Photos and Videos about

Wild wild! 🐾 {credits to the artist /dm if you know pls} | | ANIME :boku no hero /my hero academia | | °°°follow for more @animetsuki30 °°° | | #bokunohero #myheroacademia #bnh #anime #todoroki #shouto #shoutotodoroki #todorokishouto #deku #midoria #izuku #midoriaizuku #lida #lidatenya #tenya #bakugou #katsuki #katsukibakugou #anime #animefanart

Kegembiraan warga kota PRABUMULIH dapat melihat langsung performa @lida_rara.vc di taman kota Prabumulih. Mas im wong Lubuklinggau sesama Sumatera Selatan turut Bahagia dan bangga atas prestasi mu. Lanjut kan Sekolah mu, Raih Cita Cita mu Sambil tetap aksis di dunia keartisan Contoh lah @lestykejora yang saat ini tetap sekolah sambil bekerja 😎 #indosiar #lida #indosiarluarbiasa #lidaslimming #indosiarid #lidaslimmingmurah #ligadangdutindonesia #lidahbuaya #indosiartv #lidashop #puvers #top #puversindonesia #lidasezolbia #dangdutacademy #aloevera #dangdut #lidaybuayamurah #indosiar23 #sayajualprodukkecantikan #dangdutacademy4 #honeybeevenom #indosiardubsmash #lidatenya #indosiarguebanget #lidanceworks #terbaruindosiar #lidaindosiar #dubsmash #kekinianbanget

I want this to be canon....IM WISHING 😭💞💚 · C2:❗@/ Kinnke ❗ · Who's your favorite out of the three?🌠 · ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 💚IF YOU WANT YOUR ART REMOVED, OR TAKEN DOWN PLEASE DM SO I CAN REMOVE IT💚 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ··↪tag me in your bnha posts💚 ⚫ ···↪follow me for bnha/mha post to come❤ ⚫ ····↪if you dont like to content i post then block or unfollow me❗ ⚫ 💚Thank you💚 °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Tags👇(ignore): #myheroacademia #bokunoheroacademia #izukuxbakugou #dekuxtodoroki #izuocha #izukumidoriya #urarakaochako #todomomo #katsukibakugou #kirishimaeijirou #denkikaminari #denkixjirou #kyokajiro #momoyaoyorozu #toruhagakure #ojiromashirao #minaashido #tysuasui #toshinoriyagi #inkomidoryia #serohanta #deku #lidatenya #shototodoroki #lordexplosionmurder #kinglordexplosionmurder #explorepage #thebigthree #allmight #myheroacademiacosplay

IM DONEEE 😂😂🤦‍♀️ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #anime #mha #netflixadaptation #crunchyroll #animeoftheday #myheroacademia #bakugo #todoroki #animeedit #animegirls #animeboys #blackclover #shrek #momo #yugaaoyama #yuga #uraraka #lidatenya #chibi #funny #lmao

✨ anime✨
(@animetsuki30)

1 Day 6 Hours Ago

Snowball fights... ❄️ {credits to felidadae} | | ANIME :boku no hero /my hero academia | | °°°follow for more @animetsuki30 °°° | | #bokunohero #myheroacademia #bnh #anime #ochaco #ochakouraraka #uraraka #todorokishouto #todoroki #deku #midoria #izuku #midoriaizuku #lida #lidatenya #tenya #kirishima #kirishimaeijirou #bakugou #katsuki #katsukibakugou #anime #animefanart

✨ anime✨
(@animetsuki30)

1 Day 6 Hours Ago

Time for babysitting😅 {credits to the artist /dm if you know pls} | | ANIME :boku no hero /my hero academia | | °°°follow for more @animetsuki30 °°° | | #bokunohero #myheroacademia #bnh #anime #ochaco #ochakouraraka #uraraka #todorokishouto #todoroki #deku #midoria #izuku #midoriaizuku #lida #lidatenya #tenya #anime #animefanart

✨ anime✨
(@animetsuki30)

1 Day 9 Hours Ago

Bnh but in the 90's {credits to ERASETHIRST on Twitter} | | ANIME :boku no hero /my hero academia | | °°°follow for more @animetsuki30 °°° | | #bokunohero #myheroacademia #bnh #anime #deku #midoria #izuku #midoriaizuku #lida #lidatenya #tenya #tsuyu #asui #tsuyuasui #asuitsuyu #ochaco #ochakouraraka #uraraka #anime #animefanart

✨ anime✨
(@animetsuki30)

1 Day 19 Hours Ago

Time for sport🏀 {credits to the artist /dm if you know pls} | | ANIME :boku no hero /my hero academia | | °°°follow for more @animetsuki30 °°° | | #bokunohero #myheroacademia #bnh #anime #ochaco #ochakouraraka #uraraka #todorokishouto #todoroki #deku #midoria #izuku #midoriaizuku #lida #lidatenya #tenya #bakugou #katsuki #katsukibakugou #anime #animefanart

OMFG!!😱❤💙 -------------- They are all amazing characters💞 -------------- Credit: @father_eraserhead . .Send Bnha Videos for credit💫 . What quirk would you like best? Fire or Ice Or Both?!😌 -------------- Follow Me! Like this video if you like Todoroki, Endevor, and Dabi🙋💕 -------------- ⛤Dm Me for Video⛤ -------------- Tags: #mha #myheroacademia #bnha #todoroki #bnhaendevor #dabi #anime #shoutotodoroki #fireorice #bestanimeedits #bnhaedits #bakunoheroacademia #aisawa #presidentmic #allmight #deku #uraraka #jiroukyouka #kirishimaeijirou #bakugoukatsuki #kaminaridenki #monomaneito #shinsouhitoshi #lidatenya #ashidomina #keithwashere #edits

✨ anime✨
(@animetsuki30)

2 Days 2 Hours Ago

Bnh x gotg drax's dialogues always crack me up😂 {credits to asailorsoldier on Twitter} | | ANIME :boku no hero /my hero academia | | °°°follow for more @animetsuki30 °°° | | #bokunohero #myheroacademia #bnh #anime #kirishima #kirishimaeijirou #bakugou #katsuki #katsukibakugou #mina #minaashido #sero #denki #kaminari #denkikaminari #deku #midoria #izuku #midoriaizuku #lida #lidatenya #drax #bnhxgotg #gotg #anime #animefanart

Rebecca
(@fluffiest.alpaca)

2 Days 17 Hours Ago

1/3 (hell yeah there’s 3) (also ew I hate this I may archive) • HaPPy bIrTHdaY LyD!!1! I’m so bad at paragraphs, but honestly, I think you know how much ily. I uhh,,, don’t know what to say??¿ I mean we all know how talented you are and how much love you deserve and all that so uhh,,, you deserve so much better than this,, Also wOW YOU’RE OLDER WOULD YA LOOK AT THAT. 🤠🤙 • Song: On My Mind - Jorja S. ac: @/qtboku dt: Lyd who else • I made this two months ago bc I was so excited and now I hate it- which is why there’s another two- • Those shakes are disgusting holy shiet • Tags: #ilovelydiamorethanyoueverwilldonotarguewithme

《11th of January》 | ¡¡¡ Otajubi Omedetoo Todoroki-san !!! >> Swipe to see more >> Q : Who love's Shouto ?¿ Me : WATASHIII WA DAISUKII NO TODOROKI-SAN 😗 !! Also me : Even tho its kinda late happy birthday~ Source : pinterest Credit : Kohei Horikoshi | Follow for more BNHA stuff @bnha_manga @bnha_manga @bnha_manga | 《Tags》 | #bokunoheroacademia#myheroacademia#bnha#mha#yueii#class1a#deku#midoriyaizuku#bakugokatsuki#todorokishouto#ochacouraraka#bakudeku#tododeku#bakugoxdeku#todorokixdeku#proheroes#plusultra#otaku #bnha#mha#deku#midoriyaizuku#kacchan#bakugokatsuki#froppy#tsuyuasui#uravity#ochacouraraka#kaminaridenki#jiroukyouka#lidatenya#tetsutetsu#kirishimaeijiro#minorumineta#todorokishouto#manga#animes

[ Happy Birthday Lyd 🎂🌹 — 𝙑𝙀𝙍𝙔 𝙎𝙄𝙈𝙋𝙇𝙀 edit ] - Here comes my cheesy saying: So happy birthday lyd! Thank you for everything you have done for me and especially our VillainsLeague group. Ever since you've found out that I've been feeling depressed most of the time, you were always there for me in the moments I needed someone. You always make me smile, my heart feels better when I text you and your personality is just pure kindness. So thank you and I hope you have a great birthday and let's continue to be friends as long as it will last 🎉❤️ - Ac: mine Dt: @qtboku ( birthday girl ) Cc: mine - #bokunoheroacademia #amv #anime #heroes #bokunoheroacademiaedit #izuku #midoriya #bakugou #katsuki #todoroki #shouto #allmight #amvedit #bnhaedit #bnha #aftereffects #animeedits #kaminariedit #kaminaridenki #minetaminoru #edit #urakakaochako #lidatenya #allmight #season3bnha #midoriya #omgpage

Plusio Custom
(@plusio.custom)

4 Days 9 Hours Ago

Masih dalam serian anime Boku No Hero Academia, kalua karakter yang satu ini adalah Almight, seorang pahlawan dengan peringkat nomer 1 di dunia, ia adalah pemiliki dari kekuatan one for all. Nah gambar yang ini adalah wujudnya saat sedang tidak menggunakan kekuatan suparnya, jadi kurus kering ya hehe. . . . Yuk jadikan case hero ini menjadi case yang keren buat ngelindungi Handphone kesayagan kamu. Oh iya, kita bisa cetak desain apapun yang kamu mau lohh, jadi gak perlu bingung kamu mau design seperti apa, tinggal kirim ke kita aja 😊 . . . #customcase #caseiphone #casesamsung #casekeren #casekece #vivocase #jualancustomcase #caseanakmuda #usahamudah #caseandroid #bokunoheroacademia #deku #onforall #allforone #pecintaanime #pecintakomik #modoriya #allmight #kachan #todorokishoto #lidatenya #almight

Totalroki
(@totalroki)

4 Days 15 Hours Ago

Afternoon, instead of studying for my Spanish test, I decided to read do my account! × Credit; VaniIIaroll on Tumblr × × × {#bnha #bokunoheroacademia #myheroacademia #myhero #todoroki #shoto #deku #shototodoroki #anime #manga #deku #izukumidoriya #kacchan #meme #art #fandom #bnhafandom #bnhaedit #shouto #totalroki #endevour #dabi #allmight #smallmight #hero #l4l #lidatenya #villian #todeku #kiribaku }

Animelover
(@tetsuya__2__)

4 Days 18 Hours Ago

Deku 😂😂 it’s so funny how he tried to act like a gangster Lida looks like some shop manager . . . Anime:Boku no Hero Academia #lidatenya #deku #midoriyaizuku #kirishimaeijirou #todorokishouto #todoroki #shouto #yaozurumomo #momo #bakugoukatsuki #bakugou #bnha #bokunoheroacademia

⚠️FLASH WARNING⚠️ EDITING GROUP YURI JANUARY’S MONTHLY: LEAVE YOUR MARK #yurismonthly • • • • • • • • • • • • • • • • • • • •{Hashtags (please ignore)} #myheroacademia #myheroacademiaedit #bakugoukatsuki #midoriyaizuku #allmight #uraraka #lidatenya #asuitsuyu #minetaminoru #yaoyorozumomo #tokoyamifumikage #togahimiko #todorokishoto #aizawashouta #bnhaedit #bokunoheroacademia #deku #allmight #midnight

👉 @idn.otaku | Favorit siapa nih? ⠀ 🔴 Anime: Boku no Hero Academia ⠀ #idninfo ⠀ ➖➖➖➖➖➖➖➖🌐➖➖➖➖➖➖➖➖ Follow @idn.otaku for more about anime 💠➖➖➖➖➖➖➖💠➖➖➖➖➖➖➖💠 • Jangan lupa follow ya.. ⤵ ❄ @idn.otaku ❄ @idn.otaku ❄ @idn.otaku ❄ @idn.otaku ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ •Hastags ⤵ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #animeindonesia #animeindo #animegirls #attackontitan #animefacts #yaoyorozumomo #fairytail #faktaanime #tsuyuasui #factsanime #haikyuu #bakugoukatsuki #myheroacademia #todrokishouto #bungoustraydogs #midoriyaizuku #denkikaminari #hinatashouyou #allmight #quote #animefall2018 #instagram #animes #blackclover #quotes #bokunoheroacademia #japanese #lidatenya #quotesanime

Plusio Custom
(@plusio.custom)

6 Days 4 Hours Ago

Ini dia, salah satu serial anime terbaru yang lagi hits banget nih, judul animenya adalah "Boku No Hero Academia". Jadi di anemi ini dikisahkan hampir 70% manusia yang ada mempunyai kekuatan super, dan 30% sisnya yaa manusia biasa. Naah di animei ini dikisahkan tentang seorang anak yang ingin menjadi pahlawan super untuk memerangi kejahatan namun sangat disayangkan, ia tidak memiliki kekuatan super sama sekali. Namun akhirnya ia bisa menjadi pahlawan super dengan kekuatan super yang diwarisi dari pahlawan nomer 1 di dunia. . . . Yuk jadikan case hero ini menjadi case yang keren buat ngelindungi Handphone kesayagan kamu. Oh iya, kita bisa cetak desain apapun yang kamu mau lohh, jadi gak perlu bingung kamu mau design seperti apa, tinggal kirim ke kita aja 😊 WA: 082249007720 . . . #customcase #caseiphone #casesamsung #casekeren #casekece #vivocase #jualancustomcase #caseanakmuda #usahamudah #bokunoheroacademia #pecintaanime #pecintakomik #modoriya #allmight #kachan #todorokishoto #lidatenya #aizawasensei #ashidomina #tsuyuasui #urarakaochako #ojiro

Cerry
(@nwcerry28)

6 Days 6 Hours Ago

Poor lida 😂😂😂 . . #bokunoheroacademia #lidatenya #urarakaochako #uravity #midoriyaizuku #deku

Plusio Custom
(@plusio.custom)

6 Days 6 Hours Ago

Ini dia, salah satu serial anime terbaru yang lagi hits banget nih, judul animenya adalah "Boku No Hero Academia". Jadi di anemi ini dikisahkan hampir 70% manusia yang ada mempunyai kekuatan super, dan 30% sisnya yaa manusia biasa. Naah di animei ini dikisahkan tentang seorang anak yang ingin menjadi pahlawan super untuk memerangi kejahatan namun sangat disayangkan, ia tidak memiliki kekuatan super sama sekali. Namun akhirnya ia bisa menjadi pahlawan super dengan kekuatan super yang diwarisi dari pahlawan nomer 1 di dunia. . . . Yuk jadikan case hero ini menjadi case yang keren buat ngelindungi Handphone kesayagan kamu. Oh iya, kita bisa cetak desain apapun yang kamu mau lohh, jadi gak perlu bingung kamu mau design seperti apa, tinggal kirim ke kita aja 😊 . . . #customcase #caseiphone #casesamsung #casekeren #casekece #vivocase #jualancustomcase #caseanakmuda #usahamudah #caseandroid #bokunoheroacademia #deku #onforall #allforone #pecintaanime #pecintakomik #modoriya #allmight #kachan #todorokishoto #lidatenya #aizawasensei #ashidomina #tsuyuasui

Plusio Custom
(@plusio.custom)

6 Days 6 Hours Ago

Ini dia, salah satu serial anime terbaru yang lagi hits banget nih, judul animenya adalah "Boku No Hero Academia". Jadi di anemi ini dikisahkan hampir 70% manusia yang ada mempunyai kekuatan super, dan 30% sisnya yaa manusia biasa. Naah di animei ini dikisahkan tentang seorang anak yang ingin menjadi pahlawan super untuk memerangi kejahatan namun sangat disayangkan, ia tidak memiliki kekuatan super sama sekali. Namun akhirnya ia bisa menjadi pahlawan super dengan kekuatan super yang diwarisi dari pahlawan nomer 1 di dunia. . . . Yuk jadikan case hero ini menjadi case yang keren buat ngelindungi Handphone kesayagan kamu. Oh iya, kita bisa cetak desain apapun yang kamu mau lohh, jadi gak perlu bingung kamu mau design seperti apa, tinggal kirim ke kita aja 😊 . . . #customcase #caseiphone #casesamsung #casekeren #casekece #vivocase #jualancustomcase #caseanakmuda #usahamudah #caseandroid #bokunoheroacademia #deku #onforall #allforone #pecintaanime #pecintakomik #modoriya #allmight #kachan #todorokishoto #lidatenya #aizawasensei #ashidomina #tsuyuasui #urarakaochako #ojiro #denkikaminari #kyokajiro #villain #heroasosiation

𝙳𝚎𝚔𝚞
(@izuquu)

6 Days 12 Hours Ago

𝕊𝕠𝕣𝕣𝕪 𝕀 𝕕𝕠𝕟'𝕥 𝕙𝕒𝕧𝕖 𝕒 𝕕𝕦𝕓 𝕥𝕠𝕕𝕒𝕪! ♡ ♡ ♡ ᴛᴀɢs: #bnha #bokunoheroacademia #mha #myheroacademia #todorokishoto #tenyalida#shototodoroki #lidatenya ♡ ♡ ♡ 𝚃𝚑𝚒𝚜 𝚊𝚛𝚝 𝚒𝚜 𝙽𝙾𝚃 𝚖𝚒𝚗𝚎 𝚒𝚏 𝚝𝚑𝚒𝚜 𝚒𝚜 𝚢𝚘𝚞𝚛𝚜 𝙸 𝚌𝚊𝚗 𝚝𝚊𝚔𝚎 𝚒𝚝 𝚍𝚘𝚠𝚗/ 𝙲𝚛𝚎𝚍𝚒𝚝 𝚢𝚘𝚞!

SEGUITE TUTTI QUESTA RAGASSUOLA @_badlybrokenheart CHE ADORO E CHE DISEGNA DA DIO MAMMA MIA (ma il bello è che nn lo pensa CE BOH) vabbè seguitela che posta disegni belli come Todoroki • -giu🏁 • ☄️Follow us for new posts every day!☄️ • • • 🔔Turn on notifications!🔔 • • #ochakouraraka #izukumidoriya #urarakaochako #myheroacademia #urarakaxdeku #dekuxurara #tsuyuasui #tsuyu #todoroki #shoto #shototodoroki #midoriyaizuku #midoriya #izuku #todorokishoto #todorokishōto #bakugou #bakugo #lida #tenya #lidatenya #tenyalida #kacchan #bakugou #katsukibakugou #bakugoukatsuki #dekuxkacchan #kacchanxdeku #tododeku #todomomo

purtroppo @fiumi_fabio è stato eliminato!! grazie di aver partecipato! EHILÀ VOI CONTINUATE A VOTARE • Scusate se nn raggi tutti ma nn ci riesco evviva • -giu🏁 • ☄️Follow us for new posts every day!☄️ • • • 🔔Turn on notifications!🔔 • • #ochakouraraka #izukumidoriya #urarakaochako #myheroacademia #urarakaxdeku #dekuxurara #tsuyuasui #tsuyu #todoroki #shoto #shototodoroki #midoriyaizuku #midoriya #izuku #todorokishoto #todorokishōto #bakugou #bakugo #lida #tenya #lidatenya #tenyalida #kacchan #bakugou #katsukibakugou #bakugoukatsuki #dekuxkacchan #kacchanxdeku #tododeku #todomomo

✨ anime✨
(@animetsuki30)

6 Days 23 Hours Ago

My Favourite class ❤️ {credits to fureriza} | | ANIME :boku no hero /my hero academia | | °°°follow for more @animetsuki30 °°° | | #bokunohero #myheroacademia #bnh #anime #kirishima #kirishimaeijirou #bakugou #katsuki #katsukibakugou #ochaco #ochakouraraka #uraraka #todorokishouto #todoroki #deku #midoriaizuku #lida #lidatenya #tsuyu #kaminari #denkikaminari #jiroukyouka #momo #yaomomo #mina #minaashido #sero #tokoyami

Ahhh soy feliz lpm jajdjeibeidbdkfnfofbrjrohosjr mi nuevo poster y el primero de BNHA #bokunoheroacademia #myheroacademia #izukumidoriya #shototodoroki #bakugoukatsuki #ochacouraraka #lidatenya