#igshopmalaysia

2,974,912 posts tagged with #igshopmalaysia

Photos and Videos about #igshopmalaysia

Terlajak putih kateko, alhamdulillah mujur ada #mixberry 😘💖 Happy naw naw ! Best nya 🥰😍 . Putih melepak kateko ambik #mixberry best nya ! Takpayah nak cucuk tang sana cucuk tang sini 😂💖 Qis cerita benda paling simple je tinggal kemam & u terpaksa putih 🔥❤️ . Tunggu apa lagi ? Takkan tengok je ? Ramai dah grab sampai kena restock everyday tau 😍💖 Alhamdulillah thank you ! So siapa belum dapatkan lagi or nak jana income boleh whatsapp +6011-11180105🛒🍑 . #mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #tipsputih #putih #teamqis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #tipsputih #putih #supplement #whiteningsupplement

Nak putih melepak tanpa sebarang cela yang tinggal jom ambik mixberry powder ni 🍇 Celah celah yang hitam, tumit kaki, buku lali yang hitam berkerak tu pun boleh putih ok ! 😘😘 - Nak ambik mixberry powder ni senang je tinggal ambik dua sudu pagi & malam je. Kemam je uolsss 😘❤️ 3 Hari uolss boleh nampak perubahan yang meletopzz ok ! . Siapa nak meletop ?!!! Lelaki perempuan boleh consume ok😘 Whatsapp cepat +6011-11180105💓 . #mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #tipsputih #putih #teamqis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #tipsputih #putih #supplement #whiteningsupplement

KESAN PENCERAHAN 3X GANDA 📌 . ALL IN 1 BENEFITS 💕 . Supplement pemutih seluruh tubuh , our hot item Mixberry . Khusus untuk: ❤️ Selesaikan masalah jerawat & jeragat ❤️ Cerahkan kulit seluruh tubuh ❤️ Pudarkan parut bekas jerawat & hilangkan parut berlubang ❤️ Maintain berat badan ❤️ Kulit lebih anjal & awet muda ❤️ Menghalang pertumbuhan jerawat & jeragat baru ❤️ Mengecilkan pori2 . . Sebotol gemok ni tahan 2 ke 3 bulan penggunaan. Memang jimat sangat. Rasa masam manissss mixberry 😋 Yang nak order, boleh terus klik link di profile tanpa perlu save number." . #mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #tipsputih #putih #teamqis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #tipsputih #putih #supplement #whiteningsupplement

KESAN PENCERAHAN 3X GANDA 📌 . ALL IN 1 BENEFITS 💕 . Supplement pemutih seluruh tubuh , our hot item Mixberry . Khusus untuk: ❤️ Selesaikan masalah jerawat & jeragat ❤️ Cerahkan kulit seluruh tubuh ❤️ Pudarkan parut bekas jerawat & hilangkan parut berlubang ❤️ Maintain berat badan ❤️ Kulit lebih anjal & awet muda ❤️ Menghalang pertumbuhan jerawat & jeragat baru ❤️ Mengecilkan pori2 . . Sebotol gemok ni tahan 2 ke 3 bulan penggunaan. Memang jimat sangat. Rasa masam manissss mixberry 😋 Yang nak order, boleh terus klik link di profile tanpa perlu save number." . #mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #tipsputih #putih #teamqis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #tipsputih #putih #supplement #whiteningsupplement

PANAS!🔥🔥🔥🔥 Item : ZOOM AIR X BLACK WHITE Price : RM75 SM / RM80 SS Size : 41 - 45 (Euro) #kasutmurah #kasutmurahmurah #sneakermurah #sandalmurah #murahmurah #sayajualmurah #bazaarpaknil #bazarpaknil #igshopmalaysia #viral #lawakmalaysia #barangmurah #promo #kasutmalaysia

Sekarang nak putih dengan selamat senang je, takpayah nak keluar duit beribu ribu 💸💰 . Tengok kawan awak tu makin lama makin putih tapi dia hat banyak duit, kita ni brainstorm macam mana la uolss boleh jugak putih kan kulit tanpa keluar beribu ribu, so ni la hasil dia 💖💯 . Bestnya 👏 Alhamdulillah so far 99% consumer kita puas hati dengan #mixberry ni💯💖 alhamdulillah, permintaan pun makin lama makin tinggi. So tunggu apa lagi ? 🛒 . Cepat la jom dapatkan sekarang mixberry by @qisminashoppe ni💝✖️🔛✖️ ? whatsapp +6011-11180105🎉👏 . #mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #tipsputih #putih #teamqis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #tipsputih #putih #supplement #whiteningsupplement

Uolss tengok la sendiri betapa best nya consume #mixberry ni alhamdulillah jerawat slowly pergi & dah boleh bernafas lega dah 🍑😘 . Dah dah, jangan risau dengan pimple lagi. Insha allah setiap masalah ada jalan penyelesaian tau 🍇💯 So tunggu apa lagi ? Jangan tunggu lama lama 🥰 . Nak kahwin tahun ni ? No problem ! Jom grab satu buat stock😘 Whatsapp +6011-11180105🍑🛒 . #mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #tipsputih #putih #teamqis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #tipsputih #putih #supplement #whiteningsupplement

Uolss tengok la sendiri betapa best nya consume #mixberry ni alhamdulillah jerawat slowly pergi & dah boleh bernafas lega dah 🍑😘 . Dah dah, jangan risau dengan pimple lagi. Insha allah setiap masalah ada jalan penyelesaian tau 🍇💯 So tunggu apa lagi ? Jangan tunggu lama lama 🥰 . Nak kahwin tahun ni ? No problem ! Jom grab satu buat stock😘 Whatsapp +6011-11180105🍑🛒 . #mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #tipsputih #putih #teamqis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #tipsputih #putih #supplement #whiteningsupplement

Bayangkan, uolss balik kampung then sedara mara tegur buat plastik surgery ke ni putih melepak macam barbie, muka makin comei 💖😘 confirm la happy kan 🎉 . Pening kepala ? Mana nak cari duit beribu nak cucuk kasi putih satu badan 😭 #mixberry kan ada penyelesaian semua masalah anda 💯🔥 Kulit kusam ? nak kawin next month ? . Toksah risau, jangan nangis ! Insha allah semua masalah ada jalan penyelesaian ok 🥰😍 Whatsapp qis cepat +6011-11180105🛒🍑 Cepat cepat sebab stock laju sangat habis tau 💯 . #mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #tipsputih #putih #teamqis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #tipsputih #putih #supplement #whiteningsupplement

READY STOCK . . ➡️LIMITED STOCK YA, LAMBAT HABIS ❗️❗️ ➡️SLIDE FOR MORE PHOTOS . ➡️LAMBAT HABIS TAU ❗️❗️ . . ➡️UNTUK ORDER ❓❓ Https://wa.me/60163405064?text=Nak_Bag(boleh klik link di bio) . . #sayajualbegtangan #instashopmalaysia #instafamous #pursemurah #handbagcantik #bags #koreanfashionbag #slingbagmurah #slingbag #totebagmurah #totebag #handbagmalaysiamurah #begtanganmurah #baggredmurah #syjualhandbagmurah #hantarankahwin #bagmalaysiamurah #shoulderbag #sethandbagmurah #ctdk #backpack #sayajualmurah #bazaarpaknil #pemboronghandbagmurah #baggred3aaa #bagsupera #igshopmalaysia

READY STOCK . . ➡️LIMITED STOCK YA, LAMBAT HABIS ❗️❗️ ➡️SLIDE FOR MORE PHOTOS . ➡️LAMBAT HABIS TAU ❗️❗️ . . ➡️UNTUK ORDER ❓❓ Https://wa.me/60163405064?text=Nak_Bag(boleh klik link di bio) . . #sayajualbegtangan #instashopmalaysia #instafamous #pursemurah #handbagcantik #bags #koreanfashionbag #slingbagmurah #slingbag #totebagmurah #totebag #handbagmalaysiamurah #begtanganmurah #baggredmurah #syjualhandbagmurah #hantarankahwin #bagmalaysiamurah #shoulderbag #sethandbagmurah #ctdk #backpack #sayajualmurah #bazaarpaknil #pemboronghandbagmurah #baggred3aaa #bagsupera #igshopmalaysia

READY STOCK . . ➡️LIMITED STOCK YA, LAMBAT HABIS ❗️❗️ ➡️SLIDE FOR MORE PHOTOS . ➡️LAMBAT HABIS TAU ❗️❗️ . . ➡️UNTUK ORDER ❓❓ Https://wa.me/60163405064?text=Nak_Bag(boleh klik link di bio) . . #sayajualbegtangan #instashopmalaysia #instafamous #pursemurah #handbagcantik #bags #koreanfashionbag #slingbagmurah #slingbag #totebagmurah #totebag #handbagmalaysiamurah #begtanganmurah #baggredmurah #syjualhandbagmurah #hantarankahwin #bagmalaysiamurah #shoulderbag #sethandbagmurah #ctdk #backpack #sayajualmurah #bazaarpaknil #pemboronghandbagmurah #baggred3aaa #bagsupera #igshopmalaysia

@calsium03.my Salam Guys, Pesanan" Nak Sado pun kena ke gymm dan sakit2 dahulu, so kalau dah umur melebihi 17 nak tinggi workout sangat penting ya" kami disini ingin membantu bukan hanya mahu menjual. ••Tips dan Cara Untuk Tambah Tinggi >> 1)Tidur harus cukup sampai 8-10jam sehari dan tidur awal kerana waktu tidur Kelenjar Hormon Tumbesaran terjadi.kurangnya tidur membuat kan proses itu tiada. 2)Elakkan merokok dan minuman keras 3)Olahraga membantu untuk menambah tinggi lebih cepat 4)Onani membuatkan badan menjadi terbantut 5)Kurangkan makan/minum junk food dan terlalu berminyak. Kenapa senyum sampai ketelinga tu? Macam baru lepas jumpa lelaki idaman je.... 💖💖❤️ ✔️ sesuai untuk lelaki dan wanita ✔️ peluang pekerjaan lebih banyak ✔️ peluang mendapat wanita idaman ✔️ lebih berkeyakinan diri ✔️ tiada kesan sampingan kerana hanya susu semulajadi ✔️ banyak testimoni yg dh berjaya Jangan Pernah Putus Asa ! >•Kenapa ramai orang gagal menambah tinggi badan? Ada yang sudah mencuba minum suplemen ini itu, vitamin ini itu, obat ini itu, sandal peninggi badan ini itu, namun hasilnya Tiada.Sekarang pertanyaannya, kenapa begitu??? >•Untuk menjawab itu semua kami akan beri sebuah sudut pandang yang jarang dipikirkan orang .Kebanyakan customer membeli produk dengan menggunakan emosi.Bukankah Allah swt menganjurkan kita menggunakan akal untuk berpikir? >•Kenapa cara-cara diatas GAGAL membuat tinggi badan Anda bertambah? Karena proses menambah tinggi badan adalah proses tulang dan otot yang didapat dengan latihan terus menerus, bukan proses oral dan perut yang didapat secara instant. So seperti kami Highlight sebelum ini "NAK SADO PUN HARUS WORKOUT DAN MINUM SUSU SADO,BEGITU JUGA NAK TINGGI, HARUS WORKOUT STRECHING DAN WAJIB SUPPLEMENT HEIGHT CALSIUM & ZINC" barulah menjadi ya tuan tuan! >• CARA Nak ORDER Untuk fast respon dan harga PROMOSI taip kod <NAK> terus wasap #kakibola #kamiteammalaysia #igreviewmurah #sayajualonline #malaysiapower #sayajualmurah #teammalaysia #paidreviewmalaysia #ligamalaysia #futsal #kakifutsal #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshopmalaysia #igshopmalaysia #kitasamahero #meletop

@calsium03.my Salam Guys, Pesanan" Nak Sado pun kena ke gymm dan sakit2 dahulu, so kalau dah umur melebihi 17 nak tinggi workout sangat penting ya" kami disini ingin membantu bukan hanya mahu menjual. ••Tips dan Cara Untuk Tambah Tinggi >> 1)Tidur harus cukup sampai 8-10jam sehari dan tidur awal kerana waktu tidur Kelenjar Hormon Tumbesaran terjadi.kurangnya tidur membuat kan proses itu tiada. 2)Elakkan merokok dan minuman keras 3)Olahraga membantu untuk menambah tinggi lebih cepat 4)Onani membuatkan badan menjadi terbantut 5)Kurangkan makan/minum junk food dan terlalu berminyak. Kenapa senyum sampai ketelinga tu? Macam baru lepas jumpa lelaki idaman je.... 💖💖❤️ ✔️ sesuai untuk lelaki dan wanita ✔️ peluang pekerjaan lebih banyak ✔️ peluang mendapat wanita idaman ✔️ lebih berkeyakinan diri ✔️ tiada kesan sampingan kerana hanya susu semulajadi ✔️ banyak testimoni yg dh berjaya Jangan Pernah Putus Asa ! >•Kenapa ramai orang gagal menambah tinggi badan? Ada yang sudah mencuba minum suplemen ini itu, vitamin ini itu, obat ini itu, sandal peninggi badan ini itu, namun hasilnya Tiada.Sekarang pertanyaannya, kenapa begitu??? >•Untuk menjawab itu semua kami akan beri sebuah sudut pandang yang jarang dipikirkan orang .Kebanyakan customer membeli produk dengan menggunakan emosi.Bukankah Allah swt menganjurkan kita menggunakan akal untuk berpikir? >•Kenapa cara-cara diatas GAGAL membuat tinggi badan Anda bertambah? Karena proses menambah tinggi badan adalah proses tulang dan otot yang didapat dengan latihan terus menerus, bukan proses oral dan perut yang didapat secara instant. So seperti kami Highlight sebelum ini "NAK SADO PUN HARUS WORKOUT DAN MINUM SUSU SADO,BEGITU JUGA NAK TINGGI, HARUS WORKOUT STRECHING DAN WAJIB SUPPLEMENT HEIGHT CALSIUM & ZINC" barulah menjadi ya tuan tuan! >• CARA Nak ORDER Untuk fast respon dan harga PROMOSI taip kod <NAK> terus wasap #kakibola #kamiteammalaysia #igreviewmurah #sayajualonline #malaysiapower #sayajualmurah #teammalaysia #paidreviewmalaysia #ligamalaysia #futsal #kakifutsal #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshopmalaysia #igshopmalaysia #kitasamahero #meletop

_ Design : Mimi Brand : Barbie Eyesland #barbieeyeslandbyvdlenses Color : Choco Size : 14.2mm Price : RM35 SM / RM40 SS . Promotion Price 💕 . 1 PAIR RM 35 SM + FREE 1 CASE 2 PAIRS RM 60 SM + FREE 2 CASE 3 PAIRS RM 90 SM + FREE 3 CASE . Details 💕 FREE POSTAGE FOR SM 💕 FREE LENS CASE 💕 ADD RM5 FOR SS 💕 Plano 0.00 - 8.00 ( 0.50 steps ) 💕 Tempoh penggunaan 3-6 bulan 💕 100% GMP 💕 100% original 💕 100% made in Korea . How to order : Lens / Color / Power Ex : Veil Brown 0.00 / 0.00 . Sila contact admin untuk order/pertanyaan 👉 018-2640935 ( Mas ) . #kedaionline #contactlensmurah #sayajuallens #assalamualaikum #instafamous  #baazarpaknilmurah#lenscantik #lenskoreamurah #ajimaura #lensmurahmalaysia #alhaalfalens #luxurybabelens #igshopmalaysia #instashop  #contactlensmalaysia #lensmurah #hydrocorlens #eyemuselens #disneylens #candylicious #muabellaz #disneylensmurah #barbielens #instafamous #trustedseller #pureroselens #wawalens #luxurylens

_ Design : Mimi Brand : Barbie Eyesland #barbieeyeslandbyvdlenses Color : Nude Size : 14.2mm Price : RM35 SM / RM40 SS . Promotion Price 💕 . 1 PAIR RM 35 SM + FREE 1 CASE 2 PAIRS RM 60 SM + FREE 2 CASE 3 PAIRS RM 90 SM + FREE 3 CASE . Details 💕 FREE POSTAGE FOR SM 💕 FREE LENS CASE 💕 ADD RM5 FOR SS 💕 Plano 0.00 - 8.00 ( 0.50 steps ) 💕 Tempoh penggunaan 3-6 bulan 💕 100% GMP 💕 100% original 💕 100% made in Korea . How to order : Lens / Color / Power Ex : Veil Brown 0.00 / 0.00 . Sila contact admin untuk order/pertanyaan 👉 018-2640935 ( Mas ) . #kedaionline #contactlensmurah #sayajuallens #assalamualaikum #instafamous  #baazarpaknilmurah#lenscantik #lenskoreamurah #ajimaura #lensmurahmalaysia #alhaalfalens #luxurybabelens #igshopmalaysia #instashop  #contactlensmalaysia #lensmurah #hydrocorlens #eyemuselens #disneylens #candylicious #muabellaz #disneylensmurah #barbielens #instafamous #trustedseller #pureroselens #wawalens #luxurylens

_ Design : Mimi Brand : Barbie Eyesland #barbieeyeslandbyvdlenses Color : Violet Size : 14.2mm Price : RM35 SM / RM40 SS . Promotion Price 💕 . 1 PAIR RM 35 SM + FREE 1 CASE 2 PAIRS RM 60 SM + FREE 2 CASE 3 PAIRS RM 90 SM + FREE 3 CASE . Details 💕 FREE POSTAGE FOR SM 💕 FREE LENS CASE 💕 ADD RM5 FOR SS 💕 Plano 0.00 - 8.00 ( 0.50 steps ) 💕 Tempoh penggunaan 3-6 bulan 💕 100% GMP 💕 100% original 💕 100% made in Korea . How to order : Lens / Color / Power Ex : Veil Brown 0.00 / 0.00 . Sila contact admin untuk order/pertanyaan 👉 018-2640935 ( Mas ) . #kedaionline #contactlensmurah #sayajuallens #assalamualaikum #instafamous  #baazarpaknilmurah#lenscantik #lenskoreamurah #ajimaura #lensmurahmalaysia #alhaalfalens #luxurybabelens #igshopmalaysia #instashop  #contactlensmalaysia #lensmurah #hydrocorlens #eyemuselens #disneylens #candylicious #muabellaz #disneylensmurah #barbielens #instafamous #trustedseller #pureroselens #wawalens #luxurylens

Korang yang dah consume #mixberrypowder ni confirm addicted sebabnya serbuk mixberry perisa buahan mix berries sedap kemam gitu je ❤️ - Dala berkesan memang rugi sangat tak cuba ! Bukan kita propa, feedback dah banyak sangat tau 🙆🏻‍♀️ . . Sesiape yang ada masalah kulit kusam tak berseri , tona tak sekata dari sekarang mesti cuba supplemen beauty secret mixberry selamat untuk diconsume , ada kelulusan SIRIM , MESTI 💞 . WHATSAPP SIS 011-11180105 . #mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #tipsputih #putih #teamqis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #tipsputih #putih #supplement #whiteningsupplement

_ Design : Mimi Brand : Barbie Eyesland #barbieeyeslandbyvdlenses Color : Olive Size : 14.2mm Price : RM35 SM / RM40 SS . Promotion Price 💕 . 1 PAIR RM 35 SM + FREE 1 CASE 2 PAIRS RM 60 SM + FREE 2 CASE 3 PAIRS RM 90 SM + FREE 3 CASE . Details 💕 FREE POSTAGE FOR SM 💕 FREE LENS CASE 💕 ADD RM5 FOR SS 💕 Plano 0.00 - 8.00 ( 0.50 steps ) 💕 Tempoh penggunaan 3-6 bulan 💕 100% GMP 💕 100% original 💕 100% made in Korea . How to order : Lens / Color / Power Ex : Veil Brown 0.00 / 0.00 . Sila contact admin untuk order/pertanyaan 👉 018-2640935 ( Mas ) . #kedaionline #contactlensmurah #sayajuallens #assalamualaikum #instafamous  #baazarpaknilmurah#lenscantik #lenskoreamurah #ajimaura #lensmurahmalaysia #alhaalfalens #luxurybabelens #igshopmalaysia #instashop  #contactlensmalaysia #lensmurah #hydrocorlens #eyemuselens #disneylens #candylicious #muabellaz #disneylensmurah #barbielens #instafamous #trustedseller #pureroselens #wawalens #luxurylens

_ Design : Erica Brand : Barbie Eyesland #barbieeyeslandbyvdlenses Color : Brown Size : 16mm Price : RM35 SM / RM40 SS . Promotion Price 💕 . 1 PAIR RM 35 SM + FREE 1 CASE 2 PAIRS RM 60 SM + FREE 2 CASE 3 PAIRS RM 90 SM + FREE 3 CASE . Details 💕 FREE POSTAGE FOR SM 💕 FREE LENS CASE 💕 ADD RM5 FOR SS 💕 Plano 0.00 - 8.00 ( 0.50 steps ) 💕 Tempoh penggunaan 3-6 bulan 💕 100% GMP 💕 100% original 💕 100% made in Korea . How to order : Lens / Color / Power Ex : Veil Brown 0.00 / 0.00 . Sila contact admin untuk order/pertanyaan 👉 018-2640935 ( Mas ) . #kedaionline #contactlensmurah #sayajuallens #assalamualaikum #instafamous  #baazarpaknilmurah#lenscantik #lenskoreamurah #ajimaura #lensmurahmalaysia #alhaalfalens #luxurybabelens #igshopmalaysia #instashop  #contactlensmalaysia #lensmurah #hydrocorlens #eyemuselens #disneylens #candylicious #muabellaz #disneylensmurah #barbielens #instafamous #trustedseller #pureroselens #wawalens #luxurylens

_ Design : Erica Brand : Barbie Eyesland #barbieeyeslandbyvdlenses Color : Green Size : 16mm Price : RM35 SM / RM40 SS . Promotion Price 💕 . 1 PAIR RM 35 SM + FREE 1 CASE 2 PAIRS RM 60 SM + FREE 2 CASE 3 PAIRS RM 90 SM + FREE 3 CASE . Details 💕 FREE POSTAGE FOR SM 💕 FREE LENS CASE 💕 ADD RM5 FOR SS 💕 Plano 0.00 - 8.00 ( 0.50 steps ) 💕 Tempoh penggunaan 3-6 bulan 💕 100% GMP 💕 100% original 💕 100% made in Korea . How to order : Lens / Color / Power Ex : Veil Brown 0.00 / 0.00 . Sila contact admin untuk order/pertanyaan 👉 018-2640935 ( Mas ) . #kedaionline #contactlensmurah #sayajuallens #assalamualaikum #instafamous  #baazarpaknilmurah#lenscantik #lenskoreamurah #ajimaura #lensmurahmalaysia #alhaalfalens #luxurybabelens #igshopmalaysia #instashop  #contactlensmalaysia #lensmurah #hydrocorlens #eyemuselens #disneylens #candylicious #muabellaz #disneylensmurah #barbielens #instafamous #trustedseller #pureroselens #wawalens #luxurylens

_ Design : Erica Brand : Barbie Eyesland #barbieeyeslandbyvdlenses Color : Gray Size : 16mm Price : RM35 SM / RM40 SS . Promotion Price 💕 . 1 PAIR RM 35 SM + FREE 1 CASE 2 PAIRS RM 60 SM + FREE 2 CASE 3 PAIRS RM 90 SM + FREE 3 CASE . Details 💕 FREE POSTAGE FOR SM 💕 FREE LENS CASE 💕 ADD RM5 FOR SS 💕 Plano 0.00 - 8.00 ( 0.50 steps ) 💕 Tempoh penggunaan 3-6 bulan 💕 100% GMP 💕 100% original 💕 100% made in Korea . How to order : Lens / Color / Power Ex : Veil Brown 0.00 / 0.00 . Sila contact admin untuk order/pertanyaan 👉 018-2640935 ( Mas ) . #kedaionline #contactlensmurah #sayajuallens #assalamualaikum #instafamous  #baazarpaknilmurah#lenscantik #lenskoreamurah #ajimaura #lensmurahmalaysia #alhaalfalens #luxurybabelens #igshopmalaysia #instashop  #contactlensmalaysia #lensmurah #hydrocorlens #eyemuselens #disneylens #candylicious #muabellaz #disneylensmurah #barbielens #instafamous #trustedseller #pureroselens #wawalens #luxurylens

_ Design : Dolly Brand : Barbie Eyesland #barbieeyeslandbyvdlenses Color : Brown Size : 14.5mm Price : RM35 SM / RM40 SS . Promotion Price 💕 . 1 PAIR RM 35 SM + FREE 1 CASE 2 PAIRS RM 60 SM + FREE 2 CASE 3 PAIRS RM 90 SM + FREE 3 CASE . Details 💕 FREE POSTAGE FOR SM 💕 FREE LENS CASE 💕 ADD RM5 FOR SS 💕 Plano 0.00 - 8.00 ( 0.50 steps ) 💕 Tempoh penggunaan 3-6 bulan 💕 100% GMP 💕 100% original 💕 100% made in Korea . How to order : Lens / Color / Power Ex : Veil Brown 0.00 / 0.00 . Sila contact admin untuk order/pertanyaan 👉 018-2640935 ( Mas ) . #kedaionline #contactlensmurah #sayajuallens #assalamualaikum #instafamous  #baazarpaknilmurah#lenscantik #lenskoreamurah #ajimaura #lensmurahmalaysia #alhaalfalens #luxurybabelens #igshopmalaysia #instashop  #contactlensmalaysia #lensmurah #hydrocorlens #eyemuselens #disneylens #candylicious #muabellaz #disneylensmurah #barbielens #instafamous #trustedseller #pureroselens #wawalens #luxurylens

_ Design : Dolly Brand : Barbie Eyesland #barbieeyeslandbyvdlenses Color : Olive Size : 14.5mm Price : RM35 SM / RM40 SS . Promotion Price 💕 . 1 PAIR RM 35 SM + FREE 1 CASE 2 PAIRS RM 60 SM + FREE 2 CASE 3 PAIRS RM 90 SM + FREE 3 CASE . Details 💕 FREE POSTAGE FOR SM 💕 FREE LENS CASE 💕 ADD RM5 FOR SS 💕 Plano 0.00 - 8.00 ( 0.50 steps ) 💕 Tempoh penggunaan 3-6 bulan 💕 100% GMP 💕 100% original 💕 100% made in Korea . How to order : Lens / Color / Power Ex : Veil Brown 0.00 / 0.00 . Sila contact admin untuk order/pertanyaan 👉 018-2640935 ( Mas ) . #kedaionline #contactlensmurah #sayajuallens #assalamualaikum #instafamous  #baazarpaknilmurah#lenscantik #lenskoreamurah #ajimaura #lensmurahmalaysia #alhaalfalens #luxurybabelens #igshopmalaysia #instashop  #contactlensmalaysia #lensmurah #hydrocorlens #eyemuselens #disneylens #candylicious #muabellaz #disneylensmurah #barbielens #instafamous #trustedseller #pureroselens #wawalens #luxurylens

LE CREUSET Signature Cast Iron 18cm Round Casserole in Rosemary. Made in France. > >>RM730, deposit RM230. Balance up to 3x payment. ETA Jan2020. > >>Add actual cost for postal/courier delivery to Semenanjung or Sabah/Sarawak (normal parcel delivery or POSLAJU/Courier delivery avalable). Self-collection in KL recommended. > >>To order or more info send DM thru our @misurastyleuk Instagram page, private message (pm) thru our MISURA STYLE UK facebook page, e-mail misurastyleuk@gmail.com or whatsapp us at +60192778188. > >>For a selection of Le Creuset items on sale, please visit our LE CREUSET Album on our facebook page. If the items u are looking for is not there, please give us a reference and we will source and quote best price for u..😉 > #misurastyleuk #barangdapur #barangdapurmurah #baranguk #barangukmurah #instaniaga #igshopmalaysia #kamijual #kamijualmurah #kamijuallecreuset #onlineshopmalaysia #onlineshoppingmalaysia #saleuk #sayajual #sayajualmurah #sayajuallecreuset #shoppinguk #shoppinglondon #lecreusetloversmalaysia #peminatlecreuset #peminatlecreusetmalaysia

Free Size A Line Elastic Maxi Skirt RM25 ONLY!!! Colors: Black, Blue, Grey , Brown Your savoir faire will be highlighted as you wear this long skirt. Made of premium quality polyester blend, this top is highly comfortable and a perfect pick of the season. This beautiful creation will give you a trendy look when clubbed with a pair of heels or sandals. - Polyblend - Maxi Length - Elastic Waistband - No Side Pocket - A line cutting #alinedress #salemalaysia #sale #murahmurah #murah #dressmalaysia #muslimah #muslimahfashion #malaysiashoppingonline #malaysiashop #igshop #igshopmalaysia #igshoponline #fashionmalaysia #elasticwaistband #malaysian #dressforsale #maxiskirt #skirtmalaysia #skirtmalaysiamurah

🔥Dope or Nope❌? Get your favorite t-shirt design with affordable price for only RM40 including postage. Check out your favorite design on the page. Cop in time before we sold out.***Free gift with every purchase***Size available XS-XXXL🚨DM or click the link at bio to order now!!!#spacemonkey #online #onlineshop #onlineshopping #shopping #streetwear #streetclothing #streetfashion #mensfashion #mensstyle #mens #swag #igshop #igshopmalaysia #sayajualtshirt #tshirtmurah #tshirtviral  #viral #tshirtprinting #printingtshirt

LE CREUSET Signature Cast Iron 18cm Round Casserole in Cerise, Ultra Violet, Marine or Volcanic. Made in France. > >>RM730, deposit RM230. Balance up to 3x payment. ETA Jan2020. > >>Add actual cost for postal/courier delivery to Semenanjung or Sabah/Sarawak (normal parcel delivery or POSLAJU/Courier delivery avalable). Self-collection in KL recommended. > >>To order or more info send DM thru our @misurastyleuk Instagram page, private message (pm) thru our MISURA STYLE UK facebook page, e-mail misurastyleuk@gmail.com or whatsapp us at +60192778188. > >>For a selection of Le Creuset items on sale, please visit our LE CREUSET Album on our facebook page. If the items u are looking for is not there, please give us a reference and we will source and quote best price for u..😉 > #misurastyleuk #barangdapur #barangdapurmurah #baranguk #barangukmurah #instaniaga #igshopmalaysia #kamijual #kamijualmurah #kamijuallecreuset #onlineshopmalaysia #onlineshoppingmalaysia #saleuk #sayajual #sayajualmurah #sayajuallecreuset #shoppinguk #shoppinglondon #lecreusetloversmalaysia #peminatlecreuset #peminatlecreusetmalaysia

LE CREUSET Signature Cast Iron 18cm Round Casserole in Satin Black. Made in France. > >>RM730, deposit RM230. Balance up to 3x payment. ETA Jan2020. > >>Add actual cost for postal/courier delivery to Semenanjung or Sabah/Sarawak (normal parcel delivery or POSLAJU/Courier delivery avalable). Self-collection in KL recommended. > >>To order or more info send DM thru our @misurastyleuk Instagram page, private message (pm) thru our MISURA STYLE UK facebook page, e-mail misurastyleuk@gmail.com or whatsapp us at +60192778188. > >>For a selection of Le Creuset items on sale, please visit our LE CREUSET Album on our facebook page. If the items u are looking for is not there, please give us a reference and we will source and quote best price for u..😉 > #misurastyleuk #barangdapur #barangdapurmurah #baranguk #barangukmurah #instaniaga #igshopmalaysia #kamijual #kamijualmurah #kamijuallecreuset #onlineshopmalaysia #onlineshoppingmalaysia #saleuk #sayajual #sayajualmurah #sayajuallecreuset #shoppinguk #shoppinglondon #lecreusetloversmalaysia #peminatlecreuset #peminatlecreusetmalaysia

Olivia Burton Video @watchheavenco our main mission is to share our happiness to our friends This brand means that we provide happiness place to watch lover likes you! Why choose us? 1. Good Customer Review 2. Free Shipping 3. Two years warranty 4. Customised gift packaging service ,charge is needed We mainly sell two brands 1.Daniel Wellington 2. Olivia Burton London Student Discount ! If you have student ID and it has expired date of study and your valid name,we will provide 10% discount for your total bills Special Rate for you! If you purchase or have order of more than 5 pieces,we will give you special rate. Follow @watchheavenco to know more our promotion activities and some policies #danielwellingtonmalaysia

OB16AM134 Olivia Burton Bejewelled Florals OB16AM134 is an incredible interesting Ladies watch. Case material is PVD rose plating, which stands for a high quality of the item while the dial colour is MultiColour. This watch is market as water resistant. It means it can withstand slight splashes and rain, but is NOT to be immersed in water. The watch is shipped with an original box and a guarantee from the manufacturer. #oliviaburtonmalaysia #jamtanganmalaysia

OB16VB02 When designing this lovely Vintage Bow watch inspiration was taken from vintage trinket jewellery, making it perfect accessory do enhance your look. Characterised by 30mm-wide Midi Bow Square Dial, fastened with a Nude Peach leather strap, this watch will add elegance and chic to your style! #oliviaburtonmalaysia

OB16WG52 Olivia Burton London Made in UK

Olivia Burton Beautiful Box

Hi Everyone! Simple and Easy You sell,we pack and we deliver Can work in home or university Target: We prefer someone study in school,work in office ,bored in home or freelancers Requirements: 1.Know how to do marketing and sales(soft sell is better!) 2.No experience is okay! 3.Active in social media apps,likes FB,Instagram ,Whatsapp and others 4.Need to reply message as soon as possible 5.Know how to convince others 6.Need to promote our brands Payment Details: No basic salary Commission based Earn 10% of your each total bills No social security allowances Further Opportunity: Can be our distributor or retailer to get cheaper price than agent one,you earn more and can own your own business,become the next entrepreneur in Malaysia!

OB16VE04

OB16CH01

OB15AM70

OB16AM95

OB16AM98 Two years warranty 100% Original and Authentic Good Customer Review Free Shipping

OB16AM85 Please order it from us if you have interest to purchase 100% Original and Authentic Free Shipping Two years warranty Good Customer Review

DW Cuff with Watch😃😘😘😘 Price starts from RM 350 Why choose us?😍😍😍 1. Free Shipping to West Malaysia 2. 100% Original and Authentic 3. Two years warranty from us 4. We provide customised gift packaging service for you once you tell us specifically 5. Good Review 6. Good customer service We have Affiliate Marketing Program now!(Commission based) Message me for more details about it!🔔🔔🔔 Exchange Policy All exchanges must be done within 14 days according to commercial law in Malaysia jurisdiction⚠️⚠️⚠️ Student Discount This applies to all Malaysian student with valid Student ID which has expired date of study only

DW Classic Petite Melrose 32mm

DW Bondi “Love is the flower you’ve got to let grow.”

DW Gift "A friend is a gift you give yourself "

Couple Goals#1 Having couple watch is a must for lovely couple It can record every sweet memories in every moments Preorder available now! Please order it now for your love one for their birthday present

"Life itself is simple...it's just not easy." Life is simple

“Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within.” — James Baldwin Couple watch of DW

"I like to wear it with my handbag.The moment I fell from the sky."

Official Logo is released! Thanks for all of your support Our aim is to give happiness and excitement to our friends😄😄😄 I hope that when you need to buy watches,think about us first, @watchheavenco ,which is a happy place for you to find your favourite watch.

Olivia Burton OB16EG115 Two years warranty 100% Original Water Resistant Analogue watch Quartz Movement

Olivia Burton OB16MDW26 Two years warranty 100% Original Water Resistant Analogue watch Quartz Movement

Olivia Burton OB16ES15W Two years warranty 100% Original Water Resistant Analogue watch Quartz Movement

Olivia Burton OB15BD79W Two years warranty 100% Original Water Resistant Analogue watch Quartz Movement

Olivia Burton OB16PP42W Analogue watch Two years warranty 100% Original and Authentic Water Resistant

Olivia Burton 3D Butterfly Mesh Silver Watch OB16MB15 Two years warranty Original and Authentic

Olivia Burton OB16AM166 Blush and 3D Print and Bee Roman 30mm Rose Gold Ion plated stainless steel 1 ATM Mesh Quartz Movement

Olivia Burton OB16AM166 Blush and 3D Print and Bee Roman 30mm Rose Gold Ion plated stainless steel 1 ATM Mesh Quartz Movement

Olivia Burton OB16WL76 Dial: White and Kitten Roman Case Diameter: 30 mm Case Material: Rose Gold Ion-plated stainless steel Water Resistance 1 atm Mesh Quartz Movement

Olivia Burton London on sale now!!! Original and Authentic Two years warranty Free shipping Check my profile @watchheavenco to see more leather watches Reasonable Price Around Rm350 Include shipping fee

Olivia Burton on Sale now Special Edition skrg Deposit RM 100 shj

Olivia Burton Watch with Open End Bangle The bangle is 3D shaped Original and Authentic Free Shipping One Year warranty Money Back Guarantee Specially for ladies Love u!

Olivia Burton Watch with Open End Bangle The bangle is 3D shaped Original and Authentic Free Shipping One Year warranty Money Back Guarantee Specially for ladies Love u! Follow @watchheavenco to find out more watches

Olivia Burton Watch with Open End Bangle The bangle is 3D shaped Original and Authentic Free Shipping One Year warranty Money Back Guarantee Specially for ladies Love u! Follow @watchheavenco to find out more watches!

The difference between S size and L size of the Daniel Wellington cuff Original and Authentic Free shipping Two years warranty For bulk shopping,special price is available for you! Comes with complete set! Paper pack, pin, instructions and beautiful box Money Guarantee Back! Agent,please ask for my agency price!

DW Set Package Cuff with watch Price RM 400 Include postage fee Complete set(paperpack, box, pin and instructions) Money Guarantee Back Agent is wanted!

Dw Bracelet Size M or L RM180 per each RM300 per set Include delivery fee Original and Authentic Two years warranty Money Guarantee Back! Tag us to get RM10 cashback in your post! @watchheavenco

Hello! Jam tangan murah on sale now! Package Watch with two cuff or two bracelets Harganga RM550 (with cuff) RM 600 (with bracelet) Two years warranty Original and authentic Money Guarantee Back! Complete set with paperpack, pin,instructions and box. Include postage fee

Olivia Burton Original @ Authentic Watches Complete set Money Guarantee Back Warranty for two years Agent is wanted!

Olivia Burton Coming Now Price RM3x0 Include postage fee Complete Set Agent is also needed now! Good Commission .

DW Classic Petite Melrose Plus Bracelet (RM150) Cod and post is available. Agent is wanted! Good commission!

DW Dapper Series Price RM270 Original Gred Warranty 2 years @watchheavenco to find out more watches Agent is wanted! Good commission!

Agensi diperlukan! DM saya jikalau berminat Komisen Bagus!

Agent wanted now! DM me if you are interested. Good commission.

Hello! Agent is wanted !

DW Classic Petite Bondi Size 28 / 32 mm Colour Rose Gold or Grey Warranty for 2 years. Price RM270 Included postage,my smile,my time and great quality of customer services. Link in my profile @watchheavenco to find your favorite watches😍😍 Tag

DW Classic Petite Sterling Size. 28 / 32 mm Colour Silver Warranty for 2 years. Price RM270 Included postage,my smile,my time and great quality of customer services. Link in my profile @watchheavenco to find your favorite watches😍😍 Tag We also provide more discount(nearly supplier price) for bulk purchasing (more than three watches ) #bulking Tagggg