#kulitsegar

7,979 posts tagged with #kulitsegar

Photos and Videos about #kulitsegar

Selamat malam.. Body wash sr12 ini bisa menjadikan √kulit bersih dan tampak lebih segar √membantu meningkatkan elastisitas Alami kulit √membantu melembabkan dan mencerahkan kulit tubuh Diperkaya oleh aloe barbadensis leaf juice 👇 Follow ig @tokoherbalsr12 @distributorsr12indonesia @belajarbisnissr12 👇 #kulitlembut #kulitputih #kulitsehat #kulitputihalami #kulitsegar #solusikulitkering #info #information #infobanten #infolokerserang #irishbella #nagitaslavina #sr12herbalskincare #sr12jakarta #sr12serang #sr12indonesia #sr12tangerang #bodywashsr12 #perawatankulit #solusikulitsehat

RAHSIA WARNA BIDADARI LIPMATTE KEKAL WOW WALAUPUN LEBIH 8JAM PAKAI DAN BIBIR TAK MEREKAH LANGSUNG❗ Harini mira edit siap² letak gambar bahan² biar korang tengok woww gituw hehe . Kalau tulis panjang² kan ada yang tak baca betul tak ? So sekarang korang dah tahu apa bahan rahsia dalam Bidadari Lipmatte , sebab tu lah teksturnya best sangat dan rasa ringan je dibibir . Nak makan sambil selfie pun tak risau , sebab warna kekal menyerlah . Best kan ? So , tunggu apa lagi . Cepat ws mira untuk order . Ada 5 code pilihan warna menarik . Stok available now . Ayuh ! 💋 Order now : http://www.wasap.my/60183522150/bidadarilipmatte #awetmudacosmetic #sinarfajarbeauty #skincareproducts #tanpapengelupasan #bidadarilipmatte #aurabidadariperfume #vitagoldserum #whiteninglotionspf75 #foundationtanpabedak #skincareselamat #skincaremurahmalaysia #kulitputih #rawatjerawat #sunburn #jeragat #putihmulus #kulitsegar #produkmalaysia #mesrawuduk #produkviral #agenstokisdiperlukan #sideincome #bebasjerawat #wanitamaysia #lelakimalaysia #lakularis

RAHSIA WARNA BIDADARI LIPMATTE KEKAL WOW WALAUPUN LEBIH 8JAM PAKAI DAN BIBIR TAK MEREKAH LANGSUNG❗ Harini mira edit siap² letak gambar bahan² biar korang tengok woww gituw hehe . Kalau tulis panjang² kan ada yang tak baca betul tak ? So sekarang korang dah tahu apa bahan rahsia dalam Bidadari Lipmatte , sebab tu lah teksturnya best sangat dan rasa ringan je dibibir . Nak makan sambil selfie pun tak risau , sebab warna kekal menyerlah . Best kan ? So , tunggu apa lagi . Cepat ws mira untuk order . Ada 5 code pilihan warna menarik . Stok available now . Ayuh ! 💋 Order now : http://www.wasap.my/60183522150/bidadarilipmatte #awetmudacosmetic #sinarfajarbeauty #skincareproducts #tanpapengelupasan #bidadarilipmatte #aurabidadariperfume #vitagoldserum #whiteninglotionspf75 #foundationtanpabedak #skincareselamat #skincaremurahmalaysia #kulitputih #rawatjerawat #sunburn #jeragat #putihmulus #kulitsegar #produkmalaysia #mesrawuduk #produkviral #agenstokisdiperlukan #sideincome #bebasjerawat #wanitamaysia #lelakimalaysia #lakularis

RAHSIA WARNA BIDADARI LIPMATTE KEKAL WOW WALAUPUN LEBIH 8JAM PAKAI DAN BIBIR TAK MEREKAH LANGSUNG❗ Harini mira edit siap² letak gambar bahan² biar korang tengok woww gituw hehe . Kalau tulis panjang² kan ada yang tak baca betul tak ? So sekarang korang dah tahu apa bahan rahsia dalam Bidadari Lipmatte , sebab tu lah teksturnya best sangat dan rasa ringan je dibibir . Nak makan sambil selfie pun tak risau , sebab warna kekal menyerlah . Best kan ? So , tunggu apa lagi . Cepat ws mira untuk order . Ada 5 code pilihan warna menarik . Stok available now . Ayuh ! 💋 Order now : http://www.wasap.my/60183522150/bidadarilipmatte #awetmudacosmetic #sinarfajarbeauty #skincareproducts #tanpapengelupasan #bidadarilipmatte #aurabidadariperfume #vitagoldserum #whiteninglotionspf75 #foundationtanpabedak #skincareselamat #skincaremurahmalaysia #kulitputih #rawatjerawat #sunburn #jeragat #putihmulus #kulitsegar #produkmalaysia #mesrawuduk #produkviral #agenstokisdiperlukan #sideincome #bebasjerawat #wanitamaysia #lelakimalaysia #lakularis

"Harinie dah hari Isnin , so malam ni you guys boleh scrub muka menggunakan AINAA SCRUB MASK!😍 . Let's scrub away all the dirts on our face tonight! . And promise me esok mulakan hari Anada dengan happy + kulit yang segar❤️" #kulitsegar #kulitcantik #kulitlicin #flawlessalways

Apa itu Replenishing Serum C timewise atau Serum C . Dalam mary kay memang ada pelbagai jenis serum, dan Serum C tugas utamanya untuk merawat masalah anti aging. Fungsinya sama seperti kita mengambil injection vitamin C, tapi ia lebih selamat dan berkesan kerana ia lagi pantas menyerap kedalam kulit kita . Ada apa dalam serum ni? -Kandungan Serum C 💓 Ekstrak Ceri Acerola - Mempunyai vitamin A yang mempunyai oksidan yang tinggi . 💓 Ekstrak buah delima - Kaya dengan pelbagai jenis vitamin . 💓 Ekstrak kekadu plum - Kepekatan vitamin C yag tinggi . 💓 Ekstrak biji argan - bahan botani yang tumbuh di afrika . 💓 Ekstrak beri anggur hitam - paras vitamin dan mineral yang tinggi . 💓 Ekstrak camu-camu - Paras kedua tertinggi vitamin C berbanding buah-buah lain. . Siapa yang disarankan untuk menggunakan Serum C . Bagi mereka yang fokus utama untuk menegangkan dan menganjalkan kulit, nak kesan kulit licin lembut dan lebih utamakan untuk memperbaiki masalah anti aging Serum C timewise adalah solutionnya. . Jika berminat boleh WhatsApp Intan ke 01124367324 . #marykaymysg #marykaymalaysia #produkviral #serumviral #serumflawless #vitaminc #serumvitamin #kulitsegar #produk #produkselamat #produkorganik #sihatdaridalam #cantikcantik #makeupcantik #kulithalus

APA ITU FACE MIST? KENAPA PERLU FACE MIST? . Tak kira lah perempuan atau lelaki, semua sebenarnya perlukan #facemist❗️ . Face mist adalah sejenis air/cecair yang boleh bantu untuk #segarkan kulit wajah ketika stress/ akibat pantulan cahaya matahari yang boleh menyebabkan 👇 ❌ KULIT KERING . ❌ KULIT KUSAM . ❌KULIT TIDAK BERMAYA . . Dan juga yang selalu kerja bawah aircon boleh sebabkan kulit kering. . Kenapa perlu guna FACE MIST? Sebab . ✅ Menenangkan kulit .(lagi2 lepas facial) . ✅ Dijadikan sebagai toner . sebelum apply krim muka pun boleh . ✅ Mengurangkan alahan pada kulit . ✅ Penyegar muka & makeup . ✅ Kekalkan kelembapan kulit. . bahan #lovlinfacemist 👇 💥Birds Nest . 💥 Hyaluronic Acid . 💥 Niacinamide ( Vitamin B3 ) . 💥 Vitamin C . 💥 Aloe Vera . 💥 Witch Hazel . 💥 Green Tea . 💥 Sea Lettuce . . Selain menenangkan, menyegarkan dan melembapkan kulit. Bahan2 ini boleh tolong ampaa jaga kulit muka seperti : ✅Membantu hilangkan garis halus di muka . ✅Membantu kecutkan jerawat . ✅Tegangkan kulit muka . ✅Mengawal minyak berlebihan di muka . ✅Melindungi kulit sensitif. . Apa lagi yang best LOVLIN FACE MIST jugak mampu . 🍃 Mendapatkan kesan #glowing yang lebih effektif dan lama . 🍃 #makeup tahan lebih lama . . 🍃 Cepat meresap ke dalam kulit . . Kat malaysia ni panas dan kadang2 cuaca tidak menentu .So, spray LOVLIN FACE MIST best tau, segar terus. . #lovlin #teamlovlinmila #lovlinfacemist #facemist #lovlinkulim #lovlinlunas #lovlinkulimhitech #birdsnest #faceprep #kulitsegar #mekap #hydratedskin

MaryKay Serum⠀ .⠀ Serum-serum MaryKay yang telah diformulasi khas mengikut kesesuaian jenis kulit pengguna.⠀ .⠀ Daripada jerawat berpasir boleh kembali flawless⠀ Daripada kulit berminyak jadi segar semula⠀ Daripada kulit kering menjadi normal⠀ .⠀ Semua formulasi telah dikaji sebelum dikeluarkan.⠀ .⠀ Untuk memastikan menggunakan serum yang betul. Dapat beauty consultant yang sah dan boleh contact Intan sebagai Beauty Consultant anda. (01124367324)⠀ .⠀ #jomcantik #jomflawless #kulitsihat #kulitsegar #kecilkanpori #brightening #pore #poriterbuka #masalahjerawat #bebasjerawat #kulitcantik #freshlook #glowingskin

#testimonial Argan Oil NurDelaila 🤩 . Masalah JERAGAT selesai. ...😍 . Alhamdulillah dengan izinNYA 🥰 . . Ada yang mencari-cari tengah original argan oil ?, jom PM sy k 🤗 . . www.wasap.my/60132336627/ArganOil . . #arganoil #minyakargan #skincare #organicarganoil #originalarganoil #asli #morocco #moisturiser #lip #hair #stretchmark #face #foottreatment #beauty #mudajelita #kulitsihat #kulitsegar #sihatdaridalam

shampoo bidara ready nk oder wasap sis ya..sis guna sis jual mmg best pakai nie..bukan sahaja untuk rambut badan pun boleh 2 in 1.. #free postage #shampoobidara #kulitsegar

SKINCARE GUZELL BEAUTY (Set Bajet) ♥️Apple Steamcell ♥️Aloevera ♥️Nano Gold ♥️Collagen ✔️Merawat ✔️Menganjal ✔️Mencerah ✔️Hapus Jerawat ✔️Hapus Jeragat . LIPMATTE GUZELL BEAUTY ♥️Vitamin E ♥️Minyak Argan ✔️3 Warna Menarik ✔️Tahan Lama(5-8jam) ✔️Tidak Melekat Pada Cawan ✔️Bibir Kelihatan Seksi ✔️Kalis Air ✔️Tekstur Ringan ✔️Melindungi Bibir Dari Sinaran UV . Nak Cantik??? Tekan jer link bawah ni👇🏼 . www.wasap.my/601110608990/nakcantik . #mencerah #merawat #menganjal #gebu #setjerawat #setjeragat #jomcantik #jompoleles #kulitcantik #kulitsegar #kulitgebu #skinhcare #setbajet #beauty #rumpailaut #seaweed #treatment #lipmatte #waterproof #longlasting #dropship #agent

#ABPBH32
(@punitha_maryk)

3 Days 7 Hours Ago

Cara paling mudah untuk kulit lebih bersih, lebih ringan, lebih licin, lebih segar, lebih sihat. #skinvigoratesonic #kulitbersih #kulitsegar #kulitlicin #kulitsihat

Serum Vitamin C Membuat wajah tampak lebih cerah, lebih halus dan lebih bercahaya 😍 Kandungan vitamin C aslinya membuat wajah lebih segar. Serum ini di formulasikan untuk semua usia 😱 Mauu ? WA : 08170416401 #serumwhitening #serumvitaminc #mengatasiflekhitam #mengencangkankulitwajah #mengencangkankulit #menghilangkanbintikhitam #menghilangkanjerawat #menghilangkanbekasjerawat #menutrisikulitwajah #vitaminwajah #menutrisiwajah #serumwajah #serum #moreskin #menghilangkannodahitam #serum #serumwajah #serumkulit #kulitsegar #kulitcerah #vitamincserum #vitamincasli #serumwajahbpom

Serum Vitamin C Membuat wajah tampak lebih cerah, lebih halus dan lebih bercahaya 😍 Kandungan vitamin C aslinya membuat wajah lebih segar. Serum ini di formulasikan untuk semua usia 😱 Mauu ? WA : 085725981131 BBM : 2BD5610C #serumwhitening #serumvitaminc #mengatasiflekhitam #mengencangkankulitwajah #mengencangkankulit #menghilangkanbintikhitam #menghilangkanjerawat #menghilangkanbekasjerawat #menutrisikulitwajah #vitaminwajah #menutrisiwajah #serumwajah #serum #moreskin #menghilangkannodahitam #serum #serumwajah #serumkulit #kulitsegar #kulitcerah #vitamincserum #vitamincasli #serumwajahbpom

Energi menenangkan #crystal #healing Rose Quartz menumbuhkan empati, rekonsiliasi, dan pengampunan orang lain. ⁣ ⁣ Menurunkan #stress dan ketegangan di hati, Rose Quartz menghilangkan kemarahan, kecemburuan, dan kebencian orang lain, dan memungkinkan #penyembuhan masalah jantung serta ketidaknyamanan yang terkait dengan mempertahankan emosi negatif seperti itu.⁣ ⁣ Rose Quartz memperkuat dan menyeimbangkan jantung fisik dan sistem peredaran darah, dan melepaskan kotoran dari cairan tubuh. ⁣ ⁣ Mempercepat pemulihan, mengurangi tekanan darah tinggi, membantu masalah dada dan paru-paru, menyembuhkan ginjal , dan mengurangi vertigo. Dukungan energetik yang baik bagi mereka yang menderita leukemia.⁣ ⁣ Salah satu yang terbaik untuk mencegah penuaan dini, membuat kulit lebih segar dan mengurangi jerawat. #kulitindah #kulitsegar ⁣ ⁣ Berbentuk Coin sebagai simbol #kemakmuran dengan diameter 10mm. Stock Terbatas.⁣ ⁣ Bonus 1 butir mini chip crystal healing Amethyst untuk 8 orang pembeli pertama. ⁣ ⁣ Jangan Lewatkan... Pameran Crystal Healing ViriyaShop di Lippo Mall Puri Jakarta Barat, 30 Sept - 27 Okt 2019, Lokasi Lantai LG depan Resto Itasuki.

Surya Lie
(@suryalie88)

3 Days 18 Hours Ago

Energi menenangkan #crystal #healing Rose Quartz menumbuhkan empati, rekonsiliasi, dan pengampunan orang lain. ⁣ ⁣ Menurunkan #stress dan ketegangan di hati, Rose Quartz menghilangkan kemarahan, kecemburuan, dan kebencian orang lain, dan memungkinkan #penyembuhan masalah jantung serta ketidaknyamanan yang terkait dengan mempertahankan emosi negatif seperti itu.⁣ ⁣ Rose Quartz memperkuat dan menyeimbangkan jantung fisik dan sistem peredaran darah, dan melepaskan kotoran dari cairan tubuh. ⁣ ⁣ Mempercepat pemulihan, mengurangi tekanan darah tinggi, membantu masalah dada dan paru-paru, menyembuhkan ginjal , dan mengurangi vertigo. Dukungan energetik yang baik bagi mereka yang menderita leukemia.⁣ ⁣ Salah satu yang terbaik untuk mencegah penuaan dini, membuat kulit lebih segar dan mengurangi jerawat. #kulitindah #kulitsegar ⁣ ⁣ Berbentuk Coin sebagai simbol #kemakmuran dengan diameter 10mm. Stock Terbatas.⁣ ⁣ Bonus 1 butir mini chip crystal healing Amethyst untuk 8 orang pembeli pertama. ⁣ ⁣ Jangan Lewatkan... Pameran Crystal Healing ViriyaShop di Lippo Mall Puri Jakarta Barat, 30 Sept - 27 Okt 2019, Lokasi Lantai LG depan Resto Itasuki.

Testimoni datang dari sista yang awalnya selalu mempunyai wajah sensitif. Dia tidak berani sembarangan memakai produk , karena selalu saja membawa masalah baginya. Namun setelah menemukan produk skin care O’Sweet Singapore yg merupakan produk berkualitas tinggi, setelah perawatan selama 4 bulan , kulit wajahnya tidak lagi sensitif , gatal , bahkan sekarang kulit wajahnya semakin glowing bersinar dan lembut secara alami. . . Skincare set O'sweet Singapore WA 081377388828 (chat) #osweetsingapore #osweetjakarta#osweetmedan #osweettangerang #toner #osweetcream #creamwajah #creamawetmuda #maskerwajah #maskerhyaluronicacid #osweetoner #osweet #osweetrosepuredew #osweettonermawarbulgaria #pelembab #penyegar #antiaging #pemutihkulit #tonersemprot #kulitsehat #kulitsegar #oswetmaskerwajah #osweetoner #osweetcreamwajah #jualosweet #jualosweetsingapore #jualskincare #osweetskincare #healthyskin #beautyskin

👑GUZELL BEAUTY SKINCARE (Set Bajet)👑 KEBAIKAN GB SKINCARE 3 in 1👇🏻👇🏻👇🏻 (Cleanser + Serum + Seaweed Cream) 💕Merawat, Mencerah, Menganjal dan Melembutkan kulit 💕Menghilangkan jerawat & parut jerawat 💕Memudar dan menghilangkan kesan jeragat 💕Menghasilkan kulit glowing 💕Menghapuskan sel-sel kulit mati 💕Menghilangkan garis2 halus punca penuaan 💕Memulihkan masalah tona kulit tidak sekata 💕Tidak menggelupas 💕Tidak mengandungi bahan kimia yg berbahaya 💕Sesuai utk semua jenis kulit lelaki dan perempuan 💕Mesra wuduk + 💯 Halal 💕Haruman yang menyegarkan 💕Kesan seawal 7hari 💕Selamat & tidak mengandungi mercury 💕Penggunaan yang konsisten menghasilkan kulit yang licin, mulus, dan gebu Diperbuat dari👇🏻 . 🌹Epal Hijau (apple steamcell) 🌹Aloevera 🌹Rumpai Laut 🌹Nano Gold + Collagen Jom order uols, 😍 Open for dropship / agent / retail 📲 www.wasap.my/601110608990/GBSkincare #guzellbeauty #mencerah #merawat #menganjal #gebu #setjerawat #setjeragat #jomcantik #jompoleles #kulitcantik #kulitsegar #kulitgebu #skinhcare #setbajet #beauty #rumpailaut #seaweed #treatment #lipmatte #waterproof #longlasting #dropship #agent

Sista ini dari Medan. Hasil Real tanpa edit pemakaian 1 set O'sweet singapore skincare. Hasilnya kulit wajah semakin bersih dari flek, mulus dari jerawat, sehat serta kencang. O'sweet singapore, Skincare belom habis Hasil Sudah Nyata 😍😍 . . Skincare set O'sweet Singapore Ready stock yahh.. 😘 WA 081933435006 (chat) #osweetsingapore #osweetjakarta#osweetmedan #osweettangerang #toner #osweetresmi #osweetcream #creamwajah #creamawetmuda #maskerwajah #maskerhyaluronicacid #osweetoner #osweet #osweetrosepuredew #osweettonermawarbulgaria #pelembab #penyegar #antiaging #pemutihkulit #tonersemprot #kulitsehat #kulitsegar #oswetmaskerwajah #osweetoner #osweetcreamwajah #jualosweet #jualosweetsingapore #jualskincare #osweetskincare #healthyskin #beautyskin

(@osweet_juli)

4 Days 6 Hours Ago

Sista ini dari Medan. Hasil Real tanpa edit pemakaian 1 set O'sweet singapore skincare. Hasilnya kulit wajah semakin bersih dari flek , mulus dari jerawat , sehat serta kencang.. O'sweet singapore , Skincare belom habis Hasil Sudah Nyata 😍😍 . . Skincare set O'sweet Singapore Ready stock yahh.. 😘 WA 081265973535 (chat) #osweetsingapore #osweetjakarta#osweetmedan #osweettangerang #toner #osweetresmi #osweetcream #creamwajah #creamawetmuda #maskerwajah #maskerhyaluronicacid #osweetoner #osweet #osweetrosepuredew #osweettonermawarbulgaria #pelembab #penyegar #antiaging #pemutihkulit #tonersemprot #kulitsehat #kulitsegar #oswetmaskerwajah #osweetoner #osweetcreamwajah #jualosweet #jualosweetsingapore #jualskincare #osweetskincare #healthyskin #beautyskin

Manfaat masker hyaluronic acid O’Sweet Singapore: . Manfaat O'sweet Masker HA : 💖Bagi yang memiliki kulit kering dan sensitif, masker HA dapat memberikan manfaat untuk melembabkan sekaligus menenangkan kulit. Gunakan masker HA yg bahan dasarnya serat kepompong karena bahan tersebut berkontribusi untuk menambah kelembaban, aman untuk kulit sensitif serta menghilangkan sel kulit mati. . 💖Menghilangkan Minyak Berlebih Jika Anda memiliki kulit berminyak atau kombinasi, masker dapat membersihkan wajah hingga ke dalam pori dan mengangkat minyak berlebih. Tapi, pilihlah masker yang sesuai, seperti masker yang mengandung oligopeptide . Bahan tersebut dapat mengecilkan pori-pori dan membersihkan kulit hingga bersih. . 💖Mengatasi Jerawat Jerawat menjadi salah satu masalah kulit yang sulit diatasi. Dengan masker, jerawat dapat disembuhkan bila digunakannya secara teratur. Gunakan masker wajah yang mengandung HA, karena bahan tersebut dapat menyembuhkan jerawat dan menghapus noda2 hitam bekas jerawat.. . 💖Masker HA adalah perawatan terbaik untuk mencerahkan kulit wajah kamu lho, Fans O’Sweet ‘s , masker ini bisa membantu menghilangkan flek-flek hitam bekas jerawat dan mendapatkan manfaat kulit cerah. . 💖Masker Ha ini melawan tanda penuaan dini. HA dan Oligopeptide dapat mengangkat sel-sel mati dan mendorong regenerasi sel-sel baru yang akan menyamarkan bintik tanda penuaan dan hiperpigmentasi. Cek link on Bio....... Follow instagram @osweet.ig Dapatkan hanya di sini....Produk premium osweet singapore... . info dan pemesanan produk whatsapp⏩0853 7308 9698 (chat only) . . Untuk Free ongkir dan cashback bisa langsung ke shopee ⏩osweet.ig Tokopedia ⏩ nta_store

Shalihah, produk QZ skincare mana yang paling dibutuhkan untuk merawat kesehatan dan kecantikan kulitmu? ⁣😊 ⁣ Jangan lupa untuk menggunakan skincare yang sesuai dengan jenis kulit. 😉 Misalnya QZ OILY TO ACNE PRONE SKIN Series khusus kulit berminyak cenderung berjerawat atau QZ NORMAL TO DRY SKIN Series khusus untuk kulit normal cenderung kering. 🥰 Jangan salah pilih, ya. 🤗 WA 📲 085256294985. ⁣ #skincaremuslimahqz #kulitkering#kulitnormal#dehidrasi⁣ #elastin⁣ #kolagen⁣ #kulitkenyal⁣ #kulitkencang⁣ #kulitsegar⁣ #makprokreatifciptakanmasterpiece087

Shalihah, produk QZ skincare mana yang paling dibutuhkan untuk merawat kesehatan dan kecantikan kulitmu? ⁣😊 ⁣ Jangan lupa untuk menggunakan skincare yang sesuai dengan jenis kulit. 😉 Misalnya QZ OILY TO ACNE PRONE SKIN Series khusus kulit berminyak cenderung berjerawat atau QZ NORMAL TO DRY SKIN Series khusus untuk kulit normal cenderung kering. 🥰 Jangan salah pilih, ya. 🤗 WA 📲 085256294985. ⁣ #skincaremuslimahqz #kulitkering#kulitnormal#dehidrasi⁣ #elastin⁣ #kolagen⁣ #kulitkenyal⁣ #kulitkencang⁣ #kulitsegar⁣ #makprokreatifciptakanmasterpiece087*

NovAge Face Mask . . Terdapat 3 macam dengan manfaat berbeda : 1. NovaAge Smoothening Face Mask, membantu menghidrasi secara intensif dan menyamarkan munculnya garis halus dan kerutan. 25ml 2. NovAge Strengthening Face Mask, merawat elastisitas, ketahanan dan melindungi kulit. 25ml 3. NovAge Repleninshing Face Mask, merawat kulit dan menjadikan tampak berkilau dan segar. 25ml . . Harga promo per pcs 69.900 Harga normal 99.900 ORDER : 082141056124 . . #masker #facemask #kulitsehat #kulitsegar #beautifull #jualmasker #jualoriflame #oriflameindonesia #oriflamesemarang #oriflameid #oriflameyogyakarta #oriflamesurabaya #oriflamejakarta #oriflamebandung #oriflamesolo #oriflamecilacap #like4likes #likeforfollow #likeforlike #like4like

Cara paling mudah untuk kulit lebih bersih, lebih ringan, lebih licin, lebih segar, lebih sihat. #skinvigoratesonic #kulitbersih #kulitsegar #kulitlicin #kulitsihat

(@osweet_juli)

4 Days 17 Hours Ago

Benar luar biasa racikan dokter ahli kecantikan Miss Selena. Toner Rose pure dew Gold ini bikin kulit wajah kamu glowing , segar , kencang dan mulus bebas jerawat.. 😍😍😍 ROSE PURE DEW ( Spray serum mawar bulgaria) O’Sweet Singapore . Manfaat serum air mawar untuk kecantikan kulit Berikut ini beragam manfaatnya untuk kecantikan kulit . 1. Toner wajah alami Manfaat air mawar yang satu ini mungkin sudah sering Anda dengar. Yap! Air mawar sering digunakan sebagai toner atau pembersih wajah yang bisa memberikan efek menyegarkan di kulit wajah. Anda bisa menuangkan air mawar pada kapas, lalu tepuk-tepuk pada permukaan wajah Anda. Lakukan cara ini sebelum tidur secara rutin. . 2. Mencegah munculnya jerawat Antiseptik yang terkandung di dalam air mawar bermanfaat untuk menangani masalah bakteri yang sangat rentan pada kulit berjerawat. Gunakan air mawar di pagi hari setelah membersihkan wajah dan sebelum menggunakan skincare. Dengan cara yang sama, lakukan juga di malam hari. Jika Anda menggunakan secara rutin selama kurang lebih tiga minggu, maka manfaatnya akan cukup baik untuk menangani masalah kulit berjerawat. . 3. Mencerahkan kulit wajah Manfaat air mawar lainnya adalah untuk mencerahkan kulit. Hal ini dipengaruhi oleh kandungan vitamin A dan E yang bekerja sangat baik untuk membantu eksfoliasi di kulit wajah. Selain itu, sifat antioksidan dari air mawar mampu memperkuat sel-sel kulit dan meregenerasi jaringan kulit. . 5. Meredakan peradangan pada kulit Air mawar memiliki sifat inflamasi yang dapat membantu mengurangi kemerahan pada kulit akibat iritasi, jerawat, ataupun masalah kulit lainnya. Selain itu, air bunga mawar ini juga bisa mengontrol minyak berlebih pada kulit dan membersihkan sisa kotoran yang menumpuk di pori-pori yang yang menyebabkan komedo. . Pesan sekarang untuk kecantikan kulit wajah anda ! Info pembelian WA di 081265973535 #osweetsingapore #osweetjakarta #osweettangerang #toner #osweetoner #osweet #osweetrosepuredew #osweettonermawarbulgaria #pelembab #penyegar #antiaging #pemutihkulit #tonersemprot #kulitsehat #kulitsegar #tonerwajah #wajahkencang #wajahsegar #tonerajaib #tonerosweet #mawar #rosepuredew #rosebulgaria #rose #jualskincare

(@osweet_juli)

4 Days 18 Hours Ago

ROSE PURE DEW OSWEET SINGAPORE TONER SERUM Terbuat dari pure bunga air dan minyak putik mawar bulgaria , tanpa merkuri , tanpa bahan pewarna, tanpa bahan pewangi , tanpa bahan pengawet , sehingga keharumannya awet sampai tetes terakhir.. Jadi akan Aman dipakai berjam2 atau berulang2 , selain penggunaan dengan cara menyemprotkan ke wajah atau dapat dengan ditempelkan dengan kapas khusus unicharm. Toner ini kaya akan nutrisi dan vitamin. Perpaduan serum dan toner ini akan membawa kulit anda semakin muda , kencang , sehat dan glowing. . Toner Rose Pure Dew O'sweet Singapore Info Dan Order WA 081265973535 (chat) #osweetsingapore #osweetjakarta#osweetmedan #osweettangerang #toner #osweetoner #osweet #osweetrosepuredew #osweettonermawarbulgaria #pelembab #penyegar #antiaging #pemutihkulit #tonersemprot #kulitsehat #kulitsegar #tonerwajah #wajahkencang #wajahsegar #tonerajaib #tonerosweet #mawar #rosepuredew #rosebulgaria #rose #jualskincare #jualosweet #osweetresmi

AWAS KETAGIHAN LOHH !!! Sempat ngetrend perawatan wajah dengan partikel nano padahal Nuskin telah memulainya dari 10 tahun yang lalu..... lebih terjangkau,tanpa perlu di cas,tanpa perlu isi ulang. dan hasilnya di wajah langsung terasa segar,kenyal,cerah dan sehat... apalagi buat pengaplikasikan make up jadi makin glowing make up nyaa 😍 aman nggak sih kalau pakai tiap harii?? aman banget saii kandungan nya dari vitamin E dan lipid kedelai ,jadi efek nya dapat terserap wajah dengan cepat dan lebih maksimal hasill nyaa. Penasarann?? sini aku bisikin 🤗 Pakai Napca dari Nuskin More Info & order 📲085779992626 #napcanuskin #kulitsegar #galvanicspa #lumispa #likeforlike #exfoliantnuskin #ap24 #likeforlike

AWAS KETAGIHAN LOHH !!! Sempat ngetrend perawatan wajah dengan partikel nano padahal Nuskin telah memulainya dari 10 tahun yang lalu..... lebih terjangkau,tanpa perlu di cas,tanpa perlu isi ulang. dan hasilnya di wajah langsung terasa segar,kenyal,cerah dan sehat... apalagi buat pengaplikasikan make up jadi makin glowing make up nyaa 😍 aman nggak sih kalau pakai tiap harii?? aman banget saii kandungan nya dari vitamin E dan lipid kedelai ,jadi efek nya dapat terserap wajah dengan cepat dan lebih maksimal hasill nyaa. Penasarann?? sini aku bisikin 🤗 Pakai Napca dari Nuskin More Info & order 📲085779992626 #napcanuskin #kulitsegar #galvanicspa #lumispa #likeforlike #exfoliantnuskin #ap24 #likeforlike

Denara Bali hadir di Cosmobeaute Indonesia 2019, Hall B, Booth T40, Jakarta Convention Center, Senayan, tanggal 17-19 Oktober 2019. Pk. 10.00-19.00 wib DENARA BALI - Cosmetic & Spa Products. The Art of Beauty (TAB). Produsen produk Spa dan kosmetik khas Bali . Seluruh produk Denara Bali telah terdaftar di BPOM RI. . info : WA : 0811388356 ☎ : 0361-482797 🆔WA : 081999577930 🏠 Jl. Gunung Gede (selatan) No.98 Denpasar, Bali Kunjungi IG : @denarabaliofficial Web: www.denarabali.com . Tokopedia : Denarabaliproduct Shoope : Denarabali . #jccsenayanjakarta #jccsenayan #cosmobeaute #cosmobeaute2019 #cosmobeauteindonesia2019 #cosmobeauteindonesia #denarabaliofficial #denarabalitips #kecantikankulit #kosmetik #bodybutter #bodybuttercream #handbody #handbodylotion #bodyscrub #lulurbali #lulur #soap #naturalsoap #natural #kulitsegaralami #kulitsegar #kulitsehat #kulitbersinar #kulitbersih #kulitcantik #kulitcerah #kulithalus #kulitlembut

👑GUZELL BEAUTY SKINCARE (Set Bajet)👑 KEBAIKAN GB SKINCARE 3 in 1👇🏻👇🏻👇🏻 (Cleanser + Serum + Seaweed Cream) 💕Merawat, Mencerah, Menganjal dan Melembutkan kulit 💕Menghilangkan jerawat & parut jerawat 💕Memudar dan menghilangkan kesan jeragat 💕Menghasilkan kulit glowing 💕Menghapuskan sel-sel kulit mati 💕Menghilangkan garis2 halus punca penuaan 💕Memulihkan masalah tona kulit tidak sekata 💕Tidak menggelupas 💕Tidak mengandungi bahan kimia yg berbahaya 💕Sesuai utk semua jenis kulit lelaki dan perempuan 💕Mesra wuduk + 💯 Halal 💕Haruman yang menyegarkan 💕Kesan seawal 7hari 💕Selamat & tidak mengandungi mercury 💕Penggunaan yang konsisten menghasilkan kulit yang licin, mulus, dan gebu Diperbuat dari👇🏻 . 🌹Epal Hijau (apple steamcell) 🌹Aloevera 🌹Rumpai Laut 🌹Nano Gold + Collagen Jom order uols, 😍 Open for dropship / agent / retail 📲 www.wasap.my/601110608990/GBSkincare #guzellbeauty #mencerah #merawat #menganjal #gebu #setjerawat #setjeragat #jomcantik #jompoleles #kulitcantik #kulitsegar #kulitgebu #skinhcare #setbajet #beauty #rumpailaut #seaweed #treatment #lipmatte #waterproof #longlasting #dropship #agent

Jojoba Oil ni memang dah femes tau dalam kosmetik dan skincare . Banyak manfaatnya untuk kecantikkan diri korang . Sebab tu lah , Bidadari Lipmatte pun turut menggunakannya dalam proses lipmatte berkualiti ni tau 😘 KENAPA BIDADARI LIPMATTE GUNAKAN JOJOBA OIL ? 💋 💄 Melindungi bibir dengan "lock" kelembapan bibir sehingga 6-8jam 💄 Sifat anti-bakteria dalam jojoba oil membuatkan lipmatte mampu mengawal penyebaran bakteria pada bibir 💄 Melembutkan tekstur bibir kerana sifat waxy (penggilap) yang kurangkan rekahan garis bibir 💄 Memungilkan bibir dengan menggalakkan penghasilan kolagen pada bibir Sebab itulah Bidadari Lipmatte menjadi pilihan ramai wanita 😍 Anda bagaimana ? Ada 5 pilihan code warna menarik yang membuatkan anda terpikat ! Nak order terus ws dayah 0194351573 http://www.wasap.my/60194351573/bidadarilipmatte #awetmudacosmetic #sinarfajarbeauty #skincareproducts #tanpapengelupasan #bidadarilipmatte #aurabidadariperfume #vitagoldserum #whiteninglotionspf75 #foundationtanpabedak #skincareselamat #skincaremurahmalaysia #kulitputih #rawatjerawat #sunburn #jeragat #putihmulus #kulitsegar #produkmalaysia #mesrawuduk #produkviral #agenstokisdiperlukan #sideincome #bebasjerawat #wanitamaysia #lelakimalaysia #lakularis

(@osweet_juli)

5 Days 13 Hours Ago

Testimoni datang dari sista yang awalnya selalu mempunyai wajah sensitif. Dia tidak berani sembarangan memakai produk , karena selalu saja membawa masalah baginya. Namun setelah menemukan produk skin care O’Sweet Singapore yg merupakan produk berkualitas tinggi, setelah perawatan selama 4 bulan , kulit wajahnya tidak lagi sensitif , gatal , bahkan sekarang kulit wajahnya semakin glowing bersinar dan lembut secara alami. . . Skincare set O'sweet Singapore WA 081265973535 (chat) #osweetsingapore #osweetjakarta#osweetmedan #osweettangerang #toner #osweetcream #creamwajah #creamawetmuda #maskerwajah #maskerhyaluronicacid #osweetoner #osweet #osweetrosepuredew #osweettonermawarbulgaria #pelembab #penyegar #antiaging #pemutihkulit #tonersemprot #kulitsehat #kulitsegar #oswetmaskerwajah #osweetoner #osweetcreamwajah #jualosweet #jualosweetsingapore #jualskincare #osweetskincare #healthyskin #beautyskin

(@osweet_juli)

5 Days 16 Hours Ago

Rose Pure Dew Gold O’Sweet Singapore Terbuat dari cairan mawar bulgaria putih alami. Apa saja sih manfaat untuk kesehatan kulit kita ? - Kandungan ini mampu mengobati radang mata atau mata panda - Apabila disemprotkan ke rambut , rambut akan semakin kuat dan bercahaya - Mampu menstabilkan Ph kulit yg nantinya mampu membantu anda dalam mengatasi segala macam problem wajah - Mampu menghilangkan jerawat - Kandungan antioksidan mampu membunuh berbagai macam bakteri - Merileksasikan diri Yuk dengan rutin semprot kan Rose pure dew Pesan sekarang untuk kecantikan kulit wajah anda !!! . Info dan Pemesanan WA 081265973535 #osweetsingapore #osweetjakarta#osweetmedan #osweettangerang #toner #osweetoner #osweet #osweetrosepuredew #osweettonermawarbulgaria #pelembab #penyegar #antiaging #pemutihkulit #tonersemprot #kulitsehat #kulitsegar #tonerwajah #wajahkencang #wajahsegar #tonerajaib #tonerosweet #mawar #rosepuredew #rosebulgaria #rose #jualskincare #jualosweet #osweetresmi

(@osweet_juli)

5 Days 16 Hours Ago

Jangan lupa merawat kesehatan kulitmu.. 😊 Jaga kelembabannya agar terhindar dari berbagai permasalahan kulit. Selalu semprot Rose Pure Dew adalah cara cepat dan praktis merawat kulit wajah anda. ROSE PURE DEW OSWEET SINGAPORE TONER SERUM dari bunga mawar bulgaria , tanpa merkuri , tanpa bahan pewarna, tanpa bahan pewangi , tanpa bahan pengawet , sehingga keharumannya awet sampai tetes terakhir.. Jadi akan Aman dipakai berjam2 selain penggunaan dengan cara menyemprotkan ke wajah atau dapat dengan ditempelkan dengan kapas khusus unicharm. Info dan Pembelian WA 081265973535 . #osweetsingapore #osweetjakarta#osweetmedan #osweettangerang #toner #osweetoner #osweet #osweetrosepuredew #osweettonermawarbulgaria #pelembab #penyegar #antiaging #pemutihkulit #tonersemprot #kulitsehat #kulitsegar #tonerwajah #wajahkencang #wajahsegar #tonerajaib #tonerosweet #mawar #rosepuredew #rosebulgaria #rose #jualskincare #jualosweet #osweetresmi

Follow @lvn_strowberi • • • • • • LVN COLLAGEN Bisa kalian MiX dgn buah2an sehat lainnya . Yukk dicobaa 💖 ..... . . Rasa strawberry Kandungan utama : - colagen - L-glutathione - klorofil - vitamin Manfaat : 1. Master anti oksidan / menangkal radikal bebas 2. Menjaga kulit lebih kenyal, cerah, awet muda, sehat (anti aging) 3. Mencegah penuaan dini, menghilangkan kerutan 4. Memutih kan kulit secara merata 5. Mampu memperbaiki warna kulit yang belang 6. Menghilangkan flek hitam, bekas jerawat 7. Mencerahkan bagian ketiak,lutut,siku, dan selangkangan. READY STOCK !!!! . . #lvncollagen #collagen #glucogenmoment #glucogen #collagendrink #suplemenpemutih #kulitputih #kulitsegar #cantiksegar #cantik #cewek #collagenhits #agencollagen #pusatgrosircollagen #lvncollagenbandung ##ecoracing #goreward #joinmember #resellermurah #dropshipdiperlukan #jerawat #solusijerawat #flekhitamhilang #aman #recomended #collagen #collagendrink #collagenpremium #collagencantik

Follow @lvn_strowberi • • • • • • LVN COLLAGEN Bisa kalian MiX dgn buah2an sehat lainnya . Yukk dicobaa 💖 ..... . . Rasa strawberry Kandungan utama : - colagen - L-glutathione - klorofil - vitamin Manfaat : 1. Master anti oksidan / menangkal radikal bebas 2. Menjaga kulit lebih kenyal, cerah, awet muda, sehat (anti aging) 3. Mencegah penuaan dini, menghilangkan kerutan 4. Memutih kan kulit secara merata 5. Mampu memperbaiki warna kulit yang belang 6. Menghilangkan flek hitam, bekas jerawat 7. Mencerahkan bagian ketiak,lutut,siku, dan selangkangan. READY STOCK !!!! . . #lvncollagen #collagen #glucogenmoment #glucogen #collagendrink #suplemenpemutih #kulitputih #kulitsegar #cantiksegar #cantik #cewek #collagenhits #agencollagen #pusatgrosircollagen #lvncollagenbandung ##ecoracing #goreward #joinmember #resellermurah #dropshipdiperlukan #jerawat #solusijerawat #flekhitamhilang #aman #recomended #collagen #collagendrink #collagenpremium #collagencantik

Follow @lvn_strowberi • • • • • • LVN COLLAGEN Bisa kalian MiX dgn buah2an sehat lainnya . Yukk dicobaa 💖 ..... . . Rasa strawberry Kandungan utama : - colagen - L-glutathione - klorofil - vitamin Manfaat : 1. Master anti oksidan / menangkal radikal bebas 2. Menjaga kulit lebih kenyal, cerah, awet muda, sehat (anti aging) 3. Mencegah penuaan dini, menghilangkan kerutan 4. Memutih kan kulit secara merata 5. Mampu memperbaiki warna kulit yang belang 6. Menghilangkan flek hitam, bekas jerawat 7. Mencerahkan bagian ketiak,lutut,siku, dan selangkangan. READY STOCK !!!! . . #lvncollagen #collagen #glucogenmoment #glucogen #collagendrink #suplemenpemutih #kulitputih #kulitsegar #cantiksegar #cantik #cewek #collagenhits #agencollagen #pusatgrosircollagen #lvncollagenbandung ##ecoracing #goreward #joinmember #resellermurah #dropshipdiperlukan #jerawat #solusijerawat #flekhitamhilang #aman #recomended #collagen #collagendrink #collagenpremium #collagencantik

Special formula tu cure your dry skin . Botanical Effects Formula 1 ( Kulit Kering) ❤Flaxseed extract - Kaya dengan asid lemak berfungsi untuk melegakan ketidakselesaan kulit kering ❤Sea Kelp extract (rumpai laut) - Sumber vitamin, mineral n asid lemak yang memberi kelembapan n keseimbangan pada kulit . 9 daripada 10 pengguna Penjagaan Kulit Botanical Effects merasakan kulit mereka semakin sihat. 90% mengatakan set ini: - Memberikan kelembapan serta-merta - Meninggalkan kulit berasa selesa - Mengurangkan kekusaman kulit - Memulihkan keseimbangan kulit . Jika berminat untuk info lebih lanjut bole WhatsApp Intan (01124367324) . #botanicaleffects #marykayash #marykaymalaysia #marykaybotanical #skincareshop #skincareroutine #kulitkeringkusam #kulitcantik #tipskulitsihat #produkkulit #kulitglowing #kulitsegar #kecantikankulit

💗KEBAIKAN ETERNAL BEAUTY💗 ‼️ Membentuk Muka V-Shape ‼️ Menghancurkan LEMAK diwajah . ‼️ Menegangkan Kulit Kendur ‼️ Melancarkan Peredaran Darah . ‼️ Mengurangkan Bintik Hitam,Parut dan jerawat . . . 😊Customer yang consistent berfacial menggunakan EB akan dapat kulit yang Flawless/Tegang/Sekata dan Paling BEST bentuk muka RUNCING serta merta 👍👍‼️‼️ . . . 😍Pori muka akan mengecil sekata seterusnya melicin kan bekas-bekas jerawat. Rawatan removing blackhead atau whitehead pula di buat secara natural dengan menggunakan teknik sapuan lotion pada T-zone dan ditarik keluar menggunakan kertas khas tanpa melukakan lubang pori. Teknik ini dapat menjaga liang pori daripada membesar seterusnya kasar pada kulit muka. . Book slot segera... PERKHIDMATAN KE RUMAH ANDA setiap hari dr Isnin hingga Ahad 📲 wasap.my//+601126614088/bookslot 📲 wasap.my//+60112661408/bookslot #beautycartel #nakfacial #facialdirumah #penangarea #iamyourbeautyconsultant #jomcantik #nakcantikcarisaya #kukitcantik #kulitsegar #putihberseri #naturalproduk#facialmurah #facialselangor #facialkaparmeru #facialtreatment #beautyspafifaresources #mobilespaklang #mobilespaelysyle #beautyhomespa

Nak CANTIK??? Nak PUTIH??? Nak TEGANG??? Nak Gebu??? Nak wajah LICIN TANPA JERAWAT & JERAGAT???? . Gunalah skincare keluaran Guzell Beauty... Dijamin cantik, cerah, gebu, pololes, wajah bebas jerawat dan jeragat... Sebab fungsi utama skincare kami untuk MERAWAT, MENCERAH, MENGANJAL... . Tak payah susah² g suntik botox, suntik vitamin, suntik itu, suntik ini... Katakan tidak pada jarum..❌💉❌💉❌💉 . Tunggu apa lg??? Jom la kita cantik sama² www.wasap.my/601110608990/nakcantik . #guzellbeauty #mencerah #merawat #menganjal #gebu #setjerawat #setjeragat #jomcantik #jompoleles #kulitcantik #kulitsegar #kulitgebu #skinhcare #setbajet #beauty #rumpailaut #seaweed #treatment #lipmatte #waterproof #longlasting #dropship #agent

Djamu_Ku
(@djamu_ku)

6 Days 7 Hours Ago

Makasyiii testimoni nyaaa @era_septyan.. Salah satu testimoni dari pelanggan tetap djamuku, maaf ga semua bisa kita post karena orderan yang masuk alhamdulillah cukup banyak.. 🙏😍😍 Buruan order djamuku bisa dm or klik link di bio untuk chat via WA.. Terimakasih 😍😍🤗🤗 #djamutradisional #djamusehat #djamuku #djamuhomemade #jamudumai #minumanhitsdumai #minumansehat #beraskencur #sambiloto #temulawak #beraskencur #kulitsegar #kunyitasam #sirih #manjakani

#testimonial Argan Oil NurDelaila 🤩 . Melembabkan kulit yang Kering.. 😍 Alhamdulillah dengan izinNYA 🥰 . . Ada yang mencari-cari tengah original argan oil ?, jom PM sy k 🤗 . . www.wasap.my/60132336627/ArganOil . . #arganoil #minyakargan #skincare #organicarganoil #originalarganoil #asli #morocco #moisturiser #lip #hair #stretchmark #face #foottreatment #beauty #mudajelita #kulitsihat #kulitsegar #sihatdaridalam

Cuaca panas gini paling cocok spray2 pake glow all day face mist by vemci skincare aja beb'z,supaya wajah terasa fresh,lembap,segar dan glowing kembali😘✨😘 Serius order atau mau tanya2 dulu bisa langsung kontak DM dan chat WA ya beb'z😚😚😚 WA : 085792509358 #vemci#skincare#vemciskincare #skincareexpress#skincareroutin #skincarebeauty#skincare#vemci #kulitputih#kulitbersih#kulitcerah #kulitsegar#kulitfresh#kulitglowing #kulitsehat#kulitnatural#kulitalami #facemist#skincare#vemciskincare #treatment#glowinggel#vemciskincare #rainbow#serum#serumrainbow#vemci #brightactivate#serum#vemciskincare #skincarekediri#skincareindonesia #vemciskincare

#testimonial Argan Oil NurDelaila 🤩 . KULIT TAK KUSAM & KERIanG LAGI...Makin berseri, MAKIN CANTIK.. .😍 . Alhamdulillah dengan izinNYA 🥰 . . Ada yang mencari-cari tengah original argan oil ?, jom PM sy k 🤗 . . www.wasap.my/60132336627/ArganOil . . #arganoil #minyakargan #skincare #organicarganoil #originalarganoil #asli #morocco #moisturiser #lip #hair #stretchmark #face #foottreatment #beauty #mudajelita #kulitsihat #kulitsegar #sihatdaridalam

#testimonial Argan Oil NurDelaila 🤩 . KULIT TAK KUSAM LAGI...Makin berseri, MAKIN CANTIK.. .😍 . Alhamdulillah dengan izinNYA 🥰 . . Ada yang mencari-cari tengah original argan oil ?, jom PM sy k 🤗 . . www.wasap.my/60132336627/ArganOil . . #arganoil #minyakargan #skincare #organicarganoil #originalarganoil #asli #morocco #moisturiser #lip #hair #stretchmark #face #foottreatment #beauty #mudajelita #kulitsihat #kulitsegar #sihatdaridalam

#testimonial Argan Oil NurDelaila 🤩 . Masalah JERAWAT berkurang. ...😍 . Alhamdulillah dengan izinNYA 🥰 . . Ada yang mencari-cari tengah original argan oil ?, jom PM sy k 🤗 . . www.wasap.my/60132336627/ArganOil . . #arganoil #minyakargan #skincare #organicarganoil #originalarganoil #asli #morocco #moisturiser #lip #hair #stretchmark #face #foottreatment #beauty #mudajelita #kulitsihat #kulitsegar #sihatdaridalam

Kurang tidur berpotensi memberikan efek buruk seperti kulit kusam dan kering. Kondisi ini bisa mempengaruhi aliran darah dan membuat kulit jadi stres. Pakai trik ini di kulit saat kurang istirahat agar tetap cerah dan segar 😴 #bostonid #bostonindonesia #tipsboston #infotips #likes #knowledge #tipsbermanfaat #trikjitu #likeforlikes #tipskulit #wajahsegar #tipskecantikan #tipsmudah #womantips #tipswajah #banguntidur #follow #wajahcerah #wajahberseri #kulitsehat #kulitcerah #kulitsegar #like4follow #kurangtidur #sleepwell #tipshidupsehat #istirahatcukup #tipsandtricks

#menuadengansehat #langsing #awetmuda #kulitsegar Hub': WA . 081390155758

Kelebihan Carmela Whitening Soap:- 💄melembabkan kulit 💄menghilangkan jerawat dan jeragat 💄menghilangkan sel kulit mati 💄mengatasi wajah berminyak 💄 menghilangkan parut jerawat 💄membantu masalah sunburn 💄membantu memudarkan dan menghilangkan kesan stretch mark 💄mengecilkan liang pori yg terbuka 💄memutihkan kulit - Kelebihan Carmela Bubble Remover:- 🌹melembabkan muka 🌹menganjalkan kulit 🌹kulit terasa segar 🌹sangat mudah untuk massage sbb dh ada brush silicon yang lembut 🌹hanya lap dengan tisu biasa / mudah meresap 🌹bau wangi 🌹berfungsi juga sebagai toner 🌹sangat senang untuk remove makeup - ====================== JOM CONTACT SEKARANG. ====================== Klik LINK ini atau di BIO untuk order. ==>www.wasap.my/6738801223 ==>www.wasap.my/6738801223 #carmelawhiteningsoap #carmelahqbrunei #carmelasabunpemutih #carmelasoap #bubbleremoverbycarmela #carmelabubbleremover #bubbleremover #makeupremover #cucimakeup #mukalembab #bubbleremoverfirstinbrunei #toner #kulitsegar #kulitbersih #kulitcerah #jerawathilang #aqua

. NovAge Face Mask . . Terdapat 3 macam dengan manfaat berbeda : 1. NovaAge Smoothening Face Mask, membantu menghidrasi secara intensif dan menyamarkan munculnya garis halus dan kerutan. 25ml 2. NovAge Strengthening Face Mask, merawat elastisitas, ketahanan dan melindungi kulit. 25ml 3. NovAge Repleninshing Face Mask, merawat kulit dan menjadikan tampak berkilau dan segar. 25ml . . Harga promo per pcs 69.900 Harga normal 99.900 ORDER : klik link bio . . #masker #facemask #kulitsehat #kulitsegar #beautifull #jualmasker #jualoriflame #oriflameindonesia #oriflamesemarang #oriflameid #oriflameyogyakarta #oriflamesurabaya #oriflamejakarta #oriflamemedan #oriflamebandung #oriflamesolo #oriflamecilacap #like4likes #likeforfollow #likeforlike #like4like

LVN COLLAGEN STRAWBERRY Bisa kalian MiX dgn buah2an sehat lainnya . Yukk dicobaa 💖 ..... . . Rasa strawberry Kandungan utama : - colagen - L-glutathione - klorofil - vitamin Manfaat : 1. Master anti oksidan / menangkal radikal bebas 2. Menjaga kulit lebih kenyal, cerah, awet muda, sehat (anti aging) 3. Mencegah penuaan dini, menghilangkan kerutan 4. Memutih kan kulit secara merata 5. Mampu memperbaiki warna kulit yang belang 6. Menghilangkan flek hitam, bekas jerawat 7. Mencerahkan bagian ketiak,lutut,siku, dan selangkangan. READY STOCK !!!! .INFO 😊👇 http://bit.ly/WahyuBisnisSinergyInfo +6281397511845 . #lvncollagen #collagen #glucogenmoment #glucogen #collagendrink #suplemenpemutih #kulitputih #kulitsegar #cantiksegar #cantik #cewek #collagenhits #agencollagen #pusatgrosircollagen #lvncollagenbandung ##ecoracing #goreward #joinmember #resellermurah #dropshipdiperlukan #jerawat #solusijerawat #flekhitamhilang #aman #recomended #collagen #collagendrink #collagenpremium #collagencantik

Seksa sangat bila jerawat menyerang kat badan. Kini semua tu dah tak ada lagi....legaa😊 Asbab konsisten amal vitamin C Shaklee. Murah dan sangat berbaloi Boleh klik link di bahagian bio untuk order Vitamin C anda #branding99 #kulitsegar #kulitbebasjerawat #shakleelover #shakleekulim #shakleepromo

(@osweet_juli)

8 Days 7 Hours Ago

Siapa sih yg tidak kenal dengan artis Panipahan Indonesia dengan lagunya yg hit Anak Panipahan ( Kami Anak Indonesia ) yaitu Mr No Stop , penyanyi sekaligus pengusaha exsportir yg dikenal dengan jiwa dermawannya juga merawat kulit wajah nya sehari -hari dengan semprotan Rose pure dew O’Sweet Singapore yg sangat simple dan praktis , sehingga selalu menjaga kelembapan kulit. Siapa bilang cowok tidak perlu perawatan? Order Wa 081265973535 #osweetsingapore #osweetjakarta#osweetmedan #osweettangerang #toner #osweetcream #creamwajah #maskerwajah #maskerhyaluronicacid #osweetoner #osweet #osweetrosepuredew #osweettonermawarbulgaria #pelembab #penyegar #antiaging #pemutihkulit #tonersemprot #kulitsehat #kulitsegar #tonerwajah #wajahkencang #wajahsegar #tonerajaib #tonerosweet #mawar #rosepuredew #rosebulgaria #rose

WOW❗EKSKLUSIF UNTUK ANDA✨ Awet Muda Foundation kini berwajah baharu yang lebih eksklusif hanya untuk anda yang setia dengan produk kami . Jangan risau , Kualiti 100% masih sama ✔ Harga masih sama ✔ So #awetmudacosmeticlovers boleh dapatkan sekarang ! • • For info/order products , pls whatsapp Mira 018 3522150 or just click link 👇🏻 http://www.wasap.my/60183522150/fdawetmuda #awetmudacosmetic #sinarfajarbeauty #skincareproducts #tanpapengelupasan #bidadarilipmatte #aurabidadariperfume #vitagoldserum #whiteninglotionspf75 #foundationtanpabedak #skincareselamat #skincaremurahmalaysia #kulitputih #rawatjerawat #sunburn #jeragat #putihmulus #kulitsegar #produkmalaysia #mesrawuduk #produkviral #agenstokisdiperlukan #sideincome #bebasjerawat #wanitamaysia #lelakimalaysia

WOW❗EKSKLUSIF UNTUK ANDA✨ Awet Muda Foundation kini berwajah baharu yang lebih eksklusif hanya untuk anda yang setia dengan produk kami . Jangan risau , Kualiti 100% masih sama ✔ Harga masih sama ✔ So #awetmudacosmeticlovers boleh dapatkan sekarang ! • • For info/order products , pls whatsapp Mira 018 3522150 or just click link 👇🏻 http://www.wasap.my/60183522150/fdawetmuda #awetmudacosmetic #sinarfajarbeauty #skincareproducts #tanpapengelupasan #bidadarilipmatte #aurabidadariperfume #vitagoldserum #whiteninglotionspf75 #foundationtanpabedak #skincareselamat #skincaremurahmalaysia #kulitputih #rawatjerawat #sunburn #jeragat #putihmulus #kulitsegar #produkmalaysia #mesrawuduk #produkviral #agenstokisdiperlukan #sideincome #bebasjerawat #wanitamaysia #lelakimalaysia

WOW❗EKSKLUSIF UNTUK ANDA✨ Awet Muda Foundation kini berwajah baharu yang lebih eksklusif hanya untuk anda yang setia dengan produk kami . Jangan risau , Kualiti 100% masih sama ✔ Harga masih sama ✔ So #awetmudacosmeticlovers boleh dapatkan sekarang ! • • For info/order products , pls whatsapp Mira 018 3522150 or just click link 👇🏻 http://www.wasap.my/60183522150/fdawetmuda #awetmudacosmetic #sinarfajarbeauty #skincareproducts #tanpapengelupasan #bidadarilipmatte #aurabidadariperfume #vitagoldserum #whiteninglotionspf75 #foundationtanpabedak #skincareselamat #skincaremurahmalaysia #kulitputih #rawatjerawat #sunburn #jeragat #putihmulus #kulitsegar #produkmalaysia #mesrawuduk #produkviral #agenstokisdiperlukan #sideincome #bebasjerawat #wanitamaysia #lelakimalaysia

Skincare set 3 in 1 by Guzell Beauty.. . Fungsi utama: MERAWAT, MENCERAH, MENGANJAL...🤗 . Bahan utama: APPLE STEAMCELL, ALOE VERA, NANO GOLD + COLLAGEN. . Sesuai utk semua jenis kulit, tetapi amat mujarab utk yg berkulit JERAWAT & JERAGAT.. . JOM CANTIK SAMA² www.wasap.my/601110608990/nakcantik . #guzellbeauty #mencerah #merawat #menganjal #gebu #setjerawat #setjeragat #jomcantik #jompoleles #kulitcantik #kulitsegar #kulitgebu #skincare #setbajet #beauty #rumpailaut #seaweed #treatment #lipmatte #waterproof #longlasting #dropship #agent

NovAge Face Mask . . Terdapat 3 macam dengan manfaat berbeda : 1. NovaAge Smoothening Face Mask, membantu menghidrasi secara intensif dan menyamarkan munculnya garis halus dan kerutan. 25ml 2. NovAge Strengthening Face Mask, merawat elastisitas, ketahanan dan melindungi kulit. 25ml 3. NovAge Repleninshing Face Mask, merawat kulit dan menjadikan tampak berkilau dan segar. 25ml . . Harga promo per pcs 69.900 Harga normal 99.900 ORDER : klik link bio atau wa 085974570224 . . #masker #facemask #kulitsehat #kulitsegar #beautifull #jualmasker #jualoriflame #oriflameindonesia #oriflamesemarang #oriflameid #oriflameyogyakarta #oriflamesurabaya #oriflamejakarta #oriflamemedan #oriflamebandung #oriflamesolo #oriflamecilacap #like4likes #likeforfollow #likeforlike #like4like

NovAge Face Mask . . Terdapat 3 macam dengan manfaat berbeda : 1. NovaAge Smoothening Face Mask, membantu menghidrasi secara intensif dan menyamarkan munculnya garis halus dan kerutan. 25ml 2. NovAge Strengthening Face Mask, merawat elastisitas, ketahanan dan melindungi kulit. 25ml 3. NovAge Repleninshing Face Mask, merawat kulit dan menjadikan tampak berkilau dan segar. 25ml . . Harga promo per pcs 69.900 Harga normal 99.900 ORDER : klik link bio atau wa 085974570224 . . #masker #facemask #kulitsehat #kulitsegar #beautifull #jualmasker #jualoriflame #oriflameindonesia #oriflamesemarang #oriflameid #oriflameyogyakarta #oriflamesurabaya #oriflamejakarta #oriflamebandung #oriflamesolo #oriflamecilacap #like4likes #likeforfollow #likeforlike #like4likes

NovAge Face Mask . . Terdapat 3 macam dengan manfaat berbeda : 1. NovaAge Smoothening Face Mask, membantu menghidrasi secara intensif dan menyamarkan munculnya garis halus dan kerutan. 25ml 2. NovAge Strengthening Face Mask, merawat elastisitas, ketahanan dan melindungi kulit. 25ml 3. NovAge Repleninshing Face Mask, merawat kulit dan menjadikan tampak berkilau dan segar. 25ml . . Harga promo per pcs 69.900 Harga normal 99.900 ORDER : klik link bio atau wa 085974570224 . . #masker #facemask #kulitsehat #kulitsegar #beautifull #jualmasker #jualoriflame #oriflameindonesia #oriflamesemarang #oriflameid #oriflameyogyakarta #oriflamesurabaya #oriflamejakarta #oriflamebandung #oriflamesolo #oriflamecilacap #like4likes #likeforfollow #likeforlike #like4like

M-Coll menutrisi kulit anda dari dalam sehingga kulit anda terasa segar dan sehat. Hub. Tama - WA 0878 77 389 289 #cantik #putihbersih #kulitsegar #kulitsehat #kulitputih

BIRDNEST ESSENCE Mampu Hapuskan Masalah Kulit Wajah Anda‼🔥🔥🔥 Dengan Harga Mampu Milik RM20 shj 😁. Beli 5 Botol FREE POSTAGE + FREE Consultation 🚚. Kebaikan2 BirdNest Essence ✨: ✨ Menghilangkan Sel Kulit Mati ✨ Mengecilkan Liang Pori2 Terbuka ✨ Meratakan Lubang Jerawat ✨ Mencerahkan & Melembutkan Kulit ✨ Mengatasi Kulit Kusam (Glowing Sentiasa) ✨ Tona Menjadi Lebih Sekata ✨ Menghilangkan Parut Jerawat & Bintik Hitam ✨ Merawat Muka Berjerawat ✨ Mempercepatkan Pertumbuhan Kulit Baru ✨ Menghilangkan Jeragat Degil ✨ Anti Penuaan (Awet Muda Sentiasa) ✨ Mencegah Jerawat & Jeragat ✨ Menganjalkan Kulit ✨ Menegangkan Kulit ✨ Mencantikkan Kulit ✨ Merawat Kulit ✨ Sesuai Bagi Semua Jenis Kulit DAN BANYAAAK LAGI‼ *Stok TERHAD baik Sambar cepat 🤭. Berminat Nak Kulit Segar & Flawless Sentiasa boleh PM Saya ye 🥰. #birdnestessence #birdnest #kulitmukaglowing #kulitsegar #kekalawetmuda #jerawathilang #jeragatpudar #mukaflawless #kecantikankulit #kulitgebu #produkwhitening #whiteningskin #freshskin #glowup #glowingskin

Rahsia bibir kekal lembut dan munggil walaupun 8jam pakai , mestilah dengan Bidadari Lipmatte 💋 Jojoba oil merupakan salah satu bahan berkualiti yang ada dalam kandungan Bidadari Lipmatte . . 🙅🏻 bibir tak akan menggelupas 🙅🏻 warna tak cepat pudar 🙅🏻 tak melekat pada gelas Korang kena try baru tahu best sangat pakai Bidadari Lipmatte ni , superbesttt 🔥. . . 💄Bidadari lipmatte mempunyai 5 code warna menarik • Dahlia • Sakura • Orkid • Rose • Teratai Ws Mira 018 3522150 sekarang ! http://www.wasap.my/60183522150/lipmatte #awetmudacosmetic #sinarfajarbeauty #skincareproducts #tanpapengelupasan #bidadarilipmatte #aurabidadariperfume #vitagoldserum #whiteninglotionspf75 #foundationtanpabedak #skincareselamat #skincaremurahmalaysia #kulitputih #rawatjerawat #sunburn #jeragat #putihmulus #kulitsegar #produkmalaysia #mesrawuduk #produkviral #agenstokisdiperlukan #sideincome #bebasjerawat #wanitamaysia #lelakimalaysia #lakularis

Rahsia bibir kekal lembut dan munggil walaupun 8jam pakai , mestilah dengan Bidadari Lipmatte 💋 Jojoba oil merupakan salah satu bahan berkualiti yang ada dalam kandungan Bidadari Lipmatte . . 🙅🏻 bibir tak akan menggelupas 🙅🏻 warna tak cepat pudar 🙅🏻 tak melekat pada gelas Korang kena try baru tahu best sangat pakai Bidadari Lipmatte ni , superbesttt 🔥. . . 💄Bidadari lipmatte mempunyai 5 code warna menarik • Dahlia • Sakura • Orkid • Rose • Teratai Ws Mira 018 3522150 sekarang ! http://www.wasap.my/60183522150/lipmatte #awetmudacosmetic #sinarfajarbeauty #skincareproducts #tanpapengelupasan #bidadarilipmatte #aurabidadariperfume #vitagoldserum #whiteninglotionspf75 #foundationtanpabedak #skincareselamat #skincaremurahmalaysia #kulitputih #rawatjerawat #sunburn #jeragat #putihmulus #kulitsegar #produkmalaysia #mesrawuduk #produkviral #agenstokisdiperlukan #sideincome #bebasjerawat #wanitamaysia #lelakimalaysia #lakularis

Hay gaes... Siapa diantara kalian yang suka banget jerawatan.. ??? Kulit wajah kotor sedikit langsung deh numbuh itu jerawat.. Lalu Setiap bulan pasti wanita akan mengalami menstruasi nah biasanya kulit wajah mulai tumbuh jerawat kan ya.. Ga apa si wajar itu ya, siklus hormon.. Hmm tapi kan sangat mengganggu bukan.. Betul?? Saya punya solusinya nih gaes.. Kalian boleh semprot Toner Rose pure dew Limited edition ini setiap kalian habis cuci wajah.. Sehari beberapa kali ga masalah.. Nah Toner ini selain dapat memberikan kelembaban juga anti bakteri gaes.. So.. Jerawat / bakteri2 yang mau numbuh itu udah mati duluan lho.. Kulit wajah mulus sepanjang hari. Uniknya bisa bikin kulit glowing banget bersinar2 .. Cobain yukk Order sekarang juga 😍😘😘 . Rose pure dew Limited Edition O'sweet Singapore ________________________________ INFO HARGA & PEMBELIAN WhatsApp 081381716707 ----------------------------------------------------- #osweetsingapore #osweetjakarta #osweettangerang #toner #osweetoner #osweet #osweetrosepuredew #limitededition #tonerroselimitededition #kulitglowing #osweettonermawarbulgaria #pelembab #penyegar #antiaging #pemutihkulit #tonersemprot #kulitsehat #kulitsegar #tonerwajah #wajahkencang #wajahsegar #tonerajaib #tonerosweet #mawar #rosepuredew #rosebulgaria #rose #jualskincare #jualosweet #osweetresmi

Cecilia 4Life
(@4life.style)

9 Days 11 Hours Ago

Awet muda tidak hanya penampilan Justru bagaimana dengan Anda meregenerasikan organ tubuh otomatis membuat Anda lebih tampil beda Jika sel2 Anda jauh lebih sehat dan muda, artinya Anda sudah menabung kesehatan dan itulah LIFESTYLE.. Satu sloki sehari artinya Anda sudah menjaga kesehatan 10 tahun yang akan datang Detail >> +82221294017 #antioksidan #awetmuda #kulithalus #regenerasisel #kulitsegar #lifestyle #healthylifestyle #superjuice #juice #kolesterol #cantik #kesehatan #terapi #anggur #tubuhideal #makanansehat #kesehatankeluarga #sehattanpaobat #stroke #doktercantik #cantikalami #cantikskincare #autoimun