Photos and Videos about

(@jersi_murmur_)

12 Minutes Ago

New arrival 2018/19 Barcelona Home Jersey 🔥 Product : 2018/19 Barcelona Home Jersey Brand : Nike Size : S - XXL Colour : Red / Blue Material : Polyester Logo : Logo Club Sulam Quality : Good Category : Sports Jersey Rm40 ( include postage )🔥 Kain boek +selesa giler 💦 Ramai yg repeat order sbb kain naisss👅 #jersimurah #jersionline #jersi #jersimalaysia #jerseyclub #jersimurahmalaysia #jersibajet #jersey #jualjersi #jersimurahberkualiti #jersinike #jersinikemurah BERMINAT ? NAK ORDER ?😍💦 🔥WhatsApp 👉 0179858985 Or 🔥DM IG ADMIN 😉 @jersi_murmur_ @jersi_murmur_ @jersi_murmur_

JERSI MURAH UNTUK PASUKAN ANDA !!!! Barang kualiti dengan harga paling minimum kami bagi untuk uollss😊😊😊 S - XXL RM18 sehelai. RM15 sehelai utk team order (min7pcs) +RM10 utk nameset. . TAWARAN KAMI LAGI!! Bagi memantapkan penampilan jersi team uollss... Kami juga boleh buat Sponser Logo pasukan Nombor Dan banyak lagi . Berminat?? Macam mana nk order?? Screenshot gambar jersi pilihan and Whatsapp 0199358522 #strikeoutlet #jersey #sayajualjersey #jerseymurah #jerseyonline #sayajualjerseymurah #malaysiaboleh #sayajualjersi #jersimurah #sayajualmurah #jersi #jersionline #jersimurah #jersi #jersibola #jersionline #jersiteam #jersifutsal #jersiborong #jersimalaysia #jersipasukan #jersisukan #jersikelab #jersiberkualiti #jersibajet #jersiragbi #jersibaru

Jersey Team ✨✨✨ . RM25/PCS (FREE PRINTING NAME & NO.) . Minimum order: 7 pcs . FREE POSTAGE SEMENANJUNG MALAYSIA. SABAH/SARAWAK +RM2/PCS 📮 . Call/whatsapp to 0109012868 📲 . ATAU . Tekan link whatsapp di profile. . #mhmsports #jersimurah #jersionline #jersifutsal #jersibola #jersimalaysia #jersiborong #jersipasukan #jersiteam #jersirare #jersiragbi #jersisukan #jersibajet #jersiberkualiti #jersibaru #printjersey #printbaju #printbajumurah #printingmurah #printingbaju #bajukelas #bajuevent #bajufamilyday #bajucustom #jersicustom #kakibola #ligaipt #ligafutsal #masiswa #sukanantarafakulti

Brand grandsport 11-555 new model murahh!! Pembelian minimum 10pcs 20pcs🔝 free🎁 .. ☎️01116872680‼️ ☎️01116872680‼️ ☎️01116872680‼️ ☎️01116872680‼️ ---------—------------------------- Size :norma ********************************** SET PEMBELIAN *Set A : jersy shaja *Set B :jersy+nama+no *Set C : jersy+nama+no+logo *Set D : jersy+nama+no+logo+sponsor *Set E : jersy+sluar+stokin+nama+no+logo+sponsor . ▶️logo [ sticker @ sulam ] ▶️sponsor [ sticker @ silkscreen] ▶️patch nama /nama team _______________________________________ Free gift 🎁 ⏺captain armband ⏺sponsor by losso sport and printing!!!! ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, #jersimurah #jersi #jersiteam #jersimalaysia #jersifutsal #jersisukan #jersionline #jersibola #jersibajet #jersibaru #futsalmalaysia #futsalkelantan #futsaljohor #futsalkedah #futsalkl #futsalselangor #futsalpahang #futsalunikl #futsaluniversiti #futsal #jersibajet #bolamalaysia #alvieromartini # #bolakelantan #bolajohor #bolakedah #ynwa #murah

. JERSI MURAH ! JERSI MURAH !!! JERSI MURAH !!! . Bercadang nak order jersi baru untuk team korang? Jom order jersi team korang dengan kami. Kami offer jersi murah2 untuk team anda. Pastinya jersi dibawah bajet dengan design yang menarik . . DETAILS Brand ADIDAS 4 pilihan warna Saiz S M L XL XXL Harga RM25 (termasuk cop nama dan nombor) . ⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇ . ※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※ Kenapa anda MESTI print jersi dengan kami ? ※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※ Harga jersi kami antara yang TERMURAH 💎 Jersi ORIGINAL dan BERKUALITI 💎 Material jersi TIP TOP dan sedap dipakai 💎 Paling penting KAMI TRUSTED SELLER ! ※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※ . Anda berminat? . 🔢WHATSAPP 0189137353 . atau ... . 🔠WECHAT ID azizazmi95 . ↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭ ......YOU DESIGN IT 😊 WE MAKE IT...... ↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭ . . #eureka #kool #pegan #grandsport #warrix #fbt #jersimurah #kedaijersi #uitm #unimas #ums #umk #ump #unimap #unisza #unikl #uniten #usm #uum #ukm #usim #sayajualjersi #jersimurah #jersimurahmalaysia #jersibajet #jersiterbaik #jersilawa #jersiowesome #jersiteam #jersiteammurah #jersifutsal

[PREORDER] . LEEDS UNITED HOME 18/19🔥 . RM75 SIAP POS SEM +RM5 POS KE BORNEO . SIZE : SMLXL . ADD-ONS : Sila inform Admin sblum order ❗️ . ➕ NAMESET ➕ PATCH ➕ SPONSOR . SELAGI STOK MASIH ADA ! . #orbjersi #orbjc #jersi #jersimurah #jersionline #jersibola #jersimalaysia #jersiborong #jersiragbi #jersimurahmalaysia #jersibajet #jersikelab #jersirare #kedaijersi #jersibolamurah #jersibaru #jersionlinemurah #jersimalaysiamurah #jersimurahberkualiti #dropshipjersey #dropship #jersibolaonline #sayajualjersibola

[READYSTOCK] . LEEDS UNITED AWAY 18/19 🔥 . GRED COPY ORI . RM55 SIAP POS SEM +RM5 POS KE BORNEO . SIZE : SMLXL . ADD-ONS : Sila inform Admin sblum order ❗️ . ➕ NAMESET ➕ PATCH ➕ SPONSOR . SELAGI STOK MASIH ADA ! . #orbjersi #orbjc #jersi #jersimurah #jersionline #jersibola #jersimalaysia #jersiborong #jersiragbi #jersimurahmalaysia #jersibajet #jersikelab #jersirare #kedaijersi #jersibolamurah #jersibaru #jersionlinemurah #jersimalaysiamurah #jersimurahberkualiti #dropshipjersey #dropship #jersibolaonline #sayajualjersibola

READY STOCK🔥🔥 ----------------------------- 💥As Roma Home Kit 18/19 * 📍Gred : fans issue Gred ( Cutting Standard) ----------------------------- 💥Price : RM 50 🚚Free Postage ( SM ) 🚚Sabah/ Sarawak ( RM 5 Only ) * Service Available : 📌Nameset Available 📌Patch Available 📌Sponser Available -------------------------------- Berminat beli secara borong? --------------------------------- Whatsapp 0137915027 Atau dm boss utk order and sebarang pertanyaan... ---------------------------------- #jersibajet #jersirugby #jersiborong #nadisukan #jersionline #jersimurah #nadiarena #beritasukan #jersimalaysia #ligamalaysia2018 #ligaitali #jersiterkini #jersiworldcup2018 #bajujersi #jersithailand #jersibolamurah

In progress 🎨🖌 📱Whatsapp kami segera guys untuk banyak lagi warna dan design yang menarik . 📱0145074552 . anda pening kepala cari baju MURAH tapi kualiti CANTIK??? . kami di @jersi_bajet_online menawarkan jersi bajet untuk anda . . . Boleh share atau like post ini agar ia dapat membantu kawan-kawan yang tengah mencari baju team mereka. . Berminat?? . Whatsapp . ☎ 0145074552 ☎ 0145074552 ☎ 0145074552 #eureka #upm #upsi #ukm #uitm #umk #uniten #utp #upnm #usm #adeebsportcentre #jdtsoutherntigers #melaka #kelantanfa #tmj #jersibola #jersimurah #jersifutsal #jersiteammuarh #jersibajet #jersionline #jersibajetonline #jersistor

LA GALAXY HOME KIT 18/19 . . . - Gred Copy Ory ( RM45 ) . - Nameset Print ( RM30 ) . - Nameset Biasa ( Rm20 ) .. - Patch ( RM6 ) Pcs . - Sponsor ( RM5 ) . - SS Add On + RM5 . - READY STOCK . . . Kelebihan WJ. Jersey . - 100% Kualiti Terjamin . - Ready Stock . - Update Stock Akan Diinform Selalu . - Pemulangan Duit Jika Kualiti Tidak Memuaskan - 100% Customer Is Always Right . Jadi Apa Tunggu Lagi Grab Cepat2 Sebelum Terlambat . . . Cara Order :- Boleh Klik Link Di Instagram @wj.jersey Untuk Memudahkan Urusan Anda . Terima Kasih . . . #jersibolaonline#jersioriginalcopy#jersifutsalmurah#jersipasukan#jersimuslimah#jersiborong#jersieuro#jersionline#jersimalaysiamurah#jersiberkualiti#jersiadidas#jersilaliga#jersisukan#jersiteam#jersibola#jersiepl#jersisukan#jersiteam#jersibola#jersifutsal#jersiworldcup#jersibajet#jersimurahmalaysia#jersioriginal#jersiplayerissue#jersiterbaik#adidas#nike#puma .

In progress 🎨🖌 📱Whatsapp kami segera guys untuk banyak lagi warna dan design yang menarik . 📱0145074552 . anda pening kepala cari baju MURAH tapi kualiti CANTIK??? . kami di @jersi_bajet_online menawarkan jersi bajet untuk anda . . . Boleh share atau like post ini agar ia dapat membantu kawan-kawan yang tengah mencari baju team mereka. . Berminat?? . Whatsapp . ☎ 0145074552 ☎ 0145074552 ☎ 0145074552 #eureka #upm #upsi #ukm #uitm #umk #uniten #utp #upnm #usm #adeebsportcentre #jdtsoutherntigers #melaka #kelantanfa #tmj #jersibola #jersimurah #jersifutsal #jersiteammuarh #jersibajet #jersionline #jersibajetonline #jersistor

JERSI MURAH UNTUK PASUKAN ANDA !!!! Barang kualiti dengan harga paling minimum kami bagi untuk uollss😊😊😊 S - XXL RM18 sehelai. RM15 sehelai utk team order (min7pcs) +RM10 utk nameset. . TAWARAN KAMI LAGI!! Bagi memantapkan penampilan jersi team uollss... Kami juga boleh buat Sponser Logo pasukan Nombor Dan banyak lagi . Berminat?? Macam mana nk order?? Screenshot gambar jersi pilihan and Whatsapp 0199358522 #strikeoutlet #jersey #sayajualjersey #jerseymurah #jerseyonline #sayajualjerseymurah #malaysiaboleh #sayajualjersi #jersimurah #sayajualmurah #jersi #jersionline #jersimurah #jersi #jersibola #jersionline #jersiteam #jersifutsal #jersiborong #jersimalaysia #jersipasukan #jersisukan #jersikelab #jersiberkualiti #jersibajet #jersiragbi #jersibaru

[PREORDER] . BARCA RETRO 96/97🔥 . RM75 SIAP POS SEM +RM5 POS KE BORNEO . SIZE : SMLXL . ADD-ONS : Sila inform Admin sblum order ❗️ . ➕ NAMESET ➕ PATCH ➕ SPONSOR . SELAGI STOK MASIH ADA ! . #orbjersi #orbjc #jersi #jersimurah #jersionline #jersibola #jersimalaysia #jersiborong #jersiragbi #jersimurahmalaysia #jersibajet #jersikelab #jersirare #kedaijersi #jersibolamurah #jersibaru #jersionlinemurah #jersimalaysiamurah #jersimurahberkualiti #dropshipjersey #dropship #jersibolaonline #sayajualjersibola

Jersey Team ✨✨✨ . RM25/PCS (FREE PRINTING NAME & NO.) . Minimum order: 7 pcs . FREE POSTAGE SEMENANJUNG MALAYSIA. SABAH/SARAWAK +RM2/PCS 📮 . Call/whatsapp to 0109012868 📲 . ATAU . Tekan link whatsapp di profile. . #mhmsports #jersimurah #jersionline #jersifutsal #jersibola #jersimalaysia #jersiborong #jersipasukan #jersiteam #jersirare #jersiragbi #jersisukan #jersibajet #jersiberkualiti #jersibaru #printjersey #printbaju #printbajumurah #printingmurah #printingbaju #bajukelas #bajuevent #bajufamilyday #bajucustom #jersicustom #kakibola #ligaipt #ligafutsal #masiswa #sukanantarafakulti

In progress 🎨🖌 📱Whatsapp kami segera guys untuk banyak lagi warna dan design yang menarik . 📱0145074552 . anda pening kepala cari baju MURAH tapi kualiti CANTIK??? . kami di @jersi_bajet_online menawarkan jersi bajet untuk anda . . . Boleh share atau like post ini agar ia dapat membantu kawan-kawan yang tengah mencari baju team mereka. . Berminat?? . Whatsapp . ☎ 0145074552 ☎ 0145074552 ☎ 0145074552 #eureka #upm #upsi #ukm #uitm #umk #uniten #utp #upnm #usm #adeebsportcentre #jdtsoutherntigers #melaka #kelantanfa #tmj #jersibola #jersimurah #jersifutsal #jersiteammuarh #jersibajet #jersionline #jersibajetonline #jersistor

In progress 🎨🖌 📱Whatsapp kami segera guys untuk banyak lagi warna dan design yang menarik . 📱0145074552 . anda pening kepala cari baju MURAH tapi kualiti CANTIK??? . kami di @jersi_bajet_online menawarkan jersi bajet untuk anda . . . Boleh share atau like post ini agar ia dapat membantu kawan-kawan yang tengah mencari baju team mereka. . Berminat?? . Whatsapp . ☎ 0145074552 ☎ 0145074552 ☎ 0145074552 #eureka #upm #upsi #ukm #uitm #umk #uniten #utp #upnm #usm #adeebsportcentre #jdtsoutherntigers #melaka #kelantanfa #tmj #jersibola #jersimurah #jersifutsal #jersiteammuarh #jersibajet #jersionline #jersibajetonline #jersistor

LIMITED 💯🔥🔥🔥 !!! LIVERPOOL 18/19 ⚽🔥 Price - RM 40 Gred Copy Ori 🔥 Size Available - S M L XL XXL Pastage Rm 10 Add Ons💯 Nameset - RM 18 First Come First Serve 👌🏽😉 📱- 0174771245 Berminat boleh PM . Jersi team kesayangan anda pon ada . Jangan malu malu nak ws ok . ☺️ #jersi #jersionline #jersimurah #jersiliga #jersibajet #jersiterbaik i#kedaijersi #jersicopyori

LIVERPOOL HOME 18/19 ⚽🔥 Price - RM 40 Gred Copy Ori 🔥 Size Available - S M L XL XXL Pastage Rm 10 Add Ons💯 Nameset - RM 18 First Come First Serve 👌🏽😉 📱- 0174771245 Berminat boleh PM . Jersi team kesayangan anda pon ada . Jangan malu malu nak ws ok . ☺️ #jersi #jersionline #jersimurah #jersiliga #jersibajet #jersiterbaik i#kedaijersi #jersicopyori

JUVENTUS 18/19 ⚽🔥 Price - RM 40 Gred Copy Ori 🔥 Size Available - S M L XL XXL Pastage Rm 10 Add Ons💯 Nameset - RM 18 First Come First Serve 👌🏽😉 📱- 0174771245 Berminat boleh PM . Jersi team kesayangan anda pon ada . Jangan malu malu nak ws ok . ☺️ #jersi #jersionline #jersimurah #jersiliga #jersibajet #jersiterbaik i#kedaijersi #jersicopyori

MANCHESTER UNITED HOME AWAY 18/19 ⚽🔥 Price - Rm 40 Gred Copy Ori 🔥 Size Available - S M L XL XXL Pastage Rm 10 Add Ons💯 Nameset - RM 18 First Come First Serve 👌🏽😉 📱- 0174771245 Berminat boleh PM . Jersi team kesayangan anda pon ada . Jangan malu malu nak ws ok . ☺️ #jersi #jersionline #jersimurah #jersiliga #jersibajet #jersiterbaik i#kedaijersi #jersicopyori

ARSENAL HOME 18/19 ⚽🔥 Gred Copy Ori 🔥 Size Available - S M L XL XXL Pastage Rm 10 Add Ons💯 Nameset - RM 18 First Come First Serve 👌🏽😉 📱- 0174771245 Berminat boleh PM . Jersi team kesayangan anda pon ada . Jangan malu malu nak ws ok . ☺️ #jersi #jersionline #jersimurah #jersiliga #jersibajet #jersiterbaik i#kedaijersi #jersicopyori

TOTTENHAM HOTSPURS 3RD 18/19 ⚽🔥 Gred Copy Ori 🔥 Size Available - S M L XL XXL Pastage Rm 10 Add Ons💯 Nameset - RM 18 First Come First Serve 👌🏽😉 📱- 0174771245 Berminat boleh PM . Jersi team kesayangan anda pon ada . Jangan malu malu nak ws ok . ☺️ #jersi #jersionline #jersimurah #jersiliga #jersibajet #jersiterbaik i#kedaijersi #jersicopyori

. JERSI MURAH ! JERSI MURAH !!! JERSI MURAH !!! . Bercadang nak order jersi baru untuk team korang? Jom order jersi team korang dengan kami. Kami offer jersi murah2 untuk team anda. Pastinya jersi dibawah bajet dengan design yang menarik . . DETAILS Brand ADIDAS 4 pilihan warna Saiz S M L XL XXL Harga RM25 (termasuk cop nama dan nombor) . ⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇ . ※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※ Kenapa anda MESTI print jersi dengan kami ? ※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※ Harga jersi kami antara yang TERMURAH 💎 Jersi ORIGINAL dan BERKUALITI 💎 Material jersi TIP TOP dan sedap dipakai 💎 Paling penting KAMI TRUSTED SELLER ! ※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※ . Anda berminat? . 🔢WHATSAPP 0189137353 . atau ... . 🔠WECHAT ID azizazmi95 . ↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭ ......YOU DESIGN IT 😊 WE MAKE IT...... ↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭ . . #eureka #kool #pegan #grandsport #warrix #fbt #jersimurah #kedaijersi #uitm #unimas #ums #umk #ump #unimap #unisza #unikl #uniten #usm #uum #ukm #usim #sayajualjersi #jersimurah #jersimurahmalaysia #jersibajet #jersiterbaik #jersilawa #jersiowesome #jersiteam #jersiteammurah #jersifutsal

JERSI MURAH UNTUK PASUKAN ANDA !!!! Barang kualiti dengan harga paling minimum kami bagi untuk uollss😊😊😊 S - XXL RM18 sehelai. RM15 sehelai utk team order (min7pcs) +RM10 utk nameset. . TAWARAN KAMI LAGI!! Bagi memantapkan penampilan jersi team uollss... Kami juga boleh buat Sponser Logo pasukan Nombor Dan banyak lagi . Berminat?? Macam mana nk order?? Screenshot gambar jersi pilihan and Whatsapp 0199358522 #strikeoutlet #jersey #sayajualjersey #jerseymurah #jerseyonline #sayajualjerseymurah #malaysiaboleh #sayajualjersi #jersimurah #sayajualmurah #jersi #jersionline #jersimurah #jersi #jersibola #jersionline #jersiteam #jersifutsal #jersiborong #jersimalaysia #jersipasukan #jersisukan #jersikelab #jersiberkualiti #jersibajet #jersiragbi #jersibaru

Brand grandsport 11-555 new model murahh!! Pembelian minimum 10pcs 20pcs🔝 free🎁 .. ☎️01116872680‼️ ☎️01116872680‼️ ☎️01116872680‼️ ☎️01116872680‼️ ---------—------------------------- Size :norma ********************************** SET PEMBELIAN *Set A : jersy shaja *Set B :jersy+nama+no *Set C : jersy+nama+no+logo *Set D : jersy+nama+no+logo+sponsor *Set E : jersy+sluar+stokin+nama+no+logo+sponsor . ▶️logo [ sticker @ sulam ] ▶️sponsor [ sticker @ silkscreen] ▶️patch nama /nama team _______________________________________ Free gift 🎁 ⏺captain armband ⏺sponsor by losso sport and printing!!!! ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, #jersimurah #jersi #jersiteam #jersimalaysia #jersifutsal #jersisukan #jersionline #jersibola #jersibajet #jersibaru #futsalmalaysia #futsalkelantan #futsaljohor #futsalkedah #futsalkl #futsalselangor #futsalpahang #futsalunikl #futsaluniversiti #futsal #jersibajet #bolamalaysia #alvieromartini # #bolakelantan #bolajohor #bolakedah #ynwa #murah

Terima Kasih pd Pelanggan Terbaek . Jom cipta team anda dgn Kedai Online Baju Sukan Murah . Nak sembang / nak order boleh terus whatsapp http://www.wasap.my/60179443548 #jersi #jersimurah #baju_sukan_murah #jersiteam #jersifutsal #jersibola #jersionline #jersirare #jersisukan #jersiborong #jersibajet #jersibaru #jersiberkualiti #jersipasukan #jersiteammurah

Terima Kasih pd Pelanggan Terbaek . Jom cipta team anda dgn Kedai Online Baju Sukan Murah . Nak sembang / nak order boleh terus whatsapp http://www.wasap.my/60179443548 #jersi #jersimurah #baju_sukan_murah #jersiteam #jersifutsal #jersibola #jersionline #jersirare #jersisukan #jersiborong #jersibajet #jersibaru #jersiberkualiti #jersipasukan #jersiteammurah

Terima Kasih pd Pelanggan Terbaek . Jom cipta team anda dgn Kedai Online Baju Sukan Murah . Nak sembang / nak order boleh terus whatsapp http://www.wasap.my/60179443548 #jersi #jersimurah #baju_sukan_murah #jersiteam #jersifutsal #jersibola #jersionline #jersirare #jersisukan #jersiborong #jersibajet #jersibaru #jersiberkualiti #jersipasukan #jersiteammurah

Jom kita menoreh 🎨🖌 📱Whatsapp kami segera guys untuk banyak lagi warna dan design yang menarik . 📱0145074552 . anda pening kepala cari baju MURAH tapi kualiti CANTIK??? . kami di @jersi_bajet_online menawarkan jersi bajet untuk anda . . . Boleh share atau like post ini agar ia dapat membantu kawan-kawan yang tengah mencari baju team mereka. . Berminat?? . Whatsapp . ☎ 0145074552 ☎ 0145074552 ☎ 0145074552 #eureka #upm #upsi #ukm #uitm #umk #uniten #utp #upnm #usm #adeebsportcentre #jdtsoutherntigers #melaka #kelantanfa #tmj #jersibola #jersimurah #jersifutsal #jersiteammuarh #jersibajet #jersionline #jersibajetonline #jersistor

CADENZA PROGRRESSIVE NOW AVAILABLE !!! . Kami dah bawak masuk jersi terbaru dari brand Cadenza . Mereka tampil dengan design terbaru mereka CZ-14 yang dikeluarkan dengan 10 pilihan warna . Design jersi ni cukup simple but nice 👌🏻 . Berminat ? Whatsapp team sales kami dengan segera 😊 . Brand CADENZA Code CZ-14 10 pilihan warna Saiz S M L XL XXL F Harga RM28 (termasuk cop nama dan nombor) . ⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇ . ※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※ Kenapa anda MESTI print jersi dengan kami ? ※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※ Harga jersi kami antara yang TERMURAH 💎 Jersi ORIGINAL dan BERKUALITI 💎 Material jersi TIP TOP dan sedap dipakai 💎 Paling penting KAMI TRUSTED SELLER ! ※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※ . Anda berminat? . 🔢WHATSAPP 0189137353 . atau ... . 🔠WECHAT ID azizazmi95 . ↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭ ......YOU DESIGN IT 😊 WE MAKE IT...... ↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭ . . #eureka #kool #pegan #grandsport #warrix #fbt #jersimurah #kedaijersi #uitm #unimas #ums #umk #ump #unimap #unisza #unikl #uniten #usm #uum #ukm #usim #sayajualjersi #jersimurah #jersimurahmalaysia #jersibajet #jersiterbaik #jersilawa #jersiowesome

#jersibajetonlinefeedback Alhamdulillah customer berpuas hati.. Cantik katanya 💝 . 📱Whatsapp kami segera guys untuk banyak lagi warna dan design yang menarik📱0145074552 . anda pening kepala cari baju MURAH tapi kualiti CANTIK??? . kami di @jersi_bajet_online menawarkan jersi bajet untuk anda . . . Boleh share atau like post ini agar ia dapat membantu kawan-kawan yang tengah mencari baju team mereka. . Berminat?? . Whatsapp . ☎ 0145074552 ☎ 0145074552 ☎ 0145074552 #eureka #upm #upsi #ukm #uitm #umk #uniten #utp #upnm #usm #adeebsportcentre #jdtsoutherntigers #melaka #kelantanfa #tmj #jersibola #jersimurah #jersifutsal #jersiteammuarh #jersibajet #jersionline #jersibajetonline #jersistor

REAL tampil dengan jersi baru RAX008 ada 7 pilihan warna yg awesome 😎. Hanya RM31 sahaja termasuk cop nama dan nombor. . . Berminat nak buat jersi team boleh klik link di bio 0105659505 #jersimurah#jersipegan#jersisukan#jersikelab#jersibajet#jersiragbi#jersioriginalcopy#jersimalaysia#jersimurahmalaysia#jersieureka#jersireal#bajumurah

Jersey Team ✨✨✨ . RM25/PCS (FREE PRINTING NAME & NO.) . Minimum order: 7 pcs . FREE POSTAGE SEMENANJUNG MALAYSIA. SABAH/SARAWAK +RM2/PCS 📮 . Call/whatsapp to 0109012868 📲 . ATAU . Tekan link whatsapp di profile. . #mhmsports #jersimurah #jersionline #jersifutsal #jersibola #jersimalaysia #jersiborong #jersipasukan #jersiteam #jersirare #jersiragbi #jersisukan #jersibajet #jersiberkualiti #jersibaru #printjersey #printbaju #printbajumurah #printingmurah #printingbaju #bajukelas #bajuevent #bajufamilyday #bajucustom #jersicustom #kakibola #ligaipt #ligafutsal #masiswa #sukanantarafakulti

JERSI MURAH UNTUK PASUKAN ANDA !!!! Barang kualiti dengan harga paling minimum kami bagi untuk uollss😊😊😊 S - XXL RM18 sehelai. RM15 sehelai utk team order (min7pcs) +RM10 utk nameset. . TAWARAN KAMI LAGI!! Bagi memantapkan penampilan jersi team uollss... Kami juga boleh buat Sponser Logo pasukan Nombor Dan banyak lagi . Berminat?? Macam mana nk order?? Screenshot gambar jersi pilihan and Whatsapp 0199358522 #strikeoutlet #jersey #sayajualjersey #jerseymurah #jerseyonline #sayajualjerseymurah #malaysiaboleh #sayajualjersi #jersimurah #sayajualmurah #jersi #jersionline #jersimurah #jersi #jersibola #jersionline #jersiteam #jersifutsal #jersiborong #jersimalaysia #jersipasukan #jersisukan #jersikelab #jersiberkualiti #jersibajet #jersiragbi #jersibaru

READY STOCK🔥🔥 ----------------------------- 💥Tottenham Hotspur 3rd Kit 18/19 * 📍Gred : fans issue Gred ( Cutting Standard) ----------------------------- 💥Price : RM 50 🚚Free Postage ( SM ) 🚚Sabah/ Sarawak ( RM 5 Only ) * Service Available : 📌Nameset Available 📌Patch Available 📌Sponser Available -------------------------------- Berminat beli secara borong? --------------------------------- Whatsapp 0137915027 Atau dm boss utk order and sebarang pertanyaan... ---------------------------------- #jersibajet #jersirugby #jersiborong #nadisukan #jersionline #jersimurah #nadiarena #beritasukan #jersimalaysia #ligamalaysia2018 #ligaitali #jersiterkini #jersiworldcup2018 #bajujersi #jersithailand #jersibolamurah

REAL tampil dengan jersi baru RAX008 ada 7 pilihan warna yg awesome 😎. Hanya RM31 sahaja termasuk cop nama dan nombor. . . Berminat nak buat jersi team boleh klik link di bio 0105659505 #jersimurah#jersipegan#jersisukan#jersikelab#jersibajet#jersiragbi#jersioriginalcopy#jersimalaysia#jersimurahmalaysia#jersieureka#jersireal#bajumurah

CADENZA PROGRRESSIVE NOW AVAILABLE !!! . Kami dah bawak masuk jersi terbaru dari brand Cadenza . Mereka tampil dengan design terbaru mereka CZ-14 yang dikeluarkan dengan 10 pilihan warna . Design jersi ni cukup simple but nice 👌🏻 . Berminat ? Whatsapp team sales kami dengan segera 😊 . Brand CADENZA Code CZ-14 10 pilihan warna Saiz S M L XL XXL F Harga RM28 (termasuk cop nama dan nombor) . ⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇ . ※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※ Kenapa anda MESTI print jersi dengan kami ? ※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※ Harga jersi kami antara yang TERMURAH 💎 Jersi ORIGINAL dan BERKUALITI 💎 Material jersi TIP TOP dan sedap dipakai 💎 Paling penting KAMI TRUSTED SELLER ! ※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※ . Anda berminat? . 🔢WHATSAPP 0189137353 . atau ... . 🔠WECHAT ID azizazmi95 . ↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭ ......YOU DESIGN IT 😊 WE MAKE IT...... ↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭ . . #eureka #kool #pegan #grandsport #warrix #fbt #jersimurah #kedaijersi #uitm #unimas #ums #umk #ump #unimap #unisza #unikl #uniten #usm #uum #ukm #usim #sayajualjersi #jersimurah #jersimurahmalaysia #jersibajet #jersiterbaik #jersilawa #jersiowesome

In progress 🎨🖌 📱Whatsapp kami segera guys untuk banyak lagi warna dan design yang menarik . 📱0145074552 . anda pening kepala cari baju MURAH tapi kualiti CANTIK??? . kami di @jersi_bajet_online menawarkan jersi bajet untuk anda . . . Boleh share atau like post ini agar ia dapat membantu kawan-kawan yang tengah mencari baju team mereka. . Berminat?? . Whatsapp . ☎ 0145074552 ☎ 0145074552 ☎ 0145074552 #eureka #upm #upsi #ukm #uitm #umk #uniten #utp #upnm #usm #adeebsportcentre #jdtsoutherntigers #melaka #kelantanfa #tmj #jersibola #jersimurah #jersifutsal #jersiteammuarh #jersibajet #jersionline #jersibajetonline #jersistor

[READYSTOCK] . INTER MILAN CONCEPT KIT 🔥 . GRED COPY ORI . RM55 SIAP POS SEM +RM5 POS KE BORNEO . SIZE : SMLXL . ADD-ONS : Sila inform Admin sblum order ❗️ . ➕ NAMESET ➕ PATCH ➕ SPONSOR . SELAGI STOK MASIH ADA ! . #orbjersi #orbjc #jersi #jersimurah #jersionline #jersibola #jersimalaysia #jersiborong #jersiragbi #jersimurahmalaysia #jersibajet #jersikelab #jersirare #kedaijersi #jersibolamurah #jersibaru #jersionlinemurah #jersimalaysiamurah #jersimurahberkualiti #dropshipjersey #dropship #jersibolaonline #sayajualjersibola

[READYSTOCK] . BARCELONA CONCEPT KIT 🔥 . GRED COPY ORI . RM55 SIAP POS SEM +RM5 POS KE BORNEO . SIZE : SMLXL . ADD-ONS : Sila inform Admin sblum order ❗️ . ➕ NAMESET ➕ PATCH ➕ SPONSOR . SELAGI STOK MASIH ADA ! . #orbjersi #orbjc #jersi #jersimurah #jersionline #jersibola #jersimalaysia #jersiborong #jersiragbi #jersimurahmalaysia #jersibajet #jersikelab #jersirare #kedaijersi #jersibolamurah #jersibaru #jersionlinemurah #jersimalaysiamurah #jersimurahberkualiti #dropshipjersey #dropship #jersibolaonline #sayajualjersibola

[READYSTOCK] . PSG CONCEPT KIT 🔥 . GRED COPY ORI . RM55 SIAP POS SEM +RM5 POS KE BORNEO . SIZE : SMLXL . ADD-ONS : Sila inform Admin sblum order ❗️ . ➕ NAMESET ➕ PATCH ➕ SPONSOR . SELAGI STOK MASIH ADA ! . #orbjersi #orbjc #jersi #jersimurah #jersionline #jersibola #jersimalaysia #jersiborong #jersiragbi #jersimurahmalaysia #jersibajet #jersikelab #jersirare #kedaijersi #jersibolamurah #jersibaru #jersionlinemurah #jersimalaysiamurah #jersimurahberkualiti #dropshipjersey #dropship #jersibolaonline #sayajualjersibola

STRIKE OUTLET
(@strike_outlet)

1 Day 4 Hours Ago

JERSI MURAH UNTUK PASUKAN ANDA !!!! Barang kualiti dengan harga paling minimum kami bagi untuk uollss😊😊😊 S - XXL RM18 sehelai. RM15 sehelai utk team order (min7pcs) +RM10 utk nameset. . TAWARAN KAMI LAGI!! Bagi memantapkan penampilan jersi team uollss... Kami juga boleh buat Sponser Logo pasukan Nombor Dan banyak lagi . Berminat?? Macam mana nk order?? Screenshot gambar jersi pilihan and Whatsapp 0199358522 #strikeoutlet #jersey #sayajualjersey #jerseymurah #jerseyonline #sayajualjerseymurah #malaysiaboleh #sayajualjersi #jersimurah #sayajualmurah #jersi #jersionline #jersimurah #jersi #jersibola #jersionline #jersiteam #jersifutsal #jersiborong #jersimalaysia #jersipasukan #jersisukan #jersikelab #jersiberkualiti #jersibajet #jersiragbi #jersibaru

STRIKE OUTLET
(@strike_outlet)

1 Day 5 Hours Ago

JERSI MURAH UNTUK PASUKAN ANDA !!!! Barang kualiti dengan harga paling minimum kami bagi untuk uollss😊😊😊 S - XXL RM18 sehelai. RM15 sehelai utk team order (min7pcs) +RM10 utk nameset. . TAWARAN KAMI LAGI!! Bagi memantapkan penampilan jersi team uollss... Kami juga boleh buat Sponser Logo pasukan Nombor Dan banyak lagi . Berminat?? Macam mana nk order?? Screenshot gambar jersi pilihan and Whatsapp 0199358522 #strikeoutlet #jersey #sayajualjersey #jerseymurah #jerseyonline #sayajualjerseymurah #malaysiaboleh #sayajualjersi #jersimurah #sayajualmurah #jersi #jersionline #jersimurah #jersi #jersibola #jersionline #jersiteam #jersifutsal #jersiborong #jersimalaysia #jersipasukan #jersisukan #jersikelab #jersiberkualiti #jersibajet #jersiragbi #jersibaru

Jersey Team ✨✨✨ . RM25/PCS (FREE PRINTING NAME & NO.) . Minimum order: 7 pcs . FREE POSTAGE SEMENANJUNG MALAYSIA. SABAH/SARAWAK +RM2/PCS 📮 . Call/whatsapp to 0109012868 📲 . ATAU . Tekan link whatsapp di profile. . #mhmsports #jersimurah #jersionline #jersifutsal #jersibola #jersimalaysia #jersiborong #jersipasukan #jersiteam #jersirare #jersiragbi #jersisukan #jersibajet #jersiberkualiti #jersibaru #printjersey #printbaju #printbajumurah #printingmurah #printingbaju #bajukelas #bajuevent #bajufamilyday #bajucustom #jersicustom #kakibola #ligaipt #ligafutsal #masiswa #sukanantarafakulti

CADENZA PROGRRESSIVE NOW AVAILABLE !!! . Kami dah bawak masuk jersi terbaru dari brand Cadenza . Mereka tampil dengan design terbaru mereka CZ-14 yang dikeluarkan dengan 10 pilihan warna . Design jersi ni cukup simple but nice 👌🏻 . Berminat ? Whatsapp team sales kami dengan segera 😊 . Brand CADENZA Code CZ-14 10 pilihan warna Saiz S M L XL XXL F Harga RM28 (termasuk cop nama dan nombor) . ⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇ . ※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※ Kenapa anda MESTI print jersi dengan kami ? ※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※ Harga jersi kami antara yang TERMURAH 💎 Jersi ORIGINAL dan BERKUALITI 💎 Material jersi TIP TOP dan sedap dipakai 💎 Paling penting KAMI TRUSTED SELLER ! ※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※ . Anda berminat? . 🔢WHATSAPP 0189137353 . atau ... . 🔠WECHAT ID azizazmi95 . ↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭ ......YOU DESIGN IT 😊 WE MAKE IT...... ↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭ . . #eureka #kool #pegan #grandsport #warrix #fbt #jersimurah #kedaijersi #uitm #unimas #ums #umk #ump #unimap #unisza #unikl #uniten #usm #uum #ukm #usim #sayajualjersi #jersimurah #jersimurahmalaysia #jersibajet #jersiterbaik #jersilawa #jersiowesome

🔥Jersi Manchester City Third Kit 🔥Warna bju ni menarik dgn line garis panjang nmpk menawan 🔥Sangat sesuai dipakai ketika berjalan dan bersukan 🔥Saiz ss s m l xl 🔥Gred copy ori dan player issue 🔥Jikalau berminat boleh pm +60187835585 #jersifutsalmurah #jersibola #jersifutsalmalaysia #jersimurahmalaysia #jersioriginal #jersifutsal #jersimurah #jersimalaysia #jersiteam #jersionline #jersi #jersicopyori #jersinike #jersiborong #jersibajet #jersipasukan #jersisukan #jersiepl #jersiragbi #jersiberkualiti #jersiplayerissue #jersimancity #mancity #mancitymalaysia #mancityfans #arsenal #manu #liverpool #chelsea

In progress 🎨🖌 📱Whatsapp kami segera guys untuk banyak lagi warna dan design yang menarik . 📱0145074552 . anda pening kepala cari baju MURAH tapi kualiti CANTIK??? . kami di @jersi_bajet_online menawarkan jersi bajet untuk anda . . . Boleh share atau like post ini agar ia dapat membantu kawan-kawan yang tengah mencari baju team mereka. . Berminat?? . Whatsapp . ☎ 0145074552 ☎ 0145074552 ☎ 0145074552 #eureka #upm #upsi #ukm #uitm #umk #uniten #utp #upnm #usm #adeebsportcentre #jdtsoutherntigers #melaka #kelantanfa #tmj #jersibola #jersimurah #jersifutsal #jersiteammuarh #jersibajet #jersionline #jersibajetonline #jersistor

In progress 🎨🖌 📱Whatsapp kami segera guys untuk banyak lagi warna dan design yang menarik . 📱0145074552 . anda pening kepala cari baju MURAH tapi kualiti CANTIK??? . kami di @jersi_bajet_online menawarkan jersi bajet untuk anda . . . Boleh share atau like post ini agar ia dapat membantu kawan-kawan yang tengah mencari baju team mereka. . Berminat?? . Whatsapp . ☎ 0145074552 ☎ 0145074552 ☎ 0145074552 #eureka #upm #upsi #ukm #uitm #umk #uniten #utp #upnm #usm #adeebsportcentre #jdtsoutherntigers #melaka #kelantanfa #tmj #jersibola #jersimurah #jersifutsal #jersiteammuarh #jersibajet #jersionline #jersibajetonline #jersistor

STRIKE OUTLET
(@strike_outlet)

1 Day 9 Hours Ago

JERSI MURAH UNTUK PASUKAN ANDA !!!! Barang kualiti dengan harga paling minimum kami bagi untuk uollss😊😊😊 S - XXL RM18 sehelai. RM15 sehelai utk team order (min7pcs) +RM10 utk nameset. . TAWARAN KAMI LAGI!! Bagi memantapkan penampilan jersi team uollss... Kami juga boleh buat Sponser Logo pasukan Nombor Dan banyak lagi . Berminat?? Macam mana nk order?? Screenshot gambar jersi pilihan and Whatsapp 0199358522 #strikeoutlet #jersey #sayajualjersey #jerseymurah #jerseyonline #sayajualjerseymurah #malaysiaboleh #sayajualjersi #jersimurah #sayajualmurah #jersi #jersionline #jersimurah #jersi #jersibola #jersionline #jersiteam #jersifutsal #jersiborong #jersimalaysia #jersipasukan #jersisukan #jersikelab #jersiberkualiti #jersibajet #jersiragbi #jersibaru

WAHH LAWA NYA JERSI NI 😱😱 . STYLO DOH LEGEND PLAYER NAMESET HENRY NI . BOEK AND TERBAIK BEB . SEBIJIK MCM LEGEND PLAYER HENRY PAKAI . JERSI RETRO ARSENAL + PLAYER NAMESET . GRED COPY ORI . HARGA JERSI : COPY ORI - RM65 . HARGA NAMESET : 1)SINGLE LAYER - RM25 Free postage ke Semenanjung . BERMINAT BOLEH CALL/ PM/WHATSAPP 0175395203 . #jersihargaberbaloi #jersionline #sayajualbaju #sayajualjersi #sayajualmurah #jersibajet #jersionline #jersibolaonline #jersibolasepak #jersiworldcupmurah #jersibolasepak #jersimurahonline #jersibola #jersinameset #jersimurahberkualiti #namesetmurah #jersibaru #jersihargamurahlagibaik

Brand grandsport Geo matrix new model murahh!! Pembelian minimum 10pcs 20pcs🔝 free🎁 .. ☎️01116872680‼️ ☎️01116872680‼️ ☎️01116872680‼️ ☎️01116872680‼️ ---------—------------------------- Size :norma ********************************** SET PEMBELIAN *Set A : jersy shaja *Set B :jersy+nama+no *Set C : jersy+nama+no+logo *Set D : jersy+nama+no+logo+sponsor *Set E : jersy+sluar+stokin+nama+no+logo+sponsor . ▶️logo [ sticker @ sulam ] ▶️sponsor [ sticker @ silkscreen] ▶️patch nama /nama team _______________________________________ Free gift 🎁 ⏺captain armband ⏺sponsor by losso sport and printing!!!! ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, #jersimurah #jersi #jersiteam #jersimalaysia #jersifutsal #jersisukan #jersionline #jersibola #jersibajet #jersibaru #futsalmalaysia #futsalkelantan #futsaljohor #futsalkedah #futsalkl #futsalselangor #futsalpahang #futsalunikl #futsaluniversiti #futsal #jersibajet #bolamalaysia #alvieromartini # #bolakelantan #bolajohor #bolakedah #ynwa #murah

In progress 🎨🖌 📱Whatsapp kami segera guys untuk banyak lagi warna dan design yang menarik . 📱0145074552 . anda pening kepala cari baju MURAH tapi kualiti CANTIK??? . kami di @jersi_bajet_online menawarkan jersi bajet untuk anda . . . Boleh share atau like post ini agar ia dapat membantu kawan-kawan yang tengah mencari baju team mereka. . Berminat?? . Whatsapp . ☎ 0145074552 ☎ 0145074552 ☎ 0145074552 #eureka #upm #upsi #ukm #uitm #umk #uniten #utp #upnm #usm #adeebsportcentre #jdtsoutherntigers #melaka #kelantanfa #tmj #jersibola #jersimurah #jersifutsal #jersiteammuarh #jersibajet #jersionline #jersibajetonline #jersistor

In progress 🎨🖌 📱Whatsapp kami segera guys untuk banyak lagi warna dan design yang menarik . 📱0145074552 . anda pening kepala cari baju MURAH tapi kualiti CANTIK??? . kami di @jersi_bajet_online menawarkan jersi bajet untuk anda . . . Boleh share atau like post ini agar ia dapat membantu kawan-kawan yang tengah mencari baju team mereka. . Berminat?? . Whatsapp . ☎ 0145074552 ☎ 0145074552 ☎ 0145074552 #eureka #upm #upsi #ukm #uitm #umk #uniten #utp #upnm #usm #adeebsportcentre #jdtsoutherntigers #melaka #kelantanfa #tmj #jersibola #jersimurah #jersifutsal #jersiteammuarh #jersibajet #jersionline #jersibajetonline #jersistor

STRIKE OUTLET
(@strike_outlet)

1 Day 13 Hours Ago

JERSI MURAH UNTUK PASUKAN ANDA !!!! Barang kualiti dengan harga paling minimum kami bagi untuk uollss😊😊😊 S - XXL RM18 sehelai. RM15 sehelai utk team order (min7pcs) +RM10 utk nameset. . TAWARAN KAMI LAGI!! Bagi memantapkan penampilan jersi team uollss... Kami juga boleh buat Sponser Logo pasukan Nombor Dan banyak lagi . Berminat?? Macam mana nk order?? Screenshot gambar jersi pilihan and Whatsapp 0199358522 #strikeoutlet #jersey #sayajualjersey #jerseymurah #jerseyonline #sayajualjerseymurah #malaysiaboleh #sayajualjersi #jersimurah #sayajualmurah #jersi #jersionline #jersimurah #jersi #jersibola #jersionline #jersiteam #jersifutsal #jersiborong #jersimalaysia #jersipasukan #jersisukan #jersikelab #jersiberkualiti #jersibajet #jersiragbi #jersibaru

NEW COLOUR AVAILABLE 🔥🔥🔥 . REAL UNITED dah release warna baru untuk jersi terbaru mereka RAX008 yang kini available dengan 7 pilihan warna. Kali ni Real United tampil dengan design bercorak STORMY yang special . Jangan lepaskan peluang team anda untuk menjadi tram terawal memiliki jersi yang superb ni 👍🏻 . . Brand REAL UNITED Code RAX008 7 pilihan warna Saiz S M L XL XXL Harga RM32 (termasuk cop nama dan nombor) . ⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇ . ※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※ Kenapa anda MESTI print jersi dengan kami ? ※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※ Harga jersi kami antara yang TERMURAH 💎 Jersi ORIGINAL dan BERKUALITI 💎 Material jersi TIP TOP dan sedap dipakai 💎 Paling penting KAMI TRUSTED SELLER ! ※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※ . Anda berminat? . 🔢WHATSAPP 0189137353 . atau ... . 🔠WECHAT ID azizazmi95 . ↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭ ......YOU DESIGN IT 😊 WE MAKE IT...... ↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭ . . #eureka #kool #pegan #grandsport #warrix #fbt #jersimurah #kedaijersi #uitm #unimas #ums #umk #ump #unimap #unisza #unikl #uniten #usm #uum #ukm #usim #sayajualjersi #jersimurah #jersimurahmalaysia #jersibajet #jersiterbaik #jersilawa #jersiowesome #jersiteam #jersiteammurah

Jersey Team ✨✨✨ . RM25/PCS (FREE PRINTING NAME & NO.) . Minimum order: 7 pcs . FREE POSTAGE SEMENANJUNG MALAYSIA. SABAH/SARAWAK +RM2/PCS 📮 . Call/whatsapp to 0109012868 📲 . ATAU . Tekan link whatsapp di profile. . #mhmsports #jersimurah #jersionline #jersifutsal #jersibola #jersimalaysia #jersiborong #jersipasukan #jersiteam #jersirare #jersiragbi #jersisukan #jersibajet #jersiberkualiti #jersibaru #printjersey #printbaju #printbajumurah #printingmurah #printingbaju #bajukelas #bajuevent #bajufamilyday #bajucustom #jersicustom #kakibola #ligaipt #ligafutsal #masiswa #sukanantarafakulti

JERSI MURAH UNTUK PASUKAN ANDA !!!! Barang kualiti dengan harga paling minimum kami bagi untuk uollss😊😊😊 S - XXL RM18 sehelai. RM15 sehelai utk team order (min7pcs) +RM10 utk nameset. . TAWARAN KAMI LAGI!! Bagi memantapkan penampilan jersi team uollss... Kami juga boleh buat Sponser Logo pasukan Nombor Dan banyak lagi . Berminat?? Macam mana nk order?? Screenshot gambar jersi pilihan and Whatsapp 0199358522 #strikeoutlet #jersey #sayajualjersey #jerseymurah #jerseyonline #sayajualjerseymurah #malaysiaboleh #sayajualjersi #jersimurah #sayajualmurah #jersi #jersionline #jersimurah #jersi #jersibola #jersionline #jersiteam #jersifutsal #jersiborong #jersimalaysia #jersipasukan #jersisukan #jersikelab #jersiberkualiti #jersibajet #jersiragbi #jersibaru

#done tempahan #jersi pelanggan kami dari #sabah💗 Terima kasih kerana sudi berurusan dgn kami #jersibajetonline 😋 . 📱Whatsapp kami segera guys untuk banyak lagi warna dan design yang menarik📱0145074552 . anda pening kepala cari baju MURAH tapi kualiti CANTIK??? . kami di @jersi_bajet_online menawarkan jersi bajet untuk anda . . . Boleh share atau like post ini agar ia dapat membantu kawan-kawan yang tengah mencari baju team mereka. . Berminat?? . Whatsapp . ☎ 0145074552 ☎ 0145074552 ☎ 0145074552 #eureka #upm #upsi #ukm #uitm #umk #uniten #utp #upnm #usm #adeebsportcentre #jdtsoutherntigers #melaka #kelantanfa #tmj #jersibola #jersimurah #jersifutsal #jersiteammuarh #jersibajet #jersionline #jersibajetonline #jersistory #eureka #sakka

Brand grandsport Geo matrix new model murahh!! Pembelian minimum 10pcs 20pcs🔝 free🎁 .. ☎️01116872680‼️ ☎️01116872680‼️ ☎️01116872680‼️ ☎️01116872680‼️ ---------—------------------------- Size :norma ********************************** SET PEMBELIAN *Set A : jersy shaja *Set B :jersy+nama+no *Set C : jersy+nama+no+logo *Set D : jersy+nama+no+logo+sponsor *Set E : jersy+sluar+stokin+nama+no+logo+sponsor . ▶️logo [ sticker @ sulam ] ▶️sponsor [ sticker @ silkscreen] ▶️patch nama /nama team _______________________________________ Free gift 🎁 ⏺captain armband ⏺sponsor by losso sport and printing!!!! ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, #jersimurah #jersi #jersiteam #jersimalaysia #jersifutsal #jersisukan #jersionline #jersibola #jersibajet #jersibaru #futsalmalaysia #futsalkelantan #futsaljohor #futsalkedah #futsalkl #futsalselangor #futsalpahang #futsalunikl #futsaluniversiti #futsal #jersibajet #bolamalaysia #alvieromartini # #bolakelantan #bolajohor #bolakedah #ynwa #murah

STRIKE OUTLET
(@strike_outlet)

2 Days 1 Hour Ago

JERSI MURAH UNTUK PASUKAN ANDA !!!! Barang kualiti dengan harga paling minimum kami bagi untuk uollss😊😊😊 S - XXL RM18 sehelai. RM15 sehelai utk team order (min7pcs) +RM10 utk nameset. . TAWARAN KAMI LAGI!! Bagi memantapkan penampilan jersi team uollss... Kami juga boleh buat Sponser Logo pasukan Nombor Dan banyak lagi . Berminat?? Macam mana nk order?? Screenshot gambar jersi pilihan and Whatsapp 0199358522 #strikeoutlet #jersey #sayajualjersey #jerseymurah #jerseyonline #sayajualjerseymurah #malaysiaboleh #sayajualjersi #jersimurah #sayajualmurah #jersi #jersionline #jersimurah #jersi #jersibola #jersionline #jersiteam #jersifutsal #jersiborong #jersimalaysia #jersipasukan #jersisukan #jersikelab #jersiberkualiti #jersibajet #jersiragbi #jersibaru

NEW COLOUR AVAILABLE 🔥🔥🔥 . REAL UNITED dah release warna baru untuk jersi terbaru mereka RAX008 yang kini available dengan 7 pilihan warna. Kali ni Real United tampil dengan design bercorak STORMY yang special . Jangan lepaskan peluang team anda untuk menjadi tram terawal memiliki jersi yang superb ni 👍🏻 . . Brand REAL UNITED Code RAX008 7 pilihan warna Saiz S M L XL XXL Harga RM32 (termasuk cop nama dan nombor) . ⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇ . ※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※ Kenapa anda MESTI print jersi dengan kami ? ※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※ Harga jersi kami antara yang TERMURAH 💎 Jersi ORIGINAL dan BERKUALITI 💎 Material jersi TIP TOP dan sedap dipakai 💎 Paling penting KAMI TRUSTED SELLER ! ※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※ . Anda berminat? . 🔢WHATSAPP 0189137353 . atau ... . 🔠WECHAT ID azizazmi95 . ↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭ ......YOU DESIGN IT 😊 WE MAKE IT...... ↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭ . . #eureka #kool #pegan #grandsport #warrix #fbt #jersimurah #kedaijersi #uitm #unimas #ums #umk #ump #unimap #unisza #unikl #uniten #usm #uum #ukm #usim #sayajualjersi #jersimurah #jersimurahmalaysia #jersibajet #jersiterbaik #jersilawa #jersiowesome #jersiteam #jersiteammurah

#done tempahan #jersi pelanggan kami 💗 Terima kasih kerana sudi berurusan dgn kami #jersibajetonline 😋 . 📱Whatsapp kami segera guys untuk banyak lagi warna dan design yang menarik📱0145074552 . anda pening kepala cari baju MURAH tapi kualiti CANTIK??? . kami di @jersi_bajet_online menawarkan jersi bajet untuk anda . . . Boleh share atau like post ini agar ia dapat membantu kawan-kawan yang tengah mencari baju team mereka. . Berminat?? . Whatsapp . ☎ 0145074552 ☎ 0145074552 ☎ 0145074552 #eureka #upm #upsi #ukm #uitm #umk #uniten #utp #upnm #usm #adeebsportcentre #jdtsoutherntigers #melaka #kelantanfa #tmj #jersibola #jersimurah #jersifutsal #jersiteammuarh #jersibajet #jersionline #jersibajetonline #jersistory #eureka #sakka

Badd Online Sports
(@jersi_bos)

2 Days 4 Hours Ago

JOM ORDER! #jersiwins . . 🇲🇾FREE NAMESET . 🇲🇾FREE POSTAGE SEMENANJUNG . 🇲🇾FREE PATCH SPONSER BADD ONLINE SPORTS . 🇲🇾ADA FREEGIFT JERSI /CAPTAIN ARMBAND . HARGA SIAP NAMA DAN NOMBOR 🔊 🎯RM28 . . FULLSET SELUAR + STOKING 🎯RM55 MINIMUM ORDER 7 PCS . Fabric MICROFIBRE POLYESTER . Saiz S , M , L , XL , 2XL , 3XL BERMINAT UTK TEMPAHAN ?? HUBUNGI ☎014-5355032 . ATAU BOLEH TRUS KLIK LINK DI BIO UNTUK ORDER Follow ig - @jersi_bos Follow 2nd acc - @baddonlinesports_jersi Fb page - Badd Online Sports #ums #terengganu #pahang #kedah #perak #perlis #pulaupinang #kualalumpur #selangor #melaka #negerisembilan #johor #sabah #sarawak #sukan #jersimurah #jersitermurah #jersibos #brunei #jersiberkualiti #jersiteam #jersioriginal #jersithai #jersibajet #jersibola #jersifutsal #sukan #kedaijersi

Badd Online Sports
(@jersi_bos)

2 Days 4 Hours Ago

JOM ORDER! #jersiwins . . 🇲🇾FREE NAMESET . 🇲🇾FREE POSTAGE SEMENANJUNG . 🇲🇾FREE PATCH SPONSER BADD ONLINE SPORTS . 🇲🇾ADA FREEGIFT JERSI /CAPTAIN ARMBAND . HARGA SIAP NAMA DAN NOMBOR 🔊 🎯RM28 . . FULLSET SELUAR + STOKING 🎯RM55 MINIMUM ORDER 7 PCS . Fabric MICROFIBRE POLYESTER . Saiz S , M , L , XL , 2XL , 3XL BERMINAT UTK TEMPAHAN ?? HUBUNGI ☎014-5355032 . ATAU BOLEH TRUS KLIK LINK DI BIO UNTUK ORDER Follow ig - @jersi_bos Follow 2nd acc - @baddonlinesports_jersi Fb page - Badd Online Sports #ums #terengganu #pahang #kedah #perak #perlis #pulaupinang #kualalumpur #selangor #melaka #negerisembilan #johor #sabah #sarawak #sukan #jersimurah #jersitermurah #jersibos #brunei #jersiberkualiti #jersiteam #jersioriginal #jersithai #jersibajet #jersibola #jersifutsal #sukan #kedaijersi

✅JERSI PUMA !! PUMA JERSEYS !! 🔥🔥 👍🏻Whtssap: 010-2257355 Stock terbaru January hingga April 2019 for Puma jersi. Dapatkan design lawa and smart! Tekan link whtssp-> http://jerseymania.wasap.my 👈🏼👈🏼 🏅All 100% imported jerseys. Kami supplier jersi- jersi terkini PUMA dengan harga murah dan jimat. 🏅PIxelzrprint Sports buat servis printing nameset , number, logo . Many fonts to choose from!! 🏅 Baju sukan untuk jersi bolasepak, jersi futsal , jersi bola baling, jersi pasukan rumah sukan, jersi universiti, jersi jabatan / company jerseys, jersi takraw , jersi senamrobik, jersi larian, jersi kelas, baju bowling etc. #bowlingjersey #jersiboling #jersifutsal #futsal #futsaljersey #teamjersey #teamjerseys #jersipuma #jersiteam #kasutpuma #seluarpuma #cetakbaju #cetaktshirtfamily #familydayshirts #jersibajet #jersimurah #kedaijersi #jerseymania #jersimania #pixelzprint

✅JERSI PUMA !! PUMA JERSEYS !! 🔥🔥 👍🏻Whtssap: 010-2257355 Stock terbaru January hingga April 2019 for Puma jersi. Dapatkan design lawa and smart! Tekan link whtssp-> http://jerseymania.wasap.my 👈🏼👈🏼 🏅All 100% imported jerseys. Kami supplier jersi- jersi terkini PUMA dengan harga murah dan jimat. 🏅PIxelzrprint Sports buat servis printing nameset , number, logo . Many fonts to choose from!! 🏅 Baju sukan untuk jersi bolasepak, jersi futsal , jersi bola baling, jersi pasukan rumah sukan, jersi universiti, jersi jabatan / company jerseys, jersi takraw , jersi senamrobik, jersi larian, jersi kelas, baju bowling etc. #bowlingjersey #jersiboling #jersifutsal #futsal #futsaljersey #teamjersey #teamjerseys #jersipuma #jersiteam #kasutpuma #seluarpuma #cetakbaju #cetaktshirtfamily #familydayshirts #jersibajet #jersimurah #kedaijersi #jerseymania #jersimania #pixelzprint

✅JERSI PUMA !! PUMA JERSEYS !! 🔥🔥 👍🏻Whtssap: 010-2257355 Stock terbaru January hingga April 2019 for Puma jersi. Dapatkan design lawa and smart! Tekan link whtssp-> http://jerseymania.wasap.my 👈🏼👈🏼 🏅All 100% imported jerseys. Kami supplier jersi- jersi terkini PUMA dengan harga murah dan jimat. 🏅PIxelzrprint Sports buat servis printing nameset , number, logo . Many fonts to choose from!! 🏅 Baju sukan untuk jersi bolasepak, jersi futsal , jersi bola baling, jersi pasukan rumah sukan, jersi universiti, jersi jabatan / company jerseys, jersi takraw , jersi senamrobik, jersi larian, jersi kelas, baju bowling etc. #bowlingjersey #jersiboling #jersifutsal #futsal #futsaljersey #teamjersey #teamjerseys #jersipuma #jersiteam #kasutpuma #seluarpuma #cetakbaju #cetaktshirtfamily #familydayshirts #jersibajet #jersimurah #kedaijersi #jerseymania #jersimania #pixelzprint

[PREORDER] . BOCA JUNIORS THIRD 18/19 🔥 . GRED COPY ORI . RM65 SIAP POS SEM +RM5 POS KE BORNEO . SIZE : SMLXL . ADD-ONS : Sila inform Admin sblum order ❗️ . ➕ NAMESET ➕ PATCH ➕ SPONSOR . SELAGI STOK MASIH ADA ! . #jersi #jersimurah #jersionline #jersibola #jersimalaysia #jersiborong #jersiragbi #jersimurahmalaysia #jersibajet #jersikelab #jersirare #kedaijersi #jersibolamurah #jersibaru #jersionlinemurah #jersimalaysiamurah #jersimurahberkualiti #dropshipjersey #dropship #jersibolaonline #sayajualjersibola

[PREORDER] . CLUB AMERICA THIRD 18/19 🔥 . GRED COPY ORI . RM65 SIAP POS SEM +RM5 POS KE BORNEO . SIZE : SMLXL . ADD-ONS : Sila inform Admin sblum order ❗️ . ➕ NAMESET ➕ PATCH ➕ SPONSOR . SELAGI STOK MASIH ADA ! . #orbjersi #orbjc #jersi #jersimurah #jersionline #jersibola #jersimalaysia #jersiborong #jersiragbi #jersimurahmalaysia #jersibajet #jersikelab #jersirare #kedaijersi #jersibolamurah #jersibaru #jersionlinemurah #jersimalaysiamurah #jersimurahberkualiti #dropshipjersey #dropship #jersibolaonline #sayajualjersibola

STRIKE OUTLET
(@strike_outlet)

2 Days 5 Hours Ago

JERSI MURAH UNTUK PASUKAN ANDA !!!! Barang kualiti dengan harga paling minimum kami bagi untuk uollss😊😊😊 S - XXL RM18 sehelai. RM15 sehelai utk team order (min7pcs) +RM10 utk nameset. . TAWARAN KAMI LAGI!! Bagi memantapkan penampilan jersi team uollss... Kami juga boleh buat Sponser Logo pasukan Nombor Dan banyak lagi . Berminat?? Macam mana nk order?? Screenshot gambar jersi pilihan and Whatsapp 0199358522 #strikeoutlet #jersey #sayajualjersey #jerseymurah #jerseyonline #sayajualjerseymurah #malaysiaboleh #sayajualjersi #jersimurah #sayajualmurah #jersi #jersionline #jersimurah #jersi #jersibola #jersionline #jersiteam #jersifutsal #jersiborong #jersimalaysia #jersipasukan #jersisukan #jersikelab #jersiberkualiti #jersibajet #jersiragbi #jersibaru

Brand grandsport Geo matrix new model murahh!! Pembelian minimum 10pcs 20pcs🔝 free🎁 .. ☎️01116872680‼️ ☎️01116872680‼️ ☎️01116872680‼️ ☎️01116872680‼️ ---------—------------------------- Size :norma ********************************** SET PEMBELIAN *Set A : jersy shaja *Set B :jersy+nama+no *Set C : jersy+nama+no+logo *Set D : jersy+nama+no+logo+sponsor *Set E : jersy+sluar+stokin+nama+no+logo+sponsor . ▶️logo [ sticker @ sulam ] ▶️sponsor [ sticker @ silkscreen] ▶️patch nama /nama team _______________________________________ Free gift 🎁 ⏺captain armband ⏺sponsor by losso sport and printing!!!! ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, #jersimurah #jersi #jersiteam #jersimalaysia #jersifutsal #jersisukan #jersionline #jersibola #jersibajet #jersibaru #futsalmalaysia #futsalkelantan #futsaljohor #futsalkedah #futsalkl #futsalselangor #futsalpahang #futsalunikl #futsaluniversiti #futsal #jersibajet #bolamalaysia #alvieromartini # #bolakelantan #bolajohor #bolakedah #ynwa #murah