#jihanmuse

21,924 posts tagged with #jihanmuse

Photos and Videos about #jihanmuse

Jom mandi wap a.k.a sauna serta Bertangas. . Sauna bukan hanya utk bantu pecah lemak tp utk kesihatan dalaman kita sbg wanita dgn cara amal kn bertangas yg dibuat sdiri di rumah. . โœ”๏ธKebaikan Sauna..: ๐Ÿ’– Hilangkan letih badan ๐Ÿ’– Buang toxin ๐Ÿ’– Bakar Lemak degil ๐Ÿ’– Melancarkan darah ๐Ÿ’– Mencantik kan kulit ๐Ÿ’– Melembutkan urat yang berpintal ๐Ÿ’– Dan banyak lagi kebaikan bersauna. . โœ”๏ธBila perlu bertangas? โœ…Hari haid ke 6,7 & 8 (atau selepas darah haid kering pun boleh) - wanita berkahwin โœ…Untuk wanita selepas darah nifas kering (selepas pantang) โœ…Seminggu sebelum haid - anak dara โœ…Boleh juga dicuba pada mereka yang ada ketumbuhan dalam rahim (cyst). Cuba sehingga ketumbuhan kecut sendiri - sebaiknya dicuba tangas kering โœ…kekerapan bertangas : sebulan 2 kali (ada juga yang syorkan seminggu sekali) Elok sgt di amal kn. . Sauna Kalau di sekitar Gym mandi wap biasa2, tetapi dgn SaunaKu, adanye herba yang di sedia kn khas utk menyihatkan badan & mencerdaskan badan. .. Tak cuba tak tau... jom wasap kk eda trus skrg utk info detail. . www.wasap.my/60132526264/PromosiSauna #pantangbersalin #confinementlady #confinementcare #testimonisauna #ootdmuslimah #bazaarpaknil #kiahpropa #yatthamzah #spamuslimah #sauna #saunagold #saunapink #saunasuit #jihanmuse #seriyanti #dianarafar #aishahjjm #abambocey #igshopmalaysia #bertangas #fashasandha #mariafarida

. " #krukkrakkrukkrak Sedap Sehingga Balang Terakhir " . Jom try Baby Crab Crispy dari @babycrabcrispy.murah !!! Keropok Ketam berperisa. . ๐ŸŒผExtra Hot - Pedas + Manis ๐ŸŒผTomyam - Masam + Masin + Manis ๐ŸŒผBBQ (Original) - Manis . Sedapppp gilaaa !!! Boleh cuba sebalang dulu TAPI sis jamin lepastu korang akan menyesal sbb beli sebalang je. KETAM ori tau uolls. . So tunggu apa lagi ?? Mehlaa cuba sebalang !! KLIK LINK DI BIO UNTUK FAST REPLIES . ๐Ÿ’• www.wasap.my/60125332814/sayanakbabycrabcrispy ๐Ÿ’• www.wasap.my/60125332814/sayanakbabycrabcrispy ๐Ÿ’• www.wasap.my/60125332814/sayanakbabycrabcrispy . #babycrabcrispy #babycrabcrispymurah #produkviral #viralmalaysia #murahrezeki #babycrabcrispyextrahot #babycrabcrispytomyam #babycrabcrispybbq #babycrabcrispyklang #babycrabcrispyipoh #bccyatii #babycrabcrispykualalumpur #babycrabcrispyshahalam #babycrabcrispypenang #babycrabcrispyjohor #babycrabcrispykelantan #meletop #jihanmuse #bellngasri #terbaik #meletop #neelofa #fazura #nabilahmad #fattahamin

(@gshock_outlet)

5 Hours Ago

G-shock GWG-100-1A8 100% original guarantee โ–ถ 1 year warranty First come,first served.. Harga kami RM 980 โ–ถfree pos โ–ถfree box Cara order ๐Ÿ“ท screenshot gambar dan ๐Ÿ“ฒ whatsapp ke 013-9421941 Jangan lupa follow @gshock_outlet Murah bagitahu kawan2,mahal bagitahu kami..sila tag kawan2 yg sedang mencari jam tangan idaman sementara stok masih ada.. Happy Shopping TQ ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #jamtanganmurah #jamsetmurah #gshockoriginalmalaysia #gshock #gshock #babyg #gshocklover #gshockclub #gshockfan #jamlelakimurahmalaysia #jamtanganperempuan #jamtanganonline #jamtangancoupleset #sayajualmurah #trustedseller #nocod #kedaijamonline #bazarpaknil #bazaronline #zizanrazak #shilaamzah #bazarmalaysia #jihanmuse #gshock #sayajualonline #terlajaklaris #clevergirlmy #igreviewmalaysia

. " #krukkrakkrukkrak Sedap Sehingga Balang Terakhir " . Jom try Baby Crab Crispy dari @babycrabcrispy.murah !!! Keropok Ketam berperisa. . ๐ŸŒผExtra Hot - Pedas + Manis ๐ŸŒผTomyam - Masam + Masin + Manis ๐ŸŒผBBQ (Original) - Manis . Sedapppp gilaaa !!! Boleh cuba sebalang dulu TAPI sis jamin lepastu korang akan menyesal sbb beli sebalang je. KETAM ori tau uolls. . So tunggu apa lagi ?? Mehlaa cuba sebalang !! KLIK LINK DI BIO UNTUK FAST REPLIES . ๐Ÿ’• www.wasap.my/60125332814/sayanakbabycrabcrispy ๐Ÿ’• www.wasap.my/60125332814/sayanakbabycrabcrispy ๐Ÿ’• www.wasap.my/60125332814/sayanakbabycrabcrispy . #babycrabcrispy #babycrabcrispymurah #produkviral #viralmalaysia #murahrezeki #babycrabcrispyextrahot #babycrabcrispytomyam #babycrabcrispybbq #babycrabcrispyklang #babycrabcrispyipoh #bccyatii #babycrabcrispykualalumpur #babycrabcrispyshahalam #babycrabcrispypenang #babycrabcrispyjohor #babycrabcrispykelantan #meletop #jihanmuse #bellngasri #terbaik #meletop #neelofa #fazura #nabilahmad #fattahamin

Lekaih lekaih siapa yg nak join postage esok boleh pm cepat. Sementara stok masih ada ni. . . " #krukkrakkrukkrak Sedap Sehingga Balang Terakhir " . Jom try Baby Crab Crispy dari @babycrabcrispy.murah !!! Keropok Ketam berperisa. . ๐ŸŒผExtra Hot - Pedas + Manis ๐ŸŒผTomyam - Masam + Masin + Manis ๐ŸŒผBBQ (Original) - Manis . Sedapppp gilaaa !!! Boleh cuba sebalang dulu TAPI sis jamin lepastu korang akan menyesal sbb beli sebalang je. KETAM ori tau uolls. . So tunggu apa lagi ?? Mehlaa cuba sebalang !! KLIK LINK DI BIO UNTUK FAST REPLIES . ๐Ÿ’• www.wasap.my/60125332814/sayanakbabycrabcrispy ๐Ÿ’• www.wasap.my/60125332814/sayanakbabycrabcrispy ๐Ÿ’• www.wasap.my/60125332814/sayanakbabycrabcrispy . #babycrabcrispy #babycrabcrispymurah #produkviral #viralmalaysia #murahrezeki #babycrabcrispyextrahot #babycrabcrispytomyam #babycrabcrispybbq #babycrabcrispyklang #babycrabcrispyipoh #bccyatii #babycrabcrispykualalumpur #babycrabcrispyshahalam #babycrabcrispypenang #babycrabcrispyjohor #babycrabcrispykelantan #meletop #jihanmuse #bellngasri #terbaik #meletop #neelofa #fazura #nabilahmad #fattahamin

#assalamualaikum .. Road to Maintain Kekal Berat Badan terus Slim Sihat selepas bersalin. . Nampak tak? Mommy Jihan Muse pun terjebak amalkan Sauna Gold sejak melahirkan #babyninja SINGKIR kan toksin dlm badan.. Dgn proses perpeluhan.. . UP kan metabolisme.. . BAKAR KALORI pantas . ๐ŸŽฏ NAK Harga Promosi? . Klik link di Bio . โ˜‘๏ธ 013 3546429 โ˜‘๏ธ INFO SAUNA GOLD . โžก๏ธKetebalan kain 3 lapis . โžก๏ธMempunyai tambahan sauna kaki sahaja ( muat 2 orang, seorang kaki sahaja) . โžก๏ธZip keluar masuk ada di kiri dan kanan . โžก๏ธSauna menggunakan steam /wap air . โžก๏ธWap di hasilkan menggunakan periuk . โžก๏ธ Warranty periuk selama 1 tahun . โžก๏ธPercuma 5 uncang herba sauna . โžก๏ธMudah di pasang dan di lipat . ๐ŸŽฏ Set TERLARIS di Saunaku . . โฌ‡๏ธโฌ‡๏ธ @testimoni.sauna.mamaboomboom . โ˜‘๏ธ 013 3546429 . #misimengecil #fashasandha #kurussebelumraya #hospitalampang #jihanmuse #tipskuruscepat #setsauna #saunadirumah #saunagold #saunabantulangsing #spadirumah #kuruslepasbersalin #hargapromosi #kurusselamat #abambocey #bakarkaloripantas #pantangbersalin #testimonisauna #terapiinstagram #misikurus #spamuslimah #produkviral #ctdk #igshopmalaysia

(@momshouse.bukitjelutong)

2 Days 17 Hours Ago

APA YG BEST SGT NURSING PILLOW NI?? ๐Ÿคท๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿคท๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿคท๐Ÿปโ€โ™€๏ธ . Macamana NURSING PILLOW ni boleh bantu masalah mommies yang ada masalah berikut semasa menyusukan si comel mommies? 1. Sakit pada bahagian bahu & pinggang. Masalah ini terjadi apabila ibu membongkok bagi memastikan bayi dapat di susukan .(menyebabkan bahu & pinggang ibu akan sakit). Fungsi bantal menyusu adalah menyokong & anda boleh meletakkn bayi di atas bantal & tak perlu membongkokkan badan kerana bantal menyusu ini tebal & padat. 2. Baby mommies kembar & sering menyusu secara serentak? Bantal menyusu ini bersize besar di mana mommies boleh meletakkan kedua2 si comel mommies & menyusukan dlm masa yang sama. 3. Nak menyusukan anak & pump susu dlm masa yang sama? Mommies boleh menyusukan anak dengan selesa & dalam masa yang sama boleh pump susu dengan gembira. 4. Tangan lenguh pangku baby semasa menyusu? . . . Mehhh akak manis nak share kelebihan nursing pillow ini. . 1. Menggunakan 100% kekabu asli (jadi tak perlu risau bantal akan leper @ kempis walaupun di gunakan bertahun2. 2. Fabric yang bermutu tinggi. Sarung pillow mengunakan kain jenis japanese cotton (kain tebal, tak mudah koyak & tidak turun warna). 3. Design yang cantik2 (Sesuai utk hadiah kepada kawan2). 5. HARGA SANGAT MAMPU MILIK setanding kualiti. . Mommies2 sila lah share GOOD NEWS ni utk kawan & sedara mara yang bakal menimang cahaya mata yer.

(@momshouse.bukitjelutong)

2 Days 16 Hours Ago

Multi function Nursing Pillow: 1) Nursing Pillow: Support pillow for breastfeeding . 2)Support Pillow: surround tumble support as they learn to sit 3)baby pillow: nestle your baby comfortably whilst resting . 4) pregnancy pillow:back support for a mum. . โ€ผ๏ธNEVER LEAVE A CHILD UNATTENDEDโ€ผ๏ธ . . #nursingpillow #momshousebj #momshousebukitjelutong

(@momshouse.bukitjelutong)

2 Days 15 Hours Ago

function nursing pillow: 1. support belakang kita time duduk kat sofa ke.. dalam kereta ke. . 2. support perut yang dah boyot tu. . 3. support baby time breast feed or bottle feed baby time kat atas riba kita. . 4. tempat baby landing-landing. . . JOM DAPATKAN NURSING PILLOW SEKARANG di MOMS HOUSE BUKIT JELUTONG ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜. . (1) Walk in purchase :- Mom's House Babyshop Bukit Jelutong NO.29-1, TRIVO SUNSURIA, JALAN BAZAR P U8/P, 40150 SHAH ALAM, SELANGOR . (Atas Nasi Kandar Royale Amirah, Sebaris dengan Ehsanโ€™s , berdekatan dengan Masjid Bukit Jelutong) . . Waktu Operasi : 10.00am - 10.00pm OPEN DAILY . . (2) Online purchase : Whatsapp www.wasap.my/60177886860 www.wasap.my/60124446860 www.wasap.my/60172226860 Postage ke Seluruh Malaysia . . #momshousebj #momshousebukitjelutong

Happy Weekend ๐Ÿ˜˜ . Mommy to be dah ready barang2 utk deliver & berpantang nnti? Ajak lah daddy dtg shopping di @momshouse.bukitjelutong ๐Ÿ˜ Daddy tak perlu risau nak pusing 1 mall lagi. Di #mhbj semua lengkap dari keperluan ibu sehingga keperluan baby. . . Jom ke Momโ€™s House Bukit Jelutong ๐Ÿค— . . Kami beroperasi dari jam 10pagi - 10ptg . Boleh datang terus ke butik kami di: . Mom's House Babyshop Bukit Jelutong NO.29-1, TRIVO SUNSURIA, JALAN BAZAR P U8/P, 40150 SHAH ALAM, SELANGOR Call : 03-77346710 . (Atas Nasi Kandar Royale Amirah, Sebaris dengan Ehsanโ€™s , berdekatan dengan Masjid Bukit Jelutong) . Boleh juga Waze atau google : Momshouse Bukit Jelutong . Atau nak beli online boleh click link di bawah untuk whatsapp kami www.wasap.my/60124446860 www.wasap.my/60172226860 .

Tungku Batu Sungai . Kini menjadi pilihan semua wanita. Batu sungai banyak khasiatnya. Paling penting batu sungai selamat digunakan kerana tidak mudah pecah. Dan tahan panas. . Batu sungai digunakan sebagai tuaman & bertangas sejak turun temurun lagi. Sangat baik digunakan ketika sakit segugut , masuk angin , & tidak keselesaan di bahagian perut. Dan paling ramai mengunakan batu sungai untuk bertungku ketika dalam pantang. . . Jom dapat kan batu sungai di @momshouse.bukitjelutong untuk keperluan berpantang anda ๐Ÿ˜˜

Cantik je kan jaket awema bila disertakan sekali dengan kotak premium... . Kalau berhasrat nak bagi hadiah kat kenalan,ahli keluarga memang sesuai sangat... . Dengan harga yg super duper murah,korang boleh dapatkan produk yg begitu esklusif dan premium dengan harga yg amat berpatutan... . Berminat? tekan je link kat bio.. ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ Jumpa kat wasap..

(@emkayambiaq)

14 Hours Ago

Bukan semua yang kita miliki hari ini akan jadi milik kita kekal untuk selamanya... . Redha dan pasrah saat kehilangannya.. . Pasti ada hikmah disebalik kejadian...

#assalamualaikum .. Road to Maintain Kekal Berat Badan terus Slim Sihat. . Suami #jihanmuse SINGKIR kan toksin dlm badan.. Dgn proses perpeluhan.. . UP kan metabolisme.. . BAKAR KALORI pantas . ๐ŸŽฏ NAK Harga Promosi? . โ˜‘๏ธ INFO SAUNA GOLD . โžก๏ธKetebalan kain 3 lapis . โžก๏ธMempunyai tambahan sauna kaki sahaja ( muat 2 orang, seorang kaki sahaja) . โžก๏ธZip keluar masuk ada di kiri dan kanan . โžก๏ธSauna menggunakan steam /wap air . โžก๏ธWap di hasilkan menggunakan periuk . โžก๏ธ2 tiub getah . โžก๏ธAda bekas herba/tangas . โžก๏ธ Warranty periuk selama 1 tahun . โžก๏ธPercuma 5 uncang herba sauna . โžก๏ธMudah di pasang dan di lipat . โžก๏ธAda remote control . โžก๏ธSuhu /masa boleh dilaras ikut keselesaan . ๐ŸŽฏ Set TERLARIS di Saunaku . @testimoni.sauna.mamaboomboom . โ˜‘๏ธ 013 3546429 . #misimengecil #fashasandha #kurussebelumraya #hospitalampang #tipskuruscepat #setsauna #saunadirumah #saunagold #saunabantulangsing #spadirumah #kuruslepasbersalin #hargapromosi #kurusselamat #abambocey #bakarkaloripantas #pantangbersalin #testimonisauna #terapiinstagram #bakalpengantin #ootdmuslimah #misikurus #spamuslimah #noradanish #ctdk #igshopmalaysia

(@babycrabcrispy.murah)

1 Day 7 Hours Ago

. " #krukkrakkrukkrak Sedap Sehingga Balang Terakhir " . Jom try Baby Crab Crispy dari @babycrabcrispy.murah !!! Keropok Ketam berperisa. . ๐ŸŒผExtra Hot - Pedas + Manis ๐ŸŒผTomyam - Masam + Masin + Manis ๐ŸŒผBBQ (Original) - Manis . Sedapppp gilaaa !!! Boleh cuba sebalang dulu TAPI sis jamin lepastu korang akan menyesal sbb beli sebalang je. KETAM ori tau uolls. . So tunggu apa lagi ?? Mehlaa cuba sebalang !! KLIK LINK DI BIO UNTUK FAST REPLIES . ๐Ÿ’• www.wasap.my/60125332814/sayanakbabycrabcrispy ๐Ÿ’• www.wasap.my/60125332814/sayanakbabycrabcrispy ๐Ÿ’• www.wasap.my/60125332814/sayanakbabycrabcrispy . #babycrabcrispy #babycrabcrispymurah #produkviral #viralmalaysia #murahrezeki #babycrabcrispyextrahot #babycrabcrispytomyam #babycrabcrispybbq #babycrabcrispyklang #babycrabcrispyipoh #bccyatii #babycrabcrispykualalumpur #babycrabcrispyshahalam #babycrabcrispypenang #babycrabcrispyjohor #babycrabcrispykelantan #meletop #jihanmuse #bellngasri #terbaik #meletop #neelofa #fazura #nabilahmad #fattahamin

(@babycrabcrispy.murah)

1 Day 7 Hours Ago

. " #krukkrakkrukkrak Sedap Sehingga Balang Terakhir " . Jom try Baby Crab Crispy dari @babycrabcrispy.murah !!! Keropok Ketam berperisa. . ๐ŸŒผExtra Hot - Pedas + Manis ๐ŸŒผTomyam - Masam + Masin + Manis ๐ŸŒผBBQ (Original) - Manis . Sedapppp gilaaa !!! Boleh cuba sebalang dulu TAPI sis jamin lepastu korang akan menyesal sbb beli sebalang je. KETAM ori tau uolls. . So tunggu apa lagi ?? Mehlaa cuba sebalang !! KLIK LINK DI BIO UNTUK FAST REPLIES . ๐Ÿ’• www.wasap.my/60125332814/sayanakbabycrabcrispy ๐Ÿ’• www.wasap.my/60125332814/sayanakbabycrabcrispy ๐Ÿ’• www.wasap.my/60125332814/sayanakbabycrabcrispy . #babycrabcrispy #babycrabcrispymurah #produkviral #viralmalaysia #murahrezeki #babycrabcrispyextrahot #babycrabcrispytomyam #babycrabcrispybbq #babycrabcrispyklang #babycrabcrispyipoh #bccyatii #babycrabcrispykualalumpur #babycrabcrispyshahalam #babycrabcrispypenang #babycrabcrispyjohor #babycrabcrispykelantan #meletop #jihanmuse #bellngasri #terbaik #meletop #neelofa #fazura #nabilahmad #fattahamin

(@sauna_setkurus_eda)

1 Day 10 Hours Ago

Tercari-cari Gajet Apa Yg Dapat Bantu Turunkan Berat Badan Anda? . Ramai yang mahu kuruskan badan tapi tak mampu konsisten dalam berdiet dan melakukan exercise. . Adakala nya keletihan selepas bekerja di siang hari membuat kan kita rasa penat utk exercise. . Set SaunaKu mampu membantu anda mempercepatkan penurunan berat dgn cara pembakaran lemak dan perpeluhan ketika bersauna. . Nak dapatkan portable sauna? Nak Harga Promosi Sauna? . Wasap terus kk eda skrg. www.wasap.my/60132526264/PromosiSauna . #saunapromosihargaruntuh #aishahjjm #fashasandha #yatthamzah #jihanmuse #abambocey #igshopmalaysia #saunagold #saunagold #spamuslimah #kurustanpaberlapar #kurustanpasenaman #trustedagent #dianarafar #mariafarida #kiahpropa

(@beyonslaymeme)

1 Day 11 Hours Ago

@jihanmuse She slay with the look Make up by @chufan Hair by @beyonslaymeme Using @shiseidopro_malaysia #hairstyles #makeup #tvhost #jihanmuse#edge #blackgirlmagic

(@emkayambiaq)

1 Day 12 Hours Ago

Awema KUGA antara hot selling dalam senarai... . Kenapa hot selling?Tengoklah design dia dah macam harimau..baru nampak garang ketika menunggang pada waktu malam.. . Kata orang baru nampak aummm gitu..๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ . Nak tempah? klik je link kat bio..

(@babycrabcrispy.murah)

1 Day 16 Hours Ago

. " #krukkrakkrukkrak Sedap Sehingga Balang Terakhir " . Jom try Baby Crab Crispy dari @babycrabcrispy.murah !!! Keropok Ketam berperisa. . ๐ŸŒผExtra Hot - Pedas + Manis ๐ŸŒผTomyam - Masam + Masin + Manis ๐ŸŒผBBQ (Original) - Manis . Sedapppp gilaaa !!! Boleh cuba sebalang dulu TAPI sis jamin lepastu korang akan menyesal sbb beli sebalang je. KETAM ori tau uolls. . So tunggu apa lagi ?? Mehlaa cuba sebalang !! KLIK LINK DI BIO UNTUK FAST REPLIES . ๐Ÿ’• www.wasap.my/60125332814/sayanakbabycrabcrispy ๐Ÿ’• www.wasap.my/60125332814/sayanakbabycrabcrispy ๐Ÿ’• www.wasap.my/60125332814/sayanakbabycrabcrispy . #babycrabcrispy #babycrabcrispymurah #produkviral #viralmalaysia #murahrezeki #babycrabcrispyextrahot #babycrabcrispytomyam #babycrabcrispybbq #babycrabcrispyklang #babycrabcrispyipoh #bccyatii #babycrabcrispykualalumpur #babycrabcrispyshahalam #babycrabcrispypenang #babycrabcrispyjohor #babycrabcrispykelantan #meletop #jihanmuse #bellngasri #terbaik #meletop #neelofa #fazura #nabilahmad #fattahamin

(@ayniesallehcollection)

1 Day 18 Hours Ago

PREORDER 2 WEEKS BOLEH BOOKING YE ๐ŸŒธTAPESTRY TAPESTRY๐ŸŒธ ๐ŸŒน150cm * 130cm : RM55.00 ๐ŸŒนBuy 3 for RM125.00 and FREE POSTAGE ๐ŸŒน200cm * 150cm : RM65.00 ๐ŸŒนBuy 3 form RM155.00 and FREE POSTAGE ๐Ÿ“ฆPostage: RM10 SM / RM17 SS ๐Ÿ“ฆBuy 3 and above FREE POSTAGE Screenshotkan gambar yang anda order sent ke no tertera dibawah ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ“ฑ0175200807 ๐Ÿ“ฑ0175200807 ๐Ÿ“ฑ0175200807 Cepat2 pm saya sekarang selagi stok masih ada OPEN FOR ORDER NOW3!!!!๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท #jomcariduit #jomcarirezeki #alamatnyacinta #villaghazara #cintakokocoklat #takbelitakcinta #gegarvaganza5 #cintalemonmadu #cintatiadaganti #bahagiabukanbidaan #superspontanxtravaganza #sayapakaisayajual #sayajualtshirt #tshirtcouplemurah #hoodiescouplemurah #jamtanganbrandedmurah #snikermurah #barangmakeupmurah #casingphonemurah #coverphonemurahmalaysia #aksesoriphone #nurayssa #dexandra #marykaymalaysia #dyxymalaysia #hudabeautymalaysia #jihanmuse #syukurselalu #hargacantik2

(@ayniesallehcollection)

1 Day 18 Hours Ago

PREORDER 2 WEEKS BOLEH BOOKING YE ๐ŸŒธTAPESTRY TAPESTRY๐ŸŒธ ๐ŸŒน150cm * 130cm : RM55.00 ๐ŸŒนBuy 3 for RM125.00 and FREE POSTAGE ๐ŸŒน200cm * 150cm : RM65.00 ๐ŸŒนBuy 3 form RM155.00 and FREE POSTAGE ๐Ÿ“ฆPostage: RM10 SM / RM17 SS ๐Ÿ“ฆBuy 3 and above FREE POSTAGE Screenshotkan gambar yang anda order sent ke no tertera dibawah ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ“ฑ0175200807 ๐Ÿ“ฑ0175200807 ๐Ÿ“ฑ0175200807 Cepat2 pm saya sekarang selagi stok masih ada OPEN FOR ORDER NOW3!!!!๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท #jomcariduit #jomcarirezeki #alamatnyacinta #villaghazara #cintakokocoklat #takbelitakcinta #gegarvaganza5 #cintalemonmadu #cintatiadaganti #bahagiabukanbidaan #superspontanxtravaganza #sayapakaisayajual #sayajualtshirt #tshirtcouplemurah #hoodiescouplemurah #jamtanganbrandedmurah #snikermurah #barangmakeupmurah #casingphonemurah #coverphonemurahmalaysia #aksesoriphone #nurayssa #dexandra #marykaymalaysia #dyxymalaysia #hudabeautymalaysia #jihanmuse #syukurselalu #hargacantik2

(@ayniesallehcollection)

1 Day 18 Hours Ago

BEG 5IN1 RM65.00 POS RM7.00SM/RM8.00SS Screenshotkan gambar yang anda order sent ke no tertera dibawah ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ“ฑ0175200807 ๐Ÿ“ฑ0175200807 ๐Ÿ“ฑ0175200807 Cepat2 pm saya sekarang selagi stok masih ada OPEN FOR ORDER NOW3!!!!๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท #jomcariduit #jomcarirezeki #alamatnyacinta #villaghazara #cintakokocoklat #takbelitakcinta #gegarvaganza5 #cintalemonmadu #cintatiadaganti #bahagiabukanbidaan #superspontanxtravaganza #sayapakaisayajual #sayajualtshirt #tshirtcouplemurah #hoodiescouplemurah #jamtanganbrandedmurah #snikermurah #barangmakeupmurah #casingphonemurah #coverphonemurahmalaysia #aksesoriphone #nurayssa #dexandra #marykaymalaysia #dyxymalaysia #hudabeautymalaysia #jihanmuse #syukurselalu #hargacantik2

(@halieysashaklee)

1 Day 18 Hours Ago

BERPANTANG BERSAMA SHAKLEE โค๏ธ . Vitamin Shaklee adalah vitamin semulajadi. Kalau dah semulajadi, ianya mudah diserap serta tiada kesan kimia berbahaya untuk jangka masa panjang kepada ibu dan bayi. Penggunaan yang konsisten InshaAllah membantu untuk mengatasi pelbagai masalah kesihatan yang diamalkan oleh ibu yang menyusu bayi. . [Berpantang VS NUTRISI] . โ Perkembangan otak dan minda bayi yang sempurna โ Perkembangan bayi yang sihat โ Pencegahan baby dari mendapat jaundice . Antara supplement yang boleh diamalkan semasa berpantang : . 1) Vita-Leaยฎ Iron Formula โ Membantu ibu menambah zat besi kerana kebiasaannya ibu berpantang kekurangan zat besi. Kekurangan zat besi boleh menyebabkan ibu mudah pitam, lesu, kurang daya ingatan dan kurang konsentrasi. . 2) Sustained Release Vita-C โ Sebagai antioksidan, membantu meningkatkan sistem imunisasi badan ibu dan bayi serta menjadikan kulit lebih cantik โ Membantu Penyerapan iron โ€“ kalau tak cukup Vitamin C, makanlah Iron sekapal pun takkan diserap oleh badan. . 3) B-Complex โ Lengkap dengan 8 kumpulan Vitamin B yang diperlukan oleh tubuh badan demi membantu tubuh badan bertenaga, otak lebih fokus, emosi lebih stabil dan wajah berseri. . 4) Ostematrix โ Baby serap almost 90% kalsium ibu. โ Jika si ibu tidak menggantikan semula kalsium ini maka si ibu tadi akan mengalami risiko osteoporosis, rasa sengal kaki dan tulang belakang, sakit pinggang, kebas pada kaki / simpul biawak, mudah letih dan lesu serta muka menampakkan garisan tua. . 5) ESP โ Memberikan tenaga berkekalan, tahan selama berjam-jam โ Membantu untuk memperoleh kesan yang optimum untuk pengambilan vitamin-vitamin lain โ Kulit juga menjadi lebih licin, gebu dan anjal & inshaaAllah kulit baby pun cantik nanti. . 6) OMEGA GUARD dapat membantu dalam perkembangan minda bayi supaya lebih active dan cepat belajar. . For more details about Shaklee, boleh hubungi dan whatsapp Arni 012-9428434 https://wasap.my/60129428434 . #vitac #vitacplus #vitaminc #shakleebangi #shakleekuis #shakleebandarputeri #berpantang #tipscantik #noradanish #jihanmuse #syatillamelvin #faridkamil #yanasamsudin #berpantangmoden#jamunenek #jamuratumelaya#sendayutinggi #herbalife#avon

(@ayniesallehcollection)

1 Day 18 Hours Ago

BEG SLING RM45.00 POS RM7.00SM/RM8.00SS Screenshotkan gambar yang anda order sent ke no tertera dibawah ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ“ฑ0175200807 ๐Ÿ“ฑ0175200807 ๐Ÿ“ฑ0175200807 Cepat2 pm saya sekarang selagi stok masih ada OPEN FOR ORDER NOW3!!!!๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท #jomcariduit #jomcarirezeki #alamatnyacinta #villaghazara #cintakokocoklat #takbelitakcinta #gegarvaganza5 #cintalemonmadu #cintatiadaganti #bahagiabukanbidaan #superspontanxtravaganza #sayapakaisayajual #sayajualtshirt #tshirtcouplemurah #hoodiescouplemurah #jamtanganbrandedmurah #snikermurah #barangmakeupmurah #casingphonemurah #coverphonemurahmalaysia #aksesoriphone #nurayssa #dexandra #marykaymalaysia #dyxymalaysia #hudabeautymalaysia #jihanmuse #syukurselalu #hargacantik2

(@halieysashaklee)

1 Day 18 Hours Ago

BERPANTANG BERSAMA SHAKLEE โค๏ธ . Vitamin Shaklee adalah vitamin semulajadi. Kalau dah semulajadi, ianya mudah diserap serta tiada kesan kimia berbahaya untuk jangka masa panjang kepada ibu dan bayi. Penggunaan yang konsisten InshaAllah membantu untuk mengatasi pelbagai masalah kesihatan yang diamalkan oleh ibu yang menyusu bayi. . [Berpantang VS NUTRISI] . โ Perkembangan otak dan minda bayi yang sempurna โ Perkembangan bayi yang sihat โ Pencegahan baby dari mendapat jaundice . Antara supplement yang boleh diamalkan semasa berpantang : . 1) Vita-Leaยฎ Iron Formula โ Membantu ibu menambah zat besi kerana kebiasaannya ibu berpantang kekurangan zat besi. Kekurangan zat besi boleh menyebabkan ibu mudah pitam, lesu, kurang daya ingatan dan kurang konsentrasi. . 2) Sustained Release Vita-C โ Sebagai antioksidan, membantu meningkatkan sistem imunisasi badan ibu dan bayi serta menjadikan kulit lebih cantik โ Membantu Penyerapan iron โ€“ kalau tak cukup Vitamin C, makanlah Iron sekapal pun takkan diserap oleh badan. . 3) B-Complex โ Lengkap dengan 8 kumpulan Vitamin B yang diperlukan oleh tubuh badan demi membantu tubuh badan bertenaga, otak lebih fokus, emosi lebih stabil dan wajah berseri. . 4) Ostematrix โ Baby serap almost 90% kalsium ibu. โ Jika si ibu tidak menggantikan semula kalsium ini maka si ibu tadi akan mengalami risiko osteoporosis, rasa sengal kaki dan tulang belakang, sakit pinggang, kebas pada kaki / simpul biawak, mudah letih dan lesu serta muka menampakkan garisan tua. . 5) ESP โ Memberikan tenaga berkekalan, tahan selama berjam-jam โ Membantu untuk memperoleh kesan yang optimum untuk pengambilan vitamin-vitamin lain โ Kulit juga menjadi lebih licin, gebu dan anjal & inshaaAllah kulit baby pun cantik nanti. . 6) OMEGA GUARD dapat membantu dalam perkembangan minda bayi supaya lebih active dan cepat belajar. . For more details about Shaklee, boleh hubungi dan whatsapp Arni 012-9428434 https://wasap.my/60129428434 . #vitac #vitacplus #vitaminc #shakleebangi #shakleekuis #shakleebandarputeri #berpantang #tipscantik #noradanish #jihanmuse #syatillamelvin #faridkamil #yanasamsudin #ctdk#bigstage#tvalhijjrah

(@ayniesallehcollection)

1 Day 19 Hours Ago

BEG 2IN1 RM40.00 POS RM7.00SM/RM8.00SS Screenshotkan gambar yang anda order sent ke no tertera dibawah ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ“ฑ0175200807 ๐Ÿ“ฑ0175200807 ๐Ÿ“ฑ0175200807 Cepat2 pm saya sekarang selagi stok masih ada OPEN FOR ORDER NOW3!!!!๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท #jomcariduit #jomcarirezeki #alamatnyacinta #villaghazara #cintakokocoklat #takbelitakcinta #gegarvaganza5 #cintalemonmadu #cintatiadaganti #bahagiabukanbidaan #superspontanxtravaganza #sayapakaisayajual #sayajualtshirt #tshirtcouplemurah #hoodiescouplemurah #jamtanganbrandedmurah #snikermurah #barangmakeupmurah #casingphonemurah #coverphonemurahmalaysia #aksesoriphone #nurayssa #dexandra #marykaymalaysia #dyxymalaysia #hudabeautymalaysia #jihanmuse #syukurselalu #hargacantik2

(@halieysashaklee)

1 Day 19 Hours Ago

Insta Bot: BERPANTANG BERSAMA SHAKLEE โค๏ธ . Vitamin Shaklee adalah vitamin semulajadi. Kalau dah semulajadi, ianya mudah diserap serta tiada kesan kimia berbahaya untuk jangka masa panjang kepada ibu dan bayi. Penggunaan yang konsisten InshaAllah membantu untuk mengatasi pelbagai masalah kesihatan yang diamalkan oleh ibu yang menyusu bayi. . [Berpantang VS NUTRISI] . โ Perkembangan otak dan minda bayi yang sempurna โ Perkembangan bayi yang sihat โ Pencegahan baby dari mendapat jaundice . Antara supplement yang boleh diamalkan semasa berpantang : . 1) Vita-Leaยฎ Iron Formula โ Membantu ibu menambah zat besi kerana kebiasaannya ibu berpantang kekurangan zat besi. Kekurangan zat besi boleh menyebabkan ibu mudah pitam, lesu, kurang daya ingatan dan kurang konsentrasi. . 2) Sustained Release Vita-C โ Sebagai antioksidan, membantu meningkatkan sistem imunisasi badan ibu dan bayi serta menjadikan kulit lebih cantik โ Membantu Penyerapan iron โ€“ kalau tak cukup Vitamin C, makanlah Iron sekapal pun takkan diserap oleh badan. . 3) B-Complex โ Lengkap dengan 8 kumpulan Vitamin B yang diperlukan oleh tubuh badan demi membantu tubuh badan bertenaga, otak lebih fokus, emosi lebih stabil dan wajah berseri. . 4) Ostematrix โ Baby serap almost 90% kalsium ibu. โ Jika si ibu tidak menggantikan semula kalsium ini maka si ibu tadi akan mengalami risiko osteoporosis, rasa sengal kaki dan tulang belakang, sakit pinggang, kebas pada kaki / simpul biawak, mudah letih dan lesu serta muka menampakkan garisan tua. . 5) ESP โ Memberikan tenaga berkekalan, tahan selama berjam-jam โ Membantu untuk memperoleh kesan yang optimum untuk pengambilan vitamin-vitamin lain โ Kulit juga menjadi lebih licin, gebu dan anjal & inshaaAllah kulit baby pun cantik nanti. . 6) OMEGA GUARD dapat membantu dalam perkembangan minda bayi supaya lebih active dan cepat belajar. . For more details about Shaklee, boleh hubungi dan whatsapp Arni 012-9428434 https://wasap.my/60129428434 . #vitac #vitacplus #vitaminc #shakleebangi #shakleekuis #shakleebandarputeri #berpantang #detoks#dietsihat#kulitcantik #tipscantik #noradanish #jihanmuse #syatillamelvin #faridkamil #yanasamsudin

(@ayniesallehcollection)

1 Day 19 Hours Ago

BEG 4IN1 RM40.00 POS RM7.00SM/RM8.00SS Screenshotkan gambar yang anda order sent ke no tertera dibawah ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ“ฑ0175200807 ๐Ÿ“ฑ0175200807 ๐Ÿ“ฑ0175200807 Cepat2 pm saya sekarang selagi stok masih ada OPEN FOR ORDER NOW3!!!!๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท #jomcariduit #jomcarirezeki #alamatnyacinta #villaghazara #cintakokocoklat #takbelitakcinta #gegarvaganza5 #cintalemonmadu #cintatiadaganti #bahagiabukanbidaan #superspontanxtravaganza #sayapakaisayajual #sayajualtshirt #tshirtcouplemurah #hoodiescouplemurah #jamtanganbrandedmurah #snikermurah #barangmakeupmurah #casingphonemurah #coverphonemurahmalaysia #aksesoriphone #nurayssa #dexandra #marykaymalaysia #dyxymalaysia #hudabeautymalaysia #jihanmuse #syukurselalu #hargacantik2

(@ayniesallehcollection)

1 Day 19 Hours Ago

BEG 2IN1 RM40.00 POS RM7.00SM/RM8.00SS Screenshotkan gambar yang anda order sent ke no tertera dibawah ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ“ฑ0175200807 ๐Ÿ“ฑ0175200807 ๐Ÿ“ฑ0175200807 Cepat2 pm saya sekarang selagi stok masih ada OPEN FOR ORDER NOW3!!!!๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท #jomcariduit #jomcarirezeki #alamatnyacinta #villaghazara #cintakokocoklat #takbelitakcinta #gegarvaganza5 #cintalemonmadu #cintatiadaganti #bahagiabukanbidaan #superspontanxtravaganza #sayapakaisayajual #sayajualtshirt #tshirtcouplemurah #hoodiescouplemurah #jamtanganbrandedmurah #snikermurah #barangmakeupmurah #casingphonemurah #coverphonemurahmalaysia #aksesoriphone #nurayssa #dexandra #marykaymalaysia #dyxymalaysia #hudabeautymalaysia #jihanmuse #syukurselalu #hargacantik2

(@halieysashaklee)

1 Day 19 Hours Ago

BERPANTANG BERSAMA SHAKLEE โค๏ธ . Vitamin Shaklee adalah vitamin semulajadi. Kalau dah semulajadi, ianya mudah diserap serta tiada kesan kimia berbahaya untuk jangka masa panjang kepada ibu dan bayi. Penggunaan yang konsisten InshaAllah membantu untuk mengatasi pelbagai masalah kesihatan yang diamalkan oleh ibu yang menyusu bayi. . [Berpantang VS NUTRISI] . โ Perkembangan otak dan minda bayi yang sempurna โ Perkembangan bayi yang sihat โ Pencegahan baby dari mendapat jaundice . Antara supplement yang boleh diamalkan semasa berpantang : . 1) Vita-Leaยฎ Iron Formula โ Membantu ibu menambah zat besi kerana kebiasaannya ibu berpantang kekurangan zat besi. Kekurangan zat besi boleh menyebabkan ibu mudah pitam, lesu, kurang daya ingatan dan kurang konsentrasi. . 2) Sustained Release Vita-C โ Sebagai antioksidan, membantu meningkatkan sistem imunisasi badan ibu dan bayi serta menjadikan kulit lebih cantik โ Membantu Penyerapan iron โ€“ kalau tak cukup Vitamin C, makanlah Iron sekapal pun takkan diserap oleh badan. . 3) B-Complex โ Lengkap dengan 8 kumpulan Vitamin B yang diperlukan oleh tubuh badan demi membantu tubuh badan bertenaga, otak lebih fokus, emosi lebih stabil dan wajah berseri. . 4) Ostematrix โ Baby serap almost 90% kalsium ibu. โ Jika si ibu tidak menggantikan semula kalsium ini maka si ibu tadi akan mengalami risiko osteoporosis, rasa sengal kaki dan tulang belakang, sakit pinggang, kebas pada kaki / simpul biawak, mudah letih dan lesu serta muka menampakkan garisan tua. . 5) ESP โ Memberikan tenaga berkekalan, tahan selama berjam-jam โ Membantu untuk memperoleh kesan yang optimum untuk pengambilan vitamin-vitamin lain โ Kulit juga menjadi lebih licin, gebu dan anjal & inshaaAllah kulit baby pun cantik nanti. . 6) OMEGA GUARD dapat membantu dalam perkembangan minda bayi supaya lebih active dan cepat belajar. . For more details about Shaklee, boleh hubungi dan whatsapp Arni 012-9428434 https://wasap.my/60129428434 . #vitac #vitacplus #vitaminc #shakleebangi #shakleekuis #shakleebandarputeri #berpantang #tipscantik #noradanish #jihanmuse #syatillamelvin #faridkamil #yanasamsudin

(@halieysashaklee)

1 Day 19 Hours Ago

BERPANTANG BERSAMA SHAKLEE โค๏ธ . Vitamin Shaklee adalah vitamin semulajadi. Kalau dah semulajadi, ianya mudah diserap serta tiada kesan kimia berbahaya untuk jangka masa panjang kepada ibu dan bayi. Penggunaan yang konsisten InshaAllah membantu untuk mengatasi pelbagai masalah kesihatan yang diamalkan oleh ibu yang menyusu bayi. . [Berpantang VS NUTRISI] . โ Perkembangan otak dan minda bayi yang sempurna โ Perkembangan bayi yang sihat โ Pencegahan baby dari mendapat jaundice . Antara supplement yang boleh diamalkan semasa berpantang : . 1) Vita-Leaยฎ Iron Formula โ Membantu ibu menambah zat besi kerana kebiasaannya ibu berpantang kekurangan zat besi. Kekurangan zat besi boleh menyebabkan ibu mudah pitam, lesu, kurang daya ingatan dan kurang konsentrasi. . 2) Sustained Release Vita-C โ Sebagai antioksidan, membantu meningkatkan sistem imunisasi badan ibu dan bayi serta menjadikan kulit lebih cantik โ Membantu Penyerapan iron โ€“ kalau tak cukup Vitamin C, makanlah Iron sekapal pun takkan diserap oleh badan. . 3) B-Complex โ Lengkap dengan 8 kumpulan Vitamin B yang diperlukan oleh tubuh badan demi membantu tubuh badan bertenaga, otak lebih fokus, emosi lebih stabil dan wajah berseri. . 4) Ostematrix โ Baby serap almost 90% kalsium ibu. โ Jika si ibu tidak menggantikan semula kalsium ini maka si ibu tadi akan mengalami risiko osteoporosis, rasa sengal kaki dan tulang belakang, sakit pinggang, kebas pada kaki / simpul biawak, mudah letih dan lesu serta muka menampakkan garisan tua. . 5) ESP โ Memberikan tenaga berkekalan, tahan selama berjam-jam โ Membantu untuk memperoleh kesan yang optimum untuk pengambilan vitamin-vitamin lain โ Kulit juga menjadi lebih licin, gebu dan anjal & inshaaAllah kulit baby pun cantik nanti. . 6) OMEGA GUARD dapat membantu dalam perkembangan minda bayi supaya lebih active dan cepat belajar. . For more details about Shaklee, boleh hubungi dan whatsapp Arni 012-9428434 https://wasap.my/60129428434 . #vitac #vitacplus #vitaminc #shakleebangi #shakleekuis #shakleebandarputeri #berpantang #tipscantik #noradanish #jihanmuse #syatillamelvin #faridkamil #yanasamsudin