#jersifutsal

49,420 posts tagged with #jersifutsal

Photos and Videos about #jersifutsal

(@setia_jersi)

51 Minutes Ago

COMING SOON ❤ ⚽LA LIGA 2018/19 👕 ATLITICO MADRID HOME 💥GRED : COPY ORIGINAL 💥PRICE : RM45 ⭐QUALITI KAIN YANG SEJUK,LICIN,LASAK,... 📮 FREE POSTAGE SM BERMINAT WHATSAPP TERUS ☎ 0177082513 #repost #jersi #jersifutsal #jersionline #jersiteam #jersibola #jersiborong #jersisukan #jersiragbi #jersipasukan #jersimalaysia #jersimurahmalaysia #jersireal #sayajualjersi #jersimurah

(@llhansports)

2 Hours Ago

New service @ IlhanSports Dot Com. A4 & A3 True color Direct To Garment (DTG) printing. Untuk tempahan/sebarang pertanyaan boleh whatsapp terus: Klik sini: - www.wasap.my/60196322636 - www.wasap.my/60197307172 PM FB: m.me/ilhansports Web: www/ilhansports.com LIKE PAGE: fb.me/ilhansports (Y) Showroom: No.29A, Lorong Sanggul 1A, Bandar Puteri, Klang, Selangor. Taip waze "IlhanSports". #ilhansports #ilhansportsjersey #niagaonline #teamfutsal #tempahjersi #jersi #jersey #belijersi #jersibola #jersifutsal #futsalmalaysia #arenafutsalmalaysia #grandsport #jersimurah #jdt #ligasuper #ligaharam #futsalarena #ultrasmalaya #jersionline #futsal #bolasepak #ligasuper #malaysia #harimaumalaya #affsuzukicup #duniasukan #gilabola #tshirtmurah

(@llhansports)

2 Hours Ago

Terbaru dari MONSTA. MONSTA A115 - RM27 **** FREE! NAMA+NOMBOR *** Pos - RM2 Smnjg/RM3 Srwk/RM3.50 Sbh Size: S M L XL XXL Team order - minima 8 helai Extra services - Logo team/sponsor print, silkscreen, sulam dll. Whatsapp: 0196322636 KLIK sini untuk whatsapp: www.wasap.my/60196322636 PM FB: m.me/ilhansports Web: www/ilhansports.com LIKE PAGE: fb.me/ilhansports (Y) Showroom: No.29, Lorong Sanggul 1A, Bandar Puteri, Klang, Selangor. Taip waze "IlhanSports". #ilhansports #ilhansportsjersey #niagaonline #teamfutsal #tempahjersi #jersi #jersey #belijersi #jersibola #jersifutsal #futsalmalaysia #arenafutsalmalaysia #grandsport #jersimurah #jdt #ligasuper #ligaharam #futsalarena #ultrasmalaya #jersionline #futsal #bolasepak #ligasuper #malaysia #harimaumalaya #affsuzukicup #duniasukan #gilabola #tshirtmurah

(@llhansports)

2 Hours Ago

TEAM JERSEY IN PROGRESS Its All About Passion. IlhanSports dot Com Untuk tempahan/sebarang pertanyaan boleh whatsapp terus: Klik sini: - www.wasap.my/60196322636 - www.wasap.my/60197307172 Web: www/ilhansports.com LIKE PAGE: fb.me/ilhansports Showroom: No.29A, Lorong Sanggul 1A, Bandar Puteri, Klang, Selangor. Taip waze "IlhanSports". #ilhansports #ilhansportsjersey #niagaonline #teamfutsal #tempahjersi #jersi #jersey #belijersi #jersibola #jersifutsal #futsalmalaysia #arenafutsalmalaysia #grandsport #jersimurah #jdt #ligasuper #ligaharam #futsalarena #ultrasmalaya #jersionline #futsal #bolasepak #ligasuper #malaysia #harimaumalaya #affsuzukicup #duniasukan #gilabola #tshirtmurah

(@llhansports)

2 Hours Ago

TEAM JERSEY IN PROGRESS Its All About Passion. IlhanSports dot Com Untuk tempahan/sebarang pertanyaan boleh whatsapp terus: Klik sini: - www.wasap.my/60196322636 - www.wasap.my/60197307172 Web: www/ilhansports.com LIKE PAGE: fb.me/ilhansports Showroom: No.29A, Lorong Sanggul 1A, Bandar Puteri, Klang, Selangor. Taip waze "IlhanSports". #ilhansports #ilhansportsjersey #niagaonline #teamfutsal #tempahjersi #jersi #jersey #belijersi #jersibola #jersifutsal #futsalmalaysia #arenafutsalmalaysia #grandsport #jersimurah #jdt #ligasuper #ligaharam #futsalarena #ultrasmalaya #jersionline #futsal #bolasepak #ligasuper #malaysia #harimaumalaya #affsuzukicup #duniasukan #gilabola #tshirtmurah

(@llhansports)

2 Hours Ago

TEAM JERSEY IN PROGRESS Its All About Passion. IlhanSports dot Com Untuk tempahan/sebarang pertanyaan boleh whatsapp terus: Klik sini: - www.wasap.my/60196322636 - www.wasap.my/60197307172 Web: www/ilhansports.com LIKE PAGE: fb.me/ilhansports Showroom: No.29A, Lorong Sanggul 1A, Bandar Puteri, Klang, Selangor. Taip waze "IlhanSports". #ilhansports #ilhansportsjersey #niagaonline #teamfutsal #tempahjersi #jersi #jersey #belijersi #jersibola #jersifutsal #futsalmalaysia #arenafutsalmalaysia #grandsport #jersimurah #jdt #ligasuper #ligaharam #futsalarena #ultrasmalaya #jersionline #futsal #bolasepak #ligasuper #malaysia #harimaumalaya #affsuzukicup #duniasukan #gilabola #tshirtmurah

(@llhansports)

2 Hours Ago

KOTA KINABALU, Sabah. Okane OKA1001 - Ready for delivery. IlhanSports Dot Com Untuk tempahan/sebarang pertanyaan boleh whatsapp terus: Klik sini: - www.wasap.my/60196322636 - www.wasap.my/60197307172 PM FB: m.me/ilhansports Web: www/ilhansports.com LIKE PAGE: fb.me/ilhansports (Y) Showroom: No.29A, Lorong Sanggul 1A, Bandar Puteri, Klang, Selangor. Taip waze "IlhanSports". #ilhansports #ilhansportsjersey #niagaonline #teamfutsal #tempahjersi #jersi #jersey #belijersi #jersibola #jersifutsal #futsalmalaysia #arenafutsalmalaysia #grandsport #jersimurah #jdt #ligasuper #ligaharam #futsalarena #ultrasmalaya #jersionline #futsal #bolasepak #ligasuper #malaysia #harimaumalaya #affsuzukicup #duniasukan #gilabola #tshirtmurah

(@afizspurs2)

3 Hours Ago

May the best team WIN 😚 Uefa Champions League Final 2018 Real Madrid Cf v. Liverpool Fc every peminat tegar bola sepak konfem bangun awal pagi untuk nonton secara langsung 🤭 nak beli jersi silakan whatsapp 019-9797457 🤳 . #jersi #jersibola #bola #jersimurah #jersey #jersikelab #jersifutsal #jerseymurah #padangbesar #iphonemurah #kakibundle #samsungmurah #uniqlobundle #mesirmalaysia #murah #sayajualmurah #bajumurah #tshirtmurah #bajubundle #bundlemalaysia #ootd #mobilelegends #jersiviral #manutdiconjersey #manutdicon #iphonex #jersilelong #jersitrending #jersiworldcup #realmadridvsliverpool

(@lokerbropr)

7 Hours Ago

Guys, jangan sia2kan peluang berdoa semasa menunggu waktu berbuka tau. 😂 Tgk @jepsepahtu berdoa, syahdu je perut min dgr. Visit kitorg di 👇 tau, serius admin bgtau, mesti korg terkejut. @bropr_tm @bropr_tm @bropr_tm . . #jersionline #sayajualjersi #kedaijersi #jersikelab #jersibola #jersimurahmalaysia #jersiborong #jersiterbaik #jualjersi #jersifutsal #jersirare #jersibaru #jersiplayerissue #jersiepl #jersibajet #jersibolamurah #jersisukan #jersiragbi #jersimurah #jersiberkualiti #jersipasukan #jersi #jersiteam #jersimalaysia #jersiteammurah

(@jaliterryoutlet)

7 Hours Ago

udah siap dah,ritu ada sorg cstumer nak pkai kasut futsal tym raya,kali ni ada cstumer nak pkai jersi ni lak tym raya...semoga berjaya lah team korg ni yer...thanks support JALITERRY OUTLET... #jaliterryoutlet #futsal #cadenza #jersifutsal #jersi #pakairaya

(@kedaijersiv91)

10 Hours Ago

New Sakka 2018... Design & combination warna y simple... Cutting y cun melecun... Jom order segera . 🔶 Sakka Code 18015 (Curve-X) 🔶 5 Pilihan Warna 🔶 💯 Original Sakka (Thailand) 🔶 Saiz : S-M-L-XL-XXL . ==================== RM26 Sahaja ❗❗❗ ✔Free Nama ✔Free Nombor ==================== . 017-9326126 017-9326126 017-9326126 (Whatsapp/Line/Call/Msg) . #warrix #real #eureka #zealver #matador #sspeed #vara #pegan #panzer #ostro #onlinejersi #murahjersi #jersimurah #jersifutsal #jersiteam #jerseyteam #ligafutsal #kelantan #selangor #trustedseller #kedaijersiasyhraf #since2010 #original #ligaharam #futsalmalaysia #jersipasukan

(@kedaijersi21)

10 Hours Ago

[NEW PEGAN 2018] #kedaijersi21 #twentyonejersey PEGAN FREEDOM CODE 10-18032 ASIAN SIZE S M L XL 3L 4L 100% MICRO POLYESTER MATERIAL HIGH QUALITY 👍 KAIN RINGAN 👍 SERAP PELUH 👍 TIDAK PANAS 👍 TAHAN LASAK 💯 ORIGINAL BUKAN TIRUAN HARGA RM25 ✅✅✅ HARGA RM25 ✅✅✅ HARGA RM25 ✅✅✅ 💥FREE NAMA 💥FREE NOMBOR 💥FREE SPONSOR 💥FREE POSTAGE 💥MINIMUM ORDER 7 HELAI PRINTING SILKSCREEN | HEATPRESS | SULAMAN .☑ NAMA .☑ NOMBOR .☑ NAMA TEAM .☑ LOGO TEAM .☑ LOGO PENAJA .☑ NAMA PENAJA UNTUK SEBARANG PERTANYAAN ATAU TEMPAHAN SILA DM ATAU WHATSAPP "FREEDOM" KE 0192948938 WHATSAPP "FREEDOM" KE 0192948938 WHATSAPP "FREEDOM" KE 0192948938 MAJULAH SUKAN UNTUK NEGARA #promosi #jersionline #jersibola #jersifutsal #jersimurah #jersiteam #jersipasukan #bolasepak #futsal #kakibola #kakifutsal #arenafutsalmalaysia #futsalmalaysia #ligaharam #jdt #johorsoutherntigers #malaysia #sabah #sarawak #labuan #harimaumalaya #promosi #majulahsukanuntuknegara

(@kedaijersi21)

10 Hours Ago

[NEW PEGAN 2018] #kedaijersi21 #twentyonejersey PEGAN FREEDOM CODE 10-18032 ASIAN SIZE S M L XL 3L 4L 100% MICRO POLYESTER MATERIAL HIGH QUALITY 👍 KAIN RINGAN 👍 SERAP PELUH 👍 TIDAK PANAS 👍 TAHAN LASAK 💯 ORIGINAL BUKAN TIRUAN HARGA RM25 ✅✅✅ HARGA RM25 ✅✅✅ HARGA RM25 ✅✅✅ 💥FREE NAMA 💥FREE NOMBOR 💥FREE SPONSOR 💥FREE POSTAGE 💥MINIMUM ORDER 7 HELAI PRINTING SILKSCREEN | HEATPRESS | SULAMAN .☑ NAMA .☑ NOMBOR .☑ NAMA TEAM .☑ LOGO TEAM .☑ LOGO PENAJA .☑ NAMA PENAJA UNTUK SEBARANG PERTANYAAN ATAU TEMPAHAN SILA DM ATAU WHATSAPP "FREEDOM" KE 0192948938 WHATSAPP "FREEDOM" KE 0192948938 WHATSAPP "FREEDOM" KE 0192948938 MAJULAH SUKAN UNTUK NEGARA #promosi #jersionline #jersibola #jersifutsal #jersimurah #jersiteam #jersipasukan #bolasepak #futsal #kakibola #kakifutsal #arenafutsalmalaysia #futsalmalaysia #ligaharam #jdt #johorsoutherntigers #malaysia #sabah #sarawak #labuan #harimaumalaya #promosi #majulahsukanuntuknegara

(@jersijerso)

15 Hours Ago

Trm kasih bro Dharshan from Klang, Selangor Tempahan jersi Adi.das Atlas Merah, Biru dan Adi.das Mexico Biru + logo team + nama team & free sponsor kjalamin Whatsapp 0133617343 utk tempahan #thejerseyexpert #cadenza #jersisukan #jersibola #jersimurah #real #fbt #pegan #zealver #warrix #futsal #jersipasukan #jerseyteam #jersiteam #jersifutsal #kedaijersi_alamin #kedaijersialamin #kjalamin #jersiteammurah #futsalmalaysia #ligaharam #perak #johor #selangor #kedah #sspeed #adiatlas #adimexi

Trm kasih bro Dharshan from Klang, Selangor Tempahan jersi Adi.das Atlas Merah, Biru dan Adi.das Mexico Biru + logo team + nama team & free sponsor kjalamin Whatsapp 0133617343 utk tempahan #thejerseyexpert #cadenza #jersisukan #jersibola #jersimurah #real #fbt #pegan #zealver #warrix #futsal #jersipasukan #jerseyteam #jersiteam #jersifutsal #kedaijersi_alamin #kedaijersialamin #kjalamin #jersiteammurah #futsalmalaysia #ligaharam #perak #johor #selangor #kedah #sspeed #adiatlas #adimexi

Trm kasih bro Dharshan from Klang, Selangor Tempahan jersi Adi.das Atlas Merah, Biru dan Adi.das Mexico Biru + logo team + nama team & free sponsor kjalamin Whatsapp 0133617343 utk tempahan #thejerseyexpert #cadenza #jersisukan #jersibola #jersimurah #real #fbt #pegan #zealver #warrix #futsal #jersipasukan #jerseyteam #jersiteam #jersifutsal #kedaijersi_alamin #kedaijersialamin #kjalamin #jersiteammurah #futsalmalaysia #ligaharam #perak #johor #selangor #kedah #sspeed #adiatlas #adimexi

(@kedaijersi_alamin)

15 Hours Ago

Trm kasih bro Dharshan from Klang, Selangor Tempahan jersi Adi.das Atlas Merah, Biru dan Adi.das Mexico Biru + logo team + nama team & free sponsor kjalamin Whatsapp 0133617343 utk tempahan #thejerseyexpert #cadenza #jersisukan #jersibola #jersimurah #real #fbt #pegan #zealver #warrix #futsal #jersipasukan #jerseyteam #jersiteam #jersifutsal #kedaijersi_alamin #kedaijersialamin #kjalamin #jersiteammurah #futsalmalaysia #ligaharam #perak #johor #selangor #kedah #sspeed #adiatlas #adimexi

RM23‼️RM23‼️ 🔥Free cop nama 🔥Free cop nombor 🔥Free pos semenanjung 📱Whatsapp kami segera guys 📱0145074552 . anda pening kepala cari baju MURAH tapi kualiti CANTIK??? . kami di @jersey_bajet_online menawarkan jersi bajet untuk anda . . . Boleh share atau like post ini agar ia dapat membantu kawan-kawan yang tengah mencari baju team mereka. . Berminat?? . Whatsapp . ☎ 0145074552 ☎ 0145074552 ☎ 0145074552 #eureka #upm #upsi #ukm #uitm #umk #uniten #utp #upnm #usm #adeebsportcentre #jdtsoutherntigers #melaka #kelantanfa #tmj #jersibola #jersimurah #jersifutsal #jersiteammuarh #jersibajet #jersionline #jersibajetonline #jersistore

PROMOSI RAMADHAN!! . . Sekarang ni kita tengah buat offer RM24 sehelai jersi siap nama nombor sampai 6JUNE ni sahajaaaa(normal price RM26 tau) cepat grab sebelum back to normal price . quality terbaikk. kita sangat sure ! 👌🏻 . Dengan syarat MINIMUM 10PCS untuk semua jersi yang available . 📲wasap 01110864063 to order. Kita akan reply secepat mungkin yang termampu .No DM pliss . . #jersimurah #jersibajet #jersiteam #bolasepak #jersionline #jersimurahmalaysia #jersifutsal #futsal #kedaijersi #jersicun #sayajualjersi #jersiori #teambola #trustedseller #promo #new

PROMOSI RAMADHAN!! . . Sekarang ni kita tengah buat offer RM24 sehelai jersi siap nama nombor sampai 6JUNE ni sahajaaaa(normal price RM26 tau) cepat grab sebelum back to normal price . quality terbaikk. kita sangat sure ! 👌🏻 . Dengan syarat MINIMUM 10PCS untuk semua jersi yang available . 📲wasap 01110864063 to order. Kita akan reply secepat mungkin yang termampu .No DM pliss . . #jersimurah #jersibajet #jersiteam #bolasepak #jersionline #jersimurahmalaysia #jersifutsal #futsal #kedaijersi #jersicun #sayajualjersi #jersiori #teambola #trustedseller #promo #new

PROMOSI RAMADHAN!! . . Sekarang ni kita tengah buat offer RM24 sehelai jersi siap nama nombor sampai 6JUNE ni sahajaaaa(normal price RM26 tau) cepat grab sebelum back to normal price . quality terbaikk. kita sangat sure ! 👌🏻 . Dengan syarat MINIMUM 10PCS untuk semua jersi yang available . 📲wasap 01110864063 to order. Kita akan reply secepat mungkin yang termampu .No DM pliss . . #jersimurah #jersibajet #jersiteam #bolasepak #jersionline #jersimurahmalaysia #jersifutsal #futsal #kedaijersi #jersicun #sayajualjersi #jersiori #teambola #trustedseller #promo #new

(@kedaijersiv91)

1 Day 1 Hour Ago

New Pegan 2018... Design y meletop & smart... keluaran Pegan sememangnya cun melecun utk team futsal anda... Jom order segera . 🔶 Pegan Code 10-18031 🔶 Boom Boomerang Series 🔶 8 Pilihan Warna 🔶 💯 Original Pegan (Thailand) 🔶 Saiz : M-L-XL-3L-4L . ==================== RM30 Sahaja ❗❗❗ ✔Free Nama ✔Free Nombor ==================== . 017-9326126 017-9326126 017-9326126 (Whatsapp/Line/Call/Msg) . #warrix #real #eureka #zealver #matador #sspeed #vara #pegan #onlinejersi #murahjersi #jersimurah #jersifutsal #jersiteam #jerseyteam #ligafutsal #kelantan #selangor #trustedseller #kedaijersiasyhraf #since2010 #original #ligaharam #futsalmalaysia #jersipasukan

(@setia_jersi)

1 Day 3 Hours Ago

🌍WORLD CUP 2018 👕 FRANCE AWAY 💥GRED : COPY ORIGINAL 💥PRICE : RM45 💣GRED : PLAYER ISSUE 💣PRICE : RM65 ⭐QUALITI KAIN YANG SEJUK,LICIN,LASAK,... 📮 FREE POSTAGE SM BERMINAT WHATSAPP TERUS ☎ 0177082513 #repost #jersi #jersifutsal #jersionline #jersiteam #jersibola #jersiborong #jersisukan #jersiragbi #jersipasukan #jersimalaysia #jersimurahmalaysia #jersireal #sayajualjersi #jersimurah

(@setia_jersi)

1 Day 3 Hours Ago

🌍WORLD CUP 2018 👕 FRANCE HOME 💥GRED : COPY ORIGINAL 💥PRICE : RM45 💣GRED : PLAYER ISSUE 💣PRICE : RM65 ⭐QUALITI KAIN YANG SEJUK,LICIN,LASAK,... 📮 FREE POSTAGE SM BERMINAT WHATSAPP TERUS ☎ 0177082513 #repost #jersi #jersifutsal #jersionline #jersiteam #jersibola #jersiborong #jersisukan #jersiragbi #jersipasukan #jersimalaysia #jersimurahmalaysia #jersireal #sayajualjersi #jersimurah

(@tudia_jersi_padangbesar)

1 Day 3 Hours Ago

Manchester United Grade Adizero kain lembut dan selesa di pakai. di jamin puas hati. Size S,M,L,XL = rm55 POS percuma semenanjung BORNEO +5 Turut menerima tempahan membuat nama,no,logo dan sponser baju. MESEJ / WHATSAPP / - 0195510824 (allep) #jersi#jersikosong#jersimurahmalaysia#jersibola#jersikosongmurah#retro11#retrojerseys#jersi #jersimurah #jersionline#jersifutsal #jersibolaonline #jersimurahberkualiti #jersinegara #jersiteammurah #jersibolasepak

(@tudia_jersi_padangbesar)

1 Day 3 Hours Ago

AUSTRALIA Home Grade Copy ori kain lembut dan selesa di pakai. di jamin puas hati. Size S,M,L,XL = rm50 POS percuma semenanjung BORNEO +5 Turut menerima tempahan membuat nama,no,logo dan sponser baju. MESEJ / WHATSAPP / - 0195510824 (allep) #jersi#jersikosong#jersimurahmalaysia#jersibola#jersikosongmurah#retro11#retrojerseys#jersi #jersimurah #jersionline#jersifutsal #jersibolaonline #jersimurahberkualiti #jersinegara #jersiteammurah #jersibolasepak

(@printing_baju_termurah)

1 Day 4 Hours Ago

KILANG PRINTING SUBLIMITION JERSI MURAH SERENDAH RM35 RM35‼️ . Nak cari dekat mana buat Servis Sublimition dan Custom made jersey MURAH ?? . Kini kami menawarkan harga direct kilang dan kualiti yang mantap. URGENT job pun kami terima . Tudia hampa tunggu apa lagi jom tempah jersi futsal/event/company dengan kami. Lagi banyak order lagi murah. Harga termurah dari mana-mana tempat. Tak percaya cuba hubungi staff kami utk dapatkan harga . Macam mana nak order ? Hubungi staff kami dan bagi details seperti berikut: MASIH TIADA DESIGN BAJU? . 👨🏼‍🎨kami ada khidmat designer untuk design baju anda, cipta design ikut cita rasa anda . 1. Hantar gambar design 2. Sebut kuantiti . Whatsapp kami sekarang ⚠️ www.wasap.my/60147400905 www.wasap.my/60147400905 www.wasap.my/60147400905 ☎️ 014-7400905 ☎️ 014-7400905 ☎️ 014-7400905 . #sublimation #printingtshirt #heatpress #silkscreen #printingtshirttermurah#jersifutsal #sublimition #printingmurah #printingbajumurah #futsal #printingtermurahbykoe

(@printing_baju_termurah)

1 Day 4 Hours Ago

KILANG PRINTING SUBLIMITION JERSI MURAH SERENDAH RM35 RM35‼️ . Nak cari dekat mana buat Servis Sublimition dan Custom made jersey MURAH ?? . Kini kami menawarkan harga direct kilang dan kualiti yang mantap. URGENT job pun kami terima . Tudia hampa tunggu apa lagi jom tempah jersi futsal/event/company dengan kami. Lagi banyak order lagi murah. Harga termurah dari mana-mana tempat. Tak percaya cuba hubungi staff kami utk dapatkan harga . Macam mana nak order ? Hubungi staff kami dan bagi details seperti berikut: MASIH TIADA DESIGN BAJU? . 👨🏼‍🎨kami ada khidmat designer untuk design baju anda, cipta design ikut cita rasa anda . 1. Hantar gambar design 2. Sebut kuantiti . Whatsapp kami sekarang ⚠️ www.wasap.my/60147400905 www.wasap.my/60147400905 www.wasap.my/60147400905 ☎️ 014-7400905 ☎️ 014-7400905 ☎️ 014-7400905 . #sublimation #printingtshirt #heatpress #silkscreen #printingtshirttermurah#jersifutsal #sublimition #printingmurah #printingbajumurah #futsal #printingtermurahbykoe

(@printing_baju_termurah)

1 Day 4 Hours Ago

KILANG PRINTING SUBLIMITION JERSI MURAH SERENDAH RM35 RM35‼️ . Nak cari dekat mana buat Servis Sublimition dan Custom made jersey MURAH ?? . Kini kami menawarkan harga direct kilang dan kualiti yang mantap. URGENT job pun kami terima . Tudia hampa tunggu apa lagi jom tempah jersi futsal/event/company dengan kami. Lagi banyak order lagi murah. Harga termurah dari mana-mana tempat. Tak percaya cuba hubungi staff kami utk dapatkan harga . Macam mana nak order ? Hubungi staff kami dan bagi details seperti berikut: MASIH TIADA DESIGN BAJU? . 👨🏼‍🎨kami ada khidmat designer untuk design baju anda, cipta design ikut cita rasa anda . 1. Hantar gambar design 2. Sebut kuantiti . Whatsapp kami sekarang ⚠️ www.wasap.my/60147400905 www.wasap.my/60147400905 www.wasap.my/60147400905 ☎️ 014-7400905 ☎️ 014-7400905 ☎️ 014-7400905 . #sublimation #printingtshirt #heatpress #silkscreen #printingtshirttermurah#jersifutsal #sublimition #printingmurah #printingbajumurah #futsal #printingtermurahbykoe

(@printing_baju_termurah)

1 Day 4 Hours Ago

KILANG PRINTING SUBLIMITION JERSI MURAH SERENDAH RM35 RM35‼️ . Nak cari dekat mana buat Servis Sublimition dan Custom made jersey MURAH ?? . Kini kami menawarkan harga direct kilang dan kualiti yang mantap. URGENT job pun kami terima . Tudia hampa tunggu apa lagi jom tempah jersi futsal/event/company dengan kami. Lagi banyak order lagi murah. Harga termurah dari mana-mana tempat. Tak percaya cuba hubungi staff kami utk dapatkan harga . Macam mana nak order ? Hubungi staff kami dan bagi details seperti berikut: MASIH TIADA DESIGN BAJU? . 👨🏼‍🎨kami ada khidmat designer untuk design baju anda, cipta design ikut cita rasa anda . 1. Hantar gambar design 2. Sebut kuantiti . Whatsapp kami sekarang ⚠️ www.wasap.my/60147400905 www.wasap.my/60147400905 www.wasap.my/60147400905 ☎️ 014-7400905 ☎️ 014-7400905 ☎️ 014-7400905 . #sublimation #printingtshirt #heatpress #silkscreen #printingtshirttermurah#jersifutsal #sublimition #printingmurah #printingbajumurah #futsal #printingtermurahbykoe

(@kedai_jersi_team)

1 Day 6 Hours Ago

LELONG ‼️ LELONG‼️ LELONG‼️ . . Untuk Design Terbaru iNiii SaHaja . . 📌Nah Kita Kasii RM20.00 Sahaja !! 📌Nah Kita Kasii RM20.00 Sahaja !! 📌Nah Kita Kasii RM20.00 Sahaja !! . . ✔FREE COP NAMA & NOM ✔FREE POSTAGE SEMENANJUNG . . . MINIMUM 8 HELAI KEATAS ‼️‼️ . . SEMUA JERSI READY STOCK BARANG BAIK KUALITI CUN..BOLEH FOLLOW IG KAMI ⏬⏬ . . @jersimejieku6599 @Kedai_Jersi_Team @Jersiku.Murah . . JOM ORDER SEKARANG SEBAGAI TEAM TERAWAL YANG PAKAI JERSI NI.😎😎 . WhatsApp Order : 013-9464942 WhatsApp Order : 013-9464942 WhatsApp Order : 013-9464942 . #jersimurah #kedaijersiteam #jersieuro #jersiberkualiti #eureka #bolasepak #kool #jersisukan #jersibola #jersimurah #real #fbt #warrix #speed #futsal #jersipasukan #jerseyteam #jersiteam #jersifutsal #real #kelantan #futsalmalaysia #ligaharam #perak #johor #selangor #kedah #uitm #umk #uitmmelaka #sayajualjerseyteam

(@kedai_jersi_team)

1 Day 6 Hours Ago

LELONG ‼️ LELONG‼️ LELONG‼️ . . Untuk Design Terbaru iNiii SaHaja . . 📌Nah Kita Kasii RM20.00 Sahaja !! 📌Nah Kita Kasii RM20.00 Sahaja !! 📌Nah Kita Kasii RM20.00 Sahaja !! . . ✔FREE COP NAMA & NOM ✔FREE POSTAGE SEMENANJUNG . . . MINIMUM 8 HELAI KEATAS ‼️‼️ . . SEMUA JERSI READY STOCK BARANG BAIK KUALITI CUN..BOLEH FOLLOW IG KAMI ⏬⏬ . . @jersimejieku6599 @Kedai_Jersi_Team @Jersiku.Murah . . JOM ORDER SEKARANG SEBAGAI TEAM TERAWAL YANG PAKAI JERSI NI.😎😎 . WhatsApp Order : 013-9464942 WhatsApp Order : 013-9464942 WhatsApp Order : 013-9464942 . #jersimurah #kedaijersiteam #jersieuro #jersiberkualiti #eureka #bolasepak #kool #jersisukan #jersibola #jersimurah #real #fbt #warrix #speed #futsal #jersipasukan #jerseyteam #jersiteam #jersifutsal #real #kelantan #futsalmalaysia #ligaharam #perak #johor #selangor #kedah #uitm #umk #uitmmelaka #sayajualjerseyteam