Photos and Videos about

๐Ÿ‘Œ Our tart and others product tagline Always fresh from ovan or kuali gitu ๐Ÿ˜› Alhamdulillah belian secara #borong 11tub Salam kasih sayang dr Team hanglipur 100% mgunakn buttercup & making penuh kasihsayang ... #tartgulung #tartnenas #klmu #biskut #um #gebu #sayajual #bazarpaknil #upm #ceras #maluri #nanding #hululangat #sgbesi #mrt #lrt #tartgebu #midvalley #segi #kajang #hukm#hkl #pavilion #maryk #dyxy #codcheras #codklcc Tempahan always Dibuka

Ada player Champion? โ€ข ๐Ÿ”นCHAMPION BIG LOGO HOODIES๐Ÿ”น โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” Pit size : 22 inch Length : 25 inch Condition : 9/10 (like new) Size L . RM45 free postage๐Ÿ˜Š โ˜Ž๏ธ 0182045535 . . #bundlechempaka #bundlekl #champion #adidasmalaysia #streetwear #sweatermurah #hoodiesmurah #kakiselam #kakibundle #duniabundle #bundleonline #nikemalaysia #tommyhilfiger #stussymalaysia #bundlemalaya #bundleitem #bazaarkarat #bazaarpaknil #jrb #jalanrajabot #lokaloh #unikl #hkl #bajubundlemurah #sayajualmurah #japanbrand #vintagemalaysia #gengbundle #adidasmalaysia

โ€ข ๐Ÿ”นOCEAN PACIFIC HOODIE๐Ÿ”น โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” Pit size : 20.5 inch Length : 25.5 inch Condition : 8.5/10 Size M . RM30 free postage๐Ÿ˜Š โ˜Ž๏ธ 0182045535 . . #bundlechempaka #bundlekl #adidasmalaysia #streetwear #sweatermurah #hoodiesmurah #kakiselam #kakibundle #duniabundle #bundleonline #nikemalaysia #tommyhilfiger #stussymalaysia #bundlemalaya #bundleitem #bazaarkarat #bazaarpaknil #jrb #jalanrajabot #lokaloh #unikl #hkl #bajubundlemurah #sayajualmurah #japanbrand #vintagemalaysia #gengbundle #adidasmalaysia

PENAPIS AIR TERMURAH DI MALAYSIA . RM75.47 sebulan untuk 5 tahun sewaan. . โœ”๏ธAda 3 suhu; panas, sejuk dan suam. โœ”๏ธMechanical; user friendly โœ”๏ธStainless Steel; antibacterial . Sepanjang langganan, awak akan dapat; ๐Ÿ’•Percuma servis ๐Ÿ’•Percuma penggantian penapis ๐Ÿ’•Percuma pemasangan semula (pindah rumah) . Best ke sangat best? Kalau best whatsapp terus ok! . Yatie Lee 0111 0280 205

โ€ข ๐Ÿ”นWELDON MULTI COLOUR SWEATSHIRT๐Ÿ”น โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” Pit size : 22.5 inch Length : 26.5 inch Condition : 8.5/10 Size L . RM30 free postage๐Ÿ˜Š โ˜Ž๏ธ 0182045535 . . #bundlechempaka #bundlekl #adidasmalaysia #streetwear #sweatermurah #hoodiesmurah #kakiselam #kakibundle #duniabundle #bundleonline #nikemalaysia #tommyhilfiger #stussymalaysia #bundlemalaya #bundleitem #bazaarkarat #bazaarpaknil #jrb #jalanrajabot #lokaloh #unikl #hkl #bajubundlemurah #sayajualmurah #japanbrand #vintagemalaysia #gengbundle #adidasmalaysia

โŒSOLDโŒ ๐Ÿ”นNEW BALANCE HOODIES๐Ÿ”น โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” Pit size : 20 inch Length : 23 inch Condition : 8.510 Size : M . RM30 free postage๐Ÿ˜Š Cod masih berjalan lagi ya. โ˜Ž๏ธ 0182045535 . . #bundlechempaka #bundlekl #adidasmalaysia #streetwear #sweatermurah #hoodiesmurah #kakiselam #kakibundle #duniabundle #bundleonline #nikemalaysia #tommyhilfiger #stussymalaysia #bundlemalaya #bundleitem #bazaarkarat #bazaarpaknil #jrb #jalanrajabot #lokaloh #unikl #hkl #bajubundlemurah #sayajualmurah #japanbrand #vintagemalaysia #gengbundle #adidasmalaysia #newbalancemalaysia

โ€ข ๐Ÿ”นPOLHAM THE JUSTIFIABLE HOODIES๐Ÿ”น โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”- Pit size : 20.5 inch Length : 25 inch Condition : 8/10 Size M . RM35 free postage๐Ÿ˜Š Cod sekitar kuala lumpur โ˜Ž๏ธ 0182045535 . . #bundlechempaka #sweatermurah #bundlekl #hoodiesmurah #adidasmalaysia #streetwear #jrb #jalanrajabot #sayajualmurah #kakiselam #kakibundle #gengbundle #bundleitem #preloved #bazaarkarat #bundleonline #bazaarpaknil #hkl #unikl #filamalaysia #hoodiesmurah #bajubundlemurah #bundlemalaysia #nikemalaysia #puma #tommyjeans #hkl #unikl #vintagemalaysia #lokaloh #polhamthejustifiable

Latepost 110119 KEK LAPIS BLACK SHADOW... Alhamdulillah. Thanks Kak @weedznasfal order kek. Hopefully akak suka ๐Ÿ˜Š Nak order just click link kat bio โ˜ #topsellershafycake #shafycake #akusuka #sayasukamakan #food #foodlovers #foodhunter #foodblogger #klfoodie #insta #instagram #instafood #instagood #layercake #keklapissarawak #keklapispremium #keklapisblackshadow #cadbury #dessert #love #jjcmtv3 #hkl #klcc #dtho #kualalumpur #keklapisviral #viral #bazaarpaknil #cny #cny2019

Ya ya betullll.... anda tidak bermimpi...#teegasnack ....2 balang baby teega termasuk pos...RM23 ... RM23 sahaja dihantar terus kepada andaโ€ผ๏ธ nak tunggu CODโ‰๏ธ kadang-kadang timing tak kena... nak pergi pickup โ‰๏ธ macam jimat.. tapi masa anda, minyak kereta anda... oh ya.. jgn lupa TOL dan TRAFFIC JEM๐Ÿ˜…... #poslaju kan adaโ€ผ๏ธ Jangan lepas kan peluang ini utk rasa teega ...ada yang berminat? Wasap laju laju 0193321030 #pulapol #pulapolkl #semarak #utmkl #utm #jalansemarak #jupem #klcc #tabunghaji #tabunghajitravel #jlntunrazak #jalantunrazak #codjalantunrazak #kampungbaru #kampungbarukl #hkl #ijn #institutjantungnegara #istanabudaya #perpustakaannegara #jalanampang #setiawangsa #teegahq

Ya ya betullll.... anda tidak bermimpi...#teegasnack ....2 balang baby teega termasuk pos...RM23 ... RM23 sahaja dihantar terus kepada andaโ€ผ๏ธ nak tunggu CODโ‰๏ธ kadang-kadang timing tak kena... nak pergi pickup โ‰๏ธ macam jimat.. tapi masa anda, minyak kereta anda... oh ya.. jgn lupa TOL dan TRAFFIC JEM๐Ÿ˜…... #poslaju kan adaโ€ผ๏ธ Jangan lepas kan peluang ini utk rasa teega ...ada yang berminat? Wasap laju laju 0193321030 #pulapol #pulapolkl #semarak #utmkl #utm #jalansemarak #jupem #klcc #tabunghaji #tabunghajitravel #jlntunrazak #jalantunrazak #codjalantunrazak #kampungbaru #kampungbarukl #hkl #ijn #institutjantungnegara #istanabudaya #perpustakaannegara #jalanampang #setiawangsa #teegahq

You can register either as consumer only or distributor. Both are free of charge. It is a shopping mall why need to pay when you are only entering. Pay at counter only after buying items. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜... I dont accept money from you. Im a sales person at the entrance gate who will guide you. ๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–. Hihi. Atomy equal to online shopping mall with its own brand. Pada sesiapa yang memerlukan hemohim boleh DM saya untuk mendapatkannya terus dari Atomy. #pulmonaryrehab #pulmonarydisease #kesihatan #paruparu #hospital #klinik #klinikkesihatan #medical #perubatan #sjmc #hkl #alternatif #alternative #antikanser #energy #anticancer #tenaga #healthylifestyle #penyakit #penyembuh #penawar #rokok #resolution #2019 #atomy #atomymalaysia #ebp

Pinjaman peribadi bumiputera ๐Ÿ’ฐ 3tahun kerja di #bombamalaysia gaji 2k..try apply loan 4k sebb urgent nk pakai duit.. moto cik haziq rosak terok sebb adik pakai exciden now kene beli moto lain untk senang ulang alik pergi kerja balik kerja,,Alhamdulillah loan Cik haziq approve 4K BERSIH.!! Terima kasih cik haziq kerana percaya service/khidmat dari kami ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ“ข SWASTA, KERAJAAN, PENCEN, PERKESO ๐Ÿ“ข EPF (umur50 & 55) โš  Lulus Dalam Tempoh 1 Jam โš  Pantas, Mudah dan Selamat โš  GAJI mestilah MELALUI BANK โš  Tanpa penjamin & tanpa cagaran โš ๏ธ Kami bukan ahlong / scamer sebb kami syarikat berdaftar dan kami ada ofis tetap. Dokumen yang kami perlukan : ๐Ÿšจ Photocopy ic ๐Ÿšจ 3 bulan slip gaji terbaru ๐Ÿšจ 3 to 6 bulan penyata bank terbaru ๐Ÿšจ Bil api/bil air Sebarang Pertanyaan Whatsapp / Call Ieqaz Daniel . . โ˜ŽWww.wasap.my/60173202986/ieqaloan โ˜Ž๏ธWww.wasap.my/60173202986/ieqaloan โ˜Ž๏ธWww.wasap.my/60173202986/ieqaloan #kl #selangor #melaka #perak #srigombak #selayang #batucaves #kerajaan #swasta #personalloan #pinjamanwangperibadi #pinjamanbumiputra #pinjmanmudahlulus #hotfm #suriacinta #instalike #kwsp #hkl #makcikbawang #pinjamanperibadi #pinjamanonline #selangor #klcc #hospitalselayang #selayangmall

โ€ข โ€ข โ€ข Minyak angin aromaterapi ekslusif ini diasaskan dari herba seperti Mentha Piperita merupakan sebatian organik minyak pudina jepun yang memiliki sifat antiseptik dan menthol yang tinggi Campuran Camphor yang telus dengan bau yang kuat, aromatic untuk merangsang saraf. Ia melegakan kegatalan pada kulit dan selamat juga bagi yang mengalami kulit sensitif Wintergreen sejenis ester organic digunakan untuk Aromaterapi untuk merawat masalah lain seperti tekanan stress, loya-loya dan mabuk, migraine, perut kembung, senggugut, legakan gigitan serangga atau nyamuk dan banyak lagi SEVEN SEAS AROMATHERAPY RM17.00 . www.wasap.my/60122255227 . #jamuratumalaya #sevenseasaromatherapyoil #jrmzulaikha #uluyam #antaragapi #batangkali #huluselangor #hkl #teamcikgusu

HemoHIM testimoni. ๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’– Atomy mengeluarkan produk2 yang berasaskan kajian perubatan yang terbaik. Anda patut cuba jika anda mempunyai masalah yg sama. #kualiti #atomy #atomymalaysia #diabetes #gsgshop #kencingmanis #malaysia #shopping #onlineshopping #windowshopping #penyakit #treatment #evidencebased #medical #market #kl #supplement #skincare #makeup #haircare #bodycare #user #disease #travel #cubadulubarutahu #rambut #produkkorea #trust #giveitatry #hkl

Apa masalah encik? Oh macam mana dengan puan? Oh macam tu? Awak pula ada masalah apa? Oh semua orang nak sihat, bertenaga dan gembira. Apa solusinya? Cari penawar dan berusaha. Hemohim dah perbaiki kesihatan ramai orang yg perlukannya. Anda mesti nak cuba juga kan lebih2 lagi anda sentiasa sakit je. Pening kepala fikir nak kerja lagi. Eh cuba lah pasti anda sukakan hemoHIM. Halal tau. #sihattaknaksakit HemoHIM testimoni. ๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’– Atomy mengeluarkan produk2 yang berasaskan kajian perubatan yang terbaik. Anda patut cuba jika anda mempunyai masalah yg sama. #kualiti #atomy #atomymalaysia #diabetes #gsgshop #kencingmanis #malaysia #shopping #onlineshopping #windowshopping #penyakit #treatment #evidencebased #medical #market #supplement #skincare #makeup #haircare #bodycare #user #disease #travel #cubadulubarutahu #rambut #produkkorea #trust #giveitatry #hkl

๐Ÿ‘Œ Our tart. & tagline Always fresh from ovan gitu Alhamdulillah Salam kasih sayang dr Team hanglipur Tq purchase dgn kami Guys kami mgunakn 100% buttercup & making penuh kasihsayang ... #tartgulung #tartnenas #klmu #biskut #um #gebu #sayajual #bazarpaknil #upm #ceras #maluri #nanding #hululangat #sgbesi #mrt #lrt #tartgebu #midvalley #segi #kajang #hukm#hkl #pavilion #maryk #dyxy #codcheras #codklcc Tempahan always Dibuka

Kek dulu-dulu, ada rasa manis, rasa pahit sikit, rasa hangus sikit..Kek Gula Hangus. ๐Ÿ‘‰Order/Pertanyaan melalui Whatsapp sahaja. ๐Ÿ‘‰Order with DEPOSIT/PAYMENT. ๐Ÿ‘‰LAST MINUTE ORDER ikut kelapangan. ๐Ÿ‘‰Order kek 3 hari awal, kek edible image 5 hari awal. . . #aziejaldesserts #kekgulahangus #keksarangsemut #tamanmelawati #melawatimall #aeowangsamaju #wangsamelawati #wangsamaju #kemensahheights #kemensah #tamanpermata #ukayperdana #lembahkeramat #keramat #bukitantarabangsa #tamanmelati #ampang #ampangpoint #setapak #setapakcentral #gombak #batucaves #uiagombak #cheras #bandartasikselatan #kleast #sunwaymontana #hkl #sentul

Pinjaman peribadi bumiputera ๐Ÿ’ฐ 3tahun kerja di #bombamalaysia gaji 2k..try apply loan 4k sebb urgent nk pakai duit.. moto cik haziq rosak terok sebb adik pakai exciden now kene beli moto lain untk senang ulang alik pergi kerja balik kerja,,Alhamdulillah loan Cik haziq approve 4K BERSIH.!! Terima kasih cik haziq kerana percaya service/khidmat dari kami ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ“ข SWASTA, KERAJAAN, PENCEN, PERKESO ๐Ÿ“ข EPF (umur50 & 55) โš  Lulus Dalam Tempoh 1 Jam โš  Pantas, Mudah dan Selamat โš  GAJI mestilah MELALUI BANK โš  Tanpa penjamin & tanpa cagaran โš ๏ธ Kami bukan ahlong / scamer sebb kami syarikat berdaftar dan kami ada ofis tetap. Dokumen yang kami perlukan : ๐Ÿšจ Photocopy ic ๐Ÿšจ 3 bulan slip gaji terbaru ๐Ÿšจ 3 to 6 bulan penyata bank terbaru ๐Ÿšจ Bil api/bil air Sebarang Pertanyaan Whatsapp / Call Ieqaz Daniel . . โ˜ŽWww.wasap.my/60173202986/ieqaloan โ˜Ž๏ธWww.wasap.my/60173202986/ieqaloan โ˜Ž๏ธWww.wasap.my/60173202986/ieqaloan #kl #selangor #melaka #perak #srigombak #selayang #batucaves #kerajaan #swasta #personalloan #pinjamanwangperibadi #pinjamanbumiputra #pinjmanmudahlulus #hotfm #suriacinta #instalike #kwsp #hkl #makcikbawang #pinjamanperibadi #pinjamanonline #selangor #klcc #hospitalselayang #selayangmall

Yayasan Pembangunan AgroTani Malaysia Pinjaman Peribadi Utk Kakitangan Kerajaan Dan Bdn Berkanun... Promosi Serendah 3.99% Flat rate.. Hubungi 0125037008 Utk sebarang pertanyaan ๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ฑ #pinjamanperibadiberlesen #loan #kkm #pinjamanperibadi #cikgucikgi #gurumalaysia #putrajaya #pendidik #uia #upm #um #uitm #tnb #syabas #dbkl #mps #mpaj #risda #felda #felcra #mardi #hkl #perkeso #cyberjaya #putrajaya #fama #frim #giatmara #ijn #kwsp #mpob

๐ŸŒผbawal heavy chiffon bidang 45 ๐ŸŒผ. . . ๐ŸŒˆ BIDANG 45: RM 15 (1-4pcs) RM 12 (5-10pcs) RM 11 (11pcs ke atas) . . ๐Ÿ“Œ HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE . . ๐ŸŒธ Material senang bentuk . ๐ŸŒธ Mudah iron . ๐ŸŒธ Tak jarang . ๐ŸŒธ Berkualiti . ๐ŸŒธ Murah sangatttttt . . . WHATSAPP NOW 011-7770653 WHATSAPP NOW 011-17770653 WHATSAPP NOW 011-17770653 . . #bawallover #bawalchiffon #bawalbidang45 #bawalchiffonplain #bawalchiffonmurah #bawallabuh #bawalmurah #bawalcantik #bawalexclusive #bawalheavychiffon #bawalbidang60 #onetwojaga #munafik2 #hkl #bawalheavychiffonmurah #feedbacknaelis #tudung #tudungbawal #tudungbawalmurah

๐ŸŒผbawal heavy chiffon bidang 45 ๐ŸŒผ. . . ๐ŸŒˆ BIDANG 45: RM 15 (1-4pcs) RM 12 (5-10pcs) RM 11 (11pcs ke atas) . . ๐Ÿ“Œ HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE . . ๐ŸŒธ Material senang bentuk . ๐ŸŒธ Mudah iron . ๐ŸŒธ Tak jarang . ๐ŸŒธ Berkualiti . ๐ŸŒธ Murah sangatttttt . . . WHATSAPP NOW 011-7770653 WHATSAPP NOW 011-17770653 WHATSAPP NOW 011-17770653 . . #bawallover #bawalchiffon #bawalbidang45 #bawalchiffonplain #bawalchiffonmurah #bawallabuh #bawalmurah #bawalcantik #bawalexclusive #bawalheavychiffon #bawalbidang60 #onetwojaga #munafik2 #hkl #bawalheavychiffonmurah #feedbacknaelis #tudung #tudungbawal #tudungbawalmurah

๐ŸŒผbawal heavy chiffon bidang 45 ๐ŸŒผ. . . ๐ŸŒˆ BIDANG 45: RM 15 (1-4pcs) RM 12 (5-10pcs) RM 11 (11pcs ke atas) . . ๐Ÿ“Œ HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE . . ๐ŸŒธ Material senang bentuk . ๐ŸŒธ Mudah iron . ๐ŸŒธ Tak jarang . ๐ŸŒธ Berkualiti . ๐ŸŒธ Murah sangatttttt . . . WHATSAPP NOW 011-7770653 WHATSAPP NOW 011-17770653 WHATSAPP NOW 011-17770653 . . #bawallover #bawalchiffon #bawalbidang45 #bawalchiffonplain #bawalchiffonmurah #bawallabuh #bawalmurah #bawalcantik #bawalexclusive #bawalheavychiffon #bawalbidang60 #onetwojaga #munafik2 #hkl #bawalheavychiffonmurah #feedbacknaelis #tudung #tudungbawal #tudungbawalmurah

๐ŸŒผbawal heavy chiffon bidang 45 ๐ŸŒผ. . . ๐ŸŒˆ BIDANG 45: RM 15 (1-4pcs) RM 12 (5-10pcs) RM 11 (11pcs ke atas) . . ๐Ÿ“Œ HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE . . ๐ŸŒธ Material senang bentuk . ๐ŸŒธ Mudah iron . ๐ŸŒธ Tak jarang . ๐ŸŒธ Berkualiti . ๐ŸŒธ Murah sangatttttt . . . WHATSAPP NOW 011-7770653 WHATSAPP NOW 011-17770653 WHATSAPP NOW 011-17770653 . . #bawallover #bawalchiffon #bawalbidang45 #bawalchiffonplain #bawalchiffonmurah #bawallabuh #bawalmurah #bawalcantik #bawalexclusive #bawalheavychiffon #bawalbidang60 #onetwojaga #munafik2 #hkl #bawalheavychiffonmurah #feedbacknaelis #tudung #tudungbawal #tudungbawalmurah

๐ŸŒผbawal heavy chiffon bidang 45 ๐ŸŒผ. . . ๐ŸŒˆ BIDANG 45: RM 15 (1-4pcs) RM 12 (5-10pcs) RM 11 (11pcs ke atas) . . ๐Ÿ“Œ HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE . . ๐ŸŒธ Material senang bentuk . ๐ŸŒธ Mudah iron . ๐ŸŒธ Tak jarang . ๐ŸŒธ Berkualiti . ๐ŸŒธ Murah sangatttttt . . . WHATSAPP NOW 011-7770653 WHATSAPP NOW 011-17770653 WHATSAPP NOW 011-17770653 . . #bawallover #bawalchiffon #bawalbidang45 #bawalchiffonplain #bawalchiffonmurah #bawallabuh #bawalmurah #bawalcantik #bawalexclusive #bawalheavychiffon #bawalbidang60 #onetwojaga #munafik2 #hkl #bawalheavychiffonmurah #feedbacknaelis #tudung #tudungbawal #tudungbawalmurah

๐ŸŒผbawal heavy chiffon bidang 45 ๐ŸŒผ. . . ๐ŸŒˆ BIDANG 45: RM 15 (1-4pcs) RM 12 (5-10pcs) RM 11 (11pcs ke atas) . . ๐Ÿ“Œ HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE . . ๐ŸŒธ Material senang bentuk . ๐ŸŒธ Mudah iron . ๐ŸŒธ Tak jarang . ๐ŸŒธ Berkualiti . ๐ŸŒธ Murah sangatttttt . . . WHATSAPP NOW 011-7770653 WHATSAPP NOW 011-17770653 WHATSAPP NOW 011-17770653 . . #bawallover #bawalchiffon #bawalbidang45 #bawalchiffonplain #bawalchiffonmurah #bawallabuh #bawalmurah #bawalcantik #bawalexclusive #bawalheavychiffon #bawalbidang60 #onetwojaga #munafik2 #hkl #bawalheavychiffonmurah #feedbacknaelis #tudung #tudungbawal #tudungbawalmurah

Tempahan...terima kasih semua ๐Ÿ˜Š. Walnut barownies dan salted caramel, popia sira pedas, mini creampuff. . ๐Ÿ‘‰Order/Pertanyaan melalui Whatsapp sahaja. ๐Ÿ‘‰Order with DEPOSIT/PAYMENT. ๐Ÿ‘‰LAST MINUTE ORDER ikut kelapangan. ๐Ÿ‘‰Order kek 3 hari awal, kek edible image 5 hari awal. . . #aziejaldesserts #walnutbrownies #minicreampufff #popiasirapedasrangup #tamanmelawati #melawatimall #aeowangsamaju #wangsamelawati #wangsamaju #kemensahheights #kemensah #tamanpermata #ukayperdana #lembahkeramat #keramat #bukitantarabangsa #tamanmelati #ampang #ampangpoint #setapak #setapakcentral #gombak #batucaves #uiagombak #cheras #bandartasikselatan #kleast #sunwaymontana #hkl #sentul

Morning awak. Awak breakfast apa tu ? Myra shake n blend ESP ja. Sedap sangad sampai terngigau2 dibuatnya๐Ÿคญ Bulan ni promo berbaki kurang 15 hari je taw. Siapa nak order boleh whatsapp : 0182248144 Ada special GIFT dan myra nak belanja kos postage ๐Ÿ˜ #shakleekl #shakleesetapak #shakleegombak #shakleewangsamaju #shakleebangsar #shakleepantaidalam #shakleesentul #shakleeeffect #shakleemurah #shakleepromo #shakleeesp #vivix #mealshakes #youthskincare #hkl #hukm #ppum #breakfast #breakfastesp

Morning awak. Awak breakfast apa tu ? Myra shake n blend ESP ja. Sedap sangad sampai terngigau2 dibuatnya๐Ÿคญ Bulan ni promo berbaki kurang 15 hari je taw. Siapa nak order boleh whatsapp : 0182248144 Ada special GIFT dan myra nak belanja kos postage ๐Ÿ˜ #shakleekl #shakleesetapak #shakleegombak #shakleewangsamaju #shakleebangsar #shakleepantaidalam #shakleesentul #shakleeeffect #shakleemurah #shakleepromo #shakleeesp #vivix #mealshakes #youthskincare #hkl #hukm #ppum #breakfast #breakfastesp

Morning awak. Awak breakfast apa tu ? Myra shake n blend ESP ja. Sedap sangad sampai terngigau2 dibuatnya๐Ÿคญ Bulan ni promo berbaki kurang 15 hari je taw. Siapa nak order boleh whatsapp : 0182248144 Ada special GIFT dan myra nak belanja kos postage ๐Ÿ˜ #shakleekl #shakleesetapak #shakleegombak #shakleewangsamaju #shakleebangsar #shakleepantaidalam #shakleesentul #shakleeeffect #shakleemurah #shakleepromo #shakleeesp #vivix #mealshakes #youthskincare #hkl #hukm #ppum #breakfast #breakfastesp

Kajian dijalankan malah terbukti bahawa hemohim boleh membantu merawat penyakit paru2 seperti chronic obstructive pulmonary disease (COPD) dan radang paru2 yang lain. Malah ada beberapa indikasi penyakit yg lain yg terbukti boleh dibantu dengan hemohim terutamanya kombinasi rawatan perubatan moden serta hemohim. Boleh rujuk di website pubmed atau NCBI dan cari "hemohim". Apa itu NCBI? The National Center for Biotechnology Information is part of the United States National Library of Medicine, a branch of the National Institutes of Health. Pada sesiapa yang memerlukan hemohim boleh DM saya untuk mendapatkannya terus dari Atomy. #pulmonaryrehab #pulmonarydisease #kesihatan #paruparu #hospital #klinik #klinikkesihatan #medical #perubatan #sjmc #hkl #alternatif #alternative #antikanser #energy #anticancer #tenaga #healthylifestyle #penyakit #penyembuh #penawar #rokok #resolution #2019 #atomy #atomymalaysia #ebp

Atomy_ieja
(@atomybyieja)

1 Day 1 Hour Ago

Kajian dijalankan malah terbukti bahawa hemohim boleh membantu merawat penyakit paru2 seperti chronic obstructive pulmonary disease (COPD) dan radang paru2 yang lain. Malah ada beberapa indikasi penyakit yg lain yg terbukti boleh dibantu dengan hemohim terutamanya kombinasi rawatan perubatan moden serta hemohim. Boleh rujuk di website pubmed atau NCBI dan cari "hemohim". Apa itu NCBI? The National Center for Biotechnology Information is part of the United States National Library of Medicine, a branch of the National Institutes of Health. Pada sesiapa yang memerlukan hemohim boleh DM saya untuk mendapatkannya terus dari Atomy. #pulmonaryrehab #pulmonarydisease #kesihatan #paruparu #hospital #klinik #klinikkesihatan #medical #perubatan #sjmc #hkl #alternatif #alternative #antikanser #energy #anticancer #tenaga #healthylifestyle #penyakit #penyembuh #penawar #rokok #resolution #2019 #atomy #atomymalaysia #ebp

Atomy_ieja
(@atomybyieja)

1 Day 1 Hour Ago

Kajian dijalankan malah terbukti bahawa hemohim boleh membantu merawat penyakit paru2 seperti chronic obstructive pulmonary disease (COPD) dan radang paru2 yang lain. Malah ada beberapa indikasi penyakit yg lain yg terbukti boleh dibantu dengan hemohim terutamanya kombinasi rawatan perubatan moden serta hemohim. Boleh rujuk di website pubmed atau NCBI dan cari "hemohim". Apa itu NCBI? The National Center for Biotechnology Information is part of the United States National Library of Medicine, a branch of the National Institutes of Health. Pada sesiapa yang memerlukan hemohim boleh DM saya untuk mendapatkannya terus dari Atomy. #pulmonaryrehab #pulmonarydisease #kesihatan #paruparu #hospital #klinik #klinikkesihatan #medical #perubatan #sjmc #hkl #alternatif #alternative #antikanser #energy #anticancer #tenaga #healthylifestyle #penyakit #penyembuh #penawar #rokok #resolution #2019 #atomy #atomymalaysia #ebp

Atomy_ieja
(@atomybyieja)

1 Day 1 Hour Ago

Kajian dijalankan malah terbukti bahawa hemohim boleh membantu merawat penyakit paru2 seperti chronic obstructive pulmonary disease (COPD) dan radang paru2 yang lain. Malah ada beberapa indikasi penyakit yg lain yg terbukti boleh dibantu dengan hemohim terutamanya kombinasi rawatan perubatan moden serta hemohim. Boleh rujuk di website pubmed atau NCBI dan cari "hemohim". Apa itu NCBI? The National Center for Biotechnology Information is part of the United States National Library of Medicine, a branch of the National Institutes of Health. Pada sesiapa yang memerlukan hemohim boleh DM saya untuk mendapatkannya terus dari Atomy. #pulmonaryrehab #pulmonarydisease #kesihatan #paruparu #hospital #klinik #klinikkesihatan #medical #perubatan #sjmc #hkl #alternatif #alternative #antikanser #energy #anticancer #tenaga #healthylifestyle #penyakit #penyembuh #penawar #rokok #resolution #2019 #atomy #atomymalaysia #ebp

Atomy_ieja
(@atomybyieja)

1 Day 1 Hour Ago

Kajian dijalankan malah terbukti bahawa hemohim boleh membantu merawat penyakit paru2 seperti chronic obstructive pulmonary disease (COPD) dan radang paru2 yang lain. Boleh rujuk di website pubmed atau NCBI dan cari "hemohim". Apa itu NCBI? The National Center for Biotechnology Information is part of the United States National Library of Medicine, a branch of the National Institutes of Health. Pada sesiapa yang memerlukan hemohim boleh DM saya untuk mendapatkannya terus dari Atomy. #pulmonaryrehab #pulmonarydisease #kesihatan #paruparu #hospital #klinik #klinikkesihatan #medical #perubatan #sjmc #hkl #alternatif #alternative #antikanser #energy #anticancer #tenaga #healthylifestyle #penyakit #penyembuh #penawar #rokok #resolution #2019 #atomy #atomymalaysia #ebp

๐ŸŒผbawal heavy chiffon bidang 45 ๐ŸŒผ. . . ๐ŸŒˆ BIDANG 45: RM 15 (1-4pcs) RM 12 (5-10pcs) RM 11 (11pcs ke atas) . . ๐Ÿ“Œ HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE . . ๐ŸŒธ Material senang bentuk . ๐ŸŒธ Mudah iron . ๐ŸŒธ Tak jarang . ๐ŸŒธ Berkualiti . ๐ŸŒธ Murah sangatttttt . . . WHATSAPP NOW 011-7770653 WHATSAPP NOW 011-17770653 WHATSAPP NOW 011-17770653 . . #bawallover #bawalchiffon #bawalbidang45 #bawalchiffonplain #bawalchiffonmurah #bawallabuh #bawalmurah #bawalcantik #bawalexclusive #bawalheavychiffon #bawalbidang60 #onetwojaga #munafik2 #hkl #bawalheavychiffonmurah #feedbacknaelis #tudung #tudungbawal #tudungbawalmurah

KELEBIHAN EYESHADOW STICKS โœ… Tak mudah pecah โœ… Mudah dibawa โœ… Warna pigmented โœ… senang dipakai โœ… didatangkan sekali dengan highlighter โœ… senang nak blend dan glide pakai jari Nak risik obsess cosmetic?? Pm or whatsapp ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60142225740 ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60142225740 ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60142225740 . . Postage Everyday Kawasan COD yang saya cover : ๐Ÿš— Pusat Darah Negara ๐Ÿš— Hospital Ampang ๐Ÿš— Pandan Mewah ๐Ÿš— Cheras Baru ๐Ÿš— Pandan Indah ๐Ÿš— LRT Cempaka ๐Ÿš— Taman Cahaya (Dan kawasan yang berdekatan Hari Minggu sahaja atau pada Hari saya bercuti) . . #obsesscosmeticagent #obsesscosmeticagentampang #obsesscosmetickualalumpur #loosepowder #moodrepublik #codobsesscosmeticampang ampang #codobsssscosmetickualalumpur #bazarpaknilonline #flawless #muaampang #muamalaysia #mukaberseri #teamjs #muakl #sayajualmakeup #igshopmalaysia #hospitalampang #hkl #makeupmurah #sayajualonline #elfiraloy #dyxycosmetic #alhaalfa

Birthday Brownies. . Boleh request any design yang awak nak.๐Ÿ˜ŠNak full strawberi or nak full chocolate or nak full kinder bueno or nak mix2 semua boleh. . Click whatsapp link in bio to order . #birthdaybrownies#brownies#browniescheras#browniessedap#browniesmurah#browniestower#bandarsripermaisuri#bandartunrazak#btho#salakselatan#sungaibesi#hukm#hkl#sungaibesi#foodporn#dessertporn#baking#baker#homemade

๐ŸŒผbawal heavy chiffon bidang 45 ๐ŸŒผ. . . ๐ŸŒˆ BIDANG 45: RM 15 (1-4pcs) RM 12 (5-10pcs) RM 11 (11pcs ke atas) . . ๐Ÿ“Œ HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE . . ๐ŸŒธ Material senang bentuk . ๐ŸŒธ Mudah iron . ๐ŸŒธ Tak jarang . ๐ŸŒธ Berkualiti . ๐ŸŒธ Murah sangatttttt . . . WHATSAPP NOW 011-7770653 WHATSAPP NOW 011-17770653 WHATSAPP NOW 011-17770653 . . #bawallover #bawalchiffon #bawalbidang45 #bawalchiffonplain #bawalchiffonmurah #bawallabuh #bawalmurah #bawalcantik #bawalexclusive #bawalheavychiffon #bawalbidang60 #onetwojaga #munafik2 #hkl #bawalheavychiffonmurah #feedbacknaelis #tudung #tudungbawal #tudungbawalmurah

๐ŸŒผbawal heavy chiffon bidang 45 ๐ŸŒผ. . . ๐ŸŒˆ BIDANG 45: RM 15 (1-4pcs) RM 12 (5-10pcs) RM 11 (11pcs ke atas) . . ๐Ÿ“Œ HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE . . ๐ŸŒธ Material senang bentuk . ๐ŸŒธ Mudah iron . ๐ŸŒธ Tak jarang . ๐ŸŒธ Berkualiti . ๐ŸŒธ Murah sangatttttt . . . WHATSAPP NOW 011-7770653 WHATSAPP NOW 011-17770653 WHATSAPP NOW 011-17770653 . . #bawallover #bawalchiffon #bawalbidang45 #bawalchiffonplain #bawalchiffonmurah #bawallabuh #bawalmurah #bawalcantik #bawalexclusive #bawalheavychiffon #bawalbidang60 #onetwojaga #munafik2 #hkl #bawalheavychiffonmurah #feedbacknaelis #tudung #tudungbawal #tudungbawalmurah

๐ŸŒผbawal heavy chiffon bidang 45 ๐ŸŒผ. . . ๐ŸŒˆ BIDANG 45: RM 15 (1-4pcs) RM 12 (5-10pcs) RM 11 (11pcs ke atas) . . ๐Ÿ“Œ HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE . . ๐ŸŒธ Material senang bentuk . ๐ŸŒธ Mudah iron . ๐ŸŒธ Tak jarang . ๐ŸŒธ Berkualiti . ๐ŸŒธ Murah sangatttttt . . . WHATSAPP NOW 011-7770653 WHATSAPP NOW 011-17770653 WHATSAPP NOW 011-17770653 . . #bawallover #bawalchiffon #bawalbidang45 #bawalchiffonplain #bawalchiffonmurah #bawallabuh #bawalmurah #bawalcantik #bawalexclusive #bawalheavychiffon #bawalbidang60 #onetwojaga #munafik2 #hkl #bawalheavychiffonmurah #feedbacknaelis #tudung #tudungbawal #tudungbawalmurah

๐ŸŒผbawal heavy chiffon bidang 45 ๐ŸŒผ. . . ๐ŸŒˆ BIDANG 45: RM 15 (1-4pcs) RM 12 (5-10pcs) RM 11 (11pcs ke atas) . . ๐Ÿ“Œ HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE . . ๐ŸŒธ Material senang bentuk . ๐ŸŒธ Mudah iron . ๐ŸŒธ Tak jarang . ๐ŸŒธ Berkualiti . ๐ŸŒธ Murah sangatttttt . . . WHATSAPP NOW 011-7770653 WHATSAPP NOW 011-17770653 WHATSAPP NOW 011-17770653 . . #bawallover #bawalchiffon #bawalbidang45 #bawalchiffonplain #bawalchiffonmurah #bawallabuh #bawalmurah #bawalcantik #bawalexclusive #bawalheavychiffon #bawalbidang60 #onetwojaga #munafik2 #hkl #bawalheavychiffonmurah #feedbacknaelis #tudung #tudungbawal #tudungbawalmurah

๐ŸŒผbawal heavy chiffon bidang 45 ๐ŸŒผ. . . ๐ŸŒˆ BIDANG 45: RM 15 (1-4pcs) RM 12 (5-10pcs) RM 11 (11pcs ke atas) . . ๐Ÿ“Œ HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE . . ๐ŸŒธ Material senang bentuk . ๐ŸŒธ Mudah iron . ๐ŸŒธ Tak jarang . ๐ŸŒธ Berkualiti . ๐ŸŒธ Murah sangatttttt . . . WHATSAPP NOW 011-7770653 WHATSAPP NOW 011-17770653 WHATSAPP NOW 011-17770653 . . #bawallover #bawalchiffon #bawalbidang45 #bawalchiffonplain #bawalchiffonmurah #bawallabuh #bawalmurah #bawalcantik #bawalexclusive #bawalheavychiffon #bawalbidang60 #onetwojaga #munafik2 #hkl #bawalheavychiffonmurah #feedbacknaelis #tudung #tudungbawal #tudungbawalmurah

๐ŸŒผbawal heavy chiffon bidang 45 ๐ŸŒผ. . . ๐ŸŒˆ BIDANG 45: RM 15 (1-4pcs) RM 12 (5-10pcs) RM 11 (11pcs ke atas) . . ๐Ÿ“Œ HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE . . ๐ŸŒธ Material senang bentuk . ๐ŸŒธ Mudah iron . ๐ŸŒธ Tak jarang . ๐ŸŒธ Berkualiti . ๐ŸŒธ Murah sangatttttt . . . WHATSAPP NOW 011-7770653 WHATSAPP NOW 011-17770653 WHATSAPP NOW 011-17770653 . . #bawallover #bawalchiffon #bawalbidang45 #bawalchiffonplain #bawalchiffonmurah #bawallabuh #bawalmurah #bawalcantik #bawalexclusive #bawalheavychiffon #bawalbidang60 #onetwojaga #munafik2 #hkl #bawalheavychiffonmurah #feedbacknaelis #tudung #tudungbawal #tudungbawalmurah

Belian borong 10 balang 200gm RM80 free delivery area KL. . . Nal buat stok sesuai sangat. Nak share beli dgn kawan-kawan @ nk jual balik pun boleh. . . Berminat whatsapp akak 017-3304775. . . #sayajual #sayajualkerepek #kerepek #kerepekpedas #kerepekmurah #kerepekbersira #kerepeksambal #kpekpedas #klfooddelivery #fooddeliverykl #hukm #hkl #setapak #sentul #pinggiranbatucaves #tamanserigombak #batucaves #intermark #menaracitibank #menaratelekom #jalantunrazak #jalanampang

โ€ข ๐Ÿ”นPAPOTA LADIES SWEATSHIRT๐Ÿ”น โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” Pit size : 22 inch Length : 20.5 inch Condition : 8.5/10 ๐Ÿ‘๐Ÿผ Size : L . RM25 free postage๐Ÿ˜Š Cod area kuala lumpur masih berjalan lagi ya. โ˜Ž๏ธ 0182045535 . . #bundlechempaka #bundlekl #adidasmalaysia #streetwear #sweatermurah #hoodiesmurah #kakiselam #kakibundle #duniabundle #bundleonline #nikemalaysia #tommyhilfiger #stussymalaysia #bundlemalaya #bundleitem #bazaarkarat #bazaarpaknil #jrb #jalanrajabot #lokaloh #unikl #hkl #bajubundlemurah #sayajualmurah #japanbrand #vintagemalaysia #gengbundle #adidasmalaysia #bajubundlemurah

Nak makan puas-puas, nak kongsi dengan kawan-kawan @ family.. Boleh beli balang besar terus.. 1kg & jimat sangat2. . . Sebalang RM35. Nak delivery boleh, nak poslaju boleh, nak walk-in beli pun boleh. Stok kudapan terhebat ni. ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ . . #sayajual #sayajualkerepek #kerepek #kerepekpedas #kerepekmurah #kerepekbersira #kerepeksambal #klfooddelivery #fooddeliverykl #hkl #pwtc #gtower #theweld #wismadbkl #menarapetronas #avenuek #klcc #klsentral #hospitalselayang #midvalley

Pinjaman peribadi bumiputera ๐Ÿ’ฐ 3tahun kerja di #bombamalaysia gaji 2k..try apply loan 4k sebb urgent nk pakai duit.. moto cik haziq rosak terok sebb adik pakai exciden now kene beli moto lain untk senang ulang alik pergi kerja balik kerja,,Alhamdulillah loan Cik haziq approve 4K BERSIH.!! Terima kasih cik haziq kerana percaya service/khidmat dari kami ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ“ข SWASTA, KERAJAAN, PENCEN, PERKESO ๐Ÿ“ข EPF (umur50 & 55) โš  Lulus Dalam Tempoh 1 Jam โš  Pantas, Mudah dan Selamat โš  GAJI mestilah MELALUI BANK โš  Tanpa penjamin & tanpa cagaran โš ๏ธ Kami bukan ahlong / scamer sebb kami syarikat berdaftar dan kami ada ofis tetap. Dokumen yang kami perlukan : ๐Ÿšจ Photocopy ic ๐Ÿšจ 3 bulan slip gaji terbaru ๐Ÿšจ 3 to 6 bulan penyata bank terbaru ๐Ÿšจ Bil api/bil air Sebarang Pertanyaan Whatsapp / Call Ieqaz Daniel . . โ˜ŽWww.wasap.my/60173202986/ieqaloan โ˜Ž๏ธWww.wasap.my/60173202986/ieqaloan โ˜Ž๏ธWww.wasap.my/60173202986/ieqaloan #kl #selangor #melaka #perak #srigombak #selayang #batucaves #kerajaan #swasta #personalloan #pinjamanwangperibadi #pinjamanbumiputra #pinjmanmudahlulus #hotfm #suriacinta #instalike #kwsp #hkl #makcikbawang #pinjamanperibadi #pinjamanonline #selangor

๐Ÿ‘Œ Our tart. & tagline Always fresh from ovan gitu Alhamdulillah Salam kasih sayang dr Team hanglipur #feedback 100% mgunakn buttercup & making penuh kasihsayang ... #tartgulung #tartnenas #klmu #biskut #um #gebu #sayajual #bazarpaknil #upm #ceras #maluri #nanding #hululangat #sgbesi #mrt #lrt #tartgebu #midvalley #segi #kajang #hukm#hkl #pavilion #maryk #dyxy #codcheras #codklcc Tempahan always Dibuka

โ€ข ๐Ÿ”นADIDAS NON LEGIT SWEATSHIRT๐Ÿ”น โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” Pit size : 17.5 inch Length : 22 inch Condition : 9.5/10 ๐Ÿ‘๐Ÿผ Size : S . RM20 free postage๐Ÿ˜Š Cod masih berjalan lagi ya. โ˜Ž๏ธ 0182045535 . . #bundlechempaka #bundlekl #adidasmalaysia #streetwear #sweatermurah #hoodiesmurah #kakiselam #kakibundle #duniabundle #bundleonline #nikemalaysia #tommyhilfiger #stussymalaysia #bundlemalaya #bundleitem #bazaarkarat #bazaarpaknil #jrb #jalanrajabot #lokaloh #unikl #hkl #bajubundlemurah #sayajualmurah #japanbrand #vintagemalaysia #gengbundle #adidasmalaysia

"CINTAKAN BUNGA AKAN LAYU CINTAKAN MANUSIA AKAN MATI CINTAKAN ALLAH KEKAL SELAMA NYA... ITULAH DIA CINTA YANG HAKIKI".. sedap kan lirik lagu ni ๐Ÿ‘† Kalau dapat jambangan bunga, bunga akan layu Kalau dapat jambangan coklat, coklat akan habis Kalau dapat jambangan #bantalleyna ?? Mestilah suka sangat, sebab utama tahan lama bertahun. Setiap hari bila nak tidur tengok bantal, akan teringat kepada siapa yang beri. "Sedap tidur atas bantal empuk ni, macam tidur dekat hotel".. Kalau suami isteri pula, mesti rasa macam perantin baru huii. Hehehe Isteri pun semangat kemas katil, hias bilik cecantik. Dapat hadiah bantal baru ๐Ÿ˜ Nak buat bantal bouquet macam ni sesuai untuk suprisekan insan tersayang. Cuba lah! Mesti dia suka.. Meh roger tepi... sue bantu kasi lancar suprise nya. www.wasap.my/601110667921/SurpriseLEYNA #kse07 #leynabyflenaz #sebijirm39 #bangi_bantalleyna #codbangikajangputrajayadengkil #teampillowtalk #dropshipwanted #bantalmurah #bantalgebu #viralmalaysia #hkl #ctdk #homedeco #biliktidur #testimoni #foodtruck #bantal #perabotmurah #akucintadia #bantalhotel #hotelmalaysia #decorumah #pujaanhatikanda #handycraft #pengantin #hantarankahwin #viral2019 #terbaikdariku #jikamasihadarindu

Pandan Royale for Jab.radiotherapi dan Onkologi Clinic Staff Thank you for the order!!! #hkl #kekhantaran #pandancake #selayang #kualalumpur

๐Ÿ‘Œ Our tart. & tagline Always fresh from ovan gitu Alhamdulillah Salam kasih sayang dr Team hanglipur Tq purchase dgn kami Guys kami mgunakn 100% buttercup & making penuh kasihsayang ... #tartgulung #tartnenas #klmu #biskut #um #gebu #sayajual #bazarpaknil #upm #ceras #maluri #nanding #hululangat #sgbesi #mrt #lrt #tartgebu #midvalley #segi #kajang #hukm#hkl #pavilion #maryk #dyxy #codcheras #codklcc Tempahan always Dibuka

๐ŸŒผbawal heavy chiffon bidang 45 ๐ŸŒผ. . . ๐ŸŒˆ BIDANG 45: RM 15 (1-4pcs) RM 12 (5-10pcs) RM 11 (11pcs ke atas) . . ๐Ÿ“Œ HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE . . ๐ŸŒธ Material senang bentuk . ๐ŸŒธ Mudah iron . ๐ŸŒธ Tak jarang . ๐ŸŒธ Berkualiti . ๐ŸŒธ Murah sangatttttt . . . WHATSAPP NOW 011-7770653 WHATSAPP NOW 011-17770653 WHATSAPP NOW 011-17770653 . . #bawallover #bawalchiffon #bawalbidang45 #bawalchiffonplain #bawalchiffonmurah #bawallabuh #bawalmurah #bawalcantik #bawalexclusive #bawalheavychiffon #bawalbidang60 #onetwojaga #munafik2 #hkl #bawalheavychiffonmurah #feedbacknaelis #tudung #tudungbawal #tudungbawalmurah

๐ŸŒผbawal heavy chiffon bidang 45 ๐ŸŒผ. . . ๐ŸŒˆ BIDANG 45: RM 15 (1-4pcs) RM 12 (5-10pcs) RM 11 (11pcs ke atas) . . ๐Ÿ“Œ HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE . . ๐ŸŒธ Material senang bentuk . ๐ŸŒธ Mudah iron . ๐ŸŒธ Tak jarang . ๐ŸŒธ Berkualiti . ๐ŸŒธ Murah sangatttttt . . . WHATSAPP NOW 011-7770653 WHATSAPP NOW 011-17770653 WHATSAPP NOW 011-17770653 . . #bawallover #bawalchiffon #bawalbidang45 #bawalchiffonplain #bawalchiffonmurah #bawallabuh #bawalmurah #bawalcantik #bawalexclusive #bawalheavychiffon #bawalbidang60 #onetwojaga #munafik2 #hkl #bawalheavychiffonmurah #feedbacknaelis #tudung #tudungbawal #tudungbawalmurah

๐ŸŒผbawal heavy chiffon bidang 45 ๐ŸŒผ. . . ๐ŸŒˆ BIDANG 45: RM 15 (1-4pcs) RM 12 (5-10pcs) RM 11 (11pcs ke atas) . . ๐Ÿ“Œ HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE . . ๐ŸŒธ Material senang bentuk . ๐ŸŒธ Mudah iron . ๐ŸŒธ Tak jarang . ๐ŸŒธ Berkualiti . ๐ŸŒธ Murah sangatttttt . . . WHATSAPP NOW 011-7770653 WHATSAPP NOW 011-17770653 WHATSAPP NOW 011-17770653 . . #bawallover #bawalchiffon #bawalbidang45 #bawalchiffonplain #bawalchiffonmurah #bawallabuh #bawalmurah #bawalcantik #bawalexclusive #bawalheavychiffon #bawalbidang60 #onetwojaga #munafik2 #hkl #bawalheavychiffonmurah #feedbacknaelis #tudung #tudungbawal #tudungbawalmurah

๐ŸŒผbawal heavy chiffon bidang 45 ๐ŸŒผ. . . ๐ŸŒˆ BIDANG 45: RM 15 (1-4pcs) RM 12 (5-10pcs) RM 11 (11pcs ke atas) . . ๐Ÿ“Œ HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE . . ๐ŸŒธ Material senang bentuk . ๐ŸŒธ Mudah iron . ๐ŸŒธ Tak jarang . ๐ŸŒธ Berkualiti . ๐ŸŒธ Murah sangatttttt . . . WHATSAPP NOW 011-7770653 WHATSAPP NOW 011-17770653 WHATSAPP NOW 011-17770653 . . #bawallover #bawalchiffon #bawalbidang45 #bawalchiffonplain #bawalchiffonmurah #bawallabuh #bawalmurah #bawalcantik #bawalexclusive #bawalheavychiffon #bawalbidang60 #onetwojaga #munafik2 #hkl #bawalheavychiffonmurah #feedbacknaelis #tudung #tudungbawal #tudungbawalmurah