#jersibajet

12,612 posts tagged with #jersibajet

Photos and Videos about #jersibajet

🔥JERSI WORLD CUP 2018🔥 . . 🏀GRED : COPY ORI RM45 (LS) 🏀SIZE : S,M,L,XL . . 🚫Tak termasuk postage . . Gred PI & FI tip top👍 AAA sedap pakai & selesa👌 Quality & material sama mcm butik💯 . . Dijamin Selesa✅ Berkualiti✅ Puas hati✅ . . 🙌Pertanyaan dan details boleh dm or direct whatssap kami dengan visit ig @kedaijersi_alwaroda dan tekan sahaja link di situ. . . 👉 @feedback_alwaroda . . Tq😄 #jerseyshope #jersimurah #jersionline #jersiworldcup #jersikelab #jersiteam #jersikids #jersikanakkanak #jersifutsal #jersisukan #jersibola #jersiborong #jersipasukan #jersimurahmalaysia #jersibajet #jersiberkualiti #jersimalaysia #jersiepl #jersipialadunia #comelpipimerah #pialadunia2018 #worldcup2018 #warrix #printingbaju #worldcup #russia2018 #fifaworldcup #fifaworldcup2018

🔥JERSI WORLD CUP 2018🔥 . . 🏀GRED COPY ORI RM40 🏀SIZE : S,M,L,XL . . 🚫Tak termasuk postage . . Gred PI & FI tip top👍 AAA sedap pakai & selesa👌 Quality & material sama mcm butik💯 . . Dijamin Selesa✅ Berkualiti✅ Puas hati✅ . . 🙌Pertanyaan dan details boleh dm or direct whatssap kami dengan visit ig @kedaijersi_alwaroda dan tekan sahaja link di situ. . . 👉 @feedback_alwaroda . . Tq😄 #jerseyshope #jersimurah #jersionline #jersiworldcup #jersikelab #jersiteam #jersikids #jersikanakkanak #jersifutsal #jersisukan #jersibola #jersiborong #jersipasukan #jersimurahmalaysia #jersibajet #jersiberkualiti #jersimalaysia #jersiepl #jersipialadunia #comelpipimerah #pialadunia2018 #worldcup2018 #warrix #printingbaju #worldcup #russia2018 #fifaworldcup #fifaworldcup2018

. Jersi brand EEPRO memang tak pernah mengecewakan. . Kali ni EEPRO tampil dengan jersi terbaru mereka , EA1009 . Jersi terbaru mereka direka dengan design yg amat menarik dengan gabungan corak2 yg ekslusif . Whatsapp kami segera untuk jadi team terawal memiliki jersi terbaru ni 😉 . DETAILS Brand EEPRO Code EA-1009 Size S M L XL XXL Harga RM30 ( termasuk cop nama dan nombor) . ⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇ . ※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※ Kenapa anda MESTI print jersi dengan kami ? ※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※ Harga jersi kami antara yang TERMURAH 💎 Jersi ORIGINAL dan BERKUALITI 💎 Material jersi TIP TOP dan sedap dipakai 💎 Paling penting KAMI TRUSTED SELLER ! ※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※ . Anda berminat? . 🔢WHATSAPP 0189137353 . atau ... . 🔠WECHAT ID azizazmi95 . ↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭ ......YOU DESIGN IT 😊 WE MAKE IT...... ↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭ . . #eureka #kool #pegan #grandsport #warrix #fbt #jersimurah #kedaijersi #uitm #unimas #ums #umk #ump #unimap #unisza #unikl #uniten #usm #uum #ukm #usim #sayajualjersi #jersimurah #jersimurahmalaysia #jersibajet #jersiterbaik #jersilawa #jersiowesome

(@jersi_team_murah)

10 Hours Ago

. Jersi brand EEPRO memang tak pernah mengecewakan. . Kali ni EEPRO tampil dengan jersi terbaru mereka , EA1009 . Jersi terbaru mereka direka dengan design yg amat menarik dengan gabungan corak2 yg ekslusif . Whatsapp kami segera untuk jadi team terawal memiliki jersi terbaru ni 😉 . DETAILS Brand EEPRO Code EA-1009 Size S M L XL XXL Harga RM30 ( termasuk cop nama dan nombor) . ⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇ . ※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※ Kenapa anda MESTI print jersi dengan kami ? ※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※ Harga jersi kami antara yang TERMURAH 💎 Jersi ORIGINAL dan BERKUALITI 💎 Material jersi TIP TOP dan sedap dipakai 💎 Paling penting KAMI TRUSTED SELLER ! ※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※ . Anda berminat? . 🔢WHATSAPP 0189137353 . atau ... . 🔠WECHAT ID azizazmi95 . ↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭ ......YOU DESIGN IT 😊 WE MAKE IT...... ↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭ . . #eureka #kool #pegan #grandsport #warrix #fbt #jersimurah #kedaijersi #uitm #unimas #ums #umk #ump #unimap #unisza #unikl #uniten #usm #uum #ukm #usim #sayajualjersi #jersimurah #jersimurahmalaysia #jersibajet #jersiterbaik #jersilawa #jersiowesome

(@jersi_team_murah)

13 Hours Ago

. Jersi brand EEPRO memang tak pernah mengecewakan. . Kali ni EEPRO tampil dengan jersi terbaru mereka , EA1009 . Jersi terbaru mereka direka dengan design yg amat menarik dengan gabungan corak2 yg ekslusif . Whatsapp kami segera untuk jadi team terawal memiliki jersi terbaru ni 😉 . DETAILS Brand EEPRO Code EA-1009 Size S M L XL XXL Harga RM30 ( termasuk cop nama dan nombor) . ⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇ . ※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※ Kenapa anda MESTI print jersi dengan kami ? ※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※ Harga jersi kami antara yang TERMURAH 💎 Jersi ORIGINAL dan BERKUALITI 💎 Material jersi TIP TOP dan sedap dipakai 💎 Paling penting KAMI TRUSTED SELLER ! ※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※ . Anda berminat? . 🔢WHATSAPP 0189137353 . atau ... . 🔠WECHAT ID azizazmi95 . ↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭ ......YOU DESIGN IT 😊 WE MAKE IT...... ↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭ . . #eureka #kool #pegan #grandsport #warrix #fbt #jersimurah #kedaijersi #uitm #unimas #ums #umk #ump #unimap #unisza #unikl #uniten #usm #uum #ukm #usim #sayajualjersi #jersimurah #jersimurahmalaysia #jersibajet #jersiterbaik #jersilawa #jersiowesome

PROMOSI RAMADHAN!! . . Sekarang ni kita tengah buat offer RM24 sehelai jersi siap nama nombor sampai 6JUNE ni sahajaaaa(normal price RM26 tau) cepat grab sebelum back to normal price . quality terbaikk. kita sangat sure ! 👌🏻 . Dengan syarat MINIMUM 10PCS untuk semua jersi yang available . 📲wasap 01110864063 to order. Kita akan reply secepat mungkin yang termampu .No DM pliss . . #jersimurah #jersibajet #jersiteam #bolasepak #jersionline #jersimurahmalaysia #jersifutsal #futsal #kedaijersi #jersicun #sayajualjersi #jersiori #teambola #trustedseller #promo #new

PROMOSI RAMADHAN!! . . Sekarang ni kita tengah buat offer RM24 sehelai jersi siap nama nombor sampai 6JUNE ni sahajaaaa(normal price RM26 tau) cepat grab sebelum back to normal price . quality terbaikk. kita sangat sure ! 👌🏻 . Dengan syarat MINIMUM 10PCS untuk semua jersi yang available . 📲wasap 01110864063 to order. Kita akan reply secepat mungkin yang termampu .No DM pliss . . #jersimurah #jersibajet #jersiteam #bolasepak #jersionline #jersimurahmalaysia #jersifutsal #futsal #kedaijersi #jersicun #sayajualjersi #jersiori #teambola #trustedseller #promo #new

PROMOSI RAMADHAN!! . . Sekarang ni kita tengah buat offer RM24 sehelai jersi siap nama nombor sampai 6JUNE ni sahajaaaa(normal price RM26 tau) cepat grab sebelum back to normal price . quality terbaikk. kita sangat sure ! 👌🏻 . Dengan syarat MINIMUM 10PCS untuk semua jersi yang available . 📲wasap 01110864063 to order. Kita akan reply secepat mungkin yang termampu .No DM pliss . . #jersimurah #jersibajet #jersiteam #bolasepak #jersionline #jersimurahmalaysia #jersifutsal #futsal #kedaijersi #jersicun #sayajualjersi #jersiori #teambola #trustedseller #promo #new

PROMOSI RAMADHAN!! . . Sekarang ni kita tengah buat offer RM24 sehelai jersi siap nama nombor sampai 6JUNE ni sahajaaaa(normal price RM26 tau) cepat grab sebelum back to normal price . quality terbaikk. kita sangat sure ! 👌🏻 . Dengan syarat MINIMUM 10PCS untuk semua jersi yang available . 📲wasap 01110864063 to order. Kita akan reply secepat mungkin yang termampu .No DM pliss . . #jersimurah #jersibajet #jersiteam #bolasepak #jersionline #jersimurahmalaysia #jersifutsal #futsal #kedaijersi #jersicun #sayajualjersi #jersiori #teambola #trustedseller #promo #new

PROMOSI RAMADHAN!! . . Sekarang ni kita tengah buat offer RM24 sehelai jersi siap nama nombor sampai 6JUNE ni sahajaaaa(normal price RM26 tau) cepat grab sebelum back to normal price . quality terbaikk. kita sangat sure ! 👌🏻 . Dengan syarat MINIMUM 10PCS untuk semua jersi yang available . 📲wasap 01110864063 to order. Kita akan reply secepat mungkin yang termampu .No DM pliss . . #jersimurah #jersibajet #jersiteam #bolasepak #jersionline #jersimurahmalaysia #jersifutsal #futsal #kedaijersi #jersicun #sayajualjersi #jersiori #teambola #trustedseller #promo #new

PROMOSI RAMADHAN!! . . Sekarang ni kita tengah buat offer RM24 sehelai jersi siap nama nombor sampai 6JUNE ni sahajaaaa(normal price RM26 tau) cepat grab sebelum back to normal price . quality terbaikk. kita sangat sure ! 👌🏻 . Dengan syarat MINIMUM 10PCS untuk semua jersi yang available . 📲wasap 01110864063 to order. Kita akan reply secepat mungkin yang termampu .No DM pliss . . #jersimurah #jersibajet #jersiteam #bolasepak #jersionline #jersimurahmalaysia #jersifutsal #futsal #kedaijersi #jersicun #sayajualjersi #jersiori #teambola #trustedseller #promo #new

(@jersi_team_murah)

1 Day 6 Hours Ago

. Jersi vintage yg superb dari brand Okane. . Macam mana? Lawa kan . Diperbuat dari kain microfibre yang berkualiti tinggi . Dapatkan jersi ala2 vintage pada harga yang murah 😘 . DETAILS Brand OKANE Code OKA-1001 Size M L XL XXL Harga RM27 (termasuk cop nama dan nombor) . ⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇ . ※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※ Kenapa anda MESTI print jersi dengan kami ? ※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※ Harga jersi kami antara yang TERMURAH 💎 Jersi ORIGINAL dan BERKUALITI 💎 Material jersi TIP TOP dan sedap dipakai 💎 Paling penting KAMI TRUSTED SELLER ! ※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※ . Anda berminat? . 🔢WHATSAPP 0189137353 . atau ... . 🔠WECHAT ID azizazmi95 . ↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭ ......YOU DESIGN IT 😊 WE MAKE IT...... ↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭ . . #eureka #kool #pegan #grandsport #warrix #fbt #jersimurah #kedaijersi #uitm #unimas #ums #umk #ump #unimap #unisza #unikl #uniten #usm #uum #ukm #usim #sayajualjersi #jersimurah #jersimurahmalaysia #jersibajet #jersiterbaik #jersilawa #jersiowesome

(@jerseyworldcup.borneo)

1 Day 10 Hours Ago

LAST STOCK!!! 📣📣 JERSI KEGEMARAN MO SALAH! 🔥🔥 Egypt Home Kit World Cup 2018🏆 Gred dan size 👕 Copy Ori & size S RM40 sahaja . Berminat? Boleh comment pm atau tekan link dekat bio untuk whatsapp. #makmarahjualmahal #jersimurah #jersibajet #jersionline #jersiworldcup #jersipialadunia #futsalbahkita #arenafutsalmalaysia #worldcup2018 #barangbaik #borneo #ums #umskal #umssdk #unimas #uitmkk #uitm

(@lokerbropr)

1 Day 11 Hours Ago

Guys, jangan sia2kan peluang berdoa semasa menunggu waktu berbuka tau. 😂 Tgk @jepsepahtu berdoa, syahdu je perut min dgr. Visit kitorg di 👇 tau, serius admin bgtau, mesti korg terkejut. @bropr_tm @bropr_tm @bropr_tm . . #jersionline #sayajualjersi #kedaijersi #jersikelab #jersibola #jersimurahmalaysia #jersiborong #jersiterbaik #jualjersi #jersifutsal #jersirare #jersibaru #jersiplayerissue #jersiepl #jersibajet #jersibolamurah #jersisukan #jersiragbi #jersimurah #jersiberkualiti #jersipasukan #jersi #jersiteam #jersimalaysia #jersiteammurah

(@jersi_team_murah)

1 Day 12 Hours Ago

. Jersi vintage yg superb dari brand Okane. . Macam mana? Lawa kan . Diperbuat dari kain microfibre yang berkualiti tinggi . Dapatkan jersi ala2 vintage pada harga yang murah 😘 . DETAILS Brand OKANE Code OKA-1001 Size M L XL XXL Harga RM27 (termasuk cop nama dan nombor) . ⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇ . ※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※ Kenapa anda MESTI print jersi dengan kami ? ※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※ Harga jersi kami antara yang TERMURAH 💎 Jersi ORIGINAL dan BERKUALITI 💎 Material jersi TIP TOP dan sedap dipakai 💎 Paling penting KAMI TRUSTED SELLER ! ※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※ . Anda berminat? . 🔢WHATSAPP 0189137353 . atau ... . 🔠WECHAT ID azizazmi95 . ↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭ ......YOU DESIGN IT 😊 WE MAKE IT...... ↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭ . . #eureka #kool #pegan #grandsport #warrix #fbt #jersimurah #kedaijersi #uitm #unimas #ums #umk #ump #unimap #unisza #unikl #uniten #usm #uum #ukm #usim #sayajualjersi #jersimurah #jersimurahmalaysia #jersibajet #jersiterbaik #jersilawa #jersiowesome

(@annjerseyonline)

1 Day 14 Hours Ago

Jersi Three Line.. Size :S,M, L, XL, XXL ***Minimum Order 8 Helai*** =========================== BERMINAT??? https://www.wasap.my/60132175369 https://www.wasap.my/60132175369 #annjerseyonline #jersibajet #pahangfa #kedahfa #sarawakfa #pialadunia #ligasupermalaysia #astroarena #jdt #terengganu

(@annjerseyonline)

1 Day 14 Hours Ago

Jersi Three Line.. Size :S,M, L, XL, XXL ***Minimum Order 8 Helai*** =========================== BERMINAT??? https://www.wasap.my/60132175369 https://www.wasap.my/60132175369 #annjerseyonline #jersibajet #pahangfa #kedahfa #sarawakfa #pialadunia #ligasupermalaysia #astroarena #jdt #terengganu

(@jersi_team_murah)

1 Day 17 Hours Ago

. Lawa gila jersi brand Okane ni . Jersi ala2 vintage gitu . Dikeluarkan dengan 10 pilihan warna. . Dapatkan jersi ala2 vintage untuk team anda sekarang 😉 . DETAILS Brand OKANE Code OKA-1001 Size M L XL XXL Harga RM27 (termasuk cop nama dan nombor) . ⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇ . ※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※ Kenapa anda MESTI print jersi dengan kami ? ※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※ Harga jersi kami antara yang TERMURAH 💎 Jersi ORIGINAL dan BERKUALITI 💎 Material jersi TIP TOP dan sedap dipakai 💎 Paling penting KAMI TRUSTED SELLER ! ※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※ . Anda berminat? . 🔢WHATSAPP 0189137353 . atau ... . 🔠WECHAT ID azizazmi95 . ↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭ ......YOU DESIGN IT 😊 WE MAKE IT...... ↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭ . . #eureka #kool #pegan #grandsport #warrix #fbt #jersimurah #kedaijersi #uitm #unimas #ums #umk #ump #unimap #unisza #unikl #uniten #usm #uum #ukm #usim #sayajualjersi #jersimurah #jersimurahmalaysia #jersibajet #jersiterbaik #jersilawa #jersiowesome

(@jersey_bajet_online)

1 Day 20 Hours Ago

RM23‼️RM23‼️ 🔥Free cop nama 🔥Free cop nombor 🔥Free pos semenanjung 📱Whatsapp kami segera guys 📱0145074552 . anda pening kepala cari baju MURAH tapi kualiti CANTIK??? . kami di @jersey_bajet_online menawarkan jersi bajet untuk anda . . . Boleh share atau like post ini agar ia dapat membantu kawan-kawan yang tengah mencari baju team mereka. . Berminat?? . Whatsapp . ☎ 0145074552 ☎ 0145074552 ☎ 0145074552 #eureka #upm #upsi #ukm #uitm #umk #uniten #utp #upnm #usm #adeebsportcentre #jdtsoutherntigers #melaka #kelantanfa #tmj #jersibola #jersimurah #jersifutsal #jersiteammuarh #jersibajet #jersionline #jersibajetonline #jersistore

(@jerseyterlajakmurah)

1 Day 21 Hours Ago

PROMOSI RAMADHAN!! . . Sekarang ni kita tengah buat offer RM24 sehelai jersi siap nama nombor sampai 6JUNE ni sahajaaaa(normal price RM26 tau) cepat grab sebelum back to normal price . quality terbaikk. kita sangat sure ! 👌🏻 . Dengan syarat MINIMUM 10PCS untuk semua jersi yang available . 📲wasap 01110864063 to order. Kita akan reply secepat mungkin yang termampu .No DM pliss . . #jersimurah #jersibajet #jersiteam #bolasepak #jersionline #jersimurahmalaysia #jersifutsal #futsal #kedaijersi #jersicun #sayajualjersi #jersiori #teambola #trustedseller #promo #new

(@jerseyterlajakmurah)

1 Day 21 Hours Ago

PROMOSI RAMADHAN!! . . Sekarang ni kita tengah buat offer RM24 sehelai jersi siap nama nombor sampai 6JUNE ni sahajaaaa(normal price RM26 tau) cepat grab sebelum back to normal price . quality terbaikk. kita sangat sure ! 👌🏻 . Dengan syarat MINIMUM 10PCS untuk semua jersi yang available . 📲wasap 01110864063 to order. Kita akan reply secepat mungkin yang termampu .No DM pliss . . #jersimurah #jersibajet #jersiteam #bolasepak #jersionline #jersimurahmalaysia #jersifutsal #futsal #kedaijersi #jersicun #sayajualjersi #jersiori #teambola #trustedseller #promo #new

(@jerseyterlajakmurah)

1 Day 21 Hours Ago

PROMOSI RAMADHAN!! . . Sekarang ni kita tengah buat offer RM24 sehelai jersi siap nama nombor sampai 6JUNE ni sahajaaaa(normal price RM26 tau) cepat grab sebelum back to normal price . quality terbaikk. kita sangat sure ! 👌🏻 . Dengan syarat MINIMUM 10PCS untuk semua jersi yang available . 📲wasap 01110864063 to order. Kita akan reply secepat mungkin yang termampu .No DM pliss . . #jersimurah #jersibajet #jersiteam #bolasepak #jersionline #jersimurahmalaysia #jersifutsal #futsal #kedaijersi #jersicun #sayajualjersi #jersiori #teambola #trustedseller #promo #new

(@betwin188_net)

2 Days 11 Hours Ago

🔥JERSEY TEAM🔥 Murah👌 Berbaloi👍 Jimat💸 Berkualiti👊 . Antara TEAM JERSEY yang selalu ditempah adalah untuk: . ⚽Team Futsal/Football(sekolah,universiti) ⚽Team Pekerja ⚽Team Kenduri ⚽Team Persatuan . Hanya RM25 SAHAJA termasuk NAMESET(nama & no.) untuk TEAM!!! . Boleh ADD ON ➕LOGO ➕NAMA TEAM ➕SELUAR PENDEK . . 🙌Pertanyaan dan details boleh dm or direct whatssap kami dengan visit ig @kedaijersi_alwaroda dan tekan sahaja link di situ. . . Tq😄 #jerseyshope #jersimurah #jersionline #jersiworldcup #jersikelab #jersiteam #jersikids #jersikanakkanak #jersifutsal #jersisukan #jersibola #jersiborong #jersipasukan #jersimurahmalaysia #jersibajet #jersiberkualiti #jersimalaysia #jersiepl #jersipialadunia #comelpipimerah #pialadunia2018 #worldcup2018 #warrix #printingbaju #worldcup #russia2018 #fifaworldcup #fifaworldcup2018

(@kedaijersi_alwaroda)

2 Days 11 Hours Ago

🔥JERSEY TEAM🔥 Murah👌 Berbaloi👍 Jimat💸 Berkualiti👊 . Antara TEAM JERSEY yang selalu ditempah adalah untuk: . ⚽Team Futsal/Football(sekolah,universiti) ⚽Team Pekerja ⚽Team Kenduri ⚽Team Persatuan . Hanya RM25 SAHAJA termasuk NAMESET(nama & no.) untuk TEAM!!! . Boleh ADD ON ➕LOGO ➕NAMA TEAM ➕SELUAR PENDEK . . 🙌Pertanyaan dan details boleh dm or direct whatssap kami dengan visit ig @kedaijersi_alwaroda dan tekan sahaja link di situ. . . Tq😄 #jerseyshope #jersimurah #jersionline #jersiworldcup #jersikelab #jersiteam #jersikids #jersikanakkanak #jersifutsal #jersisukan #jersibola #jersiborong #jersipasukan #jersimurahmalaysia #jersibajet #jersiberkualiti #jersimalaysia #jersiepl #jersipialadunia #comelpipimerah #pialadunia2018 #worldcup2018 #warrix #printingbaju #worldcup #russia2018 #fifaworldcup #fifaworldcup2018

(@kedaijersi_alwaroda)

2 Days 11 Hours Ago

🔥JERSEY TEAM🔥 Murah👌 Berbaloi👍 Jimat💸 Berkualiti👊 . Antara TEAM JERSEY yang selalu ditempah adalah untuk: . ⚽Team Futsal/Football(sekolah,universiti) ⚽Team Pekerja ⚽Team Kenduri ⚽Team Persatuan . Hanya RM25 SAHAJA termasuk NAMESET(nama & no.) untuk TEAM!!! . Boleh ADD ON ➕LOGO ➕NAMA TEAM ➕SELUAR PENDEK . . 🙌Pertanyaan dan details boleh dm or direct whatssap kami dengan visit ig @kedaijersi_alwaroda dan tekan sahaja link di situ. . . Tq😄 #jerseyshope #jersimurah #jersionline #jersiworldcup #jersikelab #jersiteam #jersikids #jersikanakkanak #jersifutsal #jersisukan #jersibola #jersiborong #jersipasukan #jersimurahmalaysia #jersibajet #jersiberkualiti #jersimalaysia #jersiepl #jersipialadunia #comelpipimerah #pialadunia2018 #worldcup2018 #warrix #printingbaju #worldcup #russia2018 #fifaworldcup #fifaworldcup2018