#jdtsoutherntigers

14,192 posts tagged with #jdtsoutherntigers

Photos and Videos about #jdtsoutherntigers

Sempena Maulidur Rasul.. Kak mel nak bagi #freepostage dan #freecod.. Minimum order #polaroid hanya 30pcs.. Terhad 30 org terawal 😘😘 WhatsApp kak mel sekarang https://wasap.my/60177434173 Nota cinta : offer berakhir jam 11.59pm pada 21/11/2018.. #polaroid #cucigambarmurah #gengbudaksekolah #polaroidmurah #gambargempak #jdt #jdtsoutherntigers #cetakpolaroidjbmurah #freepostage #freecod

#done tempahan #jersi pelanggan kami dari #sabah πŸ’— Terima kasih kerana sudi berurusan dgn kami #jersibajetonline πŸ˜‹ . πŸ“±Whatsapp kami segera guys untuk banyak lagi warna dan design yang menarikπŸ“±0145074552 . anda pening kepala cari baju MURAH tapi kualiti CANTIK??? . kami di @jersi_bajet_online menawarkan jersi bajet untuk anda . . . Boleh share atau like post ini agar ia dapat membantu kawan-kawan yang tengah mencari baju team mereka. . Berminat?? . Whatsapp . ☎ 0145074552 ☎ 0145074552 ☎ 0145074552 #eureka #upm #upsi #ukm #uitm #umk #uniten #utp #upnm #usm #adeebsportcentre #jdtsoutherntigers #melaka #kelantanfa #tmj #jersibola #jersimurah #jersifutsal #jersiteammuarh #jersibajet #jersionline #jersibajetonline #jersistory #eureka #sakka

Mau terseliuh jugak la kaki ni klu dribble camni. πŸ˜‚ Korang boleh dribble macam brader ni? πŸ€” . . . Tag rakan korang kaki dribble tu. ⚽ TQ support admin hit 10k follower. πŸ™Œ . #bolasepakmalaysia #ligasupermalaysia #ligasuper #bolasepak #pialamalaysia #fam #harimaumalaya #kakibola #pialadunia2018 #worldcup2018 #streetsoccer #streetstyle #soccer #ligaperdana #jdt #hidupbola #futsal #cr7 #messi #neymar #jersi #football #kafa #jdtuntuksemua #jdtsoutherntigers #jdtfc #kelantan #kedah #panna #footballer

πŸ“£KEPUTUSAN UPSR PADA 29.11.2018 Akhirnya terjawab teka teki tarikh keputusan UPSR 2018. . CARA SEMAKAN : πŸ“Semakan melalui SMS Bermula jam 10.00 pagi Taip : UPSR (jarak) ANGKA GILIRAN dan SMS ke 15888 Contoh : UPSR KC121A040 sms ke 15888 . . πŸ“Semakan ONLINE lp.moe.gov.my Masukkan : Angka Giliran & No. Kad Pengenalan . . JANGAN LUPA PELUK DAN CIUM ANAK, DAN KATAKAN TAHNIAH walau apapun result anak. Anak-anak sudah usahakan dan buat yang terbaik untuk UPSR ini. . . Anak yang baik adalah anak yang rajin menolong ibu ayah dirumah, menjaga adikΒ², hormat pada org tua. PANDAI BELAJAR ADALAH BONUSπŸ’• . . #upsr2018 #tuisyen #tuition #tuisyenpasirgudang #pt32018 #spm2018 #johordarultakzim #johordtfc #jdtsoutherntigers #jdtfamily #pasirgudang #johor

(@avie.feby82)

11 Hours Ago

PARFUM CINTA ORIGINAL PemikatΒ  Lawan Jenis Choirose . Terbuat dari inti mawar yg aromanya lembut dan nggak ngebosenin. Bakal bikin kamu & pasanganmu makiiin lengket πŸ’ . PARFUM BEST SELLER!!! πŸ’– Wangi lembut πŸ’– Awet 10-12 Jam. πŸ’– Unisex [Wanita/Pria] πŸ’– Non Alkohol [halal] 🎁 GRATIS Box Eksklusif READY STOCK ya, Kak. Langsung order aja . πŸ’Ÿ Ukuran 50ml [120K], 100ml* [230K New!!] 🚚 Pengiriman dari Jakarta via TIKI πŸ“² Chat via WA ya : 089651285037 πŸ‘‰ atau Cek bio πŸ‘‰ @parfumcinta.store . Rayakan Cintamu 😘 . *🀫 Promo Hari ini : Beli Ukuran 100ml FREE ONGKIR* . . . #parfumcinta #parfumcintasemarang #parfumcintaoriginal #parfumcintaajaib #cetakkayu #kulitkeriput #challenge #bajutidurmurah #lensporn #bedakwardah #cakestagram #sayanakcantik #kebarungmurah #batikpastel #ehey #serum #makeupprom #kebayanikah #jdtsoutherntigers

In progress πŸŽ¨πŸ–Œ πŸ“±Whatsapp kami segera guys untuk banyak lagi warna dan design yang menarik . πŸ“±0145074552 . anda pening kepala cari baju MURAH tapi kualiti CANTIK??? . kami di @jersi_bajet_online menawarkan jersi bajet untuk anda . . . Boleh share atau like post ini agar ia dapat membantu kawan-kawan yang tengah mencari baju team mereka. . Berminat?? . Whatsapp . ☎ 0145074552 ☎ 0145074552 ☎ 0145074552 #eureka #upm #upsi #ukm #uitm #umk #uniten #utp #upnm #usm #adeebsportcentre #jdtsoutherntigers #melaka #kelantanfa #tmj #jersibola #jersimurah #jersifutsal #jersiteammuarh #jersibajet #jersionline #jersibajetonline #jersistor

In progress πŸŽ¨πŸ–Œ πŸ“±Whatsapp kami segera guys untuk banyak lagi warna dan design yang menarik . πŸ“±0145074552 . anda pening kepala cari baju MURAH tapi kualiti CANTIK??? . kami di @jersi_bajet_online menawarkan jersi bajet untuk anda . . . Boleh share atau like post ini agar ia dapat membantu kawan-kawan yang tengah mencari baju team mereka. . Berminat?? . Whatsapp . ☎ 0145074552 ☎ 0145074552 ☎ 0145074552 #eureka #upm #upsi #ukm #uitm #umk #uniten #utp #upnm #usm #adeebsportcentre #jdtsoutherntigers #melaka #kelantanfa #tmj #jersibola #jersimurah #jersifutsal #jersiteammuarh #jersibajet #jersionline #jersibajetonline #jersistor

(@tasya.anggarini56)

12 Hours Ago

PARFUM CINTA ORIGINAL PemikatΒ  Lawan Jenis Choirose . Terbuat dari inti mawar yg aromanya lembut dan nggak ngebosenin. Bakal bikin kamu & pasanganmu makiiin lengket πŸ’ . PARFUM BEST SELLER!!! πŸ’– Wangi lembut πŸ’– Awet 10-12 Jam. πŸ’– Unisex [Wanita/Pria] πŸ’– Non Alkohol [halal] 🎁 GRATIS Box Eksklusif READY STOCK, Kak. Langsung order aja . πŸ’Ÿ Ukuran 30ml [100K], 50ml [120K] 🚚 Pengiriman dari Jakarta via TIKI πŸ“² Chat via WA ya : 089651285037 πŸ‘‰ atau Cek bio πŸ‘‰ @parfumcinta.store . Rayakan Cintamu 😘 . . #parfumcintaku #parfumcintachoirose #parfumcintajakarta #parfumchoirose #parfumcintaori #cetakkayu #kulitkeriput #challenge #bajutidurmurah #lensporn #bedakwardah #cakestagram #sayanakcantik #kebarungmurah #batikpastel #ehey #serum #makeupprom #kebayanikah #jdtsoutherntigers

(@parfumpasutri.co)

12 Hours Ago

PARFUM CINTA ORIGINAL PemikatΒ  Lawan Jenis Choirose . Terbuat dari inti mawar yg aromanya lembut dan nggak ngebosenin. Bakal bikin kamu & pasanganmu makiiin lengket πŸ’ . PARFUM BEST SELLER!!! πŸ’– Wangi lembut πŸ’– Awet 10-12 Jam. πŸ’– Unisex [Wanita/Pria] πŸ’– Non Alkohol [halal] 🎁 GRATIS Box Eksklusif READY STOCK, Kak. Langsung order aja . πŸ’Ÿ Ukuran 30ml [100K], 50ml [120K] 🚚 Pengiriman dari Jakarta via TIKI πŸ“² Chat via WA ya : 089651285037 πŸ‘‰ atau Cek bio πŸ‘‰ @parfumcinta.store . Rayakan Cintamu 😘 . . #parfumcintajogja #parfumcintaasli #parfumcinta #choiroseparfum #parfumcintapremium #manfaatparfumcinta #cetakkayu #kulitkeriput #challenge #bajutidurmurah #lensporn #bedakwardah #cakestagram #sayanakcantik #kebarungmurah #batikpastel #ehey #serum #makeupprom #kebayanikah #jdtsoutherntigers

(@massuzasufian)

13 Hours Ago

Limited Time Sale !! Murah sangattt ni πŸ˜€πŸ˜€ Longchamp Neo 🌼 Neo 1512 (Small) @ RM250 (WM) / RM260(EM) 🌻 Neo 1515 (Medium) @ RM280(WM) / RM290(EM) 🌡 FREE horse bag charm + twilly OR fur tasseled chain (while stocks lasts, colour will be chosen based on the colour of the bag ordered) πŸ„ Add-on RM15 only for a colourful adjustable bag strap* πŸ›πŸ›Paperbag and dustbag included 🎈Harga promo dari 17/11 hingga 27/11/ 2018 🌺 Pre order ; 3-6 minggu hari bekerja πŸ„ Deposit : RM100 To purchase kindly whatsapp ye : 012 3549796 #sayajual #hadiahuntuktersayang pun sesuai sangat ni #tahanlasak #sesuai untuk sebarang majlis atau outing. #jompakatbeli bukan selalu dapat murah mcm ni #jdtsoutherntigers #peminatbag #selangor

#done tempahan #jersi pelanggan kami dari #johor πŸ’— Terima kasih kerana sudi berurusan dgn kami #jersibajetonline πŸ˜‹ . πŸ“±Whatsapp kami segera guys untuk banyak lagi warna dan design yang menarikπŸ“±0145074552 . anda pening kepala cari baju MURAH tapi kualiti CANTIK??? . kami di @jersi_bajet_online menawarkan jersi bajet untuk anda . . . Boleh share atau like post ini agar ia dapat membantu kawan-kawan yang tengah mencari baju team mereka. . Berminat?? . Whatsapp . ☎ 0145074552 ☎ 0145074552 ☎ 0145074552 #eureka #upm #upsi #ukm #uitm #umk #uniten #utp #upnm #usm #adeebsportcentre #jdtsoutherntigers #melaka #kelantanfa #tmj #jersibola #jersimurah #jersifutsal #jersiteammuarh #jersibajet #jersionline #jersibajetonline #jersistory #eureka #sakka

#done tempahan #jersi pelanggan kami dari #johor πŸ’— Terima kasih kerana sudi berurusan dgn kami #jersibajetonline πŸ˜‹ . πŸ“±Whatsapp kami segera guys untuk banyak lagi warna dan design yang menarikπŸ“±0145074552 . anda pening kepala cari baju MURAH tapi kualiti CANTIK??? . kami di @jersi_bajet_online menawarkan jersi bajet untuk anda . . . Boleh share atau like post ini agar ia dapat membantu kawan-kawan yang tengah mencari baju team mereka. . Berminat?? . Whatsapp . ☎ 0145074552 ☎ 0145074552 ☎ 0145074552 #eureka #upm #upsi #ukm #uitm #umk #uniten #utp #upnm #usm #adeebsportcentre #jdtsoutherntigers #melaka #kelantanfa #tmj #jersibola #jersimurah #jersifutsal #jersiteammuarh #jersibajet #jersionline #jersibajetonline #jersistory #eureka #sakka

Sis.. perut saya buncit laa.. boleh tak guna lotion ni? . . Sesungguhnye perut, lengan, peha ni lah port2 lemaks ni tau! Soo.. klu buncit.. fokus gosok pd perut sampai dpt hasil.. nak dpt hasil tu kena rajinnnn... jangan seminggu sekali gosokkk.. lepas tu kabo x menjadi.. kakak tak leh buat gapo lah dek.. adik yg x bersungguh sungguh βœŒπŸ˜‰ . . #berrystoberryjb_free_cod #berrystoberryjb #agentjb #readystockjb #cod_jb #cod_singapore #rizqsarahshoppe #jdt #jdtfamily #jdtsoutherntigers #johorbahrucity #johorbahru #johordarultakzim #singapore #malaysiakini #malaysia #bazaarpaknil πŸ“²017 7477469

Kalau tak menjadi tidaklah berkoyan koyan testimoni testimoni dan customer yg sentiasa repeat.. betul tak? . . 'Berkesan ke sis?' Kakak bg bluetick je dik.. kang kakak kate ' berkesan sis.. testimoni bukan sikit2.. bukan beli testimoni punye.. lepastu dorg pakai konsisten dik.. ade yg cepat ade yg lambat' nanti kate kakak cliche plakkk.. . . Hakikatnye.. #iamsexyladylotion ni memang sgt best! πŸ‘πŸ‘πŸ‘ . #berrystoberryjb_free_cod #berrystoberryjb #agentjb #readystockjb #cod_jb #cod_singapore #rizqsarahshoppe #jdt #jdtfamily #jdtsoutherntigers #johorbahrucity #johorbahru #johordarultakzim #singapore #malaysiakini #malaysia #bazaarpaknil πŸ“²017 7477469

Haaa... gitteewwww!! Rajin gosok dpt la hasil.. πŸ‘πŸ‘πŸ‘ Ni baru sabun... klu tonyoh plak #iamsexyladylotion hadoiii.. makan hati la kakakπŸ˜‚ . . Sabun sexy skinny 1pc : rm39 3pcs : rm100 . . #berrystoberryjb_free_cod #berrystoberryjb #agentjb #readystockjb #cod_jb #cod_singapore #rizqsarahshoppe #jdt #jdtfamily #jdtsoutherntigers #johorbahrucity #johorbahru #johordarultakzim #singapore #malaysiakini #malaysia #bazaarpaknil πŸ“²017 7477469

(@nrs_sneakers)

1 Day 5 Hours Ago

Hi gaisπŸ™‹kami ada stock baru..selamat mendarat dh ni 😍rugi tak try 1..confirm puas hati..no copy2..harga baik punya..freepostage..πŸ˜‹nk diskaun..?? Jom grab 2/lebih.. . πŸ’’NIKE SHINSEN . πŸ’’RM 95 . πŸ’’SIZE:40-44 . πŸ’’NAVY BLUE πŸ’’BLACK & WHITE πŸ’’BLACK . . DM/WS klik2 link di bio ok..πŸ˜‰ belum tanya belum cuba..belum tahu..confirm puas hati😘 . #kasutnikemurah #nike #nikeshoes #nikeairmax97 #nikemalaysia #kasutsneakers #sneakersoriginal #sneakersmalaysia #kasutmurahtapiori #kasutmurahmalaysia #gegarvaganza5 #gegarvaganza2018 #wanyhasrita #haelhusaini #zamani #toyotagazooracingmalaysia #shahalam #jdtsoutherntigers

Luncheon 🍜 . . Daddy sibuk.. so.. berempat sahaja.. settle COD & POSTAGE utk hari ni.. alhamdulillah ❀ . . #berrystoberryjb_free_cod #berrystoberryjb #agentjb #readystockjb #cod_jb #cod_singapore #rizqsarahshoppe #jdt #jdtfamily #jdtsoutherntigers #johorbahrucity #johorbahru #johordarultakzim #singapore #malaysiakini #malaysia #bazaarpaknil πŸ“²017 7477469

(@kvrl.kym)

1 Day 8 Hours Ago

hook pertama #malaysianhiphop #hiphop #budakrendah #joho #jdtsoutherntigers #laricari @malaysianhustler @redmalaysia @jbsouthsidemovement

(@jersi_bajet_online)

1 Day 10 Hours Ago

In progress β€˜selepas’ πŸŽ¨πŸ–Œ πŸ“±Whatsapp kami segera guys untuk banyak lagi warna dan design yang menarik . πŸ“±0145074552 . anda pening kepala cari baju MURAH tapi kualiti CANTIK??? . kami di @jersi_bajet_online menawarkan jersi bajet untuk anda . . . Boleh share atau like post ini agar ia dapat membantu kawan-kawan yang tengah mencari baju team mereka. . Berminat?? . Whatsapp . ☎ 0145074552 ☎ 0145074552 ☎ 0145074552 #eureka #upm #upsi #ukm #uitm #umk #uniten #utp #upnm #usm #adeebsportcentre #jdtsoutherntigers #melaka #kelantanfa #tmj #jersibola #jersimurah #jersifutsal #jersiteammuarh #jersibajet #jersionline #jersibajetonline #jersistor

(@jersi_bajet_online)

1 Day 10 Hours Ago

In progress β€˜sebelum’ πŸŽ¨πŸ–Œ πŸ“±Whatsapp kami segera guys untuk banyak lagi warna dan design yang menarik . πŸ“±0145074552 . anda pening kepala cari baju MURAH tapi kualiti CANTIK??? . kami di @jersi_bajet_online menawarkan jersi bajet untuk anda . . . Boleh share atau like post ini agar ia dapat membantu kawan-kawan yang tengah mencari baju team mereka. . Berminat?? . Whatsapp . ☎ 0145074552 ☎ 0145074552 ☎ 0145074552 #eureka #upm #upsi #ukm #uitm #umk #uniten #utp #upnm #usm #adeebsportcentre #jdtsoutherntigers #melaka #kelantanfa #tmj #jersibola #jersimurah #jersifutsal #jersiteammuarh #jersibajet #jersionline #jersibajetonline #jersistor

(@amirulariff89)

1 Day 22 Hours Ago

Nice to meet u bro @steven_gary_10 πŸ‘πŸ‘πŸ‘ #jdtfc #sbkkulim #harimaumalaya #jdtsoutherntigers #harimaumuda

(@jersi_bajet_online)

1 Day 23 Hours Ago

#done tempahan #jersi pelanggan kami dari #sabah πŸ’— Terima kasih kerana sudi berurusan dgn kami #jersibajetonline πŸ˜‹ . πŸ“±Whatsapp kami segera guys untuk banyak lagi warna dan design yang menarikπŸ“±0145074552 . anda pening kepala cari baju MURAH tapi kualiti CANTIK??? . kami di @jersi_bajet_online menawarkan jersi bajet untuk anda . . . Boleh share atau like post ini agar ia dapat membantu kawan-kawan yang tengah mencari baju team mereka. . Berminat?? . Whatsapp . ☎ 0145074552 ☎ 0145074552 ☎ 0145074552 #eureka #upm #upsi #ukm #uitm #umk #uniten #utp #upnm #usm #adeebsportcentre #jdtsoutherntigers #melaka #kelantanfa #tmj #jersibola #jersimurah #jersifutsal #jersiteammuarh #jersibajet #jersionline #jersibajetonline #jersistory #eureka #sakka

(@jbsouthsidemovement)

2 Days 1 Hour Ago

#repost @kvrl.kym with ・・・ youtube.com/karljayy #malaysianhiphop #hiphop #budakrendah #joho #jdtsoutherntigers @malaysianhustler @jbsouthsidemovement @redmalaysia

(@jersi_bajet_online)

2 Days 2 Hours Ago

In progress πŸŽ¨πŸ–Œ πŸ“±Whatsapp kami segera guys untuk banyak lagi warna dan design yang menarik . πŸ“±0145074552 . anda pening kepala cari baju MURAH tapi kualiti CANTIK??? . kami di @jersi_bajet_online menawarkan jersi bajet untuk anda . . . Boleh share atau like post ini agar ia dapat membantu kawan-kawan yang tengah mencari baju team mereka. . Berminat?? . Whatsapp . ☎ 0145074552 ☎ 0145074552 ☎ 0145074552 #eureka #upm #upsi #ukm #uitm #umk #uniten #utp #upnm #usm #adeebsportcentre #jdtsoutherntigers #melaka #kelantanfa #tmj #jersibola #jersimurah #jersifutsal #jersiteammuarh #jersibajet #jersionline #jersibajetonline #jersistor