#iphone6srepair

523 posts tagged with #iphone6srepair

Photos and Videos about #iphone6srepair

(@electroproz)

2 Days 8 Hours Ago

From broken to technically brand new in minutes!! With a tempered glass screen protector on us! #iphone#iphonerepair#iphone6s#iphone6srepair

(@wow.wireless)

6 Days 2 Hours Ago

iPhone 6s motherboard swap Customer from: Homeland, CA Come get a phone repaired, you can even bring your own parts! GIVE US A CALL AT 951-254-2639 #motherboard #wowwireless #repairservice #perris #repair #likeforlikes #fix #iphone6s #apple #iphone6srepair #fixed

(@wow.wireless)

9 Days Ago

iPhone 6s cracked screen replacement Customer from: Perris, CA Come get yours fixed with us! GIVE US A CALL AT 951-254-2639 #iphone6s #iphone #apple #repairservice #iphone #likesforlikes #iphone6srepair #fix #iphonerepair #iphone6sscreen #badscreen

(@wow.wireless)

13 Days 3 Hours Ago

iPhone 6s screen replacement. Customer from: Menifee, CA Come get an iPhone 6s repaired today! GIVE US a CALL 951-254-2639 #iphone #iphonerepair #iphone6s #bad #badscreen #likeforlikes #iphone6srepair #fix #menifee #brokenphone #crackedscreen

(@thafreshprinze)

29 Days 5 Hours Ago

Whoa new graphic, who dis?😂 #freshfixes iPhone repairs! iPhone 6 and up (note: some repairs may require a deposit before service is rendered) #iphonephilly #iphonerepair #philly #uptownphilly #iphone6repair #iphone6srepair #iphone7repair #iphonecamden

(@mobilephonefixer313)

2018-08-12 13:48:30

🚨🚨🚨Thanks to my coworker for showing support... breaking your phone is so common, that’s why I don’t charge much🤷🏾‍♂️ Come shop #iphonerepair #iphone6srepair #detroitbusiness #blackbusiness #hustlemanjt #mobilephonefixer313

(@elgajet.mobile.fix)

2018-08-12 02:20:40

[ SKRIN IPHONE 6 REPLACEMENT ] . Terima kasih cik @chermistry sebab dapatkan servis dari @elgajet.mobile.fix . Terima kasih juga @azfarzzz sebab rekomenkan dekat cik cherryl kita ni. . Boleh swap gambar, untuk tengok gambar sebelum & selepas iphone cik cherryl kita. . Sesiapa yang senasib cik cherryl kita, bole roger @elgajet.mobile.fix . Bole klik link whatsapp di bio kami untuk details. . —————————————— Kami turut menawarkan servis repair handphone dengan servis terbaik & harga yang berpatutan . Kami repair segala jenis model handphone termasuk :- . ⚡️APPLE ( Iphone , IPAD ) ⚡️SAMSUNG, XIAOMI, ONEPLUS ,GOOGLE PIXEL, HUAWEI, OPPO, LENOVO, VIVO & lain-lain ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️ . Segala jenis permasalahan seperti :- . 📱Skrin retak / tak boleh touch / Gelap 🔋Bateri kembung / cepat habis / panas ⚡️Tak bole caj 🎶Tidak ada bunyi keluar 📶Wifi / bluetooth / gps bermasalah 🔬Motherboard ( touch ic / power ic ) 🛁 Masuk air . - Jaminan selama 1 bulan diberi bagi setiap pembaikian - Lokasi HQ kami di 📍Wan Stop Corner , Seksyen 9 Shah Alam ( WAZE, GOOGLE MAP ) - Hubungi kami di talian +6018-351 3635 untuk temujanji atau klik link di bio ( WHATSAPP ) - Boleh follow ig kami @elgajet.mobile.fix & fb kami @elgajetmobilefix untuk review & promosi lain ! . . #iphoneshahalam #iphonekemaman #repairiphonekemaman #iphonelcd #iphone5repaie #iphone5srepair #iphonerepair #rsim #batteryiphone #iphonerepairshahalam #iphonerepairdoortodoorservice #iphonescreenrepair #iphone6repair #iphone6srepair #baikiiphone #shahalam #iphone4 #iphone4s #iphone5 #iphone5s #iphone6 #iphone6s #iphone6plus #iphone6splus #iphone7plus #iphone7 #iphone8plus #iphone8 #iphonexphotography

(@mobilephonefixer313)

2018-08-09 06:36:54

🚨 🚨🚨 Thank you Ms. Hourani for showing support. Very appreciative of my coworkers. #iphonerepair #iphone6srepair #mobilephonefixer313 #hustlemanjt #detroitbusiness #blackbusiness #detroit

(@elgajet.mobile.fix)

2018-08-08 02:17:18

[ IPAD MINI 3 SKRIN GILA ] . Terima kasih bro @alifoudzi sebab support @elgajetmobilefix untuk repair skrin ipad mini 3 beliau. . Al kisah, tuan Ali ni skrin ipad mini 3 dia, tiba-tiba jadi belang2 , tidak menentu. Kadang-kadang tukar color purple secara sndiri. Senang cerita, susah lah nak buat untuk membaca bila skrin meragam Camni. . Maka Tuan Ali ni pun, refer lah kepada kami , team @elgajetmobilefix utk tengokkan. Rupanya memang lcd ipad mini 3 beliau dah meragam. So kami pun replace lcd ipad mini 3 beliau. Terus sembuh masalah nya ! . . Ada sesiapa yang mempunyai masalah yang sama pada skrin ipad anda ? . Boleh pm / whatsapp kami di talian +6018 351 3635, atau klik sahaja link di bio @elgajetmobilefix untuk pertanyaan. . . —————————————— Kami turut menawarkan servis repair handphone dengan servis terbaik & harga yang berpatutan . Kami repair segala jenis model handphone termasuk :- . ⚡️APPLE ( Iphone , IPAD ) ⚡️SAMSUNG, XIAOMI, ONEPLUS ,GOOGLE PIXEL, HUAWEI, OPPO, LENOVO, VIVO & lain-lain ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️ . Segala jenis permasalahan seperti :- . 📱Skrin retak / tak boleh touch / Gelap 🔋Bateri kembung / cepat habis / panas ⚡️Tak bole caj 🎶Tidak ada bunyi keluar 📶Wifi / bluetooth / gps bermasalah 🔬Motherboard ( touch ic / power ic ) 🛁 Masuk air . - Jaminan selama 1 bulan diberi bagi setiap pembaikian -Lokasi HQ kami di 📍Wan Stop Corner , Seksyen 9 Shah Alam ( WAZE, GOOGLE MAP ) * SILA CALL / MESEJ DULU SEBELUM DATANG -Hubungi kami di talian +6018-351 3635 untuk temujanji atau klik link di bio ( WHATSAPP ) -Boleh follow ig kami @elgajet.mobile.fix & fb kami @elgajetmobilefix untuk review & promosi lain ! . . . #iphoneshahalam #iphonekemaman #repairiphonekemaman #iphonelcd #iphone5repaie #iphone5srepair #iphonerepair #rsim #batteryiphone #iphonerepairshahalam #iphonerepairdoortodoorservice #iphonescreenrepair #iphone6repair #iphone6srepair #baikiiphone #shahalam #iphone4 #iphone4s #iphone5 #iphone5s #iphone6 #iphone6s #iphone6plus #iphone6splus #iphone7plus #iphone7 #iphone8plus #iphone8 #iphonexphotography

(@cyl_accesorios_y_reparacion)

2018-08-07 19:38:58

Cambio de módulo. IPhone 6S. Pantalla destruida! Se va impecable, con modulo nuevo y vidrio templado. #iphone #reparacioniphone #serviciotecnicocelular #serviciotecnicoiphone #electronica #iphone6s #iphone6srepair

(@elgajet.mobile.fix)

2018-07-27 19:05:41

[ IPHONE 8 64GB SOLD ] . Terima kasih future dentist bro Izzat kerana membeli IPHONE 8 64GB SPACEGREY NEW US SET dengan kami. . Ini adalah kali kedua kami berurusan dengan bro @izzatmrzqi ni. Sebelum ni repair saja. So kali ini bro izzat repeat angkut iphone 8 terus. . Bayangkan bro Izzat ni jimat RM700 bila beli iphone 8 dengan kami. Apple store jual 3.5k, kita jual 2.8k sahaja. Warranty kekal 1 tahun under APPLE MALAYSIA. . Sekarang ni ada tinggal satu ja iphone 8 64gb spacegrey. Siapa nak roger cepat taw. Harga gila ni tak dibuat orang. . Nak order, bole klik sahaja link di bio @elgajet.mobile.fix . . . Kami menawarkan servis repair handphone dengan servis terbaik & harga yang berpatutan . Kami repair segala jenis model handphone termasuk :- ⚡️APPLE ( Iphone , IPAD ) ⚡️SAMSUNG, XIAOMI, ONEPLUS ,GOOGLE PIXEL, HUAWEI, OPPO, LENOVO, VIVO & lain-lain ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️ . Segala jenis permasalahan seperti :- . 📱Skrin retak / tak boleh touch / Gelap 🔋Bateri kembung / cepat habis / panas ⚡️Tak bole caj 🎶Tidak ada bunyi keluar 📶Wifi / bluetooth / gps bermasalah 🔬Motherboard ( touch ic / power ic ) 🛁 Masuk air . - Jaminan selama 1 bulan diberi bagi setiap pembaikian - Lokasi HQ kami di 📍Wan Stop Corner , Seksyen 9 Shah Alam ( WAZE, GOOGLE MAP ) - Hubungi kami di talian +6018-351 3635 untuk temujanji atau klik link di bio ( WHATSAPP ) - Boleh follow ig kami @elgajet.mobile.fix & fb kami @elgajetmobilefix untuk review & promosi lain ! . . #iphoneshahalam #iphonekemaman #repairiphonekemaman #iphonelcd #iphone5repaie #iphone5srepair #iphonerepair #rsim #batteryiphone #iphonerepairshahalam #iphonerepairdoortodoorservice #iphonescreenrepair #iphone6repair #iphone6srepair #baikiiphone #shahalam #iphone4 #iphone4s #iphone5 #iphone5s #iphone6 #iphone6s #iphone6plus #iphone6splus #iphone7plus #iphone7 #iphone8plus #iphone8 #iphonexphotography

(@boostmobile1945pembrokeroad)

2018-07-21 09:12:50

Iphone 6 Color Swap and Screen Replacment for $50 only @boostmobile1945pembrokeroad #iphonerepair #crackedscreen #brokeniphone #brokeniphonescreen #iphone6srepair #iphone6s #boostmobilepembrokeroad #boostmobile

(@cellrepairbatyam)

2018-07-17 10:54:06

תיקון קליטה, תיקון טעינה אייפון, גלקסי, שיאומי. 0533855552 genashayaev@gmail.com #תיקוןקליטה #תיקוןטעינה #תיקוןאייפון #תחקוןגלקסי

(@elgajet.mobile.fix)

2018-07-16 19:43:54

[ LCD IPHONE 6 REPLACEMENT ] . Terima kasih cik yana @pishangemas kerna mempercaya @elgajet.mobile.fix untuk repair skrin iphone 6 anda. . . Cik Yana kita ni ada iphone 6 yang skrin dia crack. Bila jumpa dengan kami, 20 minit saja kami siapkan skrin baru beliau. . Tak cukup dengan tu, beliau ‘tapau’ sekali TPU screen protector yang anti crack, sebab dah serik skrin asik retak. InshaAllah pasni iphone cik yana kita akan lebih selamat. . Kepada yang nak repair dengan kami, bole contact melalui link whatsapp yang tertera dekat bio kami ataupun call +6018 3513635 . . . Kami menawarkan servis repair handphone dengan servis terbaik & harga yang berpatutan . Kami repair segala jenis model handphone termasuk :- ⚡️APPLE ( Iphone , IPAD ) ⚡️SAMSUNG, XIAOMI, ONEPLUS ,GOOGLE PIXEL, HUAWEI, OPPO, LENOVO, VIVO & lain-lain ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️ . Segala jenis permasalahan seperti :- . 📱Skrin retak / tak boleh touch / Gelap 🔋Bateri kembung / cepat habis / panas ⚡️Tak bole caj 🎶Tidak ada bunyi keluar 📶Wifi / bluetooth / gps bermasalah 🔬Motherboard ( touch ic / power ic ) 🛁 Masuk air . - Jaminan selama 1 bulan diberi bagi setiap pembaikian - Lokasi HQ kami di 📍Wan Stop Corner , Seksyen 9 Shah Alam ( WAZE, GOOGLE MAP ) - Hubungi kami di talian +6018-351 3635 untuk temujanji atau klik link di bio ( WHATSAPP ) - Boleh follow ig kami @elgajet.mobile.fix & fb kami @elgajetmobilefix untuk review & promosi lain ! . . #iphoneshahalam #iphonekemaman #repairiphonekemaman #iphonelcd #iphone5repaie #iphone5srepair #iphonerepair #rsim #batteryiphone #iphonerepairshahalam #iphonerepairdoortodoorservice #iphonescreenrepair #iphone6repair #iphone6srepair #baikiiphone #shahalam #iphone4 #iphone4s #iphone5 #iphone5s #iphone6 #iphone6s #iphone6plus #iphone6splus #iphone7plus #iphone7 #iphone8plus #iphone8 #iphonexphotography

(@elgajet.mobile.fix)

2018-07-15 23:01:45

🌶🌶 IPHONE HARGA RUNTUH🌶🌶 . Boleh tengok berapa ramai yang beli Iphone original dari @elgajetmobilefix ? . Nak tahu kenapa depa pilih elgajet ? . 1. ORIGINAL & NEW - iphone yang kami jual ini adalah original, bukan secondhand, bukan refurbish. Kalau kami tipu, sila lemparkan telefon kepada muka kami. . 2. WARRANTY 1 TAHUN - Waranti yang kami sediakan adalah waranti dengan apple store selama 1 tahun kami janji !Meskipun set import, anda masih mampu menikmati waranti yang diberi. . 3. SERVIS TERBAIK - kami sediakan customer servis yang berterusan untuk semua customers. Sebarang masalah akan kami cuba bantu untuk selesaikan . 4. MURAH GILER - Kau giler taknak beli iphone original murah giler. Jimat RM1000 berbanding apple store malaysia. . ===== STOK LIMITED TERSANGAT LIMITED ==== . ⚪️IPHONE 8 PLUS 256GB SILVER — 1 Unit ⚫️IPHONE 8 PLUS 256GB SPACEGREY — 1 Unit ⚪️IPHONE X 64GB SILVER — 2 Units ⚫️IPHONE X 64GB SPACEGREY — 2 Units ⚪️IPHONE X 256GB SILVER — 2 Units ⚫️IPHONE X 256GB SPACEGREY — 2 Units . ** LL SET ** ** 1 YEAR APPLE MALAYSIA WARRANTY ** **TURBOSIM PROVIDED** . ======= . Lokasi HQ kami di 📍Wan Stop Corner , Seksyen 9 Shah Alam ( WAZE, GOOGLE MAP ) - Hubungi kami di talian +6018-351 3635 untuk temujanji atau klik link di bio ( WHATSAPP ) - Boleh follow ig kami @elgajet.mobile.fix & fb kami @elgajetmobilefix untuk review & promosi lain ! . . #iphoneshahalam #iphonekemaman #repairiphonekemaman #iphonelcd #iphone5repaie #iphone5srepair #iphonerepair #rsim #batteryiphone #iphonerepairshahalam #iphonerepairdoortodoorservice #iphonescreenrepair #iphone6repair #iphone6srepair #baikiiphone #shahalam #iphone4 #iphone4s #iphone5 #iphone5s #iphone6 #iphone6s #iphone6plus #iphone6splus #iphone7plus #iphone7 #iphone8plus #iphone8 #iphonexphotography

(@mobilephonefixer313)

2018-07-15 13:49:39

🚨🚨🚨Thanks @kgthekid23 for coming through >>SWIPE to see both sessions. Quick work💪🏾✊🏾 #mobilephonefixer313 #hustlemanjt #detroitbusiness #blackbusiness #iphonerepair #iphone7repari #iphone6srepair

(@g_mac_apple_gadget)

2018-07-05 23:12:52

Beda warna Beda pemilik Sama type Sama keluhan 😁 Yuk eksekusi dulu... #iphone6srepair #restore #gmacapplegadget #mataramlombok #gmacappleservice

(@elgajet.mobile.fix)

2018-07-05 08:21:47

[ LCD IPHONE 6 REPLACEMENT ] . Terima kasih Dr @_adyan sebab mendapatkan servis @elgajet.mobile.fix buat kali ketiga. Antara customer yang loyal dari mula tertubuhnya kami. . LCD iphone 6 doc adyan ni dah nazak. Jatuh banyak kali. Akhirnya sampai skrin gelap separuh. Akhirnya mengalah menyerah diri dekat technician @elgajet.mobile.fix . . Sekarang doc adyan bole senang hati tampal gigi pesakit bila iphone dah kembali sihat. Kita juga advise untuk beli TPU screen protector yang bapak kuat. Bertindak melindungi skrin iphone anda dari retak. Ketuk hammer pun boleh. . ▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️ . Kami menawarkan servis repair handphone dengan servis terbaik & harga yang berpatutan . Kami repair segala jenis model handphone termasuk :- ⚡️APPLE ( Iphone , IPAD ) ⚡️SAMSUNG, XIAOMI, ONEPLUS ,GOOGLE PIXEL, HUAWEI, OPPO, LENOVO, VIVO & lain-lain ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️ . Segala jenis permasalahan seperti :- . 📱Skrin retak / tak boleh touch / Gelap 🔋Bateri kembung / cepat habis / panas ⚡️Tak bole caj 🎶Tidak ada bunyi keluar 📶Wifi / bluetooth / gps bermasalah 🔬Motherboard ( touch ic / power ic ) 🛁 Masuk air . - Jaminan selama 1 bulan diberi bagi setiap pembaikian - Lokasi HQ kami di 📍Wan Stop Corner , Seksyen 9 Shah Alam ( WAZE, GOOGLE MAP ) - Hubungi kami di talian +6018-351 3635 untuk temujanji atau klik link di bio ( WHATSAPP ) - Boleh follow ig kami @elgajet.mobile.fix & fb kami @elgajetmobilefix untuk review & promosi lain ! . . #iphoneshahalam #iphonekemaman #repairiphonekemaman #iphonelcd #iphone5repaie #iphone5srepair #iphonerepair #rsim #batteryiphone #iphonerepairshahalam #iphonerepairdoortodoorservice #iphonescreenrepair #iphone6repair #iphone6srepair #baikiiphone #shahalam #iphone4 #iphone4s #iphone5 #iphone5s #iphone6 #iphone6s #iphone6plus #iphone6splus #iphone7plus #iphone7 #iphone8plus #iphone8 #iphonexphotography

(@elgajet.mobile.fix)

2018-07-04 07:10:13

[ SKRIN VIVO V7 PLUS RETAK ] . Terima kasih tuan Fauzi Akmal, kerana mempercayai @elgajet.mobile.fix untuk repair skrin Vivo v7PLUS beliau. . Brother fauzi ni jauh datang dari JB, nak dapatkan servis kami. Katanya harga di JB mahal, harga yang kami tawarkan murah. Lagipun, beliau kata bimbang nak bagi handphone repair dekat orang yang tak kenal. Khususnya berkaitan privasi. . THANK YOU SEKALI LAGI ATAS SUPPORT BRO FAUZI !! . ▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️ . Kami menawarkan servis repair handphone dengan servis terbaik & harga yang berpatutan . Kami repair segala jenis model handphone termasuk :- ⚡️APPLE ( Iphone , IPAD ) ⚡️SAMSUNG, XIAOMI, ONEPLUS ,GOOGLE PIXEL, HUAWEI, OPPO, LENOVO, VIVO & lain-lain ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️ . Segala jenis permasalahan seperti :- . 📱Skrin retak / tak boleh touch / Gelap 🔋Bateri kembung / cepat habis / panas ⚡️Tak bole caj 🎶Tidak ada bunyi keluar 📶Wifi / bluetooth / gps bermasalah 🔬Motherboard ( touch ic / power ic ) 🛁 Masuk air . - Jaminan selama 1 bulan diberi bagi setiap pembaikian - Lokasi HQ kami di 📍Wan Stop Corner , Seksyen 9 Shah Alam ( WAZE, GOOGLE MAP ) - Hubungi kami di talian +6018-351 3635 untuk temujanji atau klik link di bio ( WHATSAPP ) - Boleh follow ig kami @elgajet.mobile.fix & fb kami @elgajetmobilefix untuk review & promosi lain ! . . #iphoneshahalam #iphonekemaman #repairiphonekemaman #iphonelcd #iphone5repaie #iphone5srepair #iphonerepair #rsim #batteryiphone #iphonerepairshahalam #iphonerepairdoortodoorservice #iphonescreenrepair #iphone6repair #iphone6srepair #baikiiphone #shahalam #iphone4 #iphone4s #iphone5 #iphone5s #iphone6 #iphone6s #iphone6plus #iphone6splus #iphone7plus #iphone7 #iphone8plus #iphone8 #iphonexphotography

(@sos_iphones_84)

2018-07-03 20:01:17

@humbertodomingos o ruim de trabalhar em casa é que não tem vc pra fechar meus iPhones 😢😭🔬🇧🇷📲 IPhone 6s sem imagem & Back-light #m_itec #iphonerecife #iphoneolinda #iphonepaulista #iphoneboaviagem #microsoldering #datarecovery #iphonerepair #iphonedevolta #iphone6srepair

(@sos_iphones_84)

2018-07-03 19:53:16

Pra fechar o dia de trampo!! 5s sem funcionar o touch, 5s de volta à vida!! IPhone 6s sem imagem & Back-light #m_itec #iphonerecife #iphoneolinda #iphonepaulista #iphoneboaviagem #microsoldering #datarecovery #iphonerepair #iphonedevolta #iphone6srepair #iphone5s #iphone5srepair @m.itec @milesta_m_itec @humbertodomingos