#iium

256,498 posts tagged with #iium

Photos and Videos about #iium

(@zamzuriabdmalik)

22 Minutes Ago

Bbq for breakfast. Rare . #breakfast #bbq #friends #iium #malaysia

(@zamzuriabdmalik)

24 Minutes Ago

This morning we had bbq breakfast. Rare . #friends #iium #breakfast #bbq

(@nonghomemade)

49 Minutes Ago

📌..Malaysia Autonomous Vehicle Challenge 2019 ( MAVEC '19 ))) ... ✒.. #congratulations ............ - #organizer - ...................... ( #event ) 📌.. #university | #iium | #uiam .. ... - #autonomous - ....... ( #automotive ) .......... - #aerospaceengineering - .............. ( #aerospace ) [ #challenge ] ( #competition ) / #championship ) - #universitas -

(@cadarcastle_)

52 Minutes Ago

#cadarbajetkekni ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Si cantik @azza.rzm pilih flamingo theme untuk katil dia. Korang pulak yang mana? 😍 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Ws 0135847103 atau klik link di bio untuk lebih lanjut. #cadarbajetkekni #cadarcantik #cadarviral #cadarstudent #cadar #uitm # uia #utp #iium #utm #student #studentnurse #hostel #melaka #kl #selangor #malaysia #bazarpaknil

(@muja.mukri)

15 Days 6 Hours Ago

INI ADALAH SUPLEMEN UNTUK DAPATKAN KULIT YANG CANTIK DAN SIHAT! . BEAUTY INSIDE AND OUTSIDE. SET AURA SERI yang paling FEMES dan HOT setakat ini ❤ . FUNGSI PROTEIN ESP (TAHAN 1 - 2 BULAN) . . ❤ Bantu menjadikan kulit lebih anjal, gebu, tegang dan sihat ❤ Bantu pudarkan parut ❤ Bantu mengawal pertumbuhan jerawat ❤ Bantu menguatkan akar dan kurangkan keguguran rambut ❤ Bantu mempertingkatkan fungsi hormon wanita ❤ Bantu banyakkan susu ibu. Susu lebih berkrim dan anak mudah kenyang ❤ Bantu kenyang lama dan bekalkan tenaga untuk jangka masa panjang. ❤ Sesuai untuk yang ingin turunkan berat badan ❤ Bantu melindungi dan menjaga rahim wanita ❤ Bantu mengurangkan risiko kanser payudara ❤ Bantu elak kencing manis . FUNGSI VITAMIN C (TAHAN 4-6 BULAN) . . ❤ Perlindungan dari sinar uv ❤ Bantu mengurangkan kesan sunburn ❤ Bantu menjadikan tona kulit lebih sekata, glowing dan radiant ❤ Bantu mencerahkan keseluruhan kulit secara semulajadi ❤ Bantu atasi masalah jerawat ❤ Bantu mengurangkan kedutan dan tanda penuaan ❤ Bantu menghasilkan kolagen dalam badan ❤ Bantu menggantikan tisu rosak dan sembuhkan luka Muja Mukri Ejen Shaklee Anda . Call/DM 60193258527

(@muja.mukri)

5 Days 11 Hours Ago

INI ADALAH SUPLEMEN UNTUK DAPATKAN KULIT YANG CANTIK DAN SIHAT! . BEAUTY INSIDE AND OUTSIDE. SET AURA SERI yang paling FEMES dan HOT setakat ini ❤ . FUNGSI PROTEIN ESP (TAHAN 1 - 2 BULAN) . . ❤ Bantu menjadikan kulit lebih anjal, gebu, tegang dan sihat ❤ Bantu pudarkan parut ❤ Bantu mengawal pertumbuhan jerawat ❤ Bantu menguatkan akar dan kurangkan keguguran rambut ❤ Bantu mempertingkatkan fungsi hormon wanita ❤ Bantu banyakkan susu ibu. Susu lebih berkrim dan anak mudah kenyang ❤ Bantu kenyang lama dan bekalkan tenaga untuk jangka masa panjang. ❤ Sesuai untuk yang ingin turunkan berat badan ❤ Bantu melindungi dan menjaga rahim wanita ❤ Bantu mengurangkan risiko kanser payudara ❤ Bantu elak kencing manis . FUNGSI VITAMIN C (TAHAN 4-6 BULAN) . . ❤ Perlindungan dari sinar uv ❤ Bantu mengurangkan kesan sunburn ❤ Bantu menjadikan tona kulit lebih sekata, glowing dan radiant ❤ Bantu mencerahkan keseluruhan kulit secara semulajadi ❤ Bantu atasi masalah jerawat ❤ Bantu mengurangkan kedutan dan tanda penuaan ❤ Bantu menghasilkan kolagen dalam badan ❤ Bantu menggantikan tisu rosak dan sembuhkan luka Muja Mukri Ejen Shaklee Anda . Call/DM 60193258527

(@muja.mukri)

5 Days 11 Hours Ago

TIADA LAGI KULIT KUSAM. KINI WAJAH TAMPAK CERAH BERSERI! . Semakin cantik kan! 🤗 . Anyone yg ada masalah yg sama Kakmuja akan wajibkan u gais detoks dulu dengan Set Shaklee ni. . Suplemen yang disyorkan untuk bantu atasi masalah ini memang merawat dari dalam. . Lihatlah hasilnya kulit berseri dari luar kan?! ❤ . Yang paling penting, semua produk adalah dari bahan semulajadi dan ada kelulusan KKM. . FUNGSI PROTEIN ESP; (TAHAN 1-2 BULAN) . ❤ Bantu menjadikan kulit lebih anjal, gebu, tegang dan sihat ❤ Bantu pudarkan parut ❤ Bantu mengawal pertumbuhan jerawat ❤ Bantu menguatkan akar dan kurangkan keguguran rambut ❤ Bantu mempertingkatkan fungsi hormon wanita ❤ Bantu banyakkan susu ibu. Susu lebih berkrim dan anak mudah kenyang ❤ Bantu kenyang lama dan bekalkan tenaga untuk jangka masa panjang. ❤ Sesuai untuk yang ingin turunkan berat badan ❤ Bantu melindungi dan menjaga rahim wanita ❤ Bantu mengurangkan risiko kanser payudara ❤ Bantu elak kencing manis . FUNGSI SR VITAMIN C PLUS; (TAHAN 4-6 BULAN) . ❤ Perlindungan dari sinar uv ❤ Bantu mengurangkan kesan sunburn ❤ Bantu menjadikan tona kulit lebih sekata, glowing dan radiant ❤ Bantu mencerahkan keseluruhan kulit secara semulajadi ❤ Bantu atasi masalah jerawat ❤ Bantu mengurangkan kedutan dan tanda penuaan ❤ Bantu menghasilkan kolagen dalam badan ❤ Bantu menggantikan tisu rosak dan sembuhkan luka . Your Most Wanted SID #mujashaklee . DM +6019-3258527

(@muja.mukri)

4 Days 4 Hours Ago

Ni adalah Suplemen untuk dapatkan kulit yang sihat. Kedua-dua vitamin ni memang HOT!! Setiap hari pasti ada yang tanya tentang set ni. . . 🍇Kelebihan VITA E (Tahan 4 bulan) . . 👉Menegangkan Kulit muka 👉Mencerahkan Kulit 👉Perbaiki Sel Kulit Mati 👉Menutup Liang Pori Besar 👉Membaiki kulit Jeragat 👉Membaiki peredaran darah,memperbaiki tisu, rawatan PMS 👉Membantu atasi masalah Stretchmark 👉Mengurangkan parut jerawat & parut luka 👉Kulit dan rambut sihat, cantik & lebat 👉Melembapkan Kulit (Atasi Kulit kering) 👉Kitaran haid akan lancar 👉Vitamin E juga boleh dijadikan sebagai masker semulajadi . 🌽Kebaikan VITA C PLUS (Tahan 6 bulan) . . 👉Kulit bebas jerawat 👉Atasi kulit kusam 👉Mengurangkan kulit berminyak 👉Membentuk kolagen dalam kulit 👉Menegangkan kulit muka 👉Mencerahkan kulit. 👉Melambatkan proses penuaan. 👉Menghalang pembetukan pigmen yang menyebabkan masalah jeragat. 👉Meningkatkan sistem imunisasi badan. 👉Membantu mengurangkan masalah alergi dan resdung. 👉Mengatasi masalah gusi berdarah - Kalau ada bajet lebih, boleh add on Energizing Soy Protein yang kaya dengan protein. Protein sangat penting untuk kulit. . . ♥ Muja Mukri Trusted SID 😍 60193258527

(@muja.mukri)

3 Days 6 Hours Ago

INI ADALAH SUPLEMEN UNTUK DAPATKAN KULIT YANG CANTIK DAN SIHAT! . BEAUTY INSIDE AND OUTSIDE. SET AURA SERI yang paling FEMES dan HOT setakat ini ❤ . FUNGSI PROTEIN ESP (TAHAN 1 - 2 BULAN) . . ❤ Bantu menjadikan kulit lebih anjal, gebu, tegang dan sihat ❤ Bantu pudarkan parut ❤ Bantu mengawal pertumbuhan jerawat ❤ Bantu menguatkan akar dan kurangkan keguguran rambut ❤ Bantu mempertingkatkan fungsi hormon wanita ❤ Bantu banyakkan susu ibu. Susu lebih berkrim dan anak mudah kenyang ❤ Bantu kenyang lama dan bekalkan tenaga untuk jangka masa panjang. ❤ Sesuai untuk yang ingin turunkan berat badan ❤ Bantu melindungi dan menjaga rahim wanita ❤ Bantu mengurangkan risiko kanser payudara ❤ Bantu elak kencing manis . FUNGSI VITAMIN C (TAHAN 4-6 BULAN) . . ❤ Perlindungan dari sinar uv ❤ Bantu mengurangkan kesan sunburn ❤ Bantu menjadikan tona kulit lebih sekata, glowing dan radiant ❤ Bantu mencerahkan keseluruhan kulit secara semulajadi ❤ Bantu atasi masalah jerawat ❤ Bantu mengurangkan kedutan dan tanda penuaan ❤ Bantu menghasilkan kolagen dalam badan ❤ Bantu menggantikan tisu rosak dan sembuhkan luka Muja Mukri Ejen Shaklee Anda . Call/DM 60193258527

(@muja.mukri)

3 Days 6 Hours Ago

BYE-BYE KULIT PENUH CELA !! . Kulit semakin membaik kan! 🤗 . Anyone yg ada masalah yg sama Kakmuja akan wajibkan u gais detoks dulu dengan Set Shaklee ni. . Suplemen yang disyorkan untuk bantu atasi masalah ini memang merawat dari dalam. . Lihatlah hasilnya kulit berseri dari luar kan?! ❤ . Yang paling penting, semua produk adalah dari bahan semulajadi dan ada kelulusan KKM. . FUNGSI PROTEIN ESP; (TAHAN 1-2 BULAN) . ❤ Bantu menjadikan kulit lebih anjal, gebu, tegang dan sihat ❤ Bantu pudarkan parut ❤ Bantu mengawal pertumbuhan jerawat ❤ Bantu menguatkan akar dan kurangkan keguguran rambut ❤ Bantu mempertingkatkan fungsi hormon wanita ❤ Bantu banyakkan susu ibu. Susu lebih berkrim dan anak mudah kenyang ❤ Bantu kenyang lama dan bekalkan tenaga untuk jangka masa panjang. ❤ Sesuai untuk yang ingin turunkan berat badan ❤ Bantu melindungi dan menjaga rahim wanita ❤ Bantu mengurangkan risiko kanser payudara ❤ Bantu elak kencing manis . FUNGSI SR VITAMIN C PLUS; (TAHAN 4-6 BULAN) . ❤ Perlindungan dari sinar uv ❤ Bantu mengurangkan kesan sunburn ❤ Bantu menjadikan tona kulit lebih sekata, glowing dan radiant ❤ Bantu mencerahkan keseluruhan kulit secara semulajadi ❤ Bantu atasi masalah jerawat ❤ Bantu mengurangkan kedutan dan tanda penuaan ❤ Bantu menghasilkan kolagen dalam badan ❤ Bantu menggantikan tisu rosak dan sembuhkan luka . Your Most Wanted SID #mujashaklee . DM +6019-3258527

(@muja.mukri)

2 Days 3 Hours Ago

INI LANGKAH MILIKI KULIT CANTIK BERSERI !! . Semakin cantik kan! 🤗 . Anyone yg ada masalah yg sama Kakmuja akan wajibkan u gais detoks dulu dengan Set Shaklee ni. . Suplemen yang disyorkan untuk bantu atasi masalah ini memang merawat dari dalam. . Lihatlah hasilnya kulit berseri dari luar kan?! ❤ . Yang paling penting, semua produk adalah dari bahan semulajadi dan ada kelulusan KKM. . FUNGSI PROTEIN ESP; (TAHAN 1-2 BULAN) . ❤ Bantu menjadikan kulit lebih anjal, gebu, tegang dan sihat ❤ Bantu pudarkan parut ❤ Bantu mengawal pertumbuhan jerawat ❤ Bantu menguatkan akar dan kurangkan keguguran rambut ❤ Bantu mempertingkatkan fungsi hormon wanita ❤ Bantu banyakkan susu ibu. Susu lebih berkrim dan anak mudah kenyang ❤ Bantu kenyang lama dan bekalkan tenaga untuk jangka masa panjang. ❤ Sesuai untuk yang ingin turunkan berat badan ❤ Bantu melindungi dan menjaga rahim wanita ❤ Bantu mengurangkan risiko kanser payudara ❤ Bantu elak kencing manis . FUNGSI SR VITAMIN C PLUS; (TAHAN 4-6 BULAN) . ❤ Perlindungan dari sinar uv ❤ Bantu mengurangkan kesan sunburn ❤ Bantu menjadikan tona kulit lebih sekata, glowing dan radiant ❤ Bantu mencerahkan keseluruhan kulit secara semulajadi ❤ Bantu atasi masalah jerawat ❤ Bantu mengurangkan kedutan dan tanda penuaan ❤ Bantu menghasilkan kolagen dalam badan ❤ Bantu menggantikan tisu rosak dan sembuhkan luka . Your Most Wanted SID #mujashaklee . DM +6019-3258527

(@muja.mukri)

1 Hour Ago

INI ADALAH SUPLEMEN UNTUK DAPATKAN KULIT YANG CANTIK DAN SIHAT! . BEAUTY INSIDE AND OUTSIDE. SET AURA SERI yang paling FEMES dan HOT setakat ini ❤ . FUNGSI PROTEIN ESP (TAHAN 1 - 2 BULAN) . . ❤ Bantu menjadikan kulit lebih anjal, gebu, tegang dan sihat ❤ Bantu pudarkan parut ❤ Bantu mengawal pertumbuhan jerawat ❤ Bantu menguatkan akar dan kurangkan keguguran rambut ❤ Bantu mempertingkatkan fungsi hormon wanita ❤ Bantu banyakkan susu ibu. Susu lebih berkrim dan anak mudah kenyang ❤ Bantu kenyang lama dan bekalkan tenaga untuk jangka masa panjang. ❤ Sesuai untuk yang ingin turunkan berat badan ❤ Bantu melindungi dan menjaga rahim wanita ❤ Bantu mengurangkan risiko kanser payudara ❤ Bantu elak kencing manis . FUNGSI VITAMIN C (TAHAN 4-6 BULAN) . . ❤ Perlindungan dari sinar uv ❤ Bantu mengurangkan kesan sunburn ❤ Bantu menjadikan tona kulit lebih sekata, glowing dan radiant ❤ Bantu mencerahkan keseluruhan kulit secara semulajadi ❤ Bantu atasi masalah jerawat ❤ Bantu mengurangkan kedutan dan tanda penuaan ❤ Bantu menghasilkan kolagen dalam badan ❤ Bantu menggantikan tisu rosak dan sembuhkan luka Muja Mukri Ejen Shaklee Anda . Call/DM 60193258527

(@muja.mukri)

1 Hour Ago

NAK ATASI MASALAH KULIT BERJERAWAT NANAH? . . INI CARANYA !! . Semakin cantik kan! 🤗 . Anyone yg ada masalah yg sama Kakmuja akan wajibkan u gais detoks dulu dengan Set Shaklee ni. . Suplemen yang disyorkan untuk bantu atasi masalah ini memang merawat dari dalam. . Lihatlah hasilnya kulit berseri dari luar kan?! ❤ . Yang paling penting, semua produk adalah dari bahan semulajadi dan ada kelulusan KKM. . FUNGSI PROTEIN ESP; (TAHAN 1-2 BULAN) . ❤ Bantu menjadikan kulit lebih anjal, gebu, tegang dan sihat ❤ Bantu pudarkan parut ❤ Bantu mengawal pertumbuhan jerawat ❤ Bantu menguatkan akar dan kurangkan keguguran rambut ❤ Bantu mempertingkatkan fungsi hormon wanita ❤ Bantu banyakkan susu ibu. Susu lebih berkrim dan anak mudah kenyang ❤ Bantu kenyang lama dan bekalkan tenaga untuk jangka masa panjang. ❤ Sesuai untuk yang ingin turunkan berat badan ❤ Bantu melindungi dan menjaga rahim wanita ❤ Bantu mengurangkan risiko kanser payudara ❤ Bantu elak kencing manis . FUNGSI SR VITAMIN C PLUS; (TAHAN 4-6 BULAN) . ❤ Perlindungan dari sinar uv ❤ Bantu mengurangkan kesan sunburn ❤ Bantu menjadikan tona kulit lebih sekata, glowing dan radiant ❤ Bantu mencerahkan keseluruhan kulit secara semulajadi ❤ Bantu atasi masalah jerawat ❤ Bantu mengurangkan kedutan dan tanda penuaan ❤ Bantu menghasilkan kolagen dalam badan ❤ Bantu menggantikan tisu rosak dan sembuhkan luka . Your Most Wanted SID #mujashaklee . DM +6019-3258527

(@sesaper82)

1 Hour Ago

BerGrab sampai Maghrib di sini. Orang kata rugi. Takpe, kita buat dan jaga solat. Tak perlu clock in out. Sampai waktu, off job cari surau cari masjid. Dah berGrab ni, dapat la cikNa minum JTX1000 selalu. #musafir #maghrib #uiamgombak #iium #masjidshah #grabkl #jtx1000 #jtx1000gold

Design ni pun dah lama tkde jugak, kita nk buat comeback la ni 😂 So those yang suka design ni, hit my ws link okay 😉 . . 🌵RM20 SAHAJA 🌵POSTAGE RM7 S RM10SS 🌵ADA ZIP, TALI KUKUH DAN MATERIAL KAIN TEBAL #begstudentmalaysia #begstudentmurah #begmurahmalaysia #begviral #totebagcanvas #totebag #totebagcantik #totebagmurah #polisas #iium #gombak #uitmtapah #uitm #msu #mrsm #murahmurahjer #kl #kuantan #uiagombak #totebagcomel #beg #politeknik #entrepreneur #bfshirtmurah #businessorangmuda #slingbagviralgombak #begviral #begdelhi #begturki #begturkey #begrotan Berminat? Terus pm saya tauu 😘

DESIGN OWL NI DAH LAMAA TKDE, ONE OF THE BEST SELLER KOT!! SO BILA DAH ADA APA LAGIII?? HIT MY WHATSAPP LINK NOWW!! . . 🌵RM20 SAHAJA 🌵POSTAGE RM7 S RM10SS 🌵ADA ZIP, TALI KUKUH DAN MATERIAL KAIN TEBAL #begstudentmalaysia #begstudentmurah #begmurahmalaysia #begviral #totebagcanvas #totebag #totebagcantik #totebagmurah #polisas #iium #gombak #uitmtapah #uitm #msu #mrsm #murahmurahjer #kl #kuantan #uiagombak #totebagcomel #beg #politeknik #entrepreneur #bfshirtmurah #businessorangmuda #slingbagviralgombak #begviral #begdelhi #begturki #begturkey #begrotan Berminat? Terus pm saya tauu 😘

(@zarenclo)

1 Hour Ago

Design For Perkad Custom made Jersey _____________________________________________________________ 📲Contact us for any order(minimum 10pcs) . 👕We make design for your tshirt #sayadesign #mahasiswa #mahasiswi #ipta #ipts #kilangcetakbaju #mahasiswi #mahasiswi #iium #uitm #upm #ootd #mahasiswa #mahasiswi #ipta #ipts #sayadesign#bajumuslimah #zarenclodesign #sublimationmurah #sublimationhargakilang

(@zarenclo)

1 Hour Ago

Tq for trusting us 🔥_____________________________________________________________ 📲Contact us for any order(minimum 10pcs) . 👕We make design for your tshirt #sayadesign #mahasiswa #mahasiswi #ipta #ipts #kilangcetakbaju #mahasiswi #mahasiswi #iium #uitm #upm #ootd #mahasiswa #mahasiswi #ipta #ipts #sayadesign#bajumuslimah #zarenclofeedback #sublimationmurah #sublimationhargakilang

(@rod_iium18)

1 Hour Ago

🎊🎊 IIUM FIESTA OPENING CEREMONY 🎊🎊 Don't forget to join all the events under IIUM FIESTA. We have a lot of interesting activities for everyone!! Pssst 😗 #rodchallenge online contest dah start dah!! Jom join 🔥 #ifiesta #educationalinstitutionforall #rod18 #rodchallenge #simfoni #nasyid #nasheed #dakwah #cover #iium #iiumfiesta #iium #uia #gengmosha #nasyid #nasheed #dakwah #iiumfiesta #festival2018 #spiritual #islamic #cover #iptmalaysia #uitm #kuis #usim #ukm #upm #doneopening #letsummatic #guf18

(@rod_iium18)

2 Hours Ago

We're done wih our IIUM FIESTA flashmob yesterday 🎉🎉 Don't forget to join all the events under IIUM FIESTA. We have a lot of interesting activities for everyone!! Pssst 😗 #rodchallenge online contest dah start dah!! Jom join 🔥 #ifiesta #educationalinstitutionforall #rod18 #rodchallenge #simfoni #nasyid #nasheed #dakwah #cover #iium #iiumfiesta #iium #uia #gengmosha #nasyid #nasheed #dakwah #iiumfiesta #festival2018 #spiritual #islamic #cover #iptmalaysia #uitm #kuis #usim #ukm #upm

SEGALANYA YANG BERKUALITI DARIPADA PAPARAZZU PHOTOBOOTH! Bukan sahaja gambar yang cantik dan terang, malah design-design Guestbook dan Photostrip oleh Paparazzu Photobooth juga sangat menarik! Segalanya yang terbaik hanya untuk semua pelanggan @paparazzuphotobooth 👫👫👬👫👬👫👬👫👬👫👬 #paparazzuphotobooth #paparazzu #vendorphotobooth #photoboothmurah #photoboothmalaysia #malaywedding #kahwin #pengantin #klphotobooth #photoboothkl #photoboothjohor #weddingphotobooth #eventphotobooth #malaysiaphotobooth #kerjakahwin #pesonapengantin #johorwedding #bridalkl #bridaljb #malaysiabridal #weddingplanner #pameranpengantin #johorbahru #iium #uia #iiumonline #iiumtoday #ff #fff

(@rod_iium18)

4 Hours Ago

3 more days to RHYTHM OF DA'WAH 😱🎉🎉🎉✨ . . Don't forget to come to our event! . . P/s : #rodchallenge online contest has started 😏😏😏 Jomlah join 😏 Nanti kami habaq cara2 nak sertai 🌟🌟🌟 . . . Visit our SOCMED Facebook 📲 RODiium18 Instagram 📲 rod_iium18 Twitter 📲 RODiium . . #ifiesta #educationalinstitutionforall #rod18 #rodchallenge #battleofnasheedian #simfoni #satusuara #nasyid #nasheed #nasyid #nasyeed #dakwah #cover #iium #iiumfiest #uia #dakwah #iiumfiesta #festival2018 #spiritual #islamic #cover #iptmalaysia #uitm #kuis #usim #ukm #upm

(@hizwani)

4 Hours Ago

Kisah panjang. This is a tribute to #iium and #uia. Minggu lalu Majlis Konvokesyen IIUM ke 34. Gambar sekadar perhiasaan untuk cerita saya. Sejak tahun 1988 saya fascinated dengan UIAM. Ada pergi lawat Kampus dan kedai buku nak tengok apa yang depa belajar di situ. T-shirt pun ada saya beli. Pakai masa uni di UK. Saya kerja di UK 1990 ke 1995. Balik Malaysia di beri tugas menubuhkan Jabatan di sebuah bank yang baru. Salah satu graduan yang saya ambil kerja pada tahun 1996 adalah Azni Abdullah. Beliau graduan UIAM dan memang seorang yang rajin, cepat belajar dan mempunyai sikap yang baik. Terus saya(secara tidak sengaja) memikirkan IIUM produces good graduates. Azni later recommended her friend from IIUM, Norliza Bain. She too was excellent at her work. Saya berkenalan dengan suami mereka berdua, dan I had good impressions of them. Since then, I have worked with a number of IIUM grads and they and their spouses have always been exemplary. Tak tahu kenapa, tapi macam ramai graduan UIAM ini berkahwin dengan orang UIAM juga. Oh, anak saya tidak ya. Dia berkahwin dengan kawan masa sekolah rendah! Setelah lama berpengalaman bekerja dengan pelbagai graduan dari IPTA, saya telah berkesimpulan bahawa ada 3 universiti tempatan yang tidak pernah mengecewakan saya dari segi produk mereka. IIUM is one. UM is one. Yang ketiga, saya tak nak sebut kerana dalam 3-4 tahun yang lalu ini saya kurang pasti pulak. Uni tersebut seolah macam berubah DNA. Saya juga telah melakukan pelbagai program kerjaya di UIAM dan suka pergi makan di sana - makanan Antarabangsa dengan harga student. Saya juga menghadiri kursus Quran, bahasa Arab serta suka berada di masjid UIAM untuk malam Ramadan. Over the years I am also blessed to have known these academicians from IIUM: Prof Dr Nor Faridah Abdul Manaf, Dr Nur Anisah Abdullah, Prof Dr Abdul Rahim Abdul Rahman and Associate Prof Dr Shukran Abd Rahman @drshuk. I am honoured. Respect to them. Selama 3 tahun yang lalu, melalui Iltizam Professional Development Programme, ramai lagi graduan UIAM yang saya kenali dan belum lagi saya kecewa dengan mereka. Saya doakan anak saya juga akan memberi imej yang terbaik. Thank you UIA. Alhamdullillah!