#jersicompany

260 posts tagged with #jersicompany

Photos and Videos about #jersicompany

(@_jersiteammurah)

1 Day 1 Hour Ago

KALAH TAKPE, JANJI MENANG JERSI!! . . Team lain dah ada jersi sendiri, team korang bila lagi?? . . Kalau tengah cari jersi team bajet murah, cepat whatsapp kami. Tekan je link kat bio tu. . . Brand : Warrix Model : Warrix CI-DO Price : Rm 32 (Baju+cop nama dan nombor) Size : S M L XL 2XL 3XL Minimum order : 7 pcs (team order) . . #jersiteammurah #swapreviewmalaysia #swapreview #realmalaysia #cadenzamalaysia #peganmalaysia #okanemalaysia #orcamalaysia #zealvermalaysia #eurekamalaysia #sakkamalaysia #sabah #sarawak #jersiori #jersithailand #jersimurah #jersikelas #jersibatch #bajukelas #bajubatch #jersicompany #jersibola #jersifutsal #ligaharam #lfk2018 #futsalmalaysia #kvleague #ligasosial #scl2018

(@hulk.ong.3)

1 Day 21 Hours Ago

Salam Sejahtera Kawan-2 ku ☺️ . πŸ‡«πŸ‡· France Champion Home Kit(lengan panjang) . πŸ‘• Gred Copy Ori / Cutting Standard / Fan Issues . πŸ’΅ Rm 60 SM / Rm 65 SS . πŸ“› Size Available : S , M , L , XL βœ”οΈ Serap Peluh βœ”οΈ Kain Jersi Tahan Lasak βœ”οΈ Kualiti Tip Top . Jika berminat boleh ws atau call no hp ini πŸ“² 012 608 6507 . #topajersi #pialadunia2018 #worldcup #worldcup2018 #pialadunia #jersi #jersipialadunia #jersipialadunia2018 #jersimurah #jersiworldcup #jersiepl #jerseyseason18/19 #jersionline #nu_jersi #jersicompany #jersilaligamurah #topajamtangan #topaaccessories #pru14 #jersimalaysiamurah #jersirare #jerseyrare #jerseytrending

(@hulk.ong.3)

2 Days 13 Hours Ago

Salam Sejahtera Kawan-2 ku ☺️ Apa yang ditunjuk Mbappe tu?? . πŸ‡«πŸ‡· France Champion Home Kit 2018 . πŸ‘• Gred Copy Ori / Cutting Standard / Fan Issues . πŸ’΅ Rm 55 SM / Rm 60 SS . πŸ“› Size Available : S , M , L , XL βœ”οΈ Serap Peluh βœ”οΈ Kain Jersi Tahan Lasak βœ”οΈ Kualiti Tip Top . Jika berminat boleh ws atau call no hp ini πŸ“² 012 608 6507 . #topajersi #pialadunia2018 #worldcup #worldcup2018 #pialadunia #jersi #jersipialadunia #jersipialadunia2018 #jersimurah #jersiworldcup #jersiepl #jerseyseason18/19 #jersionline #nu_jersi #jersicompany #jersilaligamurah #topajamtangan #topaaccessories #pru14 #jersimalaysiamurah #jersirare #jerseyrare #jerseytrending

(@_jersiteammurah)

2 Days 17 Hours Ago

KALAH TAKPE, JANJI MENANG JERSI!! . . Team lain dah ada jersi sendiri, team korang bila lagi?? . . Kalau tengah cari jersi team bajet murah, cepat whatsapp kami. Tekan je link kat bio tu. . . Brand : Warrix Model : Warrix 3318N Price : Rm 42 (Baju+cop nama dan nombor) Size : S M L XL 2XL 3XL Minimum order : 7 pcs (team order) . . #jersiteammurah #swapreviewmalaysia #swapreview #realmalaysia #cadenzamalaysia #peganmalaysia #okanemalaysia #orcamalaysia #zealvermalaysia #eurekamalaysia #sakkamalaysia #sabah #sarawak #jersiori #jersithailand #jersimurah #jersikelas #jersibatch #bajukelas #bajubatch #jersicompany #jersibola #jersifutsal #ligaharam #lfk2018 #futsalmalaysia #kvleague #ligasosial #scl2018

(@_jersiteammurah)

2 Days 23 Hours Ago

KALAH TAKPE, JANJI MENANG JERSI!! . . Team lain dah ada jersi sendiri, team korang bila lagi?? . . Kalau tengah cari jersi team bajet murah, cepat whatsapp kami. Tekan je link kat bio tu. . . Brand : Grand Sport Model : Grand Sport 11-460 Price : Rm 40 (Baju+cop nama dan nombor) Size : XS S M L XL 2XL 3XL Minimum order : 7 pcs (team order) . . #jersiteammurah #jersi #team #murah #realmalaysia #cadenzamalaysia #peganmalaysia #okanemalaysia #orcamalaysia #zealvermalaysia #eurekamalaysia #sakkamalaysia #sabah #sarawak #jersiori #jersithailand #jersimurah #jersikelas #jersibatch #bajukelas #bajubatch #jersicompany #jersibola #jersifutsal #ligaharam #lfk2018 #futsalmalaysia #kvleague #ligasosial #scl2018

(@_jersiteammurah)

3 Days 22 Hours Ago

KALAH TAKPE, JANJI MENANG JERSI!! . . Team lain dah ada jersi sendiri, team korang bila lagi?? . . Kalau tengah cari jersi team bajet murah, cepat whatsapp kami. Tekan je link kat bio tu. . . Brand : Warrix Model : Warrix Lonzo Price : Rm 38 (Baju+cop nama dan nombor) Size : S M L XL 2XL 3XL Minimum order : 7 pcs (team order) . . #jersiteammurah #swapreviewmalaysia #swapreview #realmalaysia #cadenzamalaysia #peganmalaysia #okanemalaysia #orcamalaysia #zealvermalaysia #eurekamalaysia #sakkamalaysia #sabah #sarawak #jersiori #jersithailand #jersimurah #jersikelas #jersibatch #bajukelas #bajubatch #jersicompany #jersibola #jersifutsal #ligaharam #lfk2018 #futsalmalaysia #kvleague #ligasosial #scl2018

(@_jersiteammurah)

5 Days 1 Hour Ago

KALAH TAKPE, JANJI MENANG JERSI!! . . Team lain dah ada jersi sendiri, team korang bila lagi?? . . Kalau tengah cari jersi team bajet murah, cepat whatsapp kami. Tekan je link kat bio tu. . . Brand : Eureka Model : Eureka A5029 Price : Rm 42 (Baju+cop nama dan nombor) Size : M L XL 2XL 3XL Minimum order : 7 pcs (team order) . . #jersiteammurah #jersi #team #murah #realmalaysia #cadenzamalaysia #peganmalaysia #okanemalaysia #orcamalaysia #zealvermalaysia #eurekamalaysia #sakkamalaysia #sabah #sarawak #jersiori #jersithailand #jersimurah #jersikelas #jersibatch #bajukelas #bajubatch #jersicompany #jersibola #jersifutsal #ligaharam #lfk2018 #futsalmalaysia #kvleague #ligasosial #scl2018

(@_jersiteammurah)

10 Days 6 Hours Ago

KALAH TAKPE, JANJI MENANG JERSI!! . . Team lain dah ada jersi sendiri, team korang bila lagi?? . . Kalau tengah cari jersi team bajet murah, cepat whatsapp kami. Tekan je link kat bio tu. . . Brand : Eureka Model : Eureka A2023 Price : Rm 42 (Baju+cop nama dan nombor) Size : S M L XL 2XL 3XL Minimum order : 7 pcs (team order) . . #jersiteammurah #jersi #team #murah #realmalaysia #cadenzamalaysia #peganmalaysia #okanemalaysia #orcamalaysia #zealvermalaysia #eurekamalaysia #sakkamalaysia #sabah #sarawak #jersiori #jersithailand #jersimurah #jersikelas #jersibatch #bajukelas #bajubatch #jersicompany #jersibola #jersifutsal #ligaharam #lfk2018 #futsalmalaysia #kvleague #ligasosial #scl2018

(@_jersiteammurah)

11 Days 21 Hours Ago

KALAH TAKPE, JANJI MENANG JERSI!! . . Team lain dah ada jersi sendiri, team korang bila lagi?? . . Kalau tengah cari jersi team bajet murah, cepat whatsapp kami. Tekan je link kat bio tu. . . Brand : S SPEED Model : S SPEED 456 Price : Rm 28 (Baju+cop nama dan nombor) Size : S M L XL 2XL Minimum order : 7 pcs (team order) . . #jersiteammurah #jersi #team #murah #realmalaysia #cadenzamalaysia #peganmalaysia #okanemalaysia #orcamalaysia #zealvermalaysia #eurekamalaysia #sakkamalaysia #sabah #sarawak #jersiori #jersithailand #jersimurah #jersikelas #jersibatch #bajukelas #bajubatch #jersicompany #jersibola #jersifutsal #ligaharam #lfk2018 #futsalmalaysia #kvleague #ligasosial #scl2018

(@_jersiteammurah)

13 Days 4 Hours Ago

KALAH TAKPE, JANJI MENANG JERSI!! . . Team lain dah ada jersi sendiri, team korang bila lagi?? . . Kalau tengah cari jersi team bajet murah, cepat whatsapp kami. Tekan je link kat bio tu. . . Brand : Grand Sport Model : Grand Sport 11-444 Price : Rm 29 (Baju+cop nama dan nombor) Size : XS S M L XL 2XL 3XL Minimum order : 7 pcs (team order) . . #jersiteammurah #jersi #team #murah #realmalaysia #cadenzamalaysia #peganmalaysia #okanemalaysia #orcamalaysia #zealvermalaysia #eurekamalaysia #sakkamalaysia #sabah #sarawak #jersiori #jersithailand #jersimurah #jersikelas #jersibatch #bajukelas #bajubatch #jersicompany #jersibola #jersifutsal #ligaharam #lfk2018 #futsalmalaysia #kvleague #ligasosial #scl2018

(@_jersiteammurah)

14 Days 17 Hours Ago

KALAH TAKPE, JANJI MENANG JERSI!! . . Team lain dah ada jersi sendiri, team korang bila lagi?? . . Kalau tengah cari jersi team bajet murah, cepat whatsapp kami. Tekan je link kat bio tu. . . Brand : Sakka Model : Sakka Basiz Price : Rm 25 (Baju+cop nama dan nombor) Add logo and sponsor available Size : S M L XL 2XL Minimum order : 7 pcs (team order) . . #jersiteammurah #jersi #team #murah #realmalaysia #cadenzamalaysia #peganmalaysia #okanemalaysia #orcamalaysia #zealvermalaysia #eurekamalaysia #sakkamalaysia #sabah #sarawak #jersiori #jersithailand #jersimurah #jersikelas #jersibatch #bajukelas #bajubatch #jersicompany #jersibola #jersifutsal #ligaharam #lfk2018 #futsalmalaysia #kvleague #ligasosial #scl2018

(@_jersiteammurah)

15 Days 16 Hours Ago

KALAH TAKPE, JANJI MENANG JERSI!! . . Team lain dah ada jersi sendiri, team korang bila lagi?? . . Kalau tengah cari jersi team bajet murah, cepat whatsapp kami. Tekan je link kat bio tu. . . Brand : Warrix Model : Warrix Price : Rm 52 (Baju+cop nama dan nombor) Size : S M L XL 2XL 3XL Minimum order : 7 pcs (team order) . . #jersiteammurah #swapreviewmalaysia #swapreview #realmalaysia #cadenzamalaysia #peganmalaysia #okanemalaysia #orcamalaysia #zealvermalaysia #eurekamalaysia #sakkamalaysia #sabah #sarawak #jersiori #jersithailand #jersimurah #jersikelas #jersibatch #bajukelas #bajubatch #jersicompany #jersibola #jersifutsal #ligaharam #lfk2018 #futsalmalaysia #kvleague #ligasosial #scl2018

(@_jersiteammurah)

16 Days 18 Hours Ago

KALAH TAKPE, JANJI MENANG JERSI!! . . Team lain dah ada jersi sendiri, team korang bila lagi?? . . Kalau tengah cari jersi team bajet murah, cepat whatsapp kami. Tekan je link kat bio tu. . . Brand : Grand Sport Model : Grand Sport 11-456 Price : Rm 29 (Baju+cop nama dan nombor) Size : XS S M L XL 2XL 3XL Minimum order : 7 pcs (team order) . . #jersiteammurah #jersi #team #murah #realmalaysia #cadenzamalaysia #peganmalaysia #okanemalaysia #orcamalaysia #zealvermalaysia #eurekamalaysia #sakkamalaysia #sabah #sarawak #jersiori #jersithailand #jersimurah #jersikelas #jersibatch #bajukelas #bajubatch #jersicompany #jersibola #jersifutsal #ligaharam #lfk2018 #futsalmalaysia #kvleague #ligasosial #scl2018

(@_jersiteammurah)

18 Days 18 Hours Ago

KALAH TAKPE, JANJI MENANG JERSI!! . . Team lain dah ada jersi sendiri, team korang bila lagi?? . . Kalau tengah cari jersi team bajet murah, cepat whatsapp kami. Tekan je link kat bio tu. . . Brand : Monsta Model : Monsta 117 Price : Rm 27 (Baju+cop nama dan nombor) Size : S M L XL 2XL Minimum order : 7 pcs (team order) . . #jersiteammurah #jersi #team #murah #realmalaysia #cadenzamalaysia #peganmalaysia #okanemalaysia #orcamalaysia #zealvermalaysia #eurekamalaysia #sakkamalaysia #sabah #sarawak #jersiori #jersithailand #jersimurah #jersikelas #jersibatch #bajukelas #bajubatch #jersicompany #jersibola #jersifutsal #ligaharam #lfk2018 #futsalmalaysia #kvleague #ligasosial #scl2018

(@_jersiteammurah)

19 Days 18 Hours Ago

KALAH TAKPE, JANJI MENANG JERSI!! . . Team lain dah ada jersi sendiri, team korang bila lagi?? . . Kalau tengah cari jersi team bajet murah, cepat whatsapp kami. Tekan je link kat bio tu. . . Brand : Versus Model : Versus VLS-M01 Price : Rm 30 (Baju+cop nama dan nombor) Size : S M L XL 2XL 3XL Minimum order : 7 pcs (team order) . . #jersiteammurah #swapreviewmalaysia #swapreview #realmalaysia #cadenzamalaysia #peganmalaysia #okanemalaysia #orcamalaysia #zealvermalaysia #eurekamalaysia #sakkamalaysia #sabah #sarawak #jersiori #jersithailand #jersimurah #jersikelas #jersibatch #bajukelas #bajubatch #jersicompany #jersibola #jersifutsal #ligaharam #lfk2018 #futsalmalaysia #kvleague #ligasosial #scl2018

(@_jersiteammurah)

19 Days 22 Hours Ago

KALAH TAKPE, JANJI MENANG JERSI!! . . Team lain dah ada jersi sendiri, team korang bila lagi?? . . Kalau tengah cari jersi team bajet murah, cepat whatsapp kami. Tekan je link kat bio tu. . . Brand : Cadenza Model : Cadenza CL-6 Price : Rm 32 (Baju+cop nama dan nombor) Size : S M L XL 2XL F Minimum order : 7 pcs (team order) . . #jersiteammurah #jersi #team #murah #realmalaysia #cadenzamalaysia #peganmalaysia #okanemalaysia #orcamalaysia #zealvermalaysia #eurekamalaysia #sakkamalaysia #sabah #sarawak #jersiori #jersithailand #jersimurah #jersikelas #jersibatch #bajukelas #bajubatch #jersicompany #jersibola #jersifutsal #ligaharam #lfk2018 #futsalmalaysia #kvleague #ligasosial #scl2018

(@hulk.ong.3)

20 Days 1 Hour Ago

Salam Sejahtera Kawan-2 ku ☺️ . πŸ‡¬πŸ‡§ Chelsea FC Third Kit 2018/19 . πŸ‘• Gred Copy Ori / Cutting Standard / Fan Issues . πŸ’΅ Rm 50 SM / Rm 55 SS . πŸ“› Size Available : S , M , L , XL , XXL βœ”οΈ Serap Peluh βœ”οΈ Kain Jersi Tahan Lasak βœ”οΈ Kualiti Tip Top . Jika berminat boleh ws atau call no hp ini πŸ“² 012 608 6507 . #topajersi #pialadunia2018 #worldcup #worldcup2018 #pialadunia #jersi #jersipialadunia #jersipialadunia2018 #jersimurah #jersiworldcup #jersiepl #jerseyseason18/19 #jersionline #nu_jersi #jersicompany #jersilaligamurah #topajamtangan #topaaccessories #pru14 #jersimalaysiamurah #jersirare #jerseyrare #jerseytrending

(@hulk.ong.3)

20 Days 23 Hours Ago

Salam Sejahtera Kawan-2 ku ☺️ Kakak - kakak , cik - cik yg dihormati sekalian . Jika berminat dengan jersi perempuan boleh ws kat no hp yang ditulis kat bawah . Terima kasih ☺️☺️☺️ . πŸ‡ͺπŸ‡Έ Atletico Madrid Home Kit 2018/19 (women) . πŸ‘• Gred Copy Ori/ Fan Issue πŸ‘š (Cutting Fit sikit) . πŸ’΅ Rm 50 SM / Rm 55 SS . πŸ“› Size Available : S , M , L . βœ”οΈ Serap Peluh βœ”οΈ Kain Jersi Tahan Lasak βœ”οΈ Kualiti Tip Top . Jika berminat boleh ws atau call no hp ini πŸ“² 012 608 6507 . #topajersi #pialadunia2018 #worldcup #worldcup2018 #pialadunia #jersi #jersipialadunia #jersipialadunia2018 #jersimurah #jersiworldcup #jersiepl #jerseyseason18/19 #jersionline #nu_jersi #jersicompany #jersilaligamurah #topajamtangan #topaaccessories #pru14 #jersimalaysiamurah #jersirare #jerseyrare #jerseytrending

(@_jersiteammurah)

21 Days 2 Hours Ago

KALAH TAKPE, JANJI MENANG JERSI!! . . Team lain dah ada jersi sendiri, team korang bila lagi?? . . Kalau tengah cari jersi team bajet murah, cepat whatsapp kami. Tekan je link kat bio tu. . . Brand : Eureka Model : Eureka A2021 Price : Rm 55 (Baju+cop nama dan nombor) Size : M L XL 2XL Minimum order : 7 pcs (team order) . . #jersiteammurah #jersi #team #murah #realmalaysia #cadenzamalaysia #peganmalaysia #okanemalaysia #orcamalaysia #zealvermalaysia #eurekamalaysia #sakkamalaysia #sabah #sarawak #jersiori #jersithailand #jersimurah #jersikelas #jersibatch #bajukelas #bajubatch #jersicompany #jersibola #jersifutsal #ligaharam #lfk2018 #futsalmalaysia #kvleague #ligasosial #scl2018

(@hulk.ong.3)

21 Days 6 Hours Ago

Salam Sejahtera Kawan-2 ku ☺️ . πŸ‡ͺπŸ‡Έ Atletico Madrid Third Kit 2018/19 . πŸ‘• Gred Copy Ori / Cutting Standard / Fan Issues . πŸ’΅ Rm 50 SM / Rm 55 SS . πŸ“› Size Available : S , M , L , XL βœ”οΈ Serap Peluh βœ”οΈ Kain Jersi Tahan Lasak βœ”οΈ Kualiti Tip Top . Jika berminat boleh ws atau call no hp ini πŸ“² 012 608 6507 . #topajersi #pialadunia2018 #worldcup #worldcup2018 #pialadunia #jersi #jersipialadunia #jersipialadunia2018 #jersimurah #jersiworldcup #jersiepl #jerseyseason18/19 #jersionline #nu_jersi #jersicompany #jersilaligamurah #topajamtangan #topaaccessories #pru14 #jersimalaysiamurah #jersirare #jerseyrare #jerseytrending

(@_jersiteammurah)

21 Days 23 Hours Ago

KALAH TAKPE, JANJI MENANG JERSI!! . . Team lain dah ada jersi sendiri, team korang bila lagi?? . . Kalau tengah cari jersi team bajet murah, cepat whatsapp kami. Tekan je link kat bio tu. . . Brand : Eureka Model : Eureka A5030 Price : Rm 42 (Baju+cop nama dan nombor) Size : M L XL 2XL 3XL Minimum order : 7 pcs (team order) . . #jersiteammurah #jersi #team #murah #realmalaysia #cadenzamalaysia #peganmalaysia #okanemalaysia #orcamalaysia #zealvermalaysia #eurekamalaysia #sakkamalaysia #sabah #sarawak #jersiori #jersithailand #jersimurah #jersikelas #jersibatch #bajukelas #bajubatch #jersicompany #jersibola #jersifutsal #ligaharam #lfk2018 #futsalmalaysia #kvleague #ligasosial #scl2018

(@hulk.ong.3)

21 Days 24 Hours Ago

Salam Sejahtera Kawan-2 ku ☺️ . πŸ‡¬πŸ‡§ Manchester United Away Kit 2018/19 (Lengan Panjang) . πŸ‘• Gred Copy Ori/ Fan Issue . πŸ’΅ Rm 60 SM / Rm 65 SS . πŸ“› Size Available : S , M , L , XL . βœ”οΈ Serap Peluh βœ”οΈ Kain Jersi Tahan Lasak βœ”οΈ Kualiti Tip Top . Jika berminat boleh ws atau call no hp ini πŸ“² 012 608 6507 . #topajersi #pialadunia2018 #worldcup #worldcup2018 #pialadunia #jersi #jersipialadunia #jersipialadunia2018 #jersimurah #jersiworldcup #jersiepl #jerseyseason18/19 #jersionline #nu_jersi #jersicompany #jersilaligamurah #topajamtangan #topaaccessories #pru14 #jersimalaysiamurah #jersirare #jerseyrare #jerseytrending

(@_jersiteammurah)

23 Days 21 Hours Ago

KALAH TAKPE, JANJI MENANG JERSI!! . . Team lain dah ada jersi sendiri, team korang bila lagi?? . . Kalau tengah cari jersi team bajet murah, cepat whatsapp kami. Tekan je link kat bio tu. . . Brand : Monsta Model : Monsta 117 Price : Rm 27 (Baju+cop nama dan nombor) Size : S M L XL 2XL Minimum order : 7 pcs (team order) . . #jersiteammurah #jersi #team #murah #realmalaysia #cadenzamalaysia #peganmalaysia #okanemalaysia #orcamalaysia #zealvermalaysia #eurekamalaysia #sakkamalaysia #sabah #sarawak #jersiori #jersithailand #jersimurah #jersikelas #jersibatch #bajukelas #bajubatch #jersicompany #jersibola #jersifutsal #ligaharam #lfk2018 #futsalmalaysia #kvleague #ligasosial #scl2018

(@hulk.ong.3)

24 Days 15 Hours Ago

Salam Sejahtera Kawan-2 ku ☺️ . πŸ‡«πŸ‡· PSG Jordan Keeper Kit Champions League 2018/19 . πŸ‘• Gred Copy Ori / Cutting Standard / Fan Issues . πŸ’΅ Rm 55 SM / Rm 60 SS . πŸ“› Size Available : S , M , L , XL βœ”οΈ Serap Peluh βœ”οΈ Kain Jersi Tahan Lasak βœ”οΈ Kualiti Tip Top . Jika berminat boleh ws atau call no hp ini πŸ“² 012 608 6507 . #topajersi #pialadunia2018 #worldcup #worldcup2018 #pialadunia #jersi #jersipialadunia #jersipialadunia2018 #jersimurah #jersiworldcup #jersiepl #jerseyseason18/19 #jersionline #nu_jersi #jersicompany #jersilaligamurah #topajamtangan #topaaccessories #pru14 #jersimalaysiamurah #jersirare #jerseyrare #jerseytrending

(@_jersiteammurah)

24 Days 21 Hours Ago

KALAH TAKPE, JANJI MENANG JERSI!! . . Team lain dah ada jersi sendiri, team korang bila lagi?? . . Kalau tengah cari jersi team bajet murah, cepat whatsapp kami. Tekan je link kat bio tu. . . Brand : Cadenza Model : Cadenza Change CZ-14 Price : Rm 28 (Baju+cop nama dan nombor) Add logo dan sponsor available Size : S M L XL 2XL 3XL Minimum order : 7 pcs (team order) . . #jersiteammurah #jersi #team #murah #realmalaysia #cadenzamalaysia #peganmalaysia #okanemalaysia #orcamalaysia #zealvermalaysia #eurekamalaysia #sakkamalaysia #sabah #sarawak #jersiori #jersithailand #jersimurah #jersikelas #jersibatch #bajukelas #bajubatch #jersicompany #jersibola #jersifutsal #ligaharam #lfk2018 #futsalmalaysia #kvleague #ligasosial #scl2018

(@bropr.tm)

25 Days 7 Hours Ago

Trust Your Crazy Ideas πŸ‡²πŸ‡Ύ | RHAZES . CONCEPT: Casual Abstract . INFO RINGKAS: Selamat pagi gais, harini bro nak update sikit, design kalini merupakan tempahan dari Kuantan, Pahang. fabrik yang dipilih merupakan 180gsm/m2 "REVERSE EYELET", fabrik yang sangat ringan, lembut, sejuk & mudah kering. Next bro akan update tentang tempahan dari Pahang juga, tetapi dari Temerloh pula. Orang Pahang jangan lupa follow kami ya, ajak kawan2 aokme sekali ye. . Do click & surf our highlights for customer's review & also real product's photos πŸ’― original. . Follow @bropr.tm for more special offer. . Want to order your own custom design? Do contact us πŸ‘‡: . En.Syafiq at (010-9704802) or just click the link on our bio. Minimum 10 pieces. Design: 1. Ready made design 2. Fully custom design 3. Re-develop your own design Hi-quality Fabrics: 1. Premium Interlock 2. Xtracool Mini Eyelet 3. Superdry Dual Eyelet 4. Honeycomb Interlock 5. Ultralite Reverse Eyelet 6. Sandwich polyester (rugby's tournament). . - - - - - #bropr #jersibropr #lokalah #lokal #jersi #jersibaru #jersimalaysia #jersicustom #jersimurah #lokalbrand #jersisublimation #jersifutsal #jersiragbi #jersibola #iiummustangs #bajubatch #jersicompany #rodong

(@bropr.tm)

25 Days 7 Hours Ago

Trust Your Crazy Ideas πŸ‡²πŸ‡Ύ | RHAZES . CONCEPT: Casual Abstract . INFO RINGKAS: Selamat pagi gais, harini bro nak update sikit, design kalini merupakan tempahan dari Kuantan, Pahang. fabrik yang dipilih merupakan 180gsm/m2 "REVERSE EYELET", fabrik yang sangat ringan, lembut, sejuk & mudah kering. Next bro akan update tentang tempahan dari Pahang juga, tetapi dari Temerloh pula. Orang Pahang jangan lupa follow kami ya, ajak kawan2 aokme sekali ye. . Do click & surf our highlights for customer's review & also real product's photos πŸ’― original. . Follow @bropr.tm for more special offer. . Want to order your own custom design? Do contact us πŸ‘‡: . En.Syafiq at (010-9704802) or just click the link on our bio. Minimum 10 pieces. Design: 1. Ready made design 2. Fully custom design 3. Re-develop your own design Hi-quality Fabrics: 1. Premium Interlock 2. Xtracool Mini Eyelet 3. Superdry Dual Eyelet 4. Honeycomb Interlock 5. Ultralite Reverse Eyelet 6. Sandwich polyester (rugby's tournament). . - - - - - #bropr #jersibropr #lokalah #lokal #jersi #jersibaru #jersimalaysia #jersicustom #jersimurah #lokalbrand #jersisublimation #jersifutsal #jersiragbi #jersibola #iiummustangs #bajubatch #jersicompany #rodong

(@bropr.tm)

25 Days 7 Hours Ago

Trust Your Crazy Ideas πŸ‡²πŸ‡Ύ | RHAZES . CONCEPT: Casual Abstract . INFO RINGKAS: Selamat pagi gais, harini bro nak update sikit, design kalini merupakan tempahan dari Kuantan, Pahang. fabrik yang dipilih merupakan 180gsm/m2 "REVERSE EYELET", fabrik yang sangat ringan, lembut, sejuk & mudah kering. Next bro akan update tentang tempahan dari Pahang juga, tetapi dari Temerloh pula. Orang Pahang jangan lupa follow kami ya, ajak kawan2 aokme sekali ye. . Do click & surf our highlights for customer's review & also real product's photos πŸ’― original. . Follow @bropr.tm for more special offer. . Want to order your own custom design? Do contact us πŸ‘‡: . En.Syafiq at (010-9704802) or just click the link on our bio. Minimum 10 pieces. Design: 1. Ready made design 2. Fully custom design 3. Re-develop your own design Hi-quality Fabrics: 1. Premium Interlock 2. Xtracool Mini Eyelet 3. Superdry Dual Eyelet 4. Honeycomb Interlock 5. Ultralite Reverse Eyelet 6. Sandwich polyester (rugby's tournament). . - - - - - #bropr #jersibropr #lokalah #lokal #jersi #jersibaru #jersimalaysia #jersicustom #jersimurah #lokalbrand #jersisublimation #jersifutsal #jersiragbi #jersibola #iiummustangs #bajubatch #jersicompany #rodong

(@_jersiteammurah)

27 Days 24 Hours Ago

KALAH TAKPE, JANJI MENANG JERSI!! . . Team lain dah ada jersi sendiri, team korang bila lagi?? . . Kalau tengah cari jersi team bajet murah, cepat whatsapp kami. Tekan je link kat bio tu. . . Brand : Eureka Model : Eureka Golden Generation Price : Rm 42 (Baju+cop nama dan nombor) Size : M L XL 2XL Minimum order : 7 pcs (team order) . . #jersiteammurah #jersi #team #murah #realmalaysia #cadenzamalaysia #peganmalaysia #okanemalaysia #orcamalaysia #zealvermalaysia #eurekamalaysia #sakkamalaysia #sabah #sarawak #jersiori #jersithailand #jersimurah #jersikelas #jersibatch #bajukelas #bajubatch #jersicompany #jersibola #jersifutsal #ligaharam #lfk2018 #futsalmalaysia #kvleague #ligasosial #scl2018

(@hulk.ong.3)

28 Days Ago

Salam Sejahtera Kawan-2 ku ☺️ . πŸ‡«πŸ‡· PSG Jordan Away Kit Champions League 2018/19 . πŸ‘• Gred Copy Ori / Cutting Standard / Fan Issues . πŸ’΅ Rm 55 SM / Rm 60 SS . πŸ“› Size Available : S , M , L , XL βœ”οΈ Serap Peluh βœ”οΈ Kain Jersi Tahan Lasak βœ”οΈ Kualiti Tip Top . Jika berminat boleh ws atau call no hp ini πŸ“² 012 608 6507 . #topajersi #pialadunia2018 #worldcup #worldcup2018 #pialadunia #jersi #jersipialadunia #jersipialadunia2018 #jersimurah #jersiworldcup #jersiepl #jerseyseason18/19 #jersionline #nu_jersi #jersicompany #jersilaligamurah #topajamtangan #topaaccessories #pru14 #jersimalaysiamurah #jersirare #jerseyrare

(@_jersiteammurah)

28 Days 21 Hours Ago

KALAH TAKPE, JANJI MENANG JERSI!! . . Team lain dah ada jersi sendiri, team korang bila lagi?? . . Kalau tengah cari jersi team bajet murah, cepat whatsapp kami. Tekan je link kat bio tu. . . Brand : Versus Model : Versus 002 Price : Rm 35 (Baju+cop nama dan nombor) Size : S M L XL 2XL 3XL Minimum order : 7 pcs (team order) . . #jersiteammurah #jersi #team #murah #realmalaysia #cadenzamalaysia #peganmalaysia #okanemalaysia #orcamalaysia #zealvermalaysia #eurekamalaysia #sakkamalaysia #sabah #sarawak #jersiori #jersithailand #jersimurah #jersikelas #jersibatch #bajukelas #bajubatch #jersicompany #jersibola #jersifutsal #ligaharam #lfk2018 #futsalmalaysia #kvleague #ligasosial #scl2018

(@_jersiteammurah)

2018-10-21 04:55:48

KALAH TAKPE, JANJI MENANG JERSI!! . . Team lain dah ada jersi sendiri, team korang bila lagi?? . . Kalau tengah cari jersi team bajet murah, cepat whatsapp kami. Tekan je link kat bio tu. . . Brand : Versus Model : Versus Price : Rm 26 (Baju+cop nama dan nombor) Size : S M L XL 2XL 3XL Minimum order : 7 pcs (team order) . . #jersiteammurah #swapreviewmalaysia #swapreview #realmalaysia #cadenzamalaysia #peganmalaysia #okanemalaysia #orcamalaysia #zealvermalaysia #eurekamalaysia #sakkamalaysia #sabah #sarawak #jersiori #jersithailand #jersimurah #jersikelas #jersibatch #bajukelas #bajubatch #jersicompany #jersibola #jersifutsal #ligaharam #lfk2018 #futsalmalaysia #kvleague #ligasosial #scl2018

(@_jersiteammurah)

2018-10-20 08:16:01

KALAH TAKPE, JANJI MENANG JERSI!! . . Team lain dah ada jersi sendiri, team korang bila lagi?? . . Kalau tengah cari jersi team bajet murah, cepat whatsapp kami. Tekan je link kat bio tu. . . Brand : Grand Sport Model : Grand Sport 11-451 Price : Rm 30 (Baju+cop nama dan nombor) Size : XS S M L XL 2XL 3XL Minimum order : 7 pcs (team order) . . #jersiteammurah #jersi #team #murah #realmalaysia #cadenzamalaysia #peganmalaysia #okanemalaysia #orcamalaysia #zealvermalaysia #eurekamalaysia #sakkamalaysia #sabah #sarawak #jersiori #jersithailand #jersimurah #jersikelas #jersibatch #bajukelas #bajubatch #jersicompany #jersibola #jersifutsal #ligaharam #lfk2018 #futsalmalaysia #kvleague #ligasosial #scl2018