#kulitcantikberseri

11,706 posts tagged with #kulitcantikberseri

Photos and Videos about #kulitcantikberseri

BB CUSHION FREE REFILL🎁 Hanya RM25 Sahaja‼️♥️ . Dengan Bb Cushion makeup lebih nampak sekata dan natural😍 Siapa belum cuba Bb Cushion mesti tak tahu kehebatan Bb Cushion dapat menutupi semua cela yang ada pada muka. Dan membuatkan muka kita bertambah Glowing☺️🌟 . Siapa yang baru nak cuba boleh dm aimi fast rply ok. Lepas beli confirm puas hati! Banyak feedback dari customer aimi dan ramai yang repeat oder! . Harga memang sangat murah! Hanya RM25 sahaja!! So tunggu apa lagi🤗 Dm sekarang!🔥🔥 . @ohh.mybeauty @ohh.mybeauty @ohh.mybeauty . #bbcushion #bbcushionmurah #skincare #cantikdgnbbc #produkkecantikan #beauty #kulitcantik #nakcantik #serum #kecantikankulit #kulitcantikberseri #instagram #instabeauty #produksemulajadi #serumwajah #awetmuda #giftfromnature #antiaging #kulitwajahcantik #kulitsihat #healthyskin #cerah #kulitmenawan #awetmudasentiasa #bbcushion #bedakasas

BB CUSHION FREE REFILL🎁 Hanya RM25 Sahaja‼️♥️ . Dengan Bb Cushion makeup lebih nampak sekata dan natural😍 Siapa belum cuba Bb Cushion mesti tak tahu kehebatan Bb Cushion dapat menutupi semua cela yang ada pada muka. Dan membuatkan muka kita bertambah Glowing☺️🌟 . Siapa yang baru nak cuba boleh dm aimi fast rply ok. Lepas beli confirm puas hati! Banyak feedback dari customer aimi dan ramai yang repeat oder! . Harga memang sangat murah! Hanya RM25 sahaja!! So tunggu apa lagi🤗 Dm sekarang!🔥🔥 . @ohh.mybeauty @ohh.mybeauty @ohh.mybeauty . #bbcushion #bbcushionmurah #skincare #cantikdgnbbc #produkkecantikan #beauty #kulitcantik #nakcantik #serum #kecantikankulit #kulitcantikberseri #instagram #instabeauty #produksemulajadi #serumwajah #awetmuda #giftfromnature #antiaging #kulitwajahcantik #kulitsihat #healthyskin #cerah #kulitmenawan #awetmudasentiasa #bbcushion #bedakasas

》Beza Dianz Pack Lama dengan Premium Edition《 . . Dianz Vitamin Premium lebih 👍 ✔High Quality ingredient ✔Tablet lebih tebal ✔Kesan yang lebih cepat ✔35biji tablet ✔Lebih murah dan Jimat Old pack pon dah bagus tapi kalau korang try Premium lagi Baguss camni👍👍Kesannya lebih puas hati..kalau nak hadiahkan utk isteri,suami dan ibu tercinta pon boleh..next post sis akan bagitahu siapa je boleh amik dianz vitamin ni..😘 . Dianz vitamin (RM 50) Dianz Vitamin (RM 52) #dianz#dianzvitamin#dianzlover#dianzmaskandmoist#dianzmalaysia#nakcantik#kulitcantikberseri#produkdianz#malaysia

Jom Sertai Team Pink Lady Rajin.. Tak pernah putus-asa.. Pasti membuahkan hasil.. Tambah income RM200 - RM500 sehari dengan tekan-tekan fon 📱 je.. 👍🏻😊 ✅Dropship Tanpa Modal, daftar percuma ✅Pink Lady ada KKM, Sijil halal ✅Bahan marketing disediakan(perlu copy & promote je) ✅Untung lumayan Tekan link bio di atas 👆 📲www.wasap.my/601163209696/NakJoinDsPL #pinkladybodyperfection #pinklady #pinkladyhq #pinkladyoriginal #pinkladyofficial #cantik #pinkladyhq #pinkladymalaysia 🇲🇾 #pinkladysingapore 🇸🇬 #pinkladybrunei 🇧🇳 #pinkladyindonesia 🇮🇩 #pinkladyriyadh 🇸🇦 #pinkladyaustralia 🇦🇺 #pinkladythailand 🇹🇭 #pinkladysingapore 🇸🇬 #pinkladyworldwide #pinkladybodyperfectionoriginal #pinkladyofficially #pinkladysabahsarawak #pinkladyterbaikoriginal #kulitcantikberseri #kulitgebugebas

Jom Sertai Team Pink Lady Rajin.. Tak pernah putus-asa.. Pasti membuahkan hasil.. Tambah income RM200 - RM500 sehari dengan tekan-tekan fon 📱 je.. 👍🏻😊 ✅Dropship Tanpa Modal, daftar percuma ✅Pink Lady ada KKM, Sijil halal ✅Bahan marketing disediakan(perlu copy & promote je) ✅Untung lumayan Tekan link bio di atas 👆 📲www.wasap.my/601163209696/NakJoinDsPL #pinkladybodyperfection #pinklady #pinkladyhq #pinkladyoriginal #pinkladyofficial #cantik #pinkladyhq #pinkladymalaysia 🇲🇾 #pinkladysingapore 🇸🇬 #pinkladybrunei 🇧🇳 #pinkladyindonesia 🇮🇩 #pinkladyriyadh 🇸🇦 #pinkladyaustralia 🇦🇺 #pinkladythailand 🇹🇭 #pinkladysingapore 🇸🇬 #pinkladyworldwide #pinkladybodyperfectionoriginal #pinkladyofficially #pinkladysabahsarawak #pinkladyterbaikoriginal #kulitcantikberseri #kulitgebugebas

Jom Sertai Team Pink Lady Rajin.. Tak pernah putus-asa.. Pasti membuahkan hasil.. Tambah income RM200 - RM500 sehari dengan tekan-tekan fon 📱 je.. 👍🏻😊 ✅Dropship Tanpa Modal, daftar percuma ✅Pink Lady ada KKM, Sijil halal ✅Bahan marketing disediakan(perlu copy & promote je) ✅Untung lumayan Tekan link bio di atas 👆 📲www.wasap.my/601163209696/NakJoinDsPL #pinkladybodyperfection #pinklady #pinkladyhq #pinkladyoriginal #pinkladyofficial #cantik #pinkladyhq #pinkladymalaysia 🇲🇾 #pinkladysingapore 🇸🇬 #pinkladybrunei 🇧🇳 #pinkladyindonesia 🇮🇩 #pinkladyriyadh 🇸🇦 #pinkladyaustralia 🇦🇺 #pinkladythailand 🇹🇭 #pinkladysingapore 🇸🇬 #pinkladyworldwide #pinkladybodyperfectionoriginal #pinkladyofficially #pinkladysabahsarawak #pinkladyterbaikoriginal #kulitcantikberseri #kulitgebugebas

Suka males keluar rumah karena ribet harus make-up dulu biar pede kalo ketemu teman atau tetangga?? . Sekarang udah ngga jamannya lagi buat ngga pede tanpa make-up dear, karena Amotee bisa jadi solusinya 🥰 Kandungan alaminya dijamin bikin kulitmu jadi cantik tanpa make-up 😍. . Testimoni customer cantik ini salah satunya.. Yuk, tunggu apalagi? . Buktikan sendiri manfaat Amotee dan share juga testimonimu ya 💞💞💞 . . Jangan lupa follow Instagram 👇👇 @skincarenasa.co.id @skincarenasa.co.id @skincarenasa.co.id . . 📍Info, Order & Konsultasi Gratis : 📲Wa. 081 229 883 992 (klik link di profil atas) . . . . . #amotee #amoteenasa #amoteejogja #skincaredaily #skincaresehat #skincare #skincareshop #amanbumilbusui #cantikalami #cantikberhijab #hijaberscantik #kulitcantikberseri #wajahcantikberseri #jualproduknasa #herbalisnasajogja #agennasajogja #stokisnasajogja #perawatanwajahkusam #tipsperawatanwajah #lifestyle #likeme #followme #instagpic #infojualan #infobisnis #gabungmember #naturalnusantara #produknasa

Haaaaa...bila kulit cantik tak perlu makeup tebal². pakai jer Magic Jelly Lovera ni pun dah cukup! 🤩🤩 . . Reposted from @lovera.testimonials (@get_regrann) - #repost @eykanazree_ with @get_repost ・・・ Hai gais!! Eyka nak share tentang Magic Jelly from @loveramalaysia ni! Uolls boleh apply magic jelly dekat bulu mata, then apply mascara (boleh melebatkan bulu mata & mascara tidak bergumpal, lagi senang apply mascara). lepas tu dkt bibir (melembabkan) before apply lipstick! Also boleh buat eyebrow gel jugak! @loveramalaysia @loveramalaysia @loveramalaysia . . #letscunwithlovera #sarahloverakb #loveramagicjelly #magicjellykelantan #magicjellykotabharu #loverakelantan #loveramalaysia #makeuphalal #skincarehalal #bebasbahankimia #kulitcantiksemulajadi #kulitcantikberseri #kulitberseri #ubatjerawat #organicskincare #veganskincare #kulitsihat

Ok..malam hujung² minggu macam ni Sarah rasa nak share tips DIY 🌱🌱 . Bagi yang ada masalah kulit sensitif tu mesti susah kan korang nak cari makeup primer sebab takut ada tindakbalas teruk. . Haaaa..jangan risau! Ni Sarah nak share macam mana nak DIY makeup primer guna barang semulajadi,bahan dapur jer! . . Selamat mencuba!! 🤗🤗 . . p/s: pssttt..kalau korang xde aloevera nak petik kat rumah, amek jer Magic Jelly Lovera tu as makeup primer! 🤭🤭 . . #letscunwithlovera #sarahloverakb #loverakelantan #loveramalaysia ##magicjellykelantan #magicjellymalaysia #diytips #tipscantikloverasarah #tipskecantikan #kulitcantik #kulitsensitif #makeupprimer #naturalprimer #ubatjerawat #kulitcantikberseri #organicskincare #makeuphalal #skincarehalal #skincaresemulajadi

OFFICIAL NEWS ! 🤩🤩 . Alright semua kami nk update pada semua selepas ini instashop DS jus Delima Organik akan bertukar jadi DS Online Shop . Persoalannya, apa yang ada dalam DS Online Shop ni ? 🤔Kalau dulu kita ada 1 produk sahaja dari Turkey iaitu Jus Delima Organik ? Kan ? . Hahh ! Sekarang ni kita nk bgtahu di DS Online Shop kali ni kita bakal ada mcm2 lagi produk dari Negara Turkey yang sangat berkualiti,Sedap Giler, so kepada sesiapa yang pernah gi bercuti ke di negara turkey mesti tahuuuuu !!! Kepada sesiapa yang tak peenah lg peegi bercuti takpe, korang dpt peluang rasa produkk yang sgt #padu di sini . So lepas ni korang nk beli barang turkey korang tahu mana nk cari...Nantikan update dari kami ! . #delimamerah#buahtin#buahtinbuahsyurga#aktif#followeraktif#delima#kulitcantik#tipskulitcantik#petuakulitcantik#kulitcantikgebu#kulitcantikberseri#bossku#kuruscepat#kurus#stamina#staminapria#staminapriatahanlama#like4likes#likeforlikes#likeforlikeback#like4follow#likeforfollow#olivehouse#dsultanaa#olivegarden#paduhabis

Yes!MCI!
(@yesmci)

1 Day 3 Hours Ago

Kolagen merupakan protein utama dalam tubuh sebagai struktur pembangun tulang, gigi, sendi, otot dan kulit. Glucola Capsule diformulasikan khusus untuk memenuhi kebutuhan kolagen dalam tubuh kita karena pada umur 30 tahun keatas produksi kolagen dalam tubuh menurun. Glucola Capsule juga baik untuk di konsumsi penderita diabetes karena tidak mengandung pemanis. Ayo, cukupkan kebutuhan kolagen dalam tubuh kita dengan mengkonsumsi Glucola Capsule setiap hari. Salam Cantik dan Sehat, Yessy Yohanes 📲 WA 08161373348 #glucolacapsule #kolagen #collagen # tulang #sendi #otot #kulit #gigi #nyerihaid #30tahunkeatas #dayatahantubuh #imuntubuh #immunesystem #kulitcantikberseri #sehat #diabetes #tanpapemanisbuatan #tanpapemanis #glutathione #suplemenkesehatan

BB CUSHION FREE REFILL🎁 Hanya RM25 Sahaja‼️♥️ . Dengan Bb Cushion makeup lebih nampak sekata dan natural😍 Siapa belum cuba Bb Cushion mesti tak tahu kehebatan Bb Cushion dapat menutupi semua cela yang ada pada muka. Dan membuatkan muka kita bertambah Glowing☺️🌟 . Siapa yang baru nak cuba boleh dm aimi fast rply ok. Lepas beli confirm puas hati! Banyak feedback dari customer aimi dan ramai yang repeat oder! . Harga memang sangat murah! Hanya RM25 sahaja!! So tunggu apa lagi🤗 Dm sekarang!🔥🔥 . @ohh.mybeauty @ohh.mybeauty @ohh.mybeauty . #bbcushion #bbcushionmurah #skincare #cantikdgnbbc #produkkecantikan #beauty #kulitcantik #nakcantik #serum #kecantikankulit #kulitcantikberseri #instagram #instabeauty #produksemulajadi #serumwajah #awetmuda #giftfromnature #antiaging #kulitwajahcantik #kulitsihat #healthyskin #cerah #kulitmenawan #awetmudasentiasa #bbcushion #bedakasas

malar
(@satiamalar)

1 Day 14 Hours Ago

Good Morning uolls 🌞🌞🌞 Macam mana rutin harian penjagaan kulit muka korang??? . . . Ke takde pakai apa²?? Bahaya tu ‼️‼️‼️‼️ . . At least cover la something ye ‼️‼️ Kalau MAL*S sangat, pakai je UV CREAM‼️‼️ MAL*S juga???? . . . Jom @neeshabeautyspa beautycartel facialkan muka 😉. Jangan biarkan duri2 landak membiak dengan byknya. wasap.my/60146259790/PmFacial #beautymobilespa #beautycartel #neeshazbeautyspa #womenfacialampang #menfacialampang #mobilefacialsp #vshapeface #liftingmuka #pandanindahfacial #businessonline #kulitcantikberseri

Good Morning uolls 🌞🌞🌞 Macam mana rutin harian penjagaan kulit muka korang??? . . . Ke takde pakai apa²?? Bahaya tu ‼️‼️‼️‼️ . . At least cover la something ye ‼️‼️ Kalau MAL*S sangat, pakai je UV CREAM‼️‼️ MAL*S juga???? . . . Jom @neeshabeautyspa beautycartel facialkan muka 😉. Jangan biarkan duri2 landak membiak dengan byknya. wasap.my/60146259790/PmFacial #beautymobilespa #beautycartel #neeshazbeautyspa #womenfacialampang #menfacialampang #mobilefacialsp #vshapeface #liftingmuka #pandanindahfacial #businessonline #kulitcantikberseri

Info dan Order disini : Wa 1 : 081292266200 Wa 2 : 081384284055 Atau klik link di bio ya kak 😘 #kulitcantik #kulitcantikberseri #wajahmulus #wajah #wajahputih #wajahcantik #pemutihwajah #maskerwajah #perawatanwajah

MENGHILANGKAN BEKAS-BEKAS HITAM DENGAN CEPAT & BERKESAN❗❗ . Yup sudah tentu treatment #facialjenjarum BRIGHTENING MESO THERAPY ni memang dapat bantu bukan setakat Rawatan AWET MUDA tapi dapat mengurangkn sekali gus mencerahkn bekas2 hitam dari jerawat yg lama tu dengan lebih Cepat! . SEKALI RAWATAN SUDAH NAMPAK PERBEZAANNYA😍 . . . Jadi Jangan berfikir lama lagi kalau nak kelihatan #terlajakcun #kulitcantikberseri boley Whatsapp SisDiana 013-5150780 atau just link kat bio je😊 . . **Note : Deposit RM50 diperlukan untuk tempahan Rawatan & lock slot #dbdollsisters . #dianawanbeautytreatment #dermapen #prpfacialtreatment #vampirefacialtreatment #vampirefacialmurah #dermapenfacial #bbglow #microneedlingtreat

💞 *Bereskan Masalah Wajahmu Dalam 5 Hari Pemakaian*💞 💕 *Mengandung Nutrisi yg Berasal dari 100 Bahan Alami & Super Hyaluronic Acic* Mampu menghilangkan 🙅🏼 *Flek Hitam* 🙅🏼 *Kulit Kusam* 🙅🏼 *kulit iritasi/sensitive* 🙅🏼 *samarkan Kerutan* 🙅🏼 *bekas2 Jerawat* Dengan Hy Filling Sphere & Water block system Technologg Patent dari USA yg dapat memberikan Efek seketika pada kulit🧖🏻‍♀ ❤ *Rasakan Kelembaban & kencangnya kulit sampai dengan 150 Jam* *Black Jam Terbukti secara Klinis sebagai Solusi Penuaan Dini* Disarankan digunakan utk Pria dan wanita 25th Keatas⚠ #originalrawklink #solusicantikalami #solusikulitsehatalami #kulitcantikberseri #nutrisikulit #nutrisikulitsehat #nutrisiherbal #blackjamkorea

Hi korang! Sis ada berita baik. Sempenan cybersale tempoh hari, kita ada buat collab dengan produk produk yang laris di pasaran. Anda nak kulit cantik? Boleh follow sis ni @meeracle_bysha dan dapatkan produk kecantikan meeracle dari sis ni #megasale #cybersale #meeracle #cantik #kulitcantik #kulit gebu #agentsah #dapatkansekarang #follow #entrepreneurship #usahawanberjaya #sales #durianruntuh #kulitcantikberseri

- 🥛 FACE SCRUB MILK 🥛 . . ❁ Khas untuk kulit berminyak & kombinasi ❁ Mampu menanggalkan sel sel kulit mati ❁ Mencerahkan dan melembapkan . ❁ Membantu mengecilkan liang liang pori ❁ Menegangkan kulit muka ❁ Memberi tona kulit sekata ( sunburn ) ❁ Mengurangkan whitehead & blackhead - Harga RM33 exc pos, Mampu tahan 2-3 bulan #scrubgold #scrubmilk #thebeautyhack #kulitcantikberseri

- ⭐ FACE SCRUB GOLD ⭐ . . ❁ Khas untuk kulit kering ❁ Khas untuk kulit kasar & kusam ❁ Mengurangkan parut parut jerawat ❁ Memutihkan menganjalkan dan anti-penuaan ❁ Menghaluskan kedutan di wajah ❁ Untuk tona kulit tak sekata ❁ Mengurangkan whitehead & blackhead . . Harga RM33 exc pos, Mampu tahan 2-3 bulan #scrubgold #scrubmilk #thebeautyhack #kulitcantikberseri

Kulit belang akibat paparan sinar matahari tidak diragukan lagi akan menganggu penampilan. Selain memicu kulit menjadi lebih gelap, paparan sinar matahari juga dapat mengurangi elastisitas kulit, menyebabkan kulit kering, menebal, dan keriput. Intip kiat-kiat dari @skwadbeauty ini untuk mencegah terjadinya kulit belang!⁣ ⁣ Follow us @motivacantik.id⁣ Follow us @motivacantik.id⁣ Follow us @motivacantik.id⁣ ⁣ ⁣ #motivacantikid #kulitcantiktanpacela #kulitkusamjadiglowing #kulitcantikberseri #kulitcantikalami #kulitcantikmulus #kulitcantikputih #kulitbelang #kulitkusamkering #kulitcantikdansehat #kulitkusamgelap #kulitkusamhilang #kulitcantiksehat #kulitcantiksehatalami #kulitcantikbersih

.... 𝐁𝐑𝐄𝐀𝐊𝐅𝐀𝐒𝐓 𝐀𝐏𝐀 𝐓𝐔? . 𝑨𝒔𝒔𝒂𝒍𝒂𝒎𝒖𝒂𝒍𝒂𝒊𝒌𝒖𝒎 & 𝑺𝒆𝒍𝒂𝒎𝒂𝒕 𝑷𝒂𝒈𝒊 Breakfast apa tu? . Watie pagi pagi harus pekena esp dulu💟 . Sebab dah jatuh cinta tak boleh nk move on.😘 Ni dh masuk tong yang ke berapa consume pun tak tau laaa....😄 . ESP ni boleh blend dengan jus, boleh campur dengan milo, nestum ke, letak ais sikit..sedappnyaaa😋 . . ..𝘼𝙥𝙖 𝙮𝙖𝙣𝙜 𝙗𝙚𝙨𝙩 𝙨𝙖𝙣𝙜𝙖𝙩 𝙗𝙞𝙡𝙖 𝙢𝙞𝙣𝙪𝙢 𝙀𝙎𝙋 𝙥𝙚𝙥𝙖𝙜𝙞 𝙣𝙞??? ✅ Dapat bagi tenaga ✅ Dapat moistkan kulit ✅ Elakkan muka kusam ✅ Mantain berat badan, ha sesiapa yang rasa nak mantain berat badan or nak kurus sangat la digalakkan tau!💟 ✅ Kesihatan rambut, yang rambut selalu luruh tu korang try jugak esp, inshAllah membantu ✅ Gastrik memang tak berani nak singgah ..... dan macam macam lagi.... . So kalau korang tengah nak cari produk yang sedap, lazat, dan membantu masalah kesihatan anda, tru la ESP ni? . Jom whatsapp Watie untuk dapatkan segera tau! . Love Watie Ambia 🌹 📲www.wasap.my/60192636954 . #shakleebyauninajla #shakleesetiaalam #shakleemeruklang #shakleemeru #shakleekapar #shakleepuncakalam #shakleealambudiman #shakleecyberjaya #kulitcantikberseri #instantbreakfast #espmurah #espshaklee #gastrik #nakordershaklee #sayajualshaklee

Jatuh cinta dengan Peony Essence ❤❤❤ . Siapalah yang tak jatuh cinta dengan Peony Essence? Bau harum bebunga cinta. Dan dengan khasiatnya juga kulit getting better day by day . Tak kisahlah kulit awak kusam or berjerawat, tetap akan nampak perubahan baik dengan Peony Essence 🌼 . Handmade specially for you ❤

Yes!MCI!
(@yesmci)

4 Days 5 Hours Ago

New HOT DEAL nih!!! Langsung cuuuzzz order di 🌸 08161373348. #hotdeal #glucolasakura #glucolacapsule #bioglassbestportablewater #bioglass #14mineralbumi #kulitputihalami #kulitcantikberseri

Ramai suka kulit putih cerah. Untuk kulit ni kita ada KOMBO POWER ESP + VITAMIN C! Ni kira paling asas lah untuk kulit. . . KEBAIKAN ESP 👉ESP membekalkan Protein yang tulen organik (non GMO tau!) 14g setiap serving! 👉Berfungsi utk menghasilkan sel2 baru bg mengantikan sel2 kulit yg mati dan rosak. Baru lah kulit kita nampak lebih cerah putih, glowing, parut makin pudar dan tak kusam. . . Nak kasi cerah berseri? 🍊Vitamin C lah jawapnya paling efektif untuk cerahkan kulit. 🍊Vitamin C juga berfungsi menentang radikal bebas yg merosakkan kulit. Juga kawal kulit jerawat. 🍊Radikal bebas mcm cuaca, debu, habuk persekitaran ni lah punca kulit sunburn, jeragat, kering. . . So jom amalkan ESP dan Vitamin C untuk kulit cantik putih & cerah. . . Jom order harga promo sekarang! Ada free shaker😍. . . #espshaklee #vitamincmurah #parutjerawat #kulitcantikberseri #jerawathilang #paruthilang #shakleemurah #shakleeselangor #shakleesabah #shakleesarawak #shakleejohor #shakleebrunei #kulitputih #kolagen #shakleekuching #shakleekl #zianaeunos .

Morning, hye guys 😊 Lovera Skincare ready stock. Warga Seri Kembangan dan sekitar yang berminat join COD hari ni whatsapp je Ira. COD and postage tiap hari 💚 . . FAST RESPOND 👉🏻📲 +6014 966 8101 . . . " JOM DAPATKAN KULIT CANTIK DAN SIHAT SECARA SEMULAJADI " . . #loveramalaysia #loveraskincare #loveraproducts #loveralovers #naturalskincare #naturalproduct #codbalakong #codserikembangan #codkajang #codbangi #codampang #codputrajaya #codbtho #codcheras #coduluklang #codserdang #codupmserdang #healthyskin #glowingskincare #kulitsihat #kulitcantikberseri #kulitflawless #kulitkusam #breakupwithbreakoutwithlovera #breakoutskincare #acnetreatment #poriporiterbuka #glassskin #koreanglassskin

... Memang tak puas minum ESP nie , tak pernah muak . Malah setiap pagi mesti nak cari ESP dulu 😆⁣⁣ ⁣⁣ Itulah padahnya kalau dah cuba ESP . Terus jadi addicted dengan rasa yang memang terbukti sedap , and effect yang terbukti best gilaaa !⁣⁣ ⁣⁣ Kenapa pilih ESP shaklee ?⁣⁣ 🥛Sumber protein lengkap⁣⁣ 🥛Lebih bertenaga⁣⁣ 🥛Kulit lebih bersih dan cerah⁣⁣ 🥛Sesuai untuk diet⁣⁣ 🥛Milkbooster⁣⁣ ⁣⁣ Dan banyak lagi lah ! Lelaki perempuan boleh minum okayy . Ni bukan jus jamu ke apa yaa , nie minuman protein soya .⁣⁣ ⁣⁣ Memang untuk seisi keluarga 😊⁣⁣ ⁣ 📲 019-263 6954 ⁣⁣ ⁣ #espshaklee⁣⁣ #shaklee⁣setiaalam #shakleeshahalam⁣⁣ #shakleemeruklang #shakleemeru #shakleekapar #shakleepuncakalam #shakleealambudiman #shakleecyberjaya #kulitcantikberseri #sayajualshaklee #nakordershaklee #jomshaklee

Bilakah kali terakhir ANDA membuat rawatan muka? Facial muka merupakan salah satu rawatan wajah yang dilakukan agar wajahnya segar, anjal dan berseri-seri. Jom facial bersama sis😉 click on my bio #muslimahmobilespa #facialsegamat #facialkualalumpur #facialjohorbahru #kulitcantikberseri #facialtreatment #facialmurah #facialspakerumahanda

. Muka tak berminyak . Jom coba . Assalamualaikum . Moga hari ini semuanya manis manis sahaja . Tips pesan dengan anak remaja kita jangan picit jerawat. . Moga kulit mereka cantik bak kulit baby. . #setpenjagaanmukaorganik #kulitcantikberseri #kulitkusam #kulitglowing #kulitputih #kulitjerawat #kulitjeragat #kulit #klcc #ukayperdaya #pusrawi #pusrawihospital #sentulcity #wangsamaju #setapak #setapakcentral #codsetapak #muasetapak #gombakprima #uiagombak #iiumgombak #muagombak #jalanampang #bangsar #ttdi #ttdijaya #sgbesi #gombak #srigombak #bukitantarabangsa

. Set paling sempoi . Cuci dengan foam cleanser Serum siang Serum malam . Kau kau bak orang Korea Glowing je.. . Jom coba . Assalamualaikum . Moga hari ini semuanya manis manis sahaja . Tips pesan dengan anak remaja kita jangan picit jerawat. . Moga kulit mereka cantik bak kulit baby. . #setpenjagaanmukaorganik #kulitcantikberseri #kulitkusam #kulitglowing #kulitputih #kulitjerawat #kulitjeragat #kulit #klcc #ukayperdaya #pusrawi #pusrawihospital #sentulcity #wangsamaju #setapak #setapakcentral #codsetapak #muasetapak #gombakprima #uiagombak #iiumgombak #muagombak #jalanampang #bangsar #ttdi #ttdijaya #sgbesi #gombak #srigombak #bukitantarabangsa

B ERL MAKE UP REMOVER THE MAKEUP ERASER BPOM: NA18171208101 Netto : 100 ml B ERL Make Up Remover The Make up Eraser Bukan sekedar Pembersih & penghapus make up biasa karena produk ini juga Mampu menjaga, merawat serta melindungi wajah cantikmu dari polusi jahat Sisa make up dan kotoran yang melekat di wajah wajib dibersihkan, jika make up yang kamu pakai sejenis waterproof & longlasting. Maka tidak cukup dibersihkan hanya dengan air atau remover biasa. Sisa make up dan debu bisa mengendap didalam pori-pori dan dapat menyebabkan wajah jadi mudah berjerawat Tiap tetes B ERL Make Up Remover The Make up Eraser memberi 3 manfaat sekaligus yaitu: REMOVER, TONER & CLEANSER B ERL Make Up Remover The Make Up Eraser diformulasikan cocok untuk kulit normal maupun sensitive sekalipun. Bahkan bisa diaplikasikan di area sekitar mata dan bibir yang biasanya sangat mudah iritasi jika terkena remover. Produk ini juga aman digunakan oleh ibu hamil & menyusui Kandungan Aktif Utama: - Squalane Oil sebagai moisturizer kulit - Vitamin E untuk meremajakan kulit dan anti oxidant - Chamomile sebagai soothing agent - Witch Hazel bermanfaat sebagai purifying dan cooling agent. Astringent alami yang dapat mengontrol minyak berlebih namun ajaibnya dapat melembabkan jika dipakai yang berjenis kulit kering. Cara Pakai : SEBAGAI REMOVER & CLEANSER Kocok terlebih dahulu lalu tuangkan dalam kapas secukupnya. Bersihkan semua area wajah termasuk area mata & bibir dengan mengosok secara lembut SEBAGAI TONER Kocok terlebih dahulu lalu tuangkan dalam kapas secukupnya. Lalu tepuk-tepuk ke seluruh wajah secara lembut. Non Paraben, Non Sulfate & Non Alcohol Info dan Order disini : Wa 1 : 081292266200 Wa 2 : 081384284055 Atau klik link di bio ya kak 😘 #kulitcantik #kulitcantikberseri #wajahmulus #wajah #wajahputih #wajahcantik #pemutihwajah #maskerwajah #perawatanwajah

One of the main ingredients in Pick-A-Potion is LEMON . 🍋helps reduce weight 🍋gives relief from fever & cold 🍋controls high blood pressure 🍋helps cure indigestion & constipation 🍋reduce dandruff and soooo much more! Never knew there are so many goodness in it kan. Imagine drinking cold lemonade on sunny hot weather? Ahhh... 😍

Ternyata hanya menggunakan serum dan cleanser sahaja mampu merawat kulit kusam. Tak perlu guna bnyak2 item atau produk mahal jika ada yang lebih murah dan berkualiti. Yang penting produk halal,tidak menjejaskan kesihatan kulit dan badan,natural produk dan sesuai untuk semua peringkat umur.😘👍 Untuk yang paling baik, MEERACLE adalah jawapannya. Jom cantik2 di hari raya bersama MEERACLE😍😍😍 Wasap Zai utk harga promosi www.wasap.my/60179757812/NakMeeracle #meeraclegemstonebeauty #jomcantikdgnmeeracle #kulitcantikberseri #meeracleputrajaya #meeracleempoweringyou #menjadidenganmeeracle

Don't know how to start..? Let us share the basic of night facial routine.. Enjoyyy 🌹 . . OR, U can make it simpler by consuming Pick-A-Potion from @pickus.hq as you'll have less problematic skin

Assalammualaikum☺️ Aimi nak share skit ni, nak muka nampak fresh and glowing bila keluar? Meh cuba Bb Cushion dengan aimi, confirm puas hati☺️👍🏼 . Hanya Rm25 sahaja‼️ . Tak perlu pakai concelear, foundation & bedak lagi lepas ni sebab semua dah ada dlm bb cushion😎 . Serious aimi dah pakai mmg best sangat bb cushion ni, bila pakai sekata ja dekat kulit kita and yang paling best rasa ringan dan tak melekit tau🤗 . Cepat dapatkan dengan @ohh.mybeauty @ohh.mybeauty❤️ . #bioaquacushion #aircushionmurah #bbcream #foundationmakeup #bbcushion #bbcushionmurah #skincare #cantikdgnbbc #produkkecantikan #beauty #kulitcantik #nakcantik #serum #kecantikankulit #kulitcantikberseri #instagram #instabeauty #produksemulajadi #serumwajah #awetmuda #giftfromnature #antiaging #kulitwajahcantik #kulitsihat #healthyskin #cerah #kulitmenawan #awetmudasentiasa #bbcushion #bedakasas

Assalammualaikum☺️ Aimi nak share skit ni, nak muka nampak fresh and glowing bila keluar? Meh cuba Bb Cushion dengan aimi, confirm puas hati☺️👍🏼 . Hanya Rm25 sahaja‼️ . Tak perlu pakai concelear, foundation & bedak lagi lepas ni sebab semua dah ada dlm bb cushion😎 . Serious aimi dah pakai mmg best sangat bb cushion ni, bila pakai sekata ja dekat kulit kita and yang paling best rasa ringan dan tak melekit tau🤗 . Cepat dapatkan dengan @ohh.mybeauty @ohh.mybeauty❤️ . #bioaquacushion #aircushionmurah #bbcream #foundationmakeup #bbcushion #bbcushionmurah #skincare #cantikdgnbbc #produkkecantikan #beauty #kulitcantik #nakcantik #serum #kecantikankulit #kulitcantikberseri #instagram #instabeauty #produksemulajadi #serumwajah #awetmuda #giftfromnature #antiaging #kulitwajahcantik #kulitsihat #healthyskin #cerah #kulitmenawan #awetmudasentiasa #bbcushion #bedakasas

Aaqee'laa
(@aqiela21)

6 Days 13 Hours Ago

Jom manjakan diri anda sambil muka dibelai oleh sis yang akan membuat uolls terlena dibuai mimpi🤗 💖Jom book your slot with sis💟 wasap.my/60176377144/PmFacial #kqielabeautyfacialspa #beautycartel #beautycartel #muslimahfacialampang #muslimahmobilefacialspa#beautifulgirls #beautycartelrawang #beautycartelmuar #beautyandthebeast #vshapeface #liftingfacial #kulitcantikberseri #pintukepintu #servisrumahkerumah

Atomy Pomegranate Beauty ❤🇰🇷 Info & Order 📞WA 081261118888 ✅Anti Penuaan, anti-oksidasi ✅Pencegahan hipertensi ✅Menopause ✅Pemutih alami ✅Pertahankan integritas kolagen tulang #atomypomegranatebeauty #atomy #atomykorea #atomysurabaya #atomyindonesia #atomyinternational #pemutihalami #kulitcantikberseri #cantikalami #kecantikan #kesehatan