#kulitminyak

5,227 posts tagged with #kulitminyak

Photos and Videos about #kulitminyak

🌹Merawat 🌹Mencantikkan SunRival dari Herv Natural bukan je lindung skin dari UVA dan UVB, tapi bertindak merawat kulit bila muka kena panas matahari. Best kan? #hervkajang #hervnatural #kulitkusam #kulitkorea #jerawat #sunburn #kulitkering #kulitminyak#hervbaganserai COD : 🚚 Bagan Serai 🚚 Taiping 🚚Kamunting 🚚 Parit Buntar 🚚Kuala Kurau 🚚Nibong Tebal ♧ 📬 ♡ Postage Seluruh Malaysia 🇲🇾 🎁 ♡ Freegift available 📱 ♡ 🕊 www.wasap.my/601139168291/HervSkinCare 🔛 POSTAGE📮 & COD 🔛🚗

🌹Merawat 🌹Mencantikkan SunRival dari Herv Natural bukan je lindung skin dari UVA dan UVB, tapi bertindak merawat kulit bila muka kena panas matahari. Best kan? #hervkajang #hervnatural #kulitkusam #kulitkorea #jerawat #sunburn #kulitkering #kulitminyak#hervbaganserai COD : 🚚 Bagan Serai 🚚 Taiping 🚚Kamunting 🚚 Parit Buntar 🚚Kuala Kurau 🚚Nibong Tebal ♧ 📬 ♡ Postage Seluruh Malaysia 🇲🇾 🎁 ♡ Freegift available 📱 ♡ 🕊 www.wasap.my/601139168291/HervSkinCare 🔛 POSTAGE📮 & COD 🔛🚗

Bau segar dari buah Oren. Oil cleanser mencuci kotoran jenis minyak seperti makeup, sunscreen dan sebum minyak hingga ke liang pori Harga ⤵ RM 79 for 150 ml RM 36 for 60ml #herv #hervnatural #hervperak #hervnaturalipoh #ipohperak #oilcleanser #oilcleanserherv #brighteningoilcleanseripoh #brighteningoilcleanser #codipohperak #teamdira oh #kulitsihat #kulitminyak #kulitjerawat #codmedangopeng #codstation18 #teamdira

Bau segar dari buah Oren. Oil cleanser mencuci kotoran jenis minyak seperti makeup, sunscreen dan sebum minyak hingga ke liang pori Harga ⤵ RM 79 for 150 ml RM 36 for 60ml #herv #hervnatural #hervperak #hervnaturalipoh #ipohperak #oilcleanser #oilcleanserherv #brighteningoilcleanseripoh #brighteningoilcleanser #codipohperak #teamdira oh #kulitsihat #kulitminyak #kulitjerawat #codmedangopeng #codstation18 #teamdira

Key ingredients Skintella Repairing Serum : ✔ Centella Asiatica Leaf Extract ✔ Bifida Ferment Lysate ✔ Linoleic Acid ✔ Linolenic Acid ✔ Imperata Cylindrica Root Extract Price: RM69 (30ML) Include Postage interested? click link in bio for fast reply! or dm us now 📲 #kaymanbeauty #bestcleanser #bestessence #bestserum #kaymanbeautyfeedback #kaymanbeautysarawak #coalfacesoap #coalfacecleanser #rossaglowtreatmentessence #soap #cleanser #essence #localproduct #kulitkusam #sunburn #kesanparut #jerawat #kulitminyak #ruam #blackheads #greentea #aloevera #honey #charcoal #oilyskin #sensitiveskin #kaymanunimas #kaymanbeautyunimas #skintellaserum #serums

Ramai cust pelik kenapa tak sapu #wd kat muka pun tapi ramai yang tegur saya makin berseri 🤔 . . Tula #special nya wd ni. Krim bio teknologi nano ni Sapu kat nadi nadi je dah cukup untuk merawat dalaman bagi sihat dan cantik satu badan. . . Kenapa sapu kat #nadi ?? . . Sebabnya nadi adalah PEMBULUH DARAH TERBESAR di badan kita, jadi kandungan WD yang kita sapu di nadi tu akan meresap pantas ke dalam pembuluh darah dan akan meresap mengikut aliran darah tanpa sebarang tapisan. Macam sapu sapu zasssss gitu. . . Tetambah pulak wd triple Advance ni. Lagi laaa macam roket peginyee🙊 . . Sebab tu la cust yang sapu nadi je pun bagi feedback kulit makin cerah berseri , makin muda, jerawat hilang, jeragat pudar, kulit tegang toingg toingg. . . Bahan yang terkandung dalam WD ni memang dirumus khas untuk masalah kulit. So uuolss tak perlu la ragu ragu untuk mencuba. In shaa Allah wd the best choice 👍 . . Berminat nak dapatkan wd dengan harga offer Klik link wasap di bio ❤️ 📲📲📲 0183934056

Activated charcoal has become a popular ingredient for skincare products in the past few years. - ✨ Charcoal is known for its ability to absorb and draw out oil from the skin Many of you confuse with charcoal. Is it charcoal that we use when we want to have a BBQ party? The answer is NO! That is a regular charcoal. We used Activated Charcoal which commonly used for medical, beauty or purification processes. This type of charcoal goes through a high temperature steam activation process. The process increases its surface area, which increases the charcoal’s ability to absord and filter. That is why our CoalFace Soap is good to absord oil, bacteria and dirts in order for you to have a clean skin. Clean skin helps the skin to absord the products like serum, toner and moisturizer better. - ✔COALFACE SOAP RM35 INC POS interested? click link in bio for fast reply! or dm us now 📲 #kaymanbeauty #bestcleanser #bestessence #bestserum #kaymanbeautyfeedback #kaymanbeautysarawak #coalfacesoap #coalfacecleanser #rossaglowtreatmentessence #soap #cleanser #essence #localproduct #kulitkusam #sunburn #kesanparut #jerawat #kulitminyak #ruam #blackheads #greentea #aloevera #honey #charcoal #oilyskin #sensitiveskin #kaymanunimas #kaymanbeautyunimas #skintellaserum #serum

Nor Idayu
(@idayu1846)

4 Days 9 Hours Ago

Woww....Semakin Ramai Dah Cuba Set Kombo . Biasanya bila usia remaja tak kira lelaki atau perempuan akan menghadapi masalah kulit wajah minyak berlebihan dan jerawat mula naik. . Dengan menggunakan sabun dan serum sarang burung Nywalet InshaAllah boleh membantu masalah minyak berlebihan di kulit wajah dan jerawat pun cepat kecut. . Harga mampu milik 💥Promosi Set Kombo💥 Sabun dan Serum hanya RM50 . Jom dapatkan segera untuk kulit CANTIK TANPA CELA ! #idayunywaletskincare #nywaletsoap #nywaletserum #kulitsihat #kulitjerawat #kulitminyak #produkkecantikorganik #produknywalet #produksarangburungwalet

Woww....Semakin Ramai Dah Cuba Set Kombo . Biasanya bila usia remaja tak kira lelaki atau perempuan akan menghadapi masalah kulit wajah minyak berlebihan dan jerawat mula naik. . Dengan menggunakan sabun dan serum sarang burung Nywalet InshaAllah boleh membantu masalah minyak berlebihan di kulit wajah dan jerawat pun cepat kecut. . Harga mampu milik 💥Promosi Set Kombo💥 Sabun dan Serum hanya RM50 . Jom dapatkan segera untuk kulit CANTIK TANPA CELA ! #idayunywaletskincare #nywaletsoap #nywaletserum #kulitsihat #kulitjerawat #kulitminyak #produkkecantikorganik #produknywalet #produksarangburungwalet

#igreviewbyabbyabadi⁣ ⁣ FREE WDTA! FREE WDTA! FREE WDTA KOMEN "NAK" SEKARANG⁣ ⁣ Kalau dulu sedih takda arah tuju kulit penuh jeragat sampai malu orang sekeliling pandang 👀⁣ ⁣ Sekarang kulit sis ni dah cantik.Siap Makin tegang Anjal Cerah Awet muda lagii😍⁣ ⁣ Uolss Nak KULIT LICIN GLOWING TANPA JERAGAT. UMUR 30,40,50, 60 TAHUN PAKAI PUN BOLEH JADI AWET MUDA.⁣ ⁣ Modal murah jer!⁣ ❌Tak payah suntik-suntik.⁣ ❌Tak payah bancuh-bancuh⁣ ❌Tak payah telan-telan⁣ ⁣ Lulus KKM⁣ Halal Jakim⁣ ⁣ Komen "NAK" jika uolss idamkan kulit Awet muda bebas masalah.⁣ ⁣ Atau boleh terus wasap Cik Umi ada Promosi bestt GILERR JIMAT + SPECIAL FREE GIFT HARINI.⁣ ⁣ Follow ⁣ @wdta_susuk_moden ⁣ @wdta_susuk_moden ⁣ @wdta_susuk_moden

Reposted from @bluebellskincareofficial (@get_regrann) - Hi uolls, nk tanya, siapa peminat & loveee sgt our Daily Defence Moisturiser? (DDM)🙋‍♀ Bella tahu ramai peminat tegar DDM out there ,Bella pun😄 . But today nak share our NEW texture & color for DDM yang terbaru! Its colourless compared to the previous DDM, but still with same function and purpose tau.. Ada SPF 30 PA +++ that gives our face full protection from UVA and UVB and very very veryyyy light based, senang sgt meresap n x melekit oulsss.. . Soo, DDM lama yg ada tinted with colour tu dh x de ke?? 😱😱 . Sabar dulu dearies.. Still ada lagi, tapi we will call it as Tinted Daily Defence Moisturiser and insyaallah akan di kuarkan soon with better and improved formula 😍😍 So customer Bella ada options nk guna either Tinted DDM (with light coverage) or DDM (colourless) utk ur morning skincare rutin. 😘 So siapa nk belum try lagi.. jom tryyy. ❤️❤️ . #bluebellskincare #produkkecantikanmalaysia #skincaremalaysia #produkhalal #kulitminyak #kulitjerawat #kulitoily #produkkecantikkan #kulitberminyak #kulitberminyakdanberjerawat #kulitanjal #kulitlembab #bebasjerawat #jerawat #serumjerawat #kulitjerawat #hilangjerawat #skincareselamat #skincarehalal #sayajualskincare - #regrann

(@fajrina.marykay)

6 Days 16 Hours Ago

Jenis Pencuci Muka di dalam Mary Kay. TIMEWISE REPAIR. - sesuai untuk mereka yang berumur 40 tahun ke atas - kaya dengan buih halus untuk mencuci memperbaharui tekstur kulit - seimbangkan kelembapan kulit MK MEN - formula liquid untuk membuang kekotoran dan lebihan minyak - hanya sesuai untuk lelaki - persediaan sebelum bercukur BOTANICAL EFFECT EVO - sesuai untuk remaja aktif - mencuci dengan lebih dalam dan berkesan - membuang minyak berlebihan di kulit CLEARPROOF - sesuai untuk lelaki dan perempuan - sesuai untuk yang mempunyai jerawat - sesuai untuk kulit berminyak - membuang sel kulit mati BOTANICAL EFFECT - mempunyai 3 jens formula yang sesuai untuk kulit Asia - rumusan yang sangat lembut - sesuai untuk umur 25 tahun dan ke bawah - mudah untuk menanggalkan mekap TIMEWISE 3D - menanggalkan kotoran di permukaan kulit - meninggalkan kulit lebih bersih dan licin selepas dicuci - umpama proses ‘exfoliated’ - kulit lebih cerah dan tidak kusam MELACEP - sesuai untuk 25 tahun ke atas - mencerahkan kulit - kulit lebih lembut dan bersih - prepare kulit untuk langkah seterusnya - kulit dah tak kusam Jom try pencuci muka mary kay mengikut jenis kulit kita, barulah boleh dapat kulit muka yg sihat dan cantik😍 Jom whatsapp ain untuk tahu lebih detail tentang cleanser mary kay ni 📲0178414965 #pencucimuka #marykaymalaysia #kulitkering #kulitminyak #kulitnormal #kulitcombination

only with kayman Coalface Cleanser! - ✔ Low pH cleanser - helps to keep your moisture barrier safe from being stripped. ✔ Helps reduce the acnes, tiny bump, whiteheads and blackheads ✔ Gentle on the skin - light gel texture which doesn’t dry out your skin. ✔ Suitable for dry, sensitive and acne skin. ✔ Honey - brightening the skin Charcoal helps to neutralize the toxins on the skin and helps other product to absorb better on the skin after cleansing. Rm39 inc postage interested? click link in bio for fast reply! or dm us now 📲 #kaymanbeauty #bestcleanser #bestessence #bestserum #kaymanbeautyfeedback #kaymanbeautysarawak #coalfacesoap #coalfacecleanser #rossaglowtreatmentessence #soap #cleanser #essence #localproduct #kulitkusam #sunburn #kesanparut #jerawat #kulitminyak #ruam #blackheads #greentea #aloevera #honey #charcoal #oilyskin #sensitiveskin #kaymanunimas #kaymanbeautyunimas #skintellaserum #serum

Let's learn about skin condition ♥️♥️ masker penting untuk buang sel kulit mati & mana yg kulit kusam u need to have masker 😊 . . #marykayshahalam #marykaymysg #marykayklang #marykaykgjawa #marykaykl #marykayandalas #marykayselangor #marykayicity #marykayproduct #codmarykay #marykaybestbc #kulitkusam #kulitkering #jerawat #kulitminyak #cegahkrimkilo

KETERUJAAN APAKAH INI😱😳⁣ ⁣ testimoni fresh from oven beautiful⁣ jangan ingat, pangkat emak emak pakai krim #wd ni tak boleh kembali awet muda⁣ ⁣ tengok akak kita ni ha😱⁣ ⁣ masyaallah tergamam. Berdiri bulu roma ai tengok feedback akak ni⁣ ⁣ memang ketara sangat, beza kulit akak ni dulu dan sekarang kan?⁣ ⁣ kalau nak tahu, akak ni baru je guna krim WDTA. Alhamdulillah memang serasi sangat katanya..⁣ ⁣ " wajah dulu sembap dan kusam ". Sekarang makin glowing dan cantik, cerah gebus, anjal tegang berganda-ganda tuuuuu 😍⁣ ⁣ korang yang muda-muda ni tak kan nak tengok akak ni sorang je cantik? ⁣ Apa lagi, jom lah grab WDTA sekarang!⁣ ⁣ Picit link di bio ❤️ ⁣ ⁣ #wdtaiping

Benefits Rosa Glow Essence : ✅Hydrating and glowing the skin ✅Brightening the skin ✅Fading the scars and dark spots ✅Reduce wrinkles with bee-tox (bee venom) technology. **Texture light. Like hada labo lotion (Instant Absorb) Main Ingredient of Rosa Glow Essence : 1. Water 2. Cucumber Extract 3. Glycerin 4. Beetox- H 5. Xanthan Gum 6. Rosa Damascena 7. Flower (Rose) Water (Gives glow to dull skin) 8. Alpha Arbutin (Help fading acne scars and dark sports) 9. Phenoxyethanol Rosa Glow Essence= RM89 inc postage interested? click link in bio for fast reply! or dm us now 📲 #kaymanbeauty #bestcleanser #bestessence #bestserum #kaymanbeautyfeedback #kaymanbeautysarawak #coalfacesoap #coalfacecleanser #rossaglowtreatmentessence #soap #cleanser #essence #localproduct #kulitkusam #sunburn #kesanparut #jerawat #kulitminyak #ruam #blackheads #greentea #aloevera #honey #charcoal #oilyskin #sensitiveskin #kaymanunimas #kaymanbeautyunimas #skintellaserum #serum

Sudi lah pinang si mask putih ni. Pinang sekali je. Boleh setahun pakai dengan syarat ikut syarat pakai. Tertib gitu. 👍👍 Mask bukan calang-calang ni. Buang penyebab kulit kusam macam malam gelap suram je.. 😅 Dah pakai cerah berseri bak sinar mentari.. Tu yang ramai ingat akak marykay ni pakai botok😅😂 Jom botok ramai - ramai. #kulitminyak #insta_iklan #onlinebazaar #bazaarpaknil #codgombak #codbatucaves #marykayselayang #marykaygombak

WD BOLEH CERAHKAN KULIT?⁣ ⁣ Ye betul. WD mampu cerahkan kulit seluruh tubuh badan sebab dalam kandungan WD terdapat ejen pemutih iaitu⤵⁣ ⁣ ➡Glutathione - Ejen pemutih.⁣ ➡Arbutin - Bantu cerahkan kulit & pigmen.⁣ ➡ScutellariaBaicalensis - Tinggi dalam antioksidan. Galakkan pemutihan kulit.⁣ ⁣ Haaaa tak mustahil la kulit badan kita makin cerah lepas guna WD. 😍⁣ ⁣ Tapiii tone by tone la ye. Bukan sekali guna terus putih lepakkk.😉⁣ ⁣ Tona kulit tak sekata?⁣ Kulit berjerawat?⁣ Masalah masalah kulit yang lain?⁣ ⁣ Korang boleh ikhtiar ngan WD. Nak tau kesannya macam mana, korang kena la cuba dulu.⁣ ⁣ Tak rugi pun cuba, silap haribulan korang terjatuh cinta simpul matii pulak ngan WD ni. Hehehe.❤⁣ ⁣

Kenapa sabun susu kambing? 1. Mampu membersih muka dengan sangat lembut 2. Mengandungi AHA, a very good skin exfoliator 3. Tinggi vitamin A, mengurangkan tanda garis halus, kedut, jerawat 4. Mengurangkan tanda penuaan awal 5. Mengimbangi PH level dengan caprylic acid 6. Susu kambing mampu menyuburkan kulit, melembut serta melembapkan kulit #organichana #produkmalaysia #shaklee #organikmalaysia #produknatural #produkorganik #organic #sabunmuka #sabunhomemade #sabun #muka #mukakering #mukaminyak #kulitminyak #kulitkusam #kulitkering #melaka #utem #selangor #johor #terengganu #giveaway #giveawaymalaysia

SunRival dari Herv Natural bukan je lindung skin dari UVA dan UVB, tapi bertindak merawat kulit bila muka kena panas matahari. Best kan? #hervkajang #hervnatural #hervselangor #kulitkusam #kulitkorea #jerawat #sunburn #kulitkering #kulitminyak

SunRival dari Herv Natural bukan je lindung skin dari UVA dan UVB, tapi bertindak merawat kulit bila muka kena panas matahari. Best kan? #hervkajang #hervnatural #hervselangor #kulitkusam #kulitkorea #jerawat #sunburn #kulitkering #kulitminyak

SunRival dari Herv Natural bukan je lindung skin dari UVA dan UVB, tapi bertindak merawat kulit bila muka kena panas matahari. Best kan? #hervkajang #hervnatural #hervselangor #kulitkusam #kulitkorea #jerawat #sunburn #kulitkering #kulitminyak

SunRival dari Herv Natural bukan je lindung skin dari UVA dan UVB, tapi bertindak merawat kulit bila muka kena panas matahari. Best kan? #hervkajang #hervnatural #hervselangor #kulitkusam #kulitkorea #jerawat #sunburn #kulitkering #kulitminyak

Nak skin bersih berkilat kilat basyah basyah? Wajib amalkan rutin skincare dengan Herv Natural. #hervkajang #hervnatural #hervselangor #kulitkusam #kulitkorea #jerawat #sunburn #kulitkering #kulitminyak

Nak skin bersih berkilat kilat basyah basyah? Wajib amalkan rutin skincare dengan Herv Natural. #hervkajang #hervnatural #hervselangor #kulitkusam #kulitkorea #jerawat #sunburn #kulitkering #kulitminyak

Anda berada dalam lingkungan umur berapa? . . . . . _⁣ ⁣ Nak kekalkan awet muda dikala usia bertambah? Boleh cuba apa yang Sis sis nii amalkan. Lulus KKM dan HALAL. Jangan takut tau😍⁣ ⁣ Follow @wdta_susuk_moden sekarang! ⁣ ⁣ Hanya konsisten guna 2x sehari⁣ ✔️Kulit makin tegang dan anjal⁣ ✔️Kulit cerah 1 badan⁣ ✔️Kulit makin glowing⁣ ✔️Wajah tampak awetmuda⁣ ✔️Dalaman mantopppp macam anak dara⁣ ⁣ Komen "NAK"

RED MONTANA TINGGAL SATU JE LAGI GUYS! _ RM29 RM29 RM29 sahaja! _ Tekstur yang sangat ringan. Bau bubblegum gittew dan yang paling penting berangin tau. Get yours now. _ For order whatsapp +60145295171 okay! _ #sayajual #likesforlikes #likesforfollow #bazarpaknil #aifacosmetics #aifalipmatte #lipmattesejuk #minyakboonga #faceoil #bibirkering #jerawat #kulitkering #kulitkusam #kulitminyak #skincare #flawlessskin #bibircantik #teamimo #teamdidiey #sayajualsayapakai

The perfect and complete combo you must have. Those who having severe skin problem, including this three item which is Rosa Glow Essence + Skintella Repairing Serum + CoalFace Soap + CoalFace Cleanser into your skincare routine is a must! - ✔ Rosa Glow Essence + Skintella Repairing Serum +CoalFace Soap + CoalFace Cleanser : RM220 (Inc Postage) - 📝 Loose Item Price : Rosa Glow Essence RM89 Skintella Repairing Serum RM69 CoalFace Soap RM35 CoalFace Cleanser RM39 interested? click link in bio for fast reply! or dm us now 📲 #kaymanbeauty #bestcleanser #bestessence #bestserum #kaymanbeautyfeedback #kaymanbeautysarawak #coalfacesoap #coalfacecleanser #rossaglowtreatmentessence #soap #cleanser #essence #localproduct #kulitkusam #sunburn #kesanparut #jerawat #kulitminyak #ruam #blackheads #greentea #aloevera #honey #charcoal #oilyskin #sensitiveskin #kaymanunimas #kaymanbeautyunimas #skintellaserum #serum

#bluebellfeedback Kulit breakout sebab guna produk timbangkilo!😱 Berjaya pulih dengan #buebellskincare 😍 Auwww...love it! 😘 Bukan biashe2 uolls! 😉

CARA PALING BERKESAN DAN CEPAT HILANGKAN JERAWAT DEGIL! ⁣ ⁣ Akibat suka try memacam produk, kulit jadi breakout. Huwaaa menyesal tak sudah.⁣ ⁣ Dulu kulit elok licin tetiba naik #jerawat menggerutu satu muka 😭⁣ ⁣ Macam macam produk dah pakai nak hilangkan tapi tak jadi apa.⁣ ⁣ Tup tup try #wd jerawat makin kurang, kulit makin licin, sekarang tinggal parut je. Padahal baru pakai 1 botol. Masya allah hepi nyaaa.😍⁣ ⁣ Tak sangka calit nadi je pun menjadi. Rupa rupanya dalam wd ni ada #estraktreepeony yang bantu bersih kan jerawat tu dari Akar, dari dalam.⁣ ⁣ Ada #niacinamide yang mengubati inflamsi jerawat, kontrol kulit dari berminyak. Ada #glucoside vitamin C yang sangat bagus untuk kulit.⁣ ⁣ Bestt kannn?⁣ ⁣ Siapa ada masalah jerawat tak boleh selesai tu ajom try wd⁣ ⁣ Ajomm Cik Umi tunggu tepi mebengtuyu 😆

Nak jana pendapatan? Tapi rasa susah, pening dan tak tahu macam mana nak mula? Meh sini 🙈⠀⠀ Belajar business manja manja dengan #bluebellskincare ♥⠀ Menarik? 🤔 . Kenapa? #bluebellteam ✅ Produk senang jual. .⠀ ✅ Untung banyak (RM77 satu set large) Contoh ; Set large RM77 x 10 (seminggu) = RM770 RM770 x 4 sebulan = RMxxx .⠀ ✅ Support, training, template, marketing material, strategy, posting content SEMUA DI SEDIAKAN! Anda cuma perlu ikut guide sahaja⠀ .⠀ 👉🏻 Berapa modal? - RM500 ⠀ .⠀ HQ nak bimbing 10 orang sahaja untuk generate 3-4 angka dalam masa 2-3 bulan! ⠀ .⠀ .⠀ 👉🏻 Kenapa jadi #bluebellteam?⠀ ✅ Money Back Guarantee (tak boleh jual? Pulang balik! Kami refund)⠀ .⠀ ✅ Support system power⠀ .⠀ ✅ Permintaan COD tinggi! ⠀ .⠀ ✅ Reward!! ⠀ .⠀ Anda tak perlu buat produk sendiri, cari dan gajikan pekerja atau membayar sewa pejabat. Yang anda tahu duit anda masuk tiap-tiap bulan apabila menjual #bluebellskincare.🤑 👉🏻 Register please whatsapp +6019 356 8850 (atau click link di bio) - #bluebellteam #bluebellagent

If you’re wondering the product range of kaymanbeauty you may refer this information below. - ✨ Rosa Glow Treatment Essence Price: RM89 Can last up to 2-4 month, depend on daily usage. Texture : Light and Watery (Instant Absorb and Non-Sticky) Suitable for : All skin types (Patch test needed if you have a very sensitive skin) - ✨ Skintella Repairing Serum Price : RM69 Can last up to 1-2 month, depend on daily usage. Texture : Thick and Gel type Suitable for : All skin types (Patch test needed if you have a very sensitive skin) - ✨ CoalFace Soap Price: RM35 Can last up to 1-2 month Deep cleansing and Sebum control Suitable for : Oily and acne-prone skintype - ✨ CoalFace Cleanser Price: RM39 Can last up to 1-2 month Mild and gentle on your skin Suitable for : Dry and Sensitive skin interested? click link in bio for fast reply! or dm us now 📲 #kaymanbeauty #bestcleanser #bestessence #bestserum #kaymanbeautyfeedback #kaymanbeautysarawak #coalfacesoap #coalfacecleanser #rossaglowtreatmentessence #soap #cleanser #essence #localproduct #kulitkusam #sunburn #kesanparut #jerawat #kulitminyak #ruam #blackheads #greentea #aloevera #honey #charcoal #oilyskin #sensitiveskin #kaymanunimas #kaymanbeautyunimas #skintellaserum #serum

BEAUTY STUFF
(@adneenbeauty)

14 Days 4 Hours Ago

ADA CUSTOMER NI TERPAKSA MENGAKU GUNA DEEP PORE EXFOLIATING SCRUB NI TAK RUGI . . Sebab apa? Sebab baru 3 minggu guna dah mula perasan mana perginya jerawat? Kulit jadi smooth je. Whitehead pun dah makin berkurang. Deep pore exfoliating scrub bukan produk yang janji kesan seawal beberapa hari je. Tapi Kak Neen janji pasti berkesan dengan penggunaan yang konsisten setiap minggu . . Apa lagi.. Ramai jatuh cinta dengan DEEP PORE EXFOLIATING SCRUB. Tak nak ke bagi peluang untuk kulit yuols dapat kesan macam ni? Yang mana dok intai DEEP PORE EXFOLIATING SCRUB tu, dapatkan SCRUB yuols hari ni juga sebelum melepas . . Serius, guna DEEP PORE EXFOLIATING SCRUB pun dah bagi perubahan yang sangat positif pada kulit yuols taw😘 . . 📲011-33074955 . . #kulithitam #kukitgatal #kulitmulus #kulitputih #kulitcerah #kulitkusam #kulitsehat #kulitanjal #kulitgelap #kulitkasar #kulitcantik #kulitberminyak #kulitsihat #kulitnormal #kulitglowing #kulitjerawat #kulitbersih #kulitterang #kulitcerahberseri #kulitlembut #kulitbelang #kulitlicin #kulitminyak #kulithalus #kulitlembap #kulitbebasjerawat #kulitputih #kulitberjerawat #kulitkering #kulitwajah

Jenis kulit manusia pada dasarnya adalah 3 jenis. 1. Kulit Minyak 2. Kulit Kering 3. Kulit Normal Penjelasan, Kulit minyak terlihat mengkilap karena minyak yang berlebihan pada wajah, pori-pori dan tampak seperti kulit jeruk, berkomedo karena pori-pori yang tersumbat oleh minyak, debu, kotoran dan mudah timbul jerawat. Kulit kering terlihat kasar, kusam bahkan mengelupas akibat pengaruh suhu yang berlebihan, pori-pori terlihat jelas, timbul jerawat karena banyak penumpukan sel kulit mati, telihat flek, garis halus bahkan keriput. Kulit normal tekstur kulitnya lembut, pori-pori halus sehingga tidak terlihat jelas, tidak jerawatan dan tidak berkomedo, kulit seimbang tidak minyak juga tidak kering karena kadar air dan minyak pada kulit yang seimbang. Yang manakah jenis kulitmu? 🙂 #jeniskulit #mengenaljeniskulitwajah #mengenalkulitwajah #kulitnormal #kulitkering #kulitminyak #tipskecantikan #tipscantik #kulitsehat #kulitterawat #kulitsehat #kulitcantik #kulitputih #kulitindah #kulitbersih #kulitputihbersih #tipskulitsehat #tipskulitputih #tipskulitcantik #tipskulitsehat

Noor Mahfuzah
(@n_mahfuzah)

14 Days 19 Hours Ago

Hebat kan Product Mary Kay..pencuci muka mengikut jenis kulit.. Bukan satu utk semua ye.. pilihan di tangan anda.. dulu fuzah bermula dgn pencuci muka Botanical Formula1 for Dry skin .. Alhamdulillah skrg bye2 kulit kering, welcome kulit sihat ❤️❤️❤️ . For detail/inquiry jom fuzah www.wasap.my/0127894458 #kulitkering #kulitnormal/kombinasi #kulitminyak

Key Ingredient of CoalFace Cleanser : - ✅Activated Charcoal - Neutralize the dirt and toxins on the skin ✅ Aloe Vera Extract - Soothing and calming the redness on the skin ✅ Green Tea Extract - Great for calming the sensitive skin & improve the appearance of acnes ✅ Honey Extract - naturally antibacterial. Great for acne treatment and preventation. Helps create a glow. This cleanser is very mild and good for your sensitive skin. Use this twice daily. After cleansing, put moisturiser and complete your regime with protection - sunscreen! Stick to this routine and you’ll see the result. Never skip this 3 steps: 1. Cleanse 2. Moisturise 3. Protect You can get all of this benefit from CoalFace Cleanser. interested? click link in bio for fast reply! or dm us now 📲 #kaymanbeauty #bestcleanser #bestessence #bestserum #kaymanbeautyfeedback #kaymanbeautysarawak #coalfacesoap #coalfacecleanser #rossaglowtreatmentessence #soap #cleanser #essence #localproduct #kulitkusam #sunburn #kesanparut #jerawat #kulitminyak #ruam #blackheads #greentea #aloevera #honey #charcoal #oilyskin #sensitiveskin #kaymanunimas #kaymanbeautyunimas #skintellaserum #serum

Set satin dirumah🥰👍 Kaki merekah. Boleh sampai luka tau. Tak selesa rasa tapak kaki tu.. Huhuu. Dengan satin hand yang ada tiga step cepat terus rasa wow lembut ringan kulit.. Berapa lama tahan tu? Bukan sebulan tapi 3bulan. Janganlah pakai hari-hari. Nanti seminggu pun dah habis. Ada special menanti bulan ni. Jom roger tepi🥰🥰 (link di bio) #marykayselayang #marykaybatucaves #instamalaysia #bazaarpaknil #arianilovers #minazlovers #kulitminyak #spagombak

BEAUTY STUFF
(@adneenbeauty)

16 Days 9 Hours Ago

DEEP PORE EXFOLIATING SCRUB FLONERCH . . Ramai yang nak cuba DEEP PORE EXFOLIATING SCRUB, tapi trauma dan takut dengan produk tempatan yang katanya sama je dengan produk lain. Nanti dulu, orang kata tak kenal maka tak cinta . . Jom kenal kenal dengan DEEP PORE EXFOLIATING SCRUB dulu okay?? DEEP PORE EXFOLIATING SCRUB ialah scrub paling penting dan asas untuk yang baru nak cuba dan mempercayai Flonerch. . Cuba try DEEP PORE EXFOLIATING SCRUB dulu. InsyaAllah akan berikan kesan yang positif untuk kulit yuolsss. Banyak sangat feedback DEEP PORE EXFOLIATING SCRUB ni. Masing masing akan update . . Jerawat kecut Parut pudar Pori makin tertutup Kulit makin cerah Kulit makin lembap . . Dan paling best sekali bila dah mula percaya yang produk FLONERCH lain dari yang lain. Tak macam produk yang pernah guna sebelum ni . . Jadi, yang dah lama intai intai nak try DEEP PORE EXFOLIATING SCRUB tu, jangan ragu ragu. Start dan jaga kulit yuols dengan produk yang berkualiti dan kesan terbaik ni sekarang juga😘 . . 📲011-33074955 . . #kulithitam #kukitgatal #kulitmulus #kulitputih #kulitcerah #kulitkusam #kulitsehat #kulitanjal #kulitgelap #kulitkasar #kulitcantik #kulitberminyak #kulitsihat #kulitnormal #kulitglowing #kulitjerawat #kulitbersih #kulitterang #kulitcerahberseri #kulitlembut #kulitbelang #kulitlicin #kulitminyak #kulithalus #kulitlembap #kulitbebasjerawat #kulitputih #kulitberjerawat #kulitkering #kulitwajah

🔥🔥 Kandungan Mary Kay Botanical Effects 🌸🌺☘🌱🌿 . Kompleks Botani Istimewa yang ada dalam ketiga-tiga formula: 🌷Silymarin(buah tistel susu) : antioksidan yang membantu mempertahankan kulit sambil membantu menegangkan dan melegakan kulit 🌷Luo Han Guo : juga dikenali sebagai buah "kelanjutan usia" yang juga mengandungi antioksidan yang membantu menggalakkan kulit yang sihat . 🌸Formula 1🌸 - Ekstrak Biji Flaks : kaya dengan asid lemak omega 3 yang membantu melembapkan dan melegakan ketidakselesaan kulit kering - Ekstrak Rumpai Laut : sumber vitamin, mineral dan asid lemak yang penting untuk pelembapan dan keseimbangan kulit . 🌸Formula 2🌸 - Ekstrak Bunga Kemboja : menenangkan dan melegakan kulit dan ia juga antioksidan yang membantu melindungi daripada tekanan persekitaran - Ekstrak Bunga Teratai : Antioksidan dan sumber mineral yang penting untuk kulit yang sihat . 🌸Formula 3🌸 - Ekstrak Kanuka (Pokok Teh Putih) : mempunyai faedah penghalusan yang membantu mengelakkan pori daripada tersumbat. - Ekstrak Jambu Batu : sumber asid salisilik, pengelupas untuk menanggalkan sel mati dan membantu agar pori tidak tersekat supaya mengurangkan permukaan berminyak . Free postage 📦 Free smple 📦 Free consultation Link on bio ✨ Atyra 💕 Independent Beauty Consultant 📍 Mary Kay Malaysia . #marykayproducts #marykaypromotion #botanical #tumbuhtumbuhan #setbasic #kulitminyak #kulitnormal #kulitkering #kulitallergik #cantikcantik #maskbotanical #kulitsehat #bestseller #marykaybestseller #kulitkedut #marykay #marykaypink #marykayperlis #marykaykedah #marykayunimap #marykaygurun #marykaylife #marykaystyle #marykaybeautyconsultantmalaysia

🔥🔥 Kandungan Mary Kay Botanical Effects 🌸🌺☘🌱🌿 . Kompleks Botani Istimewa yang ada dalam ketiga-tiga formula: 🌷Silymarin(buah tistel susu) : antioksidan yang membantu mempertahankan kulit sambil membantu menegangkan dan melegakan kulit 🌷Luo Han Guo : juga dikenali sebagai buah "kelanjutan usia" yang juga mengandungi antioksidan yang membantu menggalakkan kulit yang sihat . 🌸Formula 1🌸 - Ekstrak Biji Flaks : kaya dengan asid lemak omega 3 yang membantu melembapkan dan melegakan ketidakselesaan kulit kering - Ekstrak Rumpai Laut : sumber vitamin, mineral dan asid lemak yang penting untuk pelembapan dan keseimbangan kulit . 🌸Formula 2🌸 - Ekstrak Bunga Kemboja : menenangkan dan melegakan kulit dan ia juga antioksidan yang membantu melindungi daripada tekanan persekitaran - Ekstrak Bunga Teratai : Antioksidan dan sumber mineral yang penting untuk kulit yang sihat . 🌸Formula 3🌸 - Ekstrak Kanuka (Pokok Teh Putih) : mempunyai faedah penghalusan yang membantu mengelakkan pori daripada tersumbat. - Ekstrak Jambu Batu : sumber asid salisilik, pengelupas untuk menanggalkan sel mati dan membantu agar pori tidak tersekat supaya mengurangkan permukaan berminyak . Free postage 📦 Free smple 📦 Free consultation Link on bio ✨ Atyra 💕 Independent Beauty Consultant 📍 Mary Kay Malaysia . #marykayproducts #marykaypromotion #botanical #tumbuhtumbuhan #setbasic #kulitminyak #kulitnormal #kulitkering #kulitallergik #cantikcantik #maskbotanical #kulitsehat #bestseller #marykaybestseller #kulitkedut #marykay #marykaypink #marykayperlis #marykaykedah #marykayunimap #marykaygurun #marykaylife #marykaystyle #marykaybeautyconsultantmalaysia

COALFACE SOAP Main Ingredients : 🍯 Pure Honey + 🌑 Activated Charcoal Additional Ingredients : 💫Sodium Hydroxide & Linalool (Natural based since we took it from essential oil) 💫 Glycerin : Widely used in soap making and plant based & very soft on your skin Function : ✅ Deep cleansing your skin with low pH cleansing factor ✅ Neutralize the toxins on your skin ✅ Fading acne and blemish ✅ Remove tiny-bumps ✅ Brighten your skin interested? click link in bio for fast reply! or dm us now 📲 RM 35 inc postage #kaymanbeauty #bestcleanser #bestessence #bestserum #kaymanbeautyfeedback #kaymanbeautysarawak #coalfacesoap #coalfacecleanser #rossaglowtreatmentessence #soap #cleanser #essence #localproduct #kulitkusam #sunburn #kesanparut #jerawat #kulitminyak #ruam #blackheads #greentea #aloevera #honey #charcoal #oilyskin #sensitiveskin #kaymanunimas #kaymanbeautyunimas #skintellaserum #serum

Faraain Ismail
(@faraain89)

18 Days 15 Hours Ago

Betapa tegar nya kakak maintain ngan Raniabeauty 💕 Ni antara botol-botol yang kakak simpan walaupon dah habis 😀 Kalau korang maintain macam ni jugak mesti nampak hasil yang wow!! #raniabeauty #cleanser #serum #jerawat #jeragat #bintikhitam #kulitminyak #kulitkusam

When you apply mango butter to your skin, it gives you extra bit protections from sun. But, you still need sunscreen for your sun protections. 😁

Mango is rich with vitamin C. Because of it, mango butter can help encourage a more plump and tighter look. That's why our skin is firmer.

Vitamin A is the key to revitalized, glowing look. As mango butter is a natural source pf vitamin A, it helps increasing skin's overall youthful look. 😱

Mango butter really help soothes the skin! 😍

MANGO BUTTER SKIN'S BENEFIT. . Why mango? Because it is one of the ingredients in our BirdNest Essence @ BNE. 🤗 . Stay tuned for other active ingredients.

If you have dry skin, applied mango butter as routines to help moisturizing dry patches, flakiness, and even sensitive skins. 😊

Mango has anti-inflammatory properties that can really help soothe existing acne without clogging our pores.

Lasting effects of using mango butter in long terms really help to reduce the scar appearance and lessen the scar tissues.

As mango butter provides lasting type of moisturization, it will help reduces the appearance of fine lines and wrinkles down the line.

AFTER USING 3 BOTTLE OF ROSA GLOW ESSENCE!!! Benefits Rosa Glow Essence : - ✅Hydrating and glowing the skin ✅Brightening the skin ✅Fading the scars and dark spots ✅Reduce wrinkles with bee-tox (bee venom) technology. **Texture light. Like hada labo lotion (Instant Absorb) Rosa Glow Essence= RM89 inc postage interested? click link in bio for fast reply! or dm us now 📲 #kaymanbeauty #bestcleanser #bestessence #bestserum #kaymanbeautyfeedback #kaymanbeautysarawak #coalfacesoap #coalfacecleanser #rossaglowtreatmentessence #soap #cleanser #essence #localproduct #kulitkusam #sunburn #kesanparut #jerawat #kulitminyak #ruam #blackheads #greentea #aloevera #honey #charcoal #oilyskin #sensitiveskin #kaymanunimas #kaymanbeautyunimas #skintellaserum #serum

Siapa yang masih suka bingung pilih produk skincare untuk wajah?⁣⁣ ⁣⁣ Nah sebelum kalian pilih produk skincare yang cocok untuk wajah kalian, kalian harus tau dulu nih jenis kulit wajah kalian! ⁣⁣ ⁣⁣ 1. Kulit Wajah Normal : Memiliki jumlah kandungan air dan minyak yang seimbang sehingga tidak terlalu kering atau berminyak.⁣⁣ 2. Kulit Wajah Berminyak : Adanya produksi kelenjar minyak yang berlebihan sehingga pori-pori tersumbat dan menimbulkan jerawat.⁣⁣ 3. Kulit Wajah Kering : Kurang memiliki kelembapan pada lapisan kulir terluar sehingga pori-pori hampir tidak terlihat, permukaan luar kasar, dan kurang elastis.⁣⁣ 4. Kulit Wajah Sensitif : Memiliki kepekaan yang rendah sehingga mudah sekali mengalami alergi atau iritasi serta ruam sebagai sebuah reaksi dari sesuatu.⁣⁣ 5. Kulit Wajah Kombinasi : Perpaduan antara kulit berminyak dan kering. Biasanya kulit berminyak pada daerah T-Zone dan kulit kering pada bagian wajah.⁣⁣ ⁣⁣ Jadi kulit wajah kalian termasuk yang mana nih? Komen di kolom komentar ya apa sih permasalahan jenis kulit wajah kalian.⁣⁣ ⁣⁣ Sumber : Beauty Under Cover For Muslimah oleh dr. Davrina Rianda⁣⁣ ⁣⁣ #klinikrumahsehat #kecantikan #skincare #klinikestetika #beautyclinic #klinikkecantikan #klinikciputat #skincareciputat #jakarta #wajah⁣⁣ #kulitkering #kulitsensitif #kulitnormal #kulitminyak #kulitkombinasi

Happy Monday 🌞 #bluebellbeauties ! . Bella nak share about size of our products, sebab ada yang masih tertanya2 & confius. #bluebellskincare ada dua size products tau, which is travel set & normal set, and also #bluebellhydratingfacemist. 😊 . ❄TRAVEL SET (trial/small set) : RM125 - Cleanser 30ml Night Moisturiser 15ml Daily Defence Moisturiser 15ml Serum 10ml . ❄NORMAL SET : RM220 - Cleanser 60ml Night Moisturiser 30ml Daily Defence Moisturiser 30ml Serum 30ml . -❄HYDRATING FACE MIST 60ml RM39 - For those who yang tanya if travel Set plus Hydrating Face Mist how much & Normal Set plus Hydrating Face Mist berapa RM pula kan, tambah postage pulak bape ehh.. . So, here Bella kirakan terus untuk uolls yea. . ❄TRAVEL SET RM125 + HYDRATING FACE MIST RM39 = RM164 . (Total include postage SM RM172 | SS RM176) . ❄NORMAL SET RM220 + HYDRATING FACE MIST RM39 = RM259 . (Total include postage SM RM267 | SS RM271) - So, lepasni jangan pening2 lagi yea uolls 😘

The differences between CoalFace Soap and CoalFace Cleanser. If you have an oily skin, you might prefer soap and if you have a dry or sensitive skin you might prefer liquid cleanser. If you love both of our CoalFace Soap/ Cleanser you can use both! Liquid cleanser for AM use and Soap for PM use. Coal Face Soap RM35 Coal Face Cleanser RM39 interested? click link in bio for fast reply! or dm us now 📲 #kaymanbeauty #bestcleanser #bestessence #bestserum #kaymanbeautyfeedback #kaymanbeautysarawak #coalfacesoap #coalfacecleanser #rossaglowtreatmentessence #soap #cleanser #essence #localproduct #kulitkusam #sunburn #kesanparut #jerawat #kulitminyak #ruam #blackheads #greentea #aloevera #honey #charcoal #oilyskin #sensitiveskin #kaymanunimas #kaymanbeautyunimas #skintellaserum #serum

syra
(@syerago)

23 Days 1 Hour Ago

Hye semuaa!!! Sape2 yg memerlukan pertolongan dalam penjagaan kulit wajah atau masih ragu2 lg nk kenali jenis kulit atau ada masalah utk mencari product atau ingin dapatkan facial treatment secara percuma,bole terus hubungi saya untuk sesi skin consultation,ands tentukan masa dan tempat😄😄 Skin consultation??apa tuh? Dalam sesi consultation,anda akan dapat mengenali jenis kulit anda,usia kulit wajah anda(well,ada org umur masih muda tp kulit dah tua😧😧),size pori anda,tahap keanjalan kulit anda,tahap sensitivity kulit anda dan macam2 lagi😍😍😍 Bila kita dah tahu profile kulit kita,sgt mudah utk kita jaga,org kata,x kenal maka x cinta kan😆😆 so jom kita jaga kulit kita,nk kulit sihat supaya bila tua nnt,muka maintain muda uolls😍😍 Hubungi saya 0196072771 atau klik je kat link bio Yg ikhlas, your beauty consultant #glowskin#glowing#glassskin#flawlessskin #jeragat#parut#jerawat#acne#pimples#kulitkusam #kulitkaca #kulitsehat #kulitsensitif#kulitkering#kulitminyak#kulitbersih #kulitcantik #uitm#unimas#unimap#puo

WAJAH SERI ,BYE-BYE KUSAM.⁣ ⁣ Dulu lain sekarang lain,biasa bila berkerja non-stop tugas harian sampai lewat petang balik rumah kena cara anak,rumah tangga Cik abam lagikk.⁣ ⁣ Lastt apa yang jadi muka kusam mata gelap😭⁣ ⁣ Syukur sangat jumpa dengan Krim Ajaib #wd wajah kembali cerah berseri-Seri wehh.⁣ ⁣ Uolss nak tahu tak punca kulit kusam?⁣ 1)Stress⁣ 2)Abaikan rutin penjagaan wajah⁣ 3)Sinaran UV⁣ 4)Tak Cukup tidur⁣ 5)Faktor genetik⁣ 6)Kurang Vitamin⁣ 7)Faktor guna produk yang salah.⁣ ⁣ Nampak kan punca KUSAM apa Sebab tu wajib rawat keseluruhan tubuh badan kita.⁣ ⁣ Wd sangat-sangat berkesan,Satu-satunya krim kecantikan TEKNOLOGI NANO merawat dari dalam tubuh ke luar tubuh.Hanya perlu sapu di 3 tempat Nadi sahaja.⁣ ⁣ Wd ada ramuan Extra Peony rawat buang toksin,clear bahan kimia kalau tersalah guna produk terlarang.Aroma Lavender pulak bagi tenang ,hilangkan stress. Arbutin Cerahkan kulit sekata,kulit gelap kusam pun makin cerah berseri-seri.⁣ ⁣ Bestt kann? Hanya satu Produk je uolss tak da set,mudah yang penting berkesan.Konsisten calit Minum air cukup kesann lagi mantopp tauu.⁣ ⁣ Wd sekarang promosi tauu,Sape ada masalah kulit luar dalam tu wajib calit wd ,nak tahu info pun boleh ⁣ ⁣ Tekan link wasap di bio ❤️

Tahu tak kalau uolss cuba buat facial exercise, ia boleh membantu kulit nampak muda dan juga membantu kuatkan muscle di muka untuk lebih anjal. ☺ . Ni antara beberapa facial exercise yang sesuai dilakukan waktu-waktu lapang dalam ofis ke, tengah tunggu lrt ke. Tapi kalau segan, buat dalam bilik je pun boleh. . 1- Cheek lifter 2 - Upper eyelid firmer 3 - Temple developer facial exercise 4 - Dan ada beberapa lagi jenis facial exercise ni, cuba search. . Ramai dah cuba, uolls apa lagi ? Cuba la try.😘 . Untuk membantu sis kurangkan kedutan kulit muka, @bluebellskincare ada Bluebell Serum yang mengandungi Argan oil dan collagen untuk membantu penjagaan kulit muka sis. Semua produk kami diiktiraf oleh SIRIM dan mempunyai halal dari JAKIM. ❤ . Berminat nak cuba? Boleh DM or Whatsapp +60122124040 (Zu) 😘 - #bluebellskincare #produkkecantikanmalaysia #skincaremalaysia #produkhalal #kulitminyak #kulitjerawat #kulitoily #produkkecantikkan #kulitberminyak #kulitberminyakdanberjerawat #kulitanjal #kulitlembab #bebasjerawat #jerawat #serumjerawat #kulitjerawat #hilangjerawat #skincareselamat #skincarehalal

Today Bella nk share some skincare tips for healthy glowing skin using tomato. To those who didnt know, tomatoes are rich in beta-carotene, vitamin C and lycopene - a superstar of medicinal food substances and the source of their vibrant red colour. So now, Bella nk bgtau how tomatoes can help in keeping your skin healthy and glowing. 😊😊 . 🍅 One of the best ways to use tomatoes for skin is to eat them regularly than apply topically. Here are some reasons that make them the perfect fruit for a healthy glow. . 🍅 If you have open pores on your skin, you can drink tomato juice or apply it topically. Tomato juice, when applied on the skin, work as an excellent astringent. All you need to do is to mix one teaspoon of tomato juice with four to five drops of lemon juice and apply it on your face. Rinse with lukewarm water to shrink the open pores. . . 🍅 Presence of vitamin C in tomatoes helps keep the skin clear. Rub tomato on your face and see the effective results. . . 🍅 According to various studies, tomatoes work as natural sunscreen; thanks to the presence of antioxidant lycopene that protects the skin from the harsh effects of ultra-violet (UV) rays. . . 🍅 Tomatoes are full of antioxidants including vitamin C; therefore, eating tomatoes may help reduce the amount of cell-damaging free-radicals in the body and will give you a youthful skin. . 🍅 Tomatoes fight cellular damage, further retaining the moisture, thereby, preventing fine lines and wrinkles. . 🍅 Either eat one to two tomatoes daily or apply them topically to get a healthy and glowing skin. Make sure you wash them thoroughly before consuming. Also consult a beauty expert who could give you some face masks recipes that would suit your skin. Happy Lunch beauties! 💕Huh

Skintella Repairing Serum: ✅ Strengthens the natural protective barrier of the skin. ✅ Optimises skin repair and recovery. ✅ Diminishes redness, inflammation and irritation. ✅ Hydrates and brightens overall complexion. ✅ Suitable for all skin types, especially troubled, damaged skin. Key ingredients: 1. Centella Asiatica Leaf Extract 2. Bifida Ferment Lysate 3. Linoleic Acid 4. Linolenic Acid 5. Imperata Cylindrica Root Extract Price: RM69 (30ML) Include Postage interested? click link in bio for fast reply! or dm us now 📲 #kaymanbeauty #bestcleanser #bestessence #bestserum #kaymanbeautyfeedback #kaymanbeautysarawak #coalfacesoap #coalfacecleanser #rossaglowtreatmentessence #soap #cleanser #essence #localproduct #kulitkusam #sunburn #kesanparut #jerawat #kulitminyak #ruam #blackheads #greentea #aloevera #honey #charcoal #oilyskin #sensitiveskin #kaymanunimas #kaymanbeautyunimas #skintellaserum #serum

Good night everyone. 🌛 . Jgn lupa sebelum tidur, cuci muka bersih-bersih dengan BLUEBELL Skincare tau, and don't forget ur night routine... Spray Hydrating Face Mist, dab dab into your face, apply Radiance Serum and last sekali Night Moisturiser ❤️❤️.. . Confirm esok pagi bangun muka fresh and glowing! 😊😊 . Price for Bluebell Complete Set (Travel Set) RM125 Price for Bluebell Complete Set RM220 . Berminat? Boleh DM or Whatsapp +60122124040 (Zu) . #produkkecantikanmalaysia #skincaremalaysia #produkhalal #kulitminyak #kulitjerawat #kulitoily #produkkecantikkan #kulitberminyak #kulitberminyakdanberjerawat #kulitanjal #kulitlembab #bebasjerawat #jerawat #serumjerawat #kulitjerawat #hilangjerawat #skincareselamat #skincarehalal #astroria #bluebellskincare

BEAUTY STUFF
(@adneenbeauty)

25 Days 5 Hours Ago

[LAUNCHING NOW]. JENIS KULIT: SESUAI UNTUK SEMUA JENIS KULIT ❤️ SAIZ: 100 ML 😘 HARGA: RM 49. . 𝙎𝙤 𝙬𝙝𝙮 𝙙𝙤 𝙮𝙤𝙪 𝙩𝙝𝙞𝙣𝙠 𝙬𝙚 𝙘𝙝𝙤𝙤𝙨𝙚 𝙨𝙘𝙧𝙪𝙗? (Baca sampai habis tau) Jawapannya ialahh.... Yuols mungkin buat rutin skincare contoh macam cleansing, moisturizing, and putting on the sunscreen, tapi kalau yuols tak buat exfoliating, kulit yuols still tak sihat sepenuhnya. "Pernah rasa tak, pakai skincare products tapi tak effective?"😭. . One of the factors is because of the improper exfoliation. Yupp!! Exfoliating akan membantu produk skincare yuols berfungsi dan meresap lebih baik dalam kulit sebab exfoliating akan membuang segala sel2 kulit mati atas kulit yuols. Pastu segala CLEANSER, SERUM, MOISTURIZER & produk skincare lain akan menyerap lebih baik dalam kulit yuols dan berfungsi lebih maksimum! So what are you waiting for? Click link on our bio to order😘. . #kukitgatal #kulitmulus #kulitputih #kulitcerah #kulitkusam #kulitsehat #kulitanjal #kulitgelap #kulitkasar #kulitcantik #kulitberminyak #kulitsihat #kulitnormal #kulitglowing #kulitjerawat #kulitbersih #kulitterang #kulitcerahberseri #kulitlembut #kulitbelang #kulitlicin #kulitminyak #kulithalus #kulitlembap #kulitbebasjerawat #kulitputih #kulitberjerawat #kulitkering #kulitwajah

Keep smiling, because life is a beautiful thing and there's so much to smile about. 😊 Enjoy your lunch beauties!💕

#bluebellserum diperkaya dengan Hyaluronic Acid & Vitamin E, Argan Oil, Hamamelis Virginiana, Collagen & sebagainya yang dapat membantu meningkatkan cell-production serta menyihatkan kulit anda. - Selain #bluebellserum juga dapat membantu menghilangkan parut, memudarkan jeragat, serta melambatkan penuaan. 😍 - Price for Bluebell Serum 10ml (RM38) || 30ml (RM79) . Berminat? Boleh DM or Whatsapp +60122124040 (Zu) . #bluebellskincare #produkkecantikanmalaysia #skincaremalaysia #produkhalal #kulitminyak #kulitjerawat #kulitoily #produkkecantikkan #kulitberminyak #kulitberminyakdanberjerawat #kulitanjal #kulitlembab #bebasjerawat #jerawat #serumjerawat #kulitjerawat #hilangjerawat #skincareselamat #skincarehalal #astroria

Serum haluskan kulit dan kecilkan pori👍✨ Korang rasa tak selesa bila pori besar dan kulit kasar kan. Pakai bedak bercapuk dan nampak lubang tu. Terus rasa tak yakin, malu dan segan. Terus malas nak pakai bedak bagai. Yanti suggest korang pakai set ni. Set ni ada rawatan di klinik dengan kos beribu riban. Dengan mk korang dapat rawatan ni dirumah je. Tanpa keluar. Cara nak pakai pun kita akan ajar dan demo siap free kelas kita buat untuk anda. Kelas customized ikut keadaan kulit. Best kan? ✨👍 Jom book slot u all bulan 10 ni. Jangan bimbang yanti kerumah u all🌹😘 Click je link di bio #igmalaysia #iklaninstagram #bazaaronlinemurah #kulitjerawat #pori #minazlovers #arianilovers #mirafilzahfans #marykayselayang #marykaybatucaves #marykaygombak #kulitanjal #kulitminyak #kulitkering

YANG DITUNGGU-TUNGGU INI LAH MASA NYA NAK GRAB MANA YANG DAH LAMA UOLLSS IDAM IDAM KAN ❤️❤️❤️ PROMO UNTIL 11/10/2019 SAHAJA ‼️

Wow! Look at her skin after using Rosa Glow Essence & CoalFace Soap. Look at her forehead, no more tinybumps and her skin look more glowy. I loveeeee! This both item is our HOT SELLING COMBO. You save more buy getting these 2 item in a combo price! — FAST SELLING COMBO — Those who having oily and acne-prone skin, including both of Rosa Glow Essence + CoalFace Soap into your skincare routine is a must! Rm120 Include Postage interested? click link in bio for fast reply! or dm us now 📲 #kaymanbeauty #bestcleanser #bestessence #bestserum #kaymanbeautyfeedback #kaymanbeautysarawak #coalfacesoap #coalfacecleanser #rossaglowtreatmentessence #soap #cleanser #essence #localproduct #kulitkusam #sunburn #kesanparut #jerawat #kulitminyak #ruam #blackheads #greentea #aloevera #honey #charcoal #oilyskin #sensitiveskin #kaymanunimas #kaymanbeautyunimas #skintellaserum #serum

Oily skin makes you feel sticky and uncomfortable most of the time... You whole face will be oily and its soo easy to get ACNE / PIMPLES! But the advantage of having oily skin is YOU CAN REMAIN YOUNGER LOOKING SKIN 🤩🤩 because it's not easy to get wrinkles on oily skin. However, its not good to have extremely oily skin all the time. You don't want those pimples growing on your face especially those painful ones 😔 So make sure to use cleanser + moisturizer targeted for oily skin and in addition use SUPPLEMENT that absorbs excess oil but keeping it moist all the time.. #enrichingwomenslives #loveyourskin #healthyskin #kulitminyak #jerawat #jerawatbatu #skincaremalaysia #codsendayan #codputrajaya #codseremban #codcyberjaya #codklang #codbanting

Knowing your skin type has always been a struggle to many people.. It can be complicated and sometimes its very straight forward.. Let's learn how to IDENTIFY YOUR SKIN TYPE and how to RESOLVE IT. #enrichingwomenslives #loveyourskin #healthyskin #skintype #knowmyskin #kenalikulitmu #kulitkering #kulitminyak #skincaremalaysia #codsendayan #codputrajaya #codseremban #codcyberjaya #codklang #codbanting

We selling in combo’s also. Those who having dry and sensitive skin, including both of Rosa Glow Essence + CoalFace Cleanser into your skincare routine is a must! Function Glow Essence: ✅ Hydrating the skin ✅ Brightening the skin ✅ Fading the scars ✅ Reduce wrinkles with bee-tox (bee venom) technology. ✅Texture light. Like hada labo lotion (Instant Absorb) **Suitable for All skin types. Function Coalface Cleanser: ✅ Low pH cleanser - helps to keep your moisture barrier safe from being stripped. ✅ Helps reduce the acnes, tiny bump, whiteheads and blackheads ✅ Gentle on the skin - light gel texture which doesn’t dry out your skin ✅ Charcoal helps to neutralize the toxins on the skin and helps other product to absorb better on the skin after cleansing ✅ Honey - brightening the skin ✅ Suitable for dry, sensitive and acne skin Rosa Glow Essence + CoalFace Cleanser RM124 INC POS: SS & SM interested? click link in bio for fast reply! or dm us now 📲 #kaymanbeauty #bestcleanser #bestessence #bestserum #kaymanbeautyfeedback #kaymanbeautysarawak #coalfacesoap #coalfacecleanser #rossaglowtreatmentessence #soap #cleanser #essence #localproduct #kulitkusam #sunburn #kesanparut #jerawat #kulitminyak #ruam #blackheads #greentea #aloevera #honey #charcoal #oilyskin #sensitiveskin #kaymanunimas #kaymanbeautyunimas #skintellaserum #serum

Korang dah try ke #bluebellhydratingfacemist ni? Best kan 😍 . Bukan sahaja membantu kulit stay hydrate & mengecilkan pori, #hydatingfacemist mampu memberikan effect glowing dan menyegarkan wajah tau! Ianya juga boleh mencegah penuaan. Sekiranya kulit kita sering terdedah kepada cahaya matahari terlalu lama, ianya boleh mengakibatkan kulit mengalami hidrasi dan kering. So #facemist merupakan penyelamat untuk mengembalikan kelembapan dan kesegaran kulit wajah bagi mengelakkan wajah kusam dan nampak tua 😉 ♥️ . Berminat? Boleh DM or whatsapp +60122124040 (Zu) 😘 #produkkecantikanmalaysia #skincaremalaysia #produkhalal #kulitminyak #kulitjerawat #kulitoily #produkkecantikkan #kulitberminyak #kulitberminyakdanberjerawat #kulitanjal #kulitlembab #bebasjerawat #jerawat #serumjerawat #kulitjerawat #hilangjerawat #skincareselamat #skincarehalal #astroria #bluebellskincare #bluebellhydratingfacemist

BEAUTY STUFF
(@adneenbeauty)

29 Days 3 Hours Ago

[LAUNCHING NOW]. JENIS KULIT: SEMUA JENIS KULIT ❤️ SAIZ: 100 ML 😘 HARGA: RM 49 (FREE POSTAGE untuk hari ini dan esok “23/9”). . 𝙎𝙤 𝙬𝙝𝙮 𝙙𝙤 𝙮𝙤𝙪 𝙩𝙝𝙞𝙣𝙠 𝙬𝙚 𝙘𝙝𝙤𝙤𝙨𝙚 𝙨𝙘𝙧𝙪𝙗? (Baca sampai habis tau) Jawapannya ialahh.... Yuols mungkin buat rutin skincare contoh macam cleansing, moisturizing, and putting on the sunscreen, tapi kalau yuols tak buat exfoliating, kulit yuols still tak sihat sepenuhnya. "Pernah rasa tak, pakai skincare products tapi tak effective?"😭. . One of the factors is because of the improper exfoliation. Yupp!! Exfoliating akan membantu produk skincare yuols berfungsi dan meresap lebih baik dalam kulit sebab exfoliating akan membuang segala sel2 kulit mati atas kulit yuols. Pastu segala CLEANSER, SERUM, MOISTURIZER & produk skincare lain akan menyerap lebih baik dalam kulit yuols dan berfungsi lebih maksimum! So what are you waiting for? Click link on our bio to order😘. . #kukitgatal #kulitmulus #kulitputih #kulitcerah #kulitkusam #kulitsehat #kulitanjal #kulitgelap #kulitkasar #kulitcantik #kulitberminyak #kulitsihat #kulitnormal #kulitglowing #kulitjerawat #kulitbersih #kulitterang #kulitcerahberseri #kulitlembut #kulitbelang #kulitlicin #kulitminyak #kulithalus #kulitlembap #kulitbebasjerawat #kulitputih #kulitberjerawat #kulitkering #kulitwajah

Best combo for normal and oily skin. - The CoalFace Soap does deep cleansing but it wont let your skin dry. While the essence is the holy grail for those who want a glow and plump skin. - Our main concern is to make your skin glow in a healthy way. This both is a must item to add in your skincare list! Function Glow Essence: ✅ Hydrating the skin ✅ Brightening the skin ✅ Fading the scars ✅ Reduce wrinkles with bee-tox (bee venom) technology. ✅Texture light. Like hada labo lotion (Instant Absorb) **Suitable for All skin types. Function CoalFace Soap ✅ Deep cleansing your skin with low pH cleansing factor ✅ Neutralize the toxins on your skin ✅ Fading acne and blemish ✅ Remove tiny-bumps ✅ Brighten your skin Rm120 exc postage. interested? click link in bio for fast reply! or dm us now 📲 #kaymanbeauty #bestcleanser #bestessence #bestserum #kaymanbeautyfeedback #kaymanbeautysarawak #coalfacesoap #coalfacecleanser #rossaglowtreatmentessence #soap #cleanser #essence #localproduct #kulitkusam #sunburn #kesanparut #jerawat #kulitminyak #ruam #blackheads #greentea #aloevera #honey #charcoal #oilyskin #sensitiveskin #kaymanunimas #kaymanbeautyunimas #skintellaserum #serum

Pelembap khas kulit oily.. Orang oily ni suka pelembap yang jenis gel dan cepat meresap kan. Gel purple ni teramat best Bagi kulit lembap selama 10jam tanpa rasa lekit. Teksture gel dia sangat lembut tau. Sejuk bila sapu di muka. U all mencari pelembap khas kulit oily. Highly recommended👍👍 Anytime message yanti. Link ada di bio. ✨free postage ✨free facial ✨free gift #iklanonline #insta_iklan #arianilovers #minazlovers #apbph2019 #bazaarpaknil #codbatucaves #codgombak #selayang #leeyanarahman #kerjayakecantikan #pelembap #pencucimuka #kulitjerawat #kulitminyak

Happy Saturday everyone 🌺. . Anyway, do u guys know Radiance Serum Bluebell now ada in 2 sizes skrg.. 10ml and also 30ml? And harga sgt berbaloi2😊😊. . This Radiance Serum is formulated with Hyaluronic Acid, Vitamin E, Kojic Acid and also Licorice. Nak tahu apa kebaikan Hyaluronic Acid ni? . Hyaluronic Acid? 🤔 Yess.. 🌹Hyaluronic acid ni berupaya melembapkan kulit. Uols yang jenis kulit yang kering, hyaluronic acid sangat baik dalam membantu melembapkan kulit kerana ianya mampu menyimpan air hingga 1000 kali lebih banyak menjadikan tekstur kulit nampak lebih anjal, lembap, dan Glowing! . . 🌹Mengurangkan kerutan pada wajah. Semakin kita berusia, automatik kulit kita akan menjadi semakin kering dan kedutan pon semakin byk. Sebab kulit kita tidak mampu lagi menghasilkan kolagen sebanyak dulu. 😕 Kandungan hyaluronic Acid di dalam serum mampu mengurangkan kedutan di sekitar mata dan menganjalkan kulit. . 🌹Memperbaiki kulit yg terkena 'sunburn' . Bagi mereka yang sering mengalami sunburn akibat aktiviti yg dilakukan di bawah terik matahari, serum yang mengandungi hyaluronic acid boleh membantu memperbaiki kulit yang rosak. Sinaran matahari memang elok untuk meningkatkan vitamin D dalam tubuh, tetapi.... Kalau terdedah terlalu lama pada sinaran matahari, ianya juga tidak baik untuk kulit anda tau! ❤️ . #bluebellskincare #produkkecantikanmalaysia #skincaremalaysia #produkhalal #kulitminyak #kulitjerawat #kulitoily #produkkecantikkan #kulitberminyak #kulitberminyakdanberjerawat #kulitanjal #kulitlembab #bebasjerawat #jerawat #serumjerawat #kulitjerawat #hilangjerawat #skincareselamat #skincarehalal #sayajualskincare

Ketika cuaca agak panas, kulit kita akan mengeluarkan lebih banyak minyak bukan? at best akan menjadikan kulit lebih shining and at worst kulit akan kelihatan seperti nasi minyak. Too much oily. But then, jika kita mula add-on minyak boonga sebagai salah satu skincare routine dan ia adalah langkah paling ringkas untuk mengekalkan kelembapan kulit. Minyak boonga berkesan melembut dan menguatkan skin barrier supaya mampu menghalang acne-causing bacteria. Jadi kulit akan lebih bebas jerawat. And yes! Awak masih boleh mengamalkan skincare routine even if kulit awak jenis yang berminyak. I'm not kidding when i say minyak boonga sesuai untuk semua jenis kulit. Ada beranggapan bahawa acne-prone skin harus avoid dari guna face oil tapi bukan minyak boonga oke. Tak semua minyak sama dan tak semua face oil akan membuatkan liang pori tersumbat. Fungsi utama minyak boonga adalah untuk melindungi lapisan kulit supaya tidak dehidrasi dan berupaya mengunci kelembapan kulit. Menggunakan minyak boonga untuk mencantikkan kulit ternyata berkesan dan cara penggunaannya juga haruslah bergantung pada jenis kulit masing-masing. Typically, minyak boonga digalakkan untuk diguna pada waktu malam kerana ketika itulah skin kita sedang rest and free. U shoud try girl's. ❤️ Klik link di atas jika awak ingin membuat pembelian Https://www.wasap.my/60163152198

Coalface soap Main Ingredients : 🍯 Pure Honey + 🌑 Activated Charcoal Additional Ingredients : 💫Sodium Hydroxide & Linalool (Natural based since we took it from essential oil) 💫 Glycerin : Widely used in soap making and plant based & very soft on your skin Function : 💫 Deep cleansing your skin with low pH cleansing factor 💫 Neutralize the toxins on your skin 💫 Fading acne and blemish 💫 Remove tiny-bumps 💫 Brighten your skin Status: READY STOCK RM 35 inc postage interested? click link in bio for fast reply! or dm us now 📲 #kaymanbeauty #bestcleanser #bestessence #bestserum #kaymanbeautyfeedback #kaymanbeautysarawak #coalfacesoap #coalfacecleanser #rossaglowtreatmentessence #soap #cleanser #essence #localproduct #kulitkusam #sunburn #kesanparut #jerawat #kulitminyak #ruam #blackheads #greentea #aloevera #honey #charcoal #oilyskin #sensitiveskin #kaymanunimas #kaymanbeautyunimas #skintellaserum #serum

Let's set the date girls! . Jom watch live esok at 4pm with our Co-founder Puan Aliaa Zawani which she will share on beauty tips and how to take care of your skin during this hazy weather. 💓💓💓 . Jgn lupa k! Ada suprise menarik juga to those yang tgk nanti!! . Jumpa esok! 👌👌

Musim jerebu skrg ni, kulit muka sure jadi kering kan.. Don't worry dan jgn pening2 ouls, #bluebellhydratingfacemist kan ada. Byk sgt manfaat antaranya : . 💓 Melembutkan kulit yang kasar 💓Melembapkan kulit agar kelihatan segar dan bermaya 💓 Mengurangkan minyak di wajah 💓Memudarkan bekas jerawat dan cela di wajah 💓Memperlambatkan proses penuaan kulit . Selain tu, Bella nk pesan jgn lupa bykkan minum air kosong tau!!