#kekaboojohor

359 posts tagged with #kekaboojohor

Photos and Videos about #kekaboojohor

APPRECIATION POST : Thank you @mira_fayyadhfiryaal & kawan-kawan rajin beli dengan kita. Kalau kombo pon diaorang beli jugak. Sekali beli kalau tak lebih 3 helai tak sah. Ni dah nak dekat bersalin, semoga dipermudahkan segala urusan Mira. . #kekaboo #kekaboolovers #kekaboojohor #kekaboojohorbahru #kekaboomersing #tudungbawal #stockistkekaboo #stockistjohor #roadtoonethousand #appreciationkekaboojohorbahru

APPRECIATION POST : Thank you kak sham tiap-tiap bulan beli dengan kita. First tudung yang dia beli adalah Syawal collection tahun lepas (2018). Alhamdulillah dah dekat setahun kan kita kenal. Banyak dah tudung kekaboo dia. Sampai kan mak cik kantin pon dah terpikat nak pakai kekaboo jugak sbb boleh katakan dia pakai kekaboo hari-hari. Boleh jadi duta kekaboo dah 😁 . #kekaboo #kekaboolovers #kekaboojohor #kekaboojohorbahru #kekaboomersing #tudungbawal #stockistkekaboo #stockistjohor #roadtoonethousand

APPRECIATION POST : Thank you kak @zaritachomel & officemate selalu beli design limited edition dengan kita. Kalau tak dapat, boleh kemurungan kakak ni. . Yang tudung warna merah tu kita ad lagi. Sesapa nk beli wasap je kita 😄 . #kekaboo #kekaboolovers #kekaboojohor #kekaboojohorbahru #kekaboomersing #tudungbawal #stockistkekaboo #stockistjohor #roadtoonethousand

Biasa iklan takde sape respond kan. Teruskan beriklan. Bukannya harini iklan, terus customer nak beli. Mereka pon perlukan masa untuk survey macam kita juga. Letakkan diri kita di tempat customer juga ♥️ Btw, customer kita update tudung dh smpi pagi ni. Weehooo selamat melaram 😊Ready stock Kekaboo & Mirabelle ♥️ Berminat? Kakmin, www.wasap.my/60136812265 #belleboo #kekaboo #mirabelle #bawal #bawalmurah #bawalcotton #bawalplain #belleboomurah #kekaboomurah #mirabellemurah #belleboojohor #kekaboojohor #mirabellejohor #bellebooagent #kekabooagent #mirabelleagent #tudungviral #tudungbawalmurah #tudungbawalmurahmalaysia #belleboobatupahat #kekaboobatupahat #kekaboojb #mirabellebatupahat #mirabellejb #belleboojb #teamkekaboomirabellebellebookluang #teamizzamazlan #bawallovers

Ya Allahhh comelnyaaaaa 😍 . Yang Ramadhan baru nak sampai, tak pos lagi ke customer. Tapi dah keluar teaser untuk Hari Guru pulak. Sesuai sangat kalau nak hadiahkan kat cikgu-cikgu ni 😊 . #kekaboo #kekaboolovers #kekaboojohor #kekaboojohorbahru #kekaboomersing #tudungbawal #stockistkekaboo #stockistjohor #roadtoonethousand #teaser #hariguru

Haiii kekaboolovers 💕 . Sedang buat apa tu? Kalau ada yang belom tengok, meh laa tengok-tengok Ramadhan Collection ni. Semua ada lagi kecuali Keira. . Macam biasalah, ada yg kombo & ada yang loose. . KOMBO - RM 52/ combo (preorder with payment) . LOOSE - RM 25/ pcs (preorder with payment) . Kalau nak beli, wasap kita cecepat ya 😊 . #kekaboo #kekaboolovers #kekaboojohor #kekaboojohorbahru #kekaboomersing #tudungbawal #stockistkekaboo #stockistjohor #roadtoonethousand

S P E C I A L E D I T I O N T E A C H E R ' S D A Y . Selamat Hari Guru uols!! . Siapa berminat boleh pm 011-57537103 cepat² tau, 😱 . Sebab kita DAH AMBIL ORDER walaupun catalogue tak keluar lagi!😍 . Stok dijangka awal bulan Mei sampai! 💕

Name: Krysta Material: Customized Cotton Paris Voile Price: RM 25 Ukuran: Bidang 45+ WhatsApp: 011-57537103

Name: Krysta Material: Customized Cotton Paris Voile Price: RM 25 Ukuran: Bidang 45+ WhatsApp: 011-57537103

Name: Cynthiya Material: Customized Cotton Paris Voile Price: RM 25 Ukuran: Bidang 45+ WhatsApp: 011-57537103

Name: Cynthiya Material: Customized Cotton Paris Voile Price: RM 25 Ukuran: Bidang 45+ WhatsApp: 011-57537103

Name: Meella Material: Customized Cotton Paris Voile Price: RM 25 Ukuran: Bidang 45+ WhatsApp: 011-57537103

Name: Meella Material: Customized Cotton Paris Voile Price: RM 25 Ukuran: Bidang 45+ WhatsApp: 011-57537103

Name: Deborah Material: Customized Cotton Paris Voile Price: RM 25 Ukuran: Bidang 45+ WhatsApp: 011-57537103

Name: Deborah Material: Customized Cotton Paris Voile Price: RM 25 Ukuran: Bidang 45+ WhatsApp: 011-57537103

Name: Tatyanna Material: Customized Cotton Paris Voile Price: RM 25 Ukuran: Bidang 45+ WhatsApp: 011-57537103

Name: Tatyanna Material: Customized Cotton Paris Voile Price: RM 25 Ukuran: Bidang 45+ WhatsApp: 011-57537103

Name: Carissa Material: Customized Cotton Paris Voile Price: RM 25 Ukuran: Bidang 45+ WhatsApp: 011-57537103

Name: Carissa Material: Customized Cotton Paris Voile Price: RM 25 Ukuran: Bidang 45+ WhatsApp: 011-57537103

Name: Zianna Material: Customized Cotton Paris Voile Price: RM 25 Ukuran: Bidang 45+ WhatsApp: 011-57537103

Name: Zianna Material: Customized Cotton Paris Voile Price: RM 25 Ukuran: Bidang 45+ WhatsApp: 011-57537103

Name: Naemma Material: Customized Cotton Paris Voile Price: RM 25 Ukuran: Bidang 45+ WhatsApp: 011-57537103

Name: Naemma Material: Customized Cotton Paris Voile Price: RM 25 Ukuran: Bidang 45+ WhatsApp: 011-57537103

Name: Keira Material: Customized Cotton Paris Voile Price: RM 25 Ukuran: Bidang 45+ WhatsApp: 011-57537103

Name: Keira Material: Customized Cotton Paris Voile Price: RM 25 Ukuran: Bidang 45+ WhatsApp: 011-57537103

Name: Madhuri Material: Customized Cotton Paris Voile Price: RM 25 Ukuran: Bidang 45+ WhatsApp: 011-57537103

Name: Madhuri Material: Customized Cotton Paris Voile Price: RM 25 Ukuran: Bidang 45+ WhatsApp: 011-57537103

Name: Marbella Material: Customized Cotton Paris Voile Price: RM 25 Ukuran: Bidang 45+ WhatsApp: 011-57537103

Name: Marbella Material: Customized Cotton Paris Voile Price: RM 25 Ukuran: Bidang 45+ WhatsApp: 011-57537103

Name: Fatheyya Material: Customized Cotton Paris Voile Price: RM 25 Ukuran: Bidang 45+ WhatsApp: 011-57537103

Name: Fatheyya Material: Customized Cotton Paris Voile Price: RM 25 Ukuran: Bidang 45+ WhatsApp: 011-57537103

Name: Pamella Material: Customized Cotton Paris Voile Price: RM 25 Ukuran: Bidang 45+ WhatsApp: 011-57537103

Name: Pamella Material: Customized Cotton Paris Voile Price: RM 25 Ukuran: Bidang 45+ WhatsApp: 011-57537103

Name: Andrianni Material: Customized Cotton Paris Voile Price: RM 25 Ukuran: Bidang 45+ WhatsApp: 011-57537103

Name: Andrianni Material: Customized Cotton Paris Voile Price: RM 25 Ukuran: Bidang 45+ WhatsApp: 011-57537103

Name: Laudya Material: Customized Cotton Paris Voile Price: RM 25 Ukuran: Bidang 45+ WhatsApp: 011-57537103

Name: Laudya Material: Customized Cotton Paris Voile Price: RM 25 Ukuran: Bidang 45+ WhatsApp: 011-57537103

Name: Gloria Material: Customized Cotton Paris Voile Price: RM 25 Ukuran: Bidang 45+ WhatsApp: 011-57537103

Name: Gloria Material: Customized Cotton Paris Voile Price: RM 25 Ukuran: Bidang 45+ WhatsApp: 011-57537103

Name: Marilyn Material: Customized Cotton Paris Voile Price: RM 25 Ukuran: Bidang 45+ WhatsApp: 011-57537103

Name: Marilyn Material: Customized Cotton Paris Voile Price: RM 25 Ukuran: Bidang 45+ WhatsApp: 011-57537103

Name: Matilda Material: Customized Cotton Paris Voile Price: RM 25 Ukuran: Bidang 45+ WhatsApp: 011-57537103

Name: Matilda Material: Customized Cotton Paris Voile Price: RM 25 Ukuran: Bidang 45+ WhatsApp: 011-57537103

Name: Audrey Material: Customized Cotton Paris Voile Price: RM 25 Ukuran: Bidang 45+ WhatsApp: 011-57537103

Name: Audrey Material: Customized Cotton Paris Voile Price: RM 25 Ukuran: Bidang 45+ WhatsApp: 011-57537103

Name: Noura Material: Customized Cotton Paris Voile Price: RM 25 Ukuran: Bidang 45+ WhatsApp: 011-57537103

Name: Noura Material: Customized Cotton Paris Voile Price: RM 25 Ukuran: Bidang 45+ WhatsApp: 011-57537103

Name: Violetta Material: Customized Cotton Paris Voile Price: RM 25 Ukuran: Bidang 45+ WhatsApp: 011-57537103

Name: Violetta Material: Customized Cotton Paris Voile Price: RM 25 Ukuran: Bidang 45+ WhatsApp: 011-57537103

Name: Izzara Material: Customized Cotton Paris Voile Price: RM 25 Ukuran: Bidang 45+ WhatsApp: 011-57537103

Name: Izzara Material: Customized Cotton Paris Voile Price: RM 25 Ukuran: Bidang 45+ WhatsApp: 011-57537103

Full Catalogue Kekaboo 😉 011-57537103

Full Catalogue Mirabelle. 😁 011-57537103

Hi kekaboolovers 💕 . Maaf haritu kita tak open order untuk Ainnur Limited Edition & Camilla Limited Edition. Sebab tak sempat open order je dah fully booked. . Tapi kita ada baki lagi ni. . - Sehelai Ainnur Limited Edition (kombo) - Sehelai Camilla Limited Edition (loose - minor defect) . Kalau ada yang mencari boleh direct wasap kita ya. . Malam ni insyaallah kita bagitau sapa yang dapat giveaway kita ya. Terima kasih yang dah join 😊 . #kekaboo #kekaboolovers #kekaboojohor #kekaboojohorbahru #kekaboomersing #tudungbawal #stockistkekaboo #stockistjohor #roadtoonethousand

Assalamualaikum selamat pagi.. Siapa grab 11 corak dalam gambar.. Admin akan bagi hadiah misteri tau.. Untuk 5 ornwg terawal sahaja lagi Cepat-cepat grab offer now . Wasap 01127506587 #kekaboolovers #bawallovers #kekaboojohor

Assalamualaikum selamat pagi.. Siapa grab 11 corak dalam gambar.. Admin akan bagi hadiah misteri tau.. Untuk 5 ornwg terawal sahaja lagi Cepat-cepat grab offer now . Wasap 01127506587 #kekaboolovers #bawallovers #kekaboojohor

Woww design kekaboo & mirabelle edisi ramadhan merecik2 dah keluar.. design ni semua dh boleh order yer.. pre order mcm biasa insyaaallah sblm hujung bulan boleh start pos . Pre order rtw april 2019 ❤ bawal bidang 45 extra ❤ material cotton premium paris voile ❤kain lembut tidak panas dan mudah bentuk ❤pre order dgn payment shj Kumpul tudung raya dulu kemudian baru cari baju 🙊 ❤self pickup centre point ampangan / bsn ampangan /benteng seremban /ikc butik sikamat ❤cod rm 6 (senawang) dgn minimum order 3pcs ❤postage rm 8 sm / rm 11ss (5 helai) Whatsapp untuk order www.wasap.my/601126830767 www.wasap.my/601126830767 www.wasap.my/601126830767 www.wasap.my/601126830767 #kekaboolovers #kekabooseremban #kekaboonegerisembilan #mirabelle #mirabelleseremban #bawalcotton #bawalmurahmurah #bawallover #bawalovers #kekaboomurah #kekabooampangan #kekaboosikamat #kekaboojohorbahru #kekaboojohor #kekaboopahang #usahawanmirabelle #usahawankekaboo

Woww design kekaboo & mirabelle edisi ramadhan merecik2 dah keluar.. design ni semua dh boleh order yer.. pre order mcm biasa insyaaallah sblm hujung bulan boleh start pos . Pre order rtw april 2019 ❤ bawal bidang 45 extra ❤ material cotton premium paris voile ❤kain lembut tidak panas dan mudah bentuk ❤pre order dgn payment shj Kumpul tudung raya dulu kemudian baru cari baju 🙊 ❤self pickup centre point ampangan / bsn ampangan /benteng seremban /ikc butik sikamat ❤cod rm 6 (senawang) dgn minimum order 3pcs ❤postage rm 8 sm / rm 11ss (5 helai) Whatsapp untuk order www.wasap.my/601126830767 www.wasap.my/601126830767 www.wasap.my/601126830767 www.wasap.my/601126830767 #kekaboolovers #kekabooseremban #kekaboonegerisembilan #mirabelle #mirabelleseremban #bawalcotton #bawalmurahmurah #bawallover #bawalovers #kekaboomurah #kekabooampangan #kekaboosikamat #kekaboojohorbahru #kekaboojohor #kekaboopahang #usahawanmirabelle #usahawankekaboo

Woww design kekaboo & mirabelle edisi ramadhan merecik2 dah keluar.. design ni semua dh boleh order yer.. pre order mcm biasa insyaaallah sblm hujung bulan boleh start pos . Pre order rtw april 2019 ❤ bawal bidang 45 extra ❤ material cotton premium paris voile ❤kain lembut tidak panas dan mudah bentuk ❤pre order dgn payment shj Kumpul tudung raya dulu kemudian baru cari baju 🙊 ❤self pickup centre point ampangan / bsn ampangan /benteng seremban /ikc butik sikamat ❤cod rm 6 (senawang) dgn minimum order 3pcs ❤postage rm 8 sm / rm 11ss (5 helai) Whatsapp untuk order www.wasap.my/601126830767 www.wasap.my/601126830767 www.wasap.my/601126830767 www.wasap.my/601126830767 #kekaboolovers #kekabooseremban #kekaboonegerisembilan #mirabelle #mirabelleseremban #bawalcotton #bawalmurahmurah #bawallover #bawalovers #kekaboomurah #kekabooampangan #kekaboosikamat #kekaboojohorbahru #kekaboojohor #kekaboopahang #usahawanmirabelle #usahawankekaboo

Woww design kekaboo & mirabelle edisi ramadhan merecik2 dah keluar.. design ni semua dh boleh order yer.. pre order mcm biasa insyaaallah sblm hujung bulan boleh start pos . Pre order rtw april 2019 ❤ bawal bidang 45 extra ❤ material cotton premium paris voile ❤kain lembut tidak panas dan mudah bentuk ❤pre order dgn payment shj Kumpul tudung raya dulu kemudian baru cari baju 🙊 ❤self pickup centre point ampangan / bsn ampangan /benteng seremban /ikc butik sikamat ❤cod rm 6 (senawang) dgn minimum order 3pcs ❤postage rm 8 sm / rm 11ss (5 helai) Whatsapp untuk order www.wasap.my/601126830767 www.wasap.my/601126830767 www.wasap.my/601126830767 www.wasap.my/601126830767 #kekaboolovers #kekabooseremban #kekaboonegerisembilan #mirabelle #mirabelleseremban #bawalcotton #bawalmurahmurah #bawallover #bawalovers #kekaboomurah #kekabooampangan #kekaboosikamat #kekaboojohorbahru #kekaboojohor #kekaboopahang #usahawanmirabelle #usahawankekaboo

Woww design kekaboo & mirabelle edisi ramadhan merecik2 dah keluar.. design ni semua dh boleh order yer.. pre order mcm biasa insyaaallah sblm hujung bulan boleh start pos . Pre order rtw april 2019 ❤ bawal bidang 45 extra ❤ material cotton premium paris voile ❤kain lembut tidak panas dan mudah bentuk ❤pre order dgn payment shj Kumpul tudung raya dulu kemudian baru cari baju 🙊 ❤self pickup centre point ampangan / bsn ampangan /benteng seremban /ikc butik sikamat ❤cod rm 6 (senawang) dgn minimum order 3pcs ❤postage rm 8 sm / rm 11ss (5 helai) Whatsapp untuk order www.wasap.my/601126830767 www.wasap.my/601126830767 www.wasap.my/601126830767 www.wasap.my/601126830767 #kekaboolovers #kekabooseremban #kekaboonegerisembilan #mirabelle #mirabelleseremban #bawalcotton #bawalmurahmurah #bawallover #bawalovers #kekaboomurah #kekabooampangan #kekaboosikamat #kekaboojohorbahru #kekaboojohor #kekaboopahang #usahawanmirabelle #usahawankekaboo

Woww design kekaboo & mirabelle edisi ramadhan merecik2 dah keluar.. design ni semua dh boleh order yer.. pre order mcm biasa insyaaallah sblm hujung bulan boleh start pos . Pre order rtw april 2019 ❤ bawal bidang 45 extra ❤ material cotton premium paris voile ❤kain lembut tidak panas dan mudah bentuk ❤pre order dgn payment shj Kumpul tudung raya dulu kemudian baru cari baju 🙊 ❤self pickup centre point ampangan / bsn ampangan /benteng seremban /ikc butik sikamat ❤cod rm 6 (senawang) dgn minimum order 3pcs ❤postage rm 8 sm / rm 11ss (5 helai) Whatsapp untuk order www.wasap.my/601126830767 www.wasap.my/601126830767 www.wasap.my/601126830767 www.wasap.my/601126830767 #kekaboolovers #kekabooseremban #kekaboonegerisembilan #mirabelle #mirabelleseremban #bawalcotton #bawalmurahmurah #bawallover #bawalovers #kekaboomurah #kekabooampangan #kekaboosikamat #kekaboojohorbahru #kekaboojohor #kekaboopahang #usahawanmirabelle #usahawankekaboo

Woww design kekaboo & mirabelle edisi ramadhan merecik2 dah keluar.. design ni semua dh boleh order yer.. pre order mcm biasa insyaaallah sblm hujung bulan boleh start pos . Pre order rtw april 2019 ❤ bawal bidang 45 extra ❤ material cotton premium paris voile ❤kain lembut tidak panas dan mudah bentuk ❤pre order dgn payment shj Kumpul tudung raya dulu kemudian baru cari baju 🙊 ❤self pickup centre point ampangan / bsn ampangan /benteng seremban /ikc butik sikamat ❤cod rm 6 (senawang) dgn minimum order 3pcs ❤postage rm 8 sm / rm 11ss (5 helai) Whatsapp untuk order www.wasap.my/601126830767 www.wasap.my/601126830767 www.wasap.my/601126830767 www.wasap.my/601126830767 #kekaboolovers #kekabooseremban #kekaboonegerisembilan #mirabelle #mirabelleseremban #bawalcotton #bawalmurahmurah #bawallover #bawalovers #kekaboomurah #kekabooampangan #kekaboosikamat #kekaboojohorbahru #kekaboojohor #kekaboopahang #usahawanmirabelle #usahawankekaboo

Woww design kekaboo & mirabelle edisi ramadhan merecik2 dah keluar.. design ni semua dh boleh order yer.. pre order mcm biasa insyaaallah sblm hujung bulan boleh start pos . Pre order rtw april 2019 ❤ bawal bidang 45 extra ❤ material cotton premium paris voile ❤kain lembut tidak panas dan mudah bentuk ❤pre order dgn payment shj Kumpul tudung raya dulu kemudian baru cari baju 🙊 ❤self pickup centre point ampangan / bsn ampangan /benteng seremban /ikc butik sikamat ❤cod rm 6 (senawang) dgn minimum order 3pcs ❤postage rm 8 sm / rm 11ss (5 helai) Whatsapp untuk order www.wasap.my/601126830767 www.wasap.my/601126830767 www.wasap.my/601126830767 www.wasap.my/601126830767 #kekaboolovers #kekabooseremban #kekaboonegerisembilan #mirabelle #mirabelleseremban #bawalcotton #bawalmurahmurah #bawallover #bawalovers #kekaboomurah #kekabooampangan #kekaboosikamat #kekaboojohorbahru #kekaboojohor #kekaboopahang #usahawanmirabelle #usahawankekaboo

Woww design kekaboo & mirabelle edisi ramadhan merecik2 dah keluar.. design ni semua dh boleh order yer.. pre order mcm biasa insyaaallah sblm hujung bulan boleh start pos . Pre order rtw april 2019 ❤ bawal bidang 45 extra ❤ material cotton premium paris voile ❤kain lembut tidak panas dan mudah bentuk ❤pre order dgn payment shj Kumpul tudung raya dulu kemudian baru cari baju 🙊 ❤self pickup centre point ampangan / bsn ampangan /benteng seremban /ikc butik sikamat ❤cod rm 6 (senawang) dgn minimum order 3pcs ❤postage rm 8 sm / rm 11ss (5 helai) Whatsapp untuk order www.wasap.my/601126830767 www.wasap.my/601126830767 www.wasap.my/601126830767 www.wasap.my/601126830767 #kekaboolovers #kekabooseremban #kekaboonegerisembilan #mirabelle #mirabelleseremban #bawalcotton #bawalmurahmurah #bawallover #bawalovers #kekaboomurah #kekabooampangan #kekaboosikamat #kekaboojohorbahru #kekaboojohor #kekaboopahang #usahawanmirabelle #usahawankekaboo

Woww design kekaboo & mirabelle edisi ramadhan merecik2 dah keluar.. design ni semua dh boleh order yer.. pre order mcm biasa insyaaallah sblm hujung bulan boleh start pos . Pre order rtw april 2019 ❤ bawal bidang 45 extra ❤ material cotton premium paris voile ❤kain lembut tidak panas dan mudah bentuk ❤pre order dgn payment shj Kumpul tudung raya dulu kemudian baru cari baju 🙊 ❤self pickup centre point ampangan / bsn ampangan /benteng seremban /ikc butik sikamat ❤cod rm 6 (senawang) dgn minimum order 3pcs ❤postage rm 8 sm / rm 11ss (5 helai) Whatsapp untuk order www.wasap.my/601126830767 www.wasap.my/601126830767 www.wasap.my/601126830767 www.wasap.my/601126830767 #kekaboolovers #kekabooseremban #kekaboonegerisembilan #mirabelle #mirabelleseremban #bawalcotton #bawalmurahmurah #bawallover #bawalovers #kekaboomurah #kekabooampangan #kekaboosikamat #kekaboojohorbahru #kekaboojohor #kekaboopahang #usahawanmirabelle #usahawankekaboo

Woww design kekaboo & mirabelle edisi ramadhan merecik2 dah keluar.. design ni semua dh boleh order yer.. pre order mcm biasa insyaaallah sblm hujung bulan boleh start pos . Pre order rtw april 2019 ❤ bawal bidang 45 extra ❤ material cotton premium paris voile ❤kain lembut tidak panas dan mudah bentuk ❤pre order dgn payment shj Kumpul tudung raya dulu kemudian baru cari baju 🙊 ❤self pickup centre point ampangan / bsn ampangan /benteng seremban /ikc butik sikamat ❤cod rm 6 (senawang) dgn minimum order 3pcs ❤postage rm 8 sm / rm 11ss (5 helai) Whatsapp untuk order www.wasap.my/601126830767 www.wasap.my/601126830767 www.wasap.my/601126830767 www.wasap.my/601126830767 #kekaboolovers #kekabooseremban #kekaboonegerisembilan #mirabelle #mirabelleseremban #bawalcotton #bawalmurahmurah #bawallover #bawalovers #kekaboomurah #kekabooampangan #kekaboosikamat #kekaboojohorbahru #kekaboojohor #kekaboopahang #usahawanmirabelle #usahawankekaboo

Woww design kekaboo & mirabelle edisi ramadhan merecik2 dah keluar.. design ni semua dh boleh order yer.. pre order mcm biasa insyaaallah sblm hujung bulan boleh start pos . Pre order rtw april 2019 ❤ bawal bidang 45 extra ❤ material cotton premium paris voile ❤kain lembut tidak panas dan mudah bentuk ❤pre order dgn payment shj Kumpul tudung raya dulu kemudian baru cari baju 🙊 ❤self pickup centre point ampangan / bsn ampangan /benteng seremban /ikc butik sikamat ❤cod rm 6 (senawang) dgn minimum order 3pcs ❤postage rm 8 sm / rm 11ss (5 helai) Whatsapp untuk order www.wasap.my/601126830767 www.wasap.my/601126830767 www.wasap.my/601126830767 www.wasap.my/601126830767 #kekaboolovers #kekabooseremban #kekaboonegerisembilan #mirabelle #mirabelleseremban #bawalcotton #bawalmurahmurah #bawallover #bawalovers #kekaboomurah #kekabooampangan #kekaboosikamat #kekaboojohorbahru #kekaboojohor #kekaboopahang #usahawanmirabelle #usahawankekaboo

Woww design kekaboo & mirabelle edisi ramadhan merecik2 dah keluar.. design ni semua dh boleh order yer.. pre order mcm biasa insyaaallah sblm hujung bulan boleh start pos . Pre order rtw april 2019 ❤ bawal bidang 45 extra ❤ material cotton premium paris voile ❤kain lembut tidak panas dan mudah bentuk ❤pre order dgn payment shj Kumpul tudung raya dulu kemudian baru cari baju 🙊 ❤self pickup centre point ampangan / bsn ampangan /benteng seremban /ikc butik sikamat ❤cod rm 6 (senawang) dgn minimum order 3pcs ❤postage rm 8 sm / rm 11ss (5 helai) Whatsapp untuk order www.wasap.my/601126830767 www.wasap.my/601126830767 www.wasap.my/601126830767 www.wasap.my/601126830767 #kekaboolovers #kekabooseremban #kekaboonegerisembilan #mirabelle #mirabelleseremban #bawalcotton #bawalmurahmurah #bawallover #bawalovers #kekaboomurah #kekabooampangan #kekaboosikamat #kekaboojohorbahru #kekaboojohor #kekaboopahang #usahawanmirabelle #usahawankekaboo

Woww design kekaboo & mirabelle edisi ramadhan merecik2 dah keluar.. design ni semua dh boleh order yer.. pre order mcm biasa insyaaallah sblm hujung bulan boleh start pos . Pre order rtw april 2019 ❤ bawal bidang 45 extra ❤ material cotton premium paris voile ❤kain lembut tidak panas dan mudah bentuk ❤pre order dgn payment shj Kumpul tudung raya dulu kemudian baru cari baju 🙊 ❤self pickup centre point ampangan / bsn ampangan /benteng seremban /ikc butik sikamat ❤cod rm 6 (senawang) dgn minimum order 3pcs ❤postage rm 8 sm / rm 11ss (5 helai) Whatsapp untuk order www.wasap.my/601126830767 www.wasap.my/601126830767 www.wasap.my/601126830767 www.wasap.my/601126830767 #kekaboolovers #kekabooseremban #kekaboonegerisembilan #mirabelle #mirabelleseremban #bawalcotton #bawalmurahmurah #bawallover #bawalovers #kekaboomurah #kekabooampangan #kekaboosikamat #kekaboojohorbahru #kekaboojohor #kekaboopahang #usahawanmirabelle #usahawankekaboo

Woww design kekaboo & mirabelle edisi ramadhan merecik2 dah keluar.. design ni semua dh boleh order yer.. pre order mcm biasa insyaaallah sblm hujung bulan boleh start pos . Pre order rtw april 2019 ❤ bawal bidang 45 extra ❤ material cotton premium paris voile ❤kain lembut tidak panas dan mudah bentuk ❤pre order dgn payment shj Kumpul tudung raya dulu kemudian baru cari baju 🙊 ❤self pickup centre point ampangan / bsn ampangan /benteng seremban /ikc butik sikamat ❤cod rm 6 (senawang) dgn minimum order 3pcs ❤postage rm 8 sm / rm 11ss (5 helai) Whatsapp untuk order www.wasap.my/601126830767 www.wasap.my/601126830767 www.wasap.my/601126830767 www.wasap.my/601126830767 #kekaboolovers #kekabooseremban #kekaboonegerisembilan #mirabelle #mirabelleseremban #bawalcotton #bawalmurahmurah #bawallover #bawalovers #kekaboomurah #kekabooampangan #kekaboosikamat #kekaboojohorbahru #kekaboojohor #kekaboopahang #usahawanmirabelle #usahawankekaboo

Woww design kekaboo & mirabelle edisi ramadhan merecik2 dah keluar.. design ni semua dh boleh order yer.. pre order mcm biasa insyaaallah sblm hujung bulan boleh start pos . Pre order rtw april 2019 ❤ bawal bidang 45 extra ❤ material cotton premium paris voile ❤kain lembut tidak panas dan mudah bentuk ❤pre order dgn payment shj Kumpul tudung raya dulu kemudian baru cari baju 🙊 ❤self pickup centre point ampangan / bsn ampangan /benteng seremban /ikc butik sikamat ❤cod rm 6 (senawang) dgn minimum order 3pcs ❤postage rm 8 sm / rm 11ss (5 helai) Whatsapp untuk order www.wasap.my/601126830767 www.wasap.my/601126830767 www.wasap.my/601126830767 www.wasap.my/601126830767 #kekaboolovers #kekabooseremban #kekaboonegerisembilan #mirabelle #mirabelleseremban #bawalcotton #bawalmurahmurah #bawallover #bawalovers #kekaboomurah #kekabooampangan #kekaboosikamat #kekaboojohorbahru #kekaboojohor #kekaboopahang #usahawanmirabelle #usahawankekaboo