#hilangeyebag

1,787 posts tagged with #hilangeyebag

Photos and Videos about #hilangeyebag

Vshape serum Infinence memang wow sangattt 😍 Apply 2 titis serum ke muka dalam beberapa minit nampak perbezaan 😊 Ternyata nampak perbezaan sangat‼ Haaaa yang perbezaan ni hasil dari CDM Che wan yang tengok hehe . Eyebag kurang ☑ Pipi naik ☑ Garisan senyum kurang ☑ kulit cerah ☑ Nak try? whatsapp ayu 📲http://www.wassap.my/60172660346/VshapeSerum Online Biz |Modal RM 47 | #projekstg Program #2gajisebulan #catchampions #hilangjeragat #hilangparut #hilangeyebag #hilangkendur #hilangjerawat #tegangmuka #kulitlembap #kulitberminyak #mukavshape #pipinaik #hilangdoublechin #projekstg

Vshape serum Infinence memang wow sangattt 😍 Xtahan dngan testimoni kawan2 tentang serum hebat ni.. Cik Zah pn apelg.. Terus cubalah... Apply 2 titis serum ke muka.. Oles lembut2 ikut lawan jam.. Dalam beberapa minit nampak perbezaan 😊 Ternyata serum ni memang best‼ Dlm beberapa minit jer jelas nampak... ☑️V shape ☑️Pipi naik anjal ☑️Garisan senyum kurang ☑️Kedutan mata berkurang ☑️Kulit cerah Ni baru guna beberapa minit.. Klu guna hari2.. Confirm Cik Zah tambah plolesss.. Cmner nk cuba dan nak dapatkan serum nII?? Jgn risau, pm jer sy... Jgn malu2.. Azizah 017-3188540 👇👇👇 Wasap.my/+60173188540/SerumInfinence #hilangjeragat #hilangparut #hilangeyebag #hilangkendur #hilangjerawat #tegangmuka #kulitlembap #kulitberminyak #mukavshape #pipinaik #hilangdoublechin #projekstg

Vshape serum Infinence memang wow sangattt 😍 Apply 2 titis serum ke muka dalam beberapa minit nampak perbezaan 😊 Ternyata nampak perbezaan sangat‼ Haaaa yang perbezaan ni hasil dari saya yang tengok😊 V shape ☑️ Pipi naik anjal ☑️ Garisan senyum kurang ☑️ Kedutan mata berkurang ☑️ Kulit cerah ☑️ Jom dapatkan info & stok dr saya skrg SHAHIDA 012-2463094👇👇👇 Wasap.my/+60122463094/SerumInfinence #hilangjeragat #hilangparut #hilangeyebag #hilangkendur #hilangjerawat #tegangmuka #kulitlembap #kulitberminyak #mukavshape #pipinaik #hilangdoublechin #projekstg

Vshape serum Infinence memang wow sangattt 😍 Apply 2 titis serum ke muka dalam beberapa minit nampak perbezaan 😊 Ternyata nampak perbezaan sangat‼ Eyebag kurang ☑ Pipi naik ☑ Garisan senyum kurang ☑ kulit cerah ☑ 📲www.wasap.my/+60173683552/infinence #hilangjeragat #hilangparut #hilangeyebag #hilangkendur #hilangjerawat #tegangmuka #kulitlembap #kulitberminyak #mukavshape #pipinaik #hilangdoublechin #projekstg

Indulge® Soothing Eye Gel💕 . . Bagi siapa yang ada eyebag berkilo tu, mata nampak letih macam tak cukup tidur & mata ala-ala Panda (dark circle), apply Indulge Soothing Eye Gel ni memang best. . . . Manjakan mata kita. Jangan biarkan mata kelihatan tua dari usia sebenar uols 😍 . . 🍀 Indulge Soothing Eye Gel mengandungi ekstrak botani, untuk samakan tona, menegangkan dan mengurangkan bengkak di sekitar kawasan mata yang sensitif. . . Indulge Soothing Eye Gel berfungsi untuk ⬇ . . ☑ Menenangkan, menyejukkan dan menyegarkan mata yang kelihatan letih. ☑ Meningkatkan kelembapan kulit. . ☑ Boleh digunakan sebagai gel leave-on. . ☑ Diuji secara klinikal untuk kerengsaan kulit dan alahan. . ☑ Diuji Dermatologi; bebas wangian. . . . 🍭 Bahan utama:. . 🍀Ekstrak Teh Hijau 🔹ejen menenangkan. Ia juga merupakan sumber antioksidan yang terkandung dalam produk untuk membantu melindungi kulit daripada kesan radikal bebas yang dijana oleh persekitaran. . . . 🍀Ekstrak Timun. 🔹 ejen menenangkan. . . . 🍀Ekstrak Dog Rose Fruit. 🔹 perapi yang meningkatkan penampilan kulit dan membantu ia kelihatan lebih lembut dan licin. . . Feel free to wassap me for free skin consultation 😉 . Your happy beauty consultant; ☎wasap.my/60132014303 @marykay_anis . . . #marykayselangor #marykaykl #marykaycosmetics #marykaypuchong #beautyconsultantmarykay #tipskulitsihat #tipskulitcantik #marykaypromotion #kerjayamarykay #beautyconsultantmalaysia #beautyconsultantmarykaymalaysia #promomarykay #marykaydiskaun #skincaremarykay #penjagaanmuka #marykaytestimoni #masalahjerawatmasalahjeragat #awetmudaselalu #beautyconsultantpuchong #diskaunmarykay #feedbackmarykay #makeupmurah #makeupmurahpuchong #makeuppuchong #eyebag #hilangeyebag #indulgesoothingeyegelmurah #induldgesoothingeyegel #hilangsembambawahmata #marykayselangor

Indulge® Soothing Eye Gel💕 . . Bagi siapa yang ada eyebag berkilo tu, mata nampak letih macam tak cukup tidur & mata ala-ala Panda (dark circle), apply Indulge Soothing Eye Gel ni memang best. . . . Manjakan mata kita. Jangan biarkan mata kelihatan tua dari usia sebenar uols 😍 . . 🍀 Indulge Soothing Eye Gel mengandungi ekstrak botani, untuk samakan tona, menegangkan dan mengurangkan bengkak di sekitar kawasan mata yang sensitif. . . Indulge Soothing Eye Gel berfungsi untuk ⬇ . . ☑ Menenangkan, menyejukkan dan menyegarkan mata yang kelihatan letih. ☑ Meningkatkan kelembapan kulit. . ☑ Boleh digunakan sebagai gel leave-on. . ☑ Diuji secara klinikal untuk kerengsaan kulit dan alahan. . ☑ Diuji Dermatologi; bebas wangian. . . . 🍭 Bahan utama:. . 🍀Ekstrak Teh Hijau 🔹ejen menenangkan. Ia juga merupakan sumber antioksidan yang terkandung dalam produk untuk membantu melindungi kulit daripada kesan radikal bebas yang dijana oleh persekitaran. . . . 🍀Ekstrak Timun. 🔹 ejen menenangkan. . . . 🍀Ekstrak Dog Rose Fruit. 🔹 perapi yang meningkatkan penampilan kulit dan membantu ia kelihatan lebih lembut dan licin. . . Feel free to wassap me for free skin consultation 😉 . Your happy beauty consultant; ☎wasap.my/60132014303 @marykay_anis . . . #marykayselangor #marykaykl #marykaypuchong #beautyconsultantmarykay #tipskulitsihat #tipskulitcantik #marykaypromotion #kerjayamarykay #beautyconsultantmalaysia #beautyconsultantmarykaymalaysia #promomarykay #marykaydiskaun #skincaremarykay #penjagaanmuka #marykaytestimoni #masalahjerawatmasalahjeragat #awetmudaselalu #beautyconsultantpuchong #diskaunmarykay #feedbackmarykay #makeupmurah #makeupmurahpuchong #makeuppuchong #eyebag #hilangeyebag #hilangsembambawahmata#marykaymalaysia#marykaykajang#marykaybangi #marykayselangor

EYEBAG MANA ⁉️ EyeBag tau.. Bukan RiBAG Dato' Rizalman ka, AirBag kereta ka atau Shopping Bag..😅 Nampak tak ape yang beza kat muka cantik Cik Mun ni?? Ni la kesan sapuan Infinence #treatmentserum! Baru ja launch 3 hari uollszz.. Amik masa 5 saat jer sapu. EFFECT DIA. LETOPPPSSS❗ KESAN SERTA MERTA!! Terjun gaung terus eyebag berbakul tu..😘 Klik link ni skrg utk tau lebih lanjut wasap.my/60122852500/serumInfinence #bxtra #infinencetreatmentserums #vperfectshapingandlifting #blemishcontrol #aquarediance #hilangjeragat #hilangparut #hilangeyebag #hilangkendur #hilangjerawat #tegangmuka #kulitlembap #kulitberminyak #mukavshape #pipinaik #hilangdoublechin #projekstg

EYEBAG MANA ⁉️ EyeBag tau.. Bukan RiBAG Dato' Rizalman ka, AirBag kereta ka atau Shopping Bag..😆😁 Nampak x ape yang beza kat muka cantik Cik Mun ni?? Ni la kesan sapuan Infinence #treatmentserum! Baru ja launch minggu lepas uollszz.. Amik masa 5 saat jer sapu..zaassszz EFFECT DIA.. LETOPPPSSS!!! 🤩🤩🤩 KESAN SERTA MERTA!! Lesap terus eyebag sebakul tu..😘😘 Nak coba? Boleh sangat, halohalo cikshima hokay.. http://CikShima.wasap.my . #bxtra #infinencetreatmentserums #vperfectshapingandlifting #blemishcontrol #aquaradiance #hilangjeragat #hilangparut #hilangeyebag #hilangkendur #hilangjerawat #tegangmuka #kulitlembap #kulitberminyak #mukavshape #pipinaik #hilangdoublechin

EYEBAG MANA ⁉️ Nampak tak ape yang beza kat muka cantik Cik Mun ni⁉️ Super fast results but with super soft texture‼️‼️ Eyebag, dark circle, wrinkle, pori muka semua berkurangan serta-merta!😲‼️‼️ Ni la kesan sapuan Infinence #treatmentserum‼️ Baru ja launch awal October uollszz.. Amik masa 5 saat jer sapu. EFFECT DIA.😱😱😱 LETOPPPSSS❗ KESAN SERTA MERTA‼️‼️ Terjun gaung terus eyebag berbakul tu..😘 Wah nak jugak la cenggini.. Dah lama mencarik nie.. haa apa lagi ask me now OK. 👌 Klik saja link nie... www.wasap.my/0172630413/treatmentserum #bxtra #infinencetreatmentserums #vperfectshapingandlifting #blemishcontrol #aquarediance #hilangjeragat #hilangparut #hilangeyebag #hilangkendur #hilangjerawat #tegangmuka #kulitlembap #kulitberminyak #mukavshape #pipinaik #hilangdoublechin #projekstg❤

Nik NorFarhana
(@nikfarhaana)

10 Days 12 Hours Ago

EYEBAG MANA ⁉️ Nampak tak ape yang beza kat muka cantik Cik Mun ni?? Super fast results but with super soft texture!!! Eyebag, dark circle, wrinkle, pori muka semua berkurangan serta-merta!!! Ni la kesan sapuan Infinence #treatmentserum! Baru ja launch awal October uollszz.. Amik masa 5 saat jer sapu. EFFECT DIA. LETOPPPSSS❗ KESAN SERTA MERTA!! Terjun gaung terus eyebag berbakul tu..😘 Wah nak jugak la cenggini.. Dah lama mencarik nie.. haa apa lagi ask me now OK. 👌 Klik saja link nie... www.wasap.my/0132597430/serum #bxtra #infinencetreatmentserums #vperfectshapingandlifting #blemishcontrol #aquarediance #hilangjeragat #hilangparut #hilangeyebag #hilangkendur #hilangjerawat #tegangmuka #kulitlembap #kulitberminyak #mukavshape #pipinaik #hilangdoublechin #projekstg

Set travel Infinence Skincare ku tertinggal...😬 So, ni td xpkai pun Infinence serum, toner & day cream.. Just sapu CC cream n tepek sket #rosypinkblushpalette. Bibir calit Lipmatte color #crimsonlove Memula rasa kekurangan xpkai sbb dah biasa kan, tp bila tgk cermin.. Eh, ok je..xdela kulit muka tu nmpk kesian kan.. Lega mak..😁 Sejak setahun lbh guna Infinence Skincare ni mmg perasan skin dah improve bnyk. Alhamdulillah.. Xde nak fkir lgi nak try mcm2 produk. Setia pd yg 1 ni jela Skrg ni Infinence ada kluaran terbaru lagi, Treatment Serum. Yg sblm ni dah best, tp yg ni lgi best katanya.. Kesan SERTA MERTA! Aisshh..tak sabarnya nak grab bila blk Melaka nnti😍 Kak sha share info serum ni kt ruangan komen ye. If korang berminat jgk roger je, boleh kak sha amik stok lebih😉 #mompreneurs #diamondshahida #bxtra #infinencetreatmentserums #vperfectshapingandlifting #blemishcontrol #aquarediance #hilangjeragat #hilangparut #hilangeyebag #hilangkendur #hilangjerawat #tegangmuka #kulitlembap #kulitberminyak #mukavshape #pipinaik #hilangdoublechin

eyza_suliman
(@qaseh_eyza)

14 Days 8 Hours Ago

EYEBAG MANA ⁉️ EyeBag tau.. Bukan RiBAG Dato' Rizalman ka, AirBag kereta ka atau Shopping Bag..😆😁 Nampak x ape yang beza kat muka cantik mentor Cik Mun ni?? Ni la kesan sapuan Infinence #treatmentserum! Baru je launch 3 hari uollszz.. Amik masa 5 saat jer sapu..zaassszz EFFECT DIA.. LETOPPPSSS!!! 🤩🤩🤩 KESAN SERTA MERTA!! Terjun gaung terus eyebag berbakul tu..😘😘 Nak cuba? Boleh sangat²... wasap.my/60127267566/NewInfinenceSerums . #bxtra #infinencetreatmentserums #vperfectshapingandlifting #blemishcontrol #aquarediance #hilangjeragat #hilangparut #hilangeyebag #hilangkendur #hilangjerawat #tegangmuka #kulitlembap #kulitberminyak #mukavshape #pipinaik #hilangdoublechin

Mummy Siha
(@mummy_siha)

14 Days 11 Hours Ago

EYEBAG MANA ⁉️ EyeBag tau.. Bukan RiBAG Dato' Rizalman ka, AirBag kereta ka atau Shopping Bag..😆😁 Nampak x ape yang beza kat muka cantik Cik Mun CM Murni Zuriati ni?? Ni la kesan sapuan Infinence #treatmentserum! Baru ja launch 4 hari uollszz.. Amik masa 5 saat jer sapu..zaassszz EFFECT DIA.. LETOPPPSSS!!! 🤩🤩🤩 KESAN SERTA MERTA!! Terjun gaung terus eyebag berbakul tu..😘😘 Nak coba? Boleh sangat, halohalo CHA www.whatsapp.com/0122185878/NewInfinenceSerums . #bxtra #infinencetreatmentserums #vperfectshapingandlifting #blemishcontrol #aquarediance #hilangjeragat #hilangparut #hilangeyebag #hilangkendur #hilangjerawat #tegangmuka #kulitlembap #kulitberminyak #mukavshape #pipinaik #hilangdoublechin

EYEBAG MANA ⁉️ EyeBag tau.. Bukan RiBAG Dato' Rizalman ka, AirBag kereta ka atau Shopping Bag..😆😁 Nampak x ape yang beza kat muka cantik Cik Mun ni?? Ni la kesan sapuan Infinence #treatmentserum! Baru ja launch 5 hari uollszz.. Amik masa 5 saat jer sapu..zaassszz EFFECT DIA.. LETOPPPSSS!!! 🤩🤩🤩 KESAN SERTA MERTA!! Terjun gaung terus eyebag berbakul tu..😘😘 Nak coba? Boleh sangat, roger lelaju wasap.my/+60137650526/NewSerumInfinence Biz Online | Modal 🇲🇾 RM47 | 🇮🇩 Rp150.000 #projekstg #2gajisebulan #catchampions ...where SMART people make MONEY #malaysia #indonesia #bxtra #infinencetreatmentserums #vperfectshapingandlifting #blemishcontrol #aquarediance #hilangjeragat #hilangparut #hilangeyebag #hilangkendur #hilangjerawat #tegangmuka #kulitlembap #kulitberminyak #mukavshape #pipinaik #hilangdoublechin #xsabarnktry

zamzuhaza
(@zamkhalid83)

15 Days 2 Hours Ago

NO MORE EYEBAG‼️ Bila tengok perubahan Mentor CM yang mengalami perubahan dengan serta merta selepas dia mengenakan Infinence Treatment Serum ni.. Sangat wajib sangat kita pun kena ada⚠️ Nampak x ape yang beza kat muka cantik CM❓ Ni la kesan sapuan Infinence #treatmentserum! Baru ja launch 3 hari uollszz.. Amik masa 5 saat jer sapu..zaassszz EFFECT DIA.. LETOPPPSSS!!! 🤩🤩🤩 KESAN SERTA MERTA!! Terjun gaung terus eyebag berbakul tu..😘😘 Nak coba? Boleh sangat, Rodger jer Zam.. wasap.my/+60197736273/NewSerumInfinence #projekstg Program #2gajisebulan #catchampions #bxtra #infinencetreatmentserums #vperfectshapingandlifting #blemishcontrol #aquarediance #hilangjeragat #hilangparut #hilangeyebag #hilangkendur #hilangjerawat #tegangmuka #kulitlembap #kulitberminyak #mukavshape #pipinaik #hilangdoublechin

EYEBAG MANA ⁉️ EyeBag tau.. Bukan RiBAG Dato' Rizalman ka, AirBag kereta ka atau Shopping Bag..😆😁 Nampak x ape yang beza kat muka cantik mentor Cik Mun ni?? Ni la kesan sapuan Infinence #treatmentserum! Baru ja launch 3 hari uollszz.. Amik masa 5 saat jer sapu..zaassszz EFFECT DIA.. LETOPPPSSS!!! 🤩🤩🤩 KESAN SERTA MERTA!! Terjun gaung terus eyebag berbakul tu..😘😘 Nak coba? Boleh sangat, halohalo Kak Mas k.. wasap.my/+60124346717/NewInfinenceSerums . #bxtra #infinencetreatmentserums #vperfectshapingandlifting #blemishcontrol #aquarediance #hilangjeragat #hilangparut #hilangeyebag #hilangkendur #hilangjerawat #tegangmuka #kulitlembap #kulitberminyak #mukavshape #pipinaik #hilangdoublechin

Siti Aishah
(@shah_199321)

15 Days 6 Hours Ago

EYEBAG MANA ⁉️ EyeBag tau.. Bukan RiBAG Dato' Rizalman ka, AirBag kereta ka atau Shopping Bag..😆😁 Nampak x ape yang beza kat muka cantik Cik Mun CM Murni Zuriati ni?? Ni la kesan sapuan Infinence #treatmentserum! Baru ja launch 3 hari uollszz.. Amik masa 5 saat jer sapu..zaassszz EFFECT DIA.. LETOPPPSSS!!! 🤩🤩🤩 KESAN SERTA MERTA!! Bak ditarah bukit menjadi rata terus eyebag berbakul tu..😘😘 Nak coba? Boleh sangat,rojer laa Aishah www.wasap.my/60142682727NewInfinenceSerums . #bxtra #infinencetreatmentserums #vperfectshapingandlifting #blemishcontrol #aquarediance #hilangjeragat #hilangparut #hilangeyebag #hilangkendur #hilangjerawat #tegangmuka #kulitlembap #kulitberminyak #mukavshape #pipinaik #hilangdoublechin

EYEBAG MANA ⁉️ EyeBag tau.. Bukan RiBAG Dato' Rizalman ka, AirBag kereta ka atau Shopping Bag..😆😁 Nampak x ape yang beza kat muka cantik Cik Mun CM Murni Zuriati ni?? Ni la kesan sapuan Infinence #treatmentserum! Baru ja launch 3 hari uollszz.. Amik masa 5 saat jer sapu..zaassszz EFFECT DIA.. LETOPPPSSS!!! 🤩🤩🤩 KESAN SERTA MERTA!! Terjun gaung terus eyebag berbakul tu..😘😘 Nak cuba? 👇👇 http://KakSiti.wasap.my /NewSerumInfinence #bxtra #infinencetreatmentserums #vperfectshapingandlifting #blemishcontrol #aquarediance #hilangjeragat #hilangparut #hilangeyebag #hilangkendur #hilangjerawat #tegangmuka #kulitlembap #kulitberminyak #mukavshape #pipinaik #hilangdoublechin

EYEBAG MANA ⁉️ EyeBag tau.. Bukan RiBAG Dato' Rizalman ka, AirBag kereta ka atau Shopping Bag..😆😁 Nampak x ape yang beza kat muka cantik mentor Cik Mun ni?? Ni la kesan sapuan Infinence #treatmentserum! Baru je launch 3 hari uollszz.. Amik masa 5 saat jer sapu..zaassszz EFFECT DIA.. LETOPPPSSS!!! 🤩🤩🤩 KESAN SERTA MERTA!! Terjun gaung terus eyebag berbakul tu..😘😘 Nak cuba? Boleh sangat²... wasap.my/60149828962/NewInfinenceSerums . #bxtra #infinencetreatmentserums #vperfectshapingandlifting #blemishcontrol #aquarediance #hilangjeragat #hilangparut #hilangeyebag #hilangkendur #hilangjerawat #tegangmuka #kulitlembap #kulitberminyak #mukavshape #pipinaik #hilangdoublechin

Bang K
(@khairul.anwar.k)

15 Days 10 Hours Ago

EYEBAG HILANG⁉️ Nampak x ape yang beza kat muka cantik Cik Mun CM Murni Zuriati ni?? Ni la kesan sapuan Infinence #treatmentserum! Baru ja launch 3 hari uollszz.. Amik masa 5 saat jer sapu..zaassszz EFFECT DIA.. LETOPPPSSS!!! 🤩🤩🤩 KESAN SERTA MERTA!! Terjun gaung terus eyebag berbakul tu..😘😘 Nak coba? Boleh sangat, roger Bang K.. wasap.my/60173035640/NewInfinenceSerums . #bxtra #infinencetreatmentserums #vperfectshapingandlifting #blemishcontrol #aquarediance #hilangjeragat #hilangparut #hilangeyebag #hilangkendur #hilangjerawat #tegangmuka #kulitlembap #kulitberminyak #mukavshape #pipinaik #hilangdoublechin

Shafika Shariff
(@shxfikx_)

15 Days 10 Hours Ago

EYEBAG LG SEBELAH TU MANA ⁉️ Ya ampun serius la SAPU 5 SAAT JE eyebag hilang😲😲😲 KESAN SERTA MERTA sehhh!! Sekarang juga Ika nak pi HQ grab latest #serum by Infinence ni. Tengok la tu Hajah CM CM Murni Zuriati calit serum kat pipi belah kanan dia: 🔥eyebag hilang terus 🔥pipi tiber mengempis & menirus 🔥garis senyum tak nampak Jelesssku dibuatnya.. Tau korang pun tergoda kan.. haah moh kiter berjemaah vshape kn muka & hapuskan EYEBAG 😁 (masalah mak2 jaman now). Cepat2 order dgn Ika keh👇👇 www.wasap.my/60127156781/serumhilangkaneyebag . #bxtra #infinencetreatmentserums #vperfectshapingandlifting #blemishcontrol #aquarediance #hilangjeragat #hilangparut #hilangeyebag #hilangkendur #hilangjerawat #tegangmuka #kulitlembap #kulitberminyak #mukavshape #pipinaik #hilangdoublechin

EYEBAG MANA ⁉️ Nampak x ape yang beza kat muka biras Ida, Cik Mun ni?? Ni la kesan sapuan Infinence #treatmentserum! Baru ja launch 3 hari uollszz.. Amik masa 5 saat jer sapu..zaassszz EFFECT DIA.. LETOPPPSSS!!! 🤩🤩🤩 KESAN SERTA MERTA!! Terus lesap eyebag tu😘😘 Kalau pakai hari2??? Sendiri pikir la ea. Nak trt? Boleh sangat2.... PM OR WA IDA 0127779017 Bisnes Online | Modal RM47 #projekstg #catchampions #falconempire #bxtra #infinencetreatmentserums #hilangkedut #mukalicinbersih #vperfectshapingandlifting #blemishcontrol #aquarediance #hilangjeragat #hilangparut #hilangeyebag #hilangkendur #hilangjerawat #kulitlembap #kulitberminyak #mukavshape #pipinaik #hilangdoublechin

EYEBAG MANA ⁉️ EyeBag tau.. Bukan RiBAG Dato' Rizalman ka, AirBag kereta ka atau Shopping Bag..😆😁 Nampak x ape yang beza kat muka cantik Cik Mun CM Murni Zuriati ni?? Ni la kesan sapuan Infinence #treatmentserum! Baru ja launch 3 hari uollszz.. Amik masa 5 saat jer sapu..zaassszz EFFECT DIA.. LETOPPPSSS!!! 🤩🤩🤩 KESAN SERTA MERTA!! Bak ditarah bukit menjadi rata terus eyebag berbakul tu..😘😘 Nak coba? Boleh sangat, roger2 CguTinie wasap.my/+60193799106/NewInfinenceSerums . #bxtra #infinencetreatmentserums #vperfectshapingandlifting #blemishcontrol #aquarediance #hilangjeragat #hilangparut #hilangeyebag #hilangkendur #hilangjerawat #tegangmuka #kulitlembap #kulitberminyak #mukavshape #pipinaik #hilangdoublechin

Nurhidayah
(@nurhidayah2269)

15 Days 11 Hours Ago

EYEBAG MANA ⁉️ EyeBag tau.. Bukan RiBAG Dato' Rizalman ka, AirBag kereta ka atau Shopping Bag..😆 Ni la kesan sapuan Infinence #treatmentserum! Baru ja launch 3 hari uollszz.. Amik masa 5 saat jer sapu..zaassszz EFFECT DIA.. LETOPPPSSS!!! 🤩🤩🤩 KESAN SERTA MERTA!! Terjun gaung terus eyebag berbakul tu..😘😘 Nak coba? Boleh sangat, roger lelaju wasap.my/+60122774786/NewSerumInfinence Biz Online | Modal 🇲🇾 RM47 | 🇮🇩 Rp150.000 #projekstg #2gajisebulan #catchampions ...where SMART people make MONEY #malaysia #indonesia #bxtra #infinencetreatmentserums #vperfectshapingandlifting #blemishcontrol #aquarediance #hilangjeragat #hilangparut #hilangeyebag #hilangkendur #hilangjerawat #tegangmuka #kulitlembap #kulitberminyak #mukavshape #pipinaik #hilangdoublechin #xsabarnktry#bizonline #bisnesberjemaah #bisnesonlinesenangla

EYEBAG MANA ⁉️ EyeBag tau.. Bukan RiBAG Dato' Rizalman ka, AirBag kereta ka atau Shopping Bag..😆😁 Nampak x ape yang beza kat muka cantik mentor hakak, Cik Mun ni?? Ni la kesan sapuan Infinence #treatmentserum! Baru ja launch 3 hari uollszz.. Amik masa 5 saat jer sapu..zaassszz EFFECT DIA.. LETOPPPSSS!!! 🤩🤩🤩 KESAN SERTA MERTA!! Terjun gaung terus eyebag berbakul tu..😘😘 Nak coba? Boleh sangat!! 📲 AZILA 0177031408 #bxtra #infinencetreatmentserums #vperfectshapingandlifting #blemishcontrol #aquarediance #hilangjeragat #hilangparut #hilangeyebag #hilangkendur #hilangjerawat #tegangmuka #kulitlembap #kulitberminyak #mukavshape #pipinaik #hilangdoublechin

EYEBAG MANA ⁉️ EyeBag tau.. Bukan RiBAG Dato' Rizalman ka, AirBag kereta ka atau Shopping Bag..😆😁 Nampak x ape yang beza kat muka cantik mentor Cik Mun ni?? Ni la kesan sapuan Infinence #treatmentserum! Baru ja launch 3 hari uollszz.. Amik masa 5 saat jer sapu..zaassszz EFFECT DIA.. LETOPPPSSS!!! 🤩🤩🤩 KESAN SERTA MERTA!! Terjun gaung terus eyebag berbakul tu..😘😘 Nak coba? Boleh sangat, halohalo Kak Sha k.. wasap.my/+60122463094/NewInfinenceSerums . #bxtra #infinencetreatmentserums #vperfectshapingandlifting #blemishcontrol #aquarediance #hilangjeragat #hilangparut #hilangeyebag #hilangkendur #hilangjerawat #tegangmuka #kulitlembap #kulitberminyak #mukavshape #pipinaik #hilangdoublechin

EYEBAG MANA ⁉️ EyeBag tau.. Bukan RiBAG Dato' Rizalman ka, AirBag kereta ka atau Shopping Bag..😆😁 Nampak x ape yang beza kat muka cantik Cik Mun CM Murni Zuriati ni?? Ni la kesan sapuan Infinence #treatmentserum! Baru ja launch 3 hari uollszz.. Amik masa 5 saat jer sapu..zaassszz EFFECT DIA.. LETOPPPSSS!!! 🤩🤩🤩 KESAN SERTA MERTA!! Terjun gaung terus eyebag berbakul tu..😘😘 Nak cuba? Boleh sangat, halohalo KAK LELA okey! wasap.my/+60177312321/NewSerumInfinence #bxtra #infinencetreatmentserums #vperfectshapingandlifting #blemishcontrol #aquarediance #hilangjeragat #hilangparut #hilangeyebag #hilangkendur #hilangjerawat #tegangmuka #kulitlembap #kulitberminyak #mukavshape #pipinaik #hilangdoublechin

Fazz Nordin
(@fazz.nordin)

15 Days 12 Hours Ago

NO MORE EYEBAG‼️ Bila tengok perubahan Mentor CM yang mengalami perubahan dengan serta merta selepas dia mengenakan Infinence Treatment Serum ni.. Sangat wajib sangat kita pun kena ada⚠️ Nampak x ape yang beza kat muka cantik CM❓ Ni la kesan sapuan Infinence #treatmentserum! Baru ja launch 3 hari uollszz.. Amik masa 5 saat jer sapu..zaassszz EFFECT DIA.. LETOPPPSSS!!! 🤩🤩🤩 KESAN SERTA MERTA!! Terjun gaung terus eyebag berbakul tu..😘😘 Nak coba? Boleh sangat, Rodger jer TCher Yan.. wasap.my/+60167715343/NewSerumInfinence #projekstg Program #2gajisebulan #catchampions #bxtra #infinencetreatmentserums #vperfectshapingandlifting #blemishcontrol #aquarediance #hilangjeragat #hilangparut #hilangeyebag #hilangkendur #hilangjerawat #tegangmuka #kulitlembap #kulitberminyak #mukavshape e #pipinaik #hilangdoublechin

fie
(@fiezahzz)

15 Days 12 Hours Ago

EYEBAG MANA ⁉️ EyeBag tau.. Bukan RiBAG Dato' Rizalman ka, AirBag kereta ka atau Shopping Bag..😆😁 Nampak x ape yang beza kat muka cantik Cik Mun @murnizuriati ni?? Ni la kesan sapuan Infinence #treatmentserum! Baru ja launch 3 hari uollszz.. Amik masa 5 saat jer sapu..zaassszz EFFECT DIA.. LETOPPPSSS!!! 🤩🤩🤩 KESAN SERTA MERTA!! Terjun gaung terus eyebag berbakul tu..😘😘 Nak coba? Boleh sangat, halohalo FIEZAH.. wasap.my/+60127346408/NewSerumInfinence Biz Online | Modal 🇲🇾 RM47 | 🇮🇩 Rp150.000 #projekstg #2gajisebulan #catchampions #csempire #mffighters ...where SMART people make MONEY #malaysia #indonesia #cseflawless #bxtra #infinencetreatmentserums #vperfectshapingandlifting #blemishcontrol #aquarediance #hilangjeragat #hilangparut #hilangeyebag #hilangkendur #hilangjerawat #tegangmuka #kulitlembap #kulitberminyak #mukavshape #pipinaik #hilangdoublechin

Cik Am nak cakap yang why pay high prices for spa services when you can stay home and get fabulous results with these Mary Kay® products. 😜😜😜 Introducing 👇🏻 1️⃣Oil Free Hydrating Gel (Pelembab untuk awak yang mempunyai masalah jerawat dan kulit yang berminyak) ✅#takmelekit cepat menyerap ✅#lembapan sampai ke lapisan dalam kulit ✅Mengunci lembapan daripada disejat oleh sinaran matahari tau ✅#menghidratkan kulit lebih dari 10 jam ✅#kulitlebihlicin dan lembut ✅#mereda #keradangankulit __. 2️⃣Timewise Gel Mask (Mask yang #bolehdibawatido bestkan , melembabkan kulit dan mengunci lembapan daripada tersejat . You know what mask ni kaya dgn acid hyluranic ) ✅Hidratkan kulit dan mengunci lembapan supaya kulit kekal lembap. Kulit berasa lebih tegang, sihat, lebih lembut dan kelihatan terisi dari dalam. ✅Membantu kecikkan pori, mengurangkan garis halus serta kedutan. ✅Menyuburkan kulit untuk nampak sihat dan glowing ✅Bantu redakan kulit yang menggelupas/terlalu kering ✅Serap minyak dari kulit muka yang terlalu oily ✅Tanggalkan kekotoran yang tersumbat dalam liang pori ✅Remove sel kulit mati dan whitehead/blackhead secara efektif Buat kulit nampak glowing! __. 👉🏻Bila kulit tak cukup lembapan - tak kisahlah berapa usia kita sekalipun, garis halus dan kedutan akan jauh nampak ketara sebab kulit tak seimbang dan tak berada di tahap yang optimum. Yang berkulit oily pulak jangan ingat dah selamat hihi sebab kita tetap perlukan Gel Mask ni untuk kekalkan lembapan dan remove segala sel mati yang menyebabkan kulit kusam. Satu tube boleh bertahan selama 7 bulan (2/3 kali satu minggu)👈🏻 __. 3️⃣Soothing Eye Gel (SIAPA YG SESUAI MENGGUNAKAN PRODUK INI?? ) ✅Anda yang menghadapi masalah eyebag & dark circle di bawah mata . ✅Anda yang selalu tidur lewat . ✅Anda yang aktif menggunakan telefon/komputer . ✅Anda yang sering tidak cukup tidur . ✅Anda yang selalu study lewat malam . #marykaymysg #marykaykedah #marykayutara #marykaybeautyconsultant #marykayaor #marykayalorsetar #marykaykedahjitra #marykayskincare #awetmuda #hilangeyebag #kulitkusamhilang #kulitberminyak #kulitbermasaalah #kulitkering #kulitanjal #kulitcerah #kulitjerawat #kulitradangmerah

Assalamualaikum dan selamat pagi 😊 . Indulge® Soothing Eye Gel💕 . Bagi siapa yg ada eyebag berkilo tu, mata nampak letih mcm tak cukup tidur & mata ala-ala Panda (dark circle), pakai ni memang best. . . Jadikan macam spa mata 😍😘 . Indulge soothing eye gel mengandungi ekstrak botani dilaporkan untuk samakan tona, menegangkan dan mengurangkan bengkak di sekitar kawasan mata yang sensitif. . ✅Menenangkan, menyejukkan dan menyegarkan mata yang kelihatan letih. . ✅Meningkatkan kelembapan kulit. . . ✅Boleh digunakan sebagai gel leave-on. . . ✅Diuji secara klinikal untuk kerengsaan kulit dan alahan. . . ✅Diuji Dermatologi; bebas wangian. . . Bahan utama: . . 👉Ekstrak Teh Hijau - adalah ejen menenangkan. Ia juga merupakan sumber antioksidan yang terkandung dalam produk untuk membantu melindungi kulit daripada kesan radikal bebas yang dijana oleh persekitaran. . . 👉Ekstrak Timun - juga adalah ejen menenangkan. . . 👉Ekstrak Dog Rose Fruit - adalah perapi yang meningkatkan penampilan kulit dan membantu ia kelihatan lebih lembut dan licin. . Feel free to ws me for free skin consultation 😉 . 📲 Mas 012-9413086 Marykay Beauty Consultant . #soothingeyegelmarykay #marykayeyegel #hilanglebambawahmata #hilanggelapbawahmata #hilangkaneyebag #hilangeyebag #eyegelmurah #kosmetikmurah #kosmetikmarykay #kosmetikmalaysia #kosmetik #kosmetikexclusive #marykayproduk #marykaypromotion - #regrann

Rozita Rodzi
(@rozita_rodzi)

2019-07-11 05:07:29

#fiira_breast_serum sesuai untuk LELAKI & WANITA 😍😍 Hampa sapu la kat mana yg hampa rasa nak sapu #serummontok ni 😁😋 nak lumur 1 badan pun boleh tak bahaya pun lagi putih gebu gebas ada la 😂😂 kami tak mughong aik 😝😝 #fiira selamat dan halal.. lulus KKM Malaysia dan Brunei 👌😊 Sapu di BREAST jadi #montok #pink Sapu di PUNGGUNG jadi #bulat #tonggek Sapu di BEBIRD jadi #besar #panjang Sapu di PAHA jadi #pejal #gebu Sapu di PERUT jadi #licin #cerah Sapu di STRECTMARK jadi #padat #hilangparut Sapu di MUKA jadi #gebu #jerawatkecut Sapu di BAWAH MATA jadi #segar #hilangeyebag Sapu di KETIAK jadi #cerah #hilangdaki Sapu di TUMIT KAKI jadi #licin #hilangpecah2 Sapu di SIKU LUTUT jadi #putih #licin Untuk luka2 kecik, ruam2, kulit baby melecet boleh sapu #fbs Nak buat sebagai lotion badan Dan tangan pun boleh, nak ganti sebagai perfume pun boleh sebab #fbs memang wangi.. bau wangi yang tersendiri 😍😍 Apa lagi erk?? 😅😅 Giler banyak kegunaan #fiirabreastserum ni.. all in 1, 1family boleh pakai ☺☺ hampa kena kreatif saja, sapu la kat mana pun 👍👍 Sebab tu kami selalu bagitau customers kesayangan kami tak rugi grab full tube ni sebab pelbagai kegunaan dan jimat berbulan penggunaan tau 😊😊 Jom grab dan cuba pasti tak mengecewakan 😘😘 #fiirabreastserum www.wasap.my/60125931329/nakfbs

Rozita Rodzi
(@rozita_rodzi)

2019-07-10 21:38:04

#fiira_breast_serum sesuai untuk LELAKI & WANITA 😍😍 Hampa sapu la kat mana yg hampa rasa nak sapu #serummontok ni 😁😋 nak lumur 1 badan pun boleh tak bahaya pun lagi putih gebu gebas ada la 😂😂 kami tak mughong aik 😝😝 #fiira selamat dan halal.. lulus KKM Malaysia dan Brunei 👌😊 Sapu di BREAST jadi #montok #pink Sapu di PUNGGUNG jadi #bulat #tonggek Sapu di BEBIRD jadi #besar #panjang Sapu di PAHA jadi #pejal #gebu Sapu di PERUT jadi #licin #cerah Sapu di STRECTMARK jadi #padat #hilangparut Sapu di MUKA jadi #gebu #jerawatkecut Sapu di BAWAH MATA jadi #segar #hilangeyebag Sapu di KETIAK jadi #cerah #hilangdaki Sapu di TUMIT KAKI jadi #licin #hilangpecah2 Sapu di SIKU LUTUT jadi #putih #licin Untuk luka2 kecik, ruam2, kulit baby melecet boleh sapu #fbs Nak buat sebagai lotion badan Dan tangan pun boleh, nak ganti sebagai perfume pun boleh sebab #fbs memang wangi.. bau wangi yang tersendiri 😍😍 Apa lagi erk?? 😅😅 Giler banyak kegunaan #fiirabreastserum ni.. all in 1, 1family boleh pakai ☺☺ hampa kena kreatif saja, sapu la kat mana pun 👍👍 Sebab tu kami selalu bagitau customers kesayangan kami tak rugi grab full tube ni sebab pelbagai kegunaan dan jimat berbulan penggunaan tau 😊😊 Jom grab dan cuba pasti tak mengecewakan 😘😘 #fiirabreastserum www.wasap.my/60125931329/nakfbs

#fiira_breast_serum sesuai untuk LELAKI & WANITA 😍😍 . Hampa sapu la kat mana yg hampa rasa nak sapu #serummontok ni 😁😋 nak lumur 1 badan pun boleh tak bahaya pun lagi putih gebu gebas ada la 😂😂 kami tak mughong aik 😝😝 #fiira selamat dan halal.. lulus KKM Malaysia dan Brunei 👌😊 . Sapu di BREAST jadi #montok #pink Sapu di PUNGGUNG jadi #bulat #tonggek Sapu di BEBIRD jadi #besar #panjang Sapu di PAHA jadi #pejal #gebu Sapu di PERUT jadi #licin #cerah Sapu di STRECTMARK jadi #padat #hilangparut Sapu di MUKA jadi #gebu #jerawatkecut Sapu di BAWAH MATA jadi #segar #hilangeyebag Sapu di KETIAK jadi #cerah #hilangdaki Sapu di TUMIT KAKI jadi #licin #hilangpecah2 Sapu di SIKU LUTUT jadi #putih #licin . Untuk luka2 kecik, ruam2, kulit baby melecet boleh sapu #fbs Nak buat sebagai lotion badan Dan tangan pun boleh, nak ganti sebagai perfume pun boleh sebab #fbs memang wangi.. bau wangi yang tersendiri 😍😍 . Apa lagi erk?? 😅😅 Giler banyak kegunaan #fiirabreastserum ni.. all in 1, 1family boleh pakai ☺☺ hampa kena kreatif saja, sapu la kat mana pun 👍👍 . Sebab tu kami selalu bagitau customers kesayangan kami tak rugi grab full tube ni sebab pelbagai kegunaan dan jimat berbulan penggunaan tau 😊😊 . Jom grab dan cuba pasti tak mengecewakan 😘😘 #fiirabreastserum #serumsakapower www.wasap.my/601126066536/nakfbs

#fiira_breast_serum sesuai untuk LELAKI & WANITA 😍😍 . Hampa sapu la kat mana yg hampa rasa nak sapu #serummontok ni 😁😋 nak lumur 1 badan pun boleh tak bahaya pun lagi putih gebu gebas ada la 😂😂 kami tak mughong aik 😝😝 #fiira selamat dan halal.. lulus KKM Malaysia dan Brunei 👌😊 . Sapu di BREAST jadi #montok #pink Sapu di PUNGGUNG jadi #bulat #tonggek Sapu di BEBIRD jadi #besar #panjang Sapu di PAHA jadi #pejal #gebu Sapu di PERUT jadi #licin #cerah Sapu di STRECTMARK jadi #padat #hilangparut Sapu di MUKA jadi #gebu #jerawatkecut Sapu di BAWAH MATA jadi #segar #hilangeyebag Sapu di KETIAK jadi #cerah #hilangdaki Sapu di TUMIT KAKI jadi #licin #hilangpecah2 Sapu di SIKU LUTUT jadi #putih #licin . Untuk luka2 kecik, ruam2, kulit baby melecet boleh sapu #fbs Nak buat sebagai lotion badan Dan tangan pun boleh, nak ganti sebagai perfume pun boleh sebab #fbs memang wangi.. bau wangi yang tersendiri 😍😍 . Apa lagi erk?? 😅😅 Giler banyak kegunaan #fiirabreastserum ni.. all in 1, 1family boleh pakai ☺☺ hampa kena kreatif saja, sapu la kat mana pun 👍👍 . Sebab tu kami selalu bagitau customers kesayangan kami tak rugi grab full tube ni sebab pelbagai kegunaan dan jimat berbulan penggunaan tau 😊😊 . Jom grab dan cuba pasti tak mengecewakan 😘😘 #fiirabreastserum #serumsakapower www.wasap.my/601126066536/nakfbs

#fiira_breast_serum sesuai untuk LELAKI & WANITA 😍😍 Hampa sapu la kat mana yg hampa rasa nak sapu #serummontok ni 😁😋 nak lumur 1 badan pun boleh tak bahaya pun lagi putih gebu gebas ada la 😂😂 kami tak mughong aik 😝😝 #fiira selamat dan halal.. lulus KKM Malaysia dan Brunei 👌😊 . Sapu di BREAST jadi #montok #pink Sapu di PUNGGUNG jadi #bulat #tonggek Sapu di BEBIRD jadi #besar #panjang Sapu di PAHA jadi #pejal #gebu Sapu di PERUT jadi #licin #cerah Sapu di STRECTMARK jadi #padat #hilangparut Sapu di MUKA jadi #gebu #jerawatkecut Sapu di BAWAH MATA jadi #segar #hilangeyebag Sapu di KETIAK jadi #cerah #hilangdaki Sapu di TUMIT KAKI jadi #licin #hilangpecah2 Sapu di SIKU LUTUT jadi #putih #licin . Untuk luka2 kecik, ruam2, kulit baby melecet boleh sapu #fbs Nak buat sebagai lotion badan Dan tangan pun boleh, nak ganti sebagai perfume pun boleh sebab #fbs memang wangi.. bau wangi yang tersendiri 😍😍 . Apa lagi erk?? 😅😅 Giler banyak kegunaan #fiirabreastserum ni.. all in 1, 1family boleh pakai ☺☺ hampa kena kreatif saja, sapu la kat mana pun 👍👍 . Sebab tu kami selalu bagitau customers kesayangan kami tak rugi grab full tube ni sebab pelbagai kegunaan dan jimat berbulan penggunaan tau 😊😊 . Jom grab dan cuba pasti tak mengecewakan 😘😘 #fiirabreastserum #serumsakapower www.wasap.my/601126066536/nakfbs

Kopi Gadis Mocha Latte - Revolusi Kopi Gadis dgn pelbagai khasiat tambahan yg dpt membantu meningkatkan tahap kualiti kesihatan secara keseluruhan ..👍🏻👍🏻👍🏻 -extra grip dalaman wanita -extra whitening -menstabilkan hormon -extra menyingkirkan lemak tepu -lebih kenyang dan menyekat selera makan -menghilangkan eyebag bawah mata -merawat tumit pecah -lebih awet muda -lebih cergas dan bertenaga Rm39 (20 sachet) Www.wasap.my/60193423745 #kopigadis #kopigadismochalatte #banyakkhasiat #sihat #extragrip #extrawhitening #stabilhormon #singkirlemak #kenyang #sekatseleramakan #hilangeyebag #awetmuda #cergas #tenaga #testimonikopigadis

Muka berseri-seri lepas konsisten pakai minyak boonga. Jerawat pun dah takut nak naik. Muka makin lembap bila pakai. . Nak guna dengan serum pun boleh. Nak guna dengan foundation pun boleh. Nak guna dengan moisturiser pun boleh. Nak pakai minyak boonga saje pun boleh. . Senang kan? Nak? Wasap 📲013-3953509

Buat hantaran pun cantik, Buat hadiah pun best, Buat pakai sendiri pun best ❤️ . Korang nak cuba? Meh dm tiqa 😊

Lepas 2 minggu pakai minyak boonga, jerawat dah kecut. Pakai foundation pun smooth lembut gebu gebas. Senang nak blend. . Ramai dah ni jatuh chenta dekat minyak boonga. Awak bila lagi? 🥰

Normyyusof
(@anazhouz)

2019-03-27 23:02:17

Tgn sis melecur kena minyak goreng ikan keli tadi..perit weh.. Tapi nasib baik ada gel aloe vera ajaib ni..best sejuk hilang rasa sakit.tgk gmbr ke4 tu kesan merah melecur tu dah hilang sikit dan gelembung pn tak dak..i love it!!! Berbaloi.pure aloe vera.Rm16 je xperlu buang duit beli yg mhl kt farmasi.Nak order @greenleaf_malaysia @greenleaf_malaysia #mudahadaaloeveragel#aloeveragel##hilangeyebag #eyebag#skinrepair #hilangkusam #murah#selamat#ajaib

Indulge®️ Soothing Eye Gel💕 . Bagi siapa yg ada eyebag berkilo tu, mata nampak letih mcm tak cukup tidur & mata ala-ala Panda (dark circle), pakai ni memang best. . Jadikan macam spa mata 😍😘 . Indulge soothing eye gel mengandungi ekstrak botani dilaporkan untuk samakan tona, menegangkan dan mengurangkan bengkak di sekitar kawasan mata yang sensitif. . ✅Menenangkan, menyejukkan dan menyegarkan mata yang kelihatan letih ✅Meningkatkan kelembapan kulit ✅Boleh digunakan sebagai gel leave-on ✅Diuji secara klinikal untuk kerengsaan kulit dan alahan ✅Diuji Dermatologi bebas wangian . Bahan utama: 👉🏻Ekstrak Teh Hijau👈🏻 adalah ejen menenangkan. Ia juga merupakan sumber antioksidan yang terkandung dalam produk untuk membantu melindungi kulit daripada kesan radikal bebas yang dijana oleh persekitaran. 👉🏻Ekstrak Timun👈🏻 juga adalah ejen menenangkan. 👉🏻Ekstrak Dog Rose Fruit👈🏻 adalah perapi yang meningkatkan penampilan kulit dan membantu ia kelihatan lebih lembut dan licin. . Marykay Beauty Consultant . #soothingeyegelmarykay #marykayeyegel #hilanglebambawahmata #hilanggelapbawahmata #hilangkaneyebag #hilangeyebag #eyegelmurah #kosmetikmurah #kosmetikmarykay #kosmetikmalaysia #kosmetik #kosmetikexclusive #marykayproduk #marykaypromotion

Indulge®️ Soothing Eye Gel💕 . Bagi siapa yg ada eyebag berkilo tu, mata nampak letih mcm tak cukup tidur & mata ala-ala Panda (dark circle), pakai ni memang best. . Jadikan macam spa mata 😍😘 . Indulge soothing eye gel mengandungi ekstrak botani dilaporkan untuk samakan tona, menegangkan dan mengurangkan bengkak di sekitar kawasan mata yang sensitif. . ✅Menenangkan, menyejukkan dan menyegarkan mata yang kelihatan letih ✅Meningkatkan kelembapan kulit ✅Boleh digunakan sebagai gel leave-on ✅Diuji secara klinikal untuk kerengsaan kulit dan alahan ✅Diuji Dermatologi bebas wangian . Bahan utama: 👉🏻Ekstrak Teh Hijau👈🏻 adalah ejen menenangkan. Ia juga merupakan sumber antioksidan yang terkandung dalam produk untuk membantu melindungi kulit daripada kesan radikal bebas yang dijana oleh persekitaran. 👉🏻Ekstrak Timun👈🏻 juga adalah ejen menenangkan. 👉🏻Ekstrak Dog Rose Fruit👈🏻 adalah perapi yang meningkatkan penampilan kulit dan membantu ia kelihatan lebih lembut dan licin. . Marykay Beauty Consultant . #soothingeyegelmarykay #marykayeyegel #hilanglebambawahmata #hilanggelapbawahmata #hilangkaneyebag #hilangeyebag #eyegelmurah #kosmetikmurah #kosmetikmarykay #kosmetikmalaysia #kosmetik #kosmetikexclusive #marykayproduk #marykaypromotion

GeethaMaryKay
(@geetha_mkay)

2019-03-22 19:52:29

Bahan utama: 👉🏻Ekstrak Teh Hijau👈🏻 adalah ejen menenangkan. Ia juga merupakan sumber antioksidan yang terkandung dalam produk untuk membantu melindungi kulit daripada kesan radikal bebas yang dijana oleh persekitaran. . 👉🏻Ekstrak Timun👈🏻 juga adalah ejen menenangkan. . 👉🏻Ekstrak Dog Rose Fruit👈🏻 adalah perapi yang meningkatkan penampilan kulit dan membantu ia kelihatan lebih lembut dan licin. . Feel free to dm me for free consultation. Marykay Beauty Consultant . #soothingeyegelmarykay #marykayeyegel #hilanglebambawahmata #hilanggelapbawahmata #hilangkaneyebag #hilangeyebag #eyegelmurah #kosmetikmurah #kosmetikmarykay #kosmetikmalaysia #kosmetik #kosmetikexclusive #marykayproduk #marykaypromotion

PETUA EDENBEAUTY . HILANGAKAN EYEBAG! Guna teh uncang je.. . Teh bukan sahaja enak dijadikan minuman, malah ia juga berfungsi untuk mengecutkan saluran darah dan mencerahkan lingkaran gelap di bawah mata. . Selepas anda selesai minum air teh, jangan membuang uncang teh tersebut. Ia boleh digunakan sebagai bahan untuk mengurangkan gelap di bawah mata. . Caranya, anda simpan uncang teh itu di dalam peti sejuk sekurang-kurangnya 20 minit sebelum menampalkannya pada mata anda. . Mudah bukan 🥰 . #eyebag #hilangeyebag #shaklee #tipshilangeyebag #petua #petuacantik #kesihatan #trending #shakleemalaysia #shakleeonline #murahmurah #shakleeeffect #shakleekedah #shaklee #bazarpaknil #supplements #supportsmallbusiness

PETUA EDENBEAUTY . AWEK MUDA 😱 . Ramai yang agak tak selesa bila bangun tido terus capai air nak minum. Sebab geli dengan air liur pagi kan. . Tapi itu la rutin Cik Ayu pagi-pagi sebelum mandi tau. Sejurus bangun pagi sebelum mandi dan menggosok gigi, minum air dan biarkan ia dalam mulut anda selama 10 saat sambil berselawat tiga kali. Kemudian, baharulah anda meneguknya. Air liur mempunyai enzim yang boleh menjadi ubat. . Mudah bukan 🥰 . #awetmuda #hilangeyebag #shaklee #tipshilangeyebag #petua #petuacantik #kesihatan #trending #petuaawekmuda #shakleemalaysia #shakleeonline #murahmurah #shakleeeffect #shakleekedah #shaklee #bazarpaknil #supplements #supportsmallbusiness

Rai
(@raihanalatip)

2019-01-09 17:22:59

BULAN NI PROMO ESP! . IBU MENYUSU sangat digalakkan amik ESP setiap hari! Insyaallah susu pekat dan banyak! . ESP juga sesuai untuk . ✅ Pregnant ✅ Pantang ✅ Gastrik ✅ Nak energy ✅ Nak buat meal replacement ✅ Nak kurus . Eh banyak lagi la. . Rugi tak grab sekarang. . Berminat, dm rai ok? 😊 . @raihana.healthbeauty . . #jerawat #jeragat #bintikhitam #milkbooster #gastrik #jamumoden #bengkungsajat #tipsjerawat #pigmentasi #hilangeyebag #parutjerawat #parut #shakleemalaysia #shakleebangi #shakleeselangor #fattzura #sethamil #setberpantang

BULAN NI PROMO ESP! . IBU MENYUSU sangat digalakkan amik ESP setiap hari! Insyaallah susu pekat dan banyak! . ESP juga sesuai untuk . ✅ Pregnant ✅ Pantang ✅ Gastrik ✅ Nak energy ✅ Nak buat meal replacement ✅ Nak kurus . Eh banyak lagi la. . Rugi tak grab sekarang. . Berminat, dm rai ok? 😊 . @raihana.healthbeauty . . #jerawat #jeragat #bintikhitam #milkbooster #gastrik #jamumoden #bengkungsajat #tipsjerawat #pigmentasi #hilangeyebag #parutjerawat #parut #shakleemalaysia #shakleebangi #shakleeselangor #fattzura #sethamil #setberpantang

BULAN NI PROMO ESP! . IBU MENYUSU sangat digalakkan amik ESP setiap hari! Insyaallah susu pekat dan banyak! . ESP juga sesuai untuk . ✅ Pregnant ✅ Pantang ✅ Gastrik ✅ Nak energy ✅ Nak buat meal replacement ✅ Nak kurus . Eh banyak lagi la. . Rugi tak grab sekarang. . Berminat, dm rai ok? 😊 . @raihana.healthbeauty . . #jerawat #jeragat #bintikhitam #milkbooster #gastrik #jamumoden #bengkungsajat #tipsjerawat #pigmentasi #hilangeyebag #parutjerawat #parut #shakleemalaysia #shakleebangi #shakleeselangor #fattzura #sethamil #setberpantang

BULAN NI PROMO ESP! . IBU MENYUSU sangat digalakkan amik ESP setiap hari! Insyaallah susu pekat dan banyak! . ESP juga sesuai untuk . ✅ Pregnant ✅ Pantang ✅ Gastrik ✅ Nak energy ✅ Nak buat meal replacement ✅ Nak kurus . Eh banyak lagi la. . Rugi tak grab sekarang. . Berminat, dm rai ok? 😊 . @raihana.healthbeauty . . #jerawat #jeragat #bintikhitam #milkbooster #gastrik #jamumoden #bengkungsajat #tipsjerawat #pigmentasi #hilangeyebag #parutjerawat #parut #shakleemalaysia #shakleebangi #shakleeselangor #fattzura #sethamil #setberpantang

BULAN NI PROMO ESP! . IBU MENYUSU sangat digalakkan amik ESP setiap hari! Insyaallah susu pekat dan banyak! . ESP juga sesuai untuk . ✅ Pregnant ✅ Pantang ✅ Gastrik ✅ Nak energy ✅ Nak buat meal replacement ✅ Nak kurus . Eh banyak lagi la. . Rugi tak grab sekarang. . Berminat, dm rai ok? 😊 . @raihana.healthbeauty . . #jerawat #jeragat #bintikhitam #milkbooster #gastrik #jamumoden #bengkungsajat #tipsjerawat #pigmentasi #hilangeyebag #parutjerawat #parut #shakleemalaysia #shakleebangi #shakleeselangor #fattzura #sethamil #setberpantang

BULAN NI PROMO ESP! . IBU MENYUSU sangat digalakkan amik ESP setiap hari! Insyaallah susu pekat dan banyak! . ESP juga sesuai untuk . ✅ Pregnant ✅ Pantang ✅ Gastrik ✅ Nak energy ✅ Nak buat meal replacement ✅ Nak kurus . Eh banyak lagi la. . Rugi tak grab sekarang. . Berminat, dm rai ok? 😊 . @raihana.healthbeauty . . #jerawat #jeragat #bintikhitam #milkbooster #gastrik #jamumoden #bengkungsajat #tipsjerawat #pigmentasi #hilangeyebag #parutjerawat #parut #shakleemalaysia #shakleebangi #shakleeselangor #fattzura

BULAN NI PROMO ESP! . IBU MENYUSU sangat digalakkan amik ESP setiap hari! Insyaallah susu pekat dan banyak! . ESP juga sesuai untuk . ✅ Pregnant ✅ Pantang ✅ Gastrik ✅ Nak energy ✅ Nak buat meal replacement ✅ Nak kurus . Eh banyak lagi la. . Rugi tak grab sekarang. . Berminat, dm rai ok? 😊 . @raihana.healthbeauty . . #jerawat #jeragat #bintikhitam #milkbooster #gastrik #jamumoden #bengkungsajat #tipsjerawat #pigmentasi #hilangeyebag #parutjerawat #parut #shakleemalaysia #shakleebangi #shakleeselangor #fattzura

BULAN NI PROMO ESP! . IBU MENYUSU sangat digalakkan amik ESP setiap hari! Insyaallah susu pekat dan banyak! . ESP juga sesuai untuk . ✅ Pregnant ✅ Pantang ✅ Gastrik ✅ Nak energy ✅ Nak buat meal replacement ✅ Nak kurus . Eh banyak lagi la. . Rugi tak grab sekarang. . Berminat, dm rai ok? 😊 . @raihana.healthbeauty . . #jerawat #jeragat #bintikhitam #milkbooster #gastrik #jamumoden #bengkungsajat #tipsjerawat #pigmentasi #hilangeyebag #parutjerawat #parut #shakleemalaysia #shakleebangi #shakleeselangor #fattzura

BULAN NI PROMO ESP! . IBU MENYUSU sangat digalakkan amik ESP setiap hari! Insyaallah susu pekat dan banyak! . ESP juga sesuai untuk . ✅ Pregnant ✅ Pantang ✅ Gastrik ✅ Nak energy ✅ Nak buat meal replacement ✅ Nak kurus . Eh banyak lagi la. . Rugi tak grab sekarang. . Berminat, dm rai ok? 😊 . @raihana.healthbeauty . . #jerawat #jeragat #bintikhitam #milkbooster #gastrik #jamumoden #bengkungsajat #tipsjerawat #pigmentasi #hilangeyebag #parutjerawat #parut #shakleemalaysia #shakleebangi #shakleeselangor #fattzura

BULAN NI PROMO ESP! . IBU MENYUSU sangat digalakkan amik ESP setiap hari! Insyaallah susu pekat dan banyak! . ESP juga sesuai untuk . ✅ Pregnant ✅ Pantang ✅ Gastrik ✅ Nak energy ✅ Nak buat meal replacement ✅ Nak kurus . Eh banyak lagi la. . Rugi tak grab sekarang. . Berminat, dm rai ok? 😊 . @raihana.healthbeauty . . #jerawat #jeragat #bintikhitam #milkbooster #gastrik #jamumoden #bengkungsajat #tipsjerawat #pigmentasi #hilangeyebag #parutjerawat #parut #shakleemalaysia #shakleebangi #shakleeselangor #fattzura

DaHamid®
(@dahamid86)

2018-11-23 09:27:14

Cod harini... sambil bermehndi cikda bercod juga ☺️☺️☺️... dua2 new customer.. Masi ambik 3 serum dan 1 cleanser Mohd Nazri ambik 1serum... selama ni pakai kakak die punya.. harini die beli untuk mami tersyg.. ☺️☺️☺️ Dengan nazri ni cikda beli jeruk mangga krup krap... nak order, pm naZri ni ye.... popia ngn mangga jeruk die terbaik berbintang bintang.. 🥰🥰🥰 #kaylaserum #kaylacleanser #jerawathilang #jeragathilang #hilangeyebag #hilangkedut #poriporiwajah #kulitkusam #awetmuda #bahanorganicsahaja #kelulusankkm #cikdaamalcikdajual

#fiira_breast_serum sesuai untuk LELAKI & WANITA 😍😍 . Hampa sapu la kat mana yg hampa rasa nak sapu #serummontok ni 😁😋 nak lumur 1 badan pun boleh tak bahaya pun lagi putih gebu gebas ada la 😂😂 kami tak mughong aik 😝😝 #fiira selamat dan halal.. lulus KKM Malaysia dan Brunei 👌😊 . Sapu di BREAST jadi #montok #pink Sapu di PUNGGUNG jadi #bulat #tonggek Sapu di BEBIRD jadi #besar #panjang Sapu di PAHA jadi #pejal #gebu Sapu di PERUT jadi #licin #cerah Sapu di STRECTMARK jadi #padat #hilangparut Sapu di MUKA jadi #gebu #jerawatkecut Sapu di BAWAH MATA jadi #segar #hilangeyebag Sapu di KETIAK jadi #cerah #hilangdaki Sapu di TUMIT KAKI jadi #licin #hilangpecah2 Sapu di SIKU LUTUT jadi #putih #licin . Untuk luka2 kecik, ruam2, kulit baby melecet boleh sapu #fbs Nak buat sebagai lotion badan Dan tanganh pun boleh, nak ganti sebagai perfume pun boleh sebab #fbs memang wangi.. bau wangi yang tersendiri 😍😍 . Apa lagi erk?? 😅😅 Giler banyak kegunaan #fiirabreastserum ni.. all in 1, 1family boleh pakai ☺☺ hampa kena kreatif saja, sapu la kat mana pun 👍👍 . Sebab tu kami selalu bagitau customers kesayangan kami tak rugi grab full tube ni sebab pelbagai kegunaan dan jimat berbulan penggunaan tau 😊😊 . Jom grab dan cuba pasti tak mengecewakan 😘😘 . . Wsap utk fast respon . http://www.wasap.my/601115177643/FBS . #fiirabreastserum #serumsakapower

Indulge® Soothing Eye Gel💕 . Bagi siapa yg ada eyebag berkilo tu, mata nampak letih mcm tak cukup tidur & mata ala-ala Panda (dark circle), pakai ni memang best. . Jadikan macam spa mata 😍😘 . Indulge soothing eye gel mengandungi ekstrak botani dilaporkan untuk samakan tona, menegangkan dan mengurangkan bengkak di sekitar kawasan mata yang sensitif. . ✅Menenangkan, menyejukkan dan menyegarkan mata yang kelihatan letih. . ✅Meningkatkan kelembapan kulit. . ✅Boleh digunakan sebagai gel leave-on. . ✅Diuji secara klinikal untuk kerengsaan kulit dan alahan. . ✅Diuji Dermatologi; bebas wangian. - Bahan utama: 👉🏻Ekstrak Teh Hijau👈🏻 adalah ejen menenangkan. Ia juga merupakan sumber antioksidan yang terkandung dalam produk untuk membantu melindungi kulit daripada kesan radikal bebas yang dijana oleh persekitaran. . 👉🏻Ekstrak Timun👈🏻 juga adalah ejen menenangkan. . 👉🏻Ekstrak Dog Rose Fruit👈🏻 adalah perapi yang meningkatkan penampilan kulit dan membantu ia kelihatan lebih lembut dan licin. . . . #soothingeyegelmarykay #marykayeyegel #hilanglebambawahmata #hilanggelapbawahmata #hilangkaneyebag #hilangeyebag #eyegelmurah #kosmetikmurah #kosmetikmarykay #kosmetikmalaysia #kosmetik #kosmetikexclusive #marykayproduk

Indulge® Soothing Eye Gel💕 . Bagi siapa yg ada eyebag berkilo tu, mata nampak letih mcm tak cukup tidur & mata ala-ala Panda (dark circle), pakai ni memang best. . . Jadikan macam spa mata 😍😘 . . Indulge soothing eye gel mengandungi ekstrak botani dilaporkan untuk samakan tona, menegangkan dan mengurangkan bengkak di sekitar kawasan mata yang sensitif. . ✅Menenangkan, menyejukkan dan menyegarkan mata yang kelihatan letih. . ✅Meningkatkan kelembapan kulit. . . ✅Boleh digunakan sebagai gel leave-on. . . ✅Diuji secara klinikal untuk kerengsaan kulit dan alahan. . . ✅Diuji Dermatologi; bebas wangian. . . Bahan utama: . .👉Ekstrak Teh Hijau - adalah ejen menenangkan. Ia juga merupakan sumber antioksidan yang terkandung dalam produk untuk membantu melindungi kulit daripada kesan radikal bebas yang dijana oleh persekitaran. . . 👉Ekstrak Timun - juga adalah ejen menenangkan. . . 👉Ekstrak Dog Rose Fruit - adalah perapi yang meningkatkan penampilan kulit dan membantu ia kelihatan lebih lembut dan licin. . Feel free to ws me for free skin consultation 😉 . #soothingeyegelmarykay #marykayeyegel #hilanglebambawahmata #hilanggelapbawahmata #hilangkaneyebag #hilangeyebag #eyegelmurah #kosmetikmurah #kosmetikmarykay #kosmetikmalaysia #kosmetik #kosmetikexclusive #marykayproduk #marykaypromotion #marykaykelantan

Indulge® Soothing Eye Gel💕 . Bagi siapa yg ada eyebag berkilo tu, mata nampak letih mcm tak cukup tidur & mata ala-ala Panda (dark circle), pakai ni memang best. . . Jadikan macam spa mata 😍😘 . . Indulge soothing eye gel mengandungi ekstrak botani dilaporkan untuk samakan tona, menegangkan dan mengurangkan bengkak di sekitar kawasan mata yang sensitif. . ✅Menenangkan, menyejukkan dan menyegarkan mata yang kelihatan letih. . ✅Meningkatkan kelembapan kulit. . ✅Boleh digunakan sebagai gel leave-on. . ✅Diuji secara klinikal untuk kerengsaan kulit dan alahan. . ✅Diuji Dermatologi; bebas wangian. . . Bahan utama: . 👉🏻Ekstrak Teh Hijau- adalah ejen menenangkan. Ia juga merupakan sumber antioksidan yang terkandung dalam produk untuk membantu melindungi kulit daripada kesan radikal bebas yang dijana oleh persekitaran. . . 👉🏻Ekstrak Timun- juga adalah ejen menenangkan. . . 👉🏻Ekstrak Dog Rose Fruit- adalah perapi yang meningkatkan penampilan kulit dan membantu ia kelihatan lebih lembut dan licin. . Feel free to ws me for free skin consultation 😉 . 📲 Mas 012-9413086 Marykay Beauty Consultant . . #soothingeyegelmarykay #marykayeyegel #hilanglebambawahmata #hilanggelapbawahmata #hilangkaneyebag #hilangeyebag #eyegelmurah #kosmetikmurah #kosmetikmarykay #kosmetikmalaysia #kosmetik #kosmetikexclusive #marykayproduk #marykaypromotion

Indulge® Soothing Eye Gel💕 . Bagi siapa yg ada eyebag berkilo tu, mata nampak letih mcm tak cukup tidur & mata ala-ala Panda (dark circle), pakai ni memang best. . . Jadikan macam spa mata 😍😘 . . Indulge soothing eye gel mengandungi ekstrak botani dilaporkan untuk samakan tona, menegangkan dan mengurangkan bengkak di sekitar kawasan mata yang sensitif. . ✅Menenangkan, menyejukkan dan menyegarkan mata yang kelihatan letih. . ✅Meningkatkan kelembapan kulit. . ✅Boleh digunakan sebagai gel leave-on. . ✅Diuji secara klinikal untuk kerengsaan kulit dan alahan. . ✅Diuji Dermatologi; bebas wangian. . . Bahan utama: . 👉🏻Ekstrak Teh Hijau- adalah ejen menenangkan. Ia juga merupakan sumber antioksidan yang terkandung dalam produk untuk membantu melindungi kulit daripada kesan radikal bebas yang dijana oleh persekitaran. . . 👉🏻Ekstrak Timun- juga adalah ejen menenangkan. . . 👉🏻Ekstrak Dog Rose Fruit- adalah perapi yang meningkatkan penampilan kulit dan membantu ia kelihatan lebih lembut dan licin. . Feel free to ws me for free skin consultation 😉 . 📲 Mas 012-9413086 Marykay Beauty Consultant . . #soothingeyegelmarykay #marykayeyegel #hilanglebambawahmata #hilanggelapbawahmata #hilangkaneyebag #hilangeyebag #eyegelmurah #kosmetikmurah #kosmetikmarykay #kosmetikmalaysia #kosmetik #kosmetikexclusive #marykayproduk #marykaypromotion

MsNicks Ima
(@nickieszies4u)

2018-08-26 02:04:00

New baby Nafura Honey bee 🐝 NAFURA HYDROGEL EYE MASK HONEY BEE . .💋Membantu meregenerasi sel-sel kulit berhampiran mata dan menjaga kulit elastik. 💋Mengurangkan lingkaran bawah mata yang gelap 💋Kurangkan kedut mata . 💋Meningkatkan keanjalan dan mengurangkan bengkak di sekeliling mata. 💋Bee venom mempunyai fungsi anti-bakteria dan anti-radang yang sangat baik yang menegangkan kulit. . 💋Sebekas ada 60 pcs patch mata gel yang sejuk dan tidak melekit! #kakmanja #eyebags #hilangeyebag #hilangkaneyebag #kedutbawahmata #honeybeevenomnafura #makeuporiginal #makeupmalaysiaoriginal #muaviral #trustedshop #trustedsellermalaysiaonlineshop #produkkecantikkan #nakmata(kklk

MsNicks Ima
(@nickieszies4u)

2018-08-26 02:02:44

New baby Nafura Honey bee 🐝 NAFURA HYDROGEL EYE MASK HONEY BEE . .💋Membantu meregenerasi sel-sel kulit berhampiran mata dan menjaga kulit elastik. 💋Mengurangkan lingkaran bawah mata yang gelap 💋Kurangkan kedut mata . 💋Meningkatkan keanjalan dan mengurangkan bengkak di sekeliling mata. 💋Bee venom mempunyai fungsi anti-bakteria dan anti-radang yang sangat baik yang menegangkan kulit. . 💋Sebekas ada 60 pcs patch mata gel yang sejuk dan tidak melekit! #kakmanja #eyebags #hilangeyebag #hilangkaneyebag #kedutbawahmata #honeybeevenomnafura #makeuporiginal #makeupmalaysiaoriginal #muaviral #trustedshop #trustedsellermalaysiaonlineshop #produkkecantikkan #nakmata(kklk

SET COMBO ELYSIAN SKINCARE . 👉🏼4in1 Ruby Skincare 👉🏼Booster Serum . Set yang sesuai untuk uolls yang ada masalah breakout, jerawat dan jeragat. Satu set lengkap untuk muka. Dan Booster Serum bantu kecutkan jerawat dan dapatkan muka putih tanpa sakit dan mudah 😍 . 💲RM220 ❗️Free Postage ❗️Free Gift . 📲0133953509 🚗COD Tesco Ampang/Aeon Maluri/LRT Pandan Indah/LRT Pandan Jaya/Hosp Ampang

Youth Serum ⤵️ . ✅ Bertindak 10 kali ganda untuk memperbaharui & memperbaiki sel-sel kulit. ✅ Menyokong penghasilan kolagen ✅ memastikan kulit sihat dan lebih muda . Hanya beberapa dot/picitan serum sudah cukup memberikan kesan terbaik kepada kulit. . Wanita berusia 40 tahun digalakkan memakai serum kerana kulit makin kering, pigmentasi dan garis halus mula muncul. . . Namun pemakaian serum bukannya terletak pada umur, tetapi lebih kepada jenis dan masalah kulit. . Serum harus dipakai selepas mencuci muka dan penyegar iaitu sebelum memakai moisturizer / sebelum night cream. . . Pilih la #serum youth sebab ingredients nya organic 💯vegan! . . #jerawat #jeragat #bintikhitam #organicskincare #organicskincaremalaysia #tipsjerawat #pigmentasi #hilangeyebag #parutjerawat #parut #shakleemalaysia #myyouth #serumorganik #serumorganikmalaysia

Indulge® Soothing Eye Gel💕 . Morning uolls. Haaa sapa ada masalah mata macam ni? Ada... . ✅ eyebag berkilo tu ✅ mata nampak letih mcm tak cukup tidur ✅ mata ala-ala Panda (dark circle) . Jom pakai ni memang best untuk selesai kan masalah2 kat atas ni. Xdak la nnt nampk mcm zombie sgt kn. Heee 😂 . Indulge soothing eye gel mengandungi ekstrak botani dilaporkan untuk samakan tona, menegangkan dan mengurangkan bengkak di sekitar kawasan mata yang sensitif. . ✅Menenangkan, menyejukkan dan menyegarkan mata yang kelihatan letih. ✅Meningkatkan kelembapan kulit. ✅Boleh digunakan sebagai gel leave-on. ✅Diuji secara klinikal untuk kerengsaan kulit dan alahan. ✅Diuji Dermatologi; bebas wangian. . . Bahan utama dalam ni: 👉🏻Ekstrak Teh Hijau.👈🏻 🌿 adalah ejen menenangkan. Ia juga merupakan sumber antioksidan yang terkandung dalam produk untuk membantu melindungi kulit daripada kesan radikal bebas yang dijana oleh persekitaran. . 👉🏻Ekstrak Timun👈🏻 🌿 juga adalah ejen menenangkan. . 👉🏻Ekstrak Dog Rose Fruit👈🏻 🌿 adalah perapi yang meningkatkan penampilan kulit dan membantu ia kelihatan lebih lembut dan licin. Jom sapa yang rasa macam dah segan ja eyebag berkilo tu, jom whatapps sis order 1. You will like it. 😘 . Love, Adah. Mary Kay Beauty Consultant http://www.wasap.my/60132988233 . #soothingeyegelmarykay #marykayeyegel #hilanglebambawahmata #hilanggelapbawahmata #hilangkaneyebag #hilangeyebag #eyegelmurah #kosmetikmurah #kosmetikmarykay #kosmetikmalaysia #kosmetik #kosmetikexclusive #marykayproduk #marykaypromotion

Indulge® Soothing Eye Gel💕 . Morning uolls. Haaa sapa ada masalah mata macam ni? Ada... . ✅ eyebag berkilo tu ✅ mata nampak letih mcm tak cukup tidur ✅ mata ala-ala Panda (dark circle) . Jom pakai ni memang best untuk selesai kan masalah2 kat atas ni. Xdak la nnt nampk mcm zombie sgt kn. Heee 😂 . Indulge soothing eye gel mengandungi ekstrak botani dilaporkan untuk samakan tona, menegangkan dan mengurangkan bengkak di sekitar kawasan mata yang sensitif. . ✅Menenangkan, menyejukkan dan menyegarkan mata yang kelihatan letih. ✅Meningkatkan kelembapan kulit. ✅Boleh digunakan sebagai gel leave-on. ✅Diuji secara klinikal untuk kerengsaan kulit dan alahan. ✅Diuji Dermatologi; bebas wangian. . . Bahan utama dalam ni: 👉🏻Ekstrak Teh Hijau.👈🏻 🌿 adalah ejen menenangkan. Ia juga merupakan sumber antioksidan yang terkandung dalam produk untuk membantu melindungi kulit daripada kesan radikal bebas yang dijana oleh persekitaran. . 👉🏻Ekstrak Timun👈🏻 🌿 juga adalah ejen menenangkan. . 👉🏻Ekstrak Dog Rose Fruit👈🏻 🌿 adalah perapi yang meningkatkan penampilan kulit dan membantu ia kelihatan lebih lembut dan licin. Jom sapa yang rasa macam dah segan ja eyebag berkilo tu, jom whatapps sis order 1. You will like it. 😘 . Love, Adah. Mary Kay Beauty Consultant http://www.wasap.my/60132988233 . #soothingeyegelmarykay #marykayeyegel #hilanglebambawahmata #hilanggelapbawahmata #hilangkaneyebag #hilangeyebag #eyegelmurah #kosmetikmurah #kosmetikmarykay #kosmetikmalaysia #kosmetik #kosmetikexclusive #marykayproduk #marykaypromotion

Fiira Penang
(@naashopee86)

2018-07-23 07:24:11

#fiira_breast_serum sesuai untuk LELAKI & WANITA 😍😍 . Hampa sapu la kat mana yg hampa rasa nak sapu #serummontok ni 😁😋 nak lumur 1 badan pun boleh tak bahaya pun lagi putih gebu gebas ada la 😂😂 kami tak muhong aik 😝😝 #fiira selamat dan halal.. lulus KKM Malaysia dan Brunei 👌😊 . Sapu di BREAST jadi #montok #pink Sapu di PUNGGUNG jadi #bulat #tonggek Sapu di BEBIRD jadi #besar #panjang Sapu di PAHA jadi #pejal #gebu Sapu di PERUT jadi #licin #cerah Sapu di STRECTMARK jadi #padat #hilangparut Sapu di MUKA jadi #gebu #jerawatkecut Sapu di BAWAH MATA jadi #segar #hilangeyebag Sapu di KETIAK jadi #cerah #hilangdaki Sapu di TUMIT KAKI jadi #licin #hilangpecah2 Sapu di SIKU LUTUT jadi #putih #licin . Untuk luka2 kecik, ruam2, kulit baby melecet boleh sapu #fbs Nak buat sebagai lotion badan Dan tangan pun boleh, nak ganti sebagai perfume pun boleh sebab #fbs memang wangi.. bau wangi yang tersendiri 😍😍 . Apa lagi erk?? 😅😅 Giler banyak kegunaan #fiirabreastserum ni.. all in 1, 1family boleh pakai ☺☺ hampa kena kreatif saja, sapu la kat mana pun 👍👍 . Sebab tu kami selalu bagitau customers kesayangan kami tak rugi grab full tube ni sebab pelbagai kegunaan dan jimat berbulan penggunaan tau 😊😊 . Jom grab dan cuba pasti tak mengecewakan 😘😘 . #fiirabreastserum #serumsakapower . 📲wasap 0124500467

Konsisten sapu BOOSTER SERUM jerawat pun takmo dekat dah ⚔️ . Dalam BOOSTER SERUM ada Witch Hazel Exctract. Fungsi utama dia bagi jerawat kecut tanpa perlu uolls nak korek-korek lagi. Dedulu kalau nampak jerawat mula la gatal jari pi picit kan. Lepas tu berdarah, lepas tu tinggal parut. 😅 . Now takpayah dah. Sapu je BOOSTER SERUM dekat jerawat tu tiap-tiap hari, 2 kali sehari siang dan malam sebelum tidor. Kejap je jerawat dah kecut 😍 . 📲013-3953509

Konsisten sapu BOOSTER SERUM jerawat pun takmo dekat dah ⚔️ . Dalam BOOSTER SERUM ada Witch Hazel Exctract. Fungsi utama dia bagi jerawat kecut tanpa perlu uolls nak korek-korek lagi. Dedulu kalau nampak jerawat mula la gatal jari pi picit kan. Lepas tu berdarah, lepas tu tinggal parut. 😅 . Now takpayah dah. Sapu je BOOSTER SERUM dekat jerawat tu tiap-tiap hari, 2 kali sehari siang dan malam sebelum tidor. Kejap je jerawat dah kecut 😍 . 📲013-3953509

Konsisten sapu BOOSTER SERUM jerawat pun takmo dekat dah ⚔️ . Dalam BOOSTER SERUM ada Witch Hazel Exctract. Fungsi utama dia bagi jerawat kecut tanpa perlu uolls nak korek-korek lagi. Dedulu kalau nampak jerawat mula la gatal jari pi picit kan. Lepas tu berdarah, lepas tu tinggal parut. 😅 . Now takpayah dah. Sapu je BOOSTER SERUM dekat jerawat tu tiap-tiap hari, 2 kali sehari siang dan malam sebelum tidor. Kejap je jerawat dah kecut 😍 . 📲013-3953509