#jeragatdegil

23,682 posts tagged with #jeragatdegil

Photos and Videos about #jeragatdegil

Ramai yang risik Set Puteri Ratu time gaji ni Alhamdulillah 😍 . Dah cuci muka pakai #acnecleasingbar ke belum 😣 . Kalau dah cuci muka jangan lupa apply #magicdaycream tau uolls 😍 . #treatmentcreamputeriratu pakai waktu malam sebelum tidur . Tekan link di bio untuk info / order 📝 . #magicdaycream #treatmentcream #putih #cantikskincare #bebeauty #skincare #krimwajah #jerawat #jeragatdegil #breakout #kulitkusam #pemutihwajah #penang #kedah #puteriratutreatmentcream #merawat #puteriratumagicdaycream #malaysia #ubatputih #krimputih #murah #gebu #viralpost #viral #flawless #puteriratuoriginal

Sape yang jatuh cinta dgn Freckless Serum? Kalau pakai yang dulu pun kesan dah wow . Yang New Freckless Serum kesan 10x ganda lagi lagi wow! Hilangkan jeragat & parut jerawat seawal seminggu? Kecutkan jerawat dalam sehari? Putihkan kulit dlm masa 2 minggu? Omg! Yes, yang penting sangat selamat, lulus KKM! . Produk local dengan harga mampu milik tapi kesan setanding produk antarabangsa 🥰😘 #mylea #myleateamdila #jeragat #jeragatdegil #jeragattebal #jeragathitam #jerawat #jerawatbatu #jerawathilang #jerawatpasir #scar #parut #parutjerawat #paruthilang

Magic Day Cream (MDC) by Puteri Ratu dibawakan khas untuk uolls yang mementingkan 'finishing' seakan memakai foundation tetapi rasa ringan dan tekstur tidak melekit 😉 . Semakin lama, semakin glow. Suka idok ? . Sambil mencantikkan, MDC juga membantu merawat masalah kulit wajah. . RM20/5gram. Sangat rugi jika uolls tak memilikinya. Jom grab sekarang 😘 . Whats app 011-36208336 . . #jerawat #jerawathilang #jerawatpasir #muabellaz #jeragattebal #jeragat #jeragatpudar #jeragatdegil #jeragathilang #kulitrosak #muapenang #kulitbersih #kulitsensitif #kulitcerah #kulitglowing #kulitberminyak #kulitkering #kulitlembut #kulitkusam #kulitcantik #kulitlembab #treatmentcream #treatmentcreampenang #treatmentcreamkulim #magicdaycreamkulim #magicdaycream #magicdaycreampenang #uum

JERAWAT KURANG, PARUT HILANG 👏 . Impian setiap pompuan nak kulit bersih licin. Tak segak macam neelofa pun tak pa, janji muka bersih dari jerawat & parut kan ? . Ni customer regular kami. Memang setia dengan Set Timun ja. Sebab apa ? Sebab kulit dia sesuai dengan Set Timun. Jerawat pun tak berani muncui dekat dah 🙈 . Hampa nak offer Set Timun ? . Whats app 011-36208336 . . #jerawat #jerawathilang #jerawatpasir #muabellaz #jeragattebal #jeragat #jeragatpudar #jeragatdegil #jeragathilang #kulitrosak #muapenang #kulitbersih #kulitsensitif #kulitcerah #kulitglowing #kulitberminyak #kulitkering #kulitlembut #kulitkusam #kulitcantik #kulitlembab #moisturizergel #moisturizingsoap #vitaminefacemist #moistureboostserum #uum

Memang tak rugi sape cuba Moisturizer Honey Bee Veenom 😊 kalau dah always pakai memang akan rasa kesan dan perubahan pada kulit 👌🏻 Boleh campur honey bee venom dengan rutin sedia ada skincare korangg Mungkin sekarang takde beza, nanti dah masuk 4 series umur silalah berterima kasih kat saya! In Shaa Allah satu wrinkle pun takde! Kenapa boleh pakai pelembab sebanyak mana kita larat? Setiap pelembab mempunyai active ingredient yang berbeza-beza, kebanyakkanya 80% adalah H20, yang selebihnya selalu extract tumbuhan dan bunga, so kalau beli products rajin-rajin tengok ingredient dia and Google. Honey bee venom ada 5% content of bee venom yang sangat bagus untuk kecantikan.

mcm iklan tudong plak😆😁 nk bgtau skincare jrm ni best n yg penting selamat digunakan,halal n no mercury no bahan2 kimia tu😘😘 hasilnye lambat tpi selamat😘 Biar lambat Asalkan Selamat😍😘 utk info produk n fast respon wasap: 0146638576 atau trus klik link di bio @jrm.temerloh.azizahsyafri cod : temerloh-mentakab dan kawasan sekitar pos : seluruh malaysia #jamuratumalaya #jamuratumalayaonline #bondarozitaibrahim #rumahhutanbonda #rumahterapialam #bumiratuchannel #team_jutawan_bonda_pahang #skincarejrm #viniferacccover #silkysunscreen #biomiracleaction #marjaneoil #marjaneoiljrm #temerloh #temerlohpahang #mentakab #mentakabpahang #mua #muatemerloh #hoshas #hoshastemerloh #codtemerloh #codtemerlohmentakab #codmentakabtemerloh #kulit #jerawat #jerawathilang #jeragathilang #jeragatdegil #serumjerawat

#bluebellfeedback Alhamdulillah..customers suke, kita pon happy 😍 Feedback paling panjang dari customer Bluebell. So much love 😘 . Terbukti berkesan..InshaaAllah anda akan berpuas hati.. . . 📦📦POSTAGE📦📦 . 📮SEMENANJUNG: RM8 📮SABAH DAN SARAWAK: RM12 . ✔ Lulus KKM ✔ Menjalani lab test di SIRIM QAS INTERNATIONAL ✔ Persijilan HALAL JAKIM ✔ Winner Reader' Choice Awards 2017 dari Natural Health ✔ Sesuai untuk LELAKI dan WANITA ✔ Diperbuat daripada bahan semulajadi dan natural ✔️ Produk bumiputera . . Whatsapp segera:- ( https://wa.me/601133485468 ) . (Malas nak save number?boleh tekan link whatsapp dekat bio😊) . . ⛔️Note⛔️ DM dan COMMENT akan dibalas dalam masa 24jam . . #bluebellskincare #cleanser #nightmoisturiser #dailydefence #radianceserum #hydratingfacemist #jerawat #jerawatbatu #jerawatpasir #jerawatparah #jeragat #jeragatdegil #jeragattebal #parutjerawat #blackheads #whiteheads #garishalus #antipenuan #liangpori #liangporibesar #liangporiterbuka #kulitberminyak #kulitkusam #bmf #skincarehalal #buymuslimfirst #muslimproduk #skincaremalaysia #malaysia

Izz boleh kata memang collagen serum kali ni 100% natural. Contohnya propanediol ni sendiri. . "Propanediol is considered a safe and appropriate ingredient not only for cosmetic products, but also for ingested food products. . Propanediol is GRAS certified (“Generally Recognized As Safe”) by the United States Food and Drug Administration (FDA). . In addition, propanediol has approval from EcoCert (an international recognized natural and organic seal) and the Natural Product Association (US based natural personal care certification)." . And produk yang mengandungi propanediol ni seriously pilihan yang tepat untuk kulit yang kering lagi mengelupas . Plus kalau skin kita dah mula nampak tanda-tanda penuaan, kulit kita akan dapat kebaikan yang banyak daripada propanediol yang merupakan sejenis humectant jugak . Fungsi humectant ni bantu kekalkan kelembapan kulit & kurangkan tanda penuaan . Nak dapatkan kulit yang supple, dewy, glowing perlu pastikan kulit kita cukup air je 😘 . #maryjardinrawang #maryjardinserendah #maryjardinbukitberuntung #maryjardinbukitsentosa #maryjardinbatangkali #maryjardinrasa #maryjardinkkb #collagenserummaryjardin #collagenserumspf30 #serumcollagen #collagenserummj #collagenserumhalal #antiagingserum #antiagingserummalaysia #antiagingserummurah #jeragatpudar #jeragatdegil #jerawat #jerawathilang #instaboomakademi

Apa yg best dgn OKIN kite ni? . ❤Tekstur halus & ringan ❤sesuai semua jenis kulit ❤ada vit C, so ada treatment sekali ❤Long lasting . CODE COLOUR 👇 . 🍒Light - sesuai utk kulit cerah @ Chinese look 🍒medium - normaly kulit melayu 🍒Dark - sawa matang . RM120/box 20ML . #okin #ferwhite #skincarekulitlembab #rawatkulitkering #obatkulitkering #makeup #srihartamas #sweetdreams #lelakimuyangdulu #putrajaya #bandarseriputra #sabunjeragat #rawatanjeragat #jeragatdegil #creamjerawat #parutjerawat #jerawatnanah #tipskulitberminyak #beautytips #mukaglowing #kulitkusamjadiglowing #kulitgelap #perawatankulitgelap #kusam #kulitkusam #kulitkusamtiadalagi #nakputih #mukenaputih #putihgebu #produkkecantikanmurahmalaysia

Colis Tea Tree Day Cream. Cream perawatan wajah buat kalian yang sedang atau sering mengalami jerawatan. colis tea tree mengandung: Ganggang Hijau berfungsi untuk mencerahkan serta memudarkan noda bekas jerawat. Seperti yang telah diketahui, vitamin C sendiri merupakan bahan aktif pencerah kulit yang apabila digunakan secara rutin dapat mengatasi kekusaman di wajah sekaligus memperbaiki kerusakan pada kulit. Vitamin B3 merupakan nutrisi yang baik bagi kulit, menjaga kulit tetap sehat dan terlihat baik. Vitamin B3 dapat digunakan untuk mengobati jerawat. Lumut Laut berfungsi untuk mencerahkan kulit. Lumut laut memiliki zat antivirus yang menyembuhkan dan mencegah penyakit pernafasan seperti pneumonia, pilek, bronkitis, flu, dan bahkan tuberkulosis. INFO/ORDER : WA. 082360940006 atau KLIK LINK di BIO #colisteatree#jerawathilang #jerawatpasir #jerawatbadan #berminyak #jerawatparah #jeragathilang #jerawatnanah #kulitkombinasi #jerawat #mukabersih #kulitkering #paruthilang #parutjerawat #jerawatkecut #jerawatmuka #kulitkusam #jeragatdegil #parut #parutjerawathilang #jeragatpudar #breakoutskin #produkkecantikkan

Tak perlu kata apa2🎶🎶 Cukup dengan perubahan yg ketara daripada cust2 terus setia bersama LADONNA #ladonnanaurakay #swissmilannaurakay #jeragathilang #jeragatdegil #naurakay #naurakaybeauty #nakcantikluardalam #jamumodenuntukwanita #awetmuda

Allantoin ni ingredient tambahan baru yang ke 3 dalam Collagen Serum Mary Jardin . Kita masih kekalkan ingredient lama. Tapi kita ada tambah juga ingredient baru . So far, ingredient baru yang Izz study kebanyakannya memang bantu meremajakan lagi kulit. . Yang paling best bila baca pasal Japanese Knotweed atau scientific namenya Polygonum Cuspidatum. . Japanese Knotweed tu mengandungi high concentration of resveratrol for powerful antiaging & antioxidant effect. . Sapu resveratrol secara topikal setiap hari pada kulit! Wuhuu curlass kau Jah . Premium ingredient setaraf international products pada rege mampu milik . Nak cuba collagen serum baru MJ? Nak 1 ke 2? Hihi . KLIK LINK DIBIO UNTUK ORDER . #maryjardinrawang #maryjardinserendah #maryjardinbukitberuntung #maryjardinbukitsentosa #maryjardinbatangkali #maryjardinrasa #maryjardinkkb #collagenserummaryjardin #collagenserumspf30 #serumcollagen #collagenserummj #collagenserumhalal #antiagingserum #antiagingserummalaysia #antiagingserummurah #jeragatpudar #jeragatdegil #jerawat #jerawathilang

#infowdta . . BagaiMana cara pakai WDTA? . . Wd ni krim kecantikan yang rare dan unik. Cara pakai pun unik hanya calit pada 3 point nadi iaitu Di leher, pergelangan Tangan dan ari ari (rahim) . . Pakai 2 Kali Sehari lepas mandi pagi dan Petang Supaya cepat meresap di bawah lapisan kulit. Sebab bila Lepas mandi liang roma dan terbuka jadi mudah la wd menyusup Masuk ikut aliran darah. . . Minum air cukupnya sekurang kurangnya 3 liter Sehari atau mengikut berat badan seseorang. Minum air yang secukupnya Dapat bantu wd buat Kerja dari dalam dan buang segala toksin terperap dalam badan. . . Oh ye mesti Ade yang tertanya kenapa mesti di Nadi,Bukan pakai dekat muka ? Sebab wd Di formulasi menggunakan bio teknologi nano. Krim nya sangat Halus berbanding krim kecantikan yg biasa. Nak bebas dari sebarang Masalah kulit serta awet Muda? Jomm kita pakai WDTA 🥰 . . #wdec #rahsiaawetmuda #botox #masalahkulit #womendesiree #bazaarpaknil #likeforlike #ctdk #ubatjeragat #wdshahalam #wdselangor #jeragatdegil #ubatjerawat #ubatparut #susukmoden #freepos #wdta #dealeradleesyabeauty #calitcalitcantik #krimawetmuda #testimoniwd #shahalamdelivery #bazaar #cantik #tipskulitcantik #skincare

Wowwww 😍😍 makin gojesss sejak konsisten cecalit 5 botol WD ni. . Jauh sangat bezanyaaa kanss.Kulit makin cantik dan awetmuda. . Krim WD nie mudah je nak guna.Cecalit kat nadi nadi je, tak sampai 3 minit dah siap.Paling penting kena sabar dan konsisten. Serius cakap WD ni memang besttt 👍 . WD krim BIO TEKNOLOGI NANO meresap 12 kali ganda lebih pantas ke bawah lapisan kulit dan terus menyerap ke dalam pembuluh darah ( yg terdapat dikawasan nadi). GABUNGAN 3 BAHAN TERBAIK . Peurari Mirifica, Gluthathione dan arbutin yang terkenal di gunakan untuk awet_muda dan pencerahan. Malahan boleh juga MENGANJAL dan MENEGANGKAN. . Lebih 10000 Testimonial dari pengguna yang berpuas hati dan 80% pengguna REPEAT ORDER. Besttt kan? Nak cantik macam testimoni WD ni whatsApp Hidayah +60135460547 #wdec #rahsiaawetmuda #botox #masalahkulit #womendesiree #bazaarpaknil #likeforlike #ctdk #ubatjeragat #wdshahalam #wdselangor #jeragatdegil #ubatjerawat #ubatparut #susukmoden #freepos #wdta #dealeradleesyabeauty #calitcalitcantik #krimawetmuda

CIKGU BARU PAKAI WD 2 MINIT, TERUS SENDAWA Wowwww cepat sangatkan kesan dia. Pastu terus nak kenalkan kat kawan cikgu WD ada bahan PUERARIA MIRIFICA dan AKAR TREE PEONY yang dapat menstabilkan hormon dan keluarkan toksin jahat dalam badan. Tu yang angin angin suma kuar Pastu molekul wd 50x ganda lebih halus dari sehelai rambut, sekali calit je terus meresap masuk dalam saluran darah Yang banyak angin dalam badan sangat sesuai pakai wd. Rm80 / unit termasuk pos dah. Ada SPECIAL FREEGIFT LIMITED tau uols #wd #jeragathilang #wdta #jeragatdegil #jeragatpudar #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #jerseyshore #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdkualalumpur #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #bazaarpaknil #terapiinstagram #aurainsta #skincaremalaysia #skincare #skincareroutine

“JERAGAT KETURUNAN SEJAK SEKOLAH” . Awin ni sejak sekolah ada masalah jeragat keturunan. Mak, kakak semua ada jeragat. Jeragat keturunan ni senang datang & susah nak pudarkan! So awin ni org kedua yg cuba New Freckless Serum formula baru . Sangat teruja bila tengok testimoni awin ni tau. Awin ni pakai dlm 2 bulan++. Dan dia sentiasa update gambar setiap minggu dari sebelum & selepas pakai. Nampak tak result dia? . Jeragat pudar & hilang kan? Kulit makin cerah. Yg penting nampak kulit tu moist jee. Senyum pun bertambah berseri. Nampak tak? Ni real testimoni tau. . So new freckless serum ni lagi ohsem & wow. rugi sangat sape tak grab harga promo sempena launching ni. Cuma RM70 utk satu box. Tp klu beli 3 RM200. Lagi2 jimatt gila namati. Sape nak booking wasap dila sekarang. Harga promo ni sampai ahad 20/10/19 ni jur. Rugi klu lepaskan! +60179122113 atau click link kat bio terus 😘💐 #jeragat #jerawat #freckless #pimple #jeragatdegil #jeragattebal #jeragathitam #jeragatpudar #jerawatbatu #jerawathilang #jerawatpasir #scar #parutjerawat #parut #paruthilang #mylea #myleateamdila #myleaskincare

Kenapa jerawat cepat kecut dan parut cepat pudar dengan WDTA? Asbab 3 kandungan best dalam WDTA yang bergabung dan memberi zat pada kulit dari dalam. ✅Akar tree peony buang toksin ✅Akar Scutellaria Baicalensis kurangkan pertumbuhan jerawat ✅Glyserin Menghilangkan parut Sebab tu,calit malam ni,In Shaa Allah esok jerawat kecut.Jerawat baru pun segan naik. Parut slow-slow menghilang. Best kanns🥰 Nak hilangkan jerawat dan parut jerawat jom klik ni Sekarang http://www.wasap.my/601126267857 #wd #agentwdtelokpanglimagarang #jerawat #jeragatdegil #jerawathilang

. Siapa tahu cerita dan khasiat YIS BERAS? Produk berasaskan YIS BERAS ini membantu anda membaik pulih dan mengembalikan keremajaan kulit anda. YIS BERAS telah lama digunakan di JEPUN khas untuk merawat masalah kulit. Sebab itu wanita di Jepun mempunyai kulit yang sangat licin dan tidak kusam. Antara kebaikan lain NOIR Skin Refining Essence adalah : 1. Memberi kesan Glowing pada kulit 2. Membaik pulih tekstur kulit 3. Membaik pulih tona kulit yang tidak sekata 4. Membaik pulih kulit yang rosak 5. Memudarkan jeragat 6. Memudarkan jerawat 7. Melembabkan kulit kering 8. Mengawal kulit berminyak 9. Mengecilkan liang pori Kenapa tunggu lagi? Jom contact ejen & stockist Noir dan dapatkan Noir Skin Refining Essence sekarang!

Hari ni HQ di Kilang MBH yang mana adalah kilang pemprosesan Women Desiree Essential Cream. Inilah BUKTI PRODUK KAMI Bukan Krim Timbang kilo. Di proses secara GMP tau. So tunggu video akan datang ❤️ #womendesiree #agentwdtpg #bukanproduktimbangkilo #jeragatdegil #hilangkanjeragat #jerawathilang #serumjerawat #haniszalikha #bazaarmalaysia

MAGIC DAY CREAM APA KEBAIKAN DIA?? . . glowing seawal 3minit 😱 . . KELEBIHAN MAGIC DAY CREAM ♥️tidak berminyak ♥️hilangkan jerawat,parut, jeragat dan minyak ♥️tampil cantik hanya dengan 50saat ♥️anti rekahan ♥️tidak perlu pakai bedak ♥️menutup pori pori terbuka ♥️wajah nampak natural tanpa makeup yang tebal ♥️sesuai untuk kegunaan harian ♥️tahan sehingga 24jam ♥️spf 30 ♥️satu cod untuk semua jenis warna kulit TAK PERLU LAGI MEMAKAI ❌pelindung matahari ❌bedak asas ❌foundation ❌krim pemutih wajah . Tekan link di bio untuk info / order 📝 Tekan link di bio untuk info / order 📝 Tekan link di bio untuk info / order 📝 . #magicdaycream #treatmentcream #putih #cantikskincare #bebeauty #skincare #krimwajah #jerawat #jeragatdegil #breakout #kulitkusam #pemutihwajah #penang #kedah #puteriratutreatmentcream #puteriratumagicdaycream #malaysia #ubatputih #krimputih #murah #gebu #viralpost #viral #flawless #puteriratuoriginal

Kulit wajah tetiba rasa panas pedih-pedih ?😱 Tu tandanya korang kena hentikan pakai produk kecantikan yang tak sesuai dengan korang.. Untuk selesaikan masalah ni korang perlu lah KONSISTEN dua ketul Set Combo Puteri Ratu ni . Tekan link di bio untuk info / order 📝 . #magicdaycream #treatmentcream #putih #cantikskincare #bebeauty #skincare #krimwajah #jerawat #jeragatdegil #breakout #kulitkusam #pemutihwajah #penang #kedah #puteriratutreatmentcream #puteriratumagicdaycream #malaysia #ubatputih #krimputih #murah #gebu #viralpost #viral #flawless #puteriratuoriginal

Tip kecantikan

Kadang kita perlu berani mencuba semula untuk ikhtiar rawat kulit agar kembali berseri,bebas jerawat,jeragat & kulit kusam. Walau berkali-kali kita putus asa & kecewa dengan effect sementara sesuatu produk.Tapi percayalah ,In Shaa Allah WDTA tak mengecewakan! WDTA cream nano yang rawat satu persatu masalah kulit dari dalam. Seakan membawa harapan & sinar baru.Kulit breakout bukan penamat segalanya. Beri peluang sekali lagi bersama WDTA😊 #wdec #rahsiaawetmuda #botox #masalahkulit #womendesiree #bazaarpaknil #likeforlike #ctdk #ubatjeragat #wdshahalam #wdselangor #jeragatdegil #ubatjerawat #ubatparut #susukmoden #freepos #wdta #dealeradleesyabeauty #calitcalitcantik #krimawetmuda #aurainsta #aurainstabatch30 #testimoniwd #shahalamdelivery #bazaar #cantik #tipskulitcantik #skincare #wdtabangi #cikgu

PERLU TAK SAYA PAKAI #wd NI KALAU SAYA MEMANG DAH CANTIK? 😨 . . Yes, opcoz sayang. Walaupun sedia cantik tapi umur tetap meningkat. Tanda tanda penuaan tetap berlaku. Toksin dalam badan tetap bertambah kalau tak keluarkan. . . Pernah nampak kan, orangnya cantik tapi muka takde seri .Dengan Wd ni bestttt! Calit sket kat kening dah boleh naikkan balik seri muka uols. Tade la kusam je kann. . . Zat Pueraria Mirifica dalam wd ni juga boleh melambatkan proses penuaan, tegangkan kulit kendur,anjalkan aset. Calit kat 3POINT NADI JUR. . . Sebab tu yang umur 40an pun konsisten pakai macam suwet 17. Tak rugi pun beli wd ni. Krim multifungsi. Berbaloi dengan harga . Tayah makan jamu pun kesan mantop setanding makan jamu. . Bahan wd ni pun bukan calang calang, herba terpilih yang diimport dari oversea. . . Best kan?🤗

Semua jenis tona kulit berisiko Kanser Kulit tetapi kulit cerah lebih berisiko. Kulit gelap pula lebih bahaya kerana Kanser Kulit sukar dikesan. - Elakkan terlalu lama terdedah sinaran ultra ungu matahari (UV) dan pakai losyen pelindung UV (sunblock) untuk lindungi kulit termasuk kepada kaum lelaki. - 90% kes kanser kulit disebabkan cahaya matahari. 🌞 - Dapatkan #bluebelldailydefencemoisturiser yang mengandungi SPF 30 PA+++ bagi menghalang sinaran UV terus ke kulit anda. - Kredit : KKM Malaysia . . 📦📦POSTAGE📦📦 . 📮SEMENANJUNG: RM8 📮SABAH DAN SARAWAK: RM12 . ✔ Lulus KKM ✔ Menjalani lab test di SIRIM QAS INTERNATIONAL ✔ Persijilan HALAL JAKIM ✔ Winner Reader' Choice Awards 2017 dari Natural Health ✔ Sesuai untuk LELAKI dan WANITA ✔ Diperbuat daripada bahan semulajadi dan natural ✔️ Produk bumiputera . . Whatsapp segera:- ( https://wa.me/601133485468 ) . (Malas nak save number?boleh tekan link whatsapp dekat bio😊) . . ⛔️Note⛔️ DM dan COMMENT akan dibalas dalam masa 24jam . . #bluebellskincare #cleanser #nightmoisturiser #dailydefence #radianceserum #hydratingfacemist #jerawat #jerawatbatu #jerawatpasir #jerawatparah #jeragat #jeragatdegil #jeragattebal #parutjerawat #blackheads #whiteheads #garishalus #antipenuan #liangpori #liangporibesar #liangporiterbuka #kulitberminyak #kulitkusam #bmf #skincarehalal #buymuslimfirst #muslimproduk #skincaremalaysia #malaysia

😘😘Colis Tea Tree Day Cream merupakan produk perawatan yang sangat bagus buat perawatan wajah kalian 😍😍 . Colis Tea Tree Day Cream merupakan Cream perawatan wajah buat kalian yang sedang atau sering mengalami jerawatan 💘💘 karena Colis Tea Tree Day Cream menggunakan teknologi dari Australia 😘🇦🇺 . colis tea tree mengandung 👇👇: . Ganggang Hijau 🍒🍒 berfungsi untuk mencerahkan serta memudarkan noda bekas jerawat. Seperti yang telah diketahui, vitamin C sendiri merupakan bahan aktif pencerah kulit yang apabila digunakan secara rutin dapat mengatasi kekusaman di wajah sekaligus memperbaiki kerusakan pada kulit. . Vitamin B3 🍒🍒 merupakan nutrisi yang baik bagi kulit, menjaga kulit tetap sehat dan terlihat baik. Vitamin B3 dapat digunakan untuk mengobati jerawat. . Lumut Laut 🍒🍒 berfungsi untuk mencerahkan kulit. Lumut laut memiliki zat antivirus yang menyembuhkan dan mencegah penyakit pernafasan seperti pneumonia, pilek, bronkitis, flu, dan bahkan tuberkulosis. . Yuk lihat testimoninya di samping sist 😘👉 . Yuk Langsung di serbu Colis Tea Tree Day Cream nya sist 😘😘 . Langsung aja beli Nih Colis Tea Tree Day Cream nya sist disini ya 👇👇 sekarang juga 🤗🤗 Wa :087731458168 Instagram : @colisbeauty_pemalang . . #colis #colisteatree #jerawathilang #jerawatpasir #jerawatbadan #berminyak #jerawatparah #jeragathilang #jerawatnanah #kulitkombinasi #jerawat #mukabersih #kulitkering #paruthilang #parutjerawat #jerawatkecut #jerawatmuka #kulitkusam #jeragatdegil #parut #parutjerawathilang #jeragatpudar #breakoutskin #produkkecantikkan #keagenan #peluangbisnis #reseller

CANTIKNYA KULIT AWAK SEKARANG ! 🥰 . Dulu muka penuh dengan parut jerawat. Jerawat naik tak kira musim 😭 . Ehhh ehhh baru konsisten 3 bekas Treatment Cream, memang licin habis muka. Parut jerawat seketui pun tak dak lagi dah hehe. . Mesti pakai produk mahal kan ? Mane adeee awak ! Treatment cream sebekas 20 hinggit je. Tahan 2-3 minggu. Meh grab lekai 😘 . Whats app 011-36208336 . . #jerawat #jerawathilang #jerawatpasir #muabellaz #jeragattebal #jeragat #jeragatpudar #jeragatdegil #jeragathilang #kulitrosak #muapenang #kulitbersih #kulitsensitif #kulitcerah #kulitglowing #kulitberminyak #kulitkering #kulitlembut #kulitkusam #kulitcantik #kulitlembab #treatmentcream #treatmentcreampenang #treatmentcreamkulim #magicdaycreamkulim #magicdaycream #magicdaycreampenang #uum

SEGAQ LAIN MACIAM LEPAS SEMBOQ VITAMIN E FACE MIST ! . Dok kata dah, spray Vitamin E Face Mist ni memang best ! Kulit segar lain maciam 🥰 Sejuk je rasa. Boleh jadi finishing make up jugak tau 😘 . Makin glowing la kulit tu. Hehe Sebotol 15 hinggit ja. Murah kan ? Tahan sampai 2-3 minggu . Whats app 011-36208336 . . #jerawat #jerawathilang #jerawatpasir #muabellaz #jeragattebal #jeragat #jeragatpudar #jeragatdegil #jeragathilang #kulitrosak #muapenang #kulitbersih #kulitsensitif #kulitcerah #kulitglowing #kulitberminyak #kulitkering #kulitlembut #kulitkusam #kulitcantik #kulitlembab #moisturizergel #moisturizingsoap #vitaminefacemist #moistureboostserum #uum

Perbezaan MyleaFrecklesSerum yg baru berbanding sebelum ni ialah banyak tambahan formula baru iaitu Centella Asiatica Estract iaitu ekstrak daun pegaga yg diimport khas dari Korea manakala Moist 24 Essence iaitu Imperata Cylindrica Root Extract yg diimport dari US dan jugak Vitamin C. . . Kali ni MFS bukan je bertindak utk memudarkan jeragat tapi dlm masa yg sama jugak memberi kelembapan maksimum selama 24 jam pd kulit, mencerahkan kulit, memudarkan parut2, menghilangkan garis2 halus pd wajah, dan mengecutkan jerawat dgn pantas dan berkesan inshaAllah #mylea #myleateamdila #jeragat #jerawat #freckless #pimple #jeragatdegil #jeragattebal #jeragathitam #jeragatpudar #jerawatbatu #jerawathilang #jerawatpasir #scar #parut #parutjerawat #moisturizer

REPEAT 7 BEKAS TREATMENT CREAM ! 😱 . Apa maknanya ni kalau dah guna 7 bekas Treatment Cream ? Haruslahhhh berkesan 🥰 . Orang yang dah cuba Treatment Cream je yang tau kebaikannya. Kulit lembut, jerawat kecut, parut pudar, muka makin peloles dan glowing, pori mengecik, banyak lagi la 😘 . Awak try dulu sebekas, confirm jatuh cinta. Hehe . Whats app 011-36208336 . . #jerawat #jerawathilang #jerawatpasir #muabellaz #jeragattebal #jeragat #jeragatpudar #jeragatdegil #jeragathilang #kulitrosak #muapenang #kulitbersih #kulitsensitif #kulitcerah #kulitglowing #kulitberminyak #kulitkering #kulitlembut #kulitkusam #kulitcantik #kulitlembab #treatmentcream #treatmentcreampenang #treatmentcreamkulim #magicdaycreamkulim #magicdaycream #magicdaycreampenang #uum

😘😘Colis Tea Tree Day Cream merupakan produk perawatan yang sangat bagus buat perawatan wajah kalian 😍😍 . Colis Tea Tree Day Cream merupakan Cream perawatan wajah buat kalian yang sedang atau sering mengalami jerawatan 💘💘 karena Colis Tea Tree Day Cream menggunakan teknologi dari Australia 😘🇦🇺 . colis tea tree mengandung 👇👇: . Ganggang Hijau 🍒🍒 berfungsi untuk mencerahkan serta memudarkan noda bekas jerawat. Seperti yang telah diketahui, vitamin C sendiri merupakan bahan aktif pencerah kulit yang apabila digunakan secara rutin dapat mengatasi kekusaman di wajah sekaligus memperbaiki kerusakan pada kulit. . Vitamin B3 🍒🍒 merupakan nutrisi yang baik bagi kulit, menjaga kulit tetap sehat dan terlihat baik. Vitamin B3 dapat digunakan untuk mengobati jerawat. . Lumut Laut 🍒🍒 berfungsi untuk mencerahkan kulit. Lumut laut memiliki zat antivirus yang menyembuhkan dan mencegah penyakit pernafasan seperti pneumonia, pilek, bronkitis, flu, dan bahkan tuberkulosis. . Yuk lihat testimoninya di samping sist 😘👉 . Yuk Langsung di serbu Colis Tea Tree Day Cream nya sist 😘😘 . Langsung aja beli Nih Colis Tea Tree Day Cream nya sist disini ya 👇👇 sekarang juga 🤗🤗 Wa :082282945727 Instagram : @colisbeauty_pekanbaru . . #colis #colisteatree #jerawathilang #jerawatpasir #jerawatbadan #berminyak #jerawatparah #jeragathilang #jerawatnanah #kulitkombinasi #jerawat #mukabersih #kulitkering #paruthilang #parutjerawat #jerawatkecut #jerawatmuka #kulitkusam #jeragatdegil #parut #parutjerawathilang #jeragatpuda

Ohemmgiiii tergugat den. Akak umur 50 tahun lagi nampak muda 😱 _ Lawa aihh akak ni korang. Masa tengok gambar akak ni lepas konsisten 7 unit krim WDTA tau. Memang terkejuttt sebab nampak lain sangattt! _ Umur dah 50 tahun, tapi kelihatan seperti 30an ajer sejak cecalit krim WDTA ni ❤️. Siapa kenal akak epa ni tau lah sebelum akak ni macam mana? _ Yang dulu, kulit wajah berjeragat Pipi yang jatuh kendur Kulit wajah kusam kelam Eyebag _ Tapi sekarangggg. _ ✅makin cerah ✅jeragat hilang ntah ke mana ✅pipi makin anjal ✅makin runcing ehhhh ✅MAKIN AWET MUDA lah akak ni. _ Fuhhhh makcik yang umur 50 tahun pun masih berusaha untuk tampil cantik tau. Masih lagi berusaha untuk rawat dalaman dan luaran. _ Korang pulak bila lagi nak join cantik dan rawat masalah tu dari dalam sekali kan ? 😊 _ Jom lah akak-akak, adik-adik dan acik-acik yang nak jadi macam akak epa ni #mudah je, konsisten calit krim WDTA di nadi jerrr. Belanjurr bulanan Rm1.30 jurr untukk sebulan jimatt berganda ganda kan 🤭 _ WDTA PROMOSI RM80/1UNIT _ FREE Pos FREE Gift &; Tips _ Wasap kakjie #wdec #rahsiaawetmuda #botox #masalahkulit #womendesiree #bazaarpaknil #ubatjeragat #wdshahalam #wdselangor #jeragatdegil #ubatjerawat #ubatparut #susukmoden #freepos #wdta #dealeradleesyabeauty #calitcalitcantik #krimawetmuda #aurainsta #aurainstabatch30 #testimoniwd #cantiksebelumraya #bazaar #cantik #tipskulitcantik #skincare #wdtabangi

KELEBIHAN GLUTACAPS 🌸Kulit semakin glowing,bertambah putih 🌸Merawat jeragat 🌸Pigmentasi hilang 🌸Menyekatakan tona kulit muka 🌸Menghapuskan jerawat 🌸Menghilangkan parut jerawat 🌸Menegangkan kulit muka 🌸Antioksidan 🌸Memulihkan katarak & glukoma 🌸Membekalkan kandungan air 🌸Menghilangkan kedutan di wajah 🌸Mengekalkan kelembapan wajah 🌸Menggalakkan pembaharuan kologen dlm badan 🌸Pencerahan kulit 1 badan Jom dapatkan Glutacaps dengan menghubungi kami melalui whatsapp 0142478609 Atau klik link di bio profile @glutacaps_hq.hilangjeragat 😘 #fereenafams #singapore #brunei #jeragat #jeragathilang #ajimaura #serumjeragat #kulitkusam #glutacaps #kulitkusamhilang #ubatjeragat #jeragatpudar #antijeragat #hilangkanjeragat #hilangjeragat #masalahjeragat #jeragatdegil #setjeragat #bebasjeragat #kulitjeragat #rawatanjeragat #sabunjeragat #parutjeragat #jeragattebal #jeragathitam #jeragatkurang #jeragatteruk

Kelebihan Glutab : 💎 mencerah dan memutihkan kulit. 💎 meremajakan kulit ( awet muda ). 💎membantu atasi masalah jeragat 💎 mengatasi kulit kusam dan pigmentasi. 💎 membaiki bekas jerawat dan cacar. 💎 membantu pembentukan kolagen baru dlm lapisan kulit. 💎 mengecilkan pori pori kulit. 💎 menghalang pembentukan jerawat. 💎merawat masalah lingkaran gelap bawah mata Jom dapatkan Glutab dengan menghubungi kami melalui whatsapp 0142478609 Atau klik link di bio profile @glutab_hq.hilangjeragat 😘 #fereenafams #singapore #brunei #jeragat #jeragathilang #ajimaura #serumjeragat #kulitkusam #nakcantik #kulitkusamhilang #ubatjeragat #jeragatpudar #antijeragat #hilangkanjeragat #hilangjeragat #masalahjeragat #jeragatdegil #setjeragat #bebasjeragat #kulitjeragat #rawatanjeragat #sabunjeragat #parutjeragat #jeragattebal #jeragathitam #jeragatkurang #jeragatteruk

Ramai yang tanya. Tekstur #treatmentcream ni macam manaaa. . Haaa nindiaaaaa. Belanja satu pic seksi TREATMENT CREAM ni. . Yang penting best tauuu. ✔️ Tak melekit ✔️ Tak berminyak ✔️ Bau wangi ✔️ Mudah dipakai . So cepat dapatkan sekarang gaisss! Sumpah sekali guna terus fall in laff tauu 💓 . Whats app 011-36208336 . . #jerawat #jerawathilang #jerawatpasir #muabellaz #jeragattebal #jeragat #jeragatpudar #jeragatdegil #jeragathilang #kulitrosak #muapenang #kulitbersih #kulitsensitif #kulitcerah #kulitglowing #kulitberminyak #kulitkering #kulitlembut #kulitkusam #kulitcantik #kulitlembab #treatmentcream #treatmentcreampenang #treatmentcreamkulim #magicdaycreamkulim #magicdaycream #magicdaycreampenang #uum

Rata-rata yang menggunakan Peony Essence terdiri daripada mereka yang ada masalah kulit breakout, berjerawat dan berparut, tak kira jenis kulit apa sekalipun termasuk kulit sensitif . Kesan cepat atau lambat, itu bergantung pada kulit & cara penjagaan kulit masing-masing . Contohnya testimoni ini, it takes 1 bottle of Peony Essence to give her the result. Her pores visibly get smaller & her scars slowly faded . It takes time but worth to wait!

Alhamdulillah,rezeki harini regular customer repeat order lagi. Terima kasih cikgu dayah yang comel. Disebabkan cikgu pemalu, gambo banglo cikgu jelah jadi wakil ye. . Semua nak jaga kulit supaya bebas jeragat dan bintik hitam ni 😍 masing-masing dah bijak buat pilihan produk yang selamat dan bebas bahan merkuri merbahaya.👍 . Harini cikgu beli: 🌈 Protect & support cream elysian . Elysian lovers semua berebut nak grab day cream wajah baru kalini. Memang terbaik. 👍 #stokiselysianjohor . . #jeragatdegil #elysianbeauty #elysianmalaysia #stokiselysian

PARUT JERAWAT & PARUT BERLEKUK HILANG ! . Makin licin muka tanpa parut jerawat. Pakej parut berlekuk pun hilang sekali alhamdulillah 😉 . Awak dah try macam-macam produk untuk pudarkan jerawat ? Meh sini try set combo Treatment Cream & Magic Day Cream. Insya Allah sap sap suiiii je parut awak hilang 😘 . Whats app 011-36208336 . . #jerawat #jerawathilang #jerawatpasir #muabellaz #jeragattebal #jeragat #jeragatpudar #jeragatdegil #jeragathilang #kulitrosak #muapenang #kulitbersih #kulitsensitif #kulitcerah #kulitglowing #kulitberminyak #kulitkering #kulitlembut #kulitkusam #kulitcantik #kulitlembab #treatmentcream #treatmentcreampenang #treatmentcreamkulim #magicdaycreamkulim #magicdaycream #magicdaycreampenang #uum

Hai Guys. Good Morning.. so petang ni Ain makeup simple je. Muka Ain ni byk deep scars. So ain pakai liquid matte foundation (for oily+combination skin). Rasa ringan je pakai. Tak sekat pori tau. Pastu pakai mineral loose powder. Untuk bagi nampak natural look & tak cakey! Best sangat. Bibir pulak Ain pakai shea butter lip balm and pakai Gel Semi Shine Lipstick. Last pakai mascara. Mascara penting tauu.. sebab bulu mata Ain ni agak pendek & langsung tak melentik. So pakai Intensity Mascara ni. Membantu sgt untuk panjangkan bulu mata Ain ni. Okay Siappp! Simple je kan? Bulan ni ada promo foundation Marykay. 1 tube rm75. Promo jadi rm60 je. Tahan hingga setahun. Woww best!! Jimat & berbaloi. Jom grab promo foundation ni. Rugi x beli sekarang. Sampai Raya tahun depan pon tak habis guna lagi. Hihiks 😘 . Lots of 💕 Ain | 012-3150507 http://esnurain.wasap.my/ Mary Kay Senior Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . #marykaymurah #sayajualmarykay #sayapakaimarykay #kulitjerawat #kulitbebasjerawat #jerawathilang #serumjerawat #ubatjerawat #kulitkusamhilang #kulitjeragat #kulitjeragathilang #hilangkanparut #hilangkanjerawat #hilangkanjeragat #jeragatdegil #jerawatkronik #jerawatdegil #masalahbreakoutskin #masalahjeragat #masalahjerawat #masalahkulitkusam #masalahkulitjeragat #masalahkulitjerawat #kuantan #surirumahbergaji #kulitsihat #kulitglowing #timewise #timewise3d

LUKA JAHITAN CEPAT KERING ! 🔥 . Tak kira la orang pompuan ka, orang laki ka mesti tak suka kan ada parut kat muka ? . Alhamdulillah customer sorang ni sesaje je spray Vitamin E Face Mist kat muka, esoknya tu luka dah kering 🥰 . Face mist gabungan aloe vera, timun, peppermint & vitamin C bukan je takat boleh cepat keringkan luka tapi boleh juga segarkan muka & merawat masalah kulit terutamanya kulit kering dan berminyak 😉 . Whats app 011-36208336 . . #jerawat #jerawathilang #jerawatpasir #muabellaz #jeragattebal #jeragat #jeragatpudar #jeragatdegil #jeragathilang #kulitrosak #muapenang #kulitbersih #kulitsensitif #kulitcerah #kulitglowing #kulitberminyak #kulitkering #kulitlembut #kulitkusam #kulitcantik #kulitlembab #moisturizergel #moisturizingsoap #vitaminefacemist #moistureboostserum #uum

KELUAR TANPA PAKAI BEDAK ! . Confident level tinggi beb. Keluar rumah dengan muka togel je 😆 Muka dah flawless la katakan. . Alhamdulillah. Konsisten guna Treatment Cream, parut jerawat pakat pudar habis. Yang tinggal hanyalah kulit yang peloles dan cantik hehe 😘 . Whats app 011-36208336 . . #jerawat #jerawathilang #jerawatpasir #muabellaz #jeragattebal #jeragat #jeragatpudar #jeragatdegil #jeragathilang #kulitrosak #muapenang #kulitbersih #kulitsensitif #kulitcerah #kulitglowing #kulitberminyak #kulitkering #kulitlembut #kulitkusam #kulitcantik #kulitlembab #treatmentcream #treatmentcreampenang #treatmentcreamkulim #magicdaycreamkulim #magicdaycream #magicdaycreampenang #uum

Alhamdulillah,rezeki harini regular customer repeat order lagi. . Semua nak jaga kulit supaya bebas jeragat dan bintik hitam ni 😍 . Harini efa beli 🌈 Protect & support cream elysian . Elysian lovers semua berebut nak grab day cream wajah baru kalini. Memang terbaik. 👍 #stokiselysianjohor . . #jeragatdegil #elysianbeauty #elysianmalaysia #stokiselysian

👈🏻 TeKstur masker scrub kunyit gais.... Ramuan y terpilih 100% organik & HOMEMADE : ❤Kunyit Asli ❤Madu Asli ❤Vitamin C ❤Herba Asli Terpilih #maskerscrubmkbeauty #scrubkunyithomemade #produk100percenorganik #produkviral #peloles #cerahkankulit #cantikdansihat #jerawatnanah #jerawatbatu #jeragatdegil #kulitkusamhilang #kulitberminyaksensitif #parutjerawat #organikbeauty #beautiful

. Kebaikkan yang terkandung didalam noir skin refining essence:- 💕memberi effect glowing ada kulit 💕membaik pulih tona kulit tidak serata 💕membaik pulih texture kulit 💕membaik pulih tona kulit yang rosak akibat tersilap memilih product 💕membaik pulih kulit kusam 💕mengecilkan liang pori 💕memudarkan jeragat 💕menanggalkan sel kulit mati 💕menaktifkan kembali sel kulit baru 💕membaik pulih parut berlubang 💕melembabkan kulit 💕merawat kulit yang breakout/keradangan 💕menghilangkan whitehead/blackhead 💕memudarkan parut jerawat 💕mematikan kuman jerawat 💕mengawal kulit yang berminyak 💕mengawal kulit kering

Patutlah ESW ni Sgt BERKESAN... . Rupanya mengandungi bahan yg berkualiti tinggi... . Dahla putih SEAWAL 7 HARI, tiada bahan kimia pulak tuu!. #putih #awekmuda #kapsul3in1 #kesanseawal7hari #kulitgelap #beauty #cute #handsome #paruthilang #jerawathilang #jeragatdegil #bahansemulajadi #sakuraextract #pearlpowder #bungasakura #serbukmutiaraasli #produkviral #isbeautycollagen #terbaik

✔️Selamat digunakan untuk ibu hamil ✔️Sesuai untuk semua jenis kulit ✔️Tiada pengelupasan ✔️Memudarkan dan menghilangkan parut berlekuk ✔️Mengecutkan jerawat ✔️Menghilangkan jeragat ✔️Mengawal kulit yang berminyak ✔️Mengecilkan liang pori ✔️Melembapkan kulit yang kering ✔️Merawat rasa-rasa gatal untuk masalah kulit alergik ✔️Merawat kulit yang sunburn Satu-satunya jenis krim yang mampu merawat dalaman dan luaran kulit. Pendek kata dari hujung rambut sampai hujung kaki lah. Jom laa terai guna WDTA. Bukan saja untuk apply di muka yaa. Kalau ada anak2 anda ada luka di kaki & tangan boleh ikhtiar apply WDTA ni juga. Masih promosi JIMAT RM20, FREE POST 😍 Klik link di bio untuk wasap @womendesiree_official_shahalam #wdec #rahsiaawetmuda #botox #masalahkulit #womendesiree #bazaarpaknil #likeforlike #ctdk #ubatjeragat #wdshahalam #wdselangor #jeragatdegil #ubatjerawat #ubatparut #susukmoden #freepos #wdta #dealeradleesyabeauty #calitcalitcantik #krimawetmuda #aurainsta #aurainstabatch30 #testimoniwd #shahalamdelivery #bazaar #cantik #tipskulitcantik #skincare #wdtabangi #cikgu

Tanpa makeup pun kulit glowing😱 Bukan semua krim dapat efek macam ni. Tapi krim ni lain dari yang lain. Serius! Konsisten guna memang teruja😍. Tak perlu was-was . Krim ni HALAL DAN Lulus KKM. Klik link di bio untuk wasap @womendesiree_official_shahalam #wdec #rahsiaawetmuda #botox #masalahkulit #womendesiree #bazaarpaknil #likeforlike #ctdk #ubatjeragat #wdshahalam #wdselangor #jeragatdegil #ubatjerawat #ubatparut #susukmoden #freepos #wdta #dealeradleesyabeauty #calitcalitcantik #krimawetmuda #aurainsta #aurainstabatch30 #testimoniwd #shahalamdelivery #bazaar #cantik #tipskulitcantik #skincare #wdmalaysia #cikgu

NAK CANTIK DENGAN PRODUK YANG SELAMAT ? . Haruslaaahhh TREATMENT CREAM & MAGIC DAY CREAM ! Dijamin 100% selamat tanpa bahan kimia. Modai 40 hinggit ja boleh cantik tau. . ❌ Tanpa pengelupasan ❌ Tak dak merkuri ❌ Ada kelulusan KKM . Whats app 011-36208336 . . #jerawat #jerawathilang #jerawatpasir #muabellaz #jeragattebal #jeragat #jeragatpudar #jeragatdegil #jeragathilang #kulitrosak #muapenang #kulitbersih #kulitsensitif #kulitcerah #kulitglowing #kulitberminyak #kulitkering #kulitlembut #kulitkusam #kulitcantik #kulitlembab #treatmentcream #treatmentcreampenang #treatmentcreamkulim #magicdaycreamkulim #magicdaycream #magicdaycreampenang #uum

kaki dan tangan yang selalu kebas- kabas dah hilang asbab minum Teh Misai Kucing. Lenguh- lenguh badan pun takde. Berminat boleh wasap Anne untuk pertanyaan lanjut. www.wasap.my/60267602028 #suzyhoneyherbs #suzyhoney #trustedseller #setpantangmurah #rebusanakarkayu #kuruslepasbersalin #perawatanwanita #sabunmontok #tipspikatsuami #cantikalami #senggugut #sihatluardalam #masalahkeputihan #jeragatdegil #kulitkusam #cerahberseri #sihatcantik #pencuciwanita #testimoni #mixedtehherba #luluskkmn

Serum Radiance Bluebell 30ml RM79.00 Produk Halal, KKM & Lab Test. Serum dirumus untuk meningkatkan seri wajah secara dalaman dan semulajadi. Rumusan ini dari "Hyaluronic" (packaging baru), "Licorice" dan "Kojic Acid" dan "Vitamin E" juga boleh membantu mencerahkan kulit anda serta melambatkan proses penuaan dan menghilangkan parut jerawat dan bintik hitam. Nombor Rujukan Ujian Makmal SIRIM :J20161400506 Nombor Pendaftaran HALAL (JAKIM Malaysia) : JAKIM/(2)/(22.00)/492/2/112-09/2017 Nombor Notifikasi/Pendaftaran Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) :NOT180906857K . . 📦📦POSTAGE📦📦 . 📮SEMENANJUNG: RM8 📮SABAH DAN SARAWAK: RM12 . ✔ Lulus KKM ✔ Menjalani lab test di SIRIM QAS INTERNATIONAL ✔ Persijilan HALAL JAKIM ✔ Winner Reader' Choice Awards 2017 dari Natural Health ✔ Sesuai untuk LELAKI dan WANITA ✔ Diperbuat daripada bahan semulajadi dan natural ✔️ Produk bumiputera . . Whatsapp segera:- ( https://wa.me/601133485468 ) . (Malas nak save number?boleh tekan link whatsapp dekat bio😊) . . ⛔️Note⛔️ DM dan COMMENT akan dibalas dalam masa 24jam . . #bluebellskincare #cleanser #nightmoisturiser #dailydefence #radianceserum #hydratingfacemist #jerawat #jerawatbatu #jerawatpasir #jerawatparah #jeragat #jeragatdegil #jeragattebal #parutjerawat #blackheads #whiteheads #garishalus #antipenuan #liangpori #liangporibesar #liangporiterbuka #kulitberminyak #kulitkusam #bmf #skincarehalal #buymuslimfirst #muslimproduk #skincaremalaysia #malaysia

Colis Tea Tree Essence Water. Essence Water yang dapat Menghilangkan jerawat yang sering timbul karena kegiatan sehari hari dan juga dapat menghilangkan bekas jerawat diwajah. Perawatan Jerawat Tea Tree Oil dari Australia yang dibuat dengan Teknologi dari Australia, Tea Tree melalui proses pengembunan sehingga terbentuk oil,dengan Kandungan : Tea Tree Oil punya kandungan yang sama efektifnya dengan zat benzoil peroksida yang mampu menghilangkan jerawat. Anggur dapat Menghilangkan flek hitam dan mencerahkan kulit. Kandungan vitamin E pada anggur akan menangkal serangan radikal bebas yang dapat merusak jaringan kulit, serta dapat mengangkat sel-sel kulit mati pada wajah. Bunga Kamomil juga dipercaya untuk menjaga kondisi kulit. Minyak Kamomil pada kulit ternyata dapat melembapkan sekaligus mencegah sejumlah penyakit. yang pastinya sudah pasti ampuh buat mengatasi masalah jerawat pada wajah😍😍. INFO/ORDER: WA. 082360940006 atau KLIK LINK di BIO #colisteatree#pembersihjerawat#jerawathilang #jerawatpasir #jerawatbadan #berminyak #jerawatparah #jeragathilang #jerawatnanah #kulitkombinasi #jerawat #mukabersih #kulitkering #paruthilang #parutjerawat #jerawatkecut #jerawatmuka #kulitkusam #jeragatdegil #parut #parutjerawathilang #jeragatpudar #breakoutskin #produkkecantikkan

Hq amat berbesar hati memberi “SPECIAL PRICE kepada semua pengguna setia & pengguna baru sempena pelancaran New Mylea Freckless Serum . Perbezaan MyleaFrecklesSerum yg baru berbanding sebelum ni ialah kami banyak tambahan formula baru iaitu Centella Asiatica Estract iaitu ekstrak daun pegaga yg diimport khas dari Korea manakala Moist 24 Essence iaitu Imperata Cylindrica Root Extract yg diimport dari US dan jugak Vitamin C. Kali ni MFS bukan je bertindak utk memudarkan jeragat tapi dlm masa yg sama jugak memberi kelembapan maksimum selama 24 jam pd kulit, mencerahkan kulit, memudarkan parut2, menghilangkan garis2 halus pd wajah, dan mengecutkan jerawat dgn pantas dan berkesan inshaAllah . Stock utk first batch ni sangat terhad. So cecepat dapatkan dgn wasap dila sekarang +60179122113 atau click link di bio. Grab now. Now now now! #mylea #myleateamdila #jeragat #jerawat #freckless #pimple #jeragatdegil #jeragattebal #jeragatpudar #jerawatbatu #jerawatpasir #cerahkankulit

TIMEWISE MIRACLE SET 3D🌺🌺🌺 - Set Timewise 3D mempunyai 4 regimen lengkap : 💞 4 in 1 Cleanser🧖🧖🧖 - Menghilangkan kotoran - Membuang sel kulit mati - Mencerah kan kulit 💞 Day Cream Spf 30🌄🌄🌄 - Kelembapan - Perlindungan spektrum UVA/ UVB - Memulihkan kerosakan kulit - Mengurangkan garis- garis halus 💞 Night Cream🌌🌌🌌 - Membina semula kulit - Mengurangkan garis halus dan kedutan - Memulihkan kerosakan pada kulit secara semulajadi 💞 Eye Cream👀👀👀 - Mengurangkan tanda penuaan - Mengurangkan lingkaran hitam,bengkak,kedutan - Lembapan di kawasan mata selama 12 jam 💞 So berminat boleh DM atau wasap. Lots of 💕 Ain | 012-3150507 http://esnurain.wasap.my/ Mary Kay Senior Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . #marykaymurah #sayajualmarykay #sayapakaimarykay #kulitjerawat #kulitbebasjerawat #jerawathilang #serumjerawat #ubatjerawat #kulitkusamhilang #kulitjeragat #kulitjeragathilang #hilangkanparut #hilangkanjerawat #hilangkanjeragat #jeragatdegil #jerawatkronik #jerawatdegil #masalahbreakoutskin #masalahjeragat #masalahjerawat #masalahkulitkusam #masalahkulitjeragat #masalahkulitjerawat #kuantan #surirumahbergaji #kulitsihat #kulitglowing #timewisemarykay #marykaymalaysia

TIMEWISE MIRACLE SET 3D🌺🌺🌺 - Set Timewise 3D mempunyai 4 regimen lengkap : 💞 4 in 1 Cleanser🧖🧖🧖 - Menghilangkan kotoran - Membuang sel kulit mati - Mencerah kan kulit 💞 Day Cream Spf 30🌄🌄🌄 - Kelembapan - Perlindungan spektrum UVA/ UVB - Memulihkan kerosakan kulit - Mengurangkan garis- garis halus 💞 Night Cream🌌🌌🌌 - Membina semula kulit - Mengurangkan garis halus dan kedutan - Memulihkan kerosakan pada kulit secara semulajadi 💞 Eye Cream👀👀👀 - Mengurangkan tanda penuaan - Mengurangkan lingkaran hitam,bengkak,kedutan - Lembapan di kawasan mata selama 12 jam 💞 So berminat boleh DM atau wasap. Lots of 💕 Ain | 012-3150507 http://esnurain.wasap.my/ Mary Kay Senior Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . #marykaymurah #sayajualmarykay #sayapakaimarykay #kulitjerawat #kulitbebasjerawat #jerawathilang #serumjerawat #ubatjerawat #kulitkusamhilang #kulitjeragat #kulitjeragathilang #hilangkanparut #hilangkanjerawat #hilangkanjeragat #jeragatdegil #jerawatkronik #jerawatdegil #masalahbreakoutskin #masalahjeragat #masalahjerawat #masalahkulitkusam #masalahkulitjeragat #masalahkulitjerawat #kuantan #surirumahbergaji #kulitsihat #kulitglowing #timewisemarykay #marykaymalaysia

Bila my mom pakai Timewise Repair. Wowwii.. nampak lebih muda. langsung tak nampak mcm dah umur 62 tahun. Bintik hitam dekat pipi semakin pudar. Tona kulit lebih sekata. Kulit nampak lebih cerah dan tegang. Timewise Repair sesuai untuk anda yg berumur 40 ke atas. Yang dah ada banyakkk masalah penuaan.. nak cuba? Jom wasap Ain. Boleh beli utk bagi hadiah pada your mom too 😘 Lots of 💕 Ain | 012-3150507 http://esnurain.wasap.my/ Mary Kay Senior Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . #marykaymurah #sayajualmarykay #sayapakaimarykay #kulitjerawat #kulitbebasjerawat #jerawathilang #serumjerawat #ubatjerawat #kulitkusamhilang #kulitjeragat #kulitjeragathilang #hilangkanparut #hilangkanjerawat #hilangkanjeragat #jeragatdegil #jerawatkronik #jerawatdegil #masalahbreakoutskin #masalahjeragat #masalahjerawat #masalahkulitkusam #masalahkulitjeragat #masalahkulitjerawat #kuantan #surirumahbergaji #kulitsihat #kulitglowing #timewise3d #timewiserepair

NOIR MATRICARIA GLOWING & FIRMING FACE MIST 💕 ➡️sebagai energy booster pada kulit muka ➡️membantu menyegarkan. ➡️memberi kelembapan. ➡️effect glowing serta merta dlm 2 minit. ➡️menjadikan solekan tahan lama. ➡️cepat meresap ke dalam kulit Just spray & terus glow macam cermin!! 💕 RM 59/60ml www.wasap.my/601110544795 #noir #teamnpkl #noirlangkawi #yusnoirlangkawi #inspirasibersamanoir

. Noir firming spray face mist ialah satu produk yang boleh menyegarkan, mencantikkan dan mencerahkan kulit. Dengan satu semburan sahaja mampu menyerikan wajah dan bersinar bak cahaya tanpa membuatkan kulit berminyak. #noir #noirfacemist