#jinbts8

Photos and Videos about #jinbts8

SHAA
(@syahidah_official)

6 Days 5 Hours Ago

BIAR MEMORY KEKAL DALAM NI ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ Comel nyee. ๐Ÿ˜ TQ HAPPY BORNDAY TO ME 14.10.19 EHEEE #bestfriendgoals #bestie #musicallymalaysia #ebx #butik #model #musicallyindo #viral #awek #keren #modelmalaysia #artismalaysia #garuda #msu #coffeeprince #indo #korean #w #singapore #theyusufiskandar #motif #astro #lawakhambar #ganteng #jinbts8

SHAA
(@syahidah_official)

7 Days 18 Hours Ago

๐Ÿคฃ Sorry guys indah kabar dari rupe aku rasa time edit tak jadi cmni ๐Ÿคฃ DUNNO WHAT HAPPEN HERE ๐Ÿ˜… Aku edit sebab rindu, dekat 2 ketul kesayangan aku ni ๐Ÿ˜‚ Asal Plan nk holiday je mesti aku yang buat hal ๐Ÿ˜ Biasa laa sebab aku jaUh Aku dekat di hati korang je . Apa2 thanks to 2 Ketul ni. ๐Ÿ˜‰ Baik Buruk Korang Aku tak kesah Janji korang ada dengan aku . NAK BERKAWAN BUKAN SENANG NAK KENAL ORANG BARU BUKAN SENANG. ๐Ÿ˜Š satu benda je nak pesan jangan sesekali luke kan hati kawan2 no matter of what dia buat ko. cuba simpan dulu ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜‰ Happy 2 years Knowing you guys @farahsamm @itsmy91 . Banyak Benda Aku hadap dan lalui mase bersama korang ๐Ÿ˜˜ Love you So much ๐Ÿ˜˜ Birthday Farah tak lama dah tu @itsmy91 ada plan apa2 tak ? ๐Ÿ˜ #bestfriendgoals #bestie #musicallymalaysia #ebx #butik #model #musicallyindo #viral #awek #keren #modelmalaysia #artismalaysia #garuda #msu #coffeeprince #indo #korean #w #singapore #theyusufiskandar #motif #astro #lawakhambar #ganteng #jinbts8

SHAA
(@syahidah_official)

18 Days 4 Hours Ago

You can let your smile change people but I dont let people change your smile . ๐Ÿ˜Š #musicallymalaysia #ebx #butik #model #musicallyindo #viral #awek #keren #modelmalaysia #artismalaysia #garuda #msu #coffeeprince #indo #korean #w #singapore #theyusufiskandar #motif #astro #lawakhambar #ganteng #jinbts8

SHAA
(@syahidah_official)

29 Days 1 Hour Ago

focus on your job . ! have fun with your life too ! Stop creating a stupid moment too ! โœŒ๏ธโœŒ๏ธโœŒ๏ธ Lunch time ๐Ÿ˜‹ #musicallymalaysia #ebx #butik #model #musicallyindo #viral #awek #keren #modelmalaysia #artismalaysia #garuda #msu #coffeeprince #indo #korean #w #singapore #theyusufiskandar #motif #astro #lawakhambar #ganteng #jinbts8

SHAA
(@syahidah_official)

29 Days 5 Hours Ago

Morning world ๐Ÿ™ˆ kadang2 kan tak salah nak persoal ๐Ÿ˜Š tapi dalam diam jawapan tu datang โœŒ๏ธ #musicallymalaysia #ebx #butik #model #musicallyindo #viral #awek #keren #modelmalaysia #artismalaysia #garuda #msu #coffeeprince #indo #korean #w #singapore #theyusufiskandar #motif #astro #lawakhambar #ganteng #jinbts8

SHAA
(@syahidah_official)

2019-09-19 22:44:36

' I keep thinking of the times I spent with you When I walk, walk without you, I think of you Traces of you that remain in each corner of my room I burn them up without a sound Goodbye now, goodbye for real, leave me Forget all the times we spent together Goodbye now, goodbye for real, leave me I call you again several times but I canโ€™t figure you out Goodbye now ' Ailee_GoodByeNow #musicallymalaysia #ebx #butik #model #musicallyindo #viral #awek #keren #modelmalaysia #artismalaysia #garuda #msu #coffeeprince #indo #korean #w #singapore #theyusufiskandar #motif #astro #lawakhambar #ganteng #jinbts8

SHAA
(@syahidah_official)

2019-09-18 01:18:44

Akan ku kenang sampai akhir hayat ku. dan biar gambar saja yang berbicara ๐Ÿ˜Š salam petang semua. #musicallymalaysia #ebx #butik #model #musicallyindo #viral #awek #keren #modelmalaysia #artismalaysia #garuda #msu #coffeeprince #indo #korean #w #singapore #theyusufiskandar #motif #astro #lawakhambar #ganteng #jinbts8

SHAA
(@syahidah_official)

2019-08-29 02:45:16

Dengan sesiapa pun kita berkawan, Jangan merendahkan kelemahan seseorang ๐Ÿ˜Š apa yang dia buat sokong even benda tu salah cuba nasihat dengan cara profesional ๐Ÿ˜Š setiap orang ada cara sendiri janji jangan sakitkan hati sesama sendiri ๐Ÿ˜‰ Salam asar daripada saya ๐Ÿ˜ #musicallymalaysia #ebx #butik #model #musicallyindo #viral #awek #keren #modelmalaysia #artismalaysia #garuda #msu #coffeeprince #indo #korean #w #singapore #theyusufiskandar #motif #astro #lawakhambar #ganteng #jinbts8

SHAA
(@syahidah_official)

2019-08-28 08:44:49

Sometime bile dah jadi hak milik, Kita nak tahu semua benda pasal dia, Pasal sape ? Pasal Manusia yang tak reti duk diam bile tengok aku bahagia ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿคซ GoodNight #musicallymalaysia #ebx #butik #model #musicallyindo #viral #awek #keren #modelmalaysia #artismalaysia #garuda #msu #coffeeprince #indo #korean #w #singapore #theyusufiskandar #motif #astro #lawakhambar #ganteng #jinbts8

SHAA
(@syahidah_official)

2019-08-24 07:05:40

Bukan senang nak jogging dengan nurse ๐Ÿคญ Next time lepak ๐Ÿ˜ lepas ni boleh laa share2 story skit ๐Ÿ˜‚ *geng-gengHatiTisue ๐Ÿ˜‚ #musicallymalaysia #ebx #butik #model #musicallyindo #viral #awek #keren #modelmalaysia #artismalaysia #garuda #msu #coffeeprince #indo #korean #w #singapore #theyusufiskandar #motif #astro #lawakhambar #ganteng #jinbts8

SHAA
(@syahidah_official)

2019-08-16 04:44:58

kadang kita tak mampu untuk berlaku jujur sampai satu tahap hati kita mati disebabkan seseorang yang tidak pernah mencerminkan diri beliau sendiri. โ˜บ๏ธ Belajar dari kesilapan bukannya membantah apabila ada orang melarang. Salam Magrib ๐Ÿ˜˜ #musicallymalaysia #ebx #butik #model #musicallyindo #viral #awek #keren #modelmalaysia #artismalaysia #garuda #msu #coffeeprince #indo #korean #w #singapore #theyusufiskandar #motif #astro #lawakhambar #ganteng #jinbts8

SHAA
(@syahidah_official)

2019-08-14 17:27:54

Morning. ๐Ÿ˜Ž Manis tak senyuman saya ๐Ÿ˜, Tapi Lagi manis Bile tengok senyuman awak ๐Ÿค ๐Ÿ˜. #musicallymalaysia #ebx #butik #model #musicallyindo #viral #awek #keren #modelmalaysia #artismalaysia #garuda #msu #coffeeprince #indo #korean #w #singapore #theyusufiskandar #motif #astro #lawakhambar #ganteng #jinbts8

SHAA
(@syahidah_official)

2019-08-14 03:20:40

Kenangan yang manis akan ku simpan dalam hati, kenangan pahit akan ku buang di lautan hindi ๐Ÿ˜‚ Selamat petang semua. Sebabkan tade gambar baru so up gambar lama ๐Ÿ˜ #musicallymalaysia #ebx #butik #model #musicallyindo #viral #awek #keren #modelmalaysia #artismalaysia #garuda #msu #coffeeprince #indo #korean #w #singapore #theyusufiskandar #motif #astro #lawakhambar #ganteng #jinbts8

SHAA
(@syahidah_official)

2019-08-12 20:57:16

Tahniah kezen ๐Ÿ˜˜ Akhirnya terjawap persoalan2 yang di aju selama ni. ๐Ÿคญ๐Ÿคญ Handsome hor bakal suami. Beruntung Bijak membuat pilihan ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Kawin egi saya bagi awk hadioh besor ๐Ÿ˜ Love you kezen. #musicallymalaysia #ebx #butik #model #musicallyindo #viral #awek #keren #modelmalaysia #artismalaysia #garuda #msu #coffeeprince #indo #korean #w #singapore #theyusufiskandar #motif #astro #lawakhambar #ganteng #jinbts8

SHAA
(@syahidah_official)

2019-08-12 00:51:18

Salam AidilAdha Daripada Saya. kepada semua rakyat Islam seluruh dunia. ๐Ÿ˜˜ Hari paling bermakna buat aku. ๐Ÿ˜Š Tahun banyak perubahan yang aku dapat dan banyak jawapan yang aku dapat. Rancangan Allah lebih sempurna dari rancangan aku. Aku harap kebahagiaan yg hadir di hari ini akan kekal sampai ke akhirnya. Al-fatihah buat Ibu ku tercinta ๐Ÿ˜˜ ZAHARAHBINTIAMINAH #musicallymalaysia #ebx #butik #model #musicallyindo #viral #awek #keren #modelmalaysia #artismalaysia #garuda #msu #coffeeprince #indo #korean #w #singapore #theyusufiskandar #motif #astro #lawakhambar #ganteng #jinbts8

SHAA
(@syahidah_official)

2019-08-08 16:59:51

Sometimes, Aku bertanya What should I do right now ? and What you feel right now ? hermmm Confused !! I dont know ๐Ÿ˜” its feel like i wanna cry ๐Ÿ™‚ Arghhhh ! #musicallymalaysia #ebx #butik #model #musicallyindo #viral #awek #keren #modelmalaysia #artismalaysia #garuda #msu #coffeeprince #indo #korean #w #singapore #theyusufiskandar #motif #astro #lawakhambar #ganteng #jinbts8

SHAA
(@syahidah_official)

2019-08-05 21:25:56

Sejauh mana pun kau terbang, Kau kena ingat tak semua orang suka kau. Apa yang aku belajar cuba bersabar. Allah lebih mengetahui, Seburuk mana pun diri kau dimata orang hanya Allah yang lebih tahu siapa kau sebenarnya. ๐Ÿ˜Š perit yang aku hadap tapi aku taknak sejarah yg lama berulang kembali. #musicallymalaysia #ebx #butik #model #musicallyindo #viral #awek #keren #modelmalaysia #artismalaysia #garuda #msu #coffeeprince #indo #korean #w #singapore #theyusufiskandar #motif #astro #lawakhambar #ganteng #jinbts8

SHAA
(@syahidah_official)

2019-08-05 16:13:49

Morning โœŒ๏ธ. Congrat to My dear Fren. Dah Jadi Bini orang dah, eheee jauh2 sanggup datang untuk awk ๐Ÿ˜ pepe pun thanx u LiLy @manggishitam_ sudi kenal.. At the first time ibarat dah kenal bertahun2 ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ kalau tak kecoh bising tak sah ๐Ÿ˜… HEHEHE jaga diri elok2 nanti shaa dtg lagi. Okay Kirim salam kat ur family and suami ๐ŸคฃLove you ๐Ÿ˜˜ Semoga Kekal sampai bila2 ๐Ÿ˜‰ #musicallymalaysia #ebx #butik #model #musicallyindo #viral #awek #keren #modelmalaysia #artismalaysia #garuda #msu #coffeeprince #indo #korean #w #singapore #theyusufiskandar #motif #astro #lawakhambar #ganteng #jinbts8

SHAA
(@syahidah_official)

2019-07-27 23:20:30

Orang cAkap, Jangan dgr sngt kata hati kdg2 merepek.. Tapi sebenarnya kata hati itu adalah kiriman daripada Allah. Kalau hati ckp jgn so follow lah. Now Aku tahu jawapan dari semua yang jadi ๐Ÿ˜Šโ˜บ๏ธ Tq #musicallymalaysia #ebx #butik #model #musicallyindo #viral #awek #keren #modelmalaysia #artismalaysia #garuda #msu #coffeeprince #indo #korean #w #singapore #theyusufiskandar #motif #astro #lawakhambar #ganteng #jinbts8

SHAA
(@syahidah_official)

2019-07-19 19:12:45

Orang buat aku pun nak buat ๐Ÿ˜ Nak berlagak sikit rasa2 kalau aku kurus lagi lawa dri ni ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ(#pujidirisendiri) ๐Ÿ˜Ž #musicallymalaysia #ebx #butik #model #musicallyindo #viral #awek #keren #modelmalaysia #artismalaysia #garuda #msu #coffeeprince #indo #korean #w #singapore #theyusufiskandar #motif #astro #lawakhambar #ganteng #jinbts8

SHAA
(@syahidah_official)

2019-07-14 10:43:36

I dont know how to heal my anger ,and for your info my patience doesn't working anymore so better let me go, I hope u will be happy ๐Ÿ˜Š Im really sorry โ˜บ๏ธ GoodNight โœ‹ [ I dunno about english language but I'll try my best even my eng lang really2 bad ] and one more thing I wanna say thank to uncle( someone who from UK ) he teร ch me how to speak english market language ๐Ÿ˜‚ ) #musicallymalaysia #ebx #butik #model #musicallyindo #viral #awek #keren #modelmalaysia #artismalaysia #garuda #msu #coffeeprince #indo #korean #w #singapore #theyusufiskandar #motif #astro #lawakhambar #ganteng #jinbts8

SHAA
(@syahidah_official)

2019-07-10 10:04:09

Goodnight !! However difficult life may seem, there is always something you can do and succeed at #musicallymalaysia #ebx #butik #model #musicallyindo #viral #awek #keren #modelmalaysia #artismalaysia #garuda #msu #coffeeprince #indo #korean #w #singapore #theyusufiskandar #motif #astro #lawakhambar #ganteng #jinbts8

SHAA
(@syahidah_official)

2019-07-06 16:34:32

Tahniah Awak @ayuni_syahindah huhu Kawin dh kawan aku ni.. Plan dari zaman single nak travel bedua tapi dok sapa2 jgok ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Lepas nim kena mitok izin somi laa nampak gaya nyee.. Pepehal thanx ๐Ÿ˜˜ semoga kekal hingga ke jannah ๐Ÿ˜˜ Love you ๐Ÿ˜˜ #musicallymalaysia #ebx #butik #model #musicallyindo #viral #awek #keren #modelmalaysia #artismalaysia #garuda #msu #coffeeprince #indo #korean #w #singapore #theyusufiskandar #motif #astro #lawakhambar #ganteng #jinbts8

SHAA
(@syahidah_official)

2019-07-02 18:10:22

Buenos Dias ๐Ÿคซ te extraรฑo tanto ๐Ÿ˜ˆ๐Ÿ˜ˆ๐Ÿ˜ˆ๐Ÿ‘ป๐Ÿ‘ป๐Ÿ‘ป #musicallymalaysia #ebx #butik #model #musicallyindo #viral #awek #keren #modelmalaysia #artismalaysia #garuda #msu #coffeeprince #indo #korean #w #singapore #theyusufiskandar #motif #astro #lawakhambar #ganteng #jinbts8

SHAA
(@syahidah_official)

2019-06-30 16:25:09

Boleh tak nak cakap rindu dekat kakak aku ni ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ buat apaa tu, ๐Ÿ˜ ' Ini photo kan gak2 ini video yeayyy ๐Ÿคฃ ' @farahsamm @itsmy91 @fatihamatpiah @manggishitam_ #musicallymalaysia #ebx #butik #model #musicallyindo #viral #awek #keren #modelmalaysia #artismalaysia #garuda #msu #coffeeprince #indo #korean #w #singapore #theyusufiskandar #motif #astro #lawakhambar #ganteng #jinbts8

SHAA
(@syahidah_official)

2019-06-27 22:56:01

Before and after, hope jadi lebih baik dari ni.. Belajar tak susah cuma nk hadam sesuatu benda kena ambil masa. ๐Ÿ˜ setiap usaha ada hasil nya, @kuwang_spino mintak tunjuk ajar okay ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ #musicallymalaysia #ebx #butik #model #musicallyindo #viral #awek #keren #modelmalaysia #artismalaysia #garuda #msu #coffeeprince #indo #korean #w #singapore #theyusufiskandar #motif #astro #lawakhambar #ganteng #jinbts8

SHAA
(@syahidah_official)

2019-06-24 16:29:03

Morning guys ๐Ÿ˜ Every morning that I wake up and I'm breathing, I can feel it and take a moment to say, you know, 'Thank God I'm alive for another day. #musicallymalaysia #ebx #butik #model #musicallyindo #viral #awek #keren #modelmalaysia #artismalaysia #garuda #msu #coffeeprince #indo #korean #w #singapore #theyusufiskandar #motif #astro #lawakhambar #ganteng #jinbts8

SHAA
(@syahidah_official)

2019-06-22 23:48:35

Semua sudah kenal pun sudah jumpa pun sudah, so apa lagi balik laaa pulak ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ tq guys ๐Ÿ˜˜ love u so much. Even mcm2 jadi huhu sedih. Memory istimewa ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ takkan ku lupa huhu #musicallymalaysia #ebx #butik #model #musicallyindo #viral #awek #keren #modelmalaysia #artismalaysia #garuda #msu #coffeeprince #indo #korean #w #singapore #theyusufiskandar #motif #astro #lawakhambar #ganteng #jinbts8

SHAA
(@syahidah_official)

2019-06-19 09:59:12

"If you cannot do great things, do small things in a great way." - ...GoodNight ๐Ÿ˜š #musicallymalaysia #ebx #butik #model #musicallyindo #viral #awek #keren #modelmalaysia #artismalaysia #garuda #msu #coffeeprince #indo #korean #w #singapore #theyusufiskandar #motif #astro #lawakhambar #ganteng #jinbts8

SHAA
(@syahidah_official)

2019-06-17 08:34:04

being a good person is not easy right ? so better jadi diri sendiri tak perlu nak cuba untuk jadi orang yang baik di mata semua orang atau jadi jahat. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜‰ K GoodNight #musicallymalaysia #ebx #butik #model #musicallyindo #viral #awek #keren #modelmalaysia #artismalaysia #garuda #msu #coffeeprince #indo #korean #w #singapore #theyusufiskandar #motif #astro #lawakhambar #ganteng #jinbts8

SHAA
(@syahidah_official)

2019-06-16 07:28:49

Kenangan yang indah buat aku, even aku tade.. aku tatau apa jadi lepas ni but, hope sangat Allah makbul doa aku.. Kebahagiaan aku adalah nak tengok adik aku bahagia. Apa yang aku korbankan selama ni, Aku harap Allah restu perjalanan hidup aku. hanya dia yang tahu apa kesudahan dalam kisah hidup kuarga aku. Jika kau hadirkan seseorang yang boleh buat adik aku senyum aku bersyukur ya Allah. masa depan aku adalah masa depan adik2 aku.. Itu janji aku pada Arwah ibu aku. Beliau pesan supaya jaga anak2 dia elok2 ,๐Ÿ˜ญ I miss you a lot mom, engkau lah pelengkap hidup aku dan kuarga. but Allah sayang kan mak lebih awal. tq mak didik aku jadi seorang manusia yang berguna, dan ampunkan salah dan silap aku setelah apa yang mak tahu soal aku ๐Ÿ˜ญ Al-fatihah ๐Ÿ˜”๐Ÿ˜”๐Ÿ˜” LOVE YOU SO MUCH ZAHARAH BINTI AMINAH. #musicallymalaysia #ebx #butik #model #musicallyindo #viral #awek #keren #modelmalaysia #artismalaysia #garuda #msu #coffeeprince #indo #korean #w #singapore #theyusufiskandar #motif #astro #lawakhambar #ganteng #jinbts8

SHAA
(@syahidah_official)

2019-06-11 10:23:00

Jupe jugok akhirnya, ๐Ÿคญ๐Ÿคซ Jupe2 baloh ๐Ÿ˜’ macam2 peranga ye wat tubek ๐Ÿ˜ช Ahaaaa #musicallymalaysia #ebx #butik #model #musicallyindo #viral #awek #keren #modelmalaysia #artismalaysia #garuda #msu #coffeeprince #indo #korean #w #singapore #theyusufiskandar #motif #astro #lawakhambar #ganteng #jinbts8

SHAA
(@syahidah_official)

2019-06-07 05:39:43

Hidup ni tak terlalu mudah untuk kita hadapi, ramai yang tanya aku Bila nak kawin ? dah ada pasangan ke ? jawapan aku ntah lah, malas nak pikir so better pikir apa yang aku idam kan selama ni. ๐Ÿ˜ Jangan ajukan soalan kawin ke aku selagi aku tak dapat apa yang aku nak ๐Ÿ˜‰ [OOTD RAYA KE-3] #musicallymalaysia #ebx #butik #model #musicallyindo #viral #awek #keren #modelmalaysia #artismalaysia #garuda #msu #coffeeprince #indo #korean #w #singapore #theyusufiskandar #motif #astro #lawakhambar #ganteng #jinbts8

SHAA
(@syahidah_official)

2019-06-05 22:14:28

[ Raya Ke-2 ] Berjalan2 santai2 menyambut raya but, ada yang buat hati ku tersentuh. di dalam kebahagiaan orang lain ada kesedihan yang terselit.. Ku doakan semoga Allah meredhai kehidupan beliau.. dan ampunkan semua dosa beliau. ๐Ÿ˜ข aku speechless tengok beliau. huhu Al-Fatihah buat beliau. #musicallymalaysia #ebx #butik #model #musicallyindo #viral #awek #keren #modelmalaysia #artismalaysia #garuda #msu #coffeeprince #indo #korean #w #singapore #theyusufiskandar #motif #astro #lawakhambar #ganteng #jinbts8

SHAA
(@syahidah_official)

2019-06-05 04:39:08

[ OOTD at the 1st Raya ] w my family ๐Ÿ˜˜ Mengharapkan tahun2 akan datang lebih baik dari tahun ni. semoga di panjangkan umur kepada semua. SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR DAN BATIN ๐Ÿ˜ #musicallymalaysia #ebx #butik #model #musicallyindo #viral #awek #keren #modelmalaysia #artismalaysia #garuda #msu #coffeeprince #indo #korean #w #singapore #theyusufiskandar #motif #astro #lawakhambar #ganteng #jinbts8

SHAA
(@syahidah_official)

2019-06-04 04:54:12

Hari ni Hari last puasa. tahun ni tahun yang ke-5 aku puasa tanpa ibu aku.. โ˜บ๏ธ Kerinduan di hati tak siapa yang tahu.. Ku doakan semoga beliau berada di sisi Allah. dan semoga beliau tenang di atas sana ๐Ÿ˜˜ I miss you mom. Love you so much ( ZAHARAH BINTI AMINAH ) #musicallymalaysia #ebx #butik #model #musicallyindo #viral #awek #keren #modelmalaysia #artismalaysia #garuda #msu #coffeeprince #indo #korean #w #singapore #theyusufiskandar #motif #astro #lawakhambar #ganteng #jinbts8

SHAA
(@syahidah_official)

2019-06-01 06:16:22

Happy iftar plus shopping raya.. ๐Ÿ˜‹ dapat gaji terus berjimba ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #musicallymalaysia #ebx #butik #model #musicallyindo #viral #awek #keren #modelmalaysia #artismalaysia #garuda #msu #coffeeprince #indo #korean #w #singapore #theyusufiskandar #motif #astro #lawakhambar #ganteng #jinbts8

SHAA
(@syahidah_official)

2019-05-30 05:39:17

Even dah rasa penat. Sejauh mana pun lari.. One day akan berdepan jugak. ๐Ÿ˜Š Salam isyak buat semua ๐Ÿ˜˜ #musicallymalaysia #ebx #butik #model #musicallyindo #viral #awek #keren #modelmalaysia #artismalaysia #garuda #msu #coffeeprince #indo #korean #w #singapore #theyusufiskandar #motif #astro #lawakhambar #ganteng #jinbts8

SHAA
(@syahidah_official)

2019-05-26 08:50:46

@in2it.malaysia the best.. Even 1st time pakai ๐Ÿ˜‚ Ni salah ke tak tatau lah letak gambar macam ni ๐Ÿ˜… Kalau salah sila tegur ๐Ÿ˜Ž Sis Open minded okeh ! Tak dan nk post gambar full So Letak macam tu je. Pepe Goodnight โœŒ๏ธKalau salah tegur baik2 Jangan Mengata di balakang hari ๐Ÿ˜Ž Be profesional ! Sis manusia yang selalu buat silap. Tiada yang perfect kat dunia ni tau. ๐Ÿ˜Š okay bye2 #musicallymalaysia #ebx #butik #model #musicallyindo #viral #awek #keren #modelmalaysia #artismalaysia #garuda #msu #coffeeprince #indo #korean #w #singapore #theyusufiskandar #motif #astro #lawakhambar #ganteng #jinbts8

SHAA
(@syahidah_official)

2019-05-25 03:33:17

Selamat berbukaa kepada semuaa umat islam di seluruh dunia . ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #musicallymalaysia #ebx #butik #model #musicallyindo #viral #awek #keren #modelmalaysia #artismalaysia #garuda #msu #coffeeprince #indo #korean #w #singapore #theyusufiskandar #motif #astro #lawakhambar #ganteng #jinbts8

SHAA
(@syahidah_official)

2019-05-24 06:44:01

setelah setahun akhirnya jumpa dekat sini ๐Ÿ˜˜ rinduu sangat2 nk meniaga balik dgn akak ni ๐Ÿ˜ #musicallymalaysia #ebx #butik #model #musicallyindo #viral #awek #keren #modelmalaysia #artismalaysia #garuda #msu #coffeeprince #indo #korean #w #singapore #theyusufiskandar #motif #astro #lawakhambar #ganteng #jinbts8

SHAA
(@syahidah_official)

2019-05-22 17:02:56

Selagi boleh pendam, kau pendam ๐Ÿ˜Š Sebab kau pun dh tahu bile kau bersuara keadaan jadi buruk. So better duk diam2 ๐Ÿ˜‰ Morninggg guyss #musicallymalaysia #ebx #butik #model #musicallyindo #viral #awek #keren #modelmalaysia #artismalaysia #garuda #msu #coffeeprince #indo #korean #w #singapore #theyusufiskandar #motif #astro #lawakhambar #ganteng #jinbts8

SHAA
(@syahidah_official)

2019-05-21 02:44:23

Before berbuka. Selfie dlu.. Siapa yang perangai mcm ni ๐Ÿ˜ Aku tak ๐Ÿ˜›๐Ÿ˜›๐Ÿ˜› #musicallymalaysia #ebx #butik #model #musicallyindo #viral #awek #keren #modelmalaysia #artismalaysia #garuda #msu #coffeeprince #indo #korean #w #singapore #theyusufiskandar #motif #astro #lawakhambar #ganteng #jinbts8

SHAA
(@syahidah_official)

2019-05-20 08:32:49

Tapelaa, simpan je RINDU tuu. ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ takut nk luah kang bile luah orang tolak ๐Ÿคฃ #musicallymalaysia #ebx #butik #model #musicallyindo #viral #awek #keren #modelmalaysia #artismalaysia #garuda #msu #coffeeprince #indo #korean #w #singapore #theyusufiskandar #motif #astro #lawakhambar #ganteng #jinbts8

SHAA
(@syahidah_official)

2019-05-19 16:51:02

So kepadA semua wanita di luar sana. Jangan pikir macam tu yea. ๐Ÿ˜ semua lelaki sama je ๐Ÿคฃ #musicallymalaysia #ebx #butik #model #musicallyindo #viral #awek #keren #modelmalaysia #artismalaysia #garuda #msu #coffeeprince #indo #korean #w #singapore #theyusufiskandar #motif #astro #lawakhambar #ganteng #jinbts8

SHAA
(@syahidah_official)

2019-05-17 09:50:06

Aku dah bosan.. Bile dah banyak kali cuba cuba dan cuba.. last2 tinggal kosong. ๐Ÿ˜Š cuma sekarang dah tiba masa untuk jadi macam dulu balik. ๐Ÿ˜Ž Busykan diri dengan MooMoo ๐Ÿ™ˆ GooDNight semua. ๐Ÿ˜˜ #musicallymalaysia #ebx #butik #model #musicallyindo #viral #awek #keren #modelmalaysia #artismalaysia #garuda #msu #coffeeprince #indo #korean #w #singapore #theyusufiskandar #motif #astro #lawakhambar #ganteng #jinbts8

SHAA
(@syahidah_official)

2019-05-17 00:36:45

Semalam punya cite w my brother Layan @detectivepikachumovie HAHAHA puas hati laa cite dia. Not bad ๐Ÿ˜‚ Dah laa comel si pika pika ๐Ÿ˜‹ @kuwang_spino #musicallymalaysia #ebx #butik #model #musicallyindo #viral #awek #keren #modelmalaysia #artismalaysia #garuda #msu #coffeeprince #indo #korean #w #singapore #theyusufiskandar #motif #astro #lawakhambar #ganteng #jinbts8

SHAA
(@syahidah_official)

2019-05-15 01:30:45

Mulut cakap penat nak kenal orang baru, but hakikatnyee still mencarik. ,๐Ÿ™Š Bile jumpaa try berkawan dlu. ๐Ÿ˜ tak gitu, kalau lama2 ada sayang tu apa salahnye . ๐Ÿ˜Ž #musicallymalaysia #ebx #butik #model #musicallyindo #viral #awek #keren #modelmalaysia #artismalaysia #garuda #msu #coffeeprince #indo #korean #w #singapore #theyusufiskandar #motif #astro #lawakhambar #ganteng #jinbts8

SHAA
(@syahidah_official)

2019-05-14 04:34:47

Memori akan kekal dalam ingatan sampai bila2 dan ia akan tertanam di dalamnye, Selagi ia tidak di seru ia takan muncul lagi, lagi dan lagi.. ๐Ÿ˜Š Apaa yang jadi sebelum jadikan satu pengalaman.. Dan Belajar dari pengalaman tu. SELAMAT BERBUKA PUASA SEMUA #musicallymalaysia #ebx #butik #model #musicallyindo #viral #awek #keren #modelmalaysia #artismalaysia #garuda #msu #coffeeprince #indo #korean #w #singapore #theyusufiskandar #motif #astro #lawakhambar #ganteng #jinbts8

SHAA
(@syahidah_official)

2019-05-11 10:37:35

I sing that song.. for someone who ( ) ๐Ÿคš sampai bila tak terganti seperti dirinya sampai bila tak terubah rinduku padanya dia luar biasa dari segalanya oh penawar cinta dia biar masa terganti masa biar luka atas luka setiap saat masih merindukannya pulanglah kau yang ku cintai pulanglah kau kepadaku ku menunggu ku menunggu #musicallymalaysia #ebx #butik #model #musicallyindo #viral #awek #keren #modelmalaysia #artismalaysia #garuda #msu #coffeeprince #indo #korean #w #singapore #theyusufiskandar #motif #astro #lawakhambar #ganteng #jinbts8

SHAA
(@syahidah_official)

2019-05-08 09:39:58

The best movie of the year. Sedih happy semua ada, Perjuangannya sudah berakhir. TQ #captainamerica #ironman #blackwidow You guys are the best IDOL. ๐Ÿ˜˜ Even dah berminggu dah, Aku tengok time tak busy ๐Ÿ˜‚ Janji puas hati. ehee Menangis weyhh ๐Ÿ˜ญ GoodNight semua ๐Ÿ˜˜ #musicallymalaysia #ebx #butik #model #musicallyindo #viral #awek #keren #modelmalaysia #artismalaysia #garuda #msu #coffeeprince #indo #korean #w #singapore #theyusufiskandar #motif #astro #lawakhambar #ganteng #jinbts8

SHAA
(@syahidah_official)

2019-05-06 06:47:04

Hope tercapai apa yang aku idam kan.. ๐Ÿ˜Ž belajar dari kesilapan lalu. dan mulakan hidup yang baru. ๐Ÿ˜ Jangan pikir orang bodoh tak boleh cerdik.. orang hodoh tak boleh lawa.. orang gemok tak boleh kurus... Benda yang datang dari keburukan, di akhirnya akan nampak kecantikan nya . kata-kata untuk diri sendiri dan semua orang but belajar untuk berada di depan. Kalau takut malu sampai mati pun kau takkan berjaya. โœŒ๏ธ Do something what ever u want baby. I'll make sure, One day I got it ๐Ÿ˜Ž #musicallymalaysia #ebx #butik #model #musicallyindo #viral #awek #keren #modelmalaysia #artismalaysia #garuda #msu #coffeeprince #indo #korean #w #singapore #theyusufiskandar #motif #astro #lawakhambar #ganteng #jinbts8

SHAA
(@syahidah_official)

2019-05-04 08:11:26

Tq.. boss sudi bg makan ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ next time seoul garden pulak ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ #musicallymalaysia #ebx #butik #model #musicallyindo #viral #awek #keren #modelmalaysia #artismalaysia #garuda #msu #coffeeprince #indo #korean #w #singapore #theyusufiskandar #motif #astro #lawakhambar #ganteng #jinbts8

SHAA
(@syahidah_official)

2019-05-04 04:21:32

Akan ku usahakan sampai dapat. ๐Ÿ’ช Tak kesah ribut taufan sekalipun ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜ #musicallymalaysia #ebx #butik #model #musicallyindo #viral #awek #keren #modelmalaysia #artismalaysia #garuda #msu #coffeeprince #indo #korean #w #singapore #theyusufiskandar #motif #astro #lawakhambar #ganteng #jinbts8

SHAA
(@syahidah_official)

2019-05-03 04:40:40

Orang cakap kalau ko nak kan sesuatu benda, dan kalau boleh nak benda tu jadi milik kau.. kau kena usaha, usaha dan usaha lagi sampai benda tu ada dalam tangan kau. ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š So maknanya kalau aku cakap yea aku nak.. Mksdnyee mmg aku nak betul2 ๐Ÿ˜‰ #musicallymalaysia #ebx #butik #model #musicallyindo #viral #awek #keren #modelmalaysia #artismalaysia #garuda #msu #coffeeprince #indo #korean #w #singapore #theyusufiskandar #motif #astro #lawakhambar #ganteng #jinbts8

SHAA
(@syahidah_official)

2019-05-01 20:50:15

Sekarang dah nekad, Tak kesah orang nak cakap apa. Janji Ada hasil nya nanti. ๐Ÿ˜Š Usaha penting ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #musicallymalaysia #ebx #butik #model #musicallyindo #viral #awek #keren #modelmalaysia #artismalaysia #garuda #msu #coffeeprince #indo #korean #w #singapore #theyusufiskandar #motif #astro #lawakhambar #ganteng #jinbts8

SHAA
(@syahidah_official)

2019-04-29 19:13:16

Bila kau acah2 kau ni cute tapi hakikatnye memang dah cute pun ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜‚ Tak kesah laa lawa ke hodoh ke.. Allah buat helok dah semua haa ๐Ÿ˜Ž Morning world #musicallymalaysia #ebx #butik #model #musicallyindo #viral #awek #keren #modelmalaysia #artismalaysia #garuda #msu #coffeeprince #indo #korean #w #singapore #theyusufiskandar #motif #astro #lawakhambar #ganteng #jinbts8

SHAA
(@syahidah_official)

2019-04-28 22:16:31

Masalah demi Masalah yang bakal muncul dalam hidup, jangan kata tak mampu sebab masalah yang datang akan mematang kan pemikiran kita .. cuba juga untuk tenang kan diri dan hati, cuba juga jangan libatkan orang sekeliling.. mencuba itu adalah yg terbaik.. Kalau kita silap, cuba lagi untuk baiki even berkali2 ๐Ÿ˜Š #musicallymalaysia #ebx #butik #model #musicallyindo #viral #awek #keren #modelmalaysia #artismalaysia #garuda #msu #coffeeprince #indo #korean #w #singapore #theyusufiskandar #motif #astro #lawakhambar #ganteng #jinbts8