Photos and Videos about

[MANDIAN HERBA] : Hai mommies, harini CikDee nak bagitahu mommies apa kelebihan mandian herba dari Mumdream ni. Mesti ramai mommies yang moden sekarang tapi masih nak guna mandian cara traditional dan nak tahu kan apa fungsi mandian herba ni? Bagus ke ? Haa kalau dah tahu apa fungsi dan kebaikan dia. Ok jom dapatkan secara online atau boleh walk in je. WALK IN ➤ HQ Bandar Baru Bangi, Sek. 9 ( Belakang Az-Zahrah/ Hospital Pakar An-Nur) TEL: 03-82107332 #mdbmandianherba #mdbbunjutmandianherba #mdbmandianibuberpantang #mdbsetberpantang #mumdreamhq #mumdreambangi #bengkungibu #ibuhamil #ibumengandung #ibuberpantang

Kami pengguna tegar #magictoner 😍 . Nak lagi testimoni POWER??? . 📲http://MagicTonerHQ.wasap.my 📲http://MagicTonerHQ.wasap.my 📲http://MagicTonerHQ.wasap.my . . 🙍 AWAK MACAM NI KE ? 👀 ===================== . 👉 Jerawat teramat teruk? 👉 Jerawat aktif gilerr ? 👉 Jerawat selalu tumbuh? 👉 Terutama bila period.. 👉 Bila hormon tak stabil.. 👉 Bila banyak fikir @ tekanan.. . Untuk masalah jerawat je ke?? Opss tak.. . 👉 Liang pori-pori terbuka? 👉 Kulit kusam dan tak bermaya? 👉 Kulit sangat berminyak? 👉 Tona kulit tak sekata ? 👉 Kulit gelap @ terbakar ? 👉 Kulit banyak Parut jerawat ? 👉 Kulit berjeragat ? 👉 Kulit banyak bintik2 hitam? 👉 Kulit anggota Badan Gelap ? 👉 Ketiak/ Leher Gelap dan Berdaki ? 👉 Kulit terkena Gigitan Nyamuk ? ----------------------------------- . 📢 WAJIB PAKAI "MAGIC TONER" ‼️ . 🌸 COMBINE DENGAN YANKO👍 🌸 Memang kaw-kaw gilerr 😍 🌸 Pakai pun sejuk-sejuk je . 🌸🌸 Diyakini sangat sesuai untuk merawat, membaiki dan mencantikkan kulit mahupun yang telah rosak ! . =============== 🌹HARGA PROMO🌹 =============== . 👉👉 1 botol = RM35. 00(30ml) . Nak Lagi JIMAT ??? ------------------- . 👉👉 set besar = RM48. 00 (60ml) 📢📢 Tahan DUA(2) BULAN 🌷🌷 . ============= 🌹CARA PAKAI 🌹 ============= . 📢📢 Goncang sebelum pakai, sebab toner ada kandungan anti jerawat 😍 . 📢📢 Pakai 2 kali setiap hari sebelum pakai krim yanko (siang@mlm pun bole). Untuk masalah jerawat teruk disarankan pakai siang malam, bila da okay, pakai sehari sekali je... mudah bukan😘 . 💃Kulit bebas bersih tanpa JERAWAT! . ============================ UNTUK ORDER/ PERTANYAAN 📲 👉🏻 www.wasap.my/601123054223 📲 👉🏻 www.wasap.my/601123054223 ============================ #yanko#yankoskincare#yankooriginal#original#yankooriginaltermurah#yankomurah#yankotaiwan#yankoborong#borong#pembekal#kosmetik#skincare#cantik#halus#gebu#putih#jerawat#jeragat#pigmen#parut#tudung#baju#baby#ibumengandung

Kami pengguna tegar #magictoner 😍 . Nak lagi testimoni POWER??? . 📲http://MagicTonerHQ.wasap.my 📲http://MagicTonerHQ.wasap.my 📲http://MagicTonerHQ.wasap.my . . 🙍 AWAK MACAM NI KE ? 👀 ===================== . 👉 Jerawat teramat teruk? 👉 Jerawat aktif gilerr ? 👉 Jerawat selalu tumbuh? 👉 Terutama bila period.. 👉 Bila hormon tak stabil.. 👉 Bila banyak fikir @ tekanan.. . Untuk masalah jerawat je ke?? Opss tak.. . 👉 Liang pori-pori terbuka? 👉 Kulit kusam dan tak bermaya? 👉 Kulit sangat berminyak? 👉 Tona kulit tak sekata ? 👉 Kulit gelap @ terbakar ? 👉 Kulit banyak Parut jerawat ? 👉 Kulit berjeragat ? 👉 Kulit banyak bintik2 hitam? 👉 Kulit anggota Badan Gelap ? 👉 Ketiak/ Leher Gelap dan Berdaki ? 👉 Kulit terkena Gigitan Nyamuk ? ----------------------------------- . 📢 WAJIB PAKAI "MAGIC TONER" ‼️ . 🌸 COMBINE DENGAN YANKO👍 🌸 Memang kaw-kaw gilerr 😍 🌸 Pakai pun sejuk-sejuk je . 🌸🌸 Diyakini sangat sesuai untuk merawat, membaiki dan mencantikkan kulit mahupun yang telah rosak ! . =============== 🌹HARGA PROMO🌹 =============== . 👉👉 1 botol = RM35. 00(30ml) . Nak Lagi JIMAT ??? ------------------- . 👉👉 set besar = RM48. 00 (60ml) 📢📢 Tahan DUA(2) BULAN 🌷🌷 . ============= 🌹CARA PAKAI 🌹 ============= . 📢📢 Goncang sebelum pakai, sebab toner ada kandungan anti jerawat 😍 . 📢📢 Pakai 2 kali setiap hari sebelum pakai krim yanko (siang@mlm pun bole). Untuk masalah jerawat teruk disarankan pakai siang malam, bila da okay, pakai sehari sekali je... mudah bukan😘 . 💃Kulit bebas bersih tanpa JERAWAT! . ============================ UNTUK ORDER/ PERTANYAAN 📲 👉🏻 www.wasap.my/601123054223 📲 👉🏻 www.wasap.my/601123054223 ============================ #yanko#yankoskincare#yankooriginal#original#yankooriginaltermurah#yankomurah#yankotaiwan#yankoborong#borong#pembekal#kosmetik#skincare#cantik#halus#gebu#putih#jerawat#jeragat#pigmen#parut#tudung#baju#baby#ibumengandung

NETURA BABY BALM ====== ☑️ Diluluskan KKM ☑️ 25 gram ☑️ Berbentuk stick supaya tangan tidak melekit. FUNGSI BALM ======= . ✔️ Chillax - menurunkan suhu badan ketika demam . . CARA PENGGUNAAN ======= . Sapu di bahagian belakang badan, tapak kaki dan dada . . 📍RM43 /pcs (exc postage) . 📲 Nak order atau nak dapatkan info details? Jom DM/WA Yana 011 4040 4747 @ Nak senang boleh Klik link di bio ig ni 😘 . . . #balmbayi #neturababybalm #babybalmnetura #babybalmmalaysia #babybalmmurah #babybalmstick #balmselsemakahak #balmkembungperut #eobalm #produkbayi #babyshopmalaysia #kedaibabymalaysia #kedaibabyonline #ibumengandung #ibuhamil #morningsickness #lelakikirimantuhan #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu #cekelathoney #selafazcinta

Jarang dapat makan buah #strawberry 🍓? . Sebabb sudah nak dapat hihi... Takpe, dengan #magictoner awak akan dapat manfaat yang sama untuk kulit gebu gebas tu 😍 . #magictonerstrawberry . 📲http://yankoOFFICIAL.wasap.my 📲http://yankoOFFICIAL.wasap.my 📲http://yankoOFFICIAL.wasap.my . . 🙍 AWAK MACAM NI KE ? 👀 ===================== . 👉 Jerawat teramat teruk? 👉 Jerawat aktif gilerr ? 👉 Jerawat selalu tumbuh? 👉 Terutama bila period.. 👉 Bila hormon tak stabil.. 👉 Bila banyak fikir @ tekanan.. . Untuk masalah jerawat je ke?? Opss tak.. . 👉 Liang pori-pori terbuka? 👉 Kulit kusam dan tak bermaya? 👉 Kulit sangat berminyak? 👉 Tona kulit tak sekata ? 👉 Kulit gelap @ terbakar ? 👉 Kulit banyak Parut jerawat ? 👉 Kulit berjeragat ? 👉 Kulit banyak bintik2 hitam? 👉 Kulit anggota Badan Gelap ? 👉 Ketiak/ Leher Gelap dan Berdaki ? 👉 Kulit terkena Gigitan Nyamuk ? ----------------------------------- . 📢 WAJIB PAKAI "MAGIC TONER" ‼️ . 🌸 COMBINE DENGAN YANKO👍 🌸 Memang kaw-kaw gilerr 😍 🌸 Pakai pun sejuk-sejuk je . 🌸🌸 Diyakini sangat sesuai untuk merawat, membaiki dan mencantikkan kulit mahupun yang telah rosak ! . =============== 🌹HARGA PROMO🌹 =============== . 👉👉 1 botol = RM35. 00(30ml) . Nak Lagi JIMAT ??? ------------------- . 👉👉 set besar = RM48. 00 (60ml) 📢📢 Tahan DUA(2) BULAN 🌷🌷 . ============= 🌹CARA PAKAI 🌹 ============= . 📢📢 Goncang sebelum pakai, sebab toner ada kandungan anti jerawat 😍 . 📢📢 Pakai 2 kali setiap hari sebelum pakai krim yanko (siang@mlm pun bole). Untuk masalah jerawat teruk disarankan pakai siang malam, bila da okay, pakai sehari sekali je... mudah bukan😘 . 💃Kulit bebas bersih tanpa JERAWAT! . ============================ UNTUK ORDER/ PERTANYAAN 📲 👉🏻 www.wasap.my/601123054223 📲 👉🏻 www.wasap.my/601123054223 ============================ #yanko#yankoskincare#yankooriginal#original#yankooriginaltermurah#yankomurah#yankotaiwan#yankoborong#borong#pembekal#kosmetik#skincare#cantik#halus#gebu#putih#jerawat#jeragat#pigmen#parut#tudung#baju#baby#ibumengandung

LEXEE KHAS BUAT WANITA DALAM PANTANG 👉direka khas untuk wanita yang baru lepas melahirkan 👉saiz 32cm 👉ada sayap 👉antikebocoran 👉meresap darah nifas dengan cepat 👉antikebocoran 👉kecutkan rahim dengan cepat 👉kecutkan luka dengan cepat 👉beri tenaga selepas bersalin 👉mudah dicuci dan diurus 👉ada agen perapat 👉melawaskan pembuangan air 👉mengelakkan melecet pada kelengkang Yang mana sedang tunggu hari untuk bersalin tu jom servey n dapatkan set lexee dari ig pengedar sah team kami ya✌ #lexee #lexeelovers #ibuberpantang #ibumengandung #keperluanselepasbersalin #mesraalam #testimoniproven #puashati #jomgunalexee #kelabibumengandung #stokistredlife #pengedardiperlukan #readystok

Maksimalkan Waktu Istirahat Buah Hati Anda Mulai Sekarang ! Pilihan tepat untuk tempat istirahat bayi anda sangat berpengaruh terhadap kesehatan buah hati anda. Disini kami menyediakan dan menjual berbagai model Box Bayi dan Set Tempat Tidur untuk bayi anda dengan harga terjangkau dan kualitas terjamin. INFO, HARGA, & PEMESANAN ? Hub Customer Service Kami di : ☎Telp/WA : 085200621304 🆔Line : gallerymebel 📲BB : D437DB9F 📧email : csgallerymebel@gmail.com Kami juga menyediakan jenis furniture custom yang anda butuhkan, jangan lupa juga follow IG kita di: @gallerymebel @furniturestore.id @tokoboxbayionline biar tidak ketinggalan update produk terbaru dari kami. Lihat juga lebih banyak produk kita di www.gallerymebel.com #tasmiyah #boxbayimurah #ngidam #mamahamil #dekorkamarbayi #hamiltua #bumilcantik #ranjangbayi #setkamarbayi #desainkamarbayi #mitoni #boxbayi #tempattidurbayi #usg #hamil #7bulanan #kamaranak #bumil #bundahamil #bayigemes #ibumengandung #boxbayilaci #babycrib #tempattidur #ranjangbayi #lemaribayi #keluargabesar #fotohamil #jualboxbayi #kamartidurbayi

Maksimalkan Waktu Istirahat Buah Hati Anda Mulai Sekarang ! Pilihan tepat untuk tempat istirahat bayi anda sangat berpengaruh terhadap kesehatan buah hati anda. Disini kami menyediakan dan menjual berbagai model Box Bayi dan Set Tempat Tidur untuk bayi anda dengan harga terjangkau dan kualitas terjamin. INFO, HARGA, & PEMESANAN ? Hub Customer Service Kami di : ☎Telp/WA : 085200621304 🆔Line : gallerymebel 📲BB : D437DB9F 📧email : csgallerymebel@gmail.com Kami juga menyediakan jenis furniture custom yang anda butuhkan, jangan lupa juga follow IG kita di: @gallerymebel @furniturestore.id @tokoboxbayionline biar tidak ketinggalan update produk terbaru dari kami. Lihat juga lebih banyak produk kita di www.gallerymebel.com #tasmiyah #boxbayimurah #ngidam #mamahamil #dekorkamarbayi #hamiltua #bumilcantik #ranjangbayi #setkamarbayi #desainkamarbayi #mitoni #boxbayi #tempattidurbayi #usg #hamil #7bulanan #kamaranak #bumil #bundahamil #bayigemes #ibumengandung #boxbayilaci #babycrib #tempattidur #happymom #lemaribayi #boxbayiberlaci #fotohamil #jualboxbayi #kamartidurbayi

Maksimalkan Waktu Istirahat Buah Hati Anda Mulai Sekarang ! Pilihan tepat untuk tempat istirahat bayi anda sangat berpengaruh terhadap kesehatan buah hati anda. Disini kami menyediakan dan menjual berbagai model Box Bayi dan Set Tempat Tidur untuk bayi anda dengan harga terjangkau dan kualitas terjamin. INFO, HARGA, & PEMESANAN ? Hub Customer Service Kami di : ☎Telp/WA : 085200621304 🆔Line : gallerymebel 📲BB : D437DB9F 📧email : csgallerymebel@gmail.com Kami juga menyediakan jenis furniture custom yang anda butuhkan, jangan lupa juga follow IG kita di: @gallerymebel @furniturestore.id @tokoboxbayionline biar tidak ketinggalan update produk terbaru dari kami. Lihat juga lebih banyak produk kita di www.gallerymebel.com #tasmiyah #boxbayimurah #ngidam #mamahamil #dekorkamarbayi #hamiltua #bumilcantik #ranjangbayi #setkamarbayi #desainkamarbayi #mitoni #boxbayi #tempattidurbayi #usg #hamil #7bulanan #kamaranak #bumil #bundahamil #bayigemes #ibumengandung #boxbayilaci #babycrib #tempattidur #happymom #lemaribayi #boxbayiberlaci #fotohamil #jualboxbayi #kamartidurbayi

Jarang dapat makan buah #strawberry 🍓? . Sebabb sudah nak dapat hihi... Takpe, dengan #magictoner awak akan dapat manfaat yang sama untuk kulit gebu gebas tu 😍 . #magictonerstrawberry . 📲http://yankoOFFICIAL.wasap.my 📲http://yankoOFFICIAL.wasap.my 📲http://yankoOFFICIAL.wasap.my . . 🙍 AWAK MACAM NI KE ? 👀 ===================== . 👉 Jerawat teramat teruk? 👉 Jerawat aktif gilerr ? 👉 Jerawat selalu tumbuh? 👉 Terutama bila period.. 👉 Bila hormon tak stabil.. 👉 Bila banyak fikir @ tekanan.. . Untuk masalah jerawat je ke?? Opss tak.. . 👉 Liang pori-pori terbuka? 👉 Kulit kusam dan tak bermaya? 👉 Kulit sangat berminyak? 👉 Tona kulit tak sekata ? 👉 Kulit gelap @ terbakar ? 👉 Kulit banyak Parut jerawat ? 👉 Kulit berjeragat ? 👉 Kulit banyak bintik2 hitam? 👉 Kulit anggota Badan Gelap ? 👉 Ketiak/ Leher Gelap dan Berdaki ? 👉 Kulit terkena Gigitan Nyamuk ? ----------------------------------- . 📢 WAJIB PAKAI "MAGIC TONER" ‼️ . 🌸 COMBINE DENGAN YANKO👍 🌸 Memang kaw-kaw gilerr 😍 🌸 Pakai pun sejuk-sejuk je . 🌸🌸 Diyakini sangat sesuai untuk merawat, membaiki dan mencantikkan kulit mahupun yang telah rosak ! . =============== 🌹HARGA PROMO🌹 =============== . 👉👉 1 botol = RM35. 00(30ml) . Nak Lagi JIMAT ??? ------------------- . 👉👉 set besar = RM48. 00 (60ml) 📢📢 Tahan DUA(2) BULAN 🌷🌷 . ============= 🌹CARA PAKAI 🌹 ============= . 📢📢 Goncang sebelum pakai, sebab toner ada kandungan anti jerawat 😍 . 📢📢 Pakai 2 kali setiap hari sebelum pakai krim yanko (siang@mlm pun bole). Untuk masalah jerawat teruk disarankan pakai siang malam, bila da okay, pakai sehari sekali je... mudah bukan😘 . 💃Kulit bebas bersih tanpa JERAWAT! . ============================ UNTUK ORDER/ PERTANYAAN 📲 👉🏻 www.wasap.my/601123054223 📲 👉🏻 www.wasap.my/601123054223 ============================ #yanko#yankoskincare#yankooriginal#original#yankooriginaltermurah#yankomurah#yankotaiwan#yankoborong#borong#pembekal#kosmetik#skincare#cantik#halus#gebu#putih#jerawat#jeragat#pigmen#parut#tudung#baju#baby#ibumengandung

Ruginya sape tak grab.. beli kopi percuma rantai korea 24k plated (*BUKAN UNTUK DIJUAL*) Huntunglaaaaa💁‍♀️ KURUS DAPAT❗❗ FREEGIFT BLING-BLING PUN DAPAT❗❗ Whatsapp kakbie 011.37544204 #klubnalaleh #kopikurus #detox #stokisklubnalalehkuantan #klubnalalehkuantan #juskurus #greencoffee #bajuplussizemurah #ubatkurus #meletop #klubna #kurusdengancepat#masalahjerawat#jeragat #teadetox #langsingalami #ibumengandung #ibumenyusu #skinnyjeans #kasutmurah #palazopants #infokurus #slimfit#lemon #detoxtea #kopiviral #kopihijau #pilkurus #kapsulkurus

Assalamualaikum 💖 ❤️❤️TESTIMONI SAUNA LEPAS BERSALIN.. . . Nak share INFO tentang sauna. . ⬇️ . BAGAIMANA SAUNA BOLEH TURUNKAN BERAT BADAN? Proses bersauna sebagai pemangkin bagi menggerakkan anggota dalaman badan kita untuk melancarkan peredaran darah, proses mengeluarkan peluh yang menyebabkan badan kita  seolah olah sedang ‘bersenam’ secara selamat dan istirehat. Semasa proses sauna, tenaga diperlukan untuk menjalankan proses pengeluaran peluh dan peredaran darah. Setiap kali badan kita menggunakan tenaga maka ia akan membakar kalori.. Semasa bersauna kalori akan membakar 700-1000KJ setiap sesi . ☑️ 01111956429 . ☑️ Klik link di bio profile. . ☑️ Pelaburan terbijak. Beli sekali boleh guna beratus ratus kali.. . #kurus #kurussihat #kurusselamat #sayanakkurus #azamkurus #misikurus #bajuplussize #terapiinstagram #nakkurus #nakkuruscepat #nakkurusbadan #kuruslepasbersalin #kurusuntuksuami #kurusdenganselamat #gadjetbantukurus #wanitahariini #cikgu #jururawat #pujaanhatikanda #mirafilzah #saunabronze #saunamurah #saunadirumah #roadtokurus #ibumengandung #bakalpengantin #testimonisauna #igshopmalaysia #codkualalumpur #mpaj

Pentingnya Air Putih untuk Ibu Hamil •Mencegah Dehidrasi dan Penumpukan Cairan Selama proses kehamilan, • Dehidrasi menjadi masalah utama yang sering dialami oleh wanita hamil. Dehidrasi boleh menyebabkan munculnya penyakit seperti sakit punggung, sakit kepala, bahkan masalah pada ginjal. Pengambilan air putih secara cukup dapat mencegah timbulnya dehidrasi. Selain itu, pengambilan air putih secara cukup dan teratur dapat mengurangi risiko penumpukan cairan pada organ-organ tubuh seperti kaki, tangan, dan persendian. Penumpukan cairan pada masa kehamilan biasanya disebabkan oleh kurang lancarnya peredaran cairan di dalam tubuh dan tekanan berat bayi pada pembuluh darah kaki, tangan, dan persendian sehingga terjadi pembengkakan. • Air Putih Mencegah Munculnya Stretch Mark • Stretch mark adalah gurat-gurat pada kulit yang muncul seiring dengan bertambahnya usia kandungan. Stretch mark terjadi akibat dari kulit yang kekurangan nutrisi dan kurang terhidrasi tertarik karena semakin besarnya ukuran kandungan. Kulit yang kurang nutrisi dan kurang terhidrasi pada akhirnya akan meninggalkan guratan-guratan tak rata pada kulit. Namun, dengan mengkonsumsi air putih secara seimbang, kulit mampu menahan dan mencegah stretch mark. Kulit menjadi lebih anjal dan lembut sehingga stretch mark sukar terbentuk. •Menghilangkan Racun Selama proses kehamilan, • Apa yang diambil oleh tubuh menjadi sangat penting karena apapun makanan yang masuk ke dalam tubuh si ibu juga akan masuk ke dalam tubuh baby. Tanpa sedar makanan yang diambil ibu boleh membahayakan baby dalam kandungan. Oleh karena itu, sebaiknya sebelum dan setelah makan, ibu hamil perlu mengambil air putih yang seimbang. Air putih dapat menghalau racun dan membantu kinerja hati dan ginjal untuk mengekskresi racun dari dalam tubuh si ibu hamil. @ma_mariamkl @ma_mariamkl #jusmamariam #mamariamhq #mamariamkl #airputih #ibuhamil #ibumengandungmalaysia #ibumengandung #tipsibumengandung #tipssihat #ibudananak #13weekspregnant #5weekspregnant #10weekspregnant

Bila anak mula ada tanda-tanda nak demam or suhu naik tinggi, mommies da bile sapukan balm ni terus. . Biasa bila baby kecik lagi, doktor pun tak galakkan makan ubat sangat. So solution paling pantas, sapukan baby balm yang guna essential oil as bahan utama dia. . InsyaAllah suhu akan turun cepat 👍👍👍✨ . . . #balmbayi #neturababybalm #babybalmnetura #babybalmmalaysia #babybalmmurah #babybalmstick #balmselsemakahak #balmkembungperut #eobalm #produkbayi #babyshopmalaysia #kedaibabymalaysia #kedaibabyonline #ibumengandung #ibuhamil #morningsickness #lelakikirimantuhan #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu #cekelathoney #selafazcinta

Haiii uollsss.... 💖💖Hakak2 misi sekalian,yang nak pakai kasut baru ditahun baru ni...meh rapat sini.Kami ada keluarkan lagi 3design baru dengan peningkatan qualiti tapak yang lebih baik. 💖💖Harga? Harga kami masih sama seperti tahun sebelum ini...tiada sebarang kenaikan.Boleh rujuk disetiap gambar. 💖💖Resit claim mengikut kelulusan KKM juga kami sediakan. 💖💖Percuma sepasang stokin dengan setiap pembelian kasut jururawat di Medshoe Selatan. 💖💖Untuk pembelian online...wassup hakak yer.Kita boleh memberi info dengan lebih detail. 💖💖Meh cepat boleh oder sekarang...jangan tunggu2.Nanti design kesukaan anda sudah susut...hakak tak dapat nak tolong😂 💖💖Bagi yang ingin berkunjung ke outlet kami boleh terus ke⤵⤵ 🏠🏠No.1,LORONG HJH MANIS, JALAN DATO HJ KOSAI, BAKRI BATU 2. 1/2, MUAR,JOHOR. ☎📲http://www.wasap.my/60177669458 🌏🌍waze : MedshoeSelatan ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ #medshoe #medshoemalaysia #medshoemuar #medshoeselatan #kasutkesihatanbumiputera #kasutmesrasyariah #kasuttahanlasak #kasuthajiumrah #sihatselesadanbergaya #kasutjururawat #kasutsukan #kasutcikgu #kasutkerja #sakitlenguhkaki #kasutdiabetic #slipdisc #heelspurs #bunions #ibumengandung #melancong #sakitlutut #hargaberbaloi

3 SEBAB BABY MUDAH MERAGAM. #babyinfo 1- I'M HUNGRY MOMMY Lapar selalunya jadi penyebab bayi menangis. Since perut baby ni kecik je, maka baby akan kerap lapar. So mommies, bila baby menangis, cuba bagi baby susu dulu. Memang baby takkan berhenti menangis terus, tapi perlahan-lahan baby akan bertenang. Cuma kalau dah disusukan, baby masih tak berhenti menangis, mungkin baby sedang bagitahu, I need something else mommy. . . 2- I NEED COMFORT Selesa bagi baby kadang-kadang berbeza. Mommies kena ingat, baby sangat terbiasa dengan keadaan dalam rahim. Especially newborn. Setiap masa bunyi yang baby dengar adalah bunyi air dan detak jantung sang ibu. Serta ruang rahim yang sempit. Kajian menunjukkan dengan membedung baby & hushing sangat membantu menenangkan baby. . 3- I NEED A HUG Sesetengah baby sangat suka bila dipeluk. Jangan risau pasal baby jadi terlalu manja etc. Dalam peringkat awal perkembangan baby, sentuhan ni cuma memberikan rasa selesa pada baby. Jadi pada baby yang suka dipeluk hampir setiap masa, mungkin mommies boleh try guna baby wrap atau gendongan bayi. Its a win win situation for baby & mommies. Baby selesa and mommies masih ada ruang untuk bergerak settlekan apa yang perlu. 😘 . . Okeh, harap membantu mommies semua na. Stay tune for more tips & info sharing. Follow @netura.babybee @netura.babybee @netura.babybee . . . . . #netura #neturamalaysia #tipsmama #ibumengandung #malaysiamoms #susuibuterbaik #parenting #igmalaysia #bazaarpaknil #sicomelpipimerah #newborntips #info

#seluarmengandung FURBY MOMS ✔️Sesuai di pakai ke tempat kerja ✔️Sangat selesa ✔️”Belly Support” pada seluar ✔️”Button” boleh dilaraskan InshaAllah berbaloi-baloi. Boleh di pakai sehingga kandungan 9 bulan. DM dya untuk pembelian😉 Fast respond via whatsapp: http://wa.me/0125773749 #ibumengandung #maternityfashion #dropshipmalaysia #trustedsellermalaysia

. Rasa gatal-gatal pada Miss V boleh membuatkan perempuan berasa tak selasa dan tidak confident untuk berhadapan dengan orang ramai ‼️ . Jangan garu dengan kuat kawasan yang gatal sebab boleh menyebabkan kulit mengelupas dan jangkitan semakin teruk. Jom ikhtiar dengan feminine wash foam Glow’RA Asmara. Ada herba-herba, bidara dan juga ekstrak daun Moringa 👍👍 . . #glowrahq #glowraasmara #glowrajiwa #pembersihwanita #juswanita #glowrafeedback #keputihanhilang #gatal #berbau #keputihanberbau #rahsiawanita #masalahwanita #ibumengandung #ejendiperlukan #dropshipmalaysia #bidara #moringa

MOEDER DATANG LAGI DENGAN PERISA BARU ! #coklat ! hihihihi tengok pun dah sedap apatah lagi rasa dia .. hihihi . selain rasa yg sedap , MOEDER juga sangat BAGUS , 1001 KHASIAT, untuk ibu hamil, untuk ibu menyusu memekat dan memperbanyakkan susu badan . . KLIK --> wasap.my/60135337130/BantuSayaKak KLIK --> wasap.my/60135337130/BantuSayaKa #testimoni #testimonimoeder #moedermilkbooster #moeder #susuibu #tambahsusubadan #susu #susukurang #susucair #ibuhamil #ibumengandung #breastfeeding #ibu #mama #mommy #ummi #baby #anak #booster #tambahsusuibu #susukambing #sedap #susumeriah

Nyamannya BILA PAYUDARA SEHAT DAN KENCANG😍😆 Mau Payudara Indah, Besar dan Kencang? Solusi bagi anda yg ingin : 💧Memiliki Payudara Besar dan Kencang. 💧Payudara lebih Indah dan Mulus. 💧Membahagiakan Pasangan Anda. 💧Penampilan Terbaik dan jadi Pusat Perhatian laki-laki. HASIL PERMANEN !!! Tanpa efek samping. Perubahan bisa dilihat hanya dalam pemakaian 1-2 minggu ! Keunggulan Alat kami buat Payudara: • Memperbesar dan Memperkencang Payudara serta membuat Payudara jadi lebih Indah dan Mulus lewat perawatan kesehatan laser, pijat vibrasi ke bagian payudara. Manfaat lain Alat nya: 🍃Mengatasi rambut rontok 🍃Merapatkan Miss V 🍃Menghilangkan bekas selulit. info dan order 👇 📲 WA. : 088222350484 #masakini #kekinian #berkualitas #beautiful #remaja #cewek #padang #langsa #repost #kajianislam #jamu #ibumengandung #ibu #pilihanwanita #pregnant #rahsiawanita #stokisdiperlukan #kurus #ketat #mutiara #mutiaralombok #mutiaralaut #mutiaratawar #perhiasan #rhodium #elegant #allstyle #women #wisata #senggigi

Bahan Kandungan dalam Baby Balm CHILLAX . ☘️ Vitamin E ☘️ Black Pepper ☘️ Lemon ☘️ Basil ☘️ Lavender . . 🍁 Manfaat ➡️ untuk turunkan suhu badan masa demam. Biasanya parents spare balm ni kat rumah or bawak travel bila ke tempat berubah cuaca . . Jom DM/WA Yana 011 4040 4747 atau Klik link di bio ig SEKARANG okey😉 . . #balmbayi #neturababybalm #babybalmnetura #babybalmmalaysia #babybalmmurah #babybalmstick #balmselsemakahak #balmkembungperut #eobalm #produkbayi #babyshopmalaysia #kedaibabymalaysia #kedaibabyonline #ibumengandung #ibuhamil #morningsickness #lelakikirimantuhan #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu #cekelathoney #selafazcinta

Jom mommy grab #seluarmengandung material corduroy jeans? . Surface material macam velvet tapi ada jalur2 halus. . . Hanya di FURBY MOMS . Sekarang tengah ada #promosi awal tahun. Follow IG @furbymomsgallery_rosmanita . https://www.facebook.com/makmengandung/ . www.wasap.my/60139343381/furbymoms . . #bajumengandung #fashionibumengandung #ibumengandung #mengandung #seluarmengandung #blousemengandung #maternitypants #maternityclothes #maternityblouse #maternityfashion #maternityclothing #maternity #bajukurungmengandung #bajumengandung2019 #mengandung2019 #fashionmengandung #malaysiamaternity #mommytobe #newarrivals #like4like #follow4follow

asyik dengan #moeder perasa vanilla je, kali nie keluar perasa baru #coklat! JOM mama sama2 cuba moeder coklat yang pasti rasanya pekat di samping menambahkan dan memekatkan susu badan serta tidak menggemukkan !! . JOM ORDER SEKARANG! untuk fast respond boleh ws saya terus ! . KLIK --> wasap.my/60135337130/BantuSayaKak KLIK --> wasap.my/60135337130/BantuSayaKa . #testimoni #testimonimoeder #moedermilkbooster #moeder #susuibu #tambahsusubadan #susu #susukurang #susucair #ibuhamil #ibumengandung #breastfeeding #ibu #mama #mommy #ummi #baby #anak #booster #tambahsusuibu #susukambing #sedap #susumeriah

MOEDER DENGAN PERISA BARU! PERISA COKLAT YANG LEBIH SEDAP! selain dari rasa yang pekat lemak berkrim disukai ramai, ianya juga TIDAK MENGGEMUKKAN okay mama semua .. . Berminat dengan Moeder supplement tambah susu badan & pekatkan susu badan yang dipercayai ibu ibu Malaysia boleh klik link bawah ni ya KLIK --> wasap.my/60135337130/BantuSayaKak KLIK --> wasap.my/60135337130/BantuSayaKa #testimoni #testimonimoeder #moedermilkbooster #moeder #susuibu #tambahsusubadan #susu #susukurang #susucair #ibuhamil #ibumengandung #breastfeeding #ibu #mama #mommy #ummi #baby #anak #booster #tambahsusuibu #susukambing #sedap #susumeriah

Mak andam pun guna DayCream YANKO je sebab kelebihan sama macam foundation 😁 JIMAT DUIT... Hihi Sambil CANTIK sambil #merawat kan kan 📲 http://yankoOFFICIAL.wasap.my 📲 http://yankoOFFICIAL.wasap.my 📲 http://yankoOFFICIAL.wasap.my #yankoskincareoriginal #yankoskincaretaiwan #magictonerstrawberry #spraymoisturizer #serumbotoxndeel YANKO SKINCARE Mengandungi agen pelembab yang kaya dgn pati tumbuhan semula jadi, AHA, Vitamin A, C , E, dan pati pengaktif kulit. KELEBIHAN ~ mencantikkan kulit dgn cepat ~ menghilangkan bintik2 hitam ~ menghilangkan bekas jerawat ~ menghilangkan jeragat ~ menghilangkan pigmentasi ~ merawat kulit berjerawat ~ membunuh bakteria pada kulit ~ memutihkan kulit dgn cepat ~ menegangkan & menggebukn ~ memudarkan parut jerawat ~ melicinkan dan menghaluskan ~ kulit putih seakan semula jadi ~ mengandungi SPF yang tinggi ~ kulit glowing wlupn tanpa mekap 🌸 KESAN SEAWAL SEMINGGU 😍😍 🌸 Made in Taiwan with technology Germany🚀🚀 🌸 HALAL & 200% SELAMAT DIGUNAKAN👍🏻 ============================ UNTUK ORDER/ PERTANYAAN 📲 👉🏻 www.wasap.my/601123054223 📲 👉🏻 www.wasap.my/601123054223 ============================ #yanko#yankoskincare#yankooriginal#original#yankooriginaltermurah#yankomurah#yankotaiwan#yankoborong#borong#pembekal#kosmetik#skincare#cantik#halus#gebu#putih#jerawat#jeragat#pigmen#parut#tudung#baju#baby#ibumengandung

Gaji dah masuk kne la grab skinny detox goatmilk dlu dengan harga promosi Adik ni ms mula2 nk beli susu ni dia dok merungut mcm2 ubat diet dia try...diet scr natural pn buat tp x jalan... So dia kata nk tryla susu skinny detox goatmilk ni kot2 boleh buat tahan lapar yg penting x sakit kpla kalau makan kurang Alhamdulillah 2 minggu lost 5kg...dia kata selama ni x pernah2 boleh lost paling tidak diet x makan nasi 2 minggu lost 1 kg je Alhamdulillah skinny detox goatmilm salah satu inisiatif utk anda diet dan turunkan brt bdn dgn selamat dan berkesan Nak boleh whatsapp 0196868456 #dietatkins #dietsihat #kuruscepat #ibumengandung #kelabdietatkins #dietatkinsmalaysia #lossfatjourney #atkiners #menudietatkins#menukda#ibulepasbersalin#ibudalampantang#ibumenyusubaby#bfmom#demica#lemonex#zaloraya2018#detoxkerengga

Hi semua. Harini saya nak kongsikan sikit tentang Celebrity Feminine Scrub Wash keluaran Skin Stories Beautycare. Alahhh, yang pembersih wanita scrub Pertama di Malaysia tu. Yang dok viral-viral tu. 😁 . Produk ni masih baru, tetapi kami dapat feedback positif yang sangat banyak dari pengguna. Yang paling banyak kami dapat diorang kate Cik Bunga mmg kering dari keputihan, ada yang kongsikan kegatalan sampai 2-3 bulan terus hilang lepas 2-3 kali penggunaan sahaja. . Scrub lembut & halus dia pun best je. Bukan kasar mcm scrub badan tu, idok ye. Paling best CFSW ni sejuk dingin. Musim panas ni mmg best lah guna. Selesa dari pagi sampai malam. . Ada yang bagi feedback celah-celah peha and Cik Bunga makin pinkish dan bersih. Mmg tak menyesal lah kalau guna. Sekali pump dah banyak dan boleh guna secara menyeluruh. Tahan hingga 3-4 bulan penggunaan.Mmg jimat CFSW. . Ok itu saje admin nak kongsikan pada semua wanita di luar sana. Jom dapatkan Pembersih Wanita Scrub Pertama di Malaysia . Rawat Masalah Cik Bunga Sambil Cik Bunga Berspa 😎 hubungi sekarang.Whatsapp 0182394279 . Whatsapp link di bio👆 #bakalpengantin #ibumengandung #cfsw #femininewash #femininewashmurah #femininewashmalaysia #rahsiawanita #femininewash #skinstories #skinstoriescfsw #masalahkeputihan #senggugut #rahsiadalaman #dalamansihat #wanitacantik #moodrepublik #missvpinkish #nicesmell #uitm #iium #utm #unimap #ump #unikl #agentwanted #dropshipmalaysia #trustedseller #sayajualsayapakai

Woooowww! Nak tahu kenapa pink lady jadi kegilaan ramai😍😱 👇🏻 . ~Tiada bahan kimia, bebas kolegen, bahan pewarna, pengawet & bahan pemutih ❤️ . ~Aset makin mantap dan lebih padat tau ❤️ . ~Badan menjadi ramping mcm pinggang kerengga ❤️ . ~Tambah energy booster pulak tu ❤️ . ~Wajah jadi berseri-seri tau ❤️ . ~Susu badan jadi meriah riah! ❤️ . ~Boleh jadi detoks jugak! Buang segala toksin2 dalam badan ❤️ . ~Kulit jadi glowing & flawless tau! ❤️ . ~Bagi yang bersalin ceazer & normal boleh cuba Pink Lady nie ❤️ ~Melancarkan period! Sesiapa period yg tak teratur! boleh consume Pink Lady nie ❤️ . Banyak kebaikan dan kelebihan Pink Lady nie guys 🤗 hanya dalam 1botol sahaja 😘 . So tunggu apa lagi, jum grab 😉 . . WA 013-5803378 . . . #suamiisteribahagia #ibumengandung #pinkladyoriginal #pinkladymalaysia #pinkladybodyperfection #malaysia #bazarpaknil #pilpembesarpayudara #pilpembesarpunggung #pilperapat #ubatkembalidara #suamiisteri #rumahtangga #pilpayudara #asetmantap #terlajaklaris #wanitacantik #manjakani #organik #quputeh #johorbahru #lokalah #perapatmissv #pinggangramping #pinkladykl #pinkladyjohor #pinkladysingapore #pinkladybrunei #pinkladyselangor

Woooowww! Nak tahu kenapa pink lady jadi kegilaan ramai😍😱 👇🏻 . ~Tiada bahan kimia, bebas kolegen, bahan pewarna, pengawet & bahan pemutih ❤️ . ~Aset makin mantap dan lebih padat tau ❤️ . ~Badan menjadi ramping mcm pinggang kerengga ❤️ . ~Tambah energy booster pulak tu ❤️ . ~Wajah jadi berseri-seri tau ❤️ . ~Susu badan jadi meriah riah! ❤️ . ~Boleh jadi detoks jugak! Buang segala toksin2 dalam badan ❤️ . ~Kulit jadi glowing & flawless tau! ❤️ . ~Bagi yang bersalin ceazer & normal boleh cuba Pink Lady nie ❤️ ~Melancarkan period! Sesiapa period yg tak teratur! boleh consume Pink Lady nie ❤️ . Banyak kebaikan dan kelebihan Pink Lady nie guys 🤗 hanya dalam 1botol sahaja 😘 . So tunggu apa lagi, jum grab 😉 . . WA 013-5803378 . . . #suamiisteribahagia #ibumengandung #pinkladyoriginal #pinkladymalaysia #pinkladybodyperfection #malaysia #bazarpaknil #pilpembesarpayudara #pilpembesarpunggung #pilperapat #ubatkembalidara #suamiisteri #rumahtangga #pilpayudara #asetmantap #terlajaklaris #wanitacantik #manjakani #organik #quputeh #johorbahru #lokalah #perapatmissv #pinggangramping #pinkladykl #pinkladyjohor #pinkladysingapore #pinkladybrunei #pinkladyselangor

Bagaimana mungkin sosok perempuan kuat itu bisa hilang dari ingatan kita..? Dialah orang yang bersedia mendedikasikan hidupnya untuk berdiri dan menopang saat kita terjatuh. Rela menyodorkan tangan sekalipun tubuhnya sudah tidak mampu menyangga usia yang terus menggerogoti keberaadaannya di dunia ini. Ya, entah bentuk syukur seperti apa yang mampu menggambarkan pribadi setegar dia. Bahkan tidak pernah mengeluh mengurusi semua kebutuhan kita. . Ibu yang sangat mencintaimu, mendengar apa yang kamu katakan bahkan, memahami apa yang belum engkau katakan. . Tidak ada pamrih yang sepadan untuk membayar jasa seorang ibu, pengorbanannya tidak terhenti sampai anaknya berhasil membangun biduk rumah tangga. Dukungan dan do'a menjadi dua senjata yang ia utamakan. . Ia senantiasa memohon kepada Tuhan Yang Maha Esa agar jerih payah anaknya dapat berbuah kesuksesan. Agar bocah kecil yang disandingnya dari dulu mampu mengangkat derajat dan mengharumkan nama keluarga. . "" Jaga diri kamu baik-baik disana, jangan lupa sholat, kalau ada apa-apa, langsung kasih tau ya "" ITU ADALAH UCAPAN YANG PALING ROMANTIS YANG PERNAH AKU DENGAR DARI SEORANG IBU. 😢😢😢 . . . . . . . . . . . . . . . #ibukuhebat #ibukupahlawanku #ibumenyusui #ibumuda #ibumengandung #ibuberpantang #anakibu #anakibuayah #ibuanak #ayahkuhebat #doaorangtua #cintaorangtua #kasihsayang #kasihibusepanjangmasa #kasihibu #kasihsayangibu #pintuhijrah #ayohijrah #beranihijrah #yukhijrah #shiftpemudahijrah #semangatpagi #semangat #berbagisemangat #ibunda #quoteislam #ceramahislam #videoislam #nasehatislam #ustadzabdulsomad

. ⛔️Jangan biarkan masalah keputihan menghantui anda‼️ . Rasa basah, berlendir dan tidak selesa merupakan antara keluhan biasa yang dialami oleh wanita tentang keputihan. Masalah sulit yang menyebabkan seluar dalam berbau ini juga bukan sekadar merimaskan 😬malah turut menjadi petanda jangkitan kuman seperti sifilis dan gonorea👍👍 . Alhamdulillah selepas gunakan pembersih GlowRA Asmara, keputihan Cik Puan ni berkurangan 😊 Bau pon wangi dan sejuk berangin Cik Bunga 🥰👍 . #glowrahq #glowraasmara #glowrajiwa #pembersihwanita #juswanita #glowrafeedback #keputihanhilang #keputihanberbau #glowra98 #rahsiawanita #masalahwanita #ibumengandung #ejendiperlukan #dropshipmalaysia

Keunggulan Paket Suplemen Pembesar Payudara Terbaik kita : - Membesarkan, Memadatkan dan Mengencangkan Payudara secara Alami dan Cepat - Menormalkan Hormon Pertumbuhan di Payudara Anda - Menghaluskan, Mencerahkan dan Memperkencang Kulit di Bagian Payudara Anda - Aman Tanpa Efek Samping dan Ketergantungan - FDA, MUI, BPOM, GMP Certified - Hasil biasa Terlihat dalam 1-3 minggu konsumsi - Punya Payudara Kecil, Kendur dan Rata ? Sudah Melahirkan dan Menyusui Payudara jadi Turun dan Lembek ? Sudah menggunakan berbagai Cream sampai Minyak tetapi Hasil NIHIL ? - Jika jawabannya YA - Contact  Now ! 📲 line official akun :@csw5376m 📲 WA. :081904864479 (FastRespon)  Free Konsultasi ya 😉 #ibu #ibuhamil #ibumenyusui #iburumahtangga #ibudananak #ibuibu #ibumenyusu #ibuanak #ibumuda #ibuiltthis #ibumengandung #ibuputih #ibucerdas #ibuyhouses #ibutunggal #ibubapaksal #ibuasi #ibuberpantang #ibuypower #ibupejabat #ibukota #ibupintar #ibudatanglagi #ibuild #ibusudahbisa #ibuki #ibuprofen #ibugaul #ibuhebat #kotamedan

Mommies ada tak yang pernah kena simpul biawak?? sakitkan?? Boleh cuba amalkan tips ini..semoga bermanfaat

. "TAK HAMIS , TAK PAHIT".Kasteme Lovlin Birds Nest yang kata.Overall semua okey.Ginseng siap boleh gigit lagi.Memang tak rasa apa.Rasa manis je minum sebotol. . . Korang nak nak rasa dan nikmati khasiat kenalah cuba ye.Tak cuba mana nak tahukan. . . Kalau korang nak jimat pos boleh beli dishoppe ye.Wasap kak Yanie dulu , dan kak Yanie berikan linknya.Nak free postage kenalah beli dua set.Jimat duit pos korang. . . 3 botol ( 1 set ) RM20 DM 0123444855 . #birdnest #sarangburung #burungwalet #burungwalit #instantdrink #patisarangburung #ibumengandung #airsarangburungwalet #mukamoist #glowingskin #mukakusam #ibumenyusu #milkbooster #ibupantang #birdnestmurah #jualsarangburungwaletmurah #codbatucaves #codselayang

🙋🏼#ibumenyusu BLOUSE NURSING JOANNA Selakan selesa semasa menyusu bayi.. sangat praktikal dan mudah menyusui. Design ala-ala flora tropicana khas utk #ibumenyusu Ada 2 pilihan warna: 👚navy blue 👚off white Boleh detail whatsapp 0193846425 (ryn) #maternityblouse#maternitynursing#maternitynursingwearwear #bajumengandung#bajumenyusukl#ibumengandung #ibumenyusu#nursingblousemurah #newarrival#mommytobe2019

Mak andam pun guna #daycream YANKO je sebab kelebihan sama macam #foundation 😁 . JIMAT DUIT... Hihi . Sambil #cantik sambil #merawat kan kan . 📲 http://yankoOFFICIAL.wasap.my 📲 http://yankoOFFICIAL.wasap.my 📲 http://yankoOFFICIAL.wasap.my . . 🌸🌸🌸🌸🌸🌸 YANKO SKINCARE 🌸🌸🌸🌸🌸🌸 . Mengandungi agen pelembab yang kaya dgn pati tumbuhan semula jadi, AHA, Vitamin A, C , E, dan pati pengaktif kulit. . KELEBIHAN . ~ mencantikkan kulit dgn cepat ~ menghilangkan bintik2 hitam ~ menghilangkan bekas jerawat ~ menghilangkan jeragat ~ menghilangkan pigmentasi ~ merawat kulit berjerawat ~ membunuh bakteria pada kulit ~ memutihkan kulit dgn cepat ~ menegangkan & menggebukn ~ memudarkan parut jerawat ~ melicinkan dan menghaluskan ~ kulit putih seakan semula jadi ~ mengandungi SPF yang tinggi ~ kulit glowing wlupn tanpa mekap . 🌸 KESAN SEAWAL SEMINGGU 😍😍 🌸 Made in Taiwan with technology Germany🚀🚀 🌸 HALAL & 200% SELAMAT DIGUNAKAN👍🏻 . ============================ UNTUK ORDER/ PERTANYAAN 📲 👉🏻 www.wasap.my/601123054223 📲 👉🏻 www.wasap.my/601123054223 ============================ #yanko#yankoskincare#yankooriginal#original#yankooriginaltermurah#yankomurah#yankotaiwan#yankoborong#borong#pembekal#kosmetik#skincare#cantik#halus#gebu#putih#jerawat#jeragat#pigmen#parut#tudung#baju#baby#ibumengandung

Mak andam pun guna #daycream YANKO je sebab kelebihan sama macam #foundation 😁 . JIMAT DUIT... Hihi . Sambil #cantik sambil #merawat kan kan . 📲 http://yankoOFFICIAL.wasap.my 📲 http://yankoOFFICIAL.wasap.my 📲 http://yankoOFFICIAL.wasap.my . . 🌸🌸🌸🌸🌸🌸 YANKO SKINCARE 🌸🌸🌸🌸🌸🌸 . Mengandungi agen pelembab yang kaya dgn pati tumbuhan semula jadi, AHA, Vitamin A, C , E, dan pati pengaktif kulit. . KELEBIHAN . ~ mencantikkan kulit dgn cepat ~ menghilangkan bintik2 hitam ~ menghilangkan bekas jerawat ~ menghilangkan jeragat ~ menghilangkan pigmentasi ~ merawat kulit berjerawat ~ membunuh bakteria pada kulit ~ memutihkan kulit dgn cepat ~ menegangkan & menggebukn ~ memudarkan parut jerawat ~ melicinkan dan menghaluskan ~ kulit putih seakan semula jadi ~ mengandungi SPF yang tinggi ~ kulit glowing wlupn tanpa mekap . 🌸 KESAN SEAWAL SEMINGGU 😍😍 🌸 Made in Taiwan with technology Germany🚀🚀 🌸 HALAL & 200% SELAMAT DIGUNAKAN👍🏻 . ============================ UNTUK ORDER/ PERTANYAAN 📲 👉🏻 www.wasap.my/601123054223 📲 👉🏻 www.wasap.my/601123054223 ============================ #yanko#yankoskincare#yankooriginal#original#yankooriginaltermurah#yankomurah#yankotaiwan#yankoborong#borong#pembekal#kosmetik#skincare#cantik#halus#gebu#putih#jerawat#jeragat#pigmen#parut#tudung#baju#baby#ibumengandung

Wahhh bambamnyee! . Mommies yang nak anak gebu gebas macam ni wajib ikhtiar Susu Rizqi tauu.. in sha Allah anak sihat dalam peyut lagi then keluar2 je gebu gebass.. terkenzut nanti😬 . In sha Allah dengan izin Allah..💜 . Banyak manfaat mommies dan anak dalam kandungN akn dpt sekli😘😘 . ------------------- ❤️ ------------------- Untuk yg grab SET COMBO, SPECIALS DEAL, FREE gift EXCLUSIVE dan FREE COD/ free POSTAGE menanti ANDA. Jom dapatkan segera TAWARAN ini!😘 U want more feedback? Just click 😍 #testimonimamadil dan #mamadilfeedback 😘 . Fb : Nur fatihah yusoff taufik IG : mamadil.selangor.official Whatsapp Nur : 0179305341 wasap.my/60179305341. .😘 . . #medilskincare #mamadil #mamadillovers #susurizqi #agenmamadil #mamadilkl #womanlovemamadil #shakleemalaysia #susurizqimamadil #mamadiloriginal #aventmalaysia #mamadilselangor #ekzema #ibumengandung #pujaanhatikanda #jeragat #susuibumeriah #setpantang #susukambing #mamadilsarawak #kualakububharu #mamadilsabah #mamadildamansara #mamadilrawang #mamadilbukitberuntung #mamadiljohor #mamadiltanjungmalim

Vmultiple vken adalah sarung tangan . Boleh diguna pada lengan atau juga pada bahagian lain seperti kaki(jika muat). Jom tukarv dari sarung tangan biasa ke sarung tangan yang bagus untuk kesihatan. Nikmat Kesihatan Itu Mahal #syempire #vkenutara #stokinvkenutara #stokinvken #ibumengandung #gemuk #handsock #handsockmurah #susahtidur #sakitpinggang #sakitleher #kanser #instafamous #jomkurus #kurustanpalapar #jomsihat #sungaipetani #stokinmuslimah #sayajual #sakitjantung #stokinrawatdarah #vitamin #ikhtiarhamil #aurainsta #aurainstabatch23

Alhamdullilah feedback posotif dr customer lepas guna #moedermilkbooster 😘😘 . Buat ape nk keluar duet beratus2 kalau dgn moeder je dah boleh jimat . . Boleh whatsapp fazira sekarang untuk detail lebih lanjut 😘 Link dkt bio fazira tau!! . #susubadanmelimpah #ibumengandung #ibumenyusu #igshopmurahonline #followbackinstantly #pregnant #shahalam #susubadankurang

Hi #ibumengandung😘 Sis paling suka moment nie masa mengandung dulu..tenang je rasa..especially bila dengar ayat-ayat surah. Jangan lupa amalkan ye..Insyaallah ibu semua akan merasa lebih tenang. . . 📲 http://wasap.my/+60126462956 . #bajumengandung #ibumengandung #mengandung #seluarmengandung #blousemengandung #maternitypants #maternityclothes #maternityblouse #maternityfashion #maternityclothing #maternity #bajukurungmengandung #bajumengandung2019 #mengandung2019 #fashionmengandung #malaysiamaternity #mommytobe #newarrivdals #follow4like #momtobe

Hi #ibumengandung😘 Sis paling suka moment nie masa mengandung dulu..tenang je rasa..especially bila dengar ayat-ayat surah. Jangan lupa amalkan ye..Insyaallah ibu semua akan merasa lebih tenang. . . 📲 http://wasap.my/+60126462956 . #bajumengandung #ibumengandung #mengandung #seluarmengandung #blousemengandung #maternitypants #maternityclothes #maternityblouse #maternityfashion #maternityclothing #maternity #bajukurungmengandung #bajumengandung2019 #mengandung2019 #fashionmengandung #malaysiamaternity #mommytobe #newarrivdals #follow4like #momtobe

Hi #ibumengandung😘 Sis paling suka moment nie masa mengandung dulu..tenang je rasa..especially bila dengar ayat-ayat surah. Jangan lupa amalkan ye..Insyaallah ibu semua akan merasa lebih tenang. . . 📲 http://wasap.my/+60126462956 . #bajumengandung #ibumengandung #mengandung #seluarmengandung #blousemengandung #maternitypants #maternityclothes #maternityblouse #maternityfashion #maternityclothing #maternity #bajukurungmengandung #bajumengandung2019 #mengandung2019 #fashionmengandung #malaysiamaternity #mommytobe #newarrivdals #follow4like #momtobe

Tengah buat pemeriksaan payudara depan cermin..tiba-tiba rasa benjolan macam telur puyuh dekat breast..check dekat ketiak pun ada benjol-benjol kecil..😱😱 . Itu adalah antara tanda-tanda anda mungkin menghidap kanser payudara. Antara TANDA-TANDA PAYUDARA PENGHIDAP KANSER adalah: 1. benjolan di kawasan payudara dan ketiak. 2. cecair yang luar biasa keluar dari puting. 3. warna payudara menjadi merah. 4. saiz payudara menjadi besar atau kecil tanpa sebab. 5. puting masuk ke bahagian dalam. 6. terjadi kerutan di sekitar kawasan payudara. . . Cepat-cepatlah berjumpa dengan doktor untuk mengenalpasti keadaan payudara anda jika terdapat tanda-tanda seperti di atas. . #evaemilyclinicalorsetar #evaemilyclininalorstar #scan2d #scan4d #alorstar #alorsetar #klinikibumengandung #klinikalorstar #klinikibudananak #ibumengandung #hamil #tipsmengandung #infoibuibumengandung #infoibumengandung

Ada yang mendadak jadi lebih suka bersih-bersih rumah selama hamil? Ini tandanya kamu lagi nesting. . Sama kayak burung yang aktif nyiapin sarang buat anaknya atau hamster yang menimbun makanan dekat sarangnya saat hamil, manusia juga melakukan nesting. Tanda yang paling keliatan, bumil jadi lebih sering beres-beres rumah . Insting ini mulai muncul di usia kehamilan 5 bulan dan memuncak menjelang due date. . Penelitian Rutheford tahun 2013 menyebutkan kalau bumil menghabiskan lebih banyak waktu untuk bersih2 rumah daripada Ibu yang tidak hamil. Tapi perlu dicatet ya, nggak semua bumil nesting dan ini juga normal. . Kalau insting nesting kamu keluar saat hamil, coba dimanfaatin aja buat ngerjain hal-hal yang bakal berguna pas lahiran nanti . Artikel lengkapnya bisa klik link yang ada di bio yaa.. Atau langsung ke bit.ly/hamilnesting. . Jadi, siapa nih yang ngerasain insting nesting juga pas hamil? . . Cr. @ibupedia_id #ibumengandung #ibuhamilmuda #ibuhamilindonesia #mengandung #infobumil #kehamilan #kehamilansehat #hamil #kandunganbunda #infokehamilan #nutrisikehamilan #nutrisiibuhamil #mitosfaktakehamilan #infobumilsehat #tipsmengandung #tipskehamilan

Hai hai hai.... Mommies #ibumengandung #pregnantwoman Ada yang pening2 fikir nak pakai baju apa hari ni? . Haaaa.... Cer ibu2 tengok Joanna Maternity Blouse yang cantik menawan ni. Sesuai untuk bersantai2. Shopping2. Pergi dating dengan Mr. husband. Awww... Sweet sangatt 😍😍 . Yang penting, selesa dan cantik. Betul, kan? Jimat pulak tu? Sebab apa? Sebab lepas #pregnant pon boleh pakai tau. 💃💃💃💃 . Ada yang dah berkenan nak order? Jom, wassap cjn sekarang. Bole klik kat bio @cjn_momswear. 😊😊. . Cepat sebelum kehabisan stok. 😍😍 . #bajumengandung #ibumengandung #mengandung #seluarmengandung #blousemengandung #maternitypants #maternityclothes #maternityblouse #maternityfashion #maternityclothing #maternity #bajukurungmengandung #bajumengandung2019 #mengandung2019 #fashionmengandung #malaysiamaternity #mommytobe #newarrivals #sizechart

Hai hai hai.... Mommies #ibumengandung #pregnantwoman Ada yang pening2 fikir nak pakai baju apa hari ni? . Haaaa.... Cer ibu2 tengok Joanna Maternity Blouse yang cantik menawan ni. Sesuai untuk bersantai2. Shopping2. Pergi dating dengan Mr. husband. Awww... Sweet sangatt 😍😍 . Yang penting, selesa dan cantik. Betul, kan? Jimat pulak tu? Sebab apa? Sebab lepas #pregnant pon boleh pakai tau. 💃💃💃💃 . Ada yang dah berkenan nak order? Jom, wassap cjn sekarang. Bole klik kat bio @cjn_momswear. 😊😊. . Cepat sebelum kehabisan stok. 😍😍 . #bajumengandung #ibumengandung #mengandung #seluarmengandung #blousemengandung #maternitypants #maternityclothes #maternityblouse #maternityfashion #maternityclothing #maternity #bajukurungmengandung #bajumengandung2019 #mengandung2019 #fashionmengandung #malaysiamaternity #mommytobe #newarrivals

Hai hai hai.... Mommies #ibumengandung #pregnantwoman Ada yang pening2 fikir nak pakai baju apa hari ni? . Haaaa.... Cer ibu2 tengok Joanna Maternity Blouse yang cantik menawan ni. Sesuai untuk bersantai2. Shopping2. Pergi dating dengan Mr. husband. Awww... Sweet sangatt 😍😍 . Yang penting, selesa dan cantik. Betul, kan? Jimat pulak tu? Sebab apa? Sebab lepas #pregnant pon boleh pakai tau. 💃💃💃💃 . Ada yang dah berkenan nak order? Jom, wassap cjn sekarang. Bole klik kat bio @cjn_momswear. 😊😊. . Cepat sebelum kehabisan stok. 😍😍 . #bajumengandung #ibumengandung #mengandung #seluarmengandung #blousemengandung #maternitypants #maternityclothes #maternityblouse #maternityfashion #maternityclothing #maternity #bajukurungmengandung #bajumengandung2019 #mengandung2019 #fashionmengandung #malaysiamaternity #mommytobe #newarrivals

Stokin vken boleh digunakan untuk semua peringkat tanpa mengira usia. Hanya sarung sahaja. Tidak berpeluh dan berbau. Merawat, menyembuh tanpa makan ubat atau suntikan. Sudah bertahun di pasaran. Mempunyai sijil yang telah diiktiraf oleh pelbagai pihak. Nikmat Kesihatan Itu Mahal Cik Shima 0192668244 #syempire #vkenutara #stokinvkenutara #stokinvken #ibumengandung #hipertensi #handsock #handsockmurah #susahtidur #sakitpinggang #sakitleher #kanser #instafamous #jomkurus #kurustanpalapar #jomsihat #sungaipetani #stokinmuslimah #sayajual #sakitjantung #jantungsehat #stokinrawatdarah #vitamin #ikhtiarhamil #aurainsta #aurainstabatch23

Mak andam pun guna DayCream YANKO je sebab kelebihan sama macam foundation 😁 JIMAT DUIT... Hihi Sambil CANTIK sambil MERAWAT kan kan 📲 http://yankoOFFICIAL.wasap.my 📲 http://yankoOFFICIAL.wasap.my 📲 http://yankoOFFICIAL.wasap.my #yankoskincareoriginal #yankoskincaretaiwan #magictonerstrawberry #spraymoisturizer #serumbotoxndeel YANKO SKINCARE Mengandungi agen pelembab yang kaya dgn pati tumbuhan semula jadi, AHA, Vitamin A, C , E, dan pati pengaktif kulit. KELEBIHAN ~ mencantikkan kulit dgn cepat ~ menghilangkan bintik2 hitam ~ menghilangkan bekas jerawat ~ menghilangkan jeragat ~ menghilangkan pigmentasi ~ merawat kulit berjerawat ~ membunuh bakteria pada kulit ~ memutihkan kulit dgn cepat ~ menegangkan & menggebukn ~ memudarkan parut jerawat ~ melicinkan dan menghaluskan ~ kulit putih seakan semula jadi ~ mengandungi SPF yang tinggi ~ kulit glowing wlupn tanpa mekap 🌸 KESAN SEAWAL SEMINGGU 😍😍 🌸 Made in Taiwan with technology Germany🚀🚀 🌸 HALAL & 200% SELAMAT DIGUNAKAN👍🏻 ============================ UNTUK ORDER/ PERTANYAAN 📲 👉🏻 www.wasap.my/601123054223 📲 👉🏻 www.wasap.my/601123054223 ============================ #yanko#yankoskincare#yankooriginal#original#yankooriginaltermurah#yankomurah#yankotaiwan#yankoborong#borong#pembekal#kosmetik#skincare#cantik#halus#gebu#putih#jerawat#jeragat#pigmen#parut#tudung#baju#baby#ibumengandung

💛💙💚FLASH SALES💛💙💚 . LAZY DRESS/PREGGY DRESS 🅾️🅾️🅾️🅾️🅾️🅾️🅾️🅾️🅾️🅾️🅾️ . ☑️Tak perlu iron ☑️Senang & mudah pakai ☑️Cepat & pantas ☑️Sesuai utk apa²majlis💃 ☑️Sesuai utk preggy mommy🤰 . SIZE: 🖤AD CODE: FIT S TO L 🖤BEL CODE: FIT S TO XXL . PRICE: 🖤RM99 for 3pcs INC postage ( free small bag while stock last ) . ========================== BERMINAT? CLICK wasap.my/601126251355/DRESSmurah . 🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫 ⛔NO FUSSY BUYER!⛔ 🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫 =============== . P/S: CHAT/W'APP/PM kami utk check availability terlebih dahulu✌️ . cari kami di: @baju.gojez @baju.gojez . #dresssleevelessmurah #bajumengandung #floraldressmalaysia #dresstalihalusmurah #pregnantdress #preggydress #ootdmalaysia #iklanonline #igshopmalaysia #onlineshoppingmalaysia #instashopmalaysia #ibumengandung #vendormalaysia #dramasangat #hijaboutfit #hijabmuslim #hijabmodesty #bazaarpaknil #cardigan #cardiganmurah #jaketmurah #cardigandressmurah #igreviewmalaysia

💛💙💚FLASH SALES💛💙💚 . LAZY DRESS/PREGGY DRESS 🅾️🅾️🅾️🅾️🅾️🅾️🅾️🅾️🅾️🅾️🅾️ . ☑️Tak perlu iron ☑️Senang & mudah pakai ☑️Cepat & pantas ☑️Sesuai utk apa²majlis💃 ☑️Sesuai utk preggy mommy🤰 . SIZE: 🖤AD CODE: FIT S TO L 🖤BEL CODE: FIT S TO XXL . PRICE: 🖤RM99 for 3pcs INC postage ( free small bag while stock last ) . ========================== BERMINAT? CLICK wasap.my/601126251355/DRESSmurah . 🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫 ⛔NO FUSSY BUYER!⛔ 🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫 =============== . P/S: CHAT/W'APP/PM kami utk check availability terlebih dahulu✌️ . cari kami di: @baju.gojez @baju.gojez . #dresssleevelessmurah #bajumengandung #floraldressmalaysia #dresstalihalusmurah #pregnantdress #preggydress #ootdmalaysia #iklanonline #igshopmalaysia #onlineshoppingmalaysia #instashopmalaysia #ibumengandung #vendormalaysia #dramasangat #hijaboutfit #hijabmuslim #hijabmodesty #bazaarpaknil #cardigan #cardiganmurah #jaketmurah #cardigandressmurah #igreviewmalaysia

💛💙💚FLASH SALES💛💙💚 . LAZY DRESS/PREGGY DRESS 🅾️🅾️🅾️🅾️🅾️🅾️🅾️🅾️🅾️🅾️🅾️ . ☑️Tak perlu iron ☑️Senang & mudah pakai ☑️Cepat & pantas ☑️Sesuai utk apa²majlis💃 ☑️Sesuai utk preggy mommy🤰 . SIZE: 🖤AD CODE: FIT S TO L 🖤BEL CODE: FIT S TO XXL . PRICE: 🖤RM99 for 3pcs INC postage ( free small bag while stock last ) . ========================== BERMINAT? CLICK wasap.my/601126251355/DRESSmurah . 🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫 ⛔NO FUSSY BUYER!⛔ 🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫 =============== . P/S: CHAT/W'APP/PM kami utk check availability terlebih dahulu✌️ . cari kami di: @baju.gojez @baju.gojez . #dresssleevelessmurah #bajumengandung #floraldressmalaysia #dresstalihalusmurah #pregnantdress #preggydress #ootdmalaysia #iklanonline #igshopmalaysia #onlineshoppingmalaysia #instashopmalaysia #ibumengandung #vendormalaysia #dramasangat #hijaboutfit #hijabmuslim #hijabmodesty #bazaarpaknil #cardigan #cardiganmurah #jaketmurah #cardigandressmurah #igreviewmalaysia

Mak andam pun guna DayCream YANKO je sebab kelebihan sama macam foundation 😁 JIMAT DUIT... Hihi Sambil CANTIK sambil #merawat kan kan 📲 Http://YankoSkincareHQ.wasap.my 📲 Http://YankoSkincareHQ.wasap.my 📲 Http://YankoSkincareHQ.wasap.my #yankoskincareoriginal #yankoskincaretaiwan #magictonerstrawberry #spraymoisturizer #serumbotoxndeel . YANKO SKINCARE Mengandungi agen pelembab yang kaya dgn pati tumbuhan semula jadi, AHA, Vitamin A, C , E, dan pati pengaktif kulit. KELEBIHAN ~ mencantikkan kulit dgn cepat ~ menghilangkan bintik2 hitam ~ menghilangkan bekas jerawat ~ menghilangkan jeragat ~ menghilangkan pigmentasi ~ merawat kulit berjerawat ~ membunuh bakteria pada kulit ~ memutihkan kulit dgn cepat ~ menegangkan & menggebukn ~ memudarkan parut jerawat ~ melicinkan dan menghaluskan ~ kulit putih seakan semula jadi ~ mengandungi SPF yang tinggi ~ kulit glowing wlupn tanpa mekap 🌸 KESAN SEAWAL SEMINGGU 😍😍 🌸 Made in Taiwan with technology Germany🚀🚀 🌸 HALAL & 200% SELAMAT DIGUNAKAN👍🏻 ============================ UNTUK ORDER/ PERTANYAAN 📲 👉🏻 www.wasap.my/601126835105 📲 👉🏻 www.wasap.my/601126835105 ============================ #yanko#yankoskincare#yankooriginal#original#yankooriginaltermurah#yankomurah#yankotaiwan#yankoborong#borong#pembekal#kosmetik#skincare#cantik#halus#gebu#putih#jerawat#jeragat#pigmen#parut#tudung#baju#baby#ibumengandung

Mak andam pun guna DayCream YANKO je sebab kelebihan sama macam foundation 😁 JIMAT DUIT... Hihi Sambil CANTIK sambil #merawat kan kan 📲 Http://YankoSkincareHQ.wasap.my 📲 Http://YankoSkincareHQ.wasap.my 📲 Http://YankoSkincareHQ.wasap.my #yankoskincareoriginal #yankoskincaretaiwan #magictonerstrawberry #spraymoisturizer #serumbotoxndeel . YANKO SKINCARE Mengandungi agen pelembab yang kaya dgn pati tumbuhan semula jadi, AHA, Vitamin A, C , E, dan pati pengaktif kulit. KELEBIHAN ~ mencantikkan kulit dgn cepat ~ menghilangkan bintik2 hitam ~ menghilangkan bekas jerawat ~ menghilangkan jeragat ~ menghilangkan pigmentasi ~ merawat kulit berjerawat ~ membunuh bakteria pada kulit ~ memutihkan kulit dgn cepat ~ menegangkan & menggebukn ~ memudarkan parut jerawat ~ melicinkan dan menghaluskan ~ kulit putih seakan semula jadi ~ mengandungi SPF yang tinggi ~ kulit glowing wlupn tanpa mekap 🌸 KESAN SEAWAL SEMINGGU 😍😍 🌸 Made in Taiwan with technology Germany🚀🚀 🌸 HALAL & 200% SELAMAT DIGUNAKAN👍🏻 ============================ UNTUK ORDER/ PERTANYAAN 📲 👉🏻 www.wasap.my/601126835105 📲 👉🏻 www.wasap.my/601126835105 ============================ #yanko#yankoskincare#yankooriginal#original#yankooriginaltermurah#yankomurah#yankotaiwan#yankoborong#borong#pembekal#kosmetik#skincare#cantik#halus#gebu#putih#jerawat#jeragat#pigmen#parut#tudung#baju#baby#ibumengandung

Comelnya #ibumengandung dengan Tshirt chomel ni . Ada lagi yang belum grab?

LEXEE KHAS BUAT WANITA DALAM PANTANG 👉direka khas untuk wanita yang baru lepas melahirkan 👉saiz 32cm 👉ada sayap 👉antikebocoran 👉meresap darah nifas dengan cepat 👉antikebocoran 👉kecutkan rahim dengan cepat 👉kecutkan luka dengan cepat 👉beri tenaga selepas bersalin 👉mudah dicuci dan diurus 👉ada agen perapat 👉melawaskan pembuangan air 👉mengelakkan melecet pada kelengkang Yang mana sedang tunggu hari untuk bersalin tu jom servey n dapatkan set lexee dari ig pengedar sah team kami ya✌ #lexee #lexeelovers #ibuberpantang #ibumengandung #keperluanselepasbersalin #mesraalam #testimoniproven #puashati #jomgunalexee #kelabibumengandung #stokistredlife #pengedardiperlukan #readystok

NETURA BABY BALM ====== ☑️ Diluluskan KKM ☑️ 25 gram ☑️ Berbentuk stick supaya tangan tidak melekit. FUNGSI BALM ======= . ✔️ Nocoll - mengurangkan batuk, selsema dan melancarkan saluran pernafasan . . CARA PENGGUNAAN ======= . Sapu di bahagian belakang badan, tapak kaki dan dada . . 📍RM43 /pcs (exc postage) . 📲 Nak order atau nak dapatkan info details? Jom DM/WA Yana 011 4040 4747 @ Klik link di bio ig ni . . . #balmbayi #neturababybalm #babybalmnetura #babybalmmalaysia #babybalmmurah #babybalmstick #balmselsemakahak #balmkembungperut #eobalm #produkbayi #babyshopmalaysia #kedaibabymalaysia #kedaibabyonline #ibumengandung #ibuhamil #morningsickness #lelakikirimantuhan #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu #cekelathoney #selafazcinta

TABLET IBU HAMIL NO 1 . KELEBIHAN PENGAMBILAN BEAUMAMA #tabletibumengandungno1 . 🌸 Membantu mencerahkan kulit ibu serta menjadikan kulit bayi lebih cantik dan sihat. . 🌸 Mengatasi masalah "STRETCH MARK" ketika mengandung. . 🌸Membekalkan tenaga terbaik buat ibu sepanjang mengandung dan berpantang. . 🌸Membantu perkembangan minda bayi, juga menguatkan tulang ibu dan bayi. . 🌸Mencegah morning sickness ketika mengandung dan dapat menstabilkan paras gula dalam darah serta mengawal kolestrol. . 🌸Membantu memperbanyakkan susu ibu / Milk booster kepada ibu yang menyusukan bayi. . . . BEAUMAMA NEW LOOK 1 btl rm59sm/rm63ss exc pos PROMOSI 2btl rm100 FREE pos sm/ss add rm5 FREE GIFT 🎁 . msg/whatsapp 019-9182484 jom follow @vsireh.olicandy.pantaitimur & click link WhatsApp utk order . #beaumamamommycantikbabygebu#beaumama #beaumamanewlook #beaumamanewpackaging #beaumamaoriginalhq #beaumamaofficial #beaumamakotabharu #beaumamakelantan #beaumamaterengganu #beaumamakualaterengganu #beaumamababyputihkulitcantik #beaumamatabletibuhamil #beaumamatabletibumenyusu #beaumamaatasimorningsickness #beaumamanaikkanhb #beaumamainfodantips #supplementibumengandung #supplementibuhamil #vsireholicandypantaitimur #ibumengandung #pragnant #hamil #milkbooster #alahan #alahanmengandung #ctdk #sitiaafiyah #morningsickness #alahanmemgandung

Alhamdulillah tq kak.. Rezeki tak salah Alamat.. apa yang keknur faham dan amal.. rezeki ni milik Allah.. tak usah kita berharap dengan manusia.. berharaplah dengan Allah.. wlaupun kdg2 ada cust lari sekalipun xusah di kejar.. hanya DOA minta Allah permudahkan urusan jual beli kita.. tu je.. tq suppor rezeki keknur sehingga harini.. luv u mamadilLover😘😘. . ------------------- ❤️ ------------------- Untuk yg grab SET COMBO, SPECIALS DEAL, FREE gift EXCLUSIVE dan FREE COD/ free POSTAGE menanti ANDA. Jom dapatkan segera TAWARAN ini!😘 U want more feedback? Just click 😍 #testimonimamadil dan #mamadilfeedback 😘 . Fb : Nur fatihah yusoff taufik IG : mamadil.selangor.official Whatsapp Nur : 0179305341 wasap.my/60179305341. .😘 . . #medilskincare #mamadil #mamadillovers #susurizqi #agenmamadil #mamadilkl #womanlovemamadil #shakleemalaysia #susurizqimamadil #mamadiloriginal #aventmalaysia #mamadilselangor #ekzema #ibumengandung #pujaanhatikanda #jeragat #susuibumeriah #setpantang #susukambing #mamadilsarawak #kualakububharu #mamadilsabah #mamadildamansara #mamadilrawang #mamadilbukitberuntung #mamadiljohor #mamadiltanjungmalim

Bahan Kandungan dalam Baby Balm NOCOLL . ☘️ Vitamin E ☘️ Fir needle ☘️ Garlic ☘️ Lavender Tea Tree . . 🍁 Manfaat ➡️ untuk selsema dan batuk. Ni generally semua parents pun ada anak yang batuk selsema.Dari baby sampai yang dah bersekolah. Kalau baby tu, bila selsema doktor tak kasi ubat sebab kecik lagi. So guna Nocoll ni je, Insya Allah selsema tu kering cepat. . Untuk order boleh DM/WA Yana 011 4040 4747 @ Klik link di bio ig SEKARANG okey😉 . . #balmbayi #neturababybalm #babybalmnetura #babybalmmalaysia #babybalmmurah #babybalmstick #balmselsemakahak #balmkembungperut #eobalm #produkbayi #babyshopmalaysia #kedaibabymalaysia #kedaibabyonline #ibumengandung #ibuhamil #morningsickness #lelakikirimantuhan #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu #cekelathoney #selafazcinta

PENGUMUMAN:DUKACITANYA SAYA MENGUMUMKAN BAHAWA PROMOSI "HELLO 19" TELAH TAMAT!! .. . Huhuhuhu..jangan ada yang menangis di bucu katil pulak ya mommies... . . Admin dh ingatkan mommies awal2 lagi...tapi......apa kan daya..masanya telah tamat.. . . takpa2 ..jangan bimbang.. jangan sedih.. Jangan kecewa.. . . Harga biasa pun dah MURAH dah! Dengan hanya RM40 MOMMIES dah dapat bersalin dengan mudah! . . #sayajual #vco #treenea #vcotreenea #virgincoconutoil #minyakkelapadara #naturalsupplement #mommytobe #ibuibu #ibuanak #ibuhamil #hamil #ibumengandung #mudahbersalindgnvco #mudahbersalintanpakoyakan #uitm #uum #ukm #utm