#lipmatte

963,301 posts tagged with #lipmatte

Photos and Videos about #lipmatte

(@jfrbeautyskincare)

4 Minutes Ago

Makeup simpe ala jafra , cukup beberapa menit langsung glowinf seketika 😍😱 ga percaya ? Yuk cobain 😘 1.royal jelly foundation spf20 2.lip matte first kiss 3.blush creme peony Tanya jafra : Papat 08976971160

(@carisbypp_thailand)

3 Minutes Ago

เพราะคาริส...ลิปแมท ที่สาวๆ ควรมีติดกระเป๋า ❤สีเนียนแน่น สีสวย ❤กันน้ำ ติดทนนาน ❤ปลอดภัย 100% ❤กลิ่นหอมอ่อนๆ น่าใช้ ❤ทาซ้ำ ได้สีเข้มขึ้น เกร๋ไปอีก #คาริส ให้ชีวิตสมบูรณ์แบบ สอบถามได้เพิ่มเติมหรือติดตามโปรโมชั่น ได้ทาง Line@ : @carisbypp Facebook : carisbyppthailand Instagram : carisbypp_thailand www.caristhailand.com #รับตัวแทนจำหน่าย #รวยแบบสวยสวย #ลิปสติกแบรนด์ #ของมันต้องมี #ลิปคาลิส #carisbyppthailand #cariscosmetic #carisbypplipmattethailand #lipmatte #ลิปแมท #ลิปแมท #ปากสวย #น่าจูบ #สีสวย #สีติดทนนาน #คำอวยพร #พูดดี #ลิปแมทสีผู้ดี #สีนู๊ด #กินไม่หลุด #ล้างออกง่ายด้วยคลีนซิ่ง #ปลอดภัย #มีมาตรฐานการรับรอง #ลิปเนื้อแมท #เนื้อบางเบา #liquldmattelipstick #ฟาวเดชั่น #กันแดด #กันยูวี

(@jfrbeautyskincare)

7 Minutes Ago

Makeup simpe ala jafra , cukup beberapa menit langsung glowinf seketika 😍😱 ga percaya ? Yuk cobain 😘 1.royal jelly foundation spf20 2.lip matte first kiss 3.blush creme peony Tanya jafra : Papat 08976971160

(@jfrbeautyskincare)

7 Minutes Ago

Makeup simpe ala jafra , cukup beberapa menit langsung glowinf seketika 😍😱 ga percaya ? Yuk cobain 😘 1.royal jelly foundation spf20 2.lip matte first kiss 3.blush creme peony Tanya jafra : Papat 08976971160

(@bawal_byaufahafiya)

8 Minutes Ago

. 🎉BAWAL CROWN TORA🎉 . . 🎀 Bidang 45 🎀Mudah dibentuk 🎀 Lembut dan Selesa . 🎀 Batu copy swarovski. (Batu berkilat & tak mudah tanggal) . 🎀Material : premium cotton miyuki . 💸 Harga : SEHELAI RM25 Postage : RM8 . . . Open for borong . . Order ? WhatsApp 0134072428. (For fast responses). . 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 . #tudungcantik #tudungbawal #aidijuma #bawalexclusive #bawalmurah #terlajaklaris #neelofa #naelofarhijab #ariani #tudungariani #scarf #shawlcantik #shawlmurah #lipmatte #lipstik #foundation #foundationbestmalaysia #bawalterkini #bawallatestdesign #bawalterbaru #bawalbeads #bawalmanik

(@isumi_mintzy)

8 Minutes Ago

ประกาศสถานการณ์ฉุกเฉิน‼️ ลิปซีซัน 1 แม่เหลือไม่ถึง 10 แท่งแล้วววว ปล้นๆๆๆ ปล้นมาไว้รอซีซัน2 รอม่ายไหวแล้ววววว ใครอยากใช้สีนู๊ดทักมา 10-15ธันวาคม เราจะใช้สีแซ่บๆไปด้วยกัน 😁 _____________💋 #ลิปแมทชมนิต้า💋____________ CHOMNITA MATTE LIP COLOR #ลิปแมทสายคลีน #ลิปไร้สารต้องห้าม #เม็ดสีนำเข้าจากญี่ปุ่น🇯🇵 เลขจดแจ้ง : 10-1-6100033558 แท่งละ 69 บาท รับ 3 สี 200 บาทเท่านั้น #เปิดบิลเพียง 10 แท่ง 500 บาท สนใจทักมาเลยค่ะ ค่าจัดส่งเหมาๆ 50 บาท ทุกออเดอร์ลูกค้าปลีก เคอรรี่/ไปรษณีย์ #มีบริการเก็บเงินปลายทาง 👉สนใจติดต่อมิ้นท์โดยตรงได้👈 📬 m.me/isumimint 📬m.me/ChomnitaMatteLip 🆔 http://line.me/ti/p/YPgRYc8J41 Page : https://www.facebook.com/ChomnitaMatteLip/ #ลิปแมท #chomnita #mattelip #matte #lip #ลิปทาตาแก้มปาก #ลิปแมทสีสวย #ลิปติดทน #ลิปคนท้อง #ลิปปากไม่ดำ #ลิปปากไม่แห้ง #ลิปไร้สารอันตราย #isumiskincare #chomnitalipmatte #ชมนิต้า #lipmatte #ลิปไร้สาร

(@tartyy_shop)

9 Minutes Ago

ลิปTUTU Kaqicolor แบรนแท้ ✨ ลิปจิ้มจุ่มเนื้อแมท สีสวย เนื้อแน่นมากกก ติดทน กันน้ำ กลบริมฝีปากมิดสนิท ไม่ตกร่อง แพ็คเกจสวยหรู น่าใช้ 🍎🍎แท่งละ 150.-🍎🍎 📌ในวีดีโอสี 02 📌ที่สวอทคือ 02 08 #lipmatte #lipstick #ลิปสติกติดทน #ลิปจุ่มเนื้อเเมท #ลิปเนื้อแมท

(@salsakhayra_shop)

12 Minutes Ago

Menjaga kecantikan wajah itu penting bagi semua perempuan. Tapi ga semuanya sadar bahwa kecantikan hati itu jauh lebih penting. Bagusnya, percantik keduanya. Jangan hanya wajahnya saja, pastikan hatinya juga, setuju? 😍 *** Btw, Ini namanya Lip matte 03 dari B ERL yang bikin banyak perempuan klepek klepek 😍 Kamu bakalan rasain betapa ringannya di bibir dan tahan lamanya Lip matte ini di bibir kamu sampe 12 jam 😍 Boleh kepoin disini ya 😘 Info detail silakan DM😉 #perawatanwajah #berlcosmetics #serumwajah #facialserum #lipmatte #liptreatment #perawatanbibir #bodyserum #perawatantubuh #facialtreatment #cosmetichalal #cosmeticbpomlengkap

(@cosmeticlumecolors)

13 Minutes Ago

Hot items 🔥 . 💗Arm Candy💗 . Harga normal Rp. 117.000 PROMO hanya Rp. 99.000 . Ada 5 warna yang cantik, dijamin gak nyesel! 💋 Bare with Me 👉 Warna Nude Favorite! 💋 Sunset Chic 👉 Warna Nude dengan sedikit sentuhan orange 💋 Chocolate Trip 👉 ini Cocook banget buat yang punya kulit sawo matang, BEST NUDE ever! 💋 Arm Candy 👉 Warna pinkish yang tetep pink-nya itu pink bibir 💋Kiss of Fire 👉 Recommended banget! Cocok dipakai warna kulit apa aja 😉 . #lipcream #lumecolors #jualumecolors #velvetlipcoat #lipstik #lumesquad #lumeoriginal #juallipstik #lipstikpremium #lipmatte #muajakarta #muamedan #lipstickaddict #makeupartist #makeupwedding #makeupamerika #makeupnatural

(@cosmeticlumecolors)

15 Minutes Ago

Hot items 🔥 . 💗Arm Candy💗 . Harga normal Rp. 117.000 PROMO hanya Rp. 99.000 . Ada 5 warna yang cantik, dijamin gak nyesel! 💋 Bare with Me 👉 Warna Nude Favorite! 💋 Sunset Chic 👉 Warna Nude dengan sedikit sentuhan orange 💋 Chocolate Trip 👉 ini Cocook banget buat yang punya kulit sawo matang, BEST NUDE ever! 💋 Arm Candy 👉 Warna pinkish yang tetep pink-nya itu pink bibir 💋Kiss of Fire 👉 Recommended banget! Cocok dipakai warna kulit apa aja 😉 . #lipcream #lumecolors #jualumecolors #velvetlipcoat #lipcream #lumesquad #lumeoriginal #juallipmatte #lipstikpremium #lipmatte #muajakarta #muabali #lipstickaddict #makeupartist #makeupwedding #makeupkorea #makeupnatural

(@cosmeticlumecolors)

17 Minutes Ago

Hot items 🔥 . 💗Arm Candy💗 . Harga normal Rp. 117.000 PROMO hanya Rp. 99.000 . Ada 5 warna yang cantik, dijamin gak nyesel! 💋 Bare with Me 👉 Warna Nude Favorite! 💋 Sunset Chic 👉 Warna Nude dengan sedikit sentuhan orange 💋 Chocolate Trip 👉 ini Cocook banget buat yang punya kulit sawo matang, BEST NUDE ever! 💋 Arm Candy 👉 Warna pinkish yang tetep pink-nya itu pink bibir 💋Kiss of Fire 👉 Recommended banget! Cocok dipakai warna kulit apa aja 😉 . #lipcream #lumecolors #jualumecolors #velvetlipcoat #lipstik #lumesquad #lumeoriginal #juallipstik #lipstikpremium #lipmatte #muajakarta #muabali #lipstickaddict #makeupartist #makeupwedding #makeupkorea #makeupnatural

(@mynextmakeup)

19 Minutes Ago

Mas Ayu on her lips. Si cantik @ayramessi pun dah fall in love dengan sobella lipmatte ni. 🤩 . Korang yang belum cuba tu konfirm menyesal kalau tak grab sekarang. Ni last batch tauu kita restock! 😘 . Beli 2pcs ,dapat 1 misteri gift. watsapp +60124656481 @ klik je watsapp link di bio ig atas tu ye. tq . . #codsekitarbukitmertajampenang #posseluruhmalaysia #sobella #sebellacosmetics #sobellalipmatte #sobellalipstick #sobellabeauty #sobellaraya #cosmetics #lipmatte #lipmatteviral #hotlipmatte #lipstickviral #sobellasolawa #sobellaraya #sobella4.0 #makeup #muamalaysia #mua #makeuptutorial #lipstickviral2018 #lipmattemurah #lipmatte #lipstick #bazarpaknil #jualonline #jualanku #sobellapuspawangi #sobellabrickred #sobellamasayu

Lipstick matte kekinian, dengan tekstur creamy, sangat ringan di bibir dan gak bikin bibir kering, pastinya tahan lama bangett😍 Long lasting 12 jam WooooW kereeennn😍😍 Cucok banget nih untuk tampilan harian muu 😘💋💄❤️ BERL LIPMATTE Terdiri dari 4 shade LM01: NUDE BROWN LM02: NATURAL NUDE LM03: SOFT PINK LM04: CHILI RED SO which one colour do you like darll...💋💋😘😍 #lipmatte #lipmattemurah #lipmattecream #lipmatteberl #3celipmatte #nudelipmatte #lipmattemsglow #lipmattejafra #liptintkoreamurah #liptintperipera #liptintetudemurah#lipcreamwardah #lipcreamhalal #lipcreampurbasari #lipcreamberl #lipcreammalaysia #lipcreamnyx #liptintodbomurah #liptinttonymoly #lipstikwardah #lipstikpurbasari

(@mkild_mkild)

25 Minutes Ago

กรี๊ด สลบบบบ !!!!!!!!! ลิปแมทแท่งละ 165฿ ทาได้ทั้งตา แก้ม ปาก คุ้มจริงสวยจริง สวอตให้ดูเลยจ้ะ 9 สี ทั้งตา ทั้งแก้ม ทั้งปาก คุ้มจริง สวยจัด !!!!! รับสมัครตัวแทนจำหน่ายทั่วประเทศ👨🏻‍💻 เปิดบิล12แท่งได้ราคาส่ง สะสมยอดได้ทองฟรี‼️ >>>+📲สนใจติดต่อสอบถาม IG : @mkild_mkild FB : Mkild Mkild Line : https://line.me/R/ti/p/%40kbw2816e #ลิปแมทดีสุรีย์พร #ลิปแมทดี #ลิปสติก #ลิปแมท #ลิปแมทสุรีย์พร #สุรีย์พร #lip #lipmatte #lipmattedee #lipstick #sureeporn #mattede #ลิปลอก #ลิปลอกได้ #elasticlip #lip #ลิป #ลิปสติก #ลิปtattoo #lipstick #สุรีย์พร #ลิปสุรีย์พร #howtoperfect #howtobeauty #sureeporn #ลิปจูบไม่หลุด #ลิปแทททู #ลิปสติกสุรีย์พร #ลิปลอกสีชมพู #ลิปลอกสีแดง #ลิปลอกสีส้ม

(@mkild_mkild)

27 Minutes Ago

ไม่ชอบแต่งหน้า ก็ควรทาลิปนะคะ ทำไม ไปดูคลิปเลย ซื้อ 3 แถม 1 นะคะ ด่วนเลย โปรจะหมดแล้ว‼️ รับสมัครตัวแทนจำหน่ายทั่วประเทศ เปิดบิล12แท่งได้ราคาส่ง สะสมยอดได้ทองฟรี‼️ >>>+📲สนใจติดต่อสอบถาม IG : @mkild_mkild FB : Mkild Mkild Line : https://line.me/R/ti/p/%40kbw2816e #ลิปแมทดีสุรีย์พร #ลิปแมทดี #ลิปสติก #ลิปแมท #ลิปแมทสุรีย์พร #สุรีย์พร #lip #lipmatte #lipmattedee #lipstick #sureeporn #mattede #ลิปลอก #ลิปลอกได้ #elasticlip #lip #ลิป #ลิปสติก #ลิปtattoo #lipstick #สุรีย์พร #ลิปสุรีย์พร #howtoperfect #howtobeauty #sureeporn #ลิปจูบไม่หลุด #ลิปแทททู #ลิปสติกสุรีย์พร #ลิปลอกสีชมพู #ลิปลอกสีแดง #ลิปลอกสีส้ม

. WHAT TEAM ARE YOU??? . ARE YOU BROWN TEAM? Warna ini adalah warna alam dan penyuka warna ini cenderung memiliki kepribadian yang hangat, mudah membuat orang lain merasa nyaman, dan tulus. Biasanya, nih, penyuka warna lipstik nude ini adalah ‘anak rumahan’ dan suka kerapian.. Karena itu, warna ini cocok jika Anda akan melakukan interview kerja atau jalan-jalan dengan sahabat karib. OR NUDE TEAM? Kamu penyuka lipstik nude? Jika ya, bisa jadi kamu orang yang cenderung pemalu dan memilih untuk jadi orang 'di balik layar' daripada pusat perhatian. Tapi dibalik itu kalian punya kepribadian yang hangat kala orang lain mau terbuka pada kalian. OR PINK TEAM? Pink biasanya adalah warna yang melambangkan cinta. Mereka yang menyukai lipstik warna ini biasanya menyukai segala sesuatu yang indah, cenderung supel, dan berjiwa muda . OR RED TEAM? Kamu suka warna lipstik merah yang menyala dan maskara yang dramatis? Psikolog mengamati bahwa umumnya penyuka style bold ini hobi travelling, percaya diri, dan tidak mudah terintimidasi. Kalau sudah punya mau, biasanya mereka akan gigih untuk mewujudkannya. Selain itu, warna ini juga melambangkan kreativitas. Gimana, betul gak dears #lipmatte #lipmattemurah #lipmattecream #lipmatteberl #3celipmatte #nudelipmatte #lipmattemsglow #lipmattejafra #liptintkoreamurah #liptintperipera #liptintetudemurah#lipcreamwardah #lipcreamhalal #lipcreampurbasari #lipcreamberl #lipcreammalaysia #lipcreamnyx #liptintodbomurah #liptinttonymoly #lipstikwardah #lipstikpurbasari

(@maryk.ikaaa)

5 Days 6 Hours Ago

SET BOTANICAL EFFECT (BE) . Set Botanical Effect berasaskan bahan botani dan bahan yang dibenarkan sahaja 😍 formula yang sangat lembut untuk kulit yang sensitif tauu. Mcm skin cikmary dulu 🧡Semua peringkat umur boleh guna ! Jom dapatkan consultation daripada cik mary supaya uolss tak salah pilih set 😘 . Kulit wajah yang selama ni bertahun tahun rosak TIDAK BOLEH flawless atau licin dalam masa singkat 😔Produk yang BEBAS BAHAN KIMIA MERBAHAYA, tak mampu beri kesan secepat & sepantas 7 hari / 3 hari. No no no. . Lapisan epidermis sangat penting untuk lindungi kulit kita tapi kalau Kalau dah hilang disebabkan produk pemutih macam mana ? 😣 . MARY KAY skincare set didatangkan mengikut kesesuaian jenis kulit,tidak ada istilah satu produk sesuai utk semua jenis kulit kerana setiap orang mempunyai jenis dan masalah kulit yg berbeza.JADI pilih produk mengikut jenis kulit anda agar kulit anda tidak rosak kemudian hari akibat penggunaan peeling produk yg menghakis kulit anda. . Botanical Effects Set Terdiri daripada 2 jenis botani utama yang bermanfaat untuk semua jenis kulit: 1.SILYMARIN ialah antioksidan handal yang membantu melindungi kulit daripada elemen persekitaran disamping melega dan menyegarkan kulit. . 2.LUO HAN GUO juga dikenali sebagai "buah panjang hayat" terkenal dengan kandungan antioksidan yang amat berkesan dan dipercayai berupaya merangsang kesihatan dan kesempurnaan kulit. . Formula 1:utk kulit kering. Formula 2:utk kulit normal/kombinasi. Formula 3:utk kulit berminyak. . Link on bio ✨ Cik mary 🌷 Independent Beauty Consultant🎈 Mary Kay Malaysia💞 . #lipstickmarykay #marykayampang #marykaybestseller #beautyconsultantmarykay #semimattegel #lipstickmurah #lipliners #satinlipssets #lipsmask #timewise #marykaypuchong #botanical #timewise #marykaypromo #lipmatte #marykay #timewisemiracle #testimonimarykay #skinvigoratebrush #marykaypromotion #settimewisemiracle #botanicaleffectmarykay #skinvigoratebrushmarykay #marykayfoundation #kerjayamarykay #businessmarykay #beautyconsultantmarykay #marykaykajang #marykaycheras #marykayipoh #marykayampang #marykayshahalam #marykaysubang #marykaypromo

Assalamualaikum & selamat petang earthlings! 💋 . Ni Yana nak habaq sikit. Uollss kalau malas makeup takpa my dear, tapi please please : . JANGAN BIARKAN : ❌BIBIR KERING ❌BIBIR HITAM ❌BIBIR MENGELUPAS ❌BERDARAH ❌PUCAT LESU . NO NO NO! Lindungi bibir masing masing dengan @faraalipbutter yang 100% ORGANIC tanpa bahan kimia, mesra solat, warna pink cantik semulajadi 💋 . Lelaki perempuan wajib pakai ya! Baru la yakin nak jumpa orang 😊 . 🙋Further details: DM ig @faraalipbutter.haniyana WS (0196513473) or click link at my bio #faraalipbuttersquad #faraalipbutterhaniyana #farahanimrazak #faralipbutternegerisembilan #faralipbutterkualapilah #faralipbutterjempol #teammayabeauty #squadmaya #mesrasolat #organic #lipbalm #bibircantik #bibirhitam #bibirpink #lipstickbase #sayapakaisayajual #organicbeauty #naturalbeauty #pelembab #antioxidant #lipmatte #viral #sayajualmurah #faraalipbutterstudentprice #faraalipbuttermurah #bazaarpaknil #bazaaronline #cintatiadaganti #raya2018 #igshop

❤ Kebaikan Antioxidant Caramel Mint ❤ . 🌺 Melembabkan bibir 🌺 Melindungi bibir dari menjadi gelap (akibat penggunaan lipstick) 🌺 Menjadikan bibir sentiasa segar (tak pucat) 🌺 Warna bibir bertukar menjadi merah jambu secara semulajadi (mengikut suhu badan) 🌺 Mempunyai perasa Caramel Mint . Bahan-bahan utama: 🌼 Olive oil 🌼 Jojoba oil 🌼 Sunflower seed 🌼 Beeswax 💯 ORGANIK & SELAMAT . #faraalipbuttersquad #faraalipbutterhaniyana #farahanimrazak #faralipbutternegerisembilan #faralipbutterkualapilah #faralipbutterjempol #teammayabeauty #squadmaya #mesrasolat #organic #lipbalm #bibircantik #bibirhitam #bibirpink #lipstickbase #sayapakaisayajual #organicbeauty #naturalbeauty #pelembab #antioxidant #lipmatte #viral #sayajualmurah #faraalipbutterstudentprice #faraalipbuttermurah #bazaarpaknil #bazaaronline #cintatiadaganti #raya2018 #igshop

(@kamjunyiihwi_beauty)

43 Minutes Ago

- Hai ladies, Are you ready for HWI’s New Product ?? . Kali ini HWI akan mengeluarkan seri kosmetik yang jadi barang wajib di Tas kamu... . Yess, apalagi kalau bukan lipcream dengan brand *ILAV*... . Ilav merupakan rangkain produk lipcream HWI dengan 5 pilihan warna kekinian yang mewakili karakter jiwa muda nan elegan. Pilihan warna yang cantik siap membuat harimu lebih berwarna serta mengekspresikan semangat luar biasa dalam memulai hari. . Berikut pilihan warna ILAV yang bisa kamu pilih . 01. SOULMATE : blushing nude 02. ROMANCE : pink lantana 03. SURPRISE : chocored 04. FAITHFULL : red chilli 05. PASSIONATE : maroon . Seperti namanya ILAV, HWI mengajak Anda tampil menawan dengan lebih mencintai setiap langkah kehidupanmu. Ekspresikan harimu dengan ILAV, and don’t forget to say #ilavmylife . ✨💯 HANDAYANI BOSS HWI Dist HWI Terverified se-Indonesia✨ 📲 WA 0813-3385-3698 💌 Fb:kam Jun yii HWI 📱IG :@kamjunyiihwi_beauty Welcome reseller 💋 Dicari agen & reseller di seluruh Indonesia 👍 #ilav #ilavlipmatte #lipmatte #hwi #jojobaoil #kosmetik #jualkosmetik #hwijakarta #hwilampung #hwibandung #hwitangerang #hwibekasi #hwijambi #hwimanado #lipcream #hwiindonesia #leaderhwi #joinhwi #bisnishwi - #regrann

(@kamjunyiihwi_beauty)

44 Minutes Ago

- Ilav Lip Cream Matte Lipstik HWI emang kereen yaaa.. 💋... awet anti air.. ringan di bibir kaya ga pake lipstik.... herbal lgi... 1x oles langsung bagus merata... Ilav Lip Cream Matte...💋 💄 Memberikan warna pada bibir sehingga tampil lebih merona 💄 Memberikan nutrisi pada bibir 💄 Melembabkan bibir agar tidak kering Ada banyak pilihan warna yg pasti matte dan tahan lama 💋 Yuk say buruan di order..Cantik cantik banget warnanya💋 Order ILAV👉 WA : 0813-3385-3698 FB : kam Jun yii HWI #ilav #ilavhwi #hwiindonesia #ilavasli #ilavorihwi #ilavori #lipstik #lipmatte #lipmatteherbal #lipcream #liptint #lipcreammurah #lipstikmurah #lipmattemurah #pewarnabibir #pelembabbibir #vitaminbibir #bibirmerah #gincumerah #liptintmurah #hwibekasi #hwijakarta - #regrann

(@shine.beautyshop)

1 Day 3 Hours Ago

🌸Implora Urban Lipcream Matte🌸 💰 IDR 32.000,- . Ada 3 shade : 🌺01 Dusky Nude 🌺 02 Terra cota 🌺 03 Dark Berry . ✔ Tahan lama ✔ Lembut di bibir ✔ Wangi vanilla Sudah terdaftar di BPOM #lipcreamimplora #lipcreamimploramurah #lipcreamimplorajogja #lipcreamimplorajogjamurah #lipmatteimplora #lipmattemurah #lipcreammurah #lipcreamjogjamurah #lipmattejogja #lipmatte #lipcream #implora #imploramurah #implorajogja #imploralipcream #lipstikjogja #lipcreamjogja #jogja #eventjogja #lipstikmurah #imploralipmatte