#ibumengandung

151,704 posts tagged with #ibumengandung

Photos and Videos about #ibumengandung

Semoga yang bergabung PROGRAM KEHAMILAN nya disini bisa secepatnya POSITIF HAMIL,, Aminn.. ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Mendambakan sang buah hati bukan lagi hanya impian semata. 💑💑💑 Sudah banyak yg ‌🇧‌🇪‌🇷‌🇭‌🇦‌🇸‌🇮‌🇱 ‌🇭‌🇦‌🇲‌🇮‌🇱 & SEMBUH dr penyakit yg dideritanya selama ini. Tingkat keberhasilannya sudah 95%. Yuk cek IG kami bunda. 👍👍👍 atau konsultasi langsung dengan kami 💁💁 Cek ig kami juga ya bund; 👇 @cara_promilpasutri @hamil_cepat02 @cara_program_hamil #bumilsexy #ibuhamil #tipshamil #bajuhamilmuslimah #bumilbahagia #bumileksis #bumil #bumilhijab #bumilmuda #bumilkece #hamil #hamilmuda #hamilsehat #hamilkembar #hamile #hamilcepat #hamilcantik #ibudananak #ibupintar#ibumelahirkan #ibuibumuda #ibumuda #mamahmuda #ibucerdas #ibumengandung #ibumenyusui #ibudanbayi #mamah #mamahamil #programhamil

Memiliki anak kembar menjadi kebahagiaan tersendiri untuk beberapa orangtua. adapun untuk mendapatkan bayi kembar harus memiliki sel telur dan sel sperma yang bagus kualitasnya bund. Kemungkinan terbesar punya anak kembar tentu saja ada pada bunda yang memiliki gen kembar. Namun, jangan bersedih bagi bunda yang tidak memiliki gen kembar, sebab bunda juga masih memiliki kesempatan untuk punya anak kembar. Ada beberapa cara mendapatkan anak kembar secara alami yang dapat bunda lakukan. Tentu saja, cara ini bisa meningkatkan peluang bunda dan pasangan untuk memiliki anak kembar. akan kami bantu semaksimal mungkin bund, agar nanti bunda bisa mendapatkan anak kembar

Mengawal Atur Tahap Lemak Badan Yang Sihat. . . . Simpanan lemak yang berlebihan dalam badan merupakan salah satu faktor utama yang menyumbang kepada peningkatan berat badan. . . Kajian menunjukkan bahawa Omega-3 dapat membantu kita mencapai tahap lemak badan yang sihat kerana ia: . . • Meningkatkan kadar metabolik - kadar kalori badan yang anda bakar dalam sehari. . . • Meningkatkan kadar pembakaran lemak. . . • Meningkatkan peredaran darah ke otot-otot badan semasa bersenam dan menambahkan keupayaan tubuh untuk membakar lebih banyak lemak. . . • Mengawal paras lemak yang sihat yang terkumpul dari pemakanan harian kita. #omegaguardshaklee #epa #dha #asidlemakomega3 #omega3 #fattyacids #essentialfattyacids #omegaguard #dhashaklee #minyakikan #bebasmerkuri #bebastoksin #bebastoksik #notoxin #nomercury #noplumbum #lemakbaik #alleviatesatiety #satiety #goodfat #ibumengandung #perkembanganbayi #kulitsihat #makananotak #makanankulit #medispa #student #pelajar #cegahalzheimer #antiinflammation

Pon Pon! Alhamdulilah hari ni tercatat satu lagi titik kejayaan Kak Yanie hampir setahun bergelumang dan berperang dengan botol Lovlin Bird Nest. Berbekalkan bank statement personal Kak Yanie berjayalah melepaskan seekor kuda putih kat belakang ni. Apa yang boleh kak Yanie share kat sini sampai hakak boleh bangkit sehingga hari ni adalah percaya pada diri sendiri.Dan sentiasa cari ilmu , ilmu dan ilmu.Dan yang paling penting , yang ni memang terkesan pada hakak dan tak disangka-sangka rezeki hakak mencurah-curah ialah dengan ikut formula tarik rezeki.Amalkan dan buat tiap hari.Hakak dapat rasa memang banyak beza dari dulu dan sekarang.Boleh nampak kelainan disitu.Dari situlah hakak boleh kata “ Ohh kesilapan hakak dulu.Kenapalah hakak tak buat dari dulu dan tak nampak semua tu”.Kini tahu apa sebenarnya yang wajip kak Yanie tunaikan dulu. Sebelum ni tengok akaun balance selalu ada dua atau tiga angka saja.Sekarang ni Alhamdulilah maintain 5 angka je.Tak sangka ada rezeki dengan Lovlin.Perjuangan belum selesai.Next target 6 angka pulak.Mana tahu murah rezeki dapat sambar kondo sebiji dah Alhamdulilah. Terima kasih kepada Puan Marlyn Azhan dan Encik Badri Mohd Zain kerana memberi peluang kepada kak Yanie menjadi ahli keluarga Lovlin.Dan terima kasih jugak kepada team kak Yanie kerana sentiasa dengan kak Yanie.Tanpa korang sapelah kak Yanie.Korang memang terbest. Dan jugak terima kasih en asben yang selama ni menjadi tulang belakang yanie.Banyak tolong dari segi modal dan pos barang.Lef u Khalid Mohd Nor. #birdnest #sarangburung #burungwalet #burungwalit #instantdrink #patisarangburung #ibumengandung #airsarangburungwalet #mukamoist #glowingskin #mukakusam #ibumenyusu #milkbooster #ibupantang #birdnestmurah #jualsarangburungwaletmurah #codbatucaves #codselayang #dropship #agenwanted #agenwantedmalaysia #lovlin #stokisselayang

#testimonisabunzumba Nak tak hanya GOSOK² MASA MANDI jerr INCHLOSS turun dengan LAJU Kemudian diikuti dengan BERAT BADAN Mehh sis guide yang nak slimz dengan SABUN ZUMBA. Sabun ni warna hitam pekat dan likat tak rugi beli tauu 📲 0197760600 www.wasap.my/60197760600/sabunzumba #sabunzumba #sayanakkurus #azamkurus #misikurus #bajuplussize #terapiinstagram #nakkuruscepat #kuruslepasbersalin #kurusuntuksuami #kurusdenganselamat #wanitahariini #berpantang #roadtokurus #ibumengandung #bakalpengantin #testimonisabunzumba #instashopmalaysia #teadary

Alhamdulillah, anak saya tiada kuning langsung 😱 . Bestnya kn hari2 dpt feedback yg positif mcm ni dari cust2 OB sendiri 😍 Cust kami yh ni amalkan 3 kotak OB jew sebelum deliver baby dan alhamdulillah, anak dia tak ada kuning langsung 🥰 Yesss, air buah delima mmg terbaik untuk elak baby kuning 👍 . Olicandy Beaublend ni mmg sgt2 bagus untuk ibu yg sedang mngandung ya syg2 semua dan sesuai untuk lelaki dan perempuan yg dah berumur 2 tahun ke atas ⬆️ Sbb dlm olicandy ni dia mmg dah ada siap mcm2 khasiat utk ni juga. Pasti hasil ya luar biasa. Uollsss harus cuba gaisss❤ . Jgn risau OIICANDY BEAUBLEND ✅ADA KELULUSAN KKM ✅HALAL DISAHKAN JAKIM SENDIRI ✅CERTIFIED HACCP AND GMP . So, korang tak perlu risau or ragu2 lagi okay. OLICANDY BEAUBLEND sememangnya TERBAIK👍 Senang dan mudah dibawa ke mana2. Minum sahaja 😘 . Tak pcya?? Nak tahu best kew x?? Uollss kena lah try dlu. Sebarang order or pertanyaan lanjut boleh direct ws no ni okay or lebih mudah klik jew link di bio tu. Tq. Slmt mncuba syg2 😉 ( WS>013-6548334) #olicandy #olicandybeaublend #sihatluardalam #nakcantik #bebastanpajerawat #feedbackhot #promosimurah #directdarihq #trustedseller #senangnakcantik #minumsahaja #kesancepat #produkhebat #oridarihq #cerahgebu #kulitlicin #flawless #parutjerawat #motifviral #dropship #masalahperiod #ibumenyusu #jerawat #ibumengandung #ibuberpantang #only1inmalaysia #cantikluardalam #tiadapantanglarang #produkviralmalaysia

Produk yang tak perlu telan, TAK SEKSA nak kurus ❗ Sabun Zumba ni PALING POWER menghilangkan Gemuk Air dan Gemuk Angin Orang yang ada Gemuk Air ni . ✅Badan menggelembir dan lembik, cuba picit lengan korang 😅 . ✅Badan terasa bergegar bila melompat atau bergerak . ✅Cepat penat bila buat aktiviti lasak sikit . . 📲 0197760600 www.wasap.my/60197760600/sabunzumba #sabunzumba #sayanakkurus #azamkurus #misikurus #bajuplussize #terapiinstagram #nakkuruscepat #kuruslepasbersalin #kurusuntuksuami #kurusdenganselamat #wanitahariini #berpantang #roadtokurus #ibumengandung #bakalpengantin #testimonisabunzumba #instashopmalaysia #teadary

tenang je rasa dengar alunan quran dan zikir ni kan..pasang dkt plug je pastu boleh dengar satu rumah.. . versi ni ada 4 warna tau (hijau, biru, putih dan peach) . boleh on 24h non stop tau . Tekan link di profile utk order . #zikir #zikirplugin #zikirharian #surah #tenang #quranrecitation #islamic #albaqarah #bazarpaknil #dropshipmalaysia #dropshipwanted #ruqyah #terapiruqyah #alquran #hafalanquran #jiwa #ketenangan #stressrelief #testimoni #islamicquotes #sesungguhnya #sihir #saka #santau #rawatan #gangguan #darulsyifa #murah #bazaarpaknil #ibumengandung

🎀 𝙃𝙀𝘼𝘿𝘽𝘼𝙉𝘿 3 in 1 🎀 Details of Headband : 🎀 3 in 1 [ 3pcs ] 🎀 Free size (0-24m) 🎀 Pelbagai corak menarik 🎀 Bergetah dan tidak menyakitkan kepala baby 🎀 Boleh dicuci dan tak mudah rosak 🎀 Kain Cotton 📱www.wasap.my/60134383109/headband3in1 🖥 Fb Page : Qysshoes https://www.facebook.com/Qysshoes-253573818890988/ 💻 ig : Qysshoes #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #bazarpaknilonline #baby #headband #babyheadbands #murahmurah #murah #barangankanakkanak #baranganbayi #baranganbayimurah #kids #babygirl #sicomelpipimerah #headbandbayi #jombeli #jombelidengansaya #rezeki #anak #ibumengandung #mommygojes #ikatrambut #ikatrambutmurah #sitiafiyah #singapore #babymalaysia #headband #sale #lelong

🎀 𝙃𝙀𝘼𝘿𝘽𝘼𝙉𝘿 3 in 1 🎀 Details of Headband : 🎀 3 in 1 [ 3pcs ] 🎀 Free size (0-24m) 🎀 Pelbagai corak menarik 🎀 Bergetah dan tidak menyakitkan kepala baby 🎀 Boleh dicuci dan tak mudah rosak 🎀 Kain Cotton 📱www.wasap.my/60134383109/headband3in1 🖥 Fb Page : Qysshoes https://www.facebook.com/Qysshoes-253573818890988/ 💻 ig : Qysshoes #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #bazarpaknilonline #baby #headband #babyheadbands #murahmurah #murah #barangankanakkanak #baranganbayi #baranganbayimurah #kids #babygirl #sicomelpipimerah #headbandbayi #jombeli #jombelidengansaya #rezeki #anak #ibumengandung #mommygojes #ikatrambut #ikatrambutmurah #sitiafiyah #singapore #babymalaysia #headband #sale #lelong

#sabunzumba ni sebatiannya memang sangat pekat. Orang kata, memang sampai ke hujung tinggal kecik² masih ada lagi bau² sedap herba tu Seminggu disarankan pakai seketul sabun untuk kesan yang cepat Nak tukar dari XXL ke M , jom kita borak² dulu ⤵️ . 📲 0197760600 www.wasap.my/60197760600/sabunzumba #sabunzumba #sayanakkurus #azamkurus #misikurus #bajuplussize #terapiinstagram #nakkuruscepat #kuruslepasbersalin #kurusuntuksuami #kurusdenganselamat #wanitahariini #berpantang #roadtokurus #ibumengandung #bakalpengantin #testimonisabunzumba #instashopmalaysia #teadary

Kalau selepas pakai #sabunzumba ni rasa hangat2 suam dan berpeluh, tu tanda badan gemuk air . . ↪️ Orang yang ada Gemuk Air ni . . ✅Badan menggeleber dan lembik, cuba picit lengan korang 😅 . ✅Badan terasa bergegar bila melompat atau bergerak . ✅Cepat penat bila buat aktiviti lasak sikit Sabun Zumba ni PALING POWER menghilangkan Gemuk Air dan Gemuk Angin tauu 📲 0197760600 www.wasap.my/60197760600/sabunzumba #sabunzumba #sayanakkurus #azamkurus #misikurus #bajuplussize #terapiinstagram #nakkuruscepat #kuruslepasbersalin #kurusuntuksuami #kurusdenganselamat #wanitahariini #berpantang #roadtokurus #ibumengandung #bakalpengantin #testimonisabunzumba #instashopmalaysia #teadary

Ada masalah stretch marks, selulit, jerawat badan, bau badan, kulit kasar.... . . Jom cuba Scrub coffee kami... 100% NATURAL... Dibuat dari bahan premium.. . . 🍃 Arabica Premium Coffee 🍃 Raw Sugar 🍃 Shea Butter 🍃 Cocoa Butter 🍃 Argan Oil 🍃 Jojoba Oil 🍃 Olive Oil . . Manfaat 👇... ✅ Pudarkan stretch marks ✅ Pudarkan selulit ✅ Redakan jerawat badan & muka ✅ Menghaluskan kulit ✅ Hilangkan rekahan tumit kaki ✅Menanggalkan sel kulit mati ✅ Pudarkan parut . . Harga RM35.. . DM now... Boleh juga whatsapp, link di bio... #strecthmarks #ibumengandung #selulit #coffeescrubmurah #coffeescrub #kopiskrub #scrubkopi #jerawatbadan #jerawatpasir #organicmalaysianproduct #naturalproduct #handcraftedmalaysia #naturalskincaremalaysia #masalahselulit #paandma #ibuibumuda #infoibuhamil #organicskincaremalaysia

😘😘🤗 Semoga yang like dan 👉 mengikuti promil kami bisa hamil di thn ini آمِيّنْ... آمِيّنْ... يَ رَ بَّلْ عَلَمِيّنْ. ================================ Apapun penghambat kehamilannya akan tertuntaskan, Kista, Miom, Pcos, Torch, Varikokel, diabet, kanker, masalah sperma dll. jangan lupa Follow👇 @inginbaby_ @terapis_promilku @ingin_bayilucu konsultasi kehamilan gratis👇 083843401103 Bisa kunjungi IG kami untuk mendapatkan informasi seputar kehamilan⬇⬇⬇ @inginbaby_ @terapis_promilku @ingin_bayilucu semoga apa yang bunda dan suami harapkan menjadi kenyataan dengan jalan yang sudah di berikan Sama Allah...Aamiinn😊😊

Iyha Nak😔😔 TIPS POSITIF HAMIL DALAM 3 BULAN ============================== Buat Bunda yang belum positif hamil & belum dikaruniai momongan Hayo, siapa yang mau dapat TIPS GRATIS cara "TEPAT & BENAR" dalam menentukan PROSES KEHAMILAN??? Bagi yg ingin dapat TIPS GRATIS silahkan Komen "SAYA MAU TIPSNYA" di kolom komentar ya! TIPS GRATIS ini akan kami berikan bagi 200 komen yg masuk lebih dulu! YuK! Tuliskan komen dari sekarang juga ya Bund Karna waktu terbatas hanya 2 Minggu ke depan Kami juga punya "PROGRAM HAMIL" dengan harga terjangkau bagi bunda yg mau ikut dengan PROMIL kami. Dan sudah banyak TESTIMONI dari para Bunda yg sudah BERHASIL membuktikannya. @inginbaby_ @terapis_promilku @ingin_bayilucu Bagi yg mau ikut PROMIL bersama kami segera hubungi kontak kami WhatsAap: 083843401103

Semoga yang like dan 👉 mengikuti promil kami bisa hamil di thn ini آمِيّنْ... آمِيّنْ... يَ رَ بَّلْ عَلَمِيّنْ. ================================ Apapun penghambat kehamilannya akan tertuntaskan, Kista, Miom, Pcos, Torch, Varikokel, diabet, kanker, masalah sperma dll. jangan lupa Follow👇 @inginbaby_ @terapis_promilku @ingin_bayilucu konsultasi kehamilan gratis👇 083843401103 Bisa kunjungi IG kami untuk mendapatkan informasi seputar kehamilan⬇⬇⬇ @inginbaby_ @terapis_promilku @ingin_bayilucu semoga apa yang bunda dan suami harapkan menjadi kenyataan dengan jalan yang sudah di berikan Sama Allah...Aamiinn😊😊

ADAKAH MINYAK KELAPA DARA IBU BAIK UNTUK KULIT BAYI & IBU? . 👶 UNTUK BAYI . -> Minyak Kelapa Dara IBU boleh disapu kepada kulit bayi untuk keselesaan & melembutkan kulit. . -> Urutan dengan Minyak Kelapa Dara IBU boleh membantu bayi tidur dengan lebih mudah dan lena. . -> Kulit Kepala Berkerak? Minyak Kelapa Dara IBU membantu menyingkirkan kerak tersebut sekaligus melembapkan kulit kepala bayi juga. . -> Ruam bayi yang mengakibatkan gatal-gatal dapat dikurangkan hanya dengan sapuan pada bahagian ruam berkenaan. . 👩 UNTUK IBU . -> Minyak Kelapa Dara IBU membantu melembapkan kulit yang rosak. . -> Stretchmark juga dapat dikurangkan dengan kesan dapat dilihat akan pudar secara perlahan-lahan. . -> Boleh jadikan Minyak Kelapa Dara IBU sebagai ‘Nipple Cream’ untuk menghindarkan dari kulit menjadi kering di bahagian berkenaan. . -> MUSTAHAK! Membantu memudahkan proses bersalin jika diamalkan secara konsisten. In sha Allah. . . JOM DAPATKAN SEGERA DARI SAYA. . . 📲 Whatsapp 01126761091 📲 Whatsapp 01126761091 📲 Whatsapp 01126761091 #mudahbersalin #bersalintanpakoyakan #bersalintanpajahit #mengandung #ibumengandung #firstbaby #minyakkelapadara #minyakkelapadaraibu #minyakkelapadarapremium #minyakkelapadaraibujohor #mkdi #mkdibu #makanansunnah #supplementibumengandung #babybersih #senangbersalin #ikhtiarmudahbersalin #edd #duedate #babyfirst #bersalinnormal #tipsmudahbersalin #tipsbersalintanpajahit #normaldelivery #virgincoconutoil #vcoliquid #vco #infoibuhamil #mkdijohor #mkdijb

Size warmer ni tak besar dan tak kecil. Sedang2 je. Rasanya dalam 2 belah tapak tangan macam tu. . Apa fungsi warmer ? ✔mencairkan hard wax ✔boleh adjust suhu kepada suam ✔mudah (tak perlu double boil dah) ✔boleh simpan lebihan jellywax (tak membazir buang wax) ✔senang untuk bawa travel . Kenapa wajib beli ? ✔cairkan wax menggunakan warmer lebih mudah. Adjust suhu kepada suam, boleh terus apply dekat kawasan bulu yang nak dibuang. Berbeza dengan menggunakan teknik double boil. Suhu tak boleh adjust. Kalau dibiar terlalu lama, wax cepat mengeras. Kalau disapu terlalu cepat, panas dikulit. . 💕Kami memudahkan kerja anda 😙 #waxmurah #waxmurahmalaysia #hardwaxbeanmalaysia #waxmurmur #waxtaksakit #waxkasilicin #waxviral #dollywax #dropship #waxwarnawarni #waxlakukeras #kasilicin #gebugebas #bakalpengantin #anakdara #ibumengandung #waxcomel #waxtaksakit #takmelekit #bermisai #wanitabermisai #bululebat #buangbulu #waxing #misai #buluhalus #dollywax #dollywaxteam #viralviral #lakukeras

Woowww. Ibu mengandung pon boleh calit Birdnest Essence by PNA laaa. . Bestnyeeee 😍 . Jom calit. Siaappp! . Klik link for ORDER yea 😉 . #ibumengandung #pregnatmom #birdnestessencebypna #essencebest #birdnestmalaysia #jeragat #nourain #kulitkusam #deeja #aurawhite #birdnestessence #birdnestoriginal

SHAKE! SHAKE! ON THE GO! . Susu Khalish boleh di bancuh dengan air suam atau air sejuk!! . Semudah ABC sahaja bancuhannya 😋 . " Wherever whenever keep Susu Khalish Closed " . Sebarang pertanyaan & order boleh whatsapp 📲 0166204784 📲 0166204784 📲 0166204784 . COD AREA KAJANG, BANGI & PUTRAJAYA . #susukhalish #khalish #susukambing #produkbumiputera #halal #ibumengandung #ibumenyusu #ikhtiarhamil #ikhtiarhamilmalaysia #ttccommunity #ttcjourney #ttcmalaysia #khalishkajang #khalishbangi #tipsibumengandung #khalishputrajaya #codbangi #codkajang #codputrajaya #babyexpo2019 #buymuslimfirst #bmf #tipsibumemyusu #tipsbanyakkansusu #bazaarpaknil

Produk yang tak perlu telan, TAK SEKSA nak kurus ❗ Sabun Zumba ni PALING POWER menghilangkan Gemuk Air dan Gemuk Angin Orang yang ada Gemuk Air ni . ✅Badan menggelembir dan lembik, cuba picit lengan korang 😅 . ✅Badan terasa bergegar bila melompat atau bergerak . ✅Cepat penat bila buat aktiviti lasak sikit 📲 0197760600 www.wasap.my/60197760600/sabunzumba #sabunzumba #sayanakkurus #azamkurus #misikurus #bajuplussize #terapiinstagram #nakkuruscepat #kuruslepasbersalin #kurusuntuksuami #kurusdenganselamat #wanitahariini #berpantang #roadtokurus #ibumengandung #bakalpengantin #testimonisabunzumba #instashopmalaysia #teadary

Ramai yg xpercaya c2joy tiada gula. C2joy adalah 100% asli susu lembu. . Tengok semut pon pandai memilih yg mne 1 makanan dye, so manusia pon kena bijak memilih produk yg sesuai utk tubuh badan manusia. #c2joymalaysia #sususerbaguna #infosihat #rawatpelbagaipenyakit #kanser #jantung #darahtinggi #demam #agentjb #susukolustrum #susuviral #ibumenyusu #ibumengandung #c2joypasirgudang #minumankesihatn #ikhtiarpenyakit # kencingmanis #sakitsaraf #sakitlutut  #bazarpaknil #kencingmanis #produkviral #susuviral #c2joysingapore #ctdk #infosihat #bondarozita #rawatannatural

Terlalu banyk khasiat susu kolustrum c2joy. Sape yg da pernh cuba je boleh berbicara betapa bagusnya susu ni. Kolustrum yg diciptakan oleh allah bukan buatan manusia. . 1produk 1001 khasiat & manfaat anda akan dapat. . Jomberc2joy Wassap 01110931079 #c2joymalaysia #sususerbaguna #infosihat #rawatpelbagaipenyakit #kanser #jantung #darahtinggi #demam #agentjb #susukolustrum #susuviral #ibumenyusu #ibumengandung #c2joypasirgudang #minumankesihatn #ikhtiarpenyakit  #rawatannatural #kencingmanis #sakitsaraf #sakitlutut  #bazarpaknil #kencingmanis #produkviral #susuviral #c2joysingapore #ctdk #infosihat #bondarozita #rawatannatural

Semoga yang like dan 👉 mengikuti promil kami bisa hamil di thn ini آمِيّنْ... آمِيّنْ... يَ رَ بَّلْ عَلَمِيّنْ. ================================ Apapun penghambat kehamilannya akan tertuntaskan, Kista, Miom, Pcos, Torch, Varikokel, diabet, kanker, masalah sperma dll. jangan lupa Follow👇 @inginbaby_ @terapis_promilku @ingin_bayilucu konsultasi kehamilan gratis👇 083843401103 Bisa kunjungi IG kami untuk mendapatkan informasi seputar kehamilan⬇⬇⬇ @inginbaby_ @terapis_promilku @ingin_bayilucu semoga apa yang bunda dan suami harapkan menjadi kenyataan dengan jalan yang sudah di berikan Sama Allah...Aamiinn😊😊 #harisantrinasional #kemenag #santri #santrinusantara #nahdatululama #nkrihargamati #pancasila

Dalam 1 kit box ni ada EO untuk selsema , batuk , kembung , sembelit , untuk susah tidur and even for cranky & tantrum..Haa best kan? ..Memang penyelamat ibu 😘 . . Mommies yang interested nak order please click the link at bio 💖

Semoga yang like dan 👉 mengikuti promil kami bisa hamil di thn ini آمِيّنْ... آمِيّنْ... يَ رَ بَّلْ عَلَمِيّنْ. ================================ Apapun penghambat kehamilannya akan tertuntaskan, Kista, Miom, Pcos, Torch, Varikokel, diabet, kanker, masalah sperma dll. jangan lupa Follow👇 @inginbaby_ @terapis_promilku @ingin_bayilucu konsultasi kehamilan gratis👇 083843401103 Bisa kunjungi IG kami untuk mendapatkan informasi seputar kehamilan⬇⬇⬇ @inginbaby_ @terapis_promilku @ingin_bayilucu semoga apa yang bunda dan suami harapkan menjadi kenyataan dengan jalan yang sudah di berikan Sama Allah...Aamiinn😊😊

Happy luncheon everyone! 🍱 💗 Hari ini Youkachi nak share Apa Kata Pakar mengenai khasiat Kurma. 💗 Menurut Pakar Pemakanan Hospital Islam Az-Zahrah Bangi, Siti Hajar Mustaffar, antara khasiat Kurma ialah ia dapat meningkat kecerdasan otak, sebagai sumber tenaga dan mengatasi masalah anemia (dalam darah). 💗 Kurma juga mengandungi sumber antioksidan, vitamin C yang tinggi bagi meningkatkan kekuatan tisu, sekali gus menghasilkan kulit lebih lembut dan licin. 💗 Macam mana nak dapatkan khasiat kurma bersama-sama nutrisi lengkap lain yang diperlukan badan? Senang je, consume Youkachi. Bukan saja khasiat kurma, tetapi uolls juga akan menikmati manfaat buah Delima, Prune dan Cerepron-F! 💗 . . . #youkachi #youkachioishii #organic #cantiksihat #glowingskin #milkboostermalaysia #energybooster #healthyskin #kulitcantikgebu #youkachifeedback #tambahsusubadanmalaysia #tambahsusu #kulitcerah #testimoniyoukachi #acneproblem #parutjerawat #jeragat #detox #kurussihat #youkachifeedback #susubadanmeriah #ibuberpantang #ibumengandung #supplementibumengandung #putrajaya #kajang #bangi #youkachisuperbabes

Alo2 comelnya dia 😍😍 . . Dah Bertahun Kahwin Tapi Belum Dikurniakan Zuriat. . Jom ikhtiar dengan Pinklady Body Perfection Selain memantapkan tubuh badan anda. Pinklady juga berfungsi menyuburkan kita wanita. Bila dah subur, peratusan untuk hamil adalah tinggi. . Ramai yang telah berjaya dengan Pinklady. Kita hanya mencuba & terus usaha. Allah swt yang menentukan segalanya. Aamiin.🤰 . Ingin ikhtiar hamil dengan Pinklady? Whatsapp 0197211252 Whatsapp 0197211252 Whatsapp 0197211252 Klik link order di bio 👆♥️ . #ikhtiarhamil #ibumengandung #bayicomel #rezekibaby #produkhamil #hamil #babycute #ibumengandung #pinkladymalaysia #pinkladyoriginalmurah #teamnorshaempire #mirafilzah #ctdk #trending #gegarvaganza2019 #tiktokmalaysia

Alo2 comelnya dia 😍😍 . . Dah Bertahun Kahwin Tapi Belum Dikurniakan Zuriat. . Jom ikhtiar dengan Pinklady Body Perfection Selain memantapkan tubuh badan anda. Pinklady juga berfungsi menyuburkan kita wanita. Bila dah subur, peratusan untuk hamil adalah tinggi. . Ramai yang telah berjaya dengan Pinklady. Kita hanya mencuba & terus usaha. Allah swt yang menentukan segalanya. Aamiin.🤰 . Ingin ikhtiar hamil dengan Pinklady? Whatsapp 0197211252 Whatsapp 0197211252 Whatsapp 0197211252 Klik link order di bio 👆♥️ . #ikhtiarhamil #ibumengandung #bayicomel #rezekibaby #produkhamil #hamil #babycute #ibumengandung #pinkladymalaysia #pinkladyoriginalmurah #teamnorshaempire #mirafilzah #ctdk #trending #gegarvaganza2019 #tiktokmalaysia

Alo2 comelnya dia 😍😍 . . Dah Bertahun Kahwin Tapi Belum Dikurniakan Zuriat. . Jom ikhtiar dengan Pinklady Body Perfection Selain memantapkan tubuh badan anda. Pinklady juga berfungsi menyuburkan kita wanita. Bila dah subur, peratusan untuk hamil adalah tinggi. . Ramai yang telah berjaya dengan Pinklady. Kita hanya mencuba & terus usaha. Allah swt yang menentukan segalanya. Aamiin.🤰 . Ingin ikhtiar hamil dengan Pinklady? Whatsapp 0197211252 Whatsapp 0197211252 Whatsapp 0197211252 Klik link order di bio 👆♥️ . #ikhtiarhamil #ibumengandung #bayicomel #rezekibaby #produkhamil #hamil #babycute #ibumengandung #pinkladymalaysia #pinkladyoriginalmurah #teamnorshaempire #mirafilzah #ctdk #trending #gegarvaganza2019 #tiktokmalaysia

Pre order sahaja (zanzea.os) RM 42.00 Free postage Sm / SS S-5XL Measurement (dlm CM) BAJU gambar Last Whatsapp tekan link kat Bio #pregnant #bajumengandungmurah #bajumengandung #plussizefashion #plussize #ibumengandung #maternityclothes #bajumurah #bajupregnant

Pre order sahaja (zanzea.os) RM 50.00 Free postage Sm / SS S-5XL Measurement (dlm CM) BAJU gambar Last Whatsapp tekan link kat Bio #pregnant #bajumengandungmurah #bajumengandung #plussizefashion #plussize #ibumengandung #maternityclothes #bajumurah #bajupregnant

Pre order sahaja (zanzea.os) RM 52.00 Free postage Sm / SS S-5XL Measurement (dlm CM) BAJU gambar Last Whatsapp tekan link kat Bio #pregnant #bajumengandungmurah #bajumengandung #plussizefashion #plussize #ibumengandung #maternityclothes #bajumurah #bajupregnant

#assalamualaikum Pengepos Seisi pagi Sis ada pos barang 2x sehari ↪️ Pagi sebelum pukul 11 ↪️ Petang sebelum pukul 5 TQ customer semua, semoga #sabunzumba memberi manfaat pada semua, untuk lebih sihat dan cergas, badan dah ringan , angin kat badan dah keluar semua. Bahagian² yang besar semakin mengecil. Aamiin ❣️ 📲 0197760600 www.wasap.my/60197760600/sabunzumba #sabunzumba #sayanakkurus #azamkurus #misikurus #bajuplussize #terapiinstagram #nakkuruscepat #kuruslepasbersalin #kurusuntuksuami #kurusdenganselamat #wanitahariini #berpantang #roadtokurus #ibumengandung #bakalpengantin #testimonisabunzumba #instashopmalaysia #teadary

Pre order sahaja (zanzea.os) RM 54.00 Free postage Sm / SS S-5XL Measurement (dlm CM) BAJU gambar Last Whatsapp tekan link kat Bio #pregnant #bajumengandungmurah #bajumengandung #plussizefashion #plussize #ibumengandung #maternityclothes #bajumurah #bajupregnant

Pre order sahaja (zanzea.os) RM 48.00 Free postage Sm / SS S-5XL Measurement (dlm CM) BAJU gambar Last Whatsapp tekan link kat Bio #pregnant #bajumengandungmurah #bajumengandung #plussizefashion #plussize #ibumengandung #maternityclothes #bajumurah #bajupregnant

🙋🏼‍♀️ #bujang ? 👩‍❤️‍👩 #berkahwin ? 🤰🏼#ibumengandung ? 🤱🏻#ibudalampantang ? . . Semuanyaaa boleh guna sayangku KEMBALI SEPERTI ANAK DARA GITU 😜 . . ➡️ Yang paling best boleh guna sebagai #maskermuka dan #maskerpayudara untuk lebih Tegang, Cerah dan dapat Mengecilkan Pori Pori pada wajah 😁 . . “Saya Sayang ASET Wanita Saya” . . 📲www.wasap.my/601126698923 #filiaglobal #filiamagiccare #magicfemininewash

Pre order sahaja (zanzea.os) RM 53.00 Free postage Sm / SS S-5XL Measurement (dlm CM) BAJU gambar Last Whatsapp tekan link kat Bio #pregnant #bajumengandungmurah #bajumengandung #plussizefashion #plussize #ibumengandung #maternityclothes #bajumurah #bajupregnant

Kajian mendapati bahawa Pueraria Mirifica bagus untuk menganjalkan misB wanita dan kini penggunaan Pueraria Mirifica sebagai bahan kosmetik/ perubatan yang membantu menganjalkan aset wanita sudah meluas. Dan, tahukan anda? Bahan utama Sabun Montok SuzyHoney adalah Pueraria Mirifica yang bertujuan menganjalkan misB. 😊 #sabunmontok #suzyhoneyherbs #suzyhoneyjb #naturalherbs #naturalforyou #luluskkm #menganjalkan #menegangkan #bfmoms #preggy #ibumengandung #banyakkansusuibu

Pssstt📣📣📣karnival ibu mengandung masih berlangsung tau mommiess and daddiesss❤❤❤ dari 17-27oktober❤❤❤ . Mommiess and daddiess jemput ke butik @tatehgombak . 🚗🚗waze :- Tateh Gombak Prima No. 3-G, Jalan Prima SG 1, Prima Seri Gombak, 68100 Batu Caves. : : ataupun kalau mommies nak dapatkan barangan dari dalam talian juga boleh hubungi kami di 📲📲📱📲:- ☎️ 03-61811929 @ 📱 013-9529211 : : #tatehgombak #tatehoutlet #tatehmalaysia #tateh #tatehdihatiku #butiktateh #kim #ibumengandung #momsandbabyboutique #ibudananak #ibumengandung #bantalibumengandungmalaysia #kelabibumengandungmalaysia

Panas macam ni syokkk pakai #magictoner . Sapu - sapu daki hilang Kulit #glowing . 📲 www.wasap.my/601125020246/FILIA 📲 www.wasap.my/601125020246/FILIA 📲 www.wasap.my/601125020246/FILIA . #magictoner #magictonerstrawberry #magictonerbyliana . 🙍 AWAK MACAM NI KE ? 👀 ===================== . 👉 Jerawat teramat teruk? 👉 Jerawat aktif gilerr ? 👉 Jerawat selalu tumbuh? 👉 Terutama bila period.. 👉 Bila hormon tak stabil.. 👉 Bila banyak fikir @ tekanan.. . Untuk masalah jerawat je ke?? Opss tak.. . 👉 Liang pori-pori terbuka? 👉 Kulit kusam dan tak bermaya? 👉 Kulit sangat berminyak? 👉 Tona kulit tak sekata ? 👉 Kulit gelap @ terbakar ? 👉 Kulit banyak Parut jerawat ? 👉 Kulit berjeragat ? 👉 Kulit banyak bintik2 hitam? 👉 Kulit anggota Badan Gelap ? 👉 Ketiak/ Leher Gelap dan Berdaki ? 👉 Kulit terkena Gigitan Nyamuk ? ----------------------------------- . 📢 WAJIB PAKAI "MAGIC TONER" ‼ . 🌸 COMBINE DENGAN YANKO👍 🌸 Memang kaw-kaw gilerr 😍 🌸 Pakai pun sejuk-sejuk je . 🌸🌸 Diyakini sangat sesuai untuk merawat, membaiki dan mencantikkan kulit mahupun yang telah rosak ! . =============== 🌹HARGA PROMO🌹 =============== . 👉👉 1 botol = RM35. 00(30ml) . Nak Lagi JIMAT ??? ------------------- . 👉👉 set besar = RM48. 00 (60ml) 📢📢 Tahan DUA(2) BULAN 🌷🌷 . ============= 🌹CARA PAKAI 🌹 ============= . 📢📢 Goncang sebelum pakai, sebab toner ada kandungan anti jerawat 😍 . 📢📢 Pakai 2 kali setiap hari sebelum pakai krim yanko (siang@mlm pun bole). Untuk masalah jerawat teruk disarankan pakai siang malam, bila da okay, pakai sehari sekali je... mudah bukan😘 . 💃Kulit bebas bersih tanpa JERAWAT! . ============================ UNTUK ORDER/ PERTANYAAN 📲 www.wasap.my/601125020246 📲 www.wasap.my/601125020246 📲 www.wasap.my/601125020246 ============================ #yanko#yankoskincare#yankooriginal#original#yankooriginaltermurah#yankomurah#yankotaiwan#yankoborong#borong#pembekal#kosmetik#skincare#cantik#halus#gebu#putih#jerawat#jeragat#pigmen#parut#tudung#baju#baby#ibumengandung

MAGIC TONER LOVER 😘 . 📲 www.wasap.my/601125020246/FILIA 📲 www.wasap.my/601125020246/FILIA 📲 www.wasap.my/601125020246/FILIA . 🙍 AWAK MACAM NI KE ? 👀 ===================== . 👉 Jerawat teramat teruk? 👉 Jerawat aktif gilerr ? 👉 Jerawat selalu tumbuh? 👉 Terutama bila period.. 👉 Bila hormon tak stabil.. 👉 Bila banyak fikir @ tekanan.. . Untuk masalah jerawat je ke?? Opss tak.. . 👉 Liang pori-pori terbuka? 👉 Kulit kusam dan tak bermaya? 👉 Kulit sangat berminyak? 👉 Tona kulit tak sekata ? 👉 Kulit gelap @ terbakar ? 👉 Kulit banyak Parut jerawat ? 👉 Kulit berjeragat ? 👉 Kulit banyak bintik2 hitam? 👉 Kulit anggota Badan Gelap ? 👉 Ketiak/ Leher Gelap dan Berdaki ? 👉 Kulit terkena Gigitan Nyamuk ? ----------------------------------- . 📢 WAJIB PAKAI "MAGIC TONER" ‼ . 🌸 COMBINE DENGAN YANKO👍 🌸 Memang kaw-kaw gilerr 😍 🌸 Pakai pun sejuk-sejuk je . 🌸🌸 Diyakini sangat sesuai untuk merawat, membaiki dan mencantikkan kulit mahupun yang telah rosak ! . =============== 🌹HARGA PROMO🌹 =============== . 👉👉 1 botol = RM35. 00(30ml) . Nak Lagi JIMAT ??? ------------------- . 👉👉 set besar = RM48. 00 (60ml) 📢📢 Tahan DUA(2) BULAN 🌷🌷 . ============= 🌹CARA PAKAI 🌹 ============= . 📢📢 Goncang sebelum pakai, sebab toner ada kandungan anti jerawat 😍 . 📢📢 Pakai 2 kali setiap hari sebelum pakai krim yanko (siang@mlm pun bole). Untuk masalah jerawat teruk disarankan pakai siang malam, bila da okay, pakai sehari sekali je... mudah bukan😘 . 💃Kulit bebas bersih tanpa JERAWAT! . ============================ UNTUK ORDER/ PERTANYAAN 📲 www.wasap.my/601125020246 📲 www.wasap.my/601125020246 📲 www.wasap.my/601125020246 ============================ #yanko#yankoskincare#yankooriginal#original#yankooriginaltermurah#yankomurah#yankotaiwan#yankoborong#borong#pembekal#kosmetik#skincare#cantik#halus#gebu#putih#jerawat#jeragat#pigmen#parut#tudung#baju#baby#ibumengandung

MAGIC TONER LOVER 😘 . 📲 www.wasap.my/601125020246/FILIA 📲 www.wasap.my/601125020246/FILIA 📲 www.wasap.my/601125020246/FILIA . 🙍 AWAK MACAM NI KE ? 👀 ===================== . 👉 Jerawat teramat teruk? 👉 Jerawat aktif gilerr ? 👉 Jerawat selalu tumbuh? 👉 Terutama bila period.. 👉 Bila hormon tak stabil.. 👉 Bila banyak fikir @ tekanan.. . Untuk masalah jerawat je ke?? Opss tak.. . 👉 Liang pori-pori terbuka? 👉 Kulit kusam dan tak bermaya? 👉 Kulit sangat berminyak? 👉 Tona kulit tak sekata ? 👉 Kulit gelap @ terbakar ? 👉 Kulit banyak Parut jerawat ? 👉 Kulit berjeragat ? 👉 Kulit banyak bintik2 hitam? 👉 Kulit anggota Badan Gelap ? 👉 Ketiak/ Leher Gelap dan Berdaki ? 👉 Kulit terkena Gigitan Nyamuk ? ----------------------------------- . 📢 WAJIB PAKAI "MAGIC TONER" ‼ . 🌸 COMBINE DENGAN YANKO👍 🌸 Memang kaw-kaw gilerr 😍 🌸 Pakai pun sejuk-sejuk je . 🌸🌸 Diyakini sangat sesuai untuk merawat, membaiki dan mencantikkan kulit mahupun yang telah rosak ! . =============== 🌹HARGA PROMO🌹 =============== . 👉👉 1 botol = RM35. 00(30ml) . Nak Lagi JIMAT ??? ------------------- . 👉👉 set besar = RM48. 00 (60ml) 📢📢 Tahan DUA(2) BULAN 🌷🌷 . ============= 🌹CARA PAKAI 🌹 ============= . 📢📢 Goncang sebelum pakai, sebab toner ada kandungan anti jerawat 😍 . 📢📢 Pakai 2 kali setiap hari sebelum pakai krim yanko (siang@mlm pun bole). Untuk masalah jerawat teruk disarankan pakai siang malam, bila da okay, pakai sehari sekali je... mudah bukan😘 . 💃Kulit bebas bersih tanpa JERAWAT! . ============================ UNTUK ORDER/ PERTANYAAN 📲 www.wasap.my/601125020246 📲 www.wasap.my/601125020246 📲 www.wasap.my/601125020246 ============================ #yanko#yankoskincare#yankooriginal#original#yankooriginaltermurah#yankomurah#yankotaiwan#yankoborong#borong#pembekal#kosmetik#skincare#cantik#halus#gebu#putih#jerawat#jeragat#pigmen#parut#tudung#baju#baby#ibumengandung

MAGIC TONER LOVER 😘 . 📲 www.wasap.my/601125020246/FILIA 📲 www.wasap.my/601125020246/FILIA 📲 www.wasap.my/601125020246/FILIA . 🙍 AWAK MACAM NI KE ? 👀 ===================== . 👉 Jerawat teramat teruk? 👉 Jerawat aktif gilerr ? 👉 Jerawat selalu tumbuh? 👉 Terutama bila period.. 👉 Bila hormon tak stabil.. 👉 Bila banyak fikir @ tekanan.. . Untuk masalah jerawat je ke?? Opss tak.. . 👉 Liang pori-pori terbuka? 👉 Kulit kusam dan tak bermaya? 👉 Kulit sangat berminyak? 👉 Tona kulit tak sekata ? 👉 Kulit gelap @ terbakar ? 👉 Kulit banyak Parut jerawat ? 👉 Kulit berjeragat ? 👉 Kulit banyak bintik2 hitam? 👉 Kulit anggota Badan Gelap ? 👉 Ketiak/ Leher Gelap dan Berdaki ? 👉 Kulit terkena Gigitan Nyamuk ? ----------------------------------- . 📢 WAJIB PAKAI "MAGIC TONER" ‼ . 🌸 COMBINE DENGAN YANKO👍 🌸 Memang kaw-kaw gilerr 😍 🌸 Pakai pun sejuk-sejuk je . 🌸🌸 Diyakini sangat sesuai untuk merawat, membaiki dan mencantikkan kulit mahupun yang telah rosak ! . =============== 🌹HARGA PROMO🌹 =============== . 👉👉 1 botol = RM35. 00(30ml) . Nak Lagi JIMAT ??? ------------------- . 👉👉 set besar = RM48. 00 (60ml) 📢📢 Tahan DUA(2) BULAN 🌷🌷 . ============= 🌹CARA PAKAI 🌹 ============= . 📢📢 Goncang sebelum pakai, sebab toner ada kandungan anti jerawat 😍 . 📢📢 Pakai 2 kali setiap hari sebelum pakai krim yanko (siang@mlm pun bole). Untuk masalah jerawat teruk disarankan pakai siang malam, bila da okay, pakai sehari sekali je... mudah bukan😘 . 💃Kulit bebas bersih tanpa JERAWAT! . ============================ UNTUK ORDER/ PERTANYAAN 📲 www.wasap.my/601125020246 📲 www.wasap.my/601125020246 📲 www.wasap.my/601125020246 ============================ #yanko#yankoskincare#yankooriginal#original#yankooriginaltermurah#yankomurah#yankotaiwan#yankoborong#borong#pembekal#kosmetik#skincare#cantik#halus#gebu#putih#jerawat#jeragat#pigmen#parut#tudung#baju#baby#ibumengandung

MAGIC TONER LOVER 😘 . 📲 www.wasap.my/601125020246/FILIA 📲 www.wasap.my/601125020246/FILIA 📲 www.wasap.my/601125020246/FILIA . 🙍 AWAK MACAM NI KE ? 👀 ===================== . 👉 Jerawat teramat teruk? 👉 Jerawat aktif gilerr ? 👉 Jerawat selalu tumbuh? 👉 Terutama bila period.. 👉 Bila hormon tak stabil.. 👉 Bila banyak fikir @ tekanan.. . Untuk masalah jerawat je ke?? Opss tak.. . 👉 Liang pori-pori terbuka? 👉 Kulit kusam dan tak bermaya? 👉 Kulit sangat berminyak? 👉 Tona kulit tak sekata ? 👉 Kulit gelap @ terbakar ? 👉 Kulit banyak Parut jerawat ? 👉 Kulit berjeragat ? 👉 Kulit banyak bintik2 hitam? 👉 Kulit anggota Badan Gelap ? 👉 Ketiak/ Leher Gelap dan Berdaki ? 👉 Kulit terkena Gigitan Nyamuk ? ----------------------------------- . 📢 WAJIB PAKAI "MAGIC TONER" ‼ . 🌸 COMBINE DENGAN YANKO👍 🌸 Memang kaw-kaw gilerr 😍 🌸 Pakai pun sejuk-sejuk je . 🌸🌸 Diyakini sangat sesuai untuk merawat, membaiki dan mencantikkan kulit mahupun yang telah rosak ! . =============== 🌹HARGA PROMO🌹 =============== . 👉👉 1 botol = RM35. 00(30ml) . Nak Lagi JIMAT ??? ------------------- . 👉👉 set besar = RM48. 00 (60ml) 📢📢 Tahan DUA(2) BULAN 🌷🌷 . ============= 🌹CARA PAKAI 🌹 ============= . 📢📢 Goncang sebelum pakai, sebab toner ada kandungan anti jerawat 😍 . 📢📢 Pakai 2 kali setiap hari sebelum pakai krim yanko (siang@mlm pun bole). Untuk masalah jerawat teruk disarankan pakai siang malam, bila da okay, pakai sehari sekali je... mudah bukan😘 . 💃Kulit bebas bersih tanpa JERAWAT! . ============================ UNTUK ORDER/ PERTANYAAN 📲 www.wasap.my/601125020246 📲 www.wasap.my/601125020246 📲 www.wasap.my/601125020246 ============================ #yanko#yankoskincare#yankooriginal#original#yankooriginaltermurah#yankomurah#yankotaiwan#yankoborong#borong#pembekal#kosmetik#skincare#cantik#halus#gebu#putih#jerawat#jeragat#pigmen#parut#tudung#baju#baby#ibumengandung

SUSU KOLOSTRUM + KURMA (Gabungan susu awal lembu & pati kurma dan Aqumin) PERHATIAN 📢📢‼ 👉 Berikan sekotak susukurma ajaib ini sebagai ikhtiar @ percubaan utk membantu mereka2 yg memerlukan khususnya yg sedang sakit, menderita & terlantar dirumah @ hospital. Mungkin mereka2 ini sedang menanti kehadiran anda. 🥛🥛🥛🥛🥛🥛🥛🥛🥛🥛🥛 👉 Harga pasaran semenanjung RM130 Sabah sarawak RM140 Tapi kalau beli 3 kotak automatik jadi ahli pada harga RM310 Pembelian seterusnya lagi murah. Beli 3 kotak serendah RM200‼ 🥛🥛🥛🥛🥛🥛🥛🥛🥛🥛🥛 🙋Untuk maklumat lanjut @ sebarang pertanyaan sila. Hubungi saya Order sekarang: 👇🏻 https://susudcolzz.wasap.my/ . #dcolzzplus #bazarpaknik #susukurma #sihatcergascantikbertenaga #kolostrumkurmadcolzz #susuajaib #susuviral #susukolostrum #agendiperlukan #stokisdiperlukan #kulitputih #kulitcantik #putihsatubadan #sususihat #naksihat #jomsihat #kencingmanis #ibumengandung #kalsium #kolostrum #dcolzzmalaysia #melaka #muar #tldm #tudm #atm #nurse #jururawat #doktor

BLOUSE PREGGY ASIAH . . RM79 . . Kenapa mommies kena ada BLOUSE PREGGY ASIAH : . 👉Menggunakan material SOFT POLYCREPE dan disarungkan keselesaanya membuat mommies mengukir senyuman . . 👉Ia adalah mesra Wudhu dan mesra BF tau . . 👉Mesra bf,zip melintang dibahagian dada kiri dan kanan baju . . 👉Mesra WUDHU selak sahaja sis tidak perlu zip2 tau . . 👉Poket dibahagian kiri dan kanan baju untuk memudahkan mummy meletakan barang . . 👉5 pilihan warna yang CUN . . 👉Saiz dari S hingga 2XL tau ! . . Jamgan tunggu lelama tau . Sebab BLOUSE PREGGY ASIAH juga adalah LIMITED . Siapa cepat dia yang dapat . Persediaan awal sangat Terbaik uolss 😉 . . . #sayajualbaju #sayajualblouse #sayajualtunic #blousemuslimah #blousemurah #tunicmurah #blouselabuh #tuniclabuh #muslimahfashion #blousetravel #blouseironless #blousemengandung #bajumengandung #blousemenyusu #blousemenyusumurah #blousemenyususelak #ibumengandung #bajumenyususelak #bajumenyusumurah #tunichijau #blousehijau #blousemenyusuhijau #bajuhijau #bajuplain #tunicplain

➡️MAGIC TONER✨✨ . #magictonerbyliana #magictonerstrawberry #filiaglobal . 📲 www.wasap.my/601125020246/FILIA 📲 www.wasap.my/601125020246/FILIA 📲 www.wasap.my/601125020246/FILIA . 🙍 AWAK MACAM NI KE ? 👀 ===================== . 👉 Jerawat teramat teruk? 👉 Jerawat aktif gilerr ? 👉 Jerawat selalu tumbuh? 👉 Terutama bila period.. 👉 Bila hormon tak stabil.. 👉 Bila banyak fikir @ tekanan.. . Untuk masalah jerawat je ke?? Opss tak.. . 👉 Liang pori-pori terbuka? 👉 Kulit kusam dan tak bermaya? 👉 Kulit sangat berminyak? 👉 Tona kulit tak sekata ? 👉 Kulit gelap @ terbakar ? 👉 Kulit banyak Parut jerawat ? 👉 Kulit berjeragat ? 👉 Kulit banyak bintik2 hitam? 👉 Kulit anggota Badan Gelap ? 👉 Ketiak/ Leher Gelap dan Berdaki ? 👉 Kulit terkena Gigitan Nyamuk ? ----------------------------------- . 📢 WAJIB PAKAI "MAGIC TONER" ‼ . 🌸 COMBINE DENGAN YANKO👍 🌸 Memang kaw-kaw gilerr 😍 🌸 Pakai pun sejuk-sejuk je . 🌸🌸 Diyakini sangat sesuai untuk merawat, membaiki dan mencantikkan kulit mahupun yang telah rosak ! . =============== 🌹HARGA PROMO🌹 =============== . 👉👉 1 botol = RM35. 00(30ml) . Nak Lagi JIMAT ??? ------------------- . 👉👉 set besar = RM48. 00 (60ml) 📢📢 Tahan DUA(2) BULAN 🌷🌷 . ============= 🌹CARA PAKAI 🌹 ============= . 📢📢 Goncang sebelum pakai, sebab toner ada kandungan anti jerawat 😍 . 📢📢 Pakai 2 kali setiap hari sebelum pakai krim yanko (siang@mlm pun bole). Untuk masalah jerawat teruk disarankan pakai siang malam, bila da okay, pakai sehari sekali je... mudah bukan😘 . 💃Kulit bebas bersih tanpa JERAWAT! . ============================ UNTUK ORDER/ PERTANYAAN 📲 www.wasap.my/601125020246 📲 www.wasap.my/601125020246 📲 www.wasap.my/601125020246 ============================ #yanko#yankoskincare#yankooriginal#original#yankooriginaltermurah#yankomurah#yankotaiwan#yankoborong#borong#pembekal#kosmetik#skincare#cantik#halus#gebu#putih#jerawat#jeragat#pigmen#parut#tudung#baju#baby#ibumengandung

Tali halus/Free size 🌸Harga murah 🌸High Quality 🌸Tak nipis/tak jarang & sangat selesa 🌸TAk payah iron 🌸preggy mummy boleh pakai 🌹cotton crape 🌹Free size = fit xs till small XL #dressmengandung#longdress# #noiron#preggymummy#ibumengandung# #dressjalan#bridesmaids#dressraya#dresscantik#dresspluzsize#dresslawo

➡️MAGIC TONER✨✨ . #magictonerbyliana #magictonerstrawberry #filiaglobal . 📲 www.wasap.my/601125020246/FILIA 📲 www.wasap.my/601125020246/FILIA 📲 www.wasap.my/601125020246/FILIA . 🙍 AWAK MACAM NI KE ? 👀 ===================== . 👉 Jerawat teramat teruk? 👉 Jerawat aktif gilerr ? 👉 Jerawat selalu tumbuh? 👉 Terutama bila period.. 👉 Bila hormon tak stabil.. 👉 Bila banyak fikir @ tekanan.. . Untuk masalah jerawat je ke?? Opss tak.. . 👉 Liang pori-pori terbuka? 👉 Kulit kusam dan tak bermaya? 👉 Kulit sangat berminyak? 👉 Tona kulit tak sekata ? 👉 Kulit gelap @ terbakar ? 👉 Kulit banyak Parut jerawat ? 👉 Kulit berjeragat ? 👉 Kulit banyak bintik2 hitam? 👉 Kulit anggota Badan Gelap ? 👉 Ketiak/ Leher Gelap dan Berdaki ? 👉 Kulit terkena Gigitan Nyamuk ? ----------------------------------- . 📢 WAJIB PAKAI "MAGIC TONER" ‼ . 🌸 COMBINE DENGAN YANKO👍 🌸 Memang kaw-kaw gilerr 😍 🌸 Pakai pun sejuk-sejuk je . 🌸🌸 Diyakini sangat sesuai untuk merawat, membaiki dan mencantikkan kulit mahupun yang telah rosak ! . =============== 🌹HARGA PROMO🌹 =============== . 👉👉 1 botol = RM35. 00(30ml) . Nak Lagi JIMAT ??? ------------------- . 👉👉 set besar = RM48. 00 (60ml) 📢📢 Tahan DUA(2) BULAN 🌷🌷 . ============= 🌹CARA PAKAI 🌹 ============= . 📢📢 Goncang sebelum pakai, sebab toner ada kandungan anti jerawat 😍 . 📢📢 Pakai 2 kali setiap hari sebelum pakai krim yanko (siang@mlm pun bole). Untuk masalah jerawat teruk disarankan pakai siang malam, bila da okay, pakai sehari sekali je... mudah bukan😘 . 💃Kulit bebas bersih tanpa JERAWAT! . ============================ UNTUK ORDER/ PERTANYAAN 📲 www.wasap.my/601125020246 📲 www.wasap.my/601125020246 📲 www.wasap.my/601125020246 ============================ #yanko#yankoskincare#yankooriginal#original#yankooriginaltermurah#yankomurah#yankotaiwan#yankoborong#borong#pembekal#kosmetik#skincare#cantik#halus#gebu#putih#jerawat#jeragat#pigmen#parut#tudung#baju#baby#ibumengandung

Alhamdulillah another testimonial from lovely customers. . Tamargo adalah gabungan 6 makanan Sunnah + Probiotik. . ❤️Kurma ❤️Susu kambing ❤️Habatusauda ❤️Buah Tin ❤️Kismis ❤️Madu ✅Probiotik . 100% bahan organik dan tiada gula tambahan. Diluluskan KKM dan diiktiraf Halal oleh Jakim 😘 Mai la cuba. #zabeaulegacy #habbatussauda #kidsfood #makanantambahan #tabletkurma #energybooster #kurma #banyakkansusuibu #hidupsihat #ibumengandung #probiotik #jaundice #brainbooster #susukambing #halal #tanpabahankimia #sedap #kunyah #bazaarpaknil #tambahsusu #tambahtenaga #kanakkanak #tambahsusuibu #tambahsusu #tamargo #kurmaajwa #pengedardiperlukan #pekatkansusuibu #elaksembelit

Tali halus/Free size 🌸Harga murah 🌸High Quality 🌸Tak nipis/tak jarang & sangat selesa 🌸TAk payah iron 🌸preggy mummy boleh pakai 🌹cotton crape 🌹Free size = fit xs till small XL #dressmengandung#longdress# #noiron#preggymummy#ibumengandung# #dressjalan#bridesmaids#dressraya#dresscantik#dresspluzsize#dresslawo

Tali halus/Free size 🌸Harga murah 🌸High Quality 🌸Tak nipis/tak jarang & sangat selesa 🌸TAk payah iron 🌸preggy mummy boleh pakai 🌹cotton crape 🌹Free size = fit xs till small XL #dressmengandung#longdress# #noiron#preggymummy#ibumengandung# #dressjalan#bridesmaids#dressraya#dresscantik#dresspluzsize#dresslawo

Tali halus/Free size 🌸Harga murah 🌸High Quality 🌸Tak nipis/tak jarang & sangat selesa 🌸TAk payah iron 🌸preggy mummy boleh pakai 🌹cotton crape 🌹Free size = fit xs till small XL #dressmengandung#longdress# #noiron#preggymummy#ibumengandung# #dressjalan#bridesmaids#dressraya#dresscantik#dresspluzsize#dresslawo

Tali halus/Free size 🌸Harga murah 🌸High Quality 🌸Tak nipis/tak jarang & sangat selesa 🌸TAk payah iron 🌸preggy mummy boleh pakai 🌹cotton crape 🌹Free size = fit xs till small XL #dressmengandung#longdress# #noiron#preggymummy#ibumengandung# #dressjalan#bridesmaids#dressraya#dresscantik#dresspluzsize#dresslawo

Tali halus/Free size 🌸Harga murah 🌸High Quality 🌸Tak nipis/tak jarang & sangat selesa 🌸TAk payah iron 🌸preggy mummy boleh pakai 🌹cotton crape 🌹Free size = fit xs till small XL #dressmengandung#longdress# #noiron#preggymummy#ibumengandung# #dressjalan#bridesmaids#dressraya#dresscantik#dresspluzsize#dresslawo

"Seronoknya makan oste sebelum tidur. Pagi esoknya mesti lancar membuang. Terasa ringan badan!" . . Tahu tak selain tak cukup air, sembelit juga berpunca dari tak cukup magnesium? Sebab tu banyak testimoni customer dapat melancarkan pembuangan selepas makan ostematrix ni. Saya sendiri pun dalam pantamg tak pernah kena sembelit sebab memang makan ostematrix tak pernah skip! . Jom hapuskan sembelit dari hidup kita! Link wasap di bio @vitatiqa . #shakleemurah  #shakleemalaysia  #shakleedistributor #shakleeeffect #shakleepromo  #shakleepromotion #sethamil #senggugut #ibumenyusu #milkbooster #espshaklee #sembelit #kalsium #lenguh #shakleesgbuloh #ostematrix #sembelit #ibuhamil #ostematrixshaklee #shakleesetiaalam #shakleesetiaalam #ibumengandung #sakitpinggang #sakitbadan #sakitlutut #sakitsendi #tulangkuat #sembelit #sembelitdalampantang #ubatsembelit