Photos and Videos about

Iera Radzuan
(@ierazuan)

3 Minutes Ago

Promotion Chinese New year's 👘🏮 Sekotak bidols bernilai rm149 dan anda jugak dpt PERCUMA idol's cream yg bernilai rm69 👍🏻😍 Grab this promotion now ‼️ . Kekal active dan sihat dgn amal kan minum secawan #bidols 🤩👌🏻 . tanpa perlu bersenam dan berdiet 😃 Bidols produk #kurus 💯 berteknologi nano dari JAPAN 🇯🇵🇯🇵 keluaran bumi putra ✔️🇲🇾 . Selamat di minum, Di Yakini #luluskkm 👍🏻 🇲🇾 . #kurus #kuruscaranano #viral

Promotion Chinese New year's 👘🏮 Sekotak bidols bernilai rm149 dan anda jugak dpt PERCUMA idol's cream yg bernilai rm69 👍🏻😍 Grab this promotion now ‼️ . Kekal active dan sihat dgn amal kan minum secawan #bidols 🤩👌🏻 . tanpa perlu bersenam dan berdiet 😃 Bidols produk #kurus 💯 berteknologi nano dari JAPAN 🇯🇵🇯🇵 keluaran bumi putra ✔️🇲🇾 . Selamat di minum, Di Yakini #luluskkm 👍🏻 🇲🇾 . #kurus #kuruscaranano #viral

. Tudia cust kami sekali repeat order 5 botol terus. Produk power ramai yang berkongsi. Biggest ni dah jadi keperluan untuk para lelaki. Harga pon berpatutan. _ #biggestenlargementoil #minyakpembesarzakar #pembesarzakar #penisenlargementoil #abangsapusayangsedap #biggestalwaysking #luluskkm(not170900001k) #dropshipdiperlukan

☑السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ ☑RABUN TAPI TAKNAK GUNA CERMIN MATA? ☑Tak kiralah sama ada (rabun jauh atau rabun dekat.) Cuma titis dan penglihatan anda akan semakin baik in sha Allah ☑Bukan itu sahaja. Malah masalah-masalah mata seperti dibawah juga mampu dibantu : ✔Selaput mata ✔Katarak ✔Glukoma ✔ Silau (paling cepat) ✔jangkitan mata ✔ Gatal mata ✔ Mata letih ✔Mata kering ✔Mata berair ✔Mata merah ✔Senak mata ✔Rabun/selapot disebabkan kencing manis ✔Rabun warna ✔Resdong mata ☑TONER MATA AINUN THERAPY☑ Ia adalah sejenis solusi yang dihasilkan dari 100% bahan semulajadi seperti air suling teknologi alkaline, ekstrak mutiara, karang laut dan beberapa herba terpilih yang halal lagi suci, ianya tidak mempunyai bahan kimia serta tidak memabukkan...malah ia boleh meneutralkan bahan kimia serta boleh digunakan untuk masalah pancaindera yg lain......🤗 Cuma titis kedalam mata 2-3 kali sehari dan insyaAllah kesan positif akan mula dapat dirasakan dalam masa kurang dari 7 hari Ini adalah ramuan yang telah terbukti membantu ramai pengguna di Malaysia 🇲🇾dan Brunei sejak tahun 2006 hingga sekarang 2017... Bermakna ainun theraphy sudah 11 tahun di pasaran (Berikan sesuatu yang sangat baik kepada mata anda hari ini) Col/sms/wasap 014 3573966 014 3573966 014 3573966 #ainuntheraphyoriginal #ainuntheraphytestimoni #ainuntheraphytoner #ainuntheraphy #tonermata #matasilau #matarabun #matamerah #ubatmata #serummata #ainuntherapymalaysia #luluskkm #sakitmata #ubattitismata

Ikut Tips Coach Sambil Makan #suretrim 💃 Berjaya LOSS 32KG 💃 💃 Berat 100Kg Turun 68Kg 💃 😘 Hanya 4 botol suretrim 😘 Tips Coach👇 ✌ Jangan Berlapar ✌ Makan Pagi, Tengah Hari & Malam Nak Tau Yang Lain? Beli Minima 1 Botol SURE TRIM Dapat Free Guide Dari Coach 😍. Dapat Free CORSET Ramping. Dapat Free Postage. Cepat² wasap sekarang ila cuba balas lelaju😁 📲0185785434/suretrim #kurus#kurustanpalapar#kurussihat#kuruscepat#kuruspantas#kuruscantik#kuruslangsing#luluskkm#byroserichempires

BABEAU 🍅
(@by.mirra)

10 Minutes Ago

Siapa setuju kalau cantik itu memiliki wajah dan bentuk tubuh yang menarik dilihat? . Siapa setuju cantik itu berasal dari hati? . Tapi pernah tak terfikir setiap perempuan itu pada dasarnya cantik? . Dari pendapat setiap orang tentang cantik, sebenarnya ada pada diri kita sendiri. Kalau kita fikir kita cantik, maka kita cantik. Dan kalau kita fikir kita tidak cantik, maka kita tidak cantik. You’re what you think, girls! So, be yourself 💅🏻 Setuju tak? 😊🍅❤️ . #babeau #babeaufeedback #babeautestimoni #babeauofficial #babeaunerrys #nakcantik #tomato #luluskkm #penjagaanwajah #pencucimukatomato #serum #kulitberminyak #kulitkusam #kulitberjerawat #kulitcerah #kulitgelap #nakcantik #nakflawless #breakout #jerawat #babeauflatlay #babeauselfie #babeaulovers #ootdbabeau

BIDOLS KL
(@bidolskl)

6 Minutes Ago

Promotion Chinese New year's 👘🏮 Sekotak bidols bernilai rm149 dan anda jugak dpt PERCUMA idol's cream yg bernilai rm69 👍🏻😍 Grab this promotion now ‼️ . Kekal active dan sihat dgn amal kan minum secawan #bidols 🤩👌🏻 . tanpa perlu bersenam dan berdiet 😃 Bidols produk #kurus 💯 berteknologi nano dari JAPAN 🇯🇵🇯🇵 keluaran bumi putra ✔️🇲🇾 . Selamat di minum, Di Yakini #luluskkm 👍🏻 🇲🇾 . #kurus #kuruscaranano #viral

Ramai mengadu masalah skin berminyak kusam n parut. so boleh settle slow2.. sis jgn taksub ngan produk effect sgt cpt tu..sbb nti sis benti pkai breakout teruk so pilih skincare yang bertindak secara natural utk pulih merawat okeh 🤗 #semuapunnakcantikmenawan #jelitadaradihati #selamatdansuci #mesrawudhuk #luluskkm #tanpapengelupasan

MELELEHHH SALE! . DAH MKN MCM2 SUPPLIMENT TP TAK BERKESAN? NAK HASIL YG PANTAS? DAN NAK BUANG TOKSIN DLM BDN? . Jom flush keluar toksin. Lepas tu consume QM. Merecik aihh hasilnyaaa.. Set putih melepak secara pantasss.. . . OFFER MELELEH BAYAR UTK 1 KOTAK DETOX + 2 BOTOL KAPSUL . FREE 2 BOTOL KAPSUL + FREEE SHAKER + FREE LOKET EMAS VIRAL 916 😱😱😱 . . Stok Terhad. WASAP SEKARANG! KLIK LINK WASAP DI BIO! . . #bukanmukajeputihsatubadanputih #serbukmutiaraasli #blacksoapqm #menghilangkanjerawat #menghilangkanjeragat #memutihkan1badan #dianzvitc #shawlpublika #janganmengata #duckscarves #like4like #likeforfollow #queenofmutiara #luluskkm #like4follow #assalamualaikum #codkuantan #makeupjunkie #codipoh #agentwanted #codshahalam #queenmutiaraoriginal #codkuching #queenmutiaraori #codkotakinabalu #queenmutiarabrunei #queenmutiarasingapore #qmoriginal #perlashine #teamseriameera

KENYANG PERUT SENANG HATI!!💃💃 PERUT GENDUT MACAM ADA BABY!😂😂 Geram nyeerr la haaiiii.. tengok lemak2 kat perut gendut niiii.. Haaiisshh.. kadang2 rasa bergerak2 macam ada baby..😬😬😬 Kadang2 tu pulak orang tegur, ngandung dah berapa bulan? 😣😣😣 Jom ler kita makan JAMU NENEK SET PUTERI BALQIS!🤗🤗🤗 Buang segala lemak2 yang dah lama sangat dibela tuuuu..😅😅😅 #jamunenek #luluskkm 100% bahan2 semulajadi daripada herba2 terpilih👍👍 PM/WA 0137268980 (ZALEHA) #jamunenekmasterstokisjohor #diamondgoldskincare #ministokisdiamondgold #agensahboosterwhitening #boosterputihgebusatubadan #boosterfoundationserumvitamin #gold916emastulen #diamondgoldulutiram #jamunenekulutiram #boosterwhiteningulutiram #jamunenekselfcollectbt18sgtiram #jamunenekkotatinggijohor #boosterwhiteningcodlarkinjohor #diamondgoldcodsingapore #jomdetoxbuangtoksin #tiramjohor #teamnekgojes #teameijarichempire

KENYANG PERUT SENANG HATI!!💃💃 PERUT GENDUT MACAM ADA BABY!😂😂 Geram nyeerr la haaiiii.. tengok lemak2 kat perut gendut niiii.. Haaiisshh.. kadang2 rasa bergerak2 macam ada baby..😬😬😬 Kadang2 tu pulak orang tegur, ngandung dah berapa bulan? 😣😣😣 Jom ler kita makan JAMU NENEK SET PUTERI BALQIS!🤗🤗🤗 Buang segala lemak2 yang dah lama sangat dibela tuuuu..😅😅😅 #jamunenek #luluskkm 100% bahan2 semulajadi daripada herba2 terpilih👍👍 PM/WA 0137268980 (ZALEHA) #jamunenekmasterstokisjohor #diamondgoldskincare #ministokisdiamondgold #agensahboosterwhitening #boosterputihgebusatubadan #boosterfoundationserumvitamin #gold916emastulen #diamondgoldulutiram #jamunenekulutiram #boosterwhiteningulutiram #jamunenekselfcollectbt18sgtiram #jamunenekkotatinggijohor #boosterwhiteningcodlarkinjohor #diamondgoldcodsingapore #jomdetoxbuangtoksin #tiramjohor #teamnekgojes #teameijarichempire

KENYANG PERUT SENANG HATI!!💃💃 PERUT GENDUT MACAM ADA BABY!😂😂 Geram nyeerr la haaiiii.. tengok lemak2 kat perut gendut niiii.. Haaiisshh.. kadang2 rasa bergerak2 macam ada baby..😬😬😬 Kadang2 tu pulak orang tegur, ngandung dah berapa bulan? 😣😣😣 Jom ler kita makan JAMU NENEK SET PUTERI BALQIS!🤗🤗🤗 Buang segala lemak2 yang dah lama sangat dibela tuuuu..😅😅😅 #jamunenek #luluskkm 100% bahan2 semulajadi daripada herba2 terpilih👍👍 PM/WA 0137268980 (ZALEHA) #jamunenekmasterstokisjohor #diamondgoldskincare #ministokisdiamondgold #agensahboosterwhitening #boosterputihgebusatubadan #boosterfoundationserumvitamin #gold916emastulen #diamondgoldulutiram #jamunenekulutiram #boosterwhiteningulutiram #jamunenekselfcollectbt18sgtiram #jamunenekkotatinggijohor #boosterwhiteningcodlarkinjohor #diamondgoldcodsingapore #jomdetoxbuangtoksin #tiramjohor #teamnekgojes #teameijarichempire

KENYANG PERUT SENANG HATI!!💃💃 PERUT GENDUT MACAM ADA BABY!😂😂 Geram nyeerr la haaiiii.. tengok lemak2 kat perut gendut niiii.. Haaiisshh.. kadang2 rasa bergerak2 macam ada baby..😬😬😬 Kadang2 tu pulak orang tegur, ngandung dah berapa bulan? 😣😣😣 Jom ler kita makan JAMU NENEK SET PUTERI BALQIS!🤗🤗🤗 Buang segala lemak2 yang dah lama sangat dibela tuuuu..😅😅😅 #jamunenek #luluskkm 100% bahan2 semulajadi daripada herba2 terpilih👍👍 PM/WA 0137268980 (ZALEHA) #jamunenekmasterstokisjohor #diamondgoldskincare #ministokisdiamondgold #agensahboosterwhitening #boosterputihgebusatubadan #boosterfoundationserumvitamin #gold916emastulen #diamondgoldulutiram #jamunenekulutiram #boosterwhiteningulutiram #jamunenekselfcollectbt18sgtiram #jamunenekkotatinggijohor #boosterwhiteningcodlarkinjohor #diamondgoldcodsingapore #jomdetoxbuangtoksin #tiramjohor #teamnekgojes #teameijarichempire

KENYANG PERUT SENANG HATI!!💃💃 PERUT GENDUT MACAM ADA BABY!😂😂 Geram nyeerr la haaiiii.. tengok lemak2 kat perut gendut niiii.. Haaiisshh.. kadang2 rasa bergerak2 macam ada baby..😬😬😬 Kadang2 tu pulak orang tegur, ngandung dah berapa bulan? 😣😣😣 Jom ler kita makan JAMU NENEK SET PUTERI BALQIS!🤗🤗🤗 Buang segala lemak2 yang dah lama sangat dibela tuuuu..😅😅😅 #jamunenek #luluskkm 100% bahan2 semulajadi daripada herba2 terpilih👍👍 PM/WA 0137268980 (ZALEHA) #jamunenekmasterstokisjohor #diamondgoldskincare #ministokisdiamondgold #agensahboosterwhitening #boosterputihgebusatubadan #boosterfoundationserumvitamin #gold916emastulen #diamondgoldulutiram #jamunenekulutiram #boosterwhiteningulutiram #jamunenekselfcollectbt18sgtiram #jamunenekkotatinggijohor #boosterwhiteningcodlarkinjohor #diamondgoldcodsingapore #jomdetoxbuangtoksin #tiramjohor #teamnekgojes #teameijarichempire

KENYANG PERUT SENANG HATI!!💃💃 PERUT GENDUT MACAM ADA BABY!😂😂 Geram nyeerr la haaiiii.. tengok lemak2 kat perut gendut niiii.. Haaiisshh.. kadang2 rasa bergerak2 macam ada baby..😬😬😬 Kadang2 tu pulak orang tegur, ngandung dah berapa bulan? 😣😣😣 Jom ler kita makan JAMU NENEK SET PUTERI BALQIS!🤗🤗🤗 Buang segala lemak2 yang dah lama sangat dibela tuuuu..😅😅😅 #jamunenek #luluskkm 100% bahan2 semulajadi daripada herba2 terpilih👍👍 PM/WA 0137268980 (ZALEHA) #jamunenekmasterstokisjohor #diamondgoldskincare #ministokisdiamondgold #agensahboosterwhitening #boosterputihgebusatubadan #boosterfoundationserumvitamin #gold916emastulen #diamondgoldulutiram #jamunenekulutiram #boosterwhiteningulutiram #jamunenekselfcollectbt18sgtiram #jamunenekkotatinggijohor #boosterwhiteningcodlarkinjohor #diamondgoldcodsingapore #jomdetoxbuangtoksin #tiramjohor #teamnekgojes #teameijarichempire

KEEP CALM AND STAY PRETTY WITH THESURIAROSES WHITENING COLLAGEN 🌹 . Nak skin macam sisturr dalam gambar ni ? Peloles cerah gebu gebas macam korea gitu😍. Dengan TWC korang tak perlu risau lagi. ❌BAHAN KIMIA ✔HALAL ✔LULUS KKM 💯BUAH BUAHAN YANG BERKUALITI ✔KESAN SEAWAL 48 JAM ✔HARGA SETANDING DENGAN KESAN . Melabur sikit untuk diri sendiri tak salah untuk kekal sihat cantik luar dan dalam. Btw, TWC tengah PROMO sekarang, cepat grab sebelum terlambat 🔥🔥 . #thesuriaroseswhiteningcollagen #teamsalethesuriaroses #suriasoap #testimonitwc #feedbacksuriasoap #sayajual #sayajualtwc #testimonisuriasoap #feedbacktwc #whiteningcollagen #detox #2in1 #glowingskin #beautytips #igersmalaysia #potdmalaysia #collagen #produkviral #produkmalaysia #putihgebu #luluskkm #halal #pujaanhatikanda #twcputihdalammasa48jam #mirafilzah #produkkecantikkan #kualititerbaik #trustedsellermalaysia

KENYANG PERUT SENANG HATI!!💃💃 PERUT GENDUT MACAM ADA BABY!😂😂 Geram nyeerr la haaiiii.. tengok lemak2 kat perut gendut niiii.. Haaiisshh.. kadang2 rasa bergerak2 macam ada baby..😬😬😬 Kadang2 tu pulak orang tegur, ngandung dah berapa bulan? 😣😣😣 Jom ler kita makan JAMU NENEK SET PUTERI BALQIS!🤗🤗🤗 Buang segala lemak2 yang dah lama sangat dibela tuuuu..😅😅😅 #jamunenek #luluskkm 100% bahan2 semulajadi daripada herba2 terpilih👍👍 PM/WA 0137268980 (ZALEHA) #jamunenekmasterstokisjohor #diamondgoldskincare #ministokisdiamondgold #agensahboosterwhitening #boosterputihgebusatubadan #boosterfoundationserumvitamin #gold916emastulen #diamondgoldulutiram #jamunenekulutiram #boosterwhiteningulutiram #jamunenekselfcollectbt18sgtiram #jamunenekkotatinggijohor #boosterwhiteningcodlarkinjohor #diamondgoldcodsingapore #jomdetoxbuangtoksin #tiramjohor #teamnekgojes #teameijarichempire

Hebat tak penangan Appecut bila berat badan dah mule turun orang sekeliling pon dah mule risik😍 . Kunjungan Sisthur ni hanyalah sebagai tetamu. Cuti2 malaysia harusla rapatkan saf😉 . Dalam rapatkan saf tu sempat plak Sisthur ni bertanya kepada squad #appecutnerrys rahsia kurus sekarang ni. Bile dah tanya apalagi kite kaborkan berita gembira supaya #appecut dpt membantu lebih ramai lagi org diluar sana . Tanpa berlengah lagi Sisthur ni terus sambar sekotak Appecut yg laku keras ibarat goreng pisang panas ni🔥 uolls yg nak sahut cabaran misi kurus ayuh kite berjemaah wasap 📲 011-17623120 . . . #appecutbyfiyy #appecutkasipecah #weightloss #nakkurus #appecutjb #kurus #beautebyfiyy #kawalseleramakan #produkviral #jomkurus1malaysia #viral #appecutjohor #lakukeras #bazarpaknil #onlineshopping #malaysia #brunei #singapore #appecutlovers #kurussebelomraya #wanita #lelaki #luluskkm #likeforlikes #nakkurusrayani #weddingdress #nakkahwin

KENYANG PERUT SENANG HATI!!💃💃 PERUT GENDUT MACAM ADA BABY!😂😂 Geram nyeerr la haaiiii.. tengok lemak2 kat perut gendut niiii.. Haaiisshh.. kadang2 rasa bergerak2 macam ada baby..😬😬😬 Kadang2 tu pulak orang tegur, ngandung dah berapa bulan? 😣😣😣 Jom ler kita makan JAMU NENEK SET PUTERI BALQIS!🤗🤗🤗 Buang segala lemak2 yang dah lama sangat dibela tuuuu..😅😅😅 #jamunenek #luluskkm 100% bahan2 semulajadi daripada herba2 terpilih👍👍 PM/WA 0137268980 (ZALEHA) #jamunenekmasterstokisjohor #diamondgoldskincare #ministokisdiamondgold #agensahboosterwhitening #boosterputihgebusatubadan #boosterfoundationserumvitamin #gold916emastulen #diamondgoldulutiram #jamunenekulutiram #boosterwhiteningulutiram #jamunenekselfcollectbt18sgtiram #jamunenekkotatinggijohor #boosterwhiteningcodlarkinjohor #diamondgoldcodsingapore #jomdetoxbuangtoksin #tiramjohor #teamnekgojes #teameijarichempire

KENYANG PERUT SENANG HATI!!💃💃 PERUT GENDUT MACAM ADA BABY!😂😂 Geram nyeerr la haaiiii.. tengok lemak2 kat perut gendut niiii.. Haaiisshh.. kadang2 rasa bergerak2 macam ada baby..😬😬😬 Kadang2 tu pulak orang tegur, ngandung dah berapa bulan? 😣😣😣 Jom ler kita makan JAMU NENEK SET PUTERI BALQIS!🤗🤗🤗 Buang segala lemak2 yang dah lama sangat dibela tuuuu..😅😅😅 #jamunenek #luluskkm 100% bahan2 semulajadi daripada herba2 terpilih👍👍 PM/WA 0137268980 (ZALEHA) #jamunenekmasterstokisjohor #diamondgoldskincare #ministokisdiamondgold #agensahboosterwhitening #boosterputihgebusatubadan #boosterfoundationserumvitamin #gold916emastulen #diamondgoldulutiram #jamunenekulutiram #boosterwhiteningulutiram #jamunenekselfcollectbt18sgtiram #jamunenekkotatinggijohor #boosterwhiteningcodlarkinjohor #diamondgoldcodsingapore #jomdetoxbuangtoksin #tiramjohor #teamnekgojes #teameijarichempire

KENYANG PERUT SENANG HATI!!💃💃 PERUT GENDUT MACAM ADA BABY!😂😂 Geram nyeerr la haaiiii.. tengok lemak2 kat perut gendut niiii.. Haaiisshh.. kadang2 rasa bergerak2 macam ada baby..😬😬😬 Kadang2 tu pulak orang tegur, ngandung dah berapa bulan? 😣😣😣 Jom ler kita makan JAMU NENEK SET PUTERI BALQIS!🤗🤗🤗 Buang segala lemak2 yang dah lama sangat dibela tuuuu..😅😅😅 #jamunenek #luluskkm 100% bahan2 semulajadi daripada herba2 terpilih👍👍 PM/WA 0137268980 (ZALEHA) #jamunenekmasterstokisjohor #diamondgoldskincare #ministokisdiamondgold #agensahboosterwhitening #boosterputihgebusatubadan #boosterfoundationserumvitamin #gold916emastulen #diamondgoldulutiram #jamunenekulutiram #boosterwhiteningulutiram #jamunenekselfcollectbt18sgtiram #jamunenekkotatinggijohor #boosterwhiteningcodlarkinjohor #diamondgoldcodsingapore #jomdetoxbuangtoksin #tiramjohor #teamnekgojes #teameijarichempire

KENYANG PERUT SENANG HATI!!💃💃 PERUT GENDUT MACAM ADA BABY!😂😂 Geram nyeerr la haaiiii.. tengok lemak2 kat perut gendut niiii.. Haaiisshh.. kadang2 rasa bergerak2 macam ada baby..😬😬😬 Kadang2 tu pulak orang tegur, ngandung dah berapa bulan? 😣😣😣 Jom ler kita makan JAMU NENEK SET PUTERI BALQIS!🤗🤗🤗 Buang segala lemak2 yang dah lama sangat dibela tuuuu..😅😅😅 #jamunenek #luluskkm 100% bahan2 semulajadi daripada herba2 terpilih👍👍 PM/WA 0137268980 (ZALEHA) #jamunenekmasterstokisjohor #diamondgoldskincare #ministokisdiamondgold #agensahboosterwhitening #boosterputihgebusatubadan #boosterfoundationserumvitamin #gold916emastulen #diamondgoldulutiram #jamunenekulutiram #boosterwhiteningulutiram #jamunenekselfcollectbt18sgtiram #jamunenekkotatinggijohor #boosterwhiteningcodlarkinjohor #diamondgoldcodsingapore #jomdetoxbuangtoksin #tiramjohor #teamnekgojes #teameijarichempire

(swipe left) Rata-rata friends list mek dalam fb ni mesti takut nak pakai skincare local kan? Mungkin sbb kes "breakout" yg berleluasa? Atau takut bahan merkuri yg tinggi ade dlm sesuatu produk? . . Bila ade yg pakai skincare local tu tetibe kulit die "breakout", jangan terus nak bash skincare local tu ade merkuri. Tak semua produk local tu macam tu. Sebab tu kita kene cek dulu sesuatu produk tu kalau nak beli. Semua produk Queenofmagic ni Lulus KKM, Lulus ujian Lab Test dan setiap item tu ade tertera label dan bahan2nya. Jadi memang confirm bebas dari bahan2 terlarang. . . Queenofmagic formulanya adalah secara #odm. Bukan OEM yer iaitu atas nasihat #chemist yg berpengalaman. Disamping ia di #rnd secara berulang kali. Bukan krim kilo yg berwarna warni tu.. . . Nak kulit sihat ke, nak kulit cantik ke, jangan lupe usaha, yakin, rajin dan doa ❤️ . . Sebelum nak pakai sesuatu produk tu meh baca skit info khas buat yg nak kulit wajah kekal sihat dan cantik 😍 harap dpt membantu.. . . Kami sebarkan manfaat❗ ❌TIADA BAHAN KIMIA BERBAHAYA ❌TIADA PENGELUPASAN ❌TIDAK MENIPISKAN KULIT ❌TIDAK BREAKOUT JIKA STOP ✔LULUS KKM ✔LULUS LAB TEST ✔LULUS HEAVY METAL TEST ✔PRINT SILK SCREEN BAHAN DI SETIAP BOTOL/PACKAGING ✔QUALITY SEAL #localskincare #skincare #qom #queenofmagic #cleanser #pencucimuka #serum #toner #sunblock #daycream #24kgold #luluskkm #lulusheavymetaltest #lulusujianmakmal #customerfeedback #tiadamerkuri #testimoni #testimoniberjaya #kulitkusamy #jerawat #jeragat #kulittaksekata #bekasjerawat #atasimasalahkulit #masalahkulit #skinproblems

CAKAP NAK KURUS TAPI ✋🏼NANTI I TANYA HUSBAND I DULU🙄😒😏 . Memang pelik bab ni. Nak kurus untuk siapa ek? Suami dan diri sendiri kan? . Boleh kerat jari la lelaki mana tak pandang pompuan cantik walaupun cik kak ada sebelah. . Ayat biasa suami awak cakap "you gemuk pun i sayang" betul tak ??? Relax la gemuk pun sayang kan ? Apa ada hal. . Kalau cik kak rajin google kes penceraian kat Malaysia ni ramai jer alasan lelaki kahwin lain sebab bini dah tak cantik , dah busuk , badan tak jaga , tak pandai layan suami. Haishhhhhhh 😲😲😲 . Fikirkan laaa yer😁😁😁 . Kalau da habis fikir dan nak kita BANTU , bole PM kita 😘 . ☎️ 01121564317 ☎️ 01121564317 #pinkladyoriginalhq #pinkladybodyperfetion #maluapabosskurr #luluskkm #pinkladyterbaik #kutupinklady #ansuranpinklady

CAKAP NAK KURUS TAPI ✋🏼NANTI I TANYA HUSBAND I DULU🙄😒😏 . Memang pelik bab ni. Nak kurus untuk siapa ek? Suami dan diri sendiri kan? . Boleh kerat jari la lelaki mana tak pandang pompuan cantik walaupun cik kak ada sebelah. . Ayat biasa suami awak cakap "you gemuk pun i sayang" betul tak ??? Relax la gemuk pun sayang kan ? Apa ada hal. . Kalau cik kak rajin google kes penceraian kat Malaysia ni ramai jer alasan lelaki kahwin lain sebab bini dah tak cantik , dah busuk , badan tak jaga , tak pandai layan suami. Haishhhhhhh 😲😲😲 . Fikirkan laaa yer😁😁😁 . Kalau da habis fikir dan nak kita BANTU , bole PM kita 😘 . ☎️ 01121564317 ☎️ 01121564317 #pinkladyoriginalhq #pinkladybodyperfetion #maluapabosskurr #luluskkm #pinkladyterbaik #kutupinklady #ansuranpinklady

CAKAP NAK KURUS TAPI ✋🏼NANTI I TANYA HUSBAND I DULU🙄😒😏 . Memang pelik bab ni. Nak kurus untuk siapa ek? Suami dan diri sendiri kan? . Boleh kerat jari la lelaki mana tak pandang pompuan cantik walaupun cik kak ada sebelah. . Ayat biasa suami awak cakap "you gemuk pun i sayang" betul tak ??? Relax la gemuk pun sayang kan ? Apa ada hal. . Kalau cik kak rajin google kes penceraian kat Malaysia ni ramai jer alasan lelaki kahwin lain sebab bini dah tak cantik , dah busuk , badan tak jaga , tak pandai layan suami. Haishhhhhhh 😲😲😲 . Fikirkan laaa yer😁😁😁 . Kalau da habis fikir dan nak kita BANTU , bole PM kita 😘 . ☎️ 01121564317 ☎️ 01121564317 #pinkladyoriginalhq #pinkladybodyperfetion #maluapabosskurr #luluskkm #pinkladyterbaik #kutupinklady #ansuranpinklady

CAKAP NAK KURUS TAPI ✋🏼NANTI I TANYA HUSBAND I DULU🙄😒😏 . Memang pelik bab ni. Nak kurus untuk siapa ek? Suami dan diri sendiri kan? . Boleh kerat jari la lelaki mana tak pandang pompuan cantik walaupun cik kak ada sebelah. . Ayat biasa suami awak cakap "you gemuk pun i sayang" betul tak ??? Relax la gemuk pun sayang kan ? Apa ada hal. . Kalau cik kak rajin google kes penceraian kat Malaysia ni ramai jer alasan lelaki kahwin lain sebab bini dah tak cantik , dah busuk , badan tak jaga , tak pandai layan suami. Haishhhhhhh 😲😲😲 . Fikirkan laaa yer😁😁😁 . Kalau da habis fikir dan nak kita BANTU , bole PM kita 😘 . ☎️ 01121564317 ☎️ 01121564317 #pinkladyoriginalhq #pinkladybodyperfetion #maluapabosskurr #luluskkm #pinkladyterbaik #kutupinklady #ansuranpinklady

CAKAP NAK KURUS TAPI ✋🏼NANTI I TANYA HUSBAND I DULU🙄😒😏 . Memang pelik bab ni. Nak kurus untuk siapa ek? Suami dan diri sendiri kan? . Boleh kerat jari la lelaki mana tak pandang pompuan cantik walaupun cik kak ada sebelah. . Ayat biasa suami awak cakap "you gemuk pun i sayang" betul tak ??? Relax la gemuk pun sayang kan ? Apa ada hal. . Kalau cik kak rajin google kes penceraian kat Malaysia ni ramai jer alasan lelaki kahwin lain sebab bini dah tak cantik , dah busuk , badan tak jaga , tak pandai layan suami. Haishhhhhhh 😲😲😲 . Fikirkan laaa yer😁😁😁 . Kalau da habis fikir dan nak kita BANTU , bole PM kita 😘 . ☎️ 01121564317 ☎️ 01121564317 #pinkladyoriginalhq #pinkladybodyperfetion #maluapabosskurr #luluskkm #pinkladyterbaik #kutupinklady #ansuranpinklady

CAKAP NAK KURUS TAPI ✋🏼NANTI I TANYA HUSBAND I DULU🙄😒😏 . Memang pelik bab ni. Nak kurus untuk siapa ek? Suami dan diri sendiri kan? . Boleh kerat jari la lelaki mana tak pandang pompuan cantik walaupun cik kak ada sebelah. . Ayat biasa suami awak cakap "you gemuk pun i sayang" betul tak ??? Relax la gemuk pun sayang kan ? Apa ada hal. . Kalau cik kak rajin google kes penceraian kat Malaysia ni ramai jer alasan lelaki kahwin lain sebab bini dah tak cantik , dah busuk , badan tak jaga , tak pandai layan suami. Haishhhhhhh 😲😲😲 . Fikirkan laaa yer😁😁😁 . Kalau da habis fikir dan nak kita BANTU , bole PM kita 😘 . ☎️ 01121564317 ☎️ 01121564317 #pinkladyoriginalhq #pinkladybodyperfetion #maluapabosskurr #luluskkm #pinkladyterbaik #kutupinklady #ansuranpinklady

Bila konsisten pakai TFD kulit semakin cerah sekata, tidak kusam lagi. Tapi bukan memutihkan ye sayang-sayang. Jadi takde isu muka dan tangan berbezZa😅. Apa yang bestnya TFD ni dapat membantu masalah jerawat jugak tau. Ramai risau kalau ada jerawat tak boleh nak pakai foundation. Risau jerawat makin membiak. Dengan TFD MILY dah tak perlu risau lagi. Bukan sahaja mencantikkan, membantu masalah jerawat malah kalau uolss konsisten pakai boleh menten awet muda gittew. Best ke best sangat uolss???

CAKAP NAK KURUS TAPI ✋🏼NANTI I TANYA HUSBAND I DULU🙄😒😏 . Memang pelik bab ni. Nak kurus untuk siapa ek? Suami dan diri sendiri kan? . Boleh kerat jari la lelaki mana tak pandang pompuan cantik walaupun cik kak ada sebelah. . Ayat biasa suami awak cakap "you gemuk pun i sayang" betul tak ??? Relax la gemuk pun sayang kan ? Apa ada hal. . Kalau cik kak rajin google kes penceraian kat Malaysia ni ramai jer alasan lelaki kahwin lain sebab bini dah tak cantik , dah busuk , badan tak jaga , tak pandai layan suami. Haishhhhhhh 😲😲😲 . Fikirkan laaa yer😁😁😁 . Kalau da habis fikir dan nak kita BANTU , bole PM kita 😘 . ☎️ 01121564317 ☎️ 01121564317 #pinkladyoriginalhq #pinkladybodyperfetion #maluapabosskurr #luluskkm #pinkladyterbaik #kutupinklady #ansuranpinklady

CAKAP NAK KURUS TAPI ✋🏼NANTI I TANYA HUSBAND I DULU🙄😒😏 . Memang pelik bab ni. Nak kurus untuk siapa ek? Suami dan diri sendiri kan? . Boleh kerat jari la lelaki mana tak pandang pompuan cantik walaupun cik kak ada sebelah. . Ayat biasa suami awak cakap "you gemuk pun i sayang" betul tak ??? Relax la gemuk pun sayang kan ? Apa ada hal. . Kalau cik kak rajin google kes penceraian kat Malaysia ni ramai jer alasan lelaki kahwin lain sebab bini dah tak cantik , dah busuk , badan tak jaga , tak pandai layan suami. Haishhhhhhh 😲😲😲 . Fikirkan laaa yer😁😁😁 . Kalau da habis fikir dan nak kita BANTU , bole PM kita 😘 . ☎️ 01121564317 ☎️ 01121564317 #pinkladyoriginalhq #pinkladybodyperfetion #maluapabosskurr #luluskkm #pinkladyterbaik #kutupinklady #ansuranpinklady

CAKAP NAK KURUS TAPI ✋🏼NANTI I TANYA HUSBAND I DULU🙄😒😏 . Memang pelik bab ni. Nak kurus untuk siapa ek? Suami dan diri sendiri kan? . Boleh kerat jari la lelaki mana tak pandang pompuan cantik walaupun cik kak ada sebelah. . Ayat biasa suami awak cakap "you gemuk pun i sayang" betul tak ??? Relax la gemuk pun sayang kan ? Apa ada hal. . Kalau cik kak rajin google kes penceraian kat Malaysia ni ramai jer alasan lelaki kahwin lain sebab bini dah tak cantik , dah busuk , badan tak jaga , tak pandai layan suami. Haishhhhhhh 😲😲😲 . Fikirkan laaa yer😁😁😁 . Kalau da habis fikir dan nak kita BANTU , bole PM kita 😘 . ☎️ 01121564317 ☎️ 01121564317 #pinkladyoriginalhq #pinkladybodyperfetion #maluapabosskurr #luluskkm #pinkladyterbaik #kutupinklady #ansuranpinklady

PEMBUANGAN ANDA TIDAK BEGITU LAWAS?? 🤔 Masih tak jumpa-jumpa jalan penyelesaiannya?? . Jangan risau!!! PS BABY PINK boleh membantu uolls!😍😍😍 . . KLIK SEKARANG UTK ORDER !! ⬇ http://ProslimAdvancePlusHQ.wasap.my ATAU Boleh tekan link di BIO instagram kami sekarang ! . . #proslim #psgarciniaplus #proslimteam #proslimanniversarry #psbabypink #pslentiks #promotion #gemuk #ubatkurus #luluskkm #selamatdanberkesan #bazaarpaknil #jamu #sihatdancantik #sis #bro #cantik #clearencesale #jangannakmengata #kudapkudapteruskurus #hargamurmur #murah #mudah #nakkurus #kuruscepat #nakuruskanbadan #kuruscantik #tipskurus #botox #cucuk

Hebat tak penangan Appecut bila berat badan dah mule turun orang sekeliling pon dah mule risik😍 . Kunjungan Sisthur ni hanyalah sebagai tetamu. Cuti2 malaysia harusla rapatkan saf😉 . Dalam rapatkan saf tu sempat plak Sisthur ni bertanya kepada squad #appecutnerrys rahsia kurus sekarang ni. Bile dah tanya apalagi kite kaborkan berita gembira supaya #appecut dpt membantu lebih ramai lagi org diluar sana . Tanpa berlengah lagi Sisthur ni terus sambar sekotak Appecut yg laku keras ibarat goreng pisang panas ni🔥 uolls yg nak sahut cabaran misi kurus ayuh kite berjemaah wasap 📲 017 3042147 . . . #appecutnerrys #appecutkasipecah #weightloss #nakkurus #kurus #kawalseleramakan #produkviral #viral #lakukeras #bazarpaknil #onlineshopping #malaysia #brunei #singapore #appecutlovers #kurussebelomraya #wanita #lelaki #luluskkm

Cat Agom
(@cath_agom)

28 Minutes Ago

Ramai ke mummy yg breast feeding kat sini ? 🙋 . Ada masalah susu cepat kering tak ? Risau sbb baby asyik menangis sbb tak ckup susu ? Risau jgk sbb badan selalu letih dan stress ? . JOM TAMBAHKAN TENAGA + SUSU BADAN BERSAMA PINKLADY ! 😍😍 . SBB BILA MUMMY MULA BERPINKLADY , KULIT MUMMY MAKIN BERSERI DAN BABY PON MAKIN COMEL 💕 . SBB BILA MUMMY MULA BERPINKLADY , BABY SENTIASA HAPPY SBB SUSU MUMMY MAKIN MENJADI JADI 💕 . "Alhamdulillah 😊 kalau dulu baby selalu menangis sbb tak kenyang . Perut kembung sentiasa tapi sejak amalkan 2kapsul PINKLADY setiap pagi , baby mula ketawa happy setiap hari" 😘😘 . Mummy pon kurang stress bila baby kurang meragam dah . So mummy sekalian , kalau nak baby happy jom lah grab sebotol PINK LADY BODY PERFECTION ! . Confirm menjadi utk mummy dan baby sekali 💖 cuba dulu sebotol esok esok confirm repeat dua botol 😉 . Whatsapps👇 http://www.wasap.my/60134883984/nakPINKLADY . #pinkladybodyperfection #pinkladykl #perfectbody #nicecurves #wanitacantik #rumahtanggabahagia #suamisayang #kitapunya #malaysiaonlineshop #instashopmalaysia #suamiisteri #teamzai #payudarabesar #asetketat #bodykerengga #kulit #pengantinbaru #awetmuda #nakcantik #sayajual #stokispinklady #dropshippinklady #dropshippinkladywanted #produkviral #luluskkm #jamumoden #jamuterbaik #supplementterbaik

Hebat tak penangan Appecut bila berat badan dah mule turun orang sekeliling pon dah mule risik😍 . Kunjungan Sisthur ni hanyalah sebagai tetamu. Cuti2 malaysia harusla rapatkan saf😉 . Dalam rapatkan saf tu sempat plak Sisthur ni bertanya kepada squad #appecutnerrys rahsia kurus sekarang ni. Bile dah tanya apalagi kite kaborkan berita gembira supaya #appecut dpt membantu lebih ramai lagi org diluar sana . Tanpa berlengah lagi Sisthur ni terus sambar sekotak Appecut yg laku keras ibarat goreng pisang panas ni🔥 uolls yg nak sahut cabaran misi kurus ayuh kite berjemaah wasap 📲 010-2470908 . . . #appecutnerrys #appecutkasipecah #weightloss #nakkurus #kurus #kawalseleramakan #produkviral #viral #lakukeras #bazarpaknil #onlineshopping #malaysia #brunei #singapore #appecutlovers #kurussebelomraya #wanita #lelaki #luluskkm

KEENNNNAAAPPPAAA ❗❗❗ AWAK HARUS PAKAI DAN CUBA SENDRI SET KHANS SKINCARE ??? . Kulit muka : ✅Jeragat ✅Jerawat ✅Pori terbuka ✅Parut hitam ✅Kulit gelap & Kusam . KELEBIHAN SET KHANS SKINCARE . 💥Bahan dari apple stem cell yang pertama di Malaysia. 💥Bahan yang diambil dari Switzerland. 💥Di rumus khans oleh pakar kimia yang berpengalaman. 💥Diluluskan oleh KKM. 💥Dikilangkan berstatus GMP. 💥Bahan-bahan selamat dipakai oleh ibu mengandung. 💥Tidak mengandungi bahan yang berbahaya. Sesuai untuk lelaki dan perempuan. . . SET KHANS SKINCARE SESUAI UNTUK MASALAH: ================================ ✔ Kulit sensitive ✔Msalah kulit berjerawat,berjeragat. ✔Liang pori. ✔Toner kulit tidak sekata. ✔Kulit yang kusam. ✔Kulit muka yang kering. ✔Masalah ekzema. ✔Kulit rosak akibat tersalah pakai kosmetik dr bhan bahaya. ✔Kulit nampak tua pada usia yang sebenar. Dan banyak lagilah. . SET KHANS SKINCARE MENGANDUNGI 4 IN 1. 🍎Cleanser 🍎Tonner 🍎Beauty cream (malam) 🍎DD cream (siang). . . Hotline : +673 8288600 . #khansskincareimproved #khansskincare #ksi #inspirasikejelitaanabadi😙 #applestemcell #luluskkm #produkdaridoktor #mesrawudhu

[[[ RATUSAN WANITA YG MENGALAMI SKIN BREAKOUT TERUK BOLEH PULIH HANYA DGN PAKAI #khansskincare SHJ !!! MACAM TAK PERCAYA !!! ]]] . . Dah uols jgn give up lg taw dgn skin yg breakout, uols try je #khansskincare masalah skin korang akan pulih.. Meh min bantu korang dptkan kulit yg gebu gebas!! . . KEBAIKAN SET KHANS SKINCARE . 💕 Melembabkan kulit 💕 Merawat kulit sensitive 💕Merawat msalah kulit berjerawat,berjeragat. 💕 Mengecilkan liang pori. 💕Merawat toner kulit tidak sekata. 💕Merawat kulit yang kusam. 💕Merawat kulit muka yang kering. Masalah ekzema. 💕Merawat kulit rosak akibat tersalah pakai kosmetik dr bhan bahaya. 💕Merawat kulit nampak tua pada usia yang sebenar. Dan banyak lagi. . . Skrg admin sdg buat harga promosi unt set #khansskincare .Boleh grab cepat sblom tamat taw!! Berminat...? Contact us +673 828 8600 . #khansskincareimproved#khansskincare #ksi #applestemcell #khansskincareimproved #insiprasikejelitaanabadi #luluskkm #mesrawuduk #produkdaridoktor

MELELEHHH SALE! . DAH MKN MCM2 SUPPLIMENT TP TAK BERKESAN? NAK HASIL YG PANTAS? DAN NAK BUANG TOKSIN DLM BDN? . Jom flush keluar toksin. Lepas tu consume QM. Merecik aihh hasilnyaaa.. Set putih melepak secara pantasss.. . . OFFER MELELEH BAYAR UTK 1 KOTAK DETOX + 2 BOTOL KAPSUL . FREE 2 BOTOL KAPSUL + FREEE SHAKER + FREE LOKET EMAS VIRAL 916 😱😱😱 . . Stok Terhad. WASAP SEKARANG! KLIK LINK WASAP DI BIO! . . #bukanmukajeputihsatubadanputih #serbukmutiaraasli #blacksoapqm #menghilangkanjerawat #menghilangkanjeragat #memutihkan1badan #dianzvitc #shawlpublika #janganmengata #duckscarves #like4like #likeforfollow #queenofmutiara #luluskkm #like4follow #assalamualaikum #codkuantan #makeupjunkie #codipoh #agentwanted #codshahalam #queenmutiaraoriginal #codkuching #queenmutiaraori #codkotakinabalu #queenmutiarabrunei #queenmutiarasingapore #qmoriginal #perlashine #teamseriameera

FENOMENA FRESKIN KURUS & PUTIH FRESKIN ada 2 sabun khas untuk anda.. KULIT CANTIK 👉FRESKIN WHITE UNTUK KURUS 👉FRESKIN INCHILOSS 👉👉nak tanya boleh terus wssp sis FRESKIN KE 01116277337 #nakkurus #superlemon #lemon #stevia #gemuk #kurus #malaysia #negaraku #igermalaysia #cikreenmrngokngek #paskal #fattzura #trending #cikgucikgi #malaysiaairlines #cikguseo #nakcantik #pehakempis #viral2018 #luluskkm #tiktokmalaysia #atulmokcun #freskinwhite #freskininchiloss #kurusmcmatul #igmonsta #qalesyakiss #tv3 #gossip

FENOMENA FRESKIN KURUS & PUTIH FRESKIN ada 2 sabun khas untuk anda.. KULIT CANTIK 👉FRESKIN WHITE UNTUK KURUS 👉FRESKIN INCHILOSS 👉👉nak tanya boleh terus wssp sis FRESKIN KE 01116277337 #nakkurus #superlemon #lemon #stevia #gemuk #kurus #malaysia #negaraku #igermalaysia #cikreenmrngokngek #paskal #fattzura #trending #cikgucikgi #malaysiaairlines #cikguseo #nakcantik #pehakempis #viral2018 #luluskkm #tiktokmalaysia #atulmokcun #freskinwhite #freskininchiloss #kurusmcmatul #igmonsta #qalesyakiss #tv3 #gossip

FENOMENA FRESKIN KURUS & PUTIH FRESKIN ada 2 sabun khas untuk anda.. KULIT CANTIK 👉FRESKIN WHITE UNTUK KURUS 👉FRESKIN INCHILOSS 👉👉nak tanya boleh terus wssp sis FRESKIN KE 01116277337 #nakkurus #superlemon #lemon #stevia #gemuk #kurus #malaysia #negaraku #igermalaysia #cikreenmrngokngek #paskal #fattzura #trending #cikgucikgi #malaysiaairlines #cikguseo #nakcantik #pehakempis #viral2018 #luluskkm #tiktokmalaysia #atulmokcun #freskinwhite #freskininchiloss #kurusmcmatul #igmonsta #qalesyakiss #tv3 #gossip

FENOMENA FRESKIN KURUS & PUTIH FRESKIN ada 2 sabun khas untuk anda.. KULIT CANTIK 👉FRESKIN WHITE UNTUK KURUS 👉FRESKIN INCHILOSS 👉👉nak tanya boleh terus wssp sis FRESKIN KE 01116277337 #nakkurus #superlemon #lemon #stevia #gemuk #kurus #malaysia #negaraku #igermalaysia #cikreenmrngokngek #paskal #fattzura #trending #cikgucikgi #malaysiaairlines #cikguseo #nakcantik #pehakempis #viral2018 #luluskkm #tiktokmalaysia #atulmokcun #freskinwhite #freskininchiloss #kurusmcmatul #igmonsta #qalesyakiss #tv3 #gossip

FENOMENA FRESKIN KURUS & PUTIH FRESKIN ada 2 sabun khas untuk anda.. KULIT CANTIK 👉FRESKIN WHITE UNTUK KURUS 👉FRESKIN INCHILOSS 👉👉nak tanya boleh terus wssp sis FRESKIN KE 01116277337 #nakkurus #superlemon #lemon #stevia #gemuk #kurus #malaysia #negaraku #igermalaysia #cikreenmrngokngek #paskal #fattzura #trending #cikgucikgi #malaysiaairlines #cikguseo #nakcantik #pehakempis #viral2018 #luluskkm #tiktokmalaysia #atulmokcun #freskinwhite #freskininchiloss #kurusmcmatul #igmonsta #qalesyakiss #tv3 #gossip

FENOMENA FRESKIN KURUS & PUTIH FRESKIN ada 2 sabun khas untuk anda.. KULIT CANTIK 👉FRESKIN WHITE UNTUK KURUS 👉FRESKIN INCHILOSS 👉👉nak tanya boleh terus wssp sis FRESKIN KE 01116277337 #nakkurus #superlemon #lemon #stevia #gemuk #kurus #malaysia #negaraku #igermalaysia #cikreenmrngokngek #paskal #fattzura #trending #cikgucikgi #malaysiaairlines #cikguseo #nakcantik #pehakempis #viral2018 #luluskkm #tiktokmalaysia #atulmokcun #freskinwhite #freskininchiloss #kurusmcmatul #igmonsta #qalesyakiss #tv3 #gossip

Ramai dah yang get ready nak sambar promo mabeles murah ni. Bulan ni memang murah giler giler la. Bulan depan memang sah sah tak dapat harga ni srbab dah balik harga asal. Jimat pun sampai 150 weh. Penuh ,1 kotak tu. Harga promo RM99.90. Harga asal 252. Mau tak terkejut murah lahaiiii. Meh book or order terus. Maryjardinsubangbestari #mjpromo #maryjardin #subangbestari #mjmurah #naturalbeauty #natural #naturalskincare #jeragathilang #jeragat #parut #maryjardinexclusive #poribesar #localproduct #luluskkm #kulitberminyakdanberjerawat #kulitbermasalah #collagenserumspf30 #faceoil #kulitkusam #wajahcantik #naturalbeauty #homemade #kulitbebasjerawat #glowingskin #natural #organikskincare #naturalskincare #skincareselamat

CR Izz
(@iskzliana.snowy)

50 Minutes Ago

. Siyes ziss cakap uolls akan fall in love dengan snowy body lotion ni! Sebab tak melekit dan terus meresap dan melembapkan kulit. Nak effect lagi power boleh mix dengan any lotions yang uolls pakai.😘 Sekali sapu terus putih. Boleh pakai kat muka dan badan sekali okayh! Tak payah nak inject2 bagai. 😍 W/A: www.wasap.my/60143587009/snowwhite #snowylotion #snowwhite #snowwhiteviral #inspirasicantiktanpasuntikan #snowbodylotion #snowwhitetablet #spf50 #putihsepantas5saat #whitening #whiteninglotion #glowing #radiant #whiteningsupplement #supplement #luluskkm #letscantik #bepretty #bebeautiful #beextraordinary

Nampak tak sticker kat kotak tu 🤩 Minyak herba asmak dah ada hologram ya bapak bapak ibu ibu dan semuanya. Jangan takut utk gunakan pada si jantung hati. Selamat dan berkesan 💕 #minyakherbaasmak #luluskkm #sa07904

❤SKINCARE 5 in 1(SPARKLE SKIN)❤ *************************** Antara kandungan KARISMA SKINCARE adalah seperti berikut: 👉 Petrolatum, Octadecanol, Lemon fruit extract, Sugar cane extract, Pearl Powder, Bird's Nest, Aloe Barbadensis, Ginger Root, Sondium Citrate, , Alpha arbutin, colegen, ginseng, extract pomegranate, salmon colegen, apple stemcell & water KARISMA SKINCARE mengandungi 5 item dalam satu set lengkap 1.BEAUTY SOAP DELIMA + COLEGEN membersihkan kulit dari kotoran, melembap, menyegar, menegang & melicinkan kulit wajah. 2.NIGHT CREAM KUNYIT & GINSENG memberi pencerahan utk kulit gelap dan kulit kusam, membantu mengurangkan jerawat, membantutkan pertumbuhan jerawat baru, memudarkan bekas parut jerawat & jeragat serta melicinkan kulit. 3.TREATMENT NIGHT CREAM SARANG BURUNG + ALOEVERA membaikpulih kulit berminyak dan kulit kering, menstabilkan PH kulit, mencerahkan kulit, merawat tompok hitam jeragat, mengecilkan liang roma & memberi kelembapan pada kulit 4.DAYCREAM untuk mencerahkan kulit, melindungi kulit dari sinar UV & mengandungi SPF30 & Q 10. 5.MOISTURISER SPF60 sesuai utk kulit kering & sensitif, sunblock pula formular terbaik utk memutihkan kulit wajah & menghalang dari sinar UV yang menggelapkan kulit. Cara menggunakan karisma cosmetic: 🌚 malam: 🌸cuci dengan sabun beauty soap 🌸sapu night cream kunyit 🌸alaskan dengan treatment sarang burung 🌝 siang : 🌸cuci dengan sabun beauty soap 🌸sapu day cream mcm foundation 🌸alas dengan moisturiser Pasti...Chantikkk Sangattt!!!! RM120SM /RM130SS POS RM8SM RM11SS #jeragathilang #jeragat #kulitkusam #jeragatpudar #jerawathilang #jerawatkecut #jerawatpasir #jerawat #kulitkusam #cintatiadaganti #masalahkulit #fattzura #fairytale #viral #jeragat #ctdk #cikguseo #luluskkm #polisevo2 #karismaempayar #cikreenngokngek #wawazainal #ajimaura #aerilzafrel #igmonsta #pujaanhatikanda

SPARKLE SKIN SKINCARE BY KARISMA COSMETIC 💖SET JERAWAT 💖 Fungsi :- 🌷 Mencerah Dan Menyerikan Wajah 🌷 Menghilangkan Jerawat Dan Jeragat 🌷 Menghapuskan Kulit Kusam 🌷 Mengecilkan Pori Pori Wajah 🌷 Menghaluskan Kulit Secara Semulajadi 🌷Menjadikan Kulit Lebih Awet Muda/Anjal 🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅 💖SET JERAGAT 💖 Fungsi :- 🌷Memudarkan jeragat kronik 🌷Menghilangkan cela pada wajah 🌷Mengembalikan seri kulit 🌷Mencerahkan kulit 🌷Merawat kulit kusam 🌷Melicinkan kulit 🌷Melembutkan kulit 🌹Hasil boleh dilihat seawal 2minggu. Pasti.....Chantikkkk Sangattttt!!!! Berminat wasp 01116277338 #jeragathilang #jeragat #kulitkusam #jeragatpudar #jerawathilang #jerawatkecut #jerawatpasir #jerawat #kulitkusam #cintatiadaganti #masalahkulit #fattzura #fairytale #viral #jeragat #ctdk #cikguseo #luluskkm #polisevo2 #karismaempayar #cikreenngokngek #wawazainal #ajimaura #aerilzafrel #igmonsta #pujaanhatikanda

Lelaki mana nak perut boroi, lagi lelaki bujang .. Abam ini bernekad nak kurus dengan SURE TRIM. Lihat saja testimoninya. »» PEROT DAH KEMPIS, PIPI DAH TAK TEMBAM, BADAN BERTENAGA DAN BANYAK BERPELUH. «« SURE TRIM paling terbaik pernah digunakan, pantas berkesan. Ramai pengguna nampak hasilnya pantas buang lemak tepu. Nak Kurus? Cari SURE TRIM pasti berkesan #suretrim #byroserichempires #kuruspantas #kurusramping #luluskkm #teamsingawarrior #slimsebelumraya #misikurus2019 #tipdiet #tipskuruspantas

Ramai kenalan tegur "awak nampak kurus" wahh gembira 😍 sebab hanya makan SURE TRIM tak habis sebotol dah Inchloss ketara. Susut banyak kawasan peha, perut dan lengan. Bagus betul kesan yang pantas, ada pula LULUSAN KKM . Siapa nak kurus, carilah SURE TRIM pasti berkesan 😉 #suretrim #byroserichempires #kurusramping #kuruspantas #luluskkm #teamsingawarrior #slim #langsing #nakkurus #pilkurus #kapsulkurus

💖LOOSE ITEM KARISMA💖 Loose item pon ada jual tau.. Save bajet bagi yang tak nak beli fullset, boleh beli yang loose satu2 nie yea 😊.. tiada penghalang untuk mendapatkn skin yg diidam2kn😘 tepuk dada, tnya selera ️😉 #item. #harga 💋Beauty soap RM20 💋Night cream 7g/15g RM28/50 💋Treatment 7g/15g RM28/50 💋Day Cream 7g /15g RM30/53 💋 Mosturizer 7g/15g. RM28/50 wssp 01116277338 Pasti...Chantikkk Sangattt!!! #jeragathilang #jeragat #kulitkusam #jeragatpudar #jerawathilang #jerawatkecut #jerawatpasir #jerawat #kulitkusam #cintatiadaganti #masalahkulit #fattzura #fairytale #viral #jeragat #ctdk #cikguseo #luluskkm #polisevo2 #karismaempayar #cikreenngokngek #wawazainal #ajimaura #aerilzafrel #igmonsta #pujaanhatikanda

Buat pilihan yang bijak untuk dapatkan missb idaman. . . Sapu2 manja serum ni, in sha Allah boleh nampak perubahan. Ada yang nak meminang lagi tak? . . Order 1 pun dapat free gift dan free postage uolsss. 😍😍😍 . . Whatsapp BCF ke 012 457 2420 - - #bconfident #bconfidentadvance #bconfidentadvanceoriginal #bconfidentoriginal #bconfidentkedah #stokisbconfidentkedah #bconfidentperlis #bconfidentperak #payudaramantap #payudarategang #tambahsaizpayudara #luluskkm #payudarasihat #mantap #montok #stokissah #agendiperlukan #dropshipdiperlukan #komisentinggi #bazarpaknil #ah006 #viral2018 #viral2019

Buat pilihan yang bijak untuk dapatkan missb idaman. . . Sapu2 manja serum ni, in sha Allah boleh nampak perubahan. Ada yang nak meminang lagi tak? . . Order 1 pun dapat free gift dan free postage uolsss. 😍😍😍 . . Whatsapp BCF ke 012 457 2420 - - #bconfident #bconfidentadvance #bconfidentadvanceoriginal #bconfidentoriginal #bconfidentkedah #stokisbconfidentkedah #bconfidentperlis #bconfidentperak #payudaramantap #payudarategang #tambahsaizpayudara #luluskkm #payudarasihat #mantap #montok #stokissah #agendiperlukan #dropshipdiperlukan #komisentinggi #bazarpaknil #ah006 #viral2018 #viral2019

Buat pilihan yang bijak untuk dapatkan missb idaman. . . Sapu2 manja serum ni, in sha Allah boleh nampak perubahan. Ada yang nak meminang lagi tak? . . Order 1 pun dapat free gift dan free postage uolsss. 😍😍😍 . . Whatsapp BCF ke 012 457 2420 - - #bconfident #bconfidentadvance #bconfidentadvanceoriginal #bconfidentoriginal #bconfidentkedah #stokisbconfidentkedah #bconfidentperlis #bconfidentperak #payudaramantap #payudarategang #tambahsaizpayudara #luluskkm #payudarasihat #mantap #montok #stokissah #agendiperlukan #dropshipdiperlukan #komisentinggi #bazarpaknil #ah006 #viral2018 #viral2019

PENAMPAKAN YANG MENGEJUTKAN ! Terkejut bila jerawat makin membesar. Penampakan jerawat makin lama makin teruk. Kalau tak merawat segera..memang buruk habis kulit. SEBULAN BERKARISMA. Alhamdulillah sejak konsisten selama sebulan..jerawat besar sudah hilang dan kulit makin licin dan cerah.Masih tak terlambat untuk pakai Skincare Karisma.Terbaik sangat produk Karisma. 01116277338 Pastiii.... Cantikk Sangatt!!! #jeragathilang #jeragat #kulitkusam #jeragatpudar #jerawathilang #jerawatkecut #jerawatpasir #jerawat #kulitkusam #cintatiadaganti #masalahkulit #fattzura #fairytale #viral #jeragat #ctdk #cikguseo #luluskkm #polisevo2 #karismaempayar #cikreenngokngek #wawazainal #ajimaura #aerilzafrel #igmonsta #pujaanhatikanda

3 in 1. Boleh digunakan sebagai primer, lipbalm atau lipstick harian awak. Mudah dan banyak kebaikannya untuk bibir tau. . Untuk senyuman yang extra manis, oles Faraa Antioxidant Lip Butter . Berminat ws 01125449938 atau klik link di profile 😊 . #faraalipbuttersquad #faraalipbutter #faraalipbutterlovers #faraalipbutterteamkakteh #dropshipteamkakteh #teamkakteh #naturalbeauty #lipsticklovers #makeuplovers #lipbutter #sayajualmurah #sayajual #bazaarpaknil #malaysia #malaysian #likeforlikes #like4likes #likeforfollow #mesrawuduk #luluskkm #posseluruhmalaysia #bibirsihat #bibirkering #bibirmenawan #bibirmenggelupas #sayajualonline

LAGI TESTIMONI GEMPAK❗️❗️❗️ YANG GELAP DAH CERAH BERSERI😱 SANGAT LUAR BIASA PRODUK KARISMA NI KAN...SEBAB TU LAH RAMAI YG GELARKAN `PRODUK NGOSEK'😅😅😅 (PRODUK BERHANTU) Mana tak nya kalau dah sehari berpuluh2 testimoni masuk..ini BUKTI bahawasanya produk ni benar2 MENJADI!!! Lihat saja wajah2 sis kita ni semua chantikkkk, cukup perfect... x puas tengok ore kata,Haaaa dasyattt x penangan karisma. 01116277338 Pasti...Chantikkk Sangattt!!!! #jeragathilang #jeragat #kulitkusam #jeragatpudar #jerawathilang #jerawatkecut #jerawatpasir #jerawat #kulitkusam #cintatiadaganti #masalahkulit #fattzura #fairytale #viral #jeragat #ctdk #cikguseo #luluskkm #polisevo2 #karismaempayar #cikreenngokngek #wawazainal #ajimaura #aerilzafrel #igmonsta #pujaanhatikanda

3 MINGGU KULIT JADI LICIN BERSERI Pernahkah anda dapat ubah kulit wajah anda yang ada jerawat menjadi licin seawal hanya 3minggu? Kalau belum pernah..boleh baca ni. PRODUK BERKESAN SEAWAL 3MINGGU Hanya produk dari Karisma Cosmetic mampu bertindak dengan berkesan seawal 3minggu untuk merawat kulit.Tengok testimoni akak ni..kulit dah kembali normal sejak pakai Karisma Cosmetic. 01116277338 Pasti...Chantikkk Sangattt!!!! #jeragathilang #jeragat #kulitkusam #jeragatpudar #jerawathilang #jerawatkecut #jerawatpasir #jerawat #kulitkusam #cintatiadaganti #masalahkulit #fattzura #fairytale #viral #jeragat #ctdk #cikguseo #luluskkm #polisevo2 #karismaempayar #cikreenngokngek #wawazainal #ajimaura #aerilzafrel #igmonsta #pujaanhatikanda

Ramai yang cakap , lepas guna DewyGlow VitC ni, rasa TAK PERNAH TAK CANTIK. Kulit rasa moist , flawless, jadi lembut dan pinkish . Sebab dalam dia ada 1000mg vitamin c, dan jugak ekstrak buah-buahan tau . . . Seriously best dan ni boleh bantu untuk cantikkan kulit kita ! . . Kandungan DewyGlow VitC, . ✅ PURE VITAMIN C 1000MG ✅ ESTRAK LEMON. ✅ ESTRAK OREN. ✅ ESTRAK ACAI BERRY. ✅ ESTRAK STRAWBERRY. ✅ ESTRAK DELIMA. ✅ ESTRAK ROSEHIP . . Haaa best kan? Nak risik risik DewyGlow VitC ni? Boleh whatssap ke 01137058851 atau tekan link di bio ❤️ ! . . #boosterwhiteningpremium #lensmalaysia #nakcantik #nakputih #vitaminc #vitamincmurah #kulitputih #kulitcantik #kulitkusam #kulitglowing #kapsulmutiara #kosmetikmurah #dewyglow #dewyglowmalaysia #dewyglowmurah #supplementmalaysia #jerawathilang #mukalicin #pinklady #nakkurus #sayajual #sayajualskincare #skincaremalaysia #skincaremurah #luluskkm #sayajualserum #serummurah #serumjerawat #serumglowing

Jimat duit 1produk semua DAPAT . ✅Kulit putih melepak⚘ ✅B0di seliimm meliimm⚘ ✅Kulitt liciin macam baby⚘ ✅Asbenn hari2 say "I LOVE U, I MISS U" ⚘ ✅Siang hari dah rinduu rinduan⚘ ✅jerawaatt semakinn hilangg⚘ ✅bawah tuu semakinn ketattt⚘ ✅Badan sehat & segar (hilang badan lemau)⚘ . . KELEBIHAN PINK LADY BODY PERFECTION: ❤ menambah keaslian aset wanita ❤ payudara / punggung menjadi montok , padat dan berisi terbentuk ❤ menegang dan menganjalkan ❤ melentikkan bentuk badan ❤ mengembalikan warna kulit payudara dan menjadi gebu ❤ menjadikan 'nipple' cerah dan pinkish ❤ menghaluskan kulit dan memutihkan kulit 1 badan ❤ Merawat masalah sengguggut dan keputihan secara total. . ✔ TAHAN 1HINGGA 2 BULAN JOM ORDER SKRG MR.HUSBAND wasap 01133578225 wasap 01133578225 wasap 01133578225 #pinklady #pinkladymalaysia #pinkladymantap #pinkladygebugebas #pinkladymurah #pinkladyoriginal #pinkladytestimoni #bazaarpaknil #tiktok #tiktok #tiktokmalaysia #tiktokhot #pinkladymalaysia #produkkecantikan #produkkesihatan #produkkurus #produkawetmuda #gebu #flawless #mantap #bodygoals #kerenggalentik #letop #meletopz #kulitlawa #luluskkm #handbag #handbagmurah #handbagmurahmalaysia #explorepage #likeforlikes #terlajaklaris

😱😱SEMAKIN RAMAI JE YANG MERISIK BBC BY KC NI ❤ Satu-satunya SUPPLEMENT KULIT DARI DALAM untuk Mencantikkan luaran dan dalaman wanita.. 💋NAK GEBU 💋NAK MONTOK 💋NAK SENDAT 💋NAK PADAT KETAT DAN MANTAP KEMAM #bbc tiap-tiap hari😋 1 biji PAGI sebelum sarapan + 1 biji MALAM sebelum tido. Rase die tu yang sedap ! Masam2 Manis😍 ⛦ WAJIB KEMAM Sebiji Candy Booster supliment utk kecantikan dalaman memberi anda kelihatan jelita, gebu, puteh, sihat & montok seperti yang di impikan oleh setiap WANITA wssp 01116277338 PUTEH 🔴SIHAT🔴MONTOK Mesti la abang sayanggggg😘😘 ' YOUR BEAUTY DESTINATION ' #jeragathilang #jeragat #kulitkusam #jeragatpudar #jerawathilang #jerawatkecut #jerawatpasir #jerawat #kulitkusam #cintatiadaganti #masalahkulit #fattzura #fairytale #viral #jeragat #ctdk #cikguseo #luluskkm #polisevo2 #karismaempayar #cikreenngokngek #wawazainal #ajimaura #aerilzafrel #igmonsta #pujaanhatikanda

Jimat duit 1produk semua DAPAT . ✅Kulit putih melepak⚘ ✅B0di seliimm meliimm⚘ ✅Kulitt liciin macam baby⚘ ✅Asbenn hari2 say "I LOVE U, I MISS U" ⚘ ✅Siang hari dah rinduu rinduan⚘ ✅jerawaatt semakinn hilangg⚘ ✅bawah tuu semakinn ketattt⚘ ✅Badan sehat & segar (hilang badan lemau)⚘ . . KELEBIHAN PINK LADY BODY PERFECTION: ❤ menambah keaslian aset wanita ❤ payudara / punggung menjadi montok , padat dan berisi terbentuk ❤ menegang dan menganjalkan ❤ melentikkan bentuk badan ❤ mengembalikan warna kulit payudara dan menjadi gebu ❤ menjadikan 'nipple' cerah dan pinkish ❤ menghaluskan kulit dan memutihkan kulit 1 badan ❤ Merawat masalah sengguggut dan keputihan secara total. . ✔ TAHAN 1HINGGA 2 BULAN JOM ORDER SKRG MR.HUSBAND wasap 01133578225 wasap 01133578225 wasap 01133578225 #pinklady #pinkladymalaysia #pinkladymantap #pinkladygebugebas #pinkladymurah #pinkladyoriginal #pinkladytestimoni #bazaarpaknil #tiktok #tiktok #tiktokmalaysia #tiktokhot #pinkladymalaysia #produkkecantikan #produkkesihatan #produkkurus #produkawetmuda #gebu #flawless #mantap #bodygoals #kerenggalentik #letop #meletopz #kulitlawa #luluskkm #handbag #handbagmurah #handbagmurahmalaysia #explorepage #likeforlikes #terlajaklaris

Jimat duit 1produk semua DAPAT . ✅Kulit putih melepak⚘ ✅B0di seliimm meliimm⚘ ✅Kulitt liciin macam baby⚘ ✅Asbenn hari2 say "I LOVE U, I MISS U" ⚘ ✅Siang hari dah rinduu rinduan⚘ ✅jerawaatt semakinn hilangg⚘ ✅bawah tuu semakinn ketattt⚘ ✅Badan sehat & segar (hilang badan lemau)⚘ . . KELEBIHAN PINK LADY BODY PERFECTION: ❤ menambah keaslian aset wanita ❤ payudara / punggung menjadi montok , padat dan berisi terbentuk ❤ menegang dan menganjalkan ❤ melentikkan bentuk badan ❤ mengembalikan warna kulit payudara dan menjadi gebu ❤ menjadikan 'nipple' cerah dan pinkish ❤ menghaluskan kulit dan memutihkan kulit 1 badan ❤ Merawat masalah sengguggut dan keputihan secara total. . ✔ TAHAN 1HINGGA 2 BULAN JOM ORDER SKRG MR.HUSBAND wasap 01133578225 wasap 01133578225 wasap 01133578225 #pinklady #pinkladymalaysia #pinkladymantap #pinkladygebugebas #pinkladymurah #pinkladyoriginal #pinkladytestimoni #bazaarpaknil #tiktok #tiktok #tiktokmalaysia #tiktokhot #pinkladymalaysia #produkkecantikan #produkkesihatan #produkkurus #produkawetmuda #gebu #flawless #mantap #bodygoals #kerenggalentik #letop #meletopz #kulitlawa #luluskkm #handbag #handbagmurah #handbagmurahmalaysia #explorepage #likeforlikes #terlajaklaris

Jimat duit 1produk semua DAPAT . ✅Kulit putih melepak⚘ ✅B0di seliimm meliimm⚘ ✅Kulitt liciin macam baby⚘ ✅Asbenn hari2 say "I LOVE U, I MISS U" ⚘ ✅Siang hari dah rinduu rinduan⚘ ✅jerawaatt semakinn hilangg⚘ ✅bawah tuu semakinn ketattt⚘ ✅Badan sehat & segar (hilang badan lemau)⚘ . . KELEBIHAN PINK LADY BODY PERFECTION: ❤ menambah keaslian aset wanita ❤ payudara / punggung menjadi montok , padat dan berisi terbentuk ❤ menegang dan menganjalkan ❤ melentikkan bentuk badan ❤ mengembalikan warna kulit payudara dan menjadi gebu ❤ menjadikan 'nipple' cerah dan pinkish ❤ menghaluskan kulit dan memutihkan kulit 1 badan ❤ Merawat masalah sengguggut dan keputihan secara total. . ✔ TAHAN 1HINGGA 2 BULAN JOM ORDER SKRG MR.HUSBAND wasap 01133578225 wasap 01133578225 wasap 01133578225 #pinklady #pinkladymalaysia #pinkladymantap #pinkladygebugebas #pinkladymurah #pinkladyoriginal #pinkladytestimoni #bazaarpaknil #tiktok #tiktok #tiktokmalaysia #tiktokhot #pinkladymalaysia #produkkecantikan #produkkesihatan #produkkurus #produkawetmuda #gebu #flawless #mantap #bodygoals #kerenggalentik #letop #meletopz #kulitlawa #luluskkm #handbag #handbagmurah #handbagmurahmalaysia #explorepage #likeforlikes #terlajaklaris

Jimat duit 1produk semua DAPAT . ✅Kulit putih melepak⚘ ✅B0di seliimm meliimm⚘ ✅Kulitt liciin macam baby⚘ ✅Asbenn hari2 say "I LOVE U, I MISS U" ⚘ ✅Siang hari dah rinduu rinduan⚘ ✅jerawaatt semakinn hilangg⚘ ✅bawah tuu semakinn ketattt⚘ ✅Badan sehat & segar (hilang badan lemau)⚘ . . KELEBIHAN PINK LADY BODY PERFECTION: ❤ menambah keaslian aset wanita ❤ payudara / punggung menjadi montok , padat dan berisi terbentuk ❤ menegang dan menganjalkan ❤ melentikkan bentuk badan ❤ mengembalikan warna kulit payudara dan menjadi gebu ❤ menjadikan 'nipple' cerah dan pinkish ❤ menghaluskan kulit dan memutihkan kulit 1 badan ❤ Merawat masalah sengguggut dan keputihan secara total. . ✔ TAHAN 1HINGGA 2 BULAN JOM ORDER SKRG MR.HUSBAND wasap 01133578225 wasap 01133578225 wasap 01133578225 #pinklady #pinkladymalaysia #pinkladymantap #pinkladygebugebas #pinkladymurah #pinkladyoriginal #pinkladytestimoni #bazaarpaknil #tiktok #tiktok #tiktokmalaysia #tiktokhot #pinkladymalaysia #produkkecantikan #produkkesihatan #produkkurus #produkawetmuda #gebu #flawless #mantap #bodygoals #kerenggalentik #letop #meletopz #kulitlawa #luluskkm #handbag #handbagmurah #handbagmurahmalaysia #explorepage #likeforlikes #terlajaklaris

Jimat duit 1produk semua DAPAT . ✅Kulit putih melepak⚘ ✅B0di seliimm meliimm⚘ ✅Kulitt liciin macam baby⚘ ✅Asbenn hari2 say "I LOVE U, I MISS U" ⚘ ✅Siang hari dah rinduu rinduan⚘ ✅jerawaatt semakinn hilangg⚘ ✅bawah tuu semakinn ketattt⚘ ✅Badan sehat & segar (hilang badan lemau)⚘ . . KELEBIHAN PINK LADY BODY PERFECTION: ❤ menambah keaslian aset wanita ❤ payudara / punggung menjadi montok , padat dan berisi terbentuk ❤ menegang dan menganjalkan ❤ melentikkan bentuk badan ❤ mengembalikan warna kulit payudara dan menjadi gebu ❤ menjadikan 'nipple' cerah dan pinkish ❤ menghaluskan kulit dan memutihkan kulit 1 badan ❤ Merawat masalah sengguggut dan keputihan secara total. . ✔ TAHAN 1HINGGA 2 BULAN JOM ORDER SKRG MR.HUSBAND wasap 01133578225 wasap 01133578225 wasap 01133578225 #pinklady #pinkladymalaysia #pinkladymantap #pinkladygebugebas #pinkladymurah #pinkladyoriginal #pinkladytestimoni #bazaarpaknil #tiktok #tiktok #tiktokmalaysia #tiktokhot #pinkladymalaysia #produkkecantikan #produkkesihatan #produkkurus #produkawetmuda #gebu #flawless #mantap #bodygoals #kerenggalentik #letop #meletopz #kulitlawa #luluskkm #handbag #handbagmurah #handbagmurahmalaysia #explorepage #likeforlikes #terlajaklaris

Hebat tak penangan Appecut bila berat badan dah mule turun orang sekeliling pon dah mule risik😍 . Kunjungan Sisthur ni hanyalah sebagai tetamu. Cuti2 malaysia harusla rapatkan saf😉 . Dalam rapatkan saf tu sempat plak Sisthur ni bertanya kepada squad #appecutnerrys rahsia kurus sekarang ni. Bile dah tanya apalagi kite kaborkan berita gembira supaya #appecut dpt membantu lebih ramai lagi org diluar sana . Tanpa berlengah lagi Sisthur ni terus sambar sekotak Appecut yg laku keras ibarat goreng pisang panas ni🔥 uolls yg nak sahut cabaran misi kurus ayuh kite berjemaah wasap 📲 0173710250 . . . #appecutnerrys #appecutkasipecah #weightloss #nakkurus #kurus #kawalseleramakan #produkviral #viral #lakukeras #bazarpaknil #onlineshopping #malaysia #brunei #singapore #appecutlovers #kurussebelomraya #wanita #lelaki #luluskkm

Jimat duit 1produk semua DAPAT . ✅Kulit putih melepak⚘ ✅B0di seliimm meliimm⚘ ✅Kulitt liciin macam baby⚘ ✅Asbenn hari2 say "I LOVE U, I MISS U" ⚘ ✅Siang hari dah rinduu rinduan⚘ ✅jerawaatt semakinn hilangg⚘ ✅bawah tuu semakinn ketattt⚘ ✅Badan sehat & segar (hilang badan lemau)⚘ . . KELEBIHAN PINK LADY BODY PERFECTION: ❤ menambah keaslian aset wanita ❤ payudara / punggung menjadi montok , padat dan berisi terbentuk ❤ menegang dan menganjalkan ❤ melentikkan bentuk badan ❤ mengembalikan warna kulit payudara dan menjadi gebu ❤ menjadikan 'nipple' cerah dan pinkish ❤ menghaluskan kulit dan memutihkan kulit 1 badan ❤ Merawat masalah sengguggut dan keputihan secara total. . ✔ TAHAN 1HINGGA 2 BULAN JOM ORDER SKRG MR.HUSBAND wasap 01133578225 wasap 01133578225 wasap 01133578225 #pinklady #pinkladymalaysia #pinkladymantap #pinkladygebugebas #pinkladymurah #pinkladyoriginal #pinkladytestimoni #bazaarpaknil #tiktok #tiktok #tiktokmalaysia #tiktokhot #pinkladymalaysia #produkkecantikan #produkkesihatan #produkkurus #produkawetmuda #gebu #flawless #mantap #bodygoals #kerenggalentik #letop #meletopz #kulitlawa #luluskkm #handbag #handbagmurah #handbagmurahmalaysia #explorepage #likeforlikes #terlajaklaris

Jimat duit 1produk semua DAPAT . ✅Kulit putih melepak⚘ ✅B0di seliimm meliimm⚘ ✅Kulitt liciin macam baby⚘ ✅Asbenn hari2 say "I LOVE U, I MISS U" ⚘ ✅Siang hari dah rinduu rinduan⚘ ✅jerawaatt semakinn hilangg⚘ ✅bawah tuu semakinn ketattt⚘ ✅Badan sehat & segar (hilang badan lemau)⚘ . . KELEBIHAN PINK LADY BODY PERFECTION: ❤ menambah keaslian aset wanita ❤ payudara / punggung menjadi montok , padat dan berisi terbentuk ❤ menegang dan menganjalkan ❤ melentikkan bentuk badan ❤ mengembalikan warna kulit payudara dan menjadi gebu ❤ menjadikan 'nipple' cerah dan pinkish ❤ menghaluskan kulit dan memutihkan kulit 1 badan ❤ Merawat masalah sengguggut dan keputihan secara total. . ✔ TAHAN 1HINGGA 2 BULAN JOM ORDER SKRG MR.HUSBAND wasap 01133578225 wasap 01133578225 wasap 01133578225 #pinklady #pinkladymalaysia #pinkladymantap #pinkladygebugebas #pinkladymurah #pinkladyoriginal #pinkladytestimoni #bazaarpaknil #tiktok #tiktok #tiktokmalaysia #tiktokhot #pinkladymalaysia #produkkecantikan #produkkesihatan #produkkurus #produkawetmuda #gebu #flawless #mantap #bodygoals #kerenggalentik #letop #meletopz #kulitlawa #luluskkm #handbag #handbagmurah #handbagmurahmalaysia #explorepage #likeforlikes #terlajaklaris

PARUT CEPAT PUDAR! Cik puan ni pulun pakai calendula & honey skincare nak bagi cepat hilang parut. Dan hasil nya .WAHHHH😍 Ternyata cepat pudar parut. Skincare MaryJardin yang natural dan selamat. Sesuai juga bagi mereka yang ada kulit kering,sensitif,serta yang ada ekzema. Ekstrak calendula dalam skincare membantu rawat masalah kulit. Terbaikk. #maryjardin #maryjardinsubangbestari #subangbestari #kulitsensitif #parut #maryjardinexclusive #poribesar #localproduct #luluskkm #kulitkering #kulitbermasalah #collagenserumspf30 #faceoil #jeragat #jeragathilang #jeragattebal #hilangkedut #kulitkusam #ekzema #kulitkering #wajahcantik #naturalbeauty #homemade #kulitbebasjerawat #glowingskin #natural #organikskincare #naturalskincare #malaysiaproduct #skincareselamat