#kulitgebu

102,134 posts tagged with #kulitgebu

Photos and Videos about #kulitgebu

NATURAL LOOK FOR DAILY MAKEUP! . Cukup hanya dengan memakai #mutehdropfoundation dan #mutehlipmatte Dengan hanya memakai dua item ni, habis semua orang duk usha awak tau! Mana tak nya muka berseri-seri kalah pengantin tau😜 Sebelum keluar jangan lupa sapu #spraymuteh jugak tau! Barulah tona kulit muka dan tangan kaki sama cerah. Kalah SNOW WHITE tau! . Whatsapp 01115797831 #mutehselangor #mutehmurah#mutehkl #mutehcheras #mutehserikembangan #mutehserdang #mutehampang #upm #uitm #deliverykl #deliveryselangor #mutehfoundation #dropfoundation #foundationmalaysia #foundationmurah #spraymuteh#lipmattemurah #putihmelepak #kulitgebu #kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #meletop #fattzura #neelofa #sayajual

. . BOLEH COD #dianzvitamin TAK? . . Ada setengah tempat susah nak beli DianzVitamin . Nak order kat postage pun leceh sebab rumah tersorok hehehe. Senang crita better COD. So mesti boleh COD kan DianzVitamin ni? . Haish awat pulak tak boleh. Ni Founder Dianz nak habaq cara nak COD. Semoga bermanfaat gais! . #dianz #hisaphisapteruscantik #jerawat #parut #jeragat #kulitkusam #kulitgebu #kulitcantik #tedi #tedidianz #tedichanglun #tediuum #tedisintok #tedibukitkayuhitam #tedikedah #duckcosmetics #vivyyusof #jomviral211019m

_ Muka dah cantik eh tiber pulak jerawat seketol naik. Takkan nak biar betul tak ?Treatment cream kan ada takpayah susah-susah cari . . Sapa sangka dengan mengeluarkan modal sebanyak RM20 dapat menjadikan kulit segar & bermaya. . Jom dapatkan #treatmentcream dengan sis skrg . Klik je link d bio . #magicdaycream #treatmentcream #setcomboputeriratu #krimspf30 #krimsiangajaib #krimmalamajaib #bazaarpaknil #like4like #follow4follow #ajimaura #assalamualaikum #kedaionline #codmelaka #codmasjidtanah #instashop #instafamous #kulitcantik #kulitglowing #kulitsihat #kulitflawless #sihatdancantik #kecantikan #beautyshop #kulitgebu #muamelaka #tipscantik #akasia

T’NEEQ REVIEW‼️ Masalah SUKAR TIDUR.. Meh cuba consume T’neeq 😊😊 Tiada gula tambahan, tiada kandungan steroid dlm bahan pembuatan T’neeq, diformulasikan dari bahan berkualiti tinggi dari luar negara, Vitamin C yg digunakan terdiri daripada sumber semulajadi dan bukannya sintetik. Jom order dgn saya 🥰🥰 Ramai dah yg nampak keberkesanannya 😎😎 . BERMINAT?? Saya boleh bantu anda untuk mendapatkan T’NEEQ. Hubungi 👇🏻👇🏻 . DM/WA: 0192679628 Agent Code: RN0449 Agent Code: RN0449 Agent Code: RN0449 @tneeqofficial . . #tneeq #rinetwork #rinetworkmy #rizalman #rinetworkbyrizalman #rinetworksquad #testimoneeq #putihsihat #putihgebu #supplementputih #nakputih #kulitgebu #kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #jerawat #kulitberjerawat #bibirkering #eczema #kulitkering #tumitmerekah #sukartidur #kualalumpur #selangor #malaysia #brunei #singapura #sayajual #sayajualonline #igshop

Sudah puas cuba pelbagai pencuci muka,skrub dan masker tetapi kulit masih kusam? Pemakaian make up yg kerap juga penyumbang kulit semakin KUSAM Apa kata "gilapkan" kan kulit dgn teknik MICRODERMBRASION agar wajah lebih bermaya. Selepas tu boleh pastikan aplikasi serum dan krim muka akan menjadi lebih berkesan. Cubalah "Rawatan Menyegarkan Kulit Kusam" di AMBeauty...Anugerah Belai Diri Jelita 2017. ☏013 5868226 #sayajualmurah2#sayajualservice#sayajualonline#facialspa#facialscrub#facials#kulit#kulitputih#kulitgebu#kulitsihat#kulitcerah#kulitkusam#kulitberminyak#kulitsensitif#beauty#bazarpaknil#beauty#jerawatpasir#rawatanmuka#facelift#microdermabrasion#oxygenfacial#bodyscrubmurah##bodyspa#pakejpengantinbudget#pakejpengantin #pengantin#spapengantin#butikkecantikan#ratusehari#pesonapengantin

KENAPA TONER ITU PENTING? . . Ramai orang yang tak suka apply toner after cuci muka. . . Toner salah satu step penting yang TAK BOLEH TINGGAL!! . Fungsinya untuk hilangkan kotoran yang masih bersisa selepas cleansing & bantu kekalkan tahap pH semulajadi kulit. . . WAJIB untuk kita tahu yang pH kulit adalah sekitar 6 gitu. Toner juga bantu kecilkan liang pori . . Setakat ni, toner daripada shaklee yang paling best sebab ingredientnya ada muscadine grape 😍 . Selain tu, fungsi toner Perfecting Skin Toner ialah👇 🌸 Bebaskan kulit dari sel-sel kusam dan radikal bebas. Fungsinya untuk membersihkan sel kulit mati, menghidratkan dan membekalkan nutrisi. Kakamy Your Favourite Distributor ✨ http://wasap.my/601117909630 #youth #youthshaklee #youthskincare #pencucimukaorganik #hilangparut #kulitcantik #kulitgebu #kulitanjal #kulitsihat #kulitcantik #parutpudar #ubatjerawat #ubatjeragat #parutlekuk #kulitflawless #kulitglowing #skincarejerawatberkesan #skincarejeragatberkesan

Ni Sis Shca kongsikan pada semua kebaikan bila kite ikut rutin penjagaan kulit muka dan badan kite.. Sis Shca update kebaikan dan tips utk menjaga kulit muka lg ok.. Baca tau dan ikut, mesti menjadi tp kene konsisten ye xboleh sekali lepas tu cantik gebu, klu mcm tu dlm dunia semua bende sekali pakai jelah packaging dia sebab sekali pakai dah cantik hahahaha KELEBIHAN SURIASOAP 💢Mengurangkan kulit kusam 💢membantu merawat kulit berjerawat 💢mengurangkan blackhead/whitehead 💢 Mengurangkan jeragat 💢Melembabkan kulit wajah 💢Mengawal pengeluaran minyak berlebihan 💢Merawat kulit kering 💢Menghilangkan sunburn 💢Sesuai untuk semua jenis kulit *Bahan terbaik suriasoap* ✅ Aloevera ✅ Luffa ✅ Neem ✅ Kayu manis ✅ Jus pear ✅ Soya ✅ Hyaluronic acid ✅ Glycerin FUNGSI & KEBAIKAN #sisrosesserum 💋hilangkan parut degil 💋dapat kurangkan jerawat 💋dapat kurangkan jeragat 💋melembabkan kulit wajah 💋mengurangkan pigmentasi 💋mengecilkan pori wajah 💋menghilangkan eyebag bawah mata 💋mengurangkan blackhead dan whitehead 💋mengurangkan biji kolestrol di sekitar wajah 💋Tingkatkan keanjalan kulit 💋Based makeup 🔅Floral based 🔅Tiada lemak haiwan 🔅Tiada bahan kimia terlarang 🔅Sangat pekat dan likat 🔅sangat ringan dan tak melekit 🔅Tidak berminyak 🔅Mudah menyerap kedalam kulit 🔅 Sangat sesuai untuk semua jenis kulit FUNGSI & KELEBIHAN BODYWASH . . 🌼Hilangkan hitam dan daki di celahan celahan 🌼Hilangkan jerawat pasir sekitar badan 🌼Boleh merawat sunburn dan tona kulit tak sekata 🌼Menghilangkan gatal gatal seperti ruam dan ezema 🌼Merawat masalah kulit kering dan mengelupas 🌼Menghilangkan bau badan dan peluh 🌼Melembabkan kulit badan 🌼Mengembalikan kesegaran dan kelembapan kulit 🌼Dapat merawat jerawat badan 🌼Menanggalkan sel kulit mati . . ☘Wangian british roses diimport khas dari perancis ☘Wangian melekat dibadan ber jam jam ☘ Cecair pekat dan mudah apply pada badan ☘Lebih banyak buih & sabun guna span ☘ Sangat sesuai untuk semua jenis kulit ☘ Sabun badan yang sangat exlusif #thesuriaroses #thesuriarosessoap #thesuriarosesserum #thesuriarosestwc #thesuriarosessupplemen #thesuriarosesproduct #kulitgebu #kulitcantik #kulitbebasjerawat

Anyeong angels! Dah basuh muka ke belum tu? Wajibb tau basuh muka sebelum tidur ❗️Sape tahu pinkish white soap ni dalam set mana? Nama pun pinkish soap mestilah pink pink! . Tapi uols jangan risau sebab pinkish soap ni sesuai dengan sensitif skin & jerawat kronik 😱😱. . Kecik kecik ni baru RM15 tau! Tahun penggunaan tahan sebulan. Buih pun banyak tau angels! Habis muka korang dia bersih kan! Dalam lubang pori pun settle 😍😍. . Sape kat sini favourite soap dia pinkish soap? Bagi love sikit kat 👇🏻👇🏻😘 #junniterengganu #tjcodterengganu #junnikualaterengganu #junnigongbadak #junnimarang #junnibukitpayong #junnikemaman #junnisetiu #junnidungun #junnikualanerus #junnikualaberang #tjcodgongbadak #tjcodkualaterengganu #junnireseller #supplement #supplementwhitening #whiteningsupplement #putihkorea #parutjerawat #putihseluruhbadan #jerawat #kulitputih #kulitgebu

🔥FEEDBACK KITA TERUS DARI REAL CUSTOMER 🔥 Produk kita berkesan tau 💕💕 Bukan dalam masa seminggu, 2minggu.. Tapi hanya dalam bbrpa hari..ada yang baru ambil 2 biji.. The next day dah nampak kesan 🔥 Nak tau lebih lanjut?? Wasap sis lerr 😘 💃0145938398 💃0145938398 💃0145938398 @na.pinkladybodyperfection #pinklady #gebu #mantap #ilovepinklady #instafamous #missvketat #badancantik #melaka #johor #kulitgebu #payudarabesar #mukaputih #keputihan #periodpain #senggugut #sayajualpinklady #pinkladybodyperfection #pinkladykuching #sarawak #sabah #awek #awekmelayu #awekcendol #remyempire #pinkladysarawak #pinkladysabah #mercikhawau

Kau tak payahlah berangan nak pakai make-up macam aku ni! . Sebenarnya, saya nak cerita sikit ni. Baru-baru ini saya ada masalah besar. Kawan saya si Susan, dia ada masalah sikit dengan muka dia sebab kerap naikjerawat .Teruk juga masalah jerawat dia sebab naik tak kira masa. Malah, jadi makinteruk lepas dia cuba pakai macam-macam produk . Sampai sekali kawan-kawan dia tengah kongsi tentang alat solekan yang mereka pakai. Dia baru saja nak cuba gincu warna merah kat bibir, kawan dia sound . “Kau tak payahlah berangan nak pakai make-up macam aku ni!” Buatkan dia rasa malu sebab, hanya kerana muka dia penuh jerawat. Nak pakai make-up macam wanita lain pun tak boleh sebab takut jerawat naik lagi teruk . Ia buatkan Susan rasa diri dia tak normal macam wanita lain dan sekaligus merendahkan keyakinan diri dia sendiri. So saya pun recommend dia pakai produk Firmax3 . Dia mula-mula rasa ragu masa saya recommend. Tapi saya cakap anggap beli dan pakai produk ni sebagai ikhtiar. Yang nak bagi masalah ni selesai bukan kuasa kita. Dia pun cuba pakai produk ni. Tak silap saya lebih kurang 4 minggu . Hari ini saya dapat Whatsapp dari dia panjang lebar. Dia cakap : “Thanks sebab recommend saya pakai produk ni. Serius, lepas sebulan pakai. Semua jerawat tu mengecut dan parut jerawat yang lama pun dah makin hilang. . Jerawat baru pun dah susah nak tumbuh. Muka saya jadi macam “bersalin” kulit ganti dengan muka baru yang kulit halus, licin lagi lembut . Kawan-kawan pun sibuk tanya produk apa yang saya pakai dan apa yang saya buat sampai jerawat semua hilang! Barulah saya rasa keyakinan diri saya meningkat di depan kawan-kawan. Tak lagi rasa malu kalau nak cuba solekan ringan macam pakai lip ice dan sapu bedak nipis-nipis saja . Kalau dulu, pakai krim dan bedak mesti nak tebal sebab nak tutup kesan jerawat.Muka yang licin dan bebas jerawat. Ia adalah kebahagiaan terbesar dalam hidup saya sebagai seorang wanita! . Saya bukannya recommend apa pun. Just tolong dia dapatkan produk Firmax3 dan bantu selesaikan masalah jerawat dia sebelum ni. Masalah besar sekarang, stok dalam tangan saya ada 20 unit produk je lagi . Whatsapp "FIRMAX" ke 01118525955 Whatsapp "FIRMAX" ke 01118525955

Kau tak payahlah berangan nak pakai make-up macam aku ni! . Sebenarnya, saya nak cerita sikit ni. Baru-baru ini saya ada masalah besar. Kawan saya si Susan, dia ada masalah sikit dengan muka dia sebab kerap naikjerawat .Teruk juga masalah jerawat dia sebab naik tak kira masa. Malah, jadi makinteruk lepas dia cuba pakai macam-macam produk . Sampai sekali kawan-kawan dia tengah kongsi tentang alat solekan yang mereka pakai. Dia baru saja nak cuba gincu warna merah kat bibir, kawan dia sound . “Kau tak payahlah berangan nak pakai make-up macam aku ni!” Buatkan dia rasa malu sebab, hanya kerana muka dia penuh jerawat. Nak pakai make-up macam wanita lain pun tak boleh sebab takut jerawat naik lagi teruk . Ia buatkan Susan rasa diri dia tak normal macam wanita lain dan sekaligus merendahkan keyakinan diri dia sendiri. So saya pun recommend dia pakai produk Firmax3 . Dia mula-mula rasa ragu masa saya recommend. Tapi saya cakap anggap beli dan pakai produk ni sebagai ikhtiar. Yang nak bagi masalah ni selesai bukan kuasa kita. Dia pun cuba pakai produk ni. Tak silap saya lebih kurang 4 minggu . Hari ini saya dapat Whatsapp dari dia panjang lebar. Dia cakap : “Thanks sebab recommend saya pakai produk ni. Serius, lepas sebulan pakai. Semua jerawat tu mengecut dan parut jerawat yang lama pun dah makin hilang. . Jerawat baru pun dah susah nak tumbuh. Muka saya jadi macam “bersalin” kulit ganti dengan muka baru yang kulit halus, licin lagi lembut . Kawan-kawan pun sibuk tanya produk apa yang saya pakai dan apa yang saya buat sampai jerawat semua hilang! Barulah saya rasa keyakinan diri saya meningkat di depan kawan-kawan. Tak lagi rasa malu kalau nak cuba solekan ringan macam pakai lip ice dan sapu bedak nipis-nipis saja . Kalau dulu, pakai krim dan bedak mesti nak tebal sebab nak tutup kesan jerawat.Muka yang licin dan bebas jerawat. Ia adalah kebahagiaan terbesar dalam hidup saya sebagai seorang wanita! . Saya bukannya recommend apa pun. Just tolong dia dapatkan produk Firmax3 dan bantu selesaikan masalah jerawat dia sebelum ni. Masalah besar sekarang, stok dalam tangan saya ada 20 unit produk je lagi . Whatsapp "FIRMAX" ke 01118525955 Whatsapp "FIRMAX" ke 01118525955

. Produk Renoskin pertama diperkenalkan sejak tahun 2016 adalah Medic Serum Renoskin.. . Telah berjaya terjual sebanyak 25 ribu botol.. . PERCAYA ATAU TIDAK KULIT EKZEMA KEMBALI SIHAT HANYA DENGAN SAPUAN BERASASKAN BAHAN SEMULAJADI . 📌Tanpa STEROID 📌Tanpa BAHAN KIMIA TIRUAN 📌Tanpa perlu keluarkan modal BERATUS RATUS RINGGIT. . Dijamin selamat penggunaannya untuk kanak kanak hingga orang dewasa. 👍👍👍 . #renoskin #ekzemamalaysia #ekzema #ekzemakronik #masalahkulit #putihgebu #rawatankulit #skincare #dryskin #kulitkering #skinproblem #parut #kudis #kayap #ctdk #nealofa #kulitsensitif #psoriasis #kulitgebu #kulitgatal #ubatekzema #kulitkering #bazarpaknil #sayajual #sayajualonlinemalaysia

New IMPROVED FORMULA "CELGYNIC GOLD" Ini lah Rahsia kalau nak awet muda, Nak dapat dapat KULIT GEBU, Bebas JERAGAT, Nyah JERAWAT, Anti KANSER dan paling bagus utk buka BLOCKAGE di salur2 darah sesuai sangat utk pesakit JANTUNG, Darah Tinggi dan Ibu2 yang menyusukan anak 👍👍 Oh ya selain itu fungsi CELGYNIC GOLD 👉 Menurunkan kadar kolestrol dalam darah dan melindungi jantung. 👉 Meningkatkan daya ingatan, membantu perkembangan otak & mencegah nyanyuk. 👉Melindungi dan melembabkan kulit. Membaik pulih sel dan awet muda 👉Anti Ketumbuhan ~ TUMOR @ CANCER. 👉 Mencegah penyakit kulit. 👉 Sesuai utk kecederaan LECUR, TERBAKAR, RUAM & PERTUMBUHAN RAMBUT. Click link di bio profile untuk order 😍😍 #awetmuda #celgynicgold #antijerawat #antijeragat #kulitgebu

_ Customer suka , Pakai sekali kulit jadi glowing and basah basah terus repeat berkali kali 😘 Dah kata kan terra lossy ni bukan sekadar hydrating toner tapi dia boleh jadi air ajaib korang disaat memerlukan . Dap dap saja tapi feeling dia macam pakai facemist fresh and basah basah kulit . Lawaaaa la ish minyak takde parut pon makin pudar 👍 . #localhydratinglotion #tonermurah #myqapurebeauty #terralossy #glassskin #kulitlembap #timun #bazaarpaknil #like4like #follow4follow #ajimaura #assalamualaikum #kedaionline #codmelaka #codmasjidtanah #instashop #instafamous #kulitcantik #kulitglowing #kulitsihat #kulitflawless #sihatdancantik #kecantikan #beautyshop #kulitgebu #muamelaka #tipscantik #akasia

PERISA YANG PALING MELELEH! . Tak cukup satu sachet! Confirm Miss Osza berani gruanty 3000%, tak penah puas bila lidah dah bertemu dengan rasa si Secret Jelly. . Rasanyaa sweett bersulam sedikit masam yang tak ketara like oren gituww, pasti akan buat uols punya lidah lebih terpikat. . Takkk macam supplement lain yang penah uols telan? Pahit, berdebuu , piawww yang kelat? Tetapi tidak Secret Jelly, bukan sahaja rasa yang sedap, malah hasiat yang tidak tertanding dengan mana-mana supplement. . Nakkk lebih mantap order time promo DEEPAVALI ni untung2 boleh memang HUAWEI 😍 . NAK KULIT SIHAT BEBAS PARUT DAN CERAH SEKATA? SEGERA, whatapps +60143450899 - Miss cheyah AGENT& STOKIS diperlukan . #feeltasecretjelly #feeltabeauty #feelta #shineserum #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #feeltashineserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal

Mehh nak kenal kan sikitt happy cream pinklady 😍. Mana mana takleh makann pinklady kapsul yang Ada alergik dengan herba ke. Tapi nak aset mantop meletop. Jangan risau 🙅🏼 HQ keluar kan produk baru. Untuk mereka yg tkleh makan herba. Heloo gaisssss semua boleh guna. Takda racun2 pun 😂 anak menyusu pun takda hal lah. Sapu sapu je dah mantop aset 😍 kemon produk ni dah meletup. Top 1 in Malaysia. Sebut je pinklady semua tah kotttttt😝😝 boleh terus ws sha 01158905850 😘 #kosmetik #pinklady #gebu #mantap #ilovepinklady #ilovecollagen #collagenmalaysia #missvketat #badancantik #malaysiaonlineshop #trustedseller #kulitgebu #kulitputih #payudarabesar #lofattah #neelofa #surihatimrpilot #mukaputih #keputihan #periodpain #senggugut #sayajualpinklady #bazaarpaknil #pinkladyoriginal #kurus #ansuranpinklady

Mehh nak kenal kan sikitt happy cream pinklady 😍. Mana mana takleh makann pinklady kapsul yang Ada alergik dengan herba ke. Tapi nak aset mantop meletop. Jangan risau 🙅🏼 HQ keluar kan produk baru. Untuk mereka yg tkleh makan herba. Heloo gaisssss semua boleh guna. Takda racun2 pun 😂 anak menyusu pun takda hal lah. Sapu sapu je dah mantop aset 😍 kemon produk ni dah meletup. Top 1 in Malaysia. Sebut je pinklady semua tah kotttttt😝😝 boleh terus ws sha 01158905850 😘 #kosmetik #pinklady #gebu #mantap #ilovepinklady #ilovecollagen #collagenmalaysia #missvketat #badancantik #malaysiaonlineshop #trustedseller #kulitgebu #kulitputih #payudarabesar #lofattah #neelofa #surihatimrpilot #mukaputih #keputihan #periodpain #senggugut #sayajualpinklady #bazaarpaknil #pinkladyoriginal #kurus #ansuranpinklady

Mehh nak kenal kan sikitt happy cream pinklady 😍. Mana mana takleh makann pinklady kapsul yang Ada alergik dengan herba ke. Tapi nak aset mantop meletop. Jangan risau 🙅🏼 HQ keluar kan produk baru. Untuk mereka yg tkleh makan herba. Heloo gaisssss semua boleh guna. Takda racun2 pun 😂 anak menyusu pun takda hal lah. Sapu sapu je dah mantop aset 😍 kemon produk ni dah meletup. Top 1 in Malaysia. Sebut je pinklady semua tah kotttttt😝😝 boleh terus ws sha 01158905850 😘 #kosmetik #pinklady #gebu #mantap #ilovepinklady #ilovecollagen #collagenmalaysia #missvketat #badancantik #malaysiaonlineshop #trustedseller #kulitgebu #kulitputih #payudarabesar #lofattah #neelofa #surihatimrpilot #mukaputih #keputihan #periodpain #senggugut #sayajualpinklady #bazaarpaknil #pinkladyoriginal #kurus #ansuranpinklady

Mehh nak kenal kan sikitt happy cream pinklady 😍. Mana mana takleh makann pinklady kapsul yang Ada alergik dengan herba ke. Tapi nak aset mantop meletop. Jangan risau 🙅🏼 HQ keluar kan produk baru. Untuk mereka yg tkleh makan herba. Heloo gaisssss semua boleh guna. Takda racun2 pun 😂 anak menyusu pun takda hal lah. Sapu sapu je dah mantop aset 😍 kemon produk ni dah meletup. Top 1 in Malaysia. Sebut je pinklady semua tah kotttttt😝😝 boleh terus ws sha 01158905850 😘 #kosmetik #pinklady #gebu #mantap #ilovepinklady #ilovecollagen #collagenmalaysia #missvketat #badancantik #malaysiaonlineshop #trustedseller #kulitgebu #kulitputih #payudarabesar #lofattah #neelofa #surihatimrpilot #mukaputih #keputihan #periodpain #senggugut #sayajualpinklady #bazaarpaknil #pinkladyoriginal #kurus #ansuranpinklady

Mehh nak kenal kan sikitt happy cream pinklady 😍. Mana mana takleh makann pinklady kapsul yang Ada alergik dengan herba ke. Tapi nak aset mantop meletop. Jangan risau 🙅🏼 HQ keluar kan produk baru. Untuk mereka yg tkleh makan herba. Heloo gaisssss semua boleh guna. Takda racun2 pun 😂 anak menyusu pun takda hal lah. Sapu sapu je dah mantop aset 😍 kemon produk ni dah meletup. Top 1 in Malaysia. Sebut je pinklady semua tah kotttttt😝😝 boleh terus ws sha 01158905850 😘 #kosmetik #pinklady #gebu #mantap #ilovepinklady #ilovecollagen #collagenmalaysia #missvketat #badancantik #malaysiaonlineshop #trustedseller #kulitgebu #kulitputih #payudarabesar #lofattah #neelofa #surihatimrpilot #mukaputih #keputihan #periodpain #senggugut #sayajualpinklady #bazaarpaknil #pinkladyoriginal #kurus #ansuranpinklady

Mehh nak kenal kan sikitt happy cream pinklady 😍. Mana mana takleh makann pinklady kapsul yang Ada alergik dengan herba ke. Tapi nak aset mantop meletop. Jangan risau 🙅🏼 HQ keluar kan produk baru. Untuk mereka yg tkleh makan herba. Heloo gaisssss semua boleh guna. Takda racun2 pun 😂 anak menyusu pun takda hal lah. Sapu sapu je dah mantop aset 😍 kemon produk ni dah meletup. Top 1 in Malaysia. Sebut je pinklady semua tah kotttttt😝😝 boleh terus ws sha 01158905850 😘 #kosmetik #pinklady #gebu #mantap #ilovepinklady #ilovecollagen #collagenmalaysia #missvketat #badancantik #malaysiaonlineshop #trustedseller #kulitgebu #kulitputih #payudarabesar #lofattah #neelofa #surihatimrpilot #mukaputih #keputihan #periodpain #senggugut #sayajualpinklady #bazaarpaknil #pinkladyoriginal #kurus #ansuranpinklady

T’NEEQ REVIEW‼️ Masalah SUKAR TIDUR.. Meh cuba consume T’neeq 😊😊 Tiada gula tambahan, tiada kandungan steroid dlm bahan pembuatan T’neeq, diformulasikan dari bahan berkualiti tinggi dari luar negara, Vitamin C yg digunakan terdiri daripada sumber semulajadi dan bukannya sintetik. Jom order dgn saya 🥰🥰 Ramai dah yg nampak keberkesanannya 😎😎 . BERMINAT?? Saya boleh bantu anda untuk mendapatkan T’NEEQ. Hubungi 👇🏻👇🏻 . DM/WA: 0192679628 Agent Code: RN0449 Agent Code: RN0449 Agent Code: RN0449 @tneeqofficial . . #tneeq #rinetwork #rinetworkmy #rizalman #rinetworkbyrizalman #rinetworksquad #testimoneeq #putihsihat #putihgebu #supplementputih #nakputih #kulitgebu #kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #jerawat #kulitberjerawat #bibirkering #eczema #kulitkering #tumitmerekah #sukartidur #kualalumpur #selangor #malaysia #brunei #singapura #sayajual #sayajualonline #igshop

WOW. MACAM TAK PERCAYA JE PERUBAHAN TU 😱😱😱 . Uols ada masalah seperti dibawah ? Korang sangat sesuai untuk cuba set combo ni PINKISH WHITE SET + LICEN SERUM 😍 ❌ Berjerawat ❌Kulit Kusam ❌Kulit gelap ❌Blackhead / whitehead ❌Kulit berjeragat ❌Kulit sensitif ❌Berparut ❌Berminyak Jom sama sama FLAWLESS WITH NO MERCURY ! Kita akan consult skin korang sampai jadi untuk FAST RESPONSE terus whatsapp cunaaa. just click link di bio 🥰 - SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before untuk cunaaa suggest produk yang sesuai 😘 #junniterengganu #tjcodterengganu #junnikualaterengganu #junnigongbadak #junnimarang #junnibukitpayong #junnikemaman #junnisetiu #junnidungun #junnikualanerus #junnikualaberang #tjcodgongbadak #tjcodkualaterengganu #junnireseller #supplement #supplementwhitening #whiteningsupplement #putihkorea #parutjerawat #putihseluruhbadan #jerawat #kulitputih #kulitgebu

_ Atototooo , Patutla ramai sayang si lepuks ni . Dorang kata bila pakai sekali kulit jadi lembap and lembut . Pori pon dah mula terkatup ❤️ Itu kalau sekali , Dua? Tiga? Kali kali kali? Memang jadi cermin baru sudah gilap aaa . Hehehe . #localhydratinglotion #tonermurah #myqapurebeauty #terralossy #glassskin #kulitlembap #timun #bazaarpaknil #like4like #follow4follow #ajimaura #assalamualaikum #kedaionline #codmelaka #codmasjidtanah #instashop #instafamous #kulitcantik #kulitglowing #kulitsihat #kulitflawless #sihatdancantik #kecantikan #beautyshop #kulitgebu #muamelaka #tipscantik #akasia

Orang yang gagal akan nampak alasan pada setiap peluang, manakala orang yang berjaya akan nampak peluang dalam setiap alasan . Amoy mencari New DivabosS Agent Dan Dropship yang komited dengan setiap tindakan 🔥🔥🔥 . Dapatkan produk ini untuk capai impian anda “ Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps +6‭0196664891 - AGENT& DROPSHIP diperlukan . #feeltasecretjelly #feeltabeauty #feeltaselangor #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #feeltamelaka #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal #feeltabanting #divaboss2019

CHECK PUNCA JERAWAT UOLS NAIK . Kenapa? Mengapa? Apakah? JERAWAT mesti ada dalam circle hidup aku ni adoi ai! Mana aku pergi dia mesti ada! Rimas! . Ha! Jom check punca uols di timbuhi Jerawat, jerawat tak akan tumbuh jika kita jaga kulit dengan baik tapi kadang kala jaga sehabis baik still masalah tidak selesai. . Tidak selesai atas sebab uols tidak amalkan produk merawat, seperti Shine Serum, pentingnya produk merawat untuk mencegah kerosakan yang belaku pada kulit wajah. . Soooo let go serbu wasap Ciklah akan bantu uols tuk dapat kulit licin berkilat like diamond. . Untung2 order time promo DEEPAVALI , berpeluang MEMENANGI CINCIN EMAS @ HUAWEI LIMITED EDITION!😱 . Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps +60139466115 Dropship diperlukan . . #feeltasecretjelly #feeltabeauty #feelta #shineserum #secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #putihgebu #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #feeltashineserum #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal #feeltabukitmertajam #feeltaalma #feeltapenang #feeltasimpangampat #feeltakepalabatas

PERISA YANG PALING MELELEH! . Tak cukup satu sachet! Confirm Ciklah berani gruanty 3000%, tak penah puas bila lidah dah bertemu dengan rasa si Secret Jelly. . Rasanyaa sweett bersulam sedikit masam yang tak ketara like oren gituww, pasti akan buat uols punya lidah lebih terpikat. . Takkk macam supplement lain yang penah uols telan? Pahit, berdebuu , piawww yang kelat? Tetapi tidak Secret Jelly, bukan sahaja rasa yang sedap, malah hasiat yang tidak tertanding dengan mana-mana supplement. . Nakkk lebih mantap order time promo DEEPAVALI ni untung2 boleh memang HUAWEI 😍 . Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps +60139466115 Dropship diperlukan . . #feeltasecretjelly #feeltabeauty #feelta #shineserum #secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #putihgebu #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #feeltashineserum #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal #feeltabukitmertajam #feeltaalma #feeltapenang #feeltasimpangampat #feeltakepalabatas

PROMOSI datang sekali sahaja bukan berulang kali. Semua followers SisRos taw yg #thesuriaroses nie payah nak matey nak buat PROMO. Setahun tu aci kira dengan jari lah - - Nah sekarang “DEPAVALI” Special Promotion dari 21 - 25hb sahaja. Lama giler tue nak ikotkan promosi nie😍. Tak grab menyesal 7 keterunan MAHSURI . Jangan mintak mintak hentak kaki buat muka mashem kat SisShca sebb tak buat #promo dah pehni . . Hah jgn tak sambar plak promosi kalini. Beli lebih sikit buat extra stock untuk 1 tahun pon tak per. Lepasnie jangan suruh buat #promo dah sebb SisRos takkan layan dah😂 Barang Hot Kualiti over Kuantiti tak kan hari hari nak lelong kot mcm produk sampah boleh ler💁🏻‍♀️ . . Nie tetiba ja entah la SisRos nie dpt mimpi apa ntah nak buat promosi “DEPAVALI “myb dia kesian kat followers customer kesayangan dia. So apa lagi onss la . . . Untuk pembelian WHTSAPSS ORDER Click kt bio WHTSAPSS ORDER 012 9367030 #thesuriaroses #thesuriarosessoap #thesuriarosesserum #thesuriarosestwc #thesuriarosessupplemen #thesuriarosesproduct #kulitgebu #kulitcantik #kulitbebasjerawat

PROMOSI datang sekali sahaja bukan berulang kali. Semua followers SisRos taw yg #thesuriaroses nie payah nak matey nak buat PROMO. Setahun tu aci kira dengan jari lah - - Nah sekarang “Depavali” Special Promotion dari 21 - 25hb sahaja. Lama giler tue nak ikotkan promosi nie😍. Tak grab menyesal 7 keterunan MAHSURI . Jangan mintak mintak hentak kaki buat muka mashem kat SisShca sebb tak buat #promo dah pehni . . Hah jgn tak sambar plak promosi kalini. Beli lebih sikit buat extra stock untuk 1 tahun pon tak per. Lepasnie jangan suruh buat #promo dah sebb SisRos takkan layan dah😂 Barang Hot Kualiti over Kuantiti tak kan hari hari nak lelong kot mcm produk sampah boleh ler💁🏻‍♀️ . . Nie tetiba ja entah la SisRos nie dpt mimpi apa ntah nak buat promosi “DEPAVALI “myb dia kesian kat followers customer kesayangan dia. So apa lagi onss la . . . Untuk pembelian WHTSAPSS ORDER Click kt bio WHTSAPSS ORDER 012 9367030 #thesuriaroses #thesuriarosessoap #thesuriarosesserum #thesuriarosestwc #thesuriarosessupplemen #thesuriarosesproduct #kulitgebu #kulitcantik #kulitbebasjerawat

PROMOSI datang sekali sahaja bukan berulang kali. Semua followers SisRos taw yg #thesuriaroses nie payah nak matey nak buat PROMO. Setahun tu aci kira dengan jari lah - - Nah sekarang “DEPAVALI” Special Promotion dari 21 - 25hb sahaja. Lama giler tue nak ikotkan promosi nie😍. Tak grab menyesal 7 keterunan MAHSURI . Jangan mintak mintak hentak kaki buat muka mashem kat SisShca sebb tak buat #promo dah pehni . . Hah jgn tak sambar plak promosi kalini. Beli lebih sikit buat extra stock untuk 1 tahun pon tak per. Lepasnie jangan suruh buat #promo dah sebb SisRos takkan layan dah😂 Barang Hot Kualiti over Kuantiti tak kan hari hari nak lelong kot mcm produk sampah boleh ler💁🏻‍♀️ . . Nie tetiba ja entah la SisRos nie dpt mimpi apa ntah nak buat promosi “DEPAVALI “myb dia kesian kat followers customer kesayangan dia. So apa lagi onss la . . . Untuk pembelian WHTSAPSS ORDER Click kt bio WHTSAPSS ORDER 012 9367030 #thesuriaroses #thesuriarosessoap #thesuriarosesserum #thesuriarosestwc #thesuriarosessupplemen #thesuriarosesproduct #kulitgebu #kulitcantik #kulitbebasjerawat

PROMOSI datang sekali sahaja bukan berulang kali. Semua followers SisRos taw yg #thesuriaroses nie payah nak matey nak buat PROMO. Setahun tu aci kira dengan jari lah - - Nah sekarang “DEPAVALI” Special Promotion dari 21 - 25hb sahaja. Lama giler tue nak ikotkan promosi nie😍. Tak grab menyesal 7 keterunan MAHSURI . Jangan mintak mintak hentak kaki buat muka mashem kat SisShca sebb tak buat #promo dah pehni . . Hah jgn tak sambar plak promosi kalini. Beli lebih sikit buat extra stock untuk 1 tahun pon tak per. Lepasnie jangan suruh buat #promo dah sebb SisRos takkan layan dah😂 Barang Hot Kualiti over Kuantiti tak kan hari hari nak lelong kot mcm produk sampah boleh ler💁🏻‍♀️ . . Nie tetiba ja entah la SisRos nie dpt mimpi apa ntah nak buat promosi “DEPAVALI “myb dia kesian kat followers customer kesayangan dia. So apa lagi onss la . . . Untuk pembelian WHTSAPSS ORDER Click kt bio WHTSAPSS ORDER 012 9367030 #thesuriaroses #thesuriarosessoap #thesuriarosesserum #thesuriarosestwc #thesuriarosessupplemen #thesuriarosesproduct #kulitgebu #kulitcantik #kulitbebasjerawat

PROMOSI datang sekali sahaja bukan berulang kali. Semua followers SisRos taw yg #thesuriaroses nie payah nak matey nak buat PROMO. Setahun tu aci kira dengan jari lah - - Nah sekarang “DEPAVALI” Special Promotion dari 21 - 25hb sahaja. Lama giler tue nak ikotkan promosi nie😍. Tak grab menyesal 7 keterunan MAHSURI . Jangan mintak mintak hentak kaki buat muka mashem kat SisShca sebb tak buat #promo dah pehni . . Hah jgn tak sambar plak promosi kalini. Beli lebih sikit buat extra stock untuk 1 tahun pon tak per. Lepasnie jangan suruh buat #promo dah sebb SisRos takkan layan dah😂 Barang Hot Kualiti over Kuantiti tak kan hari hari nak lelong kot mcm produk sampah boleh ler💁🏻‍♀️ . . Nie tetiba ja entah la SisRos nie dpt mimpi apa ntah nak buat promosi “DEPAVALI “myb dia kesian kat followers customer kesayangan dia. So apa lagi onss la . . . Untuk pembelian WHTSAPSS ORDER Click kt bio WHTSAPSS ORDER 012 9367030 #thesuriaroses #thesuriarosessoap #thesuriarosesserum #thesuriarosestwc #thesuriarosessupplemen #thesuriarosesproduct #kulitgebu #kulitcantik #kulitbebasjerawat

PROMOSI datang sekali sahaja bukan berulang kali. Semua followers SisRos taw yg #thesuriaroses nie payah nak matey nak buat PROMO. Setahun tu aci kira dengan jari lah - - Nah sekarang “DEPAVALI” Special Promotion dari 21 - 25hb sahaja. Lama giler tue nak ikotkan promosi nie😍. Tak grab menyesal 7 keterunan MAHSURI . Jangan mintak mintak hentak kaki buat muka mashem kat SisShca sebb tak buat #promo dah pehni . . Hah jgn tak sambar plak promosi kalini. Beli lebih sikit buat extra stock untuk 1 tahun pon tak per. Lepasnie jangan suruh buat #promo dah sebb SisRos takkan layan dah😂 Barang Hot Kualiti over Kuantiti tak kan hari hari nak lelong kot mcm produk sampah boleh ler💁🏻‍♀️ . . Nie tetiba ja entah la SisRos nie dpt mimpi apa ntah nak buat promosi “DEPAVALI “myb dia kesian kat followers customer kesayangan dia. So apa lagi onss la . . . Untuk pembelian WHTSAPSS ORDER Click kt bio WHTSAPSS ORDER 012 9367030 #thesuriaroses #thesuriarosessoap #thesuriarosesserum #thesuriarosestwc #thesuriarosessupplemen #thesuriarosesproduct #kulitgebu #kulitcantik #kulitbebasjerawat

PROMOSI datang sekali sahaja bukan berulang kali. Semua followers SisRos taw yg #thesuriaroses nie payah nak matey nak buat PROMO. Setahun tu aci kira dengan jari lah - - Nah sekarang “DEPAVALI” Special Promotion dari 21 - 25hb sahaja. Lama giler tue nak ikotkan promosi nie😍. Tak grab menyesal 7 keterunan MAHSURI . Jangan mintak mintak hentak kaki buat muka mashem kat SisShca sebb tak buat #promo dah pehni . . Hah jgn tak sambar plak promosi kalini. Beli lebih sikit buat extra stock untuk 1 tahun pon tak per. Lepasnie jangan suruh buat #promo dah sebb SisRos takkan layan dah😂 Barang Hot Kualiti over Kuantiti tak kan hari hari nak lelong kot mcm produk sampah boleh ler💁🏻‍♀️ . . Nie tetiba ja entah la SisRos nie dpt mimpi apa ntah nak buat promosi “DEPAVALI “myb dia kesian kat followers customer kesayangan dia. So apa lagi onss la . . . Untuk pembelian WHTSAPSS ORDER Click kt bio WHTSAPSS ORDER 012 9367030 #thesuriaroses #thesuriarosessoap #thesuriarosesserum #thesuriarosestwc #thesuriarosessupplemen #thesuriarosesproduct #kulitgebu #kulitcantik #kulitbebasjerawat

PROMOSI datang sekali sahaja bukan berulang kali. Semua followers SisRos taw yg #thesuriaroses nie payah nak matey nak buat PROMO. Setahun tu aci kira dengan jari lah - - Nah sekarang “Depavali” Special Promotion dari 21 - 25hb sahaja. Lama giler tue nak ikotkan promosi nie😍. Tak grab menyesal 7 keterunan MAHSURI . Jangan mintak mintak hentak kaki buat muka mashem kat SisShca sebb tak buat #promo dah pehni . . Hah jgn tak sambar plak promosi kalini. Beli lebih sikit buat extra stock untuk 1 tahun pon tak per. Lepasnie jangan suruh buat #promo dah sebb SisRos takkan layan dah😂 Barang Hot Kualiti over Kuantiti tak kan hari hari nak lelong kot mcm produk sampah boleh ler💁🏻‍♀️ . . Nie tetiba ja entah la SisRos nie dpt mimpi apa ntah nak buat promosi “DEPAVALI “myb dia kesian kat followers customer kesayangan dia. So apa lagi onss la . . . Untuk pembelian WHTSAPSS ORDER Click kt bio WHTSAPSS ORDER 012 9367030 #thesuriaroses #thesuriarosessoap #thesuriarosesserum #thesuriarosestwc #thesuriarosessupplemen #thesuriarosesproduct #kulitgebu #kulitcantik #kulitbebasjerawat

PROMOSI datang sekali sahaja bukan berulang kali. Semua followers SisRos taw yg #thesuriaroses nie payah nak matey nak buat PROMO. Setahun tu aci kira dengan jari lah - - Nah sekarang “PAY DAY” Special Promotion dari 21 - 25hb sahaja. Lama giler tue nak ikotkan promosi nie😍. Tak grab menyesal 7 keterunan MAHSURI . Jangan mintak mintak hentak kaki buat muka mashem kat SisShca sebb tak buat #promo dah pehni . . Hah jgn tak sambar plak promosi kalini. Beli lebih sikit buat extra stock untuk 1 tahun pon tak per. Lepasnie jangan suruh buat #promo dah sebb SisRos takkan layan dah😂 Barang Hot Kualiti over Kuantiti tak kan hari hari nak lelong kot mcm produk sampah boleh ler💁🏻‍♀️ . . Nie tetiba ja entah la SisRos nie dpt mimpi apa ntah nak buat promosi “DEPAVALI “myb dia kesian kat followers customer kesayangan dia. So apa lagi onss la . . . Untuk pembelian WHTSAPSS ORDER Click kt bio WHTSAPSS ORDER 012 9367030 #thesuriaroses #thesuriarosessoap #thesuriarosesserum #thesuriarosestwc #thesuriarosessupplemen #thesuriarosesproduct #kulitgebu #kulitcantik #kulitbebasjerawat

"LAGI 2 HARI ADA REUNION DENGAN KAWAN TAPI JERAWAT MAKIN MEMBESAR 😱😱😱". . Betul ke Licen Serum boleh mengecutkan JERAWAT AKTIF sepantas 48JAM?? - owner jerawat. . Alhamdulillah 9.8/10 bagi testimoni yang berkesan malah seawal 24 jam JERAWAT MEREKA KECUT TANPA MENINGGALKAN PARUT. . Tak perlu nak tepek tomato, kayu manis , lemon untuk mengecutkan jerawat. Titik je licen serum ni 😍. . Jom sama sama FLAWLESS WITH NO MERCURY ! Kita akan consult skin korang sampai jadi untuk FAST RESPONSE terus whatsapp cunaaa. just click link di bio 🥰 - SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before untuk cunaaa suggest produk yang sesuai 😘 #junniterengganu #tjcodterengganu #junnikualaterengganu #junnigongbadak #junnimarang #junnibukitpayong #junnikemaman #junnisetiu #junnidungun #junnikualanerus #junnikualaberang #tjcodgongbadak #tjcodkualaterengganu #junnireseller #supplement #supplementwhitening #whiteningsupplement #putihkorea #parutjerawat #putihseluruhbadan #jerawat #kulitputih #kulitgebu

Botanical effect. . Linda suggest set untuk yang nk beralih kepada penjagaan kulit muka yg sihat , ada previous history penggunaan produk2 terlarang! merkuri ape sume tu 😉 pembersihan yg sangatlah lembut mampu meminimumkan purging effect kulit yg rosak akibat penggunaan skincare yg tak selamat. nak tahu apa itu purging, do PM me 😘 . #wanita #surirumah #wanitacantik #kulitberminyak #kulitkusam #jerawat #wrinkles #kulitgelap #masalahkulit #kulitsensitif #produkkecantikan #skincaremalaysia #makeupmalaysia #kosmetikmalaysia #beautyconsultant #marykaybeautyconsultant #dropshipmalaysia #marykaymalaysia #kulitcantik #kulitflawless #koreanskincare #kulitglowing #glowingskin #kulitputih #kulitcerah #awetmuda #kulitgebu #hudabeauty #beautiful #jinjangutara

Nk pinggang macam kerengga?? Payudara mantol,tegang,x gelebeh.?? Punggung tonggek...?? Miss v ketat sendat padat..super grip...?? Mai guna #pinklady . Dlu cik abam nk manja2 pn jarang sekali... Sekarang???? Asik nk brkepit je 😍 Asik mintak je....padu uolss MERECIKKKK 💦💦 Ape tunggu lagi uos Xkn nk tggu cik abam x blik rumah bru nk brtindak....😚😚😚 #kosmetik #pinklady #gebu #mantap #ilovepinklady #ilovecollagen #collagenmalaysia #missvketat #badancantik #malaysiaonlineshop #trustedseller #kulitgebu #kulitputih #payudarabesar #lofattah #neelofa #surihatimrpilot #mukaputih #keputihan #periodpain #senggugut #sayajualpinklady #pinkladybodyperfection #bodygoals2017 #berkesandanselamat #ternyata #mantap #bergetah #boekkk #pinkladymurah #pinkladypromosi

Nk pinggang macam kerengga?? Payudara mantol,tegang,x gelebeh.?? Punggung tonggek...?? Miss v ketat sendat padat..super grip...?? Mai guna #pinklady . Dlu cik abam nk manja2 pn jarang sekali... Sekarang???? Asik nk brkepit je 😍 Asik mintak je....padu uolss MERECIKKKK 💦💦 Ape tunggu lagi uos Xkn nk tggu cik abam x blik rumah bru nk brtindak....😚😚😚 #kosmetik #pinklady #gebu #mantap #ilovepinklady #ilovecollagen #collagenmalaysia #missvketat #badancantik #malaysiaonlineshop #trustedseller #kulitgebu #kulitputih #payudarabesar #lofattah #neelofa #surihatimrpilot #mukaputih #keputihan #periodpain #senggugut #sayajualpinklady #pinkladybodyperfection #bodygoals2017 #berkesandanselamat #ternyata #mantap #bergetah #boekkk #pinkladymurah #pinkladypromosi

Nk pinggang macam kerengga?? Payudara mantol,tegang,x gelebeh.?? Punggung tonggek...?? Miss v ketat sendat padat..super grip...?? Mai guna #pinklady . Dlu cik abam nk manja2 pn jarang sekali... Sekarang???? Asik nk brkepit je 😍 Asik mintak je....padu uolss MERECIKKKK 💦💦 Ape tunggu lagi uos Xkn nk tggu cik abam x blik rumah bru nk brtindak....😚😚😚 #kosmetik #pinklady #gebu #mantap #ilovepinklady #ilovecollagen #collagenmalaysia #missvketat #badancantik #malaysiaonlineshop #trustedseller #kulitgebu #kulitputih #payudarabesar #lofattah #neelofa #surihatimrpilot #mukaputih #keputihan #periodpain #senggugut #sayajualpinklady #pinkladybodyperfection #bodygoals2017 #berkesandanselamat #ternyata #mantap #bergetah #boekkk #pinkladymurah #pinkladypromosi

Benda baik perlu dikongsi😍 . Nak cantik cari cik puteh. . Nak tips memikat suami boleh juga cari cik puteh.. . Nak order #snowhite boleh roger cik puteh juga😍 . Cik puteh sedia bantu walau dimana cik puteh berada😍😍😍 . #snowwhitesecretoriginal #snowwhitesecretmalaysia #snowwhitesecretbynorasyiemaeddy #snowwhitesecretviral #snowwhitesecretselangor #snowwhitesecretvitamin #snowwhitesecretshahalam #snowwhitesecrettablet #kulitsihat #kulitglowing #kulitkusam #kulitflawless #kulitputih #kulitgebu #bazaarpaknil #sayapakaisayajual

Sape kulit sensitif cmni? Sedihnya nak hadapi hidup ini😭 . Rase kurang keyakinan.. Hidup rse musnah kalo kulit ade jerawat, sensitif, pakai produk ape pon tak boleh selesaikan masalah yg ade😭 . Customer ni baru je consume sebotol dan sebulan tapi... Result dia mengejutkan😱 . Dia sendiri xsangka masalah dia dapat juga diselesaikan dengan amalkan set #snowhitetablet #snowhitetreatment losyen treatment dan #snowylosyen😭😭😭 . Allahuakbar syukur sangat customer dpt bahagiakan suaminya sbb sebelum ni dia rase rendah diri sgt bila ade kulit bermasalah😍 . #snowwhitesecretoriginal #snowwhitesecretmalaysia #snowwhitesecretbynorasyiemaeddy #snowwhitesecretviral #snowwhitesecretselangor #snowwhitesecretvitamin #snowwhitesecretshahalam #snowwhitesecrettablet #kulitsihat #kulitglowing #kulitkusam #kulitflawless #kulitputih #kulitgebu #bazaarpaknil #sayapakaisayajual

KENAPA SET ASAS HoneyBlink TERBAIK ?? 😍😍 . Kesan 7 hari penggunaan. Bahkan Hbb juga 100% terbukti berkesan ✅Mencerahkan dan menyerikan kulit wajah secara semulajadi ✅Mengecilkan pori-pori wajah ✅Menghilangkan jerawat dan jeragat ✅Menghaluskan kulit wajah secara semulajadi ✅Menjadikan kulit lebih anjal dan awet muda ✅Mencerahkan kulit kusam & menutup pori pori² terbuka ✅ Menghilangkan kedutan ✅Kulit nampak lebih licin, halus dan bermaya ✅Tampil lebih yakin dan berkarisma Tahan 2 bulan ✅Sesuai untuk perempuan dan lelaki . #instaboomakademi #hbbteeen #honeyblinkbeauty #skincare #skincareviral #skincareroutine #kulitlicin #makeuptutorial #jerawatbatu #kulitberminyak #kulitgebu #bazaarpaknilmurah #kulitglowing #cantik #cantikberseri #tabita #seremban #senawang #seremban2

Nak putih overdose macam foundwr snowhite tak? . Adudu.. Lawanya la hai kalo dpt kulit putih sepuk tu.. Suami konpem xpandang dah yg lain.. . Hat dalam rumah tu juga dia pandang. Geram oi.. Putih melepak dari atas ke bawah😍😍😍 . Konpem xcari lain💏 . #snowwhitesecretoriginal #snowwhitesecretmalaysia #snowwhitesecretbynorasyiemaeddy #snowwhitesecretviral #snowwhitesecretselangor #snowwhitesecretvitamin #snowwhitesecretshahalam #snowwhitesecrettablet #kulitsihat #kulitglowing #kulitkusam #kulitflawless #kulitputih #kulitgebu #bazaarpaknil #sayapakaisayajual

Alololo.. Kesian si kecik ni kecik2 da kne kurap air.. . Jangan risau #snowhitetreatment losyen ade dapat bantu masalah kulit pada bayi hanya dengan sapu losyen di tempat yg terkena kurap tu.. InshaaAllah semakin lama semakin hilang dengan penggunaan kerap. . Result seawal seminggu taw😍 . Jom grab😘😘😘 . #snowwhitesecretoriginal #snowwhitesecretmalaysia #snowwhitesecretbynorasyiemaeddy #snowwhitesecretviral #snowwhitesecretselangor #snowwhitesecretvitamin #snowwhitesecretshahalam #snowwhitesecrettablet #kulitsihat #kulitglowing #kulitkusam #kulitflawless #kulitputih #kulitgebu #bazaarpaknil #sayapakaisayajual

Assalamualaikum... Lama cik puteh tak tunjuk muka ye.. Almaklum Allah bagi ujian kecik je ni.. Nak kasi rehat.. . Keje kuat boleh.. Kesihatan kne jaga juga ya.. . Handbag mahal boleh beli.. Kesihatan tak leh beli kat mana2... . Moga semua dalam keadaan sehat ya.. . Jom meroket🚀🚀🚀 #snowwhitesecretoriginal #snowwhitesecretmalaysia #snowwhitesecretbynorasyiemaeddy #snowwhitesecretviral #snowwhitesecretselangor #snowwhitesecretvitamin #snowwhitesecretshahalam #snowwhitesecrettablet #kulitsihat #kulitglowing #kulitkusam #kulitflawless #kulitputih #kulitgebu #bazaarpaknil #sayapakaisayajual

💢 SAPU SAPU JER DAH BULAT 💢 . . Happy Cream Pinklady Sangat berguna bagi yang nak Besarkan aset, Mencerahkan warna Puting, Dan Sekatakan Warna kulit . . Jom borak dengan Yaya. DM or klik je link wasap di profile Yaya,okay? . #happycream #happycreampinklady #pinkladybodyperfections #bodygoals #bodyfits #kulitcerah #kulitgebu #kulitcantik #asetmantap #asetpadu #asettiptop #ladies

💢 SAPU SAPU JER DAH BULAT 💢 . . Happy Cream Pinklady Sangat berguna bagi yang nak Besarkan aset, Mencerahkan warna Puting, Dan Sekatakan Warna kulit . . Jom borak dengan Yaya. DM or klik je link wasap di profile Yaya,okay? . #happycream #happycreampinklady #pinkladybodyperfections #bodygoals #bodyfits #kulitcerah #kulitgebu #kulitcantik #asetmantap #asetpadu #asettiptop #ladies

💢 SAPU SAPU JER DAH BULAT 💢 . . Happy Cream Pinklady Sangat berguna bagi yang nak Besarkan aset, Mencerahkan warna Puting, Dan Sekatakan Warna kulit . . Jom borak dengan Yaya. DM or klik je link wasap di profile Yaya,okay? . #happycream #happycreampinklady #pinkladybodyperfections #bodygoals #bodyfits #kulitcerah #kulitgebu #kulitcantik #asetmantap #asetpadu #asettiptop #ladies

Be yourself,You look beautiful just like that ! - Don't miss the madness promotion guys ! we're giving you discount price for a beautiful customer ! only RM70 for 2 bottle and get 10% discount card for the next purchase ! valid until end of OCT 2019 !! don't miss out this madness SALE!!! . - Follow @elymsofficial Follow @elymsofficial Follow @elymsofficial . #serumtreatment #facetreatmentserum #byelyms #glowskin #nomoredullskin #renewskinsel #refresh #feelthefreshness #facetreatmentserumelyms #serumtreatment #facetreatmentserum #byelyms #glowskin #nomoredullskin #renewskinsel #refresh #feelthefreshness #viralserum #serummalaysia #kulitcantiksewal3hari #merawatjerawat #menghilangkanparut #mencerahkankulit #kulitgebu #glowingskin #skincareno1

*KELEBIHAN DAN FUNGSI THESURIAROSES WHITENING COLLAGEN* . . ✅ Produk pertama *MENCERAHKAN + MERAWAT +DETOKS* ✅ Sangat ekslusif dan gred premium ✅ Satu kotak ada 20 sachet sehari makan 1 sachet sahaja ✅Rasa mixbarries masam manis campuran buah buahan . . ✔️Mencerahkan kulit wajah satu badan ✔️ Membantu membentuk collagen baru ✔️Kulit lebih anjal dan gebu ✔️ Sebagai antioksidan ✔️ Merawat masalah sunburn ✔️ Merawat dark circle ✔️ Melambatkan penuaan ✔️ Rawat kulit bermasalah seperti jerawat, jeragat, berminyak ✔️ Melancarkan period ✔️ Merawat kulit kusam/kering ✔️ Merawat akar rambut ✔️ Kuku menjadi lebih sihat *Siapa boleh consume* 🔘 Lelaki dan perempuan yang baligh 🔘 Ibu mengandung 6 bulan ke atas 🔘 Ibu berpantang ibu menyusu boleh consume 🔘 Ada masalah sengugut, period tak lancar Meh cepat order ngn sis shca klik je kt bio tu #thesuriaroses #thesuriarosessoap #thesuriarosesserum #thesuriarosestwc #thesuriarosessupplemen #thesuriarosesproduct #kulitgebu #kulitcantik #kulitbebasjerawat

PERISA YANG PALING MELELEH! . Tak cukup satu sachet! Confirm Miss Osza berani gruanty 3000%, tak penah puas bila lidah dah bertemu dengan rasa si Secret Jelly. . Rasanyaa sweett bersulam sedikit masam yang tak ketara like oren gituww, pasti akan buat uols punya lidah lebih terpikat. . Takkk macam supplement lain yang penah uols telan? Pahit, berdebuu , piawww yang kelat? Tetapi tidak Secret Jelly, bukan sahaja rasa yang sedap, malah hasiat yang tidak tertanding dengan mana-mana supplement. . Nakkk lebih mantap order time promo DEEPAVALI ni untung2 boleh menang HUAWEI 😍 . NAK KULIT SIHAT BEBAS PARUT DAN CERAH SEKATA? SEGERA, whatapps +60173913325 - Miss Ella AGENT& STOKIS diperlukan . Untuk lebih tips Follow : @Osza_best . #feeltasecretjelly #feeltabeauty #feelta #shineserum #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #feeltashineserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal

*KELEBIHAN DAN FUNGSI THESURIAROSES WHITENING COLLAGEN* . . ✅ Produk pertama *MENCERAHKAN + MERAWAT +DETOKS* ✅ Sangat ekslusif dan gred premium ✅ Satu kotak ada 20 sachet sehari makan 1 sachet sahaja ✅Rasa mixbarries masam manis campuran buah buahan . . ✔️Mencerahkan kulit wajah satu badan ✔️ Membantu membentuk collagen baru ✔️Kulit lebih anjal dan gebu ✔️ Sebagai antioksidan ✔️ Merawat masalah sunburn ✔️ Merawat dark circle ✔️ Melambatkan penuaan ✔️ Rawat kulit bermasalah seperti jerawat, jeragat, berminyak ✔️ Melancarkan period ✔️ Merawat kulit kusam/kering ✔️ Merawat akar rambut ✔️ Kuku menjadi lebih sihat *Siapa boleh consume* 🔘 Lelaki dan perempuan yang baligh 🔘 Ibu mengandung 6 bulan ke atas 🔘 Ibu berpantang ibu menyusu boleh consume 🔘 Ada masalah sengugut, period tak lancar Meh cepat order ngn sis shca klik je kt bio tu #thesuriaroses #thesuriarosessoap #thesuriarosesserum #thesuriarosestwc #thesuriarosessupplemen #thesuriarosesproduct #kulitgebu #kulitcantik #kulitbebasjerawat

*KELEBIHAN DAN FUNGSI THESURIAROSES WHITENING COLLAGEN* . . ✅ Produk pertama *MENCERAHKAN + MERAWAT +DETOKS* ✅ Sangat ekslusif dan gred premium ✅ Satu kotak ada 20 sachet sehari makan 1 sachet sahaja ✅Rasa mixbarries masam manis campuran buah buahan . . ✔️Mencerahkan kulit wajah satu badan ✔️ Membantu membentuk collagen baru ✔️Kulit lebih anjal dan gebu ✔️ Sebagai antioksidan ✔️ Merawat masalah sunburn ✔️ Merawat dark circle ✔️ Melambatkan penuaan ✔️ Rawat kulit bermasalah seperti jerawat, jeragat, berminyak ✔️ Melancarkan period ✔️ Merawat kulit kusam/kering ✔️ Merawat akar rambut ✔️ Kuku menjadi lebih sihat *Siapa boleh consume* 🔘 Lelaki dan perempuan yang baligh 🔘 Ibu mengandung 6 bulan ke atas 🔘 Ibu berpantang ibu menyusu boleh consume 🔘 Ada masalah sengugut, period tak lancar Meh cepat order ngn sis shca klik je kt bio tu #thesuriaroses #thesuriarosessoap #thesuriarosesserum #thesuriarosestwc #thesuriarosessupplemen #thesuriarosesproduct #kulitgebu #kulitcantik #kulitbebasjerawat

Assalamualaikum semua Anne glopink foundation lovers warga semporna jommm serbu @glopink_agentsemporrna untuk cantik dan gebu . . @glopink_hq . . @annengasri_official . . @glopink_agentsemporrna . . #anneglowpinkfoundation #anneglopink #glopink #kulitcantik #kulitgebu #jerawat #jeragat

Jom kita feeling hindustan, sambil slurp Secret Jelly 😋, baru lah boleh mimpi betul-betul menjadi kenyataan😜. . Eleleleh korangkan nak kulit lawa sihat bersih, korang perasaan tak? Pelakon hindi kesemuanya kulit lawa-lawa walaupun ada gelap, ada yang cerah ada sawo matang. . Mudah jer gais, konsisten slurp Secret Jelly, nutrisi sihat akan bantu kulit uols lebih glow!! . SECRET JELLY DAH READY STOCK!!! Siapa payment awal dia punya , booking mulut amoy tak terima🤪. Byeeee . Dapatkan produk ini untuk capai impian anda “ Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps +6‭0196664891 - AGENT& DROPSHIP diperlukan . #feeltasecretjelly #feeltabeauty #feeltaselangor #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #feeltamelaka #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal #feeltabanting #divaboss2019

𝗦𝗘𝗧 𝗠𝗬 𝗢𝗖𝗧𝟭𝟵 𝗦𝗔𝗧𝗜𝗡 𝗛𝗔𝗡𝗗 𝗦𝗘𝗧 Percaya tak, dengan hanya memiliki beberapa product dari Mary Kay, uols mampu untuk buat DIY spa at home. OK! Kita mulakan one by one. 𝗗𝗼 𝘆𝗼𝘂 𝗸𝗻𝗼𝘄? Anggota badan yang paling awal menunjukkan tanda penuaan adalah TANGAN. Cuba sentuh tangan uols sekarang, ada tak uols berikan kasih sayang yang secukupnya kat tangan uols? Atau uols dah lama abaikan kepentingan jaga tangan sampai tangan rasa kering dan kasar? Nak tak lembapkan dan haluskan kulit tangan uols semula? Jom rawat dan lindungi tangan uols dengan Satin Hand Set dari Mary Kay! Ada 3 items utama: 1. Protecting Softener - Membantu menyokong penghalang kulit & menguncikan kelembapan. Formula bebas wangian dapat melembap dan melindungi kulit, menyediakan kulit untuk pengalaman spa yang merangsangkan. 2. Refining Shea Scrub - Mengelupas kulit dengan lembut & berkesan, menghilangkan kawasan kusam & kering. Mengandungi Shea Butter supaya kulit tampak lebih licin & cerah! 3. Nourishing Shea Cream - Krim yang mengandungi Shea Butter untuk menyuntik kelembapan ke dalam kulit dengan segera. Secara klinikalnya terbukti kulit dapat dilembapkan sepanjang 24 jam. Mengandungi minyak aprikot, kesumba & bunga matahari. Kesemuanya terbukti kaya Vitamin A, E & Omega 3s. Hasil dari penggunaan yang consistent, uols boleh dapat: 1) tangan yang lebih halus dan licin sebab sel kulit mati sudah ditanggalkan 2) tona kulit lebih sekata 3) kulit terasa lebih lembap 4) tangan berbau wangi 𝗦𝗘𝗧 𝗠𝗬 𝗢𝗖𝗧𝟭𝟵 𝗦𝗔𝗧𝗜𝗡 𝗛𝗔𝗡𝗗 𝗦𝗘𝗧 PRICE: RM126 NORMAL PRICE: RM156 𝗜 𝗼𝗳𝗳𝗲𝗿 𝘁𝗵𝗲 𝗳𝗼𝗹𝗹𝗼𝘄𝗶𝗻𝗴 : 💆🏻‍♀️FREE FACIAL ➖ EXTRA DISCOUNT 🔬FREE SKIN ANALYSIS 👜PENDAFTARAN RM70 💝FREE GIFTS & POSTAGE 💲JOM JANA PENDAPATAN 𝑶𝑷𝑬𝑵 𝑨𝑮𝑬𝑵𝑻 𝑵𝑶𝑾. Sis nak open 5 slot untuk Pendaftaran Bulan October. Tak nak ramai-ramai sebab Sis nak focus sorang-sorang. I guide uols sampai cantik. As long as your coachable, you will be amazing at this. 𝗧𝗢𝗚𝗘𝗧𝗛𝗘𝗥 𝗪𝗘 𝗔𝗖𝗛𝗜𝗘𝗩𝗘 𝗠𝗢𝗥𝗘! 𝗦𝗵𝗮𝗿𝗶𝗻𝗴 𝘄𝗶𝘁𝗵 𝗟𝗼𝘃𝗲💕 𝓓𝓪𝔂𝓪𝓷𝓰 𝓝𝓸𝓻𝓪𝓭𝔃𝓲𝓶𝓪 📲 0172447636 @ click 𝙣𝙖𝙠.𝙡𝙖/𝙎𝙠𝙞𝙣𝙘𝙖𝙧𝙚𝙈𝙖𝙧𝙮𝙆𝙖𝙮 in Profile

SOOTHE HYDRA CLEANSER . Cleanser yang bertindak sangat lembut pada wajah biarpun pada kulit sensitif. Membersih secara mendalam tapi dalam masa sama mengekalkan kelembapan semulajadi kulit. . Impikan 'glass skin' yang glowing flawless? Mulakan dengan rutin penjagaan kulit paling asas iaitu membersihkan kulit dengan betul! . Fungsi & Kelebihan Herv Soothing Hydra Cleanser : . 🌸 Bebas SLS 🌸 Tidak berbuih 🌸 Sesuai untuk semua jenis kulit 🌸 Membersihkan kotoran & makeup dengan sempurna. 🌸 Mengandungi efek soothing yang nyaman pada kulit. 🌸 Tinggi kandungan Vitamin C, nutrisi yang bagus untuk kulit. 🌸 Mencerah & menganjalkan kulit. 🌸 Dengan 2x ganda Hydration untuk kulit lembap sepanjang hari! . 2 pilihan untuk disesuaikan dengan jenis kulit . - Soothe Hydra Cleanser Strawberry 🍓 - Soothe Hydra Cleanser Mixberry 🍇 . Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #herv #hervnatural #healthyskin #kulitchingching #kulitbersinar #bareskinface #skincareroutine #kulitbersih #kulitsihat #kulitberseri #lessmakeup #flawlessskin #oilcleanserherv #exfoliatorherv #cleanserherv #essenceherv #menganjalkankulit #pudarkanparutjerawat #merawatkulit #kulitgebu #cerahkankulit #melembapkankulit #mengatasimasalahkulit #hervmachang #hervkelantan #codmachang #codkelantan #openagent #opendropship #sititehabeauty

SOOTHE HYDRA CLEANSER . Cleanser yang bertindak sangat lembut pada wajah biarpun pada kulit sensitif. Membersih secara mendalam tapi dalam masa sama mengekalkan kelembapan semulajadi kulit. . Impikan 'glass skin' yang glowing flawless? Mulakan dengan rutin penjagaan kulit paling asas iaitu membersihkan kulit dengan betul! . Fungsi & Kelebihan Herv Soothing Hydra Cleanser : . 🌸 Bebas SLS 🌸 Tidak berbuih 🌸 Sesuai untuk semua jenis kulit 🌸 Membersihkan kotoran & makeup dengan sempurna. 🌸 Mengandungi efek soothing yang nyaman pada kulit. 🌸 Tinggi kandungan Vitamin C, nutrisi yang bagus untuk kulit. 🌸 Mencerah & menganjalkan kulit. 🌸 Dengan 2x ganda Hydration untuk kulit lembap sepanjang hari! . 2 pilihan untuk disesuaikan dengan jenis kulit . - Soothe Hydra Cleanser Strawberry 🍓 - Soothe Hydra Cleanser Mixberry 🍇 . Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #herv #hervnatural #healthyskin #kulitchingching #kulitbersinar #bareskinface #skincareroutine #kulitbersih #kulitsihat #kulitberseri #lessmakeup #flawlessskin #oilcleanserherv #exfoliatorherv #cleanserherv #essenceherv #menganjalkankulit #pudarkanparutjerawat #merawatkulit #kulitgebu #cerahkankulit #melembapkankulit #mengatasimasalahkulit #hervmachang #hervkelantan #codmachang #codkelantan #openagent #opendropship #sititehabeauty

SOOTHE HYDRA CLEANSER . Cleanser yang bertindak sangat lembut pada wajah biarpun pada kulit sensitif. Membersih secara mendalam tapi dalam masa sama mengekalkan kelembapan semulajadi kulit. . Impikan 'glass skin' yang glowing flawless? Mulakan dengan rutin penjagaan kulit paling asas iaitu membersihkan kulit dengan betul! . Fungsi & Kelebihan Herv Soothing Hydra Cleanser : . 🌸 Bebas SLS 🌸 Tidak berbuih 🌸 Sesuai untuk semua jenis kulit 🌸 Membersihkan kotoran & makeup dengan sempurna. 🌸 Mengandungi efek soothing yang nyaman pada kulit. 🌸 Tinggi kandungan Vitamin C, nutrisi yang bagus untuk kulit. 🌸 Mencerah & menganjalkan kulit. 🌸 Dengan 2x ganda Hydration untuk kulit lembap sepanjang hari! . 2 pilihan untuk disesuaikan dengan jenis kulit . - Soothe Hydra Cleanser Strawberry 🍓 - Soothe Hydra Cleanser Mixberry 🍇 . Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #herv #hervnatural #healthyskin #kulitchingching #kulitbersinar #bareskinface #skincareroutine #kulitbersih #kulitsihat #kulitberseri #lessmakeup #flawlessskin #oilcleanserherv #exfoliatorherv #cleanserherv #essenceherv #menganjalkankulit #pudarkanparutjerawat #merawatkulit #kulitgebu #cerahkankulit #melembapkankulit #mengatasimasalahkulit #hervmachang #hervkelantan #codmachang #codkelantan #openagent #opendropship #sititehabeauty

RASA MACAM NAK KIKIS KIKIS JERR! . Arhhh!! Rimas rasa tak selesa bila jerawat dibanjiri 1 wajah rasa nak kikiss jerr! . Cup cup jangan dikikis buat merana dan bertanda jer, haa apa kata uols simbah jer dengan racun berbisa nihaa (Shine Serum) buat secara konsiten 3 hari uols akan melihat semakin hari semakin nyah itu segala masalah jerawat pasir. . Nakk lagi deboMm, grab set Deepavali untuk 3 box Shine Serum, baru RM177 yang best peluang untuk memangi CINCIN EMAS 😜😍. BESTNYAAAA. . NAK KULIT SIHAT BEBAS PARUT DAN CERAH SEKATA? SEGERA, whatapps +60192675131 AGENT& STOKIS diperlukan . . #feeltasecretjelly #feeltabeauty #feelta #shineserum #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #feeltashineserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal

Jom kita feeling hindustan, sambil slurp Secret Jelly 😋, baru lah boleh mimpi betul-betul menjadi kenyataan😜. . Eleleleh korangkan nak kulit lawa sihat bersih, korang perasaan tak? Pelakon hindi kesemuanya kulit lawa-lawa walaupun ada gelap, ada yang cerah ada sawo matang. . Mudah jer gais, konsisten slurp Secret Jelly, nutrisi sihat akan bantu kulit uols lebih glow!! . SECRET JELLY DAH READY STOCK!!! Siapa payment kami dia punya , booking mulut kami tak terima🤪. Byeeee . NAK KULIT SIHAT BEBAS PARUT DAN CERAH SEKATA? SEGERA, whatapps +0192675131 AGENT& STOKIS diperlukan . . #feeltasecretjelly #feeltabeauty #feelta #shineserum #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #feeltashineserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal

A whitening and energy booster consist of 15 ingredients imported from Swiss and Brazil. Rich in Vitamin A, B, C and E. Just Mix 1 scoop of Peche Diamond Glow with a glass of cold water/room temperature water and drink once a day before sleep! . @peche_diamondglow DIAMOND GLOW RM120 FREE POSTAGE FREE GIFT . click je link kat bio untuk whatsapp atau save +6017 767 7275 🌸 . #peche #collagen #diamondglow #pecheofficial #diamondglowofficial #diamondgloworiginal #diamondglowcollagen #pecheoriginal #kulitputih #collagenmurah #pechemurah #kulitgebu #bebasjerawat #entrepreneurstory #bazarpaknil #sayajualcollagen #freepostage #collagenprotein #collagensupplements #collagenforskin #collagendrink #collagensupplement #pechefeedback

Jom kita feeling hindustan, sambil slurp Secret Jelly 😋, baru lah boleh mimpi betul-betul menjadi kenyataan😜. . Eleleleh korangkan nak kulit lawa sihat bersih, korang perasaan tak? Pelakon hindi kesemuanya kulit lawa-lawa walaupun ada gelap, ada yang cerah ada sawo matang. . Mudah jer gais, konsisten slurp Secret Jelly, nutrisi sihat akan bantu kulit uols lebih glow!! . SECRET JELLY DAH READY STOCK!!! Siapa payment kami dia punya , booking mulut kami tak terima🤪. Byeeee . NAK KULIT SIHAT BEBAS PARUT DAN CERAH SEKATA? SEGERA, whatapps 60135353351 Kak aza AGENT& DS diperlukan . #feeltasecretjelly #feeltabeauty #feelta #shineserum #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #feeltashineserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal

Apa kaitan dua ni bila kene dengan lighting? Sape tahu? . Sebab sape yang guna 2 set ni confirm bila selfiee on point 🤩🤩. Lagi lagi time tengah matahari terik tuu. Takk perlu takut dengan cuaca panas angels sebab bila uols apply licen serum ni, skin uols macam baru keluar dari akurium 😮😮. . Sunburn pulak??? Lagiiii la tak perlu risau sebab dalam pinkish white set ada DAY CREAM PINKISH yang ada SPF 50 😍😍. . . Jom sama sama FLAWLESS WITH NO MERCURY ! Kita akan consult skin korang sampai jadi untuk FAST RESPONSE terus whatsapp cunaaa. just click link di bio 🥰 - SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before untuk cunaaa suggest produk yang sesuai 😘 #junniterengganu #tjcodterengganu #junnikualaterengganu #junnigongbadak #junnimarang #junnibukitpayong #junnikemaman #junnisetiu #junnidungun #junnikualanerus #junnikualaberang #tjcodgongbadak #tjcodkualaterengganu #junnireseller #supplement #supplementwhitening #whiteningsupplement #putihkorea #parutjerawat #putihseluruhbadan #jerawat #kulitputih #kulitgebu

Shaklee ESP – Soy Protein Isolate Powder (850g)⠀ .⠀ ✅Membekalkan tenaga berkekalan dengan protein berasaskan tumbuhan yang berkualiti tinggi.⠀ .⠀ ✅Shaklee ESP Soy Protein Isolate Powder merupakan sumber protein biologi yang lengkap berasaskan tumbuhan yang secara semulajadi rendah lemak, bebas kolestrol dan kaya dengan asid amino penting. Ia terbukti secara klinikal dapat mengekalkan tenaga berjam-jam lamanya.⠀ .⠀ ✅Protein berasaskan tumbuhan berkualiti tinggi dengan kandungan 14gram protein soya dan 500mg kalsium bagi setiap hidangan ini amat baik untuk kesihatan jantung.⠀ .⠀ ✅Membantu mengekalkan otot, memperbaiki tisu dan fungsi enzim dan hormon yang teratur.⠀ .⠀ ✅Membantu membaiki sel sel kulit agar lebih cerah, licin tanpa parut dan menegangkan kulit.⠀ .⠀ #shaklee #shakleemalaysia #richstarsempire #zatysayheart #teampermata #supplementwisely #myshakleeeffect #livewellbewell #liveyoungerlonger #liveamazing #theshakleedifference #livinginharmonywithnature #energiseyourday #poweredbyshaklee #safeproveneffective #esp #gastrik #kenyanglama #kurus #kulitgebu #flawless #cantikgebu #protein #sado #bebaskolestrol

CHECK PUNCA JERAWAT UOLS NAIK . Kenapa? Mengapa? Apakah? JERAWAT mesti ada dalam circle hidup aku ni adoi ai! Mana aku pergi dia mesti ada! Rimas! . Ha! Jom check punca uols di timbuhi Jerawat, jerawat tak akan tumbuh jika kita jaga kulit dengan baik tapi kadang kala jaga sehabis baik still masalah tidak selesai. . Tidak selesai atas sebab uols tidak amalkan produk merawat, seperti Shine Serum, pentingnya produk merawat untuk mencegah kerosakan yang belaku pada kulit wajah. . Soooo let go serbu wasap Miss Ella akan bantu uols tuk dapat kulit licin berkilat like diamond. . Untung2 order time promo DEEPAVALI , berpeluang MEMENANGI CINCIN EMAS @ HUAWEI LIMITED EDITION!😱 . NAK KULIT SIHAT BEBAS PARUT DAN CERAH SEKATA? SEGERA, whatapps +60173913325 - Miss Ella AGENT& STOKIS diperlukan . Untuk lebih tips Follow : @Osza_best . #feeltasecretjelly #feeltabeauty #feelta #shineserum #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #feeltashineserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal

Serum berkualiti setanding antarabangsa . . Calit calit jur #sisrosesserum ni 💋hilangkan parut degil 💋dapat kurangkan jerawat 💋dapat kurangkan jeragat 💋melembabkan kulit wajah 💋mengurangkan pigmentasi 💋mengecilkab pori wajah 💋menghilangkan eyebag bawah mata 💋mengurangkan blackhead dan whitehead 💋based makeup . . Nampak tak ia sangat berbaloi! 🌸 floral based 🌸 tidak nengandungi bahan kimia berbahaya 🌸 sangat sesuai untuk semua jenis kulit 🌸 harga mampu milik . . Meh la whtsaap sekarang juga. Nyesal gila kalau tak grab. So mai cepat whtasaap sis shca tekan link kt bio tu ok.. Sis shca tunggu #thesuriaroses #thesuriarosessoap #thesuriarosesserum #thesuriarosestwc #thesuriarosessupplemen #thesuriarosesproduct #kulitgebu #kulitcantik #kulitbebasjerawat

I am SURIA SOAP 🏝SAYA BENCI KULIT KUSAM . . Letopsss! jangan pandang saya tak kuat tau, jerawat jeragat sunburn hilang lesap berdesuppp takut dengan saya sebab saya hebat ! sebab I AM SURIA SOAP heheheh- yang dah pernah guna jer lah taw penangan #suriasoap mcmna . . Ok dear siapa yang belum grab belum cuba suria soap terutama yang ada masalah kulit kering, kulit kusam tak bermaya tu must grab this one now ! sebab suria soap akan bantu kulit ☘Mousturising ☘Hydrating ☘Reparing . . Wowwww tu belum lagi cerita bab si suria ni vakum habis jerawat besar jerawat kecil kat kulit muka uolss tu, sedut buang habis tinggal licin berkilat ja tau.. Kulit makin halus makin cerah. Lembut tak payah habaq la kalah kulit budak usia 3 tahun tu ..heheheh laaaa tak percaya mai la cuba sendiri nanti kata sistur roses tipu kan. NAK CANTIK JANGAN KEDEKUT🤭 . . Betul sayang nak cantik jangan kedekut lepas tu husya kulit orang cantik mula la jeles tak tau nak habaq. Tak baik tau dear jeles dgn kulit orang sebb diaorang berusaha menjaga kulit. . Dah jangan cakap banyak cepat whatsaap sekarang juga!!! Click link kt bio #thesuriaroses #thesuriarosessoap #thesuriaroses #thesuriarosessoap #thesuriarosesserum #thesuriarosestwc #thesuriarosessupplemen #thesuriarosesproduct #kulitgebu #kulitcantik #kulitbebasjerawat