#kulitlicingebu

975 posts tagged with #kulitlicingebu

Photos and Videos about #kulitlicingebu

🌿 Botanical Mask Mary kay🌿 . Jerawat muncul kerana adanya sumbatan minyak di pori-pori wajah yang dihasilkan oleh kelenjar minyak. . Antara faktor penyebab jerawat ialah: 🌷sel kulit mati yg menutup liang pori. 🌷make up yang tidak dibersihkan. 🌷kotoran/debu yang dibiarkan terus menempel di wajah ataupun gesekan jari di wajah. . KENAPA WAJIB PAKAI MASKER BOTANICAL 2× SEMINGGU? 🌿 membantu menanggalkan sel2 kulit mati bg mengelak terjadi jerawat. 🌿membersihkan pori2 tersumbat & mengecilkan pori2 🌿menganjalkan kulit. 🌿membersihkan wajah dr whitehead dan Blackhead . Mencegah jerawat lebih mudah dari merawat jerawat. Jom grab BE mask skrg! . #marykay #marykaykuantan #marykayinderamahkota #becila #kulitsihat #sayajualkosmetikmurah2 #sayajualkosmetikberkualiti #sayajualkosmetikonline #sayajualkosmetikkasut #sayajualkosmetiks #sayajualkosmetikmurahgila #sayajualkosmetikproduct #sayajualkosmetikus #kulitlicingebu #ainaabeautykuantan #glassskin #koreanlook #maskmurah

Nak kulit mcm cermin berkilat gituu???? Masker scrub kami mampu buat kulit korang berkilat macam kena polish. Kalau nak hasil macam ni korang hanya perlu ada satu bekas masker scrub dan pastikan yang jenama MK BEAUTY, buka penutupnya, kacau dan sental. Ini lah hasilnya. Menarik bukan ? #glowingskin #glowup #flawless #flawlessskin #cerahkankulit #berkilatmacambaby #kulitmulus #kulitkusamhilang #kulitsihat #kulitsensitifkering #jerawathilangcepat #scrubmurah #scrubmurahmalaysia #kulitlicinmacambaby #kulitlicingebu #kulitlicinberseri

KAMI DUK PANGGIL YANG NI SET BERHANTU WEY... ‼‼ SEKALI KALO AMIK STOCK BUKAN 1-2 SET ‼ SAMPAI 5 - 10 SET 😱😱 Banyak Harga Murah Pulakkkk tuuuuuuuu 😍😍 . *Glass Skin Dewy Set* ni sis nak habaq laju sebab kesan seawal 7 Hari u all akan dpt rasa kulit muka jadi mcm moist cakeeee oiiii.. 😅😅 Lembab Lembut Helokkk laaa citaaa diaaa.. 🤩🤩 Silau Menyilauuuu Tak Ingat‼ www.wasap.my/60133651719 #syokskincarecosmetics #glassskindewyset #posseluruhmalaysia #usahasamabersamaferrarossa #kulitlicingebu #syok08

Syxx_
(@junnibeauty_syaa)

6 Days 22 Hours Ago

KULIT BREAKOUT😭😭 KULIT SENSITIVE SEMUA BENDA TAK BOLEH PAKAI 😭😭😭 - customer The Junni. . Hi dear! Siapa ada masalah seperti di atas?? Kalau ada nak tahu yang pinkish white boleh pulihkan skin korang dalam masa 1-2 minggu tau. Bukan pulih sepenuhnyaaa yaa angels! Tapi menyihatkannn dulu skin uols. . Lagi lagi yang ada masalah kulit breakout dari produk merkuri tu wajibbb guna pinkish white tau angels! . Apa yang ada dalam pinkish white set ni? ❗️Pinkish Cream ❗️Pinkish Soap ❗️Pinkish Day Cream . Day pinkish ada SPF 50 🌞 So tak perlu nak guna sunscreen. . Pinkish cream pulak 2 in one dijadikan sebagai NIGHT CREAM + MOISTURISER 😱 So uols tak perlu lagi nak beli moisturiser✨. . So dengan 3 item ni uols dah dapat skin flawless macam awek korea 😍😍. . Jom sama sama FLAWLESS ! Kita akan consult skin korang sampai jadi untuk FAST RESPONSE terus whatsapp beauty consultant kami #0173049947 - - SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘 #thejunni #thejunnipinkishwhite #thejunnipwis #thejunniangels #junnibeauty #thejunnibeautylicious #thejunnibeauty #putihgebu #putihcepat #kulitlicingebu #inginputihseluruhbadan #putihgebuseluruhbadan #glassskin #wajahtanpajerawat #kulittanpajerawat #masalahbreakoutskin #jerawathilang #testimonials #testimonicantik #thejunnitestimoni #testimonithejunni #testimoniputihkorea #testimoniputih #testimonikulitcantik #testimonikulitgebu #testimonikulitmukaberlubang #testimonikulitcerah

#repost @farahlee_ with @repostsaveapp ・・・ Selain Sahi Tablet, @sahisarangburung_hq ada liquid supplement jugak tau.! Rasa bessssttt macam tablet jugak. Takyah bancuh2, koyak then minum terus. Maream pun selalu je menyibuk nak minum sekali 🤦🏻‍♀️ . Sangat convenient untuk orang busy macam Farah sebab boleh terus letak dalam bag, in case lupa nak makan before keluar rumah, terus ambik dari bag minum dalam kereta ke, masa meeting ke, dalam class ke kan. . Farah memang setia dengan @sahisarangburung_hq since last year lagi. Kulit Farah makin glowing, dan paling penting tak mengelupas dalam cuaca tak menentu ni. Dan badan pun fit nak handle berbagai masalah dunia 😂 @sahisarangburung_hq #stokissahiselangor#stokissahikl #sahipromo#sahiproduct#sahisarangburung#supplimentterbaik#makanansunnah #makanantambahan#makananterbaik #produkmalaysia#productviral #produkmalaysiaonline#viralartismalaysia #kulitbersih#kulitlicingebu#kulitsehat #viralartismalaysia#jerawat#jeragat #booster#avocado#cantiksihat

#repost @sahisarangburung_hq with @repostsaveapp ・・・ Posted @withrepost • @shakillakhoriri #🛎🛎 . I pun terjebak jugak dengan SAHI Sarang Burung.. Selain sarang burung, dalam ni ada makanan sunnah yang bantu kita jaga skin dan dalaman. Yang penting sangat selamat untuk mommy2 breastfeeding anak untuk amalkan setiap hari. . Juga banyakkan susu ibu. SAHI takde kolagen tau, jadi siapa yang ada cyst, fiborid boleh consume dengan happy.. Testimoni pun dah banyak 😍 . . @sahisarangburung_hq #sahisarangburungtablettestimoni #stokissahiselangor#supplimentterbaik #makanansunnah#makanantambahan #kulitbersih#kulitlicingebu#kulitsehat #productviral#produkmalaysia

🍃Mary Kay White Tea & Citrus Satin Hands Pampering Set🍃 . Tahu tak uolls, anggota badan yang paling awal menunjukkan tanda penuaan adalah TANGAN dan LEHER? Cuba sentuh tangan anda, adakah anda berikan kasih sayang yang secukupnya kepada tangan anda? . Atau anda dah lama abaikan kepentingan menjaga tangan sampai tangan rasa kering dan kasar? Nak tak lembapkan dan haluskan kulit tangan anda semula? . Jom rawat dan lindungi tangan anda dengan Satin Hands Set ni! Terdiri daripada 3 items utama : . 🍃Protecting Softener🍃 Membantu menyokong penghalang kulit - menguncikan kelembapan. Formula bebas wangian dapat melembap dan melindungi kulit, menyediakan kulit untuk pengalaman spa yang merangsangkan. . 🍃Refining Shea Scrub🍃 Mengelupas kulit dengan lembut dan berkesan, menghilangkan kawasan - kawasan kusam dan kering. Mengandungi Shea Butter - kulit tampak lebih licin dan cerah! . 🍃Nourishing Shea Cream🍃 Krim yang mengandungi Shea Butter untuk menyuntikkan kelembapan ke dalam kulit dengan segera. Secara klinikalnya terbukti kulit dapat dilembapkan sepanjang 24 jam. Mengandungi minyak aprikot, kesumba dan bunga matahari kesemuanya terbukti bahawa kaya dalam vitamin A, E dan Omega 3s. Hasil dari penggunaan yang consistent; Uolls boleh dapat...👇👇👇 . 🙌 Tangan yang lebih halus dan licin sebab sel kulit mati sudah ditanggalkan 🤗 Tona kulit lebih sekata 😍 Kulit terasa lebih lembap 😚 Tangan berbau wangi . Mmmm....nanti encik suami pun lebih sayang 💓 . . Beauty lover, 𝓛𝓪𝓲𝓵𝓪 | 𝓘𝓷𝓭𝓮𝓹𝓮𝓷𝓭𝓮𝓷𝓽 𝓑𝓮𝓪𝓾𝓽𝔂 𝓒𝓸𝓷𝓼𝓾𝓵𝓽𝓪𝓷𝓽 . . . You can also ask me for : . 🛍️ Free Gifts 🛍️ Free Samples 🛍️ Free Mary Kay Catalogue 🛍️ Free Grooming Session 🛍️ Free Skin Analysis 🛍️ Free Beauty Class . 📳Whatsapp for fast reply (link at bio) . . . #marykaymalaysia #marykaykotabharu #marykaykelantan #marykaykuantan #marykayterengganu #marykaypaka #marykaydungun #kulitsensitif #kulitsihat #kulitcerah #testimoni #kulitkering #kulitkusam #kulitjeragat #kulitputih #kulitglowing #kulitrosak #kulitflawless #kulitlicingebu #handsatinspa #kulitkombinasi #kulitsunburn #kulitberparut #kulitcantikberseri #tangankasar #kulitanjal #limitededition #tangankusam

🍃Mary Kay White Tea & Citrus Satin Hands Pampering Set🍃 . Tahu tak uolls, anggota badan yang paling awal menunjukkan tanda penuaan adalah TANGAN dan LEHER? Cuba sentuh tangan anda, adakah anda berikan kasih sayang yang secukupnya kepada tangan anda? . Atau anda dah lama abaikan kepentingan menjaga tangan sampai tangan rasa kering dan kasar? Nak tak lembapkan dan haluskan kulit tangan anda semula? . Jom rawat dan lindungi tangan anda dengan Satin Hands Set ni! Terdiri daripada 3 items utama : . 🍃Protecting Softener🍃 Membantu menyokong penghalang kulit - menguncikan kelembapan. Formula bebas wangian dapat melembap dan melindungi kulit, menyediakan kulit untuk pengalaman spa yang merangsangkan. . 🍃Refining Shea Scrub🍃 Mengelupas kulit dengan lembut dan berkesan, menghilangkan kawasan - kawasan kusam dan kering. Mengandungi Shea Butter - kulit tampak lebih licin dan cerah! . 🍃Nourishing Shea Cream🍃 Krim yang mengandungi Shea Butter untuk menyuntikkan kelembapan ke dalam kulit dengan segera. Secara klinikalnya terbukti kulit dapat dilembapkan sepanjang 24 jam. Mengandungi minyak aprikot, kesumba dan bunga matahari kesemuanya terbukti bahawa kaya dalam vitamin A, E dan Omega 3s. Hasil dari penggunaan yang consistent; Uolls boleh dapat...👇👇👇 . 🙌 Tangan yang lebih halus dan licin sebab sel kulit mati sudah ditanggalkan 🤗 Tona kulit lebih sekata 😍 Kulit terasa lebih lembap 😚 Tangan berbau wangi . Mmmm....nanti encik suami pun lebih sayang 💓 . . Beauty lover, 𝓛𝓪𝓲𝓵𝓪 | 𝓘𝓷𝓭𝓮𝓹𝓮𝓷𝓭𝓮𝓷𝓽 𝓑𝓮𝓪𝓾𝓽𝔂 𝓒𝓸𝓷𝓼𝓾𝓵𝓽𝓪𝓷𝓽 . . . You can also ask me for : . 🛍️ Free Gifts 🛍️ Free Samples 🛍️ Free Mary Kay Catalogue 🛍️ Free Grooming Session 🛍️ Free Skin Analysis 🛍️ Free Beauty Class . 📳Whatsapp for fast reply (link at bio) . . . #marykaymalaysia #marykaykotabharu #marykaykelantan #marykaykuantan #marykayterengganu #marykaypaka #marykaydungun #kulitsensitif #kulitsihat #kulitcerah #kulitberminyak #kulitkering #kulitkusam #kulitjeragat #kulitputih #kulitglowing #kulitrosak #kulitflawless #kulitlicingebu #handsatinspa #kulitkombinasi #kulitsunburn #kulitberparut #kulitcantikberseri #tangankasar #kulitanjal #limitededition #tangankusam

Assalamualaikum & selamat tengahari uolss...jangan lupa sebelum keluar tu sapu #demicawhiteninglation dahulu untuk melindungi skin kita dari terkena sinaran UV ❤️ . Macam mana nk dapatkan #demicawhiteninglotion boleh Dm sis now!!! Stok sangat terhad👌🏻 . #demicalovers #demicawhiteninglotionkotabharu #demicacantik #jomputihgebugebas #kulitlembutsehat #kulitlicinberseri #kulitlicingebu #putihbersih #putihbersinar #putihberkesan #beautylotionviral #lotionputihsatubadan #teamcikrah

Bila kali terakhir u olls exfoliate your skin? Promo sedang berlangsung, while stocks last 😊 . . Healthy skin lover, 𝓛𝓪𝓲𝓵𝓪 | 𝓘𝓷𝓭𝓮𝓹𝓮𝓷𝓭𝓮𝓷𝓽 𝓑𝓮𝓪𝓾𝓽𝔂 𝓒𝓸𝓷𝓼𝓾𝓵𝓽𝓪𝓷𝓽 . . . . . . You can also ask me for : . 🛍️ Free Gifts 🛍️ Free Samples 🛍️ Free Mary Kay Catalogue 🛍️ Free Grooming Session 🛍️ Free Skin Analysis 🛍️ Free Beauty Class . 📳Whatsapp for fast reply (link at bio) . . . #marykaymalaysia #marykaykotabharu #marykaykelantan #marykaykuantan #marykayterengganu #marykaypaka #marykaydungun #kulitsensitif #kulitsihat #kulitcerah #kulitberminyak #kulitkering #kulitkusam #kulitjeragat #kulitputih #kulitglowing #kulitrosak #kulitflawless #kulitlicingebu #kulitberjerawat #kulitkombinasi #kulitsunburn #kulitberparut #kulitcantikberseri #kulitbebasjerawat #kulitanjal #limitededition #bibirkering #lipstick #marykaymakeup

October Promotion. Sementara stok masih ada 😊 . . Beauty lover, 𝓛𝓪𝓲𝓵𝓪 | 𝓘𝓷𝓭𝓮𝓹𝓮𝓷𝓭𝓮𝓷𝓽 𝓑𝓮𝓪𝓾𝓽𝔂 𝓒𝓸𝓷𝓼𝓾𝓵𝓽𝓪𝓷𝓽 . . . . . . You can also ask me for : . 🛍️ Free Gifts 🛍️ Free Samples 🛍️ Free Mary Kay Catalogue 🛍️ Free Grooming Session 🛍️ Free Skin Analysis 🛍️ Free Beauty Class . 📳Whatsapp for fast reply (link at bio) . . . #marykaymalaysia #marykaykotabharu #marykaykelantan #marykaykuantan #marykayterengganu #marykaypaka #marykaydungun #kulitsensitif #kulitsihat #kulitcerah #kulitberminyak #kulitkering #kulitkusam #kulitjeragat #kulitputih #kulitglowing #kulitrosak #kulitflawless #kulitlicingebu #kulitberjerawat #kulitkombinasi #kulitsunburn #kulitberparut #kulitcantikberseri #kulitbebasjerawat #kulitanjal #limitededition #bibirkering #lipstick #marykaymakeup

Lip liner dan hand satin on sale. Berapa lama dah u olls tak tanggalkan sel kulit mati dekat tangan u olls? . . Beauty lover, 𝓛𝓪𝓲𝓵𝓪 | 𝓘𝓷𝓭𝓮𝓹𝓮𝓷𝓭𝓮𝓷𝓽 𝓑𝓮𝓪𝓾𝓽𝔂 𝓒𝓸𝓷𝓼𝓾𝓵𝓽𝓪𝓷𝓽 . . . . . . You can also ask me for : . 🛍️ Free Gifts 🛍️ Free Samples 🛍️ Free Mary Kay Catalogue 🛍️ Free Grooming Session 🛍️ Free Skin Analysis 🛍️ Free Beauty Class . 📳Whatsapp for fast reply (link at bio) . . . #marykaymalaysia #marykaykotabharu #marykaykelantan #marykaykuantan #marykayterengganu #marykaypaka #marykaydungun #kulitsensitif #kulitsihat #kulitcerah #kulitberminyak #kulitkering #kulitkusam #kulitjeragat #kulitputih #kulitglowing #kulitrosak #kulitflawless #kulitlicingebu #kulitberjerawat #kulitkombinasi #kulitsunburn #kulitberparut #kulitcantikberseri #kulitbebasjerawat #kulitanjal #limitededition #bibirkering #lipstick #marykaymakeup

Ada tak shade/code color yang u olls pakai? Tengah offer ni jimat sangat. Harga asal RM75. Now RM60 sahaja. RM60/10 bulan, RM6 sahaja sebulan u olls... Grab now sebelum code color u olls out of stock 😉 . . Makeup lover, 𝓛𝓪𝓲𝓵𝓪 | 𝓘𝓷𝓭𝓮𝓹𝓮𝓷𝓭𝓮𝓷𝓽 𝓑𝓮𝓪𝓾𝓽𝔂 𝓒𝓸𝓷𝓼𝓾𝓵𝓽𝓪𝓷𝓽 . . . . . . You can also ask me for : . 🛍️ Free Gifts 🛍️ Free Samples 🛍️ Free Mary Kay Catalogue 🛍️ Free Grooming Session 🛍️ Free Skin Analysis 🛍️ Free Beauty Class . 📳Whatsapp for fast reply (link at bio) . . . #marykaymalaysia #marykaykotabharu #marykaykelantan #marykaykuantan #marykayterengganu #marykaypaka #marykaydungun #kulitsensitif #kulitsihat #kulitcerah #kulitberminyak #kulitkering #kulitkusam #kulitjeragat #kulitputih #kulitglowing #kulitrosak #kulitflawless #kulitlicingebu #kulitberjerawat #kulitkombinasi #kulitsunburn #kulitberparut #kulitcantikberseri #kulitbebasjerawat #kulitanjal #limitededition #promotion #lipstick #marykaymakeup

Tangan lebih gelap? . . Dun worry set satin hands ni membantu melembutkan, melembapkan dan mencerahkan taw Bulan ni tengah promo kaw kaw, DM Mas untuk dapatkan info lanjut😍 Wassap sekarang🔽🔽🔽🔽🔽 . . http://masniza.wasap.my/ http://masniza.wasap.my/ http://masniza.wasap.my/ . . 💋 Jom join Mas dan jadi pengguna Mary Kay bersama sama dengan Syarikat yg sudah lebih 57 tahun di dunia . . 💋Syarikat Mary Kay Mempunyai Researh and Development Centre sendiri . . 💋Produk International yang diyakini selamat dan bermutu tinggi . . #kulitsihat #kulitraya #bajuraya #marykaytanjongkarang #marykaypromo #timewise3d #kulitcantik #kulitlicingebu #perundingkecantikan #beautyconsultant #trustedproducts💯 #marykaybest #kulitawetmuda #solusijerawat #solusijeragat

KULIT WAJAH ANDA LEBIH MUDA ATAU LEBIH BERUSIA DARI UMUR ANDA?😱😱😱 . . . Nak tahu usia kulit anda yang sebenar, jom book tarikh dengan Mas untuk scan kulit dengan menggunakan device yang canggih ni Tunggu apa lagi, jom mulakan langkah penjagaan kulit wajah yang betul bermula hari ini🤗 Boleh contact Mas untuk kenal kulit anda dengan lebih jelas❤️ . . Wassap sekarang🔽🔽🔽🔽🔽 . . http://masniza.wasap.my/ http://masniza.wasap.my/ http://masniza.wasap.my/ . . 💋 Jom join Mas dan jadi pengguna Mary Kay bersama sama dengan Syarikat yg sudah lebih 57 tahun di dunia . . 💋Syarikat Mary Kay Mempunyai Researh and Development Centre sendiri . . 💋Produk International yang diyakini selamat dan bermutu tinggi . . #kulitsihat #kulitraya #bajuraya #marykaytanjongkarang #marykaypromo #timewise3d #kulitcantik #kulitlicingebu #perundingkecantikan #beautyconsultant #trustedproducts💯 #marykaybest #kulitawetmuda #solusijerawat #solusijeragat

Kulit berminyak atau kering MASIH PERLUKAN MOISTURISER TAUUU ‼‼ DON'T SKIP.. No No‼ Vitamin E & Extra Madu yg ada di dalam Honey Renewing Cream ni sgt sesuai utk merawat kulit dari dalam sehingga ke liang pori. ✨✨ . Tesktur Ringan dan tak melekit. Sangat penting yerr utk kekalkan hidrasi kulit 🤗🤗 . www.wasap.my/0194597499 . #honeyrenewingcream #moisturiser #syokmoisturiser #syokcosmetics #syokskincare #kulitlembablicin #kulitglowing #posseluruhmalaysia #posseluruhmalaysiasabahsarawak #syokcosmeticsskincare #syokcosmeticsabahsarawak #syokcosmeticsarawak #siakapkeli #sempurnaseadanya #mimpiyangsempurna #mimpikita #kulitlembablembut #pelembap #moisturizer #moistskin #moisturisersyok #makeupjunkie #makeupsabahsarawak #pengantinmodern #pengantinglowing #makeupartistmalaysia #makeupcantik #kulitlicingebu

Kulit berminyak atau kering MASIH PERLUKAN MOISTURISER TAUUU ‼‼ DON'T SKIP.. No No‼ Vitamin E & Extra Madu yg ada di dalam Honey Renewing Cream ni sgt sesuai utk merawat kulit dari dalam sehingga ke liang pori. ✨✨ . Tesktur Ringan dan tak melekit. Sangat penting yerr utk kekalkan hidrasi kulit 🤗🤗 . www.wasap.my/0194597499 . #honeyrenewingcream #moisturiser #syokmoisturiser #syokcosmetics #syokskincare #kulitlembablicin #kulitglowing #posseluruhmalaysia #posseluruhmalaysiasabahsarawak #syokcosmeticsskincare #syokcosmeticsabahsarawak #syokcosmeticsarawak #siakapkeli #sempurnaseadanya #mimpiyangsempurna #mimpikita #kulitlembablembut #pelembap #moisturizer #moistskin #moisturisersyok #makeupjunkie #makeupsabahsarawak #pengantinmodern #pengantinglowing #makeupartistmalaysia #makeupcantik #kulitlicingebu

Kulit berminyak atau kering MASIH PERLUKAN MOISTURISER TAUUU ‼‼ DON'T SKIP.. No No‼ Vitamin E & Extra Madu yg ada di dalam Honey Renewing Cream ni sgt sesuai utk merawat kulit dari dalam sehingga ke liang pori. ✨✨ . Tesktur Ringan dan tak melekit. Sangat penting yerr utk kekalkan hidrasi kulit 🤗🤗 . www.wasap.my/0194597499 . #honeyrenewingcream #moisturiser #syokmoisturiser #syokcosmetics #syokskincare #kulitlembablicin #kulitglowing #posseluruhmalaysia #posseluruhmalaysiasabahsarawak #syokcosmeticsskincare #syokcosmeticsabahsarawak #syokcosmeticsarawak #siakapkeli #sempurnaseadanya #mimpiyangsempurna #mimpikita #kulitlembablembut #pelembap #moisturizer #moistskin #moisturisersyok #makeupjunkie #makeupsabahsarawak #pengantinmodern #pengantinglowing #makeupartistmalaysia #makeupcantik #kulitlicingebu

Mizu Foaming Cleanser dihasilkan mengandungi Buih yang Halus , Mudah meresap terus ke dalam liang pori😊😊. Vitamin C & Extract Aloevera digabungkan dapat melindungi kulit muka daripada .. ✨ Merawat Kulit Kering ✨ Mengatasi kulit berminyak ✨ Anti Penuaan & Anti Oksida . Siapa nak atasi masalah2 ini.. jom dapatkan mizu foaming cleanser. Harga sangat berpatutan. . www.wasap.my/0194597399 . #mizufoamingcleanser #syokcosmetics #syokskincare #pencucimuka #foamingcleanser #syokproduct #posseluruhmalaysia #postageseluruhmalaysiasabahsarawak #faceandbodyscrubmalaysia #siakapkeli #mimpiyangsempurna #sempurnaseadanya #borneo #parutjerawat #muamalaysia #makeupjunkie #makeupforbeginners #kulitsihat #kulitglowing #kulitflawless #kulitlicingebu

Mizu Foaming Cleanser dihasilkan mengandungi Buih yang Halus , Mudah meresap terus ke dalam liang pori😊😊. Vitamin C & Extract Aloevera digabungkan dapat melindungi kulit muka daripada .. ✨ Merawat Kulit Kering ✨ Mengatasi kulit berminyak ✨ Anti Penuaan & Anti Oksida . Siapa nak atasi masalah2 ini.. jom dapatkan mizu foaming cleanser. Harga sangat berpatutan. . www.wasap.my/0194597399 . #mizufoamingcleanser #syokcosmetics #syokskincare #pencucimuka #foamingcleanser #syokproduct #posseluruhmalaysia #postageseluruhmalaysiasabahsarawak #faceandbodyscrubmalaysia #siakapkeli #mimpiyangsempurna #sempurnaseadanya #borneo #parutjerawat #muamalaysia #makeupjunkie #makeupforbeginners #kulitsihat #kulitglowing #kulitflawless #kulitlicingebu

Mizu Foaming Cleanser dihasilkan mengandungi Buih yang Halus , Mudah meresap terus ke dalam liang pori😊😊. Vitamin C & Extract Aloevera digabungkan dapat melindungi kulit muka daripada .. ✨ Merawat Kulit Kering ✨ Mengatasi kulit berminyak ✨ Anti Penuaan & Anti Oksida . Siapa nak atasi masalah2 ini.. jom dapatkan mizu foaming cleanser. Harga sangat berpatutan. . www.wasap.my/0194597399 . #mizufoamingcleanser #syokcosmetics #syokskincare #pencucimuka #foamingcleanser #syokproduct #posseluruhmalaysia #postageseluruhmalaysiasabahsarawak #faceandbodyscrubmalaysia #siakapkeli #mimpiyangsempurna #sempurnaseadanya #borneo #parutjerawat #muamalaysia #makeupjunkie #makeupforbeginners #kulitsihat #kulitglowing #kulitflawless #kulitlicingebu

Akhirnya! Skinvigorate Sonic is released for sale kepada semua bermula bulan ini. Yang bestnya, sempena introducing the new and upgraded item buat kali pertamanya di Malaysia, Mary Kay come out with promotion pembelian combo dengan cleanser Mary Kay at discounted price! Haaa.. Masa ni lah u olls nak slow2 try mencuba produk Top 5 skincare brand in Malaysia. International product tau. Somemore, dapat free gift Mini Luggage Bag kaler pink pulak tu. Omg! Sis cannot brain lah promotion hebat macam ni. Jom order! . . Sharing with love, 𝓛𝓪𝓲𝓵𝓪 | 𝓘𝓷𝓭𝓮𝓹𝓮𝓷𝓭𝓮𝓷𝓽 𝓑𝓮𝓪𝓾𝓽𝔂 𝓒𝓸𝓷𝓼𝓾𝓵𝓽𝓪𝓷𝓽 . . . . . . You can also ask me for : . 🛍️ Free Gifts 🛍️ Free Samples 🛍️ Free Mary Kay Catalogue 🛍️ Free Grooming Session 🛍️ Free Skin Analysis 🛍️ Free Beauty Class . 📳Whatsapp for fast reply (link at bio) . . . #marykaymalaysia #marykaykotabharu #marykaykelantan #marykaykuantan #marykayterengganu #marykaypaka #marykaydungun #kulitsensitif #kulitsihat #kulitcerah #kulitberminyak #kulitkering #kulitkusam #skinvigoratesonic #kulitputih #kulitglowing #kulitrosak #kulitflawless #kulitlicingebu #kulitberjerawat #kulitkombinasi #kulitsunburn #kulitberparut #kulitcantikberseri #kulitbebasjerawat #kulitanjal #timewise3d #skincaremarykay #skincareproduct #skincareroutine

MURAH TAPI MEMUKAU! Blusher cubremi code baja memang lawa.Harga murah kualiti International sangat. Tak rugi grab.Nak jimat grab sekarang tengah promo, jimat berganda. Klik link wasap di bio untuk order👉👈 . . 01111296997 01111296997 01111296997

SKINVIGORATE SONIC💋 . . mencuci wajah 4 kali ganda lebih bersih daripada menggunakan tangan . . Wow kann? . . Kalau kita jenisss yang pakai foundation dan bedak, anda rasa kita berjaya tak bersihkan 20,000 liang pori wajah kita? Sebab itu kita perlukan bantuan mesin muka daripada Mary Kay ni untuk bantu bersihkan wajah kita . . Wajah yg bersih dan sihat kunci kepada rahsia awet muda taw Boleh contact Mas untuk kenal kulit anda dengan lebih jelas❤️ . . Wassap sekarang🔽🔽🔽🔽🔽 . . http://masniza.wasap.my/ http://masniza.wasap.my/ http://masniza.wasap.my/ . . 💋 Jom join Mas dan jadi pengguna Mary Kay bersama sama dengan Syarikat yg sudah lebih 57 tahun di dunia . . 💋Syarikat Mary Kay Mempunyai Researh and Development Centre sendiri . . 💋Produk International yang diyakini selamat dan bermutu tinggi . . #kulitsihat #kulitraya #bajuraya #marykaytanjongkarang #marykaypromo #timewise3d #kulitcantik #kulitlicingebu #perundingkecantikan #beautyconsultant #trustedproducts💯 #marykaybest #kulitawetmuda #solusijerawat #solusijeragat #lumivie #pudarjeragat

Akhirnya! Skinvigorate Sonic is released for sale kepada semua bermula bulan ini. Yang bestnya, sempena introducing the new and upgraded item buat kali pertamanya di Malaysia, Mary Kay come out with promotion pembelian combo dengan cleanser Mary Kay at discounted price! Haaa.. Masa ni lah u olls nak slow2 try mencuba produk Top 5 skincare brand in Malaysia. International product tau. Somemore, dapat free gift Mini Luggage Bag kaler pink pulak tu. Omg! Sis cannot brain lah promotion hebat macam ni. Jom order! . . Sharing with love, 𝓛𝓪𝓲𝓵𝓪 | 𝓘𝓷𝓭𝓮𝓹𝓮𝓷𝓭𝓮𝓷𝓽 𝓑𝓮𝓪𝓾𝓽𝔂 𝓒𝓸𝓷𝓼𝓾𝓵𝓽𝓪𝓷𝓽 . . . . . . You can also ask me for : . 🛍️ Free Gifts 🛍️ Free Samples 🛍️ Free Mary Kay Catalogue 🛍️ Free Grooming Session 🛍️ Free Skin Analysis 🛍️ Free Beauty Class . 📳Whatsapp for fast reply (link at bio) . . . #marykaymalaysia #marykaykotabharu #marykaykelantan #marykaykuantan #marykayterengganu #marykaypaka #marykaydungun #kulitsensitif #kulitsihat #kulitcerah #kulitberminyak #kulitkering #kulitkusam #skinvigoratesonic #kulitputih #kulitglowing #kulitrosak #kulitflawless #kulitlicingebu #kulitberjerawat #kulitkombinasi #kulitsunburn #kulitberparut #kulitcantikberseri #kulitbebasjerawat #kulitanjal #timewise3d #skincaremarykay #skincareproduct #skincareroutine

Akhirnya! Skinvigorate Sonic is released for sale kepada semua bermula bulan ini. Yang bestnya, sempena introducing the new and upgraded item buat kali pertamanya di Malaysia, Mary Kay come out with promotion pembelian combo dengan cleanser Mary Kay at discounted price! Haaa.. Masa ni lah u olls nak slow2 try mencuba produk Top 5 skincare brand in Malaysia. International product tau. Somemore, dapat free gift Mini Luggage Bag kaler pink pulak tu. Omg! Sis cannot brain lah promotion hebat macam ni. Jom order! . . Sharing with love, 𝓛𝓪𝓲𝓵𝓪 | 𝓘𝓷𝓭𝓮𝓹𝓮𝓷𝓭𝓮𝓷𝓽 𝓑𝓮𝓪𝓾𝓽𝔂 𝓒𝓸𝓷𝓼𝓾𝓵𝓽𝓪𝓷𝓽 . . . . . . You can also ask me for : . 🛍️ Free Gifts 🛍️ Free Samples 🛍️ Free Mary Kay Catalogue 🛍️ Free Grooming Session 🛍️ Free Skin Analysis 🛍️ Free Beauty Class . 📳Whatsapp for fast reply (link at bio) . . . #marykaymalaysia #marykaykotabharu #marykaykelantan #marykaykuantan #marykayterengganu #marykaypaka #marykaydungun #kulitsensitif #kulitsihat #kulitcerah #kulitberminyak #kulitkering #kulitkusam #skinvigoratesonic #kulitputih #kulitglowing #kulitrosak #kulitflawless #kulitlicingebu #kulitberjerawat #kulitkombinasi #kulitsunburn #kulitberparut #kulitcantikberseri #kulitbebasjerawat #kulitanjal #timewise3d #skincaremarykay #skincareproduct #skincareroutine

TIMEWISE MOISTURE SOFTENER 🌸 . 🎀Softener timewise Mary Kay fungsinya adalah seperti TONER. . Tapiii bukan toner! Why? . 🎀Mary Kay tiada toner! Sebab toner mengandungi alkohol yang tinggi dan softener Timewise adalah FREE ALCOHOL! . 🎀Kalau nak tahu alkohol ni lah yang buatkan muka pedihhh kalau pakai toner tu taw. No no jangan pakai alkohol lagi kat muka lepas ni okey 🤗 . 💕Softener membuang kotoran lebihan yang tak dapat dibuang dengan pencuci muka. . 💕Softener menutup semula liang2 pori yang terbuka semasa mencuci wajah dan ada customer kata pori2 makin mengecil lepas pakai softener ni. Best kan? . 💕Dan yang paling best, softener Mary Kay adalah bebas alkohol, bebas minyak dan bebas perfume. . 👍Kerana Mary Kay sangat2 mementingkan kesihatan kulit jangka masa panjang dalam masa yang sama sangat2 berkesan. . Timewise Moisturizer Renewing Softener berharga RM93 sahaja. Tahan lama dan penggunaan jimat. . Whatsapp +60177950917 atau klik link di bio untuk tahu lebih lanjut ya 🤗 . #ilovemarykay #marykay #mymklife #marykaykampar #softener #timewisesoftener #skincare #glassskin #marykaypromo #marykaymalaysia #toner #clearskin #flawless #moisturizer #timewise #timewisemarykay #penjagaanwajah #kulitlicin #kulitlicingebu #hyaluronicacid #acaiberryextract #acaiberry

Everyone deserves at least 10 minutes of pure bliss with our TimeWise Moisture Renewing Gel Mask! 💆 This mask instantly hydrates and locks in moisture for a more refreshed, radiant appearance. #timewise #moisturerenewing #sayajualkosmetikmurah2 #mask #kulitkering #kulitrosak #kulitsihat #kulitraya #bajuraya #marykaytanjongkarang #timewise3d #kulitcantik #kulitlicingebu #perundingkecantikan #beautyconsultant #trustedproducts #marykaybest

*Glow Wink MELON EXFOLIANT PEEL*🍉 Tekstur yang lembut & takde biji2 halus yang kasar punca calar kulit muka. 1- Membersih kotoran hingga ke liang pori kulit. 2- Menanggal kulit mati tanpa mencalarkan kulit. 3- Membuatkan kulit lebih sihat. 4- Menghalang pertumbuhan jerawat. 5- Bantu pertumbuhan sel2 kulit baru lebih sihat. 6- mengHALUS, meLEMBAB, menCERAH & mengANJAL kulit. 7- Wajah lebih segar & glass skin semulajadi. 8- Memudarkan parut & Tona kulit jadi sekata. Bila kulit dah betul2 bersih dari segala kotoran hingga liang pori & dah xde kulit mati barulah kulit lagi senang serap kebaikan serum. #glaszkin #kulitlicingebu #kulittelur #kulitflawless #kulitkorea #produkviral #exfoliator #exfoliatorviral

Yg atas warna kuning cerah tu campuran minyak bunga *immortelle & argan oil* Yg biru aqua tu adalah waterbased serum yang ada *bearberry, blueberry, immortelle extract, grape seed, citrus & aloe vera* Ektrak bunga Immortelle ni memang fokus sbg antiseptik pada jerawat. Sis boleh check kat Google😊 . *immortelle flower* ni bukan jer ada pada minyak tapi dalam serum skali. Walaupun ada campuran faceoil & serum dalam 1 botol dijamin memang tak melekit & tak berminyak. 5 Fungsi Skin Reset Oil in Serum ---------------------------------------- 1- menCERAHkan kulit 2- perBAIKI kulit akibat jerawat & parut jerawat 3- mengANJALkan kulit 4- berikan kesan glass skin 5- MELEMBABkan kulit Skin Reset oil in serum ni juga sesuai untuk semua jenis kulit termasuklah yang jenis kulit sensitif. #glaszkinhq #kulitflawless #kulitlicingebu #kulittelur #kulitkorea #produkviral #serumajaib #serumviral

*Glow Wink MELON EXFOLIANT PEEL*🍉 Tekstur yang lembut & takde biji2 halus yang kasar punca calar kulit muka. 1- Membersih kotoran hingga ke liang pori kulit. 2- Menanggal kulit mati tanpa mencalarkan kulit. 3- Membuatkan kulit lebih sihat. 4- Menghalang pertumbuhan jerawat. 5- Bantu pertumbuhan sel2 kulit baru lebih sihat. 6- mengHALUS, meLEMBAB, menCERAH & mengANJAL kulit. 7- Wajah lebih segar & glass skin semulajadi. 8- Memudarkan parut & Tona kulit jadi sekata. Bila kulit dah betul2 bersih dari segala kotoran hingga liang pori & dah xde kulit mati barulah kulit lagi senang serap kebaikan serum. #glaszkin #kulitlicingebu #kulittelur #kulitflawless #kulitkorea #produkviral #exfoliator #exfoliatorviral

*Glow Wink MELON EXFOLIANT PEEL*🍉 Tekstur yang lembut & takde biji2 halus yang kasar punca calar kulit muka. 1- Membersih kotoran hingga ke liang pori kulit. 2- Menanggal kulit mati tanpa mencalarkan kulit. 3- Membuatkan kulit lebih sihat. 4- Menghalang pertumbuhan jerawat. 5- Bantu pertumbuhan sel2 kulit baru lebih sihat. 6- mengHALUS, meLEMBAB, menCERAH & mengANJAL kulit. 7- Wajah lebih segar & glass skin semulajadi. 8- Memudarkan parut & Tona kulit jadi sekata. Bila kulit dah betul2 bersih dari segala kotoran hingga liang pori & dah xde kulit mati barulah kulit lagi senang serap kebaikan serum. #glaszkin #kulitlicingebu #kulittelur #kulitflawless #kulitkorea #produkviral #exfoliator #exfoliatorviral

Yg atas warna kuning cerah tu campuran minyak bunga *immortelle & argan oil* Yg biru aqua tu adalah waterbased serum yang ada *bearberry, blueberry, immortelle extract, grape seed, citrus & aloe vera* Ektrak bunga Immortelle ni memang fokus sbg antiseptik pada jerawat. Sis boleh check kat Google😊 . *immortelle flower* ni bukan jer ada pada minyak tapi dalam serum skali. Walaupun ada campuran faceoil & serum dalam 1 botol dijamin memang tak melekit & tak berminyak. 5 Fungsi Skin Reset Oil in Serum ---------------------------------------- 1- menCERAHkan kulit 2- perBAIKI kulit akibat jerawat & parut jerawat 3- mengANJALkan kulit 4- berikan kesan glass skin 5- MELEMBABkan kulit Skin Reset oil in serum ni juga sesuai untuk semua jenis kulit termasuklah yang jenis kulit sensitif. #glaszkinhq #kulitflawless #kulitlicingebu #kulittelur #kulitkorea #produkviral #serumajaib #serumviral

📌KULIT KIAN MATANG LEBIH TERJAGA TIMEWISE REPAIR(Mary Kay)👏👏👏 Seusia 40 tahun dan ke atas, semestinya kulit mengalami kedutan secara berterusan dan semakin jelas kelihatan. Tetapi dengan Timewise Repair Volu-Firm™️ Skincare, kedutan akan dapat dikurangkan dengan berkesan sekali! Fungsi² setiap regimen dalam set Timewise Repair ini shangat mengagumkan! Timewise Repair Volu-Firm™️ Skincare mempunyai 7 product dalam set skincare ini iaitu : 🌸 Timewise Repair Volu-Firm™️ Foaming Cleanser ✔Memulihkan keserian kulit ✔Mengekalkan keseimbangan dan kelembapan kulit . ✔Memperbaharui sel kulit dan kulit berasa lebih lembut dan berseri . 🌸 Timewise Repair Volu-Firm™️ Day Cream with Spf 30 ✔ Mengembalikan keanjalan kulit agar keremajaannya sentiasa terpelihara dan melindungi kulit dr sinaran UVA /UVB . 🌸 Timewise Repair Volu-Firm™️ Night Treatment ✔ Mempercepatkan transformasi kulit dengan memulihkan keanjalan dan kepadatan kulit . 🌸 Timewise Repair Volu-Firm™️ Lifting Serum ✔Menegang/Mengangkat kulit ✔ Mengenyalkan kulit ✔ Kontur wajah kembali sempurna tanpa geleber. Kulit berasa segar dan mulus sepanjang hari. Malah ia tampak bertahun lebih muda, lebih tegang dan lebih sekata . ✔Meningkatkan kelembapan kulit sebanyak 61% dengan segera. ✔ Mengurangkan tampilan garis halus,kedutan dan garisan2 pada kawasan leher. 🌸 Timewise Repair Volu-Firm™️ Eye Renewal Cream 1)Menegang/menghilangkan geleber di sekeliling mata ✔. 2)Menyasarkan Sembap bawah mata,gelambir dan lingkaran mata hitam✔. 🌸 Timewise Repair Volu-Firm™️ Deep Wrinkle Filler menambaikan enam kawasan kedutan dengan ketara! 1)Kedutan pada dahi✔ 2)Kedutan di antara kening✔ 3)Kedutan di sudut mata✔ 4)Garisan snyum✔ 5)Garisan vertical bibir✔ 6)Garisan tepi bibir✔ 🌸 Timewise Repair Volu-Firm™️ Facial Peel ✔ Dirumuskan dengan campuran eksklusif ekstrak botani + dan asid Glycolic . ✔ Untuk membuang sel2 kulit mati ✔ Proses pembaharuan semula jadi untuk kulit muka yang lebih sihat dan awet muda #marykaybymummyilla #marykaymakeupartist #marykayaging #marykayflawless #marykaymakeups #kulitcerah #kulitlicingebu Alhamdulillah http://www.wasap.my/+60173702426 (iLLa)

(@ainullatif)

25 Days 11 Hours Ago

Advanced Night Renewal Cream ni memang best!! . . Apply malam sebelum tidur, esok pagi bangun tidur rasa kulit moist saja...toink toink . . Cepat meresap ke dalam kulit. Tak rasa macam pakai cream pun . . Gabungan vital repair, schisandra chinensis & lotus japonicus membuatkan kulit kita terasa eksklusif sepanjang malam . . Jerawat dan keradangan pada wajah akan surut. Kulit akan hasilkan kolagen dan elastin secara aktif. Pori pada wajah jadi halus!! . . Rugi sangat kalau korang tak grab promo youth yang last bulan ni!! http://cikguenon.wasap.my/ #youthskincare #youthshaklee #collagen #kulitlicingebu #porihalus #shakleekedahjitra #shakleejitra #shakleebandardarulaman #shakleekepalabatas #shakleepokoksena #shakleettis #shakleetts #shakleemalau #shakleeanakbukit #tamantunkusarina #tamantunkuintansafinaz

#repost @shakillakhoriri with @repostsaveapp ・・・ #🛎🛎 . I pun terjebak jugak dengan SAHI Sarang Burung.. Selain sarang burung, dalam ni ada makanan sunnah yang bantu kita jaga skin dan dalaman. Yang penting sangat selamat untuk mommy2 breastfeeding anak untuk amalkan setiap hari. . Juga banyakkan susu ibu. SAHI takde kolagen tau, jadi siapa yang ada cyst, fiborid boleh consume dengan happy.. Testimoni pun dah banyak 😍 . . @sahisarangburung_hq #sahisarangburung #sahiproduct#sahisarangburung #supplement#supplimentterbaik #supplimentviral#supplimentmurah #productviral#produkmalaysia #produkmalaysiaonline#pretty #kulitbersih#kulitlicingebu #kulitsihat#kulitlembut#kulitcantik #makanansunnah#makananterbaik #artis#artisviral#artismalaysia #onlinebusiness#viralartismalaysia

#repost @nadyasyahera with @repostsaveapp ・・・ I Selalu nampak SAHI sarang burung ni kat IG, tergerak hati nak cuba. Memang best la uolls😍 satu2nya tablet kunyahan sarang burung di Malaysia, sangat bagus untuk kulit, dalaman dan bagi tenaga.. yang penting takde kolagen, sesuai lah sape ada cyst, fibroid nak consume supplement @sahisarangburung_hq #sahisarangburung #sahiproduct#supplimentterbaik #sarangburungwalid#sahisarangburung #supplimentviral#makanansunnah #makanantambahan#makananterbaik #productviral#produkmalaysia #produkmalaysiaonline #viralartismalaysia#jerawat#jeragat #kulitbersih#kulitlicingebu#kulitsihat #artismalaysia#artisviral

Alamak dah lewat! Mana eyeshadow i ni.. Blusher pulak kat mana? Haish. Time tengah kalut ni la tak jumpa cari. Introducing our perfectly sized touch-up pallete. Best kan even bangun lambat, semua makeup colours kita ada dalam satu tempat. Awak cantik semua boleh customize nak letak color apa. Tak la jemu kan asyik pakai yang sama 😘 . . Makeup lover, 𝓛𝓪𝓲𝓵𝓪 | 𝓘𝓷𝓭𝓮𝓹𝓮𝓷𝓭𝓮𝓷𝓽 𝓑𝓮𝓪𝓾𝓽𝔂 𝓒𝓸𝓷𝓼𝓾𝓵𝓽𝓪𝓷𝓽 . . . . . . You can also ask me for : . 🛍️ Free Gifts 🛍️ Free Samples 🛍️ Free Mary Kay Catalogue 🛍️ Free Grooming Session 🛍️ Free Skin Analysis 🛍️ Free Beauty Class . 📳Whatsapp for fast reply (link at bio) . . . #marykaymalaysia #marykaykotabharu #marykaykelantan #marykaykuantan #marykayterengganu #marykaypaka #marykaydungun #kulitsensitif #kulitsihat #kulitcerah #blushermarykay #mineraleyeshadowmarykay #kulitkusam #eyecolor #kulitputih #kulitglowing #kulitrosak #kulitflawless #kulitlicingebu #kulitberjerawat #kulitkombinasi #makeuppallette #kulitberparut #kulitcantikberseri #kulitbebasjerawat #mineraleyeshadowmarykay #limitededition #bibirkering #lipstick #marykaymakeup

Alamak dah lewat! Mana eyeshadow i ni.. Blusher pulak kat mana? Haish. Time tengah kalut ni la tak jumpa cari. Introducing our perfectly sized touch-up pallete. Best kan even bangun lambat, semua makeup colours kita ada dalam satu tempat. Awak cantik semua boleh customize nak letak color apa. Tak la jemu kan asyik pakai yang sama 😘 . . Makeup lover, 𝓛𝓪𝓲𝓵𝓪 | 𝓘𝓷𝓭𝓮𝓹𝓮𝓷𝓭𝓮𝓷𝓽 𝓑𝓮𝓪𝓾𝓽𝔂 𝓒𝓸𝓷𝓼𝓾𝓵𝓽𝓪𝓷𝓽 . . . . . . You can also ask me for : . 🛍️ Free Gifts 🛍️ Free Samples 🛍️ Free Mary Kay Catalogue 🛍️ Free Grooming Session 🛍️ Free Skin Analysis 🛍️ Free Beauty Class . 📳Whatsapp for fast reply (link at bio) . . . #marykaymalaysia #marykaykotabharu #marykaykelantan #marykaykuantan #marykayterengganu #marykaypaka #marykaydungun #kulitsensitif #kulitsihat #kulitcerah #blushermarykay #mineraleyeshadowmarykay #kulitkusam #eyecolor #kulitputih #kulitglowing #kulitrosak #kulitflawless #kulitlicingebu #kulitberjerawat #kulitkombinasi #makeuppallette #kulitberparut #kulitcantikberseri #kulitbebasjerawat #mineraleyeshadowmarykay #limitededition #bibirkering #lipstick #marykaymakeup

(@ainullatif)

28 Days 23 Hours Ago

Morning routine scene. Kick start your day with good and nutricious supplement. ❤ vivix ❤ bcomplex ❤ vit C #healthylifestyle #healthsupplement #shakleekedah #shakleebeauty #shakleebandardarulaman #shakleebandarutama #shakleettis #shakleetts #shakleeuumkedah #kulithalus #kulitlicingebu

TIMEWISE MOISTURE SOFTENER 🌸 . 🎀Softener timewise Mary Kay fungsinya adalah seperti TONER. . Tapiii bukan toner! Why? . 🎀Mary Kay tiada toner! Sebab toner mengandungi alkohol yang tinggi dan softener Timewise adalah FREE ALCOHOL! . 🎀Kalau nak tahu alkohol ni lah yang buatkan muka pedihhh kalau pakai toner tu taw. No no jangan pakai alkohol lagi kat muka lepas ni okey 🤗 . 💕Softener membuang kotoran lebihan yang tak dapat dibuang dengan pencuci muka. . 💕Softener menutup semula liang2 pori yang terbuka semasa mencuci wajah dan ada customer kata pori2 makin mengecil lepas pakai softener ni. Best kan? . 💕Dan yang paling best, softener Mary Kay adalah bebas alkohol, bebas minyak dan bebas perfume. . 👍Kerana Mary Kay sangat2 mementingkan kesihatan kulit jangka masa panjang dalam masa yang sama sangat2 berkesan. . Timewise Moisturizer Renewing Softener berharga RM93 sahaja. Tahan lama dan penggunaan jimat. . Whatsapp +60177950917 atau klik link di bio untuk tahu lebih lanjut ya 🤗 . #ilovemarykay #marykay #mymklife #marykaykampar #softener #timewisesoftener #skincare #glassskin #marykaypromo #marykaymalaysia #toner #clearskin #flawless #moisturizer #timewise #timewisemarykay #penjagaanwajah #kulitlicin #kulitlicingebu

TIMEWISE MOISTURE SOFTENER 🌸 . 🎀Softener timewise Mary Kay fungsinya adalah seperti TONER. . Tapiii bukan toner! Why? . 🎀Mary Kay tiada toner! Sebab toner mengandungi alkohol yang tinggi dan softener Timewise adalah FREE ALCOHOL! . 🎀Kalau nak tahu alkohol ni lah yang buatkan muka pedihhh kalau pakai toner tu taw. No no jangan pakai alkohol lagi kat muka lepas ni okey 🤗 . 💕Softener membuang kotoran lebihan yang tak dapat dibuang dengan pencuci muka. . 💕Softener menutup semula liang2 pori yang terbuka semasa mencuci wajah dan ada customer kata pori2 makin mengecil lepas pakai softener ni. Best kan? . 💕Dan yang paling best, softener Mary Kay adalah bebas alkohol, bebas minyak dan bebas perfume. . 👍Kerana Mary Kay sangat2 mementingkan kesihatan kulit jangka masa panjang dalam masa yang sama sangat2 berkesan. . Timewise Moisturizer Renewing Softener berharga RM93 sahaja. Tahan lama dan penggunaan jimat. . Whatsapp +60177950917 atau klik link di bio untuk tahu lebih lanjut ya 🤗 . #ilovemarykay #marykay #mymklife #marykaykampar #softener #timewisesoftener #skincare #glassskin #marykaypromo #marykaymalaysia #toner #clearskin #flawless #moisturizer #timewise #timewisemarykay #penjagaanwajah #kulitlicin #kulitlicingebu

PARUT LEKUK / BERLUBANG PERLAHAN² HILANG !!! (✓) Tanpa Rawatan Laser yang mahal (✓) Produk diformulasikan dari TEXAS (✓) Pada Kos Berpatutan (✓) Hanya perlu REFINE + REPLENISH (❌) PARABEN (❌) MERCURY (❌) HYDROQUINONE (❌) COLOURING (❌) PERFUME 10 KEBAIKAN Microdemabration Set : (✓) Meratakan kembali parut lekuk/berlubang yang hodoh (✓) Memudarkan/menghilangkan parut jerawat batu yang hitam/kemerahan (✓) Mengecutkan jerawat batu dengan lebih cepat (✓) Mengecilkan Pori-pori (✓) Mengaktifkan pertumbuhan sel kulit baru (✓) Menyihatkan kulit dan membuat wajah kelihatan lebih berseri (✓) Menghilangkan bintik hitam dan bintik putih (✓) Menghilangkan biji-biji (bintik2) (✓) Merawat masalah kulit sensitif disebabkan hormon / salah guna produk (✓) Melembapkan kulit kering / bersisik / ekzema For more info direct whatsapp 0173702426 iLLa Your Trusted Independent Beauty Consulatant 🆓 Skin Consultation #marykaytimewide3d #marykaycosmetics #halusdanlembut #hilangparutjerawat #kulitlicingebu

nurnadiasyuhada
(@nadbaha)

2019-09-10 05:55:04

Repost by @reposta.app_ ——— #repost @farahlee_ with @repostsaveapp ・・・ Pergi haji haritu, antara barang yang Farah makesure bawak adalah Tablet @sahisarangburung_hq ni. Rasanya ramai kan dah tahu Farah consume @sahisarangburung_hq ni dah masuk 2 years dah. Farah loyal sebab Farah nampak kesannya, disamping senang nak consume (kunyah2 je) dan sedaaappp lahai.! . Kulit Farah breakout jugak time haji tu maybe sebab debu + unstable hormone sebab pills. Tapi alhamdulillah tak kering atau mengelupas. Kesihatan pun maintain sepanjang haji. Thanks @sahisarangburung_hq 💛 #stokissahiselangor#stokissahikl #sahiproduct#sarangburungwalid #supplimentterbaik#supplimentviral #makanansunnah#makananterbaik #makanantambahan#kulitsehat #kulitbersih#kulitlicingebu #breakout#kekalsihat#jerawat #kulitlembut#petuacantik #kl#selangor#viralartismalaysia #produkmalaysia#productviral #artismalaysia#viralartist

#repost @farahlee_ with @repostsaveapp ・・・ Pergi haji haritu, antara barang yang Farah makesure bawak adalah Tablet @sahisarangburung_hq ni. Rasanya ramai kan dah tahu Farah consume @sahisarangburung_hq ni dah masuk 2 years dah. Farah loyal sebab Farah nampak kesannya, disamping senang nak consume (kunyah2 je) dan sedaaappp lahai.! . Kulit Farah breakout jugak time haji tu maybe sebab debu + unstable hormone sebab pills. Tapi alhamdulillah tak kering atau mengelupas. Kesihatan pun maintain sepanjang haji. Thanks @sahisarangburung_hq 💛 #stokissahiselangor#stokissahikl #sahiproduct#sarangburungwalid #supplimentterbaik#supplimentviral #makanansunnah#makananterbaik #makanantambahan#kulitsehat #kulitbersih#kulitlicingebu #breakout#kekalsihat#jerawat #kulitlembut#petuacantik #kl#selangor#viralartismalaysia #produkmalaysia#productviral #artismalaysia#viralartist

Yesss dear 😍😍 Dengan Maaez White Cofee kulit makin putih , lembap dan hilang sunburn tau 😘 Kulit cerah sekata seawal dua minggu gaiss. Hanya dengan maaez white coffee. . . Retail RM49.90 📮 Postage: RM8 SM | RM13 SS. . Macam mana nak order? Whatsapp sekarang 017-5451126 / klik link dekat bio! 📲 . #maaezwhitecoffee #maaezcoffee #maaezterbaik #maaezwarriors #maaezbeauty #putihkankulitdenganselamat #putihberseri #putihalami #putihkankulitdengansekata #putihkankulit #putihgebu #putih #comelpipimerah #comel #kulitsehat #kulitmukalembap #kulitbadanputih #kulitbadanputih #kulitsegar #kulitlicingebu #produkkecantikan

SET KULIT CERAH BAJET! Set penjagaan kulit Lumivie memberikan hasil yang memuaskan: . 💎 Menjadikan kulit cerah berseri 💎 Menguatkan semula keanjalan kulit muka 💎 Tona kulit muka kelihatan lebih sekata 💎 Meningkatkan keserian dan kecerahan kulit wajah 💎 Keseluruhan muka akan kelihatan muda remaja 💎 Menambahbaik tekstur kulit agar tidak kelihatan kusam Awak-awak cantik yang mengidamkan kulit yang cerah dan berseri, jom dapatkan set kulit cerah bajet ni sebagai persediaan kepada next level skincare step yang lebih wow kesannya. Lagi cepat mula, lagi cepat dapat hasil. Sis Lai akan pantau sampai awak dapat hasil idaman kalbu 😘 . . . Penggemar kulit sihat, 𝓛𝓪𝓲𝓵𝓪 | 𝓘𝓷𝓭𝓮𝓹𝓮𝓷𝓭𝓮𝓷𝓽 𝓑𝓮𝓪𝓾𝓽𝔂 𝓒𝓸𝓷𝓼𝓾𝓵𝓽𝓪𝓷𝓽 . . . . . . You can also ask me for : . 🛍️ Free Gifts 🛍️ Free Samples 🛍️ Free Mary Kay Catalogue 🛍️ Free Grooming Session 🛍️ Free Skin Analysis 🛍️ Free Beauty Class . 📳Whatsapp for fast reply (link at bio) . . . #marykaymalaysia #marykaykotabharu #marykaykelantan #marykaykuantan #marykayterengganu #marykaypaka #marykaydungun #kulitsensitif #kulitsihat #kulitcerah #kulitberminyak #kulitkering #kulitkusam #kulitjeragat #kulitputih #kulitglowing #kulitrosak #kulitflawless #kulitlicingebu #kulitberjerawat #kulitkombinasi #kulitsunburn #kulitberparut #kulitcantikberseri #kulitbebasjerawat #kulitanjal #setlumivie #skincaremarykay #skincareproduct #skincareroutine

#repost @sahisarangburung_hq with @repostsaveapp ・・・ Siapa dah makan sahi booster pagi tadi 🙋🏻‍♀️. Kita geng 👍🏻, nak tahu tak apa kelebihan sahi booster? Triple action. Selain bagus untuk kulit, bagus untuk kesihatan dalaman wanita seperti menguatkan rahim, meningkatkan hormon, menghilangkan senggugut, merawat haid tidak teratur dan sebagainya. Jom order sekarang! Whatsapp je link di bio❤️ RM 69 sekotak ada 15 sachets. #stokissahiselangor#stokissahikl #sahiproduct#sahisarangburung #sarangburungmalaysia #supplimentterbaik#supplimentviral #produkmalaysia#productviral #makanansunnah#makananterbaik #cantiksihat#kulitlicingebu#kulitsehat #viralartismalaysia#viralmalaysia

Set Brightening terbaru di Mary Kay Bulan Ogos ni, company launched produk pencerahan yang terbaru, Lumivie menggantikan produk yang sedia ada iaitu Set Skin Care Melacep. Dalam set lengkap ni, terdiri daripada foaming cleanser, black mask sheet, serum lumivie dan moisturiser cream. Key ingredient dalam Lumivie ni tersangatlah mahal, namun dibawakan kepada pengguna dengan harga yang sangat mampu milik. Mengandungi serat charcoal iaitu arang terpilih berasal dari Jepun. Juga mengandungi Mutiara Hitam Tahitian yang sangat terkenal dalam dunia kecantikan untuk mencerahkan dan mengaktifkan tenaga kulit supaya 'bangun'. Opti-Bright Complex yang menyasarkan tona kulit tak sekata di dalam kulit. Samphire Coastal Plant pula meningkatkan saluran air dalam kulit so kulit akan jadi lembap dan moist! Bayangkan, pakai set melacep yang sedia ada pun dah mampu membuatkan kulit tampak cerah dan berseri. Apakan pula Set lumivie dengan bahan terpilih dan teknologi yang lebih advanced! Yang penting kulit cerah dengan selamat tanpa menghakis lapisan kulit! Bulan ni ada promosi tau! Whatsapp Laila sekarang sementara kuota masih ada. . . . Sharing with love, 𝓛𝓪𝓲𝓵𝓪 | 𝓘𝓷𝓭𝓮𝓹𝓮𝓷𝓭𝓮𝓷𝓽 𝓑𝓮𝓪𝓾𝓽𝔂 𝓒𝓸𝓷𝓼𝓾𝓵𝓽𝓪𝓷𝓽 . . . . . . You can also ask me for : . 🛍️ Free Gifts 🛍️ Free Samples 🛍️ Free Mary Kay Catalogue 🛍️ Free Grooming Session 🛍️ Free Skin Analysis 🛍️ Free Beauty Class . 📳Whatsapp for fast reply (link at bio) . . . #marykaymalaysia #marykaykotabharu #marykaykelantan #marykaykuantan #marykayterengganu #marykaypaka #marykaydungun #kulitsensitif #kulitsihat #kulitcerah #kulitberminyak #kulitkering #kulitkusam #kulitjeragat #kulitputih #kulitglowing #kulitrosak #kulitflawless #kulitlicingebu #kulitberjerawat #kulitkombinasi #kulitsunburn #kulitberparut #kulitcantikberseri #kulitbebasjerawat #kulitanjal #skincarelumivie #skincaremarykay #skincareproduct #skincareroutine

Set Brightening terbaru di Mary Kay Bulan Ogos ni, company launched produk pencerahan yang terbaru, Lumivie menggantikan produk yang sedia ada iaitu Set Skin Care Melacep. Dalam set lengkap ni, terdiri daripada foaming cleanser, black mask sheet, serum lumivie dan moisturiser cream. Key ingredient dalam Lumivie ni tersangatlah mahal, namun dibawakan kepada pengguna dengan harga yang sangat mampu milik. Mengandungi serat charcoal iaitu arang terpilih berasal dari Jepun. Juga mengandungi Mutiara Hitam Tahitian yang sangat terkenal dalam dunia kecantikan untuk mencerahkan dan mengaktifkan tenaga kulit supaya 'bangun'. Opti-Bright Complex yang menyasarkan tona kulit tak sekata di dalam kulit. Samphire Coastal Plant pula meningkatkan saluran air dalam kulit so kulit akan jadi lembap dan moist! Bayangkan, pakai set melacep yang sedia ada pun dah mampu membuatkan kulit tampak cerah dan berseri. Apakan pula Set lumivie dengan bahan terpilih dan teknologi yang lebih advanced! Yang penting kulit cerah dengan selamat tanpa menghakis lapisan kulit! Bulan ni ada promosi tau! Whatsapp Laila sekarang sementara kuota masih ada. . . . Sharing with love, 𝓛𝓪𝓲𝓵𝓪 | 𝓘𝓷𝓭𝓮𝓹𝓮𝓷𝓭𝓮𝓷𝓽 𝓑𝓮𝓪𝓾𝓽𝔂 𝓒𝓸𝓷𝓼𝓾𝓵𝓽𝓪𝓷𝓽 . . . . . . You can also ask me for : . 🛍️ Free Gifts 🛍️ Free Samples 🛍️ Free Mary Kay Catalogue 🛍️ Free Grooming Session 🛍️ Free Skin Analysis 🛍️ Free Beauty Class . 📳Whatsapp for fast reply (link at bio) . . . #marykaymalaysia #marykaykotabharu #marykaykelantan #marykaykuantan #marykayterengganu #marykaypaka #marykaydungun #kulitsensitif #kulitsihat #kulitcerah #kulitberminyak #kulitkering #kulitkusam #kulitjeragat #kulitputih #kulitglowing #kulitrosak #kulitflawless #kulitlicingebu #kulitberjerawat #kulitkombinasi #kulitsunburn #kulitberparut #kulitcantikberseri #kulitbebasjerawat #kulitanjal #skincarelumivie #skincaremarykay #skincareproduct #skincareroutine

Biar ada parut jerawat, asal jangan pembentukan jeragat! Sis Lai memang takut la kalau naik jeragat. Bukan apa, kalau parut jerawat ni boleh hilang. Kalau jeragat, bukan semakin menghilang. Bahkan semakin banyak. Selagi ada peluang untuk membiak, dia akan membiak! Tahu tak? Jeragat tak boleh dihilangkan sepenuhnya? Jangan la tertipu dengan iklan produk yang dapat menghilangkan jeragat. Jeragat hanya dapat dipudarkan dan dihalang daripada membiak sahaja. Itupun dengan proper skincare routine. Skincare routine u olls dah power ke belum? Meh sis Lai share one of my daylight routine. Day Cream SPf 30 Timewise 3D 🌸 Day cream TW 3d ni dah siap ada sun protector SPF30 tau. Dan yang paling best, bila pakai muka x berminyak sangat macam pakai sun cream yang lain. Jom protect skin kita u olls.. . . Sharing with love, 𝓛𝓪𝓲𝓵𝓪 | 𝓘𝓷𝓭𝓮𝓹𝓮𝓷𝓭𝓮𝓷𝓽 𝓑𝓮𝓪𝓾𝓽𝔂 𝓒𝓸𝓷𝓼𝓾𝓵𝓽𝓪𝓷𝓽 . . . . . . You can also ask me for : . 🛍️ Free Gifts 🛍️ Free Samples 🛍️ Free Mary Kay Catalogue 🛍️ Free Grooming Session 🛍️ Free Skin Analysis 🛍️ Free Beauty Class . 📳Whatsapp for fast reply (link at bio) . . . #daycreammarykay #marykaykotabharu #marykaykelantan #testimonymarykay #marykayterengganu #marykaypaka #marykaydungun #kulitsensitif #kulitsihat #kulitcerah #kulitberminyak #kulitkering #kulitkusam #kulitjeragat #kulitputih #kulitglowing #kulitrosak #kulitflawless #kulitlicingebu #kulitberjerawat #kulitkombinasi #kulitsunburn #kulitberparut #kulitcantikberseri #kulitbebasjerawat #caryalylareview #timewise3d #skincaremarykay #skincareproduct #skincareroutine

SPF is your best weapon in the fight against aging and beat the heat. Apply SPF to any skin that shows. Sunlight can go through window, so spread sunscreen on all exposed skin - even your arms and legs! . . Sharing with love, 𝓛𝓪𝓲𝓵𝓪 | 𝓘𝓷𝓭𝓮𝓹𝓮𝓷𝓭𝓮𝓷𝓽 𝓑𝓮𝓪𝓾𝓽𝔂 𝓒𝓸𝓷𝓼𝓾𝓵𝓽𝓪𝓷𝓽 . . . . . . You can also ask me for : . 🛍️ Free Gifts 🛍️ Free Samples 🛍️ Free Mary Kay Catalogue 🛍️ Free Grooming Session 🛍️ Free Skin Analysis 🛍️ Free Beauty Class . 📳Whatsapp for fast reply (link at bio) . . . #marykaymalaysia #marykaykotabharu #marykaykelantan #marykaykuantan #marykayterengganu #marykaypaka #marykaydungun #kulitsensitif #kulitsihat #kulitcerah #kulitberminyak #kulitkering #kulitkusam #kulitjeragat #kulitputih #kulitglowing #kulitrosak #kulitflawless #kulitlicingebu #kulitberjerawat #kulitkombinasi #kulitsunburn #kulitbebasjerawat #kulitanjal #sunscreen #spf #sunblock #skincaremarykay #skincareproduct #skincareroutine

The perfect nude toned lips with our lipstick in shade Rich Truffle. Want to find your perfect shade? Wasap fawa dekat link in bio 😘

KAMI DUK PANGGIL YANG NI SET BERHANTU WEY... ‼‼ SEKALI KALO AMIK STOCK BUKAN 1-2 SET ‼ SAMPAI 5 - 10 SET 😱😱 Banyak Harga Murah Pulakkkk tuuuuuuuu 😍😍 . *Glass Skin Dewy Set* ni sis nak habaq laju sebab kesan seawal 7 Hari u all akan dpt rasa kulit muka jadi mcm moist cakeeee oiiii.. 😅😅 Lembab Lembut Helokkk laaa citaaa diaaa.. 🤩🤩 Silau Menyilauuuu Tak Ingat‼ Berminat klik link di bio atau📲 019-4597399 #syokskincarecosmetics #glassskindewyset #posseluruhmalaysia #usahasamabersamaferrarossa #kulitlicingebu #syok08 #doctoxhq #doctoxsarawak #postageseluruhmalaysia #penjagaankecantikan #penjagaankulitlelakidanwanita #skincareformenandwomen #makeupjunkie #makeuppengantinmalaysia #makeupviralmalaysia

KAMI DUK PANGGIL YANG NI SET BERHANTU WEY... ‼‼ SEKALI KALAU AMBIK STOCK BUKAN 1-2 SET ‼ SAMPAI 5 - 10 SET 😱😱 Banyak Harga Murah Pulakkkk tuuuuuuuu 😍😍 . Glass Skin Dewy Set ni sis nak habaq laju sebab kesan seawal 7 Hari u all akan dpt rasa kulit muka jadi mcm moist cakeeee oiiii.. 😅😅 Lembab Lembut Helokkk laaa citaaa diaaa.. 🤩🤩 Silau Menyilauuuu Tak Ingat‼ www.wasap.my/601156993488 #syokskincarecosmetics #glassskindewyset #posseluruhmalaysia #usahasamabersamaferrarossa #kulitlicingebu #syok08

PROMO TINGGAL 2 HARI JE LAGIII Skinvigorate Mary Kay. Kesayangan ramai orang ni. Mencuci sampai celah celah pori, membuang kulit mati dan kotoran di muka. Lepas sel kulit mati dan segala kotoran dah cuci barulah segala serum and moisturiser tu boleh serap masuk dalam kulit dengan jayanya. #marykaypromo #kulitsihat #kulitraya #bajuraya #marykaytanjongkarang #timewise3d #kulitcantik #kulitlicingebu #perundingkecantikan #beautyconsultant #trustedproducts #marykaybest #kulitawetmuda #solusijerawat #solusijeraga #solusijeragat #lumivie #pudarjeragat #lipsmask #marykaypuchong #botanical #testimonimarykay #skinvigoratebrush #marykaypromotion #kerjayamarykay #businessmarykay #cccreammarykay #marykaykualalumpur #marykaymysg #marykayampang

KAMI DUK PANGGIL YANG NI SET BERHANTU WEY... ‼‼ SEKALI KALO AMIK STOCK BUKAN 1-2 SET ‼ SAMPAI 5 - 10 SET 😱😱 Banyak Harga Murah Pulakkkk tuuuuuuuu 😍😍 . . *Glass Skin Dewy Set* ni sis nak habaq laju sebab kesan seawal 7 Hari u all akan dpt rasa kulit muka jadi mcm moist cakeeee oiiii.. 😅😅 Lembab Lembut Helokkk laaa citaaa diaaa.. 🤩🤩 Silau Menyilauuuu Tak Ingat‼ . . www.wasap.my/+60137470105 . . #syokskincarecosmetics #glassskindewyset #posseluruhmalaysia #usahasamabersamaferrarossa #kulitlicingebu #syok08

KAMI DUK PANGGIL YANG NI SET BERHANTU WEY... ‼‼ SEKALI KALO AMIK STOCK BUKAN 1-2 SET ‼ SAMPAI 5 - 10 SET 😱😱 Banyak Harga Murah Pulakkkk tuuuuuuuu 😍😍 . *Glass Skin Dewy Set* ni sis nak habaq laju sebab kesan seawal 7 Hari u all akan dpt rasa kulit muka jadi mcm moist cakeeee oiiii.. 😅😅 Lembab Lembut Helokkk laaa citaaa diaaa.. 🤩🤩 Silau Menyilauuuu Tak Ingat‼ www.wasap.my/60148356486/glassskin #syokskincarecosmetics #glassskindewyset #posseluruhmalaysia #usahasamabersamaferrarossa #kulitlicingebu #syok08

KAMI DUK PANGGIL YANG NI SET BERHANTU WEY... ‼‼ SEKALI KALO AMIK STOCK BUKAN 1-2 SET ‼ SAMPAI 5 - 10 SET 😱😱 Banyak Harga Murah Pulakkkk tuuuuuuuu 😍😍 . *Glass Skin Dewy Set* ni sis nak habaq laju sebab kesan seawal 7 Hari u all akan dpt rasa kulit muka jadi mcm moist cakeeee oiiii.. 😅😅 Lembab Lembut Helokkk laaa citaaa diaaa.. 🤩🤩 Silau Menyilauuuu Tak Ingat‼ www.wasap.my/0179444594 #syokskincarecosmetics #glassskindewyset #posseluruhmalaysia #usahasamabersamaferrarossa #kulitlicingebu #syok08

aweenhazuin
(@aweenhazuin)

2019-08-14 18:54:19

HAKAK DUK PANGGIL YANG NI SET BERHANTU WEY... ‼‼ SEKALI KALO AMIK STOCK BUKAN 1-2 SET ‼ SAMPAI 5 - 10 SET 😱😱 Banyak Harga Murah Pulakkkk tuuuuuuuu 😍😍 . *Glass Skin Dewy Set* ni sis nak habaq laju sebab kesan seawal 7 Hari u all akan dpt rasa kulit muka jadi mcm moist cakeeee oiiii.. 😅😅 Lembab Lembut Helokkk laaa citaaa diaaa.. 🤩🤩 Silau Menyilauuuu Tak Ingat‼ www.wasap.my/01133116786/dewyset #syokskincarecosmetics #glassskindewyset #posseluruhmalaysia #usahasamabersamaferrarossa #kulitlicingebu #syok08

KULIT WAJAH ANDA LEBIH MUDA ATAU LEBIH BERUSIA DARI UMUR ANDA?😱😱😱 . . . Nak tahu usia kulit anda yang sebenar, jom book tarikh dengan Mas untuk scan kulit dengan menggunakan device yang canggih ni Tunggu apa lagi, jom mulakan langkah penjagaan kulit wajah yang betul bermula hari ini🤗 Boleh contact Mas untuk kenal kulit anda dengan lebih jelas❤️ . . Wassap sekarang🔽🔽🔽🔽🔽 . . http://masniza.wasap.my/ http://masniza.wasap.my/ http://masniza.wasap.my/ . . 💋 Jom join Mas dan jadi pengguna Mary Kay bersama sama dengan Syarikat yg sudah lebih 57 tahun di dunia . . 💋Syarikat Mary Kay Mempunyai Researh and Development Centre sendiri . . 💋Produk International yang diyakini selamat dan bermutu tinggi . . #kulitsihat #kulitraya #bajuraya #marykaytanjongkarang #marykaypromo #timewise3d #kulitcantik #kulitlicingebu #perundingkecantikan #beautyconsultant #trustedproducts💯 #marykaybest #kulitawetmuda #solusijerawat #solusijeragat

Setiap perempuan perlu memiliki sekurang kurangnya sebatang lipstik Mary Kay💋 . . Nak tahu kenapa? Sebab setiap lipstick May Kay tidak mengeringkan bibir, tekstur yang lembut dan halus serta tidak mengandungi bahan bahan terlarang . . Hati hati dalam membeli lipstik taw especially yang harganya sangat murah, cek ingredients dan ketahui di mana kilang nya . . Jom jadi pengguna bijak, kenali produk ape yang anda pakai, asal usul dan kaji lebih mendalam mengenai pengeluar . . Anda bertanggungjawab dengan apa yang anda pakai😊 . . Saya pilih trusted brands yang dah 56 tahun berada di dunia, anda? Boleh contact Mas untuk kenal kulit anda dengan lebih jelas❤️ . . Wassap sekarang🔽🔽🔽🔽🔽 . . http://masniza.wasap.my/ http://masniza.wasap.my/ http://masniza.wasap.my/ . . 💋 Jom join Mas dan jadi pengguna Mary Kay bersama sama dengan Syarikat yg sudah lebih 57 tahun di dunia . . 💋Syarikat Mary Kay Mempunyai Researh and Development Centre sendiri . . 💋Produk International yang diyakini selamat dan bermutu tinggi . . #kulitsihat #kulitraya #bajuraya #marykaytanjongkarang #marykaypromo #timewise3d #kulitcantik #kulitlicingebu #perundingkecantikan #beautyconsultant #trustedproducts💯 #marykaybest #kulitawetmuda #solusijerawat #solusijeragat

KULIT WAJAH ANDA LEBIH MUDA ATAU LEBIH BERUSIA DARI UMUR ANDA?😱😱😱 . . . Nak tahu usia kulit anda yang sebenar, jom book tarikh dengan Mas untuk scan kulit dengan menggunakan device yang canggih ni Tunggu apa lagi, jom mulakan langkah penjagaan kulit wajah yang betul bermula hari ini🤗 Boleh contact Mas untuk kenal kulit anda dengan lebih jelas❤️ . . Wassap sekarang🔽🔽🔽🔽🔽 . . http://masniza.wasap.my/ http://masniza.wasap.my/ http://masniza.wasap.my/ . . 💋 Jom join Mas dan jadi pengguna Mary Kay bersama sama dengan Syarikat yg sudah lebih 57 tahun di dunia . . 💋Syarikat Mary Kay Mempunyai Researh and Development Centre sendiri . . 💋Produk International yang diyakini selamat dan bermutu tinggi . . #kulitsihat #kulitraya #bajuraya #marykaytanjongkarang #marykaypromo #timewise3d #kulitcantik #kulitlicingebu #perundingkecantikan #beautyconsultant #trustedproducts💯 #marykaybest #kulitawetmuda #solusijerawat #solusijeragat

Kenapa bila gosok gigi perlu pakai berus gigi? . . Kenapa tak pakai tangan je untuk gosok gigi? 😁 . . Sebab jari kita tak dapat nak menyelit di celah celahan gigi kannnn, begitu juga dengan wajah kita, jari kita tak mampu nak masuk ke setiap 20,000 rongga dan pori wajah kita . . Skinvigorate mesin ni membersihkan wajah kita 85% lebih bersih taw dari menggunakan tangan sahaja . . Boleh contact Mas untuk kenal kulit anda dengan lebih jelas❤️ . . Wassap sekarang🔽🔽🔽🔽🔽 . . http://masniza.wasap.my/ http://masniza.wasap.my/ http://masniza.wasap.my/ . . 💋 Jom join Mas dan jadi pengguna Mary Kay bersama sama dengan Syarikat yg sudah lebih 57 tahun di dunia . . 💋Syarikat Mary Kay Mempunyai Researh and Development Centre sendiri . . 💋Produk International yang diyakini selamat dan bermutu tinggi . . #kulitsihat #kulitraya #bajuraya #marykaytanjongkarang #marykaypromo #timewise3d #kulitcantik #kulitlicingebu #perundingkecantikan #beautyconsultant #trustedproducts💯 #marykaybest #kulitawetmuda #solusijerawat #solusijeragat #lumivie #pudarjeragat

Skinvigorate Mary Kay. Kesayangan ramai orang ni. Mencuci sampai celah celah pori, membuang kulit mati dan kotoran di muka. Lepas sel kulit mati dan segala kotoran dah cuci barulah segala serum and moisturiser tu boleh serap masuk dalam kulit dengan jayanya. #marykaypromo #kulitsihat #kulitraya #bajuraya #marykaytanjongkarang #timewise3d #kulitcantik #kulitlicingebu #perundingkecantikan #beautyconsultant #trustedproducts #marykaybest #kulitawetmuda #solusijerawat #solusijeraga #solusijeragat #lumivie #pudarjeragat #lipsmask #marykaypuchong #botanical #testimonimarykay #skinvigoratebrush #marykaypromotion #kerjayamarykay #businessmarykay #cccreammarykay #marykaykualalumpur #marykaymysg #marykayampang