Photos and Videos about

Pos dulu mana yang dah settle. Tq guys. Nanti repeat order lagi ye ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ . Sape-sape yang nak order jersi atau nak buat baju tu meh PM kami. Harga semestinya dengan kualiti terbaekโ€ผ๏ธ . Call/whatsapp to 0109012868 ๐Ÿ“ฒ . ATAU . Tekan link whatsapp di profile . #jersi #jersimurah #jersionline #jersifutsal #jersibola #jersimalaysia #jersiborong #jersisukan #jersiragbi #jersihoki #jersibolatampar #jersibolajaring #jersibolabaling #jersisepaktakraw #jersipasukan #jersiteam #jersiepl #jersilaliga #jersiseriea #jersiclub #jersikelab #printingmurah #printingbaju #printbaju #printingbajumurah #bajucustom #bajuevent #bajukelas #bajukelab #bajufamilyday

Walaupun sukan warisan ini seolah2 kurang sambutan dan kurang popular di negara sendiri namun ranking di peringkat dunia amat membanggakan....Rupanya Jerman pun ada skuad takraw๐Ÿค”. . . . Team Jersey murah dan berkualiti untuk aktiviti sukan hanya di @volcanosport. . . #volcanosports #jersivolcanosport #jersimurahberkualiti #jersiteam #jersimurah #jersiberkualiti #jersifutsal #jersibolapadang #jersisepaktakraw #jersibadminton #jersibolatampar #jersipingpong #jersirugbi #jersisukan #jersikelab #jersipejabat #jersisekolah #jersipelajar #jersisportday

Jatuh bangun dalam sukan itu perkara biasa. Yg mustahak ialah bgn semula slepas jatuh dgn penuh semangat dan azam. . . . Jersey murah dan berkualiti untuk aktiviti sukan hanya di @volcanosport. . . #volcanosports #jersivolcanosport #jersimurahberkualiti #jersiteam #jersimurah #jersiberkualiti #jersifutsal #jersibolapadang #jersisepaktakraw #jersibadminton #jersibolatampar #jersipingpong #jersirugbi #jersisukan #jersikelab #jersipejabat #jersisekolah #jersipelajar #jersisportday

[PENTINGNYA DISIPLIN DAN KETAHANAN MENTAL] . . Dari seorang bintang bolasepak ke dunia gelap sbg gangster. Itulah cerita hidup Adriano, bekas pemain Inter Milan. Mengalami ketagihan alkohol akibat tekanan perasaan kerana kematian ayahnya akhirnya menenggelamkan prestasi sekaligus menghancurkan karier bola sepak. Ketahanan mental amat penting untuk ahli sukan. Jika tidak inilah padahnya. . . . Jersey murah dan berkualiti untuk aktiviti sukan hanya di @volcanosport. . . #volcanosports #jersivolcanosport #jersimurahberkualiti #jersiteam #jersimurah #jersiberkualiti #jersifutsal #jersibolapadang #jersisepaktakraw #jersibadminton #jersibolatampar #jersipingpong #jersirugbi #jersisukan #jersikelab #jersipejabat #jersisekolah #jersipelajar #jersisportday

Jika anda sudah hilang semangat dan rasa down, sebelum tido malam ini bayangkan@angan2kan satu kejayaan dalam minda. Buang segala debu dan karat yg lama. Bangun pagi esok pasti anda rasa makin bersemangat. Itulah power of visualization@sangkaan. . . . Jersey murah dan berkualiti untuk aktiviti sukan hanya di @volcanosport. . . #volcanosports #jersivolcanosport #jersimurahberkualiti #jersiteam #jersimurah #jersiberkualiti #jersifutsal #jersibolapadang #jersisepaktakraw #jersibadminton #jersibolatampar #jersipingpong #jersirugbi #jersisukan #jersikelab #jersipejabat #jersisekolah #jersipelajar #jersisportday

CADENZA CZ14 . RM28 (FREE PRINTING NAME & NUMBER) . FREE POSTAGE SEMENANJUNG MALAYSIA. SABAH/SARAWAK + RM3/PCS โœˆ๏ธ . Brand: CADENZA (Original brand from Thailand ๐Ÿ‡น๐Ÿ‡ญ) . Call/whatsapp to 0109012868 ๐Ÿ“ฒ . ATAU . Tekan link whatsapp di profile. . #jersi #jersimurah #jersionline #jersifutsal #jersibola #jersibolajaring #jersibolatampar #jersisukan #jersibadminton #jersihoki #jersiragbi #jersibolabaling #jersisepaktakraw #jersioriginal #jersioriginalthailand #jersithailand #jersirare #jersibajet #jersicun #jersiteam #jersipasukan #uitm #upm #uiam #unimas #ums #bazaarpaknil #ligafutsal #ligabolasepakmalaysia #ligaipt

Banyak gangguan akan ditempuhi dalam usaha menjadi ahli sukan berjaya. Jgn hiraukan dan jalan terus!!! . . . Jersey murah dan berkualiti untuk aktiviti sukan hanya di @volcanosport. . . #volcanosports #jersivolcanosport #jersimurahberkualiti #jersiteam #jersimurah #jersiberkualiti #jersifutsal #jersibolapadang #jersisepaktakraw #jersibadminton #jersibolatampar #jersipingpong #jersirugbi #jersisukan #jersikelab #jersipejabat #jersisekolah #jersipelajar #jersisportday

[MOTIVASI PAGI] . Puncak kejayaan sangat sukar dan perit untuk dicapai. Manisnya hanya datang bila sudah berjaya berada di puncak. Teruskan berusaha kawan2 ahli sukan semua. . . . Dapatkan jersi team berkualiti tinggi dan original hanya di @volcanosport. . . #volcanosports #jersivolcanosport #jersimurahberkualiti #jersiteam #jersimurah #jersiberkualiti #jersifutsal #jersibolapadang #jersisepaktakraw #jersibadminton #jersibolatampar #jersipingpong #jersirugbi #jersisukan #jersikelab #jersipejabat #jersisekolah #jersipelajar #jersisportday

Kenangan bermain masa kanak2 kadang kala merupakan titik mula untuk memulakan langkah sbg pemain profesional dalam sukan yg diminati. . . . Dapatkan jersi team berkualiti tinggi dan original hanya di @volcanosport. . . #volcanosports #jersivolcanosport #jersimurahberkualiti #jersiteam #jersimurah #jersiberkualiti #jersifutsal #jersibolapadang #jersisepaktakraw #jersibadminton #jersibolatampar #jersipingpong #jersirugbi #jersisukan #jersikelab #jersipejabat #jersisekolah #jersipelajar #jersisportday

Pastikan anda berguru dgn mentor yg betul dan tepat dalam sukan yg anda ceburi.๐Ÿ˜„ . . Dapatkan jersi team yang original dan berkualiti hanya di @volcanosport. . . #volcanosports #jersivolcanosport #jersimurahberkualiti #jersiteam #jersimurah #jersiberkualiti #jersifutsal #jersibolapadang #jersisepaktakraw #jersibadminton #jersibolatampar #jersipingpong #jersirugbi #jersisukan #jersikelab #jersipejabat #jersisekolah #jersipelajar #jersisportday

Items posted! Semoga selamat sampai ke destinasi โœˆ๏ธ TQ clients for supporting us! ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ . Sape-sape yang nk selit order tu boleh roger kami tau ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . Call/whatsapp to 0109012868 ๐Ÿ“ฒ . #jersi #jersimurah #jersionline #jersifutsal #jersibola #jersimalaysia #jersiborong #jersisukan #jersipasukan #jersiteam #jersibajet #jersibolatampar #jersibolasepak #jersibolajaring #jersibolabaling #jersihoki #jersiragbi #jersikelab #jersiclub #jersiberkualiti #jersirare #ligafutsal #ligafutsalprofesional #ligafutsalkebangsaan #ligabolasepakmalaysia #ligainggris #bazaarpaknil #ligaipt #sukom #masiswa

ZEALVER NEXT GEN . RM30 (FREE PRINTING NAME & NUMBER) . FREE POSTAGE SEMENANJUNG MALAYSIA. SABAH/SARAWAK + RM3/PCS โœˆ๏ธ . Brand: Zealver (Original brand from Thailand ๐Ÿ‡น๐Ÿ‡ญ) . Call/whatsapp to 0109012868 ๐Ÿ“ฒ . ATAU . Tekan link whatsapp di profile. . #jersi #jersimurah #jersionline #jersifutsal #jersibola #jersibolajaring #jersibolatampar #jersisukan #jersibadminton #jersihoki #jersiragbi #jersibolabaling #jersisepaktakraw #jersioriginal #jersioriginalthailand #jersithailand #jersirare #jersibajet #jersicun #jersiteam #jersipasukan #uitm #upm #uiam #unimas #ums #bazaarpaknil #ligafutsal #ligabolasepakmalaysia #ligaipt

Juara Piala Dunia 2018 @benpavard21 sah menyertai @fcbayern pada musim hadapan. . . . Dapatkan jersi team yang original dan berkualiti hanya di @volcanosport. . . #volcanosports #jersivolcanosport #jersimurahberkualiti #jersiteam #jersimurah #jersiberkualiti #jersifutsal #jersibolapadang #jersisepaktakraw #jersibadminton #jersibolatampar #jersipingpong #jersirugbi #jersisukan #jersikelab #jersipejabat #jersisekolah #jersipelajar #jersisportday

Lepaskan gian nampaknya akak kita ni. Adakah dia bekas pemain dulu2?๐Ÿค” . . . . Dapatkan jersi team yang original dan berkualiti hanya di @volcanosport. . . #volcanosports #jersivolcanosport #jersimurahberkualiti #jersiteam #jersimurah #jersiberkualiti #jersifutsal #jersibolapadang #jersisepaktakraw #jersibadminton #jersibolatampar #jersipingpong #jersirugbi #jersisukan #jersikelab #jersipejabat #jersisekolah #jersipelajar #jersisportday

DCLW hari ini mengumumkan kembali menjalani latihan selepas rehat panjang kerana kanser. . Rakyat Malaysia perlu terima hakikat bahawa masih tiada pengganti yg akan jd pelapis DCLW jika beliau bersara sekarang. So keep supporting @leechongweiofficial. Majulah sukan untuk negara. . . #volcanosports #jersivolcanosport #jersimurahberkualiti #jersiteam #jersimurah #jersiberkualiti #jersifutsal #jersibolapadang #jersisepaktakraw #jersibadminton #jersibolatampar #jersipingpong #jersirugbi #jersisukan #jersikelab #jersipejabat #jersisekolah #jersipelajar #jersisportday

SAKKA ARC . RM28 (FREE PRINTING NAME & NUMBER) . FREE POSTAGE SEMENANJUNG MALAYSIA. SABAH/SARAWAK + RM3/PCS โœˆ๏ธ . Brand: SAKKA (Original brand from Thailand ๐Ÿ‡น๐Ÿ‡ญ) . Call/whatsapp to 0109012868 ๐Ÿ“ฒ . ATAU . Tekan link whatsapp di profile. . #jersi #jersimurah #jersionline #jersifutsal #jersibola #jersibolajaring #jersibolatampar #jersisukan #jersibadminton #jersihoki #jersiragbi #jersibolabaling #jersisepaktakraw #jersioriginal #jersioriginalthailand #jersithailand #jersirare #jersibajet #jersicun #jersiteam #jersipasukan #uitm #upm #uiam #unimas #ums #bazaarpaknil #ligafutsal #ligabolasepakmalaysia #ligaipt

Grandsport Geo Matrix . RM30 (FREE PRINTING NAME & NUMBER) . FREE POSTAGE SEMENANJUNG MALAYSIA. SABAH/SARAWAK + RM3/PCS โœˆ๏ธ . Brand: Geo Matrix (Original brand from Thailand ๐Ÿ‡น๐Ÿ‡ญ) . Call/whatsapp to 0109012868 ๐Ÿ“ฒ . ATAU . Tekan link whatsapp di profile. . #jersi #jersimurah #jersionline #jersifutsal #jersibola #jersibolajaring #jersibolatampar #jersisukan #jersibadminton #jersihoki #jersiragbi #jersibolabaling #jersisepaktakraw #jersioriginal #jersioriginalthailand #jersithailand #jersirare #jersibajet #jersicun #jersiteam #jersipasukan #uitm #upm #uiam #unimas #ums #bazaarpaknil #ligafutsal #ligabolasepakmalaysia #ligaipt

โœ… ORCA Jersi TERBARU design 2019! โœ… Imported from Thailand. Original quality. โœ… Fabric microfibre yg sedap di pakai dan l tebal. BUY > 14 helai, FREE 1 helai โœ… V NECK design dan modern concept. โœ… Tahan lasak bertahun2. Logo Sulam. Complete Labels. ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅKami juga buat servis printing Nama & Number + Logo Team & Logo Sponsors!! Sila whtssap: 010-2257355 atau mesej kt sini. #pumashoes #jersipasukan #jersibola #jersibolatampar #jersibajet #kasutsukan #jersifutsal #jersiteam #cikgucikgu #cikgusukan #sukansekolah #sekolahsains #sekolahsainskepalabatas #mrsmterendak #futsalmalaysia #uitmsarawak #bandarbarubangi #sukansekolah #bajukelas #jersikelas #rumahsukan #bajukelasmurah #arenafutsalmalaysia #kakibola #futsalshahalam #jersipasukan

โœ… JERSI ORCA TERBARU design 2019! โœ… Imported from Thailand. Original quality. โœ… Fabric microfibre jersi yg sedap di pakai dan tebal. BUY > 14 helai, FREE 1 helai โœ… V NECK latest design. โœ… Tahan lasak bertahun2. Logo Sulam. Complete Labels. ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅKami juga buat servis printing Nama & Number + Logo Team & Logo Sponsors!! Sila whtssap: 010-2257355 atau mesej kt sini. #jersiadidas #jersipasukan #jersibola #jersibolatampar #jersibajet #kasutadidas #jersifutsal #jersiteam #cikgucikgu #cikgusukan #sukansekolah #sekolahsains #sukanjabatan #mrsmterendak #sekolahsukan #uitmsarawak #uitmshahalamstudent #sukansekolah #bajukelas #jersikelas #rumahsukan #bajukelasmurah #arenafutsalmalaysia #kakibola #teambola #bajusublimation #tshirtdesign #tshirtharikeluarga #cetakbajukelas

โœ… Jersi Adidas TERBARU design 2019!! โœ… Imported from Thailand. Original quality. โœ… Fabric microfibre jersi yg sedap di pakai dan agak tebal. BUY > 14 helai, FREE 1 helai โœ… Sangat cool design dan modern concept from USA latest design. โœ… Tahan lasak bertahun2. Logo Adidas Sulam. Complete Adidas Labels. ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅKami juga buat servis printing Nama & Number + Logo Team & Logo Sponsors!! Sila whtssap: 010-2257355 atau mesej kt sini. #jersiadidas #jersipasukan #jersibola #jersibolatampar #jersibajet #kasutadidas #jersifutsal #jersiteam #cikgucikgu #cikgusukan #sukansekolah #sekolahsains #sekolahsainskepalabatas #mrsmterendak #mrsmtaiping #uitmsarawak #uitmshahalamstudent #sukansekolah #bajukelas #jersikelas #rumahsukan #bajukelasmurah #arenafutsalmalaysia #kakibola

๐Ÿ“ข Real RAX 002 New Release ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ ๐Ÿ“ข Available S-XXXL ( Standard Size ) ๐Ÿ“ขRM25 only( siap nama dan nombor) ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ >CUSTOM KAN JERSI ANDA dengan GAYA TERSENDIRI!!! Ws order NOW!! 0163830882/0129227009 MINIMUM ORDER 7 HELAI KE ATAS :) #jersimurah #jersiberkualiti #jersicoolwakatta #sayajualmurah #jersionlinemalaysia #like4like #follow4follow #jersibola #jersifutsalmurah #jersiteammurah #warrix #orithailand #metador #jersibadminton #jersibolatampar #teamjersi #jersiteam #eureka #jersisport #sukanmalaysia2018

โœ… Jersi Lengan Panjang Adidas TERBARU design 2019!! โœ… Imported from Thailand. Original quality. โœ… Fabric microfibre jersi yg sedap di pakai dan agak tebal. โœ… Sangat cool design dan modern concept from USA latest design. โœ… Sangat tahan lasak bertahun2. โœ… Logo Adidas Sulam. โœ… Complete Adidas Labels. ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅKami juga buat servis printing Nama & Number + Logo Team & Logo Sponsors!! ๐ŸŽฌWhtsap: 010-2257355 atau mesej kt sini. #jersiadidas #jersilenganpanjang #jersibola #harimaumalaya #jersibolatampar #sleeveless #kasutadidas #jersifutsal #longsleeveshirt #longsleevemurah #jersilenganpanjang #jersimuslimah #jersionline #arenafutsalmalaysia #cikgucikgu #cikgucikgi #sukansekolah #jersibolajaring #bolajaring #bolajaringmalaysia #kotabharu #johorbahrufood #jdt #bolasepakmalaysia #jalanjalan #kelabmemancing #bajumemancing #jjcm #futsaljohor

โœ… Jersi Sleeveles Adidas TERBARU design 2019!! โœ… Imported from Thailand. Original quality. โœ… Fabric microfibre jersi yg sedap di pakai dan agak tebal. โœ… Sangat cool design dan modern concept from USA latest design. โœ… Sangat tahan lasak bertahun2. โœ… Logo Adidas Sulam. โœ… Complete Adidas Labels. ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅKami juga buat servis printing Nama & Number + Logo Team & Logo Sponsors!! Sila whtssap: 010-2257355 atau mesej kt sini. #jersiadidas #kasutadidas #jersibola #jersibolatampar #sleeveless #kasutadidas #jersifutsal #jersibasketball #kasutsukan #sukansekolah #jersifutsal #ligamalaysia #shahalam #selangor #kedaisukan #kedaibajusukan #jersimurah #cikgucikgu #bajukelas #cetakbaju #cetakbajukelas

โœ… Jersi Adidas TERBARU design 2019!! โœ… Imported from Thailand. Original quality. โœ… Fabric microfibre jersi yg sedap di pakai dan agak tebal. BUY > 14 helai, FREEE 1 helai!!! โœ… Sangat cool design dan modern concept from USA latest design. โœ… Sangat tahan lasak bertahun2. Logo Adidas Sulam. Complete Adidas Labels. ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅKami juga buat servis printing Nama & Number + Logo Team & Logo Sponsors!! Sila whtssap: 010-2257355 atau mesej kt sini. #jersiadidas #jersipasukan #jersibola #jersibolatampar #jersibajet #kasutadidas #jersifutsal #jersiteam #cikgucikgu #cikgusukan #sukansekolah #sekolahsains #sekolahsainskepalabatas #mrsmterendak #mrsmtaiping #uitmsarawak #uitmshahalamstudent #sukansekolah #bajukelas #jersikelas #rumahsukan #bajukelasmurah

Jersi Sleeveles Adidas TERBARU design 2019!! โœ… Imported from Thailand. Original quality. โœ… Fabric microfibre jersi yg sedap di pakai dan agak tebal. โœ… Sangat cool design dan modern concept from USA latest design. โœ… Sangat tahan lasak bertahun2. Logo Adidas Sulam. BUY > 14 pcs... FREEE 1 helai!! โœ… Complete Adidas Labels. ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅKami juga buat servis printing Nama & Number + Logo Team & Logo Sponsors!! ๐ŸŽฌwhtssap: 010-2257355 atau mesej kt sini. #jersiadidas #jersisleeveless #jersibola #jersibolatampar #sleeveless #kasutadidas #jersifutsal #jersibasketball #jersibolabaling #sleeveless #runnerkl #jersifutsal #jersitraining #uitmsukan #sukansekolah #futsalsibu #sekuau #bintulusarawak #bintulu #futsalkuching #kotakinabalufood #kotakinabalu #bazaarmalaysia

โœ… Jersi Sleeveles Adidas TERBARU design 2019!! โœ… Imported from Thailand. Original quality. โœ… Fabric microfibre jersi yg sedap di pakai dan agak tebal. โœ… Sangat cool design dan modern concept from USA latest design. โœ… Sangat tahan lasak bertahun2. โœ… Logo Adidas Sulam. โœ… Complete Adidas Labels. ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅKami juga buat servis printing Nama & Number + Logo Team & Logo Sponsors!! Sila whtssap: 010-2257355 atau mesej kt sini. #jersiadidas #jersisleeveless #jersibola #jersibolatampar #sleeveless #kasutadidas #jersifutsal #jersibasketball #kkcitybazaar #sayajualkasut #sabahan #sarawakian #sibu #bintulu #bolasepakmalaysia #sarawakonlineshop #bajumurah #sarikei #futsalkuching #penangfoodie #futsalpenang #sabahbah #saratok #selangau #kotabharu #cetakbaju #ligamalaysia #perlisfa #melakaunited

[KESIHATAN PERLU DIUTAMAKAN] . Cikgu2 SKGM sempat bersukan demi kesihatan walaupun seharian sibuk di sekolah. Lagi meriah bila diaorg bergaya dgn jersi CADENZA CZ11 yg ditempah khas dari kami di @volcanosport . Cikgu2 yg tengah cari jersi sukan utk kegunaan sekolah boleh la lyn gmbr2 kt gallery kami kemudian PM kami di link pada bio di atas๐Ÿ‘†. . Terima Kasih๐Ÿ˜ƒ. . . #gambarteam #jersivolcanosport #jersimurahberkualiti #jersiteam #jersimurah #jersiberkualiti #jersifutsal #jersibolapadang #jersisepaktakraw #jersibolatampar

๐Ÿ’ขVERSUS 002 ๐Ÿ’ข . . Memperkenalkan jersi terbaru keluaran VERSUS SPORT. Khusus untuk abg2 dan adik2 sportmen, pemain futsal, bola padang, takraw, bola tampar, badminton, pingpong, rugbi. . Didatangkan dengan 10 pilihan warna menarik. Saiz S M L XL 2XL 3XL 4XL untuk dewasa. . Yg tengah mencari jersi team untuk sebarang aktiviti sukan boleh risik2 dan cuci mata dulu. Then sudi2 PM kami kat link pada bio di atas๐Ÿ‘† . . . #versus002 #versussport #jersivolcanosport #jersimurahberkualiti #jersiteam #jersimurah #jersiberkualiti #jersifutsal #jersibolapadang #jersisepaktakraw #jersibadminton #jersibolatampar #jersipingpong #jersirugbi #jersisukan #jersikelab #jersipejabat #jersisekolah #jersipelajar #jersisportday

.๐Ÿ’ขNEW ARRIVAL : VERSUS SPORT JERSEY๐Ÿ’ข. . ๐Ÿ‘‰ JENAMA : VERSUS 002 ๐Ÿ‘‰ SAIZ : S M L XL 2XL 3XL 4XL ๐Ÿ‘‰ WARNA : 10 PILIHAN . . Info lanjut dijemput Whatsapp kami. Terus klik link pada bio di atas. . . #versus002 #versussport #jersivolcanosport #jersimurahberkualiti #jersiteam #jersimurah #jersiberkualiti #jersifutsal #jersibolapadang #jersisepaktakraw #jersibolatampar

Sumpah MENYESAL buat Jersi Mahal ๐Ÿ˜ก๐Ÿ˜ก . Kenapa menyesal? Baca sampai habis ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . Sebab tengok team lawan pakai baju lawa gila, sumpah tengok kain dengan kualiti printing tip top habis, nak banding dengan team aku beli baju dah la mahal gila, kualiti cop pulak basuh sekali dua dah pudar dan tertanggal. Memang MENYESAL. . Usha punya usha diorang cakap memang buat Baju AMHK Designn & Printing, tiap2 tahun mesti REPEAT ODER sebab baju pertama kali buat 4 tahun lepas masih tip top kualiti tak buruk langsung. Yang paling pedih aku dengar part HARGA. RM49 dapat FULLSET wei, dah la printing TIP TOP tu FREE je diorang bagi. Nangis beb nak banding dengan team aku punya harga baju pon lebih RM49 derrr. ============================================================================== Situasi di atas bukan rekaan boss, kami memang citer real story punya dari customer2 kami yang siap suggest kt Member2 diorang untuk buat tempahan kat AMHK Design & Printing. So kalini, untuk Year End Sale sekali lagi kami nak buat offer kaw2 ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ RM49/Fullset . โœ…Size : S, M, L, XL, 2XL, 3XL โœ…Team oder MOQ : 8 pcs ke atas โœ… Nak saiz EXTRA boleh buat sampai 9XL โœ… Boleh beli baju je atau fullset โœ… Kualiti Printing Tahan sehingga 5 tahun jaminan! โœ… Free Postage . Harga Offer seperti di bawah ; Set A : Baju seluar stokin RM50 (siap printing nama + no) Set B : Baju seluar RM45 (siap printing nama + no) Set C : Baju RM35 (siap printing nama + no) Yang jauh dari Pasir Gudang boleh oder online melalui whatsapp, Klik je di bawah ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ Whatsapp details to oder . http://www.wasap.my/60104077225/jersi http://www.wasap.my/60104077225/jersi http://www.wasap.my/60104077225/jersi . Yang berdekatan boleh Walk-in ke Kedai tengok sample pun boleh REACH US by; . โญ•Kedai โžกWAZE: AMHK DESIGN & PRINTING โญ• fb: AMHK DESIGN & PRINTING โญ•IG : amhkdesign_ ๐Ÿ“ž Call : 010-407 7225 . #teamjersey #offerjersi #jersi #jersiteammurah #jersiberkualiti #customjersi #customprinting#jersifullset #jersisupplier #jersiborong #jersifutsal #jersibolatampar #jersivolleyball #jersibolasepak #jersijohor #jersihoki

Tempahan jersi keluaran OKANE SPORT. . Untuk pakej printing NOMBOR sahaja seperti tertera pada jersi ini, kami di @volcanosport mengenakan bayaran servis printing serendah RM3 per set. Murahnya, betul ke?. Ya betul. Harga yg berbaloi hanya untuk pelanggan @volcanosport . Abg2 adik2 yg tengah risik2 jersi untuk team korang boleh la lyn gmbr2 kt gallery kami kemudian sila2lah PM kami di link pada bio di atas. . Like FB Page : Volcano Sports . . #koleksitempahanjersi #jersivolcanosport #jersimurahberkualiti #jersiteam #jersimurah #jersiberkualiti #jersifutsal #jersibolapadang #jersisepaktakraw #jersibolatampar

๐Ÿ’ขPEGAN THUNDER ๐Ÿ’ข . . Memperkenalkan jersi terbaru keluaran PEGAN SPORT. Khusus untuk abg2 dan adik2 sportmen, pemain futsal, bola padang, takraw, bola tampar, badminton, pingpong, rugbi.๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ . Didatangkan dengan 12 pilihan warna menarik. Saiz S M L XL 2XL 3XL 4XL untuk dewasa. . Yg tengah mencari jersi team untuk sebarang aktiviti sukan boleh risik2 dan cuci mata dulu. Then sudi2 PM kami kat link pada bio di atas๐Ÿ‘† . . . #pegantunder #pegansport #jersivolcanosport #jersimurahberkualiti #jersiteam #jersimurah #jersiberkualiti #jersifutsal #jersibolapadang #jersisepaktakraw #jersibadminton #jersibolatampar #jersipingpong

Tempahan dari team bolasepak Bait Meheliy. Diaorang guna jersi sendiri tapi buat printing nama dan nombor di @volcanosport menggunakan stiker vinyl berharga serendah RM10 per set. Murah kn.๐Ÿ˜ƒ . Adik2 abg yg tengah risik2 jersi untuk team korang boleh la lyn gmbr2 kt gallery kami kemudian PM kami di link pada bio di atas๐Ÿ‘†. . Terima Kasih๐Ÿ˜ƒ. . . #gambarteam #jersivolcanosport #jersimurahberkualiti #jersiteam #jersimurah #jersiberkualiti #jersifutsal #jersibolapadang #jersisepaktakraw #jersibolatampar

.๐Ÿ’ขNEW PEGAN SPORT JERSEY๐Ÿ’ข. . ๐Ÿ‘‰ JENAMA : PEGAN THUNDER ๐Ÿ‘‰ SAIZ : S M L XL 2XL 3XL 4XL ๐Ÿ‘‰ WARNA : 12 PILIHAN . . Info lanjut dijemput Whatsapp kami. Terus klik link pada bio di atas. . . #peganthunder #pegansport #jersivolcanosport #jersimurahberkualiti #jersiteam #jersimurah #jersiberkualiti #jersifutsal #jersibolapadang #jersisepaktakraw #jersibolatampar

Tempahan jersi keluaran CADENZA dari team badminton SKGM. Baru nampak ada identiti kalo buat jersi khas untuk team mcm ni. . Bila letak nama kelab kat bahagian dada, jersi lebih nampak berseri. Korang pun blh cuba untuk jersi team korang yg akan datang. Untuk pakej printing NAMA KELAB dan LOGO KELAB seperti tertera pada jersi ini, kami di @volcanosport mengenakan bayaran servis printing serendah RM5 per set. Murahnya, betul ke?. Ya betul. Harga yg berbaloi hanya untuk pelanggan @volcanosport . Abg2 adik2 yg tengah risik2 jersi untuk team korang boleh la lyn gmbr2 kt gallery kami kemudian sila2lah PM kami di link pada bio di atas๐Ÿ‘†. . Terima Kasih. . . #koleksitempahanjersi #jersivolcanosport #jersimurahberkualiti #jersiteam #jersimurah #jersiberkualiti #jersifutsal #jersibolapadang #jersisepaktakraw #jersibolatampar

๐Ÿ“ข Grandsport 11-451 New Release ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ ๐Ÿ“ข Available XS-XXXL ( Standard Size ) ๐Ÿ“ขRM33 only( siap nama dan nombor) ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ >CUSTOM KAN JERSI ANDA dengan GAYA TERSENDIRI!!! Ws order NOW!! 0163830882/0129227009 MINIMUM ORDER 7 HELAI KE ATAS :) #jersimurah #jersiberkualiti #jersicoolwakatta #sayajualmurah #jersionlinemalaysia #like4like #follow4follow #jersibola #jersifutsalmurah #jersiteammurah #warrix #orithailand #metador #jersibadminton #jersibolatampar #teamjersi #jersiteam #eureka #jersisport #sukanmalaysia2018

Tempahan jersi keluaran CADENZA dari team sepak takraw TANAH MERAH. Katanya nak guna untuk tournament terdekat. Goodluck untuk mereka. . Bila letak nama kelab kat bahagian dada, jersi lebih nampak berseri. Korang pun blh cuba untuk jersi team korang yg akan datang. Untuk pakej printing NAMA dan NOMBOR PLAYER juga NAMA KELAB, kami di @volcanosport mengenakan bayaran servis printing serendah RM7 per set. Murahnya, betul ke. Ya betul. Harga yg berbaloi hanya untuk pelanggan @volcanosport . Abg2 adik2 yg tengah risik2 jersi untuk team korang boleh la lyn gmbr2 kt gallery kami kemudian sila2lah PM kami di link pada bio di atas๐Ÿ‘†. . Terima Kasih. . . #koleksitempahanjersi #jersivolcanosport #jersimurahberkualiti #jersiteam #jersimurah #jersiberkualiti #jersifutsal #jersibolapadang #jersisepaktakraw #jersibolatampar

๐ŸŽ†TESTIMONI 1๏ธโƒฃ . Kami puas ati bila pelanggan komen hasil kerja kami. Xkisahla komen positif atau negatif. Di @volcanosport kami amat alu2kan komen negatif untuk kami baiki kelemahan servis kami. . Abg2 adik2 yg tengah risik2 jersi untuk team korang boleh la lyn gmbr2 kt gallery kami kemudian sila2lah PM kami di link pada bio di atas๐Ÿ‘†. . Terima Kasih. . . #testimonivolcanosport #jersivolcanosport #jersimurahberkualiti #jersiteam #jersimurah #jersiberkualiti #jersifutsal #jersibolapadang #jersisepaktakraw #jersibolatampar

๐ŸŽ†TERBARU DARI RELATE SPORT. . . ๐Ÿ’ข JENAMA : RELATE R18 ๐Ÿ’ข SAIZ : S.M.L.XL.2XL.3XL. ๐Ÿ’ข WARNA : 10 PILIHAN . . Design simple menawan. Kain cepat serap peluh dan selesa di pakai. . . Team yang tengah cari jersi untuk tournament atau aktiviti sukan, jom cuci mata tengok2 gambar jersi di Volcano Sports. Info lanjut boleh Whatsapp admin di link pada bio di atas ๐Ÿ‘† . . #relater15 #relatesport #jersivolcanosport #jersimurahberkualiti #jersiteam #jersimurah #jersiberkualiti #jersifutsal #jersibolapadang #jersisepaktakraw #jersibolatampar #jersibadminton

๐Ÿ’ขCADENZA CZ-13๐Ÿ’ข. . . Memperkenalkan jersi terbaru keluaran CADENZA SPORT. Khusus untuk abg2 dan adik2 sportmen, pemain futsal, bola padang, takraw, bola tampar dan badminton. . Didatangkan dengan 10 pilihan warna menarik. Saiz S M L XL 2XL 3XL dan FREE SIZE untuk dewasa. . Team yang sedang mencari pakaian sukan boleh risik2 dan cuci mata dulu. Then sudi2 PM kami kat link pada bio di atas๐Ÿ‘† . . . #cadenzacz13 #cadenzasport #jersivolcanosport #jersimurahberkualiti #jersiteam #jersimurah #jersiberkualiti #jersifutsal #jersibolapadang #jersisepaktakraw #jersibolatampar #jersibadminton

Pelajar2 Mesir blik Malaysia tempah jersi keluaran WARRIX hasil sentuhan tangan @volcanosport utk dibawa ke Mesir. Nak pakai utk tournament antara anak negeri katanya. Rare kan name team diaorang : UNTA SAMBA FC ๐Ÿคฃ . Yg kat Mesir pun berminat dgn servis kami, korang yg kt Malaysia sudi2lah jgk. Yg tengah risik2 jersi untuk team korang boleh la lyn gmbr2 kt gallery kami kemudian PM kami di link pada bio di atas๐Ÿ‘†. . Terima Kasih๐Ÿ˜ƒ. . . #gambarteam #jersivolcanosport #jersimurahberkualiti #jersiteam #jersimurah #jersiberkualiti #jersifutsal #jersibolapadang #jersisepaktakraw #jersibolatampar

Tempahan jersi keluaran REAL SPORT dari team bola padang KUTAN FC. Katanya nak guna untuk training. Dasyat gitu!! Untuk training pun ada jersi khas. . Untuk pakej printing NAMA dan NOMBOR PLAYER juga NAMA KELAB, kami di @volcanosport mengenakan bayaran servis printing serendah RM7 per set. Murahnya, betul ke. Ya betul. Harga yg berbaloi hanya untuk pelanggan @volcanosport . Abg2 adik2 yg tengah risik2 jersi untuk team korang boleh la lyn gmbr2 kt gallery kami kemudian sila2lah PM kami di link pada bio di atas๐Ÿ‘†. . Terima Kasih. . . #koleksitempahanjersi #jersivolcanosport #jersimurahberkualiti #jersiteam #jersimurah #jersiberkualiti #jersifutsal #jersibolapadang #jersisepaktakraw #jersibolatampar

Abg2 futsal team GEN 21 bergaya sakan dpn kamera dgn jersi WARRIX terbaru mereka hasil sentuhan tangan @volcanosport. . . Di @volcanosport kami biasanya ambil masa 2-3 hari untuk siapkan tempahan sekiranya jersi tersebut ready stock. Wahh cepatnya!!. Ya betul. Itu servis yg kami mampu tawarkan untuk kepuasan semua. Kami cuba untuk siapkan dengan CEPAT.PANTAS.CEKAP. . . Abg2 adik2 yg tengah risik2 jersi untuk team korang boleh la lyn gmbr2 kt gallery kami kemudian PM kami di link pada bio di atas๐Ÿ‘†. . . Terima Kasih. . . #gambarteam #jersivolcanosport #jersimurahberkualiti #jersiteam #jersimurah #jersiberkualiti #jersifutsal #jersibolapadang #jersisepaktakraw #jersibolatampar

- SAKKA WONDER - . . . Memperkenalkan jersi terbaru keluaran SAKKA SPORT. Khusus untuk abg2 dan adik2 sportmen, pemain futsal, bola padang, takraw, bola tampar. . Didatangkan dengan 5 pilihan warna menarik. Saiz S M L XL XXL untuk dewasa. Juga avalaible untuk saiz kanak2. . Cikgu2 atau ibubapa yang mencari pakaian sukan kanak2 boleh risik2 dan cuci mata dulu. Then sudi2 PM kami kat link pada bio di atas๐Ÿ‘† . . . #sakkawonder #sakkasport #jersivolcanosport #jersimurahberkualiti #jersiteam #jersimurah #jersiberkualiti #jersifutsal #jersibolapadang #jersisepaktakraw #jersibolatampar

Nike Jazz jersi terbaru!!! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐Ÿป Wow cun design. Jom lekas2 order wahhh... Sangat smart limited edition ni. Whtssap to order 010-2257355 limited edition๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐ŸปJIMAT BYK with Cetak Nama & number. Free 1 jersi EPL jika order > 14 helai โšฝ๏ธ Whtssap: 010-2257355 #jersibolajaring #klangvalleyleague #jersilongsleeve #bolajaring #jersiteam #jersifutsal #asramapenuh #jersibajet #jersipuma #mrsm #sukansekolah #nikejersey #bolasepakmalaysia #jersihokimalaysia #jersiteammurah #jersinike #jersibolabaling #jersibolajaring #sukansekolah #jersiteammurah #jersimurah #jersihoki #jersibajet #jersibolatampar #jersifutsal #cikgucikgi #jersilenganpanjang #arenafutsalmalaysia #jersinike #malaysiafootball # #jersiteam #futsalsabah #jersipasukan #jersilongsleeve

Adidas Hillbilly jersi terbaru!! ๐Ÿ‘๐Ÿป smart limited edition Whtssap to order tekan link whtsap: 010-2257355 Adidas limited edition๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐ŸปJIMAT BYK with Cetak Nama & number. Free gift jika order > 14 helai โšฝ๏ธ Whtssap: 010-2257355 #jersibolajaring #klangvalleyleague #jersilongsleeve #bolajaring #jersiteam #jersifutsal #asramapenuh #jersibajet #jersipuma #mrsm #sukansekolah #nikejersey #bolasepakmalaysia #jersihokimalaysia #jersiteammurah #jersinike #jersibolabaling #jersibolajaring #sukansekolah #jersiteammurah #jersimurah #jersihoki #jersibajet #jersibolatampar #jersifutsal #cikgucikgi #nikejersey #arenafutsalmalaysia #jersinike #malaysiafootball # #jersiteam #futsalsabah #jersipasukan #jersiadidas #klangvalleyleague #pialamalaysia

Adidas Hillbilly jersi terbaru!! ๐Ÿ‘๐Ÿป smart limited edition Whtssap to order tekan link whtsap: 010-2257355 Adidas limited edition๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐ŸปJIMAT BYK with Cetak Nama & number. Free gift jika order > 14 helai โšฝ๏ธ Whtssap: 010-2257355 #jersibolajaring #klangvalleyleague #jersilongsleeve #bolajaring #jersiteam #jersifutsal #asramapenuh #jersibajet #jersipuma #mrsm #sukansekolah #nikejersey #bolasepakmalaysia #jersihokimalaysia #jersiteammurah #jersinike #jersibolabaling #jersibolajaring #sukansekolah #jersiteammurah #jersimurah #jersihoki #jersibajet #jersibolatampar #jersifutsal #cikgucikgi #nikejersey #arenafutsalmalaysia #jersinike #malaysiafootball # #jersiteam #futsalsabah #jersipasukan #jersiadidas #pialamalaysia2018 #klangvalleyleague

Adidas Hillbilly jersi terbaru!! ๐Ÿ‘๐Ÿป smart limited edition Whtssap to order tekan link whtsap: 010-2257355 Adidas limited edition๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐ŸปJIMAT BYK with Cetak Nama & number. Free gift jika order > 14 helai โšฝ๏ธ Whtssap: 010-2257355 #jersibolajaring #klangvalleyleague #jersilongsleeve #bolajaring #jersiteam #jersifutsal #asramapenuh #jersibajet #jersipuma #mrsm #sukansekolah #nikejersey #bolasepakmalaysia #jersihokimalaysia #jersiteammurah #jersinike #jersibolabaling #jersibolajaring #sukansekolah #jersiteammurah #jersimurah #jersihoki #jersibajet #jersibolatampar #jersifutsal #cikgucikgi #nikejersey #arenafutsalmalaysia #jersinike #malaysiafootball # #jersiteam #futsalsabah #jersipasukan #jersiadidas

Adidas Blue jersi terbaru!! ๐Ÿ‘๐Ÿป smart limited edition Whtssap to order tekan link whtsap: 010-2257355 Adidas limited edition๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐ŸปJIMAT BYK with Cetak Nama & number. Free gift jika order > 14 helai โšฝ๏ธ Whtssap: 010-2257355 #jersibolajaring #klangvalleyleague #jersilongsleeve #bolajaring #jersiteam #jersifutsal #asramapenuh #jersibajet #jersipuma #mrsm #sukansekolah #nikejersey #bolasepakmalaysia #jersihokimalaysia #jersiteammurah #jersinike #jersibolabaling #jersibolajaring #sukansekolah #jersiteammurah #jersimurah #jersihoki #jersibajet #jersibolatampar #jersifutsal #cikgucikgi #nikejersey #arenafutsalmalaysia #jersinike #malaysiafootball # #jersiteam #futsalsabah #jersipasukan #jersiadidas #futsalsabahkita

Adidas Blue jersi terbaru!! ๐Ÿ‘๐Ÿป smart limited edition Whtssap to order tekan link whtsap: 010-2257355 Adidas limited edition๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐ŸปJIMAT BYK with Cetak Nama & number. Free gift jika order > 14 helai โšฝ๏ธ Whtssap: 010-2257355 #jersibolajaring #klangvalleyleague #jersilongsleeve #bolajaring #jersiteam #jersifutsal #asramapenuh #jersibajet #jersipuma #mrsm #sukansekolah #nikejersey #bolasepakmalaysia #jersihokimalaysia #jersiteammurah #jersinike #jersibolabaling #jersibolajaring #sukansekolah #jersiteammurah #jersimurah #jersihoki #jersibajet #jersibolatampar #jersifutsal #cikgucikgi #nikejersey #arenafutsalmalaysia #jersinike #malaysiafootball # #jersiteam #futsalsabah #jersipasukan #jersiadidas

Adidas Instinct jersi terbaru!!!๐Ÿ…๐Ÿ…Wow cun design. Jom lekas2 order wahhh... Sangat smart limited edition ni. Whtssap to order tekan link whtsap: 010-2257355 Adidas limited edition๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐ŸปJIMAT BYK with Cetak Nama & number. Free gift jika order > 14 helai โšฝ๏ธ Whtssap: 010-2257355 #jersibolajaring #klangvalleyleague #jersilongsleeve #bolajaring #jersiteam #jersifutsal #asramapenuh #jersibajet #jersipuma #mrsm #sukansekolah #nikejersey #bolasepakmalaysia #jersihokimalaysia #jersiteammurah #jersinike #jersibolabaling #jersibolajaring #sukansekolah #jersiteammurah #jersimurah #jersihoki #jersibajet #jersibolatampar #jersifutsal #cikgucikgi #nikejersey #arenafutsalmalaysia #jersinike #malaysiafootball # #jersiteam #futsalsabah #jersipasukan #jersiadidas

Adidas Boston jersi terbaru!!! ๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐Ÿป Wow cun design. Jom lekas2 order wahhh... Sangat smart limited edition ni. Whtssap to order 010-2257355 limited edition๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐ŸปJIMAT BYK with Cetak Nama & number. Free gift jika order > 14 helai โšฝ๏ธ Whtssap: 010-2257355 #jersibolajaring #klangvalleyleague #jersilongsleeve #bolajaring #jersiteam #jersifutsal #asramapenuh #jersibajet #jersipuma #mrsm #sukansekolah #nikejersey #bolasepakmalaysia #jersihokimalaysia #jersiteammurah #jersinike #jersibolabaling #jersibolajaring #sukansekolah #jersiteammurah #jersimurah #jersihoki #jersibajet #jersibolatampar #jersifutsal #cikgucikgi #jersilenganpanjang #arenafutsalmalaysia #jersinike #malaysiafootball # #jersiteam #futsalsabah #jersipasukan #jersilongsleeve

Adidas Boston jersi terbaru!!! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐Ÿป Wow cun design. Jom lekas2 order wahhh... Sangat smart limited edition ni. Whtssap to order 010-2257355 limited edition๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐ŸปJIMAT BYK with Cetak Nama & number. Free gift jika order > 14 helai โšฝ๏ธ Whtssap: 010-2257355 #jersibolajaring #klangvalleyleague #jersilongsleeve #bolajaring #jersiteam #jersifutsal #asramapenuh #jersibajet #jersipuma #mrsm #sukansekolah #nikejersey #bolasepakmalaysia #jersihokimalaysia #jersiteammurah #jersinike #jersibolabaling #jersibolajaring #sukansekolah #jersiteammurah #jersimurah #jersihoki #jersibajet #jersibolatampar #jersifutsal #cikgucikgi #jersilenganpanjang #arenafutsalmalaysia #jersinike #malaysiafootball # #jersiteam #futsalsabah #jersipasukan #jersilongsleeve

Adidas boston jersi terbaru!!! ๐Ÿ…๐Ÿ…๐Ÿ‘๐Ÿป Wow cun design. Jom lekas2 order wahhh... Sangat smart limited edition ni. Whtssap to order 010-2257355 limited edition๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐ŸปJIMAT BYK with Cetak Nama & number. Free gift jika order > 14 helai โšฝ๏ธ Whtssap: 010-2257355 #jersibolajaring #klangvalleyleague #jersilongsleeve #bolajaring #jersiteam #jersifutsal #asramapenuh #jersibajet #jersipuma #mrsm #sukansekolah #nikejersey #bolasepakmalaysia #jersihokimalaysia #jersiteammurah #jersinike #jersibolabaling #jersibolajaring #sukansekolah #jersiteammurah #jersimurah #jersihoki #jersibajet #jersibolatampar #jersifutsal #cikgucikgi #jersilenganpanjang #arenafutsalmalaysia #jersinike #malaysiafootball # #jersiteam #futsalsabah #jersipasukan #jersilongsleeve

Nike Jazz jersi terbaru!!! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐Ÿป Wow cun design. Jom lekas2 order wahhh... Sangat smart limited edition ni. Whtssap to order 010-2257355 limited edition๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐ŸปJIMAT BYK with Cetak Nama & number. Free gift jika order > 14 helai โšฝ๏ธ Whtssap: 010-2257355 #jersibolajaring #klangvalleyleague #jersilongsleeve #bolajaring #jersiteam #jersifutsal #asramapenuh #jersibajet #jersipuma #mrsm #sukansekolah #nikejersey #bolasepakmalaysia #jersihokimalaysia #jersiteammurah #jersinike #jersibolabaling #jersibolajaring #sukansekolah #jersiteammurah #jersimurah #jersihoki #jersibajet #jersibolatampar #jersifutsal #cikgucikgi #jersilenganpanjang #arenafutsalmalaysia #jersinike #malaysiafootball # #jersiteam #futsalsabah #jersipasukan #jersilongsleeve

๐Ÿ“ข Versus VS907 New Release ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ ๐Ÿ“ข Available Saiz S-XXXXL ( Asian Size ) ๐Ÿ“ขRM32 only( siap nama dan nombor) ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ >CUSTOM KAN JERSI ANDA dengan GAYA TERSENDIRI!!! Ws order NOW!! 0163830882 MINIMUM ORDER 7 HELAI KE ATAS :) #jersimurah #jersiberkualiti #jersicoolwakatta #sayajualmurah #jersionlinemalaysia #like4like #follow4follow #jersibola #jersifutsalmurah #jersiteammurah #warrix #orithailand #metador #jersibadminton #jersibolatampar #teamjersi #jersiteam #eureka #jersisport #sukanmalaysia2016

Nike Jazz jersi terbaru!!! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐Ÿป Wow cun design. Jom lekas2 order wahhh... Sangat smart limited edition ni. Whtssap to order 010-2257355 limited edition๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐ŸปJIMAT BYK with Cetak Nama & number. Free gift jika order > 14 helai โšฝ๏ธ Whtssap: 010-2257355 #jersibolajaring #klangvalleyleague #jersilongsleeve #bolajaring #jersiteam #jersifutsal #asramapenuh #jersibajet #jersipuma #mrsm #sukansekolah #nikejersey #bolasepakmalaysia #jersihokimalaysia #jersiteammurah #jersinike #jersibolabaling #jersibolajaring #sukansekolah #jersiteammurah #jersimurah #jersihoki #jersibajet #jersibolatampar #jersifutsal #cikgucikgi #jersilenganpanjang #arenafutsalmalaysia #jersinike #malaysiafootball # #jersiteam #futsalsabah #jersipasukan #jersilongsleeve

Nike Jazz jersi terbaru!!! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐Ÿป Wow cun design. Jom lekas2 order wahhh... Sangat smart limited edition ni. Whtssap to order tekan link whtsap: 010-2257355 Adidas limited edition๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐ŸปJIMAT BYK with Cetak Nama & number. Free gift jika order > 14 helai โšฝ๏ธ Whtssap: 010-2257355 #jersibolajaring #klangvalleyleague #jersilongsleeve #bolajaring #jersiteam #jersifutsal #asramapenuh #jersibajet #jersipuma #mrsm #sukansekolah #nikejersey #bolasepakmalaysia #jersihokimalaysia #jersiteammurah #jersinike #jersibolabaling #jersibolajaring #sukansekolah #jersiteammurah #jersimurah #jersihoki #jersibajet #jersibolatampar #jersifutsal #cikgucikgi #nikejersey #arenafutsalmalaysia #jersinike #malaysiafootball # #jersiteam #futsalsabah #jersipasukan #jersiadidas

๐Ÿ“ข Matador 907 New Release ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ ๐Ÿ“ข Available Saiz S-XXL ( Asian Size ) ๐Ÿ“ขRM28 only( siap nama dan nombor) ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ >CUSTOM KAN JERSI ANDA dengan GAYA TERSENDIRI!!! Ws order NOW!! 0163830882 MINIMUM ORDER 7 HELAI KE ATAS :) #jersimurah #jersiberkualiti #jersicoolwakatta #sayajualmurah #jersionlinemalaysia #like4like #follow4follow #jersibola #jersifutsalmurah #jersiteammurah #warrix #orithailand #metador #jersibadminton #jersibolatampar #teamjersi #jersiteam #eureka #jersisport #sukanmalaysia2016