#krimnbhq

Photos and Videos about #krimnbhq

Haii. Serius best pakai KRIM BERUBAT NI. Jerawat kecut hanya 2kali sapuan ! Kami handle skin breakout akibat tersalah pakai produk timbang kilo. Alhamdulillah Mujarab sangat Krim Berubat ni, dengan kehebatan bahan utama iaitu Antiseptik, tiada yang mustahil untuk rawat skin anda akibat breakout 😊 . . . #scaracnecream #nbkrim #nbscaracnetherapycream #nurfellaempire #nurfellabeautyhq #nurfellabeauty #nurfellabeautyofficial #kkm #krimnb #krimnbhq #nbkrimhq #krimsaka #krimjerawat #krimberubat #krimjeragat #krimparut #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatkulitbreakout #breakout #

Terbukti hasilnya #krimnb #krimpuaka #nbscaracnetherapycream. Dengan izin Allah. Mai Admin ajar Cara Pakai #krimparutpuaka.. Cara pakai NB SCAR ACNE THERAPY 🙆 Untuk permulaan minggu yang pertama , saya syorkan awak pakai waktu malam sahaja dulu ye. 1) cuci muka sebersihnya 2) calit secara nipis di serata muka 3) tempat bermasalah seperti jerawat , parut jerawat dan jeragat tu awak letak sedikit lagi krim (tindan) Cara pakai minggu pertama ⤴ Cara pakai selepas minggu pertama⤵ 1) boleh dipakai waktu pagi 2) krim ini berasaskan moisturiser , boleh campur dengan foundation harian. Ps : Nak pakai pagi dan malam ✔ Nak pakai malam sahaja ✔ Nanti update perkembangan kulit awak tau❗ Share dgn admin. 😎 . . . . . . . #krimsaka #krimjerawat #krimnb #kulitlicin #kulitlembap #breakout #nakcantik #barangmakeup #bellazmua #muabellaz #ubatkulitbreakout #ubatjerawat #krimberubat #krimpuaka #krimjeragat #krimnbhq #nbkrimstokis #nbkrim #nbcream #nurfellaempire #nurfellabeautyhq #nurfellabeauty #nurfellahq #nurfellabeautyofficial #nbscaracnetherapycream #aifacosmetics

@novelis_ssyasnain Ada nampak akak hepi? Haaa pepagi da hepi coz #krimparutpuaka bagi kebahagian berpanjangan buat akak. Korank tak tau ke @krimparutpuaka tengah meletop bising boleh rawat segala macam skin korang ? Sorry, krim berubat ni bukan krim timbang kilo or so onn yaaa. Dijamin 500% bahan selamat & bersih dari bahan kimia merbahaya @ mercury ! Nak tau skin akak sebelum ni macam mana? Klik @novelis_ssyasnain Usya sampai muntah hijau tengok feedback kami 😘 .

@unnie_zue Saya sudaaaa, anda ? Bilew lagi? 😘 Ubat segala masalah skin -jerawat -jeragat -breakout -parut More info klik @unnie_zue . #nbkrim #nbscaracnetherapycream #krimnb #krimberubat #jerawat #jeragat #jerawatnanah #skincare #skin #makeuptutorial #makeup #beauty #nurfellabeautyofficial

@novelis_ssyasnain Dua kawan dah register jadi Agen. Yeayyyy . Siapa lagi belum register ? . Mohon Usya @novelis_ssyasnain sekarang ! .

@unnie_zue Assalamualaikum... Selamat pagi ❤️❤️❤ . . . ️ “Alloohumma innii as-aluka ‘ilman naafi’an wa rizqon thoyyiban wa ‘amalan mutaqobbala”. (Ya Allah, sesungguhnya aku mohon kepada-Mu ilmu yang berguna, rezeki yang baik dan amal yang baik diterima”) (HR. Ibnu Majah) ------------------ . . . 👍JERAWAT HILANG 1 HARI 📣PARUT DEGIL LESAP SEMINGGU ! 🎉READY STOCK 📬 RM9 / RM15 💁‍♀️DROPSHIP WANTED Follow: @unnie_zue @unnie_zue @unnie_zue ___________________ #nbcream #nbscaracnetherapycream #parutjerawat #parutjeragat #ezcema #eczemarelief #kulitsensitif

@novelis_ssyasnain Bukan stakat parut jerawat 😎 luka ksan jahitan pon blh hilang 😘 Wow ke tak wow pkai nbcream ni 🤔... Nak dptkn yg original ??? Snang je' wspp trus 0132587424

PARUT PUDAR‼️‼️‼️ . Uols tengok nie. Dengan amalkan #nbcream nie. Alhmdulillah kulit akak nie makin okay. Uols yang ade masalah sama meh try. Ida guide macam mana nak guna . Dah dapat kulit helokkk memang xkan tinggal dahh #susuknb ni 😘 . . . #krimsaka #krimjerawat #krimnb #kulitlicin #kulitlembap #glassskin #beauty #barangmakeup #bellazmua #muabellaz #ubatkulitbreakout #ubatjerawat #ubatjeragat #krimberubat #krimpuaka #krimjeragat #krimnbhq #nbkrimstokis #nbkrim #nbcream #nurfellaempire #nurfellabeautyhq #nurfellabeauty #nurfellahq #nurfellabeautyofficial #nbscaracnetherapycream #stokisneeded #founderkrimnb #foundernurfellabeauty

PARUT PUDAR‼️‼️‼️ . Uols tengok nie. Dengan amalkan #nbcream nie. Alhmdulillah kulit akak nie makin okay. Uols yang ade masalah sama meh try. Ida guide macam mana nak guna . Dah dapat kulit helokkk memang xkan tinggal dahh #susuknb ni 😘 . . . #krimsaka #krimjerawat #krimnb #kulitlicin #kulitlembap #glassskin #beauty #barangmakeup #bellazmua #muabellaz #ubatkulitbreakout #ubatjerawat #ubatjeragat #krimberubat #krimpuaka #krimjeragat #krimnbhq #nbkrimstokis #nbkrim #nbcream #nurfellaempire #nurfellabeautyhq #nurfellabeauty #nurfellahq #nurfellabeautyofficial #nbscaracnetherapycream #stokisneeded #founderkrimnb #foundernurfellabeauty

PARUT PUDAR‼️‼️‼️ . Uols tengok nie. Dengan amalkan #nbcream nie. Alhmdulillah kulit akak nie makin okay. Uols yang ade masalah sama meh try. Ida guide macam mana nak guna . Dah dapat kulit helokkk memang xkan tinggal dahh #susuknb ni 😘 . . . #krimsaka #krimjerawat #krimnb #kulitlicin #kulitlembap #glassskin #beauty #barangmakeup #bellazmua #muabellaz #ubatkulitbreakout #ubatjerawat #ubatjeragat #krimberubat #krimpuaka #krimjeragat #krimnbhq #nbkrimstokis #nbkrim #nbcream #nurfellaempire #nurfellabeautyhq #nurfellabeauty #nurfellahq #nurfellabeautyofficial #nbscaracnetherapycream #stokisneeded #founderkrimnb #foundernurfellabeauty

PARUT PUDAR‼️‼️‼️ . Uols tengok nie. Dengan amalkan #nbcream nie. Alhmdulillah kulit akak nie makin okay. Uols yang ade masalah sama meh try. Ida guide macam mana nak guna . Dah dapat kulit helokkk memang xkan tinggal dahh #susuknb ni 😘 . . . #krimsaka #krimjerawat #krimnb #kulitlicin #kulitlembap #glassskin #beauty #barangmakeup #bellazmua #muabellaz #ubatkulitbreakout #ubatjerawat #ubatjeragat #krimberubat #krimpuaka #krimjeragat #krimnbhq #nbkrimstokis #nbkrim #nbcream #nurfellaempire #nurfellabeautyhq #nurfellabeauty #nurfellahq #nurfellabeautyofficial #nbscaracnetherapycream #stokisneeded #founderkrimnb #foundernurfellabeauty

PARUT PUDAR‼️‼️‼️ . Uols tengok nie. Dengan amalkan #nbcream nie. Alhmdulillah kulit akak nie makin okay. Uols yang ade masalah sama meh try. Ida guide macam mana nak guna . Dah dapat kulit helokkk memang xkan tinggal dahh #susuknb ni 😘 . . . #krimsaka #krimjerawat #krimnb #kulitlicin #kulitlembap #glassskin #beauty #barangmakeup #bellazmua #muabellaz #ubatkulitbreakout #ubatjerawat #ubatjeragat #krimberubat #krimpuaka #krimjeragat #krimnbhq #nbkrimstokis #nbkrim #nbcream #nurfellaempire #nurfellabeautyhq #nurfellabeauty #nurfellahq #nurfellabeautyofficial #nbscaracnetherapycream #stokisneeded #founderkrimnb #foundernurfellabeauty

PARUT PUDAR‼️‼️‼️ . Uols tengok nie. Dengan amalkan #nbcream nie. Alhmdulillah kulit akak nie makin okay. Uols yang ade masalah sama meh try. Ida guide macam mana nak guna . Dah dapat kulit helokkk memang xkan tinggal dahh #susuknb ni 😘 . . . #krimsaka #krimjerawat #krimnb #kulitlicin #kulitlembap #glassskin #beauty #barangmakeup #bellazmua #muabellaz #ubatkulitbreakout #ubatjerawat #ubatjeragat #krimberubat #krimpuaka #krimjeragat #krimnbhq #nbkrimstokis #nbkrim #nbcream #nurfellaempire #nurfellabeautyhq #nurfellabeauty #nurfellahq #nurfellabeautyofficial #nbscaracnetherapycream #stokisneeded #founderkrimnb #foundernurfellabeauty

Sis, kulit saya mudah sangat meradang, pluss sensetif yang amat sis, boleh ke pakai krim berubat ni? . Ok, cuba tengok skin dia sekarang. After sebulan fight dengan skin sensetif dia. Ada nampak perubahan tak walaupun sedikit? . Ya. Produk kita guna antiseptik, BUKAN MERCURY @ BAHAN KIMIA MERBAHAYA, sebab tu proses nak rawat sel dalam kulit betul-betul ambik masa. Tapi result dia, boleh buat u hepi tau 😘 . . Apa tunggu lagi, tekan link kat bio sekarang 😘 . Rawat sebelum parah ! . . #krimsaka #krimjerawat #krimnb #kulitlicin #kulitlembap #glassskin #glowing #nakcantik #breakout #beauty #barangmakeup #bellazmua #muabellaz #ubatkulitbreakout #ubatjerawat #ubatjeragat #krimberubat #krimpuaka #krimjeragat #krimnbhq #nbkrimstokis #nbkrim #nbcream #nurfellaempire #nurfellabeautyhq #nurfellabeauty #nurfellahq #nurfellabeautyofficial #nbscaracnetherapycream #stokisneeded

PARUT PUDAR‼️‼️‼️ . Uols tengok nie. Dengan amalkan #nbcream nie. Alhmdulillah kulit akak nie makin okay. Uols yang ade masalah sama meh try. Ida guide macam mana nak guna . Dah dapat kulit helokkk memang xkan tinggal dahh #susuknb ni 😘 . . . #krimsaka #krimjerawat #krimnb #kulitlicin #kulitlembap #glassskin #beauty #barangmakeup #bellazmua #muabellaz #ubatkulitbreakout #ubatjerawat #ubatjeragat #krimberubat #krimpuaka #krimjeragat #krimnbhq #nbkrimstokis #nbkrim #nbcream #nurfellaempire #nurfellabeautyhq #nurfellabeauty #nurfellahq #nurfellabeautyofficial #nbscaracnetherapycream #stokisneeded #founderkrimnb #foundernurfellabeauty

PARUT PUDAR‼️‼️‼️ . Uols tengok nie. Dengan amalkan #nbcream nie. Alhmdulillah kulit akak nie makin okay. Uols yang ade masalah sama meh try. Ida guide macam mana nak guna . Dah dapat kulit helokkk memang xkan tinggal dahh #susuknb ni 😘 . . . #krimsaka #krimjerawat #krimnb #kulitlicin #kulitlembap #glassskin #beauty #barangmakeup #bellazmua #muabellaz #ubatkulitbreakout #ubatjerawat #ubatjeragat #krimberubat #krimpuaka #krimjeragat #krimnbhq #nbkrimstokis #nbkrim #nbcream #nurfellaempire #nurfellabeautyhq #nurfellabeauty #nurfellahq #nurfellabeautyofficial #nbscaracnetherapycream #stokisneeded #founderkrimnb #foundernurfellabeauty

PARUT PUDAR‼️‼️‼️ . Uols tengok nie. Dengan amalkan #nbcream nie. Alhmdulillah kulit akak nie makin okay. Uols yang ade masalah sama meh try. Ida guide macam mana nak guna . Dah dapat kulit helokkk memang xkan tinggal dahh #susuknb ni 😘 . . . #krimsaka #krimjerawat #krimnb #kulitlicin #kulitlembap #glassskin #beauty #barangmakeup #bellazmua #muabellaz #ubatkulitbreakout #ubatjerawat #ubatjeragat #krimberubat #krimpuaka #krimjeragat #krimnbhq #nbkrimstokis #nbkrim #nbcream #nurfellaempire #nurfellabeautyhq #nurfellabeauty #nurfellahq #nurfellabeautyofficial #nbscaracnetherapycream #stokisneeded #founderkrimnb #foundernurfellabeauty

PARUT PUDAR‼️‼️‼️ . Uols tengok nie. Dengan amalkan #nbcream nie. Alhmdulillah kulit akak nie makin okay. Uols yang ade masalah sama meh try. Ida guide macam mana nak guna . Dah dapat kulit helokkk memang xkan tinggal dahh #susuknb ni 😘 . . . #krimsaka #krimjerawat #krimnb #kulitlicin #kulitlembap #glassskin #beauty #barangmakeup #bellazmua #muabellaz #ubatkulitbreakout #ubatjerawat #ubatjeragat #krimberubat #krimpuaka #krimjeragat #krimnbhq #nbkrimstokis #nbkrim #nbcream #nurfellaempire #nurfellabeautyhq #nurfellabeauty #nurfellahq #nurfellabeautyofficial #nbscaracnetherapycream #stokisneeded #founderkrimnb #foundernurfellabeauty

PARUT PUDAR‼️‼️‼️ . Uols tengok nie. Dengan amalkan #nbcream nie. Alhmdulillah kulit akak nie makin okay. Uols yang ade masalah sama meh try. Ida guide macam mana nak guna . Dah dapat kulit helokkk memang xkan tinggal dahh #susuknb ni 😘 . . . #krimsaka #krimjerawat #krimnb #kulitlicin #kulitlembap #glassskin #beauty #barangmakeup #bellazmua #muabellaz #ubatkulitbreakout #ubatjerawat #ubatjeragat #krimberubat #krimpuaka #krimjeragat #krimnbhq #nbkrimstokis #nbkrim #nbcream #nurfellaempire #nurfellabeautyhq #nurfellabeauty #nurfellahq #nurfellabeautyofficial #nbscaracnetherapycream #stokisneeded #founderkrimnb #foundernurfellabeauty

PARUT PUDAR‼️‼️‼️ . Uols tengok nie. Dengan amalkan #nbcream nie. Alhmdulillah kulit akak nie makin okay. Uols yang ade masalah sama meh try. Ida guide macam mana nak guna . Dah dapat kulit helokkk memang xkan tinggal dahh #susuknb ni 😘 . . . #krimsaka #krimjerawat #krimnb #kulitlicin #kulitlembap #glassskin #beauty #barangmakeup #bellazmua #muabellaz #ubatkulitbreakout #ubatjerawat #ubatjeragat #krimberubat #krimpuaka #krimjeragat #krimnbhq #nbkrimstokis #nbkrim #nbcream #nurfellaempire #nurfellabeautyhq #nurfellabeauty #nurfellahq #nurfellabeautyofficial #nbscaracnetherapycream #stokisneeded #founderkrimnb #foundernurfellabeauty

PARUT PUDAR‼️‼️‼️ . Uols tengok nie. Dengan amalkan #nbcream nie. Alhmdulillah kulit akak nie makin okay. Uols yang ade masalah sama meh try. Ida guide macam mana nak guna . Dah dapat kulit helokkk memang xkan tinggal dahh #susuknb ni 😘 . . . #krimsaka #krimjerawat #krimnb #kulitlicin #kulitlembap #glassskin #beauty #barangmakeup #bellazmua #muabellaz #ubatkulitbreakout #ubatjerawat #ubatjeragat #krimberubat #krimpuaka #krimjeragat #krimnbhq #nbkrimstokis #nbkrim #nbcream #nurfellaempire #nurfellabeautyhq #nurfellabeauty #nurfellahq #nurfellabeautyofficial #nbscaracnetherapycream #stokisneeded #founderkrimnb #foundernurfellabeauty

PARUT PUDAR‼️‼️‼️ . Uols tengok nie. Dengan amalkan #nbcream nie. Alhmdulillah kulit akak nie makin okay. Uols yang ade masalah sama meh try. Ida guide macam mana nak guna . Dah dapat kulit helokkk memang xkan tinggal dahh #susuknb ni 😘 . . . #krimsaka #krimjerawat #krimnb #kulitlicin #kulitlembap #glassskin #beauty #barangmakeup #bellazmua #muabellaz #ubatkulitbreakout #ubatjerawat #ubatjeragat #krimberubat #krimpuaka #krimjeragat #krimnbhq #nbkrimstokis #nbkrim #nbcream #nurfellaempire #nurfellabeautyhq #nurfellabeauty #nurfellahq #nurfellabeautyofficial #nbscaracnetherapycream #stokisneeded #founderkrimnb #foundernurfellabeauty

PARUT PUDAR‼️‼️‼️ . Uols tengok nie. Dengan amalkan #nbcream nie. Alhmdulillah kulit akak nie makin okay. Uols yang ade masalah sama meh try. Ida guide macam mana nak guna . Dah dapat kulit helokkk memang xkan tinggal dahh #susuknb ni 😘 . . . #krimsaka #krimjerawat #krimnb #kulitlicin #kulitlembap #glassskin #beauty #barangmakeup #bellazmua #muabellaz #ubatkulitbreakout #ubatjerawat #ubatjeragat #krimberubat #krimpuaka #krimjeragat #krimnbhq #nbkrimstokis #nbkrim #nbcream #nurfellaempire #nurfellabeautyhq #nurfellabeauty #nurfellahq #nurfellabeautyofficial #nbscaracnetherapycream #stokisneeded #founderkrimnb #foundernurfellabeauty

Kalau masih tak kenal NB Cream Acne Theraphy mmg korang rugi 🥴 Meh kita tgk testimoni 👇🏻👇🏻👇🏻 Ala ala ala,terpegun tau tengok SKIN akak kita nie 😱 Jerawat,Jeragat,Kusam semua LESAP Sebab itulah NB Cream Acne Theraphy nie VIRAL ‼️‼️ Akhirnya SKIN dalam mimpi menjadi REALITI TQ NB Cream Acne Theraphy ❤️ Jom cantik sebelum raya 🥰 Wasap : 017-6660647 #krimnb #krimnbhq #krimpuaka #krimviral #nbcream #nbcream🌿 #nurfellabeautyofficial #nurfellabeautyhq

Sah ! Bila geng nurse buat kebaikkan, habis segala doktor & staff nurse dia goda #krimnbscaracnetherapy ni. Patut la geng nurse zaman now makin lawa. Ni rahsia dia 😍 Dah kalau nurse doktor lawa. Pesakit tengok muka dorang pun kurang rasa sakit tu haa. Ehh ! Ehhehe Nak grab produk kegilaan geng akak misi ni? wasap.my/60142210340/NakCantikMacamGengMisi wasap.my/60142210340/NakCantikMacamGengMisi #nbcream #creamnb #krimnb #nbkrim #susukkulit #serumnb

Saya susah nak tido sebab tension, macam-macam masalah nak pikir. Yela kan, hidup ni tak lari dari masalah. Tapi saya rasa disebabkan saya tak cukup tido la jerawat makin hari makin naik. Hurmm Nasib la sebelum tido sapu dulu krim nb kat skin ni haa. Ini la hasilnya tak sampai seminggu pun ! . . . Rawat skin anda dengan formulasi Krim Berubat Antiseptik ! . #krimsaka #krimjerawat #krimnb #kulitlicin #kulitlembap #glassskin #glowing #nakcantik #breakout #beauty #barangmakeup #bellazmua #muabellaz #ubatkulitbreakout #ubatjerawat #ubatjeragat #krimberubat #krimpuaka #krimjeragat #krimnbhq #nbkrimstokis #nbkrim #nbcream #nurfellaempire #nurfellabeautyhq #nurfellabeauty #nurfellahq #nurfellabeautyofficial #nbscaracnetherapycream #stokisneeded

Parut degil udah hilang ! Susah naw nak hilangkan parut. Selalunya ambik masa 2-3bulan baru la hilang sepenuhnya. . . Lepas usaha pakai krim berubat ni, yezaaaaaa 3minggu je da boleh hilang ! Hasil bersabar dengan Krim Berubat ,😘 saya happy 😍 . . Rawat sebelum parah ! . . . #krimsaka #krimjerawat #krimnb #kulitlicin #kulitlembap #glassskin #glowing #nakcantik #breakout #beauty #barangmakeup #bellazmua #muabellaz #ubatkulitbreakout #ubatjerawat #ubatjeragat #krimberubat #krimpuaka #krimjeragat #krimnbhq #nbkrimstokis #nbkrim #nbcream #nurfellaempire #nurfellabeautyhq #nurfellabeauty #nurfellahq #nurfellabeautyofficial #nbscaracnetherapycream #stokisneeded

Parut degil udah hilang ! Susah naw nak hilangkan parut. Selalunya ambik masa 2-3bulan baru la hilang sepenuhnya. . . Lepas usaha pakai krim berubat ni, yezaaaaaa 3minggu je da boleh hilang ! Hasil bersabar dengan Krim Berubat ,😘 saya happy 😍 . . Rawat sebelum parah ! . . . #krimsaka #krimjerawat #krimnb #kulitlicin #kulitlembap #glassskin #glowing #nakcantik #breakout #beauty #barangmakeup #bellazmua #muabellaz #ubatkulitbreakout #ubatjerawat #ubatjeragat #krimberubat #krimpuaka #krimjeragat #krimnbhq #nbkrimstokis #nbkrim #nbcream #nurfellaempire #nurfellabeautyhq #nurfellabeauty #nurfellahq #nurfellabeautyofficial #nbscaracnetherapycream #stokisneeded

Parut degil udah hilang ! Susah naw nak hilangkan parut. Selalunya ambik masa 2-3bulan baru la hilang sepenuhnya. Lepas usaha pakai krim berubat ni, yezaaaaaa 3minggu je da boleh hilang ! Hasil bersabar dengan Krim Berubat ,😘 saya happy 😍 . . More info? click : @nbbeautymazlina . Rawat sebelum parah ! . #krimsaka #krimjerawat #krimnb #kulitlicin #kulitlembap #glassskin #glowing #nakcantik #breakout #beauty #barangmakeup #bellazmua #muabellaz #ubatkulitbreakout #ubatjerawat #ubatjeragat #krimberubat #krimpuaka #krimjeragat #krimnbhq #nbkrimstokis #nbkrim #nbcream #nurfellaempire #nurfellabeautyhq #nurfellabeauty #nurfellahq #nurfellabeautyofficial #nbscaracnetherapycream #stokisneeded

Konsisten 6bulan krim @nurfellabeauty.official ini lah hasil nya ! Nak tau skin akak ni dulu cam ne? More info? Click at bio : @nbbeautymazlina . Rawat skin anda dengan formulasi Krim Berubat Antiseptik ! . #krimsaka #krimjerawat #krimnb #kulitlicin #kulitlembap #glassskin #glowing #nakcantik #breakout #beauty #barangmakeup #bellazmua #muabellaz #ubatkulitbreakout #ubatjerawat #ubatjeragat #krimberubat #krimpuaka #krimjeragat #krimnbhq #nbkrimstokis #nbkrim #nbcream #nurfellaempire #nurfellabeautyhq #nurfellabeauty #nurfellahq #nurfellabeautyofficial #nbscaracnetherapycream #stokisneeded

Kulit breakout? Susah nak buang segala mercury yang ada pada skin akibat tersalah produk? Meh kita buang dalam masa 6hari segala mercury @ bahan kimia merbahaya kat skin uolls dengan krim berubat jurrr ! . More info? click : @nbbeautymazlina . Rawat sebelum parah ! . #krimsaka #krimjerawat #krimnb #kulitlicin #kulitlembap #glassskin #glowing #nakcantik #breakout #beauty #barangmakeup #bellazmua #muabellaz #ubatkulitbreakout #ubatjerawat #ubatjeragat #krimberubat #krimpuaka #krimjeragat #krimnbhq #nbkrimstokis #nbkrim #nbcream #nurfellaempire #nurfellabeautyhq #nurfellabeauty #nurfellahq #nurfellabeautyofficial #nbscaracnetherapycream #dimatamu

𝐓𝐀𝐊 𝐓𝐔𝐊𝐀𝐑 𝐏𝐑𝐎𝐃𝐔𝐊 𝐋𝐀𝐈𝐍 𝐃𝐀𝐇 𝐋𝐄𝐏𝐀𝐒 𝐒𝐀𝐏𝐔 𝐊𝐑𝐈𝐌 #𝐀𝐍𝐓𝐈𝐒𝐄𝐏𝐓𝐈𝐊 𝐍𝐈, 𝐉𝐑𝐀𝐖𝐀𝐓 𝐓𝐄𝐑𝐔𝐒 𝐊𝐄𝐂𝐎𝐓 ‼️ More info click @krim.jerawat.nb #krimsaka #krimjerawat #krimnb #kulitlicin #kulitlembap #glassskin #glowing #nakcantik #breakout #ramadhan #barangmakeup #bellazmua #muabellaz #ubatkulitbreakout #ubatjerawat #krimberubat #krimpuaka #krimjeragat #krimnbhq #nbkrimstokis #nbkrim #nbcream #nurfellaempire #nurfellabeautyhq #nurfellabeauty #nurfellahq #nurfellabeautyofficial #nbscaracnetherapycream #aifacosmetics

NB SCAR ACNE THERAPY CREAM fell the beauty & confidence 💟 💙Sesuai utk semua jenis kulit 💙Tiada penggelupasan 💙 Mengandungi bahan antiseptik utk mematikan semua bakteria 💙Bau seperti ubat 💙memudarkan&menghilangkan parut lekuk 💙Mengecutkan jerawat 💙Menghilangkan jeragat 💙Mengawal kulit yg berminyak 💙Mengecilkan liang pori 💙Melembapkan kulit kering 💙Merawat rasa gatal utk masalah kulit alergik 💙Merawat kulit yg sunburn 💙Satu2nya Krim jenis berubat yg mampu merawat masalah muka kronik Dikilang bertaraf GMP No KKM : NOT 18040781 More info click @krim.jerawat.nb #krimsaka #krimjerawat #krimnb #kulitlicin #kulitlembap #glassskin #glowing #nakcantik #breakout #ramadhan #barangmakeup #bellazmua #muabellaz #ubatkulitbreakout #ubatjerawat #krimberubat #krimpuaka #krimjeragat #krimnbhq #nbkrimstokis #nbkrim #nbcream #nurfellaempire #nurfellabeautyhq #nurfellabeauty #nurfellahq #nurfellabeautyofficial #nbscaracnetherapycream #aifacosmetics

💐NB SCAR TREATMENT SKIN SOLUTION (10ML)💐 . KELEBIHAN SCAR TREATMENT GEL : 1. BijiAnggur 🌹 Bertindak sbgai bahan anti bakteria 🌹 Memudarkan bekas luka dan parut 🌹 Mengecutkan jerawat 🌹 Vitamin E 2. Pitera 🌹 Melicinkan tekstur permukaan kulit yg kasar 🌹 Membuang sel kulit mati 🌹 Mencegah kulit dari kekeringan 3. HyaluronicAcid 🌹 Memberi kelembapan pada kulit 🌹 Mengurangi garis halus dan kedutan 🌹 Mampu memperbaharui tekstur kulit menjadi lebih lembut. 4. AloeVera 🌹 Vitamin C dan E yg ada dlm aloevera mampu menjaga kulit supaya sihat anjal dan tegang 🌹 Merawat mslh jerawat 🌹 Mampu merawat masalah kulit berminyak. ✔Bebas kimia, SELAMAT dan lulus KKM 🤗Dapatkan segera sementara stok masih ada ! . ⚠️Saya HARAMKAN seller lain mencuri content (caption/hastag/simbol) hak milik kami . 👉HARGA : RM36 👉FREE POS SM / ADD RM6 SS 👉100% ORIGINAL 👉WHATSAPP📲 0197330691 #nbscaracnecream #nbscaracnetherapycream #nbacnescar #nbacnecream #nbscar #nbscaracnecream #nbcream #nbcreamkelantan #nbcreamshahalam #nbcreamoriginal #nbcreamberubat #nbcreamselangor #creamnb #krimnb #nbkrim #krimparutnb #nbkrimstokis #krimpuakanb #krimnbhq #krimnbviral #nbkrimberubat #krimnbklang #nbkrimpuaka #krimnbshahalam #nurfellabeauty #nurfellabeautyhq #nbscartreatment #nbscartreatmentserum #nbscartreatmentskinsolution #nbserum #serumnb

💐NB SCAR ACNE THERAPY CREAM (5g)💐 . Ada ke yang masih ragu-ragu dengan #krimberubatnb nii? Jangan risau & bimbang sayang. Produk ni lulus kkm. Kenapa dia dipanggil krim berubat ? Sebab dalam ni ada bahan anti septik untuk kecutkan jerawat korang tu. Antiseptik ni la yang membunuh segala atok nenek bakteria dan kuman kat skin uolls tu. Bila konsisten sapu, teros terbantut la pertumbuhan jerawat. Tak jadi nak membesar. Apalagi nak beranak pinak. Terus lari merajuk membawa diri😄 . Antara Kelebihannya : 🌹 Mengecilkan pori terbuka 🌹 Memudarkan jeragat dan mengecutkan jerawat 🌹 Merawat kulit sunburn 🌹 Melembapkan kulit kering 🌹 Mengawal kulit berminyak 🌹 Merawat rasa gatal untuk kulit elegik 🌹 Mengandungi antiseptic untuk mematikan kuman 🌹 Merawat masalah muka kronik 🌹 Memudarkan dan menghilangkan parut gelap dan berlekuk 🌹 Bau seperti ubat dan tiada pengelupasan . 🙅‍♀Saya TIDAK IZINKAN seller lain mencuri content (gambar/caption/hastag/simbol) hak milik kami . 👉HARGA : RM29 👉FREE POS SM / ADD RM6 SS 👉100% ORIGINAL 👉WHATSAPP📲 0197330691 #nbscaracnecream #nbscaracnetherapycream #nbacnescar #nbacnecream #nbscar #nbscaracnecream #nbcream #nbcreamkelantan #nbcreammelaka #nbcreamoriginalhq #nbcreampenang #nbcreamshahalam #nbcreamoriginal #nbcreamberubat #nbcreamselangor #creamnb #krimnb #nbkrim #krimparutnb #nbkrimstokis #krimpuakanb #krimnbhq #krimnbviral #nbkrimberubat #krimnbklang #nbkrimpuaka #krimnbshahalam #nurfellabeauty #nurfellabeautyhq #nurfellahq

Testimoni positif pemakaian NB Acne Scar Therapy Cream. Knp harus NB Acne Scar 👇 ✔️ Natural produk bersifat farmasi ✔️ Produk halal ✔️ Boleh digunakan oleh lelaki dan perempuan termasuk bayi ✔️ Krim yang bersifat farmasuetikal utk merawat wajah yg mempunyai masalah kronis ✔️ Harga yg mampu milik ✔️ Boleh digunakan utk org yang alegik kulit NB Acne Scar jg bebas dari kandungan bahan berbahaya iaitu 👉 Hydroquinone 👉 Tretinoin 👉 Arsenic 👉 Plumbum 👉 Mercury Mcmn nk order boleh 📲 wasap mira www.wasap.my/6186612077/naknb More info click @krim.jerawat.nb #krimsaka #krimjerawat #krimnb #kulitlicin #kulitlembap #glassskin #glowing #nakcantik #breakout #ramadhan #barangmakeup #bellazmua #muabellaz #ubatkulitbreakout #ubatjerawat #krimberubat #krimpuaka #krimjeragat #krimnbhq #nbkrimstokis #nbkrim #nbcream #nurfellaempire #nurfellabeautyhq #nurfellabeauty #nurfellahq #nurfellabeautyofficial #nbscaracnetherapycream #aifacosmetics

Parut degil udah hilang ! Susah naw nak hilangkan parut. Selalunya ambik masa 2-3bulan baru la hilang sepenuhnya. . . Lepas usaha pakai krim berubat ni, yezaaaaaa 3minggu je da boleh hilang ! Hasil bersabar dengan Krim Berubat ,😘 saya happy 😍 . . Rawat sebelum parah ! . . . #krimsaka #krimjerawat #krimnb #kulitlicin #kulitlembap #glassskin #glowing #nakcantik #breakout #beauty #barangmakeup #bellazmua #muabellaz #ubatkulitbreakout #ubatjerawat #ubatjeragat #krimberubat #krimpuaka #krimjeragat #krimnbhq #nbkrimstokis #nbkrim #nbcream #nurfellaempire #nurfellabeautyhq #nurfellabeauty #nurfellahq #nurfellabeautyofficial #nbscaracnetherapycream #stokisneeded

Ada ke yang masih ragu-ragu dengan #krimberubatnb nii? Usah khuatir usah bimbang sayanggg. Produk lulus kkm. Kenapa dia dipanggil krim berubat ? Sebab dalam ni ada bahan #antiseptik untuk kecutkan jerawat korang tu. Antiseptik ni la yang membunuh segala atok nenek bakteria dan kuman kat skin engkorang tu. Bila konsisten sapu , teros terbantut la pertumbuhan jerawat. Tak jadik nak membesar. Apalagi nak beranak pinak. Terus lari merajuk membawa diriiii 😄 . Sape nk try wasap nmber ni skrg atau klik link ni. www.wasap.my/60139016833/NB+ACNE #krimsaka #krimjerawat #krimnb #kulitlicin #kulitlembap #glassskin #glowing #nakcantik #breakout #bellazmua #muabellaz#azanisscarserum#jumeascargel#biooil #ubatkulitbreakout #ubatjerawat #ubatjeragat #krimberubat #krimpuaka #krimjeragat #krimnbhq #nbkrimjerawat #nbkrim #nbcreamnurfellabeauty #nurfella_beauty_official #nbscaracnetherapycream #loshall

F E E Y Z A
(@miss_feeyza)

2019-09-13 06:39:19

Haii. Serius best pakai KRIM BERUBAT NI. Jerawat kecut hanya 2kali sapuan ! Kami handle skin breakout akibat tersalah pakai produk timbang kilo. Alhamdulillah Mujarab sangat Krim Berubat ni, dengan kehebatan bahan utama iaitu Antiseptik, tiada yang mustahil untuk rawat skin anda akibat breakout 😊 . . . #scaracnecream #nbkrim #nbscaracnetherapycream #nurfellaempire #nurfellabeautyhq #nurfellabeauty #nurfellabeautyofficial #kkm #krimnb #krimnbhq #nbkrimhq #krimsaka #krimjerawat #krimberubat #krimjeragat #krimparut #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatkulitbreakout #breakout #skincare #skin #beauty

PARUT HITAM JERAWAT MAKIN PUDAR! Lagi testimoni parut hitam jerawat pudar nb cream Sejenis produk kesihatan dimana nb cream berfungsi untuk merawat kulit anda. Kulit semakin baik bebas parasit jahat. Siapa tak nak kan kulit kembLi sihat tNpa menggunakan produk lain. Nb cream bukan skincara ya,maka jangan hairan pulK bangun tidur muka berminyak sebb cream nb ini adalah cream berubat,maka jangan lupa skip skincare harian anda. Nb cream mengandungi moisturizer,vitamin E, dan antiseptik yang dapat merawat serta perbaiki kulit wajah anda. Jangan tunggu lama untuk mencuba kehebatan nb cream. #krimsaka #krimjerawat #krimnb #kulitlicin #kulitlembap #glassskin #glowing #nakcantik #breakout #beauty #barangmakeup #bellazmua #muabellaz #ubatkulitbreakout #ubatjerawat #ubatjeragat #krimberubat #krimpuaka #krimjeragat #krimnbhq #nbkrimstokis #nbkrim #nbcream #nurfellaempire #nurfellabeautyhq #nurfellabeauty #nurfellahq #nurfellabeautyofficial #nbscaracnetherapycream

MUKA ADA SENYUM siapa tak gembira bila tengok kulit wajah semakin sihat,semakin hilang parut jerawat. Kalu anda pakai secara konsisten anda cepat akan dapat hasilnya. Jangan pupuk dalam diri tu malas nak cuci muka,sebab dengan malas la parasit lagi suka. Berminat wassap 0179407577 #krimsaka #krimjerawat #krimnb #kulitlicin #kulitlembap #glassskin #glowing #nakcantik #breakout #beauty #barangmakeup #bellazmua #muabellaz #ubatkulitbreakout #ubatjerawat #ubatjeragat #krimberubat #krimpuaka #krimjeragat #krimnbhq #nbkrimstokis #nbkrim #nbcream #nurfellaempire #nurfellabeautyhq #nurfellabeauty #nurfellahq #nurfellabeautyofficial #nbscaracnetherapycream

JERAWAT SEMAKIN KECUT! MENYESAL KENAL NB CREAM LAMBAT! Itulah ayat cust. Nb cream bila dah dapat hasil positif. setiap perempuan akan mengalami pertumbuhan jerawat pada setiap bulan. Nah, itu perkara biasa. Rahsianya hanya satu JANGAN sesekali anda menyentuh muka yang bejerawat tetapi anda sapukan nb cream pada muka yang bejerawat, percayalah 2,3 hari jerawat mula tidak kelihatan tanpa meninggalkan bekas. Itulah rahsia nb cream. Nb cream adalah cream yang diformulasikan sebagai cream berubat dimAna ia membantu anda untuk melawan parasit jahat. Tunggu apa lagi, cepat cuba dan tengok hasilnya. Wassap 0179407547 #krimsaka #krimjerawat #krimnb #kulitlicin #kulitlembap #glassskin #glowing #nakcantik #breakout #beauty #barangmakeup #bellazmua #muabellaz #ubatkulitbreakout #ubatjerawat #ubatjeragat #krimberubat #krimpuaka #krimjeragat #krimnbhq #nbkrimstokis #nbkrim #nbcream #nurfellaempire #nurfellabeautyhq #nurfellabeauty #nurfellahq #nurfellabeautyofficial #nbscaracnetherapycream

Sesiapa yang ada masalah jerawat besauw2 macam nih sekarang? . . Calit2 sapu2 settle masalah jerawat ‼️ . . Cepat2 tekan link kat bio tuh😘 - - #krimsaka #krimberubatnb #krimberubatantiseptik #krimjerawat #kulitcantik #kulitsihat #glowingskin #ubatparut #ubatjeragat #krimterbaik #krimnbhq #cantiksama2 #testimoni #agentnb #beautyskin -#byizzatiabdulrazak

Parut hitam ni paling susah nak sental kalau dah sebati dekat skin kita.Nak rawat masalah macam ni wajib kena sabar tau. Enam bulan gigih konsisten sental parut hitam dengan #krimparutdari muka kusam terus berseri.Dari skin penuh tompok² hitam terus clear. #krimparut More info click @krim.jerawat.nb #krimsaka #krimjerawat #krimnb #kulitlicin #kulitlembap #glassskin #glowing #nakcantik #breakout #ramadhan #barangmakeup #bellazmua #muabellaz #ubatkulitbreakout #ubatjerawat #krimberubat #krimpuaka #krimjeragat #krimnbhq #nbkrimstokis #nbkrim #nbcream #nurfellaempire #nurfellabeautyhq #nurfellabeauty #nurfellahq #nurfellabeautyofficial #nbscaracnetherapycream #aifacosmetics

Dedulu memang la skin dia jerawat teruk tapi dah clear bila kena perap dengan #krimantiseptik tu. Siyess ah jadi gelowing lagu tu lepas belai dengan SUSUK KULIT. Sy tak pepandai edit hokey ! Tak caye pergi la skodeng efbi si fika tu💃 More info click @krim.jerawat.nb #krimsaka #krimjerawat #krimnb #kulitlicin #kulitlembap #glassskin #glowing #nakcantik #breakout #ramadhan #barangmakeup #bellazmua #muabellaz #ubatkulitbreakout #ubatjerawat #krimberubat #krimpuaka #krimjeragat #krimnbhq #nbkrimstokis #nbkrim #nbcream #nurfellaempire #nurfellabeautyhq #nurfellabeauty #nurfellahq #nurfellabeautyofficial #nbscaracnetherapycream #aifacosmetics

PARUT HITAM JERAWAT MAKIN PUDAR! Pengguna setia nb cream. Sejenis produk kesihatan dimana nb cream berfungsi untuk merawat kulit anda. Kulit semakin baik bebas parasit jahat. Siapa tak nak kan kulit kembLi sihat tNpa menggunakan produk lain. Nb cream bukan skincara ya,maka jangan hairan pulK bangun tidur muka berminyak sebb cream nb ini adalah cream berubat,maka jangan lupa skip skincare harian anda. Nb cream mengandungi moisturizer,vitamin E, dan antiseptik yang dapat merawat serta perbaiki kulit wajah anda. Jangan tunggu lama untuk mencuba kehebatan nb cream. #krimsaka #krimjerawat #krimnb #kulitlicin #kulitlembap #glassskin #glowing #nakcantik #breakout #beauty #barangmakeup #bellazmua #muabellaz #ubatkulitbreakout #ubatjerawat #ubatjeragat #krimberubat #krimpuaka #krimjeragat #krimnbhq #nbkrimstokis #nbkrim #nbcream #nurfellaempire #nurfellabeautyhq #nurfellabeauty #nurfellahq #nurfellabeautyofficial #nbscaracnetherapycream

Kulit breakout? Susah nak buang segala mercury yang ada pada skin akibat tersalah produk? Meh kita buang dalam masa 6hari segala mercury @ bahan kimia merbahaya kat skin uolls dengan krim berubat jurrr ! . More info? click : @scartreatment_hq . Rawat sebelum parah ! . #krimsaka #krimjerawat #krimnb #kulitlicin #kulitlembap #glassskin #glowing #nakcantik #breakout #beauty #barangmakeup #bellazmua #muabellaz #ubatkulitbreakout #ubatjerawat #ubatjeragat #krimberubat #krimpuaka #krimjeragat #krimnbhq #nbkrimstokis #nbkrim #nbcream #nurfellaempire #nurfellabeautyhq #nurfellabeauty #nurfellahq #nurfellabeautyofficial #nbscaracnetherapycream #dimatamu