#kulitbreakout

2,931 posts tagged with #kulitbreakout

Photos and Videos about #kulitbreakout

Friendly reminder from mummy Elfira🥰 - Korang nak kulit glowing & smooth tak? Kalau nak... korang jangan lah lupa untuk apply Advanced Serum setiap hari pagi & malam. Baru lah boleh dapat kulit yang korang nak kan tu. Satu pam pun dah mencukupi tau. Jangan skip okay? . READY STOCK! Ws 01158984121

iyma_mk
(@iyma_mk)

29 Minutes Ago

HALU HALU HALU!!!!!! . PON PON PON!! 📢📢📢📢📢📢 . MASK MARY KAY ADA PROMOSI 19% !!!!! . RUGI TAU TAK NAK GRAB FROM RM80 TO RM64 😱😱😱😱😱 . LAGI DASYAT 10 ORANG TERAWAL IYMA BAGI RM60 🔥 🔥 🔥 . MAI LAHHH CUBA BELUM CUBA BELUM TAHU UOLLLS😚😚😚 . Free consultation ✔ Ws iyma 01123310554 / tekan link di bio! Iyma Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . #marykaykl #marykaydamansara #marykayshahalam #marykayseriiskandar #marykayipoh#instagood #marykaymanjung #marykaypahang #marykaysabah #marykaysandakan#skinvigorate #marykaykedah#kulitbreakout #laraalana#uyainaarshad #wadiadra#neelofahijab #kulitsihat#ubatjerawat #ubatjeragat#ubatparut #kulitbreakout #bahanbotani#bellamara #duckscarves #mirafilzah #petalingjaya #syafiqkyle #maskmarykaypalingbest #remyishak

Kalau tengok fizikal krim ni, warna, tekstur dia tu memang nampak samakan. Tapi hakikat sebenarnya jauh berbeza. . Ramai yang cakap hurmmm pakai macam macam krim sama je tak nampak hasil pun. . Semua jenis masalah kulit #jerawat #jeragat #kulitkusam #kulitbreakout #kulitsensitif tak nak hilang. . Selalunya krim yang korang gunakan tu pakai kat muka, dan merawat hanya di permukaan kulit. Tapi setengah masalah tu tak work dengan kulit tau. Nak kena clean dari dalam. . Macam WD ni , ianya krim bio teknologi nano.Krim nano bertindak 12 kali ganda serapan ke bawah lapisan kulit. . tekstur dia terrrrrrrsangat halus! 50x ganda lebih halus dari sehelai rambut. . cara pakai pun just sapu kat 3 point nadi je. Nanti ia akan meresap dalam pembuluh darah dan bekerja dari dalam lapisan kulit . Zat bahan wd yang masuk ke pembuluh darah akan buang toksin, repair sel kulit rosak, bina jaringan kulit baru. . Siap dapat #bonus awet muda lagi. Bukan muka je tapi satu badan. Syokkannnn?? 😍 . Ramai yang kongsikan feedback dah cuba bermacam tapi tak jalan, bila pakai WD nampak keserasian, masalah kulit settle alhamdulillah. . Yang ada masalah kulit, dah cuba macam macam tak jalan ajomm rawat dalaman dengan #wd. . Jom dapatkan segera bersama free gift untuk kesayangan semua 😊 . #awetmuda  #tapah  #bidor #sungkai #slimriver #tanjungmalim #perak #senangnakcantik  #calitnadicantiksatubody #freegift  #freepostage #jerawat  #jeragat  #kulitkusam #senang #krimajaib #susukmoden #womendesiree #calitcalitcantik #hargapromosi #cikgu

iyma_mk
(@iyma_mk)

42 Minutes Ago

ADA MARY KAY KULIT BERSERI-SERI, DENGAN MASK INI KULIT DA H TAK KUSAM LAGI😇🎵🎶🎤💄💄 . HALU HALU HALU!!!!!! . PON PON PON!! 📢📢📢📢📢📢 . MASK MARY KAY ADA PROMOSI 19% !!!!! . RUGI TAU TAK NAK GRAB FROM RM80 TO RM64 😱😱😱😱😱 . LAGI DASYAT 10 ORANG TERAWAL IYMA BAGI RM60 🔥 🔥 🔥 . MAI LAHHH CUBA BELUM CUBA BELUM TAHU UOLLLS😚😚😚 . Free consultation ✔ Ws iyma 01123310554 / tekan link di bio! Iyma Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . #marykaykl #marykaydamansara #marykayshahalam #marykayseriiskandar #marykayipoh#instagood #marykaymanjung #marykaypahang #marykaysabah #marykaysandakan#skinvigorate #marykaykedah#kulitbreakout #laraalana#uyainaarshad #wadiadra#neelofahijab #kulitsihat#ubatjerawat #ubatjeragat#ubatparut #kulitbreakout #bahanbotani#bellamara #duckscarves #mirafilzah #petalingjaya #syafiqkyle #maskmarykaypalingbest #remyishak

Cepat-cepat lagi sehari ja lagi waktu SALE ON! Let's celebrate the birthday party discounts...🎈🎈🎈 jangan lepaskan peluang meh 📱wassup cepat-cepat dan plan untuk tambah stok. Promo sehari ja.. Ada.... Potongan harga % Free postage 📦 Free gift 🎁 #skinpotionoil #skinpotionserum #krimdukun #facecream #ileesh #serum #faceoil #creamtreatment #treatmentcream #krimjerawat #creamjerawat #krimparut #serumjerawat #serumparut #kulitkusam #cerahkankulit #kulitglowing #kulitflawless #flawless #acne #kulitbreakout #breakout #jerawatnanah #jeragat #jerawat #parutjerawat #sunburn

Kalau tengok fizikal krim ni, warna, tekstur dia tu memang nampak samakan. Tapi hakikat sebenarnya jauh berbeza. Ramai yang cakap hurmmm pakai macam macam krim sama je tak nampak hasil pun. Semua jenis masalah kulit #jerawat #jeragat #kulitkusam #kulitbreakout #kulitsensitif tak nak hilang. Selalunya krim yang uols gunakan tu pakai kat muka, dan merawat hanya di permukaan kulit. tapi setengah masalah tu tak work dengan kulit tau nak kena clean dari dalam. Macam WD ni , ianya krim bio teknologi nano.Krim nano bertindak 12 kali ganda serapan ke bawah lapisan kulit. tekstur dia terrrrrrrsangat halus! 50x ganda lebih halus dari sehelai rambut. cara pakai pun just sapu kat 3 point nadi je. Nanti ia akan meresap dalam pembuluh darah dan bekerja dari dalam lapisan kulit ;) Zat bahan wd yang masuk ke pembuluh darah akan buang toksin, repair sel kulit rosak, bina jaringan kulit baru. Siap dapat #bonus awet muda lagi. Bukan muka je tapi satu badan. Syokkannnn?? 😍 Ramai yang kongsikan feedback dah cuba bermacam tapi tak jalan, bila pakai WD nampak keserasian, masalah kulit settle alhamdulillah. Yang ada masalah kulit, dah cuba macam macam tak jalan ajomm rawat dalaman dengan #wd. Kak Ana ada special gift untuk uols yang buat belian harini. Serius nak awet muda kulit cantik persis ratu? Klik link ini https://womandesireetripleadvance.wasap.my/ #magikasusukmoden #dealeradleesyabeauty

Kalau tengok fizikal krim ni, warna, tekstur dia tu memang nampak samakan. Tapi hakikat sebenarnya jauh berbeza. Ramai yang cakap hurmmm pakai macam macam krim sama je tak nampak hasil pun. Semua jenis masalah kulit #jerawat #jeragat #kulitkusam #kulitbreakout #kulitsensitif tak nak hilang. Selalunya krim yang uols gunakan tu pakai kat muka, dan merawat hanya di permukaan kulit. tapi setengah masalah tu tak work dengan kulit tau nak kena clean dari dalam. Macam WD ni , ianya krim bio teknologi nano.Krim nano bertindak 12 kali ganda serapan ke bawah lapisan kulit. tekstur dia terrrrrrrsangat halus! 50x ganda lebih halus dari sehelai rambut. cara pakai pun just sapu kat 3 point nadi je. Nanti ia akan meresap dalam pembuluh darah dan bekerja dari dalam lapisan kulit ;) Zat bahan wd yang masuk ke pembuluh darah akan buang toksin, repair sel kulit rosak, bina jaringan kulit baru. Siap dapat #bonus awet muda lagi. Bukan muka je tapi satu badan. Syokkannnn?? 😍 Ramai yang kongsikan feedback dah cuba bermacam tapi tak jalan, bila pakai WD nampak keserasian, masalah kulit settle alhamdulillah. Yang ada masalah kulit, dah cuba macam macam tak jalan ajomm rawat dalaman dengan #wd. Nak ajom cepat 👉whatsap link ⤵️ wasap.my/601139447914/wd #magikasusukmoden #krimajaiblakukeras

Kalau tengok fizikal krim ni, warna, tekstur dia tu memang nampak samakan. Tapi hakikat sebenarnya jauh berbeza. Ramai yang cakap hurmmm pakai macam macam krim sama je tak nampak hasil pun. Semua jenis masalah kulit #jerawat #jeragat #kulitkusam #kulitbreakout #kulitsensitif tak nak hilang. Selalunya krim yang uols gunakan tu pakai kat muka, dan merawat hanya di permukaan kulit. tapi setengah masalah tu tak work dengan kulit tau nak kena clean dari dalam. Macam WD ni , ianya krim bio teknologi nano.Krim nano bertindak 12 kali ganda serapan ke bawah lapisan kulit. tekstur dia terrrrrrrsangat halus! 50x ganda lebih halus dari sehelai rambut. cara pakai pun just sapu kat 3 point nadi je. Nanti ia akan meresap dalam pembuluh darah dan bekerja dari dalam lapisan kulit ;) Zat bahan wd yang masuk ke pembuluh darah akan buang toksin, repair sel kulit rosak, bina jaringan kulit baru. Siap dapat #bonus awet muda lagi. Bukan muka je tapi satu badan. Syokkannnn?? 😍 Ramai yang kongsikan feedback dah cuba bermacam tapi tak jalan, bila pakai WD nampak keserasian, masalah kulit settle alhamdulillah. Yang ada masalah kulit, dah cuba macam macam tak jalan ajomm rawat dalaman dengan #wd. Kak Ema ada special gift untuk uols yang buat belian harini . Ajom cepat cepat order . 👉018 3506629 #magikasusukmoden #dealeradleesyabeauty

Yayyy.. Alhamdullilah..dah dpt bag LOS cantik.. Anak dara sis sukaaa sangat bag ni.. Hihihihi 🌺. Sesiapa suka bag free², travel free² jom.. Misi saya adalah ingin memperkayakan & mencantikan wanita2 di luar sana.. 🌹🌹 #extreme #misimemperkayakanwanita #lovemarykay #loveinourheart #ilovemarykayculture #kulitsihat #kulitbreakout #glassskin #marykayshahalam #marykaysubang #cod #promotionmarykay #marykaymalaysia

Kalau tengok fizikal krim ni, warna, tekstur dia tu memang nampak samakan. Tapi hakikat sebenarnya jauh berbeza. Ramai yang cakap hurmmm pakai macam macam krim sama je tak nampak hasil pun. Semua jenis masalah kulit #jerawat #jeragat #kulitkusam #kulitbreakout #kulitsensitif tak nak hilang. Selalunya krim yang uols gunakan tu pakai kat muka, dan merawat hanya di permukaan kulit. tapi setengah masalah tu tak work dengan kulit tau nak kena clean dari dalam. Macam WD ni , ianya krim bio teknologi nano.Krim nano bertindak 12 kali ganda serapan ke bawah lapisan kulit. tekstur dia terrrrrrrsangat halus! 50x ganda lebih halus dari sehelai rambut. cara pakai pun just sapu kat 3 point nadi je. Nanti ia akan meresap dalam pembuluh darah dan bekerja dari dalam lapisan kulit ;) Zat bahan wd yang masuk ke pembuluh darah akan buang toksin, repair sel kulit rosak, bina jaringan kulit baru. Siap dapat #bonus awet muda lagi. Bukan muka je tapi satu badan. Syokkannnn?? 😍 Ramai yang kongsikan feedback dah cuba bermacam tapi tak jalan, bila pakai WD nampak keserasian, masalah kulit settle alhamdulillah. Yang ada masalah kulit, dah cuba macam macam tak jalan ajomm rawat dalaman dengan #wd. #magikasusukmoden #dealeradleesyabeauty

Kalau tengok fizikal krim ni, warna, tekstur dia tu memang nampak samakan. Tapi hakikat sebenarnya jauh berbeza. Ramai yang cakap hurmmm pakai macam macam krim sama je tak nampak hasil pun. Semua jenis masalah kulit #jerawat #jeragat #kulitkusam #kulitbreakout #kulitsensitif tak nak hilang. Selalunya krim yang uols gunakan tu pakai kat muka, dan merawat hanya di permukaan kulit. tapi setengah masalah tu tak work dengan kulit tau nak kena clean dari dalam. Macam WD ni , ianya krim bio teknologi nano.Krim nano bertindak 12 kali ganda serapan ke bawah lapisan kulit. tekstur dia terrrrrrrsangat halus! 50x ganda lebih halus dari sehelai rambut. cara pakai pun just sapu kat 3 point nadi je. Nanti ia akan meresap dalam pembuluh darah dan bekerja dari dalam lapisan kulit ;) Zat bahan wd yang masuk ke pembuluh darah akan buang toksin, repair sel kulit rosak, bina jaringan kulit baru. Siap dapat #bonus awet muda lagi. Bukan muka je tapi satu badan. Syokkannnn?? 😍 Ramai yang kongsikan feedback dah cuba bermacam tapi tak jalan, bila pakai WD nampak keserasian, masalah kulit settle alhamdulillah. Yang ada masalah kulit, dah cuba macam macam tak jalan ajomm rawat dalaman dengan #wd. Miza ada special gift untuk uols yang buat belian harini. Klik link ni sekarang www.wasap.my/60133397399/susukmoden #magikasusukmoden

🌿 Botanical Mask Mary kay🌿 . Jerawat muncul kerana adanya sumbatan minyak di pori-pori wajah yang dihasilkan oleh kelenjar minyak. . Antara faktor penyebab jerawat ialah: 🌷sel kulit mati yg menutup liang pori. 🌷make up yang tidak dibersihkan. 🌷kotoran/debu yang dibiarkan terus menempel di wajah ataupun gesekan jari di wajah. . KENAPA WAJIB PAKAI MASKER BOTANICAL 2× SEMINGGU? 🌿 membantu menanggalkan sel2 kulit mati bg mengelak terjadi jerawat. 🌿membersihkan pori2 tersumbat & mengecilkan pori2 🌿menganjalkan kulit. 🌿membersihkan wajah dr whitehead dan Blackhead . Mencegah jerawat lebih mudah dari merawat jerawat. Jom grab BE mask skrg! . #blackhead #whitehead #jerawat #parutjerawat #kulitkusam #kulitbreakout #kulitsensitif #kulitberminyak #skincareviral #maskviral #kulitglowing #glassskin - #regrann

Bila sebut BREAKOUT semua orang biasa tapi bila sebut PURGING ramai yang tak biasa. Kita selalu tertukar purging ngan breakout. Senang cakap, kita pandai sebut je tapi tak faham maksud 🤭 • PURGING ni bila jerawat banyak keluar kat area pori yang tersumbat. Selalunya jadi bila kita guna scrub, guna produk yang ada chemical exfoliants like AHA dan BHA atau lepas kita buat laser. Biasanya, purging ni jerawat akan keluar kat area yang biasa jerawat tu tumbuh dan tempoh jerawat tu keluar adalah kurang dari sebulan. Tapi, kalau jerawat tu keluar lama sangat, purging tu boleh turns to breakout. • Kenapa jadi gitu? Sebab dalam fungsi exfoliator adalah untuk buang sel kulit mati dan bahan yang digunakan dalam exfoliator tu adalah untuk mempercepatkan proses. So bila kita cuci liang pori, kalau jerawat dah sedia ada kat bawah kulit, dia akan keluar okay gais. Scary tak 😂. That’s why kita kena jaga kebersihan liang pori sama. Bukan jaga permukaan atas kulit saja. • BREAKOUT pulak jadi kalau kita pakai produk yang takde bahan-bahan untuk exfoliating. Ia boleh jadi kita allergik dengan bahan yang ada dalam produk tersebut ataupun texture produk yang kita pakai tu terlalu heavy dengan kulit kita. Kalau jerawat keluar lebih dari sebulan dan keluar kat tempat yang tak pernah keluar jerawat sebelum ni, so itu breakout. • Ni cara paling simple untuk kita nak tahu sama ada kulit kita ni sedang purging atau breakout. Kalau kita pakai produk baru then keluar jerawat pastu seminggu dua dia okay, means purging. Kalau purging tu lama sangat sampai jadi makin teruk, dia dah turns to breakout which means bahan-bahan dalam produk tu tak sesuai dengan kulit kita. • #temyracle #temyracletanahmerah #kulitbreakout #purging #skinbreakout #temyracleshares

Berangan2 gaji ni nak beli esen jenama X Harga boleh tahan tercekik mak Tapi rela asalkan puashati🤔 Hakaq kata nape tak cuba BNE produk bumiputera lagi Harga berani potong 3X ganda tapi kesan terbaikk punya..haaa Nak ke tak nak? Rm20 sape tak nak memang rugi kanns😉 . . #essencesarangburungwalid⠀ #rm20sahaja⠀ #kulitcantik #squadaniss #jeragat #jerawat #glassskin #mampumilik #sayajual #bnerawang #birdnestessencerawang #birdnestessencekepong #birdnestessenceselayang #ibubekerjaya #kulitkering #kulitbreakout #suamiisteri #rahsiamemikatsuami #birdnestessence⠀ #birdnestessencebypna #birdnestessenceselangor #muakl #makeupbase #agentneeded #dropshipneeded #selayang #rawang #selangor #kualalumpur

Masalah jerawat hormon? Skin jenis acne prone? . Jerawat lambat nak kecut😭😭 . Ain ada solution untuk uols😘 . Set ClearProof ini untuk Kulit Jerawat!!😍 . Kalau uols betul2 nak kecutkan jerawat dengan cepat dan prevent breakout! . 2 item wajib mesti ada😄 Apa itu?mestilah acne spot solution dan pore puryfying serum !!😱 . ACNE SPOT SOLUTION-- Mengecutkan jerawat dan membersihkannya tanpa tinggalkan parut hitam . PORE PURYFYING SERUM- Membersihkan liang pori dan mengecutkan jerawat . Jom dapatkan free consultation dengan Ain cepat!!😍😍 Whatsapp 0165743508 . #marykaykl#marykaymelaka #marykaydamansara#kulitcantik #marykayshahalam#marykayipoh #marykayseriiskandar #marykaypj#marykayperlis #marykaymanjung #marykaypahang #marykaysabah#skinvigorate #marykaysandakan #marykaykedah#timewise3d #laraalana#uyainaarshad #wadiadra#neelofahijab #kulitsihat#ubatjerawat #ubatjeragat#ubatparut #kulitbreakout#ilovemarykay #bahanbotani#testimonimarykay

Pengguna tegar Krim Berubat !! Scar Acne Therapy Cream mampu bantu anda miliki kulit selembut bayi. Nak rasa macam mana? Usya whatsapp 0166482547 Cepat wasap atau tekan link di bio. . . #krimsaka #krimjerawat #krimnb #kulitlicin #kulitlembap #kkm #kulitbreakout #krimberubat #krimparut #krimpuaka #skincare #skin #breakout #nurfellaempire #nurfellabeautyhq #nurfellabeauty #produkkosmetik #produkkorea #somebymi #nbkrim #scaracnecream -

SET BOUGAS BEAUTY THE BOMB 😍🌸 . Set ni memang tak boleh tinggal taw. Balik rumah je memang cepat2 nak basuh muke, rase fresh dan lembut je muka.

After jerebu haritu habis naik tiny bumps and jerawat pasir atas dahi ni haa😭😭 . Punyala terfikir nak letak apa bagi clear cepat!! Apa lagi kalau bukan serum clear proof kan!! . Cepat sangat jerawat kecut dan tak tinggalkan parut gelap😁 . Nak cuba satu? Whatsapp Ain 0165743608 . #marykaykl#marykaymelaka #marykaydamansara#kulitcantik #marykayshahalam#marykayipoh #marykayseriiskandar #marykaypj#marykayperlis #marykaymanjung #marykaypahang #marykaysabah#skinvigorate #marykaysandakan #marykaykedah#timewise3d #laraalana#uyainaarshad #wadiadra#neelofahijab #kulitsihat#ubatjerawat #ubatjeragat#ubatparut #kulitbreakout#ilovemarykay #bahanbotani#testimonimarykay

LIHAT LAH PERUBAHAN SKIN MEREKA 😱 😱 😱 . JANGAN RISAU BOTANICAL EFFECT NI SET BOTANI DAN AKAN MERAWAT SECARA SEMULAJADI TAU😉 . CUBA PERIKSA PRODUCT SKINCARE YANG ANDA GUNA TU SELAMAT ATAU TIDAK? ADA BAHAN KIMIA BERBAHAYA ATAU TIDAK? JANGAN SUDAH TERHANTUK BARU TERNGADAH😣😣😣 FREE CONSULTATION ✅ jangan malu jangan segan, anything question regarding to your skin, Ws Iyma 011-23310554 /tekan link di bio IYMA INDEPENDENT BEAUTY CONSULTANT MARY KAY💓 #marykaykl #marykaydamansara #marykayshahalam #marykayseriiskandar #marykayipoh#instagood #marykaymanjung #marykaypahang #marykaysabah #marykaysandakan#skinvigorate #marykaykedah#kulitbreakout #laraalana#uyainaarshad #wadiadra#neelofahijab #kulitsihat#ubatjerawat #ubatjeragat#ubatparut #kulitbreakout #bahanbotani#bellamara #duckscarves #mirafilzah #petalingjaya #syafiqkyle

NAK SKIN YANG SIHAT DAN CANTIK GUNALAH SET BOTANICAL EFFECT! 😊😊😊 . DIDATANGAI DENGAN 3 FORMULASI : 1)F1(DRY SKIN) 2)F2(NORMAL SKIN) 3)F3(OILY SKIN) . FREE CONSULTATION ✅ jangan malu jangan segan, anything question regarding to your skin, Ws Iyma 011-23310554 /tekan link di bio IYMA INDEPENDENT BEAUTY CONSULTANT MARY KAY💓 #marykaykl #marykaydamansara #marykayshahalam #marykayseriiskandar #marykayipoh#instagood #marykaymanjung #marykaypahang #marykaysabah #marykaysandakan#skinvigorate #marykaykedah#kulitbreakout #laraalana#uyainaarshad #wadiadra#neelofahijab #kulitsihat#ubatjerawat #ubatjeragat#ubatparut #kulitbreakout #bahanbotani#bellamara #duckscarves #mirafilzah #petalingjaya #syafiqkyle #remyishak

. Amalan minum air sarang burung ni memang dah jadi tradisi orang cina sejak turun-temurun . Mereka suka consume mimuman sarang burung walit ni untuk boost kan kesihatan dan sentiasa bertenaga . Sarang burung walit juga boleh membantu untuk mengurangkan kahak dan melegakan batuk-batuk. Ia juga adalah nutrisi yang bagus untuk paru-paru dan menguatkan saluran pernafasan . Paling best, kebanyakan mereka minum air sarang burung untuk menjaga kesihatan dan kecantikan kulit. Dalam sarang burung walit ada protein yg bantu kulit kita untuk bina kolagen dia sendiri supaya kulit sentiasa sihat, anjal dan berseri.

APA YANG BEST PASAL MASK NI?? 😚😚 Buang Sel Kulit Mati dengan masker Mary Kay Botanical Effects!🍀 Buang sel kulit mati dengan masker atau scrub. Gunakan 2x seminggu, seeloknya waktu malam untuk best result. . Why? Sebab lepas mask or scrub, kulit akan jadi sangat lembut. Jadi kena kurang terdedah dari sinar matahari☀☀ Make sure muka dah bersih sebelum pakai mask/scrub. Mungkin ada antara kita assume yang kulit dah cukup cantik dan tak perlu mask whatever dah. Mask perlu untuk deep cleansing, untuk bersihkan pori-pori, dan nak buang sel kulit mati. . Ingat, pori kena bersih untuk elak whitehead/blackhead yang juga penyebab acne. Sel kulit mati pun penyebab kekusaman, so wajib buang. . Cleanser biasanya cuci permukaan kulit muka, kecuali kalau guna Cleanser yang ada fungsi exfoliation macam Mary Kay Timewise Cleanser. Carilah mask/scrub yang sesuai dengan kulit dan keperluan kulit. . Mask untuk kulit kering kena berfungsi untuk bersihkan pori dan buang sel kulit mati sambil hidratkan kulit. Mask untuk kulit berminyak pulak kena berfungsi untuk bantu keluarkan minyak yang berlebihan. Ada jugak mask yang berfungsi untuk hidratkan kulit, sambil bagi kesan lifting and kurangkan fine lines. . Mask yang sesuai akan buat you rasa segar, lembut dan 'terangkat'.Iyma memang guna mask ni, and serious mask ni BEST SANGAT!!! 😍😍😍😍😍 . yang nk try mask ni just pm iyma okay Ws 011-23310554 / tekan link di bio! . #mask #botanicaleffect #marykaykl #marykaydamansara #marykayshahalam #marykayseriiskandar #marykayipoh#instagood #marykaymanjung #marykaypahang #marykaysabah #marykaysandakan#skinvigorate #marykaykedah#kulitbreakout #laraalana#uyainaarshad #wadiadra#neelofahijab #kulitsihat#ubatjerawat #ubatjeragat#ubatparut #kulitbreakout #bahanbotani#bellamara #duckscarves #mirafilzah #petalingjaya #syafiqkyle

Cepaattttt... #ileesh2beauty semua... bukan senang ileesh ni nak buat sale. Cuma kali ni ja bufday big boshh trbuka hati nak buat. Kita bukan produk cikai yang selalu boleh bagi diskaun. Produk kita berkualiti siap masuk farmasi lagi. Sooooo.... apa tunggu lagi 🤷‍♀️ pengguna yang bijak akan beli waktu SALE 🎊🎊🎊🎊 ... SALE SALE SALE. #skinpotionoil #skinpotionserum #krimdukun #facecream #ileesh #serum #faceoil #creamtreatment #treatmentcream #krimjerawat #creamjerawat #krimparut #serumjerawat #serumparut #kulitkusam #cerahkankulit #kulitglowing #kulitflawless #flawless #acne #kulitbreakout #breakout #jerawatnanah #jeragat #jerawat #parutjerawat #sunburn

*[Pengumuman]* Sempena *Birthday Bigboss* ILEESH, HQ akan adakan SALE . Tapi sayangnya SALE ni hanya sehari sahaja . Tarikh Sale Ileesh : 20 October 2019 (Ahad) Harga super duper JIMAT ! ✅Potongan harga ✅Free Gift ✅Free Postage Jangan lepaskan peluang emas ini! Sebab ILEESH jarang buat sale tau . Pengguna bijak takkan lepaskan peluang untuk simpan stok Ileesh siap-siap 🤗 #skinpotionoil #skinpotionserum #krimdukun #facecream #ileesh #serum #faceoil #creamtreatment #treatmentcream #krimjerawat #creamjerawat #krimparut #serumjerawat #serumparut #kulitkusam #cerahkankulit #kulitglowing #kulitflawless #flawless #acne #kulitbreakout #breakout #jerawatnanah #jeragat #jerawat #parutjerawat #sunburn

. . KULIT CERAH, MAKIN BERTAMBAH SAYANG! . Jangan pernah mengalah nak dapatkan kulit cerah dan peloles! . Macam hakak kita ni, makin bertambah sayang dia kat DianzVitamin! Korang jangan jeles tengok kulit peloles dia ye. 😋 . #dianz #dianzvitamin #vitaminc #parut #jeragat #jerawat #parut #kulitkusam #kulitbreakout #kulitcantik #glassskin #beauty #koreaskin #dsiempire #syintagila #perlakingsnowfitz #safieycosmetics #muabellaz #muamalaysia

Assalamualaikum & good morning lovelies!! 😘😘 Sis share skit kebaikkan mask utk kulit😊😊 👉 Utk harga pergi kat page sis yea rynnamohamad ❤Masker Botanical Effect Antara fungsi2 nya : 👇 -Menanggalkan kekotoran dengan lembut. -Mudah ditanggalkan dengan menggunakan air. -Membantu membersihkan pori dan menghaluskan penampilannya. -Meresap dan mengawal minyak berlebihan. -Meninggalkan kulit kelihatan cerah, segar dan anjal. Ada promo bulan ni tau!! Best Kan😍 Jom PM sis utk FREE trial 🌷 #extreme #misimemperkayakanwanita #lovemarykay #loveinourheart #ilovemarykayculture #kulitsihat #kulitbreakout #glassskin #marykayshahalam #marykaysubang #cod #promotionmarykay #marykaymalaysia

Kemam² terus putih! Haa? Macam mana boleh jadi macam tu? _ Relaks, relaks. _ Jangan terkejut sangat. Putih Korea ni terkandung 8 bahan UTAMA yang selamat dan terpilih tau! Sebab tu lah kemam-kemam je boleh terus putih 😘 _ Antara bahan yang terkandung dalam #serbukkemamputihkorea ni Serbuk Mutiara, Serbuk Rosehip, Pati Biji Anggur, Alpha Hydroxy Acid dan ada lagi bahan yang lain. _ Semua bahan-bahan ni ada manfaat tersendiri untuk memutihkan seluruh badan korang. Termasuk lah kat tempat-tempat tersembunyi tu 😉 _ Jom dapatkan Putih Korea sekarang! _ #tipskulitputihselamat #tipsmukabreakout #tipsberkesan #selamat #bebasmerkuri #thejunnilicenserum #tjpinkishwhiteset #tjpwis #tjpwinstantscrub #tjpk #tjputihkorea #tjlicenserum #serum #teamoneohsem #teamwardahrangers #junnibyss #junnibeautybyss #thejunni #thejunnihq #trustedseller #agentsah #agensah #kulitcantik #kulitflawless #kulitkorea #produkpemutih #skincaretanpamerkuri #skincareremaja #kulitbreakout

Dont skip advanced serum every morning and night okay. . Jangan tunggu elfira loy pesan baru guna, ☺️. Lagi 1 pregnant women tak perlu risau guna, kite langsung takde bahan yg membahayakan anda. . Pilih skincare kene cari yg sesuai dgn skin kite ❤️

Bukan hanya muka cantik malahan badan turut cantik hanya dengan BNE. masalah selesai dengan essence burung, calit sekali mesti repeat berkali-kali 😉 Untuk oder hubungi shikin @ klik link di bio ig #birdnestessencebypna #birdnestmurah #kulitbreakout #luka #jerawat #jeragat #panau #kudis #lukakencingmanis #kakimengelupas #masalahkulit

Dorang dah try #glossyskinserumtoner dari @loveramalaysia , korang bila lagi? Dah ramai yang bagi feedback baik lepas pakai GSST. Syaa sendiri pon guna as night routine skincare. . Mehh Syaa shares sikit apa yang korang akan dapat bila pakai toner AHA BHA PHA dalam skincare routine : . ✔ Menghilangkan kulit yang kusam . ✔ Mengimbangi pengeluaran sebum kulit (kulit kurang berminyak) . ✔Menghidrat kulit kering (ia adalah toner penghidratan) . ✔Membunuh bakteria jerawat . ✔Mencerahkan kulit . . Glowing skin turn on dengan #glossyskinserumtoner ✨ . Harga: RM50 (without postage) . TO ORDER ⤵ 📱whatsapp Syaa 017-6183077 atau klik link di profile . #loverasuperboss #breakupwithbreakoutwithlovera #loveralovers #loveramalaysia #glossyskinserumtoner #glassskin #toner #tonerwajah #flawless #glowingskin #kulitbreakout #kulitberjerawat #kulitglowing #kulitcantik #teamlovera #teamzatylovera

"Bougas Serum boleh hilang parut tak??" . Tengok cust ni, almost 80% improved skin die. Rajin pakai memang parut akan hilang. Ape bnde yg kite buat konsisten mesti ade results. Pakai 1 pump je waktu pagi & malam, senang je kan? 😁 . Korang yg teringin nak cube bougas produk, jom pm tepi. . 📲+60173367305 Click link dekat bio 🆗

. . NAK PELOLES BUKAN SEHARI DUA AJE YE . Impian nak kulit jadi peloles tapi janganla peloles untuk sehari dua aje. Kalau boleh nak hari-hari kulit peloles! Haa, jangan duk ternganga lagi, meh peloles dengan DianzVitamin. Biar jiran korang membawang pasal kulit peloles korang pulak lepas ni! . #dianz #dianzvitamin #vitaminc #parut #jeragat #jerawat #parut #kulitkusam #kulitbreakout #kulitcantik #glassskin #beauty #koreaskin #dsiempire #syintagila #perlakingsnowfitz #safieycosmetics #muabellaz #muamalaysia #bazaarpaknil #sayajual #bazarpaknil #sayajualtudung #sayajualonline #likeforlikes

Jom baca! 😘 💅BLOTTERS OIL-ABSORBING TISSUES💅 ❗ 👉Harga : RM28.00 Minyak pada permukaan kulit membantu lapisan epidermis menyimpan air & melindungi kulit daripada punca2 kekeringan akibat faktor persekitaran. ❗Kulit terasa berminyak @ melekit beberapa jam selepas dicuci. ✅Membantu mengurangkan rembesan minyak pada permukaan kulit agar kulit terasa gebu & tampak berseri. ✅Menyerap lebihan lembapan, minyak, kotoran & habuk dengan pantas tanpa menjejaskan solekan ✅Menghasilkan kemasan matte yang lembut. ✅Solekan dapat bertahan berjam-jam lamanya. 💙Kulit berminyak tidak cepat berkedut berbanding kulit yang kering. Jom PM sis utk FREE trial 🌹🌹 #extreme #misimemperkayakanwanita #lovemarykay #loveinourheart #ilovemarykayculture #kulitsihat #kulitbreakout #glassskin #marykayshahalam #marykaysubang #cod #promotionmarykay #marykaymalaysia

#ABPBH32
(@ainnnmaryk__)

1 Day 18 Hours Ago

Mudah sangat nak pakai satu set timewise 3D ni! Yang penting hasil letops🔥 . TimeWise® Miracle Set 3D™ membantu menghalang punca pencetus penuaan kulit pra-matang. Kenapa uols yang dah start penuaan ni kena sangat guna timewise 3D😍 . MEMPERTAHANKAN✅ Menyediakan pelbagai manfaat antioksidan yang menentang radikal bebas yang bukan hanya dicetuskan oleh sinaran UV pada kulit . MELAMBATKAN✅ Membantu menjaga kulit anda kelihatan lebih muda dengan SPF 30 . Age Minimize 3D™ Complex juga membantu anda menentang penuaan kulit dengan membantu anda menggalakkan warna kulit yang sekata . MENYAMPAIKAN✅ Ditunjukkan secara klinikal ia membantu kulit kelihatan lebih muda dalam 4 minggu dengan memperbaiki tanda-tanda penuaan kulit. Uols ada masalah kulit ?? GARISAN HALUS✅ KEDUT✅ KEANJALAN✅ KESERIAN✅ KELICINAN✅ . Free consultation! Free postage! Free sample! Whatsapp Ain 0175010563 Atau boleh klik di bio! . Ain Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . #marykaykl#marykaymelaka #marykaydamansara#kulitcantik #marykayshahalam#marykayipoh #marykayseriiskandar #marykaypj#marykayperlis #marykaymanjung #marykaypahang #marykaysabah#skinvigorate #marykaysandakan #marykaykedah#timewise3d #laraalana#uyainaarshad #wadiadra#neelofahijab #kulitsihat#ubatjerawat #ubatjeragat#ubatparut #kulitbreakout#ilovemarykay #bahanbotani#testimonimarykay

BRILLIANT SKINCARE SEMAKIN DIKENALI ❤ Brilliant Skincare mampu merawat segala masalah #jeragat #jerawat #parut #kulitsunburn #kulitbreakout #kulitkusam #gelap dan #berminyak Nak kulit macam kulit telur jom amalkan Brilliant Skincare. Pasti tak akan menyesal! Banyakk dah testimoni pasal Brilliant Skincare ni 😍 📲 www.wasap.my/60128465965/brilliantskin 📲 www.wasap.my/60128465965/brilliantskin 📲 www.wasap.my/60128465965/brilliantskin 🚗 COD area Ampang, Hulu Langat, Kajang, Cheras, Balakong, Bandar Baru Bangi dan kwsn berdekatan 🚗 #underqielarahman #teamwen #stokisselangor #brilliantskincareselangor #brilliantskincarehululangat #brilliantskincareampang #brilliantskincarecheras #brilliantskincarekajang #brilliantskincarebalakong #brilliantskincarebandarbarubangi #guidebyshafinatuljannah

Thank you dear 🌸 . Tak tahu nak balas dgn ape, always support me. Love you 😘

MasyaAllah segaknya ! . . Kulit merelip merelap nak pi mana ni? Hehehe 😂 . . Marah dak? . . Kalau satu harini nak spam jaa kulit jejaka jejaki jejantas segak belaka pakai #essenceketagih ni haa. . . Maklumlah tengah murah kan 19 hengget jaa kita spam feedbacks banyok banyok bagi hampa terliuq tergoda terus masuk merisik 😜 . . #laveraessencelimitededition #halloweensurprise #rm19

🔴Amourina Recovery Deep Gentle Cleanser 🔴 . . Active Ingredient : . . 📌Allantoin 🔸Agen Pelembab. 🔸Membantu mengatasi iritasi dan menjadi pelindung kulit 🔸Membantu melicinkan kulit. 🔸Mencegah kulit kering gatal dan ruam. 🔸Mempercepatkan penyembuhan luka pada kulit . . . 📌Anti-acne complex 🔸Anti jerawat. 🔸Melawan dan mengurangkan jerawat . 🔸Melegakan masalah kulit jerawat . 🔸Membantu meningkatkan kualiti kulit . 🔸Membantu melembabkan kulit. 🔸Menjaga kulit supaya seimbang . . 📌Chamomile extract 🔸Anti mikroba( anti bakteria,antiradang,antioksi dan dan peencegah radang kulit ). 🔸Meningkatkan proses penyembuhan luka. 🔸Mengurangi effect peradangan kulit. 🔸Membantu mengurangi tanda-tanda kerosakan kulit, mengurangi rasa gatal dan memperbaiki tekstur kulit. 🔸Dapat mencegah jerawat yang disebabkan stress kerana mengandungi kandungan anti oksidan . . . 📌Greentea extract 🔸Menjadikan wajah lebih cerah. 🔸Mengurangkan lingkaran hitam di bawah mata. 🔸Melawan tanda-tanda penuaan pada wajah. 🔸Menghilangkan jerawat. 🔸Mengecilkan pori-pori . . ✏️Direction of use: 🔹Dispense small amount of cleanser on your palm and lather with water. 🔹Then apply on your dampen face and massage gently for 1 minutes then rise thoroughly. . . . #amourskincare #amourina #amourskincareshahalam #amourinashahalam #amourinateam #jerawatkecut #jerawat #jerawatbatu #jerawatpasir #jerawathilang #jeragat #jeragathilang #masalahjerawat #breakoutskin #shahalam #skincaremurah #skincare #naturalskincare #skincareshahalam #produkkecantikan #kulitbreakout #kulitglowing #kulitberminyak #kulitkusam #parutjerawat #parutpudar #masalahparut #kulitsensitif #shahalam #codshahalam #uitmshahalam

PENAWAR MASALAH JERAWAT TELAH DIJUMPAI! Apa yang bestnya set Elysian Blackrose ni? . . ✔Diformulasikan dari RAHN Switzerland iaitu institusi yang memformulasi produk Elysian ✔Harga yang setanding dengan kualiti kerana menggunakan bahan-bahan premium diimport khas dari Switzerland ✔Tidak mengandungi sebarang bahan beracun seperti merkuri,hidrokuinon,paraben dan lain-lain ✔Set ini menggunakan formulasi Cell Active White dan Liftonin Xpert yang bertindak untuk memudarkan dan menghilangkan jeragat ✔Packaging yang sangat menarik dan ekslusif ✔ Tekstur bahan yang ekslusif kerana terdapat bahan rose water yang boleh bertindak sebagai aromaterapi. Yang bestnya lagi, jika sis beli set Elysian Blackrose sekarang, sis akan dapat TELEKUNG SULAMAN PREMIUM yang bernilai RM119.90 secara PERCUMA! STOKIS ELYSIAN BEAUTY 013-4152094 . #elysiankl #elysianampang #elysianklcc #stokiselysianampang #elysiantheglorious #alhamdulillah #naturalskincare #elysianhq #agentelysian #postageelysian #postageelysianseluruhmalaysia #kulitbreakout #kulitsensitif #kulitsensitif #kulitkering #kulitjerawat #skincare #skincaretanpabahankimia

THE POWER OF BIRDNEST ESSENCE by PNA . 🌸Menyembuhkan masalah kulit jerawat. 🌸Merawat kulit muka berjeragat 🌸Merawat luka dan berkesan dalam menghilangkan parut . 🌸Mengecilkan liang pori. 🌸Melembabkan kulit sepanjang hari. 🌸Merawat masalah kulit kulit kering dan berminyak . 🌸Menegangkan kulit muka supaya sentiasa nampak berseri dan tidak kusam. Whatsapp 0173717547 . COD AVAILABLE❤️ . #essencesarangburungwalid⠀ #rm20sahaja⠀ #kulitcantik #squadaniss #jeragat #jerawat #glassskin #mampumilik #sayajual #bnerawang #birdnestessencerawang #birdnestessencekepong #birdnestessenceselayang #ibubekerjaya #kulitkering #kulitbreakout #suamiisteri #rahsiamemikatsuami #birdnestessence⠀ #birdnestessencebypna #birdnestessenceselangor #muakl #makeupbase #agentneeded #dropshipneeded #selayang #rawang #selangor #kualalumpur

"Sebelum ni kulit muka penuh jerawat.. Malu nak keluar jumpa orang" Ni lah cikZai. Dulu langsung tak yakin tengok kulit muka sendiri. Iye lah jerawat bersepah-sepah. Tak pernah nye licin macam orang lain. Pakej pulak dengan minyak berkilo boleh buat goreng ikan jaket 😵 Bangun pagi tu rasa rimas nya tengok cermin. Bila lah nak dapat kulit cantik macam orang lain. Licin gebu je. Nah! Sekarang ni cikZa dah happy sangat. Sebulan cikZai sental kulit dia dengan si merah geboo #sleepingsumii. Tengok lah ni hasilnya. Jerawat hilang. Minyak berkilo hilang. Kulit lembut licin jer 😍 Terus confident diri datang tanpa perlu di jemput. Tak malu lagi nak jumpa orang. Kawan-kawan pun tegur kulit cantik flawless. Nak flawless jangan tunggu lama-lama. Pinang kan aje di sini Wasap : 019-2341857

Assalamualaikum & selamat pagi semua cantik2!! 😘😘 Product terbaru dari Mary Kay.. Sis sekali pakai dah jatuh cintaa..!! 💃🏻💃🏻💃🏻 2 in 1 stick..best u alls 🤩🤩 👉 Harga RM49.00 ajee.. 😁 #extreme #misimemperkayakanwanita #lovemarykay #loveinourheart #ilovemarykayculture #kulitsihat #kulitbreakout #glassskin #marykayshahalam #marykaysubang #cod #promotionmarykay #marykaymalaysia

#ABPBH32
(@ainnnmaryk__)

2 Days 4 Hours Ago

Hai dear!😘 If you sukakan natural look! U kena ada cc cream!😍 . Nakkan glowing look dan ada protection spf15? U kena ada cc cream😍. . Nakkan 8 kebaikan dalam satu tiub? U kena ada cc cream! . Nak naikkan seri wajah dan tak kusam? U kena ada cc cream!!😍 . So kesimpulan semua kena ada cc cream kan! Dah ada ke? Kalau belum jom contact Ain😘 Whatsapp Ain 0165743608 . #marykaykl#marykaymelaka #marykaydamansara#kulitcantik #marykayshahalam#marykayipoh #marykayseriiskandar #marykaypj#marykayperlis #marykaymanjung #marykaypahang #marykaysabah#skinvigorate #marykaysandakan #marykaykedah#timewise3d #laraalana#uyainaarshad #wadiadra#neelofahijab #kulitsihat#ubatjerawat #ubatjeragat#ubatparut #kulitbreakout#ilovemarykay #bahanbotani#testimonimarykay

LOVERA GLOSSY SKIN SERUM TONER (GSST) . . 🌸 Apa itu Glossy Skin Serum Toner? . 👉🏻 Serum pelembap yang mengandungi AHA BHA PHA, asid baik untuk pengelupasan ringan (exfoliate) dan menjadikan kulit lebih berseri. Serum pelembap cecair yang bertindak untuk membersihkan kulit wajah daripada kotoran, habuk, bakteria dan kulit mati. . 🌸 Bagaimana menggunakan GSST? . 👉🏻 Sebagai pelembap : 1. Tuang produk pada kapas 2. Sapukan pada wajah secara urutan ke atas 3. Ulang 2 - 3 kali sehingga tiada kotoran pada kapas . 👉🏻 Untuk rawatan wajah kulit kering dan berminyak : 1. Tuang pada 3-4 kapas dengan GSST dan sapukan pada pipi, dahi dan dagu seperti mask 2. Biarkan selama 2-3 minit sebelum tanggalkan. . . 🌸Apa yang korang akan dapat bila pakai #glossyskinserumtoner secara konsisten selama 20-45 hari : . ✅ Kulit makin smooth ✅ Pori semakin mengecil ✅ Kulit makin cerah ✅ Jerawat makin terhapus ✅ Parut pudar ✅ Kulit menjadi lebih glowy dan anjal . 🌸 Harga : RM50 (60ml) without postage . . TO ORDER ⤵ 📱whatsapp Syaa 017-6183077 atau klik link di profile bio . . #loverasuperboss #breakupwithbreakoutwithlovera #loveramalaysia #loveralovers #glossyskinserumtoner #toner #serum #kulitberjerawat #kulitbreakout #kulitbersih #kulitglowing #kulitflawless #kulitberjerawat #kulitkering #kulitberminyak #naturalskincare #naturalproducts #skincareroutine #ahabhapha #teamlovera #codbantingselangor

Cepat-cepat bersiap siaga semua #ileesh2beauty . Big bos akan adakan SALE % SALE % SALE %%%% tapi...☝️ sehari sahaja pada 20 OCTOBER 19. Jadi sesiapa nak jimat-jimat boleh oder banyak-banyak masa 20 OCT nanti. Nak info lebih lanjut wassup2📲 kita. Link di bio ok.. 😊 good night and sweet dream ileesh2beauty semua. #skinpotionoil #skinpotionserum #krimdukun #facecream #ileesh #serum #faceoil #creamtreatment #treatmentcream #krimjerawat #creamjerawat #krimparut #serumjerawat #serumparut #kulitkusam #cerahkankulit #kulitglowing #kulitflawless #flawless #acne #kulitbreakout #breakout #jerawatnanah #jeragat #jerawat #parutjerawat #sunburn

Gorgeous!! 😘😘Lipstik Mary Kay® Gel Semi-Matte adalah bukan lipstik biasa-biasa tau. 💋 MARY KAY GEL SEMI-MATTE LIPSTICK 💋 👉 Harga cuma RM52 aje.. Tp sis blh bg free..jom PM sis lelaju.. 3 org terawal aje.. Best sangat sebab 😍 🎀 Formula gel yang ringan. 🎀 Teknologi 'Cushion Matrix' terkini . 🎀 Mengandungi Mikrosfera Silika yang amat kecil untuk penyerapan dan tahan lama. 🎀 Kesan fokus yang lembut & menutupi masalah bibir gelap atau tona tak sekata. 🎀 Mengandungi minyak bunga matahari dan estrak jojoba untuk melembabkan bibir. 👍🏼 7 warna 💄BASHFUL YOU💋 💄RICH TRUFFLE💋 💄MAUVE MOMENT💋 💄POWERFUL PINK💋 💄ALWAYS APRICOT💋 💄MIDNIGHT RED💋 💄CRUSHED BERRY💋 💄 Gel Semi-matte lipstik adalah slh satu lipstik Mary Kay yg pertama yg menggunakan teknologi yg kaya microsphere gel bg mengekalkan warna lipstik tanpa buat bibir kering.. Jom PM sis utk FREE trial 🤗🤗 #extreme #misimemperkayakanwanita #lovemarykay #loveinourheart #ilovemarykayculture #kulitsihat #kulitbreakout #glassskin #marykayshahalam #marykaysubang #cod #promotionmarykay #marykaymalaysia

SERAMSIIHHHH 👻 . . Dia lalu malam takpa kan? Hehehe 😝 . . Dengaq depa kata hantu pepel #laveraessence menjadi jadi. Ramai cari ramai tak senang duduk, dah beli sekotak minggu ni minggu depan nak lagiiii sekotak ! . . MasyaAllah, Hampa buat mandi ka buat minum? Jangan macam macam naa.. #essenceketagih ni pakai sapu kat luaran saja. Kulit badan kulit kepala kulit muka 😌 . . Dalaman boleh minum jus aloevera - healthy and good for our skin also ❤️ . . #laveraessencelimitededition #rm19

#ABPBH32
(@ainnnmaryk__)

2 Days 15 Hours Ago

Kalau uols guna timewise 3D uols akan ada 2 pelembap which is satu botol pink untuk krim siang dilengkapi dengan spf 30 untuk halang skin expose direct to uva dan uvb😊 . Tiub hitam pula untuk night cream yang akan uols apply before tidur! Sambil tidur sambil meremajakan kulit!siapa tak suka kan😀 . Jom dapatkan free consultation dengan Ain! Whatsapp Ain 0165743608 . #marykaykl#marykaymelaka #marykaydamansara#kulitcantik #marykayshahalam#marykayipoh #marykayseriiskandar #marykaypj#marykayperlis #marykaymanjung #marykaypahang #marykaysabah#skinvigorate #marykaysandakan #marykaykedah#timewise3d #laraalana#uyainaarshad #wadiadra#neelofahijab #kulitsihat#ubatjerawat #ubatjeragat#ubatparut #kulitbreakout#ilovemarykay #bahanbotani#testimonimarykay

#ABPBH32
(@ainnnmaryk__)

2 Days 15 Hours Ago

Mudah sangat nak pakai satu set timewise 3D ni! Yang penting hasil letops🔥 . TimeWise® Miracle Set 3D™ membantu menghalang punca pencetus penuaan kulit pra-matang. Kenapa uols yang dah start penuaan ni kena sangat guna timewise 3D😍 . MEMPERTAHANKAN✅ Menyediakan pelbagai manfaat antioksidan yang menentang radikal bebas yang bukan hanya dicetuskan oleh sinaran UV pada kulit . MELAMBATKAN✅ Membantu menjaga kulit anda kelihatan lebih muda dengan SPF 30 . Age Minimize 3D™ Complex juga membantu anda menentang penuaan kulit dengan membantu anda menggalakkan warna kulit yang sekata . MENYAMPAIKAN✅ Ditunjukkan secara klinikal ia membantu kulit kelihatan lebih muda dalam 4 minggu dengan memperbaiki tanda-tanda penuaan kulit. Uols ada masalah kulit ?? GARISAN HALUS✅ KEDUT✅ KEANJALAN✅ KESERIAN✅ KELICINAN✅ . Free consultation! Free postage! Free sample! Whatsapp Ain 0175010563 Atau boleh klik di bio! . Ain Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . #marykaykl#marykaymelaka #marykaydamansara#kulitcantik #marykayshahalam#marykayipoh #marykayseriiskandar #marykaypj#marykayperlis #marykaymanjung #marykaypahang #marykaysabah#skinvigorate #marykaysandakan #marykaykedah#timewise3d #laraalana#uyainaarshad #wadiadra#neelofahijab #kulitsihat#ubatjerawat #ubatjeragat#ubatparut #kulitbreakout#ilovemarykay #bahanbotani#testimonimarykay

iyma_mk
(@iyma_mk)

2 Days 15 Hours Ago

HALU HALU HALU!!!!!! . PON PON PON!! 📢📢📢📢📢📢 . MASK MARY KAY ADA PROMOSI 19% !!!!! . RUGI TAU TAK NAK GRAB FROM RM80 TO RM64 😱😱😱😱😱 . LAGI DASYAT 10 ORANG TERAWAL IYMA BAGI RM60 🔥 🔥 🔥 . MAI LAHHH CUBA BELUM CUBA BELUM TAHU UOLLLS😚😚😚 . Free consultation ✔ Ws iyma 01123310554 / tekan link di bio! Iyma Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . #marykaykl #marykaydamansara #marykayshahalam #marykayseriiskandar #marykayipoh#instagood #marykaymanjung #marykaypahang #marykaysabah #marykaysandakan#skinvigorate #marykaykedah#kulitbreakout #laraalana#uyainaarshad #wadiadra#neelofahijab #kulitsihat#ubatjerawat #ubatjeragat#ubatparut #kulitbreakout #bahanbotani#bellamara #duckscarves #mirafilzah #petalingjaya #syafiqkyle #maskmarykaypalingbest #remyishak

#ABPBH32
(@ainnnmaryk__)

2 Days 15 Hours Ago

BOTANICAL EFFECTS😍😍 . Sangat sesuai untuk kulit sensitif dan breakout tau! BOTANICAL EFFECTS FORMULA 2 SESUAI UNTUK JENIS KULIT NORMAL/KOMBINASI😊 . After try botanical effects,korang confirm jatuh cinta😍😍 Kulit yang dulunya dry after guna botanical effects akan lebih lembap dan sihat!❤️ . Set pertama yang sis pakai masa muka breakout dulu😭😭😭 Alhamdulillah kini skin dah pulih dan sihat🤗 Semua orang nak skin yang sihat kan? Skin yang sihat perlukan basic skincare dan produk yang selamat tau😘 . Nak skin sihat?skin cantik?Uols kena ada knowledge tau! Kena tahu masalah skin! Tahu produk yang perlu digunakan! Solution utk masalah skin! . Kepakaran sis ialah bantu uols selesaikan masalah skin!😍😍free consultation uols! Nak tahu tanda tanda kulit combination? Whatsapp laju laju tau!😊 . Cleanser 🌸Formula tidak kering menanggalkan makeup dan kotoran dengan lembut. Kulit akan terasa lembap dan menaikkan seri kulit. . 2. Freshen 🌸Menutup liang pori yang terbukak, membuang sisa kotoran (jika ada), dan meratakan tona kulit yang tak sekata. Meredakan jerawat. Seimbangkan pH kulit. . 3. Hydrate 🌸Bertindak sebagai pelembap supaya kulit kekal terhidrat, segar tanpa rasa kering atau oily. Tona kulit lebih sekata dan glowing dgn penggunaan jangka masa panjang. Mampu menghilangkan jerawat. . 4. Mask 🌸Buang sel kulit mati yg menyebabkan kulit kusam. Kulit akan lebih berseri. Blackhead whitehead akan hilang dan diganti dengan kulit lembut dan cerah. . Jom whatsapp sis utk free consultation!! 0175010563 . #marykaykl #marykaydamansara #marykayshahalam #marykayseriiskandar #marykayipoh#instagood #marykaymanjung #marykaypahang #marykaysabah #marykaysandakan#skinvigorate #marykaykedah#kulitbreakout #laraalana#uyainaarshad #wadiadra#neelofahijab #kulitsihat#ubatjerawat #ubatjeragat#ubatparut #kulitbreakout #bahanbotani#bellamara #duckscarves

#ABPBH32
(@ainnnmaryk__)

2 Days 15 Hours Ago

Testimoni from my beauty consultant illy😍😍 Cantiknya skin illy😍😍 . JOM DAPATKAN KULIT SIHAT DENGAN BOTANICAL EFFECTS😍😍 . Sangat sesuai untuk kulit sensitif dan breakout tau! BOTANICAL EFFECTS FORMULA 2 SESUAI UNTUK JENIS KULIT NORMAL/KOMBINASI😊 . After try botanical effects,korang confirm jatuh cinta😍😍 Kulit yang dulunya dry after guna botanical effects akan lebih lembap dan sihat!❤️ . Set pertama yang sis pakai masa muka breakout dulu😭😭😭 Alhamdulillah kini skin dah pulih dan sihat🤗 Semua orang nak skin yang sihat kan? Skin yang sihat perlukan basic skincare dan produk yang selamat tau😘 . Nak skin sihat?skin cantik?Uols kena ada knowledge tau! Kena tahu masalah skin! Tahu produk yang perlu digunakan! Solution utk masalah skin! . Kepakaran sis ialah bantu uols selesaikan masalah skin!😍😍free consultation uols! Nak tahu tanda tanda kulit combination? Whatsapp laju laju tau!😊 . Cleanser 🌸Formula tidak kering menanggalkan makeup dan kotoran dengan lembut. Kulit akan terasa lembap dan menaikkan seri kulit. . 2. Freshen 🌸Menutup liang pori yang terbukak, membuang sisa kotoran (jika ada), dan meratakan tona kulit yang tak sekata. Meredakan jerawat. Seimbangkan pH kulit. . 3. Hydrate 🌸Bertindak sebagai pelembap supaya kulit kekal terhidrat, segar tanpa rasa kering atau oily. Tona kulit lebih sekata dan glowing dgn penggunaan jangka masa panjang. Mampu menghilangkan jerawat. . 4. Mask 🌸Buang sel kulit mati yg menyebabkan kulit kusam. Kulit akan lebih berseri. Blackhead whitehead akan hilang dan diganti dengan kulit lembut dan cerah. . Jom ws sis utk free consultation!! 0175010563 . #marykaykl #marykaydamansara #marykayshahalam #marykayseriiskandar #marykayipoh#instagood #marykaymanjung #marykaypahang #marykaysabah #marykaysandakan#skinvigorate #marykaykedah#kulitbreakout #laraalana#uyainaarshad #wadiadra#neelofahijab #kulitsihat#ubatjerawat #ubatjeragat#ubatparut #kulitbreakout #bahanbotani#bellamara #duckscarves

THE POWER OF BIRDNEST ESSENCE by PNA . 🌸Menyembuhkan masalah kulit jerawat. 🌸Merawat kulit muka berjeragat 🌸Merawat luka dan berkesan dalam menghilangkan parut . 🌸Mengecilkan liang pori. 🌸Melembabkan kulit sepanjang hari. 🌸Merawat masalah kulit kulit kering dan berminyak . 🌸Menegangkan kulit muka supaya sentiasa nampak berseri dan tidak kusam. Whatsapp 0173717547 . COD AVAILABLE❤️ . #essencesarangburungwalid #rm20sahaja #kulitcantik #squadaniss #jeragat #jerawat #glassskin #mampumilik #sayajual #bnerawang #birdnestessencerawang #birdnestessencekepong #birdnestessenceselayang #ibubekerjaya #kulitkering #kulitbreakout #suamiisteri #rahsiamemikatsuami

Wajiblahh bawa ke mana mana je ! lepas solat pun kalau nak sapu juga bolehh.. makin gebu gebas la skin uols...get ready kalau kene ngorat ok ?😂 . Sape nak Advanced Serum 🙋🏻‍♀️ Ws Dayah 01158984121💕

SYOKNYA SIS!!!!!! JERAWAT PASIR DAH KURANG 🤤 Kalau dak, kalut lah dok kopek kopek kat dahi 😆 . . Serum Orynzme ni READY STOCK tau Korang. Siapa mahuuu meh Whatsapp mira 0186691413 #jerawatpasir #jerawat #jeragat #masalahjerawat #masalahjeragat #kulitbreakout

APA YANG MENYEBABKAN RAMAI WANITA TERCARI CARI KRIM SYANTIK AJAIB NI! Yang kendur anjal balik Yang gelap makin cerah Yang nampak berumur makin cantik berseri seri Penangan wd! Kak zaidah kita nih umur 40 an tapi nampak macam dak dak baru nak up hahah. Cantikk sangat wehh. Dagu vshape, kulit peloles, body shape pun maintain je. Tu la syoknyaa calit #wd ni. Bukan muka je dia make over. Satu badan hokeyy. Zat zat bahan dalam krim ni bekerja satu badan. Rawat dalaman. Bina jaringan sel kulit baru. Aktifkan kolagen dalam badan. Sebab tu hakak kita ni kelihatan cantik dan awet muda. Masyaallah Tabbarakallah Syokkk kan? Mak mak yang super bizi tu calit wd kat 3 point nadi je. Setel! Jom wasap sekarang untuk dapatkan harga promosi. 📲 0194798839 #womendesireetripleadvance #wdta #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #kulitbreakout #jerawat #jeragat #produkviral #viral #koreaskincare #resepisedap #bazaarpaknil #tiktokmalaysia #lawakterkini #datosrivida #ctdk #astro #majalahnona #whitv3 #serumjeragat #serumjerawat #krimkalisusia #malaysia #singapore #brunei #kelantan #pasirputeh #gengcikgu

Ladies..!! Jom tgk video nih🤩🤩wow.. terbaik lah.. bestnya Mary kay produk..Tengok tau!! 😘 Air itu ibarat kulit kita, Sama ada bila kita pakai dia akan masuk ke kulit dan sumbat liang pori atau tak... ❎ BRAND X : Powder itu terus masuk/larut ke dalam air ( kulit kita ) ☑ MARY KAY MINERAL COSMETIC : Powder tak dapat menembusi air/tak larut dalam air ( kulit kita ) Maknanya di sini, Yang MARY KAY tu lah lebih bagus. Bila pakai dia takkan sumbat pori. Tahu kan bila pori tersumbat dan pori tidak bersih tu sebabkan whitehead, blackhead dan akhirnya jadi jerawat 😱😱😱 Kita menitik beratkan tentang kualiti.. Supaya tidak memudaratkan kulit si pemakai samada untuk jangka masa pendek ataupun jangka masa panjang.. *Saya syorkan Mineral Powder dari Mary Kay.. Lihatlah kualitinya...* Jom PM sis utk FREE trial yea🌹 #extreme #misimemperkayakanwanita #lovemarykay #loveinourheart #ilovemarykayculture #kulitsihat #kulitbreakout #glassskin #marykayshahalam #marykaysubang #cod #promotionmarykay #marykaymalaysia

Wah selepas setahun, alhamdullilah dah nampak beza kulit Laina 😍 Ini antara bukti, tak semua kulit akan dapat result dalam masa yang singkat. Ia bergantung kepada kulit seseorang. Ada yang cepat & lambat. Yang penting, jangan mengalah. - Btw thank you for sharing your feedback Laina. Happy sangat tengok skin korang dah ada perubahan, teruskan apply untuk dapat result yang lagi best tau 💕 . Nak skin ching2 ? Ws Dayah skrg 01158984121

Assalamualaikum & selamat pagi lovelies!! 💋💋 Serum terbaru dari Mary Kay u alls.. Awesome!! *TimeWise Repair® Volu-Firm® Advanced Lifting Serum* 👵🏻Terasa kulit muka sudah KEREPOT??? 👵🏻Faktor usia membuatkan kulit anda jadi KENDUR???betul ke??? 🤮Encik SUAMI tak lalu nak tengok??? 🧟‍♀Anak2 buah panggil kite NENEK??? 😫STREESSS menyebabkan kedutan pada kulit wajah??? 💃💃💃💃💃💃💃💃💃 Ingin *KEMBALIKAN WAJAH* anda seperti *AWET MUDA*? ATAU kelihatan *LEBIH MUDA*??? *Mengurangkan KERUTAN KULIT 100%* *kulit kelihatan LEBIH ANJAL 98%* *KULIT LEBIH TEGANG 82%* *Garis PENUAAN dan KEDUTAN mula berkurang 98%* *KEANJALAN KULIT bertambah baik 78%* *KELEMBAPAN pada KULIT meningkat SERTA MERTA 100%* Sesuai untuk *SEMUA JENIS KULIT* *TIDAK* berminyak dan *BEBAS* pewangi BUKAN Comedogenic *(tidak menutupi liang pori)* Telah *DIUJI* secara *KLINIKAL* Sesuai untuk pemakai kanta lekap *(CONTACT LENS)* Sesuai untuk *MATA SENSITIVE* OCTOBER PROMOTION BUY 1 FREE *(VITAMIN C activating square)* RM264 Only RM264 Only . KENAPA HARGA SERUM PALING MAHAL DIANTARA PERAWATAN WAJAH LAINNYA ? Kerana dalam serum terdapat bahan konsentrat tinggi yang memiliki efek penetrasi ke dalam kulit lebih baik sehingga ke lapisan epidermis kulit. Bahan aktifnya memberikan zat antioksidan bagi kulit, memperbaiki proses pertumbuhan kulit, dan memperkecil ukuran pori-pori kulit. Satu hal yang bukan merupakan kegunaan serum adalah sebagai pelembab kulit yg memiliki lipid-soluble ntk masuk dlm epidermis. Jadi serum bukan bentuk lain moisturizer dengan harga yang lebih mahal. Jadi tau kan fungsi saktinya serum ini ?? . So sgt tidak logic kalo kita jumpe SERUM dgn hrga yg murah.. #extreme #misimemperkayakanwanita #lovemarykay #loveinourheart #ilovemarykayculture #kulitsihat #kulitbreakout #glassskin #marykayshahalam #marykaysubang #cod #promotionmarykay #marykaymalaysia

#ABPBH32
(@ainnnmaryk__)

3 Days 4 Hours Ago

Muka jadi sangat kusam,kering dan breakout after stop pakai produk pemutih yang nipiskan skin after 2 years😭😭 Salah Ain juga sebab tak fikir panjang and nak putih cepat akibatnya kulit rosak😔 Alhamdulillah nasib baik sedar cepat! Dan i am so happy with my skin after 2 tahun dengan Mary Kay😍 . Alhamdulillah kini skin dah pulih dan sihat🤗 Semua orang nak skin yang sihat kan? Skin yang sihat perlukan basic skincare dan produk yang selamat tau😘 . Nak skin sihat?skin cantik?Uols kena ada knowledge tau! Kena tahu masalah skin! Tahu produk yang perlu digunakan! Solution utk masalah skin! . Kepakaran sis ialah bantu uols selesaikan masalah skin!😍 MESTILAH SET BOTANICAL EFFECTS AIN PAKAI UNTUK PULIHKAN SKIN😍 Affordable dan tahan penggunaan lama☺️ . 1.Cleanser 🌸Formula tidak kering menanggalkan makeup dan kotoran dengan lembut. Kulit akan terasa lembap dan menaikkan seri kulit. . 2. Freshen 🌸Menutup liang pori yang terbukak, membuang sisa kotoran (jika ada), dan meratakan tona kulit yang tak sekata. Meredakan jerawat. Seimbangkan pH kulit. . 3. Hydrate 🌸Bertindak sebagai pelembap supaya kulit kekal terhidrat, segar tanpa rasa kering atau oily. Tona kulit lebih sekata dan glowing dgn penggunaan jangka masa panjang. Mampu menghilangkan jerawat. . 4. Mask 🌸Buang sel kulit mati yg menyebabkan kulit kusam. Kulit akan lebih berseri. Blackhead whitehead akan hilang dan diganti dengan kulit lembut dan cerah. . Jom ws sis utk free consultation!! 0165743608 Nak cepat?klik saja di bio! . #marykaykl #marykaydamansara #marykayshahalam #marykayseriiskandar #marykayipoh#instagood #marykaymanjung #marykaypahang #marykaysabah #marykaysandakan#skinvigorate #marykaykedah#kulitbreakout #laraalana#uyainaarshad #wadiadra#neelofahijab #kulitsihat#ubatjerawat #ubatjeragat#ubatparut #kulitbreakout #bahanbotani#bellamara #duckscarves

Ada tak member korang yg suka kutuk muka korang?👀 Rasa nak siat kan? Sekarang dah tak boleh pakai ayat " biaq pi apa orang nak kata " Meh try BNE ni awak...harga rm20 je . Modal agent serendah RM75. JOM BUAT DUIT KEPOK DENGAN ANIS ❤️ . . #essencesarangburungwalid⠀ #rm20sahaja⠀ #kulitcantik #squadaniss #jeragat #jerawat #glassskin #mampumilik #sayajual #bnerawang #birdnestessencerawang #birdnestessencekepong #birdnestessenceselayang #ibubekerjaya #kulitkering #kulitbreakout #suamiisteri #rahsiamemikatsuami #birdnestessence⠀ #birdnestessencebypna #birdnestessenceselangor #muakl #makeupbase #agentneeded #dropshipneeded #selayang #rawang #selangor #kualalumpur

Budak-budak sekolah selalunya mudah laa hai rentung, yea laa balik sekolah tengah hari rembang Pastu sempat main cop tiang 2-3 round sementara tunggu bas sampai. Cuaca sekarang pun boleh tahan panasnya. Nak pakai sunblock pun muka kena laa dirawat dulu Sihat kan kulit wajah pastu kita pakai perisai🥰 Alhamdulillah lepas konsisten sebulan dengan BNE Kulit wajah lebih sihat Kesan sunburn pun hilang Birdnest Essence by PNA sesuai untuk semua peringkat umur. Jom dapatkan BNE..hubungi shikin di 0195364311 @ klik link wasap di bio ig #bnebypna #birdnestmurah #birdnestkuantan #glowingskin #kulitbreakout #kulitbermasalah

Siapa sini yang tak suka muka dia ada kedutan? . . Elehhh buat buat tanya pulak ofcoz lah semua pun tak nak kan. . . Okey kalau tak nak makesure calit BNE mulai sekarang. Kenapa? . . Kan BNE ada sarang burung, Kan sarang burung boleh buat kita awek muda, makanya segala kedutan tu tak berani lah nak naik. . . Bne dah jaga keketat tau, hari hari pulak kita calit kira urut lagi sakan dia buat kerja 😎 . . No wrinkle pleaseee! . . #teamafcircle01057 #sayajual #birdnestessence #birdnestkuantan #bneessence #bnebypna #sayajualserum #essence #produkterbaik #produkviral #sayajualmurah #bazarpaknil #sarangburungwalet #sarangburungwalit #uitm #upm #usm #unikl #unimap #kulitbreakout #jeragat #kulitbermasalah #jerawat

#ABPBH32
(@ainnnmaryk__)

3 Days 14 Hours Ago

SPF is a must! Kalau nak prevent jeragat mesti pakai sunscreen atleast spf 15 tau! . Sebab kalau skin korang exposed direct to uva and uvb! Lama kelamaan jeragat akan terbentuk! Jeragat tak boleh hilang ye!cuma boleh pudarkan saja😁 . Mencegah lebih baik dari merawat😁 . Sekian saja beauty tips dari Ain❤️ . Whatsapp Ain for free consultation! 0165743608 . #marykaykl#marykaymelaka #marykaydamansara#kulitcantik #marykayshahalam#marykayipoh #marykayseriiskandar #marykaypj#marykayperlis #marykaymanjung #marykaypahang #marykaysabah#skinvigorate #marykaysandakan #marykaykedah#timewise3d #laraalana#uyainaarshad #wadiadra#neelofahijab #kulitsihat#ubatjerawat #ubatjeragat#ubatparut #kulitbreakout#ilovemarykay #bahanbotani#testimonimarykay

#ABPBH32
(@ainnnmaryk__)

3 Days 14 Hours Ago

Before pakai serum!uols kena ada baaic skincare yang kuat tau😁 Lagi lagi exfoliator!sebab kalau sel kulit mati terkumpul dekat lapisan atas! Macam mana serum nak bekerja dengan efektif kan🤔 . And serum ibarat baja kepada skin!moisturiser pula ibarat air! Macam mana serum nak absorp without bantuan moisturiser🤔 . So Ain suggest kuatkan dulu your basic skincare ok! Cleanser Exfoliator Toner Moisturiser Sunscreen😍 . #beautytipswithain . #marykaykl#marykaymelaka #marykaydamansara#kulitcantik #marykayshahalam#marykayipoh #marykayseriiskandar #marykaypj#marykayperlis #marykaymanjung #marykaypahang #marykaysabah#skinvigorate #marykaysandakan #marykaykedah#timewise3d #laraalana#uyainaarshad #wadiadra#neelofahijab #kulitsihat#ubatjerawat #ubatjeragat#ubatparut #kulitbreakout#ilovemarykay #bahanbotani#testimonimarykay

#ABPBH32
(@ainnnmaryk__)

3 Days 14 Hours Ago

Tapi bulan ni ada 19% OFF!! Siapa sukaa diskaun🔥 . TIMEWISE LIQUID FOUNDATION . The best foundation kesukaan ramai! . Mesti cuba...👍👍. Memang best...💕 . Mary Kay timewise liquid foundation 👩🏻 . Foundation yang sangat sempurna sebab : ✔Texture yg ringan. ✔Natural look, lembut. ✔Mudah untuk dicuci. ✔Tidak melekit. ✔Water based foundation. . Terdapat dua jenis formula : 1. Normal to dry skin (Pink line). . 2. Combination to oily(Purple line). . 👍Ekstrak lemon dan timun untuk sejukkan kulit. Best!!! Sambil cantik sambil merawat kulit....😙😙😙. . Boleh dibawa solat. Mesra wudhuk. . Tahan sehingga 8 bulan mengikut penggunaan individu. . Ada 5 shade color yg boleh pilih ikut kesesuain warna kulit. 🎗Ivory 3 untuk kulit putih cerah melepak. Ivory 5 untuk kulit cerah. 🎗Beige 3 untuk kulit sawo matang. 🎗Beige 5 untuk kulit separuh gelap. 🎗Bronze 1 untuk kulit gelap. . Jom dapatkan free consultation dengan Ain! Whatsapp Ain 0165743608 . #marykaykl#marykaymelaka #marykaydamansara#kulitcantik #marykayshahalam#marykayipoh #marykayseriiskandar #marykaypj#marykayperlis #marykaymanjung #marykaypahang #marykaysabah#skinvigorate #marykaysandakan #marykaykedah#timewise3d #laraalana#uyainaarshad #wadiadra#neelofahijab #kulitsihat#ubatjerawat #ubatjeragat#ubatparut #kulitbreakout#ilovemarykay #bahanbotani#testimonimarykay

#ABPBH32
(@ainnnmaryk__)

3 Days 14 Hours Ago

And wajib pakai foundation timewise from Mary Kay ni! Tahan penggunaan 7 bulan lebih untuk Ain sebab Ain memang akan pakai setiap hari! Dan after solat zohor pakai lagi😱😱 . Tu pon tahan 7 bulan😭😭JIMAT SANGAT UOLSS🔥 Tapi bulan ni ada 19% OFF!! Siapa sukaa diskaun🔥 . TIMEWISE LIQUID FOUNDATION . Mary Kay timewise liquid foundation 👩🏻 . Foundation yang sangat sempurna sebab : ✔Texture yg ringan. ✔Natural look, lembut. ✔Mudah untuk dicuci. ✔Tidak melekit. ✔Water based foundation. . Terdapat dua jenis formula : 1. Normal to dry skin (Pink line). . 2. Combination to oily(Purple line). . 👍Ekstrak lemon dan timun untuk sejukkan kulit. Best!!! Sambil cantik sambil merawat kulit....😙😙😙. . Ada 5 shade color yg boleh pilih ikut kesesuain warna kulit. 🎗Ivory 3 untuk kulit putih cerah melepak. Ivory 5 untuk kulit cerah. 🎗Beige 3 untuk kulit sawo matang. 🎗Beige 5 untuk kulit separuh gelap. 🎗Bronze 1 untuk kulit gelap. . Jom dapatkan free consultation dengan Ain! Whatsapp Ain 0165743608 . #marykaykl#marykaymelaka #marykaydamansara#kulitcantik #marykayshahalam#marykayipoh #marykayseriiskandar #marykaypj#marykayperlis #marykaymanjung #marykaypahang #marykaysabah#skinvigorate #marykaysandakan #marykaykedah#timewise3d #laraalana#uyainaarshad #wadiadra#neelofahijab #kulitsihat#ubatjerawat #ubatjeragat#ubatparut #kulitbreakout#ilovemarykay #bahanbotani#testimonimarykay

Bismillah, selepas 5hri tak bersiaran, sya kembali.. doakan Saya baik2 yer.. Profix tetap dihati❤️ qalish face scrub- khas utk buang blackhead/whitehead dan sel kulit mati (apply 2 kali smnggu) Cream profix - cream khas untuk jerawat, parut & parut berlubang pencuci qalish cleanser - pencuci khas utk muka bminyak both apply dua kali sehari pagi & malam Jom order sekarang 📲 017-4972725 📲 017-4972725 📲 017-4972725 #profixviral #qalishprofix #dermaroller #creamprofix #codprofixseluruhshahalam #profixshahalam #codprofixuitmshahalam #codprofixpoliteknikshahalam #codprofixklang #codprofixunisel #codprofixsetiaalam #codprofixpuncakalam #postageprofixseluruhmalysia #kulitsihatbermaya #kulitbreakout #kulitsensitif #kulitjerawatteruk #paruthitam #parutjerawat #trusteddropshipprofix #nomercuri #naturalbased #originalskincare #kulitcantik #kulitsihat #parutberlubang #vitaminparutberlubang #parutjerawat #vitaminkulit #vitaminkulitberlubang

#ABPBH32
(@ainnnmaryk__)

3 Days 17 Hours Ago

Skincare routine simple!tapi semua dah cukup dalam cleanser,day cream dan night cream!😄 Lingkaran hitam dan kedut bawah mata?eye cream kan ada!😄 . *4 in 1 Cleanser* . Mampu bertindak untuk menghilangkan kekotoran pada kulit dan menghasilkan kulit yang bersih . membuang kulit mati dan mencerahkan kulit . *TimeWise Age Minimize 3D Day Cream SPF 30 Broad Spectrum Sunscreen* . memberi kelembapan pada kulit disamping menyediakan perlindungan spektrum luas UVA / UVB. Ia memulihkan kerosakan pada kulit secara semula jadi, membantu mengurang kelihatan garis-garis halus. . *TimeWise Age Minimize 3D Night Cream* . bertindak untuk membantu membina semula kulit. Ia memulihkan kerosakan pada kulit secara semula jadi, kelihatan muda dan membantu mengurang kelihatan garis-garis halus dan kedutan. Ia juga meningkatkan daya kekuatan pada kulit. . *TimeWise Age Minimize 3D Eye Cream* . membantu mengurangkan tanda penuaan, termasuk penampilan lingkaran hitam, bengkak, garis halus dan kedutan. Selain itu, ia mengekalkan kelembapan di kawasan mata selama 12 jam . Free consultation! Free postage! Free sample! Whatsapp Ain 0175010563 . #marykaykl#marykaymelaka #marykaydamansara#kulitcantik #marykayshahalam#marykayipoh #marykayseriiskandar #marykaypj#marykayperlis #marykaymanjung #marykaypahang #marykaysabah#skinvigorate #marykaysandakan #marykaykedah#timewise3d #laraalana#uyainaarshad #wadiadra#neelofahijab #kulitsihat#ubatjerawat #ubatjeragat#ubatparut #kulitbreakout#ilovemarykay #bahanbotani#testimonimarykay kulit . *TimeWise Age Minimize 3D Day Cream SPF 30 Broad Spectrum Sunscreen* . memberi kelembapan pada kulit disamping menyediakan perlindungan spektrum luas UVA / UVB. Ia memulihkan kerosakan pada kulit secara semula jadi, membantu mengurang kelihatan garis-garis halus. . *TimeWise Age Minimize 3D Night Cream* . bertindak untuk membantu membina semula kulit. Ia memulihkan kerosakan pada kulit secara semula jadi, kelihatan muda dan membantu mengurang kelihatan garis-garis halus dan

Alamak!!! MR PIMPLE,MRS SCAR,WHITEHEAD,BLACKHEAD semua ada😭 Askar jahanam semua ada kat muka,cerr cakap apa je yang takde? Tapi lepas guna BNE semua askar jahanam lari lintang pukang😍 Satu jerawat pon tak nak melekat✨parut pon dah takde tinggal jejak tau😆 . . #essencesarangburungwalid⠀ #rm20sahaja⠀ #kulitcantik #squadaniss #jeragat #jerawat #glassskin #mampumilik #sayajual #bnerawang #birdnestessencerawang #birdnestessencekepong #birdnestessenceselayang #ibubekerjaya #kulitkering #kulitbreakout #suamiisteri #rahsiamemikatsuami #birdnestessence⠀ #birdnestessencebypna #birdnestessenceselangor #muakl #makeupbase #agentneeded #dropshipneeded #selayang #rawang #selangor #kualalumpur