#kulitbebasjerawat

18,589 posts tagged with #kulitbebasjerawat

Photos and Videos about #kulitbebasjerawat

Assalamualaikum semuanya... . . Ini adalah treatment RADIO FREKUENSI/RF yg ada di KLINIK DOKTER @dr_hestipagus yaa guyssss 😍😍 Fungsinya untuk mengecilkan & mengangkat lemak di badan,wajah dan sekitarnya 🤩🤩🤩 . . . Klinik dokter ada di BINTARO & PAMULANG yang mau ke klinik Dokter bisa pilih yg paling dekat dari rumah💃💃💃 . . Sebelumnya yg mau ke KLINIK silahkan reservasi dulu dg aku yaa guyss... Agar di atur dulu jadwalnya dg Dokter 🤗🤗🤗 . . . . Untuk reservasi silahkan klik disini WA 📲0853-6334-5543 Fast Respon banget guyss 💃💃💃 . . . @resselerpadang_putri_akajjaman MELAYANI PEMESANAN CREAM WAJAH KE SELURUH NEGARA 🙋 . . Skincare @dr_hestipagus dari @putriakajjaman_beauty ini Sudah lulus uji laboratorium dan 💯% AMAN DIPAKAI BUMIL & BUSUI😍😍😍 . . . #skincare #skincareaman #skincarepamulang #skincarejakarta #skincarebintaro #skincareaceh #skincarepadang #skincarenusantara #klinikkecantikan #aestheticjakarta #aestheticbintaro #aestheticpamulang #krimmalam #toner #facial #laser #serum #sunblock #serumvitc #kulitputih #kulitsehat #jerawat #kulitbebasjerawat #pinkgel #bluegel #greengel #komedo #bebaskomedo #flek #bebasflek

Assalamualaikum semuanya... . . Ini adalah treatment RADIO FREKUENSI/RF yg ada di KLINIK DOKTER @dr_hestipagus yaa guyssss 😍😍 Fungsinya untuk mengecilkan & mengangkat lemak di badan,wajah dan sekitarnya 🤩🤩🤩 . . . Klinik dokter ada di BINTARO & PAMULANG yang mau ke klinik Dokter bisa pilih yg paling dekat dari rumah💃💃💃 . . Sebelumnya yg mau ke KLINIK silahkan reservasi dulu dg aku yaa guyss... Agar di atur dulu jadwalnya dg Dokter 🤗🤗🤗 . . . . Untuk reservasi silahkan klik disini WA 📲0853-6334-5543 Fast Respon banget guyss 💃💃💃 . . . @resselerpadang_putri_akajjaman MELAYANI PEMESANAN CREAM WAJAH KE SELURUH NEGARA 🙋 . . Skincare @dr_hestipagus dari @putriakajjaman_beauty ini Sudah lulus uji laboratorium dan 💯% AMAN DIPAKAI BUMIL & BUSUI😍😍😍 . . . #skincare #skincareaman #skincarepamulang #skincarejakarta #skincarebintaro #skincareaceh #skincarepadang #skincarenusantara #klinikkecantikan #aestheticjakarta #aestheticbintaro #aestheticpamulang #krimmalam #toner #facial #laser #serum #sunblock #serumvitc #kulitputih #kulitsehat #jerawat #kulitbebasjerawat #pinkgel #bluegel #greengel #komedo #bebaskomedo #flek #bebasflek

Assalamualaikum semuanya... . . Ini adalah treatment RADIO FREKUENSI/RF yg ada di KLINIK DOKTER @dr_hestipagus yaa guyssss 😍😍 Fungsinya untuk mengecilkan & mengangkat lemak di badan,wajah dan sekitarnya 🤩🤩🤩 . . . Klinik dokter ada di BINTARO & PAMULANG yang mau ke klinik Dokter bisa pilih yg paling dekat dari rumah💃💃💃 . . Sebelumnya yg mau ke KLINIK silahkan reservasi dulu dg aku yaa guyss... Agar di atur dulu jadwalnya dg Dokter 🤗🤗🤗 . . . . Untuk reservasi silahkan klik disini WA 📲0853-6334-5543 Fast Respon banget guyss 💃💃💃 . . . @resselerpadang_putri_akajjaman MELAYANI PEMESANAN CREAM WAJAH KE SELURUH NEGARA 🙋 . . Skincare @dr_hestipagus dari @putriakajjaman_beauty ini Sudah lulus uji laboratorium dan 💯% AMAN DIPAKAI BUMIL & BUSUI😍😍😍 . . . #skincare #skincareaman #skincarepamulang #skincarejakarta #skincarebintaro #skincareaceh #skincarepadang #skincarenusantara #klinikkecantikan #aestheticjakarta #aestheticbintaro #aestheticpamulang #krimmalam #toner #facial #laser #serum #sunblock #serumvitc #kulitputih #kulitsehat #jerawat #kulitbebasjerawat #pinkgel #bluegel #greengel #komedo #bebaskomedo #flek #bebasflek

Yes Dr scrub sesuai untuk semua!! Bukan perempuan je nk Kulit badan licin bersih serta merta lelaki pun wajib guna Dr Scrub utk buang yuckiess2 daki2 kt kulit tu! Especially abg2 sado yg bru lps workout berpeluh2! Lepas scrub badan rasa segar dan bersih sgt! Hey guna shower gel je tak cukup bersih uolss! . . body scrub / lulur ni adalah bahan semulajadi bebas bahan2 chamical yg merbahaya wajib guna Drscrub yg sgt berkesan hilangkan sel2 kulit mati,kulit badan yg kasar jd licin!Kulit badan berjerawat pun boleh hilang! . . Gabungan 5 bahan utama dari sumber soft brown sugar garam himalayan, shea butter, sweet almond oil aromatherapy essential oil dalam Dr scrub membantu menghilangkan masalah kulit badan anda. produk ini lembut serta selamat untuk kulit Whatsapp 📲0133538369 . . 🍁paraben free 🍁Fragrance free 🍁No artificial coloring 🍁Delicate for skin 🍁Safe for skin. . . Follow@drscrub_ Follow @drscrub_ . . #drscrub #scrubbadan #lulurbadan #kulitlicinbersih #kulitbebasjerawat #kulitbadanhalus #kulitbadangebu #scrubbadanmurahmalaysia #handmadebodyscrub #garambukit #garamhimalaya #sheabutter #brownsugarscrub #sweetalmondoil #scrubterbaik #scrubterkini #scrubbadanmurah . Cara penggunaan Apply with hands. Cover your body with an adequate amount of Dr Scrub and using circular motions, massage it into your skin. Amazingly smooth and soft skin in minutes! . DR SCRUB is aromatherapy body scrub menghilangkan masalah kulit badan anda! . 230g 2order 📲 0133538369

Cantik2 warna lipmatte Obsess Cosmetics ni.... Lipmatte Obsess Cosmetics terdapat dalam 7pilihan warna 💜Bandung 💜Katira 💜Sirap 💜Dodol 💜Bunga 💜Caro 💜Ribena KELEBIHAN LIPMATTE ✅ Tekstur ringan ✅ Tak melekit ✅ Sesuai untuk bibir sensetif ✅ Mengandungi jojoba oil + Argan Oil ✅ Tidak melekat pada straw atau cawan bila minum ✅ Tahan lama walaupun selepas makan ✅ warna yang pigmented ✅ Dijamin Halal & Lulus KKM #obsesscosmetics #obsesscosmetic #obsesscosmeticscod #hadiah #obsesscosmeticsampang #obsesscosmeticskualalumpur #obsesscosmeticskeramat #obsesscosmeticssetiawangsa #obsesscosmeticsgombak #obsesscosmeticscheras #obsesscosmeticsagent #agentobsesscosmeticselangor #sayajual #obsesscosmeticslipmatte #obsesscosmeticsfeedback #sayajualmakeup #kulitberjerawat #kulitbebasjerawat #neelofa #fattzura #sitinurhaliza #agentobsesscosmetics #agentdiperlukan #agentdropshipdiperlukan #dropshipagentdiperlukan #sideincome #sideincomemalaysia #noonsquad

REJUVENATING FACIAL CREAM RM25 💥Mengecilkan liang pori 💥Memudarkan kesan parut jerawat 💥Menghilangkan jeragat 💥Melembabkan kulit 💥Membuatkan kulit terasa gebu dan segar 💥Menjadikan kulit lebih lembut 💥Mencerahkan kulit & mengurangkan masalah kulit kusam 💥Mengurangkan masalah jerawat dan bintik hitam. 🔥TANPA Pengawet 🔥TANPA Hakisan kulit 🔥TANPA Merkuri 🔥TANPA Hydroquenone 🔥100% Bahan Semulajadi 🔥100% Selamat Digunakan . . Malam ni jangan Lupa sapu NIGHT CREAM BRILLIANT SKIN ESSENTIAL ya gaiss . Biar Esok nampak Glowing & Flawless gterrrr www.wassap.my/60183720600/bs #agentsahselangor #teamkakmie #underqielarahman #brilliantskincare #brilliantskincaremalaysia #brilliantskinessentials #kulitbebasjerawat #roadtoglassskin #sayapakaisayajual

Ada masalah bibir pecah dan kering? Jangan risau! Obsess Lip Oil Cushion ni sangat bagus untuk merawat bibir sebab ia kaya dengan Vitamin E. Ada 2 pilihan warna you can choose, Orange dan Berry. To purchase, WhatsApp me now! https://wa.me/60178463249 #obsesscosmetics #obsesswave #teamjs #noonsquad

Ni Sis Shca kongsikan pada semua kebaikan bila kite ikut rutin penjagaan kulit muka dan badan kite.. Sis Shca update kebaikan dan tips utk menjaga kulit muka lg ok.. Baca tau dan ikut, mesti menjadi tp kene konsisten ye xboleh sekali lepas tu cantik gebu, klu mcm tu dlm dunia semua bende sekali pakai jelah packaging dia sebab sekali pakai dah cantik hahahaha KELEBIHAN SURIASOAP 💢Mengurangkan kulit kusam 💢membantu merawat kulit berjerawat 💢mengurangkan blackhead/whitehead 💢 Mengurangkan jeragat 💢Melembabkan kulit wajah 💢Mengawal pengeluaran minyak berlebihan 💢Merawat kulit kering 💢Menghilangkan sunburn 💢Sesuai untuk semua jenis kulit *Bahan terbaik suriasoap* ✅ Aloevera ✅ Luffa ✅ Neem ✅ Kayu manis ✅ Jus pear ✅ Soya ✅ Hyaluronic acid ✅ Glycerin FUNGSI & KEBAIKAN #sisrosesserum 💋hilangkan parut degil 💋dapat kurangkan jerawat 💋dapat kurangkan jeragat 💋melembabkan kulit wajah 💋mengurangkan pigmentasi 💋mengecilkan pori wajah 💋menghilangkan eyebag bawah mata 💋mengurangkan blackhead dan whitehead 💋mengurangkan biji kolestrol di sekitar wajah 💋Tingkatkan keanjalan kulit 💋Based makeup 🔅Floral based 🔅Tiada lemak haiwan 🔅Tiada bahan kimia terlarang 🔅Sangat pekat dan likat 🔅sangat ringan dan tak melekit 🔅Tidak berminyak 🔅Mudah menyerap kedalam kulit 🔅 Sangat sesuai untuk semua jenis kulit FUNGSI & KELEBIHAN BODYWASH . . 🌼Hilangkan hitam dan daki di celahan celahan 🌼Hilangkan jerawat pasir sekitar badan 🌼Boleh merawat sunburn dan tona kulit tak sekata 🌼Menghilangkan gatal gatal seperti ruam dan ezema 🌼Merawat masalah kulit kering dan mengelupas 🌼Menghilangkan bau badan dan peluh 🌼Melembabkan kulit badan 🌼Mengembalikan kesegaran dan kelembapan kulit 🌼Dapat merawat jerawat badan 🌼Menanggalkan sel kulit mati . . ☘Wangian british roses diimport khas dari perancis ☘Wangian melekat dibadan ber jam jam ☘ Cecair pekat dan mudah apply pada badan ☘Lebih banyak buih & sabun guna span ☘ Sangat sesuai untuk semua jenis kulit ☘ Sabun badan yang sangat exlusif #thesuriaroses #thesuriarosessoap #thesuriarosesserum #thesuriarosestwc #thesuriarosessupplemen #thesuriarosesproduct #kulitgebu #kulitcantik #kulitbebasjerawat

(@akieyra)

6 Hours Ago

korg tgk sendiri betapa cantiknya hasil ukir kening die! 😍 tak susah pun... eyebrow tu membantu korg utk ukir kening yg sgt cantikkk 😉 * * Pos setiap hari bekerja (kecuali cuti sabtu ahad & cuti umum) COD AREA : 🚘 Taman Medan, Pj 🚘 Taman Dato Harun, Pj 🚘 Sri Manja, Pj 🚘 Sri Sentosa, Kl 🚘 Puchong 🚘 Serdang 🚘 Seri Kembangan 🚘 Bukit Jalil 🚘 Puncak Jalil * * Wasap saya segera!!! 💃 017-3048439 * * ‘Solekan yang sempurna akan mendapat result yang cantik’ #andagembirasayasuka🥰 @hafizatulatikah @noonurulatika @jia.shamsuri @obsessovercosmetics

(@akieyra)

6 Hours Ago

nah korg tutorial ukir kening dgn menggunakan Pop That Eyebrow Obsess Cosmetics ✌️ mmg mudah sgt2 bg korg yg x reti nk ukir kening tu. lepas nie dah ade keyakinan diri 💃😍 Pos setiap hari bekerja (kecuali cuti sabtu ahad & cuti umum) COD AREA : 🚘 Taman Medan, Pj 🚘 Taman Dato Harun, Pj 🚘 Sri Manja, Pj 🚘 Sri Sentosa, Kl 🚘 Puchong 🚘 Serdang 🚘 Seri Kembangan 🚘 Bukit Jalil 🚘 Puncak Jalil Wasap saya segera!!! 💃 017-3048439 ‘Solekan yang sempurna akan mendapat result yang cantik’ #andagembirasayasuka🥰 @hafizatulatikah @noonurulatika @jia.shamsuri @obsessovercosmetics

Berenang merupakan kegiatan yang menyenangkan di lakukan saat musim panas. Betul gak, Ladies? Namun, terkadang berenang malah bikin kulit belang! . Lalu, bagaimana cara mengatasinya? Fely punya rekomendasi caranya nih. Simak infografis di atas ya! Sharing tentang pengalaman kulit belangmu di kolom komentar juga boleh 😊 #cantik #cantikalami #cantikalamihalal #wanitacantik #cantikindonesia #cantikcantik #kulit #kulitputih #kulitcantik #kulitsehat #kulitcerah #cerahinkulit #kulitsehat #kulitcerah #kulitglowing #wajahmulus #kulithalus #kulitindah #wajahcantik #wajahcantikalami #bebasjerawat #jerawat #kulitbebasjerawat #kulitnormal #kulitkering #kulitberminyak #kulitkusam #kulitkusamhilang #wajahbersih #wajahberseri

Lakukan sesaat sebelum anda tidur dan diamkan selama 3-5 menit. Follow @doktersehatcom untuk tips kesehatan setiap hari & konsultasi GRATIS dengan dokter . @doktersehatcom @doktersehatcom @doktersehatcom www.doktersehat.com #cantik #cantikalami #cantikalamihalal #wanitacantik #cantikindonesia #cantikcantik #kulit #kulitputih #kulitcantik #kulitsehat #kulitcerah #cerahinkulit #kulitsehat #kulitcerah #kulitglowing #wajahmulus #kulithalus #kulitindah #wajahcantik #wajahcantikalami #bebasjerawat #jerawat #kulitbebasjerawat #kulitnormal #kulitkering #kulitberminyak #kulitkusam #kulitkusamhilang #wajahbersih #wajahberseri

Apa kata mereka tentang si Ijo Best seller Jafra 😋. . . -------------------------------------------------- ❤️Tanya Jafra ⚪AFF JAFRA⚪ ........................................................... 1️⃣KONSULTASI 2️⃣ORDER 3️⃣JOIN 4️⃣COBAIN GRATIS JAFRA . @ria.aff_sf #affjafra 089603806191 Wa --------------------------------------------------- #joinjafra #bisnisjafra #bisnisanakmuda #bisnisdarirumah #konsultanresmijafra #jafrajakartaselatan #storyjafraaff #perawatankulit #perawaratankekinian #perawatancowok #perawatananak #pencucimuka #perawatankulitremaja #perawatanremaja #kulitfresh #kulitbebasjerawat #wajahcerah #kulitsehat #kulitbebasberminyak #tipssehat #kulitcantiksehatalami #tipskecantikan #tipskulitcantik #tipscucimuka #serumkecantikan #temanbumil #perawatanibuhamil

Bisa perawatan sehat alami sekelas international ini mungkin tdk pernah akan terjadi jika 2016 saya tidak memutuskan Join JAFRA. . Selain hemat karena dapet potongan di setiap produknya Juga nambah penghasilan lumayan untuk bisa tetap perawatan selanjutnya dan lumayan untuk nambah kebutuhan harian. . buat kamu yang ingin coba, jangan ragu...aku pasti dampingi minimal sampai balik modal. . . -------------------------------------------------- ❤️Tanya Jafra ⚪AFF JAFRA⚪ ........................................................... 1️⃣KONSULTASI 2️⃣ORDER 3️⃣JOIN 4️⃣COBAIN GRATIS JAFRA . @ria.aff_sf #affjafra 089603806191 Wa --------------------------------------------------- #joinjafra #bisnisjafra #bisnisanakmuda #bisnisdarirumah #konsultanresmijafra #jafrajakartaselatan #storyjafraaff #perawatankulit #perawaratankekinian #perawatancowok #perawatananak #pencucimuka #perawatankulitremaja #perawatanremaja #kulitfresh #kulitbebasjerawat #wajahcerah #kulitsehat #kulitbebasberminyak #tipssehat #kulitcantiksehatalami #tipskecantikan #tipskulitcantik #tipscucimuka #serumkecantikan #temanbumil #perawatanibuhamil

Apa kata mereka tentang si Ijo Best seller Jafra 😋. . . -------------------------------------------------- ❤️Tanya Jafra ⚪AFF JAFRA⚪ ........................................................... 1️⃣KONSULTASI 2️⃣ORDER 3️⃣JOIN 4️⃣COBAIN GRATIS JAFRA . @ria.aff_sf #affjafra 089603806191 Wa --------------------------------------------------- #joinjafra #bisnisjafra #bisnisanakmuda #bisnisdarirumah #konsultanresmijafra #jafrajakartaselatan #storyjafraaff #perawatankulit #perawaratankekinian #perawatancowok #perawatananak #pencucimuka #perawatankulitremaja #perawatanremaja #kulitfresh #kulitbebasjerawat #wajahcerah #kulitsehat #kulitbebasberminyak #tipssehat #kulitcantiksehatalami #tipskecantikan #tipskulitcantik #tipscucimuka #serumkecantikan #temanbumil #perawatanibuhamil

Bahan bahan didalam Dr Scrub berkesan menjadikan kulit badan kelihatan lebih baik. digunakan bagi mengatasi masalah-masalah kulit seperti kulit kering, kulit berjerawat, liang roma tersumbat, kulit kusam dan juga membuang lapisan kulit mati . Dr Scrub bukan sahaja boleh digunakan bagi mereka yang mengalami kulit kering kerana akan menggalakkan pertumbuhan sel-sel kulit yang baru selain dari menarik sel-sel kulit mati yang rosak dan telah tertanggal pada badan. Anda yang berkulit kering boleh mengamalkan Dr scrub bagi mendapatkan kulit yang lembab, lembut dan selesa sepanjang hari. Sudah tentulah kulit akan lebih anjal dan halus! . paraben free fragrance free No harmful chemicals No artificial coloring Delicate for skin Safe for skin . Follow@drscrub_ Follow @drscrub_ . . #drscrub #scrubbadan #lulurbadan #kulitlicinbersih #kulitbebasjerawat #kulitbadanhalus #kulitbadangebu #scrubbadanmurahmalaysia #handmadebodyscrub #garambukit #garamhimalaya #sheabutter #brownsugarscrub #sweetalmondoil #scrubterbaik #scrubterkini #premiumingredientsonly #produkmuslim #sokongprodukmuslim . 2order 📲0133538369

Assalamualaikum semuanya... . . Ini adalah treatment RADIO FREKUENSI/RF yg ada di KLINIK DOKTER @dr_hestipagus yaa guyssss 😍😍 Fungsinya untuk mengecilkan & mengangkat lemak di badan,wajah dan sekitarnya 🤩🤩🤩 . . . Klinik dokter ada di BINTARO & PAMULANG yang mau ke klinik Dokter bisa pilih yg paling dekat dari rumah💃💃💃 . . Sebelumnya yg mau ke KLINIK silahkan reservasi dulu dg aku yaa guyss... Agar di atur dulu jadwalnya dg Dokter 🤗🤗🤗 . . . . Untuk reservasi silahkan klik disini WA 📲0853-6334-5543 Fast Respon banget guyss 💃💃💃 . . . @resselerpadang_putri_akajjaman MELAYANI PEMESANAN CREAM WAJAH KE SELURUH NEGARA 🙋 . . Skincare @dr_hestipagus dari @putriakajjaman_beauty ini Sudah lulus uji laboratorium dan 💯% AMAN DIPAKAI BUMIL & BUSUI😍😍😍 . . . #skincare #skincareaman #skincarepamulang #skincarejakarta #skincarebintaro #skincareaceh #skincarepadang #skincarenusantara #klinikkecantikan #aestheticjakarta #aestheticbintaro #aestheticpamulang #krimmalam #toner #facial #laser #serum #sunblock #serumvitc #kulitputih #kulitsehat #jerawat #kulitbebasjerawat #pinkgel #bluegel #greengel #komedo #bebaskomedo #flek #bebasflek

Assalamualaikum semuanya... . . Ini adalah treatment RADIO FREKUENSI/RF yg ada di KLINIK DOKTER @dr_hestipagus yaa guyssss 😍😍 Fungsinya untuk mengecilkan & mengangkat lemak di badan,wajah dan sekitarnya 🤩🤩🤩 . . . Klinik dokter ada di BINTARO & PAMULANG yang mau ke klinik Dokter bisa pilih yg paling dekat dari rumah💃💃💃 . . Sebelumnya yg mau ke KLINIK silahkan reservasi dulu dg aku yaa guyss... Agar di atur dulu jadwalnya dg Dokter 🤗🤗🤗 . . . . Untuk reservasi silahkan klik disini WA 📲0853-6334-5543 Fast Respon banget guyss 💃💃💃 . . . @resselerpadang_putri_akajjaman MELAYANI PEMESANAN CREAM WAJAH KE SELURUH NEGARA 🙋 . . Skincare @dr_hestipagus dari @putriakajjaman_beauty ini Sudah lulus uji laboratorium dan 💯% AMAN DIPAKAI BUMIL & BUSUI😍😍😍 . . . #skincare #skincareaman #skincarepamulang #skincarejakarta #skincarebintaro #skincareaceh #skincarepadang #skincarenusantara #klinikkecantikan #aestheticjakarta #aestheticbintaro #aestheticpamulang #krimmalam #toner #facial #laser #serum #sunblock #serumvitc #kulitputih #kulitsehat #jerawat #kulitbebasjerawat #pinkgel #bluegel #greengel #komedo #bebaskomedo #flek #bebasflek

Assalamualaikum semuanya... . . Ini adalah treatment RADIO FREKUENSI/RF yg ada di KLINIK DOKTER @dr_hestipagus yaa guyssss 😍😍 Fungsinya untuk mengecilkan & mengangkat lemak di badan,wajah dan sekitarnya 🤩🤩🤩 . . . Klinik dokter ada di BINTARO & PAMULANG yang mau ke klinik Dokter bisa pilih yg paling dekat dari rumah💃💃💃 . . Sebelumnya yg mau ke KLINIK silahkan reservasi dulu dg aku yaa guyss... Agar di atur dulu jadwalnya dg Dokter 🤗🤗🤗 . . . . Untuk reservasi silahkan klik disini WA 📲0853-6334-5543 Fast Respon banget guyss 💃💃💃 . . . @resselerpadang_putri_akajjaman MELAYANI PEMESANAN CREAM WAJAH KE SELURUH NEGARA 🙋 . . Skincare @dr_hestipagus dari @putriakajjaman_beauty ini Sudah lulus uji laboratorium dan 💯% AMAN DIPAKAI BUMIL & BUSUI😍😍😍 . . . #skincare #skincareaman #skincarepamulang #skincarejakarta #skincarebintaro #skincareaceh #skincarepadang #skincarenusantara #klinikkecantikan #aestheticjakarta #aestheticbintaro #aestheticpamulang #krimmalam #toner #facial #laser #serum #sunblock #serumvitc #kulitputih #kulitsehat #jerawat #kulitbebasjerawat #pinkgel #bluegel #greengel #komedo #bebaskomedo #flek #bebasflek

Aaah KABAR BAHAGIA LAGI. . Jika temen-temen order satu paket maka GRATIS Cleanse + Tone Wipes senilai 84 rbu dan tas cantik Jafra.. 😁😘👏. . Kalian usia 13-30 tahun +++.. JAFRA Royal Boost dengan berbahan dasar royal jelly dan superfood, menjadikan kulit wajah sehat, cerah, dan ready to selfie.. . . Tunggu apalagi Jangan sampai kehabisan lagi. Kejaaar Promonya kuy order. . -------------------------------------------------- ❤️Tanya Jafra ⚪AFF JAFRA⚪ ........................................................... 1️⃣KONSULTASI 2️⃣ORDER 3️⃣JOIN 4️⃣COBAIN GRATIS JAFRA . @ria.aff_sf #affjafra 089603806191 Wa --------------------------------------------------- #jafrajaksel #joinjafra #konsultanjafrajakarta #konsultanresmijafra #jafrajakartaselatan #storyjafraaff #perawatankulit #perawaratankekinian #perawatancowok #perawatananak #perawatankulitremaja #perawatanremaja #kulitfresh #kulitbebasjerawat #wajahcerah #kulitsehat #kulitbebasberminyak #tipssehat #kulitcantiksehatalami #tipskecantikan #tipskulitcantik #tipscucimuka #serumkecantikan #temanbumil #perawatanibuhamil #promoterbarujafra #promooktoberjafra2019

Pernah denger SKIPCARE? . Terlalu banyak step itu ribet kan?!! . Ribet itu ga enak kan?! . Nah!!!, buat aku dan kamu yang ga suka ribet, apalagi urusan merawat kulit yang sebenarnya kudu wajib harus is a must!, karena resiko nampak tua di usia dini akan terjadi kalau terlalu cuex, SKIPCARE ini cocok banget gaessss!!. . 1 product tapi ada berbagai fungsi, ya cleanser, ya toner, ya cuma sekali usap, aahhh JAFRA ROYAL BOOST ini solusi banget!!, kaya Cleanse and Tone Wipes yang selalu gw bawa kemana-mana, kaya JAFRA ada dimana-mana. . Cleanser Gel nya aja ada butiran scrub nya, jadi cleanse and scrub at the same time!!, dan don't hariwang (khawatir) ini bisa dilakukan eperidey . Ga mau ribet?!!, cari perawaran wajah SKIPCARE. . -------------------------------------------------- ❤️Tanya Jafra ⚪AFF JAFRA⚪ ........................................................... 1️⃣KONSULTASI 2️⃣ORDER 3️⃣JOIN 4️⃣COBAIN GRATIS JAFRA . @ria.aff_sf #affjafra 089603806191 Wa --------------------------------------------------- #jafrajaksel #joinjafra #konsultanjafrajakarta #konsultanresmijafra #jafrajakartaselatan #storyjafraaff #perawatankulit #perawaratankekinian #perawatancowok #perawatananak #perawatankulitremaja #perawatanremaja #kulitfresh #kulitbebasjerawat #wajahcerah #kulitsehat #kulitbebasberminyak #tipssehat #kulitcantiksehatalami #tipskecantikan #tipskulitcantik #tipscucimuka #serumkecantikan #temanbumil #perawatanibuhamil #promoterbarujafra #promooktoberjafra2019

Aaah KABAR BAHAGIA LAGI. . Jika temen-temen order satu paket maka GRATIS Cleanse + Tone Wipes senilai 84 rbu dan tas cantik Jafra.. 😁😘👏. . Kalian usia 13-30 tahun +++.. JAFRA Royal Boost dengan berbahan dasar royal jelly dan superfood, menjadikan kulit wajah sehat, cerah, dan ready to selfie.. . . Tunggu apalagi Jangan sampai kehabisan lagi. Kejaaar Promonya kuy order. . -------------------------------------------------- ❤️Tanya Jafra ⚪AFF JAFRA⚪ ........................................................... 1️⃣KONSULTASI 2️⃣ORDER 3️⃣JOIN 4️⃣COBAIN GRATIS JAFRA . @ria.aff_sf #affjafra 089603806191 Wa --------------------------------------------------- #jafrajaksel #joinjafra #konsultanjafrajakarta #konsultanresmijafra #jafrajakartaselatan #storyjafraaff #perawatankulit #perawaratankekinian #perawatancowok #perawatananak #perawatankulitremaja #perawatanremaja #kulitfresh #kulitbebasjerawat #wajahcerah #kulitsehat #kulitbebasberminyak #tipssehat #kulitcantiksehatalami #tipskecantikan #tipskulitcantik #tipscucimuka #serumkecantikan #temanbumil #perawatanibuhamil #promoterbarujafra #promooktoberjafra2019

Ini adalah treatment radio frekuensi fungsinya untuk mengangkat lemak di badan, ngak cuma di badan di wajah juga bisa, biar makin tirus wajahnya 😍😍💃💃 . . Cuuus yang mau ke klinik, hubungi WA nyak ya 🙏🙏🤗🤗 Klinik berada di PAMULANG dan BINTARO bersama @dr_hestipagus 😍😍💃💃 . No wa ➡️ 081219224583 . . 💜 @PUTRI_AKAJJAMAN.CABANGACEH MELAYANI SELURUH INDONESIA DAN LUAR NEGERI, DENGAN MEMBERIKAN PELAYANAN PERAWATAN, YANG TERBAIK ( FAST RESPON ) 💜 . . #skincare #skincareaman #skincarepamulang #skincarejakarta #skincarebintaro #skincareaceh #skincarenusantara #klinikkecantikan #aestheticjakarta #aestheticbintaro #aestheticpamulang #krimmalam #toner #facial #laser #serum #sunblock #serumvitc #kulitputih #kulitsehat #jerawat #kulitbebasjerawat #pinkgel #bluegel #greengel #komedo #bebaskomedo #flek #bebasflekwajah

Awesome feedback from our beloved customer . "Sebotol serum jeragat makin nipis!" . Say no more.. let's try it together :) . #feedbackcustomer #serumtometo #serum #tomato #kulitbebasjerawat #cantiktanpasuntikan #cantiksecarasihat #cantiktanpakimia #kulitsihat #lembut #licin #mulus

Ini adalah treatment radio frekuensi fungsinya untuk mengangkat lemak di badan, ngak cuma di badan di wajah juga bisa, biar makin tirus wajahnya 😍😍💃💃 . . Cuuus yang mau ke klinik, hubungi WA nyak ya 🙏🙏🤗🤗 Klinik berada di PAMULANG dan BINTARO bersama @dr_hestipagus 😍😍💃💃 . No wa ➡️ 081219224583 . . 💜 @PUTRI_AKAJJAMAN.CABANGACEH MELAYANI SELURUH INDONESIA DAN LUAR NEGERI, DENGAN MEMBERIKAN PELAYANAN PERAWATAN, YANG TERBAIK ( FAST RESPON ) 💜 . . #skincare #skincareaman #skincarepamulang #skincarejakarta #skincarebintaro #skincareaceh #skincarenusantara #klinikkecantikan #aestheticjakarta #aestheticbintaro #aestheticpamulang #krimmalam #toner #facial #laser #serum #sunblock #serumvitc #kulitputih #kulitsehat #jerawat #kulitbebasjerawat #pinkgel #bluegel #greengel #komedo #bebaskomedo #flek #bebasflekwajah

Ini adalah treatment radio frekuensi fungsinya untuk mengangkat lemak di badan, ngak cuma di badan di wajah juga bisa, biar makin tirus wajahnya 😍😍💃💃 . . Cuuus yang mau ke klinik, hubungi WA nyak ya 🙏🙏🤗🤗 Klinik berada di PAMULANG dan BINTARO bersama @dr_hestipagus 😍😍💃💃 . No wa ➡️ 081219224583 . . 💜 @PUTRI_AKAJJAMAN.CABANGACEH MELAYANI SELURUH INDONESIA DAN LUAR NEGERI, DENGAN MEMBERIKAN PELAYANAN PERAWATAN, YANG TERBAIK ( FAST RESPON ) 💜 . . #skincare #skincareaman #skincarepamulang #skincarejakarta #skincarebintaro #skincareaceh #skincarenusantara #klinikkecantikan #aestheticjakarta #aestheticbintaro #aestheticpamulang #krimmalam #toner #facial #laser #serum #sunblock #serumvitc #kulitputih #kulitsehat #jerawat #kulitbebasjerawat #pinkgel #bluegel #greengel #komedo #bebaskomedo #flek #bebasflekwajah

Assalamualaikum 🙏🙏🤗 . Ini adalah treatment yang ada di klinik kita Klinik kita berada di BINTARO dan PAMULANG 😍😍😍💃💃 . . Yang punya permasalahan dengan bibir hitam mau bibir warna pink, bisa langsung treatment ini ya 😍😍😍💃💃 . . Cuuus yang mau ke klinik, hubungi WA nyak ya 🙏🙏🤗🤗 . No wa ➡️ 081219224583 . . 💜 @PUTRI_AKAJJAMAN.CABANGACEH MELAYANI SELURUH INDONESIA DAN LUAR NEGERI, DENGAN MEMBERIKAN PELAYANAN PERAWATAN, YANG TERBAIK ( FAST RESPON ) 💜 . . #skincare #skincareaman #skincarepamulang #skincarejakarta #skincarebintaro #skincareaceh #skincarenusantara #klinikkecantikan #aestheticjakarta #aestheticbintaro #aestheticpamulang #krimmalam #toner #facial #laser #serum #sunblock #serumvitc #kulitputih #kulitsehat #jerawat #kulitbebasjerawat #pinkgel #bluegel #greengel #komedo #bebaskomedo #flek #bebasflekwajah

Assalamualaikum 🙏🙏🤗 . Ini adalah treatment yang ada di klinik kita Klinik kita berada di BINTARO dan PAMULANG 😍😍😍💃💃 . . Yang punya permasalahan dengan bibir hitam mau bibir warna pink, bisa langsung treatment ini ya 😍😍😍💃💃 . . Cuuus yang mau ke klinik, hubungi WA nyak ya 🙏🙏🤗🤗 . No wa ➡️ 081219224583 . . 💜 @PUTRI_AKAJJAMAN.CABANGACEH MELAYANI SELURUH INDONESIA DAN LUAR NEGERI, DENGAN MEMBERIKAN PELAYANAN PERAWATAN, YANG TERBAIK ( FAST RESPON ) 💜 . . #skincare #skincareaman #skincarepamulang #skincarejakarta #skincarebintaro #skincareaceh #skincarenusantara #klinikkecantikan #aestheticjakarta #aestheticbintaro #aestheticpamulang #krimmalam #toner #facial #laser #serum #sunblock #serumvitc #kulitputih #kulitsehat #jerawat #kulitbebasjerawat #pinkgel #bluegel #greengel #komedo #bebaskomedo #flek #bebasflekwajah

Assalamualaikum 🙏🙏🤗 . Ini adalah treatment yang ada di klinik kita Klinik kita berada di BINTARO dan PAMULANG 😍😍😍💃💃 . . Yang punya permasalahan dengan bibir hitam mau bibir warna pink, bisa langsung treatment ini ya 😍😍😍💃💃 . . Cuuus yang mau ke klinik, hubungi WA nyak ya 🙏🙏🤗🤗 . No wa ➡️ 081219224583 . . 💜 @PUTRI_AKAJJAMAN.CABANGACEH MELAYANI SELURUH INDONESIA DAN LUAR NEGERI, DENGAN MEMBERIKAN PELAYANAN PERAWATAN, YANG TERBAIK ( FAST RESPON ) 💜 . . #skincare #skincareaman #skincarepamulang #skincarejakarta #skincarebintaro #skincareaceh #skincarenusantara #klinikkecantikan #aestheticjakarta #aestheticbintaro #aestheticpamulang #krimmalam #toner #facial #laser #serum #sunblock #serumvitc #kulitputih #kulitsehat #jerawat #kulitbebasjerawat #pinkgel #bluegel #greengel #komedo #bebaskomedo #flek #bebasflekwajah

PROMOSI datang sekali sahaja bukan berulang kali. Semua followers SisRos taw yg #thesuriaroses nie payah nak matey nak buat PROMO. Setahun tu aci kira dengan jari lah - - Nah sekarang “DEPAVALI” Special Promotion dari 21 - 25hb sahaja. Lama giler tue nak ikotkan promosi nie😍. Tak grab menyesal 7 keterunan MAHSURI . Jangan mintak mintak hentak kaki buat muka mashem kat SisShca sebb tak buat #promo dah pehni . . Hah jgn tak sambar plak promosi kalini. Beli lebih sikit buat extra stock untuk 1 tahun pon tak per. Lepasnie jangan suruh buat #promo dah sebb SisRos takkan layan dah😂 Barang Hot Kualiti over Kuantiti tak kan hari hari nak lelong kot mcm produk sampah boleh ler💁🏻‍♀️ . . Nie tetiba ja entah la SisRos nie dpt mimpi apa ntah nak buat promosi “DEPAVALI “myb dia kesian kat followers customer kesayangan dia. So apa lagi onss la . . . Untuk pembelian WHTSAPSS ORDER Click kt bio WHTSAPSS ORDER 012 9367030 #thesuriaroses #thesuriarosessoap #thesuriarosesserum #thesuriarosestwc #thesuriarosessupplemen #thesuriarosesproduct #kulitgebu #kulitcantik #kulitbebasjerawat

PROMOSI datang sekali sahaja bukan berulang kali. Semua followers SisRos taw yg #thesuriaroses nie payah nak matey nak buat PROMO. Setahun tu aci kira dengan jari lah - - Nah sekarang “Depavali” Special Promotion dari 21 - 25hb sahaja. Lama giler tue nak ikotkan promosi nie😍. Tak grab menyesal 7 keterunan MAHSURI . Jangan mintak mintak hentak kaki buat muka mashem kat SisShca sebb tak buat #promo dah pehni . . Hah jgn tak sambar plak promosi kalini. Beli lebih sikit buat extra stock untuk 1 tahun pon tak per. Lepasnie jangan suruh buat #promo dah sebb SisRos takkan layan dah😂 Barang Hot Kualiti over Kuantiti tak kan hari hari nak lelong kot mcm produk sampah boleh ler💁🏻‍♀️ . . Nie tetiba ja entah la SisRos nie dpt mimpi apa ntah nak buat promosi “DEPAVALI “myb dia kesian kat followers customer kesayangan dia. So apa lagi onss la . . . Untuk pembelian WHTSAPSS ORDER Click kt bio WHTSAPSS ORDER 012 9367030 #thesuriaroses #thesuriarosessoap #thesuriarosesserum #thesuriarosestwc #thesuriarosessupplemen #thesuriarosesproduct #kulitgebu #kulitcantik #kulitbebasjerawat

PROMOSI datang sekali sahaja bukan berulang kali. Semua followers SisRos taw yg #thesuriaroses nie payah nak matey nak buat PROMO. Setahun tu aci kira dengan jari lah - - Nah sekarang “DEPAVALI” Special Promotion dari 21 - 25hb sahaja. Lama giler tue nak ikotkan promosi nie😍. Tak grab menyesal 7 keterunan MAHSURI . Jangan mintak mintak hentak kaki buat muka mashem kat SisShca sebb tak buat #promo dah pehni . . Hah jgn tak sambar plak promosi kalini. Beli lebih sikit buat extra stock untuk 1 tahun pon tak per. Lepasnie jangan suruh buat #promo dah sebb SisRos takkan layan dah😂 Barang Hot Kualiti over Kuantiti tak kan hari hari nak lelong kot mcm produk sampah boleh ler💁🏻‍♀️ . . Nie tetiba ja entah la SisRos nie dpt mimpi apa ntah nak buat promosi “DEPAVALI “myb dia kesian kat followers customer kesayangan dia. So apa lagi onss la . . . Untuk pembelian WHTSAPSS ORDER Click kt bio WHTSAPSS ORDER 012 9367030 #thesuriaroses #thesuriarosessoap #thesuriarosesserum #thesuriarosestwc #thesuriarosessupplemen #thesuriarosesproduct #kulitgebu #kulitcantik #kulitbebasjerawat

PROMOSI datang sekali sahaja bukan berulang kali. Semua followers SisRos taw yg #thesuriaroses nie payah nak matey nak buat PROMO. Setahun tu aci kira dengan jari lah - - Nah sekarang “DEPAVALI” Special Promotion dari 21 - 25hb sahaja. Lama giler tue nak ikotkan promosi nie😍. Tak grab menyesal 7 keterunan MAHSURI . Jangan mintak mintak hentak kaki buat muka mashem kat SisShca sebb tak buat #promo dah pehni . . Hah jgn tak sambar plak promosi kalini. Beli lebih sikit buat extra stock untuk 1 tahun pon tak per. Lepasnie jangan suruh buat #promo dah sebb SisRos takkan layan dah😂 Barang Hot Kualiti over Kuantiti tak kan hari hari nak lelong kot mcm produk sampah boleh ler💁🏻‍♀️ . . Nie tetiba ja entah la SisRos nie dpt mimpi apa ntah nak buat promosi “DEPAVALI “myb dia kesian kat followers customer kesayangan dia. So apa lagi onss la . . . Untuk pembelian WHTSAPSS ORDER Click kt bio WHTSAPSS ORDER 012 9367030 #thesuriaroses #thesuriarosessoap #thesuriarosesserum #thesuriarosestwc #thesuriarosessupplemen #thesuriarosesproduct #kulitgebu #kulitcantik #kulitbebasjerawat

PROMOSI datang sekali sahaja bukan berulang kali. Semua followers SisRos taw yg #thesuriaroses nie payah nak matey nak buat PROMO. Setahun tu aci kira dengan jari lah - - Nah sekarang “DEPAVALI” Special Promotion dari 21 - 25hb sahaja. Lama giler tue nak ikotkan promosi nie😍. Tak grab menyesal 7 keterunan MAHSURI . Jangan mintak mintak hentak kaki buat muka mashem kat SisShca sebb tak buat #promo dah pehni . . Hah jgn tak sambar plak promosi kalini. Beli lebih sikit buat extra stock untuk 1 tahun pon tak per. Lepasnie jangan suruh buat #promo dah sebb SisRos takkan layan dah😂 Barang Hot Kualiti over Kuantiti tak kan hari hari nak lelong kot mcm produk sampah boleh ler💁🏻‍♀️ . . Nie tetiba ja entah la SisRos nie dpt mimpi apa ntah nak buat promosi “DEPAVALI “myb dia kesian kat followers customer kesayangan dia. So apa lagi onss la . . . Untuk pembelian WHTSAPSS ORDER Click kt bio WHTSAPSS ORDER 012 9367030 #thesuriaroses #thesuriarosessoap #thesuriarosesserum #thesuriarosestwc #thesuriarosessupplemen #thesuriarosesproduct #kulitgebu #kulitcantik #kulitbebasjerawat

PROMOSI datang sekali sahaja bukan berulang kali. Semua followers SisRos taw yg #thesuriaroses nie payah nak matey nak buat PROMO. Setahun tu aci kira dengan jari lah - - Nah sekarang “DEPAVALI” Special Promotion dari 21 - 25hb sahaja. Lama giler tue nak ikotkan promosi nie😍. Tak grab menyesal 7 keterunan MAHSURI . Jangan mintak mintak hentak kaki buat muka mashem kat SisShca sebb tak buat #promo dah pehni . . Hah jgn tak sambar plak promosi kalini. Beli lebih sikit buat extra stock untuk 1 tahun pon tak per. Lepasnie jangan suruh buat #promo dah sebb SisRos takkan layan dah😂 Barang Hot Kualiti over Kuantiti tak kan hari hari nak lelong kot mcm produk sampah boleh ler💁🏻‍♀️ . . Nie tetiba ja entah la SisRos nie dpt mimpi apa ntah nak buat promosi “DEPAVALI “myb dia kesian kat followers customer kesayangan dia. So apa lagi onss la . . . Untuk pembelian WHTSAPSS ORDER Click kt bio WHTSAPSS ORDER 012 9367030 #thesuriaroses #thesuriarosessoap #thesuriarosesserum #thesuriarosestwc #thesuriarosessupplemen #thesuriarosesproduct #kulitgebu #kulitcantik #kulitbebasjerawat

Assalamualaikum 🙏🙏🤗 . Ini adalah treatment yang ada di klinik kita Klinik kita berada di BINTARO dan PAMULANG 😍😍😍💃💃 . . Yang mau ke klinik, hubungi WA nyak ya 🙏🙏🤗🤗 . No wa ➡️ 081219224583 . . 💜 @PUTRI_AKAJJAMAN.CABANGACEH MELAYANI SELURUH INDONESIA DAN LUAR NEGERI, DENGAN MEMBERIKAN PELAYANAN PERAWATAN, YANG TERBAIK ( FAST RESPON ) 💜 . . #skincare #skincareaman #skincarepamulang #skincarejakarta #skincarebintaro #skincareaceh #skincarenusantara #klinikkecantikan #aestheticjakarta #aestheticbintaro #aestheticpamulang #krimmalam #toner #facial #laser #serum #sunblock #serumvitc #kulitputih #kulitsehat #jerawat #kulitbebasjerawat #pinkgel #bluegel #greengel #komedo #bebaskomedo #flek #bebasflekwajah

PROMOSI datang sekali sahaja bukan berulang kali. Semua followers SisRos taw yg #thesuriaroses nie payah nak matey nak buat PROMO. Setahun tu aci kira dengan jari lah - - Nah sekarang “DEPAVALI” Special Promotion dari 21 - 25hb sahaja. Lama giler tue nak ikotkan promosi nie😍. Tak grab menyesal 7 keterunan MAHSURI . Jangan mintak mintak hentak kaki buat muka mashem kat SisShca sebb tak buat #promo dah pehni . . Hah jgn tak sambar plak promosi kalini. Beli lebih sikit buat extra stock untuk 1 tahun pon tak per. Lepasnie jangan suruh buat #promo dah sebb SisRos takkan layan dah😂 Barang Hot Kualiti over Kuantiti tak kan hari hari nak lelong kot mcm produk sampah boleh ler💁🏻‍♀️ . . Nie tetiba ja entah la SisRos nie dpt mimpi apa ntah nak buat promosi “DEPAVALI “myb dia kesian kat followers customer kesayangan dia. So apa lagi onss la . . . Untuk pembelian WHTSAPSS ORDER Click kt bio WHTSAPSS ORDER 012 9367030 #thesuriaroses #thesuriarosessoap #thesuriarosesserum #thesuriarosestwc #thesuriarosessupplemen #thesuriarosesproduct #kulitgebu #kulitcantik #kulitbebasjerawat

PROMOSI datang sekali sahaja bukan berulang kali. Semua followers SisRos taw yg #thesuriaroses nie payah nak matey nak buat PROMO. Setahun tu aci kira dengan jari lah - - Nah sekarang “Depavali” Special Promotion dari 21 - 25hb sahaja. Lama giler tue nak ikotkan promosi nie😍. Tak grab menyesal 7 keterunan MAHSURI . Jangan mintak mintak hentak kaki buat muka mashem kat SisShca sebb tak buat #promo dah pehni . . Hah jgn tak sambar plak promosi kalini. Beli lebih sikit buat extra stock untuk 1 tahun pon tak per. Lepasnie jangan suruh buat #promo dah sebb SisRos takkan layan dah😂 Barang Hot Kualiti over Kuantiti tak kan hari hari nak lelong kot mcm produk sampah boleh ler💁🏻‍♀️ . . Nie tetiba ja entah la SisRos nie dpt mimpi apa ntah nak buat promosi “DEPAVALI “myb dia kesian kat followers customer kesayangan dia. So apa lagi onss la . . . Untuk pembelian WHTSAPSS ORDER Click kt bio WHTSAPSS ORDER 012 9367030 #thesuriaroses #thesuriarosessoap #thesuriarosesserum #thesuriarosestwc #thesuriarosessupplemen #thesuriarosesproduct #kulitgebu #kulitcantik #kulitbebasjerawat

PROMOSI datang sekali sahaja bukan berulang kali. Semua followers SisRos taw yg #thesuriaroses nie payah nak matey nak buat PROMO. Setahun tu aci kira dengan jari lah - - Nah sekarang “PAY DAY” Special Promotion dari 21 - 25hb sahaja. Lama giler tue nak ikotkan promosi nie😍. Tak grab menyesal 7 keterunan MAHSURI . Jangan mintak mintak hentak kaki buat muka mashem kat SisShca sebb tak buat #promo dah pehni . . Hah jgn tak sambar plak promosi kalini. Beli lebih sikit buat extra stock untuk 1 tahun pon tak per. Lepasnie jangan suruh buat #promo dah sebb SisRos takkan layan dah😂 Barang Hot Kualiti over Kuantiti tak kan hari hari nak lelong kot mcm produk sampah boleh ler💁🏻‍♀️ . . Nie tetiba ja entah la SisRos nie dpt mimpi apa ntah nak buat promosi “DEPAVALI “myb dia kesian kat followers customer kesayangan dia. So apa lagi onss la . . . Untuk pembelian WHTSAPSS ORDER Click kt bio WHTSAPSS ORDER 012 9367030 #thesuriaroses #thesuriarosessoap #thesuriarosesserum #thesuriarosestwc #thesuriarosessupplemen #thesuriarosesproduct #kulitgebu #kulitcantik #kulitbebasjerawat

Assalamualaikum 🙏🙏🤗 . Ini adalah treatment yang ada di klinik kita Klinik kita berada di BINTARO dan PAMULANG 😍😍😍💃💃 . . Yang mau ke klinik, hubungi WA nyak ya 🙏🙏🤗🤗 . No wa ➡️ 081219224583 . . 💜 @PUTRI_AKAJJAMAN.CABANGACEH MELAYANI SELURUH INDONESIA DAN LUAR NEGERI, DENGAN MEMBERIKAN PELAYANAN PERAWATAN, YANG TERBAIK ( FAST RESPON ) 💜 . . #skincare #skincareaman #skincarepamulang #skincarejakarta #skincarebintaro #skincareaceh #skincarenusantara #klinikkecantikan #aestheticjakarta #aestheticbintaro #aestheticpamulang #krimmalam #toner #facial #laser #serum #sunblock #serumvitc #kulitputih #kulitsehat #jerawat #kulitbebasjerawat #pinkgel #bluegel #greengel #komedo #bebaskomedo #flek #bebasflekwajah

Assalamualaikum 🙏🙏🤗 . Ini adalah treatment yang ada di klinik kita Klinik kita berada di BINTARO dan PAMULANG 😍😍😍💃💃 . . Yang mau ke klinik, hubungi WA nyak ya 🙏🙏🤗🤗 . No wa ➡️ 081219224583 . . 💜 @PUTRI_AKAJJAMAN.CABANGACEH MELAYANI SELURUH INDONESIA DAN LUAR NEGERI, DENGAN MEMBERIKAN PELAYANAN PERAWATAN, YANG TERBAIK ( FAST RESPON ) 💜 . . #skincare #skincareaman #skincarepamulang #skincarejakarta #skincarebintaro #skincareaceh #skincarenusantara #klinikkecantikan #aestheticjakarta #aestheticbintaro #aestheticpamulang #krimmalam #toner #facial #laser #serum #sunblock #serumvitc #kulitputih #kulitsehat #jerawat #kulitbebasjerawat #pinkgel #bluegel #greengel #komedo #bebaskomedo #flek #bebasflekwajah

Chocolate Paste Mascara . . 🍫 Bau coklat 🍫 Tak comot - (panda eyes) 🍫 Mudah ditanggalkan 🍫 Boleh sapu berkali2, tak berketul 🍫 Bulu mata lebih panjang & tebal . . Whatsapp i to place ur order! https://wa.me/60178463249 #obsesscosmetics #obsesswave #noonsquad

Kenali kebutuhan kulit anda. Nu amoorea beauty bar untuk usia 30- sedangakan nu amoorea beauty plus bar (stemcell) untuk usia 30+ Stok di saya READY ya Fast respon bisa wa:085729261365

Profix ni ada KKM & TRUSTED ✅ . So tak perlu ragu2 nak try produk qalish ye 😘 . Nak COD PROFIX sahaja hanya area IPOH, PERAK dgn kawasan yg terdekat sahaja 🚗 . Fast respond 📲 0134679041 or click link di bio instagram @nadah.profix . #mukatakberlubangdah #skincaremalaysia #qalish #profix #testimoniprofix #profixipoh #profixsimpangpulai #profixperak #profixcod #trustedsellerprofix #profixvsjerawat #kulitbebasjerawat #krimantijerawat #no1trustedskinsolutioninmalaysia #bazarpaknill #bazarpaknilmurah #ardellaryana #nadzmiadhwa #adhwardell #mirafilzah #lelakimuyangdulu #kauyangpertama #demirindumu #mentor #ggv6 #gegarvaganza2019 #maluapabossku #babysayang #cikguseo

COMBO HOT 🔥🔥 . SKIN POTION SERUM + SKIN POTION OIL RM100 / set exc postage. Kalau order dekat SHOPEE jangan lupa claim voucher postage untuk diskaun tau. WHATSAPP : 0172585957 @ www.wasap.my/60172585957 SHOPEE : ShihaLatiff Click je link dekat bio tu okey. #skinpotionoil #skinpotionserum #breakout #waterbasedserum #spsbukitjalil #facecream #krimdukun #ileesh #oilbasedserum #spopuchong #spobukitjalil #spopuncakjalil #spotamanequine #skincarefirst #kulitbebasjerawat #parutjerawat #breakout #spokuchailama #spotamanmedan #spstamanmedan #sposripetaling #spssripetaling #ileesh #parut #jerawat #serumminyak #kulitberminyak #ileeshpuchong #krimdukunpuchong #spspuchong #ileeshbukitjalil #ileeshserikembangan #ileesh PetalingJaya

The PERFECT THREE untuk kulit GEBU,FLAWLESS & BEBAS JERAWAT😘 - TESTIMONI SENDIRI COMSUME SHAKLEE HANYA BEBERAPA BULAN ! . Jom baca khasiat SET KECANTIKAN SHAKLEE👇🏻 - 🐣 VITAMIN E (tahan 4 bulan 120 biji) - 🔸Mengecilkan pori-pori wajah 🔸Memperlahankan proses penuaan kulit 🔸Mengawal kolestrol 🔸Mengawal minyak 🔸Menghilangkan parut 🔸Mencerahkan wajah. 🔸Meningkatkan kelembapan kulit 🔸Sangat bagus untuk memudarkan parut. 🔸Menjadikan pemakainya awet muda 🔸Membantu peredaran darah dan membaiki tisu 🔸Sangat baik untuk PMS 🔸Membantu meningkatkan tahap kesuburan lelaki dan wanita (suami isteri) 🔸Baik untuk kesihatan kulit dan rambut - 🐣 VITAMIN C (tahan 6 bulan 180 biji) - 🔻Membentuk kolagen dalam kulit 🔻Menegangkan kulit muka 🔻Mencerahkan kulit. 🔻Melambatkan proses penuaan. 🔻Menghalang pembentukan jerawat 🔻Atasi jeragat 🔻Meningkatkan sistem imunisasi badan. 🔻Membantu mengurangkan masalah alergi dan resdung. 🔻Mengatasi masalah gusi berdarah . 🐣 ESP (tahan 2-3 bulan 850g) - 🔺kulit jadi lebih anjal dan gebu 🔺pudarkan parut 🔺mengawal pertumbuhan jerawat 🔺menguatkan akar rambut 🔺mengurangkan keguguran rambut 🔺mempertingkatkan fungsi hormon wanita 🔺kulit jadi lebih tegang dan sihat 🔺menghalang penyakit batu karang 🔺kekalkan tenaga utk jangka masa panjang 🔺Sentiasa kenyang 🔺sesuai utk mereka yg ingin turunkan berat - CHING |017-9779404 #kuruscantik #cantik #cantikgebu #parutpudar #masalahjerawat #shakleepromo #promosetcantikshaklee #setcantikshaklee #setcantikbajetshaklee #kulitbebasjerawat #kulitflawless #cantiksemulajadi #promosiesp #shakleebyching

The PERFECT THREE untuk kulit GEBU,FLAWLESS & BEBAS JERAWAT😘 - TESTIMONI CUST COMSUME SHAKLEE HANYA BEBERAPA BULAN ! . Jom baca khasiat SET KECANTIKAN SHAKLEE👇🏻 - 🐣 VITAMIN E (tahan 4 bulan 120 biji) - 🔸Mengecilkan pori-pori wajah 🔸Memperlahankan proses penuaan kulit 🔸Mengawal kolestrol 🔸Mengawal minyak 🔸Menghilangkan parut 🔸Mencerahkan wajah. 🔸Meningkatkan kelembapan kulit 🔸Sangat bagus untuk memudarkan parut. 🔸Menjadikan pemakainya awet muda 🔸Membantu peredaran darah dan membaiki tisu 🔸Sangat baik untuk PMS 🔸Membantu meningkatkan tahap kesuburan lelaki dan wanita (suami isteri) 🔸Baik untuk kesihatan kulit dan rambut - 🐣 VITAMIN C (tahan 6 bulan 180 biji) - 🔻Membentuk kolagen dalam kulit 🔻Menegangkan kulit muka 🔻Mencerahkan kulit. 🔻Melambatkan proses penuaan. 🔻Menghalang pembentukan jerawat 🔻Atasi jeragat 🔻Meningkatkan sistem imunisasi badan. 🔻Membantu mengurangkan masalah alergi dan resdung. 🔻Mengatasi masalah gusi berdarah . 🐣 ESP (tahan 2-3 bulan 850g) - 🔺kulit jadi lebih anjal dan gebu 🔺pudarkan parut 🔺mengawal pertumbuhan jerawat 🔺menguatkan akar rambut 🔺mengurangkan keguguran rambut 🔺mempertingkatkan fungsi hormon wanita 🔺kulit jadi lebih tegang dan sihat 🔺menghalang penyakit batu karang 🔺kekalkan tenaga utk jangka masa panjang 🔺Sentiasa kenyang 🔺sesuai utk mereka yg ingin turunkan berat - CHING |017-9779404 #kuruscantik #cantik #cantikgebu #parutpudar #masalahjerawat #shakleepromo #promosetcantikshaklee #setcantikshaklee #setcantikbajetshaklee #kulitbebasjerawat #kulitflawless #cantiksemulajadi #promosiesp #shakleebyching

The PERFECT THREE untuk kulit GEBU,FLAWLESS & BEBAS JERAWAT😘 - TESTIMONI CUST SENDIRI COMSUME SHAKLEE HANYA BEBERAPA BULAN ! . Jom baca khasiat SET KECANTIKAN SHAKLEE👇🏻 - 🐣 VITAMIN E (tahan 4 bulan 120 biji) - 🔸Mengecilkan pori-pori wajah 🔸Memperlahankan proses penuaan kulit 🔸Mengawal kolestrol 🔸Mengawal minyak 🔸Menghilangkan parut 🔸Mencerahkan wajah. 🔸Meningkatkan kelembapan kulit 🔸Sangat bagus untuk memudarkan parut. 🔸Menjadikan pemakainya awet muda 🔸Membantu peredaran darah dan membaiki tisu 🔸Sangat baik untuk PMS 🔸Membantu meningkatkan tahap kesuburan lelaki dan wanita (suami isteri) 🔸Baik untuk kesihatan kulit dan rambut - 🐣 VITAMIN C (tahan 6 bulan 180 biji) - 🔻Membentuk kolagen dalam kulit 🔻Menegangkan kulit muka 🔻Mencerahkan kulit. 🔻Melambatkan proses penuaan. 🔻Menghalang pembentukan jerawat 🔻Atasi jeragat 🔻Meningkatkan sistem imunisasi badan. 🔻Membantu mengurangkan masalah alergi dan resdung. 🔻Mengatasi masalah gusi berdarah . 🐣 ESP (tahan 2-3 bulan 850g) - 🔺kulit jadi lebih anjal dan gebu 🔺pudarkan parut 🔺mengawal pertumbuhan jerawat 🔺menguatkan akar rambut 🔺mengurangkan keguguran rambut 🔺mempertingkatkan fungsi hormon wanita 🔺kulit jadi lebih tegang dan sihat 🔺menghalang penyakit batu karang 🔺kekalkan tenaga utk jangka masa panjang 🔺Sentiasa kenyang 🔺sesuai utk mereka yg ingin turunkan berat - CHING |017-9779404 #kuruscantik #cantik #cantikgebu #parutpudar #masalahjerawat #shakleepromo #promosetcantikshaklee #setcantikshaklee #setcantikbajetshaklee #kulitbebasjerawat #kulitflawless #cantiksemulajadi #promosiesp #shakleebyching

The PERFECT THREE untuk kulit GEBU,FLAWLESS & BEBAS JERAWAT😘 - TESTIMONI Cha SENDIRI COMSUME SHAKLEE HANYA BEBERAPA BULAN ! . Jom baca khasiat SET KECANTIKAN SHAKLEE👇🏻 - 🐣 VITAMIN E (tahan 4 bulan 120 biji) - 🔸Mengecilkan pori-pori wajah 🔸Memperlahankan proses penuaan kulit 🔸Mengawal kolestrol 🔸Mengawal minyak 🔸Menghilangkan parut 🔸Mencerahkan wajah. 🔸Meningkatkan kelembapan kulit 🔸Sangat bagus untuk memudarkan parut. 🔸Menjadikan pemakainya awet muda 🔸Membantu peredaran darah dan membaiki tisu 🔸Sangat baik untuk PMS 🔸Membantu meningkatkan tahap kesuburan lelaki dan wanita (suami isteri) 🔸Baik untuk kesihatan kulit dan rambut - 🐣 VITAMIN C (tahan 6 bulan 180 biji) - 🔻Membentuk kolagen dalam kulit 🔻Menegangkan kulit muka 🔻Mencerahkan kulit. 🔻Melambatkan proses penuaan. 🔻Menghalang pembentukan jerawat 🔻Atasi jeragat 🔻Meningkatkan sistem imunisasi badan. 🔻Membantu mengurangkan masalah alergi dan resdung. 🔻Mengatasi masalah gusi berdarah . 🐣 ESP (tahan 2-3 bulan 850g) - 🔺kulit jadi lebih anjal dan gebu 🔺pudarkan parut 🔺mengawal pertumbuhan jerawat 🔺menguatkan akar rambut 🔺mengurangkan keguguran rambut 🔺mempertingkatkan fungsi hormon wanita 🔺kulit jadi lebih tegang dan sihat 🔺menghalang penyakit batu karang 🔺kekalkan tenaga utk jangka masa panjang 🔺Sentiasa kenyang 🔺sesuai utk mereka yg ingin turunkan berat - Cha | 017-2382157 #kuruscantik #cantik #cantikgebu #parutpudar #masalahjerawat #shakleepromo #promosetcantikshaklee #setcantikshaklee #setcantikbajetshaklee #kulitbebasjerawat #kulitflawless #cantiksemulajadi #promosiesp #shakleebynana #shakleepahang #shakleepenang #shaklee jerantut #shakleeusm

The PERFECT THREE untuk kulit GEBU,FLAWLESS & BEBAS JERAWAT😘 - TESTIMONI Cha SENDIRI COMSUME SHAKLEE HANYA BEBERAPA BULAN ! . Jom baca khasiat SET KECANTIKAN SHAKLEE👇🏻 - 🐣 VITAMIN E (tahan 4 bulan 120 biji) - 🔸Mengecilkan pori-pori wajah 🔸Memperlahankan proses penuaan kulit 🔸Mengawal kolestrol 🔸Mengawal minyak 🔸Menghilangkan parut 🔸Mencerahkan wajah. 🔸Meningkatkan kelembapan kulit 🔸Sangat bagus untuk memudarkan parut. 🔸Menjadikan pemakainya awet muda 🔸Membantu peredaran darah dan membaiki tisu 🔸Sangat baik untuk PMS 🔸Membantu meningkatkan tahap kesuburan lelaki dan wanita (suami isteri) 🔸Baik untuk kesihatan kulit dan rambut - 🐣 VITAMIN C (tahan 6 bulan 180 biji) - 🔻Membentuk kolagen dalam kulit 🔻Menegangkan kulit muka 🔻Mencerahkan kulit. 🔻Melambatkan proses penuaan. 🔻Menghalang pembentukan jerawat 🔻Atasi jeragat 🔻Meningkatkan sistem imunisasi badan. 🔻Membantu mengurangkan masalah alergi dan resdung. 🔻Mengatasi masalah gusi berdarah . 🐣 ESP (tahan 2-3 bulan 850g) - 🔺kulit jadi lebih anjal dan gebu 🔺pudarkan parut 🔺mengawal pertumbuhan jerawat 🔺menguatkan akar rambut 🔺mengurangkan keguguran rambut 🔺mempertingkatkan fungsi hormon wanita 🔺kulit jadi lebih tegang dan sihat 🔺menghalang penyakit batu karang 🔺kekalkan tenaga utk jangka masa panjang 🔺Sentiasa kenyang 🔺sesuai utk mereka yg ingin turunkan berat - Cha | 017-2382157 #kuruscantik #cantik #cantikgebu #parutpudar #masalahjerawat #shakleepromo #promosetcantikshaklee #setcantikshaklee #setcantikbajetshaklee #kulitbebasjerawat #kulitflawless #cantiksemulajadi #promosiesp #shakleebynana #shakleepahang #shakleepenang #shaklee jerantut #shakleeusm

The PERFECT THREE untuk kulit GEBU,FLAWLESS & BEBAS JERAWAT😘 - TESTIMONI Cha SENDIRI COMSUME SHAKLEE HANYA BEBERAPA BULAN ! . Jom baca khasiat SET KECANTIKAN SHAKLEE👇🏻 - 🐣 VITAMIN E (tahan 4 bulan 120 biji) - 🔸Mengecilkan pori-pori wajah 🔸Memperlahankan proses penuaan kulit 🔸Mengawal kolestrol 🔸Mengawal minyak 🔸Menghilangkan parut 🔸Mencerahkan wajah. 🔸Meningkatkan kelembapan kulit 🔸Sangat bagus untuk memudarkan parut. 🔸Menjadikan pemakainya awet muda 🔸Membantu peredaran darah dan membaiki tisu 🔸Sangat baik untuk PMS 🔸Membantu meningkatkan tahap kesuburan lelaki dan wanita (suami isteri) 🔸Baik untuk kesihatan kulit dan rambut - 🐣 VITAMIN C (tahan 6 bulan 180 biji) - 🔻Membentuk kolagen dalam kulit 🔻Menegangkan kulit muka 🔻Mencerahkan kulit. 🔻Melambatkan proses penuaan. 🔻Menghalang pembentukan jerawat 🔻Atasi jeragat 🔻Meningkatkan sistem imunisasi badan. 🔻Membantu mengurangkan masalah alergi dan resdung. 🔻Mengatasi masalah gusi berdarah . 🐣 ESP (tahan 2-3 bulan 850g) - 🔺kulit jadi lebih anjal dan gebu 🔺pudarkan parut 🔺mengawal pertumbuhan jerawat 🔺menguatkan akar rambut 🔺mengurangkan keguguran rambut 🔺mempertingkatkan fungsi hormon wanita 🔺kulit jadi lebih tegang dan sihat 🔺menghalang penyakit batu karang 🔺kekalkan tenaga utk jangka masa panjang 🔺Sentiasa kenyang 🔺sesuai utk mereka yg ingin turunkan berat - Cha | 017-2382157 #kuruscantik #cantik #cantikgebu #parutpudar #masalahjerawat #shakleepromo #promosetcantikshaklee #setcantikshaklee #setcantikbajetshaklee #kulitbebasjerawat #kulitflawless #cantiksemulajadi #promosiesp #shakleebynana #shakleepahang #shakleepenang #shaklee jerantut #shakleeusm

Semua orang boleh nampak cantik dan menawan dengan memakai cushion foundation dari Obsess Cosmetics 💜 Dap-dap je dekat muka dapat menutup segala cela, parut jerawat di muka tau 🥺

Hello uollss 👋🏻 Korang paling suka makeup obsess yang mana ? Wajib pakai everyday and wajib bawa dalam handbag tau 👜

Kesemua set makeup obsess super cute and best @aidasue 💜

*KELEBIHAN DAN FUNGSI THESURIAROSES WHITENING COLLAGEN* . . ✅ Produk pertama *MENCERAHKAN + MERAWAT +DETOKS* ✅ Sangat ekslusif dan gred premium ✅ Satu kotak ada 20 sachet sehari makan 1 sachet sahaja ✅Rasa mixbarries masam manis campuran buah buahan . . ✔️Mencerahkan kulit wajah satu badan ✔️ Membantu membentuk collagen baru ✔️Kulit lebih anjal dan gebu ✔️ Sebagai antioksidan ✔️ Merawat masalah sunburn ✔️ Merawat dark circle ✔️ Melambatkan penuaan ✔️ Rawat kulit bermasalah seperti jerawat, jeragat, berminyak ✔️ Melancarkan period ✔️ Merawat kulit kusam/kering ✔️ Merawat akar rambut ✔️ Kuku menjadi lebih sihat *Siapa boleh consume* 🔘 Lelaki dan perempuan yang baligh 🔘 Ibu mengandung 6 bulan ke atas 🔘 Ibu berpantang ibu menyusu boleh consume 🔘 Ada masalah sengugut, period tak lancar Meh cepat order ngn sis shca klik je kt bio tu #thesuriaroses #thesuriarosessoap #thesuriarosesserum #thesuriarosestwc #thesuriarosessupplemen #thesuriarosesproduct #kulitgebu #kulitcantik #kulitbebasjerawat

*KELEBIHAN DAN FUNGSI THESURIAROSES WHITENING COLLAGEN* . . ✅ Produk pertama *MENCERAHKAN + MERAWAT +DETOKS* ✅ Sangat ekslusif dan gred premium ✅ Satu kotak ada 20 sachet sehari makan 1 sachet sahaja ✅Rasa mixbarries masam manis campuran buah buahan . . ✔️Mencerahkan kulit wajah satu badan ✔️ Membantu membentuk collagen baru ✔️Kulit lebih anjal dan gebu ✔️ Sebagai antioksidan ✔️ Merawat masalah sunburn ✔️ Merawat dark circle ✔️ Melambatkan penuaan ✔️ Rawat kulit bermasalah seperti jerawat, jeragat, berminyak ✔️ Melancarkan period ✔️ Merawat kulit kusam/kering ✔️ Merawat akar rambut ✔️ Kuku menjadi lebih sihat *Siapa boleh consume* 🔘 Lelaki dan perempuan yang baligh 🔘 Ibu mengandung 6 bulan ke atas 🔘 Ibu berpantang ibu menyusu boleh consume 🔘 Ada masalah sengugut, period tak lancar Meh cepat order ngn sis shca klik je kt bio tu #thesuriaroses #thesuriarosessoap #thesuriarosesserum #thesuriarosestwc #thesuriarosessupplemen #thesuriarosesproduct #kulitgebu #kulitcantik #kulitbebasjerawat

*KELEBIHAN DAN FUNGSI THESURIAROSES WHITENING COLLAGEN* . . ✅ Produk pertama *MENCERAHKAN + MERAWAT +DETOKS* ✅ Sangat ekslusif dan gred premium ✅ Satu kotak ada 20 sachet sehari makan 1 sachet sahaja ✅Rasa mixbarries masam manis campuran buah buahan . . ✔️Mencerahkan kulit wajah satu badan ✔️ Membantu membentuk collagen baru ✔️Kulit lebih anjal dan gebu ✔️ Sebagai antioksidan ✔️ Merawat masalah sunburn ✔️ Merawat dark circle ✔️ Melambatkan penuaan ✔️ Rawat kulit bermasalah seperti jerawat, jeragat, berminyak ✔️ Melancarkan period ✔️ Merawat kulit kusam/kering ✔️ Merawat akar rambut ✔️ Kuku menjadi lebih sihat *Siapa boleh consume* 🔘 Lelaki dan perempuan yang baligh 🔘 Ibu mengandung 6 bulan ke atas 🔘 Ibu berpantang ibu menyusu boleh consume 🔘 Ada masalah sengugut, period tak lancar Meh cepat order ngn sis shca klik je kt bio tu #thesuriaroses #thesuriarosessoap #thesuriarosesserum #thesuriarosestwc #thesuriarosessupplemen #thesuriarosesproduct #kulitgebu #kulitcantik #kulitbebasjerawat

"The beauty of a woman must be seen from her eyes, because that is the doorway to her heart, the place where love resides." Mata adalah jendela hati. Mata selalu menjadi pusat perhatian ketika bertemu dan berbicara dengan seseorang. Namun, seiring bertambahnya usia, kondisi kantung mata semakin membesar dan menurun karena jaringan otot penyangga melemah. Hal inilah yang membuat penampilan jadi kurang menarik. You have any right to make yourself beautiful. Kini, kamu bisa tunjukkan mata indah nan memikat dengan tindakan Lower Blepharoplasty. Tindakan operasi dilakukan dengan mengencangkan otot dan kulit di bawah mata, atau membuang kelebihan lemak dan kulit kendur. Tampil lebih percaya diri dengan penampilan yang terlihat lebih muda hanya di Beau Cell Aesthetic & Medical Clinic. Psst... jangan buang kesempatan dan manfaatkan promo sekarang juga! - One Stop Aesthetic & Medical Clinic Contact Us Beau Cell Clinic Mall kuningan city Ground Floor 05 Jl. Prof.Dr. satrio Kav. 18 jakarta selatan Telp: 021- 50101512 WA: +62 812-8200-5531 - #beaucellclinic #promec #aestheticclinic #klinikperawatanwajah #beautyclinic #klinikkecantikanjakarta #klinikartis #promofacial #facialjakarta #facialmurah #antiaging #glowingskin #dokterkecantikkan #dokterkulit #dokterspesialiskulit #promoskincare #acne #perawatanwajah #perawatankulit #kulitbebasjerawat #wajahcantik #kulitmulus #blepharoplasty #upperblepharoplasty #rhinoplasty #hidungmancung #liposuctionjakarta #operasiplastik #doubleeyelid #doubleeyelidjakarta

Bagi yang punya kulit sensitif. Sengatan sinar matahari itu ga nyaman banget dan bikin kulit memerah. . Nah maka dari itu jangan lewatkan pemakaiannya Sunscreen setiap hari ya. Untuk perlindungan kulit kamu 🤗. . . -------------------------------------------------- ❤️Tanya Jafra ⚪AFF JAFRA⚪ ........................................................... 1️⃣KONSULTASI 2️⃣ORDER 3️⃣JOIN 4️⃣COBAIN GRATIS JAFRA . @ria.aff_sf #affjafra 089603806191 Wa --------------------------------------------------- #jafrajaksel #joinjafra #konsultanjafrajakarta #konsultanresmijafra #jafrajakartaselatan #storyjafraaff #perawatankulit #perawaratankekinian #perawatancowok #perawatananak #perawatankulitremaja #perawatanremaja #kulitfresh #kulitbebasjerawat #wajahcerah #kulitsehat #kulitbebasberminyak #tipssehat #kulitcantiksehatalami #tipskecantikan #tipskulitcantik #tipscucimuka #serumkecantikan #temanbumil #perawatanibuhamil #pencucimuka

Safely landed 😍😍😍 BIRTHDAY EDITION LIMITED EDITION❤️ . . 💋CODE POWER 💋CODE LOVING 💋CODE CARING . . Warna Nude yang saangatttt Cantik! Swipe right 😍

Assalamualaikum & selamat pagi earthlings! Dah breakfast ke tu? Geram ea tengok kotak Loose Powder Obsess ni. 🍪🍪🍪. . . Masih pakai bedak baby? Obsess Cosmetics kan dah ada loose powder sehalus bedak baby. Selepas apply cushion foundation, wajib apply loose powder ni taw so that pores tu nampak lebih kecil & muka tak nampak berminyak. . . Tunggu apa lagi tu? Grabs yours now! https://wa.me/60178463249 #obsesscosmetics #obsesswave #noonsquad

JANGAN BELI, TERLALU HEMAT RP 246,000 🚫. . . . Sudah terlanjur punya flek?. Tenang di Jafra ada solusi serum nya kok. Tapi kamu juga harus mulai memperbaiki gaya hidup kamu, termasuk rajin menggunakan Suncreen spf. Agar perawatan nutrisi tidak sia-sia karena wajah memiliki perlindungan dr radiasi berbahaya 🤗. . Dibulan ini kamu bisa manfaatkan Promonya Beli Revitalize serum Vit C GRATIS SUNSCREEN SPF nya Revitalize. Revitalize loh power banget prosesnya 😍. Hemat 246rb lagi 😚. . -------------------------------------------------- ❤️Tanya Jafra ⚪AFF JAFRA⚪ ........................................................... 1️⃣KONSULTASI 2️⃣ORDER 3️⃣JOIN 4️⃣COBAIN GRATIS JAFRA . @ria.aff_sf #affjafra 089603806191 Wa --------------------------------------------------- #jafrajaksel #joinjafra #konsultanjafrajakarta #konsultanresmijafra #jafrajakartaselatan #storyjafraaff #perawatankulit #perawaratankekinian #perawatancowok #perawatananak #perawatankulitremaja #perawatanremaja #kulitfresh #kulitbebasjerawat #wajahcerah #kulitsehat #kulitbebasberminyak #tipssehat #kulitcantiksehatalami #tipskecantikan #tipskulitcantik #tipscucimuka #serumkecantikan #temanbumil #perawatanibuhamil #promoterbarujafra #promooktoberjafra2019

Bagi yang punya kulit sensitif. Sengatan sinar matahari itu ga nyaman banget dan bikin kulit memerah. . Nah maka dari itu jangan lewatkan pemakaiannya Sunscreen setiap hari ya. Untuk perlindungan kulit kamu 🤗. . . -------------------------------------------------- ❤️Tanya Jafra ⚪AFF JAFRA⚪ ........................................................... 1️⃣KONSULTASI 2️⃣ORDER 3️⃣JOIN 4️⃣COBAIN GRATIS JAFRA . @ria.aff_sf #affjafra 089603806191 Wa --------------------------------------------------- #jafrajaksel #joinjafra #konsultanjafrajakarta #konsultanresmijafra #jafrajakartaselatan #storyjafraaff #perawatankulit #perawaratankekinian #perawatancowok #perawatananak #perawatankulitremaja #perawatanremaja #kulitfresh #kulitbebasjerawat #wajahcerah #kulitsehat #kulitbebasberminyak #tipssehat #kulitcantiksehatalami #tipskecantikan #tipskulitcantik #tipscucimuka #serumkecantikan #temanbumil #perawatanibuhamil #pencucimuka

Morning Monday😍 Assalamualaikum semua kesayangan Kak Yatt❤️ Obsess is always my choise😘

Membersihkan wajah dapat membuat kulit jadi lebih bersih dan menjaga keremajaan kulit. . Dengan membersihkan wajah secara teratur, sel-sel kulit mati, sebum dan segala macam zat yang diserap kulit wajah kita akan terangkat. Bandingkan orang rajin membersihkan wajah dengan yang tidak, kulit mereka yang rajin membersihkan wajah akan terlihat lebih segar dan bersih. . Apalagi untuk kamu tipe kulit Sensitif dan kering, kulit yang dikenal paling manja akan perawatannya. Jangan sampai skip tahapannya. Skincare terutama Pencuci mukanya pastikan sudah sesuai tipe kulit kamu ya Jafra lovers 🤗. . Senin 😍😍😍. Semangat Pagi 🤗. Selalu latih mindset setiap hari untuk selalu berpikir positif, selalu berpikir kita BISA, selalu berpikir kita pasti berhasil, diiringi dgn kerja keras dan doa. . . . -------------------------------------------------- ❤️Tanya Jafra ⚪AFF JAFRA⚪ ........................................................... 1️⃣KONSULTASI 2️⃣ORDER 3️⃣JOIN 4️⃣COBAIN GRATIS JAFRA . @ria.aff_sf #affjafra 089603806191 Wa --------------------------------------------------- #jafrajaksel #joinjafra #konsultanjafrajakarta #konsultanresmijafra #jafrajakartaselatan #storyjafraaff #perawatankulit #perawaratankekinian #perawatancowok #perawatananak #perawatankulitremaja #perawatanremaja #kulitfresh #kulitbebasjerawat #wajahcerah #kulitsehat #kulitbebasberminyak #tipssehat #kulitcantiksehatalami #tipskecantikan #tipskulitcantik #tipscucimuka #serumkecantikan #temanbumil #perawatanibuhamil #pencucimuka

*penyebab kulit sensitif* 1. Faktor Genetik Jenis kulit seseorang umumnya diturunkan oleh orangtuanya. Begitu juga dengan kulit sensitif. Bahkan keturunan adalah faktor utama penyebab kulit sensitif. Jika memang sudah memiliki bakat atau keturunan kulit sensitif, adanya faktor pemicu tentu akan membuat kulit mudah bermasalah. . 2. Hormon Bukan hanya remaja, orang dewasa pun bisa mengalami ketidakseimbangan hormon. Penyebabnya pun beragam. Kondisi menjelang menstruasi, misalnya. Bruntusan akan sangat ramah muncul di kulit wajah kita. . 3. Stress Tubuh kekurangan nutrisi, merupakan efek negatif yang dapat ditimbulkan oleh stres. Kok bisa? Saat kita mengalami stres, pikiran tidak fokus, alhasil kinerja tubuh pun akan terganggu. Kulit yang kekurangan nutrisi memungkinkan masalah kulit akan mudah muncul. Bruntusan, jerawat, kulit memerah, kulit kering, produksi minyak semakin aktif, dan masih banyak lagi. . 4. Emosi / suasana hati Kulit memiliki reaksi yang berbeda-beda terhadap emosi yang dirasakan. Jika kamu tiba-tiba mengalami beberapa penyakit kulit ini dan tidak kunjung sembuh, mungkin permasalahannya ada di pikiran kamu.  Ketika seseorang mengalami stres, tubuh akan mengalami reaksi kimia yang membuat kulit menjadi lebih sensitif dan reaktif. Masalah kulit yang timbul saat stres juga akan membutuhkan waktu lebih lama untuk sembuh. Selain itu, kadar hormon kortisol pada tubuh juga akan meningkat. Peningkatan hormon kortisol dapat menyebabkan meningkatnya produksi minyak pada kulit yang dapat memicu tumbuhnya jerawat. . -------------------------------------------------- ❤️Tanya Jafra ⚪AFF JAFRA⚪ ........................................................... 1️⃣KONSULTASI 2️⃣ORDER 3️⃣JOIN 4️⃣COBAIN GRATIS JAFRA . @ria.aff_sf #affjafra 089603806191 Wa --------------------------------------------------- #jafrajaksel #joinjafra #konsultanjafrajakarta #konsultanresmijafra #jafrajakartaselatan #storyjafraaff #perawatankulit #perawaratankekinian #perawatancowok #perawatananak #perawatankulitremaja #perawatanremaja #kulitfresh #kulitbebasjerawat #wajahcerah #kulitsehat #kulitbebasberminyak #tipssehat #kulitcantiksehatalami #tipskecantikan #tipskulitcantik #tipscucimuka

Membersihkan wajah dapat membuat kulit jadi lebih bersih dan menjaga keremajaan kulit. . Dengan membersihkan wajah secara teratur, sel-sel kulit mati, sebum dan segala macam zat yang diserap kulit wajah kita akan terangkat. Bandingkan orang rajin membersihkan wajah dengan yang tidak, kulit mereka yang rajin membersihkan wajah akan terlihat lebih segar dan bersih. . Apalagi untuk kamu tipe kulit Sensitif dan kering, kulit yang dikenal paling manja akan perawatannya. Jangan sampai skip tahapannya. Skincare terutama Pencuci mukanya pastikan sudah sesuai tipe kulit kamu ya Jafra lovers 🤗. . Senin 😍😍😍. Semangat Pagi 🤗. Selalu latih mindset setiap hari untuk selalu berpikir positif, selalu berpikir kita BISA, selalu berpikir kita pasti berhasil, diiringi dgn kerja keras dan doa. . . . -------------------------------------------------- ❤️Tanya Jafra ⚪AFF JAFRA⚪ ........................................................... 1️⃣KONSULTASI 2️⃣ORDER 3️⃣JOIN 4️⃣COBAIN GRATIS JAFRA . @ria.aff_sf #affjafra 089603806191 Wa --------------------------------------------------- #jafrajaksel #joinjafra #konsultanjafrajakarta #konsultanresmijafra #jafrajakartaselatan #storyjafraaff #perawatankulit #perawaratankekinian #perawatancowok #perawatananak #perawatankulitremaja #perawatanremaja #kulitfresh #kulitbebasjerawat #wajahcerah #kulitsehat #kulitbebasberminyak #tipssehat #kulitcantiksehatalami #tipskecantikan #tipskulitcantik #tipscucimuka #serumkecantikan #temanbumil #perawatanibuhamil #pencucimuka

Alhamdulillah kak Yatt COD Treatment Cushion Foundation @obsess.cosmetics 😍😍😍 Thank You sayang❤️ Adik2 uitm boleh pm Kak Yatt, nnti i COD depan pintu😘

(@akieyra)

18 Hours Ago

Selamat pagi uolsss.. ceriakan hidup anda dgn Obsess Cosmetics Eyebrow Auto Pencil. mudah dipakai dan dibawa ke mana2 sahaja 😉 Pos setiap hari bekerja (kecuali cuti sabtu ahad & cuti umum) COD AREA : 🚘 Taman Medan, Pj 🚘 Taman Dato Harun, Pj 🚘 Sri Manja, Pj 🚘 Sri Sentosa, Kl 🚘 Puchong 🚘 Serdang 🚘 Seri Kembangan 🚘 Bukit Jalil 🚘 Puncak Jalil Wasap saya segera!!! 💃 017-3048439 ‘Solekan yang sempurna akan mendapat result yang cantik’ #andagembirasayasuka🥰 @hafizatulatikah @noonurulatika @jia.shamsuri @obsessovercosmetics

Korang nak Calla Beauty keluar produk apa lepas ni? Cuba suggest kat komen👇🏻Mana tahu korang ada idea best-best😋 . . #callabeauty #callabeautskin #kulitglowing #kulitflawless #kulitbebasjerawat

Bahan bahan didalam Dr Scrub berkesan menjadikan kulit badan kelihatan lebih baik. digunakan bagi mengatasi masalah-masalah kulit seperti kulit kering, kulit berjerawat, liang roma tersumbat, kulit kusam dan juga membuang lapisan kulit mati . Dr Scrub bukan sahaja boleh digunakan bagi mereka yang mengalami kulit kering kerana akan menggalakkan pertumbuhan sel-sel kulit yang baru selain dari menarik sel-sel kulit mati yang rosak dan telah tertanggal pada badan. Anda yang berkulit kering boleh mengamalkan Dr scrub bagi mendapatkan kulit yang lembab, lembut dan selesa sepanjang hari. Sudah tentulah kulit akan lebih anjal dan halus! . paraben free fragrance free No harmful chemicals No artificial coloring Delicate for skin Safe for skin . Follow@drscrub_ Follow @drscrub_ . . #drscrub #scrubbadan #lulurbadan #kulitlicinbersih #kulitbebasjerawat #kulitbadanhalus #kulitbadangebu #scrubbadanmurahmalaysia #handmadebodyscrub #garambukit #garamhimalaya #sheabutter #brownsugarscrub #sweetalmondoil #scrubterbaik #scrubterkini #premiumingredientsonly #produkmuslim #sokongprodukmuslim . 2order 📲0133538369

InsyaAllah your Beauty Consultant ❤️ call me Kak Yatt😊

Double cleanse tau!

Double cleanse tau!

KULIT YOU LICIN LAH. MAKAN APA?? . . On a serious note, memang dah lama sis amalkan mkn buah buahan untuk kulit sis ni. sisgebu mkn buah-buahan keluarga berry, seperti⤵️ . . strawberry🍓, blueberry, dan raspberry. Sbb banyak vitamin C dan antioksidan blh PROTECT kulit sis dari sinar mentari dan juga mencegah kulit dari penuaan. . . 🍅Warna merah pada tomato yang dapat melindungi kulit dari sinar UV dan juga dapat membantu melancarkan perjalanan darah pada kulit, saaaampailah kulit jadi puteh mcm injection. Oren🍊 Asal sebut vitamin C = oren saje.. . . sebiji oren membekalkan 50 - 70 mg vitamin C sesuai dengan keperluan badan. oren juga merupakan sumber serat, folat, antioksidan, vitamin dan mineral yang sangat diperlukan badan. tapi....rajin ke makan oren hari hari? 😅 . . EH? SEBENANYE SISGEBU MALAS MKN BUAH. sis ngap #thesuriaroseswhiteningcollagen je. Semua buah tu dh ade dlm 1 sachet..nak makan buah setiap hari mmg takrajin😂 Makan twc NGANGA jer terus kulit cantik❤️ . Meh sis shca tolong ok.. Order tekan link bio sis shca ye, sis shca tunggu... #thesuriaroses #thesuriarosessoap #thesuriarosesserum #thesuriarosestwc #thesuriarosessupplemen #thesuriarosesproduct #kulitgebu #kulitcantik #kulitbebasjerawat

Serum berkualiti setanding antarabangsa . . Calit calit jur #sisrosesserum ni 💋hilangkan parut degil 💋dapat kurangkan jerawat 💋dapat kurangkan jeragat 💋melembabkan kulit wajah 💋mengurangkan pigmentasi 💋mengecilkab pori wajah 💋menghilangkan eyebag bawah mata 💋mengurangkan blackhead dan whitehead 💋based makeup . . Nampak tak ia sangat berbaloi! 🌸 floral based 🌸 tidak nengandungi bahan kimia berbahaya 🌸 sangat sesuai untuk semua jenis kulit 🌸 harga mampu milik . . Meh la whtsaap sekarang juga. Nyesal gila kalau tak grab. So mai cepat whtasaap sis shca tekan link kt bio tu ok.. Sis shca tunggu #thesuriaroses #thesuriarosessoap #thesuriarosesserum #thesuriarosestwc #thesuriarosessupplemen #thesuriarosesproduct #kulitgebu #kulitcantik #kulitbebasjerawat

I am SURIA SOAP 🏝SAYA BENCI KULIT KUSAM . . Letopsss! jangan pandang saya tak kuat tau, jerawat jeragat sunburn hilang lesap berdesuppp takut dengan saya sebab saya hebat ! sebab I AM SURIA SOAP heheheh- yang dah pernah guna jer lah taw penangan #suriasoap mcmna . . Ok dear siapa yang belum grab belum cuba suria soap terutama yang ada masalah kulit kering, kulit kusam tak bermaya tu must grab this one now ! sebab suria soap akan bantu kulit ☘Mousturising ☘Hydrating ☘Reparing . . Wowwww tu belum lagi cerita bab si suria ni vakum habis jerawat besar jerawat kecil kat kulit muka uolss tu, sedut buang habis tinggal licin berkilat ja tau.. Kulit makin halus makin cerah. Lembut tak payah habaq la kalah kulit budak usia 3 tahun tu ..heheheh laaaa tak percaya mai la cuba sendiri nanti kata sistur roses tipu kan. NAK CANTIK JANGAN KEDEKUT🤭 . . Betul sayang nak cantik jangan kedekut lepas tu husya kulit orang cantik mula la jeles tak tau nak habaq. Tak baik tau dear jeles dgn kulit orang sebb diaorang berusaha menjaga kulit. . Dah jangan cakap banyak cepat whatsaap sekarang juga!!! Click link kt bio #thesuriaroses #thesuriarosessoap #thesuriaroses #thesuriarosessoap #thesuriarosesserum #thesuriarosestwc #thesuriarosessupplemen #thesuriarosesproduct #kulitgebu #kulitcantik #kulitbebasjerawat

Hello uollss 👋🏻 Happy Weekend everyone 💜