#kudapan

95,621 posts tagged with #kudapan

Photos and Videos about #kudapan

(@mohamadazeha)

15 Seconds Ago

Hmmm...sdapppnya...lembut.. #homemadebun #sweetbun 💖 Menyediakan pelbagai jenis sweet bun Boleh di hidangkan untuk ✨kudapan ✨minum pagi,ptg ✨menjamu tetamu ✨hidangan pelbagai majlis ✨dll... 😋 💰💰nak buat jualan pun boleh... ❓sebarang pertanyaan, sila lah wawa contact di bawah https://wa.me/601136860722 https://wa.me/601136860722 https://wa.me/601136860722 Azeha #sabah #putatan #telukvilla #bki #kkia #kk #kotakinabalu #homemadebun #roti #sweetbun #niaga #jualroti #kolej #ums #majliskahwin #minumpetang #kudapan #lapar #cafe #kantinsekolah #bun #rotikacang #rotisosej #sukansekolah #sukan #sarapan

(@shintadcen2)

2 Minutes Ago

Takut ama yg manis2... Tapi ga nolak utk yg satu ini... GETAS... Bikin yang manis ama plain.. Makannya 1 biji aja...😊😊😊 Msh takut ternyata..😋😋 . . #getas #gemblongketan #jajananpasar #jajananjadul #kudapan #snacking #teatime #coffebreak #coffeetime #instafood #foodtography #goodfood #kuebasah #cemalcemil

(@krezychezy)

4 Minutes Ago

Bismillah... #homemadesnacks #krezychezy . Kerepek Rangup KrezyChezy Homemade Snacks (Halal) Fresh Stock Insyallah.. (Nak. makan just order kami buat). Flavor : Nachos Cheese Powder . **Semua boleh makan Dewasa dan Kanak2. . follow kami @krezychezy . Simpan no kami 📲 011-57786469 . (link whatsapp klik kat bio) . . Delivery area (Runner's) 🚘Puchong & kawasan sekitar 🚘Putrajaya 🚘Serdang . (**sila bagi alamat lengkap untuk kadar kos penghantaran terlebih dahulu**) . #krezychezy #popiachrunchy #setdoorgift #doorgiftbajet #bazaronline #igshopmalaysia #bazarpaknil #kudapan #putrajaya #puchong #puchongprima #puchongperdana #puchongutama #viral #trending #kudapankrupkrup #kudapan #sayajualmurah #snackrangup #terbaik

(@kapitcrunchyasli_jb)

30 Minutes Ago

Stok NUTTY NUT dah sampai dear, 😘😘😘. ⁣ ⁣ Siapa yang dah book tu, nanti kami deliver 🚚 ya! ⁣ ⁣ Sape yang belum, cepat lancarkan aplikasi whatsapp anda, taip no dibawah 👇👇 👇 ⁣ ⁣ +6013 631 2546 ⁣ ⁣ Whatsapp sekarang yok!!! ⁣ ⁣ #kuihkapitviral Pastikan KCA 🤗 ⁣ ⁣ #kuihkapit #kuihkapitcoklat #deliverypasirgudang #deliverymasai #deliveryavailable #minumpetang #kudapan #snek #makanantradisional #foodinjohor #pasirgudang #kekpasirgudang #keksedapjohor #browniesmasai #browniespasirgudang #kuihtalam #tamandahlia #kpjpasirgudang #kuihkapitpasirgudang #uitmpasirgudang

(@twinbaker_)

32 Minutes Ago

yummy ! you can pre order now by Whatsapp: +6011 2169 7995/ +6011 2169 3763. . Sekali makan pasti jatuh cinta! Tengok pun dah terliur ok! 😍🤤 . #twinbaker #doublechocchookies #doublechoccookiesbytwinbaker #doorgiftaqiqah #doorgiftkahwin #infak #hantaran #kudapan

(@dugongmonsta)

36 Minutes Ago

#repost @jpjsnack • • • • • Mau harga snackbox lebih murah? Jajanan Pasar Jogja punya paketnya🙌 . Paket perbox @ada tiga jenis yaitu Paket Rp5000, Paket Rp7500, dan Rp9000 . Tiap paket bisa pilih jenis snack yang diinginkan + 1 bungkus kacang telur + 1 mineral gelas . Pilihan jenis snack bisa dilihat di #jpjsnackpaket . Min. order 50 pcs. Boleh 25 + 25 pcs (2 jenis snack dalam minimal order). Mau order lebih sedikit seperti 25 pcs saja? Silahkan kontak WA kami😊 . ⏰Order dibuka: jam 08.00 - 12.00 WIB (dikirim pada hari yang sama) . Jam 12.00 - 19.00 WIB (dikirim esok harinya) . Mau tanya2 info dulu? Silahkan kontak WA kami di 085-257-823-288 😄 . #snack#snackbox#catering#jogja#jpjsnack#jpjsnackpaket#instagood#followme#like4like#instadaily #cemilan #kudapan

(@takadelicake)

37 Minutes Ago

Haii TAKAlover... tahukah kamu salah satu varian rasa Original Cake "Orange Fruit" adalah pilihan favorite customer setia TAKAdeli Cake Boutique lho.. ❤ . Hmm kenapa hayo kira2?? karena.. rasa cake ini manis dan segar. Terbuat dari sponge cake vanila yang dipadukan dengan mousse orange membuat cake ini manis, harum dan segar banget apalagi ditambah aneka buah segar sebagai toppingnya. 😋 . Sudah pernah coba belum?.. kalo belum pernah kamu wajib coba lho, selain enak juga bermanfaat buat tubuh karena kandungan buah jeruk di dalamnya yang memiliki khasiat seperti menyehatkan mata, mampu menetralkan keasaman tubuh, menjaga kesehatan jantung, membantu sistem pencernaan dan menurunkan tekanan darah tinggi... 👍 . Nahh... pengen makan cake tapi memiliki kandungan buah di dalamnya, Orange Fruit TAKAdeli Cake Boutique wajib kamu coba. 😉😉 . . . . . . . . . #takadelicake #cake #tart #kueulangtahun #instafood #instacake #selebgram #batam #pekanbaru #ambon #tanjungpinang #manado #batamcake #batamdine #pekanbarucake #brosispku #kulinerambon #ambonfood #kulinertanjungpinang #tanjungpinangfood #manadocake #kulinermanado #dagelan #dagelaninfo #ngemil #birthdaycake #kudapan #orangefruit #buahsegar #santaisiang

(@syafatha)

1 Hour Ago

Kek lapis PRUNE. Makin lama letak dlm peti ais, makin sedap😋. Sape suka buah prune..bolehla cuba kek lapis PRUNE kami..In Shaa Allah sedap..😋 . stop wondering, start ordering!...segalanya homemade.. . 🔷Lapis PRUNE ⭐large 9"x9" ⭐small 2"x9" . T&C: ORDER ➡BAYARAN PENUH ➡PENGHANTARAN 🚫NO COD (cash on delivery)🚫 . boleh SELF COLLECT... PENGHANTARAN PERCUMA disekitar BANDAR SRI DAMANSARA, POS & PENGHANTARAN DI LUAR KAWASAN BANDAR SRI DAMANSARA Akan dikenakan bayaran tambahan😀 . Utk FAST RESPONSE terus WHATSAPP 0169061001 . real testimoni ig @sweetreatstesty . #dessertmalaysia #kudapan #keklapissarawak #syafatha #sweetreatslayered #jualonline #cyberjaya #putrajaya #klcakes #rawang #layercakes #kuihraya2018 #desserts #kuihrayasedap #sgbuloh #ampang #yummy #keklapis #bangsar #batucaves #bandarsridamansara #kedaionline #sarawakfood #prune #malaysiafood #keklapisprune #malaysianfood #syawal2018 #raya2018

(@achiksuria86)

2 Hours Ago

KEREPEK POPIA CHEESE AWESOME 🧀🧀🧀 PROMOSI 3 BALANG RM50 FREE DELIVERY ✔️ COD 🛵 AREA BERDEKATAN TMN MOLEK, DESA HARMONI, FLAT LAMAN TASIK, TMN DAYA, JOHOR JAYA (CAJ RM3) 📮 POSTAGE SELURUH MALAYSIA 🇲🇾 BERMINAT DM@ TEKAN LINK DI BIO PROFILE UTK ORDER 📱📞 JGN LUPA FOLLOW @achiksuria86 @achiksuria86 @achiksuria86 #popchiz #popchizmalaysia #popchizviral #popchizmurah #popchizsedap #kerepek #kerepekpopia #kerepekpopiacheese #kudapan #makan #makanan #makananringan #agenpopchiz #agenjohorbahru #tamanmolek #desaharmoni #flatlamantasik #kakitravel #travelling #student #asrama #online #onlineshopping #onlinefood #jjcm #postageseluruhmalaysia

Moodbooster 💕. . Pilihan tepat untuk menemani sarapan pagimu kali ini. Yapp Secangkir Kopi Hitam #kopisaringaceh & Singkong Rebus. . Pahitnya Kopi dipadukan dg manis Gula Merah & gurihnya Santan... Slrruupp 😋. Boleh dicoba ya sinjo noni 👌. . . . #thursday #kopihitam #singkongrebus #kudapan #kopitiam #resto #sarapansehat

(@koleksiresepsj)

2 Hours Ago

. . ASEH TEMPE by @koleksiresepsj . Bahan: 2 papan tempe, potong dadu, goreng sebentar saja 3 cm lengkuas 6 bawang merah 2 bawang putih 2 buah cabe merah keriting, iris 1/2 blok terasi udang A**, haluskan 150 ml air 2 daun salam 3 SDM kecap manis 1 SDM air asam 2 buah tomat, potong Garam Gula Lada Penyedap, jika suka Minyak untuk menumis . Cara membuat: 🌻 Panaskan minyak, tumis duo bawang cabe merah, dan terasi sampai harum. 🌻 Masukkan air, lengkuas, daun salam. 🌻 Kecilkan api, masukkan tempe, air asam, kecap manis, garam, lada, gula, penyedap, dan tomat. Masak sampai air sisa sedikit. Koreksi rasa. . . . . . #tempe #asehtempe #tumistempe #masakanrumahan #resep #makanan #kuebasah #jajanpasar #jajananpasar #cemilan #kudapan #igfood #kue #indonesia #food #foodie #foodies #foodstagram #foodporn #sj_tempe #indonesia #instafood #foodlover #foodblogger #masakan #bekal

Menikmati secangkir teh di pagi hari sambil ditemani Sosis Solo Amanta SiLoTa benar2 memanjakan lidah Dan memberikan energi baru utk memulai aktifitas hari ini... #sosissoloamanta#silota#sobatsilota#kulinermedan#jajanmnedan#makananhalalmedan#sosiskhasindonesia#sosissolo#sosissologoreng#sosissoloayam#frozensosissolo#kudapan#cemilan#oleholehmedan#oleholehnusantara#

BUY 2 GET 1 WORKSHOP CHOUX PASTRY UNTUK 5 ORANG PEMBELI PERTAMA! . Sobat skills, ini benar-benar penawaran harga terbaik untuk belajar membuat kue-kue Perancis! Kapan lagi ada promo semurah ini untuk kelas FULL PRAKTEK? Buruan daftarkan dirimu untuk ikutan kelas . "Introduction to Choux Pastry" 🗓 Sabtu, 1 Desember 2018 🕙 09:00AM 📍 Jalan Rumah Sakit Fatmawati No.22A, Cilandak Barat, Kota Jakarta Selatan 👨 @sjasdh, yang merupakan lulusan Taylor’s University School of Culinary Arts, Hospitality, and Tourism di Malaysia 💰Rp750.000 (Hands-on class, FULL PRAKTEK) . BELAJAR APA AJA DI KELAS INI? ✔Mengenal “the science behind” choux pastry ✔Mengenal bahan-bahan dasar pembuatan kue Perancis ✔Menguasai berbagai kreasi kue berdasarkan adonan choux (adonan klasik Perancis) ✔Praktek langsung sampai bisa membuat EMPAT JENIS KUE PERANCIS, yaitu Classic choux, Paris-Brest, Eclairs, dan Churros dengan jumlah hasil yang banyak ✔Mempelajari resep, perhitungan, dan takaran yang pas untuk kue-kue Perancis tersebut ✔Mempelajari dan praktek langsung membuat berbagai jenis filling dan topping untuk kue-kue tersebut, yaitu chocolate ganache, pastry cream, craquelin, sugar glaze ✔Hasil jadinya dapat kamu bawa pulang. . Workshop ini juga bisa membantu para ibu rumah tangga agar mempunyai penghasilan sendiri lewat bisnis dengan peluang potensial seperti choux pastry ini sebab bisnis ini masih langka. Jadi, inilah saatnya untuk mulai belajar cara membuatnya. . Tunggu apalagi? Ajak temanmu untuk daftar bersama dan rebut promonya sebelum habis! Bahkan pengalaman workshop sebelumnya seat selalu penuh dari jauh-jauh hari sebelum acara. . Butuh info lebih lanjut? Klik bit.ly/skillspastry atau ketik "DAFTAR" di kolom komen dibawah ya. Sampai ketemu di kelasnya! . #skillsid #skills #skill #kursus #workshop #kelas #belajar #trend #hits #dessert #cemilan #kudapan #chef #pastry #patisserie #koki #roti #kue #cake #baking #perancis #choux #kuliner #filling #topping #kreasi #adonan

PROMOSI HEBAT CUTI SEKOLAH KINI BERMULA🔥🔥🔥 . Khas untuk mereka yang ingin menjadi agent WONDERCHEESE . Dapatkan Starter Pack dengan harga hanya RM230.. . Dengan starter pack ni anda akan dapat 10 Pack Wondercheese + Flyers dan Plastik Jernih.. . Peluang masih terbuka untuk semua yang masih mencari peluang perniagaan.. 😘 . Cepat-cepat rebut peluang PROMOSI ini yang akan berakhir 31 DIS 2018 nanti. . Untuk order & pertanyaan boleh klik jer kat bawah ni...senang...terus direct ke wasap.. . www.wasap.my/60133452383/STARTERPACKWONDERCHEESE . #coverup #coverupfans #teamcoverup #coverupresources #coverupshop #rezekiglobal #sayajual #sayajualmurah #coverupfighter #sayajual #kerepek #kudapan #kerepeksedap #makanansedap #ajaib #kerepektrending #trending #bazaronline #kerepekcheese #cheese #cheeseleleh #cheeselover #food #pemborongkerepek #malaysia #brunei #thailand #singapore #petronas #wondercheese @wondercheese88 @coverupresources

PROMOSI HEBAT CUTI SEKOLAH KINI BERMULA🔥🔥🔥 . Khas untuk mereka yang ingin menjadi agent WONDERCHEESE . Dapatkan Starter Pack dengan harga hanya RM230.. . Dengan starter pack ni anda akan dapat 10 Pack Wondercheese + Flyers dan Plastik Jernih.. . Peluang masih terbuka untuk semua yang masih mencari peluang perniagaan.. 😘 . Cepat-cepat rebut peluang PROMOSI ini yang akan berakhir 31 DIS 2018 nanti. . Untuk order & pertanyaan boleh klik jer kat bawah ni...senang...terus direct ke wasap.. . www.wasap.my/60133452383/STARTERPACKWONDERCHEESE . #coverup #coverupfans #teamcoverup #coverupresources #coverupshop #rezekiglobal #sayajual #sayajualmurah #coverupfighter #sayajual #kerepek #kudapan #kerepeksedap #makanansedap #ajaib #kerepektrending #trending #bazaronline #kerepekcheese #cheese #cheeseleleh #cheeselover #food #pemborongkerepek #malaysia #brunei #thailand #singapore #petronas #wondercheese @wondercheese88 @coverupresources

PROMOSI HEBAT CUTI SEKOLAH KINI BERMULA🔥🔥🔥 . Khas untuk mereka yang ingin menjadi agent WONDERCHEESE . Dapatkan Starter Pack dengan harga hanya RM230.. . Dengan starter pack ni anda akan dapat 10 Pack Wondercheese + Flyers dan Plastik Jernih.. . Peluang masih terbuka untuk semua yang masih mencari peluang perniagaan.. 😘 . Cepat-cepat rebut peluang PROMOSI ini yang akan berakhir 31 DIS 2018 nanti. . Untuk order & pertanyaan boleh klik jer kat bawah ni...senang...terus direct ke wasap.. . www.wasap.my/60133452383/STARTERPACKWONDERCHEESE . #coverup #coverupfans #teamcoverup #coverupresources #coverupshop #rezekiglobal #sayajual #sayajualmurah #coverupfighter #sayajual #kerepek #kudapan #kerepeksedap #makanansedap #ajaib #kerepektrending #trending #bazaronline #kerepekcheese #cheese #cheeseleleh #cheeselover #food #pemborongkerepek #malaysia #brunei #thailand #singapore #petronas #wondercheese @wondercheese88 @coverupresources

(@kudap2_sedap)

4 Hours Ago

Siapa suka masak Salted Egg? . Meh sini kami nak memperkenalkan Chips paling sedap abad ni.. Salted Egg Chips Wajib cuba tau!! 😋 . 😍 SEDAP 🌶 PEDAS 🍳 LEMAK+MASIN+MANIS . "TAK CUKUP SEBALANG, SEDAP GILERR" 😋 . Jom order sekarang ⤵️ 💥💥💥💥💥💥 . BELI 1 balang > RM18 BELI 2 balang > RM36 BELI 3 balang > RM50 . Whatsapp : 019.668.9252 019.668.9252 019.668.9252 . 💥💥💥💥💥💥 . . #kudap2sedap #saltedeggchips

(@kudap2_sedap)

4 Hours Ago

Siapa suka masak Salted Egg? . Meh sini kami nak memperkenalkan Chips paling sedap abad ni.. Salted Egg Chips Wajib cuba tau!! 😋 . 😍 SEDAP 🌶 PEDAS 🍳 LEMAK+MASIN+MANIS . "TAK CUKUP SEBALANG, SEDAP GILERR" 😋 . Jom order sekarang ⤵️ 💥💥💥💥💥💥 . BELI 1 balang > RM18 BELI 2 balang > RM36 BELI 3 balang > RM50 . Whatsapp : 019.668.9252 019.668.9252 019.668.9252 . 💥💥💥💥💥💥 . . #kudap2sedap #saltedeggchips

(@kudap2_sedap)

4 Hours Ago

Siapa suka masak Salted Egg? . Meh sini kami nak memperkenalkan Chips paling sedap abad ni.. Salted Egg Chips Wajib cuba tau!! 😋 . 😍 SEDAP 🌶 PEDAS 🍳 LEMAK+MASIN+MANIS . "TAK CUKUP SEBALANG, SEDAP GILERR" 😋 . Jom order sekarang ⤵️ 💥💥💥💥💥💥 . BELI 1 balang > RM18 BELI 2 balang > RM36 BELI 3 balang > RM50 . Whatsapp : 019.668.9252 019.668.9252 019.668.9252 . 💥💥💥💥💥💥 . . #kudap2sedap #saltedeggchips

(@encim.gendut)

4 Hours Ago

#kue #jadul #cantik dikantin yang siap diserbu bisa dilihat difoto nih Bu! . Yang sudah ready: - #lupis - #gemblong - #putuayu - #wajik - #klepon - #getuk - #pastel - #cenil - #gabin Tape - #lumpang - #dadar Gulung . Duuuuuuh #ences pemirsah! Yok ah telfon atau WA ke 082306087294 kalo ga sempat mampir pemirsah #ngiler #camilan #kudapan #ngemil #nyarap #sarapanpagi #sarapan #kuebasah #bandarlampung #lampungkuliner

(@kacang_umpet_78)

4 Hours Ago

Alhamdulillah 35 pouch gaess..banyak atau sedikit di sukurin aja gaess..di order lagi hayuu kaka2 ganteng dan cans... #makananringan #snack #kacang #kacangumpet #kudapan #enak #kacangbalado #kacangenak #kacangwijen #snackmurah

@Regrann from @sambalpedesn - 25 carton untuk malam ni... Dungun Kuala terengganu Puchong Bangi Pontian Uia Seremban Cyber Melaka Sabah Yeayyy stock nak sampai dah.. Jumpa kami esok di booth 13 Karnival Sek Bandar Pontian.

@Regrann from @sambalpedesn - 25 carton untuk malam ni... Dungun Kuala terengganu Puchong Bangi Pontian Uia Seremban Cyber Melaka Sabah Tengok tu.. stock bakal tiba malam ni.. Kepada yang dah booked tu, bolehlah datang pickups atau jumpa kami di booth 13 Karnival Sek Bandar Pontian besok. . Yeay... Bayangkannya Bikin Ngences

(@_tempechips)

6 Hours Ago

Stock Ready🔥 Stock Ready🔥 Kerepek Tempe Super Rangup! . . . . Open Order Now!! COD only Area KL, Klang Www.wasap.my/601111469388 . 1 balang RM18 2 balang RM35 3 balang RM50 [250gm] . #beeastempechips #tempechips #superrangup #kunyahkunyahnaklagi #rasasekalinaklagi #tempechipsviral #tempe #viral #likeforlikes #likeforfollow #like4likes #kerepek #kerepeksedap #kerepekrangup #sayajual #kudapan