#mamasab

27,575 posts tagged with #mamasab

Photos and Videos about #mamasab

. Kambing perap berapi Sabrina Bakery Uihhhhh kalau grilled ni, satu rumah bau. Bau semerbak rempah ratus rahsia dia tau, bukan bau kambing ๐Ÿ˜… Pastu merebak rumah jiran sebelah plak. . Dengan tekstur daging yang lembut, kuah yang pekat menang cukup buatkan kecur air liuq ni ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ . 1/2 kg Rm35.00 1 kg Rm55.00 . . Untuk lebih banyak pilihan, jom jalan-jalan kat IG kami @mamasab_tynafaeza. . Untuk sebarang pertanyaan atau tempahan boleh Whats app kami :- ๐Ÿ“ฒ 012-213 9040 - Faeza ๐Ÿ“ฒ 010-911 1759 - Tyna Atau boleh juga terus klik link di bio. . Penghantaran setiap hari ke kawasan-kawasan berikut :- ๐Ÿš— Lembah Klang ๐Ÿš— Petaling Jaya ๐Ÿš— Kelana Jaya ๐Ÿš— Shah Alam ๐Ÿš— Jalan Klang Lama ๐Ÿš— Pantai Dalam ๐Ÿš— Serta kawasan berhampiran. . Terdapat juga penghantaran untuk lain-lain kawasan sekitar Selangor & Kuala Lumpur. . . #mamasab #mamasabtynafaeza #sabrinabakery #agentsabrinabakery #deliveryservice #foodmalaysia #fooddelivery #sayajualmakanan #makanansedap #sedap #sedaplainmachiammm #kambingperap #lambgrill

. Kambing perap berapi Sabrina Bakery Uihhhhh kalau grilled ni, satu rumah bau. Bau semerbak rempah ratus rahsia dia tau, bukan bau kambing ๐Ÿ˜… Pastu merebak rumah jiran sebelah plak. . Dengan tekstur daging yg lembut menang cukup buatkan kecur air liuq ni ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ . 1/2 kg Rm35.00 1 kg Rm55.00 . . Untuk lebih banyak pilihan, jom jalan-jalan kat IG kami @mamasab_tynafaeza. . Untuk sebarang pertanyaan atau tempahan boleh Whats app kami :- ๐Ÿ“ฒ 012-213 9040 - Faeza ๐Ÿ“ฒ 010-911 1759 - Tyna Atau boleh juga terus klik link di bio. . Penghantaran setiap hari ke kawasan-kawasan berikut :- ๐Ÿš— Lembah Klang ๐Ÿš— Petaling Jaya ๐Ÿš— Kelana Jaya ๐Ÿš— Shah Alam ๐Ÿš— Jalan Klang Lama ๐Ÿš— Pantai Dalam ๐Ÿš— Serta kawasan berhampiran. . Terdapat juga penghantaran untuk lain-lain kawasan sekitar Selangor & Kuala Lumpur. . . #mamasab #mamasabtynafaeza #sabrinabakery #agentsabrinabakery #deliveryservice #foodmalaysia #fooddelivery #sayajualmakanan #makanansedap #sedap #sedaplainmachiammm #kambingperap #lambgrill

. Kambing perap berapi Sabrina Bakery Uihhhhh kalau grilled ni, satu rumah bau. Bau semerbak rempah ratus rahsia dia tau, bukan bau kambing ๐Ÿ˜… Pastu merebak rumah jiran sebelah plak. . Dengan tekstur daging yg lembut menang cukup buatkan kecur air liuq ni ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ . 1/2 kg Rm35.00 1 kg Rm55.00 . . Untuk lebih banyak pilihan, jom jalan-jalan kat IG kami @mamasab_tynafaeza. . Untuk sebarang pertanyaan atau tempahan boleh Whats app kami :- ๐Ÿ“ฒ 012-213 9040 - Faeza ๐Ÿ“ฒ 010-911 1759 - Tyna Atau boleh juga terus klik link di bio. . Penghantaran setiap hari ke kawasan-kawasan berikut :- ๐Ÿš— Lembah Klang ๐Ÿš— Petaling Jaya ๐Ÿš— Kelana Jaya ๐Ÿš— Shah Alam ๐Ÿš— Jalan Klang Lama ๐Ÿš— Pantai Dalam ๐Ÿš— Serta kawasan berhampiran. . Terdapat juga penghantaran untuk lain-lain kawasan sekitar Selangor & Kuala Lumpur. . . #mamasab #mamasabtynafaeza #sabrinabakery #agentsabrinabakery #deliveryservice #foodmalaysia #fooddelivery #sayajualmakanan #makanansedap #sedap #sedaplainmachiammm #kambingperap #lambgrill

Kambing in the making ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . Setiap titisan sos perap mengandungi bahan 1001 rahsia Untuk membuatkan sayang2 jatuh cinta & jatuh cinta lagi lagi ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Jom WALK IN ke cawangan: . Petaling Jaya . No 7-1 (ground floor) Jalan PJS3/34 Taman Sri Manja 46000 Petaling Jaya Selangor . . No 11 Block B, Jalan GC 3 Persiaran Apec 63000 Cyberjaya . . Sabrina Bakery Kuantan, (Celcom Lama, sebelah giomall), A-97, Ground Floor, Sri Dagangan, Jalan Tun Ismail, Sri Dagangan Business Centre, 25000 Kuantan, Pahang Darul Makmur. . . Mana yg nak delivery boleh DM/WS kami terus untuk kami bantu pass kan order pada Agent yg available ke tempat korang . . www.wsup.my/601131819206 #cakedecorating #cakes #cake #cakesmash #cakepops #cakeboss #cakery #cutecake #mamasab #mamasabwarrior #agentsabrinabakery #gulacakery #pavlova #romahterlajaklaris #cake #cheese #secretrecipe #cakedecorating #cakepops #cakeboss #cakecakecake #cakelove #cakeshop #birthdaycake #cakelover #cakedesigner #cakedesign #chocolatecake #tempahankek #kekkawin #sayajualkek #kek

Brownies MixNut Ramai yg nak kelainan dari BROWNIES LEGEND @mamasabrina_norin ๐Ÿ˜ . APALAGI, team tanpa segan silu terus buat versi yg ada nuts. Memang sedapnya lainmachiammm. Rasa chewy plus crunchy . Saiz standard saiz 7" taw . Jom WALK IN ke cawangan: . Petaling Jaya . No 7-1 (ground floor) Jalan PJS3/34 Taman Sri Manja 46000 Petaling Jaya Selangor . . No 11 Block B, Jalan GC 3 Persiaran Apec 63000 Cyberjaya . . Sabrina Bakery Kuantan, (Celcom Lama, sebelah giomall), A-97, Ground Floor, Sri Dagangan, Jalan Tun Ismail, Sri Dagangan Business Centre, 25000 Kuantan, Pahang Darul Makmur. . . Mana yg nak delivery boleh DM/WS kami terus untuk kami bantu pass kan order pada Agent yg available ke tempat korang . . www.wsup.my/601131819206 #cakedecorating #cakes #cake #cakesmash #cakepops #cakeboss #cakery #cutecake #mamasab #mamasabwarrior #agentsabrinabakery #gulacakery #pavlova #romahterlajaklaris #cake #cheese #secretrecipe #cakedecorating #cakepops #cakeboss #cakecakecake #cakelove #cakeshop #birthdaycake #cakelover #cakedesigner #cakedesign #chocolatecake #tempahankek #kekkawin #sayajualkek #kek

Nutella Cheese Tart Berry . Wahhhhhh so yummy!! . Meleleh oiii tengok nutella yg penuh dan strawberry kat atasnya . . Jom WALK IN ke cawangan: . Petaling Jaya . No 7-1 (ground floor) Jalan PJS3/34 Taman Sri Manja 46000 Petaling Jaya Selangor . . No 11 Block B, Jalan GC 3 Persiaran Apec 63000 Cyberjaya . . Sabrina Bakery Kuantan, (Celcom Lama, sebelah giomall), A-97, Ground Floor, Sri Dagangan, Jalan Tun Ismail, Sri Dagangan Business Centre, 25000 Kuantan, Pahang Darul Makmur. . . Mana yg nak delivery boleh DM/WS kami terus untuk kami bantu pass kan order pada Agent yg available ke tempat korang . . www.wsup.my/601131819206 #cakedecorating #cakes #cake #cakesmash #cakepops #cakeboss #cakery #cutecake #mamasab #mamasabwarrior #agentsabrinabakery #gulacakery #pavlova #romahterlajaklaris #cake #cheese #secretrecipe #cakedecorating #cakepops #cakeboss #cakecakecake #cakelove #cakeshop #birthdaycake #cakelover #cakedesigner #cakedesign #chocolatecake #tempahankek #kekkawin #sayajualkek #kek

Nutella Pot sedang dibawa ke perut syg2 mama ๐Ÿ˜ . Dah ready untuk dingap pun . 16pcs . RM25 . Jom WALK IN ke cawangan: . Petaling Jaya . No 7-1 (ground floor) Jalan PJS3/34 Taman Sri Manja 46000 Petaling Jaya Selangor . . No 11 Block B, Jalan GC 3 Persiaran Apec 63000 Cyberjaya . . Sabrina Bakery Kuantan, (Celcom Lama, sebelah giomall), A-97, Ground Floor, Sri Dagangan, Jalan Tun Ismail, Sri Dagangan Business Centre, 25000 Kuantan, Pahang Darul Makmur. . . Mana yg nak delivery boleh DM/WS kami terus untuk kami bantu pass kan order pada Agent yg available ke tempat korang . . www.wsup.my/601131819206 #cakedecorating #cakes #cake #cakesmash #cakepops #cakeboss #cakery #cutecake #mamasab #mamasabwarrior #agentsabrinabakery #gulacakery #pavlova #romahterlajaklaris #cake #cheese #secretrecipe #cakedecorating #cakepops #cakeboss #cakecakecake #cakelove #cakeshop #birthdaycake #cakelover #cakedesigner #cakedesign #chocolatecake #tempahankek #kekkawin #sayajualkek #kek

Comel ke cute?? . Yewhhhh cucu-cucu mama dah kembali๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Rm85 Rm85 Rm85 Jom WALK IN ke cawangan: . Petaling Jaya . No 7-1 (ground floor) Jalan PJS3/34 Taman Sri Manja 46000 Petaling Jaya Selangor . . No 11 Block B, Jalan GC 3 Persiaran Apec 63000 Cyberjaya . . Sabrina Bakery Kuantan, (Celcom Lama, sebelah giomall), A-97, Ground Floor, Sri Dagangan, Jalan Tun Ismail, Sri Dagangan Business Centre, 25000 Kuantan, Pahang Darul Makmur. . . Mana yg nak delivery boleh DM/WS kami terus untuk kami bantu pass kan order pada Agent yg available ke tempat korang . . www.wsup.my/601131819206 #cakedecorating #cakes #cake #cakesmash #cakepops #cakeboss #cakery #cutecake #mamasab #mamasabwarrior #agentsabrinabakery #gulacakery #pavlova #romahterlajaklaris #cake #cheese #secretrecipe #cakedecorating #cakepops #cakeboss #cakecakecake #cakelove #cakeshop #birthdaycake #cakelover #cakedesigner #cakedesign #chocolatecake #tempahankek #kekkawin #sayajualkek #kek

Durian crepe . Syg2 tgok sendiri gambar tu. Ya allah macam makan durian ๐Ÿ˜ . Jom WALK IN ke cawangan: . Petaling Jaya . No 7-1 (ground floor) Jalan PJS3/34 Taman Sri Manja 46000 Petaling Jaya Selangor . . No 11 Block B, Jalan GC 3 Persiaran Apec 63000 Cyberjaya . . Sabrina Bakery Kuantan, (Celcom Lama, sebelah giomall), A-97, Ground Floor, Sri Dagangan, Jalan Tun Ismail, Sri Dagangan Business Centre, 25000 Kuantan, Pahang Darul Makmur. . . Mana yg nak delivery boleh DM/WS kami terus untuk kami bantu pass kan order pada Agent yg available ke tempat korang . . www.wsup.my/601131819206 #cakedecorating #cakes #cake #cakesmash #cakepops #cakeboss #cakery #cutecake #mamasab #mamasabwarrior #agentsabrinabakery #gulacakery #pavlova #romahterlajaklaris #cake #cheese #secretrecipe #cakedecorating #cakepops #cakeboss #cakecakecake #cakelove #cakeshop #birthdaycake #cakelover #cakedesigner #cakedesign #chocolatecake #tempahankek #kekkawin #sayajualkek #kek

Setiap gigitan Cheesy crackers akan mengigit mata yang memandang orang yang makannya ๐Ÿ˜œ . Jom WALK IN ke cawangan: . Petaling Jaya . No 7-1 (ground floor) Jalan PJS3/34 Taman Sri Manja 46000 Petaling Jaya Selangor . . No 11 Block B, Jalan GC 3 Persiaran Apec 63000 Cyberjaya . . Sabrina Bakery Kuantan, (Celcom Lama, sebelah giomall), A-97, Ground Floor, Sri Dagangan, Jalan Tun Ismail, Sri Dagangan Business Centre, 25000 Kuantan, Pahang Darul Makmur. . . Mana yg nak delivery boleh DM/WS kami terus untuk kami bantu pass kan order pada Agent yg available ke tempat korang . . www.wsup.my/601131819206 #cakedecorating #cakes #cake #cakesmash #cakepops #cakeboss #cakery #cutecake #mamasab #mamasabwarrior #agentsabrinabakery #gulacakery #pavlova #romahterlajaklaris #cake #cheese #secretrecipe #cakedecorating #cakepops #cakeboss #cakecakecake #cakelove #cakeshop #birthdaycake #cakelover #cakedesigner #cakedesign #chocolatecake #tempahankek #kekkawin #sayajualkek #kek

Cornflakes cookies . sekali dah hadap tgk tv..mmg xleh hentiii๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Jom WALK IN ke cawangan: . Petaling Jaya . No 7-1 (ground floor) Jalan PJS3/34 Taman Sri Manja 46000 Petaling Jaya Selangor . . No 11 Block B, Jalan GC 3 Persiaran Apec 63000 Cyberjaya . . Sabrina Bakery Kuantan, (Celcom Lama, sebelah giomall), A-97, Ground Floor, Sri Dagangan, Jalan Tun Ismail, Sri Dagangan Business Centre, 25000 Kuantan, Pahang Darul Makmur. . . Mana yg nak delivery boleh DM/WS kami terus untuk kami bantu pass kan order pada Agent yg available ke tempat korang . . www.wsup.my/601131819206 #cakedecorating #cakes #cake #cakesmash #cakepops #cakeboss #cakery #cutecake #mamasab #mamasabwarrior #agentsabrinabakery #gulacakery #pavlova #romahterlajaklaris #cake #cheese #secretrecipe #cakedecorating #cakepops #cakeboss #cakecakecake #cakelove #cakeshop #birthdaycake #cakelover #cakedesigner #cakedesign #chocolatecake #tempahankek #kekkawin #sayajualkek #kek

Berkilat permukaan CHOC Moist bila team mama tuang dengan penuh kasih syg ๐Ÿ˜‡ Diletak pula dengan choc rice. Memang emphhhh . Rm5 sebekas . Mana2 yg nak buat majlis/sambut besday boleh tempah kek..sure tak menyesal. Jom WALK IN ke cawangan: . Petaling Jaya . No 7-1 (ground floor) Jalan PJS3/34 Taman Sri Manja 46000 Petaling Jaya Selangor . . No 11 Block B, Jalan GC 3 Persiaran Apec 63000 Cyberjaya . . Sabrina Bakery Kuantan, (Celcom Lama, sebelah giomall), A-97, Ground Floor, Sri Dagangan, Jalan Tun Ismail, Sri Dagangan Business Centre, 25000 Kuantan, Pahang Darul Makmur. . . Mana yg nak delivery boleh DM/WS kami terus untuk kami bantu pass kan order pada Agent yg available ke tempat korang . . www.wsup.my/601131819206 #cakedecorating #cakes #cake #cakesmash #cakepops #cakeboss #cakery #cutecake #mamasab #mamasabwarrior #agentsabrinabakery #gulacakery #pavlova #romahterlajaklaris #cake #cheese #secretrecipe #cakedecorating #cakepops #cakeboss #cakecakecake #cakelove #cakeshop #birthdaycake #cakelover #cakedesigner #cakedesign #chocolatecake #tempahankek #kekkawin #sayajualkek #kek

Red velvet adalah kesempurnaan katanya gitewww ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ . Bagi Mama.. Ada cream cheese n nutella setimbun.. Sempurna dah tu dia berenang renang dalam mulut Mama ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ . Hanya RM100 Hanya RM100 Hanya RM100 . Jom WALK IN ke cawangan: . Petaling Jaya . No 7-1 (ground floor) Jalan PJS3/34 Taman Sri Manja 46000 Petaling Jaya Selangor . . No 11 Block B, Jalan GC 3 Persiaran Apec 63000 Cyberjaya . . Sabrina Bakery Kuantan, (Celcom Lama, sebelah giomall), A-97, Ground Floor, Sri Dagangan, Jalan Tun Ismail, Sri Dagangan Business Centre, 25000 Kuantan, Pahang Darul Makmur. . . Mana yg nak delivery boleh DM/WS kami terus untuk kami bantu pass kan order pada Agent yg available ke tempat korang . . www.wsup.my/601131819206 #cakedecorating #cakes #cake #cakesmash #cakepops #cakeboss #cakery #cutecake #mamasab #mamasabwarrior #agentsabrinabakery #gulacakery #pavlova #romahterlajaklaris #cake #cheese #secretrecipe #cakedecorating #cakepops #cakeboss #cakecakecake #cakelove #cakeshop #birthdaycake #cakelover #cakedesigner #cakedesign #chocolatecake #tempahankek #kekkawin #sayajualkek #kek

Dfcc bunga keliling . Ni dia baru kek choc. Kena keliling dgn choc plak tu. Memang terbaik lah. Confirm terjatuh cinto lahh . Saiz 7" . Jom WALK IN ke cawangan: . Petaling Jaya . No 7-1 (ground floor) Jalan PJS3/34 Taman Sri Manja 46000 Petaling Jaya Selangor . . No 11 Block B, Jalan GC 3 Persiaran Apec 63000 Cyberjaya . . Sabrina Bakery Kuantan, (Celcom Lama, sebelah giomall), A-97, Ground Floor, Sri Dagangan, Jalan Tun Ismail, Sri Dagangan Business Centre, 25000 Kuantan, Pahang Darul Makmur. . . Mana yg nak delivery boleh DM/WS kami terus untuk kami bantu pass kan order pada Agent yg available ke tempat korang . . www.wsup.my/601131819206 #cakedecorating #cakes #cake #cakesmash #cakepops #cakeboss #cakery #cutecake #mamasab #mamasabwarrior #agentsabrinabakery #gulacakery #pavlova #romahterlajaklaris #cake #cheese #secretrecipe #cakedecorating #cakepops #cakeboss #cakecakecake #cakelove #cakeshop #birthdaycake #cakelover #cakedesigner #cakedesign #chocolatecake #tempahankek #kekkawin #sayajualkek #kek

(@iam_choconesc)

6 Hours Ago

. Inilah rupa dalaman kek spartak russian tuuu..nampak sedapkan..hilang diet ku.. ๐Ÿ˜“๐Ÿ˜“ . Spartak chocolate russian Chocolate layer cheese Whole size 8 inc Sesuai sgt buat hantaran sebab x mudah cair . Nak taw lebih details meh wassup naa Click link bio @iam_choconesc @iam_choconesc @iam_choconesc . #kekhantaran #kekbudget #medovik #honey #perkahwinan #kenduri #kekmurah #cakelovers #layercake #hantaran #mamasab #delivery #brownies #donutviral #kekbatik #keksedap #redvelvet #chocmoist #kekbuahkukus #spartakchocolatecake #kekkawin #bakewithlove #lovebaking #cakedecorating #simplecake #exclusivecakes #pavlovasedap #kekmalaysia

(@iam_choconesc)

7 Hours Ago

. Seketui kek hantaran dalam kotak..simple but exclusive kan..yg penting harga superbbb budget โœŒ๐ŸปโœŒ๐Ÿป . Spartak chocolate russian Chocolate layer cheese Size 8 inc Sesuai sgt buat hantaran sebab x mudah cair . Nak taw lebih details meh wassup naa Click link bio @iam_choconesc @iam_choconesc @iam_choconesc . #kekhantaran #kekbudget #medovik #honey #perkahwinan #kenduri #kekmurah #cakelovers #layercake #instafood #klfood #homemadecake #hantaran #mamasab #delivery #brownies #donutviral #kekbatik #keksedap #redvelvet #chocmoist #kekbuahkukus #spartakchocolatecake #kekkawin #bakewithlove #lovebaking #cakedecorating #simplecake #exclusivecakes

(@taxicakes)

7 Hours Ago

Almond Choc Cookies . Sedap yang teramat. Tak terkata nikmatnya makan cookies ni uolls. . Tak raya pun boleh makan cookies. Kudap-kudapan time tengok tv, time travel nak blk kampung ke. . Boleh klik link di bio ๐Ÿ‘†๐Ÿป / www.wasap.my/60164475216 . #sabrinabakery #sabrinabakeryagent #sabrinabakeryagent #mamasab #mamasabwarrior #keretauntukabah #ch-r #tqtoyota #toyotasponsored #spendeatwin #alfattah #alrazzaq #pembukarezeki #almondchoccookies

Rezeki uolls, sapa nak walk in kat mamasab cafe pj Ada ready stock 2 box mini Nutella cheese tart berries! Takut dirembat orang? Whatsapp admin mama lelaju tauuu ๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ . #cakedecorating #cakes #cake #cakesmash #cakepops #cakeboss #cakery #cutecake #mamasab #mamasabwarrior #agentsabrinabakery #gulacakery #pavlova #romahterlajaklaris #cake #cheese #secretrecipe #cakedecorating #cakepops #cakeboss #cakecakecake #cakelove #cakeshop #birthdaycake #cakelover #cakedesigner #cakedesign #chocolatecake #tempahankek #kekkawin #sayajualkek

Slices cake is done โ—โ—โ— . Mana yang mengidam tu meh la singgah2 tengok si menawan ni ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . Kek Adik beradik yang diimport khas oleh negara russian ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . #mamasab #mamasabwarrior #agentsabrinabakery #gulacakery #pavlova #romahterlajaklaris #cake #cheese #secretrecipe #cakedecorating #cakepops #cakeboss #cakecakecake #cakelove #cakeshop #birthdaycake #cakelover #cakedesigner #cakedesign #chocolatecake #tempahankek #kekkawin #sayajualkek

Salam sayang dan selamat malam semua followers dan pencinta cake mamasab ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Hujung minggu ni, sis nak open order untuk semua warga SHAH ALAM terutamanya, kita buat flat rate caj RM10 only as salam pengenalan! Normal price caj cod Rm15 untuk yg dekat2.. So, mana yg teringin bebenor nak order, tapi pikir 2,3 kali untuk order sebab caj mahal, haaa boleh la grab promo kali ini โ˜บ๏ธ *Promo Flat Rate Cod caj RM10 only abailable pada hari sabtu ini sahaja ya ๐Ÿคญ * No minimum order !! * Cod depan rumah in shaa allah ! * Semua promo masih available ๐Ÿ˜ * Pembelian Rm100 dan ke atas layak untuk menyertai contest #keretauntukabah ๐Ÿš˜๐Ÿš˜ Hadiah lain juga turut disediakan โ˜บ๏ธ ๐Ÿ‘‰๐ŸปAny order, boleh direct ws ke 012-504 9724 ya ๐ŸŒน #shahalamfood #mamasabrinabakery #cakelover #mamasab #uitmshahalamstudents #shahalam #shahalamresident #shahalamcity #shahalamfooddelivery #shahalambakers

The making of coating pandan gula melaka . . Tenang je bila tengok warna hijau kann๐Ÿ˜๐Ÿ˜pandan gula melaka Adalah taman kek yang istimewa kerana ia disirami dengan air gula melaka yang dibuat khas hanya untuk KEK *PANDAN GULA MELAKA* . . #cakescookiesdesserts #cakedecorating #cakes #cake #cakesmash #cakepops #cakeboss #cakery #cutecake #mamasab #mamasabwarrior #agentsabrinabakery #gulacakery #pavlova #romahterlajaklaris #cake #cheese #secretrecipe #cakedecorating #cakepops #cakeboss #cakecakecake #cakelove #cakeshop #birthdaycake #cakelover #cakedesigner #cakedesign #chocolatecake #tempahankek #kekkawin #sayajualkek

. #nutellacheesetart add on berrys..pergh..dpt imagine x rase masam2 manis nye tue biler da ngap..๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ . Setiap hari delivery siang/mlm ๐Ÿ’–Selangor ๐Ÿ’–KualaLumpur SpecialDelivery ๐Ÿ’žSeremban ๐Ÿ’žSenawang ๐Ÿ’žPortDickson ๐Ÿ’žLukut ๐Ÿ’žSpringHill ๐Ÿ’žLinggi . #kekviral #mamasab #deliveryservice #dessert #birthdayparty #murah #free #pavlova #opentable #fun #surprisedelivery #dropshipwanted #agentwanted #sideincome #extramoney #sayajualkek #kekbudget #keksedapshahalam #kekselangor #keksedapmurah #kekkualalumpur #hantukek #gilamakan #sukakek #unicorn #deliverykek #makanansedap

Meriahkan #nutellacheesetart berrys ni ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Tengah panas2 diluar tu NGAP dia mulut memang so Marvelous uolls !!! . EverydayDelivery am/pm ๐Ÿ’–Selangor ๐Ÿ’–KualaLumpur SpecialDelivery ๐Ÿ’žSeremban ๐Ÿ’žSenawang ๐Ÿ’žPortDickson ๐Ÿ’žLukut ๐Ÿ’žSpringHill ๐Ÿ’žLinggi . #kekviral #mamasab #deliveryservice #dessert #birthdayparty #murah #free #pavlova #opentable #fun #surprisedelivery #dropshipwanted #agentwanted #sideincome #extramoney #sayajualkek #kekbudget #keksedapshahalam #kekselangor #keksedapmurah #kekkualalumpur #hantukek #gilamakan #sukakek #nutellalovers

. #nutellacheesetartberrys . EverydayDelivery am/pm ๐Ÿ’–Selangor ๐Ÿ’–KualaLumpur SpecialDelivery ๐Ÿ’žSeremban ๐Ÿ’žSenawang ๐Ÿ’žPortDickson ๐Ÿ’žLukut ๐Ÿ’žSpringHill ๐Ÿ’žLinggi . #kekviral #mamasab #deliveryservice #dessert #birthdayparty #murah #free #pavlova #opentable #fun #surprisedelivery #dropshipwanted #agentwanted #sideincome #extramoney #sayajualkek #kekbudget #keksedapshahalam #kekselangor #keksedapmurah #kekkualalumpur #hantukek #gilamakan #sukakek #unicorncake

Dessert Table' sudah seakan menjadi satu kemestian sama ada di majlis Hari Jadi, pertunangan mahupun perkahwinan.. Tapi Nak JIMAT & SEDAP . KAMI BOLEH BANTU!! . Kami bukan buat dessert table tapi KEPAKARAN kami menyediakan kek yang terlalu sedap dan kami adalah bakery yang semakin melonjak naik dan dikenali ramai. . Promosi kali ini kami kembali dengan 2 pakej ๐Ÿ˜ฑ . Combolicious 1 RM150 Pecan butterscotch 10inch - 1 Congo Bar 12inch - 1 Brownies 7inch - 2 . Combolicious 2 RM140 Congo Bar 12inch - 2 Brownies 7inch - 2 . 0189012701 http://Sabrinabakeryagenttyra.wasap.my . #cakedecorating #cakes #cake #cakesmash #cakepops #cakeboss #cakery #cutecake #mamasab #mamasabwarrior #agentsabrinabakery #gulacakery #pavlova #romahterlajaklaris #cake #cheese #secretrecipe #cakedecorating #cakepops #cakeboss #cakecakecake #cakelove #cakeshop #birthdaycake #cakelover #cakedesigner #cakedesign #chocolatecake #tempahankek #kekkawin #sayajualkek

(@mamacikbakery)

9 Hours Ago

Birthday cake untuk anak kesayangan sayang2 mamasab ๐Ÿ˜ Cute sangat...bila dah cute, sayang sgt nak potong2...huwaaa๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Little prince/ little princess mesti teruja sesangat kannn http://wasap.my/601113135366/sayanakkek #sabrinabakery #mamasab #kekanniversary #kekkawen #kekbesday #kekharijadi #keksabakbernam #keksungaibesar #sabakbernam #sungaihajidorani #sungaibesar #sungaibuloh #kajang #bangi #rawang #shahalam #petalingjaya #putrajaya #cyberjaya #kuantan #cherating #telukcempedak #pekan #sekinchan #setapak #gombak #hutanmelintang

Post sebelah mengenai COMBOLICIOUS 2, so kali ni haruslah POST COMBOLICIOUS 1 pulak kannn๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . Dessert Table' sudah seakan menjadi satu kemestian sama ada di majlis Hari Jadi, pertunangan mahupun perkahwinan.. Tapi Nak JIMAT & SEDAP . KAMI BOLEH BANTU!! . Kami bukan buat dessert table tapi KEPAKARAN kami menyediakan kek yang terlalu sedap dan kami adalah bakery yang semakin melonjak naik dan dikenali ramai. . Promosi kali ini kami kembali dengan 2 pakej ๐Ÿ˜ฑ . Combolicious 1 RM150 Pecan butterscotch 10inch - 1 Congo Bar 12inch - 1 Brownies 7inch - 2 . Combolicious 2 RM140 Congo Bar 12inch - 2 Brownies 7inch - 2 . http://Sabrinabakeryagenttyra.wasap.my . #cakedecorating #cakes #cake #cakesmash #cakepops #cakeboss #cakery #cutecake #mamasab #mamasabwarrior #agentsabrinabakery #gulacakery #pavlova #romahterlajaklaris #cake #cheese #secretrecipe #cakedecorating #cakepops #cakeboss #cakecakecake #cakelove #cakeshop #birthdaycake #cakelover #cakedesigner #cakedesign #chocolatecake #tempahankek #kekkawin #sayajualkek

Kek harijadi sweet dari Sabrina Bakery. Kek Choc Fudge yang mewah & disukai ramai sesuai untuk semua peringkat umur. Mana nak cari kek yang mesra wallet๐ŸŽ๐ŸŽ 6inci cake๐Ÿง RM110โ € 7inci cake ๐Ÿง RM150โ € #mamasab #mamasabsyielakedah #deliverycake #kekharijadi #kekbajetmurahsedap

(@cakes.marveles)

10 Hours Ago

Kek bajet dengan 4 lapisan ajaib chocolate ganache, cheese, caramel & nutella ๐Ÿ˜ Memang bajet habis lagi2 bila gaji tak masuk lagi ๐Ÿ˜ฑ . MINIPACK DEVIL FOOD CHOC CAKE ๐Ÿ’– Price: RM12 . Awak2 yang berminat boleh contact ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป ๐Ÿ“ฑ CALL/WHATSAPP +6011-4003 8204 . NAK BELI SIKIT? Kami tiada had minimum untuk pembelian ๐Ÿ˜˜ Kami ada penghantaran untuk satu Selangor ๐Ÿš—๐Ÿ’จ . #cakes #sabrinabakery #agentsabrinabakery #mamasab #keksedap #specialcakes #kekviral #pavlova #birthdaycakes #selangor #sales #kekbuah #weedinggoodies #eventgoodies #deliciousfood #food #makansedap #nakmakan #viral #delicious #kamijual #weddingcake #engagementcake #chocolatecakes #chocolate #sweet #birthdaycake #bangi #kajang #semenyih