Photos and Videos about

naik gunung mana bossku semua hujung minggu ni.. geng SOG cargas pagi2 jumaat renew lesen datuk.. 😎 #skalabebasoutdoorgroup #nevastopadventure #sog #kamixramaitapikamiada #gunungdatuk #bongek #rembaumostwantedyaww

sush nk dpat kwn sportin macam nieee #budaknakal #maluapabo55ku #kamixramaitapikamiada #spm2019📚 ....

Alhamdulillah rezeki hari Jumaat Buat julung kalinya SK Luagan menjadi Naib Johan Kejohanan Sepak Takraw MSSD Lawas 2019 #wowke2 #kamixramaitapikamiada #kpikeduatercapai #silvermedal

Abeywey
(@abieey_)

12 Hours Ago

Dunia Ini penuh Dengan Dugaan&Rintangan Tapi Semua Itu Berlaku Atas Diri Kita Jangan Kita Mengalah Kita Hadapi Dengan Tenang 😔 - @h.kal__ #kamixramaitapikamiada #salamjumaat #tenangisgood🍁 - Follow&tag ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️ @abieey_ @abieey_ @abieey_ - - - - Follow @paradise.generation Follow @jenteraspeed_ Follow @legacykapcai_ Follow @kakykapcai Follow @wilayah.permotoran - #kakykapcai #paradisegeneration #topspeedmariofficial #familiaridergroup #kapcaimalaya #kapcaijahat #kapcaikampung #babysharkhighway #pelesitrayaumalaysia #ggrmachine #ex5lovers_official #rxzstilltheboss #rxzremembers #abamranggivssistorare #sistormalaya #idolakapcai #budak_kapcai_ #budak_video_official #sistormalaya #sistoidola #abam_ranggi_vs_sisto_rare #ysuku #y15malaya_official #y15zr_members_official #ysukufamilia #ylimabelas #y15zrmalaya #ysukulovers

*TT MEMINANG CREW BARU DAN LEPAK SANTAI* 👫:- LELAKI 📆:- 16/01/2019 (RABU ) ⏰:-9.00㏘ - Hingga selesai 🏠: DATARAN MERDEKA Jutaan terima kasih pada yg hadir memeriah kan tt tersebut.... Selamat datang ke keluarga FLOC pada saudara Akmal Nasir .... Semoga anda gembira bersama keluarga FLOC... Jangan malu dan segan utk bertanya ape2 hal dan idea utk memajukan FLOC dimasa2 akan datang....Pohon maaf dipinta andai ade kekurangan dr sy utk tt malam td... #friendshiployaltyisourcommitment #kamixramaitapikamiada #abangcubebuatygterbaik #nokingnonubis #kitesemuasama #roadtokualitinotkuantiti #klcrewakankembali #sahabatselamanya #keranakeretakitabertemu_keranakeretakitabersatu Yang Menjalankan Tugas SHAHRUL CRFL3116 *ZL KL*

Its.mal03_
(@mal03____)

2 Days 1 Hour Ago

Bila lgi geng🤙 Cc: @zulfaqar1810 @mal03____ #kronikriss #mencarikawanbukanlawan #semogaceriaceriaselalu #kamixramaitapikamiada

AISYUK
(@kedai_helmet_convert)

2 Days 2 Hours Ago

Bariss bariss sedia ! Jf4 siap covert rm2xx shja available matte blue / matte grey / orange / white / black .. self pickup senawang jauh postage sm rm20 ss rm30 shja berminat boleh inbox / ws 0172982993 nak lg mudah klik link kt bio auto ws #thanksupportkami #aisyukhelmet #peminataraidanshoei #araishoeilover #peminatchrome #araishoei #kitaxramai #kitaridertiadabeza #kamixramaitapikamiada #kamimatmotorbukanmatrempit #kamixkroni #sisto #sistoidola #rare #idola #yamaha #arai #shoei #shoeiclone #shoeimalaysia #araireplica #senawang #silampudajal #eagleeye #lampujahat #kroniy15 #kroni125zr #ridewithstyle #alhamdulillah #trustedsince2015

Kita jangan lah mula pada yg atas...mesti mula daripada bawah.. untuk menuju masa hadapan 😎😎😎 #kamixramaitapikamiada #kuningdiraja @y15zrtelukintanofficial_ @y15zrtelukintanofficial_ @y15zrtelukintanofficial_

Stanby geng😍 Stock minggu ini❤️ Jangan lupa turn on noti ye geng👌🏻 Love you🖤 • Tag kawan2 yang minat cartoon😘 • #trustedsellermalaysia #kamixramaitapikamiada #bundlemalaysia #bundlemalaya #bundlemurah #bundlecartoon #mickeymouse

AISYUK
(@kedai_helmet_convert)

3 Days 2 Hours Ago

Si api biru ade 2 bjik ni kot2 ade yg nak risik2 bleh hello2 . Jf2 jack biru v2 copy ori api mcm ori rm4xx je cod senawang jauh pos sm rm20 ss rm30 mnt inbox/ ws 0172982993 nak lg mudah klik link dkt bio auto whatsapp malu apa boss kita #thanksupportkami #aisyukhelmet #peminataraidanshoei #araishoeilover #peminatchrome #araishoei #kitaxramai #kitaridertiadabeza #kamixramaitapikamiada #kamimatmotorbukanmatrempit #kamixkroni #sisto #sistoidola #rare #idola #yamaha #arai #shoei #shoeiclone #shoeimalaysia #araireplica #senawang #silampudajal #eagleeye #lampujahat #kroniy15 #kroni125zr #ridewithstyle #alhamdulillah #trustedsince2015

AISYUK
(@kedai_helmet_convert)

3 Days 3 Hours Ago

Sedikit feedback by pos drpd kami @kedai_helmet_convert tq bos semua yg support kami ... yg dekat kita cod yg jauh ? Abg posmen hantar kan malu ape boss ku mnt hlmt ss hntr dkt kami inbox / ws 0172982993 cod senawang jauh pos sm rm20 ss rm30 #thanksupportkami #aisyukhelmet #peminataraidanshoei #araishoeilover #peminatchrome #araishoei #kitaxramai #kitaridertiadabeza #kamixramaitapikamiada #kamimatmotorbukanmatrempit #kamixkroni #sisto #sistoidola #rare #idola #yamaha #arai #shoei #shoeiclone #shoeimalaysia #araireplica #senawang #silampudajal #eagleeye #lampujahat #kroniy15 #kroni125zr #ridewithstyle #alhamdulillah #trustedsince2015

Arai szf grey 😍‼️size L ❗harga Rm8++ sahaja 🔥padding nak fit M/S kita borak tepi roger 📱http://apizhulk.wassap.my/ cod bole dtg kedai Merlimau melaka jauh kita bole pos 🤙0172094502 📞 #sepetbikestop #original 🇯🇵

SHOEI JSTREAM putih size M ‼️bukan second model tp first model klip petak 😋 Harga Rm1100nego tipis padding nak fitt M bole fitt S pon bole adjust roger 🤙 0172094502 📞 📱http://apizhulk.wassap.my/ cod bole dtg kedai Merlimau melaka jauh kita bole pos 🤙 #sepetbikestop #original 🇯🇵

mat pozan11
(@m.fauzan975)

3 Days 7 Hours Ago

Bukan selalu nak macam ni kan....ride santai2😁😁😁 #bukankroni #125zrfamilia #kamixkayatapihobikamimahal #kamixramaitapikamiada

RajaArif
(@rajamohdarif)

3 Days 7 Hours Ago

rakan seperjuangan ku...#maluapabossku santai petang duluan...#toyota #hiace #nissan #nv350 #kamixramaitapikamiada

Arai Ram4❗Ram4❗Ram4‼️ Ram4 purple black size S Rm14++ Ram4 karen size L Rm14++ Ram4 haga monza size M Rm14++ Ram4 cafe racer size M Rm14++ Ram4 stout 23 size L Rm14++ Padding bole pilih M bole L pon ‼️🔥cod bole dtg kedai Merlimau melaka jauh kita bole pos 🤙 0172094502 📞 📱http://apizhulk.wassap.my/ #sepetbikestop #original 🇯🇵

Bismillahirahmanirahim Kehidupan merupakan perjalanan Berasal dari ALLAH dan kembali Kepada ALLAH.. #selamatduniadanakhirat #kamixramaitapikamiada #janganadakanygtiada #adakanyangada

Ku suka ko suka nak tunggu apa. 😉#singlerider #kawasakirr150 #kamixramaitapikamiada

Arai Szf Szf Szf ‼️😋 Arai szf grey size L Rm8xx Arai szf putih size XL Rm9xx Arai szf silver size L Rm11xx Padding bole pilih M bole L pon bole 🤙 0172094502 📞 cod bole dtg kedai Merlimau melaka jauh kita bole pos 🤙 📱http://apizhulk.wassap.my/ #sepetbikestop #original 🇯🇵

Terima wssp dari tokey balak 🤣katanya moto rosak dgn cergas #mrqbikerescue sampai atas #mrqbikerescue #kamixramaitapikamiada #jarangxon #hobikamimahal #onxon

Wan isz
(@wan_isz95)

3 Days 22 Hours Ago

troback crta 13-01-2019 Acara bakar"sambil santai petang bersama kwn"sepejuangan pencinta dua roda #gphfamilia #kitacubalagipada(10-02-2019) #kamixramaitapikamiada #merahhitamtakkanpadam #upp trima kasih bagi kawan"yang suport😊

AISYUK
(@kedai_helmet_convert)

4 Days 1 Hour Ago

Antara2 ram3 yg pernah jadi idaman abam2 dan gades2 dlm sukan permotoran suatu ketika dulu ..readystock ram3 design ✅Ram3 riptide pink ✅Ram3 riptide merah ✅Ram3 riptide biru ✅Ram3 riptide hitam ✅Ram3 stella biru ✅Ram3 stella hitam ✅Ram3 gauloises ✅Ram3 kodo ✅Ram3 koi hitam ✅Ram3 miglia rose ✅Ram3 speedking biru Harga rm3xx shja item siap convert to arai free bag dan kotak mhr .. penambahan visor warna add on rm100 shja self collect di senawang jauh by postage sm rm20 ss rm30 shja berminat boleh inbox kami / ws 0172982993 nak lg mudah klik link dkt bio autowhatspp #thanksupportkami #aisyukhelmet #peminataraidanshoei #araishoeilover #peminatchrome #araishoei #kitaxramai #kitaridertiadabeza #kamixramaitapikamiada #kamimatmotorbukanmatrempit #kamixkroni #sisto #sistoidola #rare #idola #yamaha #arai #shoei #shoeiclone #shoeimalaysia #araireplica #senawang #silampudajal #eagleeye #lampujahat #kroniy15 #kroni125zr #ridewithstyle #alhamdulillah #trustedsince2015

Bismillahirahmanirahim Janganlah mengorbankan lautan (AKHIRAT)untuk mangkuk (DUNIA) #selamatduniadanakhirat #kamixramaitapikamiada #janganadakanygtiada #adakanyangada

AISYUK
(@kedai_helmet_convert)

4 Days 3 Hours Ago

Tq bos ku yg sudi support kami @kedai_helmet_convert .. andai ade trkurang trlebih kami mnta maaf inshaa allah kami akan perbaiki di masa akan datang .. jika ade umue yg pnjng kita berurusan lg ye sy kira jual .. yg mane mencari hlmt tu meh la usha kt wall kita ni cod senawang je jauh kita mnta abg posmen hantar kan berminat boleh inbox / ws 0172982993 #thanksupportkami #aisyukhelmet #peminataraidanshoei #araishoeilover #peminatchrome #araishoei #kitaxramai #kitaridertiadabeza #kamixramaitapikamiada #kamimatmotorbukanmatrempit #kamixkroni #sisto #sistoidola #rare #idola #yamaha #arai #shoei #shoeiclone #shoeimalaysia #araireplica #senawang #silampudajal #eagleeye #lampujahat #kroniy15 #kroni125zr #ridewithstyle #alhamdulillah #trustedsince2015

Arai Ram3 grey size L padding nak custom jadi M pon bole 🤙 harga Rm1+++ sahaja bawah Rm1500 minat bole dtg kedai Merlimau melaka jauh kita bole pos 🤙 0172094502 📞 📱http://apizhulk.wassap.my/ #sepetbikestop #original 🇯🇵

Ram3 Ram3 Ram3❗‼️🔥 Riptide size XL Rm3000 Ram3 putih size M Rm1+++ Ram3 putih size XL Rm1+++ Ram3 flat silver size XL Rm1+++ Ram3 flat grey size L Rm1+++ Ram3 grey size L Rm1+++ Ram3 silver size M Rm1+++ Ram3 silver size L Rm1+++ Cod bole dtg kedai Merlimau melaka jauh kita bole pos 🤙 0172094502 📞 📱http://apizhulk.wassap.my/ #sepetbikestop #original 🇯🇵

Jstream harley davidson size XL NOS🔥complete set siap kotak asl🌸harga Rm1+++ sahaja 📱http://apizhulk.wassap.my/ cod bole dtg kedai Merlimau melaka jauh kita bole pos 🤙0172094502 📞 #sepetbikestop #original 🇯🇵

SHOEI JSTREAM GREY FIRST MODEL 🔥 ❗ SIZE M ‼️ condition 8.8/10 😍 klip petak minat bole roger 🤙 0172094502 📞 📱http://apizhulk.wassap.my/ cod bole dtg kedai Merlimau melaka jauh kita bole pos 🤙 #sepetbikestop #original 🇯🇵

Arai Ram4 cafe racer size M ❗condition tiptop ‼️❗harga Rm1+++ sahaja cod bole dtg kedai Merlimau melaka jauh kita bole pos 🤙 0172094502 📞 📱📱http://apizhulk.wassap.my/ #sepetbikestop #original 🇯🇵

SHOEI JFORCE III LUBLA 🤩 SIZE M CONDITION 9.5/10 CUN LAGI 💢 harga Rm1+++ sahaja ‼️ minat boleh roger 🤙 0172094502 📞 📱http://apizhulk.wassap.my/ #sepetbikestop #original 🇯🇵

Arai Ram4 haga monza 🤸‍♂️🏍️size M‼️condition 9. 2/10 tiptop cun² 😘minat bole roger 🤙 0172094502 📞 cod bole dtg kedai Merlimau melaka jauh kita bole pos 🤙 📱http://apizhulk.wassap.my/ #sepetbikestop #original 🇯🇵

Agak agak wanted tak bila setiap trafiklight si movis ni langgar , malam minggu kami dasyat dengan rahmat allah , #jalanlicinbarulepashujan #jalanrayamilikbersama #pencinta_duaroda #kapcai_malaya #standardtapipuaka #standardpunmari #kamixramaitapikamiada #kamitakkroni #kronibana #teamysukufamilia #ysukulovers #y15zrsquad #y15zrcommunity @y15zr_ampang_republic @y15zr_otakseminitcrew @y150zrmalaysia @y15zr_43650 @y15zr.squad @y15zr_brotherhood @y15zr_festival @king_queen_y15zr_official #ludepanluking👑lubelakangluparking🆗

Syukree_Ueki
(@karipap_sardin69)

5 Days 13 Hours Ago

New Chapter, New Journey... All iz well... #bosskubossmubossnya #hopeisalive #kamixramaitapikamiada

Dapat call dari bro #125zrmalaysia moto jem dekat pedas linggi... bro ni nk balik johor dgn cergas #mrqbikerescue sampai utk bwk bro ni ke bengkel kajang #mrqbikerescue #kamixramaitapikamiada #jarangxon #hobikamimahal #onxon #gadis125zr

P hari Sabtu balik hari Ahad. Lain kali blh bt lg. #bowling #sesipemanasbadan #baitijannati #kamixramaitapikamiada

Tengok² dulu mana yang ngam kat sepetbikestop ni😁🔥📱http://apizhulk.wassap.my/ cod bole dtg kedai Merlimau melaka jauh kita bole pos 🤙0172094502 📞 #sepetbikestop #original 🇯🇵

🎇AmMaPoNe🎆
(@ammaponexx8)

6 Days 3 Hours Ago

❤🖤gd nite❤🖤 @dhanusra.official #kamixramaitapikamiada ..

SHOEI JSTREAM HITAM + CHROME SIZE M🔥😘KALAU NAK BOLE ROGER TIPTOP 📱http://apizhulk.wassap.my/ cod bole dtg kedai Merlimau melaka jauh kita bole pos 🤙0172094502 📞 #sepetbikestop #original 🇯🇵

AISYUK
(@kedai_helmet_convert)

6 Days 4 Hours Ago

Jf4 clone oren , putih , biru mati dan grey mati readystock item siap convert to shoei bg cutting mcm ori .. hrga jauh lebih murah drpd yg lain bg helmet visor std , beg dan kotak rm250 shja visor warna mcm gmbr add on rm1xx shja saiz L dan Xl self collect senawang jauh by pos sm rm20 ss rm30 minat inbox / ws 0172982993 nak lg mudah klik link dkt bio auto whatsapp #thanksupportkami #aisyukhelmet #peminataraidanshoei #araishoeilover #peminatchrome #araishoei #kitaxramai #kitaridertiadabeza #kamixramaitapikamiada #kamimatmotorbukanmatrempit #kamixkroni #sisto #sistoidola #rare #idola #yamaha #arai #shoei #shoeiclone #shoeimalaysia #araireplica #senawang #silampudajal #eagleeye #lampujahat #kroniy15 #kroni125zr #ridewithstyle #alhamdulillah #trustedsince2015

Ada yg nak kew package siap visor semi smoke blue size M🔥😘harga bawah Rm1500 sahaja ‼️ 📱http://apizhulk.wassap.my/ cod bole dtg kedai Merlimau melaka jauh kita bole pos 🤙0172094502 📞 #sepetbikestop #original 🇯🇵

Tb mlm new year,fun2 je😎😇 #kamixramaitapikamiada

Mr.Rie
(@afifsyukrie)

6 Days 9 Hours Ago

Done Sem 3...See You Next Week Guys... #sayatakgenius #kamixramaitapikamiada #takecare #missme #loveme #hihihi

SHOEI JFORCE II HITAM🔥 SIZE M 📞👌sape nak cepat roger lambat sold bawah 2k 📱http://apizhulk.wassap.my/ cod bole dtg kedai Merlimau melaka jauh kita bole pos 🤙0172094502 #sepetbikestop #original 🇯🇵

Che Wan Safuan
(@chewansafuan)

6 Days 9 Hours Ago

Ahoy! Ready for 2019! Here we are getting ready for another exciting active duty year. I present to you, Officer Cadets from SeaWolf17 squad. #kamixramaitapikamiada #bebettereveryday #husnuzonsokmo #psstldm #pstlkuantan #psstldmofficial #rmnvr #navypeople #tldm

AISYUK
(@kedai_helmet_convert)

6 Days 11 Hours Ago

Shoei Jf4 matte blue siap convert jahat giler weyhh .. cutting2 garang terukk !! Price siap convert rm250 je bos ku nak siap visor mcm dlm gmbr pn boleh bos ku self collect senawang jauh pos sm rm20 ss rm30 mnt inbox / ws 0172982993 nak lg mudah klik link dkt bio auto whatsapp #thanksupportkami #aisyukhelmet #peminataraidanshoei #araishoeilover #peminatchrome #araishoei #kitaxramai #kitaridertiadabeza #kamixramaitapikamiada #kamimatmotorbukanmatrempit #kamixkroni #sisto #sistoidola #rare #idola #yamaha #arai #shoei #shoeiclone #shoeimalaysia #araireplica #senawang #silampudajal #eagleeye #lampujahat #kroniy15 #kroni125zr #ridewithstyle #alhamdulillah #trustedsince2015

Arai szf fun size XL🔥😍condition tiptop harga murah❤️😘kedai buka jam 3ptg-10malam yew macam biasa pape roger 🤙 0172094502 📞 📱http://apizhulk.wassap.my/ #sepetbikestop #original 🇯🇵

Janganlah anda menjadi katak di bawah tempurung! Ayuh datang melihat pasookan bowla seypak Kay Wai Eff Ayy bertanding bersama lagi tiga pasukan pada 19 Januari 2019! #kamixramaitapikamiada PS; We'll be announcing the 3 other teams that will be competing tonight!

SHOEI JSTREAM HITAM SIZE M TIPTOP 🔥 Minat bole roger 🤙 0172094502 📞 📱http://apizhulk.wassap.my/ cod bole dtg kedai Merlimau melaka jauh kita bole pos 🤙 #sepetbikestop #original 🇯🇵

kokuma sans
(@fizzdaus_kokuma)

7 Days 7 Hours Ago

ibu bapaknya dimana pakkk....geng sengkak diverr....#kamixramaitapikamiada #bajodiver

gabungan eksperimentasi ini menghasilkan keindahan pelangi kawan☺️......... #hiduphanyasementara #kamixramaitapikamiada #hiduphanyasekali #positivethinking #indahnyaberkawan

Tengok² dulu mana yg berkenan stella jgn tanya org dh booked 😂yang lain masih ada roger 📱http://apizhulk.wassap.my/ cod bole dtg kedai Merlimau melaka jauh kita bole pos 🤙 #sepetbikestop #original 🇯🇵

Arai Ram3 silver size M🔥Condition 9/10 cun lagi ada sikit2 jew calar harga bawah 1.5k 📱http://apizhulk.wassap.my/ cod bole dtg kedai Merlimau melaka jauh kita bole pos 🤙 #sepetbikestop #original 🇯🇵

Arai Ram3 putih solid size M ‼️condition 9/10 masih cun lagi ram3 size M kita x banyak ada putih & silver jew pape roger 🤙 0172094502 📞 📱http://apizhulk.wassap.my/ #sepetbikestop #original 🇯🇵

Arai Ram4 Stout Hitam size L padding nak custom jadi M pon bole❗cod bole dtg kedai Merlimau melaka jauh kita bole pos 0172094502 📞 📱http://apizhulk.wassap.my/ #sepetbikestop #original 🇯🇵