Photos and Videos about

Gear : Nikon FE Lens : Nikon 50mm f/1.4 AIS Film : Fujicolor 100 Develop : Photocity Digital Lab Location : Pino Latte Resort & Cafe

ASLAN’DA TAM AY TUTULMASI 21 Ocak 2019’da Türkiye saatiyle 08:16’da 0 derece Aslan’da bir Tam Ay tutulması gerçekleşiyor. 1.5 yıldır aslan-kova aksında gerçekleşen son tutulmayı yaşayacağız ve aslan burcundaki 18 yıllık döngü tamamlanacak.Temmuzdan beri süregelen konularda netleşme gerçekleşiyor.Buda bir dönemin kapanmakta olduğunu göstermektedir bir anlamda dolunaylar bir şeylerin tamamlanma sürecidir.Yükselende Oğlak Burcu’nda inatla tutunduğun, bırakamadıkların neler? Alacağımız riskler boyumuzu aşabilir ya da tamamen korkup hiçbir şey yapmak istemeyebiliriz. Sinirsel gerginlik, huzursuzluk, aşırı değişkenlik hali ve duygusal dalgalanmalar, sabırsızlık hali yaşayabiliriz. Tutulma 7. Evde yani evlilik ortaklık evinde Sevgi kavramımızı yeniden gözden geçirmemizi istiyorlar bizden.Sen Ben mi yoksa bizmiyiz kavramını sorgulatacak.Lider olma içgüdüsüyle Ben egosundan sıyrılarak Biz olmayı öğrenmek, büyümek ve gelişmek için bolca şansımız var.Yıl boyunca etkisi devam edecek olan Neptün Jüpiter karesi ile aslında var olmayan ama inanmak istediğiniz şeylere olan tutku ve zaaflarınızın sömürülmeye açık şekilde olacak. Venüs karesi ile elinizden sizi kandırarak çekilip alınan paralarınıza da üzülmek pek işe yaramayacak. Yatırımlarınızı sağlam ve geleneksel olan şekilde yaparken sistem zaten sizi uyandırmak için bir çok açı yollayacak. Kandırmayın ve kandırılmayın.Kalp ,ritm,kan dolaşım sistemi,kemik kırılmaları bölgelerimiz hassas özelliklede aile büyüklerinin sağlık konusuna dikkat çekmekte Aslan burcu şan şöhret ünü temsil ettiği için sanat dünyasınından bir çok şok edici haberler duyacağımızı belirtmekte...Kalbin atışını duymayı bırakırsanız hayatın SELAMını alamazsınız.Esen rüzgarda yağan karın şeklinde öten kuşta YA ALLAH ismiyle Rabb’İn sınırsız Fettah ve Rezzak olan Cennet Bilincine aç kalbini…Kalbiniz pusulanız olsun...🙏🙏🙏 #messageoftheday#spiritualjourney#spiritualgrowth#spiritualawakening#lighworker#innerwisdom#listentoyoursoul#feelings#likeforfollow#thanksgod#reikihealing#insagram#instagood#astroloji#instalik#reikimasterteacher#angel#angelcards#accessbarsseansı#spirutueldanışmanlık#bilincaltiningucu#meditasyon#esmaulhusna#aytutulması

Добрый день! Приглашаю принять участие в ЖЕНСКОЙ ПСИХОЛОГИЧЕСКОЙ ГРУППЕ «МЕЖДУ НАМИ ДЕВОЧКАМИ» В жизни каждой женщины есть дела, заботы, обязанности. В постоянной суете мы порой забываем про себя, забываем про свои чувства, истинные потребности, желания. Иногда даже кажется, что мы действуем как заведенные игрушки. Делаем одно и тоже, день за днем, словно мы попали в бесконечный «День сурка»: приготовить, накормить, постирать, забрать из садика, сделать уроки, убрать, опять приготовить… и так по кругу. Как выбраться из этой суеты и круговерти, вспомнить о себе? Вспомнить, что мы живые, и у нас есть душа? Почти каждая женщина, рано или поздно, начинает сталкиваться со сложностями в отношениях с мужчиной или с детьми, родителями, близкими. Сталкивается с растерянностью в ключевые моменты своей жизни, с трудностью выбора дальнейшего пути: «Что делать дальше? Как быть». Наблюдаете у себя потерю интереса, удовольствия и вкуса жизни: «Как все достало! Не хочу больше так!». Можно игнорировать такие внутренние процессы в своей жизни, не желая меняться самой, потеряв веру в возможность что-то сделать с собственной жизнью. Можно срываться на детей или мужа, можно болеть по «неведомым» причинам, а можно и по-другому! Преодолевая тревогу и страх, заглянуть внутрь себя, и познакомиться или вернуть себе себя - эту прекрасную, интересную и удивительную ЖЕНЩИНУ! Для чего нужна группа? Лучше понять себя и свои потребности, научиться о них заявлять и удовлетворять. Развить навык адекватной самооценки и заботы о себе. Избавиться от неудовлетворенности собой и своей жизнью Наладить отношения с близкими, родителями и детьми. Получите возможность строить здоровые отношения. Обрести уверенность в себе, ощутить свою ценность и уникальность Группа - это возможность прожить непростой период перемен и психологического кризиса Темы, с которыми мы будем работать: - внутренние ценности и моя самооценка; - страхи и конфликты в жизни; - мои отношения с мужчинами; - женственность и сексуальность; - женская дружба и конкуренция; Запись и вопросы в директ, вайбер или по телефону +37529 154 77 06 #междунамидевочками #instalik #repost #успешнаяженщина #психологияуспеха

Путешествие Альфы продолжается 📸

凜空
(@liku0326)

3 Hours Ago

準備バタコさん

Tu sei l'immagine che riflette quel raggio di sole... sfiorando il tuo essere donna... mi lasci senza fiato... una miriade di dolci sensazioni fanno vibrare la mia pelle... aggroviglianti emozioni torturano la mia carne... lasciandomi in silenzio senza riuscir a proferire parola... rimango allora ad ammirare... la tua magica essenza... Tutti i miei aspetti e le mie sfumature mi piace sussurarteli sempre " Sei Bellissima "... mi piace scriverti che tu sei il mio Angelo... e che il destino è un abbraccio indissolubile... e l'amore qualcosa di speciale... Quando mi scrivi tu invece, riesci a farmi sentire vivo come non mai... io riesco a respirare... sto bene con te... io Ti Amo...🌹❤️🌹 #landscape #picoftheday #photooftheday #lifeisgood #photo #likeforlike #like4like #happiness #panorama #instagram #instagramer #instalik #instagood #solocosebelle #instalike #follow #amazing #follow4follow #awesome #bestoftheday #happy #nature #natura #beautiful #meravigliadellanatura #lake #lago #beach #love #soul

Праздники подошли к концу. Время убирать елку, немного грустно. Но все хорошее конечно впереди!!! Ждем весну и лето😊 #2019 #newyear #happytim #happynewyear #christmas #christmastree #christmastime #christmas2019 #winter #snow #happy #family #holiday #xmas #merrychristmas #christmastree #green #instagood #instalik #instaphoto #beautiful #best_photo_russia #best_photo #instagram

Kalian kini selalu jadi modelku.. Karna yang bayi pas diarahin untuk begaya pun gampang bener kalo udh sama bapaknya.. Ini foto tersweet yang ada di hape mama nak ❤ #anakmamaputripapadera #nuliyyazahwafauzanurrohman #bayicantik #instagood #instalove #instatravel #instapic #instalik

Do 34 ao 39 qualquer peça acima ♥️♥️♥️♥️ #sigam #instalike4like #instalik

. . . 久々に娘が部活が休みだったので 黙々と#お菓子作り に精を出してた❀ 作ってもらうのも悪くないなぁ。。 . . . コーヒーはBLACK☕️でスプーンは使わないけどあると可愛い♡ . . . #暮らし #cooking #手作り #japan #シンプルな暮らし #mylife #備忘録 #手作りお菓子 #foodpics #food #おやつ #衣食住 #instagramjapan #nisnap #食器 #instagood #instadaily #instalik #コーヒー #田舎暮らし #スイーツ #カフェ気分 #器好き #cookies #muffin

チワプーのPoohちゃんカットでご来店😄 スッキリカットで可愛くなりましたよ〜😋 そして、今日も変わらずの安定のPoohちゃんでした(笑) 🐾 終わった後はソファーに登って、お母さん待ち🐶 雨の中ご来店ありがとうございました😊 🐾 また来てねー🙌 🐾 営業時間 ▹▸ 11:00〜19:00 予約受付時間 ▹▸ 11:00〜16:00 (16時までに来店していただける方) . 🗣当店は予約制となっております! 🗣営業時間外の対応は致しかねますのでご了承ください。 🗣その他ご不明な点がございましたらご連絡ください! 🗣アカウントトップにホームページへのURLもございます、是非ご覧下さい🐶 . . #glenn2 #trimmingsalon #trimming #dog #poodle #poodlecut #トリミングサロンglenn2 #トリミングサロン #トリミング #沖縄トリミングサロン #沖縄 #西原 #首里#石嶺 #隠れ家 #プードル #プードルカット #トリマー #グルマー#いぬすたぐらむ #いぬばか部#オープン#沖縄犬#クレイパック#ドッグサロン#instalik#cute #followalways#instagood#cute#mix犬

SOYASKIN SQUARE - Ukuran : 110 x 110 cm - Bahan : Sutera Arabian Twist Tekstur bahan seperti serat soya,bahan ringan, flowy banget, kita pakek original sutera arabian twist (kombinasi sutera dan cotton), tidak licin, tidak nerawang, mudah diatur, tidak mudah kusut, ini termasuk generasi dari CORNSKIN. RECOMMENDED! Harga ecer Rp 45.000/pcs Harga grosir (min.3) Rp 127.500 SUPER MURAH! BEST PRICE! Harga dijamin super murah dan berkualitas. (1kg : 12 pcs) Ada 27 warna pilihan yg kece dan hits. buktikan kualitasnya! 😊 Feel free to ask ya. 😊 Lebih jelasnya silahkan langsung chat aja ya kak😊 Untuk tanya dan order silahkan hubungin 👇 WA 087705743286 . . ------------------Format Order ---------------------- Nama: Alamat: No hp: Orderan: #squarehijab #hijabsoyaskin #hijabsquarepolos #squarehijabmurah #hijabmurahmalang #hijabmurahsurabaya #hijabmurahsidoarjo #grosirhijab #jilbabsquaremurah #jilbabsegiempatgrosir #jilbabsegiempat #jilbabsegi4 #grosirjilbab #khimarmurahbanget #khimarterbaru #like4liker #liketofollow #follow4follow #instalik #instastylist #likes4likes

SOYASKIN SQUARE - Ukuran : 110 x 110 cm - Bahan : Sutera Arabian Twist Tekstur bahan seperti serat soya,bahan ringan, flowy banget, kita pakek original sutera arabian twist (kombinasi sutera dan cotton), tidak licin, tidak nerawang, mudah diatur, tidak mudah kusut, ini termasuk generasi dari CORNSKIN. RECOMMENDED! Harga ecer Rp 45.000/pcs Harga grosir (min.3) Rp 127.500 SUPER MURAH! BEST PRICE! Harga dijamin super murah dan berkualitas. (1kg : 12 pcs) Ada 27 warna pilihan yg kece dan hits. buktikan kualitasnya! 😊 Feel free to ask ya. 😊 Lebih jelasnya silahkan langsung chat aja ya kak😊 Untuk tanya dan order silahkan hubungin 👇 WA 087705743286 . . ------------------Format Order ---------------------- Nama: Alamat: No hp: Orderan: #squarehijab #hijabsoyaskin #hijabsquarepolos #squarehijabmurah #hijabmurahmalang #hijabmurahsurabaya #hijabmurahsidoarjo #grosirhijab #jilbabsquaremurah #jilbabsegiempatgrosir #jilbabsegiempat #jilbabsegi4 #grosirjilbab #khimarmurahbanget #khimarterbaru #like4liker #liketofollow #follow4follow #instalik #instastylist #likes4likes

SOYASKIN SQUARE - Ukuran : 110 x 110 cm - Bahan : Sutera Arabian Twist Tekstur bahan seperti serat soya,bahan ringan, flowy banget, kita pakek original sutera arabian twist (kombinasi sutera dan cotton), tidak licin, tidak nerawang, mudah diatur, tidak mudah kusut, ini termasuk generasi dari CORNSKIN. RECOMMENDED! Harga ecer Rp 45.000/pcs Harga grosir (min.3) Rp 127.500 SUPER MURAH! BEST PRICE! Harga dijamin super murah dan berkualitas. (1kg : 12 pcs) Ada 27 warna pilihan yg kece dan hits. buktikan kualitasnya! 😊 Feel free to ask ya. 😊 Lebih jelasnya silahkan langsung chat aja ya kak😊 Untuk tanya dan order silahkan hubungin 👇 WA 087705743286 . . ------------------Format Order ---------------------- Nama: Alamat: No hp: Orderan: #squarehijab #hijabsoyaskin #hijabsquarepolos #squarehijabmurah #hijabmurahmalang #hijabmurahsurabaya #hijabmurahsidoarjo #grosirhijab #jilbabsquaremurah #jilbabsegiempatgrosir #jilbabsegiempat #jilbabsegi4 #grosirjilbab #khimarmurahbanget #khimarterbaru #like4liker #liketofollow #follow4follow #instalik #instastylist #likes4likes

SOYASKIN SQUARE - Ukuran : 110 x 110 cm - Bahan : Sutera Arabian Twist Tekstur bahan seperti serat soya,bahan ringan, flowy banget, kita pakek original sutera arabian twist (kombinasi sutera dan cotton), tidak licin, tidak nerawang, mudah diatur, tidak mudah kusut, ini termasuk generasi dari CORNSKIN. RECOMMENDED! Harga ecer Rp 45.000/pcs Harga grosir (min.3) Rp 127.500 SUPER MURAH! BEST PRICE! Harga dijamin super murah dan berkualitas. (1kg : 12 pcs) Ada 27 warna pilihan yg kece dan hits. buktikan kualitasnya! 😊 Feel free to ask ya. 😊 Lebih jelasnya silahkan langsung chat aja ya kak😊 Untuk tanya dan order silahkan hubungin 👇 WA 087705743286 . . ------------------Format Order ---------------------- Nama: Alamat: No hp: Orderan: #squarehijab #hijabsoyaskin #hijabsquarepolos #squarehijabmurah #hijabmurahmalang #hijabmurahsurabaya #hijabmurahsidoarjo #grosirhijab #jilbabsquaremurah #jilbabsegiempatgrosir #jilbabsegiempat #jilbabsegi4 #grosirjilbab #khimarmurahbanget #khimarterbaru #like4liker #liketofollow #follow4follow #instalik #instastylist #likes4likes

SOYASKIN SQUARE - Ukuran : 110 x 110 cm - Bahan : Sutera Arabian Twist Tekstur bahan seperti serat soya,bahan ringan, flowy banget, kita pakek original sutera arabian twist (kombinasi sutera dan cotton), tidak licin, tidak nerawang, mudah diatur, tidak mudah kusut, ini termasuk generasi dari CORNSKIN. RECOMMENDED! Harga ecer Rp 45.000/pcs Harga grosir (min.3) Rp 127.500 SUPER MURAH! BEST PRICE! Harga dijamin super murah dan berkualitas. (1kg : 12 pcs) Ada 27 warna pilihan yg kece dan hits. buktikan kualitasnya! 😊 Feel free to ask ya. 😊 Lebih jelasnya silahkan langsung chat aja ya kak😊 Untuk tanya dan order silahkan hubungin 👇 WA 087705743286 . . ------------------Format Order ---------------------- Nama: Alamat: No hp: Orderan: #squarehijab #hijabsoyaskin #hijabsquarepolos #squarehijabmurah #hijabmurahmalang #hijabmurahsurabaya #hijabmurahsidoarjo #grosirhijab #jilbabsquaremurah #jilbabsegiempatgrosir #jilbabsegiempat #jilbabsegi4 #grosirjilbab #khimarmurahbanget #khimarterbaru #like4liker #liketofollow #follow4follow #instalik #instastylist #likes4likes

SOYASKIN SQUARE - Ukuran : 110 x 110 cm - Bahan : Sutera Arabian Twist Tekstur bahan seperti serat soya,bahan ringan, flowy banget, kita pakek original sutera arabian twist (kombinasi sutera dan cotton), tidak licin, tidak nerawang, mudah diatur, tidak mudah kusut, ini termasuk generasi dari CORNSKIN. RECOMMENDED! Harga ecer Rp 45.000/pcs Harga grosir (min.3) Rp 127.500 SUPER MURAH! BEST PRICE! Harga dijamin super murah dan berkualitas. (1kg : 12 pcs) Ada 27 warna pilihan yg kece dan hits. buktikan kualitasnya! 😊 Feel free to ask ya. 😊 Lebih jelasnya silahkan langsung chat aja ya kak😊 Untuk tanya dan order silahkan hubungin 👇 WA 087705743286 . . ------------------Format Order ---------------------- Nama: Alamat: No hp: Orderan: #squarehijab #hijabsoyaskin #hijabsquarepolos #squarehijabmurah #hijabmurahmalang #hijabmurahsurabaya #hijabmurahsidoarjo #grosirhijab #jilbabsquaremurah #jilbabsegiempatgrosir #jilbabsegiempat #jilbabsegi4 #grosirjilbab #khimarmurahbanget #khimarterbaru #like4liker #liketofollow #follow4follow #instalik #instastylist #likes4likes

休日美術館

Biar testi nyata yg bicara. Dikasih jalan kamu gak percaya sih 😎😎 . Kebutuhan hidup semakin meningkat gajih bulanan Terkadang tidak cukup. Kapan lagi mau merubah hidup Klo gak sekarang Mumpung masih muda , sehat Di manfaatkan lah itu semua  Cukup Registrasi 1x... selamanya anda bisa jalankan bisnis ENAK INI 😎. . SIAP SUKSES?  REGISTRASI NOW Modal join PROMO hanya 350.000💸 SAYA PRIORITASKAN . #shoutout #ilovemyfollowers #so4so #love #tflers #followher #shoutouter #shoutoutforshoutout #followall #follow #photooftheday #followback #followme #out #so #instagood #followhim #shoutout4shoutout #me #followforfollow #likeme #like4follow #likeforlikes #likeforfollow #like4likes #liker #inspiration #instago #instagramers #instago #instalik

Parede M1lGrau
(@paredemilgrau)

1969-12-31 16:00:00