#kulitjerawat

48,826 posts tagged with #kulitjerawat

Photos and Videos about #kulitjerawat

Wow serum acne merupakan item penting untuk kamu yg punya jenis kulit acne prone! Mampu menyeimbangkan kdar minyak pada kulit dan mengecilkan pori membuat serum acne mampu mencegah terjadinya jerawat kembali lagi pada kulit kita. . Kalian yg baru sembuh dri jerawat jg memerlukan serum acne ini untuk memudarkan bekas" jerawat kamu dan merawat pori" bekas jerawat / bopeng" scar . Serum acne ini harganya sangat affordable bgt deh! Only 100.000 . . Free konsultasi Agent resmi MSglow Line : @wdn4527c (pakai @) Line: healthyglow Wa admin 1 : 085737629999 Wa admin 2 :081558305000 Ig: @healthygloworiginal Shopee: shopee.co.id/msglowbaliku Store: jln tukad barito no 3 denpasar bali #whiteseries #whitening #whiteningnight #whitening #ultimateseries #acneseries #paketwajah #msglow #msglowagent #msglowpusat #msglowbaliku #msglowbarito #msglowbali #msglowskincare #msglowdenpasar #redjelly #radiancegold #serum #glowing #wajahbersih #wajahglowing #kulitnormal #kulitjerawat #msglowbali #msglow #healthyglow #msgloworiginal #msglowhealthygloworiginal #msglow #radiancegold #micellarwater #msglow #claymask #greentea #claymaskcharcoal

Anda ingin sehat dengan cara yang PRAKTIS, harga TERJANGKAU, produk yang bisa dipakai sekeluarga dan terbuat dari 100% bahan ALAMI sehingga AMAN dipakai siapa saja? Essensial Oil dari Essenzo solusinya, tersedia dalam kemasan 10ml & 20ml. Untuk Konsultasi & Pemesanan klik link di bawah atau klik link di diskripsi www.artikel.essenzo.co.id/teatree?ref=Aldi0e69&funnel=TeaTree2 #essenzooil #essentialoil #kecantikan #kulitsehat #kulit #kulitindah #masalahjerawat #jerawatbandel #kulitjerawat

Selamat pagi & happy weekend 😍 yuk yang mau reservasi treatment atau pembelian produk hari ini @griya_green_beauty buka jam 08.00-20.00 wib ya dear 🥰🥰 ⁣⁣ ⁣⁣ Mulai bulan oktober @griya_green_beauty ada konsultasi dokter ya dear setiap hari jumat dan sabtu 😍🥰 yang pasti free ya dear untuk konsultasi dokternya ...⁣⁣ .⁣⁣ .⁣⁣ Dapatkan perawatan terbaikmu di @griya_green_beauty yang mau body massage atau pembelian produk juga bisa .. Pastinya banyak diskon setia harinya di @griya_green_beauty dear😍😍⁣⁣⁣ .⁣ Info & Resrvasi:⁣⁣⁣⁣⁣⁣ 📲WA 085643245443⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ☎Telp 081215202756⁣⁣⁣⁣⁣⁣ 🏣Jl Kapten Tendean Gg Nakula No 32 B Wirobrajan Yogyakarta⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣ Open:⁣⁣⁣⁣⁣⁣ Senin-Sabtu 08.00-20.00 WIB⁣⁣⁣⁣⁣⁣ Minggu 10.00-20.00 WIB⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣ ⁣ #facial⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #skincare⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #perawatanwajah⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #kulitsehat⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #kulitjerawat⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #facialalami⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #perawatanwajah⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #facialpromo⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #facialdiskon⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #facialtreatment⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #facialwajah⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #diskon⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #promooktober⁣⁣ #griyagreenbeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #facialcantik⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #perawatanwajah⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #diskonyogaykarta⁣⁣ #klinikskincareyogyakarta

- Beautee Nano Scar Serum 45.000/pc line : eldestuffshop Wa : 0856.4870.5060 diformulasikan khusus supaya menyerap lebih sempurna ke dalam kulit, lebih baik dari krim karana Beautee Nano Scar Serum mengandungi zat aktif yang membantu menghilangkan bekas jerawat yang dalam (bopeng/scars) Beautee Nano Scar Serum cocok untuk semua jenis kulit terutama sekali kulit berparut atau bekas2 jerawat. Cara Penggunaan: Gunakan Beautee Scar Serum selepas membersihkan muka dengan Cleanser atau Toner. Tuangkan Sejumlah Beautee Scar Serum ke telapak tangan, sapukan pada muka, pijat lembut sehingga cairan serum menyerap ke dalam kulit. Ingredients: Purified water, Lactic Acid, Fruit Acid, Peptite-6, Butyl Glycol, Sodium Alginate, Carbomer 980, DMDM Hydantoin. #surabaya #perawatankulit #kulitjerawat #obatjerawat #perawatankulit #perawatanwajah #perawatankulit #perawatantubuh #onlineshopsurabaya #surabayaonline #suppliermurah #supplierkosmetik #kosmetiksurabaya #kosmetikmurah #salonsurabaya #barangunik#barangmurah #surabaya#jakarta#bandung#bali#denpasar - #regrann

Ingat tau scrub muka hanya 2-3 kali seminggu sahaja. Jangan sampai over exfoliate ☝🏻 . And jangan lupa yang AINAA SCRUB MASK ni mempunyai 2 fungsi iaitu boleh dijadikan sebagai mask juga. Macam mana nak jadikan mask? . Sapu seluruh muka dan biarkan dia kering selama 5-7mins. Mudah kan?😍 . … Belum grab Jom grab di sini: @ainaabeauty_skudai_johor @ainaabeauty_skudai_johor @ainaabeauty_skudai_johor #ninavengers #teamnajwa #teamwawatitan #nsabeautyofficial #ainaaserumutmskudai #feedbackainaaserum #ainaaserumpasirgudang #ainaaserumkotatinggi #ainaascrub #ainaserumjb #ainaaserumutmskudai #kulitekzema #kulitgatal #kulitbermasalah #kulitberminyak #kulitjerawat #kulitjeragat #bebasmerkuri  #luluskkm #mirafilzah #harimauselatan #produklakukeras #abpbh31 #letscantik #wargasingapore #ctdk #ainaapallete #fatzura #kerjafulltime #kerjakosongmalaysia #tipscantiksehat #feedbackainaaserum

Perubahan ketara💓. . pada mula saja bagi ibu try now alhmdulilah 2 botol serum glowing sangat 💗 siapa yang kulit bermasalah... 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 ❎kusam ❎ berjerawat ❎ jeragat ❎ minyak hanya titik serum mymatchskincare je.. kalau berminat nak cikya ketuk depan pintu rumah anda hantar serum di sekitar ipoh jom klik di bio. #mymatchskincare #glassskin #mymatchskincareperak #kulitjerawat #jeragat

SERUM & CREAM T2T HWI 😍😍😍 MANFAATNYA : 👇👇👇 ~ Menghilangkan FLEK HITAM ~ Mengecilkan PORI-PORI ~ Menghilangkan JERAWAT ~ Menghilangkan KERUTAN WAJAH ~ Mencerahkan + MEMUTIHKAN + GLOWING + AWET MUDA NON MERCURY ⛔ HALAL BPOM RESMI HWI 😘 Info produk Rambu Wa.085237262957 . . #jualserummuka #serumkulit #creammuka #jualcreammuka #creampemutih #jualcreampemutih #pencerahkulit #jualserumkecantikan #jualcreampemutih #dtozym #kulitkinclong #frutablend #serumantiaging #penuaandini #bebaskerut #flekhilang #pemutihalami #obatjerawat #obatflek #vitaminkulit #jualcreampagi #creamsiang #creammalem #kulitkering #kulitjerawat #poripori #t2t - #regrann

SERUM & CREAM T2T HWI 😍😍😍 MANFAATNYA : 👇👇👇 ~ Menghilangkan FLEK HITAM ~ Mengecilkan PORI-PORI ~ Menghilangkan JERAWAT ~ Menghilangkan KERUTAN WAJAH ~ Mencerahkan + MEMUTIHKAN + GLOWING + AWET MUDA NON MERCURY ⛔ HALAL BPOM RESMI HWI 😘 Info produk Rambu Wa.085237262957 . . #jualserummuka #serumkulit #creammuka #jualcreammuka #creampemutih #jualcreampemutih #pencerahkulit #jualserumkecantikan #jualcreampemutih #dtozym #kulitkinclong #frutablend #serumantiaging #penuaandini #bebaskerut #flekhilang #pemutihalami #obatjerawat #obatflek #vitaminkulit #jualcreampagi #creamsiang #creammalem #kulitkering #kulitjerawat #poripori #t2t - #regrann

SERUM & CREAM T2T HWI 😍😍😍 MANFAATNYA : 👇👇👇 ~ Menghilangkan FLEK HITAM ~ Mengecilkan PORI-PORI ~ Menghilangkan JERAWAT ~ Menghilangkan KERUTAN WAJAH ~ Mencerahkan + MEMUTIHKAN + GLOWING + AWET MUDA NON MERCURY ⛔ HALAL BPOM RESMI HWI 😘 Info produk Rambu Wa.085237262957 . . #jualserummuka #serumkulit #creammuka #jualcreammuka #creampemutih #jualcreampemutih #pencerahkulit #jualserumkecantikan #jualcreampemutih #dtozym #kulitkinclong #frutablend #serumantiaging #penuaandini #bebaskerut #flekhilang #pemutihalami #obatjerawat #obatflek #vitaminkulit #jualcreampagi #creamsiang #creammalem #kulitkering #kulitjerawat #poripori #t2t - #regrann

BASIC SKINCARE UNTUK KULIT BERMINYAK . 1) Acne Cleansing Gel - Bertindak membersihkan muka dari kotoran dan debu tanpa merengsakan kulit. Ekstrak green tea dan honey yang ada mampu mengatasi masalah kulit berminyak dan mencegah jerawat. . 2) Face Mask - Berfungsi melembapkan kulit, ianya bertekstur gel dan water based sesuai untuk kulit normal to oily. Soothing ingredient seperti Centella Asiatica membantu meredakan jerawat. . 3) Face Scrub Milk - Rutin exfoliate dengan Face Scrub Milk 2-3 kali seminggu membantu mengurangi masalah kulit berminyak dan jerawat halus-halus. . Awak tercari-cari jalan penyelesaian masalah kulit berminyak dan jerawat? Jom WhatsApp 📲 017 322 3089 atau klik link. Ada SPECIAL PRICE menanti anda ❤️ . #luckqoo #thebeautyhacks #thebeautyhackshq #kulitberminyak #kulitjerawat #skincaremalaysia #skincarehalal

MS GLOW 💖😍 Daily treatment Tania Nadira pastinya dari Ms Glow ❤️ Dengan Whitening Series yang cocok untuk kulit wajah kusam, dapat membuat kulit tampak lebih cerah, glowing, dan sehat bercahaya ✨ Perawatan kulit wajah dan menyeluruh 🙏 Yuk rawat kulit kita biar sehat dan yang pasti awet muda 😍 #msglow #msglowkediri #skincare #skincaretrends #kekinian #kecantikanwajah #kecantikankulit #kecantikankorea #kulitputih #kulitjerawat #kulitcerah #glowingskin #bebasjerawat #bebasnodawajah #kediri #kedirilagi #kedirihitz #kediritoday #kedirikeren #kedirisukasuka #kediribahagia #kedirikekinian #kediriolshop

Testimoni Cream T2T HWI NON MERCURY 👌 Sayangi kulit mu dari sekarang,,,, Jangan tergiur dengan putih kinclong instan & Murahan😊 Barang berkualitas tidak akan di jual dengan harga murah 🙏 Yuuk beralih ke Cream yg sudah jelas Bpom & Sertifikat Mui nya. Mettalia HWI wa 08988880704 atau klik link wa di bawah ini 👇👇👇 https://bit.ly/2OfF46p #jualserummuka #serumkulit #creammuka #jualcreammuka #creampemutih #jualcreampemutih #pencerahkulit #jualserumkecantikan #jualcreampemutih #dtozym #kulitkinclong #frutablend #serumantiaging #penuaandini #bebaskerut #flekhilang #pemutihalami #obatjerawat #obatflek #vitaminkulit #jualcreampagi #creamsiang #creammalem #kulitkering #kulitjerawat #poripori #t2t

SERUM & CREAM T2T HWI 😍😍😍 MANFAATNYA : 👇👇👇 ~ Menghilangkan FLEK HITAM ~ Mengecilkan PORI-PORI ~ Menghilangkan JERAWAT ~ Menghilangkan KERUTAN WAJAH ~ Mencerahkan + MEMUTIHKAN + GLOWING + AWET MUDA NON MERCURY ⛔ HALAL BPOM RESMI HWI 😘 Info produk Mettalia HWI wa 08988880704 atau klik link wa di bawah ini 👇👇👇 https://bit.ly/2OfF46p . . #jualserummuka #serumkulit #creammuka #jualcreammuka #creampemutih #jualcreampemutih #pencerahkulit #jualserumkecantikan #jualcreampemutih #dtozym #kulitkinclong #frutablend #serumantiaging #penuaandini #bebaskerut #flekhilang #pemutihalami #obatjerawat #obatflek #vitaminkulit #jualcreampagi #creamsiang #creammalem #kulitkering #kulitjerawat #poripori #t2t

WA: 0813 9888 3586 SHOPEE: Tabitaglow TOKPED: Fantastic shop 80 BUKALAPAK: Tabitaglow shop LAZADA: Tabitaglow shop ~~~ . ACNE CREAM @ 200.000 . UNTUK PEMAKAIAN 2-3 bulan . Cream yang diformulasikan untuk menghilangkan jerawat dan mencegahnya untuk timbul kembali serta mengobati jerawat yang membandel dan hanya digunakan atau dioleskan pada jerawatnya saja 1x sehari setelah menggunakan cream malam . Krim ini juga dapat digunakan untuk memudarkan noda hitam bekas jerawat . Problem kulit wajah berjerawat akan membuat kita kurang percaya diri, akibatnya kita akan kurang nyaman berada di lingkungan kita . Tapi anda tidak perlu khawatir lagi karena acne cream Tabita skin care akan membantu menuntaskan jerawat anda sampai ke akar-akarnya, bekas jerawat pun akan hilang dan wajah kembali bersih dan mulus . Untuk mencegahnya muncul kembali jangan malas untuk merawat wajah, lakukan rutinitas perawatan wajah sehari-hari menggunakan paket kecantikan wajah Tabita skin care yang terdiri dari facial soap, smooth lotion (toner), daily cream, dan nightly cream . 4 Item produk ajaib tersebut akan melindungi kulit wajah anda dari berbagai macam permasalahan kulit serta akan membuat kulit wajah menjadi semakin mulus, bersih, dan putih merona . . #tasjakarta #tasimport #tasfashion #supliertasbatam #tasbranded #tascharlesandkeith #bajumuslim #kulitputih #jualparfum #bajugamis #kulitjerawat #kulitmulus #perawatanwajah #tasbatam #sepatucewek #skincare #kefirmask #kosmetik #bajumuslim #tabitaglow #taswanita #hijabmurah #casingmurah #taszaramurah #tascantik #taslacoste #taszara #tasmango #tabitaskincare

#agentvslbukitindahjb Benarlah kata orang, tak kenal maka tak cinta #vslnoticethedifference Zaman sekarang semua nak mudah.. Perlu bersiap dengan cepat.. Lagi2 skin dah cantik flawless makeup pun nak yang paling simple dan senang.. Dengan vsl cosmetic ni menyempurnakan lagi kejelitaan wanita moden..❤️ Keluaran terkini barangan kosmetik daripada VSL Cosmetic dengan quality yang sempurna menepati pilihan wanita masa kini.. “Wanita & Makeup Tiada Berpisah” Saya adura atika pakar kecantikan anda👩 Beauty consultant VSL BEAUTY CARE🌹 ID AGENT : ID 03-22 Yang nak order Vsl atau nak tanya je dulu je bole je wasap sis 👇 https://hi.jomwasap.my/VSLadura 🙋Agent VSL Beauty Care 🚘COD seluruh Jb 📮PosLaju seluruh Malaysia #agentvslbeautycare #vslbeautycarelover #sayapakaisayajual #trustedagent #vsljolieteams #vslteamsadura #vslbukitindah #vsltamanperling #vslgelangpatah #vslselesajaya #vsltanjungkupang #vslforestcity #vslsingapore #vslpasirgudang #vslindonesia #vslbandarjb #jerawatbatu #kulitkusam #kulitjerawat #jeragat #perempuancantik

#agentvslbukitindahjb Benarlah kata orang, tak kenal maka tak cinta #vslnoticethedifference Zaman sekarang semua nak mudah.. Perlu bersiap dengan cepat.. Lagi2 skin dah cantik flawless makeup pun nak yang paling simple dan senang.. Dengan vsl cosmetic ni menyempurnakan lagi kejelitaan wanita moden..❤️ Keluaran terkini barangan kosmetik daripada VSL Cosmetic dengan quality yang sempurna menepati pilihan wanita masa kini.. “Wanita & Makeup Tiada Berpisah” Saya adura atika pakar kecantikan anda👩 Beauty consultant VSL BEAUTY CARE🌹 ID AGENT : ID 03-22 Yang nak order Vsl atau nak tanya je dulu je bole je wasap sis 👇 https://hi.jomwasap.my/VSLadura 🙋Agent VSL Beauty Care 🚘COD seluruh Jb 📮PosLaju seluruh Malaysia #agentvslbeautycare #vslbeautycarelover #sayapakaisayajual #trustedagent #vsljolieteams #vslteamsadura #vslbukitindah #vsltamanperling #vslgelangpatah #vslselesajaya #vsltanjungkupang #vslforestcity #vslsingapore #vslpasirgudang #vslindonesia #vslbandarjb #jerawatbatu #kulitkusam #kulitjerawat #jeragat #perempuancantik

Mau turun berat badan tapi gak mau ribet? Gak mau olahraga? Mau makan enak? . Nah ini solusinya, SLIMAKER, 12 bahan alami.. GAK PERLU BELI BEBERAPA BOX DENGAN MERK BERBEDA, semua uda jadi satu didalam slimaker.. . Rasanya juga enak banget, kayak jus kiwi.. ========================================== Info / Order Produk : ❀Rio Limbaran~♪ 📲 WA : 08126190078 ✨ 📲 LINE: riolimbaran ✨ For Order! Or Consult! ========================================== 🍀 Produk Herbal Sehat Dan Bermanfaat 🍀 12 MANFAAT Dan KOMPOSISI Yang Terjamin 🥝 Pelangsing dengan rasa buah KIWI yang tidak membuat MUAL 🤢 ❌ Tidak perlu DIET ❌ Tidak perlu OLAHRAGA ✔️ BPOM sudah memberikan izin peredaran, sehingga dijamin AMAN (bisa di check) ========================================== #slimakersemarang #slimakersurabaya #slimakerkalimantan #slimakerbali #slimakerpapua #slimakerjakarta #slimakerkudus #slimaker #slimakermurah #slimmaker #isnowalgae #isnowalgaesemarang #isnowalgaesurabaya #isnowalgaejepara #infinessesemarang #infinessesurabaya #dietsehat #produkdiet #pelangsingherbal #peluangbisnis #pelangsingmurah #kulitjerawat #obatjerawat #pemutihwajah #pemutihalami #langsingtanpaefeksamping #turunberatbadan #dietsehat #dietmayo

Apakah kulit kering memerlukan charcoal mask? Seringkali pemilik kulit kering menghindari penggunaan charcoal mask karena khawatir wajah semakin kering dan mengalami dehidrasi. Amazonian Charcoal Glow Mask mengandung teh hijau dan bunga kaktus yang dapat menjaga kelembapan kulit. Dengan menggunakan Amazonian Charcoal Glow Mask, pemilik kulit kering dapat membersihkan wajah hingga ke pori tanpa khawatir kulit menjadi lebih kering. Gunakan 3 kali seminggu dan rasakan perbedaan di wajahmu! Kulit lebih halus, cerah berkilau, dan terbebas dari komedo! #charcoalmask #facemask #maskerarang#maskerarangbambu #maskerlumpur#amazoniancharcoalglowmask #mengecilkanporipori#mengangkatkomedo #komedo #komedohilang#maskerjerawat #jerawathilang #jerawat #jerawatkempes#obatjerawatampuh #jerawat #krimjerawat#creamjerawatherbal #kulitjerawat #antiacne#antiacneskincare #maskerscrub #jualkrimjerawat#jualmaskerjerawat #maskerlacoco #maskerkomedoampuh#maskerantijerawat

Paket baru dari everShine, ladies! Paket Basic Acne Glow yang terdiri dari everShine Moringa Soothing Gel, Moringa Toner & Facial Wash, dan Acne Solution. . Dengan paket ini, perawatan kulit wajah untuk wajah tampak kenyal, segar, lembab dan menghilangkan jerawat dan bekas jerawat di wajah. Sekarang ga perlu bingung lagi perawatan wajah jerawatan dan buat wajah glowing setiap harinya. Contact admin untuk harga dan pemesanan ya, ladies. . Enjoy your new look with everShine and stay beauty, bright and shine!! . info order chat: Wa.0812.8279.5283 #skincare #collectioncosmeticsid #neverstopglowing #makeoverid #superskineveryday#makeovercosmetics #makeuppromnight #softmakeuplook #makeupfotoshoot #makeupgraduation #makeupsweet17 #makeupjakarta #makeupsimple #makeupwisuda #promowisuda #kulitjerawat #kulitberminyakdankusam

#agentvslbukitindahjb Setiap solekan tidak lengkap bagi seorang wanita terutama kekemasan bulu keningnya.. Vsl Waterproof Easy Eye Pencil didatangkan dengan berus dibelakang memudahkan dan mengemaskan lagi bulu kening anda..🥰🥰 Hanya rm29.90 jerr korang mampu dapat kening yang on point..❤️ Saya adura atika pakar kecantikan anda👩 Beauty consultant VSL BEAUTY CARE🌹 ID AGENT : ID 03-22 Yang nak order Vsl atau nak tanya je dulu je bole je wasap sis 👇 https://hi.jomwasap.my/VSLadura 🙋Agent VSL Beauty Care 🚘COD seluruh Jb 📮PosLaju seluruh Malaysia #agentvslbeautycare #vslbeautycarelover #sayapakaisayajual #trustedagent #vsljolieteams #vslteamsadura #vslbukitindah #vsltamanperling #vslgelangpatah #vslselesajaya #vsltanjungkupang #vslforestcity #vslsingapore #vslpasirgudang #vslindonesia #vslbandarjb #jerawatbatu #kulitkusam #kulitjerawat #jeragat #perempuancantik

#agentvslbukitindahjb Setiap solekan tidak lengkap bagi seorang wanita terutama kekemasan bulu keningnya.. Vsl Waterproof Easy Eye Pencil didatangkan dengan berus dibelakang memudahkan dan mengemaskan lagi bulu kening anda..🥰🥰 Hanya rm29.90 jerr korang mampu dapat kening yang on point..❤️ Saya adura atika pakar kecantikan anda👩 Beauty consultant VSL BEAUTY CARE🌹 ID AGENT : ID 03-22 Yang nak order Vsl atau nak tanya je dulu je bole je wasap sis 👇 https://hi.jomwasap.my/VSLadura 🙋Agent VSL Beauty Care 🚘COD seluruh Jb 📮PosLaju seluruh Malaysia #agentvslbeautycare #vslbeautycarelover #sayapakaisayajual #trustedagent #vsljolieteams #vslteamsadura #vslbukitindah #vsltamanperling #vslgelangpatah #vslselesajaya #vsltanjungkupang #vslforestcity #vslsingapore #vslpasirgudang #vslindonesia #vslbandarjb #jerawatbatu #kulitkusam #kulitjerawat #jeragat #perempuancantik

PALING GEE SUKA GUNA CLAY MASK! . Apa Kebaikan Clay Mask Youth ni? . . 💙Sesuai untuk kulit mudah naik jerawat dan berminyak 💛Membantu mengecutkan jerawat 💜Mengurangkan masalah blackhead dan whitehead 💚Menyingkirkan sel kulit mati dan membantu pertumbuhan semula sel kulit lebih sihat 💝Mengurangkan kulit berparut, kering dan kulit yang kusam tak berseri 💙Bahan di dalamnya sangat membantu untuk anti penuaan yang hebat untuk kulit muka 💛Menyerap dan menyingkirkan bahan kotoran, pencemar dan sebum . 💜Membantu mengecilkan liang pori di muka . 💚Membantu melicinkan dan menghaluskan kulit muka 💝Mengurangkan minyak yang berlebihan di liang kulit dan pori 💙Menyahtoksin dan membersihkan kulit dengan kandungan tanah liat yang kaya dengan mineral, serbuk arang dan abu gunung berapi dari Pulau Jeju, Korea yang bersih. . . Promosi beli 1 percuma 1 mask & ada special gift saya bagi!!😍😃 . . #claymask #masker #shakleesarawak #shakleesabah #shakleemurah #shakleebintulu #shakleeselangor #kulitjerawat #kulitberminyak #poriterbuka #blackhead #whitehead #shakleemalaysia #shakleeselangor #shakleebrunei #jerawathilang #jerawatbatu #shakleekl

#agentvslbukitindahjb Vsl Always keluarkan the best Quality for you ❤️ Risau nya nak cari the best Makeup sekarang ni tau.. Takut makeup cair sebelum waktu .. Yang paling taku .. Takut Eyeliner hitam kan bawah mata macam mata panda 🐼😂 Yang paling penting takut ehhh muka nampak “Kelabu” The Best Cosmetic and The best skincare VSL Waterproof Eyeliner 🖤🖤 ONLY RM47.90 Saya adura atika pakar kecantikan anda👩 Beauty consultant VSL BEAUTY CARE🌹 ID AGENT : ID 03-22 Yang nak order Vsl atau nak tanya je dulu je bole je wasap sis 👇 https://hi.jomwasap.my/VSLadura 🙋Agent VSL Beauty Care 🚘COD seluruh Jb 📮PosLaju seluruh Malaysia #agentvslbeautycare #vslbeautycarelover #sayapakaisayajual #trustedagent #vsljolieteams #vslteamsadura #vslbukitindah #vsltamanperling #vslgelangpatah #vslselesajaya #vsltanjungkupang #vslforestcity #vslsingapore #vslpasirgudang #vslindonesia #vslbandarjb #jerawatbatu #kulitkusam #kulitjerawat #jeragat #perempuancantik

#agentvslbukitindahjb Vsl Always keluarkan the best Quality for you ❤️ Risau nya nak cari the best Makeup sekarang ni tau.. Takut makeup cair sebelum waktu .. Yang paling taku .. Takut Eyeliner hitam kan bawah mata macam mata panda 🐼😂 Yang paling penting takut ehhh muka nampak “Kelabu” The Best Cosmetic and The best skincare VSL Waterproof Eyeliner 🖤🖤 ONLY RM47.90 Saya adura atika pakar kecantikan anda👩 Beauty consultant VSL BEAUTY CARE🌹 ID AGENT : ID 03-22 Yang nak order Vsl atau nak tanya je dulu je bole je wasap sis 👇 https://hi.jomwasap.my/VSLadura 🙋Agent VSL Beauty Care 🚘COD seluruh Jb 📮PosLaju seluruh Malaysia #agentvslbeautycare #vslbeautycarelover #sayapakaisayajual #trustedagent #vsljolieteams #vslteamsadura #vslbukitindah #vsltamanperling #vslgelangpatah #vslselesajaya #vsltanjungkupang #vslforestcity #vslsingapore #vslpasirgudang #vslindonesia #vslbandarjb #jerawatbatu #kulitkusam #kulitjerawat #jeragat #perempuancantik

Hampa tau tak sebab apa kena consume Putih Korea bawah lidah ? Haa sapa tau ? 🙋🏼‍♀️ . . Sebab kena consume bawah lidah 👇🏻 ✨ Lebih cepat diserap dalam badan ✨ Lebih cepat memasuki aliran darah ✨ Bawah lidah ada kapilari darah, so khasiat terus masuk ke aliran darah kita . . Tapi kalau tak mau consume bawah lidah okey ka ? Boleh ja tak ada masalah tapi ❗️Bila kita telan, supplement akan masuk dulu di dalam usus ❗️Mengambil masa yang lama untuk supplement diperlukan sebab perut kita dipenuhi asid & hempedu . . Sapa kat sini consume Putih Korea lebih 3 bulan ? Angkat tangan sikit🙋🏼‍♀️ . . Jom sama-sama SIHAT TANPA MERKURI ! Adik comey akan consult skin hampa sampai jadi Untuk FAST RESPONSE terus whatsapp 011-33912043 atau klik link di bio🤗 . . #thejunni #thejunnireseller #junnibeauty #jomputih #kulitcantik #kulitputih #kulitberminyak #kulitjerawat #sunburn #kulitkusamhilang #glowingskin #flawless #glassskin #nomakeup #beauty #smkpondokupeh #smkseribalikpulau #politeknikbalikpulau #codbalikpulau #balikpulau #penang

UltimateNight Cream by Msglow Ultimate night cream merupakan cream malam yang di formulasikan bagi kulit yang memiliki keluhan flek hitam pada wajah,dan membantu memudarkan flek hitam dan menjadikan kulit lebih bersih dan bercahaya.karna di dalamnya mengandung collagen, kojic acid,retinol dan Vit A Yang memiliki banyak manfaat : mengembalikan elastisitas kulit kembali kencang dan kenyal,memudarkan noda wajah dan mencerahkan serta antiaging Yuk hempaskan flek hitam di wajah menggunakan ultimate night cream dan dapat hasil yang maksimal dengan penggunaan 1 paketnya . Buruan diorder iya . . Free konsultasi Agent resmi MSglow Line : @wdn4527c (pakai @) Line: healthyglow Wa admin 1 : 085737629999 Wa admin 2 :081558305000 Ig: @healthygloworiginal Shopee: shopee.co.id/msglowbaliku Store: jln tukad barito no 3 denpasar bali #whiteseries #whitening #whiteningnight #whitening #ultimateseries #acneseries #paketwajah #msglow #msglowagent #msglowpusat #msglowbaliku #msglowbarito #msglowbali #msglowskincare #msglowdenpasar #redjelly #radiancegold #serum #glowing #wajahbersih #wajahglowing #kulitnormal #kulitjerawat #msglowbali #msglow #healthyglow #msgloworiginal #msglowhealthygloworiginal #msglow #radiancegold #micellarwater #msglow #claymask #greentea #claymaskcharcoal

Worried face cream will feel oily/ heavy on your skin?⁣ ​⁣ ​Here's how to tell if your moisturizer is good and if it suits you!⁣ ​⁣ 1. ​You SHOULDN'T BE ABLE TO FEEL IT. ⁣ ​⁣ ​A good moisturizer should absorb right into the skin and relieve any tightness or dryness. It should be lightweight so you can't feel it as a distinct layer on the skin.⁣ ⁣ 2. It SHOULDN'T SMELL like anything. ⁣ ​⁣ ​Choose a moisturizer that is fragrance-free to minimize risk of irritation. If it makes your skin feel oily or appear shiny, look for another product. Cosmetically elegant products just melt into the skin and begin the hydration process.⁣ ⁣ 3. A moisturizer should NEVER, EVER FEEL OILY. ⁣ ​⁣ ​A great moisturizer should make your skin feel hydrated, not oily. It should absorb, leaving a clean finish, and not just sit on top of the skin. ⁣ ⁣ It should allow you to layer makeup on top of it without pilling up. Immediately, the skin should look plumped and fine lines should look softened if the product is truly moisturizing your skin. ⁣ ⁣ With consistent use of a moisturizer, the skin barrier will be better repaired, so overall the skin should be less irritable and sensitive. ⁣ ⁣ Good moisturizers can also normalize oil production, meaning if you are oily in patches, they should become more even throughout. ​ ​

Kelebihan maaez white coffee.. Nak cantikk nak sihat.. Jom wssp sis.. Akan bntu uolss sampi cantkk.. #teameirawarious #susutanpakolagen #susumaaez #kulitsehat #kulitlicin #kulitputih #kulitgatal #kulitanjal #kulitkusam #kulitcantik #kulitjerawat #kulitjeragat

Siapa x suka bila ada orang puji kita kan 😍 .. "Putihlah kau sekarang!!" .. "Amboi!! Flawless kulit kau.. Kau pakai produk apa?" .. Tipulah kalau tak kembang bila dipuji gitu.. Ibu pun kembang kalau kena puji macam tu 💃💃💃 .. Nak tau produk apa ibu pakai supaya muka ibu nampak sihat & flawless?? .. Ibu guna SERUM MAGICAL WHITE je.. Jom lah guna Magical White supaya orang cemburu dengan kulit kita yang sihat & flawless ni .. KELEBIHAN MAGICAL WHITE 🌸 ☑100% natural ☑Dapat kelulusan KKM ☑Membantu menghilangkan jerawat ☑Membantu menghilangkan jeragat ☑Memudarkan parut jerawat ☑Memudarkan parut jeragat ☑Menghaluskan kulit wajah ☑Mencerahkan kulit wajah ☑Menaikkan seri wajah .. 🔍Untuk info lebih lanjut / order : 📲 Whatsapp 019-8872247 @cuya.cut.and.sew .. #mwtestimoni #magicalwhite #magicalwhiteserum #magicalwhiteskincare #magicalwhitevitaminc #magicalwhitesupplement #kulitkering #kulitbermasalah #kulitjerawat #kulitjeragat #kulittaksekata #glowingskin #flawlessskin #serum #skincare #organic #whitening

Hye kesayangan ibu semua! 🌸 . . Ada lagi tak yang masih belum dapatkan produk penjagaan wajah yang paling best abad ini . . Dan jangan tak tau yang MW ni dah melettoop kebabababooommmm uolssss . . So ape tunggu lagi?? Dah tahun 2019 dah ni.. Takkan taknak kulit cantik macam pengguna MW yang lain kan?? Tak jeles kee?? 😏 . . Jom lah cuba, try, test produk kami yg superB best ni . . Tak caya??!! Cubalah dulu baru tahu kan?! . . 🔍Untuk info lebih lanjut / order : 📲 Whatsapp << 019-8872247 >> @cuya.cut.and.sew . . #mwtestimoni #magicalwhite #magicalwhiteserum #magicalwhiteskincare #magicalwhitevitaminc #magicalwhitesupplement #kulitkering #kulitbermasalah #kulitjerawat #kulitjeragat #kulittaksekata #glowingskin #flawlessskin #serum #skincare #organic #whitening

Kenapa saya kena pakai Magical White Gel? . 🔮 KULIT WAJAH YANG TEGANG Ya. Gel ini diformulakan untuk anti aging dan anti kedut yg akan membuat wajah anda tegang serta anjal. Say no to botox injection. Cantik dengan cara selamat . 🔮 KULIT YANG LEMBUT,LEMBAB DAN GLOWING . Anda akan merasai perubahan kulit yg positif persis korea walaupun hanya sekali pakai saja! Kalau berterusan dan konsisten mcm mana pulak ye? Hihi . 🔮MENCERAHKAN KULIT TANPA PENGELUPASAN Cuma calit 2x sehari sahaja sehari tahu2 dah cerah. Tak payah menahan kesakitan kulit mengelupas dan merekah. . 🔮MENGECILKAN PORI-PORI DI WAJAH Supaya selepas ini muka anda tidak lagi berminyak dan jerawat juga sukar utk membiak. Baru lah makeup tahan lama dan juga flawless . 🔮 SUPER JIMAT sehari anda cuma perlu spend rm1 lebih saja utk dapatkan wajah yang bersih dan glowing, jimat ke jimat? . 🔮MUDAH DIGUNAKAN Ia merawat jerawat serta jeragat, tanpa perlu krim siang atau malam, dan toner segalanya kerana ia gel luar biasa bertindak 5 dalam 1 Primer+anti aging+sunblock+skin repair serum 💟 . 🔮BIBIR YANG MUNGIL melembabkan dan memerahkan bibir . 🔮MAKEUP PRIMER juga bole dijadikan alas foundation utk effect glowingt 8jam. Makeup juga akan lebih sekata dan tahan lama .. .. 🔍Untuk info lebih lanjut / order : 📲 Whatsapp << 019-8872247 >> @cuya.cut.and.sew .. .. #mwtestimoni #magicalwhite #magicalwhiteserum #magicalwhiteskincare #magicalwhitevitaminc #magicalwhitesupplement #kulitkering #kulitbermasalah #kulitjerawat #kulitjeragat #kulittaksekata #glowingskin #flawlessskin #serum #skincare #organic #whitening

Maaez whitee coffee. Membantu untuk fokus pencerahan.. Sape2 kat cini ade maslah kulit kusam.. Kulit tona tak sekata.. Cepat2 wssp... 📲📲👉 0192486907 #teameirawarious#susutanpakolagen#susumaaez#kulitsehat #kulitlicin#kulitputih#kulitgatal #kulitanjal#kulitjerawat#kulitjeragat

Sudah tau belum Facial Rileks itu apa ?? ⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣Facial Rileks terdari dari Facial Vit C dan Body Massage 😍 ⁣⁣ ⁣⁣ 👉Facial Vitamin C yaitu facial yang bermanfaat untuk membersihkan wajah dari komedo, sisa make up, mencegah penuaan dini, dan mencerahkan wajah. ⁣ ⁣⁣ 👉Body Massage adalah Pemijatan tehnik tradisional yang bermanfaat untuk menghilangkan pegal-pegal, salah urat, atau juga berfungsi untuk relaksasi yang berguna untuk memperlancar peredaran darah.⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣ 👉Untuk facial ini ada tujuh tahapan diantaranya:⁣⁣⁣⁣⁣ - Facial ( cleansing, scrub )⁣⁣⁣⁣ - Ekstrasi⁣⁣⁣⁣ - Massage⁣⁣⁣ - totok wajah⁣⁣⁣⁣ -Masker⁣⁣ -Ultra Lifting Vitamin C ⁣⁣ - Body Massage⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣ Dengan estimasi waktu 120 menit kamu bisa memanjakan kulit wajahmu dan rileksasi tubuh hanya di @griya_green_beauty dear Spesial promo bulan Oktober😍😍⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣ Yuk segera reservasi di @griya_green_beauty kalian bisa hubungi nomor dibawah atau datang langsung ke Griya Green Beauty🍀🍀⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣ Kulit sehat alami, berkualitas & Ekonomis⁣⁣ 😍😍😍⁣⁣⁣⁣⁣ _______________________⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ Info & Resrvasi:⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ 📲WA 085643245443⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ☎Telp 081215202756⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ 🏣Jl Kapten Tendean Gg Nakula No 32 B Wirobrajan Yogyakarta⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ Open:⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ Senin-Sabtu 08.00-20.00 WIB⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ Minggu 10.00-20.00 WIB⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #facial⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #skincare⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #perawatanwajah⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #kulitsehat⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #kulitjerawat⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #facialalami⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #perawatanwajah⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #facialvitc⁣⁣ #vitaminc⁣⁣ #bodymassage⁣⁣ #facialpromoseptember ⁣⁣⁣⁣⁣ #facialdiskon⁣⁣⁣⁣⁣ #treatmentalami⁣⁣ #promooktober⁣ #griyagreenbeauty ⁣⁣⁣⁣ #gryagreenbeautypromo⁣ #discountoktober⁣ #yogyakarta⁣ #skincareyogyakarta

Besttt seller!!! Innisfree-jeju volcanic color clay mask 70ml . Volcanic mask Innisfree yang mengandung bahan yang sangat terkenal dalam mengatasi masalah kulit. Tersedia 7 warna yang memiliki fungsi berbeda: 1. Yellow : mengandung jeju volcanic dan kaya akan vitamin C yang akan memcerahkan kulit wajah (water gel clay type) 2. Blue : mengandung jeju volcanic dan hydrating acid yang sangat baik untuk melembabkan kulit wajah serta menjaga kadar air di wajah agar tetap lembab dan kenyal (water gel clay type) 3. Pink : mengandung jeju volcanic dan minyak pomegranate yang terbukti ampuh me-revitalisasi kulit, sehingga kulit tetap sehat, kencang dan terawat (water gel clay type) 4. Green : mengandung jeju volcanic dan madecassoside yang mampu mengontrol sebum, minyak dan Cica, serta mengatasi jerawat dan bruntus (cream clay type) 5. Purple : mengandung jeju volcanic dan panthenol yang mampu meredakan kemerahan pada kulit, menenangkan kulit wajah yang stress akibat polusi, udara kotor, maupun make up (cream clay type) 6. White : mengandung jeju volcanic dan sea salt , sangat baik untuk oil control, mengatasi kelebihan minyak yang diproduksi pada kulit, serta melembutkan kulit (transe forming clay type) 7. Black : mengandung jeju volcanic dan mud yang berfungsi mengeluarkan polusi, debu , atau make up yang masih menetap di kulit agar kulit bersih dan terhindar dari masalah kulit (transe forming clay type) How to Use : Setelah wajah dibersihkan, oleskan secukupnya pada wajah tanpa menggunakan air. Ratakan di seluruh wajah, Setelah 5 - 10 menit, cuci dengan air hangat. Gunakan sekali atau dua kali seminggu Made in Korea #innisfree #innisfreeindonesia #claymask #jejuvolcanic #affordablefashion #beauty #skincareroutine #skincare #girlstuff #affordableskincare #skincaremurahmeriah #skincareoriginal #kulitjerawat #kulitberminyak #kulitkering #oilyskin #normalskin #combinationskin

⁣FACIAL WASH ACNE digunakan untuk membersihkan minyak yang berlebihan dan mengurangi timbulnya jerawat pada wajah.⁣⁣ ⁣⁣ 👉Sabun ini sangat cocok untuk kulit normal dan berjerawat karena mempunyai kandungan tree oil dan pH balanced yang bermanfaat untuk membersihkan jerawat dan minyak pada wajah, sekaligus mengurangi bakteri penyebab jerawat, sehingga kulit tampak bersih dan segar.⁣⁣ ⁣⁣ 👉Manfaat Facial Wash Acne :⁣⁣ 1. membersihkan jerawat⁣⁣ 2. mengurangi bakteri penyebab jerawat⁣⁣ 3. membersihkan minyak pada wajah⁣⁣ 4. membuat wajah terlihat bersih dan terawat.⁣⁣ ⁣ Yang diluar yogyakarta nggak usah bingung gimana cara belinya. Kami juga melayani via online lho 😍⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣ Cara ordernya gampang . Ikuti alurnya dibawah 😍⁣⁣⁣⁣⁣⁣ Nama :⁣⁣⁣⁣⁣⁣ Pemesanan : ⁣⁣⁣⁣⁣⁣ No hp : ⁣⁣⁣⁣⁣⁣ Alamat : ⁣⁣⁣⁣⁣⁣ Nb : Barang akan dikirim setelah melakukan transaksi😊 ⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣ . #skincare⁣⁣ #perawatanwajah⁣⁣ #kulitsehat⁣⁣ #kulitjerawat⁣⁣ #facialalami⁣⁣ #perawatanwajah⁣⁣ #griyakosmetikcantikjogja #treatmentkulitacne⁣ #perawatanwajah⁣ #perawatanacne⁣ #perawatankulitkusam⁣ #treatmentpromo⁣ #treatmentdiskon #paketacne #kulitbebasjerawatflek

Kulit berminyak sangat rentang berjerawat dan tampak lebih kusam jika tidak mendapatkan perawatan yang tepat. Tapi jangan berkecil hati dulu ya girls, karena bisa melakukan perawatan untuk kulit berminyak. 1. Memilih pembersih yang paling cocok 2. Suhu air yang tepat 3. Pentingnya menggunakan toner 4. Gunakan pelembab secukupnya 5. Maskeran pakai masker lumpur 6. Hindari perawatan yang tidak perlu 7. Rutin melakukan eksfoliasi 8. Beralih menggunakan krim topikal. . Jangan lupa like 👍 & share informasinya agar bermanfaat untuk orang lain. . #kulitjerawat #kulitberminyak #kulitsehat #wajahbersih #wajahcerah #glowing #kulitglowing #skincare #skincaresragen #skincareaman #armina #arminabeautycare

DULU SEKEPING SEKARANG HOT 🔥🔥🔥 . Hasil konsisten consume Pinklady Body Perfection 😍 . Pinklady bukan untuk aset sahaja ke? . Mestilah bukan sayang 😚 Pinklady supplements All in One. Cukup lengkap cover dari hujung rambut sampai hujung kaki tau 😘 . Yang pasti result Terbukti BERKESAN 🤩 . Jom dapatkan Pinklady anda sekarang 🎉 Harga istimewa buat teristimewa 🎊 . Klik link wasap akak di bio profile ⤵️ @pinklady_hotter @pinklady_hotter @pinklady_hotter . . #pinklady #pinkladybodyperfection #pinkladymalaysia #pinkladyhq #pinkladyoriginal #pinkladykkm #ubatkurusmurah #obatkeputihanmurah #kulitflawless #kulitputihgebu #kulitsihat #kulitjerawat #diamondempires #squadar #deyyaempire #remyempire #instashop #cikguseo #terapiinstagram #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #stokispinklady #pinkladymalaysia #pinkladyindonesia #pinkladysingapore

DULU SEKEPING SEKARANG HOT 🔥🔥🔥 . Hasil konsisten consume Pinklady Body Perfection 😍 . Pinklady bukan untuk aset sahaja ke? . Mestilah bukan sayang 😚 Pinklady supplements All in One. Cukup lengkap cover dari hujung rambut sampai hujung kaki tau 😘 . Yang pasti result Terbukti BERKESAN 🤩 . Jom dapatkan Pinklady anda sekarang 🎉 Harga istimewa buat teristimewa 🎊 . Klik link wasap akak di bio profile ⤵️ @pinklady_hotter @pinklady_hotter @pinklady_hotter . . #pinklady #pinkladybodyperfection #pinkladymalaysia #pinkladyhq #pinkladyoriginal #pinkladykkm #ubatkurusmurah #obatkeputihanmurah #kulitflawless #kulitputihgebu #kulitsihat #kulitjerawat #diamondempires #squadar #deyyaempire #remyempire #instashop #cikguseo #terapiinstagram #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #stokispinklady #pinkladymalaysia #pinkladyindonesia #pinkladysingapore

DULU SEKEPING SEKARANG HOT 🔥🔥🔥 . Hasil konsisten consume Pinklady Body Perfection 😍 . Pinklady bukan untuk aset sahaja ke? . Mestilah bukan sayang 😚 Pinklady supplements All in One. Cukup lengkap cover dari hujung rambut sampai hujung kaki tau 😘 . Yang pasti result Terbukti BERKESAN 🤩 . Jom dapatkan Pinklady anda sekarang 🎉 Harga istimewa buat teristimewa 🎊 . Klik link wasap akak di bio profile ⤵️ @pinklady_hotter @pinklady_hotter @pinklady_hotter . . #pinklady #pinkladybodyperfection #pinkladymalaysia #pinkladyhq #pinkladyoriginal #pinkladykkm #ubatkurusmurah #obatkeputihanmurah #kulitflawless #kulitputihgebu #kulitsihat #kulitjerawat #diamondempires #squadar #deyyaempire #remyempire #instashop #cikguseo #terapiinstagram #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #stokispinklady #pinkladymalaysia #pinkladyindonesia #pinkladysingapore

Udah pada tau fungsi dari Radiance Gold Gel ini ? Nah Fungsi utama dari dari radiance gold gel adalah membantu mempercepat proses regenerasi sel sel kulit dan mencerahkan kulit dari dalam. Mengandung glutathione, alpha arbutin, bunga chamomile , ekstrak emas dan tea tree menjadikan kulit lebih cerah .. lembut dan tentunya lembab.. 😍 . Malam ini bisa pakai yah.. pakainya sebelum night cream ya beauties ❤️ . Free konsultasi Agent resmi MSglow Line : @wdn4527c (pakai @) Line: healthyglow Wa admin 1 : 085737629999 Wa admin 2 :081558305000 Ig: @healthygloworiginal Shopee: shopee.co.id/msglowbaliku Store: jln tukad barito no 3 denpasar bali #whiteseries #whitening #whiteningnight #whitening #ultimateseries #acneseries #paketwajah #msglow #msglowagent #msglowpusat #msglowbaliku #msglowbarito #msglowbali #msglowskincare #msglowdenpasar #redjelly #radiancegold #serum #glowing #wajahbersih #wajahglowing #kulitnormal #kulitjerawat #msglowbali #msglow #healthyglow #msgloworiginal #msglowhealthygloworiginal #msglow #radiancegold #micellarwater #msglow #claymask #greentea #claymaskcharcoal

"Saya baru makan 4 hari ketara sangat perubahan dia, miss V jadi #ketat husband pon tegur dapat pujian #payudara makin montok, bau2_hanyir pon tiada sudah, nyesal tak beli dari dulu habis duit beli produk yg entah2"😍 . . "So far sis dah makan 6 hari. #keputihan makin berkurangan kulit_semakin_licin payudara semakin besar, memang puas hati!" 😍😍 . . "Memang terbaek antara jamu2 yg I pernah makan! KEPUTIHAN dah hilang #senggugut dah hilang, huby cakap dada_dan_bontot I dah semakin lebar besar"😍😍 . . "Sy baru guna 19 hari, Alhamdulilah nampak kesan dia. Sepatutnya datang bulan 26hb. Tapi tiba2 22hb dah datang_bulan tak ade sebarang tanda tahu2 dah datang bulan 😂 dulu kalau nak datang mesti sakit itu ini. Kali ni relax habis. Perut buncit dah #slim tapi berat badan maintain jer" 😍😍😍 . . . "Badan dah ade shape. Makan tak macam dulu kejap2 lapar. Sekarang makan sekali sehari pon kenyang je. Kulit okeyy makin cerah Sikit dari dulu. Dulu pakai cream ape kat muka nampak gelap. Sekarang kulit boleh terima"😘😘 #body shape, kurang rasa lapar, kulit makin cerah, pembuangan lawas. Berpuas hati dengan produk ni. Nak Repeat order lagi‼️ . . "Asslm dik, tadi akak baru timbang, selalu 58.9KG Hari ni 57.4KG 😂 akak baru semingggu makan." #berat Badan Turun Selepas Cousume pl! . . Alhamdulilah semakin ramai wanita di Malaysia mahupun luar Malaysia dapat manfaat dari produk Pinklady Body Perfection 💖 . Akak suka bantu pada yang sudi ☺️ Nak akak guide dapat result kebabom 💥 Jom klik link wassap akak di bio profile ⤵️ @pinklady_hotter @pinklady_hotter @pinklady_hotter . . #pinklady #pinkladybodyperfection #pinkladymalaysia #pinkladyviral #pinkladyhq #pinkladyoriginal #trustedseller #trustedsellerpinklady #trustedsellerhappycream #jamumoden #jamuviral #happycream #cantiksehat #krimpinklady #kulitsehat #kulitkusam #kulitjerawat #kulitflawless #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #stokispinklady #diamondempires #deyyaempire

"Saya baru makan 4 hari ketara sangat perubahan dia, miss V jadi #ketat husband pon tegur dapat pujian #payudara makin montok, bau2_hanyir pon tiada sudah, nyesal tak beli dari dulu habis duit beli produk yg entah2"😍 . . "So far sis dah makan 6 hari. #keputihan makin berkurangan kulit_semakin_licin payudara semakin besar, memang puas hati!" 😍😍 . . "Memang terbaek antara jamu2 yg I pernah makan! KEPUTIHAN dah hilang #senggugut dah hilang, huby cakap dada_dan_bontot I dah semakin lebar besar"😍😍 . . "Sy baru guna 19 hari, Alhamdulilah nampak kesan dia. Sepatutnya datang bulan 26hb. Tapi tiba2 22hb dah datang_bulan tak ade sebarang tanda tahu2 dah datang bulan 😂 dulu kalau nak datang mesti sakit itu ini. Kali ni relax habis. Perut buncit dah #slim tapi berat badan maintain jer" 😍😍😍 . . . "Badan dah ade shape. Makan tak macam dulu kejap2 lapar. Sekarang makan sekali sehari pon kenyang je. Kulit okeyy makin cerah Sikit dari dulu. Dulu pakai cream ape kat muka nampak gelap. Sekarang kulit boleh terima"😘😘 #body shape, kurang rasa lapar, kulit makin cerah, pembuangan lawas. Berpuas hati dengan produk ni. Nak Repeat order lagi‼️ . . "Asslm dik, tadi akak baru timbang, selalu 58.9KG Hari ni 57.4KG 😂 akak baru semingggu makan." #berat Badan Turun Selepas Cousume pl! . . Alhamdulilah semakin ramai wanita di Malaysia mahupun luar Malaysia dapat manfaat dari produk Pinklady Body Perfection 💖 . Akak suka bantu pada yang sudi ☺️ Nak akak guide dapat result kebabom 💥 Jom klik link wassap akak di bio profile ⤵️ @pinklady_hotter @pinklady_hotter @pinklady_hotter . . #pinklady #pinkladybodyperfection #pinkladymalaysia #pinkladyviral #pinkladyhq #pinkladyoriginal #trustedseller #trustedsellerpinklady #trustedsellerhappycream #jamumoden #jamuviral #happycream #cantiksehat #krimpinklady #kulitsehat #kulitkusam #kulitjerawat #kulitflawless #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #stokispinklady #diamondempires #deyyaempire

"Saya baru makan 4 hari ketara sangat perubahan dia, miss V jadi #ketat husband pon tegur dapat pujian #payudara makin montok, bau2_hanyir pon tiada sudah, nyesal tak beli dari dulu habis duit beli produk yg entah2"😍 . . "So far sis dah makan 6 hari. #keputihan makin berkurangan kulit_semakin_licin payudara semakin besar, memang puas hati!" 😍😍 . . "Memang terbaek antara jamu2 yg I pernah makan! KEPUTIHAN dah hilang #senggugut dah hilang, huby cakap dada_dan_bontot I dah semakin lebar besar"😍😍 . . "Sy baru guna 19 hari, Alhamdulilah nampak kesan dia. Sepatutnya datang bulan 26hb. Tapi tiba2 22hb dah datang_bulan tak ade sebarang tanda tahu2 dah datang bulan 😂 dulu kalau nak datang mesti sakit itu ini. Kali ni relax habis. Perut buncit dah #slim tapi berat badan maintain jer" 😍😍😍 . . . "Badan dah ade shape. Makan tak macam dulu kejap2 lapar. Sekarang makan sekali sehari pon kenyang je. Kulit okeyy makin cerah Sikit dari dulu. Dulu pakai cream ape kat muka nampak gelap. Sekarang kulit boleh terima"😘😘 #body shape, kurang rasa lapar, kulit makin cerah, pembuangan lawas. Berpuas hati dengan produk ni. Nak Repeat order lagi‼️ . . "Asslm dik, tadi akak baru timbang, selalu 58.9KG Hari ni 57.4KG 😂 akak baru semingggu makan." #berat Badan Turun Selepas Cousume pl! . . Alhamdulilah semakin ramai wanita di Malaysia mahupun luar Malaysia dapat manfaat dari produk Pinklady Body Perfection 💖 . Akak suka bantu pada yang sudi ☺️ Nak akak guide dapat result kebabom 💥 Jom klik link wassap akak di bio profile ⤵️ @pinklady_hotter @pinklady_hotter @pinklady_hotter . . #pinklady #pinkladybodyperfection #pinkladymalaysia #pinkladyviral #pinkladyhq #pinkladyoriginal #trustedseller #trustedsellerpinklady #trustedsellerhappycream #jamumoden #jamuviral #happycream #cantiksehat #krimpinklady #kulitsehat #kulitkusam #kulitjerawat #kulitflawless #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #stokispinklady #diamondempires #deyyaempire

DUA ITEM SESUAI UNTUK LELAKI NAK JAGA KULIT! . Lelaki biasa nak mudah je kan. Nak 1 benda tapi ada macam macam kelebihan dalam tu. Haa sesuai sangat lah dengan konsep meeracle ni. 1 botol serum ada 5 pelengkap. . - pelembab - sunblock - scar treatment - make up primer - skin repair . Jadi ada jerawat ke, panau ke, jeragat ke boleh selesai dengan dua benda ni. . Diamond berfungsi untuk baik pulih jerawat yang tumbuh. Lelaki normal la ada jerawat. Jadi tak perlu risau lagi dengan dua item ni. Lepas ni jerawat pun susah dah nak naik kan.😉😊 . Nak order boleh wsap jer Wani okey #tmeeracle #meeracleserum #meeraclecleanser #menjadidenganmeeracle

_"MAKIN CERAH & FLAWLESS"_ _"SEMAKIN HARI SEMAKIN MUDA DAN CANTIK DGN PRODUK MEERACLE"_ . Ramai yg dah alami perubahan selepas menjalani *RAWATAN MENGGUNAKAN BATU PERMATA MEWAH* di muka. Batu permata semulajadi termahal di dunia tau uolls. 👍 . Rawatan ni uolls tak perlu susah-susah nak ke SPA, tak perlu cucuk tang sini, cucuk tang sinun, & TAK PERLU PAKAI SUSUK YG MENDATANGKAN DOSA tu!!! . It's very simple...hanya gunakan : Cleanser & Serum Meeracle ❤ Kena disiplin pakai 2 kali sehari, jangan skip-skip kalau nak dapat kesan yg awesome 😱 . Kalau dulu terpaksa makeup tebal2 untuk tutup cela, sekarang Alhamdulillah...dah tak perlu buang masa makeup dah. Paling tak pun, pakai bedak & liptick je pun dah cukup. Sbb muka dah comey asli 👍 . Nak produk yg mcm mana lg kalau Meeracle ni dah cukup sempurna utk mencuci, merawat, & melindungi kulit muka uolls? ☺☺ Bebas chemical, lulus KKM, 💯bahan organic ❤ . JOM KLIK LINK DI ATAS UNTUK MAKLUMAT LANJUT DAN DAPATKAN MEERACLE SEKARANG!!!!! ♥️ #meeracle #formulagemstone #meeraclegemstoneserum #meeraclegemstonebeauty #1stgemstonebeautyproductinasia

PENAT DAH CUBA MACAM-MACAM PRODUK! TAPI SEMUA HAMPA! SAMPAI JUMPA PRODUK BEST NI!!! MEH NAK SHARE! . Pengalaman menghadapi masalah kulit muka. Kalau sebelum ni kulit muka sentiasa kering, kusam, penuh jerawat. . Alhamdulillah lepas menggunakan MEERACLE SKINCARE semakin nampak perubahan pada wajah. Glowing jer kulit. Tu yang repeat order ni! Dengan hanya menggunakan 2 items iaitu pencuci dan serum, anda tidak memerlukan: ❌Krim siang ❌Krim malam ❌Toner ❌Pelembab Yang penting Meeracle Skincare ni: ✔LULUS KKM ✔Halal ✔100% semulajadi Jom berMeeracle sekarang dan rasai perubahan kulit muka anda semakin cerah, sihat dan cantik. ❤ Dapatkan meeracle sekarang dgn klik link👇👇👇 www.wasap.my/60175413700/meeracle

Hari ni Wani nak share tentang sijil kilang GMP meeracle seperti yang semua sedia maklum meeracle bukanlah produk OEM yang dibuat di kilang orang lain tetapi meeracle mempunyai kilang sendiri yang hanya memproses produk jenama MEERACLE sahaja. Kilang GMP (Good Manufacturing Practice) ni adalah kilang yang mengamalkan amalan pengilangan bertaraf tinggi dari banyak aspek. Kilang yang kena patuh banyak syarat dalam operasi-operasinya. Bila ada GMP sendiri bermaksud,meeracle buat sendiri semua produknya.Ini bermakna meeracle ada bahagian research and development sendiri . Sangat exclusive kan☺️ Alhamdullillah Apa yang bestnya Wani nak kongsi tentang kilang meeracle ni untuk proses audit GMP walaupon kilang ni dikira newbie sebab belum cecah usia empat tahun lagipon kalau nak dibandingkan dengan kilang-kilang yang dah berpuluh tahun tapi pencapaian yang amat membanggakan apabila kilang meeracle mendapat sijil GMP selama 2 tahun terus. Sangat susah untuk sesebuah kilang nak dapat GMP selama 2 tahun..paling banyak yang dapat selama 6 bulan atau pun setahun je..orang yang kerja kilang je tahu mcm mana susahnya bila audit GMP ni. Jadi apa yang nak disampaikan di sini kilang meeracle adalah yang terbaik dan Alhamdullillah kilang kedua meeracle yang lebih besar dan canggih dalam proses pembinaan.Anda semua tak perlu ragu-ragu dengan tahap kebersihan kilang dan brand meeracle..sijil HALAL ada,KILANG ada,INGREDIENTS semuanya dari oversea,setiap ingredients dalam produk ada clinical study,formula produk dicipta sendiri dan lebih dua puluh produk baru akan menyusul. Insyallah hanya yang terbaik akan diberikan untuk anda semua pengguna meeracle 💚❤️

BERGETAR TULANG RUSUK SIS LEPAS TGK HARGA 1 SET MEERACLE SKINCARE NI 😍 . . Nk tau sbb apa? Sbb murah lah..Skrg Meeracle tgh ada Promo tau! ❤ . . Yg plg best klau x nk bli set,bli asing² pun boleh & ada harga promo jugak tau!! 😍 . . Utk korg yg still mencari cari jodoh bersama skincare tu, meh la try Meeracle Skincare ni 🤗 . . 2 je item yg korg kena pakai setiap hari - pagi & mlm. Meeracle Skincare ni sesuai utk sume jenis kulit, so x payah pening² nak cari mana yg sesuai utk kulit korg. . . Bau best, tekstur x melekit, cepat meresap and plg diyakini sbb kedua² item ni selamat & halal. X main k bahan2 merkuri, paraben semua tu. Bahan² dari Meeracle sume nya berkualiti tinggi. . . Dan sbb tu Alhamdulillah, Meeeacle semakin mendapat tempat & menjadi pujaan hati pengguna di luar sana ❤❤ . . Nak try? Whatsapp je kat link bawah nie ya 👇🏻👇🏻 . www.wasap.my/60175413700/meeracle

BERGETAR TULANG RUSUK SIS LEPAS TGK HARGA 1 SET MEERACLE SKINCARE NI 😍 . . Nk tau sbb apa? Sbb murah lah..Skrg Meeracle tgh ada Promo tau! ❤ . . Yg plg best klau x nk bli set,bli asing² pun boleh & ada harga promo jugak tau!! 😍 . . Utk korg yg still mencari cari jodoh bersama skincare tu, meh la try Meeracle Skincare ni 🤗 . . 2 je item yg korg kena pakai setiap hari - pagi & mlm. Meeracle Skincare ni sesuai utk sume jenis kulit, so x payah pening² nak cari mana yg sesuai utk kulit korg. . . Bau best, tekstur x melekit, cepat meresap and plg diyakini sbb kedua² item ni selamat & halal. X main k bahan2 merkuri, paraben semua tu. Bahan² dari Meeracle sume nya berkualiti tinggi. . . Dan sbb tu Alhamdulillah, Meeeacle semakin mendapat tempat & menjadi pujaan hati pengguna di luar sana ❤❤ . . Nak try? Whatsapp je kat link bawah nie ya 👇🏻👇🏻 . www.wasap.my/60175413700/meeracle

[ MEERACLE MENYELAMATKAN KULIT KU ] Sape yg taknak skin cantik kan ? Semua orang nak skin cantik.. Kadang obses nak cantik terpengaruh dengan produk 3 hari pakai dah gebu gebas.. Lepas cantik n stop je produk tersebut, muka habis jadi masalah.. Jerawat, jeragat, kulit kusam dan sebagainya.. . So guys hakak nak bagitahu kalo nak cantik please, please, please cari produk yg bagus.. Produk yg biar lambat asal berkesan.. Produk selamat ia ambik masa untuk cantik menawan dan gebu gebas ni.. . Dan bila stop pon ia tak memberi kesan yg bahaya pada kulit.. Pilihan yg tepat pada masa sekarang.. Cuba lah meeracle set facial.. Cuma ada cleanser dan serum.. Serum yg bertindak sebagai pelembab,sunblock,base mekap, scar treatment dan skin repair treatment.. So u guys kena dapatkan sekarang untuk cantik di masa depan😍 . . #meeracle #teammeeraclezz #terapiinstagram #assalamualaikum #cikguseo #ubatjeragat #ubatjerawat #sayajualskincare

"Kak, pencuci muka ni ok tak?" . Baru 2 minggu lepas customer ni beli Puretox Es Mist dari kaklong untuk merawat masalah jerawat di muka. Tak sempat kaklong nak follow-up dengan dia, customer come back untuk tambah set skincare beliau. . Syukur alhamdulillah.. Asbab dari menggunakan Puretox dengan konsistent, kulit beliau yang dulunya berjerawat dan kusam, kini beransur pulih. Jerawat semakin berkurangan, tanpa tinggalkan parut. Malah kulit semakin sihat dan glowing. En Asben pun notice perubahan kulit beliau 😊. . Next step, customer nak tukar cleanser pula. Memandangkan cleanser yang dipakai sebelum ini seperti tak serasi dan dah hujung nyawa. Tambahan pula Busybody Because We Care tengah ada promotion untuk cleanser dan peel of mask, kannnnn 🤗🤗 tunggu apa lagi. . Perlukan bantuan dalam masalah kulit anda? Roger aje kaklong di 012-2467848 atau korang klik aje link ni 👇👇👇 http://wa.me/60122467848/?text=PuretoxEsMistFacemist . #roadtohealthyskin #kulitsihatmekapsempoi #puretoxbyadillaazizan #puretoxesmistbyadillaazizan #kulitkombinasi #kulitjerawat #kulitbersihtanpajerawat #kulitberminyak #masalahkulitkusam #masalahjeragat

Honest review from kak andrebinarto • Honest Review Bukan Endorse Moringa Soothing Gel Tau produk ini pertama kali dari kelvinkosasih pas dia bilang Soothing gel aku jadi penasaran apa itu, belum lgi banyak yang post tentang produk ini, setelah aku kepoin ternyata gel ini manfaatnya banyak banget antara lain: Mencerahkan, mengatasi kulit breakout, mengurangi stretch mark, sebagai body serum, sunscreen, hair mask dan membuat kulit lembab, sehat, dan kenyal. kebetulan banget kulut lenganku sendiri sebenernya ada semacam biang keringat tapi bukan biang keringat, nama ilmiahnya Keratosis Pilaris kasusnya banyak sebenernya di negara tropis, kulit yg nggak rata ini diakibatkan dari penumpukan keratin atau protein padat yang melindungi kulit dari zat berbahaya dan infeksi. Keratin yang menebal di permukaan kulit disebut keratosis. Keratin akan menyumbat lubang pori dimana terdapat folikel rambut. Sumbatan ini padat dan membuat pori-pori melebar, nah biasanya kondisi ini bakal jadi PARAH banget pas aku ke negara yang dingin banget, kebetulan banget aku ke Europe pas Autumn dan temperaturenya sudah sekitar 2-3 derajad, aku rutin pake Evershine Soothing gel dan ternyata nggak ada bintik merah yang muncul dan kulit aku tetep lembab walaupun dingin sama satu lagi yg paling berasa, kulitku berasa lebih halus. Aku udah pake selama sebuln selama aku di Europe, nah aku mau lanjut pake ini biar kulitku lebih halus lagi dan bersih. Nah but kalian semua yg punya masalah serupa, kalian bisa cobain product ini • #evershine #moringaseries #moringasoothinggel #multifungsicream #soothinggel #moringa #penenangkulit #antibreakout #breakout #antiacne #acneserum #acnesolution #kulitjerawat #masalahjerawat #sleepingmask #pelembabkulit #kulitkering #bodyserum #hairmask #stretchmark #sunscreen #bodylotion #acnecare #facemask #daycream #nightcream #evershinemoringaseries #skincare #maskerwajah #diymask

HAPUSKAN CELA WAJAH DENGAN MICRODERMABRASION DAN PORE MINIMIZER ❤️ . . Asmidar Senior Beauty Consultant Mary Kay . http://www.wasap.my/01128138829 . #marykay #marykaybangi#marykayserdang #codmarykaykl#ctdk #codmarykayklcc #codmarykaykajang#codmarykayampang#codmarykaykl #parutberlubang #parutjerawat #kulitsihat #kulitjerawat #minaz#jakel #sepang #ampang

Anytime convenient apply je mask kat muka. Lepas cuci muka dgn 3-in-1 Youth Cleanser, apply Youth Mask. . Kalau tunggu malam sebelum tidur, alamatnya dalam mimpi jela. 😆 Siapa macam KakYan? Suka culas. Padahal rutin malam tu penting tau.. . Kita ni walaupun dok rumah, tetap kena jaga kesihatan kulit luaran dan dalaman. Lagi-lagi kulit muka 😌 . Hari ni (tengah hari tadi) KakYan apply Clay Mask to detoxify bahagian2 yg mudah naik jerawat. Sejuuuk je rasa ❤️ . Lepas solat teruskan dengan toner, serum dan Moisture Lock Day Cream (formulated purposely for indoor use). . Nyamaannn.. . Http://dyanrazis.wasap.my/ (Link di bio @mamikurusjelita ) . #soontobemomof4 #sayapilihyouth #ichooseyouth #organicskincare #clinicallyproven #safeproveneffective #100percentresults #youthshaklee #claymask #detoxifyingmask #kulitjerawat #kulitkusam #kulitberjeragat #antipenuaan

Anytime convenient apply je mask kat muka. Lepas cuci muka dgn 3-in-1 Youth Cleanser, apply Youth Mask. . Kalau tunggu malam sebelum tidur, alamatnya dalam mimpi jela. 😆 Siapa macam KakYan? Suka culas. Padahal rutin malam tu penting tau.. . Kita ni walaupun dok rumah, tetap kena jaga kesihatan kulit luaran dan dalaman. Lagi-lagi kulit muka 😌 . Hari ni (tengah hari tadi) KakYan apply Clay Mask to detoxify bahagian2 yg mudah naik jerawat. Sejuuuk je rasa ❤️ . Lepas solat teruskan dengan toner, serum dan Moisture Lock Day Cream (formulated purposely for indoor use). . Nyamaannn.. . Http://dyanrazis.wasap.my/ (Link di bio @mamikurusjelita ) . #soontobemomof4 #sayapilihyouth #ichooseyouth #organicskincare #clinicallyproven #safeproveneffective #100percentresults #youthshaklee #claymask #detoxifyingmask #kulitjerawat #kulitkusam #kulitberjeragat #antipenuaan

Anytime convenient apply je mask kat muka. Lepas cuci muka dgn 3-in-1 Youth Cleanser, apply Youth Mask. . Kalau tunggu malam sebelum tidur, alamatnya dalam mimpi jela. 😆 Siapa macam KakYan? Suka culas. Padahal rutin malam tu penting tau.. . Kita ni walaupun dok rumah, tetap kena jaga kesihatan kulit luaran dan dalaman. Lagi-lagi kulit muka 😌 . Hari ni (tengah hari tadi) KakYan apply Clay Mask to detoxify bahagian2 yg mudah naik jerawat. Sejuuuk je rasa ❤️ . Lepas solat teruskan dengan toner, serum dan Moisture Lock Day Cream (formulated purposely for indoor use). . Nyamaannn.. . Http://dyanrazis.wasap.my/ (Link di bio @mamikurusjelita ) . #soontobemomof4 #sayapilihyouth #ichooseyouth #organicskincare #clinicallyproven #safeproveneffective #100percentresults #youthshaklee #claymask #detoxifyingmask #kulitjerawat #kulitkusam #kulitberjeragat #antipenuaan

Since a lot of you been asking the step to use bougas beauty products. Ini video special untuk korang 🤗 - 1️⃣ Cuci muka dengan #bougasfacialcleanser - Menyingkirkan segala kotoran & melembapkan kulit 2️⃣ Scrub muka #bougasfacescrub - Hapuskan sel kulit mati & membersihkan ke dalam liang pori 3️⃣ Satu titik #advancedserum - Membantu mencerahkan & melembapkan kulit - Dan boleh tambah step korang sendiri, Toner/Moisturiser/Sunscreen. Enjoy the video! ❤️ #bougasbeauty Dee Bougas Beauty: #bougasbeauty #bougasbeautyputrajaya #bougasserdang #bougasserikembangan #bougascodupm #bougasserum #elfiraloy #elfaris #freecodupm #meletop #neelofa #bougasteamqueen #serum #cleanser #scrub #elfaris #serdang #upm #serikembangan #bougasbeautyupm #bougasbeautyserdang #kulitjerawat #kulitsensitif

💥Rahsia Penjagaan Kulit Muka Supaya Sihat, Bersih & Flawlesss💥 . 1 Set Magical White ada khasiat untuk tingkatkan lagi tahap pemulihan dan rawatan kulit muka dengan lebih berkesan . Kulit muka rosak sebab berjerawat? Kulit muka kusam? No hal lah... ✌ . " Cuba bayangkan kalau uolss pakai Magical White pun, kulit anda boleh putih flawless.. " . " Tapi MAGICAL WHITE ini bukan saja muka berganda-ganda putih flawlessnya dan ia juga dapat membaiki dan memulihkan kulit muka dengan lebih optimum..!! " . " Argan Oil,Vitamin C,Aloe Vera juga dapat membantu membaiki kulit berjerawat dan kembali pulih seperti biasa dengan lebih bersih, cantik dan flawless.. " . 🔍Untuk info lebih lanjut / order : 📲 Whatsapp << 019-8872247 >> @cuya.cut.and.sew . #mwtestimoni #magicalwhite #magicalwhiteserum #magicalwhiteskincare #magicalwhitevitaminc #magicalwhitesupplement #kulitkering #kulitbermasalah #kulitjerawat #kulitjeragat #kulittaksekata #glowingskin #flawlessskin #serum #skincare #organic #whitening

Hye kesayangan ibu semua! 🌸 . . Ada lagi tak yang masih belum dapatkan produk penjagaan wajah yang paling best abad ini . . Dan jangan tak tau yang MW ni dah melettoop kebabababooommmm uolssss . . So ape tunggu lagi?? Dah tahun 2019 dah ni.. Takkan taknak kulit cantik macam pengguna MW yang lain kan?? Tak jeles kee?? 😏 . . Jom lah cuba, try, test produk kami yg superB best ni . . Tak caya??!! Cubalah dulu baru tahu kan?! . . 🔍Untuk info lebih lanjut / order : 📲 Whatsapp << 019-8872247 >> @cuya.cut.and.sew . . #mwtestimoni #magicalwhite #magicalwhiteserum #magicalwhiteskincare #magicalwhitevitaminc #magicalwhitesupplement #kulitkering #kulitbermasalah #kulitjerawat #kulitjeragat #kulittaksekata #glowingskin #flawlessskin #serum #skincare #organic #whitening

Dap dap je dah boleh cantik. Marula Oil , RM20 sahaja! Ws 013 7703 991 untuk order ☺️ . . . . . . #moa #marulaoil #beautyoil #selamat #beauty #tipscantik #kulitkusam #jeragat #jerawat #kulitjerawat #ezema #kulitcantik #tipscantik #tipslawa #babyoil #sayajualskincare #sayajual #bazaarpaknil

SET SKINCARE BY MAGICAL WHITE 🦄: . *Sakura Soap* - Glycerin, Argan Oil, Olive Oil, Apricot Oil, Extract Aloe Vera, Fragrance (Rose), Sodium Hydroxyde, Vitamin E, Vitamin​ B3, Gluthathione, Arbutine, Apple stemcell . *Serum Treatment* - Vitamin E, Vitamin C, Aloevera, Argan Oil, Astract Apple & 24k gold . *Glowing Booster Cream* - Alpha Albutin, Lactic Asid, Vitamin A C E, Glutathion, Lactic Asid, Collagen , Protein Glyserin, Bird nest Extract . 🔍Untuk info lebih lanjut / order : 📲 Whatsapp << 019-8872247 >> @cuya.cut.and.sew . #mwtestimoni #magicalwhite #magicalwhiteserum #magicalwhiteskincare #magicalwhitevitaminc #magicalwhitesupplement #kulitkering #kulitbermasalah #kulitjerawat #kulitjeragat #kulittaksekata #glowingskin #flawlessskin #serum #skincare #organic #whitening

T2T glowing nya gk maksa ya gaess 🤗🤗 Gak ngelupas,gak memerah ,jadi berasa gk kyk pke2 apa2 gitu,ya lihat aja hslnya,dn buktiin sendiri yah🤩🤩😍😍 Testimoni T2T Cream & Serum HWI 😍😍😍 Manfaat T2T: 1. Memudarkan flek hitam 2. Wajah jadi Glowing 3. Menghilangkan bekas jerawat 4. Membuat kulit wajah jadi halus 5. Mencegah komedo di wajah 6. Menghilangkan mata panda 7. Mengecilkan pori-pori 8. Aman di gunakan oleh anak" dari usia 12 tahun 9. Aman untuk ibu hamil 10.bebas mercury T2T White & Glow Skincare HWI Cantik natural ala T2T hwi 😍 Yuk yg dh gk tahan dgn flek di wajah. Info order & bisnis 👇👇Whatsapp👇👇👇 ┏💕━━━━━━━━━━━┓ 🍃 08988880804 🍃 ┗━━━━━━━━━━━💕┛ atau klik link wa di bawah ini 👇👇👇 https://bit.ly/2OfF46p #jualserummuka #serumkulit #creammuka #jualcreammuka #creampemutih #jualcreampemutih #pencerahkulit #jualserumkecantikan #jualcreampemutih #dtozym #kulitkinclong #frutablend #serumantiaging #penuaandini #bebaskerut #flekhilang #pemutihalami #obatjerawat #obatflek #vitaminkulit #jualcreampagi #creamsiang #creammalem #kulitkering #kulitjerawat #poripori #t2t

~~~ T E S T I • • • Produk kecantikan tabitaglow skin care cocok  utk semua jenis kulit , berbagai masalah kulit yg sudah terbukti  dapat diatasi antara lain • • MANFAAT lain dari cream ini adalah sebagai berikut : √ Mampu membantu mengencangkan kulit wajah √ Mampu menghilangkan flek hitam di wajah √ Membantu mengecilkan pori-pori kulit wajah √ Membuat kulit wajah tampak bercahaya (glowing) √ Menghilangkan bekas jerawat √ Meremajakan kulit √ Mencerahkan kulit wajah √ Menghilangkan jerawat dan komedo • • #tabitaglowskincare #tabitaglow #tabitamurah #tabitaskincare #kulitmulus #kosmetiktabita #kosmetik #skincarekorea #wajahglowing #tabitaskincareori #tabitamalaysia #tabitaoriginal #tabitagloworiginal #tabitamurahjakarta #tabitacambodia #creamwajah #kulitputih #tabitapenang #tabitaglowjohor #tabitakl #kulitjerawat #flekwajah #tabitajakarta #tabitaglowori #tabitaglowmurah #tabitaglowmedanmurah #tabitaglowmedanori

~~~ T E S T I • • • Produk kecantikan tabitaglow skin care cocok  utk semua jenis kulit , berbagai masalah kulit yg sudah terbukti  dapat diatasi antara lain • • MANFAAT lain dari cream ini adalah sebagai berikut : √ Mampu membantu mengencangkan kulit wajah √ Mampu menghilangkan flek hitam di wajah √ Membantu mengecilkan pori-pori kulit wajah √ Membuat kulit wajah tampak bercahaya (glowing) √ Menghilangkan bekas jerawat √ Meremajakan kulit √ Mencerahkan kulit wajah √ Menghilangkan jerawat dan komedo • • #tabitaglowskincare #tabitaglow #tabitamurah #tabitaskincare #kulitmulus #kosmetiktabita #kosmetik #skincarekorea #wajahglowing #tabitaskincareori #tabitamalaysia #tabitaoriginal #tabitagloworiginal #tabitamurahjakarta #tabitacambodia #creamwajah #kulitputih #tabitapenang #tabitaglowjohor #tabitakl #kulitjerawat #flekwajah #tabitajakarta #tabitaglowori #tabitaglowmurah #tabitaglowmedanmurah #tabitaglowmedanori

~~~ T E S T I • • • Produk kecantikan tabitaglow skin care cocok  utk semua jenis kulit , berbagai masalah kulit yg sudah terbukti  dapat diatasi antara lain • • MANFAAT lain dari cream ini adalah sebagai berikut : √ Mampu membantu mengencangkan kulit wajah √ Mampu menghilangkan flek hitam di wajah √ Membantu mengecilkan pori-pori kulit wajah √ Membuat kulit wajah tampak bercahaya (glowing) √ Menghilangkan bekas jerawat √ Meremajakan kulit √ Mencerahkan kulit wajah √ Menghilangkan jerawat dan komedo • • #tabitaglowskincare #tabitaglow #tabitamurah #tabitaskincare #kulitmulus #kosmetiktabita #kosmetik #skincarekorea #wajahglowing #tabitaskincareori #tabitamalaysia #tabitaoriginal #tabitagloworiginal #tabitamurahjakarta #tabitacambodia #creamwajah #kulitputih #tabitapenang #tabitaglowjohor #tabitakl #kulitjerawat #flekwajah #tabitajakarta #tabitaglowori #tabitaglowmurah #tabitaglowmedanmurah #tabitaglowmedanori

Have a beautiful & blessed friday peeps ,stay fair flawless, gorgeous glowing skin with Tomato+ Coconut Milk Facial Soap. ❤️ . #handmadesoapmalaysia #kulitjerawat #groomingmaintainskinfood #coldprocesssoapmalaysia #coldprocesssoap #naturalskincare #naturalcleanser

Selamat menjalankan aktivitas. Jumat berkah di @griya_green_beauty banyak diskon lhoo 🎉🎉🎉⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣Mau kan dapatan diskon 5%-20% untuk All Treatment di @griya_green_beauty Untuk kamu member, pelajar atau mahasiswa 👌👌⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣ Caranya mudah yuk buruan datang ke @griya_green_beauty karna setiap jumat kita kasih diskon 5-20% untuk All Treatment 🎉🎉 ⁣⁣⁣⁣ Yuk segera reservasikan jadwal facial kamu kalian bisa reservasi ke nomor dibawah ini , mimin tunggu ya dear jangan sampai ketinggalan diskonnya😘⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣ Kulit sehat alami, berkualitas & Ekonomis⁣⁣⁣ 🍀🍀🍀🍀⁣⁣⁣⁣ ________________________⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ Info & Resrvasi:⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ 📲WA 085643245443⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ☎Telp 081215202756⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ 🏣Jl Kapten Tendean Gg Nakula No 32 B Wirobrajan Yogyakarta⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ Open:⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ Senin-Sabtu 08.00-20.00 WIB⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ Minggu 10.00-20.00 WIB⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #facial⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #skincare⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #perawatanwajah⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #kulitsehat⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #kulitjerawat⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #facialalami⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #perawatanwajah⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #facial⁣⁣ #treatmentkulitacnem⁣⁣⁣⁣ #perawatanwajah⁣⁣⁣⁣ #perawatanacne⁣⁣⁣⁣ #perawatankulitkusam⁣⁣⁣⁣ #krimperawatan⁣⁣⁣⁣ #kulitsehat⁣⁣⁣⁣ #treatmentpromo⁣⁣⁣⁣ #treatmentdiscon.⁣⁣⁣⁣ #griyagreenbeauty⁣⁣⁣⁣ #diskon⁣⁣oktober⁣⁣ #jumatberkah😇⁣ #skincareyogyakarta⁣ #yogyakarta

HABIS LAGI?? . Ya Allah, new customer Syida baruuu nak order dah tak boleh proceed pulak. Hhhmmm . Agaknya semua macam Syida kot ye. Wajib ada spare seketul kat rumah. So kalau ketuk dinding pun tak keluar dah, campak je sebab ada lagi seketul. Hihih . Tapi.... Sekarang bekap seketul Syida pun dah takda sebab dah guna last week. Aiyokkk😅. . Taktau la orang lain kan, tapi Syida memang dah ikat mati habis dengan cleanser ni. Suka sebab tak berbuih sangat of course la dah namanya natural kan. So dalam ni ejen pembersih dia datangnya daripada Witch Hazel & Olive Liquid Soap. Sooo gentle and mild😍. . Lagiiii yang buat inlove sangat sebab dia melembabkan. Penting tau untuk make sure kulit kita sentiasa lembab. Baru la fine line tu tak nampak sngat. Dan yang lagi utama muka kita bersih, fresh dan sihat toink toink! . Kalau tanya Syida kenapa pilih MJ, senang je. Sebab Syida bukan orang dalam bidang ni so ilmu sekadar dari google. Bila dah ada local product by medical doctor, just put trust on her. Production house pulak bertaraf GMP dan dah ada approval by NPRA, boleh check lists dalam tu. Yang lagi menguatkan hati ni, sebelum ni ngeri tengok rege natural product. But this, bukan murah tapi mampu setanding kualiti☺ . . . . #maryjardin #maryjardinflashsale #malaysiadaysale #maryjardinsale #maryjardinsubang #maryjardinshahalam #skincaresale #skincaremalaysia #produkmuslim #bmf #buymuslimfirst #calendulahoney #calendulacleanser #produknatural #produknaturalmalaysia #naturalskincare #kulitkering #kulitjerawat #pelembab #ubatjerawat #jerawat #jeragat #produkselamat #calendulaskincare #skincarecalendula #skincarecalendulamalaysia #cleanser #acnecleanser #naturalcleanser

TIPS KECANTIKAN 1. Letakkan segelas air dalam ruangan berAC untuk menjaga udara tetap lembab. 2. Konsumsi madu setiap hari dapat menutrisi kulit dan menjaga kulit tetap lembab. 3. Vitamin E dan C bekerja sama untuk melindungi kulit dari stres lingkungan. 4. Air hangat dapat dengan mudah menghilangkan kelebihan minyak pada kulit wajah, menyebabkan kemungkinan kehilangan air akibat penguapan. 5. Olahraga teratur dapat meredakan stres mental, dan meningkatkan sekresi minyak yang dibutuhkan untuk menutrisi kulit. 6. Merokok dan konsumsi alkohol dapat menyebabkan timbulnya kerutan. 7. Jagalah siklus tidur yang tepat. #kulitjerawat #skincareblogger #makeup #nuskinmedan #jerawat #cantiks #glowingmakeup

Facemist Babeau ni antara yang best juga. Sembur2 je, hilang rasa rengsa dan terik kat muka. Boleh disembur bila2 masa yg kita nak. Sembur je kat muka, bau wangi pun datang. Heheh. Muka pun terasa lebih segar🌞 Dia ni dwi function. Boleh dipakai sebagai toner. Iaitu selepas cuci muka☺ Tapi ramai yang skip bertoner ni. padahal dia penting. Penting sebab dia double clean bila lps cuci muka😁 Jom dapatkan dia..harga tersangat murah. . 🍅 Set (Oily/Dry) - RM69 🍅 Serum 15ml - RM49 🍅 Face Mist 30ml - RM19 🍅 Cleanser 70ml - RM39 KKM💯✅ . #try #trending #mirafilzah #kulitberminyak #rawatankulit #rawatansemulajadi #kulitjerawat #masalahkulit #jomatasi #nightroutine#selamatpagi #jumaat ##try #trending #mirafilzah #kulitberminyak #rawatankulit #rawatansemulajadi #kulitjerawat #kulitjeragat #tonataksekata #mampumilik #masalahkulit #jomatasi #nightroutine #babeausweetheart #babeautomatoskincare #babeauskincare #babeautestimoni #babeauset #babeaumorningroutine #babeaupasirputeh #babeaukelantan #pasirputeh #skincare #jualonline #dropship #dropshipneeded

Kepentingan Pengelupasan Kulit Wajah 🌸 . Membuang lapisan kulit mati epidemis yang sentiasa terhasil setiap minit. pengumpulan sel-sel kulit mati ini akan menyebabkan lapisan kulit kelihatan KUSAM dan TIDAK BERMAYA serta terhasilnya JERAWAT/JERAGAT/OPEN PORES dan BLACKHEAD 🌸 . Dengan mengamalkan perawatan pengelupasan yang betul mengikut proses yang dicadangkan kulit akan sentiasa kelihatan SEGAR/BERSIH/ANJAL dan LICIN serta menyeimbangkan TON WARNA KULIT 🥰 . Kebaikan Lain ✔️kurangkan Jerawat/parut jerawat ✔️kurangkan jeragat/pigmentasi kulit ✔️kurangkan kedutan/garus halus ✔️kurangkan kesan parut luka/bedah ✔️seimbangkan ton warna kulit ✔️kecilkan liang pori-pori ✔️mengawal blackheads dan whiteheads ✔️mengawal stretch . Let's go syantik dgn VSL BEAUTY CARE❤ . You work for it, you get'll it darling😉 Best guide from nor 😘 . Saya nor pakar kecantikan anda👩 pakar dari segala masalah skin dan akan rawat sampai tip top ching ching skin uolss🍃 . Beauty consultant VSL BEAUTY CARE🌹 ID AGENT : VSL ID 01-07-06🔑 Yang nak order Vsl atau nak tanya je dulu, bole je wasap sis nor 👇 Www.wasap.my/601111934383 🙋Agent VSL Beauty Care 📌Selfpickup IOI CITY MALL PUTRAJAYA 📮PosLaju seluruh Malaysia 🚙 COD Setiap Hari 📦 Postage Setiap Hari 📝 Free Guide #agentwanted #agentvslbeautycare #vslbeautycarelover #sayapakaisayajual #trustedagent #kecantikanandakejayaankami #vslkajang #vslbangi #vslsgramal #vslsgchua #vslcheras #vslkepong #vslselayang #vsldataran #vslkualalumpur #teamaniessaeman #teamfaraelfda #jerawatbatu #kulitkusam #kulitjerawat #jeragat #perempuancantik “Kecantikan anda kejayaan kami”

Testimoni Terbaru Dari member Hwi Niiihhhh lihat perbedaan wajahnya sebelum pakai cream T2t Hwi.... sempat setreesss krn flek hitam di wajah mulai byk, tapi setelah memakai paket kecantikan T2t Hwi, bisa PD lagi walau umur sdh kepala 4...😊 no edit... asli penjual n pemakai... Yuk chatme 🌷Distributor Resmi HWI👑 ORDER / KONSULTASI: Mettalia HWI wa 08988880704 atau klik link wa di bawah ini 👇👇👇 https://bit.ly/2OfF46p #jualserummuka #serumkulit #creammuka #jualcreammuka #creampemutih #jualcreampemutih #pencerahkulit #jualserumkecantikan #jualcreampemutih #dtozym #kulitkinclong #frutablend #serumantiaging #penuaandini #bebaskerut #flekhilang #pemutihalami #obatjerawat #obatflek #vitaminkulit #jualcreampagi #creamsiang #creammalem #kulitkering #kulitjerawat #poripori #t2t

. . KULIT PELOLES BUKAN MIMPI LAGI! . Lepas ni sapa yang cakap nak dapat kulit peloles tu mustahil sila selotep mulut dia ya! . Sebabnya, #dianzvitamin mampu tolong realisasikan impian korang untuk dapatkan kulit peloles tau! Tak caya tanya hakak kita ni! . #dianz #changlun #uum #sintok #bukitkayuhitam #dianzuum #jerawat #jeragat #kulitkusam #kulitjerawat #jerawatlekuk #kulitbersih #shahalam #klang #jalankebun #muabellaz #mekapartismalaysia

Munurut kajian, 85% remaja punya masalah jerawat. Ini disebabkan zat berminyak yang dipanggil sebum menyumbat pori pori. . . Jerawat biasanya muncul di wajah, leher, punggung, dada dan bahu. . . Penyebab utama teen acne adalah hormon androgen yang meningkat pada lelaki dan perempuan semasa akhil baligh. Androgen membuat kelenjar minyak kulit menjadi lebih besar dan menghasilkan lebih banyak sebum. . . #embs #emma #emmamaembong #embslovers #kulitjerawat #kulitjeragat #jerawat #parutjerawat

Tahukah anda,bibir hanya mempunyai 3 lapisan berbanding bahagian lain kulit sehingga 16lapisan. . Bibir sangat sensitif pada sinar matahari.Dan pendedahan keterlaluan boleh mempercepatkan lagi penuaan pada bibir,lebih lebih lagi jika tiada perlindungan💁🏼‍♀️ . #tipscantikreveuseganu share beberapa punca bibir gelap seperti di atas☺️ . . . #reveusemedispaterengganu #medispaterengganu #oktober #pinkoctober #breastawarenessmonth #2k19 #esthetician #facial #darklips #darkcircle #treatment #sulambedak #kulitjeragat #kulitjerawat #jeragat #jerawat #jeragatpudar #kulitcantik #acne #freckles #laser #skintag #kutil #flawless #glowing #terengganu #gongbadak #dataranaustin #malaysia