#mamasab

19,740 posts tagged with #mamasab

Photos and Videos about #mamasab

(@mamasab_kas)

12 Minutes Ago

DURIAN CREPE . Masya Allah dia punya rasa macam makan DURIAN D24. Memang berkualiti n dijamin berkualiti TINGGI. . Satu Pack RM10 Saja. Ada 4 Biji Crepe. πŸ˜‹ . Jom Sesiapa Yang Nak, Whatsapp Kas Lelaju 019 6391448 πŸ€— . Delivery Sekitar KL Dan Selangor 😊 . #kekdelivery #deliverykek #deliveryteruskehati #keksedap #sedaplainmachiamm #agentsabrinabakery #comelpipimerah #babyctdk #fattzura #belofa #befazz #tiamosweetheart #neelofa #justbaby #mothercaremalaysia #janganbencicintaku #schawal #husna #fika #shahrukhkhan #sabrinabakery #agentsabrinabakery #mamasab #momlife #husna #fika #nekpah

(@mamasab_kas)

17 Minutes Ago

Dok perati je founder Mamasab rasa pavlova lova lova ni. . Pavlova We LOVA it Dessert yg paling tak manis sangat. . Tak caya? Order dulu sekotak, baru tahu... . Preorder Sehari . Jom Whatsapp Kas 019 6381448 πŸ€— . Delivery Sekitar KL Dan Selangor 😊 . #kekdelivery #deliverykek #deliveryteruskehati #keksedap #sedaplainmachiamm #agentsabrinabakery #comelpipimerah #babyctdk #fattzura #belofa #befazz #tiamosweetheart #neelofa #justbaby #mothercaremalaysia #janganbencicintaku #schawal #husna #fika #shahrukhkhan #sabrinabakery #agentsabrinabakery #mamasab #momlife #husna #fika #nekpah

(@sabrinabakery_ampang)

40 Minutes Ago

Promotion raya haji & merdeka Biskut raya pun ada. Semuanya sedap2. . Beli 1 balang cookies rm35 Beli 2 balang cookies rm70 Beli 3 balang cookies rm100 . Cepat2 grab. Boleh wasap 0173574580 or klikπŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ @sabrinabakery_ampang @sabrinabakery_ampang @sabrinabakery_ampang @sabrinabakery_ampang #mamasab #sabrinabakery #mamasabagent #cakeviral #cakesedap #cakeampang #hantukek #deliveryteruskehatisayang2πŸ’• #deliveryfood #deliveryseluruhmalaysia #deliveryservice #promosi #merdeka #rayahaji #sale

(@sabrinabakery_ampang)

45 Minutes Ago

Promotion raya haji & merdeka. Antara cake yang paling senang nak bawa ke mana2 sahaja. Nama dia DFCC BALIK KAMPUNG. . Beli 1 Dfcc balik kampung rm25 Beli 2 Dfcc balik kampung rm50 Beli 3 Dfcc balik kampung rm70 . Cepat2 grab. Boleh wasap 0173574580 or klikπŸ‘‡πŸ‘‡ @sabrinabakery_ampang @sabrinabakery_ampang @sabrinabakery_ampang @sabrinabakery_ampang #mamasab #sabrinabakery #mamasabagent #cakeviral #cakesedap #cakeampang #hantukek #deliveryteruskehatisayang2πŸ’• #deliveryfood #deliveryseluruhmalaysia #deliveryservice #promosi #merdeka #rayahaji #sale

Mini nutella cheese tart berry tahap ZOOM IN ❣️ Jangan tenung lama2 taw. Yg ni versi sekali ngap habis 😍 Satu kotak ade 25 pcs yg pasti akan menggamit nafsu makan korang 😜 ❣️ Delivery direct to your heart πŸ’˜ MamaZie www.wasap.my /60176269379 #cakedecorating #cakes #cake #cakesmash #cakepops #cakeboss #cakery #cutecake #mamasab #mamasabwarrior #agentsabrinabakery #hantukaklimah #pavlova #romahterlajaklaris #cakeboss #cakecakecake #cakelove #cakeshop #birthdaycake #cakelover #cakedesigner #cakedesign #chocolatecake #tempahankek #kekkawin #sayajualkek

Promotion raya haji & merdeka. Combo paling murah dan dapat 4 jenis cake. . Brownies legend 7" Congo bar 7" Nutella gunung berapi 7" FREE 1 DFCC NO CHEESE 7" . Cepat2 grab. Boleh wasap 0173574580 or klikπŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ @sabrinabakery_ampang @sabrinabakery_ampang @sabrinabakery_ampang @sabrinabakery_ampang #mamasab #sabrinabakery #mamasabagent #cakeviral #cakesedap #cakeampang #hantukek #deliveryteruskehatisayang2πŸ’• #deliveryfood #deliveryseluruhmalaysia #deliveryservice #promosi #merdeka #rayahaji #sale

(@kekletops)

1 Hour Ago

Ada yang nak sambut birthday bulan ni? Di Sabrina Bakery kami ada banyak pilihan CUTE CAKES sesuai untuk tema majlis sambutan harijadi uollss πŸŽ‚πŸŽ‚πŸŽ‚ . Kakak delivery hari hari tau area SELANGOR DAN KL!! πŸš—πŸ‡²πŸ‡ΎπŸš—πŸ‡²πŸ‡ΎπŸš—πŸ‡²πŸ‡ΎπŸš—πŸ‡²πŸ‡Ύ . Apa tunggu lagi? Jom cecepat order dengan kakak πŸ₯§πŸ°πŸͺ . πŸ‘‡πŸ»WhatsApp untuk orderπŸ‘‡πŸ» www.wasap.my/+60122704166 πŸ“Pre-order sahaja tau πŸ“¦Harga menu tidak termasuk caj delivery β€ΌFULL PAYMENT needed to confirm order . βœ… Official Agent Sabrina Bakery πŸ’― Trusted Seller . . . Visit IG @kekletops . . . #kekletops #sabrinabakery #comelpipimerah #fooddeliverymalaysia #foodreview #browniesmalaysia #kuihraya #foodpanda #sayajual #foodtruckmalaysia #tartnenas #nur #dramasangat #motifviral #tudung #tudungbawal #rahsiahatiperempuan #emas916 #sumpahsedap #bajukurungcotton #malaysiamemilih #sephoramalaysia #fvraya2018 #inmyfeelingschallenge #inmyfeelings #kekechallenge #heroseorangcinderella #bajuraya2018 #janganbencicintaku #lagisyantik

Promotion raya haji & merdeka. Banyak promo kali nie😱 . Pecan butterscotch 12" Pandan gula melaka 12" Dfcc standart 12" FREE 1 MINIPACK BROWNIES & 1 MINIPACK PECAN . Cepat2 grab. Boleh wasap 0173574580 or klikπŸ‘‡πŸ‘‡ @sabrinabakery_ampang @sabrinabakery_ampang @sabrinabakery_ampang @sabrinabakery_ampang #mamasab #sabrinabakery #mamasabagent #cakeviral #cakesedap #cakeampang #hantukek #deliveryteruskehatisayang2πŸ’• #deliveryfood #deliveryseluruhmalaysia #deliveryservice #promosi #merdeka #rayahaji #sale

(@kekletops)

1 Hour Ago

RED VELVET FULL NUTELLA BERRIES Saiz 7" RM70 Saiz 10" RM130 Saiz 12" RM175 . Kakak delivery hari hari tau area SELANGOR DAN KL!! πŸš—πŸ‡²πŸ‡ΎπŸš—πŸ‡²πŸ‡ΎπŸš—πŸ‡²πŸ‡ΎπŸš—πŸ‡²πŸ‡Ύ . Apa tunggu lagi? Jom cecepat order dengan kakak πŸ₯§πŸ°πŸͺ . πŸ‘‡πŸ»WhatsApp untuk orderπŸ‘‡πŸ» www.wasap.my/+60122704166 πŸ“Pre-order sahaja tau πŸ“¦Harga menu tidak termasuk caj delivery β€ΌFULL PAYMENT needed to confirm order . βœ… Official Agent Sabrina Bakery πŸ’― Trusted Seller . . . Visit IG @kekletops . . . #kekletops #sabrinabakery #comelpipimerah #fooddeliverymalaysia #foodreview #browniesmalaysia #kuihraya #foodpanda #sayajual #foodtruckmalaysia #tartnenas #nur #dramasangat #motifviral #tudung #tudungbawal #rahsiahatiperempuan #emas916 #sumpahsedap #bajukurungcotton #malaysiamemilih #sephoramalaysia #fvraya2018 #inmyfeelingschallenge #inmyfeelings #kekechallenge #keke #bajuraya2018 #janganbencicintaku #lagisyantik

Wah promotion sempena raya haji & merdeka😱 Combo yang paling letops sekali dekat cafe. . Pecan butterscotch 7" Pandan gula melaka 7" Dfcc standart 7" FREE DOMISI COOKIES 180GM - 2 PACK . Pergh. Memang promosi habis-habisan nie. Cepat2 grab. Boleh wasap saya 0173574580 or klikπŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ @sabrinabakery_ampang @sabrinabakery_ampang @sabrinabakery_ampang @sabrinabakery_ampang #mamasab #sabrinabakery #mamasabagent #cakeviral #cakesedap #cakeampang #hantukek #deliveryteruskehatisayang2πŸ’• #deliveryfood #deliveryseluruhmalaysia #deliveryservice #promosi #merdeka #rayahaji #sale

(@kekletops)

1 Hour Ago

PANNACOTTA BUAH MANGGA SEGAR 1 set ada 10 bekas RM55 per set Min order 1 set Preorder sahaja . Kakak delivery hari hari tau area SELANGOR DAN KL!! πŸš—πŸ‡²πŸ‡ΎπŸš—πŸ‡²πŸ‡ΎπŸš—πŸ‡²πŸ‡ΎπŸš—πŸ‡²πŸ‡Ύ . Apa tunggu lagi? Jom cecepat order dengan kakak πŸ₯§πŸ°πŸͺ . πŸ‘‡πŸ»WhatsApp untuk orderπŸ‘‡πŸ» www.wasap.my/+60122704166 πŸ“Pre-order sahaja tau πŸ“¦Harga menu tidak termasuk caj delivery β€ΌFULL PAYMENT needed to confirm order . βœ… Official Agent Sabrina Bakery πŸ’― Trusted Seller . . . Visit IG @kekletops . . . #kekletops #sabrinabakery #comelpipimerah #fooddeliverymalaysia #foodreview #browniesmalaysia #kuihraya #foodpanda #sayajual #foodtruckmalaysia #tartnenas #nur #dramasangat #motifviral #tudung #tudungbawal #rahsiahatiperempuan #emas916 #sumpahsedap #bajukurungcotton #malaysiamemilih #sephoramalaysia #fvraya2018 #inmyfeelingschallenge #inmyfeelings #kekechallenge #heroseorangcinderella #bajuraya2018 #janganbencicintaku #lagisyantik

(@kekletops)

2 Hours Ago

BROWNIES EXTRA DRIZZLE KITKAT KELILING Saiz 7" RM55 . Kakak delivery hari hari tau area SELANGOR DAN KL!! πŸš—πŸ‡²πŸ‡ΎπŸš—πŸ‡²πŸ‡ΎπŸš—πŸ‡²πŸ‡ΎπŸš—πŸ‡²πŸ‡Ύ . Apa tunggu lagi? Jom cecepat order dengan kakak πŸ₯§πŸ°πŸͺ . πŸ‘‡πŸ»WhatsApp untuk orderπŸ‘‡πŸ» www.wasap.my/+60122704166 πŸ“Pre-order sahaja tau πŸ“¦Harga menu tidak termasuk caj delivery β€ΌFULL PAYMENT needed to confirm order . βœ… Official Agent Sabrina Bakery πŸ’― Trusted Seller . . . Visit IG @kekletops . . . #kekletops #sabrinabakery #comelpipimerah #fooddeliverymalaysia #foodreview #browniesmalaysia #kuihraya #foodpanda #sayajual #foodtruckmalaysia #tartnenas #nur #dramasangat #motifviral #tudung #tudungbawal #rahsiahatiperempuan #emas916 #sumpahsedap #bajukurungcotton #malaysiamemilih #sephoramalaysia #fvraya2018 #inmyfeelingschallenge #inmyfeelings #kekechallenge #heroseorangcinderella #bajuraya2018 #janganbencicintaku #lagisyantik

(@kekletops)

2 Hours Ago

PANDAN GULA MELAKA CAKES ni memang favourite mak mak ayah ayah tau. Kalau syg2 bawa balik cake ni ke rumah mak ayah memang gerenti repeat lagi 😍😍😍 ni saiz 10" . PANDAN GULA MELAKA CAKE STANDARD Saiz 7" RM 40 Saiz 10" RM 70 Saiz 12" RM 90 . Kakak delivery hari hari tau area SELANGOR DAN KL!! πŸš—πŸ‡²πŸ‡ΎπŸš—πŸ‡²πŸ‡ΎπŸš—πŸ‡²πŸ‡ΎπŸš—πŸ‡²πŸ‡Ύ . Apa tunggu lagi? Jom cecepat order dengan kakak πŸ₯§πŸ°πŸͺ . πŸ‘‡πŸ»WhatsApp untuk orderπŸ‘‡πŸ» www.wasap.my/+60122704166 πŸ“Pre-order sahaja tau πŸ“¦Harga menu tidak termasuk caj delivery β€ΌFULL PAYMENT needed to confirm order . βœ… Official Agent Sabrina Bakery πŸ’― Trusted Seller . . . Visit IG @kekletops . . . #kekletops #sabrinabakery #comelpipimerah #fooddeliverymalaysia #foodreview #browniesmalaysia #kuihraya #foodpanda #sayajual #foodtruckmalaysia #tartnenas #nur #dramasangat #motifviral #tudung #tudungbawal #rahsiahatiperempuan #emas916 #sumpahsedap #bajukurungcotton #malaysiamemilih #sephoramalaysia #fvraya2018 #inmyfeelingschallenge #inmyfeelings #kekechallenge #heroseorangcinderella #bajuraya2018 #janganbencicintaku #lagisyantik

(@kekletops)

2 Hours Ago

DFCC DOUBLE DECK BERRIES SPIKE Saiz 7" RM105 Saiz 10" RM180 Saiz 12" RM240 . Kakak delivery hari hari tau area SELANGOR DAN KL!! πŸš—πŸ‡²πŸ‡ΎπŸš—πŸ‡²πŸ‡ΎπŸš—πŸ‡²πŸ‡ΎπŸš—πŸ‡²πŸ‡Ύ . Apa tunggu lagi? Jom cecepat order dengan kakak πŸ₯§πŸ°πŸͺ . πŸ‘‡πŸ»WhatsApp untuk orderπŸ‘‡πŸ» www.wasap.my/+60122704166 πŸ“Pre-order sahaja tau πŸ“¦Harga menu tidak termasuk caj delivery β€ΌFULL PAYMENT needed to confirm order . βœ… Official Agent Sabrina Bakery πŸ’― Trusted Seller . . . Visit IG @kekletops . . . #kekletops #sabrinabakery #comelpipimerah #fooddeliverymalaysia #foodreview #browniesmalaysia #kuihraya #foodpanda #sayajual #foodtruckmalaysia #tartnenas #nur #dramasangat #motifviral #tudung #tudungbawal #rahsiahatiperempuan #emas916 #sumpahsedap #bajukurungcotton #malaysiamemilih #sephoramalaysia #fvraya2018 #inmyfeelingschallenge #inmyfeelings #kekechallenge #heroseorangcinderella #bajuraya2018 #janganbencicintaku #lagisyantik

PEMBELIAN JIMAT . RM120 πŸ’°πŸ’°boleh DAPAT πŸ“Œ Pecan Butterscotch 7" πŸ“Œ Pandan Gula Melaka 7" πŸ“Œ Devil Food Choc Cake 7" . PERCUMA 🎁🎁 2 Pack Domisi Cookies . Jimat ke SANGAT JIMAT?? πŸ›πŸ› . Untuk pertanyaan @ tempahan πŸ“² 0192294489 (link @ bio) . . 🌺kakak Siti akan bantu awak2 πŸš– Delivery setiap Hari 🏧 Delivery Charge (RM10-RM20) #keksabrinabakerysedap #kek #kekviral #kekviral #kekletops #dessert #neelofa #nur #fattzura #kekkawen #agentsabrinabakery #agentsabrinadapurkakak #janganbencicintaku #schawal #husna #fika #shahrukhkhan #sabrinabakery #agentsabrinabakery #mamasab #mamasabagent #siladudukdanjanganlari #momlife #nekpah #teamfika #tv3

PEMBELIAN JIMAT . RM250πŸ’°πŸ’°boleh DAPAT πŸ“Œ Pecan Butterscotch 12" πŸ“Œ Pandan Gula Melaka 12" πŸ“Œ Devil Food Choc Cake 12" . PERCUMA ‼️‼️ πŸ›1 x Mini Pack Brownies πŸ›1 x Mini Pack Pecan Butterscotch . Jimat ke SANGAT JIMAT?? πŸ›πŸ› . Untuk pertanyaan @ tempahan πŸ“² 0192294489 (link @ bio) . . 🌺kakak Siti akan bantu awak2 πŸš– Delivery setiap Hari 🏧 Delivery Charge (RM10-RM20) #keksabrinabakerysedap #kek #kekviral #kekviral #kekletops #dessert #neelofa #nur #fattzura #kekkawen #agentsabrinabakery #agentsabrinadapurkakak #janganbencicintaku #schawal #husna #fika #shahrukhkhan #sabrinabakery #agentsabrinabakery #mamasab #mamasabagent #siladudukdanjanganlari #momlife #nekpah #teamfika #tv3

PEMBELIAN JIMAT . RM100 πŸ’°πŸ’°boleh DAPAT πŸ“Œ Brownies Legend 7" πŸ“Œ Congo Bar 7" πŸ“Œ Nutella Gunung Berapi 7" . PERCUMA ‼️‼️ 🎁 DFCC No Cheese 7" . Jimat ke SANGAT JIMAT?? πŸ›πŸ› . Untuk pertanyaan @ tempahan πŸ“² 0192294489 (link @ bio) . . 🌺kakak Siti akan bantu awak2 πŸš– Delivery setiap Hari 🏧 Delivery Charge (RM10-RM20) #keksabrinabakerysedap #kek #kekviral #kekviral #kekletops #dessert #neelofa #nur #fattzura #kekkawen #agentsabrinabakery #agentsabrinadapurkakak #janganbencicintaku #schawal #husna #fika #shahrukhkhan #sabrinabakery #agentsabrinabakery #mamasab #mamasabagent #siladudukdanjanganlari #momlife #nekpah #teamfika #tv3

(@sabrina_bakery)

3 Hours Ago

Pavlova meletop. Dessert paling tak manis di dunia gitew 😍 . Nak tgok harga n pelbagai kek yg MENARIK di Sabrina Bakery boleh tgok katalog kat @katalog_sabrinabakery . Meh mana yg nak WALK in boleh cawangan Petaling Jaya . No 7-1 (ground floor) Jalan PJS3/34 Taman Sri Manja 46000 Petaling Jaya Selangor Admin : 0166702000 . Atau Ke @sabrina_bakery_cyberjaya . No 11 Block B, Jalan GC 3 Persiaran Apec 63000 Cyberjaya Admin : 014 6231060 . Atau Ke @sabrina.bakery_bukit.mahkota . 51-G Jln BM2/3 Bandar bukit mahkota 43000 bangi kajang selangor . Admin : 0123527116 . Mana yg nak delivery boleh DM kami terus untuk kami bantu pass kan no sayang2 pada Agent yg available ke tempat syg2 . #cakedecorating #cakes #cake #cakesmash #cakepops #cakeboss #cakery #cutecake #mamasab #mamasabwarrior #agentsabrinabakery #gulacakery #pavlova #romahterlajaklaris #cake #cheese #secretrecipe #cakedecorating #cakepops #cakeboss #cakecakecake #cakelove #cakeshop #birthdaycake #cakelover #cakedesigner #cakedesign #chocolatecake #tempahankek #kekkawin #sayajualkek

(@mamasab_sheila)

3 Hours Ago

Mkn tart nenas sedap sgt πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹.. I'm happy cust..yg nak oder blh Direct wasap 60182258477 #sayajualkeksedap #sayajualsebabsayasuka #bawalsatin #mamasab #sabrinabakery #kekechallenge #bigstage #fattzura #bawal

. 🏍 Delivery setiap hari. . Delivery area: *charges depends on location . πŸ”ΉSeluruh KL/Selangor πŸ”ΉKLIA πŸ”ΉDengkil πŸ”ΉNilai πŸ”ΉSeremban . Untuk pembelian whatsapp saya +6011-1019 6556 (click link in bio πŸ‘†) . Instagram/FB: @kek_sabrinabakery . . #agentsabrinabakery #sabrinabakery #mamasab #keksabrinabakery #kekmamasab #cakesabrinabakery #cakemamasabΒ  #openhouse #desserttable #birthdaycake #kekbirthday #chocolatecake #kekcoklat #moistchocolatecake #kekcyberjaya #kekputrajaya #jamuan #dfcc #kekkahwin #hantaran #kektunang #fooddelivery #fooddeliverycyberjaya #fooddeliveryputrajaya #cakedeliverykl #keksedap #cake #pecanbutterscotch

Carape Lexy Cheese Cake Ditaburi dengan kacang Pecan sekeliling 😍 . Penghantaran Setiap Hari ke suluruh KL & selangor ws 0182212810 . #janganbencicintaku #schawal #husna #fika #shahrukhkhan #sabrinabakery #agentsabrinabakery #mamasab #mamasabagent #teamkkakekin #siladudukdanjanganlari #momlife

Meh kite close up Combo Tsunami! Memang tak terkata lazatnyaa πŸ˜„ Betul2 bikin tsunami dalam perut πŸ˜‚ . Runner pon takut nk hantar sbb bilangan tempahan memang tsunami habis! πŸ˜‚πŸ˜‚ . Cheese meleleh weyhh πŸ˜† . Klik link @ bio utk deliver terus ke πŸ’• anda ! #sabrinabakery #husna #agentsabrinabakery #kekviral #mamasabagent #mamasab #siladudukdanjanganlari #legend #momlife #schawal #janganbencicintaku

Nutella Cheese Tart Berry . Wahhhhhh so yummy!! . Meleleh oiii tengok nutella yg penuh dan strawberry kat atasnya . . Penghantaran Setiap Hari ke suluruh KL & selangor ws 0182212810 . #janganbencicintaku #schawal #husna #fika #shahrukhkhan #sabrinabakery #agentsabrinabakery #mamasab #mamasabagent #teamkkakekin #siladudukdanjanganlari #momlife

Whoopie Pie King πŸ‘‘ βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– Mount Cheese with FULL Nutella ' Taste it and u will be KING πŸ˜‚ RM25 ONLY❗ RM25 ONLY❗ RM25 ONLY❗ . Penghantaran Setiap Hari ke suluruh KL & selangor ws 0182212810 . #janganbencicintaku #schawal #husna #fika #shahrukhkhan #sabrinabakery #agentsabrinabakery #mamasab #mamasabagent #teamkkakekin #siladudukdanjanganlari #momlife

Mini nutella cheese tart berry tahap ZOOM IN . Jangan tenung lama2 taw. Yg ni versi sekali ngap habis 😍 Satu kotak ade 25 pcs yg pasti akan menggamit nafsu makan korang 😜 . Meh mana yg nak WALK in boleh ke cawangan Petaling Jaya @mamasab_cafe.academy . No 7-1 (ground floor) Jalan PJS3/34 Taman Sri Manja 46000 Petaling Jaya Selangor Admin : 0166702000 . Atau Ke @sabrina_bakery_cyberjaya . No 11 Block B, Jalan GC 3 Persiaran Apec 63000 Cyberjaya Admin : 014 6231060 . Mana yg nak delivery boleh DM kami terus untuk kami bantu pass kan no sayang2 pada Agent yg available ke tempat syg2 . #cakedecorating #cakes #cake #cakesmash #cakepops #cakeboss #cakery #cutecake #mamasab #mamasabwarrior #agentsabrinabakery #gulacakery #pavlova #romahterlajaklaris #cake #cheese #secretrecipe #cakedecorating #cakepops #cakeboss #cakecakecake #birthdaycake #cakelover #cakedesigner #cakedesign #chocolatecake #tempahankek #kekkawin #sayajualkek

(@sabrina_bakery)

4 Hours Ago

Dfcc bunga ganache with strawberry and blueberry spike 😱 . Wahhhhh . Nak tgok harga n pelbagai kek yg MENARIK di Sabrina Bakery boleh tgok katalog kat @katalog_sabrinabakery . Meh mana yg nak WALK in boleh cawangan Petaling Jaya . No 7-1 (ground floor) Jalan PJS3/34 Taman Sri Manja 46000 Petaling Jaya Selangor Admin : 0166702000 . Atau Ke @sabrina_bakery_cyberjaya . No 11 Block B, Jalan GC 3 Persiaran Apec 63000 Cyberjaya Admin : 014 6231060 . Atau Ke @sabrina.bakery_bukit.mahkota . 51-G Jln BM2/3 Bandar bukit mahkota 43000 bangi kajang selangor . Admin : 0123527116 . Mana yg nak delivery boleh DM kami terus untuk kami bantu pass kan no sayang2 pada Agent yg available ke tempat syg2 . #cakedecorating #cakes #cake #cakesmash #cakepops #cakeboss #cakery #cutecake #mamasab #mamasabwarrior #agentsabrinabakery #gulacakery #pavlova #romahterlajaklaris #cake #cheese #secretrecipe #cakedecorating #cakepops #cakeboss #cakecakecake #cakelove #cakeshop #birthdaycake #cakelover #cakedesigner #cakedesign #chocolatecake #tempahankek #kekkawin #sayajualkek

Birthday boboi plk 😍 . Penghantaran Setiap Hari ke suluruh KL & selangor ws 0182212810 . #janganbencicintaku #schawal #husna #fika #shahrukhkhan #sabrinabakery #agentsabrinabakery #mamasab #mamasabagent #teamkkakekin #siladudukdanjanganlari #momlife

Kek princess for birthday girl?? πŸ‘— . Penghantaran Setiap Hari ke suluruh KL & selangor ws 0182212810 . #janganbencicintaku #schawal #husna #fika #shahrukhkhan #sabrinabakery #agentsabrinabakery #mamasab #mamasabagent #teamkkakekin #siladudukdanjanganlari #momlife

(@sabrina_bakery)

4 Hours Ago

Nutella Cheese Cake berderet . Semestinya menjadi kegilaan ramai oiii . Lagi2 bila ade promo . Nak tgok harga n pelbagai kek yg MENARIK di Sabrina Bakery boleh tgok katalog kat @katalog_sabrinabakery . Meh mana yg nak WALK in boleh cawangan Petaling Jaya . No 7-1 (ground floor) Jalan PJS3/34 Taman Sri Manja 46000 Petaling Jaya Selangor Admin : 0166702000 . Atau Ke @sabrina_bakery_cyberjaya . No 11 Block B, Jalan GC 3 Persiaran Apec 63000 Cyberjaya Admin : 014 6231060 . Atau Ke @sabrina.bakery_bukit.mahkota . 51-G Jln BM2/3 Bandar bukit mahkota 43000 bangi kajang selangor . Admin : 0123527116 . Mana yg nak delivery boleh DM kami terus untuk kami bantu pass kan no sayang2 pada Agent yg available ke tempat syg2 . #cakedecorating #cakes #cake #cakesmash #cakepops #cakeboss #cakery #cutecake #mamasab #mamasabwarrior #agentsabrinabakery #gulacakery #pavlova #romahterlajaklaris #cake #cheese #secretrecipe #cakedecorating #cakepops #cakeboss #cakecakecake #cakelove #cakeshop #birthdaycake #cakelover #cakedesigner #cakedesign #chocolatecake #tempahankek #kekkawin #sayajualkek

(@mamasab_kas)

5 Hours Ago

Alolo... . Tomey-tomeynya anak-anak bulus unicorn ni... . Belum bukak mata lagi semuanya . Satu set ada 12 ekor. RM85 saja semuanya πŸ€— . Nak anak-anak Unicorn comel2 ni? Jom whatsapp Kas . 019 6381448 - Kas πŸ€— 019 6381448 - Kas πŸ€— 019 6381448 - Kas πŸ€— . #kekdelivery #deliverykek #deliveryteruskehati #keksedap #sedaplainmachiamm #agentsabrinabakery #comelpipimerah #babyctdk #fattzura #belofa #befazz #tiamosweetheart #neelofa #justbaby #mothercaremalaysia #janganbencicintaku #schawal #husna #fika #shahrukhkhan #sabrinabakery #agentsabrinabakery #mamasab #momlife #husna #fika #nekpah