#jihanmuse

23,645 posts tagged with #jihanmuse

Photos and Videos about #jihanmuse

👰👰👰👰 Foundation ni yg paling paham jiwa ! Dia punya glowing tu tak kan menyerah kalah. Uollsss pakai pagi-malam pun dia dok maintain je ! Lepastu dia x heavy. Walaupun nama dia foundation tp tekstur dia sangat light & ringan! 👍🏻 . Dia bukan setakat cover keseluruhan wajah, #beautyfoundation ni jugak merawat segala macam anasir jahat di muka disamping menglowing muka kita macam muka amoi Thailand yg putih gebuuu syantik2 tu! Beauty foundation by Shalicious ni ada apple stem cell utk rawat kulit muka kita tau ! Sebab tu lah kulit makin cantik, bebas jerawat jeragat, xde bintikw hitam jika kita amal pakai setiap hari! Rugi x try 😍😍 sebab tahan dekat 4-5 bulan tau untuk bekas besar 20g tu. Jimat berganda2!!!! So if korang berminat nak order boleh whatsapp saya terus tau.. 😇 . Jom follow rapat2 instagram & page saya! ☺ . 🌹Kak Masgebu🌹 @mixberryshalicious_muar ☎017-9202012 ☎017-9202012 ☎017-9202012 . #shalicious #mixberryshalicious #beautysecretshalicious #mixberry #beautysecret #gloweeoat #cshine #gloweeoatmuar #shaliciousmuar #mixberrymuar #shaliciousfoundation #beautysecretmuar #cshineskincare #agenshaliciousmuar #codmuar #shahasan22 #testimonimixberry #shaliciousjohor #shaliciousmelaka #neelofa #uqashasenrose #ctdk #jihanmuse #fazura #fattahamin #datoaliffsyukri #hsc #gegarvaganza #bazarpaknil

👰👰👰👰 Foundation ni yg paling paham jiwa ! Dia punya glowing tu tak kan menyerah kalah. Uollsss pakai pagi-malam pun dia dok maintain je ! Lepastu dia x heavy. Walaupun nama dia foundation tp tekstur dia sangat light & ringan! 👍🏻 . Dia bukan setakat cover keseluruhan wajah, #beautyfoundation ni jugak merawat segala macam anasir jahat di muka disamping menglowing muka kita macam muka amoi Thailand yg putih gebuuu syantik2 tu! Beauty foundation by Shalicious ni ada apple stem cell utk rawat kulit muka kita tau ! Sebab tu lah kulit makin cantik, bebas jerawat jeragat, xde bintikw hitam jika kita amal pakai setiap hari! Rugi x try 😍😍 sebab tahan dekat 4-5 bulan tau untuk bekas besar 20g tu. Jimat berganda2!!!! So if korang berminat nak order boleh whatsapp saya terus tau.. 😇 . Jom follow rapat2 instagram & page saya! ☺ . 🌹Kak Masgebu🌹 @mixberryshalicious_muar ☎017-9202012 ☎017-9202012 ☎017-9202012 . #shalicious #mixberryshalicious #beautysecretshalicious #mixberry #beautysecret #gloweeoat #cshine #gloweeoatmuar #shaliciousmuar #mixberrymuar #shaliciousfoundation #beautysecretmuar #cshineskincare #agenshaliciousmuar #codmuar #shahasan22 #testimonimixberry #shaliciousjohor #shaliciousmelaka #neelofa #uqashasenrose #ctdk #jihanmuse #fazura #fattahamin #datoaliffsyukri #hsc #gegarvaganza #bazarpaknil

. . Assalamualaikum 😘😘😘 . PENGHANTARAN BY RUNNER area KUALA LUMPUR . DIJAMIN SAMPAI CEPAT. . TAK PERLU POS. . Boleh bayar Cash atau Transfer Online . 🌈Whatsapp laju laju.. . . ☑️ 013 3546429 . ☑️ 01111956429 . #saunagold #bloggermalaysia #setkurus #saunapink #saunabrown #bakarkaloripantas #produkviral #ctdk #rozitachewan #aaisyahdhiarana #ruangrezekihanania #jihanmuse #kuruslepasbersalin #dramasangat #assalamualaikum #pantangbersalin #tipskuruscepat #ootdmuslimah #kurustanpadietketat #testimonisauna #tescoampang #hospitalampang #bukitantarabangsa #pandanindah #terapiinstagram #kurussebelumraya #misimengecil

❤️UOLS nampak tak betapa gigih nya seorang pengacara Gegar Vaganza utk kembali kurus dan sihat lepas ada baby.. . ❤️JIHAN MUSE ada 2 jenis saunaku. . ☑️ Sauna Gold. . ☑️ Sauna FIR. . Masing2 ada keistimewaan tersendiri... . . ☑️ 019 911 4933 . . #misimengecil #saunafir #saunainfrared #kurussebelumraya #hospitalampang #jihanmuse #tipskuruscepat #setsauna #saunadirumah #saunabantulangsing #spadirumah #kuruslepasbersalin #hargapromosi #kurusselamat #bakarkaloripantas #pantangbersalin #testimonisauna #terapiinstagram #bakalpengantin #ootdmuslimah #misikurus #spamuslimah #saunagold #ctdk #igshopmalaysia #biteallteam #gegarvaganza5 #kurussihat #confinementlady #tipskuruscepat

@Regran_ed from @mamaboomboom.sauna.setkurus - - ❤️UOLS nampak tak betapa gigih nya seorang pengacara Gegar Vaganza utk kembali kurus dan sihat lepas ada baby.. . ❤️JIHAN MUSE ada 2 jenis saunaku. . ☑️ Sauna Gold. . ☑️ Sauna FIR. . Masing2 ada keistimewaan tersendiri... . @mamaboomboom.sauna.setkurus . #misimengecil #saunafir #saunainfrared #kurussebelumraya #hospitalampang #jihanmuse #tipskuruscepat #setsauna #saunadirumah #saunabantulangsing #spadirumah #kuruslepasbersalin #hargapromosi #kurusselamat #bakarkaloripantas #pantangbersalin #testimonisauna #terapiinstagram #bakalpengantin #ootdmuslimah #misikurus #spamuslimah #saunagold #ctdk #igshopmalaysia #biteallteam #gegarvaganza5 #kurussihat #confinementlady #tipskuruscepat

- ❤️UOLS nampak tak betapa gigih nya seorang pengacara Gegar Vaganza utk kembali kurus dan sihat lepas ada baby.. . ❤️JIHAN MUSE ada 2 jenis saunaku. . ☑️ Sauna Gold. . ☑️ Sauna FIR. . Masing2 ada keistimewaan tersendiri... . . ☑️ 013 3546429 . 💕 @testimoni.sauna.mamaboomboom . #misimengecil #saunafir #saunainfrared #kurussebelumraya #hospitalampang #jihanmuse #tipskuruscepat #setsauna #saunadirumah #saunabantulangsing #spadirumah #kuruslepasbersalin #hargapromosi #kurusselamat #bakarkaloripantas #pantangbersalin #testimonisauna #terapiinstagram #bakalpengantin #ootdmuslimah #misikurus #spamuslimah #saunagold #ctdk #igshopmalaysia #biteallteam #gegarvaganza5 #kurussihat #confinementlady #tipskuruscepat

SET COMBO MERECIK . . Info Sauna Gold . ✅Sauna jenis steamer (wap herba) ✅Ketebalan kain 3 lapis ✅Warranty 1 tahun ✅Mudah dibawa untuk travel . . Order? Klik di link bio📱0123565050 . ❌DM . . #assalamualaikum #trustedseller #saunabronze #saunadirumah #saunagold #promosi

(@aida_zarieya)

16 Hours Ago

Krim kunyit viral. Original thailand. Jangan pertikai barang thailand. Semua best tau. Tengoklah wanita di sana. Putih gebu belaka. Yang yakin dan percaya dengan keberkesanan produk dari sana, boleh watsap hakak☺️ 📲0125374439 #krimmalam #viral #originalthailand #nelydiasensore #uqashasenrose #ellymazlin #fashasandha #ritarudiani #alifsatar #laraalana #aaisyahdhiarana #aqeefanaqi #jihanmuse #stacy #akim #zahirahmacwilson #kualalumpur #dramasangat #slotakasia #zularifin #zizanrazak #johanhanania #moodrepublik #acmizal #ctdk #sitiaafiyah #sitinurhaliza

. . Saunaku Gold . ✔️ Sauna steam (wap air) ✔️ Ketebalan kain khemah 3 lapisan ✔️ Warranty steamer 1 tahun ✔ Ada lubang khas utk kaki. ✔ Best Seller di Saunaku . Boleh bersauna sambil menggunakan herba-herba yg bagus untuk badan dan kulit 💞 . Kami sediakan sauna mampu milik untuk anda😘 . Klik link di bio. . #terapiinstagram #saunagold #saunaku #kuruscepat #bakalpengantin #kecantikanwanita #misimengecil #misikurus #azamkurus #ibumengandung #polis #wanitacantik #spamuslimah #bazaarpaknilmurah #astrogoshop #dealersaunaku #spadirumah #setsauna #setkurus #produkviral #codampang #codkl #codcheras #jihanmuse #fashasandha #fattzura

. . Saunaku Gold . ✔️ Sauna steam (wap air) ✔️ Ketebalan kain khemah 3 lapisan ✔️ Warranty steamer 1 tahun ✔ Ada lubang khas utk kaki. ✔ Best Seller di Saunaku . Boleh bersauna sambil menggunakan herba-herba yg bagus untuk badan dan kulit 💞 . Kami sediakan sauna mampu milik untuk anda😘 . Klik link di bio. . #terapiinstagram #saunagold #saunaku #kuruscepat #bakalpengantin #kecantikanwanita #misimengecil #misikurus #azamkurus #ibumengandung #polis #wanitacantik #spamuslimah #bazaarpaknilmurah #astrogoshop #dealersaunaku #spadirumah #setsauna #setkurus #produkviral #codampang #codkl #codcheras #jihanmuse #fashasandha #fattzura

- Assalamualaikum . BAGAIMANA SAUNA BOLEH TURUNKAN BERAT BADAN? . Proses bersauna sebagai pemangkin bagi menggerakkan anggota dalaman badan kita untuk melancarkan peredaran darah, proses mengeluarkan peluh yang menyebabkan badan kita seolah olah sedang ‘bersenam’ secara selamat dan istirehat. Semasa proses sauna, tenaga diperlukan untuk menjalankan proses pengeluaran peluh dan peredaran darah. Setiap kali badan kita menggunakan tenaga maka ia akan membakar kalori..Semasa bersauna kalori akan membakar 700-1000KJ setiap sesi. Penurunan berat badan bukan kerana wap panas atau pemanas infrared tetapi kerana proses pengeluaran peluh dan peredaran darah semasa bersauna. Oleh sebab itu selepas bersauna anda akan rasa jantung bergerak pantas dan berasa seperti baru lepas bersenam dan anda rasa lebih segar, tenang dan ringan. Malahan bersauna bukan sahaja mengeluarkan peluh tetapi ia mengeluarkan toksik-toksik, garam-garam buangan yang tidak diperlukan dan lain-lain kotoran dalaman hasil daripada makanan yang jika berada lama dalam badan boleh menyebabkan pelbagai penyakit senyap seperti kanser, darah tinggi, kencing manis, heart attack dan sebagainya. . BERMINAT? KLIK LINK DI BIO . . . ☑️ @testimoni.sauna.mamaboomboom . . #assalamualaikum #jacketsaunasuit #saunasuit #ctdk #jomkurus #jihanmuse #natalismothercare #bakarkaloripantas #dijaminberpeluh #tipskuruscepat #programdiet #kuruslepasbersalin #kurussebelumraya #losyenkurus #slimminglosyen #terapiinstagram #ajimaura #ootdsaunasuit #biteallteam #dramasangat #saunadirumah #saunabajet #produkviral #produkkurus #bazaarpaknilmurah #nakkuruscepat #misikurus #jomkurussihat #ootdmuslimah #pakejpantang

#assalamualaikum . TESTIMONI PENGGUNA SAUNA . SAUNA telah diamalkan sejak bertahun yg lalu. . ❤️ Terbukti mampu membantu meningkatkan tahap kesihatan, kecantikan kulit dan juga mampu untuk menurunkan berat badan jika konsisten bersauna! 💓 . Berminat? .. 🎯 NAK Harga PROMOSI? Jom wasap KakTi laju2 . 📲 www.wasap.my/60199114933/NakSauna 📲 www.wasap.my/60199114933/NakSauna 📲 www.wasap.my/60199114933/NakSauna . . #saunagold #saunapink #saunabronze #saunafir 💃💃💃 #setsauna #setkurus #bakarkaloripantas #ctdk #rozitachewan #aaisyahdhiarana #ruangrezekihanania #jihanmuse #kurusdenganselamat #kuruslepasbersalin #pantangbersalin #tipskuruscepat #kurustanpadietketat #misikurus #jjcm #ajimaura #terapiinstagram #astroria #mediaprima #wowshop #spamuslimah #codampang #saunakukelantan #saunakukotabharu #igshopmalaysia

(@shyra_shop.co)

22 Hours Ago

KOREA ROUND LINE MASCOT . Material: PU Leather Size: 17.5cm(l) × 6cm(w) × 17.5cm(h) . Colour: Khaki rabbit, Pink rabbit, Light blue rabbit, Black rabbit, Grey bear, Black bear . 🌷RM38 FREE POSTAGE SM 🌷RM10ss . www.wasap.my/60132501300 #slingbagkorea #slingbagmurah #slingbag #slingbagmalaysia #handbag #handbagkorea #handbagmalaysia #haniszalikha #handbagmurah #emmamaembong #sariyanti #neelofa #noradanish #jihanmuse #sherryalhadad

(@shyra_shop.co)

22 Hours Ago

KOREA ROUND LINE MASCOT . Material: PU Leather Size: 17.5cm(l) × 6cm(w) × 17.5cm(h) . Colour: Khaki rabbit, Pink rabbit, Light blue rabbit, Black rabbit, Grey bear, Black bear . 🌷RM38 FREE POSTAGE SM 🌷RM10ss . www.wasap.my/60132501300 #slingbagkorea #slingbagmurah #slingbag #slingbagmalaysia #handbag #handbagkorea #handbagmalaysia #haniszalikha #handbagmurah #emmamaembong #sariyanti #neelofa #noradanish #jihanmuse #sherryalhadad

(@shyra_shop.co)

22 Hours Ago

KOREA ROUND LINE MASCOT . Material: PU Leather Size: 17.5cm(l) × 6cm(w) × 17.5cm(h) . Colour: Khaki rabbit, Pink rabbit, Light blue rabbit, Black rabbit, Grey bear, Black bear . 🌷RM38 FREE POSTAGE SM 🌷RM10ss . www.wasap.my/60132501300 #slingbagkorea #slingbagmurah #slingbag #slingbagmalaysia #handbag #handbagkorea #handbagmalaysia #haniszalikha #handbagmurah #emmamaembong #sariyanti #neelofa #noradanish #jihanmuse #sherryalhadad

(@shyra_shop.co)

22 Hours Ago

KOREA ROUND LINE MASCOT . Material: PU Leather Size: 17.5cm(l) × 6cm(w) × 17.5cm(h) . Colour: Khaki rabbit, Pink rabbit, Light blue rabbit, Black rabbit, Grey bear, Black bear . 🌷RM38 FREE POSTAGE SM 🌷RM10ss . www.wasap.my/60132501300 #slingbagkorea #slingbagmurah #slingbag #slingbagmalaysia #handbag #handbagkorea #handbagmalaysia #haniszalikha #handbagmurah #emmamaembong #sariyanti #neelofa #noradanish #jihanmuse #sherryalhadad

(@shyra_shop.co)

22 Hours Ago

KOREA ROUND LINE MASCOT . Material: PU Leather Size: 17.5cm(l) × 6cm(w) × 17.5cm(h) . Colour: Khaki rabbit, Pink rabbit, Light blue rabbit, Black rabbit, Grey bear, Black bear . 🌷RM38 FREE POSTAGE SM 🌷RM10ss . www.wasap.my/60132501300 #slingbagkorea #slingbagmurah #slingbag #slingbagmalaysia #handbag #handbagkorea #handbagmalaysia #haniszalikha #handbagmurah #emmamaembong #sariyanti #neelofa #noradanish #jihanmuse #sherryalhadad

(@shyra_shop.co)

22 Hours Ago

KOREA ROUND LINE MASCOT . Material: PU Leather Size: 17.5cm(l) × 6cm(w) × 17.5cm(h) . Colour: Khaki rabbit, Pink rabbit, Light blue rabbit, Black rabbit, Grey bear, Black bear . 🌷RM38 FREE POSTAGE SM 🌷RM10ss . www.wasap.my/60132501300 #slingbagkorea #slingbagmurah #slingbag #slingbagmalaysia #handbag #handbagkorea #handbagmalaysia #haniszalikha #handbagmurah #emmamaembong #sariyanti #neelofa #noradanish #jihanmuse #sherryalhadad

(@nutrisinaimah)

1 Day 2 Hours Ago

OMega guard untuk siapa? Lelaki -------- >Mereka yang nak turunkan visceral fat. Lemak di organ. >nak turunkan #kalestrol >Sayang jantung elak #stoke >Stabilkan #darahtinggi >optimumkan saraf #otak > Elak #stress Orang tua ----------------- >Jaga #sendi >elak #nyanyuk >Jaga #jantung >perjalanan darah Wanita mengandung dan menyusu ----------- >Elak berat badan naik melampau >Saraf otak,elak pelupa >Perkembangan otak, mata, jantung bayi >elak anak #excema >jaga jantung, dan darah ibu > #antiradang termasuk jerawat. Kanak-kanak ------------- >Bantu perkembangan otak >Bantu perkembangan mata >jaga kulit dan organ > #imunisasi PROMO BELI 6 DAPAT 7 UNTUK NOVEMBER #vitaminkanakkanak #vitaminibuhamil #vitaminseisikeluarga #vitamincantik #vitaminkualalumpur #vitaminselangor #zizanrazak #jihanmuse #ritarudaini #ashrafmuslim #tv3 #like4likes #jerawat #radang

(@nuursybooks_)

1 Day 4 Hours Ago

Biniku Ninja 👓 . . Biniku ninja menceritakan penulis sebagai watak utama yang berasal dari keluarga susah yang akhirnya berjaya merantau ke UK setelah mendapat tawaran menyambung ijazah dalam aliran seni. . . Penulis telah berjumpa dengan seorang gadis niqabis bernama Sabatini, semasa terlibat dalam aktiviti persatuan pelajar. . . Selepas 3 minggu penulis kemudian menikahi gadis tersebut dan perkara itu membuka kisah kehidupan nikah muda mereka yang mencabar. . . Sebagai pasangan yang gemar mengembara, pembaca dibawa melalui pengalaman mereka mengembara ke negara-negara asing selain kemelut yang dilandai mereka sepanjang mereka hidup berdikari diluar negara. . . Cara Tempahan : 1⃣. Whatsapp +6012-6500630 Atau 2⃣. Comment "SAYA NAK BINIKU NINJA" di ruangan comment nanti saya DM 😊 . . #sahabatenuur #legacyofknowledge #teamsahabatenuur #binikuninja #azlanandi #sabatinidzue #jihanmuse #ungkuhariz

(@babycrabcrispy.murah)

1 Day 5 Hours Ago

. " #krukkrakkrukkrak Sedap Sehingga Balang Terakhir " . Jom try Baby Crab Crispy dari @babycrabcrispy.murah !!! Keropok Ketam berperisa. . 🌼Extra Hot - Pedas + Manis 🌼Tomyam - Masam + Masin + Manis 🌼BBQ (Original) - Manis . Sedapppp gilaaa !!! Boleh cuba sebalang dulu TAPI sis jamin lepastu korang akan menyesal sbb beli sebalang je. KETAM ori tau uolls. . So tunggu apa lagi ?? Mehlaa cuba sebalang !! KLIK LINK DI BIO UNTUK FAST REPLIES . 💕 www.wasap.my/60125332814/sayanakbabycrabcrispy 💕 www.wasap.my/60125332814/sayanakbabycrabcrispy 💕 www.wasap.my/60125332814/sayanakbabycrabcrispy . #babycrabcrispy #babycrabcrispymurah #produkviral #viralmalaysia #murahrezeki #babycrabcrispyextrahot #babycrabcrispytomyam #babycrabcrispybbq #babycrabcrispyklang #babycrabcrispyipoh #bccyatii #babycrabcrispykualalumpur #babycrabcrispyshahalam #babycrabcrispypenang #babycrabcrispyjohor #babycrabcrispykelantan #meletop #jihanmuse #bellngasri #terbaik #meletop #neelofa #fazura #nabilahmad #fattahamin

(@sgioutdoor)

1 Day 16 Hours Ago

Pemanduan direntis mengunakan teknik interpretasi 6 prinsip tilden..sape tahu cer senaraikan 😂😂 #astroprima #natureguide #tamannegara #jihanmuse

(@slimbeauty_homesauna)

1 Day 21 Hours Ago

#assalamualaikum . TESTIMONI PENGGUNA SAUNA . SAUNA telah diamalkan sejak bertahun yg lalu. . ❤️ Terbukti mampu membantu meningkatkan tahap kesihatan, kecantikan kulit dan juga mampu untuk menurunkan berat badan jika konsisten bersauna! 💓 . Berminat? .. 🎯 NAK Harga PROMOSI? Jom wasap KakTi laju2 . 📲 www.wasap.my/60199114933/NakSauna 📲 www.wasap.my/60199114933/NakSauna 📲 www.wasap.my/60199114933/NakSauna . . #saunagold #saunapink #saunabronze #saunafir 💃💃💃 #setsauna #setkurus #bakarkaloripantas #ctdk #rozitachewan #aaisyahdhiarana #ruangrezekihanania #jihanmuse #kurusdenganselamat #kuruslepasbersalin #pantangbersalin #tipskuruscepat #kurustanpadietketat #misikurus #jjcm #ajimaura #terapiinstagram #astroria #mediaprima #wowshop #spamuslimah #codampang #saunakukelantan #saunakukotabharu #igshopmalaysia

(@ir_sneakers)

1 Day 21 Hours Ago

RESTOCKK😱‼️ Kasut nie ramai sangat org suka sampai restockk kualiti dia mmg tiptop harga pun murah kaw2🔥 !! Korang apa tengok je marilah grab sebelum kasut nie habiss‼️🔥 Kasut ni sesuai untuk laki yg suka bergaya & yg bekerja atau yg bersukan di luar sana 🔥kualiti mmg tiptop 🤩cepat grab sbb stock terhadd‼️ Airmax Airwood Black🐺 Postage ss RM5 Saiz men 41-45 Korang nk offer😏🔥🔥Siapa cepat dia dpt sbb stok terhad‼️ada offer tapi untuk 30 org terawal sajeee😋😋💛Mari beli sementara stok masih adaa‼️❤️ —————————————— • • • • • • • • • • #paknil#ctdk#zularifin #jihanmuse #datoaliffsyukri #datoserivida #nursajat#safieyilias #miasara #fazura#wafiey#fattahamin#erissaputeri #erafazira #khaibahar #asadmotawh #asad #neelofa #ismailizzani #sitisarah#shuibsepahtu#jozan#jepsepahtu #sariyanti#amyrarosli #amarbaharin #cheta#aisyah#shaalyahya #wanyhasrita

(@natalisherbs_johor)

1 Day 21 Hours Ago

#repost @natalisherbs (@get_repost) ・・・ Ramai yang tanya admin, anak dara boleh minum jus ke? Umur 43 tahun boleh minum jus ke? . Gambar diatas jawapannya! Siapa je taknak kehidupannya sihat sepanjang hayat kan? Semua wanita inginkan. Jadi, jom amalkan Jus Natalis!🤗 . Untuk pengetahuan semua, promo Year End Sale Jus Natalis masih available tau! Cepat dapatkan Jus Natalis! Bila lagi nak tunggu next promosi kan? . . =================== . . DM sekarang atau wasap 012-711.11473 atau lagi senang KLIK link WHATSAPP  di BIO 👆👆👆 sekarang utk maklumat lanjut . . =================== . . #susukambing #natalisherbs #alhamdulillah #ygterbaik #cikguseo  #assalamualaikum  #feedback #merekasuka #natalissingapore #natalisjohor #jb #cantikalami #sihat  #anggun #scrub #jus  #natalis #cod #selfpickup #ibuhamil #berpantang #susu #kecantikan #jihanmuse #segar  #feedback #positif #bazarpaknil  #bazarkaratjb #ctdk

(@natalisherbs_johor)

1 Day 21 Hours Ago

Y.E.S SALE kembali lagi dapatkan . JUS NATALIS dengan harga hanya RM120* free postage . Jualan Akhir Tahun bermula . Y.E.S . Sesuai diamalkan oleh semua golongan wanita* - anak dara...wanita berkahwin,wanita berpantang . *wanita hamil TIDAK boleh mengambil jus nie ya.. . . . =================== . . DM sekarang atau wasap 012-711.11473 atau lagi senang KLIK link WHATSAPP  di BIO 👆👆👆 sekarang utk maklumat lanjut . . =================== . . #susukambing #natalisherbs #alhamdulillah #ygterbaik #cikguseo  #assalamualaikum  #feedback #merekasuka #natalissingapore #natalisjohor #jb #cantikalami #sihat  #anggun #scrub #jus  #natalis #cod #selfpickup #ibuhamil #berpantang #susu #kecantikan #jihanmuse #segar  #feedback #positif #bazarpaknil  #bazarkaratjb #ctdk

(@natalisherbs_johor)

1 Day 21 Hours Ago

. =================== . . DM sekarang atau wasap 012-711.11473 atau lagi senang KLIK link WHATSAPP  di BIO 👆👆👆 sekarang utk maklumat lanjut . . =================== . . #susukambing #natalisherbs #alhamdulillah #ygterbaik #cikguseo  #assalamualaikum  #feedback #merekasuka #natalissingapore #natalisjohor #jb #cantikalami #sihat  #anggun #scrub #jus  #natalis #cod #selfpickup #ibuhamil #berpantang #susu #kecantikan #jihanmuse #segar  #feedback #positif #bazarpaknil  #bazarkaratjb #ctdk

(@natalisherbs_johor)

1 Day 21 Hours Ago

JUS NATALIS • Merawat serta memulihkan anggota dalaman wanita anda, bagaikan kembali dara • Mengecutkan, menguatkan serta menyahkan angin, lendir, bau dan toksik yang mengganggu kesihatan rahim anda • Menyerlahkan kembali aura dara, serta seri wajah anda secara semulajadi • Melangsingkan badan serta menganjalkan dan memuluskan kulit anda secara semulajadi • Merangsangkan gelora kewanitaan anda agar lebih menghangatkan lagi keintiman hubungan kelamin anda. Setiap kali, indahnya, bagaikan malam pertama! Kandungan: Sinom, Mengkudu, Daun Lengkuas, Akar Tunjang, Buah Pinang Muda, Umbi Garut, Temu Lawak, Lempoyang, Ibu Kunyit, Halia Bara, Sireh, Manjakani, Kayu Serapat, Kacip Fatimah, Asam Jawa , Kurma, Madu, Buah Tin, dan ramuan tradisi yang lain Cara Penggunaan: 1 sudu besar 2 kali sehari, setiap pagi dan malam. Goncang sebelum minum. . =================== . . DM sekarang atau wasap 012-711.11473 atau lagi senang KLIK link WHATSAPP  di BIO 👆👆👆 sekarang utk maklumat lanjut . . =================== . . #susukambing #natalisherbs #alhamdulillah #ygterbaik #cikguseo  #assalamualaikum  #feedback #merekasuka #natalissingapore #natalisjohor #jb #cantikalami #sihat  #anggun #scrub #jus  #natalis #cod #selfpickup #ibuhamil #berpantang #susu #kecantikan #jihanmuse #segar  #feedback #positif #bazarpaknil  #bazarkaratjb #ctdk