#krimnb

Photos and Videos about #krimnb

Eh macamana nak guna #nbcream nih⁉️ Sis cream ni pakai MALAM je tau.Nah sis share detail Cara nak guna dia : Sbelum tidur cuci muka & lap bagi kering , sapu krim parut nipis2 satu muka lepastu amek lagi dap2 kat tempat bermasalah & terus masuk tidur ye 😊( sapu time nk tidur ja ) 📲 http://watsap.my/01110838374 🚘 COD AREA KOTA BHARU DAN BERDEKATAN 📦 POSTAGE SELURUH MALAYSIA 📦 #nurfellabeauty #krimsaka #krimnb #krimberubat #treatmentcream #krimpuaka #scaracnetherapycream #nbcream #nbscaracnecream #krimjerawat #krimjeragat #nbreamkb #agentnbcreamkb #agentnbcream #agentkotabharu #pasticantikdengannb #agentnbcreamkotabharu #syeerabeautycottage #azacircle

si kecik ni tak boleh simpan stock lama-lama. Cepat sangat kena sambar . Krim NB ni sejenis krim berubat taw. Ada antiseptic untuk bakteria & ada vit c , vit E untuk merawat kulit kusam, jeragat & parut. fuhhh hebattt . Tak rugi korang konsisten. Hasil nya terbaikk . Click link on bio for purchase #krimnb #krimpuaka #krimubat #krimnbselayang

NB SCAR ACNE THERAPY Krim puaka kegilaan wanita kini 🔥 Kelebihan NB SCAR ACNE THERAPY ☑ Sesuai untuk semua masalah kulit . ☑ Masalah parut, Jerawat Jeragat, Kulit kusam insyallah semua blh rawat. Krim Nb Scar Ance Therapy Cream ni krim berubat ade ANTISEPTIK dan ia dapat membunuh kuman-kuman sehingga dalam lapisan kulit. P/s: Sabar dan konsisten kunci utama nak dapat hasil kebabom.Dont worries girls, krim NB ni BEBAS MERKURI. Harga pun mampu milik 🌿 Satu bekas tu boleh TAHAN 2 BULAN penggunaan 🌿 Bebas Mercury ADA KKM Cod area kb/pc/pcb/kubang kerian/kok lanas/ketereh/mulong dan lain2 yg berdekatan. Nak order boleh klik link whatsapp 👇 Www.wasap.my/60139209180/KrimNB #krimnb #agentkoklanas #agentsahnb #teamzura

Kenapa korang WAJIB pakai #krimberubatnb waktu MALAM?? ❄ Sebab waktu malam jugak kulit akan lebih menyerap segala nutrien dan bahan aktif daripadanya juga membantu baikpulih dan penggantian sel-sel serta melembapkan kulit semasa kita tidur. ❄ Sebab waktu tidurlah segala proses baikpulih berlaku setelah seharian badan kita bekerja termasuk organ terbesar badan kita iaitu kulit. ❄ Krim NB ni sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif. ❄ ANTISEPTIK ialah bahan utama dalam krim NB yang mana bertindak MEMBUNUH segala bakteria yang menyinggah pada kulit muka korang semua. ❄ MOISTURIZER juga mampu melembapkan kulit wajah korang bila pakai krim NB nii. ❄ VITAMIN C untuk mengembalikan kecantikkan kulit, membaiki sel kulit yang rosak. Dapat memberikan kesan cerah sekata kat kulit korang. ❄ VITAMIN E untuk menjadikan kulit sihat, antipenuaan dan mengurangkan jeragat. KRIM NB BERTINDAK UNTUK MEMULIHKAN JERAWAT, PARUT JERAWAT DAN JERAGAT, KULIT KUSAM, DAN LIANG PORI BESAR 📲 http://watsap.my/01110838374 🚘 COD AREA KOTA BHARU DAN BERDEKATAN 📦 POSTAGE SELURUH MALAYSIA 📦 #nurfellabeauty #krimsaka #krimnb #krimberubat #treatmentcream #krimpuaka #scaracnetherapycream #nbcream #nbscaracnecream #krimjerawat #krimjeragat #nbreamkb #agentnbcreamkb #agentnbcream #agentkotabharu #pasticantikdengannb #agentnbcreamkotabharu #syeerabeautycottage #azacircle

Mula2 saja ja nak cuba. Tapi tak sangka muka berubah habez mcm ni. Parut yang selama ni tak pernah hilang dah pergi jauh2. Kulit yang kusam dah berubah putih dan bersih dari sebelumnya. Yang paling best ramai tegur kulit kite sekarang ! #krimnb

Untuk apa #krimnb dan #susukkulit nie duk kuar wall hari2?? Nie hah benefits #setnb nie👇 ➡️untuk skin kering, ➡️skin berjeragat ➡️berjerawat, ➡️parut hitam sana sini, ➡️kulit kasaq bak kertas pasir 500 tu.. ➡️pori2 terbuka dari jauh lagi nampak,, ➡️baby naik merah2,, ➡️gatal2... pon boleh sapu... SEBAB APA #krimnb SEMUA BENDA BOLEH SAPU DIA?? SEBAB #antiseptik BAHAN UTAMA DALAM KRIMNB TU... KHAS UNTUK MEMATIKAN KUMAN DARI DALAM KULIT👍👍 Hah, nampak tak keistimewaan #krimberubatnb nie?? Semua lapisan boleh guna✔️✔️ Nak cuba.. jom ketuk pntu ws sis💃💃

Testimoni jeerawat pasir blh hilang.. parut jeraawat makin pudar.. alhamdulillah..berjaya pulihkannya. 💋💋 #squadnblaris #krimnb #penawarjerawat

Bila kulit muka kusam plus berparut jerawat hitam lagi kesan daripada pakai produk yang ada bahan mecury,bila stop pakai muka makin teruk breakout plus skin pun sakit, pedih & nak jumpa orang pun kita jadi kurang yakin diri kan. Muka pun nampak macam berumur dan tak bermaya.7 bulan rountine tetiap malam, wajib peram skin dengan #krimberubat ni. Alhamdulillah,skin makin cerah sekata parut pun dah hilang. Hasil gaulan #vitaminc #vitamine dan #antiseptik dalam krimsaka. Kalau setiap hari sental dengan #krimberubat parut lobang kawah pon tenggelam.Liang pori mengecil extra parut pudar plus jerawat takot nak muncul risau kena rejam dek #antiseptik . Selama 7 bulan, Saya pakai #krimsaka ni habis 6pcs & susuk kulit 2 botol.Tapi kalau pakai 3hari duk sibuk claim krim tak menjadi camne tu? Patut ke tak? Sabar & konsisten pasti akan membuahkan hasil yang terbaik.Meh saya guide sahabat yang nak rawat skin dengan selamat dan sampai dapat result camni. Super Magic!! 😘 #feedbackdirisendiri #krimnb

3 serangkai #nb . 3 serangkai ni dikeluarkan dengan isi kandungan yang sangat terbaik dan berkesan 💚 Semua isi kandungan #nb have have yer korang . Bukan ingredients sebarang dan terlarang tau HQ kami tarukkkk . #nb ni mampu repair skin korang yang dulu breakout teruk disebabkan korang pakai produk sampah (merkuri/kimia) ke sebelum ni dengan selamat dan berkesan . Janji korang konsisten . Sebab produk #nb ni tak menjanjikan kesan seawal 3 hari tau untuk skin korang licin macam mozekkkk . Sebab #nb ni bukan produk yang ade (merkuri/kimia) ye korang 🤗 #nb menjanjikan rawatan yang slow motion , berkesan dan selamat 😍 Jangan tertipu dengan yang FAKE . Kalau korang nak beli #nb tolong tolong dan tolong 📣📣 dapatkan dengan STOKIS & AGENT yang sah from HQ ✔👍 kalau makin breakout skin korang disebabkan beli yang FAKE jangan CLAIM kami yang jual #nb ORIGINAL 😘 #krimnb #serumnb #soapnb #agebtsahnb www.whatsapp./0179398341.my/nakNB

Bukan senang nak kasi cuci bersih jerawat jenis kecik kecik ni. Bahan #antiseptik yg ada dalam ingredient tu dah matikan sumer bakteria yg ada dalam lapisan kulit tu, Siram pulak dengan #susukkulit lagi la tambah cepat kesan dia. . . Mau tak cepat ! Cerr skodeng bahan yg ada dalam SUSUK KULIT tu. Kalau baca memang takot, Yerla semua bahan-bahan mahai kita guna. Tp rega kalau dah dapat ase nye bebudak tik tok pun sekali harung je sambar. . . 0199606369 . . #nbcream #nbscaracnetheraphycream #nurfellabeauty #krimparut #krimnb

Disebabkan 2 ketoi nie lah kulit memasing dh terlajak cantik!! 😘😘 Habis semua jerawat, jeragat, parut2 lesap kene buh #antiseptik bunuh semua bakteria degil..😚 Pastu kene perap lg dgn bji vit yg ada tu helok utk kulit..awet muda gitew..😍😍 Tak percaya try dulu baru tau best ke best sgt💖 #krimnb #serumnb Jgn lupa dptkn dgn sy yg original taw.. www.wasap.my/60105295106/krimbrubat

Selalunya kalau skin penuh jerawat confirm2 akan guna filter untuk gambar kan?? Halah2 sekarang xyah dah, korang guna shj #krimberubatnb ni untuk hilangkan segala mak nenek parut jerawat jeragat tu!! 😍 See!! Adik ni pun dah KONSISTEN pakai #krimberubatnb ni baru ja 2 minggu tapi skin dia dah semakin sihat. Bebas dari ancaman parut dan jerawat. Suko ke idokkkk!!!! 😎 📲 http://watsap.my/01110838374 🚘 COD AREA KOTA BHARU DAN BERDEKATAN 📦 POSTAGE SELURUH MALAYSIA 📦 #nurfellabeauty #krimsaka #krimnb #krimberubat #treatmentcream #krimpuaka #scaracnetherapycream #nbcream #nbscaracnecream #krimjerawat #krimjeragat #nbreamkb #agentnbcreamkb #agentnbcream #agentkotabharu #pasticantikdengannb #agentnbcreamkotabharu #syeerabeautycottage #azacircle

NB scar acne therapy cream lebih kepada krim merawat tau . Dia bukan skincare yg biasa kita guna. Beza dia dari tekstur cream dan bau krim tue. NB krim nie khas untuk menghilangkan parut, jerawat, jeragat, blackhead, kulit kusam dan merawat kulit breakout serta kulit sensitif. NB nie memang krim utk merawat skin sbb tu ada bau ubat sikit & ada ANTISEPTIK yg boleh mematikan kuman dari dalam kulit & bina sel baru untuk skin kita. Sb tulah syg2 kurrr jgn expect pakai hari nie, esok terus jadi cantik mcm kareena kapoor. So klu nak kulit molek, cantik, bebas dri jeragat, jerawat, parut2, kusam semua tu, korang kena sabar n konsisten BerNb okey. #scaracnecream #krimnb #merawatmasalahkulit

Hati senang betul bila customer share feedback setelah seminggu perap muka dengan #krimnb . Bukan senang nak cari ubat untuk hilang kan kawah kawah parut jerawat , jeragat dan jerawat batu semua tu weii ! Nasib baik ada #krimnb ni parut berkawah pun boleh sekata balik . Onz ke takk onz 😎 7 hari baru beb nampak banyak beza . #scarancecream

Dengan berbelanja serendah *RM25* dapat merawat skin yang bermasalah. Kuatnya penangan si ANTISEPTIK yang ada dalam #krimnb kan 😱 Dengan Izin Allah melalui ANTISEPTIK boleh hapuskan bakteria bakteria yang ada pada skin uolss. Alhamdulillah. FOKUS, KONSISTEN & SETIA JAMIN MENJADI. #hasil9hari #nboriginal #nbmalaysia #penawarmasalahkulitanda

Hasil yang memuas kan hati perempuan2 sekalian, bila muka semakin licin muka bebas jerawat, jeragat & parut. Wow syokk laa😱. Cuba uolls tengok sendiri pedback kat bawah to, bukan edit semata2 taw. Memang terbukti berkesan uolls. Funtion NB CREAM ni merawat, makna nye ambk masa cikit untuk cantik, tapi nati dapat result puas aty. Kunci nye adalah sabar & konsisten sapu setiap malam. Kalau dah dapat muka licin xpyh pakai fondation tebal utk ttp jerawat or parut kan. Dah save bajet kat situ. Kenapa nak bazir kan duit beli benda mahal2 kalau yang mur2 ade. www.wasap.my/60129467075/nbviral #nurfellabeauty #krimnb #susukkulit #sabunbuihlove #openagent

Kami datangkan kepada 2 size . 5gm dan 10gm Nak tahu harga boleh tekan link di bio. . Murah murah jea .. Harga memang mampu milik. . . Murah dan paling pasti berkesan kita pun puas hati #krimparut #krimnb #nbcream #cantik #viral #krimviral #jerawat #jerawat #krimjeragat #krimjerawat

#testimoni nb krim hilang parut. Bukan sekadar parut kulit berjerawat jeragat pun boleh pakai. . . Tak sangka krim si kecik molek ni boleh hapuskan mcm2 masalah kulit muka yg paling utama masalah parut2 yg dah bertahun tu. . #masalahkulit #krimnb #nbcream #parutlama #parut #selangor #kosmetikmurah #murahmurah #viral #krimviral #sungaibuloh #jomcantik

3 minggu peram skin dengan #krimberubatnb. Alhamdulillah parut jerawat makin pudar. Sape kata pack kecik KRIM KECIK tak membantu?? 😎 Kecik2 dia pun padat dengan Antiseptik untuk matikan kuman tauu. Bukan itu je, #krimberubatnb jugak padat dengan kandungan Vitamin C & E lagi yg boleh mencerahkan kulit kusam 💕💕 📲 http://watsap.my/01110838374 🚘 COD AREA KOTA BHARU DAN BERDEKATAN 📦 POSTAGE SELURUH MALAYSIA 📦 #nurfellabeauty #krimsaka #krimnb #krimberubat #treatmentcream #krimpuaka #scaracnetherapycream #nbcream #nbscaracnecream #krimjerawat #krimjeragat #nbreamkb #agentnbcreamkb #agentnbcream #agentkotabharu #pasticantikdengannb #agentnbcreamkotabharu #syeerabeautycottage #azacircle

LISA 🌹
(@lisa.nbcream)

1 Day 10 Hours Ago

Haii. Serius best pakai KRIM BERUBAT NI. Jerawat kecut hanya 2kali sapuan ! Kami handle skin breakout akibat tersalah pakai produk timbang kilo. Alhamdulillah Mujarab sangat Krim Berubat ni, dengan kehebatan bahan utama iaitu Antiseptik, tiada yang mustahil untuk rawat skin anda akibat breakout 😊 . . . #scaracnecream #nbkrim #nbscaracnetherapycream #nurfellaempire #nurfellabeautyhq #nurfellabeauty #nurfellabeautyofficial #kkm #krimnb #krimnbhq #nbkrimhq #krimsaka #krimjerawat #krimberubat #krimjeragat #krimparut #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatkulitbreakout #breakout #

LISA 🌹
(@lisa.nbcream)

1 Day 10 Hours Ago

Pengguna tegar Krim Berubat !! Scar Acne Therapy Cream mampu bantu anda miliki kulit selembut bayi. Nak rasa macam mana? Usya whatsapp 0166482547 Cepat wasap atau tekan link di bio. . . #krimsaka #krimjerawat #krimnb #kulitlicin #kulitlembap #kkm #kulitbreakout #krimberubat #krimparut #krimpuaka #skincare #skin #breakout #nurfellaempire #nurfellabeautyhq #nurfellabeauty #produkkosmetik #produkkorea #somebymi #nbkrim #scaracnecream -

LISA 🌹
(@lisa.nbcream)

1 Day 10 Hours Ago

Jerawat kecut, parut hitam pudar. Ok ke ok? . Rawat sebelum parah ! . #krimsaka #krimjerawat #krimnb #kulitlicin #kulitlembap #glassskin #glowing #nakcantik #breakout #beauty

Macam mana nak keluar rumah kalau skin breakout cenggini?? Nak cover dengan pondesen pun tak lepas ni 😥 Sib baik la sis kiturrr ni duk KONSISTEN pakai #krimpuakanb ni. Habis bekas jerawat kena kikis. Mananya tak weii dalam #krimnb ni ada ANTISEPTIK dan moisturiser lagi untuk mengembalikan skin yg sihat 😍 📲 http://watsap.my/01110838374 🚘 COD AREA KOTA BHARU DAN BERDEKATAN 📦 POSTAGE SELURUH MALAYSIA 📦 #nurfellabeauty #krimsaka #krimnb #krimberubat #treatmentcream #krimpuaka #scaracnetherapycream #nbcream #nbscaracnecream #krimjerawat #krimjeragat #nbreamkb #agentnbcreamkb #agentnbcream #agentkotabharu #pasticantikdengannb #agentnbcreamkotabharu #syeerabeautycottage #azacircle

Wajahnya serius melecur.!! Ramai yang perihatin kat Aini ni . Hari-hari ada je yang tanya kabar dia since hq pos kes dia itu hari tu Bayangla satu muka lecurr terhumban dalam minyak panas. Awaks boleh imagin tak betapa sakittt bila kulit senipis tisu ni jadi masakk ranum. Tak boleh nak bayangkanlah. Tapi alhamdulillah selepas 9 hari dia sapu #krimparutpuaka #krimnb ni , tengok terbukti hasilnya dengan izin Allah. Ya Allah !!! Alhamdulillah. #nbscarancetherapycream #nbcreamofficial

See cantik x kulit hakak kita nie . . . Dah dah la tu pakai foundation tebal tebal semata2 nak tutup parut.. Hakak ni pakai nb cream je untuk dapatkan kulit sihat dan cantik . . . Nakkn kulit cantik sihat kena rajin kena konsisten juga taw ! Jangan malas-malas okey. . Luangkn sedikit masa untuk belai kulit kita ,jadikn rutin harian penjagaan kulit terbaik korang sebelom tidur dan bangun pagi esoknya ya. Sudah pasti korang akan dapat kulit yg berseri secara semula jadi. Laki perempuan pun boleh pakai. #krimnb #nbcream #krimparut #cantik #gojess #gojes #parutlama #flawless #muslimah #viral #krimviral #selangor #cod #produkmurah #jomcantik #model

Penggunaan yang BETUL dan KONSISTEN Akan dapat hasil yang baik Yg penting selepas penggunaan NB (Nurfella Beauty) NO CAMERA 360,Beauty Camera or edit2 Nampakkan hasilnya 🥰 Slow2 NB (Nurfella Beauty) merawat kulit So sampai bila korang nak stay dengan kulit kusam,jerawat,jeragat??? Meh TRY NB (Nurfella Beauty) baru tahu macam mana perginya 😜 Saya Pakai Saya Jual Harga Mampu Milik Setiap pembelian ada free gift Setiap postage harga istimewa wasap : 017-6868861 FB : Lynn Yusof FB Page : nurfella_beauty_ nbcream Instagram : nurfellabeautynbcream #nurfellabeauty #nbkrim #nurfellabeautyhq #nurfellabeautyofficial #nbkrimhq #krimnb #krimnbviral #krimnbviralmalaysia #krimpuakanb #agenampang #ampang #kualalumpur #jururawatmalaysia #surirumah

Tengok macam tak percaya kan?? Pakai je cream NB ni muka terus jadi cantik!! 😍 Tak perlu laaa nak pergi spa ke apa bazir duit je tau. Hanya RM 25 je anda dah boleh dapat muka seperti pergi spa tau 😉 Nak skin flawless cepat2 wasap hakak ye 😘 📲 http://watsap.my/01110838374 🚘 COD AREA KOTA BHARU DAN BERDEKATAN 📦 POSTAGE SELURUH MALAYSIA 📦 #nurfellabeauty #krimsaka #krimnb #krimberubat #treatmentcream #krimpuaka #scaracnetherapycream #nbcream #nbscaracnecream #krimjerawat #krimjeragat #nbreamkb #agentnbcreamkb #agentnbcream #agentkotabharu #pasticantikdengannb #agentnbcreamkotabharu #syeerabeautycottage #azacircle

Saje nak tester, biar korang tak tidur malam🤣🤣. Hihi Inshaallah tak lama lagi bakal tiba k. Soon soon bebeh😘 #bebuihlove #sabunnb #krimnb #serumnb

LISA 🌹
(@lisa.nbcream)

1 Day 22 Hours Ago

- Anak kecik jangan simpan lama lama parut kudis tu semua. Letak ja antiseptik setiap malam, helok la nanti. #krimnb #nbcream #rawatcaraselamat #squadkrimsaka #nbscaracnetherapycream

LISA 🌹
(@lisa.nbcream)

1 Day 22 Hours Ago

HILANGKAN WHITEHEAD BLACKHEAD GUNA PUTIH TELUR . Bahan : Putih telur Kapas muka . . Penyediaan : Asingkan putih telur dan kuning telur. Ambil putih telur sahaja. Tekap kapas muka dengan putih telur. Biar seketika sehingga meresap. . . Pakai kapas tadi pada bahagian bermasalah. Tunggu sehingga kapas kering. MAZ cadangkan duduk depan kipas untuk cepatkan proses kering. Bila dah kering. Tarik pelahan-lahan. Kapas tadi akan ditarik bersama dengan whitehead dan blackhead. . . Cubalah. Best dak hampa tip ni? Nak Maz share tip apa lagi? Cer bagi cadangan kat bawah. . Sebarang pertanyaan tentang NB CREAM & SERUM NB SCAR, sila klik link whatsapp di bio #nbcreamterengganu #nbcreamsetiu #nbcreamoriginal #nurfellabeauty #krimnb #krimparut #krimpuaka #krimparutpuaka #krimparutjerawat #parutjerawat #parutexcident #parutlecur #jeragat #jerawatbatu #jerawatpasir #krimantiseptik -

LISA 🌹
(@lisa.nbcream)

1 Day 22 Hours Ago

- KESAN NB CREAM MEMANG POWER tengok lah kulit sis nih 😍alhamdulillah Selepas pakai krim parut nih muka Dia semakin pulih Jum siapa Ada masalah jerawat jeragat parut jerawat dm Maz Sebarang pertanyaan tentang NB CREAM & SERUM NB SCAR, siLa klik link wsap di bio #nbcreamoriginal #nurfellabeauty #krimnb #krimparut #krimpuaka #krimparutpuaka #krimparutjerawat #parutjerawat #parutexcident #parutlecur #jeragat #jerawatbatu #jerawatpasir #krimantiseptik

LISA 🌹
(@lisa.nbcream)

1 Day 22 Hours Ago

Dulu dulu rasa segan nak jumpa orang bila kulit muka bertompokkan jeragat Jeragat parut paling susah utk dirawat. Alhamdulillah konsistan sapu NB krim Masaalah jeragatt dah banyak berkurangan. Kulit makin glowing, Tq Allah Kulit wajah saya dah berseri macam dulu2 🤩 Sebarang pertanyaan tentang NB CREAM & SERUM NB SCAR, sila klik link whatsapp di bio @nbbeautymazlina #nbcreamoriginal #nurfellabeauty #krimnb #krimparut #krimpuaka #krimparutpuaka #krimparutjerawat #parutjerawat #parutexcident #parutlecur #jeragat #jerawatbatu #jerawatpasir #krimantiseptik

NB SCAR ACNE THERAPY Krim puaka kegilaan wanita kini 🔥 Kelebihan NB SCAR ACNE THERAPY ☑ Sesuai untuk semua masalah kulit . ☑ Masalah parut, Jerawat Jeragat, Kulit kusam insyallah semua blh rawat. Krim Nb Scar Ance Therapy Cream ni krim berubat ade ANTISEPTIK dan ia dapat membunuh kuman-kuman sehingga dalam lapisan kulit. P/s: Sabar dan konsisten kunci utama nak dapat hasil kebabom.Dont worries girls, krim NB ni BEBAS MERKURI. Harga pun mampu milik 🌿 Satu bekas tu boleh TAHAN 2 BULAN penggunaan 🌿 Bebas Mercury ADA KKM Cod area kb/pc/pcb/kubang kerian/kok lanas/ketereh/mulong dan lain2 yg berdekatan. Nak order boleh klik link whatsapp 👇 Www.wasap.my/60139209180/KrimNB #krimnb #agentkoklanas #agentsahnb #teamzura

Penggunaan NB ORIGINAL secara konsisten selama 1 Bulan. Hasilnya ' biar gambar yang berbicara' 😍. Alhamdulillah dengan izin Allah. #nboriginal #setcombonb #krimnb #susukkulit

Produk NB cream 👇 ✨ Sesuai untuk semua kulit ✨ Boleh merawat jerawat, jeragat dan sunburn ✨ Memudarkan parut jerawat ✨ Menutupi liang2 roma 📲 http://watsap.my/01110838374 🚘 COD AREA KOTA BHARU DAN BERDEKATAN 📦 POSTAGE SELURUH MALAYSIA 📦 #nurfellabeauty #krimsaka #krimnb #krimberubat #treatmentcream #krimpuaka #scaracnetherapycream #nbcream #nbscaracnecream #krimjerawat #krimjeragat #nbreamkb #agentnbcreamkb #agentnbcream #agentkotabharu #pasticantikdengannb #agentnbcreamkotabharu #syeerabeautycottage #azacircle

Jeragat makin hari makin besar, lama kelamaan boleh jadi peta dunia. Nak ke muka jadi peta dunia? Kalu taknak jangan biarkan, cepat-cepat rawat. Tolonglah rawat sebelum terlambat. Guna #krimnb untuk rawat masalah jeragat awak gaiisss, janji konsisten In shaa Allah jeragat makin pudar dan hilang . Krim Nb ni sejenis krim berubat yang mengandungi Vit E , vit c serta antiseptik yang sangat berkesan untuk merawat jeragat☺ Tekan je sini utk wasap oder : https://jom.chat/nbkrim

Nak cantik, nak bebas dari jerawat boleh order sekarang!! RM 25 sahaja guyss 😍😍 📲 http://watsap.my/01110838374 🚘 COD AREA KOTA BHARU DAN BERDEKATAN 📦 POSTAGE SELURUH MALAYSIA 📦 #nurfellabeauty #krimsaka #krimnb #krimberubat #treatmentcream #krimpuaka #scaracnetherapycream #nbcream #nbscaracnecream #krimjerawat #krimjeragat #nbreamkb #agentnbcreamkb #agentnbcream #agentkotabharu #pasticantikdengannb #agentnbcreamkotabharu #syeerabeautycottage #azacircle

NB Serum & NB cream . . NB CREAM PEMUSNAH JERAGAT JERAWAT PARUT ajaib tanpa bahan KIMIA. . . 👍 Sesuai untuk semua JENIS kulit 👍 TIADA pengelupasan 👍 Mengandungi bahan ANTISEPTIK untuk mematikan semua BAKTERIA 👍 Memudarkan serta menghilangkan parut lekuk 👍 Mengecutkan jerawat 👍 Menghilangkn jerawat 👍 Mengawal kulit yg berminyak 👍 Mengecilkan liang porii 👍 Melembapkan kulit yg kering 👍 Merawat gatal2 kulit yang bermasalah seperti ALERGIK 👍 Merawat kulit yang SUNBURN 👍 Satu2 nya krim yang jenis BERUBAT yang mampu merawat masalah kulit muka yg KRONIK. . . #ctdk #sweetdreams #tiktok #mukbang #kdramakiss #kdramascenes #hijabstyles #makeup #meletops #neelofahijab #neelofa #jerawat #jeragat #ainaaserum #jerebu #metro #jeragat #parutjerawat #tipscantik #instafamous #ubatparut #krimjerawat #krimnb

Cantik x kulit kita?? Pakai apa?? Pakai nb cream jea. Dengan amalan konsisten setiap hari inilah hasilnya.. Nak x kulit mcm ni?? Boleh tekan link di bio untuk order. . . Produk sangat laku keras untuk hilangkan parut. #produkmurah #krimparut #krimnb #nbcream #viral #selangor #kosmetikmurah #jual #sisjualsispakai #berkesan #produklakukeras

Parut parut semua hilang selepas konsisten NB cream 😍 📲 http://watsap.my/01110838374 🚘 COD AREA KOTA BHARU DAN BERDEKATAN 📦 POSTAGE SELURUH MALAYSIA 📦 #nurfellabeauty #krimsaka #krimnb #krimberubat #treatmentcream #krimpuaka #scaracnetherapycream #nbcream #nbscaracnecream #krimjerawat #krimjeragat #nbreamkb #agentnbcreamkb #agentnbcream #agentkotabharu #pasticantikdengannb #agentnbcreamkotabharu #syeerabeautycottage #azacircle

See cantik x kulit hakak kita nie . . . Dah dah la tu pakai foundation tebal tebal semata2 nak tutup parut.. Hakak ni pakai nb cream je untuk dapatkan kulit sihat dan cantik . . . Nakkn kulit cantik sihat kena rajin kena konsisten juga taw ! Jangan malas-malas okey. . Luangkn sedikit masa untuk belai kulit kita ,jadikn rutin harian penjagaan kulit terbaik korang sebelom tidur dan bangun pagi esoknya ya. Sudah pasti korang akan dapat kulit yg berseri secara semula jadi. Laki perempuan pun boleh pakai. #krimnb #nbcream #krimparut #cantik #gojess #gojes #parutlama #flawless #muslimah #viral #krimviral #selangor #cod #produkmurah #jomcantik #model

@novelis_ssyasnain #jerawat ! Dengan menggunakan @NBCream dapat mengecutkan jerawat dan menghilangkan parut jerawat! More info? . @novelis_ssyasnain .

Gaji ke tuuu🤭🤭 Jom selit order petang nie POSTAGE dan COD area Bndr Pasir Mas. #krimnb #susukkulit #ynabeaufd #serumpromo #spraymissv www.wasap.my/60139747533

Terbukti hasilnya #krimnb #krimpuaka #nbscaracnetherapycream. Dengan izin Allah. Mai Admin ajar Cara Pakai #krimparutpuaka.. Cara pakai NB SCAR ACNE THERAPY 🙆 Untuk permulaan minggu yang pertama , saya syorkan awak pakai waktu malam sahaja dulu ye. 1) cuci muka sebersihnya 2) calit secara nipis di serata muka 3) tempat bermasalah seperti jerawat , parut jerawat dan jeragat tu awak letak sedikit lagi krim (tindan) Cara pakai minggu pertama ⤴ Cara pakai selepas minggu pertama⤵ 1) boleh dipakai waktu pagi 2) krim ini berasaskan moisturiser , boleh campur dengan foundation harian. Ps : Nak pakai pagi dan malam ✔ Nak pakai malam sahaja ✔ Nanti update perkembangan kulit awak tau❗ Share dgn admin. 😎 . . . . . . . #krimsaka #krimjerawat #krimnb #kulitlicin #kulitlembap #breakout #nakcantik #barangmakeup #bellazmua #muabellaz #ubatkulitbreakout #ubatjerawat #krimberubat #krimpuaka #krimjeragat #krimnbhq #nbkrimstokis #nbkrim #nbcream #nurfellaempire #nurfellabeautyhq #nurfellabeauty #nurfellahq #nurfellabeautyofficial #nbscaracnetherapycream #aifacosmetics

CARA PAKAI NB SCAR 👇🏻👇🏻 Terbukti hasilnya #krimnb #krimpuaka #nbscaracnetherapycream. Dengan izin Allah. Mai Admin ajar Cara Pakai #krimparutpuaka.. Cara pakai NB SCAR ACNE THERAPY 🙆 Untuk permulaan minggu yang pertama , saya syorkan awak pakai waktu malam sahaja dulu ye. 1) cuci muka sebersihnya 2) calit secara nipis di serata muka 3) tempat bermasalah seperti jerawat , parut jerawat dan jeragat tu awak letak sedikit lagi krim (tindan) Cara pakai minggu pertama ⤴ Cara pakai selepas minggu pertama⤵ 1) Boleh dipakai seluruh muka pada waktu malam P/s : Pakai waktu malam sebaiknya😊

🌹NB Scar Acne Therapy Cream🌹 Inilah kelebihan yang ada dalam #krimnb ni..👇😉 Krim nb amat sesuai untuk semua jenis kulit (lelaki& perempuan boleh pakai) . . 💉Tiada penggelupasan 💉Tidak menghakis kulit 💉Mengandungi bahan antiseptik utk mematikan semua bakteria 💉Bau seperti ubat 💉Memudarkan parut lekuk 💉Mengecutkan jerawat 💉Menghilangkan jeragat 💉Mengecilkan liang pori 💉Melembapkan kulit kering (mengandungi vitamin C & E) 💉Merawat rasa gatal utk masalah kulit alergik 💉Merawat kulit yang sunburn Harga mampu milik yea 👇😎 💲RM25 - 5gram 💲RM45 - 10gram BERMINAT TERUS WASAP 📲📲 http://wasap.my/60196135043 #nbkrimshahalam #krimparut #malaysia #shahalam

Hasil selepas pakai NB cream 😍 Alhamdulillah muka sangat2 okey dengan NB cream!! 💕 📲 http://watsap.my/01110838374 🚘 COD AREA KOTA BHARU DAN BERDEKATAN 📦 POSTAGE SELURUH MALAYSIA 📦 #nurfellabeauty #krimsaka #krimnb #krimberubat #treatmentcream #krimpuaka #scaracnetherapycream #nbcream #nbscaracnecream #krimjerawat #krimjeragat #nbreamkb #agentnbcreamkb #agentnbcream #agentkotabharu #pasticantikdengannb #agentnbcreamkotabharu #syeerabeautycottage #azacircle

@novelis_ssyasnain KEBAIKAN / KELEBIHAN NB 👉 Sesuai untuk semua jenis kulit 👉 Merawat rasa-rasa gatal untuk masalah kulit alergik 👉 Merawat kulit yang sunburn 👉 Jerawat, Jeragat, Eczema, Elergik, Parut Jerawat, Parut Bersalin, Parut Accident & Pelbagai Masalah Kulit 👉 Seluruh Badan / Kegunaan Luar Sahaja 👉 Tiada penggelupasan 👉 Memudarkan dan menghilangkan parut lekuk 👉 Parut tompok / parut operation / parut bersalin 👉 Mengecutkan jerawat 👉 Menghilangkan jeragat 👉 Mengawal kulit yang berminyak 👉 Mengecilkan liang pori 👉 Melembapkan kulit yang kering

@unnie_zue Assalamualaikum... Selamat pagi ❤️❤️❤ . . . ️ “Alloohumma innii as-aluka ‘ilman naafi’an wa rizqon thoyyiban wa ‘amalan mutaqobbala”. (Ya Allah, sesungguhnya aku mohon kepada-Mu ilmu yang berguna, rezeki yang baik dan amal yang baik diterima”) (HR. Ibnu Majah) ------------------ . . . 👍JERAWAT HILANG 1 HARI 📣PARUT DEGIL LESAP SEMINGGU ! 🎉READY STOCK 📬 RM9 / RM15 💁‍♀️DROPSHIP WANTED Follow: @unnie_zue @unnie_zue @unnie_zue ___________________

@novelis_ssyasnain Assalamualaikum... Selamat pagi ❤️❤️❤ . . . ️ “Alloohumma innii as-aluka ‘ilman naafi’an wa rizqon thoyyiban wa ‘amalan mutaqobbala”. (Ya Allah, sesungguhnya aku mohon kepada-Mu ilmu yang berguna, rezeki yang baik dan amal yang baik diterima”) (HR. Ibnu Majah) ------------------ . . . 👍JERAWAT HILANG 1 HARI 📣PARUT DEGIL LESAP SEMINGGU ! 🎉READY STOCK 📬 RM9 / RM15 💁‍♀️DROPSHIP WANTED Follow: @novelis_ssyasnain . @novelis_ssyasnain . @novelis_ssyasnain . ___________________ #nbcream #nbscaracnetherapycream #parutjerawat #parutjeragat #ezcema #eczemarelief #kulitsensitif

Baby comel ni naik ruam gatal-gatal kat muka dan badan. Ibu dia pulak risau tengok anak kecik asyik nangis je, pastu terus sapu #krimberubat NB kat tempat yang gatal tu Alhamdulillah, kulit baby ni dah sembuh balik macam biasa sebab dalam krim ni ada #antiseptic yang boleh matikan kuman dalam lapisan kulit. Bila kuman dah mati, ruam gatal2 tu pon tak naik dah la kat badan. Ibu pon happy tengok anak makin sihat 😍 #krimantiseptic#krimnb#ruamgatal#merawatkulit#antiseptik#scaracnecream#agentsahkotabharu#krimparut#krimpuaka

Parut jerawat itam cam gini boleh buat putus angin bila throw back balik. Paling geram bila parut hitam tu susah nak pudar. Ambik masa berbulan ! Tapi kalau uolls guna #scartreatment dan #krimnb dari Nurfella Beauty, bab parut inshaAllah boleh pudar cepat daripada kebiasaan. Lagi best skin makin cerah berseri seri 😍

Nak p COD NB CREAM 🦄 Sebarang pertanyaan tentang NB CREAM & SERUM NB SCAR, sila klik link whatsapp di bio @nbbeautymazlina #nbcreamterengganu #nbcreamsetiu #nbcreamoriginal #nurfellabeauty #krimnb #krimparut #krimpuaka #krimparutpuaka #krimparutjerawat #parutjerawat #parutexcident #parutlecur #jeragat #jerawatbatu #jerawatpasir #krimantiseptik

Semakin ramai yang yakin dengan #nbcream krim parut puaka ni 😍 Semakin ramai lahh yg cantik secara sihat dengan #nbcream 💕 Sebab krim kita jual ni bebas mercury dan paraben. Siap ada antiseptik lagi kasi bunuhh semua bakteria punca masalah kulit 😘 Siapa nak skin chingg chingg?? Jom lekaih tekan link 👇👇 📲 http://watsap.my/01110838374 🚘 COD AREA KOTA BHARU DAN BERDEKATAN 📦 POSTAGE SELURUH MALAYSIA 📦 #nurfellabeauty #krimsaka #krimnb #krimberubat #treatmentcream #krimpuaka #scaracnetherapycream #nbcream #nbscaracnecream #krimjerawat #krimjeragat #nbreamkb #agentnbcreamkb #agentnbcream #agentkotabharu #pasticantikdengannb #agentnbcreamkotabharu #syeerabeautycottage #azacircle

" KRIM MUKA ANTI JERAWAT YANG PERTAMA DENGAN BAHAN #ANTISEPTIK" SUSUK KULIT ANTI JERAWAT TERBAIK ‼‼‼ NB #scaracnecream HAPUS JERAWAT HANYA 7 HARI Satu-satunya krim jenis berubat yang dijamin selamat dan LULUS KKM!! Yang paling bestnya jerawat sekali paroot loobang boleh settle 😍 ✅ Kulit jadi lembap sebab dalam krim ni siap mengandungi MOISTURISER ✅ Paroot lekuk dan jeragat boleh hilang dengan adanya campuran VITAMIN C& E ✅ Kulit lebih cerah 📲 http://watsap.my/01110838374 🚘 COD AREA KOTA BHARU DAN BERDEKATAN 📦 POSTAGE SELURUH MALAYSIA 📦 #nurfellabeauty #krimsaka #krimnb #krimberubat #treatmentcream #krimpuaka #scaracnetherapycream #nbcream #nbscaracnecream #krimjerawat #krimjeragat #nbreamkb #agentnbcreamkb #agentnbcream #agentkotabharu #pasticantikdengannb #agentnbcreamkotabharu #syeerabeautycottage #azacircle

Parut jerawat itam cam gini boleh buat putus angin bila throw back balik. Paling geram bila parut itam tu susah nak pudar. Ambik masa berbulan ! Kalau uolls guna #scartreatment dan #krimnb dari Nurfella Beauty, bab parut confirm boleh pudar cepat dari kebiasaan. Lagi best skin makin Puteh berseri seri 😍 Nak cari mana Set NB ni‼️‼️klik je bawah tu sayang 😘 http://www.wasap.my/601125500525/NakOrderNB

MasyaAllah tak sangka perap #krimubatnb boleh berubah ketara macam ni . . Makin cantik dah muka dia 😍 . Sudah lama dia cuba cari proodakk yang boleh rawat skin dia. . Skin dia memang parut terlalu banyak and jerawat lekuk lekuk . Tapi tak sangka lepas sebuulan lebih konnsisten perap krimberubat ni makin hari makin nampak perubahan dia . . Berbaloi tak korang rasa grab krimubatNB trial pack dengan harga budak sekolah tapi result dia lawaa cengini haa dgn izin Allah. . 📲whatsapp>>0145283888 Trial pack 5g - Rm25 Normal pack 10g - Rm45 . #squadnblaris #krimnb #viralkrimnb #nbscaracnetherapycream #krimberubat

. . Kelebihan NB Scar Cream . 📌mengecutkan jerawat 📌membantu menganjalkan kedutan,melembapkan kulit,menyamarkan cela jeragat dan parut. 📌parut parut berlubang cepat tertutup 📌mencerahkan kulit yang sunburn 📌mengawal masalah kulit berminyak 📌membantu mengeluarkan kekotoran yang menyumbatkan pori pori di wajah. Dilarang keras bagi mereka yang nak . ❌nak cantik dalam masa tiga hari ❌Malas nak konsisten Bahan-bahan dalam KRIM PARUT yang POWER ni . 1. White Soft Paraffin ( Petroleum Jelly) - Digunakan dalam Merawat, Mengawal, Mencegah Dan Membaiki Kulit - Kulit Hydrating - Kulit gatal - gatal - Kulit Eczema - Jangkitan kulit . 2 : D- Alpa Tocopheral (Vitamin E ) - Sangat bagus untuk perlindungan kulit - Dapat melindungi kulit Bebas Dari Merbahaya seperti Pencemaran , Radiasi Sinaran Matahari Dan ia juga bertindak sebagai Anti Penuaan . 3. Disodium Edetate ( GARAM Dari asam edetic) - Bahan penambah untuk membantu teksture dan formulasi produk . 4. ANTISEPTIK - mencegah Bacteria tumbuh - Membunuh kuman dan masuk ke dalam lapisan kulit akibat luka, ruam, jerawat . . 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 WASAP DI TALIAN 📲01112987377📲 📲01112987377📲 Atau boleh ⬆️tekan LINK wasap di WALL ig di atas ⬆️ . ⛔HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE⛔ ⭕AMBIL TIGA BARANG KEATAS BARU DAPAT HARGA BORONG(ambil 3barang dan harga diatas utk 1brg bila borong 3barang)⭕ 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 . #nurfellabeauty #scaracnetherapycream #nurfellabeautyofficial #nurfellabeautyhq #nurfellabeautymurah #nurfellabeautyoriginal #nbcream #creamnb #nbkrim #krimnb #scaracnetherapycreammurah #krimberubat #krimberubatnb #krimberubatmurah #krimberubatborong #krimberubatnb #krimberubatjerawat #creamberubat #krimubatjerawat #krimjerawat #krimubat #krimpuaka #krimpuakamurah #nakputih #kulitberseri

. . Kelebihan NB Scar Cream . 📌mengecutkan jerawat 📌membantu menganjalkan kedutan,melembapkan kulit,menyamarkan cela jeragat dan parut. 📌parut parut berlubang cepat tertutup 📌mencerahkan kulit yang sunburn 📌mengawal masalah kulit berminyak 📌membantu mengeluarkan kekotoran yang menyumbatkan pori pori di wajah. Dilarang keras bagi mereka yang nak . ❌nak cantik dalam masa tiga hari ❌Malas nak konsisten Bahan-bahan dalam KRIM PARUT yang POWER ni . 1. White Soft Paraffin ( Petroleum Jelly) - Digunakan dalam Merawat, Mengawal, Mencegah Dan Membaiki Kulit - Kulit Hydrating - Kulit gatal - gatal - Kulit Eczema - Jangkitan kulit . 2 : D- Alpa Tocopheral (Vitamin E ) - Sangat bagus untuk perlindungan kulit - Dapat melindungi kulit Bebas Dari Merbahaya seperti Pencemaran , Radiasi Sinaran Matahari Dan ia juga bertindak sebagai Anti Penuaan . 3. Disodium Edetate ( GARAM Dari asam edetic) - Bahan penambah untuk membantu teksture dan formulasi produk . 4. ANTISEPTIK - mencegah Bacteria tumbuh - Membunuh kuman dan masuk ke dalam lapisan kulit akibat luka, ruam, jerawat . . 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 WASAP DI TALIAN 📲01112987377📲 📲01112987377📲 Atau boleh ⬆️tekan LINK wasap di WALL ig di atas ⬆️ . ⛔HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE⛔ ⭕AMBIL TIGA BARANG KEATAS BARU DAPAT HARGA BORONG(ambil 3barang dan harga diatas utk 1brg bila borong 3barang)⭕ 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 . #nurfellabeauty #scaracnetherapycream #nurfellabeautyofficial #nurfellabeautyhq #nurfellabeautymurah #nurfellabeautyoriginal #nbcream #creamnb #nbkrim #krimnb #scaracnetherapycreammurah #krimberubat #krimberubatnb #krimberubatmurah #krimberubatborong #krimberubatnb #krimberubatjerawat #creamberubat #krimubatjerawat #krimjerawat #krimubat #krimpuaka #krimpuakamurah #nakputih #kulitberseri

. . Kelebihan NB Scar Cream . 📌mengecutkan jerawat 📌membantu menganjalkan kedutan,melembapkan kulit,menyamarkan cela jeragat dan parut. 📌parut parut berlubang cepat tertutup 📌mencerahkan kulit yang sunburn 📌mengawal masalah kulit berminyak 📌membantu mengeluarkan kekotoran yang menyumbatkan pori pori di wajah. Dilarang keras bagi mereka yang nak . ❌nak cantik dalam masa tiga hari ❌Malas nak konsisten Bahan-bahan dalam KRIM PARUT yang POWER ni . 1. White Soft Paraffin ( Petroleum Jelly) - Digunakan dalam Merawat, Mengawal, Mencegah Dan Membaiki Kulit - Kulit Hydrating - Kulit gatal - gatal - Kulit Eczema - Jangkitan kulit . 2 : D- Alpa Tocopheral (Vitamin E ) - Sangat bagus untuk perlindungan kulit - Dapat melindungi kulit Bebas Dari Merbahaya seperti Pencemaran , Radiasi Sinaran Matahari Dan ia juga bertindak sebagai Anti Penuaan . 3. Disodium Edetate ( GARAM Dari asam edetic) - Bahan penambah untuk membantu teksture dan formulasi produk . 4. ANTISEPTIK - mencegah Bacteria tumbuh - Membunuh kuman dan masuk ke dalam lapisan kulit akibat luka, ruam, jerawat . . 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 WASAP DI TALIAN 📲01112987377📲 📲01112987377📲 Atau boleh ⬆️tekan LINK wasap di WALL ig di atas ⬆️ . ⛔HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE⛔ ⭕AMBIL TIGA BARANG KEATAS BARU DAPAT HARGA BORONG(ambil 3barang dan harga diatas utk 1brg bila borong 3barang)⭕ 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 . #nurfellabeauty #scaracnetherapycream #nurfellabeautyofficial #nurfellabeautyhq #nurfellabeautymurah #nurfellabeautyoriginal #nbcream #creamnb #nbkrim #krimnb #scaracnetherapycreammurah #krimberubat #krimberubatnb #krimberubatmurah #krimberubatborong #krimberubatnb #krimberubatjerawat #creamberubat #krimubatjerawat #krimjerawat #krimubat #krimpuaka #krimpuakamurah #nakputih #kulitberseri

Ada orang tanya kenapa krim NB ni orang panggil #krimberubat?? Sebab ingredient dia ada antiseptik, moisturiser, vitamin C&E. Bau pun dah macam ubat dekat wad wad tu haa 😅 NB ni memang mujarab sangat dalam merawat masalah kulit bukan saja kat muka, masalah badan pun boleh 😍 Sekali sental krim ni habis kikis luka jahitan, parut, jerawat, jeragat 😱 Nampak tak? 💕 📲 http://watsap.my/01110838374 🚘 COD AREA KOTA BHARU DAN BERDEKATAN 📦 POSTAGE SELURUH MALAYSIA 📦 #nurfellabeauty #krimsaka #krimnb #krimberubat #treatmentcream #krimpuaka #scaracnetherapycream #nbcream #nbscaracnecream #krimjerawat #krimjeragat #nbreamkb #agentnbcreamkb #agentnbcream #agentkotabharu #pasticantikdengannb #agentnbcreamkotabharu #syeerabeautycottage #azacircle

LISA 🌹
(@lisa.nbcream)

3 Days 10 Hours Ago

1 RUMAH, 1 KRIM NB SCAR ACNE THERAPY CREAM!! Ibu mana yang tak sayangkan anak!? Kecuaian anak- anak kita tika main memang tak boleh kita duga. Macam-macam boleh berlaku!! Siap sedia apa jua yang berlaku,kan ibunye. Apa tengok lagi ibunye??!! CEPAT BELI!! Mujarab krimnb dengn izin Allah. #krimnb #belikrimnb #1rumah1krimnb #krimviral #krimberubat #pakarparut

Parut jerawat itam cam gini boleh buat putus angin bila throw back balik. Paling geram bila parut itam tu susah nak pudar. Ambik masa berbulan ! Kalau uolls guna #scartreatment dan #krimnb dari Nurfella Beauty, bab parut confirm boleh pudar cepat dari kebiasaan. Lagi best skin makin puteh 😍 Nak cari mana Set NB ni‼️‼️

Kalau bab parut dan jerawat memang power sangat si krim puaka ni 👏 terbaik la. JANGAN RISAU KRIM BERUBAT PUAKA BOLEH SELESAIKAN 💪💪 Ni lah salah satu kepakaran krim puaka. Sebut je parut apa semua jalan. Sebab krim puaka ni krim berubat, tapi dalam masa yang sama boleh bagi skin kita cantik jugak 😍👏 📲 http://watsap.my/01110838374 🚘 COD AREA KOTA BHARU DAN BERDEKATAN 📦 POSTAGE SELURUH MALAYSIA 📦 #nurfellabeauty #krimsaka #krimnb #krimberubat #treatmentcream #krimpuaka #scaracnetherapycream #nbcream #nbscaracnecream #krimjerawat #krimjeragat #nbreamkb #agentnbcreamkb #agentnbcream #agentkotabharu #pasticantikdengannb #agentnbcreamkotabharu #syeerabeautycottage #azacircle

@unnie_zue This! Will be my fav sunscreen ever😍 takyah fikir dah nak pakai foundation, sumpah full coverage gila🥺 pakai sunscreen ni je dah boleh siap siap keluar , yang penting buat kulit muka lagi glowing ❤️ aaaaa I’m In love 🥰@ufora_hq #uforasunscreen #ufora #uforacosmetic #uforaskincare #uforabeauty

❤️ NB SERUM DROPSHIP : RM25 RM25 X 1 RM23 X 3 RM21 X 5 HARGA JUAL : RM30 WHATSAPP ORDER 👇 http://www.wasap.my/+60178704816/ TELEGRAM 👇 http://t.me/eyqakosmetiktermurah LIKE PAGE 💋💥 https://www.facebook.com/pemborongmurahgilerr/ #nbserum #nbserummurah #krimnb #nbkrim

Mula2 saja ja nak cuba. Tapi tak sangka muka berubah habez mcm ni. Parut yang selama ni tak pernah hilang dah pergi jauh2. Kulit yang kusam dah berubah putih dan bersih dari sebelumnya. Yang paling best ramai tegur kulit kite sekarang ! . . www.wasap.my/60199058672/nb . . #krimnb

Bukan senang nak kasi cuci bersih jerawat jenis kecik kecik ni. Bahan #antiseptik yg ada dalam ingredient tu dah matikan sumer bakteria yg ada dalam lapisan kulit tu, Siram pulak dengan #susukkulit lagi la tambah cepat kesan dia. . . Mau tak cepat ! Cerr skodeng bahan yg ada dalam SUSUK KULIT tu. Kalau baca memang takot, Yerla semua bahan-bahan mahai kita guna. Tp rega kalau dah dapat ase nye bebudak tik tok pun sekali harung je sambar. . . 019-9058672 . . #nbcream #nbscaracnetheraphycream #nurfellabeauty #krimparut #krimnb

@novelis_ssyasnain Ada nampak akak hepi? Haaa pepagi da hepi coz #krimparutpuaka bagi kebahagian berpanjangan buat akak. Korank tak tau ke @krimparutpuaka tengah meletop bising boleh rawat segala macam skin korang ? Sorry, krim berubat ni bukan krim timbang kilo or so onn yaaa. Dijamin 500% bahan selamat & bersih dari bahan kimia merbahaya @ mercury ! Nak tau skin akak sebelum ni macam mana? Klik @novelis_ssyasnain Usya sampai muntah hijau tengok feedback kami 😘 .

LISA 🌹
(@lisa.nbcream)

3 Days 23 Hours Ago

Terbukti hasilnya #krimnb #krimpuaka #nbscaracnetherapycream. Dengan izin Allah. Mai Lisa ajar Cara Pakai #krimparutpuaka.. Cara pakai NB SCAR ACNE THERAPY 🙆 Untuk permulaan minggu yang pertama , saya syorkan awak pakai waktu malam sahaja dulu ye. 1) cuci muka sebersihnya 2) calit secara nipis di serata muka 3) tempat bermasalah seperti jerawat , parut jerawat dan jeragat tu awak letak sedikit lagi krim (tindan) Cara pakai minggu pertama ⤴ Cara pakai selepas minggu pertama⤵ 1) boleh dipakai waktu pagi 2) krim ini berasaskan moisturiser , boleh campur dengan foundation harian. Ps : Nak pakai pagi dan malam ✔ Nak pakai malam sahaja ✔ Nanti update perkembangan kulit awak tau❗ Share dgn admin. 😎 www.wasap.my/60166482547/carapakaikrimnb

LISA 🌹
(@lisa.nbcream)

3 Days 23 Hours Ago

1 minggu hasiL dari krim NB 👆 sakiT jErawaT baTu ni #krimnb #hasilterbaik

LISA 🌹
(@lisa.nbcream)

3 Days 23 Hours Ago

TESTIMONI BERJAYA 👍👍👍 KONSISTEN PAKAI HASIL TERBAIK #krimnb

Bru sudah makan nasi ngn ikan pekasam,, lekat helokk kat tangan nie haruman ikan pekasam 🤣🤣 tapi kan BAU UBAT #krimnb dan BAU PEPERMINT #susukkulit lagi kuat,,mengancam👍👍☺️. Done bersaka malam nie. Good nite dear #nblover

Semua sudah orang yang punya 😍😍😍 Sebarang pertanyaan tentang NB CREAM & SERUM NB SCAR, sila klik link whatsapp di bio @nbbeautymazlina #nbcreamterengganu #nbcreamsetiu #nbcreamoriginal #nurfellabeauty #krimnb #krimparut #krimpuaka #krimparutpuaka #krimparutjerawat #parutjerawat #parutexcident #parutlecur #jeragat #jerawatbatu #jerawatpasir #krimantiseptik

Bila hari2 sapu #krimnb jer4wat pon takut nak timbul. Parut lama pon makin pudar dan hilang. Bukan beshe beshe nie. 😍

Masih ada yang belum tahu apa kandungan yang ada dalam NB Cream ni ?? 😉 Meh sini syeera share sikit kandungan yang ada dalam #nbcream ni. 👇👇 Berminat tekan link dibawah 😘 📲 http://watsap.my/01110838374 🚘 COD AREA KOTA BHARU DAN BERDEKATAN 📦 POSTAGE SELURUH MALAYSIA 📦 #nurfellabeauty #krimsaka #krimnb #krimberubat #treatmentcream #krimpuaka #scaracnetherapycream #nbcream #nbscaracnecream #krimjerawat #krimjeragat #nbreamkb #agentnbcreamkb #agentnbcream #agentkotabharu #pasticantikdengannb #agentnbcreamkotabharu #syeerabeautycottage #azacircle

80% jeragat makin pudar lepas konsisten guna produk kita 😍 #nbcream ni ada D-Alpa Tocopheral yang sangat power untuk pudarkan segala jenis parut & jeragat. No wonder lah pengguna kita semua bebas parut dan jeragat kan?? 😘 📲 http://watsap.my/01110838374 🚘 COD AREA KOTA BHARU DAN BERDEKATAN 📦 POSTAGE SELURUH MALAYSIA 📦 #nurfellabeauty #krimsaka #krimnb #krimberubat #treatmentcream #krimpuaka #scaracnetherapycream #nbcream #nbscaracnecream #krimjerawat #krimjeragat #nbreamkb #agentnbcreamkb #agentnbcream #agentkotabharu #pasticantikdengannb #agentnbcreamkotabharu #syeerabeautycottage #azacircle