#lawakhambar

223,856 posts tagged with #lawakhambar

Photos and Videos about #lawakhambar

Eh2..🤣🤣..Comel je min tengok. . IG krik2 dan tak meriah?? Jom tambah follower dengan @jim_tmk ..harga murah kaw2..konfem berbaloi gila..tekan link di bio😄 . tag member korang . Follow👥Like♥️Comment🖌Tag🏷Share🔖 . . @lawak.boring @lawak.teroks @lawak_hambar_lama @lawak4x4 @lawak_ker_der @lawak.kaw @lawak.klaut @lawak.twitters @lawak_hammbarr @lawak.kecoh @kini.viral @nak_pesan @joyahohjoyah @awiembr69 #lawakboring #lawakkerder #lawak #lawakbodoh #lawakhangit #lawakterkini #lawakan #lawakkeder #lawaktahapdewa #lawakmalaysia #himpunanbahanlawak #lawakkerder #lawakkampus #lawakhambar #himpunanlawakmalays #lawaklucu #lawakgram #lawaksavage #lawakking #lawakviral #lawakteroks #lawakgila #madlipz #tiktok #tiktokmalaysia #viral #video #igersmalaysia #cute #baby

SIMPLE DAN RARE KANN?? TAG PASANGAN SUH BLNJA😋 . G-SHOCK DW5600 COUPLE 35TH ANNIVERSARY . 🎁Free box G-Shock couple . 🔥Harga : RM90 (Pcs) | Rm140 (Couple) . 📣FREE POSTAGE SABAH SARAWAK ADD RM5 . . . . #saudagarjam #fesyenmalaysia #jamtangan #gshockmalaysia #lelaki #wanita #jammurah #jamcopyori #ootdmalaysia #peminatjam #matmoto #viral #lawak #lawakmalaysia #lawakhangit #lawakhambar #pickuplines #tiktokmalaysia

Fuuhhh memang padulah diorang ni, 😋😋 gempak habis, bergema stadium sokong diorang ni😎😎 . Tag kawan korang ajak tengok nih🤩🤩🤩 Swipe left jgak jgn lupaa. . Jom ushaaaa insta nihhh @hottstuff.store @hottstuff.store . 🔥JAM PALING MURAH DI 🇲🇾🔥 . #hatikecai #nakbebel #nakfakta #nakkongsi #nakngepek #nakpesan #lawak #lawakkerder #lawakhambar #lawaktahapdewa #apaapajerr #singgahkejap #videolawak #seribusatucerita #atukpesan #malaysiatrending #igersmalaysia #vscomalaysia #dubsmashmalaysia #dubsmashmalaysian #mudahterhibur #hottstuff.store #himpunanlawakmalays #tolongdengar #murah #jammurah #murahgile #hipster #bazarpaknil

Member sebelah dah cuak 😂 Player team mana ni jilake . . . Tag member korang . . . Jom follow @lawak.koyak untuk dapatkan konten lawak setiap hari 🙉 . . . #videolawak #funnyvideos #videokelakar #dubbingmerapu #kelakar #lawak #lawakhambar #lawakmalaysia #lawakgram #lucu #lucubanget #lawakkeder #lawaktahapdewa #lawakgila #motifviral #tiktok #politeknik #budaksekolah #smk #quoteoftheday #rotikaya #lawakkampus #uitm #astrogempak #dagelan #ngakak #tiktokmalaysia

Cantiknya Fasha Sandha. Seronoknya pasangan ni masih lagi beraya. Raya kan sebulan 😘

Cantiknya Neelofa. Semoga kita diberi kesempatan untuk menjadi tetamu-Nya satu hari nanti😘

ROTIKAYO
(@rotikayo)

17 Minutes Ago

Buah mangga buah mempelam, cakap ibu bakal menantu kirim salam.😉

Cantiknya dua beradik ni. Seronok betul beraya sakan😘

Lain betul Janna Nick. Ingatkan awek Korea mana tadi😘

Raya nak dekat kulit kusam,gelap,jerawat banyak macam mana nak buat ni??? Nanti raya nak selfie dengan sedara mara macam mana ni???... Jangan risau hampa #snowwhite kan ada... kemam2 terus cantik gebu gituwww... #snowylotion kan ada.. Sapu2 terus gebu dengan sepantas 7 saat ja hampa... #snowwhitelotionunta #snowwhitelotion #snowwhitetablet #snowwhiteviral #parody #senangnakcantik #adakkm #leadersnowwhiteselangor #putihsepantas15saat #codsnowwhiteklang #codsnowwhiteshahalam #nocollogen #putihsusu #putihsemulajadi #lawakhambar #spf50lotion #masalahkulit #perisnowwhite #rkayshoppe #testimonisnowwhite #kulitsensetif #excema #jutawansnowbyima #putihurathijau #jomcantik

Raya nak dekat kulit kusam,gelap,jerawat banyak macam mana nak buat ni??? Nanti raya nak selfie dengan sedara mara macam mana ni???... Jangan risau hampa #snowwhite kan ada... kemam2 terus cantik gebu gituwww... #snowylotion kan ada.. Sapu2 terus gebu dengan sepantas 7 saat ja hampa... #snowwhitelotionunta #snowwhitelotion #snowwhitetablet #snowwhiteviral #parody #senangnakcantik #adakkm #leadersnowwhiteselangor #putihsepantas15saat #codsnowwhiteklang #codsnowwhiteshahalam #nocollogen #putihsusu #putihsemulajadi #lawakhambar #spf50lotion #masalahkulit #perisnowwhite #rkayshoppe #testimonisnowwhite #kulitsensetif #excema #jutawansnowbyima #putihurathijau #jomcantik

READY STOCK ❕❕ . . 📣SKIRT DUYUNG RM25📣 . . RM25❕RM25❕RM25❕ . . 👉MATERIAL : LAICI 👉FREE SIZE . . UKURAN : PINGGANG 28-32 PUNGGUNG 38-40 LABUH 39 . . WS ANA +60133794282 **ATAU KLIK LINK KT BIO🌸 #palazzopants #palazotulang #palazomurah #palazoline #neelofa #neelofarhijab #likeforfollow #pelaminbajet #emmamaembong #cikgusekolah #celup #nsabeautyofficial #nsabeauty #sarawak #sabah #melaka #lawakhambar #terapiinstagram #ajimaura #sayangketatsendatpadat #jannanick #ceterahatidiya #kuantan #bukancintaaku #blousemurah #borongpalazo #borongmurah #bawalaidijuma

Snowy body lotion ni ape???? Snowy lotion ni ialah lotion pemutih yang instant.ape pulak instant tu? Instant adalah bersifat sementara. Lotion snowy bersifat sementara putihnya. Perubahan berlaku selepas sapuan. Ianya akan kekal jika konsisten dengan snowy body lotion. Ramai yg dh berjaya uolsss N part paling best.... SNOWY BODY LOTION adalah MULTIPURPOSE LOTION.semua boleh. #snowwhitelotionunta #snowwhitelotion #snowwhitetablet #snowwhiteviral #parody #senangnakcantik #adakkm #leadersnowwhiteselangor #putihsepantas15saat #codsnowwhiteklang #codsnowwhiteshahalam #nocollogen #putihsusu #putihsemulajadi #lawakhambar #spf50lotion #masalahkulit #perisnowwhite #rkayshoppe #testimonisnowwhite #kulitsensetif #excema #jutawansnowbyima #putihurathijau #jomcantik

Snowy body lotion ni ape???? Snowy lotion ni ialah lotion pemutih yang instant.ape pulak instant tu? Instant adalah bersifat sementara. Lotion snowy bersifat sementara putihnya. Perubahan berlaku selepas sapuan. Ianya akan kekal jika konsisten dengan snowy body lotion. Ramai yg dh berjaya uolsss N part paling best.... SNOWY BODY LOTION adalah MULTIPURPOSE LOTION.semua boleh. #snowwhitelotionunta #snowwhitelotion #snowwhitetablet #snowwhiteviral #parody #senangnakcantik #adakkm #leadersnowwhiteselangor #putihsepantas15saat #codsnowwhiteklang #codsnowwhiteshahalam #nocollogen #putihsusu #putihsemulajadi #lawakhambar #spf50lotion #masalahkulit #perisnowwhite #rkayshoppe #testimonisnowwhite #kulitsensetif #excema #jutawansnowbyima #putihurathijau #jomcantik

Tarian naga katanya 🤣🤣🤣. Bawak2 mengucap lerr mak cik oit! . Khas untuk peniaga online yg nk meroket sale korang! Cara setup ig ads boleh tekan link bio di atas ☝️☝️☝️. . #propaganjil #lawak #panama #panamadance #bravo #kusus #cantik #bazarpaknil #hangat #lajak #funn #matress #noradanish #puppiesofinstagram #tiktokmalaysia #tiktok #nakkuruskanbadan #nakpesan #nakkongsi #musically #musicvideo #lawakminang #lawak #lawakhambar

Pepagi ni jgn malas sgttt.. Yg meow ni bawah kereta pon jadi..😬😬😬😬😬 . . . . . Tag membe korang🤪Tag membe korang🧐 Tag membe korang🧐Tag membe korang🤓 Follow👥Like❤️Comment📝Tag📚Share📣 Do Support Us🤳 Do Support Us🤳 @lawak_cik.kiah @lawak_cik.kiah @lawak_cik.kiah @lawak_cik.kiah @lawak_cik.kiah @lawak_cik.kiah #lawak #cikkiah #lawakcikkiah #lawakmalaysia #lawakhambar #lawakkeder #lawakboring #lawaking #lawakbodoh #lawaktahapdewa #lawakan #lawakhangit #lawakgram #lawakbangang #lawakantarabangsa #lawaktwitter #lawakfacebook #lawakgram #lawakkampus #lawakterkini #lawaklucu #lawaksavage #viral #kakiviral #malaysia #indonesia #bazarpaknil #bazaarpaknil #igersmy #igersmalaysia #harimaumalaya

Tag seseorg spesis mcm ni, pantang selfie depan tv . . . ♦️Tag 3 Rakan Korang . ♦️Follow @zonviral . ♦️Share video menarik . . ♦️Recommend IG : ‘ . ✔️ @lawak_popcorn_ ‘ ✔️ @adikshare ‘ . 🎥 Kredit . ✖️✖️✖️TAGS ✖️✖️✖️ . . #zonviral #lawaking #viralvideos #viralmemes #lawakterkini #lawak #videolawak #lawakhangit #lawakhambar #viral #motifviral #lawakkerder #mudahterhibur #lawaktroll #malaysia #paidreviewmurah #malaysiatrending #instaseleb #brocuba #indolawak #lawaktahapdewa #penghiburbawahan #iglelakivsperempuan #atukpesan #syoktube #kiniviral #madlipz #tiktokmalaysia #madlipzmalaysia #iglelakivsperempuan

Jangan main ii dengan bapak korang Tag bapak ii yg mcm ni p 📹: . . 💁🏻‍TAG member korang👇🏻😉 . ♠Follow us▶@lawak_enjoy 12 Untuk Menceriakan hari 2 anda👌🏻 🎬💯Banyak video Menarik Akan Kami Kongsikan . ❤Like💬Comment 🏁📤Share . ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ L#quoteoftheday #lawak #videolawak #lawakhangit #lawakhambar #viral #motifviral #lawakkerder #igshopmalaysia #bazarpaknil #sayajual #mudahterhibur #lawakteroks #cubagelak #paidreviewmurah #paidreviewrm5 #paidreviewrm10#lawaking #lawakbodoh #lawakhambar @lawak_jintoncit @lawak.teroks @lawak.hangit @lawak.boring @lawak_king @lawak_hambar @lawak_kawkaw @lawaksavage @himpunanbahanlawak @lawak.insta #viral #videoviral #lawaking #lawakviral #lawakhangit #kiniviral #lawakinsta #lawakkerder #lawakinstakini #lawaktahapdewa @lawaktahapdewa #lawakmalaysia @lawakmalaysiapage @motorkapcai_1 @kerascongkeng @matmotormalaya @pelesitkapcaimalaya #expatlife #motor #malaysiakini #lawakmalaysia @lawakmalaysiapage @motorkapcai_1 @kerascongkeng @matmotormalaya @pelesitkapcaimalaya #expatlife #motor #malaysiakini @kakyrayap @kakyviral @kakyrayauu @maluapabossku. @flynicotine @fly.bossku @lawakmotor @kroniexpaiofficial_ @expai_manoi @ex5crew.official @ex5_langkawi_crew @jarang_jarang_racing @jarangx0n @0nxon @jarangx0n@lawak_ker_der#deletesoon

Sarapan pagiku

Kita LELAKI ISLAM bro🦁..we shouldn't weak!!! + Utk No.2 Rasulullah prnah bersabda "Sebaik-baik Generasi adlh generasi ini(para Sahabat)lalu generasi setelahnya,setelah itu akn dtg Kaum yg suka menggemukkan badan"(HR Muslim&Ahmad)...lg? dr Ummu Hani brkata "Bentuk perut Rasulullah seperti kertas yg berlipat-lipat"(HR Ath Thabrani) dlm riwayat lain "bagai Batu yg bersusun-susun"..mksdnyo Nabi ngn Sahabat2 ni bertubuh atlet,kito xnk contoh bnda2 molek gini,jenggg...ikut Korea plastikk tu buat mende💩 Utk No3,korang prnah tgk Imam yg trlajak BESAR²(gemuk)??mcamne nmpak dia nk duduk time smayang tu,nmpk susah kn..susah je nmpak..klau slim kn senangg,bila Kita kuat ikut laa berdiri lamaa mna pn berehhhh cth time terawih 20rkaat tu haha No7 klau kau suka/prnah baca Hadis2 Akhir Zaman..kau mesti tau bnyakk bnda yg akn jd antranya PERANG TERBESARR brsama Imam Mahdi nanti..jd tkkan korang xde cita2 nk Syahid nk berkorban?..mmang la Kita xtau bila tp preparation patut buat skrg laa!!Kita Islam bro..klau kau xde smngat nk PERTAHANKN agama ni,Agama ni x pn perlukn kau la No9.. berdisiplin la sbb kau bleh jaga pemakanan,mkn x lebih2,mkn bnda yg btul Bertanggugjwb sbb kau jaga Nikmat tubuh Allah bg ni,hindar dr benda yg merosakkn tubuh mcm merokok,dadah,vape ape semuaa Jom pakat jd LELAKI ISLAM SEJATI💪...Aamiiin...think the Future,baca Hadis,pi kuliah kita akn tau lg bnykk #ustazwadiannuar #ustazazharidrus #ustazaunimohamed #dakwahpositif #dakwahtauhid #jentikhati #viral #lelakivsperempuan #lawakterkini #lawakhambar #malaysia #kelantan

BOOTS TIMBERLAND BUCKLE BROWN Price : Rm100sm, Rm110ss FREE POSTAGE :- HIGH GRED QUALITY SIZE AVAILABLE :- . . . HOW TO ORDER ? 1.) SCREENSHOT THIS PICTURE 2.) WHATSAPP TO THIS NUMBER ☎ 0105630919 OR JUST CLICK LINK AT BIO @ryst.sneakers.co . . . hashtag: #pesankakmoji #nakbebel #nakfakta #kakishare #viralmalaysia #lawakhambar #videolawak #kakiviral #atukpesan #kasut #kasutonline #kasutlawa #jualonline #bisnesonline #bisnesonlinemalaysia #kasutsukan #kasutmurah #kasutbundle #kasutviral #kasutlelaki #kasutmalaysia #kasutraya #kasutcopyori #jualsepatu #jualsupreme #jualmurah #jualbeli #jualvans #jualtopi #malayan

nmpk la sedih beliau tu 😅😅 . Tag member korang ⬇ . 🔰 follow @lawaksangatkehaa utk lebih lawak 🔰 . #lawaksangatkehaa #klip_harian #lawakhambar #lawakboring #lawak #himpunanbahanlawak #lawakhangit #lawaktahapdewa #lawakmalaysia #himpunanlawakmalays #tiktokmalaysia #madlipzmalaysia

AIRMAX 97 LEATHER EDITION (40-44/6-9uk) Rm225.00 pos sm Premium quality FREE POSTAGE :- HIGH GRED QUALITY SIZE AVAILABLE :- . . . HOW TO ORDER ? 1.) SCREENSHOT THIS PICTURE 2.) WHATSAPP TO THIS NUMBER ☎ 0105630919 OR JUST CLICK LINK AT BIO @barangzkussut.co . . . hashtag: #pesankakmoji #nakbebel #nakfakta #kakishare #viralmalaysia #lawakhambar #videolawak #kakiviral #atukpesan #kasut #kasutonline #kasutlawa #jualonline #bisnesonline #bisnesonlinemalaysia #kasutsukan #kasutmurah #kasutbundle #kasutviral #kasutlelaki #kasutmalaysia #kasutraya #kasutcopyori #jualsepatu #jualsupreme #jualmurah #jualbeli #jualvans #jualtopi #malayan

Dah jd rutin wajib sapu LOTION SUSU UNTA nie. Suka sgat bau dia wangi sangattt smpai terangkat hidung. 😝😝 Bkan wangi jer, tp bila konsisten sapu kulit putih kekal smpai nampak urat hijau 1 blan guna dh nmpak perubahan sbab dlam lotion nie ada mix pati ibu putih + gluta. 😘😘 #lotionsusuunta #snowwhite #snowwhitelotionunta #snowwhitelotion #snowwhitetablet #snowwhiteviral #parody #senangnakcantik #adakkm #leadersnowwhiteselangor #putihsepantas15saat #codsnowwhiteklang #codsnowwhiteshahalam #nocollogen #putihsusu #putihsemulajadi #lawakhambar #spf50lotion #masalahkulit #perisnowwhite #rkayshoppe #testimonisnowwhite #kulitsensetif #excema #jutawansnowbyima #putihurathijau #jomcantik

Dah jd rutin wajib sapu LOTION SUSU UNTA nie. Suka sgat bau dia wangi sangattt smpai terangkat hidung. 😝😝 Bkan wangi jer, tp bila konsisten sapu kulit putih kekal smpai nampak urat hijau 1 blan guna dh nmpak perubahan sbab dlam lotion nie ada mix pati ibu putih + gluta. 😘😘 #lotionsusuunta #snowwhite #snowwhitelotionunta #snowwhitelotion #snowwhitetablet #snowwhiteviral #parody #senangnakcantik #adakkm #leadersnowwhiteselangor #putihsepantas15saat #codsnowwhiteklang #codsnowwhiteshahalam #nocollogen #putihsusu #putihsemulajadi #lawakhambar #spf50lotion #masalahkulit #perisnowwhite #rkayshoppe #testimonisnowwhite #kulitsensetif #excema #jutawansnowbyima #putihurathijau #jomcantik

Best sangat kalau pakai kedua2 beradik ni sekali ❗❗ ⚡lotion susu unta ni kalau sapu terus meresap ke dalam kulit,potensi kulit putih kekal dari dalam kulit terus dan nmpk kesan dalam masa 7hari. Makin pakai makin cepat putih kulit. ⚡Snowy Lotion kalau sapu akan terus putih gebu 7saat membantu mencerahkan tempat2 yg gelap dibawah2 pelipat2. Tetapi bila basuh akan hilang dan mengambil masa juga utk kulit cerah bila pakai hari2. Kuncinya kena konsisten pakai selalu baru berkesan❤❤ SNOWY LOTION FT LOTION SUSU UNTA #snowwhitelotionunta #snowwhitelotion #snowwhitetablet #snowwhiteviral #parody #senangnakcantik #adakkm #leadersnowwhiteselangor #putihsepantas15saat #codsnowwhiteklang #codsnowwhiteshahalam #nocollogen #putihsusu #putihsemulajadi #lawakhambar #spf50lotion #masalahkulit #perisnowwhite #rkayshoppe #testimonisnowwhite #kulitsensetif #excema #jutawansnowbyima #putihurathijau #jomcantik

Best sangat kalau pakai kedua2 beradik ni sekali ❗❗ ⚡lotion susu unta ni kalau sapu terus meresap ke dalam kulit,potensi kulit putih kekal dari dalam kulit terus dan nmpk kesan dalam masa 7hari. Makin pakai makin cepat putih kulit. ⚡Snowy Lotion kalau sapu akan terus putih gebu 7saat membantu mencerahkan tempat2 yg gelap dibawah2 pelipat2. Tetapi bila basuh akan hilang dan mengambil masa juga utk kulit cerah bila pakai hari2. Kuncinya kena konsisten pakai selalu baru berkesan❤❤ SNOWY LOTION FT LOTION SUSU UNTA #snowwhitelotionunta #snowwhitelotion #snowwhitetablet #snowwhiteviral #parody #senangnakcantik #adakkm #leadersnowwhiteselangor #putihsepantas15saat #codsnowwhiteklang #codsnowwhiteshahalam #nocollogen #putihsusu #putihsemulajadi #lawakhambar #spf50lotion #masalahkulit #perisnowwhite #rkayshoppe #testimonisnowwhite #kulitsensetif #excema #jutawansnowbyima #putihurathijau #jomcantik

Adidas Running Shoes 🔹Size 9.5UK/10US 🔹Atas 8/10 🔹Tapak 7/10 | 🔸Kondisi 9/10 🔸RM50 🔸Free Postage 🔸DirexMesej Untuk Book 🔸CoD Subang Bestari/Subang Perdana U5 🔸Screenshot dan Tekan link di Bio

apa yg pelik guyss?? 😅😅😅 selamat pagi syg2 sekalian 😊😊 ✍Follow ig dibawah👇 💌@Jenaka_sekilas 💌@Jenaka_sekilas 💌@Jenaka_sekilas . . . . 🚸🚸Tag dan share kat kawan2 👬👭 💌@Jenaka_sekilas 💌@Jenaka_sekilas 💌@Jenaka_sekilas . . . . #instagrammers #malaysia #bussines #mutiarakata #love #lawaktahapdewa #quotes #lawakterkini #lawakkampus #madlipz #lawakkeder #lawakhangit #lawakhambar #kelakar #pubg #lawak #lucu #lawakan #nakfakta #astro #tv3 #nakbebel #cakapbanyak #siakapkeli #apaapajerr #igersmalaysia #instafamous #blogger

. Tag member korang ye 😘 . Jangan lupa turn on post notification ♥️ . Nak review ws 012-8894981 🎈 . Anda mencari JERSI BOLA MURAH❓❓❓ Jom follow @19street.jersey @19street.jersey ✅Qualiti padu ✅Harga berpatutan ✅Giveaway turut disediakan . #lawak #lawakhambar #lawakterok #lawaksavage #paidreview #paidreviewmurah #paidreviewrm5 #bazaarpaknil #bazarpaknil #servisnaikknfollowers #paidreviewmalaysia #maluapabossku #lawaksavage #lawaking #lawakkeder #lawakbodoh #lawakhangit #lawakterkini #himpunanlawakmalays #himpunanbahanlawak #himpunanlawakmalaysia #himpunanceritalawak #sayajual #sayajualmurahmurah #igers #igersmalaysia

Hai, korang 😇 Korang masih dalam mood beraya lagi ke ?! 🤔 Follow ateh rapat², korang kalau ada masalah kulit macam parut jerawat ke accident, elergik tak pun eczema boleh dm @krimparutpuaka_nbcream

PROMO ! The NIKE #airmax95 with BLUE colour 😍 . (High Grade ⭐⭐⭐⭐) 5A . Suitable for man & lady 😋 and suitable for to ALL RIDER 🏍️ Let's get yours now ! , only RM100 from RM175 (old price) 😱😱😱 ( FREE POSTAGE & FREE GIFT ) . . (For more information, Click our link NOW !) 🇲🇾 📲 #maluapabossku #gelektiktok #awekgelek #bukanbeshebeshe #lawakhambar #lawakviral #babysayang #mirafilzah #zizanrazak #dondechallenge #jualkasutonline #bajuraya2019 #raya2019 #aweksekolah #gadistiktok #minahrempit #idolamalaya #matmoto #rxzmalaysia #onxon #brocuba #endhame #barangpadu

Tag orang yg korang selalu rindu 😟❤ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Tag kawan korang yg belum ni ?😂 👉 ig recommended Follow @_gxxtentacion Follow @_gxxtentacion Follow @_gxtentacion Follow @_gxtentacion 🌼 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . . #malaysiatrending #tolongdengar #instafamousmalaysia #seribusatucerita #igersmalaysia #nakngepek #lawakhambar #ikutcarakita #videolawak #nakbebel #nakfakta #vscomalaysia #mudahterhibur #igbudaknakal #sukakongsi #iglelakivsperempuan #hatikecai #nakkongsi #nakbebel #ayatabangmotor #lawakhambar #lawakkerder #nakpickupline #atukpesan #qoutes #abahcakap #himpunanlawakmalaysia #nakpesan #dubsmashmalaysia #igbudaknerd #abangkacamata #thebestmuser

FULLAMAK! kasut trending VANS OLD SKOOL BLACKWHITE. amik gambar kasut pon dah lawa, apatah lagi bila PAKAI kat KAKI. . komen saiz korang kat bawah👇🏻 . #ezglory #ezglory.mk #kasut #kasut murah #kasutmurahmalaysia #kasutlelaki #kasutlelakimalaysia #shoes #kedaikasut #kedaikasutmurah #menshoes #shoeslover #ootd #unikl #uitm #utem #1990 #2000 #igers #igshop #lawak #lawakhambar #lawakmalaysia

🎈IGSHOP korang tengah sendu TANPA SALES? 🎈Followers IGSHOP korang masih tak cecah 10K? 🎈Jumlah orang yang LIKE ❤️ post korang tak RAMAI? 🎈Nak PM/WASAP masuk bertalu2? 🎈Korang TAK ADA MODAL besar nak upah/beli sistem untuk tingkatkan followers? 🎈Nak tak post korang masuk kat EXPLORER IG? . . Ada tak yang mengalami masalah kat atas? Rasanya ramai sebab TR pon mengalami masalah yang sama. TR nak tolong korang sangat2 ni. Modal tak sampai pon RM30. Bayaran ni seumur hidup tau. Nak tau lebih lanjut, korang wasap TR.Klik je link kat BIO PROFILE TR SEKARANG..😉😉 #tiktokmalaysia #gapodeo #paidreviewmalaysia #igshopmalaysia #bazarpaknilonline #instashopmalaysia #kedaionline #lawakhambar #igermalaysia #viralmalaysia #lawaktwitter #lawakkeder #artismalaysia #senangterhibur #malaysiatranding #lawak4x4 #wawamakeupkit #wawacosmetics #creacionbysitinurhaliza #sitizoners #creacionlovers #minimalace #theordinarymalaysia #nyxmalaysia #colourpopmalaysia #okayamurah #anasismmalaysia #arianirtw #bondamilk #dianzvitamin

Such a short scene where two support characters die and yet I continuously go back to it over and over again because it moves me so much, from fu’s suicide attempt and feeling disgrace to buccaneer’s epic stab to Bradley’s gut and fu’s instant redemption and ling’s rage, everything just falls into place perfectly, the tension, the emotion and the fucking amazing OST playing in the background to send two characters to their deaths, simply amazing, truly one of the most beautiful scenes I’ve ever witnessed, and it was about some damn side characters ffs 😭😭😭😭😭 Follow -@cosmonauttheanivore- for more Ignore tags #fullmetalalchemist #fullmetalalchemistbrotherood #fullmetalalchemistbrotherhoodmeme #fullmetalalchemistalphonse #fullmetalalchemistmanga #fullmetalalchemistbrotherhood #fullmetalalchemistbrotherhoodmeme #fullmetalalchemistcosplay #fullmetalalchemistalphonse #fullmetalalchemistmanga #fullmetalalchemistbrotherhood #fullmetalalchemistday #komik #komikmalaysia #lawakhambar #lawak #dragonball #viral #kakilepak #lol #day #web #cartoon #funnymemes #funny #happy #follow #join #behappy #love #lovequotes #me

BLAJAQ UTAGHA LAGI~~~ ------------------------------------- "kau tersengih kenapa. Dah la conteng dinding. Japgi aku tampar melekat situ". . . Amboi.. Cenge (garang) betui abam.. Senang ja kan bahasa utagha.. Nanti abam hupdate yang lain plak😊😊😊 . . #blajaqutagha #oghangutagha #localbrand #lawakbodoh #lawakkeder #lawakhambar #akandatang2019 #lawakhambar #lawakhangit #jomfollow #tepirumahofficial #perlis #kedah #penang #youngentrepreneur #usahawan #usahawanmuda #perniagaanonline

Allah SWT berfirman: وَمِنَ الَّيْلِ فَتَهَجَّدْ بِهٖ نَافِلَةً لَّكَۖ عَسٰٓى اَنْ يَّبْعَثَكَ رَبُّكَ مَقَامًا مَّحْمُوْدًا "Dan pada sebagian malam, lakukanlah salat tahajud (sebagai suatu ibadah) tambahan bagimu: mudah-mudahan Tuhanmu mengangkatmu ke tempat yang terpuji." QS. Al-Isra'[17]:79 . . Moga yg lihat post ni Allah kurniakan HIDAYAH.. Aamin YRA 🤲 . 🔛 #dakwahbossbabe #roadtojannah . #jentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #repostbydiariluahanhati #diariluahanhati #dakwahlegend #noteformyself #nakbebel#lawakhambar#nakfakta#lawakkeder#lawakhangit#malaysiatrending#vscomalaysia#igersmalaysia#tarbiahsentap #jomdakwah#naksentap#nakpesan#iglelakivsperempuan#lawaktahapdewa#tiktokmalaysia#nakpickupline#tolongdengar#seribusatuceritan

Kok ujianku ga selesai-selesai? Kapan selesainya? Baru kelar yang ini datang lagi yang lain? Kenapa ujianku bertubi-tubi. . Psttttttt udah ah jangan ngeluh dan nanya mulu. Terima aja ujiannya. Udah terjadi kan? Ya udah jalanin aja. Kita butuh diuji untuk menghapus dosa kita, butuh diuji untuk menentukan Surga mana yang layak untuk kita. . Jangan selalu memandang ujian itu sebagai suatu yang buruk. Pada saat menjalaninya mungkin berat, tapi pasti kita mampu mengatasinya, Janji Allah atas setiap ujian yang diberikan tidak mungkin melebih kemampuan kita menjalaninya. Maka pasti kuat, In syaa Allah selalu ada pertolongan Allah, bahkan Allah janjikan kemudahan dalam setiap kesulitan kita. . Jadi berprasangka baiklah disetiap ujian yang Allah berikan.. Katanya ingin Surga, katanya beriman, maka terimalah ujian, jalani dengan penuh keimanan, dan raihlah selalu pertolongan. . . Moga yg lihat post ni Allah kurniakan HIDAYAH.. Aamin YRA 🤲 . 🔛 #dakwahbossbabe #roadtojannah . #jentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #repostbydiariluahanhati #diariluahanhati #dakwahlegend #noteformyself #nakbebel#lawakhambar#nakfakta#lawakkeder#lawakhangit#malaysiatrending#vscomalaysia#igersmalaysia#tarbiahsentap #jomdakwah#naksentap#nakpesan#iglelakivsperempuan#lawaktahapdewa#tiktokmalaysia#nakpickupline#tolongdengar#seribusatuceritan

Saat ujian hidup terasa begitu berat pun saat kesenangan hidup terasa tak ada habisnya, ingatlah bahwa semua itu hanya sementara, akan ada saatnya dunia ini kita tinggalkan,. Perbanyaklah sabar dan syukur karena itu akan membuat kita lolos melewati berbagai fase kehidupan ini... . . Moga yg lihat post ni Allah kurniakan HIDAYAH.. Aamin YRA 🤲 . 🔛 #dakwahbossbabe #roadtojannah . #jentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #repostbydiariluahanhati #diariluahanhati #dakwahlegend #noteformyself #nakbebel#lawakhambar#nakfakta#lawakkeder#lawakhangit#malaysiatrending#vscomalaysia#igersmalaysia#tarbiahsentap #jomdakwah#naksentap#nakpesan#iglelakivsperempuan#lawaktahapdewa#tiktokmalaysia#nakpickupline#tolongdengar#seribusatuceritan

Banyak Maksiat berawal dari mata yang tidak terkontrol hingga akhirnya pun mulai tergoda akibat informasi yang di bawa oleh mata Maka berhati-hatilah ketika melihat segala sesuatu, sebab apa yang dipandang bisa menjadi celah-celah bermaksiat . . Moga yg lihat post ni Allah kurniakan HIDAYAH.. Aamin YRA 🤲 . 🔛 #dakwahbossbabe #roadtojannah . #jentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #repostbydiariluahanhati #diariluahanhati #dakwahlegend #noteformyself #nakbebel#lawakhambar#nakfakta#lawakkeder#lawakhangit#malaysiatrending#vscomalaysia#igersmalaysia#tarbiahsentap #jomdakwah#naksentap#nakpesan#iglelakivsperempuan#lawaktahapdewa#tiktokmalaysia#nakpickupline#tolongdengar#seribusatuceritan

Banyak yang nanya. "Kak, kalau gak pacaran lalu gimana caranya kita tau kalau dia serius dan cocok untuk menjadi imam kita??? . . Answer: Simpel aja sih de, Catet yah, lelaki serius adalah dia yang menyiapkan Lamaran bukan yang mengajak Pacaran. Kriteria imam yg baik (menurut uni yah😊) 1. Sholat 5 waktunya di Masjid 2. Rutin berinteraksi dengan Al-Quran 3. Menghormati kedua orang tuanya 4. Menyukai anak-anak 5. Pekerja keras dan bertanggungjawab Note: Lihat dengan siapa ia bergaul dan bagaimana sikap dia dalam menggunakan media sosial. Q: "Itu aja kak?" . A: Garis besarnya seperti itu😊. . Q: "Jadi, harus stalking dong". . A: Yah, emang harus seperti itu. Gak harus kamu kok yabg stalking, kamu bisa minta bantuan orang-orang yang kamu percaya (orang dewasa dan paham syariat Islam). . Q: "Melihat fisik, boleh gak kak?" . A: Boleh, tapi bukan prioritas utama. Intinya, jika ada lelaki (kriteria seperti di atas) yang siap menjadi imam (jadi imam loh yah bukan jadi pacar😉) Segera! Sholat Istikharah! Minta petunjuk pada Allah. Biarkan Allah yang menggerakkan hati kita untuk memilih nya atas dasar IMAN bukan karena TAMPAN. Q: "Tapi kan sulit kak dapetin yang kayak gitu" . A: Oleh nya itu Jangan mencari, Tapi menjadi lah. Jangan cari yang terbaik tapi jadilah yang terbaik. Jangan cari yang sholeh tapi sholehahkan lah dirimu agar kamu layak mendapatkan yang sholeh. Percayalah! "Jodohmu adalah cerminan dirimu" (An Nur: 26). Kalau kamu baik, InsyaAllah Allah akan kirimkan dia yang juga baik untuk menyempurnakan agamamu. . . Semangat berjuang jofisa, Jangan lelah menebar kebaikan😊 Prihal jodoh jangan khawatir! Dia mungkin gak datang tepat waktu tapi bismillah dia akan datang di saat yang tepat saat kamu memang benar-benar siap (Saat SIAP loh ya, bukan saat INGIN😂) . Moga yg lihat post ni Allah kurniakan HIDAYAH.. Aamin YRA 🤲 . 🔛 #dakwahbossbabe #roadtojannah . #jentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #repostbydiariluahanhati #diariluahanhati #dakwahlegend #noteformyself #nakbebel#lawakhambar#nakfakta#lawakkeder#lawakhangit#malaysiatrending#vscomalaysia#igersmalaysia#tarbiahsentap #jomdakwah#naksentap#nakpesan#iglelakivsper