payah susah2 nak gosok. Memang best giler Nuraa ni. . Cepat dapatkan Nuraa instant hijab ni untuk menemani percutian sayang semua nnt. Sarung sekali, cantik bak bidadari.. ❤️❤️ . Harga sehelai: S : RM45 M : RM49 L : RM53 (Tidak termasuk postage) . 📱 Whatsapp 0163248904 (klik link di bio) . #tudungsarung #tudungsarungmurah #tudungsarunglabuh #tudungsarungexpress #tudunglabuh #tudungsenangpakai #tudungsoftawning #tudungawninglembut #tudungekspress #tudungexpress #tudunginstant #printedhijab #tudungantitembam #tudungtakpayahgosok #tudungkerja #tudungmudah #instanthijab #instanthijabmurah #tudungcorak #tudungcantik #muslimahfesyen #hijabfesyen #tudungselesa #tudungsarungcorak #muslimahmalaysia #tudungsarungprinted

(@siriustouch)

20 Hours Ago

السَّلَامُ عَلَيْكُمْ‬......❤ Tudung: Ryanees Design: Bandar Seri Begawan #testimoniryanees 😍😍😍 Tak jeles ke sicantik manis dah menggayakan design baru Ryanees. Sis bila lagi? . 🔹tak perlu gosok 🔸tak perlu pakai inner, pin/ jarum 🔹pelbagai design & tone warna 🔸hanya sarung & go. 🔹sesuai untuk traveler 🔸kain jenis cotton kait . Order : Whatsapp 0173309003 @ Klik Link →www.wasap.my/60173309003 . Follow @siriustouch di Facebook & Instagram. TQ. . #ryanees #wanita #semiinstantshawl #knittedshawl #meletop #bazarpaknil #tudungbudak #hijabfortraveller #shawl #tudung #tudungmalas #tudungtravel #hijabfesyen #tudungknitted #instantshawl #hijabtutorial #cikgu #tudungbawal #jururawatmalaysia #innersnowcap #tudungsarung #malaysia #hijabster #malaysiaonlineshopping #ryaneesbandarseribegawan #ryaneesshawl #malaysiafashion

(@siriustouch)

20 Hours Ago

السَّلَامُ عَلَيْكُمْ‬......❤ Tudung: Ryanees Design: Kuala Terengganu #testimoniryanees 😍😍😍 Tak jeles ke sicantik manis dah menggayakan design baru Ryanees. Sis bila lagi? . 🔹tak perlu gosok 🔸tak perlu pakai inner, pin/ jarum 🔹pelbagai design & tone warna 🔸hanya sarung & go. 🔹sesuai untuk traveler 🔸kain jenis cotton kait . Order : Whatsapp 0173309003 @ Klik Link →www.wasap.my/60173309003 . Follow @siriustouch di Facebook & Instagram. TQ. . #ryanees #wanita #semiinstantshawl #knittedshawl #meletop #bazarpaknil #tudungbudak #hijabfortraveller #shawl #tudung #tudungmalas #tudungtravel #hijabfesyen #tudungknitted #instantshawl #hijabtutorial #cikgu #tudungbawal #jururawatmalaysia #innersnowcap #tudungsarung #malaysia #hijabster #malaysiaonlineshopping #ryaneeskualaterengganu #ryaneesshawl #malaysiafashion

(@siriustouch)

20 Hours Ago

السَّلَامُ عَلَيْكُمْ‬......❤ Tudung: Ryanees Design: Kuala Terengganu #testimoniryanees 😍😍😍 Tak jeles ke sicantik manis dah menggayakan design baru Ryanees. Sis bila lagi? . 🔹tak perlu gosok 🔸tak perlu pakai inner, pin/ jarum 🔹pelbagai design & tone warna 🔸hanya sarung & go. 🔹sesuai untuk traveler 🔸kain jenis cotton kait . Order : Whatsapp 0173309003 @ Klik Link →www.wasap.my/60173309003 . Follow @siriustouch di Facebook & Instagram. TQ. . #ryanees #wanita #semiinstantshawl #knittedshawl #meletop #bazarpaknil #tudungbudak #hijabfortraveller #shawl #tudung #tudungmalas #tudungtravel #hijabfesyen #tudungknitted #instantshawl #hijabtutorial #cikgu #tudungbawal #jururawatmalaysia #innersnowcap #tudungsarung #malaysia #hijabster #malaysiaonlineshopping #ryaneessaigon #ryaneesshawl #malaysiafashion

(@elandra.hijab)

1 Day 1 Hour Ago

Apa aktiviti cuti2 weekend sayang2 semua? Keluar memana pun tudung mesti kena cun kan. Macam gambar atas ni. Secantik cantik rama-rama di taman, sama cantiknya dengan koleksi corak tudung sarung nuraa keluaran Chenta Qaseh ni. ❤️ . Adududuu... tangkap cinta dengan corak2 Nuraa ni. Senyum meleret akak setiap kali pakai Nuraa. 😄😄 Cantik menawan bahagia berpanjangan.. . Ada 3 size, S, M dan L. Ada yang berkenan? Kalau ada cecepat la tekan link dekat bio tu. Atau whatsapp akak aje. Kalau lambat mcm siput nanti stock pun dah kena sedut.😁 . Harga sehelai: S : RM45 M : RM49 L : RM53 (Tidak termasuk postage) . 📱 Whatsapp 0163248904 (klik link di bio) . #tudungsarung #tudungsarungmurah #tudungsarunglabuh #tudungsarungexpress #tudunglabuh #tudungsenangpakai #tudungsoftawning #tudungawninglembut #tudungekspress #tudungexpress #tudunginstant #printedhijab #tudungantitembam #tudungtakpayahgosok #tudungkerja #tudungmudah #instanthijab #instanthijabmurah #tudungcorak #tudungcantik #muslimahfesyen #hijabfesyen #tudungselesa #tudungsarungcorak #muslimahmalaysia #tudungsarungprinted

(@rosnizannawi)

1 Day 2 Hours Ago

Simple tapi menarik..latest collection tudung bawal instant @ilhamqasehofficial 😘 . #ilhamqaseh #tudung #tudungonline #tudungviral #tudunginstant #tudungknitted #hijab #hijabfesyen #hijabers #hijabootd #ladyboss

(@butikaludra)

1 Day 3 Hours Ago

Terbaru koleksi pakaian dari @butikaludra sesuai utk yg nak pi function hujung tahun ni or dinner bley gayakan BUSANA ni ya Exclusive & Limited TQ soo much model @myrazetty 😘😘 .. Yg org tak tahu kak Ayu shot Myra time matahari pacak btui kepala .. makeup simple2 by me inspired by kpop look. #busana #dress #muslimahinstyle #hijabfesyen #hijabi #hijabista #fashionmuslimah #aludracollections

(@butikaludra)

1 Day 7 Hours Ago

Tudung awning scuba yg viral di @butikaludra @butikaludra @butikaludra macam2 corak ada! Serlum sj dah siap!! Harga promosi RM15 shj!! Size M. Bminat wasap 0124095074 . . Makeup by @azlianazizan Model @haizasu Video editor @reen_haura . #tudungviral #tudungawningscuba #tudungawning #tudungsarung #tudunginstant #tudung #hijab #tudungmurah #tudungcantik #beautifulhijab #hijabi #hijabfesyen #hijabista #aludracollections

(@tudungsitimurnilovers)

1 Day 4 Hours Ago

Pastinya buat mereka yang bertudung, pemilihan fabrik tudung menjadi isu utama ketika bersukan kerana pengeluaran peluh dan juga keselesaan. Ketika itulah mereka tercari-cari hijab yang selesa dan praktikal untuk dipakai ketika menjalankan aktiviti luar. Apabila bersukan wanita juga mahukan keselesaan di samping mengekalkan penampilan yang cantik. Pada masa sama, mereka juga mahukan pakaian yang menutup bahagian tertentu. Menggunakan fabrik sifon berkualiti tinggi ianya ringan, less ironing, cepat kering dan memberi rasa sejuk ketika dipakai. Bukan itu saja, material yang digunakan itu juga membuatkan tudung cepat kering, sekali gus memberi keyakinan kepada pemakai untuk mengenakannya sepanjang hari. Lebih menarik, bagi mereka yang berwajah bulat, tudung SITIMURNI menggunakan teknik jahitan berganda agar wajah pemakai tampak lebih tirus. JOM BERSITIMURNI ❤️ Tudung SITIMURNI boleh dipakai untuk apa jua majlis, keraian atau dimana sahaja 😍👍 #instantshawl #tudungsitimurni #terengganu #putrajaya #temerloh #hijab #ttdi #johor #kemaman #kuantan #kotadamansara #kedah #hijabfesyen #pahang #perak #bazaaronline #melaka #kelanajaya #muslimahapparel #vendormalaysia #singapore #malaysiaonlineshopping #sale #ejendiperlukan #janapendapatan #ootdmalaysia

(@sellasusanty_mhca)

1 Day 21 Hours Ago

Sampai Kapan Menunda? Mau sampai kapan Menunda untuk sebuah Perubahan ? Tahukah Anda . Menurut Survey 73 persen Orang menyesal karna telat mengambil sebuah Tindakan hanya karna Menunda Mereka menyesal Telat mengambil Langkah yg mungkin membawa Perubahan Besar untuk Hidup mereka Misalkan . Mereka mau nambah Tinggi , tapi usia sudah 35 tahun , akibatnya Gagal dalam Hubungan ataupun Karir Mereka mau punya Payudara Besar tapi Menunda untuk mengambil sebuah Program Akibatnya Gagal Karir dan tidak menemukan Pasangan karna Tidak Menarik Apakah itu Anda orangnya ? Jika YA mulai ambil sebuah Tindakan dari sekarang Jadilah 27 persen Orang yg Mengambil Tindakan dan Meraih apa yg mereka mau Capai Saya yakin Anda adalah 27 persen orang tersebut 😊 Yuk Berubah untuk Perubahan yg Lebih Baik akan Penampilan Anda bersama 😁 📲 LINE.: PAKAR_KESEHATAN 📲 PIN : E38FCA48 📲 WA. : 085551122449 #logomalaysia #logo #logos #butik #butikonline #butikpasta #butikmalaysia #hijabistamalaysia #hijabmalaysia #jualhijab #jualtudung #sayajualtudung #sayajualhijab #tudunglabuh #tudungbawal #sayajualtudungbawal #fesyenmuslimah #fesyen #hijabfesyen #igshopmalaysia #instashopmalaysia #bazaarpaknil #utm #onlineshopmalaysia #shoppingonline #lokalah #igersmalaysia #shahalam #malaysia

(@baju.republic)

1 Day 24 Hours Ago

Bella Basic Jubah . 🎀Design: A-Cut Jubah Cutting with Flowy Width 🎀Material: Exclusive Crepe –Lightweight Flowing 🎀Detailing: BA Plate 🎀Feature: Hidden Pocket, Breast Feeding and Wudhu Friendly 🎀Colour: Black, Deep Maroon, Deep navy Blue, Glacier Grey, Milky Brown . Harga : RM110 . 📱Whatsapp 0163248904 (klik link di bio) . #jubahdress #jubahmalaysia #jubahmuslimah #jubahcantik #jubah #jubahmoden #jubahmurah #jubahmurahmalaysia #jubahmalaysiamurah #bajucantik #bajuwanita #bajumalaysia #bajumalaysiamurah #bajumuslimah #bajumuslimahmalaysia #hijabfesyen #hijabistamalaysia #dresslabuh #dressmuslimah #dressmuslimahmurah #dressmuslimahmurahmalaysia #dressmurah

(@baju.republic)

1 Day 24 Hours Ago

RABECCA JUBAH dari Bella Ammara . 🎀Design: Dress cutting with flueted detailing 🎀Material: Matin Satin Exclusive, Lightweight flowing 🎀Feature: Hidden Pocket and Breastfeed Friendly . Harga Sale : RM84 Postage : 9sm / 14ss . 📱Whatsapp 0163248904 (klik link di bio) . #jubahdress #jubahmalaysia #jubahmuslimah #jubahcantik #jubah #jubahmoden #jubahmurah #jubahmurahmalaysia #jubahmalaysiamurah #bajucantik #bajuwanita #bajumalaysia #bajumalaysiamurah #bajumuslimah #bajumuslimahmalaysia #hijabfesyen #hijabistamalaysia #dresslabuh #dressmuslimah #dressmuslimahmurah #dressmuslimahmurahmalaysia #dressmurah

(@elandra.hijab)

2 Days 2 Hours Ago

Promo 3 helai Tudung sarung Anggerik dari White Petals masih berlangsung ya. Jom buat collection Anggerik, tudung yg cantik dan paling mudah dipakai. Sarung je dah siap. . 🎀Material COTTON LYCRA 🎀 AWNING LEMBUT dan mudah bentuk 🎀TAK PERLU IRON. . Ukuran Size S Labuh depan : 13inci Labuh belakang : 23inci . Ukuran Saiz M Labuh depan - 16inci Labuh belakang - 26 inci . Ukuran Saiz L Labuh Depan - 20 inci Labuh belakang - 31 inci . Harga Sehelai : Size S : RM34 Size M: RM39 Size L : RM45 (Tidak termasuk postage) . Promosi 3 for RM90 (size S) 3 for RM100 (size M) 3 for RM120 (size L) (Tidak termasuk Postage) . 📱Whatsapp 0163248904 (klik link di bio) . #tudungsarung #tudungsarungmurah #tudungsarunglabuh #tudungsarungcotton #tudungsarungexpress #tudungsukan #tudunglabuh #tudungsenangpakai #tudungsoftawning #tudungawninglembut #tudungekspress #tudungexpress #tudunginstant #tudungantitembam #tudungtakpayahgosok #tudungkerja #tudungmudah #instanthijab #instanthijabmurah #tudungplain #tudungcantik #muslimahfesyen #hijabfesyen #tudungselesa