#kecutkanjerawat

8,124 posts tagged with #kecutkanjerawat

Photos and Videos about #kecutkanjerawat

#kecutkanjerawat . www.wasap.my/60197560276

"6 MANFAAT MINYAK BOONGA." . Ada tak yang mengalami masalah muka? Seperti kulit berjerawat, kulit kering dan kulit berminyak? . Tapi kini jangan risau! Jangan susah hati sebab uollsss boleh cuba minyak boonga. Tau tak apa fungsi terbaik minyak boonga yang uollss boleh dapat? Check it out! . 1) Kaya dengan vitamin A, C dan E. 2) Memiliki kandungan antioksidan yang mampu mencerahkan kulit. 3) Menyamarkan garis-garis halus wajah. 4) Meratakan warna kulit. 5) Mengurangi hiper-pigmentasi 6) Melembapkan kulit. . Awak yang mempunyai kulit yang sangat kering, awak digalakkan guna minyak boonga bersama pelembap supaya minyak boonga akan bekerja ke atas kulit dengan lebih cepat dan berkesan. . Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

"6 MANFAAT MINYAK BOONGA." . Ada tak yang mengalami masalah muka? Seperti kulit berjerawat, kulit kering dan kulit berminyak? . Tapi kini jangan risau! Jangan susah hati sebab uollsss boleh cuba minyak boonga. Tau tak apa fungsi terbaik minyak boonga yang uollss boleh dapat? Check it out! . 1) Kaya dengan vitamin A, C dan E. 2) Memiliki kandungan antioksidan yang mampu mencerahkan kulit. 3) Menyamarkan garis-garis halus wajah. 4) Meratakan warna kulit. 5) Mengurangi hiper-pigmentasi 6) Melembapkan kulit. . Awak yang mempunyai kulit yang sangat kering, awak digalakkan guna minyak boonga bersama pelembap supaya minyak boonga akan bekerja ke atas kulit dengan lebih cepat dan berkesan. . Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

"6 MANFAAT MINYAK BOONGA." . Ada tak yang mengalami masalah muka? Seperti kulit berjerawat, kulit kering dan kulit berminyak? . Tapi kini jangan risau! Jangan susah hati sebab uollsss boleh cuba minyak boonga. Tau tak apa fungsi terbaik minyak boonga yang uollss boleh dapat? Check it out! . 1) Kaya dengan vitamin A, C dan E. 2) Memiliki kandungan antioksidan yang mampu mencerahkan kulit. 3) Menyamarkan garis-garis halus wajah. 4) Meratakan warna kulit. 5) Mengurangi hiper-pigmentasi 6) Melembapkan kulit. . Awak yang mempunyai kulit yang sangat kering, awak digalakkan guna minyak boonga bersama pelembap supaya minyak boonga akan bekerja ke atas kulit dengan lebih cepat dan berkesan. . Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

TENGAH BUAT-BUAT KERJA TIBA2 BOSS KATA ADE MEETING!! ALAMAK!! TAK SEMPAT NAK BERMEKAP😥 . aduhai mesti kita tegopoh2 kan yelah dengan muka comot2 tiba-tiba bos kata ade meeting.. bukan meeting biase-biase dengan pengarah2 pulak tu . huhh!! nasib lah dan stanby awal-awal #birdnestessence ni boleh la calit-calit kat muka, takdelah muka ni nampak kusam tak tentu arah je😂 . korang yg selalu bz tak sempat nak touch-up tu boleh stnby #bne ni dalam beg sbb dia bagi muka korang nampak fresh je tau🥰 . suka ke suka sangat? kalau suka klik je link ni https://wa.me/60138901290?text=Birdnestessence #birdnestessence #atasikulitkusam #jeragathilang #kecutkanjerawat #sarangburungwalet #kulitcantik #kulitanjal #antipenuaan #cantikbersih #essence #rm20 #mersing #johor #dailyroutine #calitcalitcantik #kosmetikmurah #produkmalaysia #luluskkm #kosmetikmalaysia #trustedseller #onlineseller

BNE MERUPAKAN BOOSTER YANG MERAWAT SKIN BREAKOUT . ✔️ Jerawat makin pulih ✔️ kulit semakin lembut ✔️ Parut makin pudar . jangan sedih jangan risau birdnest essence ada untuk atasi masalah kulit anda🤗🤗 . feel free for whstp https://wa.me/60138901290?text=Birdnestessence #birdnestessence #atasikulitkusam #jeragathilang #kecutkanjerawat #sarangburungwalet #kulitcantik #kulitanjal #antipenuaan #cantikbersih #essence #rm20 #mersing #johor #dailyroutine #calitcalitcantik #kosmetikmurah #produkmalaysia #luluskkm #kosmetikmalaysia #trustedseller #onlineseller #birdnestessencebypna

KESAN SELEPAS 7 HARI CALIT BNE💥💥 . . Kebabom meletop effct dia tau.. terbaik kan? hilang segala parut jerawat ..Tampil lebih yakin 😘 . .https://wa.me/60138901290?text=Birdnestessence #birdnestessence #atasikulitkusam #jeragathilang #kecutkanjerawat #sarangburungwalet #kulitcantik #kulitanjal #antipenuaan #cantikbersih #essence #rm20 #mersing #johor #dailyroutine #calitcalitcantik #kosmetikmurah #produkmalaysia #luluskkm #kosmetikmalaysia #trustedseller #onlineseller #birdnestessencebypna

LICEN SERUM SENTIASA DIBAWA TRAVEL 😍. . . Nak travel pergi mana mana? Tak sah kalau tak bawa licen serum. Yelah,bila timbul jerawat licen serum penyelamantnya. . . Tekstur water based mudah meresap dalam kulit. Pakai pon tak rasa melekit dan rimas. . . Patutlah belambak sangat feedback positif licen serum yang rose dapat 😙. . . . #junninora #thejunni #tj #junnibeauty #thejunnibeauty #norakittyempire #putihkorea #serbukkemam #pinkishwhite #pwis #putihseawal7hari #codjohor #tanpamerkuri #luluskkm #licenserum #berkesan #memutih #hilangkanjerawat #kecutkanjerawat #skincare #produk #kecantikan #mampumilik

KENAPA WATER BASED ? . . Happy luncheon angels. Mesti ada yang tertanya tanya kenapa licen serum ni waterbased kan. . . Nah,gambar ni dah bagitahu segala galanya. Mudah menyerap dan bau pon wangi licen serum ni. . . Nak kecutkan jerawat dengan mudah? Licen serumlah yang korang kena pakai. Jom order sekarang dengan nana 😍. . . . #junninora #thejunni #tj #junnibeauty #thejunnibeauty #norakittyempire #putihkorea #serbukkemam #pinkishwhite #pwis #putihseawal7hari #codjohor #tanpamerkuri #luluskkm #licenserum #berkesan #memutih #hilangkanjerawat #kecutkanjerawat #skincare #produk #kecantikan #mampumilik

TAK KONSISTEN TAPI KAWAN PUJIIII 😍. . . Siapa sangak,dah la tak konsisten pakai the junni. Kalau busy,buat taktahu je. . . Tapi,kawan tetap puji kata muka nampak makin cantik. Walaupun jerawat ada seketul dua,nanti hilang lah tu. . . Angels nak skin yang lawa jugak tak? Kalau nak cepat whatsapp nana atau pm. Nak booking eulu pon takde masalah 😙. . . . #junninora #thejunni #tj #junnibeauty #thejunnibeauty #norakittyempire #putihkorea #serbukkemam #pinkishwhite #pwis #putihseawal7hari #codjohor #tanpamerkuri #luluskkm #licenserum #berkesan #memutih #hilangkanjerawat #kecutkanjerawat #skincare #produk #kecantikan #mampumilik

Angels! Orang yang cantik pon konsisten pakai licen serum tau 😍. . . Nak cantik tak boleh malas tau. Lagipon,pakai licen serum ni bukannya susah. . . Titis atas muka dan gosok gosok sahaja. Sepantas kilat licen serum akan menyerap masuk ke dalam lapisan kulit paling dalam. . . Nak order? Tekan link biru dekat bio. Nak booking pon boleh. . . . #junninora #thejunni #tj #junnibeauty #thejunnibeauty #norakittyempire #putihkorea #serbukkemam #pinkishwhite #pwis #putihseawal7hari #codjohor #tanpamerkuri #luluskkm #licenserum #berkesan #memutih #hilangkanjerawat #kecutkanjerawat #skincare #produk #kecantikan #mampumilik

Bila korang last servis facial muka?? Dh xingt? Apa kata sis santai2 je di rumah lepas tu tunggu cyma datang.. mudah kan? Tak perlu keluar rumah untuk ke spa lagi😍😍😍 - ✔ Nak kulit cantik ✔ nak wajah V-shape, runcing & facelifting ✔ tak perlu fikir masalah nak parking ✔ masalah nk tinggal anak2 kt siapa ✔ masalah transport xde & x perlu isi minyak dan sbgainya - Cyma ada segala penyelesaian utk anda...yg paling best korang dapat VSHAPE + FACELIFTING😍😍😍 - Macamana nak dapatkan facial treatment ini?just dm or whatsapp & cyma akan smpai ke rumah @ office korang utk facial😉 . Tunggu apa lagi...moh le booking slot anda😉 Klik link di bawah ni 👇🏻 📲 http://cymabeautycartel.wasap.my/ 📲 016 9724097 . Beauty Cartel 🔝Home Facial Spa❤ . #imsuperstar #homefacialspa #cymabeautycartel #facelifting #vshapelifting #facialmurah #hilangjeragat #kecutkanjerawat #antiaging #facialspa #spakuantan #spapekan #mobilespapekan #mobilespakuantan #facialkuantan #facialpekan #homespakuantan #facialpengantin #muapekan #muakuantan #homespapekan

JENIS JENIS JERAWAT 😢. . . Siapa je yang suka jerawat timbul atas muka kan. Semua orang tak suka dan taknak. . . Jadi,harini nana nak share jenis jenis jerawat yang ada. Korang boleh la bertegur sapa. . . lepas dah pakai produk the junni konfem semua kena libas 😍. . . . #junninora #thejunni #tj #junnibeauty #thejunnibeauty #norakittyempire #putihkorea #serbukkemam #pinkishwhite #pwis #putihseawal7hari #codjohor #tanpamerkuri #luluskkm #licenserum #berkesan #memutih #hilangkanjerawat #kecutkanjerawat #skincare #produk #kecantikan #mampumilik

YEAYYY! KULIT CERAH HASIL PUTIH KOREA 😍. . . Nama pon putih korea,takkanlah jenama makanan kan. Opkoslah jenama saka cantik daripada the junni. . . Sememangnya tugas utama putih korea adalah untuk menghilangkan jeragat. . . sebab apa? Sebab putih korea akan memutihkan kulit korang. . . . #junninora #thejunni #tj #junnibeauty #thejunnibeauty #norakittyempire #putihkorea #serbukkemam #pinkishwhite #pwis #putihseawal7hari #codjohor #tanpamerkuri #luluskkm #licenserum #berkesan #memutih #hilangkanjerawat #kecutkanjerawat #skincare #produk #kecantikan #mampumilik

EUWWW. MENCI! PARUT JERAWAT BERLAMBAK 😢. . . Lepas jerawat kecut,mesti ada kesan parut hitam kan. Seriously,parut ni buat kita rasa tak selesa. . . Yelah,tak boleh ke dia ikut jerawat supaya menghilang? Nak jugak tinggal jejak. . . Nasib ada the junni . Kan. Kan. . . . #junninora #thejunni #tj #junnibeauty #thejunnibeauty #norakittyempire #putihkorea #serbukkemam #pinkishwhite #pwis #putihseawal7hari #codjohor #tanpamerkuri #luluskkm #licenserum #berkesan #memutih #hilangkanjerawat #kecutkanjerawat #skincare #produk #kecantikan #mampumilik

Angels tahu tak yang tubuh manusia perlu banyak minum air? 😊. . . Cuba kira harini berapa liter air yang angels dah minum. Jangan lupa cukupkan 3 liter tau. . . . #junninora #thejunni #tj #junnibeauty #thejunnibeauty #norakittyempire #putihkorea #serbukkemam #pinkishwhite #pwis #putihseawal7hari #codjohor #tanpamerkuri #luluskkm #licenserum #berkesan #memutih #hilangkanjerawat #kecutkanjerawat #skincare #produk #kecantikan #mampumilik

KULIT CERAH LEPAS CONSUME PUTIH KOREA 💗. . . Angels nampak kan perubahan pada kulit adik ni. Sebelum pakai putih korea,kulit gelap. . . Bila kulit gelap,nak ambik gambar pon rasa kekok kan. Terpaksa pakai foundation tebal tebal. Akhir sekali,muka jadi kelabu 😂. . . Dah! Tak payah susah susah. Sebelun tidur kemam je satu sachet putih korea. . . . #junninora #thejunni #tj #junnibeauty #thejunnibeauty #norakittyempire #putihkorea #serbukkemam #pinkishwhite #pwis #putihseawal7hari #codjohor #tanpamerkuri #luluskkm #licenserum #berkesan #memutih #hilangkanjerawat #kecutkanjerawat #skincare #produk #kecantikan #mampumilik

Hai angels. Lama dah rose menyepi kan . Tapi,rose open order junni sepanjang masa tau ❤. . . Siapa yang masih tercari cari skincare yang boleh hilangkan jerawat,korang kena pilih produk the junni tau. . . Sebab apa? Kalau rose citer sekarang pon,menanah telinga korang dengar. Sebab banyak sangat manfaat the junni items. . . Korang tak payah malu,takut nak tekan link dekat bio tu. Rose tak makan orang lah. . . . #junninora #thejunni #tj #junnibeauty #thejunnibeauty #norakittyempire #putihkorea #serbukkemam #pinkishwhite #pwis #putihseawal7hari #codjohor #tanpamerkuri #luluskkm #licenserum #berkesan #memutih #hilangkanjerawat #kecutkanjerawat #skincare #produk #kecantikan #mampumilik

Hey guyss! Dah try ke face oil minyak boonga? . Masih ramai lagi yang tertukar face oil dengan serum rupanya. Ini bukan serum gais, ini face oil. Ia dari oil-based sahaja. . But don't worry, ia langsung tidak menjadikan kulit semakin berminyak tapi more to moist and glowing. Jomla try guyss, harganya yang sangat mampu milik. Tak mahal mana pun aihh. Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Hey guyss! Dah try ke face oil minyak boonga? . Masih ramai lagi yang tertukar face oil dengan serum rupanya. Ini bukan serum gais, ini face oil. Ia dari oil-based sahaja. . But don't worry, ia langsung tidak menjadikan kulit semakin berminyak tapi more to moist and glowing. Jomla try guyss, harganya yang sangat mampu milik. Tak mahal mana pun aihh. Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Hey guyss! Dah try ke face oil minyak boonga? . Masih ramai lagi yang tertukar face oil dengan serum rupanya. Ini bukan serum gais, ini face oil. Ia dari oil-based sahaja. . But don't worry, ia langsung tidak menjadikan kulit semakin berminyak tapi more to moist and glowing. Jomla try guyss, harganya yang sangat mampu milik. Tak mahal mana pun aihh. Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Hanya 4 hari jerawat/resdung/jerawat batu yang tak bermata tue bermata dan pecah. Sebelum kenal noir kalau jerawat batu tu timbul susah hati. Sebab take time dia nak masak Take time dia nak keluarkan mata Adakalanya dia hilang macam tu ja pastu nanti dia akan timbul balik. Yang paling sis stress parutnya besar dan berlubang😌. Tapi sejak dengan noir.Sejak seruk nie diperkenalkan hati jadi tak segelisah dulu bila benda alah ni muncul tiba-tiba. Parut tak berlubang,cepat masak,cepat dia keluar mata now dah merata dan parut. Ternyata acne serum dari yies beras menggunakan teknologi japan ni sangat bermanfaat.20ml rm89 bagi sis murah sebab dulu sis pernah beli acne serum dari jenama ×× rm79 10ml sahaja..tapi agak lambat bertindak. So apa lagi yang awak nak Ternyata sangat berkesan. Bukan ziera sahaja malah cust kat luar sana pun banyak cakap benda yang sama #acneserum #ubatjerawatviral #yiesberas #acneserumnoir #kecutkanjerawat #hilangkanjerawat #kecilkanpori #kecutkanbijikolestrol #hilangkanbijikolestrol

Bila produk tu dah elok serasi kat muka awak, teruskan guna ye 😁 . Sebenarnya nak hasil yg terbaik, kena konsisten amalkan. Pakai produk yg tiada bahan chemical ni kena sabar tau..kesan maybe lambat sikit tapi yg penting kulit kita selamat...betul ke idokkk 😉 . Berminat meh wasap sis 011-39958477 . #azzacoldpowder #bedaksejukazzaelite #kecutkanjerawat #kulitberminyak #kulitkusam

Memang banyak feedback, guna je bedak sejuk bearbery, jerawat cepat je kecut. hehehe. . Seronok dengar 😍 . #bedaksejuk #bedaksejukbearbery #hilangkanjerawat #produkhilangkanjerawat #produksemulajadi #kecutkanjerawat

Harta wang ringgit bukan untuk dimiliki tetapi untuk diuruskan dan ada bahagian orang lain di setiap rezeki yang kita jemput itu. Assalamualaikum salam khamis yang indah ,, Senyumlah. Ok gaiss nk terangkan sikit kenapa ramai yg repeat order??? So , ape yang membezakan Nb Scar Acne Cream ni dengan produk jerawat lain kat pasaran 😘 ? Opkos la ingredient dia yang rare . Satu2nya produk yang menggunakan ingredient lain dari yang lain . Killer ingredient kita ialah antibiotic . Tesktur dia toksah cakap . Gebu overdose . Fyi , mostly krim jerawat ni mengeringkan kulit . Tapi Nb cream aka @krimpuaka ni terbalik kerana dia melembapkan . Opkos la sebab ia jugak berfungsi sebagai moisturizer . Paling best lepas jerawat kecut , kite tak perlu pergi farmasi nak cari ubat parut bagai sebab memudarkan parut adalah fungsi utama krimpuaka jugak . This is da best food for super sensitif skin 😘 .

Nak tahu apakah 7 sebab awak wajib menggunakan face oil? Rugi ya amat yang mana tak try kerana Minyak Boonga boleh menjaga skin uolls tau 😘 . Check this out guysss ! . Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Nak tahu apakah 7 sebab awak wajib menggunakan face oil? Rugi ya amat yang mana tak try kerana Minyak Boonga boleh menjaga skin uolls tau 😘 . Check this out guysss ! . Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Nak tahu apakah 7 sebab awak wajib menggunakan face oil? Rugi ya amat yang mana tak try kerana Minyak Boonga boleh menjaga skin uolls tau 😘 . Check this out guysss ! . Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

🍁 HERBAL BLEND by Shaklee ! 🍁 . . CREAM MULTIPURPOSE - Tersangat sesuai untuk semua peringkat umur . Boleh digunakan untuk baby juga tau ! So ibu-2 dekat luar sana , wajib simpan satu tube Herbal Blend ni dekat rumah. . . So bila urgent nak guna , capai je HB ni lepastu sapu dekat tempat yang bermasalah . Senang dan mudah ! Yang pastinya berkesan😘 . . 1 tube boleh tahan sehingga 6 bulan tau . Memang jimat ! Harga pun berpatutan. . . Nak tahu apa kelebihan HB cream ni? 🌼 Merawat Kuku Rosak dan Rapuh 🌼Melembutkan Kulit Kasar 🌼 Boleh Merawat Tumit Kaki Pecah/Merekah 🌼 Menghilangkan / Memudarkan Parut Termasuk Parut Campak dan Chicken Pox 🌼 Memberi Kelegaan Dan Ketidakselesaan Akibat Terkena Serangga 🌼 Sebagai Losyen Untuk Kegunaan Harian 🌼 Menghilangkan Ruam Susu Pada Bayi 🌼 Mengurangkan Eczema 🌼 Menyelesaikan Masalah Kulit Gatal dan Kering . . Yang dicari ramai!! #krimserbaguna #herbalblendshaklee . ‪#herbalblendcream sesuai untuk #ruambayi #ruamlampin #ruamsusu #kulitkering #kulitgatal #kecutkanjerawat #tumitpecah #lukakecil #melecurringan #kenagigitserangga #halaunyamuk dan macam-macam lagi masalah kulit ringan. #chickenpox #hfmd #demamcampak Paling penting #parabenfree 👍🏻 . ❗️for order ▶️▶️ klik bio (wassap 0199109009)

🍁 HERBAL BLEND by Shaklee ! 🍁 . . CREAM MULTIPURPOSE - Tersangat sesuai untuk semua peringkat umur . Boleh digunakan untuk baby juga tau ! So ibu-2 dekat luar sana , wajib simpan satu tube Herbal Blend ni dekat rumah. . . So bila urgent nak guna , capai je HB ni lepastu sapu dekat tempat yang bermasalah . Senang dan mudah ! Yang pastinya berkesan😘 . . 1 tube boleh tahan sehingga 6 bulan tau . Memang jimat ! Harga pun berpatutan. . . Nak tahu apa kelebihan HB cream ni? 🌼 Merawat Kuku Rosak dan Rapuh 🌼Melembutkan Kulit Kasar 🌼 Boleh Merawat Tumit Kaki Pecah/Merekah 🌼 Menghilangkan / Memudarkan Parut Termasuk Parut Campak dan Chicken Pox 🌼 Memberi Kelegaan Dan Ketidakselesaan Akibat Terkena Serangga 🌼 Sebagai Losyen Untuk Kegunaan Harian 🌼 Menghilangkan Ruam Susu Pada Bayi 🌼 Mengurangkan Eczema 🌼 Menyelesaikan Masalah Kulit Gatal dan Kering . . Yang dicari ramai!! #krimserbaguna #herbalblendshaklee . ‪#herbalblendcream sesuai untuk #ruambayi #ruamlampin #ruamsusu #kulitkering #kulitgatal #kecutkanjerawat #tumitpecah #lukakecil #melecurringan #kenagigitserangga #halaunyamuk dan macam-macam lagi masalah kulit ringan. #chickenpox #hfmd #demamcampak Paling penting #parabenfree 👍🏻 . ❗️for order ▶️▶️ klik bio (wassap 0199109009)

Kulit kering?? Korang wajib tmbah timewise gelmask dalam rutin harian skincare korang tau.. . Seriusly.. Rekemended 😍🔥🔥🔥 Kulit yang kering, yg breakout, akan elok secara semulajadi.. Timewise Gelmask ni mmg sgt2 mmbantu.. . Jom wassap Fiza sekarang . Fiza l 019-4761252 Beauty Consultant Marykay . #marykay #produkkecantikan #marykaycheras #marykayklcc #marykayampang #marykaykajang #marykaybangi #marykayputrajaya #marykaybc #bcmarykay #settreatmentmarykay #serumjerawat #serummarykay #kecutkanjerawat

Apakah kepentingan mask/masker? Kulit kita akan menghasilkan kulit mati baru setiap 3 hari. Kulit mati ini akan berkumpul dipermukaan kulit, maknanya pada bahagian paling atas kulit (epidermis). Kulit baru pula akan terhasil dalam kitaran 28 hari ke atas. Jadi apabila kita membiarkan sahaja kulit mati ini berkumpul dipermukaan kulit maka wajah kita mulai nampak gelap, kusam, kulit menjadi kasar, tona kulit tidak sekata dan produk yang dipakai juga tidak dapat diserap dengan baik ke dalam kulit. Jerawat juga akan bertumbuh dengan seronoknya kerana kulit mati ini tersumbat di dalam pori bersama minyak muka lalu menyebabkan bakteria membiak dengan jayanya. Muka akan menjadi kotor dan whiteheads serta blackheads semakin menjadi-jadi. Oleh sebab itulah anda dicadangkan memakai mask botanical effects ini 2 kali seminggu untuk menyingkirkan kulit mati, membersihkan pori dan menyedut lebihan minyak dan kotoran. Pemakaian mask secara konsisten akan menjadikan kulit muka anda lebih cerah bercahaya dan pipi lebih tegang. Produk yang kita sapu juga dapat diserap dengan lebih berkesan dan tentulah hasilnya lebih hebat serta cepat. Nak dapat kesan yang terbaik dan maksimun daripada set penjagaan kulit pilihan anda. Jangan lupa singkirkan kulit mati 2 kali seminggu dengan mask botanical effects. Nak diskaun 19% untuk Mask Botanical Effects sila whatsapp saya segera. Untuk keterangan lanjut jangan lupa untuk whatsapp saya di sini>> http://CikAinMK.wasap.my Saya perunding kecantikan bebas mary kay yang bertauliah SD AIN 0105429216 #cikainmk #cikgukulitanda #marykaymalaysia #marykay #marykaykualaterengganu #marykayterengganu #marykaykualanerus #marykaygongbadak #marykaydungun #marykaykemaman #marykaysetiu #marykaykualaberang #nakkulitsihat #nakcantik #marykaymarang #produkmarykayselamat #maskmuka #scrubmuka #maskbotanical #marykayterbaik #gethealthyskin #freemakeupclass #kulitcerah #scrubmuka #hilangkanblackheads #kecutkanjerawat #botanicaleffects #singkirkankulitmati #mencerahkanbadan #marykaymurah

EXFOLIATING YOUR SKIN . Apa tu exfoliate?? Exfoliate adalah menyahkan/membuang sel kulit mati di atas permukaan kulit.. . Apa jadik kalau tak buat?? Kalau tak buat.. Serum, mouisturizer susah nak meresap masuk dlm kulit, so kulit kita xdpt full benefit drpd serum dan mouisturizer tu.. Rugi je pakai mahal2.. . Wassap Fiza sekarang utk detail Fiza l 019-4761252 Beauty Consultant Marykay . #marykayproducts #marykayskincare #marykaycheras #marykayklcc #marykayampang #marykaykajang #marykaybangi #marykayputrajaya #marykaybc #bcmarykay #settreatmentmarykay #serumjerawat #serummarykay #kecutkanjerawat

Kulit korang berjerawat?? Tak tahu dah nak pakai ape?? Meh wassap Fiza sekarang . Fiza l 019-4761252 Beauty Consultant Marykay . #marykayproducts #marykayskincare #marykaycheras #marykayklcc #marykayampang #marykaykajang #marykaybangi #marykayputrajaya #marykaybc #bcmarykay #settreatmentmarykay #serumjerawat #serummarykay #kecutkanjerawat

GUYS!! TENGOK SENDIRI KEGUNAAN BIRDNEST ESSENCE NI😘 . . Wow..syiok sangat tau.. sekali calit mcm2 masalah selesai ⬇️ . . 💥 skin glowing 💥 mengurangkan jeragat 💥 mencerahkan 💥 mengecilkan liang pori 💥 mengecutkan jerawat 💥 merawat kulit berminyak/kering 💥 memudarkan parut jerawat . . Memang ohsem la #bne ni .. ✔️✔️ . https://wa.me/60138901290?text=Birdnestessence #birdnestessence #atasikulitkusam #jeragathilang #kecutkanjerawat #sarangburungwalet #kulitcantik #kulitanjal #antipenuaan #cantikbersih #essence #rm20 #mersing #johor #dailyroutine #calitcalitcantik #kosmetikmurah #produkmalaysia #luluskkm #kosmetikmalaysia #trustedseller #onlineseller #birdnestessencebypna

Alhamdulillah..customer kita dah dapat manfaat dengan #birdnestessence ni.. . . #selamat_tinggal_kulit_kering #kulit_jadi_lembap . . Dah penat cuba bermacam jenis kosmetik tapi hasil tak memuaskan.. so korang wajib cuba #bne ni untuk dapat hasil yg tiptop👍👍🥰 https://wa.me/60138901290?text=Birdenstessence #birdnestessence #atasikulitkusam #jeragathilang #kecutkanjerawat #sarangburungwalet #kulitcantik #kulitanjal #antipenuaan #cantikbersih #essence #rm20 #mersing #johor #dailyroutine #calitcalitcantik #kosmetikmurah #produkmalaysia #luluskkm #kosmetikmalaysia #trustedseller #onlineseller #birdnestessencebypna

HAA NI KHAS UNTUK YG MASIH CONFUSE SERUM DENGAN ESSENCE . .Boleh baca ni tau 😊😊 . . . essence bertindak sebagai vitamin kulit✔️ . . Jom sihatkan kulit wajah anda dengan #birdnest_essence . https://wa.me/60138901290?text=Birdnestessence #birdnestessence #atasikulitkusam #jeragathilang #kecutkanjerawat #sarangburungwalet #kulitcantik #kulitanjal #antipenuaan #cantikbersih #essence #rm20 #mersing #johor #dailyroutine #calitcalitcantik #kosmetikmurah #produkmalaysia #luluskkm #kosmetikmalaysia #trustedseller #onlineseller #birdnestessencebypna

@adore.audelabeauty_kl_selangor - . Okey Guyss , farah nak kongsi sedikit tips buat Wanita di Luar sana untuk memperbaiki penampilan diri 😘 . ✔️ Setiap Wanita itu cantik dan mempunyai keunikan tersendiri. Sayangi,Cintai,hargai diri dan fahami kekuatan atau kelebihan yang dimiliki.. ✔️ Jangan membandingkan diri dengan orang lain atau meniru apa yang orang lain ada. ✔️ Berani menjadi diri sendiri,bentuk imej positif dan bina personaliti anggun. ✔️ Mantapkan diri dengan Ilmu supaya terserlah kecantikan luar dan dalaman. . . Yang paling penting kita sebagai Wanita kena Yakin dengan diri sendiri seiringi dengan tagline Audela #inspirasikeyakinanku 🌹 . AUDELA Delivery terus ke RUMAH & OFFICE andaa.. . . 📲Whatsapp " AUDELA " ke 0192803115 📲Whatsapp " AUDELA " ke 0192803115 . . #adoreaudelabeautyklselangor #tipsdiet #tipskurus #tipskecantikan #tipskesihatan #kurusputihserentak #audelabynadzainal #audelovers #audela #audelabynadzainal #audelaby_nadzainal #produknadzainal #tipturunberatbadan #slimingproduk #whiteningkankulit #bebasjerawat #kecutkanjerawat #kecilkanporiterbuka #pudarkanbekasjerawat #kempiskanperut #melawaskan #detoxdrinks #putihkurusserentak #putihkurus #theultimateluxuriousdrink #minumanterpalingmewah -

🍁 HERBAL BLEND by Shaklee ! 🍁 . . CREAM MULTIPURPOSE - Tersangat sesuai untuk semua peringkat umur . Boleh digunakan untuk baby juga tau ! So ibu-2 dekat luar sana , wajib simpan satu tube Herbal Blend ni dekat rumah. . . So bila urgent nak guna , capai je HB ni lepastu sapu dekat tempat yang bermasalah . Senang dan mudah ! Yang pastinya berkesan😘 . . 1 tube boleh tahan sehingga 6 bulan tau . Memang jimat ! Harga pun berpatutan. . . Nak tahu apa kelebihan HB cream ni? 🌼 Merawat Kuku Rosak dan Rapuh 🌼Melembutkan Kulit Kasar 🌼 Boleh Merawat Tumit Kaki Pecah/Merekah 🌼 Menghilangkan / Memudarkan Parut Termasuk Parut Campak dan Chicken Pox 🌼 Memberi Kelegaan Dan Ketidakselesaan Akibat Terkena Serangga 🌼 Sebagai Losyen Untuk Kegunaan Harian 🌼 Menghilangkan Ruam Susu Pada Bayi 🌼 Mengurangkan Eczema 🌼 Menyelesaikan Masalah Kulit Gatal dan Kering . . Yang dicari ramai!! #krimserbaguna #herbalblendshaklee . ‪#herbalblendcream sesuai untuk #ruambayi #ruamlampin #ruamsusu #kulitkering #kulitgatal #kecutkanjerawat #tumitpecah #lukakecil #melecurringan #kenagigitserangga #halaunyamuk dan macam-macam lagi masalah kulit ringan. #chickenpox #hfmd #demamcampak Paling penting #parabenfree 👍🏻 . ❗️for order ▶️▶️ klik bio (wassap 0199109009)

🍁 HERBAL BLEND by Shaklee ! 🍁 . . CREAM MULTIPURPOSE - Tersangat sesuai untuk semua peringkat umur . Boleh digunakan untuk baby juga tau ! So ibu-2 dekat luar sana , wajib simpan satu tube Herbal Blend ni dekat rumah. . . So bila urgent nak guna , capai je HB ni lepastu sapu dekat tempat yang bermasalah . Senang dan mudah ! Yang pastinya berkesan😘 . . 1 tube boleh tahan sehingga 6 bulan tau . Memang jimat ! Harga pun berpatutan. . . Nak tahu apa kelebihan HB cream ni? 🌼 Merawat Kuku Rosak dan Rapuh 🌼Melembutkan Kulit Kasar 🌼 Boleh Merawat Tumit Kaki Pecah/Merekah 🌼 Menghilangkan / Memudarkan Parut Termasuk Parut Campak dan Chicken Pox 🌼 Memberi Kelegaan Dan Ketidakselesaan Akibat Terkena Serangga 🌼 Sebagai Losyen Untuk Kegunaan Harian 🌼 Menghilangkan Ruam Susu Pada Bayi 🌼 Mengurangkan Eczema 🌼 Menyelesaikan Masalah Kulit Gatal dan Kering . . Yang dicari ramai!! #krimserbaguna #herbalblendshaklee . ‪#herbalblendcream sesuai untuk #ruambayi #ruamlampin #ruamsusu #kulitkering #kulitgatal #kecutkanjerawat #tumitpecah #lukakecil #melecurringan #kenagigitserangga #halaunyamuk dan macam-macam lagi masalah kulit ringan. #chickenpox #hfmd #demamcampak Paling penting #parabenfree 👍🏻 . ❗️for order ▶️▶️ klik bio (wassap 0199109009)

🍁 HERBAL BLEND by Shaklee ! 🍁 . . CREAM MULTIPURPOSE - Tersangat sesuai untuk semua peringkat umur . Boleh digunakan untuk baby juga tau ! So ibu-2 dekat luar sana , wajib simpan satu tube Herbal Blend ni dekat rumah. . . So bila urgent nak guna , capai je HB ni lepastu sapu dekat tempat yang bermasalah . Senang dan mudah ! Yang pastinya berkesan😘 . . 1 tube boleh tahan sehingga 6 bulan tau . Memang jimat ! Harga pun berpatutan. . . Nak tahu apa kelebihan HB cream ni? 🌼 Merawat Kuku Rosak dan Rapuh 🌼Melembutkan Kulit Kasar 🌼 Boleh Merawat Tumit Kaki Pecah/Merekah 🌼 Menghilangkan / Memudarkan Parut Termasuk Parut Campak dan Chicken Pox 🌼 Memberi Kelegaan Dan Ketidakselesaan Akibat Terkena Serangga 🌼 Sebagai Losyen Untuk Kegunaan Harian 🌼 Menghilangkan Ruam Susu Pada Bayi 🌼 Mengurangkan Eczema 🌼 Menyelesaikan Masalah Kulit Gatal dan Kering . . Yang dicari ramai!! #krimserbaguna #herbalblendshaklee . ‪#herbalblendcream sesuai untuk #ruambayi #ruamlampin #ruamsusu #kulitkering #kulitgatal #kecutkanjerawat #tumitpecah #lukakecil #melecurringan #kenagigitserangga #halaunyamuk dan macam-macam lagi masalah kulit ringan. #chickenpox #hfmd #demamcampak Paling penting #parabenfree 👍🏻 . ❗️for order ▶️▶️ klik bio (wassap 0199109009)

🍁 HERBAL BLEND by Shaklee ! 🍁 . . CREAM MULTIPURPOSE - Tersangat sesuai untuk semua peringkat umur . Boleh digunakan untuk baby juga tau ! So ibu-2 dekat luar sana , wajib simpan satu tube Herbal Blend ni dekat rumah. . . So bila urgent nak guna , capai je HB ni lepastu sapu dekat tempat yang bermasalah . Senang dan mudah ! Yang pastinya berkesan😘 . . 1 tube boleh tahan sehingga 6 bulan tau . Memang jimat ! Harga pun berpatutan. . . Nak tahu apa kelebihan HB cream ni? 🌼 Merawat Kuku Rosak dan Rapuh 🌼Melembutkan Kulit Kasar 🌼 Boleh Merawat Tumit Kaki Pecah/Merekah 🌼 Menghilangkan / Memudarkan Parut Termasuk Parut Campak dan Chicken Pox 🌼 Memberi Kelegaan Dan Ketidakselesaan Akibat Terkena Serangga 🌼 Sebagai Losyen Untuk Kegunaan Harian 🌼 Menghilangkan Ruam Susu Pada Bayi 🌼 Mengurangkan Eczema 🌼 Menyelesaikan Masalah Kulit Gatal dan Kering . . Yang dicari ramai!! #krimserbaguna #herbalblendshaklee . ‪#herbalblendcream sesuai untuk #ruambayi #ruamlampin #ruamsusu #kulitkering #kulitgatal #kecutkanjerawat #tumitpecah #lukakecil #melecurringan #kenagigitserangga #halaunyamuk dan macam-macam lagi masalah kulit ringan. #chickenpox #hfmd #demamcampak Paling penting #parabenfree 👍🏻 . ❗️for order ▶️▶️ klik bio (wassap 0199109009)

🍁 HERBAL BLEND by Shaklee ! 🍁 . . CREAM MULTIPURPOSE - Tersangat sesuai untuk semua peringkat umur . Boleh digunakan untuk baby juga tau ! So ibu-2 dekat luar sana , wajib simpan satu tube Herbal Blend ni dekat rumah. . . So bila urgent nak guna , capai je HB ni lepastu sapu dekat tempat yang bermasalah . Senang dan mudah ! Yang pastinya berkesan😘 . . 1 tube boleh tahan sehingga 6 bulan tau . Memang jimat ! Harga pun berpatutan. . . Nak tahu apa kelebihan HB cream ni? 🌼 Merawat Kuku Rosak dan Rapuh 🌼Melembutkan Kulit Kasar 🌼 Boleh Merawat Tumit Kaki Pecah/Merekah 🌼 Menghilangkan / Memudarkan Parut Termasuk Parut Campak dan Chicken Pox 🌼 Memberi Kelegaan Dan Ketidakselesaan Akibat Terkena Serangga 🌼 Sebagai Losyen Untuk Kegunaan Harian 🌼 Menghilangkan Ruam Susu Pada Bayi 🌼 Mengurangkan Eczema 🌼 Menyelesaikan Masalah Kulit Gatal dan Kering . . Yang dicari ramai!! #krimserbaguna #herbalblendshaklee . ‪#herbalblendcream sesuai untuk #ruambayi #ruamlampin #ruamsusu #kulitkering #kulitgatal #kecutkanjerawat #tumitpecah #lukakecil #melecurringan #kenagigitserangga #halaunyamuk dan macam-macam lagi masalah kulit ringan. #chickenpox #hfmd #demamcampak Paling penting #parabenfree 👍🏻 . ❗️for order ▶️▶️ klik bio (wassap 0199109009)

Kenapa korang WAJIB pakai #krimberubatnb waktu MALAM ?? ❄ Sebab waktu malam jugak kulit akan lebih menyerap segala nutrien dan bahan aktif daripadanya juga membantu baikpulih dan penggantian sel-sel serta melembapkan kulit semasa kita tidur ❄ Sebab waktu tidur lah segala proses baikpulih berlaku setelah seharian badan kita bekerja termasuk organ terbesar badan kita iaitu kulit. ❄ KrimNB nii sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif ❄ ANTISEPTIK ialah bahan utama dalam krimNB yang mana bertindak MEMBUNUH segala bakteria yang menyinggah pada kulit muka korang semuaa ❄ MOISTURIZER juga mampu melembapkan kulit wajah korang bila pakai krimNB nii ❄VITAMIN C untuk mengembalikan kecantikan kulit, membaiki sel kulit yang rosak. Dapat memberikan kesan cerah sekata kat kulit korang ❄ VITAMIN E untuk menjadikan kulit sihat, antipenuaan dan mengurangkan jeragat KRIMNB BERTINDAK UNTUK MEMULIHKAN JERAWAT, PARUT JERAWAT DAN JERAGAT, KULIT KUSAM, DAN LIANG PORI BESAR

Ni salah satu kelebihan Botanical Effects Mask yg Qin suka.. . Bila ada jerawat baru naik.. Qin tepek masker kt jerawat tu je (bukan 1 muka tau).. Hari2 tepek kt situ.. InshaAllah 3-4 hari jerawat surut xjadi 'masak' dan hilang tanpa tinggal parut 😊 . Nak? promo masih ON.. RM64 each instead of RM80 . #kecutkanjerawat #jerawat #jerawatsurutcepat

Okey Guyss , Nanad nak kongsi sedikit tips buat Wanita di Luar sana untuk memperbaiki penampilan diri 😘 ✔️ Setiap Wanita itu cantik dan mempunyai keunikan tersendiri. Sayangi,Cintai,hargai diri dan fahami kekuatan atau kelebihan yang dimiliki.. ✔️ Jangan membandingkan diri dengan orang lain atau meniru apa yang orang lain ada. ✔️ Berani menjadi diri sendiri,bentuk imej positif dan bina personaliti anggun. ✔️ Mantapkan diri dengan Ilmu supaya terserlah kecantikan luar dan dalaman. . . Yang paling penting kita sebagai Wanita kena Yakin dengan diri sendiri seiringi dengan tagline Audela #inspirasikeyakinanku 🌹 . . . #tipsdiet #tipskurus #tipskecantikan #tipskesihatan #kurusputihserentak #audelabynadzainal #audelovers #audela #audelabynadzainal #audelaby_nadzainal #produknadzainal #tipturunberatbadan #slimingproduk #whiteningkankulit #bebasjerawat #kecutkanjerawat #kecilkanporiterbuka #pudarkanbekasjerawat #kempiskanperut #melawaskan #detoxdrinks #putihkurusserentak #putihkurus #theultimateluxuriousdrink #minumanterpalingmewah #audelamelaka

Sekarang ramai yang ada masalah kulit kering kan. Lebih lebih lagi masalah kulit kering. Cuaca sekarang pun tak menentu. Macam mana nak atasi masalah kulit kering dengan Minyak Boonga ni? . Ambil 2-3 titis dan letakkan pada tapak tangan. Kemudian gosok dan sapu pada wajah. Kemudian urut sedikit secara circular motion (gerakan membulat) supaya lebih senang dan menyerap masuk ke dalam kulit muka anda. . Untuk uolls yang berkulit kering seeloknya gunalah 3 kali sehari iaitu pagi, petang dan malam. Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Sekarang ramai yang ada masalah kulit kering kan. Lebih lebih lagi masalah kulit kering. Cuaca sekarang pun tak menentu. Macam mana nak atasi masalah kulit kering dengan Minyak Boonga ni? . Ambil 2-3 titis dan letakkan pada tapak tangan. Kemudian gosok dan sapu pada wajah. Kemudian urut sedikit secara circular motion (gerakan membulat) supaya lebih senang dan menyerap masuk ke dalam kulit muka anda. . Untuk uolls yang berkulit kering seeloknya gunalah 3 kali sehari iaitu pagi, petang dan malam. Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Sekarang ramai yang ada masalah kulit kering kan. Lebih lebih lagi masalah kulit kering. Cuaca sekarang pun tak menentu. Macam mana nak atasi masalah kulit kering dengan Minyak Boonga ni? . Ambil 2-3 titis dan letakkan pada tapak tangan. Kemudian gosok dan sapu pada wajah. Kemudian urut sedikit secara circular motion (gerakan membulat) supaya lebih senang dan menyerap masuk ke dalam kulit muka anda. . Untuk uolls yang berkulit kering seeloknya gunalah 3 kali sehari iaitu pagi, petang dan malam. Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

(@eveessential.cyberjaya)

6 Days 13 Hours Ago

Testimoni customer dengan penggunaan intensif Botanical Drink dan Pure Birds Nest selama sebulan. Customer boleh memilih cara penggunaan produk sarang burung kami berdasarkan keperluan dan kemampuan masing2.❤️ Ni la magic nutrisi yg ada dalam botanical drink with bird's nest bantu untuk clear terus jerawat kemerahan bernanah 😍. Tak payah pakai filter dahhh bila nak bergambar 😋 . Kita agent Eve Essential pun tumpang gembira untuk awak Aida 🤗. Siapa yg ada masalah macam Aida, wajib cuba sendiri! Nak kulit sihat, the best way is to treat from inside 😊 . Orang kata dalaman tip top, kulit pun tip top 😍. Eh betul tauuu. Jerawat tu petanda kita ada masalah dalam badan tau. . Haaa..so kasi selesaikan masalah dalaman badan dengan berikan nutrisi daripada botanical drink, InsyaAllah jerawat kecut & tak naik banyak² dah. . . #eveessential #kecutkanjerawat #cantikkankulit #atasimasalahjerawat #botanicaldrinkeveessential #eveessential.cyberjaya #eveessentialkl #codavailable

Jom kita kenali dulu kulit kita macam mana dan masalah ape dengan kulit kita , sebelum korang nak try something produk 😘 . Kulit kombinasi sesuai menggunakan pw, pk, licen serum dan pwis haa so tak susah sebab setiap produk tj ade kelebihan nak merawat kulit wajah kita😘 . Nak tahu lebih lanjut follow @junnidungun_nfa . #skincaredungun #teamkierahebat #masalahkulit #trustedseller #kenalpastimasalah #scrubdaki #maskerkorea #putihkorea #kulitkombinasi #dungun #dunguntown #kulitbermasalah #bebasmerkuri #kecutkanjerawat #takmenipiskankulit #serumglowing #luluskkm💯

ERMM..MALAS CAKAP BANYAK. KORANG TENGOK LAH SENDIRI KEBAIKAN BIRDNEST ESSENCE NI👍👍 . . Ira suka nak ingatkan apa2 pun kita buat kite kena konsisten ok! baru dapat hasilnya. 🥰 . . Siapa nak kulit cantik? kena bertindak cepat https://wa.me/60138901290?text=Birdnestessence #birdnestessence #atasikulitkusam #jeragathilang #kecutkanjerawat #sarangburungwalet #kulitcantik #kulitanjal #antipenuaan #cantikbersih #essence #rm20 #mersing #johor #dailyroutine #calitcalitcantik #kosmetikmurah #produkmalaysia #luluskkm #kosmetikmalaysia #trustedseller #onlineseller #birdnestessencebypna

GUYS!! HATI2 YE..SEKARANG NI BERLELUASA BARANG YG FAKE😯 . make sure korang dapatkan dari agent/stokis yang sah dengan HARGA RM20.. yang murah kita tak jamin ye ..jangan menyesal hee 😪 . Hai!! Saya Ira #mini_agent Birdnest Essence by PNA . .Berminat nak cuba kebaikan #bne boleh rojer sy ya😀 Yg jauh kita boleh postkan, https://wa.me/60138901290?text=Birdnestessence #birdnestessence #atasikulitkusam #jeragathilang #kecutkanjerawat #sarangburungwalet #kulitcantik #kulitanjal #antipenuaan #cantikbersih #essence #rm20 #mersing #johor #dailyroutine #calitcalitcantik #kosmetikmurah #produkmalaysia #luluskkm #kosmetikmalaysia #trustedseller #onlineseller #birdnestessencebypna #ruambayi

(@comelote_skincare)

7 Days 8 Hours Ago

Piserum NIE,boleh guna sebelum pakai foundation,tujuan piserum NIE mengecilkan liang Pori,dan melembutkan dan melembap kan kulit muka,sebelum kita guna foundation. 📍Rm29sahaja 📍Sangat lembut dan tidak melekit 📍💯 Lulus KKM Berminat nak cube meh wasap terus sis June... www.wasap.my/60164454474/NakPiSeRum #serumglowing #serumwajah #serumjerawat #serumviral #piserum #kecutkanjerawat #hilangkanparut #hilangkanjerawat #kulitkusam #perempuan #perempuanfuhh #kelantan #machang #kotabharu #kualakrai #tanahmerah #terengganu #kualaterengganu #kualaibai #pahang #selangor

(@comelote_skincare)

7 Days 8 Hours Ago

Piserum NIE,boleh guna sebelum pakai foundation,tujuan piserum NIE mengecilkan liang Pori,dan melembutkan dan melembap kan kulit muka,sebelum kita guna foundation. 📍Rm29sahaja 📍Sangat lembut dan tidak melekit 📍💯 Lulus KKM Berminat nak cube meh wasap terus sis June... www.wasap.my/60164454474/NakPiSeRum #serumglowing #serumwajah #serumjerawat #serumviral #piserum #kecutkanjerawat #hilangkanparut #hilangkanjerawat #kulitkusam #perempuan #perempuanfuhh #kelantan #machang #kotabharu #kualakrai #tanahmerah #terengganu #kualaterengganu #kualaibai #pahang #selangor

(@comelote_skincare)

7 Days 8 Hours Ago

Piserum NIE,boleh guna sebelum pakai foundation,tujuan piserum NIE mengecilkan liang Pori,dan melembutkan dan melembap kan kulit muka,sebelum kita guna foundation. 📍Rm29sahaja 📍Sangat lembut dan tidak melekit 📍💯 Lulus KKM Berminat nak cube meh wasap terus sis June... www.wasap.my/60164454474/NakPiSeRum #serumglowing #serumwajah #serumjerawat #serumviral #piserum #kecutkanjerawat #hilangkanparut #hilangkanjerawat #kulitkusam #perempuan #perempuanfuhh #kelantan #machang #kotabharu #kualakrai #tanahmerah #terengganu #kualaterengganu #kualaibai #pahang #selangor

KULIT CERAH,JERAWAT BERKURANG HASIL CONSUME PUTIH KOREA 🔥. . . Angels sekalian tengoklah sendiri kesan angel ni lepas consume putih korea. . Kulit dulu gelap dan berjerawat tapi sekarang dah cerah + jerawat berkurang 😍. . Angels semua jangan risau sebab putih korea ni bebas merkuri 100%. Rasa pulak sedap masam manis. . . #thejunni #junnibeauty #thejunnibeauty #norakittyempire #putihkorea #serbukkemam #pinkishwhite #pwis #putihseawal7hari #codjohor #tanpamerkuri #luluskkm #licenserum #berkesan #memutih #hilangkanjerawat #kecutkanjerawat #skincare #produk #kecantikan #mampumilik #kdrama #lelakimuyangdulu #vagabond #runningman #seventeen #exid #hanboreum #suzy #love

KEJAYAAN JUTAWAN THE JUNNI 2019 💓. . . Setiap kali ada yang nak join #junniteamciknaeciknae akan cakap satu ayat ni iaitu : kejayaan tidak kira umur tapi berdasarkan usaha dan tindakan. . . Bila kita ada NAK yang besar,bila kita tahu HALA TUJU yang kita NAK,hidup kita takkan ada perkataan TAPI. . . Bukti nya? Mereka ini dari kalangan pekerja,student dan suri rumah tapi mampu berbisnes dan ada income sendiri 😍. . . . #junninora #thejunni #tj #junnibeauty #thejunnibeauty #norakittyempire #putihkorea #serbukkemam #pinkishwhite #pwis #putihseawal7hari #codjohor #tanpamerkuri #luluskkm #licenserum #berkesan #memutih #hilangkanjerawat #kecutkanjerawat #skincare #produk #kecantikan #mampumilik #jutawanthejunni

SKINCARE HARGA STUDENT 😍. . . Ramai yang nak kulit cerah,bebas cela tapi budget sikit je kan ? Terutamanya student student. . . Sebabtulah nana suggest korang try produk the junni. Harga mampu milik ❤. . . Kalau student pon mampu beli,apatah lagi korang yang dah bekerja tu kan. . . #thejunni #junnibeauty #thejunnibeauty #norakittyempire #putihkorea #serbukkemam #pinkishwhite #pwis #putihseawal7hari #codjohor #tanpamerkuri #luluskkm #licenserum #berkesan #memutih #hilangkanjerawat #kecutkanjerawat #skincare #produk #kecantikan #mampumilik #kdrama #lelakimuyangdulu #vagabond #runningman #seventeen #exid #hanboreum #suzy #love

#bne ni dah lah murah pastu sekali calit je Zasss meresap terus kedalam kulit.. uihhh..memang best la ⤵️⤵️ 🔥 tak melekit 🔥 cepat serap 🔥 bau wangi 🔥 Kulit rasa ringan dan sejuk . cuba dulu baru tahu ☺️ https://wa.me/60138901290?text=Birdnestessence #birdnestessence #atasikulitkusam #jeragathilang #kecutkanjerawat #sarangburungwalet #kulitcantik #kulitanjal #antipenuaan #cantikbersih #essence #rm20 #mersing #johor #dailyroutine #calitcalitcantik #kosmetikmurah #produkmalaysia #luluskkm #kosmetikmalaysia #trustedseller #onlineseller #birdnestessencebypna #ruambayi

TOMATO IN BOTTLE 🔥. . . Angels jangan terkejut kalau nampak ada ekstrak dalam botol licen serum ni tau. . . Tulah ekstrak tomato yang dirumus khas dalam licen serum. Bau wangii pulak tu. . . Nana jamin angels akan jatuh cinta dengan licen serum kalau dah try sebotol 💞. . . #thejunni #junnibeauty #thejunnibeauty #norakittyempire #putihkorea #serbukkemam #pinkishwhite #pwis #putihseawal7hari #codjohor #tanpamerkuri #luluskkm #licenserum #berkesan #memutih #hilangkanjerawat #kecutkanjerawat #skincare #produk #kecantikan #mampumilik #kdrama #lelakimuyangdulu #vagabond #runningman #seventeen #exid #hanboreum #suzy #love

KEJAYAAN JUTAWAN THE JUNNI 2019 💓. . . Setiap kali ada yang nak join #junniteamciknaeciknae akan cakap satu ayat ni iaitu : kejayaan tidak kira umur tapi berdasarkan usaha dan tindakan. . . Bila kita ada NAK yang besar,bila kita tahu HALA TUJU yang kita NAK,hidup kita takkan ada perkataan TAPI. . . Bukti nya? Mereka ini dari kalangan pekerja,student dan suri rumah tapi mampu berbisnes dan ada income sendiri 😍. . . . #junninora #thejunni #tj #junnibeauty #thejunnibeauty #norakittyempire #putihkorea #serbukkemam #pinkishwhite #pwis #putihseawal7hari #codjohor #tanpamerkuri #luluskkm #licenserum #berkesan #memutih #hilangkanjerawat #kecutkanjerawat #skincare #produk #kecantikan #mampumilik #jutawanthejunni

KULIT LICIN,GEBU DAN ANJAL BEBAS JERAWAT 😍. . . Korang nak kulit bebas cela? Pasti? Kalau pasti,janganlah berkira nak keluarkan RM52 untuk sebotol licen serum 💞. . . Nana yakin kalau licen serum ni sesuai dengan skin korang,jerawat mesti mengecut dengan jayanya. . . #thejunni #junnibeauty #thejunnibeauty #norakittyempire #putihkorea #serbukkemam #pinkishwhite #pwis #putihseawal7hari #codjohor #tanpamerkuri #luluskkm #licenserum #berkesan #memutih #hilangkanjerawat #kecutkanjerawat #skincare #produk #kecantikan #mampumilik #kdrama #lelakimuyangdulu #vagabond #runningman #seventeen #exid #hanboreum #suzy #love

Sapa paling chomel? Mama ke? Adiy? . #botanicaleffectmask #byebyedeadskin #kecutkanjerawat

Sapa paling chomel? Mama ke? Adiy? . #botanicaleffectmask #byebyedeadskin #kecutkanjerawat

Tadi pagi ipar tegur 'eh kak betul lah dollskin ni keringkan jerawat' . Pakai Semalaman terus jerawat yang baru mau up tak jadi nak up. Hambeeeek kau 😂 Selain memutihkan merawat ghopanyaaa. . So, Apa yang membezakan Dollskin lotion dengan yang lain ya? 🤔 #dollskinlotion #dollskin #lotionpemutih #losyen #teamsispatra #cubremisabah #cubremilover #lotioncubremi #kecutkanjerawat

Rugii tak grab satis soap ni haaa 😍 Dahhh ramai pengguna satis soap ni haaa , Tak mahal pun gais . Sabun ni boleh guna satu bulan tau . Tak try lagi memangg rugi 😍 Kelebihan satis soap 💕 👉🏻hilangkn parut jerawat muka & badan 👉🏻mengecutkan jerawat dgn cepat 👉🏻 dpt cerahkn serta lembapkn kulit muka 👉🏻dpt hilangkn sel kulit mati 👉🏻dpt hilangkn sesulit pada badan Guna satis soap jer semua masalah muka selesai muka pun glowing flawless jer 🥰 0179208671 0179208671 #satissoap #satissoapkelantan #satissoappasirputeh #kecutkanjerawat #fienabeutyline

Assalamualaikum semua,, salam jumaat salam penuh berkah salam menjemput rezeki,,,, Hai semua Mengapa takut untuk berniaga sedangkan ia boleh buat kita lagi berjaya 😍 Jangan mudah mengaku kalah ☺️ #safwan_muhaiminstore #nbcream #trustedseller #nbcreamjohor #nbcreamoriginalhq #nbcreamsaka #pudarkanparut #pudarkanjeragat #kulitcantik #kulitsihatdancantik #gebugebas #kecutkanjerawat #kecutkanpori #nakcantikcarisaya #produklaku #produklakukeras #hargamampumilik #dapatfreegift Meh wasap naa😍 www.wasap.my/60178739607/NB+freegift

Hey guyss! Dah try ke face oil minyak boonga? . Masih ramai lagi yang tertukar face oil dengan serum rupanya. Ini bukan serum gais, ini face oil. Ia dari oil-based sahaja. . But don't worry, ia langsung tidak menjadikan kulit semakin berminyak tapi more to moist and glowing. Jomla try guyss, harganya yang sangat mampu milik. Tak mahal mana pun aihh. Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Hey guyss! Dah try ke face oil minyak boonga? . Masih ramai lagi yang tertukar face oil dengan serum rupanya. Ini bukan serum gais, ini face oil. Ia dari oil-based sahaja. . But don't worry, ia langsung tidak menjadikan kulit semakin berminyak tapi more to moist and glowing. Jomla try guyss, harganya yang sangat mampu milik. Tak mahal mana pun aihh. Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Hey guyss! Dah try ke face oil minyak boonga? . Masih ramai lagi yang tertukar face oil dengan serum rupanya. Ini bukan serum gais, ini face oil. Ia dari oil-based sahaja. . But don't worry, ia langsung tidak menjadikan kulit semakin berminyak tapi more to moist and glowing. Jomla try guyss, harganya yang sangat mampu milik. Tak mahal mana pun aihh. Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Kulit muka tak flawless? Kulit berjerawat? Kulit kusam? . Uolls yang belum cuba Minyak Boonga tersangatlah rugi guysss. Dengan kandungan yang bagus dan merawat kulit supaya lebih sihat dan gebu gittew. . Kulit muka macam mana sekalipun boleh pakai Minyak Boonga ni tau. Jom sihatkan kulit uolls dengan Minyak Boonga. Harga yang sangat berpatutan uollsss! Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Kulit muka tak flawless? Kulit berjerawat? Kulit kusam? . Uolls yang belum cuba Minyak Boonga tersangatlah rugi guysss. Dengan kandungan yang bagus dan merawat kulit supaya lebih sihat dan gebu gittew. . Kulit muka macam mana sekalipun boleh pakai Minyak Boonga ni tau. Jom sihatkan kulit uolls dengan Minyak Boonga. Harga yang sangat berpatutan uollsss! Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty