#lokalbrand

779,184 posts tagged with #lokalbrand

Photos and Videos about #lokalbrand

(@mbzbeauty)

10 Minutes Ago

Sweeetnyerr sis @izzzzah_ pakai lipmatte in code HUSNA 😍😍😍 Totally fall in lovee 😻 Mmg nmpk lg menawan ka dgn code HUSNA ni 🤩🤩🤩 Hey ladies, our promo starts now till 23/11 okaayy 💪💪💪 . 💋LIPMATTE 2pcs - RM60 3pcs - RM85 4pcs - RM100 9pcs - RM180 10pcs - RM200 . . For inquiries/purchasing, do contact: 01161946974. . #mbzcosmetics #softmattelipcream #kamijual #tempatanfest #lokalah #kualalumpur #kosmetikmalaysia #malaysiancosmetics #mesrawuduk #mua #produkkecantikan #artismalaysia #supportlokal #lokalbrand #naturallook #naturalbeauty #teammbz #highqualitylipmattecream #uitm #instafamous #mykisslipmattecream #myshineserum #myprettyhairscalpserumspray #testimonymykisslipmattecream

(@mbzbeauty)

12 Minutes Ago

Thank u sis @hdyhzulkifli_ for wearing our lipmatte in code AYASHIEN! Nampak sweet sgt! Eventho this is choc nude color but still it lookss amazingg on her! Kan?! Kan?! Jgn lupa grab promo now ok ladiesss 🥰🥰🥰 . 💋LIPMATTE 2pcs - RM60 3pcs - RM85 4pcs - RM100 9pcs - RM180 10pcs - RM200 . . For inquiries/purchasing, do contact: 01161946974. . #mbzcosmetics #softmattelipcream #kamijual #tempatanfest #lokalah #kualalumpur #kosmetikmalaysia #malaysiancosmetics #mesrawuduk #mua #produkkecantikan #artismalaysia #supportlokal #lokalbrand #naturallook #naturalbeauty #teammbz #highqualitylipmattecream #uitm #instafamous #mykisslipmattecream #myshineserum #myprettyhairscalpserumspray #testimonymykisslipmattecream

(@mbzbeauty)

15 Minutes Ago

Alala comelnyeee sis @nnajihahaha kita nii pki code MADEENA 😍😍😍 This is the best natural color gurlss!! Cnfirm tkkan mnyesal dgn code ni!! 🤩🤩🤩 Grab it now tau sbb skrg ni tgh saleee. Valid till 23/11 🥰🥰🥰 . 💋LIPMATTE 2pcs - RM60 3pcs - RM85 4pcs - RM100 9pcs - RM180 10pcs - RM200 . . For inquiries/purchasing, do contact: 01161946974. . #mbzcosmetics #softmattelipcream #kamijual #tempatanfest #lokalah #kualalumpur #kosmetikmalaysia #malaysiancosmetics #mesrawuduk #mua #produkkecantikan #artismalaysia #supportlokal #lokalbrand #naturallook #naturalbeauty #teammbz #highqualitylipmattecream #uitm #instafamous #mykisslipmattecream #myshineserum #myprettyhairscalpserumspray #testimonymykisslipmattecream

(@bidikartkiosk)

16 Minutes Ago

Snapback , BaseballCap & T-shirt Customade !!! Sesuai untuk Hantaran ataupun Cenderahati . Custom logo sendiri atau tulisan nama anda pada Snapback @ T-shirt dengan kami . Jangan risau kami tiada had minimum pembelian . SATU PUN BOLEH™!. Snapback kami menggunakan teknik VELVET FLOCK , Custom Snapback / Baseball Cap 1pcs bermula rm69.90. Custom logo T-shirt 1pcs bermula rm29.90 Whatsapp untuk respon yang pantas 0148140675 #jammurahmalaysia #barangmurahmalaysia #kasutmurahmalaysia #boek #projektempatan #supportlokal #lokalbrand #lokalah #bisnesanakmuda #anakmalaysia #uitm #uia #kptm #sayajualsnapback #snapbackmurah #customcapmalaysia #customsnapbackmalaysia #snapbackmalaysia #ikutcarakita #capmurah #topimalaysia #topimurah #customsendiri #igshopmalaysia #igersmalaya #igersjohor #igerssarawak #igerspahang #igerssabah #sayajualtopibundle

(@hipsterpomade.acc)

32 Minutes Ago

MASALAH BETUL LA ORANG SUKA MENIRU NI! Kami nak buat pengumuman! Hipster Pomade menentang segala bentuk peniruan jenama kami. Dan kerana itu, kami telah memastikan bahawa setiap produk kami dilekatkan dengan stiker hologram yang unik untuk membuktikan produk itu adalah produk sah buatan kilang kami. Jaga-jaga, semua! Jangan tertipu guna barangan ‘fake’ ni sebab kita tak tahu apa bahan-bahan yang terkandung dalam produk tiruan ni. Produk-produk Hipster Pomade semuanya dah melalui pemeriksaan dan sudah disahkan HALAL & SELAMAT DIGUNAKAN. Jom kita pakat #saynotofake & #buyonlyoriginal ! . Berminat? Jom whatsapp kami👍 📲0195507847 📲0195507847 📲0195507847 Be awesome with Hipster Pomade. No. 1 Pomade Brand in Malaysia Hipster Pomade- Just Be Yourself #hipsterpomade #thehipsterpomade #pomade #pomademalaysia #pomadelokal #qualitypomade #justbeyourself #hp1hari1post #lokalbrand #supportlocal #malaysia #singapore #brunei #exportready #barbershop

(@creepyojiishop)

34 Minutes Ago

SACKBAG Info: - Size : 39cm x 35cm - Colour : Black / Cream - Material : Cotton kanvas - Price : Rm35 - Postage : Rm5 for SM/ Rm10 for SS Limited edition sackbag. Terhad untuk yang terawal SAHAJA. Jangan lengah2 lagi. Tag rakan anda yang peminat sackbag.Tekan link di bio jika berminat. Jangan lupa like gambar and follow @creepyojiishop Click link di bio jika berminat 😎 #bagmurah #bagmurahmalaysia #sackbagmurah #sackbagmalaysia #totebagmurah #totebagmalaysia #clutchbagmurah #clutchbagmalaysia #trustedseller #instashopmalaysia #instashop #sayajual #sayajualmurah #lokal #begmurah #lokalah #lokalbrand #kedaionline #sapotlokal #jualanmurah

(@ariffhabit_)

35 Minutes Ago

Because of on-the-go generations, fanny packs have seen a very fashionable comeback. This 1990s-inspired fanny pack can store all your essential, from money and keys, not to mention your smartphone. Grab one now for only RM60 including postage. RM60 RM60 RM60 Whatapp: 0196339732 #ariffhabitbyariff #ariffhabitbag #ariffhabitdesign #bags #fannypack #hippack #beltbag #bumbag #hipbag #bagdesign #bagmaker #makermade #makergonnamake #bagaddicted #bagmalaysia #sayajualbag #handmade #fashion #style #mensaccessories #instalike #instalike #likeforlike #followforfollow #lokalbrand #lokal #lokalmade #sapotlokal #ikutcarakita #vscomalaysia

(@jalanan.wear)

37 Minutes Ago

👕 NIKE "FLAMING SKULL SOCCER DICE" DRI-FIT SIZE L CONDITION 9/10 PRICE RM35 💯ORIGINAL DM US OR WHATSAPP 017-6527689 FOR MORE DETAILS #jalananwear

(@olshoaf)

51 Minutes Ago

T-shirt Tangan Panjang dari Brand Kuzatura #fashion #t-shirt #lokalbrand #olshoaf

RM36 READY STOCK!! FAST DELIVERY!! FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK . Whatsapp 0192530305 . MINYAK HERBA ASMA MUJARAB . Cara penggunaan Minyak Herba Asma Mujarab adalah seperti berikut : - Batuk dan lelah : Sapu di tapak kaki,labu,betis,bawah pelipat,dada depan belakang menyeluruh,leher dan tengkuk serta bawah dagu. - Selsema : Sapu sedikit di dalam hidung,atas hidung hingga ke ubun ubun - Demam : Sapu seperti batuk tetapi turut sapu di dahi - Sakit gigi : Sapu pada gigi yang sakit dan juga pipi - Kembung perut dan sembelit : Sapu di perut,pinggang serta tapak kaki dan labu betis - Luka pembedahan : Lap.kering bahagian luka dan sapu minyak di atasnya. - Sengatan berbisa,benjol,lebam dan sakit urat : Sapu di tempat sepatutnya... - Migrain: : Sapu keliling dahi, tengkuk dan  leher. - Bisul : Sapu pada tempat bisul - Sakit pinggang dan lenguh lenguh : Sapu ditempat yang lenguh dan sakit.. - Cirit birit : Sapu di bahagian bawah perut. - Senggugut : Sapu ketika datang haid dan ketika sakit di bahagian bawah perut. #sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia #festival #sayajualonline #streetfashion #carousellmy #lokalah #malaysiaonlineshop #bazaar #bazaaronline #sapotlokal #lokalbrand#minyakherbaasma#minyakherbaasmamujarab#minyakherbaasmamujarabmurah#minyakherbaasmamujaraboriginal#ubatasma#minyakherbaasmamujarab#minyakasmamurah #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme

(@acapstore.my)

1 Hour Ago

Tag member korang yang minat baju ni 😜😜 . Like & Tag kawan anda untuk menang tshirt FREE @acapstore.my 🔥CONTEST GIVEAWAY 👕👕👕 . Nak custom nama pun boleh tau 😃☺️😘 . Size macam mana pulak ?? Usah risau semua size ada ☺️ : Xs - 3XL . Short Sleeve - RM25 Long Sleeve - RM30 . . How to order : 1.Screenshot Picture 2.Whatsapp to the number at bio . Whatsapp 011-36328422 Untuk fast respon click link di bio ⬆️ . #sayajual #sayajualmurah #bajumurah #tshirtprintingmurah #tshirtprinting #sapotlokal #lokalah #lokalbrand #kedaionline #jualanmurah #lelakikacak #hensem #tshirthipster #tshirtmurah #tshirtonline #tshirtmurahmalaysia #tshirtcouplemurah #lawakhambar #lawakkerder #lawaktahapdewa #lawaktwitter #uitm #msumalaysia #uum #kakimotor #santapanrohani #lawakhangit #nakfakta #nakbebel #tiktokmalaysia !!

(@jalanan.wear)

1 Hour Ago

📮📮📮 POSTAGE HARI INI TIMBERLAND TEE, NAUTICA POLO, NAUTICA TEE, ADIDAS TEE, REEBOOK RAIDERS TEE, CHAMPION TEE, NIKE TEES, NIKE POLO, OLD NAVY NINJA TURTLE TEE, DICKIES TEE & POLO RL POLO SOLD❗️ . TERIMA KASIH KEPADA CUSTOMERS YANG SENTIASA SUPPORT DAN PERCAYA KAMI 🙌🏼 #jalananwear

Peeghhh Testimoni terbaik daripada Customer kami, setiap hari ada je Feedback daripada customer, jom Support lokalbrand @malapclothing . Nak lagi #testimonimalapclothing Boleh klik je 😊supaya anda yakin dan percaya dengan produk kami . #testimonimalapclothing #malapclothing #lokalah #lokalbrand #jengka #supotlokal #needmorelight #changeyourstyle #brandjengka #streetwear #fashion #tshirtlokal #tshirtviral

(@ig.makcikbawang)

2 Hours Ago

ANDA MALU DIGELAR CICAK KOBENGGGG KERANA TERLALU KURUS??? SELALU JADI BAHAN EJEKAN MEMBER?KURANG BERKEYAKINAN KERANA TERLALU KURUS??? JOMMMMM ATASI SEGALA-GALANYA!!!. Dengan mengamalkan produk gemuk khas untuk orang yang betul-betul nak tambah berat badan iaitu @GROWWEIGHT.MY !!.Jom kita try duluuu..melepas rugi taw!!JOM.. JOMM..vSIAPA CEPAT DIA DAPAT!!! @GROWWEIGHT.MY ialah antara produk paling laris yang berkesan dalam membantu anda yang nak gemuk!!!. Produk @GROWWEIGHT.MY dapat menjamin kesihatan anda.  Selamat digunakan tanpa bahan terlarang dan berjaya menjadikan. Anda gemuk secara sihat sepertimana yang anda idamkan. 📱Whatsap : +6014-396 7968 📱wechat id : ikabelle22 #carousell #carousellmy #sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia #festival #sayajualonline #streetfashion #lokalah #malaysiaonlineshop #bazaar #bazaaronline #sapotlokal #lokalbrand #ubatgemuk #ubatgemukmurahsangat#ubatgemukmurah#ubatgemukmalaysia

(@atukpesan)

2 Hours Ago

ANDA MALU DIGELAR CICAK KOBENGGGG KERANA TERLALU KURUS??? SELALU JADI BAHAN EJEKAN MEMBER?KURANG BERKEYAKINAN KERANA TERLALU KURUS??? JOMMMMM ATASI SEGALA-GALANYA!!!. Dengan mengamalkan produk gemuk khas untuk orang yang betul-betul nak tambah berat badan iaitu @GROWWEIGHT.MY !!.Jom kita try duluuu..melepas rugi taw!!JOM.. JOMM..vSIAPA CEPAT DIA DAPAT!!! @GROWWEIGHT.MY ialah antara produk paling laris yang berkesan dalam membantu anda yang nak gemuk!!!. Produk @GROWWEIGHT.MY dapat menjamin kesihatan anda.  Selamat digunakan tanpa bahan terlarang dan berjaya menjadikan. Anda gemuk secara sihat sepertimana yang anda idamkan. 📱Whatsap : +6014-396 7968 📱wechat id : ikabelle22 #carousell #carousellmy #sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia #festival #sayajualonline #streetfashion #lokalah #malaysiaonlineshop #bazaar #bazaaronline #sapotlokal #lokalbrand #ubatgemuk #ubatgemukmurahsangat#ubatgemukmurah#ubatgemukmalaysia

(@naksentap)

2 Hours Ago

ANDA MALU DIGELAR CICAK KOBENGGGG KERANA TERLALU KURUS??? SELALU JADI BAHAN EJEKAN MEMBER?KURANG BERKEYAKINAN KERANA TERLALU KURUS??? JOMMMMM ATASI SEGALA-GALANYA!!!. Dengan mengamalkan produk gemuk khas untuk orang yang betul-betul nak tambah berat badan iaitu @GROWWEIGHT.MY !!.Jom kita try duluuu..melepas rugi taw!!JOM.. JOMM..vSIAPA CEPAT DIA DAPAT!!! @GROWWEIGHT.MY ialah antara produk paling laris yang berkesan dalam membantu anda yang nak gemuk!!!. Produk @GROWWEIGHT.MY dapat menjamin kesihatan anda.  Selamat digunakan tanpa bahan terlarang dan berjaya menjadikan. Anda gemuk secara sihat sepertimana yang anda idamkan. 📱Whatsap : +6014-396 7968 📱wechat id : ikabelle22 #carousell #carousellmy #sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia #festival #sayajualonline #streetfashion #lokalah #malaysiaonlineshop #bazaar #bazaaronline #sapotlokal #lokalbrand #ubatgemuk #ubatgemukmurahsangat#ubatgemukmurah#ubatgemukmalaysia

(@hijrahig)

2 Hours Ago

ANDA MALU DIGELAR CICAK KOBENGGGG KERANA TERLALU KURUS??? SELALU JADI BAHAN EJEKAN MEMBER?KURANG BERKEYAKINAN KERANA TERLALU KURUS??? JOMMMMM ATASI SEGALA-GALANYA!!!. Dengan mengamalkan produk gemuk khas untuk orang yang betul-betul nak tambah berat badan iaitu @GROWWEIGHT.MY !!.Jom kita try duluuu..melepas rugi taw!!JOM.. JOMM..vSIAPA CEPAT DIA DAPAT!!! @GROWWEIGHT.MY ialah antara produk paling laris yang berkesan dalam membantu anda yang nak gemuk!!!. Produk @GROWWEIGHT.MY dapat menjamin kesihatan anda.  Selamat digunakan tanpa bahan terlarang dan berjaya menjadikan. Anda gemuk secara sihat sepertimana yang anda idamkan. 📱Whatsap : +6014-396 7968 📱wechat id : ikabelle22 #carousell #carousellmy #sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia #festival #sayajualonline #streetfashion #lokalah #malaysiaonlineshop #bazaar #bazaaronline #sapotlokal #lokalbrand #ubatgemuk #ubatgemukmurahsangat#ubatgemukmurah#ubatgemukmalaysia