#krimpuaka

Photos and Videos about #krimpuaka

Eh macamana nak guna #nbcream nihโ‰๏ธ Sis cream ni pakai MALAM je tau.Nah sis share detail Cara nak guna dia : Sbelum tidur cuci muka & lap bagi kering , sapu krim parut nipis2 satu muka lepastu amek lagi dap2 kat tempat bermasalah & terus masuk tidur ye ๐Ÿ˜Š( sapu time nk tidur ja ) ๐Ÿ“ฒ http://watsap.my/01110838374 ๐Ÿš˜ COD AREA KOTA BHARU DAN BERDEKATAN ๐Ÿ“ฆ POSTAGE SELURUH MALAYSIA ๐Ÿ“ฆ #nurfellabeauty #krimsaka #krimnb #krimberubat #treatmentcream #krimpuaka #scaracnetherapycream #nbcream #nbscaracnecream #krimjerawat #krimjeragat #nbreamkb #agentnbcreamkb #agentnbcream #agentkotabharu #pasticantikdengannb #agentnbcreamkotabharu #syeerabeautycottage #azacircle

si kecik ni tak boleh simpan stock lama-lama. Cepat sangat kena sambar . Krim NB ni sejenis krim berubat taw. Ada antiseptic untuk bakteria & ada vit c , vit E untuk merawat kulit kusam, jeragat & parut. fuhhh hebattt . Tak rugi korang konsisten. Hasil nya terbaikk . Click link on bio for purchase #krimnb #krimpuaka #krimubat #krimnbselayang

Kenapa korang WAJIB pakai #krimberubatnb waktu MALAM?? โ„ Sebab waktu malam jugak kulit akan lebih menyerap segala nutrien dan bahan aktif daripadanya juga membantu baikpulih dan penggantian sel-sel serta melembapkan kulit semasa kita tidur. โ„ Sebab waktu tidurlah segala proses baikpulih berlaku setelah seharian badan kita bekerja termasuk organ terbesar badan kita iaitu kulit. โ„ Krim NB ni sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif. โ„ ANTISEPTIK ialah bahan utama dalam krim NB yang mana bertindak MEMBUNUH segala bakteria yang menyinggah pada kulit muka korang semua. โ„ MOISTURIZER juga mampu melembapkan kulit wajah korang bila pakai krim NB nii. โ„ VITAMIN C untuk mengembalikan kecantikkan kulit, membaiki sel kulit yang rosak. Dapat memberikan kesan cerah sekata kat kulit korang. โ„ VITAMIN E untuk menjadikan kulit sihat, antipenuaan dan mengurangkan jeragat. KRIM NB BERTINDAK UNTUK MEMULIHKAN JERAWAT, PARUT JERAWAT DAN JERAGAT, KULIT KUSAM, DAN LIANG PORI BESAR ๐Ÿ“ฒ http://watsap.my/01110838374 ๐Ÿš˜ COD AREA KOTA BHARU DAN BERDEKATAN ๐Ÿ“ฆ POSTAGE SELURUH MALAYSIA ๐Ÿ“ฆ #nurfellabeauty #krimsaka #krimnb #krimberubat #treatmentcream #krimpuaka #scaracnetherapycream #nbcream #nbscaracnecream #krimjerawat #krimjeragat #nbreamkb #agentnbcreamkb #agentnbcream #agentkotabharu #pasticantikdengannb #agentnbcreamkotabharu #syeerabeautycottage #azacircle

Selalunya kalau skin penuh jerawat confirm2 akan guna filter untuk gambar kan?? Halah2 sekarang xyah dah, korang guna shj #krimberubatnb ni untuk hilangkan segala mak nenek parut jerawat jeragat tu!! ๐Ÿ˜ See!! Adik ni pun dah KONSISTEN pakai #krimberubatnb ni baru ja 2 minggu tapi skin dia dah semakin sihat. Bebas dari ancaman parut dan jerawat. Suko ke idokkkk!!!! ๐Ÿ˜Ž ๐Ÿ“ฒ http://watsap.my/01110838374 ๐Ÿš˜ COD AREA KOTA BHARU DAN BERDEKATAN ๐Ÿ“ฆ POSTAGE SELURUH MALAYSIA ๐Ÿ“ฆ #nurfellabeauty #krimsaka #krimnb #krimberubat #treatmentcream #krimpuaka #scaracnetherapycream #nbcream #nbscaracnecream #krimjerawat #krimjeragat #nbreamkb #agentnbcreamkb #agentnbcream #agentkotabharu #pasticantikdengannb #agentnbcreamkotabharu #syeerabeautycottage #azacircle

Lelebihan NB Cream ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ“ฒ http://watsap.my/01110838374 ๐Ÿš˜ COD AREA KOTA BHARU DAN BERDEKATAN ๐Ÿ“ฆ POSTAGE SELURUH MALAYSIA ๐Ÿ“ฆ #nurfellabeauty #krimsaka #krimnb #krimberubat #treatmentcream #krimpuaka #scaracnetherapycream #nbcream #nbscaracnecream #krimjerawat #krimjeragat #nbreamkb #agentnbcreamkb #agentnbcream #agentkotabharu #pasticantikdengannb #agentnbcreamkotabharu #syeerabeautycottage #azacircle

4 hari jee jerawat dah kecut. Hebatnya NB ni ๐Ÿ’‹ #krimparut #krimpuaka #susukkulit

Bila produk dah menjadi pada pengguna kan kita rasa happy sangat . Sebab ape sebab boleh bagi manfaat dekat customer . Hampir sebulan lebih dia konsisten pakai #susukkulit dengan #krimpuaka . Sebab sebelum cust ni pernah cakap dekat wani dia ada masalah jerawat pasir dan kering . Sekarang ni skin dia makin okey dari sebelum ni ๐Ÿ‘ Maka bermula lah repeat order . #nbkrim #geltreatmentnb #agentkl #agentwangsamaju #agentsetiawangsa #agentgombak #agentampang

3 minggu peram skin dengan #krimberubatnb. Alhamdulillah parut jerawat makin pudar. Sape kata pack kecik KRIM KECIK tak membantu?? ๐Ÿ˜Ž Kecik2 dia pun padat dengan Antiseptik untuk matikan kuman tauu. Bukan itu je, #krimberubatnb jugak padat dengan kandungan Vitamin C & E lagi yg boleh mencerahkan kulit kusam ๐Ÿ’•๐Ÿ’• ๐Ÿ“ฒ http://watsap.my/01110838374 ๐Ÿš˜ COD AREA KOTA BHARU DAN BERDEKATAN ๐Ÿ“ฆ POSTAGE SELURUH MALAYSIA ๐Ÿ“ฆ #nurfellabeauty #krimsaka #krimnb #krimberubat #treatmentcream #krimpuaka #scaracnetherapycream #nbcream #nbscaracnecream #krimjerawat #krimjeragat #nbreamkb #agentnbcreamkb #agentnbcream #agentkotabharu #pasticantikdengannb #agentnbcreamkotabharu #syeerabeautycottage #azacircle

Pengguna tegar Krim Berubat !! Scar Acne Therapy Cream mampu bantu anda miliki kulit selembut bayi. Nak rasa macam mana? Usya whatsapp 0166482547 Cepat wasap atau tekan link di bio. . . #krimsaka #krimjerawat #krimnb #kulitlicin #kulitlembap #kkm #kulitbreakout #krimberubat #krimparut #krimpuaka #skincare #skin #breakout #nurfellaempire #nurfellabeautyhq #nurfellabeauty #produkkosmetik #produkkorea #somebymi #nbkrim #scaracnecream -

Macam mana nak keluar rumah kalau skin breakout cenggini?? Nak cover dengan pondesen pun tak lepas ni ๐Ÿ˜ฅ Sib baik la sis kiturrr ni duk KONSISTEN pakai #krimpuakanb ni. Habis bekas jerawat kena kikis. Mananya tak weii dalam #krimnb ni ada ANTISEPTIK dan moisturiser lagi untuk mengembalikan skin yg sihat ๐Ÿ˜ ๐Ÿ“ฒ http://watsap.my/01110838374 ๐Ÿš˜ COD AREA KOTA BHARU DAN BERDEKATAN ๐Ÿ“ฆ POSTAGE SELURUH MALAYSIA ๐Ÿ“ฆ #nurfellabeauty #krimsaka #krimnb #krimberubat #treatmentcream #krimpuaka #scaracnetherapycream #nbcream #nbscaracnecream #krimjerawat #krimjeragat #nbreamkb #agentnbcreamkb #agentnbcream #agentkotabharu #pasticantikdengannb #agentnbcreamkotabharu #syeerabeautycottage #azacircle

Masalah jerawat? Sapu #nbcream terus settle! parut pun tak sempat nak duk lama๐Ÿ™Š Semua gara2 si #antiseptik yang ada dalam #krimpuaka. Bukan biashe biashe. Tak caya cer try dulu ๐Ÿ˜˜ #nbcream #krimpuaka

Tengok macam tak percaya kan?? Pakai je cream NB ni muka terus jadi cantik!! ๐Ÿ˜ Tak perlu laaa nak pergi spa ke apa bazir duit je tau. Hanya RM 25 je anda dah boleh dapat muka seperti pergi spa tau ๐Ÿ˜‰ Nak skin flawless cepat2 wasap hakak ye ๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ“ฒ http://watsap.my/01110838374 ๐Ÿš˜ COD AREA KOTA BHARU DAN BERDEKATAN ๐Ÿ“ฆ POSTAGE SELURUH MALAYSIA ๐Ÿ“ฆ #nurfellabeauty #krimsaka #krimnb #krimberubat #treatmentcream #krimpuaka #scaracnetherapycream #nbcream #nbscaracnecream #krimjerawat #krimjeragat #nbreamkb #agentnbcreamkb #agentnbcream #agentkotabharu #pasticantikdengannb #agentnbcreamkotabharu #syeerabeautycottage #azacircle

Korang pernah dengar tak #krimpuaka berubat? Sejauh mana puakanya #krimpuaka nie? Mmg berhantu weyy. 2 minggu dah nampak banyak perubahan, warna parut pun dah semakin pudar. Siapa yang tak excited bila pakai satu produk nie dan dia punya kesan boleh nampak dalam masa 2 minggu jer๐Ÿ‘ Nak lagi nampak kesan yg superb, korang boleh sapu sekali dengan treatment gel #susukkulit. Confirm kebaboom result dia lepas gabung dua-dua saka nie ๐Ÿคค RM25 / nb cream RM30 / Serum = Full set RM55 free liptint โค๏ธ www.wassap.my/60197558529/nakordernbcreampuaka #nbscaracnecream #nbserum #susukkulit #nbscaracnecreamjengka

Korang pernah dengar tak #krimpuaka berubat? Sejauh mana puakanya #krimpuaka nie? Mmg berhantu weyy. 2 minggu dah nampak banyak perubahan, warna parut pun dah semakin pudar. Siapa yang tak excited bila pakai satu produk nie dan dia punya kesan boleh nampak dalam masa 2 minggu jer๐Ÿ‘ Nak lagi nampak kesan yg superb, korang boleh sapu sekali dengan treatment gel #susukkulit. Confirm kebaboom result dia lepas gabung dua-dua saka nie ๐Ÿคค RM25 / nb cream RM30 / Serum = Full set RM55 free liptint โค๏ธ www.wassap.my/60197558529/nakordernbcreampuaka #nbscaracnecream #nbserum #susukkulit #nbscaracnecreamjengka

Korang pernah dengar tak #krimpuaka berubat? Sejauh mana puakanya #krimpuaka nie? Mmg berhantu weyy. 2 minggu dah nampak banyak perubahan, warna parut pun dah semakin pudar. Siapa yang tak excited bila pakai satu produk nie dan dia punya kesan boleh nampak dalam masa 2 minggu jer๐Ÿ‘ Nak lagi nampak kesan yg superb, korang boleh sapu sekali dengan treatment gel #susukkulit. Confirm kebaboom result dia lepas gabung dua-dua saka nie ๐Ÿคค RM25 / nb cream RM30 / Serum = Full set RM55 free liptint โค๏ธ www.wassap.my/60197558529/nakordernbcreampuaka #nbscaracnecream #nbserum #susukkulit #nbscaracnecreamjengka

Dua dua lighting on point tp kalau dah muka berjerawat tu cover tahap mana pon still nampak jugak. Nahh kalini takde cover dah pantulan zasss ada nur lepas bercinta dengan #scaracnecream #nbsusukkulit โฃ๏ธ Untuk lebih comel chin!!chin!! Sememangnya Lebih Jimat & Bijak berbelanja. Alhamdulillah.๐Ÿค— www.wassap.my/6097558529/nbcomb #nbserum #nbcream #nbjengka #agentnbjengka #nbpahang #krimpuaka

Dua dua lighting on point tp kalau dah muka berjerawat tu cover tahap mana pon still nampak jugak. Nahh kalini takde cover dah pantulan zasss ada nur lepas bercinta dengan #scaracnecream #nbsusukkulit โฃ๏ธ Untuk lebih comel chin!!chin!! Sememangnya Lebih Jimat & Bijak berbelanja. Alhamdulillah.๐Ÿค— www.wassap.my/6097558529/nbcomb #nbserum #nbcream #nbjengka #agentnbjengka #nbpahang #krimpuaka

Dua dua lighting on point tp kalau dah muka berjerawat tu cover tahap mana pon still nampak jugak. Nahh kalini takde cover dah pantulan zasss ada nur lepas bercinta dengan #scaracnecream #nbsusukkulit โฃ๏ธ Untuk lebih comel chin!!chin!! Sememangnya Lebih Jimat & Bijak berbelanja. Alhamdulillah.๐Ÿค— www.wassap.my/6097558529/nbcomb #nbserum #nbcream #nbjengka #agentnbjengka #nbpahang #krimpuaka

HILANGKAN WHITEHEAD BLACKHEAD GUNA PUTIH TELUR . Bahan : Putih telur Kapas muka . . Penyediaan : Asingkan putih telur dan kuning telur. Ambil putih telur sahaja. Tekap kapas muka dengan putih telur. Biar seketika sehingga meresap. . . Pakai kapas tadi pada bahagian bermasalah. Tunggu sehingga kapas kering. MAZ cadangkan duduk depan kipas untuk cepatkan proses kering. Bila dah kering. Tarik pelahan-lahan. Kapas tadi akan ditarik bersama dengan whitehead dan blackhead. . . Cubalah. Best dak hampa tip ni? Nak Maz share tip apa lagi? Cer bagi cadangan kat bawah. . Sebarang pertanyaan tentang NB CREAM & SERUM NB SCAR, sila klik link whatsapp di bio #nbcreamterengganu #nbcreamsetiu #nbcreamoriginal #nurfellabeauty #krimnb #krimparut #krimpuaka #krimparutpuaka #krimparutjerawat #parutjerawat #parutexcident #parutlecur #jeragat #jerawatbatu #jerawatpasir #krimantiseptik -

- KESAN NB CREAM MEMANG POWER tengok lah kulit sis nih ๐Ÿ˜alhamdulillah Selepas pakai krim parut nih muka Dia semakin pulih Jum siapa Ada masalah jerawat jeragat parut jerawat dm Maz Sebarang pertanyaan tentang NB CREAM & SERUM NB SCAR, siLa klik link wsap di bio #nbcreamoriginal #nurfellabeauty #krimnb #krimparut #krimpuaka #krimparutpuaka #krimparutjerawat #parutjerawat #parutexcident #parutlecur #jeragat #jerawatbatu #jerawatpasir #krimantiseptik

Dulu dulu rasa segan nak jumpa orang bila kulit muka bertompokkan jeragat Jeragat parut paling susah utk dirawat. Alhamdulillah konsistan sapu NB krim Masaalah jeragatt dah banyak berkurangan. Kulit makin glowing, Tq Allah Kulit wajah saya dah berseri macam dulu2 ๐Ÿคฉ Sebarang pertanyaan tentang NB CREAM & SERUM NB SCAR, sila klik link whatsapp di bio @nbbeautymazlina #nbcreamoriginal #nurfellabeauty #krimnb #krimparut #krimpuaka #krimparutpuaka #krimparutjerawat #parutjerawat #parutexcident #parutlecur #jeragat #jerawatbatu #jerawatpasir #krimantiseptik

Tgk gaisss, customer up sendiri pasal Nbcream ni.. Berbunga bunga rasa hati. Alhamdulillah โค Rasa hepy bila cust puas hati n percaya dengan produk yg kami jual. Memang #krimpuaka ni ohsemmm๐Ÿ’‹ #krimubat #nbcream

Produk NB cream ๐Ÿ‘‡ โœจ Sesuai untuk semua kulit โœจ Boleh merawat jerawat, jeragat dan sunburn โœจ Memudarkan parut jerawat โœจ Menutupi liang2 roma ๐Ÿ“ฒ http://watsap.my/01110838374 ๐Ÿš˜ COD AREA KOTA BHARU DAN BERDEKATAN ๐Ÿ“ฆ POSTAGE SELURUH MALAYSIA ๐Ÿ“ฆ #nurfellabeauty #krimsaka #krimnb #krimberubat #treatmentcream #krimpuaka #scaracnetherapycream #nbcream #nbscaracnecream #krimjerawat #krimjeragat #nbreamkb #agentnbcreamkb #agentnbcream #agentkotabharu #pasticantikdengannb #agentnbcreamkotabharu #syeerabeautycottage #azacircle

Nak cantik, nak bebas dari jerawat boleh order sekarang!! RM 25 sahaja guyss ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ๐Ÿ“ฒ http://watsap.my/01110838374 ๐Ÿš˜ COD AREA KOTA BHARU DAN BERDEKATAN ๐Ÿ“ฆ POSTAGE SELURUH MALAYSIA ๐Ÿ“ฆ #nurfellabeauty #krimsaka #krimnb #krimberubat #treatmentcream #krimpuaka #scaracnetherapycream #nbcream #nbscaracnecream #krimjerawat #krimjeragat #nbreamkb #agentnbcreamkb #agentnbcream #agentkotabharu #pasticantikdengannb #agentnbcreamkotabharu #syeerabeautycottage #azacircle

Kecik kecik cili padi taw , sekali sapp je parut lama ke parut eksiden ke boleh pudar yang penting kena konsisten dan istiqomah ๐Ÿ˜‰. So , korang kena cuba taw tak kan hakak nak cantik sensorang pulak โค. Link wasap dekat bio eh ๐Ÿ˜˜. Klik skrg utk dptkan fast respon hakak ya. . #nbscaracnetherapycream #nurfellabeauty #yayacircle #krimparut #krimsaka #krimpuaka #nbcream #krimberubat #produkviral #kkmapproved #luluskkm #nomerkuri #jerawat #jeragat #parutberlubang #berkesandanselamat #chickenpox #parutjerawat #lekukjerawat #jeragatpudar #ekzema #kulitkusam #kulitburn #sunburn #cerahkankulit #putihberseri #codpokoksena #alorsetar

Kecik kecik cili padi taw , sekali sapp je parut lama ke parut eksiden ke boleh pudar yang penting kena konsisten dan istiqomah ๐Ÿ˜‰. . So , korang kena cuba taw tak kan hakak nak cantik sensorang pulak โค. Link wasap dekat bio eh ๐Ÿ˜˜. Klik skrg utk dptkan fast respon dri hakak ๐Ÿ˜ . #nbscaracnetherapycream #nurfellabeauty #yayacircle #krimparut #krimsaka #krimpuaka #nbcream #krimberubat #produkviral #kkmapproved #luluskkm #nomerkuri #jerawat #jeragat #parutberlubang #berkesandanselamat #chickenpox #parutjerawat #lekukjerawat #jeragatpudar #ekzema #kulitkusam #kulitburn #sunburn #cerahkankulit #putihberseri #codpokoksena #alorsetar

Parut parut semua hilang selepas konsisten NB cream ๐Ÿ˜ ๐Ÿ“ฒ http://watsap.my/01110838374 ๐Ÿš˜ COD AREA KOTA BHARU DAN BERDEKATAN ๐Ÿ“ฆ POSTAGE SELURUH MALAYSIA ๐Ÿ“ฆ #nurfellabeauty #krimsaka #krimnb #krimberubat #treatmentcream #krimpuaka #scaracnetherapycream #nbcream #nbscaracnecream #krimjerawat #krimjeragat #nbreamkb #agentnbcreamkb #agentnbcream #agentkotabharu #pasticantikdengannb #agentnbcreamkotabharu #syeerabeautycottage #azacircle

LOCAL TESTIMONI ON NB SCAR ACNE THERAPY CREAM Net weight: 10g Price: BND20 only Tempoh pemakaian: 2 - 3 bulan Fungsi: - Melawan, mencegah dan membunuh bakteria dalam lapisan kulit. - Merawat masalah kulit gatal dan ekzema termasuk cacar air. - Memudarkan parut serta jeragat. - Melindungi kulit dari UV. - Anti penuaan. - Mampu mencerahkan kulit wajah. - Rawat, cegah, kawal dan baiki kulit bermasalah. - Mampu mengekalkan kelembapan kulit. - Mengecutkan jerawat dan menutup parut-parut berlubang dengan cepat. Available at AMY C3, Reya Enterprise HuaHo Tutong (sebalah Baiduri Bank) #nbcream #nbscaracnetherapycream #krimpuaka #squadbc

Terbukti hasilnya #krimnb #krimpuaka #nbscaracnetherapycream. Dengan izin Allah. Mai Admin ajar Cara Pakai #krimparutpuaka.. Cara pakai NB SCAR ACNE THERAPY ๐Ÿ™† Untuk permulaan minggu yang pertama , saya syorkan awak pakai waktu malam sahaja dulu ye. 1) cuci muka sebersihnya 2) calit secara nipis di serata muka 3) tempat bermasalah seperti jerawat , parut jerawat dan jeragat tu awak letak sedikit lagi krim (tindan) Cara pakai minggu pertama โคด Cara pakai selepas minggu pertamaโคต 1) boleh dipakai waktu pagi 2) krim ini berasaskan moisturiser , boleh campur dengan foundation harian. Ps : Nak pakai pagi dan malam โœ” Nak pakai malam sahaja โœ” Nanti update perkembangan kulit awak tauโ— Share dgn admin. ๐Ÿ˜Ž . . . . . . . #krimsaka #krimjerawat #krimnb #kulitlicin #kulitlembap #breakout #nakcantik #barangmakeup #bellazmua #muabellaz #ubatkulitbreakout #ubatjerawat #krimberubat #krimpuaka #krimjeragat #krimnbhq #nbkrimstokis #nbkrim #nbcream #nurfellaempire #nurfellabeautyhq #nurfellabeauty #nurfellahq #nurfellabeautyofficial #nbscaracnetherapycream #aifacosmetics

Yes ! NB fake memang makin berleluasa sekarang ni. Korang please beware. NB trial 5g dah lame berkotak. Takde dah yang tak berkotak. Lame dah Hq upgrade. Number kat bekas die ambik dari stock yang lepas, jangan terpedaya. Kalo sayang muka tolong beli dengan agent yang sah hokeyy ๐Ÿ™‹ #krimparut #krimpuaka #krim_nb

๐Ÿ’™NUFELLA BEAUTY๐Ÿ’™ RM25 exc postage postage RM8 sm / RM11 ss wassap to order๐Ÿ“ฒ(click link on bio) โŒ DM #somebymi #letscantik #letsbeautiful.co #sales #koreanskincare #skincare #meletop #krimparutpuaka#nbscar#krimparutjerawat#nbacnescar#nbacnescar#krimpuaka#anticepticcream#nbacnescarcream#krimparutnb#krimpuaka#krimparutjerawat

๐Ÿ‘† Testimoni jerawat pudar & hilang. Dengan izin Allah. Hasil slepas 2 hri pakai krimnb. Memang wooww!!! Terbuktiii keberkesanan #nbscaracnetherapycream. Siapa lagi belum cubaaa???!!!. #nbcreamkl #krimparut #krimjerawat #krimjeragat #krimpuaka #krimpuakanb #krimviral #nbcream #nbcreamkl #codkl #codselayang #coddataran #tipshilangkanjerawat #tipshilangkanparut

CARA PAKAI NB SCAR ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป Terbukti hasilnya #krimnb #krimpuaka #nbscaracnetherapycream. Dengan izin Allah. Mai Admin ajar Cara Pakai #krimparutpuaka.. Cara pakai NB SCAR ACNE THERAPY ๐Ÿ™† Untuk permulaan minggu yang pertama , saya syorkan awak pakai waktu malam sahaja dulu ye. 1) cuci muka sebersihnya 2) calit secara nipis di serata muka 3) tempat bermasalah seperti jerawat , parut jerawat dan jeragat tu awak letak sedikit lagi krim (tindan) Cara pakai minggu pertama โคด Cara pakai selepas minggu pertamaโคต 1) Boleh dipakai seluruh muka pada waktu malam P/s : Pakai waktu malam sebaiknya๐Ÿ˜Š

Hasil selepas pakai NB cream ๐Ÿ˜ Alhamdulillah muka sangat2 okey dengan NB cream!! ๐Ÿ’• ๐Ÿ“ฒ http://watsap.my/01110838374 ๐Ÿš˜ COD AREA KOTA BHARU DAN BERDEKATAN ๐Ÿ“ฆ POSTAGE SELURUH MALAYSIA ๐Ÿ“ฆ #nurfellabeauty #krimsaka #krimnb #krimberubat #treatmentcream #krimpuaka #scaracnetherapycream #nbcream #nbscaracnecream #krimjerawat #krimjeragat #nbreamkb #agentnbcreamkb #agentnbcream #agentkotabharu #pasticantikdengannb #agentnbcreamkotabharu #syeerabeautycottage #azacircle

Baby comel ni naik ruam gatal-gatal kat muka dan badan. Ibu dia pulak risau tengok anak kecik asyik nangis je, pastu terus sapu #krimberubat NB kat tempat yang gatal tu Alhamdulillah, kulit baby ni dah sembuh balik macam biasa sebab dalam krim ni ada #antiseptic yang boleh matikan kuman dalam lapisan kulit. Bila kuman dah mati, ruam gatal2 tu pon tak naik dah la kat badan. Ibu pon happy tengok anak makin sihat ๐Ÿ˜ #krimantiseptic#krimnb#ruamgatal#merawatkulit#antiseptik#scaracnecream#agentsahkotabharu#krimparut#krimpuaka

Hasil konsisten tanpa jemu calit #nbcream , jerawat makin berkurang dari hari ke hari ... Alhamdulillah dengan izin Allah โ™ฅ๏ธ Korang ada masalah kulit macam mane ? beritahu apa masalah kulit korang ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ http://www.wasap.my/601112165298/NakCubaNB #krimberubatnbkajang #nbserumsusukkulit #krimparut #krimparutjerawat #krimpuaka #agentdropshipdiperlukan

noraini
(@ainieyrizqi)

3 Days 3 Hours Ago

Skin kusamโ€ผtengok skin sendiri pun ase fedap kan..๐Ÿ˜ข Mahu skin kembali bermaya.podak puaka kan ade๐Ÿ˜ Jom pm cikeni๐Ÿ’œ #susukkulit# #krimpuaka# #nurfellabeauty #bebasjerawatparutbreakout Www.wasap.my/60139523753

AMAZING! a pic from one of NB agent, mula-mula jadi customer,bila dah jatuh cinta dengan #krimpuaka ni, terus jadi agent! Ni bukan result selepas hanya seminggu ya gais, not a miracle but something to achieve, now ACHIEVEMENT UNLOCK -clear skin!๐Ÿ˜ . best combo(nb cream trial pack+serum) for only $24!!!

Nak p COD NB CREAM ๐Ÿฆ„ Sebarang pertanyaan tentang NB CREAM & SERUM NB SCAR, sila klik link whatsapp di bio @nbbeautymazlina #nbcreamterengganu #nbcreamsetiu #nbcreamoriginal #nurfellabeauty #krimnb #krimparut #krimpuaka #krimparutpuaka #krimparutjerawat #parutjerawat #parutexcident #parutlecur #jeragat #jerawatbatu #jerawatpasir #krimantiseptik

Semakin ramai yang yakin dengan #nbcream krim parut puaka ni ๐Ÿ˜ Semakin ramai lahh yg cantik secara sihat dengan #nbcream ๐Ÿ’• Sebab krim kita jual ni bebas mercury dan paraben. Siap ada antiseptik lagi kasi bunuhh semua bakteria punca masalah kulit ๐Ÿ˜˜ Siapa nak skin chingg chingg?? Jom lekaih tekan link ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ“ฒ http://watsap.my/01110838374 ๐Ÿš˜ COD AREA KOTA BHARU DAN BERDEKATAN ๐Ÿ“ฆ POSTAGE SELURUH MALAYSIA ๐Ÿ“ฆ #nurfellabeauty #krimsaka #krimnb #krimberubat #treatmentcream #krimpuaka #scaracnetherapycream #nbcream #nbscaracnecream #krimjerawat #krimjeragat #nbreamkb #agentnbcreamkb #agentnbcream #agentkotabharu #pasticantikdengannb #agentnbcreamkotabharu #syeerabeautycottage #azacircle

" KRIM MUKA ANTI JERAWAT YANG PERTAMA DENGAN BAHAN #ANTISEPTIK" SUSUK KULIT ANTI JERAWAT TERBAIK โ€ผโ€ผโ€ผ NB #scaracnecream HAPUS JERAWAT HANYA 7 HARI Satu-satunya krim jenis berubat yang dijamin selamat dan LULUS KKM!! Yang paling bestnya jerawat sekali paroot loobang boleh settle ๐Ÿ˜ โœ… Kulit jadi lembap sebab dalam krim ni siap mengandungi MOISTURISER โœ… Paroot lekuk dan jeragat boleh hilang dengan adanya campuran VITAMIN C& E โœ… Kulit lebih cerah ๐Ÿ“ฒ http://watsap.my/01110838374 ๐Ÿš˜ COD AREA KOTA BHARU DAN BERDEKATAN ๐Ÿ“ฆ POSTAGE SELURUH MALAYSIA ๐Ÿ“ฆ #nurfellabeauty #krimsaka #krimnb #krimberubat #treatmentcream #krimpuaka #scaracnetherapycream #nbcream #nbscaracnecream #krimjerawat #krimjeragat #nbreamkb #agentnbcreamkb #agentnbcream #agentkotabharu #pasticantikdengannb #agentnbcreamkotabharu #syeerabeautycottage #azacircle

noraini
(@ainieyrizqi)

3 Days 8 Hours Ago

โ„ KrimNB nii sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif. โ„ ANTISEPTIK ialah bahan utama dalam krimNB yang mana bertindak MEMBUNUH segala bakteria yang menyinggah pada kulit muka korang semuaa โ„ MOISTURIZER juga mampu melembapkan kulit wajah korang bila pakai krimNB nii โ„VITAMIN C untuk mengembalikan kecantikan kulit, membaiki sel kulit yang rosak. Dapat memberikan kesan cerah sekata kat kulit korang โ„ VITAMIN E untuk menjadikan kulit sihat, antipenuaan dan mengurangkan jeragat #krimpuaka# Www.wasap.my/60139523753

. . Kelebihan NB Scar Cream . ๐Ÿ“Œmengecutkan jerawat ๐Ÿ“Œmembantu menganjalkan kedutan,melembapkan kulit,menyamarkan cela jeragat dan parut. ๐Ÿ“Œparut parut berlubang cepat tertutup ๐Ÿ“Œmencerahkan kulit yang sunburn ๐Ÿ“Œmengawal masalah kulit berminyak ๐Ÿ“Œmembantu mengeluarkan kekotoran yang menyumbatkan pori pori di wajah. Dilarang keras bagi mereka yang nak . โŒnak cantik dalam masa tiga hari โŒMalas nak konsisten Bahan-bahan dalam KRIM PARUT yang POWER ni . 1. White Soft Paraffin ( Petroleum Jelly) - Digunakan dalam Merawat, Mengawal, Mencegah Dan Membaiki Kulit - Kulit Hydrating - Kulit gatal - gatal - Kulit Eczema - Jangkitan kulit . 2 : D- Alpa Tocopheral (Vitamin E ) - Sangat bagus untuk perlindungan kulit - Dapat melindungi kulit Bebas Dari Merbahaya seperti Pencemaran , Radiasi Sinaran Matahari Dan ia juga bertindak sebagai Anti Penuaan . 3. Disodium Edetate ( GARAM Dari asam edetic) - Bahan penambah untuk membantu teksture dan formulasi produk . 4. ANTISEPTIK - mencegah Bacteria tumbuh - Membunuh kuman dan masuk ke dalam lapisan kulit akibat luka, ruam, jerawat . . ๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน WASAP DI TALIAN ๐Ÿ“ฒ01112987377๐Ÿ“ฒ ๐Ÿ“ฒ01112987377๐Ÿ“ฒ Atau boleh โฌ†๏ธtekan LINK wasap di WALL ig di atas โฌ†๏ธ . โ›”HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGEโ›” โญ•AMBIL TIGA BARANG KEATAS BARU DAPAT HARGA BORONG(ambil 3barang dan harga diatas utk 1brg bila borong 3barang)โญ• ๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน . #nurfellabeauty #scaracnetherapycream #nurfellabeautyofficial #nurfellabeautyhq #nurfellabeautymurah #nurfellabeautyoriginal #nbcream #creamnb #nbkrim #krimnb #scaracnetherapycreammurah #krimberubat #krimberubatnb #krimberubatmurah #krimberubatborong #krimberubatnb #krimberubatjerawat #creamberubat #krimubatjerawat #krimjerawat #krimubat #krimpuaka #krimpuakamurah #nakputih #kulitberseri

. . Kelebihan NB Scar Cream . ๐Ÿ“Œmengecutkan jerawat ๐Ÿ“Œmembantu menganjalkan kedutan,melembapkan kulit,menyamarkan cela jeragat dan parut. ๐Ÿ“Œparut parut berlubang cepat tertutup ๐Ÿ“Œmencerahkan kulit yang sunburn ๐Ÿ“Œmengawal masalah kulit berminyak ๐Ÿ“Œmembantu mengeluarkan kekotoran yang menyumbatkan pori pori di wajah. Dilarang keras bagi mereka yang nak . โŒnak cantik dalam masa tiga hari โŒMalas nak konsisten Bahan-bahan dalam KRIM PARUT yang POWER ni . 1. White Soft Paraffin ( Petroleum Jelly) - Digunakan dalam Merawat, Mengawal, Mencegah Dan Membaiki Kulit - Kulit Hydrating - Kulit gatal - gatal - Kulit Eczema - Jangkitan kulit . 2 : D- Alpa Tocopheral (Vitamin E ) - Sangat bagus untuk perlindungan kulit - Dapat melindungi kulit Bebas Dari Merbahaya seperti Pencemaran , Radiasi Sinaran Matahari Dan ia juga bertindak sebagai Anti Penuaan . 3. Disodium Edetate ( GARAM Dari asam edetic) - Bahan penambah untuk membantu teksture dan formulasi produk . 4. ANTISEPTIK - mencegah Bacteria tumbuh - Membunuh kuman dan masuk ke dalam lapisan kulit akibat luka, ruam, jerawat . . ๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน WASAP DI TALIAN ๐Ÿ“ฒ01112987377๐Ÿ“ฒ ๐Ÿ“ฒ01112987377๐Ÿ“ฒ Atau boleh โฌ†๏ธtekan LINK wasap di WALL ig di atas โฌ†๏ธ . โ›”HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGEโ›” โญ•AMBIL TIGA BARANG KEATAS BARU DAPAT HARGA BORONG(ambil 3barang dan harga diatas utk 1brg bila borong 3barang)โญ• ๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน . #nurfellabeauty #scaracnetherapycream #nurfellabeautyofficial #nurfellabeautyhq #nurfellabeautymurah #nurfellabeautyoriginal #nbcream #creamnb #nbkrim #krimnb #scaracnetherapycreammurah #krimberubat #krimberubatnb #krimberubatmurah #krimberubatborong #krimberubatnb #krimberubatjerawat #creamberubat #krimubatjerawat #krimjerawat #krimubat #krimpuaka #krimpuakamurah #nakputih #kulitberseri

. . Kelebihan NB Scar Cream . ๐Ÿ“Œmengecutkan jerawat ๐Ÿ“Œmembantu menganjalkan kedutan,melembapkan kulit,menyamarkan cela jeragat dan parut. ๐Ÿ“Œparut parut berlubang cepat tertutup ๐Ÿ“Œmencerahkan kulit yang sunburn ๐Ÿ“Œmengawal masalah kulit berminyak ๐Ÿ“Œmembantu mengeluarkan kekotoran yang menyumbatkan pori pori di wajah. Dilarang keras bagi mereka yang nak . โŒnak cantik dalam masa tiga hari โŒMalas nak konsisten Bahan-bahan dalam KRIM PARUT yang POWER ni . 1. White Soft Paraffin ( Petroleum Jelly) - Digunakan dalam Merawat, Mengawal, Mencegah Dan Membaiki Kulit - Kulit Hydrating - Kulit gatal - gatal - Kulit Eczema - Jangkitan kulit . 2 : D- Alpa Tocopheral (Vitamin E ) - Sangat bagus untuk perlindungan kulit - Dapat melindungi kulit Bebas Dari Merbahaya seperti Pencemaran , Radiasi Sinaran Matahari Dan ia juga bertindak sebagai Anti Penuaan . 3. Disodium Edetate ( GARAM Dari asam edetic) - Bahan penambah untuk membantu teksture dan formulasi produk . 4. ANTISEPTIK - mencegah Bacteria tumbuh - Membunuh kuman dan masuk ke dalam lapisan kulit akibat luka, ruam, jerawat . . ๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน WASAP DI TALIAN ๐Ÿ“ฒ01112987377๐Ÿ“ฒ ๐Ÿ“ฒ01112987377๐Ÿ“ฒ Atau boleh โฌ†๏ธtekan LINK wasap di WALL ig di atas โฌ†๏ธ . โ›”HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGEโ›” โญ•AMBIL TIGA BARANG KEATAS BARU DAPAT HARGA BORONG(ambil 3barang dan harga diatas utk 1brg bila borong 3barang)โญ• ๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน . #nurfellabeauty #scaracnetherapycream #nurfellabeautyofficial #nurfellabeautyhq #nurfellabeautymurah #nurfellabeautyoriginal #nbcream #creamnb #nbkrim #krimnb #scaracnetherapycreammurah #krimberubat #krimberubatnb #krimberubatmurah #krimberubatborong #krimberubatnb #krimberubatjerawat #creamberubat #krimubatjerawat #krimjerawat #krimubat #krimpuaka #krimpuakamurah #nakputih #kulitberseri

๐Ÿ‘‰NB Scar acne threaphy cream๐Ÿ‘ˆ Krim berubat terbaik yang pernah sis try.. Sebab sis memang jenis susah nak percaya produk without bukti yang kukuh.๐Ÿ’ช ๐ŸŒทNB Cream ni khas untuk merawat skin breakout. Paling best parut pon boleh pudar tau..๐Ÿ’‹ . . Kita nk bgi freegift menarik utk 3 org terawal shj ๐Ÿ˜. Klik link kt bio skrgg tau๐Ÿ˜˜ #nbscaracnetherapycream #nurfellabeauty #yayacircle #krimparut #krimsaka #krimpuaka #nbcream #krimberubat #produkviral #kkmapproved #luluskkm #nomerkuri

Ada orang tanya kenapa krim NB ni orang panggil #krimberubat?? Sebab ingredient dia ada antiseptik, moisturiser, vitamin C&E. Bau pun dah macam ubat dekat wad wad tu haa ๐Ÿ˜… NB ni memang mujarab sangat dalam merawat masalah kulit bukan saja kat muka, masalah badan pun boleh ๐Ÿ˜ Sekali sental krim ni habis kikis luka jahitan, parut, jerawat, jeragat ๐Ÿ˜ฑ Nampak tak? ๐Ÿ’• ๐Ÿ“ฒ http://watsap.my/01110838374 ๐Ÿš˜ COD AREA KOTA BHARU DAN BERDEKATAN ๐Ÿ“ฆ POSTAGE SELURUH MALAYSIA ๐Ÿ“ฆ #nurfellabeauty #krimsaka #krimnb #krimberubat #treatmentcream #krimpuaka #scaracnetherapycream #nbcream #nbscaracnecream #krimjerawat #krimjeragat #nbreamkb #agentnbcreamkb #agentnbcream #agentkotabharu #pasticantikdengannb #agentnbcreamkotabharu #syeerabeautycottage #azacircle

Siapa yg sanggup nak keluar bila muka bermasalah kan?? Bukan krim siang bukan krim malam tau.. . Tapi #krimpuaka ni buatkan muka kita jadi sihat semula.. Yg ada masalah jerawat, JERAGAT wajib try.. Sampai bila nak tutup masalah muka kita dengan bertukar2 produk?? . . #adakkm #hargammgmurah๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ . . www.whatsapp.my/6016482547

๐ŸŒธ NB SCAR ACNE THERAPY ๐ŸŒธ ๐ŸŒˆ Siapa yang sanggup nak keluar bila muka bermasalah kan?? ๐ŸŒˆ Bukan krim siang bukan krim malam tau.. ๐ŸŒˆ Tapi #krimpuaka ni buatkan muka kita jadi sihat semula.. Yg ada masalah jerawat, JERAGAT wajib try.. Sampai bila nak tutup masalah muka kita dengan bertukar2 produk?? ๐Ÿค— Meh try NB SCAR ACNE CREAM ๐Ÿ‘๐Ÿป Kelebihan NB SCAR ACNE THERAPY โ˜‘sesuai utk semua masalah kulit . โ˜‘masalah parut, Jerawat Jeragat, Kulit kusam insyallah semua boleh rawat. โ˜‘krim Nb Scar Ance Therapy Cream ni krim berubat ade antiseptik ia dpt membunuh kuman2 sehingga dalam lapisan kulit.. . #stokispasirgudang #bestbuybeauty #pemborongpasirgudang #pemborongtermurahpasirgudang #dropshipmurah #borongmurah #borongrodukkecantikan #martasharosmanpemborongpasirgudang #bestbuybeautyplaza #martasharosman #bestbuybeautybukitdahlia #nbscarcreamacne #nbscarcreamacneterbaik #krimubat #nbscarcreamacneoriginal #sahstokisnbscarcreamacne #nbscarcreamacnedirecthq #nbscarcreamacneviral #nbscarcreamacnemerawatmasalahkulit #nbscarcreamacneborong #krimpuaka #nbscarcreamacnepasirgudang #nbscarcreamacnejohor . โค๐Ÿ’œ๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿงกโค . deal harga retail , dropship dan borong direct whatsapp / telegram ke 017 - 6122 830 | 011-55270706 . . untuk dapatkan respon pantas boleh terus pm ke fb martasha rosman . . Lokasi kedai : Pasir Gudang Johor FB : Martasha Rosman , Martasha Rosman ii . #readystok #lakukeras #bazarpaknil #sayajual #murah

Kalau bab parut dan jerawat memang power sangat si krim puaka ni ๐Ÿ‘ terbaik la. JANGAN RISAU KRIM BERUBAT PUAKA BOLEH SELESAIKAN ๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช Ni lah salah satu kepakaran krim puaka. Sebut je parut apa semua jalan. Sebab krim puaka ni krim berubat, tapi dalam masa yang sama boleh bagi skin kita cantik jugak ๐Ÿ˜๐Ÿ‘ ๐Ÿ“ฒ http://watsap.my/01110838374 ๐Ÿš˜ COD AREA KOTA BHARU DAN BERDEKATAN ๐Ÿ“ฆ POSTAGE SELURUH MALAYSIA ๐Ÿ“ฆ #nurfellabeauty #krimsaka #krimnb #krimberubat #treatmentcream #krimpuaka #scaracnetherapycream #nbcream #nbscaracnecream #krimjerawat #krimjeragat #nbreamkb #agentnbcreamkb #agentnbcream #agentkotabharu #pasticantikdengannb #agentnbcreamkotabharu #syeerabeautycottage #azacircle

NB SCAR ACNE CREAM ๐ŸŒน Satu-satu krim jenis berubat macam ni yang cepat #berkesan dijamin selamat dan LULUS KKM !! >> Yang paling bestt nye #jerawat sekali PARUT lobang lobang boleh cleann. Apa yang best sangat cream ni ๐Ÿ‘‰ kulit jadi lembap sebab dalam krim ni siap mengandungi MOISTURIZER ๐Ÿ‘‰ #jerawat segan nak timbul ๐Ÿ‘‰ Parut lekuk dan #jeragat boleh hilang dengan ada nya campuran VITAMIN E & C Macam mana la #jerawat nak tumbuh sebab dalam krim ni mempunyai bahan #antiseptik fungsi utama untuk mengecutkan #jerawat . . Harga pun mampu milik. ๐ŸŒฟ Satu bekas tu boleh tahan 1 bulan penggunaan ๐ŸŒฟ Bebas Mercury . Berminat ? jom dapatkan sekarang ๐Ÿ˜‰ ๐ŸŒน . www.wasap.my/60129776339 100% original . 10g RM52 5g RM32 . . #palovabeautycentre #originalproducts #bazaaronline #bazaarpaknil #originalproduct #trustedseller #nbscarcreamacne #nbscarcreamacneterbaik #krimubat #nbscarcreamacneoriginal #sahstokisnbscarcreamacne #nbscarcreamacnedirecthq #nbscarcreamacneviral #nbscarcreamacnemerawatmasalahkulit #nbscarcreamacneborong #krimpuaka #nbscarcreamterbaik #nbscarcream

@novelis_ssyasnain Ada nampak akak hepi? Haaa pepagi da hepi coz #krimparutpuaka bagi kebahagian berpanjangan buat akak. Korank tak tau ke @krimparutpuaka tengah meletop bising boleh rawat segala macam skin korang ? Sorry, krim berubat ni bukan krim timbang kilo or so onn yaaa. Dijamin 500% bahan selamat & bersih dari bahan kimia merbahaya @ mercury ! Nak tau skin akak sebelum ni macam mana? Klik @novelis_ssyasnain Usya sampai muntah hijau tengok feedback kami ๐Ÿ˜˜ .

NB SCAR ACNE THERAPY CREAM Krim Puaka Kegilaan Wanita Kini๐Ÿ’Ÿ . ๐Ÿ’™ Sesuai untuk semua jenis kulit ๐Ÿ’™ Tiada penggelupasan ๐Ÿ’™ Mengandungi bahan antiseptik untuk mematikan semua bakteria ๐Ÿ’™ Bau seperti ubat ๐Ÿ’™ Memudarkan & menghilangkan parut lekuk ๐Ÿ’™ Mengecutkan jerawat ๐Ÿ’™ Menghilangkan jeragat ๐Ÿ’™ Mengawal kulit yang berminyak ๐Ÿ’™ Mengecilkan liang pori ๐Ÿ’™ Melembapkan kulit kering ๐Ÿ’™ Merawat rasa gatal untuk masalah kulit alergik ๐Ÿ’™ Merawat kulit yang sunburn ๐Ÿ’™ Satu satunya Krim jenis berubat yang mampu merawat masalah muka kronik ๐Ÿ’™Pudar parut chicken pox ๐Ÿ’™Exzema dan banyak lagi Bukan takat muka jur, badan kaki boleh guna. Www.wasap.my/60145283888 . Dikilang bertaraf GMP No KKM : NOT 180407819K . Harga : Trial pack : RM25 Normal pack : Rm45 Pos : Rm8 SM / Rm12 SS . #jerawat #jerawatjeragat #jerawathilang3hari #jerawatmuka #kesanseawal7hari #acnecare #acne #supplement #parut #krimberubat #wanita #kecantikankulit #krimberubat #farmaseutikal #krimpuaka #jerawatbatu #parutkronik #organik #nbcream

Terbukti hasilnya #krimnb #krimpuaka #nbscaracnetherapycream. Dengan izin Allah. Mai Lisa ajar Cara Pakai #krimparutpuaka.. Cara pakai NB SCAR ACNE THERAPY ๐Ÿ™† Untuk permulaan minggu yang pertama , saya syorkan awak pakai waktu malam sahaja dulu ye. 1) cuci muka sebersihnya 2) calit secara nipis di serata muka 3) tempat bermasalah seperti jerawat , parut jerawat dan jeragat tu awak letak sedikit lagi krim (tindan) Cara pakai minggu pertama โคด Cara pakai selepas minggu pertamaโคต 1) boleh dipakai waktu pagi 2) krim ini berasaskan moisturiser , boleh campur dengan foundation harian. Ps : Nak pakai pagi dan malam โœ” Nak pakai malam sahaja โœ” Nanti update perkembangan kulit awak tauโ— Share dgn admin. ๐Ÿ˜Ž www.wasap.my/60166482547/carapakaikrimnb

Semua sudah orang yang punya ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Sebarang pertanyaan tentang NB CREAM & SERUM NB SCAR, sila klik link whatsapp di bio @nbbeautymazlina #nbcreamterengganu #nbcreamsetiu #nbcreamoriginal #nurfellabeauty #krimnb #krimparut #krimpuaka #krimparutpuaka #krimparutjerawat #parutjerawat #parutexcident #parutlecur #jeragat #jerawatbatu #jerawatpasir #krimantiseptik

Masih ada yang belum tahu apa kandungan yang ada dalam NB Cream ni ?? ๐Ÿ˜‰ Meh sini syeera share sikit kandungan yang ada dalam #nbcream ni. ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ Berminat tekan link dibawah ๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ“ฒ http://watsap.my/01110838374 ๐Ÿš˜ COD AREA KOTA BHARU DAN BERDEKATAN ๐Ÿ“ฆ POSTAGE SELURUH MALAYSIA ๐Ÿ“ฆ #nurfellabeauty #krimsaka #krimnb #krimberubat #treatmentcream #krimpuaka #scaracnetherapycream #nbcream #nbscaracnecream #krimjerawat #krimjeragat #nbreamkb #agentnbcreamkb #agentnbcream #agentkotabharu #pasticantikdengannb #agentnbcreamkotabharu #syeerabeautycottage #azacircle

80% jeragat makin pudar lepas konsisten guna produk kita ๐Ÿ˜ #nbcream ni ada D-Alpa Tocopheral yang sangat power untuk pudarkan segala jenis parut & jeragat. No wonder lah pengguna kita semua bebas parut dan jeragat kan?? ๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ“ฒ http://watsap.my/01110838374 ๐Ÿš˜ COD AREA KOTA BHARU DAN BERDEKATAN ๐Ÿ“ฆ POSTAGE SELURUH MALAYSIA ๐Ÿ“ฆ #nurfellabeauty #krimsaka #krimnb #krimberubat #treatmentcream #krimpuaka #scaracnetherapycream #nbcream #nbscaracnecream #krimjerawat #krimjeragat #nbreamkb #agentnbcreamkb #agentnbcream #agentkotabharu #pasticantikdengannb #agentnbcreamkotabharu #syeerabeautycottage #azacircle

@novelis_ssyasnain #jeragat ! Jeragat muncul tak kira usia, tua ke muda ke mesti akan naik bertompok kat muka. Jeragat ni kalau da naik susah nak hilangkan. Nak kasi pudar pun susah ! Krim Berubat dapat membantu pudarkan Jeragat dengan selamat. Apa fungsi Antiseptik yang ada dalam krim berubat? Dapat mematikan sel jeragat dari akar umbi kulit awak tau ๐Ÿ˜Š . . . More info? . @novelis_ssyasnain .

Masalah jerawat? Sapu #nbcream terus settle! Parut pun tak sempat nak duk lama ๐Ÿ™Š Semua gara2 si #antiseptik yang ada dalam #krimpuaka ni. Bukan biashe biashe tau. Tak caya cer try dulu ๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ“ฒ http://watsap.my/01110838374 ๐Ÿš˜ COD AREA KOTA BHARU DAN BERDEKATAN ๐Ÿ“ฆ POSTAGE SELURUH MALAYSIA ๐Ÿ“ฆ #nurfellabeauty #krimsaka #krimnb #krimberubat #treatmentcream #krimpuaka #scaracnetherapycream #nbcream #nbscaracnecream #krimjerawat #krimjeragat #nbreamkb #agentnbcreamkb #agentnbcream #agentkotabharu #pasticantikdengannb #agentnbcreamkotabharu #syeerabeautycottage #azacircle

Hasil konsisten tanpa jemu calit #nbcream , jerawat makin berkurang dari hari ke hari ... Alhamdulillah dengan izin Allah โ™ฅ๏ธ #krimberubatnbputrajaya #nbserumsusukkulit #krimparut #krimparutjerawat #krimpuaka #agentdropshipdiperlukan

Feedback pengguna krim NB, parut jerawat yang sekian lama bertepek di muka dah pudar baru pakai sebekas ๐Ÿ˜ Yang penting nak repeat order lagi ๐Ÿ˜™ Siapa yang muka banyak parut jerawat tu, dah banyak try produk tapi tak hilang jugak meh la try pakai krim NB ๐Ÿ˜‰ Parut hitam tu kalau pakai foundation pun nampak lagi kan? ๐Ÿ™ˆ Nak comel nak kulit flawless bebas cela boleh whatsapp syeera ๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ“ฒ http://watsap.my/01110838374 ๐Ÿš˜ COD AREA KOTA BHARU DAN BERDEKATAN ๐Ÿ“ฆ POSTAGE SELURUH MALAYSIA ๐Ÿ“ฆ #nurfellabeauty #krimsaka #krimnb #krimberubat #treatmentcream #krimpuaka #scaracnetherapycream #nbcream #nbscaracnecream #krimjerawat #krimjeragat #nbreamkb #agentnbcreamkb #agentnbcream #agentkotabharu #pasticantikdengannb #agentnbcreamkotabharu #syeerabeautycottage #azacircle

@unnie_zue Assalamualaikum... Selamat pagi โค๏ธโค๏ธโค . . . ๏ธ โ€œAlloohumma innii as-aluka โ€˜ilman naafiโ€™an wa rizqon thoyyiban wa โ€˜amalan mutaqobbalaโ€. (Ya Allah, sesungguhnya aku mohon kepada-Mu ilmu yang berguna, rezeki yang baik dan amal yang baik diterimaโ€) (HR. Ibnu Majah) ------------------ . . . ๐Ÿ‘JERAWAT HILANG 1 HARI ๐Ÿ“ฃPARUT DEGIL LESAP SEMINGGU ! ๐ŸŽ‰READY STOCK ๐Ÿ“ฌ RM9 / RM15 ๐Ÿ’โ€โ™€๏ธDROPSHIP WANTED Follow: @unnie_zue @unnie_zue @unnie_zue ___________________ #nbcream #nbscaracnetherapycream #parutjerawat #parutjeragat #ezcema #eczemarelief #kulitsensitif

@novelis_ssyasnain Assalamualaikum... Selamat pagi โค๏ธโค๏ธโค . . . ๏ธ โ€œAlloohumma innii as-aluka โ€˜ilman naafiโ€™an wa rizqon thoyyiban wa โ€˜amalan mutaqobbalaโ€. (Ya Allah, sesungguhnya aku mohon kepada-Mu ilmu yang berguna, rezeki yang baik dan amal yang baik diterimaโ€) (HR. Ibnu Majah) ------------------ . . . ๐Ÿ‘JERAWAT HILANG 1 HARI ๐Ÿ“ฃPARUT DEGIL LESAP SEMINGGU ! ๐ŸŽ‰READY STOCK ๐Ÿ“ฌ RM9 / RM15 ๐Ÿ’โ€โ™€๏ธDROPSHIP WANTED Follow: @novelis_ssyasnain . @novelis_ssyasnain . @novelis_ssyasnain . ___________________ #nbcream #nbscaracnetherapycream #parutjerawat #parutjeragat #ezcema #eczemarelief #kulitsensitif

Hasil konsisten tanpa jemu calit #nbcream , jerawat makin berkurang hari ke hari ... Alhamdulillah dengan izin Allah.. Korang ada masalah kulit macam mane ? #krimberubatnbkajang #nbserumsusukkulit #krimparut #krimparutjerawat #krimpuaka

Ada lagi ke yang masih was was dengan #nbcream ni?? Buang jauh2 rasa was was tu sebab Krim NB dah masuk farmasi dah pon ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Kat situ dah nampak yang krim ni selamat untuk digunakan!! Tak percaya p la cari kat kedai farmasi tu. Selected farmasi sahaja โค ๐Ÿ“ฒ http://watsap.my/01110838374 ๐Ÿš˜ COD AREA KOTA BHARU DAN BERDEKATAN ๐Ÿ“ฆ POSTAGE SELURUH MALAYSIA ๐Ÿ“ฆ #nurfellabeauty #krimsaka #krimnb #krimberubat #treatmentcream #krimpuaka #scaracnetherapycream #nbcream #nbscaracnecream #krimjerawat #krimjeragat #nbreamkb #agentnbcreamkb #agentnbcream #agentkotabharu #pasticantikdengannb #agentnbcreamkotabharu #syeerabeautycottage #azacircle

Hasil konsisten tanpa jemu calit #nbcream , jerawat makin berkurang dari hari ke hari ... Alhamdulillah dengan izin Allah โ™ฅ๏ธ Korang ada masalah kulit macam mane ? beritahu apa masalah kulit korang ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ http://www.wasap.my/601125500525/NakCubaNB #krimberubatnbkajang #nbserumsusukkulit #krimparut #krimparutjerawat #krimpuaka #agentdropshipdiperlukan

Tiada yang mustahil jika usaha nak cantik tu ada. Yakin pada diri, yakin pada usaha dan inilah hasilnya ๐Ÿ˜ Cantik dengam #nbcream โค Nak dapatkan kulit yang sihat dan cantik?? Whatsapp syeera sekarang ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ“ฒ http://watsap.my/01110838374 ๐Ÿš˜ COD AREA KOTA BHARU DAN BERDEKATAN ๐Ÿ“ฆ POSTAGE SELURUH MALAYSIA ๐Ÿ“ฆ #nurfellabeauty #krimsaka #krimnb #krimberubat #treatmentcream #krimpuaka #scaracnetherapycream #nbcream #nbscaracnecream #krimjerawat #krimjeragat #nbreamkb #agentnbcreamkb #agentnbcream #agentkotabharu #pasticantikdengannb #agentnbcreamkotabharu #syeerabeautycottage #azacircle

Dengan berbelanja *RM25* dapat rawat skin yang bermasalah. Kuatnya si ANTISEPTIK yang ada dalam krim tu ๐Ÿ˜ฑ Mane tak! ANTISEPTIK tu la yang hapus bakteria2 kat skin uollss ๐Ÿ’• Korang yang skin bermasalah mesti try!! ๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ“ฒ http://watsap.my/01110838374 ๐Ÿš˜ COD AREA KOTA BHARU DAN BERDEKATAN ๐Ÿ“ฆ POSTAGE SELURUH MALAYSIA ๐Ÿ“ฆ #nurfellabeauty #krimsaka #krimnb #krimberubat #treatmentcream #krimpuaka #scaracnetherapycream #nbcream #nbscaracnecream #krimjerawat #krimjeragat #nbreamkb #agentnbcreamkb #agentnbcream #agentkotabharu #pasticantikdengannb #agentnbcreamkotabharu #syeerabeautycottage #azacircle

@novelis_ssyasnain Bukan stakat parut jerawat ๐Ÿ˜Ž luka ksan jahitan pon blh hilang ๐Ÿ˜˜ Wow ke tak wow pkai nbcream ni ๐Ÿค”... Nak dptkn yg original ??? Snang je' wspp trus 0132587424

Hai, buka mata luas-luas bakal STOKIS & AGEN peluang besar menanti anda untuk Takluk Wilayah anda & bakal menjadi Monster Stokis mewakili Negeri masing-masing, minimum income RM30k per month ! . . TUNGGU APA LAGI? SLOT STOKIS & AGEN KINI DI BUKA SELUAS-LUASNYA ! . . #yayacirle #ufora #team #bisnes #business #marketing #freekosmarketing #malaysia #yayasoofficial #krimsaka #krimjerawat #krimnb #krimparut #krimpuaka #agentwanted #uforasunscreen #ufora #agent #team #yayacircle #malaysia #beauty

Kesan konsisten pakai krim berubat NB tetiap malam ๐Ÿ˜ 4 hari pon dah boleh nampak kesan โ˜‘๏ธSkin tak kusam โ˜‘๏ธJerawat kecut โ˜‘๏ธParut makin pudar Korang rasa best ke tidok๐Ÿ˜ Tak make up pon tak apa bila skin dah makin sihat.... . . #krimantiseptik #nbcreamulutiram #nbcream #nbkrimparut #krimparutjerawat #krimpuaka #nbcreamjb

Nak tahu lebih details pasal si kecik molek tapi memberi hasil yang woww ni boleh hello2 syeera tau ๐Ÿ’‹ Anytime, Anywhere gittuw ๐Ÿ˜ ๐Ÿ“ฒ http://watsap.my/01110838374 ๐Ÿš˜ COD AREA KOTA BHARU DAN BERDEKATAN ๐Ÿ“ฆ POSTAGE SELURUH MALAYSIA ๐Ÿ“ฆ #nurfellabeauty #krimsaka #krimnb #krimberubat #treatmentcream #krimpuaka #scaracnetherapycream #nbcream #nbscaracnecream #krimjerawat #krimjeragat #nbreamkb #agentnbcreamkb #agentnbcream #agentkotabharu #pasticantikdengannb #agentnbcreamkotabharu #syeerabeautycottage #azacircle

Setiap individu berlainan hasilnya. Sebab kulit kita berlainan jenis. Ada yang cepat pulih, ada yang ambil masa yang lama untuk pulihhh ๐Ÿ’• Yang pasti #krimnb sememangnya kelebihannya merawat dan memulihkan kulit wajah kita daripada pelbagai masalah kulit ๐Ÿ˜ Korang ada mengalami masalah kulit wajah @ badan?? Try la #krimnb #krimberubat ni. Dengan izin Allah,,, ikhtiar dan berusahalah untuk rawat. Pasti akan berhasil ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ“ฒ http://watsap.my/01110838374 ๐Ÿš˜ COD AREA KOTA BHARU DAN BERDEKATAN ๐Ÿ“ฆ POSTAGE SELURUH MALAYSIA ๐Ÿ“ฆ #nurfellabeauty #krimsaka #krimnb #krimberubat #treatmentcream #krimpuaka #scaracnetherapycream #nbcream #nbscaracnecream #krimjerawat #krimjeragat #nbreamkb #agentnbcreamkb #agentnbcream #agentkotabharu #pasticantikdengannb #agentnbcreamkotabharu #syeerabeautycottage #azacircle