#hilangparut

40,404 posts tagged with #hilangparut

Photos and Videos about #hilangparut

Sapa patut pakai iba repair serum ni? Korang boleh baca poster diatas 🥰 Serum ini sesuai utk semua jenis kulit 😍 . Kalau korang tengah mencari skincare, ini adalah salah satu yg korang kena cuba tauu. Sekali cuba mesti takkan cari lain dah 🥳 . Jom whatsapp for consultation dan order, FREE GIFT bnyk menanti anda 😘 Klik je link dkt bio ❤️ . #ibaserum #ibacleanser #ibarepairserum #jerawat #ibaserumkedah #ubatjerawat #parut #ubatparut #ibaserumperlis #flawless #bebasjerawat #hilangparut #agentkedah #ubathilangjerawat #ibalovers

Dengan cream saka NB ni mampu menutup lobang2, parut kat muka sis ni. 😍 . Jerawat2 x berani nk naik dah.. Cara guna Scar Acne Cream : Sbelum tidur cuci muka & lap bagi kering , sapu krim parut nipis2 di tempat bermasalah & tteruss masuk tidur ye 😊( sapu time nk tidur ja sis ) P/s: pastikan sbelum sapu tu ambil pic dulu guna camera biasa ye . And sminggu lepas tu ambik pic plak utk beza jan part mana yg ada perubahan😊 . . Tekan link kat bio sekarang!! . . #krimhilangkanparut #kesanparuteksiden #eksiden #paruteksiden #parutkekal #parutoperate #parutbedah #kesanparut #hilangparut #bagaimanahilangkanparut #sayajual #paruteksidendegil #ubatparut #parutluka #hilangparutcepat #ubatparutberkesan #watson #guardian #farmasiubat #nakhilangparut #nbcreamoroginalhq #lukaeksidensembuh #nakcepathilangluka

KELEBIHAN IMAGIC TREATMENT SERUM 🌸10x Merawat masalah kulit sunburn . 🌸10x Memudarkan dan menghilangkan parut 🌸10x Mencerahkan kona kulit 🌸10x Mengawal minyak berlebihan 🌸10x Merawat liang pori-pori. 🌸10x Merawat 7 kulit kusam. 🌸10x Kulit lebih bersih dan sihat. 🌸10x Memudarkan jeragat 🌸10x Melawan dan menghilangkan semua jenis jerawat #hilangparut #hilangjerawat #hilangjeragat #serumviral #imagictreatmentserum #kulitcerah #jerawatkecutcepat #jerawatkecut #jeragat #jerawat #serum #serumwajah #serumjerawat

"Sis, saya & kawan saya nak share beli 2 botol Peony Essence, free gift perfume kami dapat sorang satu tak?" . Yes sis! Of course! . Beli 1 Peony Essence, dapat 1 Blooming Peony. Beli 2 Peony Essence, dapat 2 Blooming Peony . Cepat dapatkan dengan harga promo untuk 2 botol Peony Essence - RM88 sem/ RM92 ss, termasuk pos . Whatsapp : 0193492491 (Click link in bio) . *Picture credit to customer. Thank you sis! 😚

Cool kan😱⠀ .⠀ Lola dah bantu ramai org dengan sabun honey glow ni... Bkn sekadar mencerahkan kulit, daki pun blh hilang gais. ⠀ .⠀ Tengoklah kawan kita sorang ni,👆🏻 tangan dah cerah,🤚🏻daki di celah2💪🏻 dah hilang, hati pun senang. ❤⠀ .⠀ Tunggu apa lagi gais,, 💨grab sekarang. Jangan lambat2 nanti dah habis menyesal. Lola pasti yang produk ni tak akan menghampakan korang gais🤩🤩⠀ .⠀ sabunhilangdaki #honeyglow #sabundaki #lavender #mens #girl #sayajualmurah #murah #shopeemy #tunbeauty #makeup #borongmurah #cosmetics #hilangparut #hilangdaki #shahalam #petalingjaya

Jerawat dah hilang tapi muka masih berminyak dan berparut pulak😫😫 Ataupun anda ada masalah pori-pori yg besar dan ketara? . Semestinya set Microdermabrasion Refine ini dpt membantu anda👍🏼 . DM atau WhatsApp saya tuk ketahui lebih lanjut Bairavi 0163167609 (link di bio) . . #marykaymicrodermabrasion #marykaytimewise3d #acnetreatment #acnescars #poreminimizer #poreminimizermarykay #bairavi_mk #microdermabrasion #largepores #finelinesandwrinkles #parutmuka nofilter#parutberlubang #hilangparut #deepscars #smoothskin #takperlufilter #smoothface #nofilter #flawless #beauty #beautyandincome #marykaykl #marykayselangor #marykaymalaysia

KURANG CONFIDENT SEBAB PARUT JERAWAT BERLUBANG??? LIANG ROMA ATAU PORI BESAR??? . . Ni Mary Kay keluarkan special utk wanita2 yang mempunyai masalah liang roma besar, masalah pori besar, masalah bekas @ parut jerawat, jerawat terpendam dan blackhead @ seangkatanya.. . set ini mengandungi👇👇👇👇👇👇👇 . . 1. TIMEWISE MICRODERMABRASION REFINE (SCRUB) 2. TIMEWISE PORE MINIMIZER (SERUM) . . FUNGSI:- . . 📌Menanggalkan sel sel kulit mati akibat dari jerawat yang kecut 📌Menghilangkan parut dan kesan2 hitam dimuka 📌Menghaluskan muka, so kalau muka di lihat dari jarak dekat akan nampk licin sangat2 📌Mengecilkan pori dengan kesan yang lebih cepat 📌Menegangkan muka agar nampak kelihatan lebih muda . Jom DM atau WhatsApp saya untuk dapatkan set ni😉 Bairavi 0163167609 . . #marykaymalaysia #poribesar #skincare #bekasjerawat #acnescars #marykayporeminimizer #makeupbase #marykaymicrodermabrasion #parutjerawat #marykaymicrodermabrasion #acnetreatment #poreminimizer #postacne #dermabrasiontreatment #microdermabrasion #largepores #finelinesandwrinkles #parutmuka #nofilter #parutberlubang #hilangparut #deepscars #smoothskin #takperlufilter #smoothface #flawless #beauty #marykaykl #marykayselangor #marykaymalaysia #microdermabrasion #microdermabrasionfacial #dermabrasion

ni kita belanja testimoni special dan panas.....baru dapat testimoni dari agent sendiri konsisten selama 6 bulan... dapat kulit licin lecar...asalnya dulu asyik berjerawat je.. siapa nak cuba? meh pm sis cepat.

MORNING ! Sampai bila nak terus ada dark spot berkampung macam ni ? Sampai bila nak pakai makeup tebal ? Tak rugi sis pakai IMAGIC SERUM dah laa BERKESAN tahan 2BULAN pulak tu sebotol..#hilangparut #hilangjerawat #hilangjeragat #serumviral #imagictreatmentserum #kulitcerah #jerawatkecutcepat #jerawatkecut #jeragat #jerawat #serum #serumwajah #serumjerawat

DON'T POP YOUR PIMPLE! *Jerawat* First of all kalau ada masalah jerawat ni awak kena tahu dulu punca dia apa. Nak cakap pasal punca ni, kita ada banyak sangat punca yang boleh menyebab jerawat ni tumbuh. Antaranya adalah ; Kena check awak punya basic routine. Cukup tak awak punya basic skincare. Awak ada tak make sure skin awak bersih. Guna tak cleanser yang low pH/gentle. Cukup tak hydration. Pakai tak sunscreen setiap hari. Kalau semua ni, lengkap semua benda awak dah cukup mungkin ada faktor lain. Faktor lain tersebut adalah ; 1⃣ Hormon 2⃣ Stress 3⃣ Environment (Mungkin tak bersih) 4⃣ Pemakanan 5⃣ Pakai product yang tak sesuai dengan skin Bila kita dah tahu punca, barulah kita tahu macam mana cara nak selesaikan masalah 😉 #glowbeauty #bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautyserum #bougasbeautyshahalam #bougasbeautyserumsubangpermai #bougasbeautyserumkgmelayusubang #bougasbeautysubangperdana #bougasbeautyttdijaya #bougasbeautyseksyen13 #serumjerawat #hilangparut #waterbasedserum #serumpelembap #moisturizeskin #hydratedskin #tipscantik #petuasihat #kulitsihat #kulitcantik #cantikhanyatigatitik #bougasserum #serumlakukeras #codshahalam #shahalam #readystockbougasbeautyserum#nakcantik#nakglowing#beautyskin#bougasbeauty_winter

BENCILAH EYEBAG!! EYEBAG NI KENAPA EH?? . Eye bag dan mata panda adalah lingkaran hitam bawah mata yang memberi ‘signal’ bahawa ada sesuatu yang tak ‘kena’ tentang badan anda. Selalunya adalah disebabkan keletihan dan tak cukup tidur. Tapi bukan itu saja penyebabnya. Ada beberapa faktor lain . Mengikut kajian perubatan, tidak berbahaya Eye Bag atau Mata Panda ni dari segi kesihatan. Tapi serba sedikit boleh mencacatkan penampilan walaupun mekap setebal mana pun . Eye bag dan mata panda ni boleh juga disebabkan masalah kekurangan air dalam badan, masalah buah pinggang, metabolisma rendah dan ada sebahagian kes disebabkan anemia. Antara sebab lain, adalah alergik yang anda alami tanpa sedar (Solusi : Jumpa doktor) . Sooo nk tahu tak cara nak hilangkan eyebag dgn cara mudah dgn hanya guna bahan sedia ada dirumah je? Yg penting ia sgt berkesan tau 😍 Kalau nk kena komen dkt bwh 😘 Jgn malas komen mana tau sya nk kasi brg free 😆 . #ibaserum #ibacleanser #ibarepairserum #jerawat #ibaserumkedah #ubatjerawat #parut #ubatparut #ibaserumperlis #flawless #bebasjerawat #hilangparut #ubathilangjerawat #ibalovers

. . Korang, jangan lupe set temujanji kita pada 20 Oktober 2019. Our #myleafrecklesserum akan dilancarkan di TV Al Hijrah. . Dan... . Kami nak bg harga special pada hari pelancaran tu. Best ke tak best 😉😉😉 . . #mylea #myleaterengganu #myleaserum #masalahjeragat #masalahjerawat #jeragat #jerawat #nakcantik #glowing #masalahkulitmuka #tipshilangjeragat #kulitkusam #parut #hilangparut #codkualaterengganu #agentwanted #luluskkm #sale #myleamalaysia #myleafrecklesserum #serumbaru

Macam nak nangis sis bila cust repeat and takut habis stock dekat HQ. IMAGIC SERUM dh sebutan ramai memang MENJADI,memang LOVE kalau yang belum cuba memang RUGI !! Apa2 pun sebelum ditidur jangan lupa APPLY IMAGIC SERUM.. GOOD NIGHT 😘#hilangparut #hilangjerawat #hilangjeragat #serumviral #imagictreatmentserum #kulitcerah #jerawatkecutcepat #jerawatkecut #jeragat #jerawat #serum #serumwajah #serumjerawat

CLEAR DERMAROLLER SIZES . Clear Dermaroller hanya pasarkan 0.2mm, 0.5mm & 1mm selamat untuk kegunaan di rumah . 👉0.2mm : Bibir (boleh digunakan dengan scrub bibir) pulih dan mungilkan bibir nipis, bawah mata, garisan halus muka . 👉0.5mm : Parut merah dan hitam ( nipis ), garisan halus muka, penyerapan skincare, pertumbuhan misai dan jambang ( digunakan dgn serum ), tona tidak sekata, pori-pori . 👉1mm : Parut merah, hitam dan berlubang, tona tidak sekata, stretchmark ( kesan regangan bersalin ), pori-pori, penyerapan skincare, garisan halus muka, pertumbuhan misai dan jambang, kedutan leher . ------------- . Whatsapp 📲011 5860 0568 . Boleh juga dapatkan di shopee 👉bazaarmeknah . COD : Giant Kangar, Perlis . #bazaarmeknah #cleardermaroller . #dermaroller #dermarollertreatment #dermarollermalaysia #parut #parutjerawat #parutjeragat #paruthilang #parutlubang #skincare #produkkecantikan #kulitcantik #hilangparut #hilangselulit #kulittaksekata #trustedseller #microneedling #microneedle #microneedleroller #igshopmalaysia #atokpesan #donedakwah #nakpesan #nakbebel #nakngepek #abahcakap #apakes #talihati #cantik

CLEAR DERMAROLLER SIZES . Clear Dermaroller hanya pasarkan 0.2mm, 0.5mm & 1mm selamat untuk kegunaan di rumah . 👉0.2mm : Bibir (boleh digunakan dengan scrub bibir) pulih dan mungilkan bibir nipis, bawah mata, garisan halus muka . 👉0.5mm : Parut merah dan hitam ( nipis ), garisan halus muka, penyerapan skincare, pertumbuhan misai dan jambang ( digunakan dgn serum ), tona tidak sekata, pori-pori . 👉1mm : Parut merah, hitam dan berlubang, tona tidak sekata, stretchmark ( kesan regangan bersalin ), pori-pori, penyerapan skincare, garisan halus muka, pertumbuhan misai dan jambang, kedutan leher . ------------- . Whatsapp 📲011 5860 0568 . Boleh juga dapatkan di shopee 👉bazaarmeknah . COD : Giant Kangar, Perlis . #bazaarmeknah #cleardermaroller . #dermaroller #dermarollertreatment #dermarollermalaysia #parut #parutjerawat #parutjeragat #paruthilang #parutlubang #skincare #produkkecantikan #kulitcantik #hilangparut #hilangselulit #kulittaksekata #trustedseller #microneedling #microneedle #microneedleroller #igshopmalaysia #atokpesan #donedakwah #nakpesan #nakbebel #nakngepek #abahcakap #apakes #talihati #cantik

CLEAR DERMAROLLER SIZES . Clear Dermaroller hanya pasarkan 0.2mm, 0.5mm & 1mm selamat untuk kegunaan di rumah . 👉0.2mm : Bibir (boleh digunakan dengan scrub bibir) pulih dan mungilkan bibir nipis, bawah mata, garisan halus muka . 👉0.5mm : Parut merah dan hitam ( nipis ), garisan halus muka, penyerapan skincare, pertumbuhan misai dan jambang ( digunakan dgn serum ), tona tidak sekata, pori-pori . 👉1mm : Parut merah, hitam dan berlubang, tona tidak sekata, stretchmark ( kesan regangan bersalin ), pori-pori, penyerapan skincare, garisan halus muka, pertumbuhan misai dan jambang, kedutan leher . ------------- . Whatsapp 📲011 5860 0568 . Boleh juga dapatkan di shopee 👉bazaarmeknah . COD : Giant Kangar, Perlis . #bazaarmeknah #cleardermaroller . #dermaroller #dermarollertreatment #dermarollermalaysia #parut #parutjerawat #parutjeragat #paruthilang #parutlubang #skincare #produkkecantikan #kulitcantik #hilangparut #hilangselulit #kulittaksekata #trustedseller #microneedling #microneedle #microneedleroller #igshopmalaysia #atokpesan #donedakwah #nakpesan #nakbebel #nakngepek #abahcakap #apakes #talihati #cantik

Abah potong siap siap 4ketui macam ni. Jadi hampa boleh pakai 1 minggu 1 bar sabun. 4 bar untuk 1 bulan. Tapi kalau hampa jenis cermat. 1 bar tu boleh tahan 2 minggu. . . Atas putih putih tu oat. Bila pakai muka akan rasa lembut dan tak kering. Kalau jenis kulit sensetip. Elok pakai sabun ni. Sebab bahan-bahan abah buh semua bahan natural elok untuk skin hampa. Bau green tea mix dengan timun. Colour hijau tu sebab warna green tea yang real. . . Sekarang ada promo beli 1 set combo Serum + Soap dapat free face mist green tea 30mlm sampai 5 oktober ni. . . soap RM30 serum RM38 Free face mist RM20 Total asal dekat RM88 . . La ni abah bagi RM50 je. Sapa nak? . . #teamon #teamonskincare #timunseries #rsteamon #rscucumber #teamonizer #sabuntimun #naturalskincare #cucumber #tiphilangkanjerawat #tipputih #skincaretip #jerawatbatu #jerawat #jerawatpasir #jerawatkecut #tipsjerawat #kulitkusamhilang #kulitkusam #parutjerawat #parut #paruthilang #parutpudar #serumparut #hilangparut #poriporiterbuka #poriporibesar #tipdaridapurabah Read Less

Nak cerah cepat. Tapi nak guna bahan selamat yang real. Boleh cuba tip ni. . 🌳 Buah orange yang biasa tu. Isi dia korang makan. Kulit dan biji jangan buang. Kumpul dan simpan di tempat kering selama 2-3 hari. Guna 2-4 biji buah. Lagi banyak boleh buat lebih banyak. Tapi petua ni untuk 30ml susu sahaja tau. . . 🌳 Bila dah kering. Kisar guna blender kering. Tak perlu tambah air. . . 🌳 Campur bersama 30ml susu segar & 2 sudu madu asli. . . 🌳 Gaul rata. dan masukkan dalam botol spray 30ml. Botol tu korang boleh beli kat kedai eco RM2 , Daiso @ Mr Diy. . . 🌳 Simpan dalam peti sejuk. Kalau korang nak tahan lebih lama. Boleh simpan pada bahagian sejuk beku. Bila nak pakai. Perlu cairkan dulu. . . 🌳 Toner ni tak boleh biar pada suhu bilik lebih dari 2 jam. Sebab susu mudah basi. Jadi make sure korang pakai dan terus simpan balik tau. . 🌳 Boleh pakai guna kapas muka juga. Tak perlu bilas selepas pakai. . . 🌳 Boleh pakai hari-hari. Sebelum tidur. Suri tak galakkan pakai sebelah siang. Sebab siang kita berpeluh. Jadi elok pakai sebelah malam sahaja. . . Suka dengan tip ni? Belanja Suri 3 heart ♥️♥️♥️ . . #teamon #teamonskincare #timunseries #rsteamon #rscucumber #teamonizer #sabuntimun #naturalskincare #cucumber #tiphilangkanjerawat #tipputih #skincaretip #jerawatbatu #jerawat #jerawatpasir #jerawatkecut #tipsjerawat #kulitkusamhilang #kulitkusam #parutjerawat #parut #paruthilang #parutpudar #serumparut #hilangparut #poriporiterbuka #poriporibesar #tipdaridapurabah #teamonselangor

Kolagen Yang Bagus, WA: +62 812-3063-812 Kolagen Yang Bagus, Kolagen Yang Halal, Kolagen Yang Dibutuhkan Tubuh, Kolagen Yang Aman, Kolagen Yang Bagus Buat Kulit, Kolagen Yang dijual di Apotik, Kolagen Yang Bisa Diminum, Kolagen Yang Paling Berkesan 2017, Kolagen Yang Berkesan Memutihkan Kulit, Kolagen Yang Selamat, Collagen Yang Bagus, Collagen Yang Asli, Collagen Yang Bagus dan Halal, Collagen Yang Ada di Apotik, Collagen Yang Asli dan Palsu, Collagen Yang Bagus Untuk Memutihkan Kulit, Collagen Yang Bagus Female Daily, Collagen Yang Aman Untuk Ibu Menyusui, Collagen Yang Aman Untuk Ibu Hamil, Collagen Yang Dibutuhkan Tubuh, Collagen Yang Halal, Kolagen Yang Malaysia, Kolagen Yang Kepulauan Bangka Belitung, Kolagen Yang Sulawesi Tengah, Kolagen Yang Kalimantan Tengah, Kolagen Yang Kalimantan Barat, Kolagen Yang Jambi, Kolagen Yang Palembang, Kolagen Yang Makassar, Kolagen Yang Medan, Kolagen Yang Semarang, Kolagen Yang Surabaya http://bit.ly/Collagen_Bagus Collagen Products ALGA Series: 1. Collagen Cereal: ALGA GOLD 2. Collagen Tea: ALGA TEA 3. Collagen Drinks: ALGA KIREI 4. Collagen Drinks: FIBROSHAKE 5. Collagen Coffee: KOPI LOVE 6. Collagen Soap: SABUN SALISA 7. Collagen Honey: MADU SHINTA More info, please contact: WA/TEL.: +62 812-3063-812 http://bit.ly/Indo_Collagen #beauty #beautifulskin #tipskulitcantik #kulitputih #kulitcantik #kulitgebu #hilangparut #youthskincare #youthshaklee #pencucimukaorganik #nakhilangkanparut #nakhilangkanjeragat #nakhilangkanjerawat #nakhilangparut #kolagen #kolagenshaklee #kolagenbagus #kolagenberkesan #mcoll #mcollcollagen #collagen #collagencandy #collagenindo #collagenindonesia #collagenjakarta #skinbeauty #skincare #skinwhitening #whitening #kolagenputih

Vshape serum Infinence memang wow sangattt 😍 Apply 2 titis serum ke muka dalam beberapa minit nampak perbezaan 😊 Ternyata nampak perbezaan sangat‼ Haaaa yang perbezaan ni hasil dari CDM Che wan yang tengok hehe . Eyebag kurang ☑ Pipi naik ☑ Garisan senyum kurang ☑ kulit cerah ☑ Nak try? whatsapp ayu 📲http://www.wassap.my/60172660346/VshapeSerum Online Biz |Modal RM 47 | #projekstg Program #2gajisebulan #catchampions #hilangjeragat #hilangparut #hilangeyebag #hilangkendur #hilangjerawat #tegangmuka #kulitlembap #kulitberminyak #mukavshape #pipinaik #hilangdoublechin #projekstg

Dah cuba macam2 tapi tetap tak jadi ? Nak salah kan produk or diri sendiri ?? Sis malas nak cakap banyak kalau korang berterusan pakai produk mercury macam mane nak jadi,jadi sekejap kulit makin nipis then keluar jerawat,skin pon makin hangus terbakar..tak takut ke?? Korang cuba IMAGIC SERUM 100% organik,lab test dan kelulusan KKM..tak smpai seminggu skin makin BERSIH #hilangparut #hilangjerawat #hilangjeragat #serumviral #imagictreatmentserum #kulitcerah #jerawatkecutcepat #jerawatkecut #jeragat #jerawat #serum #serumwajah #serumjerawat

Hi gaisss, berita baik! MBH nak bagi 100 rawatan wajah PERCUMA jer sempena #isukambhsale nak tau macam mana nak redeem? . Senang jer, Follow STEP ni okayyyy 🥰 . 1. Share & TAG 5 orang rakan anda di ruangan komen posting ini 2. Screenshot post ini & hantar ke Whatsapp kami di 👉🏻 www.wasap.my/60187764670/freerawatan26oktober. . . #mbhmedispa #medispapalingdipercayai #mbhflagshipjb #parutjerawat #parut #hilangparut #ubatparut #jerawat #jerawathilang #jeragat #jeragathilang #ubatjeragat #kulitkusam #testimonimbh #whitehead #carbonlaser #dermapen #sgf #mbhskingrowthfactor #sulambedak #mbhyouthskinplasma #prp #medispa #rawatanwajah #spamalaysia #spamuslimah #facialmurah #spa #murah

Selamat Malam..😴😴😴 Nak hilangkan jerawat, jeragat , parut dekat muka 😉😉 jangan lupa guna eskinol... . Bebaskan kulit wajah anda dari kekotoran dan jerawat dengan menggunakan eskinol 2 kali sehari. Sekali diwaktu pagi dan sekali diwaktu malam... sebelum tidur! . Belum cuba, belum tau... tak kenal maka tak cinta... ye tak? 😊😀😁😃😄😆😉😙😍😚 . Jom kembalikan keremajaan kulit agar bersih, bebas jerawat dan kulit lebih berseri... . Buka botol baru untuk diri sendiri punya dah habis . Eeee banyaknya kotoran dimuka . . #eskinol #eskinolmurah #eskinoloriginal #eskinollemon #eskinolmurah #eskinoloriginal #eskinol #eskinolspotlesswhite #eskinolphilippines #eskinoliceporeminimizing #eskinolpimplefighting #eskinol #eskinolmurah #eskinolpimplefighting #eskinollemon #eskinolspotlesswhite#breakout #hilangparut #mukaputih #flawless #toner #eskinol #eskinolmurah #eskinoloilcontrol #eskinolpimplefighting #eskinolclassicwhite #eskinolpapayasmoothwhite #eskinolrefreshing #eskinolspotlesswhite #eskinoliceporeminimizing #cantik #eskinolmalaysia #philipines #ukm #upm #um #uitm #upsi #umt #ump #usm #uum #iiump

JERAGAT!! MUSUH UTAMA WANITA MASA KINI! . . Setuju, kann sis? Selepas jerawat & parut, paling membara hati wanita kalau ada jeragat yg bertompok di muka. Nak nak kalau dah mekap pun masih jelas kelihatan. Panass je hati . . Alhamdulillahh.. Kak Ida semakin ceria bila jeragat di wajah semakin pudarr. Hasil guna set Mushamish ni, terbukti memang berbaloi. Pakej wajah katanya semakin lembut & anjal 💕💕 . . Anda ada masalah yang sama? Parut & jeragat terus meneruss menghantui wajah mulus anda? Jejomm rawat ke akarnya! . . Klik link biru di bio IG ini segera for inquiries & order! ❤️

JOMM BACA bahan bahan & kelebihan Set Mushamish ni supaya anda tahu kebaikannya pada wajah anda 😘 . . Dari gabungan bahan APRIKOT, MADU, AHA , GLUTATHIONE & ALOE VERA. Bahan² semulajadi ini akan bekerjasama untuk merawat dan mencegah kulit dari kusam , jerawat , jeragat , bintik hitam , tona tak sekata , pori terbuka dan masalah kulit yg lain. . . 3 SEBAB ANDA PATUT CUBA . 1⃣ 100% SELAMAT & KKM APPROVED ! 2⃣ SET SIMPLE HASIL MEMUASKAN ! 3⃣ REAL HAPPY FEEDBACKS 💕 . . Dapatkan segera. Konsultasi penggunaan Percuma dengan klik link di bio ❤️

YEAYYY.. Seronok taw feedback camni 😍 . . Dari kulit yg break out. Dulu, tepek pondesen pun masih nampak menggerutu, biji2 & merah2.. Alhamdulillah dengan #set_mushamish kini kulit semakin sihat & licinn . . Peloless nyaa sis sekarang.. Barulah guna pondesen pun mudah jerr sekata & senang nak blend ❤️❤️ . . Uollss nak rawat wajah yg break out? Jerawat, jeragat? Parut?.. Jangan biarkan melarat! . . Jejommmm klik link di bio IG ini segera utk respon pantas dari kami 💕

Pengguna setia set Keluaran Kawaii COLLAGEN Sdn Bhd sejak 8 tahun lepas. Bagi akak gambar muka togel masa berpantang #kulitbersih tanpa secalit make up. Make up nipis pun dah berseri-seri wajah. #kulitbersih#kulitcerah#kulitkusam#hilangparut#jerawat#jerawatpipi#jerawatdagu #jeragat#paruthitam#kukurapuh#kulitkering#kulitlembabcantik Info produk kawaii maxx extra dan sarang burung yg halal, bebas bahan beracun dan berdaftar KKM whatsapp 0134273193 #kawaiimaxxextra #setsarangburungkawaii

Vshape serum Infinence memang wow sangattt 😍 Xtahan dngan testimoni kawan2 tentang serum hebat ni.. Cik Zah pn apelg.. Terus cubalah... Apply 2 titis serum ke muka.. Oles lembut2 ikut lawan jam.. Dalam beberapa minit nampak perbezaan 😊 Ternyata serum ni memang best‼ Dlm beberapa minit jer jelas nampak... ☑️V shape ☑️Pipi naik anjal ☑️Garisan senyum kurang ☑️Kedutan mata berkurang ☑️Kulit cerah Ni baru guna beberapa minit.. Klu guna hari2.. Confirm Cik Zah tambah plolesss.. Cmner nk cuba dan nak dapatkan serum nII?? Jgn risau, pm jer sy... Jgn malu2.. Azizah 017-3188540 👇👇👇 Wasap.my/+60173188540/SerumInfinence #hilangjeragat #hilangparut #hilangeyebag #hilangkendur #hilangjerawat #tegangmuka #kulitlembap #kulitberminyak #mukavshape #pipinaik #hilangdoublechin #projekstg

RATA RATA FEEDBACK BAGITAHU JERAWAT MUDAH KECUT! . . Ya, jika konsisten dengan Set ni jerawat akan malu malu kucing jurr nak bertapak di wajah awak. Hikss . . Macam akak ni, happy dia bagitahu parutnya semakin pudarr, jerawat mudah ngatt nak kecut tauu . . Lagi bestt bila perasan muka sendiri makin tak kusam. Maknanya wajah semakin sihat, cukup khasiat 😍 . . Jomm dapatkan set Mushamish, set mudah simple & mampu milik ni segera untuk wajah BEBAS CELA. Cecepat klik link di bio IG! ❤️

JOMM BACA bahan bahan & kelebihan Set Mushamish ni supaya anda tahu kebaikannya pada wajah anda 😘 . . Dari gabungan bahan APRIKOT , SUSU KAMBING , MADU , ALOE VERA , AHA , GLUTATHIONE. Bahan² semulajadi ini akan bekerjasama untuk merawat dan mencegah kulit dari kusam , jerawat , jeragat , bintik hitam , tona tak sekata , pori terbuka dan masalah kulit yg lain. . . 3 SEBAB ANDA PATUT CUBA : . 1⃣ 100% SELAMAT & KKM APPROVED ! 2⃣ SET SIMPLE HASIL MEMUASKAN ! 3⃣ REAL HAPPY FEEDBACKS 💕 . . Dapatkan segera. Konsultasi penggunaan Percuma dengan klik link di bio ❤️

Peony Brightening & Treatment Essence is just as thin as water! . ✔ Water-based ✔ Non-sticky ✔ Absorp fast ✔ Alcohol-free ✔ Very lightweight ✔ Safe for frequent use . 🌸 Peony Brightening & Treatment Essence Intro Price : RM48 sem / RM52 ss (INCLUDE POSTAGE) . FREE Blooming Peony Perfume EDT (10ml) . Whatsapp : 0193492491 (Click link in bio)

Nak cerah cepat. Tapi nak guna bahan selamat yang real. Boleh cuba tip ni. . 🌳 Buah orange yang biasa tu. Isi dia hampa makan. Kulit dan biji jangan buang. Kumpul dan simpan di tempat kering selama 2-3 hari. Guna 2-4 biji buah. Lagi banyak boleh buat lebih banyak. Tapi petua abah ni untuk 30ml susu sahaja na. . 🌳 Bila dah kering. Kisar guna blender kering. Tak perlu tambah air. . 🌳 Campur bersama 30ml susu segar & 2 sudu madu asli. . 🌳 Gaul rata. dan masukan dalam botol spray 30ml.Botol tu hampa boleh beli kat kedai eco RM2 , Daiso @ Mr Diy. . 🌳 Simpan dalam peti sejuk. Kalau hampa nak tahan lebih lama. Boleh simpan pada bahagian sejuk beku. Bila nak pakai. Perlu cairkan dulu. . 🌳 Toner ni tak boleh biar pada suhu bilik lebih dari 2 jam. Sebab susu mudah basi. Jadi make sure hampa pakai dan terus simpan balik na. . 🌳 Boleh pakai guna kapas muka juga. Tak perlu bilas selepas pakai. . 🌳 Boleh pakai hari-hari. Sebelum tidur. Abah tak galakkan pakai sebelah siang. Sebab siang kita berpeluh. Jadi elok pakai sebelah malam sahaja. . Suka dengan tip ni? Belanja abah 3 heart ♥️♥️♥️ . Support abah dengan komen love guys. Baru abah semangat nak continue dengan next petua selepas ni. . . #teamon #teamonskincare #timunseries #rsteamon #rscucumber #teamonizer #sabuntimun #naturalskincare #cucumber #tiphilangkanjerawat #tipputih #skincaretip #jerawatbatu #jerawat #jerawatpasir #jerawatkecut #tipsjerawat #kulitkusamhilang #kulitkusam #parutjerawat #parut #paruthilang #parutpudar #serumparut #hilangparut #poriporiterbuka #poriporibesar #tipdaridapurabah #teamonterengganu amont

Vshape serum Infinence memang wow sangattt 😍 Apply 2 titis serum ke muka dalam beberapa minit nampak perbezaan 😊 Ternyata nampak perbezaan sangat‼ Haaaa yang perbezaan ni hasil dari saya yang tengok😊 V shape ☑️ Pipi naik anjal ☑️ Garisan senyum kurang ☑️ Kedutan mata berkurang ☑️ Kulit cerah ☑️ Jom dapatkan info & stok dr saya skrg SHAHIDA 012-2463094👇👇👇 Wasap.my/+60122463094/SerumInfinence #hilangjeragat #hilangparut #hilangeyebag #hilangkendur #hilangjerawat #tegangmuka #kulitlembap #kulitberminyak #mukavshape #pipinaik #hilangdoublechin #projekstg

Vshape serum Infinence memang wow sangattt 😍 Apply 2 titis serum ke muka dalam beberapa minit nampak perbezaan 😊 Ternyata nampak perbezaan sangat‼ Eyebag kurang ☑ Pipi naik ☑ Garisan senyum kurang ☑ kulit cerah ☑ 📲www.wasap.my/+60173683552/infinence #hilangjeragat #hilangparut #hilangeyebag #hilangkendur #hilangjerawat #tegangmuka #kulitlembap #kulitberminyak #mukavshape #pipinaik #hilangdoublechin #projekstg

Morning !! Apa skin type korang ? IMAGIC SERUM sesuai untuk semua jenis kulit,jangan risau okay. Harini sebelum keluar dah pakai IMAGIC SERUM belum ? Korang WAJIB apply untuk makeup tahan lama tau 😃 #hilangparut #hilangjerawat #hilangjeragat #serumviral #imagictreatmentserum #kulitcerah #jerawatkecutcepat #jerawatkecut #jeragat #jerawat #serum #serumwajah #serumjerawat

Kulit muka nampak smooth bila pakai makeup kan. Sebelum pakai makeup, gunalah #advancedserum dahulu untuk melembapkan kulit muka korang semua. Tambahan pula, #advancedserum serum ni waterbased yang mudah menyerap ke dalam kulit dan tidak minyak. Wah! Bestnye..! Mudahkan? Lets your skin shine your day! 🤗 Siapa nak muka licin? Click link in bio #glowbeauty #bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautyserum #bougasbeautyshahalam #bougasbeautyserumsubangpermai #bougasbeautyserumkgmelayusubang #bougasbeautysubangperdana #bougasbeautyttdijaya #bougasbeautyseksyen13 #serumjerawat #hilangparut #waterbasedserum #serumpelembap #moisturizeskin #hydratedskin #tipscantik #petuasihat #kulitsihat #kulitcantik #cantikhanyatigatitik #bougasserum #serumlakukeras #codshahalam #shahalam #readystockbougasbeautyserum

Tengok feedback ni...parut and jerawat lesap terus tak pakai makeup pon konfiden kalau kulit licin bersih macam ni kan..sekarang ni ada promosi tau dapat freegift comel lagi rugi kalau tak grab awal2. So malam WAJIB apply IMAGIC SERUM. GOOD NIGHT😆#hilangparut #hilangjerawat #hilangjeragat #serumviral #imagictreatmentserum #kulitcerah #jerawatkecutcepat #jerawatkecut #jeragat #jerawat #serum #serumwajah #serumjerawat

Thank you dear grab @hellobeautifull_official Nak cantik kena invest! Jgn mengata org lain ye🤪💃🏻 • • Kulit flawless mcm bayi mesti la dari @hellobeautifull_official ‼️🌸 Promotion sampai ahad ni sahaja, Lepasni dah back to normal oke guys!! • • #agentdiperlukan #dropshipdiperlukan #petuahilangkanjerawat #petuacantik #produkviral2019 #produkviral #putihgebu #kulitputih #hilangparut #hilangjerawat #hilangjeragat #jomjadicantik #supplementkulit #supplementterbaik #hargajimat #kulitcerah #permintaantinggi #jomcantik #hellobeautifullserum #bynanad.co

Thank you dear grab @hellobeautifull_official Nak cantik kena invest! Jgn mengata org lain ye🤪💃🏻 • • Kulit flawless mcm bayi mesti la dari @hellobeautifull_official ‼️🌸 Promotion sampai ahad ni sahaja, Lepasni dah back to normal oke guys!! • • #agentdiperlukan #dropshipdiperlukan #petuahilangkanjerawat #petuacantik #produkviral2019 #produkviral #putihgebu #kulitputih #hilangparut #hilangjerawat #hilangjeragat #jomjadicantik #supplementkulit #supplementterbaik #hargajimat #kulitcerah #permintaantinggi #jomcantik #hellobeautifullserum #bynanad.co

Yang ada masalah jerawat dan kulit berminyak. Oil control toner ni yang paling sesuai. Toner eskinol ni akan merawat kulit dengan hanya sapu dengan kapas ni seluruh muka dan area bermasalah. InshaAllah dengan penggunaan yg konsisten masalah jerawat akan baik dalam masa 3 minggu. . Available 3 size: 75ml RM12 135ml RM15 225ml RM18 Postage RM8 . Whatsapp 📲01125457769 untuk pertanyaan atau pembeliaan . #breakout #hilangparut #mukaputih #flawless #toner #eskinol #eskinolmurah #eskinoloilcontrol #eskinolpimplefighting #eskinolclassicwhite #eskinolpapayasmoothwhite #eskinolrefreshing #eskinolspotlesswhite #eskinoliceporeminimizing #cantik #eskinolmalaysia #philipines

Hampa tengok dak story abah semalam? Abah ada tunjuk abah kopek kulit anggur. Abah plan nak buat tutorial ni ler. Syok weh. Makan pun sedap. Kulit dia abah amik buat pakai kat muka. . Abah ada buat reseach. Ada kajian, terbukti anggur ni memang berkesan nak hilangkan jeragat dan pudarkan parut. Sapa kat sini ada masalah parut? Komen “Saya ada parut dekat ... “ Ngaku lekaih. #teamon #teamonskincare #timunseries #rsteamon #rscucumber #teamonizer #sabuntimun #naturalskincare #cucumber #tiphilangkanjerawat #tipputih #skincaretip #jerawatbatu #jerawat #jerawatpasir #jerawatkecut #tipsjerawat #kulitkusamhilang #kulitkusam #parutjerawat #parut #paruthilang #parutpudar #serumparut #hilangparut #poriporiterbuka #poriporibesar #tipdaridapurabah

Reposted from @fatinrosales_beautysupplement (@get_regrann) - Meh dengar serba sedikit mengenai Vitamin C Shaklee😁 . Nak info lanjut mengenai vitamin Shaklee boleh whatsapp saya di 0193937880 ye😀 #cahayahatiumi #enermaxgroup #pengedarshakleekamunting #pengedarshakleetaiping #vitamincshaklee #kulitgebu #kulitcantik #kolagen #kulitsihat #tipskulitcantik #tipsawetmuda #shakleeperak #shakleeonline #hilangjerawat #hilangparut #flawlessskin - #regrann

RAHSIA KULIT GLASS SKIN! JANGAN SKIP PAKAI ESSENCE 🙏🏻 Ramai yang tidak tahu bahawa produk penjagaan wajah bukan hanya ada satu jenis sahaja digunakan untuk mendapat kulit yang lebih halus dan lembut. Salah satunya adalah essence sebagai pengganti toner atau penyegar yang mempunyai nutrisi, vitamin, antioksidan serta mineral yang dapat membantu serum dan pelembap anda diserap masuk ke dalam kulit dengan lebih baik. Produk ini selalunya sesuai untuk kulit kasar, kering, kusam, berminyak, berjerawat, sensitif dan kombinasi. Essence juga mampu untuk menjadikan kulit anda lebih sihat dan lembap kerana ianya diformulasikan dari bahan-bahan tertentu yang dapat mengatasi masalah kulit seperti garis halus, kedutan serta kulit kusam. Terkandung sejumlah bahan aktif yang berfungsi untuk menstimulasikan sel-sel kulit baru. Kenalpasti jenis kulit anda terlebih dahulu. Essence dari Getshera ini diperbuat daripada ekstrak timun, aloe vera dan tea tree oil yang terpilih untuk penyerapan kulit lebih cepat dan memberikan kelembapan yang maksimum untuk wajah anda. . Bagi anda yang berkulit kering, produk ini sesuai untuk anda kerana ianya membuatkan kulit terhidrat serta meningkatkan struktur keanjalan kulit wajah dan tampak sihat sepanjang masa. . Dengan mengandungi 80% ekstrak timun, essence ini menyerap masuk ke dalam kulit wajah untuk membuatkan anda tampil segar dan menawan. . Essence ini juga mampu untuk menghalang kulit anda dari munculnya kedutan halus dan tona kulit menjadi kembali sekata serta menghilangkan parut. . Dah ada essence yang dapat membantu anda? . Klik link @getshera_sungaipetani Atau terus wasap 019 5617743 . #getshera #getbeautifulgetshera #getsherahalalcosmetics #parabenfree #mercuryfree #hilangjeragat #hilangparut #getsheraessence #jompakaigetshera

Hanya gosok di bahagian muka atau badan. Kemudian bilas dengan air. ⠀ . ⠀ Lepas tu uolls tengok sendiri kesannya. Senang bukan?⠀ . ⠀ Disyorkan pakai 2 kali sehari untuk kesan yang lebih efektif.⠀ .⠀ ✳ Cerahkan kulit dengan cepat⠀ ✳ Hilangkan daki dengan pantas⠀ ✳ Bau Wangi (Lavender)⠀ ✳ Keselesaan kepada tubuh badan⠀ . ⠀ untuk order tekan link di bio☝️⠀ .⠀ #sabunhilangdaki #honeyglow #sabundaki #lavender #mens #girl #sayajualmurah #murah #shopeemy #tunbeauty #makeup #borongmurah #cosmetics #hilangparut #hilangdaki #shahalam #petalingjaya⠀

Tahukah anda tentang kebaikan yang ada pada #bougasbeautyscrub hanya dalam satu botol. Antaranya ialah Olea Europea (Olive) Fruit Oil yang mencegah kerosakan radikal bebas dan melembapkan kulit anda untuk penjagaan kulit utama. ------------------------------------ Apa itu radikal bebas? Radikal bebas adalah molekul yang tidak stabil yang terbentuk daripada kerja-kerja badan seperti pernafasan, serta dari faktor alam sekitar luaran seperti cahaya UV, asap, dan pencemaran. Radikal bebas akan mempercepatkan penampilan tanda-tanda penuaan, seperti kulit kendur, garis halus, kedut, hingga bintik hitam. How to order? Click link in bio #glowbeauty #bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautyserum #bougasbeautyshahalam #bougasbeautyserumsubangpermai #bougasbeautyserumkgmelayusubang #bougasbeautysubangperdana #bougasbeautyttdijaya #bougasbeautyseksyen13 #serumjerawat #hilangparut #waterbasedserum #serumpelembap #moisturizeskin #hydratedskin #tipscantik #petuasihat #kulitsihat #kulitcantik #cantikhanyatigatitik #bougasserum #serumlakukeras #codshahalam #shahalam #readystockbougasbeautyserum

Rata-rata yang menggunakan Peony Essence terdiri daripada mereka yang ada masalah kulit breakout, berjerawat dan berparut, tak kira jenis kulit apa sekalipun termasuk kulit sensitif . Kesan cepat atau lambat, itu bergantung pada kulit & cara penjagaan kulit masing-masing . Contohnya testimoni ini, it takes 1 bottle of Peony Essence to give her the result. Her pores visibly get smaller & her scars slowly faded . It takes time but worth to wait!

Secara mudahnya Jumea Scar gel ni ialah gel yang boleh hilangkan pelbagai jenis parut di muka dan badan. . Apa yang Amni paling suka pasal Jumea Scar Gel ni sebab ianya sesuai untuk kulit sensitif.Kulit muka Amni ni boleh dikatakan sensitif jugak.Nak pilih produk memang memilih gila.Hehe.Manja sangat kan kulitnya.Jumea Scar Gel ni pun boleh digunakan seawal usia 3 tahun. . -Amni , blogger ❤️ . . #hilangkanjerawatdengancepat #hilangkanjerawatbatu #hilangkanjerawat #ncigmalaysia #jumea #jumeascargel #jumeascargelmurah #jumeascargelori #jumeascargelhq #jumeascargelmalaysia #gelparut #ubatparut #ubatparutjerawat #hilangparut #hilangkanparut #krimparut #krimparutpuaka #krimparutjerawat #krimhilangkanparut #krimpenghilangjerawat #krimparutmalaysia #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia

IMAGIC SERUM hanya ada FEW INGREDIENTS sahaja. Korang perlu tahu tau. Lagi sikit ingredients produk,Lagi effective produk tu. Sebab tu lah IMAGIC SERUM SANGAT2 BERKESAN merawat semua jenis kulit bermasalah 😃 . #hilangparut #hilangjerawat #hilangjeragat #serumviral #imagictreatmentserum #kulitcerah #jerawatkecutcepat #jerawatkecut #jeragat #jerawat #serum #serumwajah #serumjerawat

Alhamdulullah, akhirnya siap jgk berperang packing parcel. aktiviti selit meneyelit pun dah sempat di cilok. 😂 Produk mimy beauty ni permintaan selalu luar biasa. mak2 mcm mommy ni terpaksa merempit nak siapkan parcel setiap hari. Dah jom teman mommy g postage. . 🚗COD: KOTA BHARU/ AEONMALL/ TESCO / KBMALL/ PARKSON / BILLION / GIANT/ BILLION PASIR MAS/ BANDAR PASIR MAS . ☎ whatsapp: 017-9059509☎ . FREE postage ke seluruh Malaysia❤❤ . #vitcrosehip #superwhiteningmimy #sprayrosehipmimy #mandiansusukambingmimy #egfserumimy #bodyscrubmimy #facescrubmimy #sakoorarose #losyenputihgebu #hilangjerawat #hilangparut #putihgebu #antijerawat #antijeragat #ubatjeragat #krimjeragat #stokisterbesarmimybeauty #dropshipwanted #dropshipneeded #agentwanted #agentmimybeauty #stokismimybeauty #mimybeautykelantan #mimybeautypasirmas #stokismimybeautykelantan #codpasirmas #codkotabharu #keretauntukabah

CARA PENGGUNAAN BOUGAS FACIAL CLEANSER 1. Basahkan muka dengan sedikit air. 2. Letakkan Bougas Facial Cleanser di atas tapak tangan mengikut kadar yang sesuai. 3. Ratakan dan gosokkan Bougas Facial Cleanser ke seluruh muka. 4. Cuci muka dengan air dan keringkan muka dengan tuala muka yang bersih. *Cuci muka dengan Bougas Facial Cleanser 2 kali sehari ; pagi dan malam untuk mendapatkan kulit yang bersih dan lembut.* _ #bougasbeauty #bougasserum #bougasbeautyserum #advancedserum #bougasbeautyadvancedserum #glowbeautybbs #bougasbeautyserumshahalam #bougasbeautyshahalam #bougasbeauty_winter #glowbeauty #bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautyserum #bougasbeautyshahalam #bougasbeautyserumsubangpermai #bougasbeautyserumkgmelayusubang #bougasbeautysubangperdana #bougasbeautyttdijaya #bougasbeautyseksyen13 #serumjerawat #hilangparut #waterbasedserum #serumpelembap #moisturizeskin #hydratedskin #tipscantik #petuasihat #kulitsihat #kulitcantik #cantikhanyatigatitik #bougasserum #serumlakukeras #codshahalam #shahalam #readystockbougasbeautyserum

Ramai lagi yg xtahu rupanya. "Kak, NBpuaka tu gapo..utk gapo?" Okeh.Meh dekat2, kak story . Nama di surat beranak dia NB Scar Acne Therapy Cream @ nama manjanya #krimparutpuaka. . Krim ni meme betul2 hebat. Sejenis krim berubat utk kekalkan kesihatan kulit & merawat kulit yg bermasalah. Jerawat/Jeragat/Parut/Kulit Kombinasi/Buang Biji Kolestrol /Kulit tak sekata/ Kulit Sensitif (Ekzima) & Seangkatannya. Syarat nk guna dia 1 jah.KONSISTEN.! . Ramuan utama adalah antiseptik , berfungsi untuk mematikan bakteria ! Lebih hebat bila adanya Xtra moisturiser & vit C,E. Krim yg lulus KKM..diproses di kilang bertaraf GMP.😍 Saya suggest krim ni guna dimalam hari sebelum tidur. bagi yg betul2 nk rawat skin laa.Dep2 nipis jaa & bagi kulit rest. esoknya kite akan rasa kulit kite betul2 fresh,moistt & semoff.tone sekata giteww💕 . #mekpuaka_openagent #nbtherapykrimparutpuaka #krimparut #agentwanted #krimparutviral2019 #agent #team #yayacircle #paruteksiden #parutjerawat #parutjeragat #hilangkanparut #watson #guardian #ubatjeragat #ubatparuteksiden #kulitlicin #hilangparut #nbcreamoriginal #nurfellabeautyscaracnebeauty #nbcream #nakhilangparut

Secara mudahnya Jumea Scar gel ni ialah gel yang boleh hilangkan pelbagai jenis parut di muka dan badan. . Apa yang Amni paling suka pasal Jumea Scar Gel ni sebab ianya sesuai untuk kulit sensitif.Kulit muka Amni ni boleh dikatakan sensitif jugak.Nak pilih produk memang memilih gila.Hehe.Manja sangat kan kulitnya.Jumea Scar Gel ni pun boleh digunakan seawal usia 3 tahun. . -Amni , blogger ❤️ . . #hilangkanjerawatdengancepat #hilangkanjerawatbatu #hilangkanjerawat #ncigmalaysia #jumea #jumeascargel #jumeascargelmurah #jumeascargelori #jumeascargelhq #jumeascargelmalaysia #gelparut #ubatparut #ubatparutjerawat #hilangparut #hilangkanparut #krimparut #krimparutpuaka #krimparutjerawat #krimhilangkanparut #krimpenghilangjerawat #krimparutmalaysia #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia

Secara mudahnya Jumea Scar gel ni ialah gel yang boleh hilangkan pelbagai jenis parut di muka dan badan. . Apa yang Amni paling suka pasal Jumea Scar Gel ni sebab ianya sesuai untuk kulit sensitif.Kulit muka Amni ni boleh dikatakan sensitif jugak.Nak pilih produk memang memilih gila.Hehe.Manja sangat kan kulitnya.Jumea Scar Gel ni pun boleh digunakan seawal usia 3 tahun. . -Amni , blogger ❤️ . . #hilangkanjerawatdengancepat #hilangkanjerawatbatu #hilangkanjerawat #ncigmalaysia #jumea #jumeascargel #jumeascargelmurah #jumeascargelori #jumeascargelhq #jumeascargelmalaysia #gelparut #ubatparut #ubatparutjerawat #hilangparut #hilangkanparut #krimparut #krimparutpuaka #krimparutjerawat #krimhilangkanparut #krimpenghilangjerawat #krimparutmalaysia #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia

#outofstock ! - “ Sorry sangat2 yg tak dapat…ni tinggal berapa ketoi je ! “ . Sorry tau, jgn lah marah kat sis, sis dah cuba nak bagi kat semua tapi nak buat mcm mana, sis dapat stok pun tak byk..kat HQ lagilah dah #outofstock dah. . Sebab dorg dah booking dulu before ni, kan sis dah bukak booking dulu sape nak..lagipun benda FREE, korang pun tau kan mcm mana penangan benda FREE ni..memang menggilalah orang berebut!. . Siap ada yg nak beli sbb kat luar ratus2 jugak harga benda ni. Opss sori, sis tak boleh jual gitu2 je k. . So mana yg wassap duk tanya lagi ada ke tak MEERACLE QUIVER FACIAL BRUSH ni.. . Ni sis ada berapa KETUL je lagi yg tinggal, ni mmg serius, sape cepat dia dapat! . . p/s : skrg ni kalau beli produk MEERACLE minima pembelian RM100 (tak termasuk postage), tak kisahlah nak serum ke cleanser ke atau campur kosmetik ke, janji minima RM100..korang boleh dapat MEERACLE QUIVER FACE BRUSH ni PERCUMA jerr…!!! . . Klik link WASAP dekat ig @meeracle.cod.jb untuk info lanjut😊

Kalau skin macam ni mesti tak confident kan ? Malu nak keluar kan ? Jangan risau IMAGIC SERUM kan ada tak sampai sebulan JERAWAT HILANG..#hilangparut #hilangjerawat #hilangjeragat #serumviral #imagictreatmentserum #kulitcerah #jerawatkecutcepat #jerawatkecut #jeragat #jerawat #serum #serumwajah #serumjerawat

Dengan cream saka NB ni mampu menutup lobang2, parut kat muka sis ni. 😍 . Jerawat2 x berani nk naik dah.. Cara guna Scar Acne Cream : Sbelum tidur cuci muka & lap bagi kering , sapu krim parut nipis2 di tempat bermasalah & tteruss masuk tidur ye 😊( sapu time nk tidur ja sis ) P/s: pastikan sbelum sapu tu ambil pic dulu guna camera biasa ye . And sminggu lepas tu ambik pic plak utk beza jan part mana yg ada perubahan😊 . . Tekan link kat bio sekarang!! . . #yayacircle #krimhilangkanparut #kesanparuteksiden #eksiden #paruteksiden #parutkekal #parutoperate #parutbedah #kesanparut #hilangparut #bagaimanahilangkanparut #sayajual #paruteksidendegil #ubatparut #parutluka #hilangparutcepat #ubatparutberkesan #watson #guardian #farmasiubat #nakhilangparut #nbcreamoroginalhq #lukaeksidensembuh #nakcepathilangluka

Dengan cream saka NB ni mampu menutup lobang2, parut kat muka sis ni. 😍 . Jerawat2 x berani nk naik dah.. Cara guna Scar Acne Cream : Sbelum tidur cuci muka & lap bagi kering , sapu krim parut nipis2 di tempat bermasalah & tteruss masuk tidur ye 😊( sapu time nk tidur ja sis ) P/s: pastikan sbelum sapu tu ambil pic dulu guna camera biasa ye . And sminggu lepas tu ambik pic plak utk beza jan part mana yg ada perubahan😊 . . Tekan link kat bio sekarang!! . . #yayacircle #krimhilangkanparut #kesanparuteksiden #eksiden #paruteksiden #parutkekal #parutoperate #parutbedah #kesanparut #hilangparut #bagaimanahilangkanparut #sayajual #paruteksidendegil #ubatparut #parutluka #hilangparutcepat #ubatparutberkesan #watson #guardian #farmasiubat #nakhilangparut #nbcreamoroginalhq #lukaeksidensembuh #nakcepathilangluka

amyliaroslan
(@teamon.ipoh)

2 Days 12 Hours Ago

HARGA SALE 😘😘 Combo A Serum 2 botol : RM76 Free Facemist : RM20 Total : 96 Combo B Serum 1 Botol : RM38 Soap 1 kotak : RM30 Free Facemist : RM20 Total : 88 Stok cuma ada 397 combo. Sapa cepat dia dapat. . . #teamon #teamonskincare #timunseries #rsteamon #rscucumber #teamonizer #sabuntimun #naturalskincare #cucumber #tiphilangkanjerawat #tipputih #skincaretip #jerawatbatu #jerawat #jerawatpasir #jerawatkecut #tipsjerawat #kulitkusamhilang #kulitkusam #parutjerawat #parut #paruthilang #parutpudar #serumparut #hilangparut #poriporiterbuka #poriporibesar #tipdaridapurabah#teamonipoh

Since a lot of you been asking the step to use Bougas Beauty products, nah ni video untuk korang 😍 - 1️⃣ Cuci muka dengan #bougasbeautycleanser , menyingkirkan segala kotoran & melembapkan kulit. 2️⃣ Scrub muka #bougasfacescrub - hapuskan sel kulit mati & membersihkan ke dalam liang pori. 3️⃣ Satu titik #bougasadvancedserum membantu mencerahkan & melembapkan kulit. - Dan boleh tambah step korang sendiri tau macam toner, moisteriser & sunscreen ✨ - #glowbeauty #bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautyserum #bougasbeautyshahalam #bougasbeautyserumsubangpermai #bougasbeautyserumkgmelayusubang #bougasbeautysubangperdana #bougasbeautyttdijaya #bougasbeautyseksyen13 #serumjerawat #hilangparut #waterbasedserum #serumpelembap #moisturizeskin #hydratedskin #tipscantik #petuasihat #kulitsihat #kulitcantik #cantikhanyatigatitik #bougasserum #serumlakukeras #codshahalam #shahalam #readystockbougasbeautyserum

MBH Acne Eraser merupakan rawatan KHUSUS utk merawat kulit wajah berjerawat & berminyak. Proses rawatan menggunakan mesin berteknologi HIGH FREQUENCY dapat mematikan kuman serta bakteria jerawat dengan efektif tanpa downtime. . Sesuai untuk wanita & lelaki yg mengalami masalah: ✔ Jerawat ✔ Kulit Beminyak ✔ Whitehead yang teruk .keberkesanan rawatan dapat dilihat seawal sesi pertama_ . . 🌷 100% Safe 🌷 No Downtime 🌷 No Chemical Solution 🌷 No Needles 🌷 No Pain . SALE 👉 _MBH ACNE ERASER *RM138*_ np ~RM300~ jimat sehingga RM212 . wasap sekarang !! slot sangat terhad 0187764670 (link di bio) . . . . #mbhmedispa #medispapalingdipercayai #mbhflagshipjb #parutjerawat #parut #hilangparut #ubatparut #jerawat #jerawathilang #jeragat #jeragathilang #ubatjeragat #kulitkusam #testimonimbh #whitehead #carbonlaser #dermapen #sgf #mbhskingrowthfactor #sulambedak #mbhyouthskinplasma #prp #medispa #rawatanwajah #spamalaysia #spamuslimah #facialmurah #spa #murah

Extraction 🤢 . NAK TERNAK BLACKHEAD WHITEHEAD BERAPA BANYAK LAGI TU? TAK RIMAS KE KAK OI? . Bulan ni MBH belanjayouuuu rawatan jerawat sekali ada extraction ni tau cuma RM138 nett! No hidden charge! (Normal Price : RM350) . Alert gaisss! slot RM138 veryy limited tau... boleh Booking dahulu rawatan kemudian (Booking Valid 1 year) . . 📞0187764670 (link di bio) . . . #mbhmedispa #medispapalingdipercayai #mbhflagshipjb #parutjerawat #parut #hilangparut #ubatparut #jerawat #jerawathilang #jeragat #jeragathilang #ubatjeragat #kulitkusam #testimonimbh #whitehead #carbonlaser #dermapen #sgf #mbhskingrowthfactor #sulambedak #mbhyouthskinplasma #prp #medispa #rawatanwajah #spamalaysia #spamuslimah #facialmurah #spa #murah