#kukitgatal

Photos and Videos about #kukitgatal

Jamshir Herbal Body Scrub ••• Amat sesuai digunakan bagi mereka yang mengalami masalah kulit yang ringan atau sensitif dan bagi penyakit kulit seperti Psoriasis, Sopak dan jerawat. •• Sesuai digunakan semua peringkat umur. •• Membantu mengatasi masalah : • Kulit badan berdaki • mengatasi bau badan • berjerawat • kusam • kulit kering • ruam Meh dapatkan sekarang 💃🏻 WS/DM http://www.wasap.my/60178686313/jamshirbodyscrub #kulitkusamkering #kulitcerah #kukitberdaki #kukitgatal #masalahkulit

BEAUTY STUFF
(@adneenbeauty)

11 Days 13 Hours Ago

ADA CUSTOMER NI TERPAKSA MENGAKU GUNA DEEP PORE EXFOLIATING SCRUB NI TAK RUGI . . Sebab apa? Sebab baru 3 minggu guna dah mula perasan mana perginya jerawat? Kulit jadi smooth je. Whitehead pun dah makin berkurang. Deep pore exfoliating scrub bukan produk yang janji kesan seawal beberapa hari je. Tapi Kak Neen janji pasti berkesan dengan penggunaan yang konsisten setiap minggu . . Apa lagi.. Ramai jatuh cinta dengan DEEP PORE EXFOLIATING SCRUB. Tak nak ke bagi peluang untuk kulit yuols dapat kesan macam ni? Yang mana dok intai DEEP PORE EXFOLIATING SCRUB tu, dapatkan SCRUB yuols hari ni juga sebelum melepas . . Serius, guna DEEP PORE EXFOLIATING SCRUB pun dah bagi perubahan yang sangat positif pada kulit yuols taw😘 . . 📲011-33074955 . . #kulithitam #kukitgatal #kulitmulus #kulitputih #kulitcerah #kulitkusam #kulitsehat #kulitanjal #kulitgelap #kulitkasar #kulitcantik #kulitberminyak #kulitsihat #kulitnormal #kulitglowing #kulitjerawat #kulitbersih #kulitterang #kulitcerahberseri #kulitlembut #kulitbelang #kulitlicin #kulitminyak #kulithalus #kulitlembap #kulitbebasjerawat #kulitputih #kulitberjerawat #kulitkering #kulitwajah

BEAUTY STUFF
(@adneenbeauty)

13 Days 18 Hours Ago

DEEP PORE EXFOLIATING SCRUB FLONERCH . . Ramai yang nak cuba DEEP PORE EXFOLIATING SCRUB, tapi trauma dan takut dengan produk tempatan yang katanya sama je dengan produk lain. Nanti dulu, orang kata tak kenal maka tak cinta . . Jom kenal kenal dengan DEEP PORE EXFOLIATING SCRUB dulu okay?? DEEP PORE EXFOLIATING SCRUB ialah scrub paling penting dan asas untuk yang baru nak cuba dan mempercayai Flonerch. . Cuba try DEEP PORE EXFOLIATING SCRUB dulu. InsyaAllah akan berikan kesan yang positif untuk kulit yuolsss. Banyak sangat feedback DEEP PORE EXFOLIATING SCRUB ni. Masing masing akan update . . Jerawat kecut Parut pudar Pori makin tertutup Kulit makin cerah Kulit makin lembap . . Dan paling best sekali bila dah mula percaya yang produk FLONERCH lain dari yang lain. Tak macam produk yang pernah guna sebelum ni . . Jadi, yang dah lama intai intai nak try DEEP PORE EXFOLIATING SCRUB tu, jangan ragu ragu. Start dan jaga kulit yuols dengan produk yang berkualiti dan kesan terbaik ni sekarang juga😘 . . 📲011-33074955 . . #kulithitam #kukitgatal #kulitmulus #kulitputih #kulitcerah #kulitkusam #kulitsehat #kulitanjal #kulitgelap #kulitkasar #kulitcantik #kulitberminyak #kulitsihat #kulitnormal #kulitglowing #kulitjerawat #kulitbersih #kulitterang #kulitcerahberseri #kulitlembut #kulitbelang #kulitlicin #kulitminyak #kulithalus #kulitlembap #kulitbebasjerawat #kulitputih #kulitberjerawat #kulitkering #kulitwajah

BEAUTY STUFF
(@adneenbeauty)

22 Days 14 Hours Ago

[LAUNCHING NOW]. JENIS KULIT: SESUAI UNTUK SEMUA JENIS KULIT ❤️ SAIZ: 100 ML 😘 HARGA: RM 49. . 𝙎𝙤 𝙬𝙝𝙮 𝙙𝙤 𝙮𝙤𝙪 𝙩𝙝𝙞𝙣𝙠 𝙬𝙚 𝙘𝙝𝙤𝙤𝙨𝙚 𝙨𝙘𝙧𝙪𝙗? (Baca sampai habis tau) Jawapannya ialahh.... Yuols mungkin buat rutin skincare contoh macam cleansing, moisturizing, and putting on the sunscreen, tapi kalau yuols tak buat exfoliating, kulit yuols still tak sihat sepenuhnya. "Pernah rasa tak, pakai skincare products tapi tak effective?"😭. . One of the factors is because of the improper exfoliation. Yupp!! Exfoliating akan membantu produk skincare yuols berfungsi dan meresap lebih baik dalam kulit sebab exfoliating akan membuang segala sel2 kulit mati atas kulit yuols. Pastu segala CLEANSER, SERUM, MOISTURIZER & produk skincare lain akan menyerap lebih baik dalam kulit yuols dan berfungsi lebih maksimum! So what are you waiting for? Click link on our bio to order😘. . #kukitgatal #kulitmulus #kulitputih #kulitcerah #kulitkusam #kulitsehat #kulitanjal #kulitgelap #kulitkasar #kulitcantik #kulitberminyak #kulitsihat #kulitnormal #kulitglowing #kulitjerawat #kulitbersih #kulitterang #kulitcerahberseri #kulitlembut #kulitbelang #kulitlicin #kulitminyak #kulithalus #kulitlembap #kulitbebasjerawat #kulitputih #kulitberjerawat #kulitkering #kulitwajah

BEAUTY STUFF
(@adneenbeauty)

26 Days 13 Hours Ago

[LAUNCHING NOW]. JENIS KULIT: SEMUA JENIS KULIT ❤️ SAIZ: 100 ML 😘 HARGA: RM 49 (FREE POSTAGE untuk hari ini dan esok “23/9”). . 𝙎𝙤 𝙬𝙝𝙮 𝙙𝙤 𝙮𝙤𝙪 𝙩𝙝𝙞𝙣𝙠 𝙬𝙚 𝙘𝙝𝙤𝙤𝙨𝙚 𝙨𝙘𝙧𝙪𝙗? (Baca sampai habis tau) Jawapannya ialahh.... Yuols mungkin buat rutin skincare contoh macam cleansing, moisturizing, and putting on the sunscreen, tapi kalau yuols tak buat exfoliating, kulit yuols still tak sihat sepenuhnya. "Pernah rasa tak, pakai skincare products tapi tak effective?"😭. . One of the factors is because of the improper exfoliation. Yupp!! Exfoliating akan membantu produk skincare yuols berfungsi dan meresap lebih baik dalam kulit sebab exfoliating akan membuang segala sel2 kulit mati atas kulit yuols. Pastu segala CLEANSER, SERUM, MOISTURIZER & produk skincare lain akan menyerap lebih baik dalam kulit yuols dan berfungsi lebih maksimum! So what are you waiting for? Click link on our bio to order😘. . #kukitgatal #kulitmulus #kulitputih #kulitcerah #kulitkusam #kulitsehat #kulitanjal #kulitgelap #kulitkasar #kulitcantik #kulitberminyak #kulitsihat #kulitnormal #kulitglowing #kulitjerawat #kulitbersih #kulitterang #kulitcerahberseri #kulitlembut #kulitbelang #kulitlicin #kulitminyak #kulithalus #kulitlembap #kulitbebasjerawat #kulitputih #kulitberjerawat #kulitkering #kulitwajah

Jamshir Herbal Body Scrub ••• Amat sesuai digunakan bagi mereka yang mengalami masalah kulit yang ringan atau sensitif dan bagi penyakit kulit seperti Psoriasis, Sopak dan jerawat. •• Sesuai digunakan semua peringkat umur. •• Membantu mengatasi masalah : • Kulit badan berdaki • mengatasi bau badan • berjerawat • kusam • kulit kering • ruam Meh dapatkan sekarang 💃🏻 WS/DM http://www.wasap.my/60178686313/jamshirbodyscrub #kulitkusamkering #kulitcerah #kukitberdaki #kukitgatal #masalahkulit

anum
(@antashacllection)

2019-09-14 07:54:12

Calit pagi sekali Malam sekali Calit-calit terus meresap Calit lebih rasa sejuk.. 15ml rm20 jer kawan-kawan 😘 #birdnest #mukacantik #mukabreakout #mukalembap #mukategang #wanitasempurna #ruam #jerawatmuka #jeragathilang #kulatair #kulatkaki #tumitpecah #luka #kukitgatal #bandarwawasan #bandarkinrara #bandarpuchongjaya #puchongpermata #puchongjaya #puchongbatu13 http://www.wasap.my/60176483825

Jamshir Herbal Body Scrub ••• Amat sesuai digunakan bagi mereka yang mengalami masalah kulit yang ringan atau sensitif dan bagi penyakit kulit seperti Psoriasis, Sopak dan jerawat. •• Sesuai digunakan semua peringkat umur. •• Membantu mengatasi masalah : • Kulit badan berdaki • mengatasi bau badan • berjerawat • kusam • kulit kering • ruam Meh dapatkan sekarang 💃🏻 WS/DM http://www.wasap.my/60178686313/jamshirbodyscrub #kulitkusamkering #kulitcerah #kukitberdaki #kukitgatal #masalahkulit

Kepada yang xpernah cuba Susu Maaez ni mesti tertanya tanya apa rasa dia kan? Rasa dia sedap tau korang 😋😋. Ramai yang pada asalnya tak boleh minun susu tau, tapi bila minum Susu Maaez ni dorang boleh minum tau. Rasa dia pun tak macam susu sangat. Rasa lemak lemak manis macam tu. Walaupun ada susu kambing dalam ni, tapi takds bau hamis langsung k guysss. . Nisa sendiri pun tak boleh nak minum 1 sachet sehari tau, atleast nak minum 2 sachet sehari. Sebab rasa dia yang sedap tu. . Okey lah, tak nak cerita panjang panjang sangat nanti korang tak baca pulak. Hahaha. Nak tanya lagi dan lagi meh whatsapp nisa 01137465936. . #maaez #maaezwarriors #teammaaez #sofieyabeauty #maaezbauty #maaezbeautykl #maaezwarriorskl #sofieyabeautykl #susumaaez #bellezacollagen #maaezcollagen #maaezwhitecoffee #kulitcantik #putihgebu #putihtanpakolagen #susurawatkulit #kukitgatal #ekzema #codwangsamaju #codsetiawangsa #codbangsar

Jamshir Herbal Body Scrub ••• Amat sesuai digunakan bagi mereka yang mengalami masalah kulit yang ringan atau sensitif dan bagi penyakit kulit seperti Psoriasis, Sopak dan jerawat. •• Sesuai digunakan semua peringkat umur. •• Membantu mengatasi masalah : • Kulit badan berdaki • mengatasi bau badan • berjerawat • kusam • kulit kering • ruam Meh dapatkan sekarang 💃🏻 WS/DM http://www.wasap.my/60178686313/jamshirbodyscrub #kulitkusamkering #kulitcerah #kukitberdaki #kukitgatal #masalahkulit

TESTIMONI BERJAYA❗ Eczema Therapy Cream Bahan Utama ; - Tea Tree Oil Mengatasi masalah kulit seperti ; - Eczema - Kulit Kering - Parut - Ruam - Gatal-gatal - Gigitan Nyamuk - Kudis - Kurap Produk Ini hanya boleh di dapat kan melalui online melalui Agen yang sah. Pastikan Yang Original Baru BEli. Whatsapp http://www.wasap.my/+60178686313/MelaleucaTC #penyakitkulit #ekzema #eczemarelief #eczemaproblems #eczemababy #kukitgatal #kurap #panau #aslegacykotakinabalu #onlinebusiness #onlinemarketing

Perawatan Harian Khusus Kulit Sensitif Buat teman2 yg memiliki jenis kulit sensitif, cocok banget pake advanceddynamicsshooting ❤ Kulit sensitif biasanya memerlukan perawatan yg KHUSUS dan TEPAT ya karena perawatan sembarangan justru akan memperburuk keadaan kulitmu. Manfaat: 📌 Meminimalisir kemerahan dan iritasi kulit 📌 Membantu menenangkan kulit yang sensitif 📌 Mengurangi gatal dan peradangan 📌 Membantu mencerahkan kulit 📌 Membantu kebutuhan dasar kulit sesitif Cewe, cowo bisa pake.. Bumil dan busui pun aman pakai perawatan ini, karena produk JAFRA berbahan dasar alami tanpa ada kandungan bahan kimia berbahaya 😍 . . Order/konsul WA: ‭0856 9598 9929 #kulitsensitif #kukitgatal #kukitmemerah #kulitmengelupas #solusikulitsensitif #jualjafraasli #jerawatberuntus #jerawatbatu #likeforfollow #likeforlike #anakhits #kekinianbanget #visitbogor #visitindonesia #jafrabogor #jafrajabodetabek #jafrakalimantan #jaframakasar #jaframedan #jafrariau #jafrabali #jafrabatam #jafraindonesia

Perawatan Harian Khusus Kulit Sensitif Buat teman2 yg memiliki jenis kulit sensitif, cocok banget pake advanceddynamicsshooting ❤ Kulit sensitif biasanya memerlukan perawatan yg KHUSUS dan TEPAT ya karena perawatan sembarangan justru akan memperburuk keadaan kulitmu. Manfaat: 📌 Meminimalisir kemerahan dan iritasi kulit 📌 Membantu menenangkan kulit yang sensitif 📌 Mengurangi gatal dan peradangan 📌 Membantu mencerahkan kulit 📌 Membantu kebutuhan dasar kulit sesitif Cewe, cowo bisa pake.. Bumil dan busui pun aman pakai perawatan ini, karena produk JAFRA berbahan dasar alami tanpa ada kandungan bahan kimia berbahaya 😍 . . Order/konsul WA: ‭0856 9598 9929 #kulitsensitif #kukitgatal #kukitmemerah #kulitmengelupas #solusikulitsensitif #jualjafraasli #jerawatberuntus #jerawatbatu #likeforfollow #likeforlike #anakhits #kekinianbanget #visitbogor #visitindonesia #jafrabogor #jafrajabodetabek #jafrakalimantan #jaframakasar #jaframedan #jafrariau #jafrabali #jafrabatam #jafraindonesia

Perawatan Harian Khusus Kulit Sensitif Buat teman2 yg memiliki jenis kulit sensitif, cocok banget pake advanceddynamicsshooting ❤ Kulit sensitif biasanya memerlukan perawatan yg KHUSUS dan TEPAT ya karena perawatan sembarangan justru akan memperburuk keadaan kulitmu. Manfaat: 📌 Meminimalisir kemerahan dan iritasi kulit 📌 Membantu menenangkan kulit yang sensitif 📌 Mengurangi gatal dan peradangan 📌 Membantu mencerahkan kulit 📌 Membantu kebutuhan dasar kulit sesitif Cewe, cowo bisa pake.. Bumil dan busui pun aman pakai perawatan ini, karena produk JAFRA berbahan dasar alami tanpa ada kandungan bahan kimia berbahaya 😍 . . Order/konsul WA: ‭0856 9598 9929 #kulitsensitif #kukitgatal #kukitmemerah #kulitmengelupas #solusikulitsensitif #jualjafraasli #jerawatberuntus #jerawatbatu #likeforfollow #likeforlike #anakhits #kekinianbanget #visitbogor #visitindonesia #jafrabogor #jafrajabodetabek #jafrakalimantan #jaframakasar #jaframedan #jafrariau #jafrabali #jafrabatam #jafraindonesia

TESTIMONI BERJAYA❗ Eczema Therapy Cream Bahan Utama ; - Tea Tree Oil Mengatasi masalah kulit seperti ; - Eczema - Kulit Kering - Parut - Ruam - Gatal-gatal - Gigitan Nyamuk - Kudis - Kurap Produk Ini hanya boleh di dapat kan melalui online melalui Agen yang sah. Pastikan Yang Original Baru BEli. Whatsapp http://www.wasap.my/+60178686313/MelaleucaTC #penyakitkulit #ekzema #eczemarelief #eczemaproblems #eczemababy #kukitgatal #kurap #panau #aslegacykotakinabalu #onlinebusiness #onlinemarketing

KULIT MAKIN CERAH . wahhh, ambil #susumaaez pun boleh putihkan kulit jugak. Banyak sangat manfaat susu maaez ni kan. . Yang mana ada masalah kulit kering, kulit kasar boleh la cuba #susumaaez ni jugak tau. Nak kulit cantik amalkan #susumaaez. . Nak order? Cepat whatsapp sis 01137465936 sekarang tau. . . #maaez #maaezwarriors #teammaaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #bellezacollagen #maaezcollagen #maaezsusukambing #maaezwhitecoffeemurah #maaezoriginal #maaezkl #maaezwhitecoffeemurahoriginal #maaezwangsamaju #maaezcollagen #maaezchocolate #maaezcheras #maaezstrawberry #maaezoriginal #cantukgebugebas #kemamkemamcantik #rawatmasalahkulit #kukitgatal #ekzema #kurap #kudis #psoriasis

JOVITA
(@sephia_shaari)

2019-01-14 22:18:20

*"Dah cuba macam2 product, tapi kudis gatal masih xhilang? Anda Stress??"* . Malunya asyik tergaru-garu depan orang kat kenduri... Tambah kena cuaca panas dan berpeluh, abis kulit muka tangan, satu badan jadi gatal-gatal... . Cukup2 la terseksa mcm ni... Lepas try product Eczema Theraphy cream by AS Beauty haaaa baru hilang semua gatal2... . Product Eczema Theraphy Cream ni memang berkesan mengatasi masalah kulit 👩‍🔬Eczema 👩‍🔬Kulit kering 👩‍🔬Parut 👩‍🔬Ruam*"Dah cuba macam2 product, tapi kudis gatal masih xhilang? Anda Stress??"* . Malunya asyik tergaru-garu depan orang kat kenduri... Tambah kena cuaca panas dan berpeluh, abis kulit muka tangan, satu badan jadi gatal-gatal... . Cukup2 la terseksa mcm ni... Lepas try product Eczema Theraphy cream by AS Beauty haaaa baru hilang semua gatal2... . Product Eczema Theraphy Cream ni memang berkesan mengatasi masalah kulit 👩‍🔬Eczema 👩‍🔬Kulit kering 👩‍🔬Parut 👩‍🔬Ruam 👩‍🔬Gatal-Gatal 👩‍🔬Gigitan Nyamuk 👩‍🔬Kudis 👩‍🔬Kurap . 👩‍🔬Gatal-Gatal 👩‍🔬Gigitan Nyamuk 👩‍🔬Kudis 👩‍🔬Kurap #penyakitkulit #ezyma #kukitgatal #kulitsensitif #kulitgatal #kulitkering #kulit

Bukan nak over claim. Tapi, percayalah.. 2 minggu guna set basic jerawat dah kecut dan tak tinggal parut pun. Nak tahu apa rahsia? Penangan SET BASIC yang tengah ada promo merdeka raya sekarang ni.. Bukan produk pemutih segera.. ❌ Bukan produk pengelupasan..❌ Bukan bukan bukan.. Elysian produk berkualiti formulasi dari Switzerland. #kulithitam #kukitgatal #kulitmulus #kulitputih #kulitcerahh #kulitkusam #kulitsehat #kulitanjal #kulitgelap #kulitkasar #kulitcantik #kulitberminyak #kulitsihat #kulitnormal #kulitglowing #kulitjerawat #kulitbersih #kulitterang #kulitcerahberseri #kulitlembut #kulitbelang #kulitlicin #kulitminyak #kulithalus #kulitlembap #kulitbebasjerawat #kulitputih #kulitberjerawat #kulitkering #kulitwajah

TAKUT TAK BILA TUA SEBELUM USIA GARA GARA TAK GUNA SUNBLOCK?? Rupanya ramai sangat yang ambik mudah je penggunaan sunblock ni walaupun sebenarnya sangat sangat penting. Kenapa kena guna sunblock? 👇👇 1. Melindungi kulit daripada sinaran UVA & UVB 2. Melindungi protein di bawah permukaan kulit seperti keratin, elastin dan kolagen. 3. Melindungi kulit daripada penyakit lain seperti katarak, kerosakan kulit yang boleh menyebabkan kanser kulit 4. Melambatkan proses penuaan dan menghalang daripada penghasilan bintik hitam dan jeragat. Buat checklist sikit jom... dah ada ke petanda petanda masalah kulit seperti di atas? Cegah lebih baik dari merawat! Tengok dan belek dekat dekat kulit tu. Sebelum jeragat keluar lebih parah lagi, lindung kulit wajah dengan protect&support cream spf35.

BEAUTY STUFF
(@adneenbeauty)

2018-07-09 04:03:01

Pergi ke mana2, jangan lupa bawa Serum Foundation Elysian & Compact Powder Elysian 😍😘😍😘

BEAUTY STUFF
(@adneenbeauty)

2018-07-01 20:33:59

Rahsia kecantikan orang Korea ialah mereka lebih pentingkan penggunaan serum wajah Kenapa serum wajah? kerana serum mampu meresap jauh ke dalam kulit & menghilangkan masalah kulit wajah dengan lebih berkesan. Elysian Booster Serum bersifat NATURAL & bertaraf antarabangsa, diformulasikan dari Cellactive® white & Liftonin® xpert yang FOKUS pada memberi ketegangan pada kulit & memberi pencerahan pada wajah . . 🌸🌸Elysian Booster Serum terbukti berkesan menghilangkan masalah serius pada wajah 1. Jerawat bernanah 2. Parut hitam 3. Lubang kawah di wajah 4. Pori pori terbuka 5. Garis garis halus di bawah mata dan seluruh wajah 6. Menghilangkan masalah eczema/ruam pada bayi 7. menganjalkan kulit wajah 8. Kulit sensitive & kering 9. Tona kulit tak sekata 10. Tersalah guna produk . . 🌼🌼Dengan hanya sebotol Elysian Booster Serum. Korang akan dapat 1. 15ml Booster Serum di dalam bekas yang ekslusif dan kualiti terjamin. 2. Tiada pengelupasan. 3. Tiada kesan sampingan. 4. Memberi soothing effect / rasa selesa & lega pada kulit yang sensitive & tersalah guna produk. 5. Tidak melekit, mudah menyerap & terus memberikan kesan tegang & lembap pada kulit korang. 6. Dijamin tidak mengandungi bahan kimia berbahaya seperti mercury, hydroquinon atau WANG KORANG DIKEMBALIKAN. 7. Sesuai digunakan oleh ibu mengandung, baby yang ada masalah ruam, allergic & ruam lampin. 8. Mendapat kelulusan dari KKM (NOT160500823K) 9. Diproses di kilang yang bertaraf GMP & bukan produk repacking atau rebranding Elysian Booster Serum selamat & berkesan digunakan tanpa bahan bahan kimia berbahaya ❌ MERCURY ❌ HYDROQUINON Produk pertama di Malaysia yang mendapat pengiktirafan kualiti premium dari Switzerland. Hasil kolaborasi dengan RAHN di Switzerland yang membekalkan bahan2 premium yang berkualiti tinggi & terbukti berkesan Bukan setakat hebat dari segi formulasi saja tapi. Dah terbukti berkesan dengan ribuan feedback pengguna tau. Yang nak cantik cepat. Yang nak gebu cepat. Yang nak kulit licin halus mulus sempurna dengan cepat. JANGAN WHATSAPP ELYSIAN BOOSTER SERUM tidak memberikan kesan yang SANGAT cepat. Tetapi PASTI memberikan kesan yang positif 😘😍

BEAUTY STUFF
(@adneenbeauty)

2018-06-17 23:08:34

🌸SET RUBY COMBO ELYSIAN. . Set Ruby Combo Elysian merupakan set penjagaan lengkap wajah. Diformulasi oleh saintis pakar dari RAHN Switzerland menggunakan formulasi cellactive® white untuk mencerahkan kulit secara semulajadi dan membersihkan kulit dari parut, jeragat dan sebagainya . . Terdapat 5 items di dalam Set Ruby Combo Elysian 1: Deep Gel Cleanser (50ml) 2: Clarifying Toner (30ml) 3: Protect & Support Cream SPF35 (15gm) 4: Brightening Night Cream (15gm) 5: Booster Serum (15ml) . . Formulasi cellactive® white mengandungi bahan bahan aktif yang bersifat natural. Dan setiap pembelian Set Ruby Combo Elysian, akan dapat FREE GIFT Multi Purpose Pouch Bag for Make up 😱😱 Sebarang pertanyaan boleh terus whatsapp sis okeyy 😘😍

BEAUTY STUFF
(@adneenbeauty)

2018-06-06 00:53:17

#adneenelysian 🎊PROMO RAYA🎊 . . Korang ada just nak cosmetic je? Taknak set skincare. Nah.. Set Must Have (Serum Foundation + Compact Powder) bestt & simple je taw. Lepas korang apply Foundation Elysian pastu tepek Compact Powder Elysian. Dah siap! Tadaaa 😍😍 Artis kak Ardell ni just pakai Serum Foundation Elysian code SUPER LIGHT + Compact Powder Elysian code NATURAL 😍😘 . . #kulithitam #kukitgatal #kulitmulus #kulitputih #kulitcerah #kulitkusam #kulitsehat #kulitanjal #kulitgelap #kulitkasar #kulitcantik #kulitberminyak #kulitsihat #kulitnormal #kulitglowing #kulitjerawat #kulitbersih #kulitterang #kulitcerahberseri #kulitlembut #kulitbelang #kulitlicin #kulitminyak #kulithalus #kulitlembap #kulitbebasjerawat #kulitputih #kulitberjerawat #kulitkering #kulitwajah

BEAUTY STUFF
(@adneenbeauty)

2018-05-29 03:24:23

#adneenelysian 🎊PROMO RAYA🎊 . . Kelebihan Set Combo Elysian 1: Mencerahkan kulit kusam 2: Mengurangkan masalah kulit berminyak 3: Kulit menjadi lebih lembap dan anjal 4: Mengurangkan jeragat / Melasma 5: Menghilangkan masalah tona kulit tak sekata 6: Menghilangkan masalah jerawat (jerawat nanah,jerawat pasir) 7: Menghilangkan masalah parut jerawat 8: Mengurangkan kedutan bawah mata 9: Menghilangkan oil seed / kolestrol bawah mata 10: Membantu rawat masalah blackhead & whitehead 11: Mengecilkan liang roma / pori-pori terbuka 12: Membantu rawat masalah ekzema 13: Ruam 14: Membantu merawat kulit muka yang rosak akibat tersalah guna produk kecantikan yang mengandungi merkuri / bahan kimia berbahaya . . #kulithitam #kukitgatal #kulitmulus #kulitputih #kulitcerah #kulitkusam #kulitsehat #kulitanjal #kulitgelap #kulitkasar #kulitcantik #kulitberminyak #kulitsihat #kulitnormal #kulitglowing #kulitjerawat #kulitbersih #kulitterang #kulitcerahberseri #kulitlembut #kulitbelang #kulitlicin #kulitminyak #kulithalus #kulitlembap #kulitbebasjerawat #kulitputih #kulitberjerawat #kulitkering #kulitwajah

BEAUTY STUFF
(@adneenbeauty)

2018-05-24 07:27:54

#adneenelysian 🎊PROMO RAYA🎊 . . Pembelian RM 140 keatas, FREE sampel Normalising Sleeping Mask Elysian DAN 1 sample produk Elysian yg lain boleh pilih antara 4 ( sample Serum / Cleanser / Foundation / Night Cream ) + FREE POSTAGE 😍😘 . . #kulithitam #kukitgatal #kulitmulus #kulitputih #kulitcerah #kulitkusam #kulitsehat #kulitanjal #kulitgelap #kulitkasar #kulitcantik #kulitberminyak #kulitsihat #kulitnormal #kulitglowing #kulitjerawat #kulitbersih #kulitterang #kulitcerahberseri #kulitlembut #kulitbelang #kulitlicin #kulitminyak #kulithalus #kulitlembap #kulitbebasjerawat #kulitputih #kulitberjerawat #kulitkering #kulitwajah

BEAUTY STUFF
(@adneenbeauty)

2018-05-22 06:32:40

#adneenelysian 🎊PROMO RAYA🎊 . . Serum Foundation Elysian & Compact Powder Elysian boleh tahan sehingga 5-6 bulan atau lebih 😱😱 Jimat sangat taw awakk 🤩🤩 Kualiti confirm laa TIPTOP sebab formulasi dari Switzerland kan 😍😍 Set Must Have ada PROMO taw😘😍 . . #kulithitam #kukitgatal #kulitmulus #kulitputih #kulitcerah #kulitkusam #kulitsehat #kulitanjal #kulitgelap #kulitkasar #kulitcantik #kulitberminyak #kulitsihat #kulitnormal #kulitglowing #kulitjerawat #kulitbersih #kulitterang #kulitcerahberseri #kulitlembut #kulitbelang #kulitlicin #kulitminyak #kulithalus #kulitlembap #kulitbebasjerawat #kulitputih #kulitberjerawat #kulitkering #kulitwajah

BEAUTY STUFF
(@adneenbeauty)

2018-05-19 07:33:41

#adneenelysian 🎊PROMO RAYA🎊 . . Siapa yg ada masalah parut jerawat pada kulit wajah, berminyak dan sebagainya, memang rugi tak grab SET PUDAR PARUT masa tengah PROMO RAYA ni taw 🤗🤗 Jom dapatkan kulit sihat sebelum raya 💪🏻💪🏻 Sempena menyambut bulan Ramadhan, Elysian berbesar hati mengadakan PROMO RAYA ELYSIAN yg bermula pada 17/5 sehingga 8/6 😱😱 Dan yg paling best, korang akan dapat macam2 FREE GIFT produk Elysian secara percuma!! WOWW 🔥🔥 Boleh refer post sebelum ni untuk tahu apa FREE GIFT istimewa teww 😍😘 . . #kulithitam #kukitgatal #kulitmulus #kulitputih #kulitcerah #kulitkusam #kulitsehat #kulitanjal #kulitgelap #kulitkasar #kulitcantik #kulitberminyak #kulitsihat #kulitnormal #kulitglowing #kulitjerawat #kulitbersih #kulitterang #kulitcerahberseri #kulitlembut #kulitbelang #kulitlicin #kulitminyak #kulithalus #kulitlembap #kulitbebasjerawat #kulitputih #kulitberjerawat #kulitkering #kulitwajah

BEAUTY STUFF
(@adneenbeauty)

2018-05-18 07:33:32

#adneenelysian 🎊PROMO RAYA🎊 . . Selamat malam korang ❤️💕 esok Sabtu nak jalan2, rasa nak pakai Matte Lady Lip warna apa ekk? 🤔🤔 Hehe. Jom korang ajak sekali mak, makcik, adik, kakak untuk grab Matte Lady Lip masa tengah PROMO ni 😍😘 . . #kulithitam #kukitgatal #kulitmulus #kulitputih #kulitcerah #kulitkusam #kulitsehat #kulitanjal #kulitgelap #kulitkasar #kulitcantik #kulitberminyak #kulitsihat #kulitnormal #kulitglowing #kulitjerawat #kulitbersih #kulitterang #kulitcerahberseri #kulitlembut #kulitbelang #kulitlicin #kulitminyak #kulithalus #kulitlembap #kulitbebasjerawat #kulitputih #kulitberjerawat #kulitkering #kulitwajah

BEAUTY STUFF
(@adneenbeauty)

2018-05-17 07:32:55

#adneenelysian 🎊PROMO RAYA🎊 . . Wahhh pelakon comel kak Ardell pun dah pakai Set Ruby Elysian 😍😍👉🏻 Slide ke tepi ye untuk tahu cara2 kak Ardell menggunakan Set Ruby Elysian 🌸🌸 Now Set Ruby Elysian ni ada PROMO taw 😍😘 . . #kulithitam #kukitgatal #kulitmulus #kulitputih #kulitcerah #kulitkusam #kulitsehat #kulitanjal #kulitgelap #kulitkasar #kulitcantik #kulitberminyak #kulitsihat #kulitnormal #kulitglowing #kulitjerawat #kulitbersih #kulitterang #kulitcerahberseri #kulitlembut #kulitbelang #kulitlicin #kulitminyak #kulithalus #kulitlembap #kulitbebasjerawat #kulitputih #kulitberjerawat #kulitkering #kulitwajah

BEAUTY STUFF
(@adneenbeauty)

2018-05-16 07:49:59

#adneenelysian . . JOM DAPAT KULIT WAJAH SIHAT SEBELUM RAYA 😍😍 Upgraded new formulation with Liftonin Xpert & Cellactive White. Jerawat kecut, parut jerawat pun makin hilang, tiada lagi kulit bermasalah . . Jom whatsapp 011-33074955😘 . . #kulithitam #kukitgatal #kulitmulus #kulitputih #kulitcerah #kulitkusam #kulitsehat #kulitanjal #kulitgelap #kulitkasar #kulitcantik #kulitberminyak #kulitsihat #kulitnormal #kulitglowing #kulitjerawat #kulitbersih #kulitterang #kulitcerahberseri #kulitlembut #kulitbelang #kulitlicin #kulitminyak #kulithalus #kulitlembap #kulitbebasjerawat #kulitputih #kulitberjerawat #kulitkering #kulitwajah

BEAUTY STUFF
(@adneenbeauty)

2018-05-13 03:28:53

#adneenelysian . . Memang amazing bila jerawat batu/nanah/pasir halus dah mula berkurangan. Nampak perbezaan sebelum dan selepas guna SET BASIC 💖 SET BASIC ELYSIAN ( Deep Gel Cleanser + Elysian Booster Serum ) 😘 . . #kulithitam #kukitgatal #kulitmulus #kulitputih #kulitcerah #kulitkusam #kulitsehat #kulitanjal #kulitgelap #kulitkasar #kulitcantik #kulitberminyak #kulitsihat #kulitnormal #kulitglowing #kulitjerawat #kulitbersih #kulitterang #kulitcerahberseri #kulitlembut #kulitbelang #kulitlicin #kulitminyak #kulithalus #kulitlembap #kulitbebasjerawat #kulitputih #kulitberjerawat #kulitkering #kulitwajah

(@aniqahhulwah)

2018-05-09 20:27:37

Sebelum & selepas.. Beza sangat.. Bukan cerita kosong tapi cerita benar.. 100% pengguna akan puas hati.. 📲011-33074955😘 . . #kulithitam #kukitgatal #kulitmulus #kulitputih #kulitcerah #kulitkusam #kulitsehat #kulitanjal #kulitgelap #kulitkasar #kulitcantik #kulitberminyak

BEAUTY STUFF
(@adneenbeauty)

2018-05-03 18:09:43

#adneenelysian . . Muka pengguna ni memang takde problem taw. Tapi dia still pakai Set Ruby + Booster Serum terus kulit jadi bertambah sihat 😍😍😍 . . Whatsapp untuk sis bantu yuols. 📲011-33074955. 🎁FREE GIFT😘 . . #kulithitam #kukitgatal #kulitmulus #kulitputih #kulitcerah #kulitkusam #kulitsehat #kulitanjal #kulitgelap #kulitkasar #kulitcantik #kulitberminyak #kulitsihat #kulitnormal #kulitglowing #kulitjerawat #kulitbersih #kulitterang #kulitcerahberseri #kulitlembut #kulitbelang #kulitlicin #kulitminyak #kulithalus #kulitlembap #kulitbebasjerawat #kulitputih #kulitberjerawat #kulitkering #kulitwajah

BEAUTY STUFF
(@adneenbeauty)

2018-04-25 03:36:27

#adneenelysian . . Hari ni pergi keje pakai Serum Foundation Elysian & Matte Lady Lip code SWEETY 💋 . . Korang pernah tak, dah try macam2 Lipmatte tapi lepas tu, bibir korang jadi kering, menggelupas pastu tak selesa? Ya Allah sedih kan? 😢 . . Bibir korang jenis sensitive tapi hati nak sangat lawa2 pakai Lipmatte macam orang lain tapi takut kecewa nak beli Lipmatte lagi. Uwaaa 😩 . . Dah2 jangan sedih, Sis nak bagitahu ni, korang kene try Matte Lady Lip Colour Elysian. Serius bestt sebab ada Vitamin E TOCOTRIENOL 😍 Vitamin E TOCOTRIENOL ni la yg TAKKAN buat bibir korang kering, sesuai utk bibir Yg sensitif. Bau pun serius sedapp 🤤 . . Cepat whatsapp sis, nak DM pun boleh😘

BEAUTY STUFF
(@adneenbeauty)

1969-12-31 16:00:00

BEAUTY STUFF
(@adneenbeauty)

2018-04-12 18:17:25

#adneenelysian . . OPEN FOR PRE ORDER‼️‼️Ramai macam yg dah dapat hidu je Elysian akan bawa keluar lipmatte baru?? YESSS. Kali ni ada 7 warna yg kesemuanya warna2 evergreen, cool & menjadi kegilaan sepanjang hari‼️‼️ . . Cukup 7 warna untuk seminggu. Sehari satu warna 😊. Sumpah bestt. Teksture bestt. Bau bestt & dijamin serba serbu bestt. Serius taww . . Paling best, bahan utama adalah High End Vitamin E khas untuk bibir gelap & kering, iaitu Tocotrienols Vit E. Sambil guna lipmatte dapat lembapkan bibir. Dah boleh mula booking matte lady lip color dari saya yeh. Whatsapp je 011-33074955😘 . . Pssttt.. Book sekarang & InsyaAllah minggu depan akan dapat. Stock untuk batch ni amat terhad. Kene cepat2 book. Oh ye, setiap pembelian akan dapat FREE GIFT taw. Confirm korang akan suka FREE GIFT ni 😘😘 . . #kulithitam #kukitgatal #kulitmulus #kulitputih #kulitcerah #kulitkusam #kulitsehat #kulitanjal #kulitgelap #kulitkasar #kulitcantik #kulitberminyak #kulitsihat #kulitnormal #kulitglowing #kulitjerawat #kulitbersih #kulitterang #kulitcerahberseri #kulitlembut #kulitbelang #kulitlicin #kulitminyak #kulithalus #kulitlembap #kulitbebasjerawat #kulitputih #kulitberjerawat #kulitkering #kulitwajah

BEAUTY STUFF
(@adneenbeauty)

1969-12-31 16:00:00

BEAUTY STUFF
(@adneenbeauty)

2018-03-29 20:52:43

#adneenelysian . . Assalamualaikum haii 🤗 jom join team kami untuk MENJANA PENDAPATAN SAMPINGAN. Sambil kulit sihat dapat pulak duit sampingan, UNTUNG BERSIH kira lain taw 😱😱 plus lagi . . 1: BULANAN REWARD 2: BULANAN BONUS 3: FREE COACHING . . Whatsapp 📲011-33074955😘 . . #kulithitam #kukitgatal #kulitmulus #kulitputih #kulitcerah #kulitkusam #kulitsehat #kulitanjal #kulitgelap #kulitkasar #kulitcantik #kulitberminyak #kulitsihat #kulitnormal #kulitglowing #kulitjerawat #kulitbersih #kulitterang #kulitcerahberseri #kulitlembut #kulitbelang #kulitlicin #kulitminyak #kulithalus #kulitlembap #kulitbebasjerawat #kulitputih #kulitberjerawat #kulitkering #kulitwajah

Paling paling paling hot selling! . SET BASIC. . Ada dua essential items for healthier skin. . 1) Deep Gel Cleanser 2) Booster Serum

KENAPA DEEP GEL CLEANSER?? . . Rasanya, ramai yang belum tahu.. Bahawa kulit wajah kita mempunyai PH sekitar PH5-5.5, dimana membawa maksud sedikit berasid. Ya, kulit wajah kita bersifat sedikit berasid! . . Deep Gel Cleanser telah diformulasi oleh saintis pakar dari switzerland dengan PH sekitar PH6.13 yang membawa maksud sedikit berasid. Kalau PH7 dah neutral ya. Dan kurang sesuai untuk kulit wajah. PH kulit jadi tak stabil.. Yang paling sesuai adalah cleanser yang sedikit berasid. Supaya ngam dengan PH kulit wajah yang berasid. . . Kenapa Deep Gel Cleanser yang bersifat sedikit berasid sesuai untuk kulit wajah? . . Kerana kulit wajah perlu dicuci dengan pencuci yang boleh menstabilkan PH wajah yang sedikit berasid. . . Kenapa PH kulit wajah perlu dikekalkan? . . Mudah je.. Kerana PH kulit wajah yang stabil akan mengekalkan kelembapan kulit wajah. Menjadikan kulit wajah lebih awet muda, dan kulit makin tegang. Tiada kesan penuaan pada kulit wajah. Tiada kulit kering! . . Berbeza jika kita tidak mementingkan pembersih wajah yang kita guna. Boleh jadi terlalu beralkali.. Neutral.. PH yang tak sama berbeza dengan kulit wajah. PH kulit jadi tak stabil.. Macam macam masalah kulit akan timbul. . . Paling selalu kami jumpa.. Masalah kulit kering dan sensitive. Bila guna pembersih wajah yang tidak pasti tentang nilai PH nya.. Kulit jadi makin kering dan makin sensitive. . . Pembersih wajah ni paling ringkas. Tetapi paling penting untuk jaga kelembapan kulit wajah. . . Jadi, pilih lah pembersih wajah yang sesuai. Yang bole menjaga kelembapan kulit wajah dan menstabil kan PH kulit. Supaya kulit kekal sihat, lembap dan bersih.

BEAUTY STUFF
(@adneenbeauty)

2018-03-26 04:15:57

#adneenelysian . . Lakukan apa sahaja supaya ia mampu membuatkan kita tersenyum. Dengan tersenyum, kita dapat lupakan seketika segala kesedihan. Dengan tersenyum juga, orang lain akan berasa senang untuk dekat dengan kita . . Kalau kita asek murung, pasti orang tak selesa dengan kita. Tiada yg mahu dekat dengan orang yg bermurung sepanjang hari 😊

BEAUTY STUFF
(@adneenbeauty)

2018-03-21 06:42:43

#adneenelysian . . Woww!! Pengguna ni guna SET BASIC ELYSIAN jee. Pegang pipi dah rasa licin. Tinggal parut je slow2 nanti akan hilang yeayy!! Booster Serum ni merawat dari dalam kulit. Slow2 nanti parut akan hilang. Woww sangatt! Elysian Booster Serum adalah serum natural yg selamat dan terbukti berkesan dengan feedback daripada pengguna SET BASIC😍😍😋 . . Whatsapp 011-33074955😘 . . #kulithitam #kukitgatal #kulitmulus #kulitputih #kulitcerah #kulitkusam #kulitsehat #kulitanjal #kulitgelap #kulitkasar #kulitcantik #kulitberminyak #kulitsihat #kulitnormal #kulitglowing #kulitjerawat #kulitbersih #kulitterang #kulitcerahberseri #kulitlembut #kulitbelang #kulitlicin #kulitminyak #kulithalus #kulitlembap #kulitbebasjerawat #kulitputih #kulitberjerawat #kulitkering #kulitwajah

BEAUTY STUFF
(@adneenbeauty)

2018-03-19 21:36:52

#adneenelysian . . Kebaikan Elysian Booster Serum 1: Merawat kulit kusam 2: Merawat kulit kering & berminyak 3: Menjadikan kulit lembap & anjal 4: Merawat jeragat / melasma 5: Merawat kulit tak sekata 6: Merawat semua jenis jerawat (jerawat nanah / jerawat pasir) 7: Merawat semua jenis parut (parut jerawat berkesan untuk hilangkan) 8: Merawat oil seed 9: Merawat garis halus bawah mata, muka, kulit kendur 10: Merawat blackhead / whitehead 11: Mengecilkan liang roma / pori2 terbuka (sangat berkesan) 12: Eczema 13: Ruam punggung / nappy rush (baby) 14: Kulit sensitif 15: Kawah / lubang pada muka 16: Merawat kulit yg tersalah guna produk kecantikan yg mengandungi Merkuri / bahan kimia berbahaya . . CEPAT CEPAT DAPATKAN. Whatsapp 011-33074955😘 . . #kulithitam #kukitgatal #kulitmulus #kulitputih #kulitcerah #kulitkusam #kulitsehat #kulitanjal #kulitgelap #kulitkasar #kulitcantik #kulitberminyak #kulitsihat #kulitnormal #kulitglowing #kulitjerawat #kulitbersih #kulitterang #kulitcerahberseri #kulitlembut #kulitbelang #kulitlicin #kulitminyak #kulithalus #kulitlembap #kulitbebasjerawat #kulitputih #kulitberjerawat #kulitkering #kulitwajah

Apa ada dalam SET BASIC ni? . 💖️ ELYSIAN BOOSTER SERUM 💖️ DEEP GEL CLEANSER Biar betul set basic dah nampak kesan? Memang betul. Dah terbukti dengan ribuan feedback pengguna tau. Dengan hanya SET BASIC: . 🌷 Kulit makin cerah. ️🌷 Jerawat makin kecut. 🌷️ Parut makin pudar. 🌷 Kulit makin tegang. 🌷 Garis halus makin hilang. 🌷 Jeragat makin pudar. Produk halal, lulus KKM, mendapat pengiktirafan dari institusi rahn di switzerland. Nak order set basic ni? Whatsapp je link di bio. Saya akan guide cara penggunaan yang betul. #elysian #kukitgatal #kulitmulus #kulitputih #kulitcerah #kulitkusam #kulitsihat #kulitanjal #kulitgelap #kulitkasar #kulitcantik #kulitberminyak #kulitsihat #kulitnormal #kulitglowing #kulitkering #kulitbersih #kulitcerahberseri #kulitlembut #kulitbelang #kulitlicin #kulitminyak #kulithalus #kulitlembap #bebasjerawat #jerawat #parut

BEAUTY STUFF
(@adneenbeauty)

2018-03-15 17:53:38

#adneenelysian . . 4 BULAN JE BERSAMA RUBY SKINCARE. DULU HAMPIR GIVE UP. GARA GARA TERSALAH GUNA PRODUK YANG ADA BAHAN KIMIA BERBAHAYA . . Ruby Skincare Elysian, dalamnya ada Cleanser, Toner, Day Cream, Night Cream. Set lengkap penjagaan wajah😘 . . #kulithitam #kukitgatal #kulitmulus #kulitputih #kulitcerah #kulitkusam #kulitsehat #kulitanjal #kulitgelap #kulitkasar #kulitcantik #kulitberminyak #kulitsihat #kulitnormal #kulitglowing #kulitjerawat #kulitbersih #kulitterang #kulitcerahberseri #kulitlembut #kulitbelang #kulitlicin #kulitminyak #kulithalus #kulitlembap #kulitbebasjerawat #kulitputih #kulitberjerawat #kulitkering #kulitwajah

BEAUTY STUFF
(@adneenbeauty)

2018-03-09 05:49:33

#adneenelysian . . Parut terkena minyak panas pun hilang. Biasa dah wanita ni kalau tak terkena minyak panas, mesti terkena iron . . Takkan nak biar je penuh parut. No no no. Boleh je terus sapukan Elysian Booster Serum pada parut setiap hari . . Lagi bagus taw. Tanpa bahan kimia berbahaya. Parut pun cepat kering & hilang. Sebab tu parut jerawat pun mudah hilang. Sebab kandungan formulasi Liftonin Xpert dalam Booster Serum ni, memang pantas untuk menghilangkan parut. Memang tugas formulasi Liftonin Xpert ni untuk menghasilkan permukaan kulit yg baru & sihat 😍 . . Dan paling penting selamat tanpa bahan kimia berbahaya😊😘 . . #kulithitam #kukitgatal #kulitmulus #kulitputih #kulitcerah #kulitkusam #kulitsehat #kulitanjal #kulitgelap #kulitkasar #kulitcantik #kulitberminyak #kulitsihat #kulitnormal #kulitglowing #kulitjerawat #kulitbersih #kulitterang #kulitcerahberseri #kulitlembut #kulitbelang #kulitlicin #kulitminyak #kulithalus #kulitlembap #kulitbebasjerawat #kulitputih #kulitberjerawat #kulitkering #kulitwajah

BEAUTY STUFF
(@adneenbeauty)

2018-03-07 20:52:42

#adneenelysian . . PROMOSI PADA HARI INI, khamis, 8/3/2018 . . SET BASIC, RM132 (Normal Price RM140), FREE POSTAGE, FREE SAMPLE SERUM BERNILAI RM30, JIMAT RM46 JANGAN KETINGGALAN PROMOSI SAMPAI PUKUL 12 MALAM INI SAHAJA😘 . . #kulithitam #kukitgatal #kulitmulus #kulitputih #kulitcerah #kulitkusam #kulitsehat #kulitanjal #kulitgelap #kulitkasar #kulitcantik #kulitberminyak #kulitsihat #kulitnormal #kulitglowing #kulitjerawat #kulitbersih #kulitterang #kulitcerahberseri #kulitlembut #kulitbelang #kulitlicin #kulitminyak #kulithalus #kulitlembap #kulitbebasjerawat #kulitputih #kulitberjerawat #kulitkering #kulitwajah

BEAUTY STUFF
(@adneenbeauty)

2018-03-06 05:45:58

#adneenelysian . . Malam ni kita belanja feedback boboi pulak 🙈 Lelaki pun guna Elysian Booster Serum yuols. Alhamdulillah. Guna & dapat hasilnya 😍 . . Nampak tak parut degil, jerawat dah hilang terus lepas konsisten guna Elysian Booster Serum. Kaum lelaki pun nak kulit sihat & bersih okey. Baru confident 😊 . . Elysian Booster Serum ni walaupun dah 3 tahun dalam pasaran, setiap hari, ramai dah jatuh cinta & cakap bestt sangatt! Orang tak ragu ragu dah dengan Elysian Beauty sebab dah terbukti bukan produk repackaging atau rebranding & ada lab record😊😘 . . #kulithitam #kukitgatal #kulitmulus #kulitputih #kulitcerah #kulitkusam #kulitsehat #kulitanjal #kulitgelap #kulitkasar #kulitcantik #kulitberminyak #kulitsihat #kulitnormal #kulitglowing #kulitjerawat #kulitbersih #kulitterang #kulitcerahberseri #kulitlembut #kulitbelang #kulitlicin #kulitminyak #kulithalus #kulitlembap #kulitbebasjerawat #kulitputih #kulitberjerawat #kulitkering #kulitwajah

BEAUTY STUFF
(@adneenbeauty)

2018-03-05 15:34:56

#adneenelysian . . Assalamualaikum haii 🤗 jom join team kami untuk MENJANA PENDAPATAN SAMPINGAN. Sambil kulit sihat dapat pulak duit sampingan, UNTUNG BERSIH kira lain taw 😱😱 plus lagi . . 1: BULANAN REWARD 2: BULANAN BONUS 3: FREE COACHING . . Whatsapp 📲011-33074955. Penyertaan terhad kepada 10 orang TERAWAL je taw! Penuh je terus tutup 😄 . . #kulithitam #kukitgatal #kulitmulus #kulitputih #kulitcerah #kulitkusam #kulitsehat #kulitanjal #kulitgelap #kulitkasar #kulitcantik #kulitberminyak #kulitsihat #kulitnormal #kulitglowing #kulitjerawat #kulitbersih #kulitterang #kulitcerahberseri #kulitlembut #kulitbelang #kulitlicin #kulitminyak #kulithalus #kulitlembap #kulitbebasjerawat #kulitputih #kulitberjerawat #kulitkering #kulitwajah

BEAUTY STUFF
(@adneenbeauty)

2018-02-25 18:01:06

#adneenelysian . . Jika kita melupakan Allah, DIA akan mengingatkan kita dengan ujian. Jika kita menjauhi Allah, DIA akan mendekati kita dengan peringatan . . Kita baru melangkahkan kaki untuk solat, DIA sudah membuka pintu pintu taubat untuk kita 😊

BEAUTY STUFF
(@adneenbeauty)

2018-02-20 18:47:58

#adneenelysian . . KISAH WATI SETELAH 6 BULAN BERSAMA ELYSIAN. Nak kulit sihat & selamat memang kene sabar & konsisten . . Jangan ghairah nak cantik, putih, glowing dengan cepat. Tanpa fikir kesan sampingan pada kesihatan diri. Wati adalah mangsa tersalah guna produk yg mengandungi bahan kimia berbahaya. Bila stop guna produk lama, jerawat & parut penuh satu muka . . Bila guna Elysian, jerawat kecut. Sampai satu hari wati buat bekam muka . . Kesan produk lama, memang kene detox. Sehingga sekarang wati terus setia & konsisten dengan Elysian. Bila makin ramai yg tegur muka wati dah elok, dah makin sihat, wati kata "Elysian je rahsianyaaa"😘 . . #kulithitam #kukitgatal #kulitmulus #kulitputih #kulitcerah #kulitkusam #kulitsehat #kulitanjal #kulitgelap #kulitkasar #kulitcantik #kulitberminyak #kulitsihat #kulitnormal #kulitglowing #kulitjerawat #kulitbersih #kulitterang #kulitcerahberseri #kulitlembut #kulitbelang #kulitlicin #kulitminyak #kulithalus #kulitlembap #kulitbebasjerawat #kulitputih #kulitberjerawat #kulitkering #kulitwajah

BEAUTY STUFF
(@adneenbeauty)

2018-02-19 04:20:50

KEBAIKAN ELYSIAN BOOSTER SERUM . . 1: Merawat kulit kusam 2: Mengurangkan masalah kulit kering dan berminyak 3: Menjadikan kulit sentiasa lembap 4: Mengurangkan jeragat/melasma 5: Merawat masalah kulit tak sekata 6: Merawat semua jenis jerawat (jerawat nanah/jerawat pasir) 7: Menghilangkan semua jenis parut (parut jerawat sangat berkesan) 8: Menghilangkan oil seed 9: Menghilangkan garis halus bawah mata/muka/dll 10: Mengurangkan blackhead/whitehead (pakai secara konsisten sangat berkesan) 11: Mengecilkan liang pori2 terbuka (sangat berkesan) 12: Ruam (dewasa/baby) 13: Kulit sensitive 14: Kawah/lubang pada wajah 15: Merawat kulit tersalah guna produk kecantikan yg mengandungi Mercury/bahan kimia bahaya . . 💯 HALAL & KKM approved (NOT150902912K) 💯 Organik/natural Whatsapp 011-33074955😘

BEAUTY STUFF
(@adneenbeauty)

2018-02-16 04:27:17

#adneenelysian . . selepas ber-Serum Foundation. WOWW . . Sambil guna Foundation, sambil jaga kulit. Jom sis nak share kelebihan secara terperinci setiap bahan dalam Serum Foundation ni . . Kandungan Serum dalam Foundation menjadikan Foundation lebih mudah serap, mudah disapu pada kulit dan sesuai dengan warna kulit. Dan memberi perawatan pada kulit yg berjerawat, parut, sensitif dan kering . . Bukan sekadar Foundation untuk make up tapi membantu mengurangkan masalah wajah. Dan diperkaya dengan ekstrak pudina yg memberi rasa selesa semasa make up . . Ekstrak pudina bertindak sebagai anti bakteria, anti fungi dan anti keradangan. Membunuh bakteria punca jerawat tumbuh. Dan membantu mengatasi masalah jerawat dan kulit yg sensitif akibat tersalah guna produk . . Mengandungi minyak argan. Untuk melembapkan kulit sepanjang masa dan membuat make up lebih fresh, glowing dan tahan lama. Dan menjadikan sapuan sekata . . Minyak argan juga kaya dengan Vit E yg membantu menghilangkan parut parut degil di wajah . . Diperkaya dengan minyak biji aprikot yg sangat berkesan untuk menganjalkan wajah. Dan juga kaya dengan Vit C dan E untuk mencerahkan dan membersihkan kulit wajah . . Minyak biji aprikot membantu menghilangkan kedutan dan tanda penuaan pada wajah. Dan bersifat anti oksidan . . Diperkaya dengan Vit C dan E untuk menghalang kulit dari sinaran UV. Dan Vit E mengawal sebum dari mengeluarkan minyak secara berlebihan . . Sebab tu best taw Serum Foundation ni. Sebab dalam Foundation dah ada kandungan Serum jugak. Wahhh😘 . . #kulithitam #kukitgatal #kulitmulus #kulitputih #kulitcerah #kulitkusam #kulitsehat #kulitanjal #kulitgelap #kulitkasar #kulitcantik #kulitberminyak #kulitsihat #kulitnormal #kulitglowing #kulitjerawat #kulitbersih #kulitterang #kulitcerahberseri #kulitlembut #kulitbelang #kulitlicin #kulitminyak #kulithalus #kulitlembap #kulitbebasjerawat #kulitputih #kulitberjerawat #kulitkering #kulitwajah

BEAUTY STUFF
(@adneenbeauty)

2018-02-12 20:23:43

Seriously join team kami untuk MENJANA PENDAPATAN SAMPINGAN. Sambil kulit sihat dapat pulak duit sampingan, UNTUNG BERSIH kira lain taw 😱😱 plus lagi . . 1: BULANAN REWARD 2: BULANAN BONUS 3: FREE COACHING . . Whatsapp 📲011-33074955. Penyertaan terhad kepada 10 orang TERAWAL je taw! Penuh je terus tutup 😄 . . Psstt, ada yg baru join 3 minggu dah dapat HIGH SALE taw 😱😱 Padahal dia buat suka2 je tu 😄 . . #kulithitam #kukitgatal #kulitmulus #kulitputih #kulitcerah #kulitkusam #kulitsehat #kulitanjal #kulitgelap #kulitkasar #kulitcantik #kulitberminyak #kulitsihat #kulitnormal #kulitglowing #kulitjerawat #kulitbersih #kulitterang #kulitcerahberseri #kulitlembut #kulitbelang #kulitlicin #kulitminyak #kulithalus #kulitlembap #kulitbebasjerawat #kulitputih #kulitberjerawat #kulitkering #kulitwajah

BEAUTY STUFF
(@adneenbeauty)

2018-02-07 20:37:23

#adneenelysian . . PROMO 1-9 FEB 2018 . . BOOSTER SERUM RM 80 (NP RM 85) 2 pcs RM 160, FREE GIFT LIPMATTE ELYSIAN yg berharga RM 39.90 . . SET RUBY RM 130 (NP RM 135) 2 pcs RM 260, FREE GIFT LIPMATTE ELYSIAN yg berharga RM 39.90 . . SET COMBO RM 205 (NP RM 220), FREE GIFT LIPMATTE ELYSIAN yg berharga RM 39.90 . . SET BASIC RM 130 (NP RM 140), FREE GIFT LIPMATTE ELYSIAN yg berharga RM 39.90 . . SERUM FOUNDATION RM 55 (NP RM 60) 2 pcs RM 110, FREE GIFT BEAUTY BLENDER 3 pcs RM 160, FREE GIFT BEAUTY BLENDER AND LIPMATTE ELYSIAN yg berharga RM 39.90 . . #kulithitam #kukitgatal #kulitmulus #kulitputih #kulitcerah #kulitkusam #kulitsehat #kulitanjal #kulitgelap #kulitkasar #kulitcantik #kulitberminyak #kulitsihat #kulitnormal #kulitglowing #kulitjerawat #kulitbersih #kulitterang #kulitcerahberseri #kulitlembut #kulitbelang #kulitlicin #kulitminyak #kulithalus #kulitlembap #kulitbebasjerawat #kulitputih #kulitberjerawat #kulitkering #kulitwajah

Ruby skincare series

BEAUTY STUFF
(@adneenbeauty)

2018-02-04 20:02:09

#adneenelysian . . ALKISAH DAH CANTIK MAKIN CANTIK. SEBELUM NI FOBIA PRODUK MALAYSIA. Feedback ni serius panjang sebab sis ni eksaited . . Sebelum ni wafa paling takut nak pakai skincare sbb pernah de pengalaman ngeri. Muka breakout mengelupas sunburn teruk jerawat asyik naik n berparut sbb slh pkai moisturizer n serum 😭😭😭 Time tu mmg tak kompiden langsung. Nk selfie ke ambik gmbr ke mmg spoil mood. Adohhhh sakitnyaaa tuh di sini Alhamdulillah dpt baiki kulit dengan vitamin c je. Memang gigih dan disiplin telan berbotol2 air mineral sehari. Walaupun rasa nk termuntah penuh dgn air masak tapi pksa jugak . . Tapiiiii alhamdulillah berhikmah semuanyaa. Sekarang kalau xjumpa air masak mahu menggeluparr hakak. Hahaha pergi mana2 air masak wajib bawak. Badan pun rasa makin sihat tambah2 bila vitamin c tak tinggal. Bukan kulit je cantik tapi kesihatan pun terjaga Sekarang nk jaga kulit lagi, wafa pakai ruby cellative® white skincare. Produk ni dari elysian series natural produk . . Haaa kenapa berani pakai and pilih produk ni sbb wafa yakin product ni natural dan selamat. Semua produk elysian adalah R&D taw dan diformulasikan di Switzerland, dgn kerjasama RAHN Switzerland tapi dikilang kan di Malaysia. Sebab tu bahan2 active yg digunakan daripd tumbuhan2 yg berkualiti tinggi Tak sia2 wafa belajar degree biologi sel & molekul kt upm. Wafa mmg apply ape yg belajar tu utk tgk produk tu betul ke research hehehe n wafa check satu2 taw ingredients dia. scientific term ke apa mmg wafa cari hbis 😂 yelaaa, nk guna kt muka kot utk diri sendiri pulak tu ehehe. Produk yg bagus ni dia akan list betul2 semua ingredients dia, bukan setakat produck ni natural sis tapi alkisahnyaa tak tahu pun apa bhn yg naturalnya hehehe😘

BEAUTY STUFF
(@adneenbeauty)

2018-02-02 21:07:08

#adneenelysian . . Jangan berterusan bersedih. Jangan putus asa. Nikmat terbesar yg Allah berikan adalah nikmat hidup. Selagi masih hidup, itu bermakna kita masih diberikan kesempatan untuk berbuat baik . . Jangan bersikap seperti orang yg sudah mati, bermalas-malasan, dan tidak bersemangat untuk hidup. Orang yg begitu adalah mereka yg tidak bersyukur dengan kehidupannya 😊

BEAUTY STUFF
(@adneenbeauty)

2018-01-31 21:11:17

#adneenelysian . . PROMOSI ISTIMEWA DAPAT FREE GIFT LIPMATTE TREATMENT UNTUK 10 ORANG TERAWAL!! Saat yg ditunggu2 oleh Elysian Lovers dimana Elysian mengadakan SALE SETAHUN SEKALI yg bermula hari ini 1 Feb sehingga 9 Feb 2018 . . Bila sebut promosi atau sale je, Elysian Beauty antara paling liat nak buat promo. Hahah serius taw. Tapi setiap tahun, Elysian tak pernah lupa untuk menghargai semua penggunanya yg memilih produk yg selamat dan berkesan . . Sebab tu ada kempen "PROMOSI SETAHUN SEKALI" ni. Cuba yuols tengok best ke best sangatt untuk promo kali ni? ➡️Cepat cepat jangan lambat lambat *gaya suara sajat 😝😜 . . Boleh terus whatsapp sis untuk dapatkan semua promosi produk Elysian Beauty ye. 📲011-33074955😘 . . #kulithitam #kukitgatal #kulitmulus #kulitputih #kulitcerah #kulitkusam #kulitsehat #kulitanjal #kulitgelap #kulitkasar #kulitcantik #kulitberminyak #kulitsihat #kulitnormal #kulitglowing #kulitjerawat #kulitbersih #kulitterang #kulitcerahberseri #kulitlembut #kulitbelang #kulitlicin #kulitminyak #kulithalus #kulitlembap #kulitbebasjerawat #kulitputih #kulitberjerawat #kulitkering #kulitwajah

BEAUTY STUFF
(@adneenbeauty)

2018-01-29 06:17:16

#adneenelysian . . Segala yg berlaku, daripada sekecil-kecilnya sudah ada jalannya, sudah ada aturannya, dan ada maksudnya tersendiri. "Sesungguhnya KAMI menciptakan tiap-tiap sesuatu menurut takdir yg telah ditentukan." (Surah Al-Qamar - 49) . . Hidup, jiwa raga, keluarga, kebaikan, kebahagiaan, kesedihan, kekesalan dan musibah yg menimpa kita, semuanya sudah ditentukan dan terjadi kerana ada sebabnya 😊 . . #kulithitam #kukitgatal #kulitmulus #kulitputih #kulitcerah #kulitkusam #kulitsehat #kulitanjal #kulitgelap #kulitkasar #kulitcantik #kulitberminyak #kulitsihat #kulitnormal #kulitglowing #kulitjerawat #kulitbersih #kulitterang #kulitcerahberseri #kulitlembut #kulitbelang #kulitlicin #kulitminyak #kulithalus #kulitlembap #kulitbebasjerawat #kulitputih #kulitberjerawat #kulitkering #kulitwajah

BEAUTY STUFF
(@adneenbeauty)

2018-01-26 04:18:19

#adneenelysian . . Semua yg terjadi dalam hidup mempunyai maksud dan hikmahnya. Allah tidak menciptakan sesuatu dengan sia sia. Biar sekecil mana pun, ataupun seringan mana sekalipun, pasti ada manfaat dan hikmah disebaliknya . . Ambillah pengajaran daripada semua yg terjadi dalam hidup, sama ada yg menyenangkan ataupun yg menyedihkan 😊 . . #kulithitam #kukitgatal #kulitmulus #kulitputih #kulitcerah #kulitkusam #kulitsehat #kulitanjal #kulitgelap #kulitkasar #kulitcantik #kulitberminyak #kulitsihat #kulitnormal #kulitglowing #kulitjerawat #kulitbersih #kulitterang #kulitcerahberseri #kulitlembut #kulitbelang #kulitlicin #kulitminyak #kulithalus #kulitlembap #kulitbebasjerawat #kulitputih #kulitberjerawat #kulitkering #kulitwajah

BEAUTY STUFF
(@adneenbeauty)

2018-01-25 05:34:04

#adneenelysian . . PARUT DAH PUDAR. Puas hati sangat customer ni sebab parut dia dah pudar. Yeay! TQ percaya Elysian 😍😍😍. Jom selit order. Kite boleh COD sekitar Bandar Baru Bangi, Kajang, BTHO taw. Whatsapp 011-33074955😘 . . #kulithitam #kukitgatal #kulitmulus #kulitputih #kulitcerah #kulitkusam #kulitsehat #kulitanjal #kulitgelap #kulitkasar #kulitcantik #kulitberminyak #kulitsihat #kulitnormal #kulitglowing #kulitjerawat #kulitbersih #kulitterang #kulitcerahberseri #kulitlembut #kulitbelang #kulitlicin #kulitminyak #kulithalus #kulitlembap #kulitbebasjerawat #kulitputih #kulitberjerawat #kulitkering #kulitwajah

BEAUTY STUFF
(@adneenbeauty)

2018-01-19 04:16:56

#adneenelysian . . Elysian Booster Serum . . Elysian Booster Serum di upgrade dengan cellactive®-white untuk pencerahan dan Liftonin® xpert untuk mengatasi masalah penuaan pada wajah. Jangan terkejut bila guna serum upgraded ni muka jadi EXTRA tegang tau Booster serum akan aktifkan sel sel yang menghasilkan collagen untuk kulit supaya terus menghasilkan colagen secara semulajadi. Yang rasa kulit makin tua dan kendur. Jangan tak tahu, kalau tak jaga kulit, Sel colagen ni semua tido. Tak hasilkan colagen. Kulit jadi kendur dan paling sedih yuols tua sebelum usia . . Bahan lain masih dikekalkan cuma ditambah dengan dua formula baru cellactive®-white dan liftonin®-xpert. Nilai dan manfaat yang lebih untuk kulit yuols. Tetapi harga yang sama! Berbaloi tau Yuols bole dapatkan segera kalau nak rasa muka makin cerah, tegang dan muda. Serius memang makin muda😍😘 . . #kulithitam #kukitgatal #kulitmulus #kulitputih #kulitcerah #kulitkusam #kulitsehat #kulitanjal #kulitgelap #kulitkasar #kulitcantik #kulitberminyak #kulitsihat #kulitnormal #kulitglowing #kulitjerawat #kulitbersih #kulitterang #kulitcerahberseri #kulitlembut #kulitbelang #kulitlicin #kulitminyak #kulithalus #kulitlembap #kulitbebasjerawat #kulitputih #kulitberjerawat #kulitkering #kulitwajah

BEAUTY STUFF
(@adneenbeauty)

2018-01-15 04:45:40

#adneenelysian . . Customer terpaksa akui Elysian Skincare adalah penawar masalah kulit sensitive . . Panjang sangat customer ni share feedback. Sebab tahap keterujaan tu tinggi. Semuanya selepas 11 hari guna Elysian. Bagi sis, kesan pada kulit customer ni cepat. 11 hari dah nampak kesan. Itulah penangan guna full set Elysian Skincare yg ada formulasi hebat dari saintis Switzerland. Formulasi Cellactive White dan Liftonin Xpert Whitehead Sunburn Gatal gatal . . Semua masalah kulit sensitive ni hilang dengan penggunaan yg konsisten dan teratur Produk tempatan dengan standard antarabangsa😘 #agentwanted #dropshipneeded . . #kulithitam #kukitgatal #kulitmulus #kulitputih #kulitcerah #kulitkusam #kulitsehat #kulitanjal #kulitgelap #kulitkasar #kulitcantik #kulitberminyak #kulitsihat #kulitnormal #kulitglowing #kulitjerawat #kulitbersih #kulitterang #kulitcerahberseri #kulitlembut #kulitbelang #kulitlicin #kulitminyak #kulithalus #kulitlembap #kulitbebasjerawat #kulitputih #kulitberjerawat

BEAUTY STUFF
(@adneenbeauty)

2018-01-11 04:30:48

#adneenelysian . . Usaha itu tiada HENTI. Haii semua.. saya sis Adneen😘😘😘. Ada yg berminat nak join team sis tak? #teamelysian ni besttt taw. Macam2 ilmu. Macam2 hadiah dapat. Banyak lagi la yg akan dapat. Hihi . . Sis nak cari Agent/Dropship taw. Sis nak cari orang yg berminat sahaja. #agentwanted #dropshipwanted whatsapp 011-33074955 untuk maklumat lebih lanjut😘 . . #kulithitam #kukitgatal #kulitmulus #kulitputih #kulitcerah #kulitkusam #kulitsehat #kulitanjal #kulitgelap #kulitkasar #kulitcantik #kulitberminyak #kulitsihat #kulitnormal #kulitglowing #kulitjerawat #kulitbersih #kulitterang #kulitcerahberseri #kulitlembut #kulitbelang #kulitlicin #kulitminyak #kulithalus #kulitlembap #kulitbebasjerawat #kulitputih

Set hapus jeragat: 1. Deep Gel Cleanser 2. Elysian Booster Serum 3. Serum foundation

BEAUTY STUFF
(@adneenbeauty)

2018-01-07 04:47:06

#adneenelysian . . Serum Foundation yg bukan je sekadar untuk menutup pori di wajah, tapi sambil merawat kulit wajah. WOWW😱. Semuanya dalam sebotol Elysian Serum Foundation . . Hanya RM 60, tahan 5-6 bulan atau lebih. Sangat berbaloi👍🏻😘 . . #kulithitam #kukitgatal #kulitmulus #kulitputih #kulitcerah #kulitkusam #kulitsehat #kulitanjal #kulitgelap #kulitkasar #kulitcantik #kulitberminyak #kulitsihat #kulitnormal #kulitglowing #kulitjerawat #kulitbersih #kulitterang #kulitcerahberseri #kulitlembut #kulitbelang #kulitlicin #kulitminyak #kulithalus #kulitlembap #kulitbebasjerawat #kulitputih #kulitberjerawat #kulitkering #kulitwajah

BEAUTY STUFF
(@adneenbeauty)

2018-01-06 02:54:31

#adneenelysian . . 🥘CARBONARA🍜 #adneencubatrytest . . P/s: Yang laaast sekali tuuu, bukan untuk letak dalam masakan yeee🤣🤣 #jommakan #ayahtolongrebuskanspaghetti . . Elysian Booster Serum.. Menyelesaikan 19 jenis masalah kulit wajah seperti masalah kusam.. kulit kering.. kulit berminyak.. jeragat.. kulit tak sekata.. jerawat nanah/pasir.. parut.. eyebag.. oil seed.. blackhead/whitehead.. eczema.. ruam.. kulit sensitif.. parut berlubang.. breakout.. jum whatsapp 011- 3 3 0 7 4 9 5 5 . . #kulithitam #kukitgatal #kulitmulus #kulitputih #kulitcerah #kulitkusam #kulitsehat #kulitanjal #kulitgelap #kulitkasar #kulitcantik #kulitberminyak #kulitsihat #kulitnormal #kulitglowing #kulitjerawat #kulitbersih #kulitterang #kulitcerahberseri #kulitlembut #kulitbelang #kulitlicin #kulitminyak #kulithalus #kulitlembap #kulitbebasjerawat #kulitputih

BEAUTY STUFF
(@adneenbeauty)

2017-12-31 05:44:36

#adneenelysian . . Serum Foundation Elysian Beauty ada code NATURAL, LIGHT dan SUPER LIGHT . . Light sebenarnya untuk yang berkulit natural pun sesuai. Sebab bila dah pakai LIGHT dia akan blend cantik je dengan warna kulit. So kulit natural sesuai pun pakai LIGHT. Nampak cerah berseri Untuk kulit ala ala dayang Nur Faizah sicantik manis tu. Bole pakai natural. Bila dah blend akan berseri je. Jangan pakai code yang sama dengan tone kulit atau lebih gelap dari tone kulit . . Okay, tips pilih foundation. Yuols kena pilih satu tone lebih cerah dari warna kulit. So kulit natural bole pakai LIGHT. Kulit macam dayang boleh pakai natural. Dan kulit yang cerah bole pakai SUPER LIGHT😘 . . #kulithitam #kukitgatal #kulitmulus #kulitputih #kulitcerah #kulitkusam #kulitsehat #kulitanjal #kulitgelap #kulitkasar #kulitcantik #kulitberminyak #kulitsihat #kulitnormal #kulitglowing #kulitjerawat #kulitbersih #kulitterang #kulitcerahberseri #kulitlembut #kulitbelang #kulitlicin #kulitminyak #kulithalus #kulitlembap #kulitbebasjerawat #kulitputih #kulitberjerawat #kulitkering #kulitwajah