#kulitcerahberseri

14,073 posts tagged with #kulitcerahberseri

Photos and Videos about #kulitcerahberseri

Meningkatkan Sistem Imun? Antioksidan yang tinggi dalam kacip fatimah membantu merangsang tindakbalas imun dalam tubuh, dan dapat melindungi tubuh dari penyakit. Kacip Fatimah juga adalah herba anti radang yang menyebabkan tumor dan membunuh sel-sel tumor yang menghalang jangkitan dan membunuh bakteria faraj. #insuransliabilitiproduk #sunleaf #womenkingdom #fitoestrogen #antipenuaan #kulitanjal #melambatkanmenopaus #kulitcerahberseri #payudaraanjaltegang

⁣ ⁣ UNIKNYA WD : KENAPA KITA CALIT PADA NADI?⁣ ⁣ WD memang tak akan sama dengan krim biasa⁣ ✔WD bukanlah skincare⁣ ✔Bukan losyen badan⁣ ✔Bukan juga barang mekap⁣ ✔Foundation pun bukan⁣ ⁣ Texturenya bermolekul haluss dan sifatnya mudah serap⁣ ⁣ ⚠️NADI itulah PEMBULUH DARAH TERBESAR dalam badan kita. Macam mana ia berfungsi ?⁣ ⁣ ✔Krim WD adalah KRIM BIO TEKNOLOGI NANO yg mana 12x cepat penyerapan ke dalam tubuh badan melalui pembuluh darah.⁣ ⁣ So, Bayangkan bahan terpilih dari luar negeri yang memahal dan baaaanyak manfaatnya tu masuk ke dalam tubuh kita.⁣ ⁣ Jadi, jelas tak macam mana krim WD ni bertindak balas?⁣ .⁣ P/S : Uolls berani tengok pembuluh darah? Cuba google tengok perjalanan darah satu badan. Pembuluh darah penuh dalam diri kita yang mana dari Nadi dipam laju ke seluruh badan.⁣ ⁣ BEST tak best kita calit hanya di nadi untuk kesan satu body.⁣ ⁣ Nak calit WD sekarang? Picit ja link di bio ❤️ terus sampai ke Cik Umi

. 🌿KENALI JENIS KUKIT KITA YUUK .... . 🌿Apapun jenis kulitnya, jafra punya solusi perawatannya yang alami, aman untuk bumil busui, tidak bikin ketergantungan, daan jafra pun HALAL 🌿 . Mau tanya2 untuk order/join? Lngsung DM ato WA yuk.. . #jeniskulit #jeniskulitwajah #kulitbermasalah #kulitcerahberseri #kulitsehat #perawatankulitacne #perawatankulitaman #perawatankulitacne #perawatankulitamandanhalal #joinbisnisjafra #joinjàfrabandung

Alhamdulilah..smlm sis restok lagi young and glow foundation🤗 so korang tunggu bila lagi nk try.. Foundation terbaik yg tengah viral skrg..tgh laku keras nii😘 . whatsapp sis⬇️ http://Www.wasap.my/60129571990/NakOrderyoungandglow . #youngandglow_hq #youngandglowfoundation #youngandglowpahang #youngandglowkuantan #youngandglowpekan #codpekan #foundation #teamyoungandglow #codkuantan #codpekan #teamyoungandglowkuantan #neelofa #youngandglowfoundation #jomcantiksama2 #followers #cantik #kulitcerahberseri #merawatjerawat #mekapsambilmerawatkulit #merawatjeragat #noorkartini

Day cream dari rangkaian Brightening Series Youfo Skincare sudah mengandung tabir surya lhoo.. Dengan SPF 15sudah melindungi kamu dari pengaruh buruk sinar UV. Jadi aktifitas sehari hari ga perlu takut lagi karna sudah terlindungi selain itu wajahmu akan semakin cerah berseri, kenyal, lembab, dan awet muda. Untuk lebih sempurna lagi aplilasikan sunblok untuk perlindungan lebih menyeluruh. Salam Cantik Sehat Muslimah 😘 #youfo #skincarealami #perawatanalami #perawatanalamiwajah #cantiksehatislami #cerahberseridansehat #cantiktanpaefeksamping #kulitcerahberseri

MENUNDA= membuang ksmpatan yg ada d depan mata. MENCOBA=membuka pintu kebrhasilan. Yakinkan pd diri utk tdk takut gagal tp takut dg hilangnya ksmpatan yg ada ! Jangan Terlalu Keras dan lama berfikir, karna waktu terus berjalan dan usia terus bertambah..! bertambah usia maka kualitas sistem reproduksi juga akan semakin menurun dan semakin sulit untuk diobati... . Semoga keberkahan selalu bersama kita amin😇🙏🏻 Untuk konsultasi mengenai hambatan kehamilan bunda dan suami serta solusi cepat hamil dan pendampingan selama program hamil. Bunda bisa hub kontak kita supaya cepat responya bunda👇 📲WhatsApp : 0821-7759-2371

Merendahkan Kolestrol? Kacip Fatimah boleh mengurangkan tahap kolesterol tambahan dalam badan dan lemak yang disimpan di dalam arteri. Ia mengurangkan trigliserida yang merupakan bahan lemak dalam tubuh dan melindungi daripada penyakit jantung. #insuransliabilitiproduk #sunleaf #womenkingdom #fitoestrogen #antipenuaan #kulitanjal #melambatkanmenopaus #kulitcerahberseri #payudaraanjaltegang

Bahagia tak terkata, bila segala masalah kulit selesia segera. Dengan hanya si harum wangi bird kita. . . Sapa tak risau bila masalah kulit menghantui kita 💖 Jerawat 💖 Jeragat 💖 Parut Jerawat 💖 Enzyme 💖 Gatal 💖 Sunburn 💖 luka 💖 Scabies 💖 alergik . . Banyakkan masalah dapat selesai dengan hanya BNE ni. . .Boleh Ws iema 011-14891384 @click link di bio yea. . #parutjerawat #jerawatmuka #hilangkanjeragat #bebasjeragat #sunburnarena #kulitcerah #instaaboomakademi #putihkekal #kulitcerahberseri #anakbahagia #majlistunang #pelamintunang #sobellalovers #wawaserum #lensmurahmalaysia

Selektif dalam pemilihan produk yang terbaik untuk diri sendiri itu wajib, terlebih kalau yang digunakan malah membuat masalah kulit 😌. Kami sarankan kepada Anda untuk menggunakan produk Ais Beauty, karena kami menggunakan bahan pilihan dalam setiap komponennya.😍 Masih ragu untuk menggunakan Ais Beauty?? 😍😍 #limitededition #kulitlembut #kulitcerahberseri #kulitwajahsehat #kulitcantik #solusiwajahsehat #solusisehat #cantikindonesia #cantikaman #cantiktanpamakeup #skincarepromo #skincareindonesia #skincaremurah #skincare #promo #diskon50 #wajahsegaralami #wajahglowingberseri #wajahflawless #wajahmuda #antiaging #antiagingskincare #bahanpilihan #bahanterbaik #bahanberkualitaspremium #bpom #hargamiring #halal

REAL TESTIMONI FUTEHFU . MANA NAK CARI SUNBLOCK SPF 50 YANG MURAH? . FUTEHFU LAH JAWAPAN NYA 🌷 . . ❤Fungsi & Kebaikan FUTEHFU❤ . 🌼 Futehfu dihasilkan menggunakan susu berkualiti tinggi & bermutu. . 🌼 Umum mengetahui, susu juga telah banyak dijadikan bahan asas produk perawatan kecantikan atau kosmetik (instant effect) . 👍 Regenerasi Kulit 👍 Memutihkan Kulit 👍 Penghalang Matahari (Sunblock) 👍 Membersihkan Wajah 👍 Sebagai Anti-Aging 👍 Mengatasi Masalah Kulit Berminyak 👍Mengecilkan Liang² Pori 👍 Menghaluskan Kulit 👍 Merawat Sel-Sel Kulit Mati 👍 Mencegah & Merawat Jerawat . #jeratjiwa #0marketing #kulitputih #kulitsehat #kulitcantik #kulitcerah #kulitkusam #kulitkering #kulitmulus #kulitsihat #kulitbersih #a #kecantikankulit #kulithalus #kulitsensitif #kulitflawless #perawatankulit #pemutihkulit #kulitgebu #kulitcerahberseri #susulembusegar #susuuntukkulitcantik #teamyayahebat #futehfu #futehfuhq #spraypemutihkulit #sunblockmurah

REAL TESTIMONI FUTEHFU . MANA NAK CARI SUNBLOCK SPF 50 YANG MURAH? . FUTEHFU LAH JAWAPAN NYA 🌷 . . ❤Fungsi & Kebaikan FUTEHFU❤ . 🌼 Futehfu dihasilkan menggunakan susu berkualiti tinggi & bermutu. . 🌼 Umum mengetahui, susu juga telah banyak dijadikan bahan asas produk perawatan kecantikan atau kosmetik (instant effect) . 👍 Regenerasi Kulit 👍 Memutihkan Kulit 👍 Penghalang Matahari (Sunblock) 👍 Membersihkan Wajah 👍 Sebagai Anti-Aging 👍 Mengatasi Masalah Kulit Berminyak 👍Mengecilkan Liang² Pori 👍 Menghaluskan Kulit 👍 Merawat Sel-Sel Kulit Mati 👍 Mencegah & Merawat Jerawat . #jeratjiwa #0marketing #kulitputih #kulitsehat #kulitcantik #kulitcerah #kulitkusam #kulitkering #kulitmulus #kulitsihat #kulitbersih #a #kecantikankulit #kulithalus #kulitsensitif #kulitflawless #perawatankulit #pemutihkulit #kulitgebu #kulitcerahberseri #susulembusegar #susuuntukkulitcantik #teamyayahebat #futehfu #futehfuhq #spraypemutihkulit #sunblockmurah

REAL TESTIMONI FUTEHFU . MANA NAK CARI SUNBLOCK SPF 50 YANG MURAH? . FUTEHFU LAH JAWAPAN NYA 🌷 . . ❤Fungsi & Kebaikan FUTEHFU❤ . 🌼 Futehfu dihasilkan menggunakan susu berkualiti tinggi & bermutu. . 🌼 Umum mengetahui, susu juga telah banyak dijadikan bahan asas produk perawatan kecantikan atau kosmetik (instant effect) . 👍 Regenerasi Kulit 👍 Memutihkan Kulit 👍 Penghalang Matahari (Sunblock) 👍 Membersihkan Wajah 👍 Sebagai Anti-Aging 👍 Mengatasi Masalah Kulit Berminyak 👍Mengecilkan Liang² Pori 👍 Menghaluskan Kulit 👍 Merawat Sel-Sel Kulit Mati 👍 Mencegah & Merawat Jerawat . #jeratjiwa #0marketing #kulitputih #kulitsehat #kulitcantik #kulitcerah #kulitkusam #kulitkering #kulitmulus #kulitsihat #kulitbersih #a #kecantikankulit #kulithalus #kulitsensitif #kulitflawless #perawatankulit #pemutihkulit #kulitgebu #kulitcerahberseri #susulembusegar #susuuntukkulitcantik #teamyayahebat #futehfu #futehfuhq #spraypemutihkulit #sunblockmurah

KELEBIHAN TRUFITZ!👍 . Ambil masa sejenak tengok apa kelebihan TRUFITZ ni haa! . Masih tak percaya ramai yg dh berjaya turunkan berat badan dgn TRUFITZ? . Sapa yang belum cuba TRUFITZ tu, meh wasap sis cepat sementara ada stok ni haa! . . 💯 TRUSTED SELLER. 👍 FAST REPLY. 👍 BEST SERVICE. 📮 POS SELURUH MALAYSIA. 🚙 COD KL & SELANGOR. . READY STOCK! READY STOCK! . Whatsapp 6.011.1092.8921 utk dapatkan segera!! . atau . . Klik link bio sis 📲📲 . . #vdolly #trudolly #trufitz #trudollybyfazura #trudollyfattzura #trudollyhq #trudollyselangor #trudollykl #trudollyshahalam #trudollysubang #trudollyklang #trudollybangi #trudollykajang #nurfazura #fattzura #codkualalumpurselangor #tipskurusmudah #syantiksyantik #bazarpaknill #flawlessskin #kulitcerahberseri #trufitzselangor #maluapabosskur #bukanbiasabiasabossku #virals #lunchbox #zahirah #setelahterlafaznyaakad

YEEH!! NEW YOUTH PRODUCT!! YOUTH MOISTURIZER LOCK DAY CREAM !! 😍😍 . Jangan lepaskan peluang untuk memilikinya yaaa. Memang terbaik! Untuk menjaga kulit kita dari menjadi kusam dengan radikal bebas. . . Formula exclusive yg menggabungkan antara tumbuhan botani dan teknologi canggih, termasuk : . 1. Ektrak kaktus- untuk membantu menarik dan menahan kelembapan di lapisan luar dan mengankutnya di mana diperlukan di seluruh sel-sel kulit . 2. Squalane berasakan tumbuhan 100% yang Membantu membina penghalang perlindungan untuk mengurangkan kehilangan air kedap dalam penghidratan untuk hasil yang berkekalan . 3. Satu campuran unik empat bentuk asid hyluronik yanb boleh mengekalkan sehingga 1000 kali beratnya dalam air untuk memerangkap dan mengekalkan kelembapan dalam lapisan kulit yang lebih dalam . . 4. Lipid berasaskan tumbuhan 100% dikenali untuk membantu menahan kelembapan pada kulit . . Jom jom! lembapkan kulit kita dengan cepat & segera 😘 . . 📱 WhatsApp : http://MumyGojesEve.wasap.my 📞 011-11952109 🚩 PM FB : EvLyn Juffery 🔸️ IG : evlyn_beauteeshop 🆔️ ID : 1142764 . . #newproduct #newshakleeproduct ##moisturizer #lembapkankulit #lembapkankulitmuka #cantikankulit #kulitbebasjeragatdanjerawat #kulitbebasjerawatflek #bebasmasalahkulitwajah #cantikdanlembap #kulitcantikgebu #cantikgebu #cantikdangebu #cantikgebugebas #kulitcerahberseri #setkulitcerah #mencerahkankulitwajah #pengedarshakleejohorbahru #posseluruhmalaysia #peluangbisnis2018 #codsingapore #praizeempire

Kulit glowing dari pagi sampai ke petang?? Waaahhhh, nak tahu rahsianya.. Mestilah dengan #youngandglowfoundation💐 . So, don't forget to apply Young & Glow Foundation this morning before you go for your work ❤️ . Hanya perlu klik di bio http://Www.wasap.my/60129571990/NakOrderyoungandglow - #youngandglow_hq #youngandglowfoundation #youngandglowpahang #youngandglowkuantan #youngandglowpekan #codpekan #foundation #teamyoungandglow #codkuantan #codpekan #teamyoungandglowkuantan #neelofa #youngandglowfoundation #jomcantiksama2 #followers #cantik #kulitcerahberseri #merawatjerawat #mekapsambilmerawatkulit #merawatjeragat #noorkartini

Betoiii, jangan lupa minum sebotol BFF BirdNest setiap pagi sebelum sarapan 😘 . Baru la bersemangat dan ceria sepanjang hari. . ➖➖➖➖➖➖➖ . ❤️ Terdiri daripada 7% Sarang Burung, Kulat Putih, Gula Batu & juga Ginseng . ❤️ RM5 / botol (70ml) . 💚 RM70 / 15 botol (Jimat RM5) 💜️ RM130 / 30 botol (Jimat RM20) 💙️ RM250 / 60 botol (Jimat RM50) . . 🚗 Nak COD? Minima 10 botol 📲 Hampa terus whatsApp Ain di +60134013261 atau klik ja LINK ORDER kat bio atas tu 😘 . 📬 Tak sempat nak set COD? 📦 Meh Jimat Postage thru Shopee Cik EnnyAin Punya Kedai . .

Haii ladies 😁😁 Kulit kamu belang, kasar, kering 😭😭😭 Mesti cobain nih Prime Skin Hand n Body Lotion (PSHBL) dan scrub nya 😍😍 Ekstrak soyanya manjain kulitmu Wanginya jangan ditanya lagii, dijaminn bikin klepek2 ciumnya😘😘😘 . Yukk!! perawatan kulitmu dr luar percayakan aja sm paket prime skin dari hwi !!! Harga terjangkau loh 😉😉😉 . Info Partner Bisnis/Produk Roselina Dist HWI 👑 📲 whastapp : 081397288501 #primeskinhwi#hwi#hwiindonesia #hwisiantar#kulitcerahberseri#hwilife#primeskinlotion

The strong reason why i agreed to be Ambassador of @women_kingdom8 by @sunleaf_official_s27 is because i drink this everyday. I felt the different before n after. Tak rugi mencuba, Women Kingdom ni dari herbs.halal. Lagi2 ada kacip fatimah, fuh cenggini pergeeyyy dia 🤣 U can order @women_kingdom8 with code FR 01 for promotion price #insuransliabilitiproduk #sunleaf #womenkingdom #fitoestrogen #antipenuaan #kulitanjal #melambatkanmenopaus #kulitcerahberseri #payudaraanjaltegang

Masih ramai lagi yg still tak faham kepentingan serum sebagai tambahan basic skincare. Serum ni sebenarnya penting sebab dia ada banyak function. Most of the serum ni water based. Serum ada bahan aktif untuk merawat kulit yang lebih tinggi kepekatannya berbanding krim dan losen. Sebab tu serum ni kita pakai few drops saja (3 hingga 5 titik). Sikit pon dah cukup utk bagi result yg terbaik sbb kepekatan bahan aktif dlm serum tu tinggi. ㅤ Kebaikan serum: 🍋Merawat kedutan 🍋Kurangkan jeragat dan pigmentasi 🍋Anti penuaan 🍋 Mencerahkan kulit 🍋 Anti radang ㅤ Nak dapatkan kulit sihat bebas cela? Jom dapatkan PURE FACE POWER UP SERUM sekarang! Macam mane nak order? Fast Respond klik link dekat bio 👆🏻 ______________________________________________________ #purefaceserum #purefacejellys #purefacepowerupserum #serumlemon #purebyjellys #serumterbaik #kulitcantiksihat #kulitbebascela #jerawatjeragat #antipenuaan #berkesandanselamat #teganganjal #kulitcerahberseri #hilangkanparutjerawat #lembabkankulit #mengecilkanpori #bebaskusam #mencerahkanwajah #codkualaterengganu #madeinthailand🇹🇭 #serumviral #originalbrand

Pure Face Power Up Serum 10 dalam 1 innovasi terbaik daripada JELLYS untuk kulit lembap berseri. meresap cepat dan memberikan kelembapan yg optimum pada kulit agar kukit wajah sentiasa glowing, gebu dan bebas masalah. Mengurangkan masalah tanda2 penuaan spt kedutan, masalah jerawat dan jeragat.kulit kekal lembut & gebu dengan anti-oxidant bantu untuk bantu kulit kelihatan awet muda. pada yg mempunyai masalah kulit yg kering boleh gunakan ini sebagai pelembap tambahan harian anda. ㅤ Tidak mengandungi Paraffin, Silicone, Fragrance, pewarna dan Alcohol ㅤ Manfaat : ✔️mengurangkan kedutan ✔️mengatasi masalah jerawat ✔️mengatasi masalah kulit kering ✔️mengatasi masalah parut jerawat ✔️mengatasi bintik² hitam ✔️ mengatasi kulit kusam ✔️anti penuaan ✔️melembapkan kulit ✔️ anti oksida kepada kulit ✔️melindungi kulit dari pencemaran udara dan juga radikal bebas. ✅ sesuai untuk semua jenis kulit ✔️pori² mengecil ✔️menghasilkan sel kulit baru ✔️kulit tegang, anjal, berseri dan cerah serta lembab. ㅤ ㅤ Nak dapatkan kulit sihat bebas cela? Jom dapatkan PURE FACE POWER UP SERUM sekarang! Macam mane nak order? Fast Respond klik link dekat bio 👆🏻 ______________________________________________________ #purefaceserum #purefacejellys #purefacepowerupserum #serumlemon #purebyjellys #serumterbaik #kulitcantiksihat #kulitbebascela #jerawatjeragat #antipenuaan #berkesandanselamat #teganganjal #kulitcerahberseri #hilangkanparutjerawat #lembabkankulit #mengecilkanpori #bebaskusam #mencerahkanwajah #codkualaterengganu #madeinthailand🇹🇭 #serumviral #originalbrand

Masih ramai lagi yg still tak faham kepentingan serum sebagai tambahan basic skincare. Serum ni sebenarnya penting sebab dia ada banyak function. Most of the serum ni water based. Serum ada bahan aktif untuk merawat kulit yang lebih tinggi kepekatannya berbanding krim dan losen. Sebab tu serum ni kita pakai few drops saja (3 hingga 5 titik). Sikit pon dah cukup utk bagi result yg terbaik sbb kepekatan bahan aktif dlm serum tu tinggi. ㅤ Kebaikan serum: 🍋Merawat kedutan 🍋Kurangkan jeragat dan pigmentasi 🍋Anti penuaan 🍋 Mencerahkan kulit 🍋 Anti radang ㅤ Nak dapatkan kulit sihat bebas cela? Jom dapatkan PURE FACE POWER UP SERUM sekarang! Macam mane nak order? Fast Respond klik link dekat bio 👆🏻 ______________________________________________________ #purefaceserum #purefacejellys #purefacepowerupserum #serumlemon #purebyjellys #serumterbaik #kulitcantiksihat #kulitbebascela #jerawatjeragat #antipenuaan #berkesandanselamat #teganganjal #kulitcerahberseri #hilangkanparutjerawat #lembabkankulit #mengecilkanpori #bebaskusam #mencerahkanwajah #codkualaterengganu #madeinthailand🇹🇭 #serumviral #originalbrand

Kebanyakan wanita, ingin #cantik.😍 Tapi banyak juga yang ingin tampil apa adanya. 😇 Karena itu Ais Beauty tercipta untuk memberikan kecantikan alami untuk wanita indonesia. Tapi tidak menutup kemungkinan pria tidak bisa menggunakan. TAK PERLU KHAWATIR,😯 @aisbeauty.official dibuat dari bahan pilihan dengan meminimalisir efek samping✔️. Dan melahirkan kulit yang cantik✔️, sehat✔️, dan terawat✔️. Tak perlu khawatir dompet kering buat beli skincare, saat ini Ais Beauty ada #diskon jadi tak membuat dompet Anda kering 😂😍😍 #limitededition #kulitlembut #kulitcerahberseri #kulitwajahsehat #kulitcantik #solusiwajahsehat #solusisehat #cantikindonesia #cantikaman #cantiktanpamakeup #skincarepromo #skincareindonesia #skincaremurah #skincare #promo #diskon50 #wajahsegaralami #wajahglowingberseri #wajahflawless #wajahmuda #antiaging #antiagingskincare #bahanpilihan #bahanterbaik #bahanberkualitaspremium #bpom #hargamiring #halal

Pure Face Power Up Serum 10 dalam 1 innovasi terbaik daripada JELLYS untuk kulit lembap berseri. meresap cepat dan memberikan kelembapan yg optimum pada kulit agar kukit wajah sentiasa glowing, gebu dan bebas masalah. Mengurangkan masalah tanda2 penuaan spt kedutan, masalah jerawat dan jeragat.kulit kekal lembut & gebu dengan anti-oxidant bantu untuk bantu kulit kelihatan awet muda. pada yg mempunyai masalah kulit yg kering boleh gunakan ini sebagai pelembap tambahan harian anda. ㅤ Tidak mengandungi Paraffin, Silicone, Fragrance, pewarna dan Alcohol ㅤ Manfaat : ✔️mengurangkan kedutan ✔️mengatasi masalah jerawat ✔️mengatasi masalah kulit kering ✔️mengatasi masalah parut jerawat ✔️mengatasi bintik² hitam ✔️ mengatasi kulit kusam ✔️anti penuaan ✔️melembapkan kulit ✔️ anti oksida kepada kulit ✔️melindungi kulit dari pencemaran udara dan juga radikal bebas. ✅ sesuai untuk semua jenis kulit ✔️pori² mengecil ✔️menghasilkan sel kulit baru ✔️kulit tegang, anjal, berseri dan cerah serta lembab. ㅤ ㅤ Nak dapatkan kulit sihat bebas cela? Jom dapatkan PURE FACE POWER UP SERUM sekarang! Macam mane nak order? Fast Respond klik link dekat bio 👆🏻 ______________________________________________________ #purefaceserum #purefacejellys #purefacepowerupserum #serumlemon #purebyjellys #serumterbaik #kulitcantiksihat #kulitbebascela #jerawatjeragat #antipenuaan #berkesandanselamat #teganganjal #kulitcerahberseri #hilangkanparutjerawat #lembabkankulit #mengecilkanpori #bebaskusam #mencerahkanwajah #codkualaterengganu #madeinthailand🇹🇭 #serumviral #originalbrand

Pure Face Power Up Serum 10 dalam 1 innovasi terbaik daripada JELLYS untuk kulit lembap berseri. meresap cepat dan memberikan kelembapan yg optimum pada kulit agar kukit wajah sentiasa glowing, gebu dan bebas masalah. Mengurangkan masalah tanda2 penuaan spt kedutan, masalah jerawat dan jeragat.kulit kekal lembut & gebu dengan anti-oxidant bantu untuk bantu kulit kelihatan awet muda. pada yg mempunyai masalah kulit yg kering boleh gunakan ini sebagai pelembap tambahan harian anda. ㅤ Tidak mengandungi Paraffin, Silicone, Fragrance, pewarna dan Alcohol ㅤ Manfaat : ✔️mengurangkan kedutan ✔️mengatasi masalah jerawat ✔️mengatasi masalah kulit kering ✔️mengatasi masalah parut jerawat ✔️mengatasi bintik² hitam ✔️ mengatasi kulit kusam ✔️anti penuaan ✔️melembapkan kulit ✔️ anti oksida kepada kulit ✔️melindungi kulit dari pencemaran udara dan juga radikal bebas. ✅ sesuai untuk semua jenis kulit ✔️pori² mengecil ✔️menghasilkan sel kulit baru ✔️kulit tegang, anjal, berseri dan cerah serta lembab. ㅤ ㅤ Nak dapatkan kulit sihat bebas cela? Jom dapatkan PURE FACE POWER UP SERUM sekarang! Macam mane nak order? Fast Respond klik link dekat bio 👆🏻 ______________________________________________________ #purefaceserum #purefacejellys #purefacepowerupserum #serumlemon #purebyjellys #serumterbaik #kulitcantiksihat #kulitbebascela #jerawatjeragat #antipenuaan #berkesandanselamat #teganganjal #kulitcerahberseri #hilangkanparutjerawat #lembabkankulit #mengecilkanpori #bebaskusam #mencerahkanwajah #codkualaterengganu #madeinthailand🇹🇭 #serumviral #originalbrand

Pure Face Power Up Serum 10 dalam 1 innovasi terbaik daripada JELLYS untuk kulit lembap berseri. meresap cepat dan memberikan kelembapan yg optimum pada kulit agar kukit wajah sentiasa glowing, gebu dan bebas masalah. Mengurangkan masalah tanda2 penuaan spt kedutan, masalah jerawat dan jeragat.kulit kekal lembut & gebu dengan anti-oxidant bantu untuk bantu kulit kelihatan awet muda. pada yg mempunyai masalah kulit yg kering boleh gunakan ini sebagai pelembap tambahan harian anda. ㅤ Tidak mengandungi Paraffin, Silicone, Fragrance, pewarna dan Alcohol ㅤ Manfaat : ✔️mengurangkan kedutan ✔️mengatasi masalah jerawat ✔️mengatasi masalah kulit kering ✔️mengatasi masalah parut jerawat ✔️mengatasi bintik² hitam ✔️ mengatasi kulit kusam ✔️anti penuaan ✔️melembapkan kulit ✔️ anti oksida kepada kulit ✔️melindungi kulit dari pencemaran udara dan juga radikal bebas. ✅ sesuai untuk semua jenis kulit ✔️pori² mengecil ✔️menghasilkan sel kulit baru ✔️kulit tegang, anjal, berseri dan cerah serta lembab. ㅤ ㅤ Nak dapatkan kulit sihat bebas cela? Jom dapatkan PURE FACE POWER UP SERUM sekarang! Macam mane nak order? Fast Respond klik link dekat bio 👆🏻 ______________________________________________________ #purefaceserum #purefacejellys #purefacepowerupserum #serumlemon #purebyjellys #serumterbaik #kulitcantiksihat #kulitbebascela #jerawatjeragat #antipenuaan #berkesandanselamat #teganganjal #kulitcerahberseri #hilangkanparutjerawat #lembabkankulit #mengecilkanpori #bebaskusam #mencerahkanwajah #codkualaterengganu #madeinthailand🇹🇭 #serumviral #originalbrand

JOM BANTERAS GANGGUAN MISS J Miss J ni kan banyak buat kita rasa sedih, rendah diri, dan paling teruk dia buat kita malu untuk berjumpa orang atau melakukan aktiviti seharian. ㅤ Faham sangat perasaanya macam mana.Serba tak kena. Tutup dengan 7 lapis mekap pun tak kan mampu mengembalikan keyakinan diri.😫 ㅤ Pengguna produk PURE FACE POWER UP SERUM! Bahagiakan tengok muka dah semakin berseri tanpa ganguan Miss J ni. Dengan penggunaan yang istiqomah, insyaallah jerawat akan mengecut, parut jerawat akan pudar dan paling best muka dah semakin glowing. Tapi ni bukan sehari dua tau. ㅤ ㅤ Nak dapatkan kulit sihat bebas cela? Jom dapatkan PURE FACE POWER UP SERUM sekarang! Macam mane nak order? Fast Respond klik link dekat bio 👆🏻 ______________________________________________________ #purefaceserum #purefacejellys #purefacepowerupserum #serumlemon #purebyjellys #serumterbaik #kulitcantiksihat #kulitbebascela #jerawatjeragat #antipenuaan #berkesandanselamat #teganganjal #kulitcerahberseri #hilangkanparutjerawat #lembabkankulit #mengecilkanpori #bebaskusam #mencerahkanwajah #codkualaterengganu #madeinthailand🇹🇭 #serumviral #originalbrand

Kenapa perlu pakai serum ??? Gaiss serum wajah sangat penting untuk membuatkan kulit wajah nampak berseri & sihat. Pemakaian serum wajah secara rutin akan membuat wajah jadi lembab, menghaluskan tekstur kulit, mengurangi bintik-bintik, noda & kulit kusam. Bagi yang gemar memakai make up , serum wajah sangat penting untuk membuat wajah nampak flawless. Buktikan sendiri khasiatnya dengan menggunakan pure face serum by jellysㅤ ㅤ Nak dapatkan kulit sihat bebas cela? Jom dapatkan PURE FACE POWER UP SERUM sekarang! Macam mane nak order? Fast Respond klik link dekat bio 👆🏻 ______________________________________________________ #purefaceserum #purefacejellys #purefacepowerupserum #serumlemon #purebyjellys #serumterbaik #kulitcantiksihat #kulitbebascela #jerawatjeragat #antipenuaan #berkesandanselamat #teganganjal #kulitcerahberseri #hilangkanparutjerawat #lembabkankulit #mengecilkanpori #bebaskusam #mencerahkanwajah #codkualaterengganu #madeinthailand🇹🇭 #serumviral #originalbrand

Serum muka merupakan product yg wajib ada dalam skincare routine harian ullos Asebabnya : 🍋Membuat struktur kulit lebih lembut & berseri. 🍋Mencegah penuaan wajah & bebas kedutan 🍋Menghaluskan serta mencerahkan warna kulit 🍋Menutup liang pori yg terbuka 🍋Menghilangkan bekas Jerawat / jeragat serta kulit yg bermasalah 🍋Melembabkan kulit 🍋Mengenyalkan & Mengetatkan 🍋Menyamarkan bintik hitam 🍋Anti pencemaran & radiasi 🍋Sesuai utk kulit sensitive 🍋Makeup yang tahan lama ㅤ ㅤ Nak dapatkan kulit sihat bebas cela? Jom dapatkan PURE FACE POWER UP SERUM sekarang! Macam mane nak order? Fast Respond klik link dekat bio 👆🏻 ______________________________________________________ #purefaceserum #purefacejellys #purefacepowerupserum #serumlemon #purebyjellys #serumterbaik #kulitcantiksihat #kulitbebascela #jerawatjeragat #antipenuaan #berkesandanselamat #teganganjal #kulitcerahberseri #hilangkanparutjerawat #lembabkankulit #mengecilkanpori #bebaskusam #mencerahkanwajah #codkualaterengganu #madeinthailand🇹🇭 #serumviral #originalbrand

Masih ramai lagi yg still tak faham kepentingan serum sebagai tambahan basic skincare. Serum ni sebenarnya penting sebab dia ada banyak function. Most of the serum ni water based. Serum ada bahan aktif untuk merawat kulit yang lebih tinggi kepekatannya berbanding krim dan losen. Sebab tu serum ni kita pakai few drops saja (3 hingga 5 titik). Sikit pon dah cukup utk bagi result yg terbaik sbb kepekatan bahan aktif dlm serum tu tinggi. ㅤ Kebaikan serum: 🍋Merawat kedutan 🍋Kurangkan jeragat dan pigmentasi 🍋Anti penuaan 🍋 Mencerahkan kulit 🍋 Anti radang ㅤ Nak dapatkan kulit sihat bebas cela? Jom dapatkan PURE FACE POWER UP SERUM sekarang! Macam mane nak order? Fast Respond klik link dekat bio 👆🏻 ______________________________________________________ #purefaceserum #purefacejellys #purefacepowerupserum #serumlemon #purebyjellys #serumterbaik #kulitcantiksihat #kulitbebascela #jerawatjeragat #antipenuaan #berkesandanselamat #teganganjal #kulitcerahberseri #hilangkanparutjerawat #lembabkankulit #mengecilkanpori #bebaskusam #mencerahkanwajah #codkualaterengganu #madeinthailand🇹🇭 #serumviral #originalbrand

Kita sebenarnya makin tua, makin hilang keanjalan kulit disebabkan penghasilan kolegen yang makin lemah. Bila dah kurang kolagen, muka mula berkedut. ㅤ So sebelum muka start kedut sana sini sinun, kenalah jaga awal². Tak kan nanti tua baru nak jaga. Tak kan nanti dah kedut baru nak apply itu ini. Kan? ㅤ serum sangat bagus untuk menghasilkan kolagen serta baik untuk pulihkan tekstur kulit yang rosak seperti berlubang dan juga parut. ㅤ ㅤ Nak dapatkan kulit sihat bebas cela? Jom dapatkan PURE FACE POWER UP SERUM sekarang! Macam mane nak order? Fast Respond klik link dekat bio 👆🏻 ______________________________________________________ #purefaceserum #purefacejellys #purefacepowerupserum #serumlemon #purebyjellys #serumterbaik #kulitcantiksihat #kulitbebascela #jerawatjeragat #antipenuaan #berkesandanselamat #teganganjal #kulitcerahberseri #hilangkanparutjerawat #lembabkankulit #mengecilkanpori #bebaskusam #mencerahkanwajah #codkualaterengganu #madeinthailand🇹🇭 #serumviral #originalbrand

Awak yakin ke kulit dah cukup Vitamin C? ㅤ Jangan ingat badan kita je yang perlu cukup segala vitamin. Kulit pun kena cukup vitamin jugak tau! ㅤ Awak tau tak kulit yang tak cukup vitamin C akan mengundang masalah jerawat, jeragat, liang pori terbuka, kulit kusam, gelap, kering dan tidak sihat ㅤ Macam badan kita la, apa akan jadi kalau tak cukup vitamin C? Imun badan lemah kan? Penyakit pun senang menyerang kan? Haa..macam tu la jugak dengan kulit kita perlukan vitamin C untuk mengelak dari skin damage ㅤ Kulit jugak perlukan makanan okay! Bukan perut yang lapar je perlukan makanan. ㅤ Jangan tak tahu ye dalam PURE FACE POWER UP SERUM terdapat vitamin C yang sangat bagus dan amat diperlukan oleh kulit wajah kita okay🍊 ㅤ Nak dapatkan kulit sihat bebas cela? Jom dapatkan PURE FACE POWER UP SERUM sekarang! Macam mane nak order? Fast Respond klik link dekat bio 👆🏻 ______________________________________________________ #purefaceserum #purefacejellys #purefacepowerupserum #serumlemon #purebyjellys #serumterbaik #kulitcantiksihat #kulitbebascela #jerawatjeragat #antipenuaan #berkesandanselamat #teganganjal #kulitcerahberseri #hilangkanparutjerawat #lembabkankulit #mengecilkanpori #bebaskusam #mencerahkanwajah #codkualaterengganu #madeinthailand🇹🇭 #serumviral #originalbrand

Tahukah Bunda .. Bisa memiliki Keturunan dan si buah hati yang sehat dan lucu adalah dambaan dan impian setiap keluarga, karna memang untuk itulah tujuan sebenarnya kenapa kita berkeluarga... namun tidak semua dari kita yang bisa dengan mudah beruntung mendapatkannya seiring dengan perkembangan zaman , pola dan gaya hidup yang membuat banyak dari kita menemukan kesulitan untuk bisa hamil dengan berbagai macam masalah dan hambatannya seperti : Kista, Miom, PCOS, Keputihan, Infertil, Toxo, Rubella, Polip, Azosper, Terathos, Olighos, Varikokel dan faktor faktor penghambat kehamilan lainnya Banyak dari kita yang seringkali terjebak dengan hanya menunggu keajaiban hingga bertahun tahun lamanya, padahal keajaiban itu sendiri datang melalui doa kuat dan dengan usaha yang tepat .. tidak ada satupun penyakit yang tidak bisa di sembuhkan sepanjang kita mengerti penyebabnya, tahu solusi jalan keluarnya dan meyakini proses penyembuhannya .. sebab hidup hanya sekali jika bukan anak keturunan kita yang akan tetap membuat nama kita selalu ada meskipun ketika kita sudah tiada , lalu siapa lagi ? Temukan Solusi cepat hamil apapun penghambatnya bersama Konsultasikan dgn kami GRATIS.. Hubungi : 📲 WhatsApp : 0821-7759-2371 Konsultasi GRATIS. Langsung chat via WhatsApp, agar cepat ditanggapi. :)

😇Jangan biarkan kesehatan kulit wajah Anda rusak karena kurangnya kehati-hatian dalam penggunaan skincare😱😱, yuk gunakan skincare yang aman👍 dengan menggunakna produk Ais Beauty♥️, tak perlu hawatir efek samping. Tak perlu merogoh saku yang sudah semakin dalam.😋 Karena, kita sedang ada diskon besar-besaran. Borong kuyyy... !!! 🛒🛒🛒🛒😂 #limitededition #kulitlembut #kulitcerahberseri #kulitwajahsehat #kulitcantik #solusiwajahsehat #solusisehat #cantikindonesia #cantikaman #cantiktanpamakeup #skincarepromo #skincareindonesia #skincaremurah #skincare #promo #diskon50 #wajahsegaralami #wajahglowingberseri #wajahflawless #wajahmuda #antiaging #antiagingskincare #bahanpilihan #bahanterbaik #bahanberkualitaspremium #bpom #hargamiring #halal

Lyin Azlina
(@lyinazlina)

1 Day 23 Hours Ago

Hari-hari kite dapat feedback dari pengguna ekw beauty 😍 Ingat cantik ingat ekw tau 😉 #ekwbeauty #ekwmencantikdanmerawat #kusamtiadalagi #kulitcerahberseri

*MANFAAT RAINBOW SOAP NASA* 🍓Membantu mencerahkan kulit 10 kali lebih baik dibanding sabun Gluta karena memiliki kandungan lebih daripada jenis sabun Gluta 🍓 mampu memudarkan jerawat dan bekas luka jadi akan hilang secara bertahap 🍓 menjadikan kulit tampak glowing 🍓 meratakan dan mencerahkan warna kulit yang terpapar sinar matahari 🍓melembabkan kulit dan menjadikan kulit sehat dan kenyal sebagai aromaterapi yang unik 🍓memiliki daki banyak???? jangan khawatir Karena sabun ini mampu membuat kulit lebih bersih dengan fungsinya sebagai perontok daki yang menempel pada kulit 🍓 Manfaat selanjutnya adalah mampu membuat kulit menjadi lebih lembab dan mendapatkan kulit putih secara merata Karena biasanya ada jenis muka yang berbeda warnanya antara satu dengan bagian lainnya🍓🍏🍇🍒🥝🥑🍐🍊🍈 . Dapatkan segera produknya Di distributor Resmi NASA😘 . Info order: Wa 0895325579632 . . #nasa #natural_nusantara #rainbownasa #rahasiakulitcerah #rahasiagadis #kulitcerahberseri #kulitglowing #instastory #instagramers #instagood #instalike #instagram #instadaily #instafollow #like4follow #likeforlike #likeforlikes #like4likes #likeforshoutout #likeforfollow #likeforlikesandfollow #likeforspam #lakilakisejati #lfl💛 #lfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfl #lfl

TRUFITZ BANTU TURUNKAN 2-5KG DALAM MASA 7 HARI??😱😱 . Masih tak percaya ramai yg dh berjaya turunkan berat badan dgn TRUFITZ? . Sapa yang belum cuba TRUFITZ tu, meh wasap sis cepat sementara ada stok ni haa! . . 💯 TRUSTED SELLER. 👍 FAST REPLY. 👍 BEST SERVICE. 📮 POS SELURUH MALAYSIA. 🚙 COD KL & SELANGOR. . READY STOCK! READY STOCK! . Whatsapp 6.011.1092.8921 utk dapatkan segera!! . atau . . Klik link bio sis 📲📲 . . #vdolly #trudolly #trufitz #trudollybyfazura #trudollyfattzura #trudollyhq #trudollyselangor #trudollykl #trudollyshahalam #trudollysubang #trudollyklang #trudollybangi #trudollykajang #nurfazura #fattzura #codkualalumpurselangor #tipskurusmudah #syantiksyantik #bazarpaknill #flawlessskin #kulitcerahberseri #trufitzselangor #maluapabosskur #bukanbiasabiasabossku #virals #lunchbox #zahirah #setelahterlafaznyaakad

Assalamualaikum and good morning ✨🌷 Have a fresh start this morning and let's spread positive vibes among yourselves. . Don't forget to apply Young & Glow Foundation this morning before you go for your work ❤️ ⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️ . Hanya perlu klik di bio http://Www.wasap.my/60129571990/NakOrderyoungandglow - #youngandglow_hq #youngandglowfoundation #youngandglowpahang #youngandglowkuantan #youngandglowpekan #codpekan #foundation #teamyoungandglow #codkuantan #codpekan #teamyoungandglowkuantan #neelofa #youngandglowfoundation #jomcantiksama2 #followers #cantik #kulitcerahberseri #merawatjerawat #mekapsambilmerawatkulit #merawatjeragat #noorkartini

Kacip Fatimah boleh menyumbang kepada hormon lebih seimbang? Ketidakseimbangan hormon adalah penting bagi sistem pembiakan wanita yang lebih sihat. Ini kerana hormon yang tidak seimbang boleh menyebabkan perubahan mood, kekeringan faraj, perimenopaus dan masalah menopaus akibat kekurangan estrogen. Estrogen adalah hormon seks wanita yang mana menyumbang kepada mengekalkan kitaran haid, mengelakkan masalah menopaus dan gejala menopaus. #insuransliabilitiproduk #sunleaf #womenkingdom #fitoestrogen #antipenuaan #kulitanjal #melambatkanmenopaus #kulitcerahberseri #payudaraanjaltegang

Krim susuk moden ni awak dah ada ke melom⁣ ⁣ Titeww tiap hari wajib calit #wd ni. Bukan krim biasher biasher taw. Ada 33 bahan herba terpilih dalam sebotol krim ni⁣ ⁣ Ramai yang konsisten pakai, kulit kusam makin berseri, jerawat penuh satu muka dah hilang, kulit kendur dah tegang. Paling best umur 46 nampak macam doplohan jekk 😳⁣ ⁣ Seriuss berbaloi pakai,kesan 1 badan pakej sekali dalaman⁣ ⁣ Kenapa harga rm80 tapi tak de set, seketul aje⁣ Diulang suara sebabbbb die bukan biasher biasher !⁣ ⁣ Whatsapp Cik Umi mudah ja. Picit link di bio ❤️

Harga sebotol BFF 7% hanya RM5 . Kita jugak ada harga pakej pembelian yang lebih jimat untuk cadangan pengambilan BFF Bird's Nest selama 1 bulan. . PAKEJ BAJET : RM70 •••••••••••••••••••••••••••••• 15 BOTOL 🕊️ Jimat RM5 🍷 Minum 1 botol : 2 hari . . PAKEJ MAINTAIN : RM130 •••••••••••••••••••••••••••••••••••• 30 BOTOL 🕊️ Jimat RM20 🍷 Minum 1 botol : 1 hari . . PAKEJ BOOSTER : RM250 ••••••••••••••••••••••••••••••••••• 60 BOTOL 🕊️ Jimat RM50 🍷 Minum 2 botol : 1 hari . . ❌ Harga Tak Termasuk Lagi Caj Pos / COD . 💥 Klik link whatsApp kat BIO untuk kita dating² COD 😘 . .

Harga sebotol BFF 7% hanya RM5 . Kita jugak ada harga pakej pembelian yang lebih jimat untuk cadangan pengambilan BFF Bird's Nest selama 1 bulan. . PAKEJ BAJET : RM70 •••••••••••••••••••••••••••••• 15 BOTOL 🕊️ Jimat RM5 🍷 Minum 1 botol : 2 hari . . PAKEJ MAINTAIN : RM130 •••••••••••••••••••••••••••••••••••• 30 BOTOL 🕊️ Jimat RM20 🍷 Minum 1 botol : 1 hari . . PAKEJ BOOSTER : RM250 ••••••••••••••••••••••••••••••••••• 60 BOTOL 🕊️ Jimat RM50 🍷 Minum 2 botol : 1 hari . . ❌ Harga Tak Termasuk Lagi Caj Pos / COD . 💥 Klik link order kat BIO untuk hampa set COD dengan agen² terdekat dengan kawasan hampa 😘 . .

Muka tak bercapuk. Itu paling best kalau keluar rumah pakai mekap. Betul tak? Ofkosss! Siapa je nak muka bercapuk? Penat penat mekap sampai berjam jam end up muka bercapuk tak sampai 2jam pun. Kecewanya! 😔 . . Kalau korang pakai DUVF, semua masalah tu takpayah fikir dah. Dah la senang nak pakai, calit calit kat pipi, hidung , dahi dagu sikit pastu dap dap je bagi sekata.Voilaaaaa, siap! . . Wowwww jimat masa sis! Husband pun tak bising bising dah asyik siap lambat je. . . Nak try? Jom Trusted seller😘 Untuk sebarang pertanyaan dan pembelian boleh klik link di bawah.TQ⤵⤵ www.wasap.my/60183672026 . . #dewyglowpasirgudang #dewyglowjohor #sayajual #sayajualmurah #foundation #mamadil #wajahmulus #cantik #masker #sihat #lawas #jerawat #jeragat #vitamins #primer #vitaminctiadacollagen #gebu #cerah #kulitcerah #meletop #parodi #kulitcerahberseri #simplysiti #ysl #syafiqkylez #mask #glowingskin #trusseller #takpernahtakcantik #fattzura

Uish tak sangka penangan restok DUVF kali ni memang betul betul laku keras! Ramai yang dah aim DUVF dari hari first dilancarkan rupanya! Tqsm all, kak aten terharuu! ❤ . . Kenapa ramai sangat yang teringin nak pakai DUVF ni? Apa yang best sangat? . . "Sis puas hati sangat pakai DUVF ni, lepas cuci muka parut makin pudar. Kulit pun tak makin berminyak sbb selalu kalau berpeluh mesti muka jadi makin berminyak. . . Makin berpeluh makin glowing. Mula mula ingat fondesyen ni akan bercapuk bila berpeluh tapi sekarang memang puas hati sangat!" 😍 . . . Trusted seller😘 Untuk sebarang pertanyaan dan pembelian boleh klik link di bawah.TQ⤵⤵ www.wasap.my/60183672026 . . #dewyglowpasirgudang #dewyglowjohor #sayajual #sayajualmurah #foundation #mamadil #wajahmulus #cantik #masker #sihat #lawas #jerawat #jeragat #vitamins #primer #vitaminctiadacollagen #gebu #cerah #kulitcerah #meletop #parodi #kulitcerahberseri #simplysiti #ysl #syafiqkylez #mask #glowingskin #trusseller #takpernahtakcantik #fattzura

Licinnya muka sis. Ish geram rasa nak pegang. Pakai apa? 😱 . . Ada masalah jerawat? Ada masalah tona kulit tak sekata? Ada masalah kulit berminyak, kulit kering dsbgnya? . . Worries no more! Dewy UV Foundation bukan setakat mencantikkan kulit sis je tapi untuk membantu gegirl kat luar sana yang ada masalah kulit muka macam kat atas jugak. . . Nak try? Jom cecepat klink link kat bio . . Trusted seller😘 Untuk sebarang pertanyaan dan pembelian boleh klik link di bawah.TQ⤵⤵ www.wasap.my/60183672026 . . #dewyglowpasirgudang #dewyglowjohor #sayajual #sayajualmurah #foundation #mamadil #wajahmulus #cantik #masker #sihat #lawas #jerawat #jeragat #vitamins #primer #vitaminctiadacollagen #gebu #cerah #kulitcerah #meletop #parodi #kulitcerahberseri #simplysiti #ysl #syafiqkylez #mask #glowingskin #trusseller #takpernahtakcantik #fattzura

Azoospermia Untuk membuahi sel telur, diperlukan satu sel sperma. Namun jumlah sperma yang banyak diperlukan karena tidak semua sel sperma dapat bertahan hidup untuk membuahi sel telur. Azoosperma adalah sebuah kondisi medis dimana tidak ditemukan sperma pada semen. Hal ini dikaitkan dengan fertilitas yang rendah, bahkan sterilitas. Keadaan ini mempengaruhi 1% dari populasi pria. Terdapat berbagai penyebab azoosperma seperti gangguan hormon, bahkan gangguan genetik. Pada pemeriksaan sperma, tidak terlihat sel sperma yang memadai Konsultasi "PROGRAM HAMIL" hubungi kami: 📲 WhatsApp: 0821-7759-2371

Ada masalah jerawat, 😰jeragat, kulit kusam, 😢kering, berminyak, pores yang terbuka 😭pening nak cari produk yang berkesan dan bebas merkuri ⁉️ Korang jangan risau 😯 sebabb 😀 Sebab dengan adanya Bougas Beauty Advance serum bebas dari bahan merkuri, ada KKM Approved , Halal and LAB test korang tak perlu risau lagi, semua masalah tu boleh selesai dan selamat digunakan 😃 👆🏻gambar ni antara seorang pengguna Bougas Beauty Advance Serum 😍 Bila korang konsisten dengan Bougas Serum ni , korang sendiri akan nampak kesannya..pasti jatuh cinta . Jangan tunggu lagi , tak akan korang nak kulit korang jadi makin teruk dan melarat baru korang nak bertindak , BERTINDAK SEKARANG ‼️ Harga cuma Rm75 sahaja , kualiti setanding Antarabangsa 💥🔥 Whatsapp Jihah 011-1313-3461 Cod Melaka 🚘 Postage Seluruh Malaysia 🇲🇾🚚 ✅FreeGift 🎁

SANENANG bukan jamu SEMATA-MATA UNTUK BESARKAN DAN MANTAP PAYUDARA SERTA PUNGGUNG saja tau tapi yang lain pun dia boleh rawat👇🏻 ㅤ KEISTIMEWAAN SANENANG 🍑 ㅤ ✔️Saiz peningkatan payudara mengembali keanjalan dan cekang. ✔️Mengurang payudara kendur,kecil atau langsung tidak berbentuk herbal ini mempercepatkn buahdada kembali penuh. . ✔️Membolehkan bahagian vagina ketat. ✔️Mengurangkan keputihan yg berlebihan dan berbau yg tidak menyenangkan. ✔️Mengurangkan sakit senggugut semasa haid atau atau haid yg tidak teratur. ✔️Hormon dan Vagina wanita kembali kuat. ✔️Meningkatkan gairah hubungan intim ✔️Mencegah kanser payudara ✔️Tingkat sistem kekuatan badan ✔️Membuat kulit bersinar dan cerah ✔️Menghilangkan kulit kusam dan berjerawat ㅤㅤ ㅤ ✅SANENANG💯Herba! Tidak mengandungi bahan terlarang mahupun kimia berbahaya! ! Telah di perakui oleh FDA : FOOD AND DRUGS ADMINISTRATOR✅ GMP : G29/2552. GOOD MANUFACTURING PRACTICE✅ Ingredients: Acerola cherry, soy protein, fish collagen, yeast beta glucan, grape seed, ginseng’s, pomegranate, dong quai & reishi extract. Kalau STOP ambil Sanenang saiz jadi kecil balik? TIDAK! Kalau kamu sudah puas hati dengan saiz yang kamu mau boleh stop. Saiz tidak akan mengecil balik. Jangan susah risau. . . Nak SANE NANG? tekan link dekat bio 👆🏻 _______________________________________ #sanenang #sanenangmalaysia #sanenangplus #sanenangplusmalaysia #sanenangoriginal #sanenangplusbyyachan #sanenangthailand #sanenangterengganu #pinklady #pinkladyperfection #asetmantapwanita #asetmantap #punggungmontok #pastikanoriginal #payudaraanjal #kulitcerahberseri #keputihanhilang #rambutlebat #jerawatjeragat #badanbertenaga #jamumoden #berasaskanherba #kulitcerah #rapatkanmissv #rahsiapikatsuami

Jangan risau dalam dewyglow Uv Foundation ada SPF 50. . Bole melindungi 98% kulit chuoall bila cuaca panas terik. . Dalam masa yang sama jangan lupa minum air secukupnya dan pakai pelembab biar kulit sentiasa segar. . Trusted seller😘 Untuk sebarang pertanyaan dan pembelian boleh klik link di bawah.TQ⤵⤵ www.wasap.my/60183672026 . . #dewyglowpasirgudang #dewyglowjohor #sayajual #sayajualmurah #foundation #mamadil #wajahmulus #cantik #masker #sihat #lawas #jerawat #jeragat #vitamins #primer #vitaminctiadacollagen #gebu #cerah #kulitcerah #meletop #parodi #kulitcerahberseri #simplysiti #ysl #syafiqkylez #mask #glowingskin #trusseller #takpernahtakcantik #fattzura

Alhamdulilah, dah banyak DUVF yang terjual sejak dari hari pertama launching. Feedback pun kesemuanya sangat berpuas hati dengan efek yang diorang rasai sendiri. . . Jeragat atau parut yg selalu menghantui girls kat luar sana tu pun makin kurang since pakai DUVF. Dah la susah nak hilang. . . Korang yang belum cuba tu memang wajib cuba sekarang. Jom PM hakak untuk sebarang pertanyaan 😉. . Trusted seller😘 Untuk sebarang pertanyaan dan pembelian boleh klik link di bawah.TQ⤵⤵ www.wasap.my/60183672026 . . #dewyglowpasirgudang #dewyglowjohor #sayajual #sayajualmurah #foundation #mamadil #wajahmulus #cantik #masker #sihat #lawas #jerawat #jeragat #vitamins #primer #vitaminctiadacollagen #gebu #cerah #kulitcerah #meletop #parodi #kulitcerahberseri #simplysiti #ysl #syafiqkylez #mask #glowingskin #trusseller #takpernahtakcantik #fattzura

Penjagaan kulit wajah... rahsia turun temurun...orang dulu2 mana ada nk g spa,buat facial mcm zmn skrg.. dorg hanya guna bahan semula jadi je.. selamat pun selamat kan..yang penting cantik dengan selamat.. kerana.... kulit wajah yang cantik, licin,bersih... menyerlahkan lagi "Natural Beauty" yg tersembunyi... . . . . . #petuapenjagaankulit #cocoabutterfacescrub #kulitsehat #kulitcerahberseri #kulitgebu

Haii sista, sudah coba produk Ais Beauty? 😊 Anda blelum coba!! 😱 Untuk Anda yang belum mencoba produk Ais Beauty, yukk segera beralih menggunakan Ais Beauty, banyak perubahan yang bisa langsung di rasakan. Masih dalam masa #diskon. Murah kok, tapi hasil nggak murahan.. 😍😍 #limitededition #kulitlembut #kulitcerahberseri #kulitwajahsehat #kulitcantik #solusiwajahsehat #solusisehat #cantikindonesia #cantikaman #cantiktanpamakeup #skincarepromo #skincareindonesia #skincaremurah #skincare #promo #diskon50 #wajahsegaralami #wajahglowingberseri #wajahflawless #wajahmuda #antiaging #antiagingskincare #bahanpilihan #bahanterbaik #bahanberkualitaspremium #bpom #hargamiring #halal

MAKANAN TAK SALAH, YANG SALAH CARA KITA TENTUKAN MASA & KUANTITI MAKANAN!👍 . Tahukah anda sebenarnya kita susah nak turun berat badan sebab kita tak pandai mengawal timing & kuantiti makanan kita! . Kami bantu anda sampai anda hilang kilo😊 . Sapa yang belum cuba TRUFITZ tu, meh wasap sis cepat sementara ada stok ni haa! . . 💯 TRUSTED SELLER. 👍 FAST REPLY. 👍 BEST SERVICE. 📮 POS SELURUH MALAYSIA. 🚙 COD KL & SELANGOR. . READY STOCK! READY STOCK! . Whatsapp 6.011.1092.8921 utk dapatkan segera!! . atau . . Klik link bio sis 📲📲 . . #vdolly #trudolly #trufitz #trudollybyfazura #trudollyfattzura #trudollyhq #trudollyselangor #trudollykl #trudollyshahalam #trudollysubang #trudollyklang #trudollybangi #trudollykajang #nurfazura #fattzura #codkualalumpurselangor #tipskurusmudah #syantiksyantik #bazarpaknill #flawlessskin #kulitcerahberseri #trufitzselangor #maluapabosskur #bukanbiasabiasabossku #virals #lunchbox #zahirah #setelahterlafaznyaakad

Melegakan Otot Faraj? Bagi wanita selepas bersalin, ekstrak kacip fatimah boleh membantu menyembuhkan tisu faraj semula. Wanita biasanya akan mengalami kesakitan dan dinding faraj lebih luas selepas melahirkan anak. Jadi, Kacip Fatimah membantu menyempitkan dinding faraj selepas bersalin, menyembuhkan otot perut dan menguatkan saluran faraj. Selain itu, kacip fatimah boleh menyebabkan fungsi seksual dengan menaikkan testosteron dan tahap libido wanita. Ini sekaligus boleh meningkatkan keinginanan seks wanita secara semulajadi. #insuransliabilitiproduk #sunleaf #womenkingdom #fitoestrogen #antipenuaan #kulitanjal #melambatkanmenopaus #kulitcerahberseri #payudaraanjaltegang

Young and Glow Foundation by Datin Noor Kartini (Mama Neelofa) - Young and Glow foundation, untuk semua jenis kulit dapat menghasilkan solekan yang sempurna & glowing. Memiliki Khasiat yang baik kepada kulit: 🍎 Kaya anti oksidan dari minyak argan 🍎 Ekstrak pudina merawat kulit 🍎 Vitamin C&E sumber nutrisi kulit 🍎 Minyak biji aprikot - Mempunyai perlindungan sinar UV SPF45, pelembab kulit muka serta serum rawatan kulit yang anda perlukan ketika berada dimana sahaja. Tekstur fd lembut, tidak berminyak, tidak bercapuk. Halal & mesra. - Hanya perlu klik di bio http://Www.wasap.my/60129571990/NakOrderyoungandglow - #youngandglow_hq #youngandglowfoundation #youngandglowpahang #youngandglowkuantan #youngandglowpekan #codpekan #foundation #teamyoungandglow #codkuantan #codpekan #teamyoungandglowkuantan #neelofa #youngandglowfoundation #jomcantiksama2 #followers #cantik #kulitcerahberseri #merawatjerawat #mekapsambilmerawatkulit #merawatjeragat #noorkartini

Tua muda semua nak kelihatan muda. Extra happy bila ada orang kata kita muda lagi..Siapa nak wajah awet muda mcm Datin Nina Juren sila dapatkan segera Young And Glow Foundation by Mama Neelofa hari ini. 😊😉 - Hanya perlu klik di bio http://Www.wasap.my/60129571990/NakOrderyoungandglow - #youngandglow_hq #youngandglowfoundation #youngandglowpahang #youngandglowkuantan #youngandglowpekan #codpekan #foundation #teamyoungandglow #codkuantan #codpekan #teamyoungandglowkuantan #neelofa #youngandglowfoundation #jomcantiksama2 #followers #cantik #kulitcerahberseri #merawatjerawat #mekapsambilmerawatkulit #merawatjeragat #noorkartini

Kulit glowing dari pagi sampai ke petang???? Waaahhhh, nak tahu rahsianya.. Mestilah dengan #youngandglowfoundation ✨🌷 Jom dapatkan foundation by MAMA NEELOFA dengan harga RM60.00 (7 gram). - http://Www.wasap.my/60129571990/NakOrderyoungandglow - #youngandglow_hq #youngandglowfoundation #youngandglowpahang #youngandglowkuantan #youngandglowpekan #codpekan #foundation #teamyoungandglow #codkuantan #codpekan #teamyoungandglowkuantan #neelofa #youngandglowfoundation #jomcantiksama2 #followers #cantik #kulitcerahberseri #merawatjerawat #mekapsambilmerawatkulit #merawatjeragat #noorkartini

Aku PCOS, Aku Harus Bagaimana? Sebelumnya kita harus tau, apa itu PCOS ( Polycystic Ovarian Syndrome ). Poly artinya banyak, Cystic artinya kista, Ovarian artinya Indung telur, sehingga mendapatkan arti Indung telur yang memiliki banyak kista dan cara mengartikan seperti itu adalah pengartian yang salah Moms, yang parahnya, mengartikan PCOS seperti itu masih digunakan sampai sekarang. Jika kita salah mengartikan akan berakibat stress karena pikiran, banyak yang mengalami seperti itu. Karena kista yang dimaksud sebenarnya adalah folikel telur itu sendiri. Folikel telur yang tidak bisa mengembang, tidak bisa mencapai ovulasi. Mungkin istilah awamnya bisa dikatakan, “tidak bisa mencapai masa subur”. PCOS adalah gangguan hormonal yang ditandai dengan gangguan ovulasi, penderitanya cenderung jarang menstruasi, berlebihnya hormon androgen (tumbuh rambut halus ditempat yang tidak diinginkan, tumbuh jerawat) dan gambaran banyak folikel di ovarium/indung telur. Segera konsultasikan kondisi Anda bersama kami ☺ 📲 WhatsApp: 0821-7759-2371

Jatuh cinta dengan Peony Essence ❤❤❤ . Siapalah yang tak jatuh cinta dengan Peony Essence? Bau harum bebunga cinta. Dan dengan khasiatnya juga kulit getting better day by day . Tak kisahlah kulit awak kusam or berjerawat, tetap akan nampak perubahan baik dengan Peony Essence 🌼 . Handmade specially for you ❤

Murah, tapi tidak murahan?🤔 Lebih mahal kesehatan wajah Anda, Dibanding Anda menggunakan produk ternama, murah, tapi berakhir ketidak cocokan dikulit, bahkan membuat masalah serius diwajah. 😱😱😱 Giliran Anda untuk membuktikan 🤗 masalah kulit akan teratasi dengan penggunaan Ais Beauty secara rutin. Jangan takut apabila memiliki masalah wajah, kan ada Ais Beauty 😍 #limitededition #kulitlembut #kulitcerahberseri #kulitwajahsehat #kulitcantik #solusiwajahsehat #solusisehat #cantikindonesia #cantikaman #cantiktanpamakeup #skincarepromo #skincareindonesia #skincaremurah #skincare #promo #diskon50 #wajahsegaralami #wajahglowingberseri #wajahflawless #wajahmuda #antiaging #antiagingskincare #bahanpilihan #bahanterbaik #bahanberkualitaspremium #bpom #hargamiring #halal

Lagi cari deodorant yang praktis dan travel friendly? 🤔 . Pas banget karena fabil punya yang namanya Fabil Deodorant Spray. Produk best seller yang ampuh banget untuk mencegah bau keringat dan bikin badan tetap segar seharian hingga 24 jam🥰 . ------------------------------ Info dan Konsultasi wa 087854613798 ------------------------------ . #fabilbeauty #deodorantspray #deospray #deodoran #deodorant #naturaldeodorant #ketiakhitam #antibauketiak #bauketek #bauketiak #kulitcerahberseri #pemutihbadanpermanent #meloneori #hbqueenmurah #putihseluruhtubuh #pemutihtubuhcepat

😘😇, Memiliki seorang anak dalam rumah tangga sangatlah di butuhkan karena dia yang melangkapi kebahagian dalam rumah tangga dan bisa memberikan suasana baru. Akan tetapi terkadang ada penghalang sehingga bisa menghambat kehamilan seperti: 👉MIOM 👉KISTA 👉PCOS 👉PENYUMBATAN SAL TUBA {NON PATEN KIRI DAN KANAN} 👉KANKER SERVIKS 👉APS 👉EKTOPIK 👉KEPUTIHAN 👉GANGGUAN HORMON 👉SPERMA ENCER 👉AZOOSPERMIA 👉OLIGOSPERMIA 👉TORCH 👉DLL. Jika para bunda mengalami masalah tersebut kami akan membantu memberikan solusi agar bisa tertuntaskan, dalam waktu yang relatif singkat dengan tingkat keberhasilan 95% Kasus penanganan tercepat 1 bulan dan terlama 3 bulan sudah langsung hamil. TERBARU DI INDONESIA MEMBERI BUKTI BUKAN JANJI DENGAN PROMIL YANG SUDAH BANYAK MEMBANTU PASANGAN SUAMI DAN ISTRI UNTUK HAMIL. TIDAK PERLU BIAYA YANG BANYAK SEPERTI BAYI TABUNG DAN IMSEMNISASI. SEGERA KONSULTASIKAN MASALAH DAN KELUHAN ANDA BERSAMA KAMI. KONSULTASI gratis 📲 WhatsApp: 0821-7759-2371

Menopause adalah hal yang tidak dapat dihindari oleh semua wanita. Sebagian wanita dapat melewati menopause tanpa mengalami gejala yang tidak menyenangkan, namun sebagian lagi harus mengalami gejala yang cukup membuat tidak nyaman. Berikut ini gejala menopause 1. Perubahan siklus menstruasi Anda mungkin akan mengalami perubahan siklus menstruasi. Jumlah darah yang keluar saat menstruasi juga mungkin akan lebih banyak, lebih sedikit, atau mungkin hanya berupa flek atau spotting. 2. Hot flashes Hot flashes merupakan kondisi di mana Anda mengalami sensasi panas, baik di bagian atas tubuh Anda atau bahkan seluruhnya. 3. Rasa kering di vagina dan nyeri saat berhubungan Berkurangnya produksi estrogen dan progesteron dapat mempengaruhi kelembapan lapisan tipis yang melapisi dinding vagina. 4. Insomnia atau kesulitan tidur Selama menopause Anda dapat mengalami masalah untuk tidur atau mempertahankan tidur Anda. Anda mungkin bangun lebih pagi dari biasanya dan memiliki kesulitan untuk tidur kembali. 5. Masalah saluran kemih Kesulitan menahan keinginan untuk buang air kecil merupakan hal yang wajar dialami oleh wanita menjelang menopause. 6. Penurunan gairah seksual Penurunan kadar estrogen dapat memperlambat reaksi orgasme, memperlambat reaksi klitoris, dan menyebabkan keringnya vagina. Kondisi-kondisi ini dapat menyebabkan menurunannya gairah seksual. 7. Gangguan suasana hati (mood) Perubahan produksi hormon dapat mempengaruhi suasana hati wanita yang sedang menghadapi menopause. Beberapa wanita mengalami gangguan seperti cepat marah, depresi, dan suasana hati yang mudah berubah. 8. Perubahan kulit dan rambut Seiring dengan bertambahnya usia, penurunan jaringan lemak dapat membuat kulit Anda lebih kering dan tipis. Untuk Konsultasi masalah hambatan kehamilan lebih lanjut langsung hubungi kami yah bund😊 📲WhatsApp: 0821-7759-2371

*JAWA BARAT BERBAHAGIA TELAH LAHIR MALAIKAT KECIL* *10 Oktober 2019* 👨‍👩‍👧‍👦👨‍👩‍👧‍👦👨‍👩‍👧‍👦👨‍👩‍👧‍👦👨‍👩‍👧‍👦👨‍👩‍👧‍👦 BAHAGIANYA Malaikat Kecil Bunda telah Hadir di bulan ini 😘😘😘 Inilah kebahagiaan yg Bunda *Asridini* rasakan. Alamat: dari *Jawa Barat* janji Tuhan itu nyata🤲 Menunda = Menghilangkan 1 Kesempatan KEBERHASILAN. Salah 1 KODRAT ISTRI yg diingikan SUAMI adalah Bisa MELAHIRKAN BAYI dari RAHIM-nya sendiri 👪 Ketahuilah para bunda, seorang anak adalah penerus keluarga kita, yang menjaga dan merawat kita kelak disaat tua. Rasa senang dan haru yang kami rasakan mendengar tentang keberhasilan mereka yang sudah berhasil hamil bahkan sampai yang lahiran seperti beliau 😇 Alhamdulillah selamat ya bunda atas kebahagiaan ini. Semoga putranya dan Bunda sehat selalu.. terima kasih masih menjaga silahturahmi ini. Dengan Promil anak pertama yg tidak sebentar ini telah terbayar lunas dg melalui perantara PROMIL HOLISTIC 😘 *Salam dua ✌ garis merah* *Promil Holistic* Yuk bunda yang mau nyusul Asridini, langsung Konsultasikan dan Program bersama kami👇 📲 WhatsApp: 082177592371