Photos and Videos about

(@thenajmnajah.co)

19 Minutes Ago

. Khaulah Abaya Cardigan . #maroon . ❤ Material: Moss crepe lembut, ringan, mudah iron, tak mudah kedut. ❤ Open front abaya tanpa button atau zip (bole tambah zip@jahit untuk jadikan jubah) ❤ Design yang sangat minimalist dengan lace simple. ❤ Boleh dipakai sebagai jubah atau sebagai outwear (cardigan) ❤ Harga terlajak murah! . Dengan hanya RM 59, anda bole dapat jubah dan cardigan in one! . Komen dm atau pm siszu 017 4651667 (click di bio), fast reply! 😉 . #abaya #cardigan #abayacardigan #abayacardiganmurah #khaulahabayacardigan #khadeejaabayacardigan #humairaabayacardigan #bns #bynursyahida #iium #uiam #2019 #sistercantik

(@thenajmnajah.co)

18 Minutes Ago

. Khaulah Abaya Cardigan . Atas permintaan ramai, kita keluarkan warna baru 2019! 😍 Cantik jiddan! . #emeraldgreen . ❤ Material: Moss crepe lembut, ringan, mudah iron, tak mudah kedut. ❤ Open front abaya tanpa button atau zip (bole tambah zip@jahit untuk jadikan jubah) ❤ Design yang sangat minimalist dengan lace simple. ❤ Boleh dipakai sebagai jubah atau sebagai outwear (cardigan) ❤ Harga terlajak murah! . Dengan hanya RM 59, anda bole dapat jubah dan cardigan in one! . Komen dm atau pm siszu 017 4651667 (click di bio), fast reply! 😉 . #abaya #cardigan #abayacardigan #abayacardiganmurah #khaulahabayacardigan #khadeejaabayacardigan #humairaabayacardigan #bns #bynursyahida #iium #uiam #2019 #sistercantik

(@thenajmnajah.co)

28 Minutes Ago

. Khaulah Abaya Cardigan . #darkblue . ❤ Material: Moss crepe lembut, ringan, mudah iron, tak mudah kedut. ❤ Open front abaya tanpa button atau zip (bole tambah zip@jahit untuk jadikan jubah) ❤ Design yang sangat minimalist dengan lace simple. ❤ Boleh dipakai sebagai jubah atau sebagai outwear (cardigan) ❤ Harga terlajak murah! . Dengan hanya RM 59, anda bole dapat jubah dan cardigan in one! . Komen dm atau pm siszu 017 4651667 (click di bio), fast reply! 😉 . #abaya #cardigan #abayacardigan #abayacardiganmurah #khaulahabayacardigan #khadeejaabayacardigan #humairaabayacardigan #bns #bynursyahida #iium #uiam #2019 #sistercantik

🍓READY STOCK 🍓 Dapatkan koleksi T-shirt cotton yang selesa daripada kami Warna-warna yang menceriakan hari anda dan design yang menarik dan terkini. Koleksi sedondon pon ada CARA ORDER : 1. Screenshot baju yang nak dibeli 2. Whtsapp kami 014-9197252 atau terus je click link pada bio #tshirtlabuh #tshirtmuslimah #bajumuslimah #tshirtsedondon #tshirtmuslimahmurah #terapiinstagram #ajimaura #bajubatch #bajusukan #baju #bajumurah #bajufamily #bajurewang #iium #bajumuslimahterbaru #bajukelas #bajumuslimahsyari #bajumuslimahmodern #kedaionline #bazarpaknil #bazaar

🍓READY STOCK 🍓 Dapatkan koleksi T-shirt cotton yang selesa daripada kami Warna-warna yang menceriakan hari anda dan design yang menarik dan terkini. Koleksi sedondon pon ada CARA ORDER : 1. Screenshot baju yang nak dibeli 2. Whtsapp kami 014-9197252 atau terus je click link pada bio #tshirtlabuh #tshirtmuslimah #bajumuslimah #tshirtsedondon #tshirtmuslimahmurah #terapiinstagram #ajimaura #bajubatch #bajusukan #baju #bajumurah #bajufamily #bajurewang #iium #bajumuslimahterbaru #bajukelas #bajumuslimahsyari #bajumuslimahmodern #kedaionline #bazarpaknil #bazaar

🍓READY STOCK 🍓 Dapatkan koleksi T-shirt cotton yang selesa daripada kami Warna-warna yang menceriakan hari anda dan design yang menarik dan terkini. Koleksi sedondon pon ada CARA ORDER : 1. Screenshot baju yang nak dibeli 2. Whtsapp kami 014-9197252 atau terus je click link pada bio #tshirtlabuh #tshirtmuslimah #bajumuslimah #tshirtsedondon #tshirtmuslimahmurah #terapiinstagram #ajimaura #bajubatch #bajusukan #baju #bajumurah #bajufamily #bajurewang #iium #bajumuslimahterbaru #bajukelas #bajumuslimahsyari #bajumuslimahmodern #kedaionline #bazarpaknil #bazaar

Blouse Erva❤❤ Merecikkk hawau myrah pulak tu Mana taknya, dari harga asal Rm89 Kak Lily turunkan sehingga RM65 (harga ni sah sehingga 25/1/2019) . . Tapi Kak Lily, gaji saya lambat lagi lah Tapi saya nak sangat blouse Erva ni 😭 . . Sabar sabarr sis , jangan sedih sedih tau Untuk kesayangan Kak Lily semua, boleh deposit serendah RM 30 shj tau . 😘😉 . . . Order, whatsapp 0125071541 Atau klik link di bio . . . #longtopplain #longtopcantik #longtopmuslimah #blousemuslimahcantik #blousemuslimahkpop #blousemuslimahlabuh #bawallovers #tudungbawallabuh #tudungbawalplain #bazarpaknil #ootd #pujaanhatikanda #mfmirafilzah #cantik #uitm #unisel #ukm #iium #kuis #ums #politeknik

Haaa amacamm ?? Terliur ke tidakkk 😏😏 Yass HPP dah ada wajah baru 😍 PINK & GOLD packaging !! Gold melambangkan kemewahan bahan bahan yg ada dalam HPP. _ So HPP semua dah upgrade kepada PREMIUM 😱😱 Supaya boleh nampak result dgn lebih pantas dan efficient!! _ Pink yg sgt ekslusif untuk #luvliees yg sgt vouge de vasss! DAN PALING BEST HARGA TETAP MAINTAIN!!! Tak naik hokayy 😘 walaupun kami dah upgrade PREMIUM!!! Sayang lebih tak ?!😎😎 . . Jom book dengan Sis Syaa sekarang !! . . 🚗 COD Tangkak / Bukit Gambir / Kuantan . 📮 POSTAGE RM9 SM / 12 SS . 📲 WHATSAPP 01136832927 (klik link dekat bio) _ #teamkasipecah #asyalliee #lovelieekuantan #lovelieetangkak #lovelieebukitgambir #luvbabes #luvbabestangkak #luvbabesbukitgambir #luvbabeskuantan #loveliee #luvlies #lovelieemurah #syasyasolero #hellopeachplease #ohmychocolate #heybepure #lovelieeessentialsserum #luvbabes #kuantan #tangkak #bukitgambir #polisas #iium #widad #kyp #ilpledang #kmj #kktm

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Status: Pre Order ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ Price: ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ RM 7 for 1 pair RM 32 for 5 pairs ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Postage: ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ RM 5 WM / EM ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Details: ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Material: Cotton ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Size: Free size Colour: refers picture ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Whatsapp: 019 3433 615 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Note: the actual color may be slightly different from the pictures due to lighting effect. Terms & Conditions: promotion price valid for same design socks only. (J) #stoking #stokingmurah #sale #lokalah #sayajual #sayajualstoking #koreansocks #koreansocksmy #murah #stokingmurah #stokingcomel #cutesocks #plainsocks #bazaarpaknil #uia #iium #uitm #upm #utm #ukm #usm #usim #uthm #unikl #setapak #gombak #wangsamaju #srirampai

SEGALANYA YANG BERKUALITI DARIPADA PAPARAZZU PHOTOBOOTH! Bukan sahaja gambar yang cantik dan terang, malah design-design Guestbook dan Photostrip oleh Paparazzu Photobooth juga sangat menarik! Segalanya yang terbaik hanya untuk semua pelanggan @paparazzuphotobooth 👫👫👬👫👬👫👬👫👬👫👬 #paparazzuphotobooth #paparazzu #vendorphotobooth #photoboothmurah #photoboothmalaysia #malaywedding #kahwin #pengantin #klphotobooth #photoboothkl #photoboothjohor #weddingphotobooth #eventphotobooth #malaysiaphotobooth #kerjakahwin #pesonapengantin #johorwedding #bridalkl #bridaljb #malaysiabridal #weddingplanner #pameranpengantin #johorbahru #iium #uia #iiumonline #iiumtoday #ff #fff

Open order Donut Injek untuk esok..mari2 orang-orang Muadzam dan Chini..jom order donut gebu gebas dari Dapur Jijah sekarangggg 🤗 jangan lepaskan peluang untuk makan donut injek kami chuolsss..klik link wasap kat bio tu now! Tunggu ape lagi tuuu😙 . Flavour for this week ✔ coffee ✔ vanilla custard ✔ mango ✔ coklat . #donutinjek #donutgebu #donuts #bomboloni #dapurjijah #ump #uia #iium #gambang #muadzam #chini #kuantan #bakery #uniten #politeknikmuadzamshah #paknilbazaar #kolejkomunitipayabesar #kolejmatrikulasipahang #lotsoflove #fikiryangbaikbaik #cakapyangbaikbaik #islam #halal #onztakonz #meletop #hipster #jalanjalan #jalanjalancarimakan

🍓READY STOCK 🍓 Dapatkan koleksi T-shirt cotton yang selesa daripada kami Warna-warna yang menceriakan hari anda dan design yang menarik dan terkini. Koleksi sedondon pon ada CARA ORDER : 1. Screenshot baju yang nak dibeli 2. Whtsapp kami 014-9197252 atau terus je click link pada bio #tshirtlabuh #tshirtmuslimah #bajumuslimah #tshirtsedondon #tshirtmuslimahmurah #terapiinstagram #ajimaura #bajubatch #bajusukan #baju #bajumurah #bajufamily #bajurewang #iium #bajumuslimahterbaru #bajukelas #bajumuslimahsyari #bajumuslimahmodern #kedaionline #bazarpaknil #bazaar

🍓READY STOCK 🍓 Dapatkan koleksi T-shirt cotton yang selesa daripada kami Warna-warna yang menceriakan hari anda dan design yang menarik dan terkini. Koleksi sedondon pon ada CARA ORDER : 1. Screenshot baju yang nak dibeli 2. Whtsapp kami 014-9197252 atau terus je click link pada bio #tshirtlabuh #tshirtmuslimah #bajumuslimah #tshirtsedondon #tshirtmuslimahmurah #terapiinstagram #ajimaura #bajubatch #bajusukan #baju #bajumurah #bajufamily #bajurewang #iium #bajumuslimahterbaru #bajukelas #bajumuslimahsyari #bajumuslimahmodern #kedaionline #bazarpaknil #bazaar #tshirtsedondon

🍓READY STOCK 🍓 Dapatkan koleksi T-shirt cotton yang selesa daripada kami Warna-warna yang menceriakan hari anda dan design yang menarik dan terkini. Koleksi sedondon pon ada CARA ORDER : 1. Screenshot baju yang nak dibeli 2. Whtsapp kami 014-9197252 atau terus je click link pada bio #tshirtlabuh #tshirtmuslimah #bajumuslimah #tshirtsedondon #tshirtmuslimahmurah #terapiinstagram #ajimaura #bajubatch #bajusukan #baju #bajumurah #bajufamily #bajurewang #iium #bajumuslimahterbaru #bajukelas #bajumuslimahsyari #bajumuslimahmodern #kedaionline #bazarpaknil #bazaar

Assalam SEMUA 😁 Anda mencari sesuatu yg UNIK & EXCLUSIVE? Untuk diberi kepada yang TERSAYANG! JANGAN RISAU, produk kami sentiasa menjadi pilihan No.1 rakyat MALAYSIA . #khat #khatframe #khatkanvas #calligraphy #artist #acrylic #painting #oilpainting #art #arts #khatmurah #gift #murah #freegift #bossku #malaysia #terengganu #bangi #uiam #iium #kuis

Alahai cantiknya customer ni pakai Milala Printed code Santorini 😍 Corak ni masih ada tau untuk dedua bidang 50 dan 55. . FOR ORDER KLIK SAHAJA LINK WHATSAPP DI BIO. FAST RESPOND AND REPLY AS SOON AS POSSIBLE ⚡️. . . . #bawalcotton #squarescarf #bawalchiffon #bawalbidang50 #chiffon #bawalmurah #bawalprinted #teambawal #hijabista #bawallovers #cikgu #usim #unisza #bawalcorak #bawalbidang55 #bawallabuh #iium #rayyanhaya #uum #uia #iium #tudungmurah #bawalcoraklabuh #tudunglabuhmurah #bawalbidang60 #hijabista #hijab #teamcikgu #kankukejarcintakamu #lelakikirimantuhan

Assalam SEMUA 😁 Anda mencari sesuatu yg UNIK & EXCLUSIVE? Untuk diberi kepada yang TERSAYANG! JANGAN RISAU, produk kami sentiasa menjadi pilihan No.1 rakyat MALAYSIA . #khat #khatframe #khatkanvas #calligraphy #artist #acrylic #painting #oilpainting #art #arts #khatmurah #gift #murah #freegift #bossku #malaysia #terengganu #bangi #uiam #iium #kuis

Assalam SEMUA 😁 Anda mencari sesuatu yg UNIK & EXCLUSIVE? Untuk diberi kepada yang TERSAYANG! JANGAN RISAU, produk kami sentiasa menjadi pilihan No.1 rakyat MALAYSIA . #khat #khatframe #khatkanvas #calligraphy #artist #acrylic #painting #oilpainting #art #arts #khatmurah #gift #murah #freegift #bossku #malaysia #terengganu #bangi #uiam #iium #kuis

Ada yang Monday blues ke harini? Founder @usrahsantai on nadiera dress color milo. Warna pastel pasti disukai ramai 😍 . . Dengan RM189, awak boleh dapatkn dress nadiera ni. Free khimar + free postage. Cepat ws hayrah sekarang 😉 . . #dinnerdress #syarie #muslimahstyle #muslimahwear #meeting #kahwin #konvo #kenduri #jubahtravel #jubahumrah #jubahnikah #jubahtunang #jubahdinner #jubahmuslimah #iium #iiumgombak #uiamgombak #dressmurah

Lovely #ngels on nadiera dress fuschia pink 😍😘 . But colour ni dh out of stock 😭 Tapi jangan risau, brink pink & dusty pnik pun boleh menggoda poket anda 😘 . . #dinnerdress #syarie #muslimahstyle #muslimahwear #meeting #kahwin #konvo #kenduri #jubahtravel #jubahumrah #jubahnikah #jubahtunang #jubahdinner #jubahmuslimah #iium #iiumgombak #uiamgombak #dressmurah

Masya-Allah so beautiful 😍 . Tqsm dear. She's on nadiera blueblack 🌷 . But colour ni dh out of stock 😭 Tapi jangan risau, warna hitam & escape purple pun boleh menawan hati anda 😘 . . #dinnerdress #syarie #muslimahstyle #muslimahwear #meeting #kahwin #konvo #kenduri #jubahtravel #jubahumrah #jubahnikah #jubahtunang #jubahdinner #jubahmuslimah #iium #iiumgombak #uiamgombak #dressmurah

Selamat petang semua! Lama tak bersiaran ya? Hehe. Jom cuci mata sikit. Yang ni nak pakai dengan baju corak-corak boleh sangat. Sbb ala-ala plain gitu. Warna pun soft soft sangatt. . McBlush ni hanya RM40 bagi bidang 60. Berminat boleh terus click at bio link tau 😘 . . . #bawalcotton #bawalbucubulat #bawalchiffon #bawalbidang50 #chiffon #bawalmurah #bawalprinted #teambawal #hijabista #bawallovers #cikgu #usim #unisza #bawalcorak #shawllabuh #bawallabuh #iium #bawalcoraklabuh #uum #uia #iium #tudungmurah #bawalcoraklabuh #tudunglabuhmurah #bawalbidang60 #hijabista #hijab #teamcikgu #kankukejarcintakamu #lelakikirimantuhan

Assalamualaikum wbt #marblecheeseredvelvet untuk minum petang korang😃 Jommmmmmmmmm @le.qaira_beautique_cafe Lesgoneee!! Harini ada; #spaghettichickencarbonara #spaghettimeatball #macaronilasagna #cheezymeatball #blackpeppermeatball #mushroomsoup #brownies #almondchocchipcookies #tiramisubiscuit #kekbatik #fgwalet #birdsnest #airoldskool #ramensamyang #chocotreats #cadburyoreo #wafflewithicecream N banyakkkkkkk lagi Marilamariii Operating hours? . Mon - Sun 12pm - 8pm . Location? . No 29-1 Jalan 57/10 Taman Koperasi Polis Fasa 2 68100 Kuala Lumpur . Landmarks? . ♣️Above Cybercafe Mineski Infinity ♥️Next to DQ Hair & Beauty ♠️Near to Unikop College ♦️Near to Restoran Lagenda Malaya . Call us: . +6013-3581312 +6012-2445622 +6012-2445664 . #leqaira #vendorkl #dessertgombak #selayang #iic #unikop #picoms #iium #kolejkomuniti #gombakfooddelivery #vendorboutiquecafe #vendorwanted

PSA 2019
(@psa_2019)

6 Hours Ago

Creative and innovative thinking believed to be created from experiences. Therefore, community engagement program is one experience not only to serve the community and to bridge the relationship between students and the community, but also to help the participants in order to gain knowledge and experience that directly stimulate their mind towards creating better community. This activity allows group participants to capture real-time reflections in the community environment that provides an authentic reflective practice leading to valuable insights for participants #psa #psa2019 #townplanning #um #uitmpuncakalam #uitmsriiskandar #utmskudai #utmkl #usm #iium

PSA 2019
(@psa_2019)

6 Hours Ago

Creative and innovative thinking believed to be created from experiences. Therefore, community engagement program is one experience not only to serve the community and to bridge the relationship between students and the community, but also to help the participants in order to gain knowledge and experience that directly stimulate their mind towards creating better community. This activity allows group participants to capture real-time reflections in the community environment that provides an authentic reflective practice leading to valuable insights for participants #psa #psa2019 #townplanning #um #uitmpuncakalam #uitmsriiskandar #utmskudai #utmkl #usm #iium

We might had planned things perfectly, but in reality, things are not as simple as they are. You might be hurt and frustrated. But remember, no matter what you're going through, there's always a hope and light even in a deep darkness. It may seem hard to get to it, but believe with yourself that you can actually do it and just keep working towards it. InsyaAllah you'll find the positive side of things. Al-Baqarah, 2:286 #academiclife #academicinfluencer #inspiration #stylishacademic #iium #blogger #motivation #writer #positivevibes #tarbiyah

Selamat Tengahari! Selamat hari Thaipusam buat rakan dan followers sis yang beragama Hindu. Have a fab day ahead! . . . Kek Pecan Butterscotch Cake untuk family gathering. Size 10”x20” Thank you Kak Misya dari Putrajaya atas tempahan. 😘 . . . To order: WhatsApp Lily 013-327 1887 Or click link in bio Self pick up at IIUM Gombak Delivery with charges . . . #citybakesmy #citybakesmymenu #nutellagunungberapi #pandangulamelakacake #sayajualkek #buttercake #browniessedap #sayajualbrownies #homebakerkl #mangocheesecake #kekcoklatberhantu #christmascake #keksedapkl #fooddeliverykl #nutellacheesetart #chocolatecheesecake #birthdaycakekl #hokkaidocake #foodporn #cakeorder #kekbirthdaykl #kekkuantan #kekelmo #uiagombak #iium #kekkuantan #uiakuantan #hospitalselayang #uiam #indulgencecake

Teringat masa zaman-zaman aku jadi king kat UIA dulu2. 🤤🤤. Life is weird, first u wanna grow up, then you wanna be a kid again. #tbt #life #student #innocent #friends #taiko #uia #iium #psychologystudent

[ BAWAL LABUH TABURAN SWAROVSKI PALING TERLARIS DI INSTAGRAM💥 ]. . 💜LEIYA SERIES IN SWAROVSKI 💜. . Bawal Semi Satin Matte dengan taburan mewah Swarovski dan mempunyai permukaan material yang minimal shining. . 💋BIDANG 50 DAN 55 Leiya Series didatangkan dalam bentuk Bidang 50 iaitu berukuran 1.3m x 1.3m . Dan Bidang 55 pula 1.4m x 1.4m. Insya Allah menepati kehendak muslimah di luar sana😚. . 💋GENG ANTI INNER NECK Satu kelebihan yang korang semua pon tahu, iaitu tak jarang! Kalau nak adjust bagi lagi labuh pon dah tak risau😍 sebab memang takkan nampak dalam and tak perlu inner neck💋. . 💋TABURAN MEWAH SWAROVSKI Siapa ja tak suka blink blink? Taburan swarovski yang minimal memantulkan lagi elemen santai yet exclusive oleh pemakai. Memang sesuai sangat untuk dibawa ke mana mana!. . 💋AWNING THORBAIK. Tak thorbaik memang takkan dibuat jadi Bawal🙈 Jangan sangsi! Sememangnya Leiya sangat mudah terbentuk iaitu daripada material tip top! Mood seharian memang takkan kelaut!. . . JANGAN MENGALAH! SCROLL AND BACA LAGI🔥. . 👉🏻Harga sehelai RM 55 exc postage. . Tapi macam biasalah, HARGA COMBO JIMAT BERGANDA PASTI ADA😱. . 🎊3 PCS RM 135 FREE POSTAGE🎊 🎊3 PCS RM 135 FREE POSTAGE🎊 🎊3 PCS RM 135 FREE POSTAGE🎊. . 😻JIMAT SEHINGGA RM 38 👏🏻. KUANTITI SANGAT LIMITED😭. BERTINDAK PANTAS ADALAH TINDAKAN PALING BIJAK😼👍🏻. . Untuk pembelian secara pantas klik 📲whatsapp link di bio. FAST RESPOND AND TRUSTED ⚡️. . . . . . #milalaattire #teamilala #teamilala3084 #leiyaseriesswarovski #leiyaseries #bawalsatin #bawaldiamond #bawaldiamondsatin #bawaleyelash #bawaleyelashlabuh #bawaleyelashmurah #bawalsatinmurah #bawaldiamondmurah #bawalcantik #tudunglabuh #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawalmurah #bawallovers #tudungbawalinstant #sayajualmurah #sayajualbawal #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop #uia #iium

[ BAWAL LABUH TABURAN SWAROVSKI PALING TERLARIS DI INSTAGRAM💥 ]. . 💜LEIYA SERIES IN SWAROVSKI 💜. . Bawal Semi Satin Matte dengan taburan mewah Swarovski dan mempunyai permukaan material yang minimal shining. . 💋BIDANG 50 DAN 55 Leiya Series didatangkan dalam bentuk Bidang 50 iaitu berukuran 1.3m x 1.3m . Dan Bidang 55 pula 1.4m x 1.4m. Insya Allah menepati kehendak muslimah di luar sana😚. . 💋GENG ANTI INNER NECK Satu kelebihan yang korang semua pon tahu, iaitu tak jarang! Kalau nak adjust bagi lagi labuh pon dah tak risau😍 sebab memang takkan nampak dalam and tak perlu inner neck💋. . 💋TABURAN MEWAH SWAROVSKI Siapa ja tak suka blink blink? Taburan swarovski yang minimal memantulkan lagi elemen santai yet exclusive oleh pemakai. Memang sesuai sangat untuk dibawa ke mana mana!. . 💋AWNING THORBAIK. Tak thorbaik memang takkan dibuat jadi Bawal🙈 Jangan sangsi! Sememangnya Leiya sangat mudah terbentuk iaitu daripada material tip top! Mood seharian memang takkan kelaut!. . . JANGAN MENGALAH! SCROLL AND BACA LAGI🔥. . 👉🏻Harga sehelai RM 55 exc postage. . Tapi macam biasalah, HARGA COMBO JIMAT BERGANDA PASTI ADA😱. . 🎊3 PCS RM 135 FREE POSTAGE🎊 🎊3 PCS RM 135 FREE POSTAGE🎊 🎊3 PCS RM 135 FREE POSTAGE🎊. . 😻JIMAT SEHINGGA RM 38 👏🏻. KUANTITI SANGAT LIMITED😭. BERTINDAK PANTAS ADALAH TINDAKAN PALING BIJAK😼👍🏻. . Untuk pembelian secara pantas klik 📲whatsapp link di bio. FAST RESPOND AND TRUSTED ⚡️. . . . . . #milalaattire #teamilala #teamilala3084 #leiyaseriesswarovski #leiyaseries #bawalsatin #bawaldiamond #bawaldiamondsatin #bawaleyelash #bawaleyelashlabuh #bawaleyelashmurah #bawalsatinmurah #bawaldiamondmurah #bawalcantik #tudunglabuh #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawalmurah #bawallovers #tudungbawalinstant #sayajualmurah #sayajualbawal #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop #uia #iium

[ BAWAL LABUH TABURAN SWAROVSKI PALING TERLARIS DI INSTAGRAM💥 ]. . 💜LEIYA SERIES IN SWAROVSKI 💜. . Bawal Semi Satin Matte dengan taburan mewah Swarovski dan mempunyai permukaan material yang minimal shining. . 💋BIDANG 50 DAN 55 Leiya Series didatangkan dalam bentuk Bidang 50 iaitu berukuran 1.3m x 1.3m . Dan Bidang 55 pula 1.4m x 1.4m. Insya Allah menepati kehendak muslimah di luar sana😚. . 💋GENG ANTI INNER NECK Satu kelebihan yang korang semua pon tahu, iaitu tak jarang! Kalau nak adjust bagi lagi labuh pon dah tak risau😍 sebab memang takkan nampak dalam and tak perlu inner neck💋. . 💋TABURAN MEWAH SWAROVSKI Siapa ja tak suka blink blink? Taburan swarovski yang minimal memantulkan lagi elemen santai yet exclusive oleh pemakai. Memang sesuai sangat untuk dibawa ke mana mana!. . 💋AWNING THORBAIK. Tak thorbaik memang takkan dibuat jadi Bawal🙈 Jangan sangsi! Sememangnya Leiya sangat mudah terbentuk iaitu daripada material tip top! Mood seharian memang takkan kelaut!. . . JANGAN MENGALAH! SCROLL AND BACA LAGI🔥. . 👉🏻Harga sehelai RM 55 exc postage. . Tapi macam biasalah, HARGA COMBO JIMAT BERGANDA PASTI ADA😱. . 🎊3 PCS RM 135 FREE POSTAGE🎊 🎊3 PCS RM 135 FREE POSTAGE🎊 🎊3 PCS RM 135 FREE POSTAGE🎊. . 😻JIMAT SEHINGGA RM 38 👏🏻. KUANTITI SANGAT LIMITED😭. BERTINDAK PANTAS ADALAH TINDAKAN PALING BIJAK😼👍🏻. . Untuk pembelian secara pantas klik 📲whatsapp link di bio. FAST RESPOND AND TRUSTED ⚡️. . . . . . #milalaattire #teamilala #teamilala3084 #leiyaseriesswarovski #leiyaseries #bawalsatin #bawaldiamond #bawaldiamondsatin #bawaleyelash #bawaleyelashlabuh #bawaleyelashmurah #bawalsatinmurah #bawaldiamondmurah #bawalcantik #tudunglabuh #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawalmurah #bawallovers #tudungbawalinstant #sayajualmurah #sayajualbawal #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop #uia #iium

[ BAWAL LABUH TABURAN SWAROVSKI PALING TERLARIS DI INSTAGRAM💥 ]. . 💜LEIYA SERIES IN SWAROVSKI 💜. . Bawal Semi Satin Matte dengan taburan mewah Swarovski dan mempunyai permukaan material yang minimal shining. . 💋BIDANG 50 DAN 55 Leiya Series didatangkan dalam bentuk Bidang 50 iaitu berukuran 1.3m x 1.3m . Dan Bidang 55 pula 1.4m x 1.4m. Insya Allah menepati kehendak muslimah di luar sana😚. . 💋GENG ANTI INNER NECK Satu kelebihan yang korang semua pon tahu, iaitu tak jarang! Kalau nak adjust bagi lagi labuh pon dah tak risau😍 sebab memang takkan nampak dalam and tak perlu inner neck💋. . 💋TABURAN MEWAH SWAROVSKI Siapa ja tak suka blink blink? Taburan swarovski yang minimal memantulkan lagi elemen santai yet exclusive oleh pemakai. Memang sesuai sangat untuk dibawa ke mana mana!. . 💋AWNING THORBAIK. Tak thorbaik memang takkan dibuat jadi Bawal🙈 Jangan sangsi! Sememangnya Leiya sangat mudah terbentuk iaitu daripada material tip top! Mood seharian memang takkan kelaut!. . . JANGAN MENGALAH! SCROLL AND BACA LAGI🔥. . 👉🏻Harga sehelai RM 55 exc postage. . Tapi macam biasalah, HARGA COMBO JIMAT BERGANDA PASTI ADA😱. . 🎊3 PCS RM 135 FREE POSTAGE🎊 🎊3 PCS RM 135 FREE POSTAGE🎊 🎊3 PCS RM 135 FREE POSTAGE🎊. . 😻JIMAT SEHINGGA RM 38 👏🏻. KUANTITI SANGAT LIMITED😭. BERTINDAK PANTAS ADALAH TINDAKAN PALING BIJAK😼👍🏻. . Untuk pembelian secara pantas klik 📲whatsapp link di bio. FAST RESPOND AND TRUSTED ⚡️. . . . . . #milalaattire #teamilala #teamilala3084 #leiyaseriesswarovski #leiyaseries #bawalsatin #bawaldiamond #bawaldiamondsatin #bawaleyelash #bawaleyelashlabuh #bawaleyelashmurah #bawalsatinmurah #bawaldiamondmurah #bawalcantik #tudunglabuh #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawalmurah #bawallovers #tudungbawalinstant #sayajualmurah #sayajualbawal #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop #uia #iium

[ BAWAL LABUH TABURAN SWAROVSKI PALING TERLARIS DI INSTAGRAM💥 ]. . 💜LEIYA SERIES IN SWAROVSKI 💜. . Bawal Semi Satin Matte dengan taburan mewah Swarovski dan mempunyai permukaan material yang minimal shining. . 💋BIDANG 50 DAN 55 Leiya Series didatangkan dalam bentuk Bidang 50 iaitu berukuran 1.3m x 1.3m . Dan Bidang 55 pula 1.4m x 1.4m. Insya Allah menepati kehendak muslimah di luar sana😚. . 💋GENG ANTI INNER NECK Satu kelebihan yang korang semua pon tahu, iaitu tak jarang! Kalau nak adjust bagi lagi labuh pon dah tak risau😍 sebab memang takkan nampak dalam and tak perlu inner neck💋. . 💋TABURAN MEWAH SWAROVSKI Siapa ja tak suka blink blink? Taburan swarovski yang minimal memantulkan lagi elemen santai yet exclusive oleh pemakai. Memang sesuai sangat untuk dibawa ke mana mana!. . 💋AWNING THORBAIK. Tak thorbaik memang takkan dibuat jadi Bawal🙈 Jangan sangsi! Sememangnya Leiya sangat mudah terbentuk iaitu daripada material tip top! Mood seharian memang takkan kelaut!. . . JANGAN MENGALAH! SCROLL AND BACA LAGI🔥. . 👉🏻Harga sehelai RM 55 exc postage. . Tapi macam biasalah, HARGA COMBO JIMAT BERGANDA PASTI ADA😱. . 🎊3 PCS RM 135 FREE POSTAGE🎊 🎊3 PCS RM 135 FREE POSTAGE🎊 🎊3 PCS RM 135 FREE POSTAGE🎊. . 😻JIMAT SEHINGGA RM 38 👏🏻. KUANTITI SANGAT LIMITED😭. BERTINDAK PANTAS ADALAH TINDAKAN PALING BIJAK😼👍🏻. . Untuk pembelian secara pantas klik 📲whatsapp link di bio. FAST RESPOND AND TRUSTED ⚡️. . . . . . #milalaattire #teamilala #teamilala3084 #leiyaseriesswarovski #leiyaseries #bawalsatin #bawaldiamond #bawaldiamondsatin #bawaleyelash #bawaleyelashlabuh #bawaleyelashmurah #bawalsatinmurah #bawaldiamondmurah #bawalcantik #tudunglabuh #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawalmurah #bawallovers #tudungbawalinstant #sayajualmurah #sayajualbawal #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop #uia #iium

[ BAWAL LABUH TABURAN SWAROVSKI PALING TERLARIS DI INSTAGRAM💥 ]. . 💜LEIYA SERIES IN SWAROVSKI 💜. . Bawal Semi Satin Matte dengan taburan mewah Swarovski dan mempunyai permukaan material yang minimal shining. . 💋BIDANG 50 DAN 55 Leiya Series didatangkan dalam bentuk Bidang 50 iaitu berukuran 1.3m x 1.3m . Dan Bidang 55 pula 1.4m x 1.4m. Insya Allah menepati kehendak muslimah di luar sana😚. . 💋GENG ANTI INNER NECK Satu kelebihan yang korang semua pon tahu, iaitu tak jarang! Kalau nak adjust bagi lagi labuh pon dah tak risau😍 sebab memang takkan nampak dalam and tak perlu inner neck💋. . 💋TABURAN MEWAH SWAROVSKI Siapa ja tak suka blink blink? Taburan swarovski yang minimal memantulkan lagi elemen santai yet exclusive oleh pemakai. Memang sesuai sangat untuk dibawa ke mana mana!. . 💋AWNING THORBAIK. Tak thorbaik memang takkan dibuat jadi Bawal🙈 Jangan sangsi! Sememangnya Leiya sangat mudah terbentuk iaitu daripada material tip top! Mood seharian memang takkan kelaut!. . . JANGAN MENGALAH! SCROLL AND BACA LAGI🔥. . 👉🏻Harga sehelai RM 55 exc postage. . Tapi macam biasalah, HARGA COMBO JIMAT BERGANDA PASTI ADA😱. . 🎊3 PCS RM 135 FREE POSTAGE🎊 🎊3 PCS RM 135 FREE POSTAGE🎊 🎊3 PCS RM 135 FREE POSTAGE🎊. . 😻JIMAT SEHINGGA RM 38 👏🏻. KUANTITI SANGAT LIMITED😭. BERTINDAK PANTAS ADALAH TINDAKAN PALING BIJAK😼👍🏻. . Untuk pembelian secara pantas klik 📲whatsapp link di bio. FAST RESPOND AND TRUSTED ⚡️. . . . . . #milalaattire #teamilala #teamilala3084 #leiyaseriesswarovski #leiyaseries #bawalsatin #bawaldiamond #bawaldiamondsatin #bawaleyelash #bawaleyelashlabuh #bawaleyelashmurah #bawalsatinmurah #bawaldiamondmurah #bawalcantik #tudunglabuh #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawalmurah #bawallovers #tudungbawalinstant #sayajualmurah #sayajualbawal #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop #uia #iium

[ BAWAL LABUH TABURAN SWAROVSKI PALING TERLARIS DI INSTAGRAM💥 ]. . 💜LEIYA SERIES IN SWAROVSKI 💜. . Bawal Semi Satin Matte dengan taburan mewah Swarovski dan mempunyai permukaan material yang minimal shining. . 💋BIDANG 50 DAN 55 Leiya Series didatangkan dalam bentuk Bidang 50 iaitu berukuran 1.3m x 1.3m . Dan Bidang 55 pula 1.4m x 1.4m. Insya Allah menepati kehendak muslimah di luar sana😚. . 💋GENG ANTI INNER NECK Satu kelebihan yang korang semua pon tahu, iaitu tak jarang! Kalau nak adjust bagi lagi labuh pon dah tak risau😍 sebab memang takkan nampak dalam and tak perlu inner neck💋. . 💋TABURAN MEWAH SWAROVSKI Siapa ja tak suka blink blink? Taburan swarovski yang minimal memantulkan lagi elemen santai yet exclusive oleh pemakai. Memang sesuai sangat untuk dibawa ke mana mana!. . 💋AWNING THORBAIK. Tak thorbaik memang takkan dibuat jadi Bawal🙈 Jangan sangsi! Sememangnya Leiya sangat mudah terbentuk iaitu daripada material tip top! Mood seharian memang takkan kelaut!. . . JANGAN MENGALAH! SCROLL AND BACA LAGI🔥. . 👉🏻Harga sehelai RM 55 exc postage. . Tapi macam biasalah, HARGA COMBO JIMAT BERGANDA PASTI ADA😱. . 🎊3 PCS RM 135 FREE POSTAGE🎊 🎊3 PCS RM 135 FREE POSTAGE🎊 🎊3 PCS RM 135 FREE POSTAGE🎊. . 😻JIMAT SEHINGGA RM 38 👏🏻. KUANTITI SANGAT LIMITED😭. BERTINDAK PANTAS ADALAH TINDAKAN PALING BIJAK😼👍🏻. . Untuk pembelian secara pantas klik 📲whatsapp link di bio. FAST RESPOND AND TRUSTED ⚡️. . . . . . #milalaattire #teamilala #teamilala3084 #leiyaseriesswarovski #leiyaseries #bawalsatin #bawaldiamond #bawaldiamondsatin #bawaleyelash #bawaleyelashlabuh #bawaleyelashmurah #bawalsatinmurah #bawaldiamondmurah #bawalcantik #tudunglabuh #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawalmurah #bawallovers #tudungbawalinstant #sayajualmurah #sayajualbawal #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop #uia #iium

[ BAWAL LABUH TABURAN SWAROVSKI PALING TERLARIS DI INSTAGRAM💥 ]. . 💜LEIYA SERIES IN SWAROVSKI 💜. . Bawal Semi Satin Matte dengan taburan mewah Swarovski dan mempunyai permukaan material yang minimal shining. . 💋BIDANG 50 DAN 55 Leiya Series didatangkan dalam bentuk Bidang 50 iaitu berukuran 1.3m x 1.3m . Dan Bidang 55 pula 1.4m x 1.4m. Insya Allah menepati kehendak muslimah di luar sana😚. . 💋GENG ANTI INNER NECK Satu kelebihan yang korang semua pon tahu, iaitu tak jarang! Kalau nak adjust bagi lagi labuh pon dah tak risau😍 sebab memang takkan nampak dalam and tak perlu inner neck💋. . 💋TABURAN MEWAH SWAROVSKI Siapa ja tak suka blink blink? Taburan swarovski yang minimal memantulkan lagi elemen santai yet exclusive oleh pemakai. Memang sesuai sangat untuk dibawa ke mana mana!. . 💋AWNING THORBAIK. Tak thorbaik memang takkan dibuat jadi Bawal🙈 Jangan sangsi! Sememangnya Leiya sangat mudah terbentuk iaitu daripada material tip top! Mood seharian memang takkan kelaut!. . . JANGAN MENGALAH! SCROLL AND BACA LAGI🔥. . 👉🏻Harga sehelai RM 55 exc postage. . Tapi macam biasalah, HARGA COMBO JIMAT BERGANDA PASTI ADA😱. . 🎊3 PCS RM 135 FREE POSTAGE🎊 🎊3 PCS RM 135 FREE POSTAGE🎊 🎊3 PCS RM 135 FREE POSTAGE🎊. . 😻JIMAT SEHINGGA RM 38 👏🏻. KUANTITI SANGAT LIMITED😭. BERTINDAK PANTAS ADALAH TINDAKAN PALING BIJAK😼👍🏻. . Untuk pembelian secara pantas klik 📲whatsapp link di bio. FAST RESPOND AND TRUSTED ⚡️. . . . . . #milalaattire #teamilala #teamilala3084 #leiyaseriesswarovski #leiyaseries #bawalsatin #bawaldiamond #bawaldiamondsatin #bawaleyelash #bawaleyelashlabuh #bawaleyelashmurah #bawalsatinmurah #bawaldiamondmurah #bawalcantik #tudunglabuh #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawalmurah #bawallovers #tudungbawalinstant #sayajualmurah #sayajualbawal #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop #uia #iium

[ BAWAL LABUH TABURAN SWAROVSKI PALING TERLARIS DI INSTAGRAM💥 ]. . 💜LEIYA SERIES IN SWAROVSKI 💜. . Bawal Semi Satin Matte dengan taburan mewah Swarovski dan mempunyai permukaan material yang minimal shining. . 💋BIDANG 50 DAN 55 Leiya Series didatangkan dalam bentuk Bidang 50 iaitu berukuran 1.3m x 1.3m . Dan Bidang 55 pula 1.4m x 1.4m. Insya Allah menepati kehendak muslimah di luar sana😚. . 💋GENG ANTI INNER NECK Satu kelebihan yang korang semua pon tahu, iaitu tak jarang! Kalau nak adjust bagi lagi labuh pon dah tak risau😍 sebab memang takkan nampak dalam and tak perlu inner neck💋. . 💋TABURAN MEWAH SWAROVSKI Siapa ja tak suka blink blink? Taburan swarovski yang minimal memantulkan lagi elemen santai yet exclusive oleh pemakai. Memang sesuai sangat untuk dibawa ke mana mana!. . 💋AWNING THORBAIK. Tak thorbaik memang takkan dibuat jadi Bawal🙈 Jangan sangsi! Sememangnya Leiya sangat mudah terbentuk iaitu daripada material tip top! Mood seharian memang takkan kelaut!. . . JANGAN MENGALAH! SCROLL AND BACA LAGI🔥. . 👉🏻Harga sehelai RM 55 exc postage. . Tapi macam biasalah, HARGA COMBO JIMAT BERGANDA PASTI ADA😱. . 🎊3 PCS RM 135 FREE POSTAGE🎊 🎊3 PCS RM 135 FREE POSTAGE🎊 🎊3 PCS RM 135 FREE POSTAGE🎊. . 😻JIMAT SEHINGGA RM 38 👏🏻. KUANTITI SANGAT LIMITED😭. BERTINDAK PANTAS ADALAH TINDAKAN PALING BIJAK😼👍🏻. . Untuk pembelian secara pantas klik 📲whatsapp link di bio. FAST RESPOND AND TRUSTED ⚡️. . . . . . #milalaattire #teamilala #teamilala3084 #leiyaseriesswarovski #leiyaseries #bawalsatin #bawaldiamond #bawaldiamondsatin #bawaleyelash #bawaleyelashlabuh #bawaleyelashmurah #bawalsatinmurah #bawaldiamondmurah #bawalcantik #tudunglabuh #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawalmurah #bawallovers #tudungbawalinstant #sayajualmurah #sayajualbawal #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop #uia #iium

[ BAWAL LABUH TABURAN SWAROVSKI PALING TERLARIS DI INSTAGRAM💥 ]. . 💜LEIYA SERIES IN SWAROVSKI 💜. . Bawal Semi Satin Matte dengan taburan mewah Swarovski dan mempunyai permukaan material yang minimal shining. . 💋BIDANG 50 DAN 55 Leiya Series didatangkan dalam bentuk Bidang 50 iaitu berukuran 1.3m x 1.3m . Dan Bidang 55 pula 1.4m x 1.4m. Insya Allah menepati kehendak muslimah di luar sana😚. . 💋GENG ANTI INNER NECK Satu kelebihan yang korang semua pon tahu, iaitu tak jarang! Kalau nak adjust bagi lagi labuh pon dah tak risau😍 sebab memang takkan nampak dalam and tak perlu inner neck💋. . 💋TABURAN MEWAH SWAROVSKI Siapa ja tak suka blink blink? Taburan swarovski yang minimal memantulkan lagi elemen santai yet exclusive oleh pemakai. Memang sesuai sangat untuk dibawa ke mana mana!. . 💋AWNING THORBAIK. Tak thorbaik memang takkan dibuat jadi Bawal🙈 Jangan sangsi! Sememangnya Leiya sangat mudah terbentuk iaitu daripada material tip top! Mood seharian memang takkan kelaut!. . . JANGAN MENGALAH! SCROLL AND BACA LAGI🔥. . 👉🏻Harga sehelai RM 55 exc postage. . Tapi macam biasalah, HARGA COMBO JIMAT BERGANDA PASTI ADA😱. . 🎊3 PCS RM 135 FREE POSTAGE🎊 🎊3 PCS RM 135 FREE POSTAGE🎊 🎊3 PCS RM 135 FREE POSTAGE🎊. . 😻JIMAT SEHINGGA RM 38 👏🏻. KUANTITI SANGAT LIMITED😭. BERTINDAK PANTAS ADALAH TINDAKAN PALING BIJAK😼👍🏻. . Untuk pembelian secara pantas klik 📲whatsapp link di bio. FAST RESPOND AND TRUSTED ⚡️. . . . . . #milalaattire #teamilala #teamilala3084 #leiyaseriesswarovski #leiyaseries #bawalsatin #bawaldiamond #bawaldiamondsatin #bawaleyelash #bawaleyelashlabuh #bawaleyelashmurah #bawalsatinmurah #bawaldiamondmurah #bawalcantik #tudunglabuh #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawalmurah #bawallovers #tudungbawalinstant #sayajualmurah #sayajualbawal #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop #uia #iium

Mochi and dorayaki chocolate and durian now available at sushiirando cafe Limited pieces #kuantan #inderamahkota #kotasas #semambu #sushiirandocafekuantan #uiamkuantan #uiam #iium #uia

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Status: Pre Order ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ Price: ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ RM 7 for 1 pair RM 32 for 5 pairs ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Postage: ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ RM 5 WM / EM ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Details: ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Material: Cotton ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Size: Free size Colour: refers picture ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Whatsapp: 019 3433 615 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Note: the actual color may be slightly different from the pictures due to lighting effect. Terms & Conditions: promotion price valid for same design socks only. (J) #stoking #stokingmurah #sale #lokalah #sayajual #sayajualstoking #koreansocks #koreansocksmy #murah #stokingmurah #stokingcomel #cutesocks #plainsocks #bazaarpaknil #uia #iium #uitm #upm #utm #ukm #usm #usim #uthm #unikl #setapak #gombak #wangsamaju #srirampai

banyak sangat beza excited sgt weh. sampai bagi i❤eskinol jatuh cinta gituuu. parut pon makin pudar. muka jadi lembut je. idaman kalbu tu . kesan pon pantas dan selamat digunakan memang memuaskan hati 😍 happy betul dia muka makin pulih🤗 sape taknak kan ?. toner viral ni laku keras pm segera sebelum stock habis harga murah diskaun ni 😜 . . #eskinol #eskinolmurah #eskinoloriginal #eskinollemon #eskinolmurah #eskinoloriginal #eskinol #eskinolspotlesswhite #eskinolphilippines #eskinoliceporeminimizing #eskinolpimplefighting #eskinol #eskinolmurah #eskinolpimplefighting #eskinollemon #eskinolspotlesswhite#breakout #hilangparut #mukaputih #flawless #toner #eskinol #eskinolmurah #eskinoloilcontrol #eskinolpimplefighting #eskinolclassicwhite #eskinolpapayasmoothwhite #eskinolrefreshing #eskinolspotlesswhite #eskinoliceporeminimizing #cantik #eskinolmalaysia #philipines #ukm #upm #um #uitm #upsi #umt #ump #usm #uum #iium

Assalamualaikum and good morning everyone😊. Let me introduce you to ZAHRA. Salah satu dari perfume top and laku keras. Combination of floral and romantic notes😍 Girls yang sopan, lemah lembut, dan suka kan simple and low key memang onzzz dengan uolls.

Hari ni aura warna putih. Jadi molek lah memakai baju warna putih atau ada elemen putih sedikit. Tak kisah lah bekerja atau tak hari ni. Barulah takde Monday Blues Bosskur😊 . Inner Berdagu Runcing [#ibr] Putih . KELEBIHAN INNER BERDAGU RUNCING IBR. . ✔ Direka khas ruang bahagian belakang serkop lebih luas/besar. ✔️ Tali yg lebar dan bersambung dari bahagian tepi inner mengikut kepala untuk efek lebih kemas. ✔ Material Soft Lycra Exclusive (Berjalur). ✔ Pelapik dagu yang selesa tidak mencekik leher. ✔ Tahan lama walaupun dibasuh berulang kali. ✔ Ringan, selesa, lembut , tak panas. ✔️ Membuat dagu lebih runcing. . ♥️ ANTI RAMBUT TERKELUAR ♥️ ANTI SAKIT TELINGA ♥️ ANTI TERJERUT LEHER ♥️ ANTI TEMBAM . Jom bertukar sekarang 😍 . Klik http://wasap.my/+60126769367/NakIBR. . 📱 012-676.9367 . #innerberdaguruncing #innerikat #innerninja #innerantitembam