#masalahkulit

111,850 posts tagged with #masalahkulit

Photos and Videos about #masalahkulit

Snowy lotion. Sunblock khas untuk protection kulit. Pakai setiap hari untuk efek cerah yang maximum. Nak kulit PUTIH GEBU. Wajib pakai sunblock. Lagipun dengan sunblock process penuaan lagi lambat. Awet mudaa giteww. . Berminat dgn Produk SnowWhite❓❓ wasap ⤵ http://Wasap.my/60138697589 📬 POS: Isnin - Jumaat 🚗 COD: seluruh malaysia 🌸Nak produk snowwhite viral secara percuma boleh join Group 👉🏻👉🏻 Snowwhite millionaire #snowwhite #snowybodylotion #instantwhitening #instanttreatment #snowytablet # cantikmalaysia #putih #selamat #sucidalamdebu #produkmalaysia #produkhalal #luluskkm #artismalaysiaoffical #ceritaartismalaysia #artis.cantik.sctv #popularmalaysia #muamalaysia #cantik #ezima #gatalgatal #klang #shahalam #subang #selangor #snow #leaderselangor #codsubang #masalahkulit #masalahkulitmuka #beauty

Krim Pemutih Terbaik Korea Selatan Black Jam Original Raw Produk ini adalah produk terbaru yang dipasarkan Oleh PT K-Link Indonesia. Merupakan Produk Yang Sangat Yakin Akan Manfaat Yang Terbukti Untuk Memutihkan Kulit Wajah. Sejak awal munculnya produk Black Jam, kami langsung tertarik. Karena produk ini benar-benar krim pemutih wajah korea selatan yang sudah terbukti laris dan dipercaya di beberapa negara di dunia. Intinya, Kami tidak meragukannya lagi. Anda bisa cek sendiri di beberapa situs luar negeri, ada di youtube, toko online terkemuka seperti di amazon dll. Produk ini benar-benar telah dipasarkan di beberapa negara. Kami sudah sangat yakin dengan kemanan produk k-link Black Jam Original Raw. Apakah Ini benar-benar Krim Pemutih wajah Terbaik Yang Aman ??? Yah!! Tentu saja, anda bisa mencobanya sekarang!!! *Pemesanan: Whatsapp 0857-5175-0575 atau lihat http://blanja.shop/black-jam-original-raw/ #blackjamdistributor #blackjam #blackjamklink #originalraw #blackjamoriginalraw #originalrawblackjam #blackjamkorea #cantik #mulus #cantikalami #wanita #cantiksehat #produkkecantikanoriginal #mukacantik #cantikmenawan #store_master_herbal #cerah #wajah #wajahkusam #flexhitam #wajahcerahalami #jerawatbatu #jerawatmeradang #wajahberminyak #jerawathilang #masalahjerawat #kulitkusam #masalahkulit #mukakusam

Krim Pemutih Terbaik Korea Selatan Black Jam Original Raw Produk ini adalah produk terbaru yang dipasarkan Oleh PT K-Link Indonesia. Merupakan Produk Yang Sangat Yakin Akan Manfaat Yang Terbukti Untuk Memutihkan Kulit Wajah. Sejak awal munculnya produk Black Jam, kami langsung tertarik. Karena produk ini benar-benar krim pemutih wajah korea selatan yang sudah terbukti laris dan dipercaya di beberapa negara di dunia. Intinya, Kami tidak meragukannya lagi. Anda bisa cek sendiri di beberapa situs luar negeri, ada di youtube, toko online terkemuka seperti di amazon dll. Produk ini benar-benar telah dipasarkan di beberapa negara. Kami sudah sangat yakin dengan kemanan produk k-link Black Jam Original Raw. Apakah Ini benar-benar Krim Pemutih wajah Terbaik Yang Aman ??? Yah!! Tentu saja, anda bisa mencobanya sekarang!!! *Pemesanan: Whatsapp 0857-5175-0575 atau lihat http://blanja.shop/black-jam-original-raw/ #blackjamdistributor #blackjam #blackjamklink #originalraw #blackjamoriginalraw #originalrawblackjam #blackjamkorea #cantik #mulus #cantikalami #wanita #cantiksehat #produkkecantikanoriginal #mukacantik #cantikmenawan #store_master_herbal #cerah #wajah #wajahkusam #flexhitam #wajahcerahalami #jerawatbatu #jerawatmeradang #wajahberminyak #jerawathilang #masalahjerawat #kulitkusam #masalahkulit #mukakusam

Krim Pemutih Terbaik Korea Selatan Black Jam Original Raw Produk ini adalah produk terbaru yang dipasarkan Oleh PT K-Link Indonesia. Merupakan Produk Yang Sangat Yakin Akan Manfaat Yang Terbukti Untuk Memutihkan Kulit Wajah. Sejak awal munculnya produk Black Jam, kami langsung tertarik. Karena produk ini benar-benar krim pemutih wajah korea selatan yang sudah terbukti laris dan dipercaya di beberapa negara di dunia. Intinya, Kami tidak meragukannya lagi. Anda bisa cek sendiri di beberapa situs luar negeri, ada di youtube, toko online terkemuka seperti di amazon dll. Produk ini benar-benar telah dipasarkan di beberapa negara. Kami sudah sangat yakin dengan kemanan produk k-link Black Jam Original Raw. Apakah Ini benar-benar Krim Pemutih wajah Terbaik Yang Aman ??? Yah!! Tentu saja, anda bisa mencobanya sekarang!!! *Pemesanan: Whatsapp 0857-5175-0575 atau lihat http://blanja.shop/black-jam-original-raw/ #blackjamdistributor #blackjam #blackjamklink #originalraw #blackjamoriginalraw #originalrawblackjam #blackjamkorea #cantik #mulus #cantikalami #wanita #cantiksehat #produkkecantikanoriginal #mukacantik #cantikmenawan #store_master_herbal #cerah #wajah #wajahkusam #flexhitam #wajahcerahalami #jerawatbatu #jerawatmeradang #wajahberminyak #jerawathilang #masalahjerawat #kulitkusam #masalahkulit #mukakusam

Krim Pemutih Terbaik Korea Selatan Black Jam Original Raw Produk ini adalah produk terbaru yang dipasarkan Oleh PT K-Link Indonesia. Merupakan Produk Yang Sangat Yakin Akan Manfaat Yang Terbukti Untuk Memutihkan Kulit Wajah. Sejak awal munculnya produk Black Jam, kami langsung tertarik. Karena produk ini benar-benar krim pemutih wajah korea selatan yang sudah terbukti laris dan dipercaya di beberapa negara di dunia. Intinya, Kami tidak meragukannya lagi. Anda bisa cek sendiri di beberapa situs luar negeri, ada di youtube, toko online terkemuka seperti di amazon dll. Produk ini benar-benar telah dipasarkan di beberapa negara. Kami sudah sangat yakin dengan kemanan produk k-link Black Jam Original Raw. Apakah Ini benar-benar Krim Pemutih wajah Terbaik Yang Aman ??? Yah!! Tentu saja, anda bisa mencobanya sekarang!!! *Pemesanan: Whatsapp 0857-5175-0575 atau lihat http://blanja.shop/black-jam-original-raw/ #blackjamdistributor #blackjam #blackjamklink #originalraw #blackjamoriginalraw #originalrawblackjam #blackjamkorea #cantik #mulus #cantikalami #wanita #cantiksehat #produkkecantikanoriginal #mukacantik #cantikmenawan #store_master_herbal #cerah #wajah #wajahkusam #flexhitam #wajahcerahalami #jerawatbatu #jerawatmeradang #wajahberminyak #jerawathilang #masalahjerawat #kulitkusam #masalahkulit #mukakusam

Krim Pemutih Terbaik Korea Selatan Black Jam Original Raw Produk ini adalah produk terbaru yang dipasarkan Oleh PT K-Link Indonesia. Merupakan Produk Yang Sangat Yakin Akan Manfaat Yang Terbukti Untuk Memutihkan Kulit Wajah. Sejak awal munculnya produk Black Jam, kami langsung tertarik. Karena produk ini benar-benar krim pemutih wajah korea selatan yang sudah terbukti laris dan dipercaya di beberapa negara di dunia. Intinya, Kami tidak meragukannya lagi. Anda bisa cek sendiri di beberapa situs luar negeri, ada di youtube, toko online terkemuka seperti di amazon dll. Produk ini benar-benar telah dipasarkan di beberapa negara. Kami sudah sangat yakin dengan kemanan produk k-link Black Jam Original Raw. Apakah Ini benar-benar Krim Pemutih wajah Terbaik Yang Aman ??? Yah!! Tentu saja, anda bisa mencobanya sekarang!!! *Pemesanan: Whatsapp 0857-5175-0575 atau lihat http://blanja.shop/black-jam-original-raw/ #blackjamdistributor #blackjam #blackjamklink #originalraw #blackjamoriginalraw #originalrawblackjam #blackjamkorea #cantik #mulus #cantikalami #wanita #cantiksehat #produkkecantikanoriginal #mukacantik #cantikmenawan #store_master_herbal #cerah #wajah #wajahkusam #flexhitam #wajahcerahalami #jerawatbatu #jerawatmeradang #wajahberminyak #jerawathilang #masalahjerawat #kulitkusam #masalahkulit #mukakusam

Assalamualaikum sabtu semangat mengebu❤banyak rejeki closingan 😇 .... Cantik-cantik bau keti 😱😱😱 pasti belom kenalana ama si Grace 😍😍 Yang punya keluhan 👇 🍀 bau badan 🍀 kaki pecah-pecah 🍀 kutu air/kurap/kudas 🍀 ketiak gelap 🍀 biang keringat pada bayi/dewasa 🍀 gatal-gatal Rekomended nih cobain si Grace, mau ganti deodorant dengan Grace juga bisa 😍😘 #baubadan #masalahkulit #bisniskusehat #bisniskuberkah #nasabisnisku

Sudah sejak lama Green Tea 🍃 digunakan sebagai bahan alami multi manfaat, termasuk penggunaannya dalam skincare. Ini karena Green Tea mengandung antioxidant, asam amino, asam folat, EGCG dan Vitamin B yang ampun mengatasi berbagai masalah kulit. Manfaat yang diberikan termasuk: ⭐️ Sebagai anti-inflamasi untuk mengurangi iritasi, ruam merah dan peradangan kulit. ⭐️ Agen anti-bakteri untuk mengatasi masalah jerawat dan pori-pori tersumbat. ⭐️ Caffein dan Tannins di Green Tea membantu mengurangi "mata panda" dengan mengecilkan pembuluh darah di sekitar mata. ⭐️ EGCG yang terkandung di dalam Green Tea berfungsi sebagai anti-androgenic untuk mengurangi produksi minyak wajah ke level yang normal. - Dan masih banyak lagi. Oleh karena itu Green Tea terpilih menjadi salah satu dari dari belasan bahan aktif lainnya yang membuat INNERTRUE sebagai #smartskincare yang efektif dan mendukung kesehatan kulit secara alami. #innertrue #smartskincareindonesia #greentea #masalahkulit #solusijerawat #mukaberminyak

Turmeric atau Kunyit yang mengandung zat 'curcumin' di dalamnya adalah salah satu 'Super Hero' dalam hal mengatasi masalah kulit wajah khususnya yang berhubungan dengan inflamasi atau peradangan. Curcumin ini sudah digunakan selama ribuan tahun sebagai anti-inflamasi dan anti-oxidant untuk mengobati masalah kulit dan luka. Turmeric ini juga termasuk tumbuhan yang masuk dalam kategori adaptogen yaitu memiliki fitur untuk beradaptasi terhadap kondisi tubuh dan lingkungan kita. Misalnya saat matahari terik, fitur Anti-UV akan aktif namun disaat yang lain fitur antioxidant dan mencerahkan wajah yang akan aktif. Beberapa fitur dari Turmeric adalah: - Memberikan Natural Glow pada wajah - Membantu menyembuhkan luka - Memiki kualitas anti-inflamasi dan anti-oxidant - Membantu mengurangi bekas jerawat - Mengontrol minyak wajah - Melindungi dari sinar matahari - Memiliki kualitas anti-aging - Membantu mengatasi kanker - Mengobati masalah kulit kronis pada kulit. - Dan masih banyak lagi. INNERTRUE menggunakan bahan alami Turmeric terbaik sebagai salah satu jagoannya. #innertrue #smartskincareindonesia #turmeric #kunyit #skincare #perawatankulit #perawatanwajah #masalahkulit #jerawat #mencerahkanwajah

HOT SELLING COMBO SET DOLLYWAX 💕⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Thank youuu awak grab set combo Dollywax + warmer 😍 Kenapa perlu beli wax sekali dengan warmer? Warmer lebih mudah digunakan berbanding double boil & microwave. Suhu yang sederhana buatkan wax tidak terlalu panas dan boleh digunakan terus.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ✔tak perlu kain untuk tarik bulu⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ✔tak melekit⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ✔boleh digunakan 1 badan⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ✔lelaki boleh wax jambang atau misai dimuka dengan mudah⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ✔perempuan boleh wax miss v sendiri tanpa perlu ke spa⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ✔lebih cepat, mudah & murah !⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ✔cabut bulu hingga akar⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ✔bulu tumbuh lambat dan semakin halus (lama lama dah tak tumbuh)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Nak cuba jugak? Whatsapp kami 0164473324 sekarang . #waxmalaysiamurah #candywax #hardwaxbeansmurah #waxingmalaysia #hardwaxbeansmurah #hardwaxmurah #waxmurah #bluewaxmurah #hardwaxmalaysiamurah #bluewaxmalaysia #hardwaxbeanmalaysia #waxingmurah #waxmalaysiamurah #bluewaxmalaysia #brazilianwaxmalaysia #waxmalaysia #hardwaxbeansmurah #hardwaxmalaysiamurah #hardwaxbeanmalaysia #waxmalaysia #waxingmurah #waxingmalaysia #candywaxmurah #wawawaxmurah #norahwaxmurah #masalahkulit #yusufiskandar #wawawax #norahwax #bridalmurah #moodrepublic #malaysiainstashop #muamalaysia #inai #likeforlikes #likeforfollow #bajupengantinmurah #muamurah

MORNING GIRLS! . . Yup yup how Do u take selfie, reflects ur Skin. Kalau dulu dr tak pakai filter mesti tak rasa confident langsung, but now ade filter ke takde filter ke? Its Still treat . . WHAT is THE Secret? Secret dia Be consistent and you ll see The results! . . Happy working everyone . . #doctox #serum #serumwajah #masalahkulit #serumdr #jerawat #acne #doctox #serumviral #brighteningserum #serummuka #productviral #serumantiaging #serumjeragat #serumvitaminc #serumglowing #serumvitaminc #tintedmoisturiserdoctox #lipboom #lipmatte #blusher #concealer #moisturizer #pelembap #teamangiedee #doctoxbrunei

MAGIC LIPSTICK- Korang nk set/Combo boleh nk satu2 product pun boleh.. MAGIC LIPSTIK WITH ORGANIC MARULA OIL😍 💋Mesra wuduk-Blh dicuci dan ditanggalkan 💋Tanpa kandungan plumbun 💋Tidak menghitamkan bibir 💋Melembabkan bibir 💋Warna tahan lama 💋Boleh digunakan sebagai eyeshadow dan pemerah pipi 🎈Fungsi & Kelebihan Magic Lipstick With Organic Marula Oil Tanpa kandungan plumbum Tidak menghitamkan bibir Mesra wuduk – mudah dicuci dan ditanggalkan Melembapkan bibir Warna tahan lama Boleh digunakan sebagai eyeshadow dan pemerah pipi www.wasap.my/60174783240/nurraysa #nurassya #makeupmesrawuduk #cantiknatural #hilang jeragat #masalahkulit #lipstick #foundation #bodywash #ddmagicmoist #mesrawuduk #mesrasolat #produkmuslim

MAGIC LIPSTICK- Korang nk set/Combo boleh nk satu2 product pun boleh.. MAGIC LIPSTIK WITH ORGANIC MARULA OIL😍 💋Mesra wuduk-Blh dicuci dan ditanggalkan 💋Tanpa kandungan plumbun 💋Tidak menghitamkan bibir 💋Melembabkan bibir 💋Warna tahan lama 💋Boleh digunakan sebagai eyeshadow dan pemerah pipi 🎈Fungsi & Kelebihan Magic Lipstick With Organic Marula Oil Tanpa kandungan plumbum Tidak menghitamkan bibir Mesra wuduk – mudah dicuci dan ditanggalkan Melembapkan bibir Warna tahan lama Boleh digunakan sebagai eyeshadow dan pemerah pipi www.wasap.my/60174783240/nurraysa #nurassya #makeupmesrawuduk #cantiknatural #hilang jeragat #masalahkulit #lipstick #foundation #bodywash #ddmagicmoist #mesrawuduk #mesrasolat #produkmuslim

Like, follow dan tag ya kak... 😊 Website : https://thalithadiah.blogspot.com FB : https://www.facebook.com/FadiyahPJ IG : @fakhirahpj Twitter : @FadiyahTalita Youtube : https://www.youtube.com/channel/UCUzJmmJxVTxQXHUchUdMUkQ =============================== #masa lalu #masa #masasma #masaj #masaimara #masala #masak #masakini #masakanrumah #masallah #masajes #masaje #masakan #masakanindonesia #masakanrumahan #masal #masamuscular #masamadre #masalachai #masalahpayudara #masadepan #masarati #masaflexible #masai #masalahkulit #masashikishimoto #masalahkegemukan #masada #masallatour #masatenisi #masakannusantara

Yang masih bingung dengan masalah kulit mu , Udah gonta ganti pembersih wajah masih belum cocok?? Bisa beralih ke amoorea , Amoorea hadir buat segala usia,dan segala masalah kulit mu, yuk beralih sekarang ke amoorea 😍😍😍 . . .order / konsultasi 📞WA:085833224415 . . . . #amooreaindonesia #aman #obatjerawat #obatflekhitam #lflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflf🎀🌸 #lflflflflflflflflflflfl #nuamorea #nuamooreajakarta #nuamoorealampung #anakhits #jakarta #lampung #kalimantan #masalahkulit #skincare

Yuk guys.. rawat kulit wajah kamu dg rangkaian Trulum Series, ada cleansing, ampule, and toner, informasi lebih lanjut hubungi kami yah...😘 WA ; 0812-283-68-115 #trulumskincare #trulum #trulumjakarta #trulumsynergy#berminyak #flekhitam #pembersihwajah #beruntusan #penuaandini #keriput #perawatanmuka #solusijerawatalami #krimsiang #kulitkencang #perawatanwajahalami #roromendut #bopengbekasjerawat #masalahkulit #tipskecantikanalami

Siapa tahu cerita dan khasiat YIS BERAS? Produk berasaskan YIS BERAS ini membantu anda membaik pulih dan mengembalikan keremajaan kulit anda.�� YIS BERAS telah lama digunakan di JEPUN khas untuk merawat masalah kulit. Sebab itu wanita di Jepun mempunyai kulit yang sangat licin dan tidak kusam. Antara kebaikan lain NOIR Skin Refining Essence adalah : 1. Memberi kesan Glowing pada kulit 2. Membaik pulih tekstur kulit 3. Membaik pulih tona kulit yang tidak sekata 4. Membaik pulih kulit yang rosak 5. Memudarkan jeragat 6. Memudarkan jerawat 7. Melembabkan kulit kering 8. Mengawal kulit berminyak 9. Mengecilkan liang pori Kenapa tunggu lagi? Jom contact ejen & stockist Noir dan dapatkan Noir Skin Refining Essence sekarang! #noir #skinrefiningessence #kulitkusam #masalahkulit #kulitglowing #flawless #noirgirls 💜READY STOCK💜 Jom Rawat Dan Cantikkan Kulit Bersama NOIR!!! Hai🙋🏻Saya Agent Noir KL (ID NE 858) Untuk Mendapatkan Product Noir Boleh Whatsapp ⤵️ ⤵️ ⤵️ 📲http://wasapp.me/60182529300 🚙 COD AREA KL 📦POS SELURUH MALAYSIA

Mau sehat yg alami? Coba deh essential oil dari Essenzo dan rasakan manfaatnya... Cara penggunaan: . . *jika menggunakan pertama kali atau bagi yg memiliki kulit sensitif, campurkan 2-3 tetes essential oil pada kurang lebih 10ml carrier oil (misal: virgin oil), kemudian oleskan . . *jika sudah terbiasa menggunakan essential oil atau kulitnya tidak sensitif, langsung oleskan 1-2 tetes pada telapak kaki (tempat dimana titik syaraf berada) atau langsung didaerah yg sakit (misal perut atau leher) . . *jika menggunakan diffuser,campurkan 2-3 tetes essential oil dengan 100ml air Essential oil dari Essenzo solusi sehat alami yg PRAKTIS dan harga TERJANGKAU Info lebih lanjut klik link dibio ya... . . #essenzo #essentialoil #jerawat #masalahkulit #alergi #antibakteri #tanpaobat #natural

Mineral skin water adalah product recomend untuk wajah kalian yang berminyak dan kering tatacara penggunaanya jelas berbeda 1.kulit berminyak wajiblah selalu membawa tissu wajah, lap wajah berminyak kalian dan semprotkan product kami 2.wajah kering Semprot dan lap wajah #lalu semprot lagi untuk hasil yang baik dan #menyehatkan #kulit . . . Kami menerima konsultasi melalui dm dan whastapp tanpa dikenakan biaya dan tidak diwajibkan untuk membeli product dari kami . . . . . @tanya_dokter #masalahkulit #masker #rawatdiri #sehat #konsultasi #cantik #perawatanwajah. #recommended #maskerkekinian #aktivitas #aktive #halal. #bestseller #murah. #goodtimes #perempuan. #fashion. #terpercaya #dokter. #artist #skinmineralwater #mineralwater #maskerorganic #branding

Mineral skin water adalah product recomend untuk wajah kalian yang berminyak dan kering tatacara penggunaanya jelas berbeda 1.kulit berminyak wajiblah selalu membawa tissu wajah, lap wajah berminyak kalian dan semprotkan product kami 2.wajah kering Semprot dan lap wajah #lalu semprot lagi untuk hasil yang baik dan #menyehatkan #kulit . . . Kami menerima konsultasi melalui dm dan whastapp tanpa dikenakan biaya dan tidak diwajibkan untuk membeli product dari kami . . . . . @tanya_dokter #masalahkulit #masker #rawatdiri #sehat #konsultasi #cantik #perawatanwajah. #recommended #maskerkekinian #aktivitas #aktive #halal. #bestseller #murah. #goodtimes #perempuan. #fashion. #terpercaya #dokter. #artist #skinmineralwater #mineralwater #maskerorganic #branding

Masalah kulitku Inilah masalah masalah kulit yang sering muncul pada wanita dan pria berbagai kalangan lebih lebih dimasa pubertas dan istirahat yang tidak sesuai mengakibatkan gangguan hormon Kami menerima konsultasi melalui dm dan whastapp tanpa dikenakan biaya dan tidak diwajibkan untuk membeli product dari kami . . . . . @tanya_dokter #masalahkulit #masker #rawatdiri #sehat #konsultasi #cantik #perawatanwajah. #recommended #maskerkekinian #aktivitas #aktive #halal. #bestseller #murah. #goodtimes #perempuan. #fashion. #terpercaya #dokter. #artist #skincare

Masalah kulitku Inilah masalah masalah kulit yang sering muncul pada wanita dan pria berbagai kalangan lebih lebih dimasa pubertas dan istirahat yang tidak sesuai mengakibatkan gangguan hormon Kami menerima konsultasi melalui dm dan whastapp tanpa dikenakan biaya dan tidak diwajibkan untuk membeli product dari kami . . . . . @tanya_dokter #masalahkulit #masker #rawatdiri #sehat #konsultasi #cantik #perawatanwajah. #recommended #maskerkekinian #aktivitas #aktive #halal. #bestseller #murah. #goodtimes #perempuan. #fashion. #terpercaya #dokter. #artist

Masalah kulitku Inilah masalah masalah kulit yang sering muncul pada wanita dan pria berbagai kalangan lebih lebih dimasa pubertas dan istirahat yang tidak sesuai mengakibatkan gangguan hormon Kami menerima konsultasi melalui dm dan whastapp tanpa dikenakan biaya dan tidak diwajibkan untuk membeli product dari kami . . . . . @tanya_dokter #masalahkulit #masker #rawatdiri #sehat #konsultasi #cantik #perawatanwajah. #recommended #maskerkekinian #aktivitas #aktive #halal. #bestseller #murah. #goodtimes #perempuan. #fashion. #terpercaya #dokter. #artist

Masalah kulitku Inilah masalah masalah kulit yang sering muncul pada wanita dan pria berbagai kalangan lebih lebih dimasa pubertas dan istirahat yang tidak sesuai mengakibatkan gangguan hormon . . . . . @tanya_dokter #masalahkulit #masker #rawatdiri #sehat #konsultasi #cantik #perawatanwajah. #recommended #maskerkekinian #aktivitas #aktive #halal. #bestseller #murah. #goodtimes #perempuan. #fashion. #terpercaya #dokter. #artist

Siapa tahu cerita dan khasiat YIS BERAS? Produk berasaskan YIS BERAS ini membantu anda membaik pulih dan mengembalikan keremajaan kulit anda.�� YIS BERAS telah lama digunakan di JEPUN khas untuk merawat masalah kulit. Sebab itu wanita di Jepun mempunyai kulit yang sangat licin dan tidak kusam. Antara kebaikan lain NOIR Skin Refining Essence adalah : 1. Memberi kesan Glowing pada kulit 2. Membaik pulih tekstur kulit 3. Membaik pulih tona kulit yang tidak sekata 4. Membaik pulih kulit yang rosak 5. Memudarkan jeragat 6. Memudarkan jerawat 7. Melembabkan kulit kering 8. Mengawal kulit berminyak 9. Mengecilkan liang pori #noir #skinrefiningessence #kulitkusam #masalahkulit #kulitglowing #flawless #noirgirls

"Kenapa I perlu guna Sunshield? Kan ada banyak lagi sunscreen dekat luar sana tu? Apa yang membezakan sunscreen biasa dengan SunShield?" Meh kita nak kongsi kebaikan Vixy SunShield yang boleh apply dengan spray2 sahaja (tak melekit, tak berminyak dan SANGAT mudah diratakan sebab ianya adalah WATER-BASED) 😍 SunShield mengandungi bahan2 yang bukan sahaja melindungi kulit dari UVA UVB matahari, tapi juga menambahbaikkan keadaan kulit! Dari kanak2 hingga dewasa, biarpun lelaki ataupun perempuan. 👶👨👵 So apa lagi? Moh lerr dapatkan SunShield daripada Iqa! Boleh tekan link Whatsapp dekat bio tau, jangan segan2 nak order, Janji akan bagi layanan TERBAIK untuk my lovely customers! 🙊

Almond Shower Gel . 🐌 improve ezcema conditions 🐌 reduce acne scars 🐌 reduce skin itchyness & redness 🐌 nourished & hydrates skin 🐌 improve sensitive skins problems 🐌 suitable for all skins . #wouwousg #wouwouredlyna . #showergel #sabunmandi #hydrateskin #eczema #dryskin #skinproblems #detox #kulitbersih #halal #cleans #dryskinproblems #masalahkulit #blackheads #acne #crackedheels #peelingskin #sabun #bodysoap #bodywash #wouwousgauthoriseddistributor #wouwousgofficial #wouwouessentials #wouwoushowergel

New‼️ - Contour and highligh from Mary kay😍 - Pun ada harga promo untuk this item! Boleh ws lisa terus if awak tak tahu cara nak guna or tak tahu nak pilih mana untuk kulit awak. - Harga sangat mampu milik, Rm49.00 sahaja! grab lebih ada special price😍untuk awak - Click link in bio🌻 𝓛𝓲𝓼𝓪 𝘽𝙚𝙖𝙪𝙩𝙮 𝘾𝙤𝙣𝙨𝙪𝙡𝙩𝙖𝙣𝙩 𝙈𝙖𝙡𝙖𝙮𝙨𝙞𝙖🇲🇾💛 #marykaygombak #marykayselangor #marykaykl #marykaymalaysia #marykaymysg #marykaycheras #marykaysungaibuluh #marykaypromo #marykayselayang #letscantik #masalahkulit #masalahjerawat #jeragat #kulitkusam #clearskin #beautytips #healthyskinwithlisa #parutjerawat #botanicaleffect #marykaymakeup #marykaytw3d #marykaytwr #marykaylipstick

Almond Shower Gel . 🐌 Almond Oil - full of Vitamin A*, E*, monounsaturated fatty acids, protein, potassium, zinc. . 🐌 Penetrates skin to clean out dirt & oil that accumulates in pores . **(Vitamin E : Antioxidant, protects skin from UV radiation damage)** . **(Vitamin A : reduce acne)** . #wouwousg #wouwouredlyna . #showergel #sabunmandi #hydrateskin #eczema #dryskin #skinproblems #detox #kulitbersih #halal #cleans #dryskinproblems #masalahkulit #blackheads #acne #crackedheels #peelingskin #sabun #bodysoap #bodywash #wouwousgauthoriseddistributor #wouwousgofficial #wouwouessentials #wouwoushowergel

Almond Shower Gel . 🐌 Get hold of our Almond Shower gel as it is made of natural ingredients such as almond oil, jojoba oil and Olive oil. . 🐌 It helps to dispel excess salt and remove dirt and impurities. . 🐌 High in antioxidants which promote healing. . 🐌 Keeps our skin hydrated and moisturised. . #wouwousg #wouwouredlyna . #showergel #sabunmandi #hydrateskin #eczema #dryskin #skinproblems #detox #kulitbersih #halal #cleans #dryskinproblems #masalahkulit #blackheads #acne #crackedheels #peelingskin #sabun #bodysoap #bodywash #wouwousgauthoriseddistributor #wouwousgofficial #wouwouessentials #wouwoushowergel

SEBELUM TIDUR JANGAN LUPA CUCI MUKA MENGGUNAKAN CLEANSING GEL THEN APPLY PROFIX CREAM UNTUK MENDAPATKAN RESULT YANG BAGUS 👌 🔥http://www.wasap.my/+601133297883/nakorderPROFIX🔥 #alvateam #profix #profixmurah #nakprofix #kamijualmurah #nakcantik #profixmurah #profixoriginal #profixteam #profixmalaysia #masalahjerawat #masalahjeragat #mukaberlubang #murah #masalahkulit #vitaminmuka #vitaminmurah #vitamincantik #vitaminprofix

Anda punya Jerawat Membandel? Susah untuk kembali mulus lagi? Sangat Berbekas? Hilang 1 tumbuh lainnya? Tea Tree Oil bisa menjadi solusi praktisnya. Tea Tree Oil sudah sangat terkenal menjadi salah satu campuran bahan dalam produk-produk skincare untuk perawatan kecantikan karena manfaat tea tree yang sangat bagus untuk perawatan kulit wajah salah satunya mencegah dan mengobati jerawat. Tea Tree dari Essenzo Essential Oil merupakan produk 100% ALAMI tanpa bahan campuran sehingga dapat mengatasi jerawat dengan cepat. Cara penggunaannya gampang sekali, cukup oleskan di bagian jerawat 2-3 kali sehari. Jerawat akan kempes dan kering dalam 1-2 hari. Tersedia dalam kemasan 10ml & 20ml. Info lengkap cek Link di Bio kami @bisnis_essenzo26 Atau bisa copy paste link di bawah ini . http://bit.ly/HerbalAntijerawat http://bit.ly/HerbalAntijerawat http://bit.ly/HerbalAntijerawat . #teatree #teatreeoil #antijerawat #solusimasalahjerawat #antibakteri #jerawathilang #bebasjerawat #alamiherbal #masalahkulit #praktis #mudah #essenzo #essenzoessentialoil

Apa kata CUSTOMER yang menggunakan skincare Mary Kay sebagai rutin harian mereka. Happy customer 💖. Perlukan konsultasi kulit. PERCUMA sahaja. Whatapp Nisa 01118980669 atau klik di bio. #masalahkulit #skincareterbaik #skincareroutine #skincaretips #botanicaleffect #botanicaleffects #produkmarykay #marykaykl #marykaybatucaves #marykaykedah #testimonimarykay #feedbackmarykay

Sudah banyak yg membuktikan kehebatan Masker Herbal Tiens Terbaik di Dunia  MASKER SPIRULINA BPOM TR 032 326 321 Spirulina adalah ganggang biru langka yg telah hidup 3,6 juta tahun lalu. Kandungan nutrisinya tertinggi didunia (1Kg spirulina sebanding dg 1000Kg sayuran segar) 1kali masker dengan spirulina sama efektifnya dg memberikan 0,5kg nutrisi sayuran dan buah"an segar kedalam kulit bermanfaat: -Mengencangkan kulit wajah -Menghilangkan jerawat -Memperhalus tekstur kulit wajah -Mencerahkan kulit wajah -Mengencangkan kulit wajah -Memutihkan kulit -Mempertahankan kekenyalan kulit -Anti oksidan pada wajah -Menghambat penuaan dini -Mengecilkan pori pori -Menghilangkan flek hitam Manfaat Dikonsumsi: - Meningkatkan imunitas, memperkuat tubuh melawan berbagai penyakit menular dan radiasi - Membantu mengatasi diabetes dan penyakit pembuluh darah jantung - Menyehatkan dan mempercantik kulit - Melengkapi asupan gizi tubuh untuk segala usia Banyak banget kan manfaatnya?! Jadi tunggu apalagi? order SEKARANG 📲Info lengkap & Pemesanan bisa DM/via WA link di Bio #spirulinakarawang #spirulinaindonesia #spirulinaori #jerawat #komedo #masalahkulit #maskerwajah #pemutihwajah #tiens #breakingnews #karawang #viral #lfl #cantik #ganteng #makeup #maskerspirulina #spirulina #spirulinatiens #maskerjerawat #maskerwajahalami #cantikalami #cantiktanpamakeup #solusiwajahkusam #masker #perawatanwajah #perawatanwajahampuh #maskerterbaik #spirulinamurah #maskerterbaikdunia

Sudah banyak yg membuktikan kehebatan Masker Herbal Tiens Terbaik di Dunia  MASKER SPIRULINA BPOM TR 032 326 321 Spirulina adalah ganggang biru langka yg telah hidup 3,6 juta tahun lalu. Kandungan nutrisinya tertinggi didunia (1Kg spirulina sebanding dg 1000Kg sayuran segar) 1kali masker dengan spirulina sama efektifnya dg memberikan 0,5kg nutrisi sayuran dan buah"an segar kedalam kulit bermanfaat: -Mengencangkan kulit wajah -Menghilangkan jerawat -Memperhalus tekstur kulit wajah -Mencerahkan kulit wajah -Mengencangkan kulit wajah -Memutihkan kulit -Mempertahankan kekenyalan kulit -Anti oksidan pada wajah -Menghambat penuaan dini -Mengecilkan pori pori -Menghilangkan flek hitam Manfaat Dikonsumsi: - Meningkatkan imunitas, memperkuat tubuh melawan berbagai penyakit menular dan radiasi - Membantu mengatasi diabetes dan penyakit pembuluh darah jantung - Menyehatkan dan mempercantik kulit - Melengkapi asupan gizi tubuh untuk segala usia Banyak banget kan manfaatnya?! Jadi tunggu apalagi? order SEKARANG 📲Info lengkap & Pemesanan bisa DM/via WA link di Bio #spirulinakarawang #spirulinaindonesia #spirulinaori #jerawat #komedo #masalahkulit #maskerwajah #pemutihwajah #tiens #breakingnews #karawang #viral #lfl #cantik #ganteng #makeup #maskerspirulina #spirulina #spirulinatiens #maskerjerawat #maskerwajahalami #cantikalami #cantiktanpamakeup #solusiwajahkusam #masker #perawatanwajah #perawatanwajahampuh #maskerterbaik #spirulinamurah #maskerterbaikdunia

Sudah banyak yg membuktikan kehebatan Masker Herbal Tiens Terbaik di Dunia  MASKER SPIRULINA BPOM TR 032 326 321 Spirulina adalah ganggang biru langka yg telah hidup 3,6 juta tahun lalu. Kandungan nutrisinya tertinggi didunia (1Kg spirulina sebanding dg 1000Kg sayuran segar) 1kali masker dengan spirulina sama efektifnya dg memberikan 0,5kg nutrisi sayuran dan buah"an segar kedalam kulit bermanfaat: -Mengencangkan kulit wajah -Menghilangkan jerawat -Memperhalus tekstur kulit wajah -Mencerahkan kulit wajah -Mengencangkan kulit wajah -Memutihkan kulit -Mempertahankan kekenyalan kulit -Anti oksidan pada wajah -Menghambat penuaan dini -Mengecilkan pori pori -Menghilangkan flek hitam Manfaat Dikonsumsi: - Meningkatkan imunitas, memperkuat tubuh melawan berbagai penyakit menular dan radiasi - Membantu mengatasi diabetes dan penyakit pembuluh darah jantung - Menyehatkan dan mempercantik kulit - Melengkapi asupan gizi tubuh untuk segala usia Banyak banget kan manfaatnya?! Jadi tunggu apalagi? order SEKARANG 📲Info lengkap & Pemesanan bisa DM/via WA link di Bio #spirulinakarawang #spirulinaindonesia #spirulinaori #jerawat #komedo #masalahkulit #maskerwajah #pemutihwajah #tiens #breakingnews #karawang #viral #lfl #cantik #ganteng #makeup #maskerspirulina #spirulina #spirulinatiens #maskerjerawat #maskerwajahalami #cantikalami #cantiktanpamakeup #solusiwajahkusam #masker #perawatanwajah #perawatanwajahampuh #maskerterbaik #spirulinamurah #maskerterbaikdunia

Sudah banyak yg membuktikan kehebatan Masker Herbal Tiens Terbaik di Dunia  MASKER SPIRULINA BPOM TR 032 326 321 Spirulina adalah ganggang biru langka yg telah hidup 3,6 juta tahun lalu. Kandungan nutrisinya tertinggi didunia (1Kg spirulina sebanding dg 1000Kg sayuran segar) 1kali masker dengan spirulina sama efektifnya dg memberikan 0,5kg nutrisi sayuran dan buah"an segar kedalam kulit bermanfaat: -Mengencangkan kulit wajah -Menghilangkan jerawat -Memperhalus tekstur kulit wajah -Mencerahkan kulit wajah -Mengencangkan kulit wajah -Memutihkan kulit -Mempertahankan kekenyalan kulit -Anti oksidan pada wajah -Menghambat penuaan dini -Mengecilkan pori pori -Menghilangkan flek hitam Manfaat Dikonsumsi: - Meningkatkan imunitas, memperkuat tubuh melawan berbagai penyakit menular dan radiasi - Membantu mengatasi diabetes dan penyakit pembuluh darah jantung - Menyehatkan dan mempercantik kulit - Melengkapi asupan gizi tubuh untuk segala usia Banyak banget kan manfaatnya?! Jadi tunggu apalagi? order SEKARANG 📲Info lengkap & Pemesanan bisa DM/via WA link di Bio #spirulinakarawang #spirulinaindonesia #spirulinaori #jerawat #komedo #masalahkulit #maskerwajah #pemutihwajah #tiens #breakingnews #karawang #viral #lfl #cantik #ganteng #makeup #maskerspirulina #spirulina #spirulinatiens #maskerjerawat #maskerwajahalami #cantikalami #cantiktanpamakeup #solusiwajahkusam #masker #perawatanwajah #perawatanwajahampuh #maskerterbaik #spirulinamurah #maskerterbaikdunia

Sudah banyak yg membuktikan kehebatan Masker Herbal Tiens Terbaik di Dunia  MASKER SPIRULINA BPOM TR 032 326 321 Spirulina adalah ganggang biru langka yg telah hidup 3,6 juta tahun lalu. Kandungan nutrisinya tertinggi didunia (1Kg spirulina sebanding dg 1000Kg sayuran segar) 1kali masker dengan spirulina sama efektifnya dg memberikan 0,5kg nutrisi sayuran dan buah"an segar kedalam kulit bermanfaat: -Mengencangkan kulit wajah -Menghilangkan jerawat -Memperhalus tekstur kulit wajah -Mencerahkan kulit wajah -Mengencangkan kulit wajah -Memutihkan kulit -Mempertahankan kekenyalan kulit -Anti oksidan pada wajah -Menghambat penuaan dini -Mengecilkan pori pori -Menghilangkan flek hitam Manfaat Dikonsumsi: - Meningkatkan imunitas, memperkuat tubuh melawan berbagai penyakit menular dan radiasi - Membantu mengatasi diabetes dan penyakit pembuluh darah jantung - Menyehatkan dan mempercantik kulit - Melengkapi asupan gizi tubuh untuk segala usia Banyak banget kan manfaatnya?! Jadi tunggu apalagi? order SEKARANG 📲Info lengkap & Pemesanan bisa DM/via WA link di Bio #spirulinakarawang #spirulinaindonesia #spirulinaori #jerawat #komedo #masalahkulit #maskerwajah #pemutihwajah #tiens #breakingnews #karawang #viral #lfl #cantik #ganteng #makeup #maskerspirulina #spirulina #spirulinatiens #maskerjerawat #maskerwajahalami #cantikalami #cantiktanpamakeup #solusiwajahkusam #masker #perawatanwajah #perawatanwajahampuh #maskerterbaik #spirulinamurah #maskerterbaikdunia

Sudah banyak yg membuktikan kehebatan Masker Herbal Tiens Terbaik di Dunia  MASKER SPIRULINA BPOM TR 032 326 321 Spirulina adalah ganggang biru langka yg telah hidup 3,6 juta tahun lalu. Kandungan nutrisinya tertinggi didunia (1Kg spirulina sebanding dg 1000Kg sayuran segar) 1kali masker dengan spirulina sama efektifnya dg memberikan 0,5kg nutrisi sayuran dan buah"an segar kedalam kulit bermanfaat: -Mengencangkan kulit wajah -Menghilangkan jerawat -Memperhalus tekstur kulit wajah -Mencerahkan kulit wajah -Mengencangkan kulit wajah -Memutihkan kulit -Mempertahankan kekenyalan kulit -Anti oksidan pada wajah -Menghambat penuaan dini -Mengecilkan pori pori -Menghilangkan flek hitam Manfaat Dikonsumsi: - Meningkatkan imunitas, memperkuat tubuh melawan berbagai penyakit menular dan radiasi - Membantu mengatasi diabetes dan penyakit pembuluh darah jantung - Menyehatkan dan mempercantik kulit - Melengkapi asupan gizi tubuh untuk segala usia Banyak banget kan manfaatnya?! Jadi tunggu apalagi? order SEKARANG 📲Info lengkap & Pemesanan bisa DM/via WA link di Bio #spirulinakarawang #spirulinaindonesia #spirulinaori #jerawat #komedo #masalahkulit #maskerwajah #pemutihwajah #tiens #breakingnews #karawang #viral #lfl #cantik #ganteng #makeup #maskerspirulina #spirulina #spirulinatiens #maskerjerawat #maskerwajahalami #cantikalami #cantiktanpamakeup #solusiwajahkusam #masker #perawatanwajah #perawatanwajahampuh #maskerterbaik #spirulinamurah #maskerterbaikdunia

Sudah banyak yg membuktikan kehebatan Masker Herbal Tiens Terbaik di Dunia  MASKER SPIRULINA BPOM TR 032 326 321 Spirulina adalah ganggang biru langka yg telah hidup 3,6 juta tahun lalu. Kandungan nutrisinya tertinggi didunia (1Kg spirulina sebanding dg 1000Kg sayuran segar) 1kali masker dengan spirulina sama efektifnya dg memberikan 0,5kg nutrisi sayuran dan buah"an segar kedalam kulit bermanfaat: -Mengencangkan kulit wajah -Menghilangkan jerawat -Memperhalus tekstur kulit wajah -Mencerahkan kulit wajah -Mengencangkan kulit wajah -Memutihkan kulit -Mempertahankan kekenyalan kulit -Anti oksidan pada wajah -Menghambat penuaan dini -Mengecilkan pori pori -Menghilangkan flek hitam Manfaat Dikonsumsi: - Meningkatkan imunitas, memperkuat tubuh melawan berbagai penyakit menular dan radiasi - Membantu mengatasi diabetes dan penyakit pembuluh darah jantung - Menyehatkan dan mempercantik kulit - Melengkapi asupan gizi tubuh untuk segala usia Banyak banget kan manfaatnya?! Jadi tunggu apalagi? order SEKARANG 📲Info lengkap & Pemesanan bisa DM/via WA link di Bio #spirulinakarawang #spirulinaindonesia #spirulinaori #jerawat #komedo #masalahkulit #maskerwajah #pemutihwajah #tiens #breakingnews #karawang #viral #lfl #cantik #ganteng #makeup #maskerspirulina #spirulina #spirulinatiens #maskerjerawat #maskerwajahalami #cantikalami #cantiktanpamakeup #solusiwajahkusam #masker #perawatanwajah #perawatanwajahampuh #maskerterbaik #spirulinamurah #maskerterbaikdunia

Sudah banyak yg membuktikan kehebatan Masker Herbal Tiens Terbaik di Dunia  MASKER SPIRULINA BPOM TR 032 326 321 Spirulina adalah ganggang biru langka yg telah hidup 3,6 juta tahun lalu. Kandungan nutrisinya tertinggi didunia (1Kg spirulina sebanding dg 1000Kg sayuran segar) 1kali masker dengan spirulina sama efektifnya dg memberikan 0,5kg nutrisi sayuran dan buah"an segar kedalam kulit bermanfaat: -Mengencangkan kulit wajah -Menghilangkan jerawat -Memperhalus tekstur kulit wajah -Mencerahkan kulit wajah -Mengencangkan kulit wajah -Memutihkan kulit -Mempertahankan kekenyalan kulit -Anti oksidan pada wajah -Menghambat penuaan dini -Mengecilkan pori pori -Menghilangkan flek hitam Manfaat Dikonsumsi: - Meningkatkan imunitas, memperkuat tubuh melawan berbagai penyakit menular dan radiasi - Membantu mengatasi diabetes dan penyakit pembuluh darah jantung - Menyehatkan dan mempercantik kulit - Melengkapi asupan gizi tubuh untuk segala usia Banyak banget kan manfaatnya?! Jadi tunggu apalagi? order SEKARANG 📲Info lengkap & Pemesanan bisa DM/via WA link di Bio #spirulinakarawang #spirulinaindonesia #spirulinaori #jerawat #komedo #masalahkulit #maskerwajah #pemutihwajah #tiens #breakingnews #karawang #viral #lfl #cantik #ganteng #makeup #maskerspirulina #spirulina #spirulinatiens #maskerjerawat #maskerwajahalami #cantikalami #cantiktanpamakeup #solusiwajahkusam #masker #perawatanwajah #perawatanwajahampuh #maskerterbaik #spirulinamurah #maskerterbaikdunia

Siapa tahu cerita dan khasiat YIS BERAS? Produk berasaskan YIS BERAS ini membantu anda membaik pulih dan mengembalikan keremajaan kulit anda.�� YIS BERAS telah lama digunakan di JEPUN khas untuk merawat masalah kulit. Sebab itu wanita di Jepun mempunyai kulit yang sangat licin dan tidak kusam. Antara kebaikan lain NOIR Skin Refining Essence adalah : 1. Memberi kesan Glowing pada kulit 2. Membaik pulih tekstur kulit 3. Membaik pulih tona kulit yang tidak sekata 4. Membaik pulih kulit yang rosak 5. Memudarkan jeragat 6. Memudarkan jerawat 7. Melembabkan kulit kering 8. Mengawal kulit berminyak 9. Mengecilkan liang pori Kenapa tunggu lagi? Tekan Sekarang 👇🏼 http://wasap.my/60139880590/noiressence #noir #skinrefiningessence #kulitkusam #masalahkulit #kulitglowing #flawless #noirgirls

"Success is not going to fall ln your lap, work you ass off🔥"

UPM - Cheras - Putrajaya - Semenyih . Seharian dipenuhi activity on the go, follow up BC & COD. Sharing the MK love with beautiful ladies. Tak penat ke? Bila balik rumah baru terasa😊. Kejayaan tak jatuh saat kita bersantai goyang kaki. Teringat kata NSD - "buat Mary Kay biar sampai berpeluh". Kalau tak berpeluh tu maksudnya you're not working hard enough lah kan. . "Ya Allah Ya Rabb, kurniakanlah aku dengan kesihatan, tenaga & kudrat untuk terus mencari rezeki di jalanMU"

Pernah dengar tentang tea tree oil? Ini adalah beberapa manfaat nya : 1.mengatasi jerawat 2,melembapkan kulit 3.mengatasi infeksi kulit 4.mengatasi ketombe 5.mempercepat pertumbuhan rambut . Cara menggunakan tea tree oil berbeda-beda sesuai dengan manfaat yang ingin didapatkan. Jika ingin menjadikannya sebagai aroma terapi, maka dapat dihirup langsung, digunakan sebagai parfum, atau dapat juga dijadikan pengharum ruangan. Sebagain essential oil dapat digunakan melalui oral, tapi tea tree oil tidak disarankan untuk digunakan melalui oral. Sedangkan untuk mendapatkan manfaat tea tree oil untuk rambut, Anda dapat menjadikannya sebagai masker rambut seperti yang sudah disebutkan di atas atau dapat juga menggunakan produk perawatan rambut yang memiliki kandungan tea tree oil. . Jika terjadi efek samping yang tidak diinginkan akibat penggunaan tea tree oil seperti reaksi alergi atau iritasi pada kulit, sebaiknya segera hentikan penggunaannya. Penggunaan tea tree oil pada pria juga tidak disarankan karena diduga dapat mengganggu keseimbangan hormon. dikutip dari doktersehat.com Yuk ikuti ig ini dan cari tau kandungan produk yang kalian gunakan ! Be a smart buyer! . #teatreeoil #kulitberminyak #kulitberjerawat #skincare #evershine #beautyblogger #skincare#skincarejunkie #skincareaddict #skincareshop #skincareproduct #kulitsehat ##kulitcerah #kulitkencang #kulitputih #kulitmulus #antijerawat #putihsehat #flekhitam #infokulitsehat #cerah #glowing #kulitkusam #masalahkulit #jeragat #jerawathilang #enchantedbynature #alleyesonyou

Haih....LumiVie Moistururizing Cream sejak launch 2 bulan lepas sangat2 hot. Kali ni rembat 3 kotak skali gus tapi 2 kotak dah ada owner. Huhuhu.... Jangan ingat Mary Kay dari Dallas tak reti nak muka2 jambu kpop tau. Ni dia set dr negara kpop tu...Mary Kay bina kilang di korea semata nak dapatkan teknologi kulit orang korea. Yang kita orang Malaysia ni pun sama terikut gak nak kulit cam orang korea. Ha... Ni set LumiVie Brightening Set yang khusus bagi anda yang suka muka nampak basah2 glowing. So... Uolss dapat glass skin plus cerah. Suka tak? 😍 🌸 LUMIVIE•MOISTURIZING•CREAM 🌸 • #fungsiutama LUMIVIE MOISTIRIZING CREAM ini ? • 🦋MELEMBAPKAN kulit #tanpa membuat kulit rasa melekit. 🦋MENYERIKAN kulit yang #kusam . 🦋MEMCERAHKAN kulit. 🦋MENGURANGKAN #tompokhitam seperti Bekas Jerawat, Jeragat, Pigmentasi. • LUMIVIE SET by MARY KAY ini BERFUNGSI untuk membantu mereka yang mempunyai #masalahkulit seperti :- • #kulitgelap#selalusunburn#kulitkusam#parutjerawat#jeragat / #bintikhitam#tonakulittaksekata • Terdapat 4 item dalam LumiVie Set :- • ✔ Foaming Cleanser. ✔ Intensive Serum ✔ Moisturizing Cream ✔ Black Sheet Mask ✔ Tak Ada toner ke? Nak glass skin hanya ada 1 toner je yang mampu buatkan kulit korang seperti span iaitu TIME WISE MOISTURE RENEWING SOFTENER. Wanna try? 📲 👇 Huda Ghazali https://wa.me/60175554365

Anak suka kpop... Mak kenalah jadi kpop gak😜 Jangan ingat Mary Kay dari Dallas tak reti nak muka2 jambu kpop tau. Ni dia set dr negara kpop tu...Mary Kay bina kilang di korea semata nak dapatkan teknologi kulit orang korea. Yang kita orang Malaysia ni pun sama terikut gak nak kulit cam orang korea. Ha... Ni set LumiVie Brightening Set yang khusus bagi anda yang suka muka nampak basah2 glowing. So... Uolss dapat glass skin plus cerah. Suka tak? 😍 🌸 LUMIVIE•MOISTURIZING•CREAM 🌸 • #fungsiutama LUMIVIE MOISTIRIZING CREAM ini ? • 🦋MELEMBAPKAN kulit #tanpa membuat kulit rasa melekit. 🦋MENYERIKAN kulit yang #kusam . 🦋MEMCERAHKAN kulit. 🦋MENGURANGKAN #tompokhitam seperti Bekas Jerawat, Jeragat, Pigmentasi. • LUMIVIE SET by MARY KAY ini BERFUNGSI untuk membantu mereka yang mempunyai #masalahkulit seperti :- • #kulitgelap#selalusunburn#kulitkusam#parutjerawat#jeragat / #bintikhitam#tonakulittaksekata • Terdapat 4 item dalam LumiVie Set :- • ✔ Foaming Cleanser. ✔ Intensive Serum ✔ Moisturizing Cream ✔ Black Sheet Mask ✔ Tak Ada toner ke? Nak glass skin hanya ada 1 toner je yang mampu buatkan kulit korang seperti span iaitu TIME WISE MOISTURE RENEWING SOFTENER. Wanna try? 📲 👇 Huda Ghazali https://wa.me/60175554365

Bahan² yang terkandung bagi produk qalish kami 🤗 semua bahan selamat tau ‼ kami ada kelulusan kkm tau 👌 🔥http://www.wasap.my/+601133297883/nakorderPROFIX🔥 #alvateam #profix #profixmurah #nakprofix #kamijualmurah #nakcantik #profixmurah #profixoriginal #profixteam #profixmalaysia #masalahjerawat #masalahjeragat #mukaberlubang #murah #masalahkulit #vitaminmuka #vitaminmurah #vitamincantik #vitaminprofix

JOM BELI YASHKRI DARI SHOPEE! ❤️ Check out my shop on Shopee! yashkriminyaktulen: https://shopee.com.my/yashkriminyaktulen?v=306&smtt=0.0.3 Anda takperlu susah-susah Jom order terus dari SHOPEE FREE POSTAGE UTK SEMENANJUNG MALAYSIA ATAU ANDA BOLEH DIRECT CONTACT KAMI DI TALIAN INI www.wasap.my/+60128609068/NAKYASHKRI #yashkri #yashkriminyaktulen #minyakasli #minyakbijan #minyaktulen #minyakhalal #minyakmasak #minyakkacangtanah #minyakkelapadara #minyakkastor #minyakkelapadarayashkri #castoroil #sesameoil #groundnutoil #virgincoconutoil #healthylifestyle #healthyrecipes #healthyfood #healthcare #healthylife #masalahkulit #masalahrambut

MARY KAY BOTANICAL EFFECTS MASK . Kontot tapi Berbisa !! . Awak kat luar sana tahu tak kenapa MASK sangat penting n WAJIB diambil untuk lengkapkan penjagaan wajah kita??Haa,meh sini nak cerita.. . Fungsi utama MASK esp BE MASK: . 🌸Membantu menanggalkan sel-sel KULIT MATI 🌸Menggelupas secara LEMBUT & SELAMAT 🌸Membersihkan PORI yang tersumbat 🌸Membuang KOTORAN yang tak tercapai dek jari semasa cleansing 🌸Menganjalkan kulit wajah bagai di'BOTOX'kan 🌸Membersihkan wajah daripada WHITEHEAD & BLACKHEAD 🌸Merawat wajah yang bermasalah akibat SALAHGUNA PRODUK 🌸'Wake up' COLLAGEN in dermis, jadi automatic lah kulit pun akan LIFT UP 🌸JIMAT kerana boleh tahan dari 6-8 bulan! . Apa yang lebih best, Mask BE sangat memahami masalah kulit kita kerana didatangkan dalam 3 formula iaitu DRY, NORMAL & OILY. So, jangan lah biar wajah kita terabai ye sis..usaha, pilih produk terbaik, disiplin, harusss ada hasil tau ;-) Nak ❤Fast services ❤Free sample ❤Free Gift ❤Free Consultation ❤ Free Skin Analysis . Meh pm CikMyra laju2👇🏻 . 💋Amyra (aka CikMyra) 💋Independent Mary Kay Beauty Consultant . 💋http://www.wasap.my/60139405283 . . #marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #marykayipoh #marykaypusing #marykaybatugajah #marykaybemban #marykayperak #marykayskincare #marykaymakeup #marykayproducts #marykaylife #skincare #skincareroutine #produkkualititinggi #produkselamat #career #careergoals #careerwoman #careeropportunity #guarantee #produkkecantikan #skinanalysis #facialwash #facialcare #freemakeup #testimonimarykay #masalahkulit #masalahkulitmuka #masalahkulitkusam #masalahkulitwajah

Iritasi dan mata merah..?? Semprot aja pakai NANOSPRAY Mulai bayi, anak anak, remaja sampai orang dewasa pun bisa pakai alat ini Karena alat ini hanya mengandalkan kemurnian AIR OKSIGEN dan TEKNOLOGI #iritasimata #matamerah #matabengkak #mataminus #nanosprayuntukmata #airhexagonal #nanospraymci #alergikulit #masalahkulit #semprotnanospray #tanpaobatobatan #tanpaefeksamping #sehattanpaobat #sehatbersamamci #joinmci #bisnismci now . We will be #betterlifewithmci 👍😍

Ketika saya memutuskan untuk kuliah sambil berbisnis. Alhamdulillah kuliah lancar, bisnis tetep jalan. Lagi pusing"nya mengerjakan tugas, eh jadi semangat karna dapet kluntingan🤭 Jangan berfikiran bisnis sebagai penghambat aktivitasmu. Itu benar" salah, saya sudah membuktikan sendiri😍😍 #nuamoorea #amoorea #skincare #nuamooreamaos #nuamooreacilacap #basmijerawat #perawatan #perawatansehat #joinamoorea #memberamoorea #kulitberminyak #masalahkulit #panu #bruntusan #flek #flekhitam #kulitsehat #komedo #jerawat #kuturambut #bekasluka #nuamooreaaja #amoorea #cantiksehat #cantikalami #perawatanbayi #perawatanalami #lfl #fff #skincarealami

1. #nuamooreabeautybar 👉 sistem nano untuk umur d bawah 30 thn ( langsung meresap ke kulit wajah, memperbaiki lapisan demi lapisan kulit) 2. #nuamooreabeautyplusbar 👉 sistem stemcel untuk umur 30 ke atas ( bekerja langsung ke induk sel kulit, meregenerasi kulit agar awet muda) 3. #nuamooreapastecleanser 👉 sistem DRONE TECHNOLOGY praktis dan simple cocok untuk d bawa traveling (bekerja langsung kepermasalahan kulit wajah) Aman dipakai jangka panjang.. sudah terdaftar di BPOM semua 😍😍😘😘 Order wa.me/6287700607080 #amoorea #nuamoorea #skincare #skincarehalal #skincareaman #masalahkulit #obatjerawat #obatkulit #mui #bpom #apli #beautybar #pastecleanser #beautyplusbar #memberamoorea #nuamooreaseries #distributorptdep #kendal #kendalpermatapantura #kendalberibadat #kendalhandal #jateng #wirausaha #bisnis #bisnisrumah

Founder & Team B'rysha is in Shaftsbury for the Beauty Ville Fest from 18/10/19-20/10/19, 10 am-10pm. Booth G-11 The good news we also released a new product that is Brysha Contact Lens! So let's bring your family and friends to come and get the special price #brysha #bryshaserum #bryshalens #serumviral #serum #health #masalahkulit #masalahjerawat #masalahjeragat #kulitkusam #cantik #kecantikkan #beauty #beautyskin #malaysia

Pastikan Produk kecantikan anda adalah berasaskan Bahan2 semulajadi 😍 Beluv Cosmetics Aloevera Moisturizer kaya dgn ekstrak aloevera yg dapat menyihatkan kulit berminyak 😍 Berfungsi 💯Menghilangkan kulit berminyak 💯Menghilangkan jerawat 💯Menyegarkan kulit 💯Merawat kulit mengelupas 💯Melembapkan kulit 🌹Harga Promosi : RM22 exc postage Tekan link untuk ws: https://wa.me/601156397025 #masalahjerawat #masalahkulitberminyak #mukaberminyak #masalahjeragat #masalahkulit #masalahgatalgatal #masalahluka #melembapkankulit #masalahkulitkering #masalahsunburn #beluvcosmetics #beluvcosmeticsofficial #krimmukaterbaik #moisturizeraloevera #moisturizerforface #produkberkualiti #produklakukeras #produkmalaysia #produkbermutu #moisturizermalaysia

NEW!‼️‼️ - Color corrector from Mary kay! so lepas ni boleh lah cover dark cirlce, kesan merah merah, cover urat urat dekat muka tu semua! - Pun ada harga promo untuk this item! Boleh ws lisa terus if awak tak tahu cara nak guna or tak tahu nak pilih mana untuk kulit awak. - Harga sangat mampu milik, Rm49.00 sahaja! grab lebih ada special price😍untuk awak - Click link in bio🌻 𝓛𝓲𝓼𝓪 𝘽𝙚𝙖𝙪𝙩𝙮 𝘾𝙤𝙣𝙨𝙪𝙡𝙩𝙖𝙣𝙩 𝙈𝙖𝙡𝙖𝙮𝙨𝙞𝙖🇲🇾💛 #marykaygombak #marykayselangor #marykaykl #marykaymalaysia #marykaymysg #marykaycheras #marykaysungaibuluh #marykaypromo #marykayselayang #letscantik #masalahkulit #masalahjerawat #jeragat #kulitkusam #clearskin #beautytips #healthyskinwithlisa #parutjerawat #botanicaleffect #marykaymakeup #marykaytw3d #marykaytwr #marykaylipstick

Shower Gel by MAGIC BLUE Produk ini mempunyai keistemewaan tersendiri 🍃 Shower gel diperbuat dari bahan semulajadi tanpa kimia merbahaya dan selamat untuk kulit Shower Gel Magic Blue 🌹 wangi bagaikan mandian mewah 🌹 tidak mengeringkan kulit 🌹 sesuai untuk newborn sehingga dewasa Hanya RM29 SAHAJA.. FREE POSTAGE 💞💞 www.wasap.my/+60177298670/showerMB #magicblue #showergel #showermerawat #masalahkulit #tanpabahankimia

Lawaa nya skin dia weyhh Jealous dak dengan skin dia hasil calitan berbise BNE 😍 Baru konsisten seminggu tengok hasilnya ! Muka glowingg nak mampuihh ! Ni kalau pakai sebulan mahu jadi opera cina skin 😜 Hampa nak tengok je ke? Tak nak skin glowing macam dia sekali ke? . Berminat boleh pm whatsapp saya okay...www.wasap.my/60124983432/birdnest essence #birdnestessencepenang #codbirdnestpenangisland #penangisland #sarangburungwalet #purepati90 #masalahbijikolestrol #parut #bintikhitam #masalahkulit #jeragat #jerawat #eczema #birdnestessencebypna #teambirdnestgorgeous #produkbagus #produkkecantikan #essenceviral #essencepenang #essencesarangburung #birdnestglowing #poriterbuka #trustedagent

Siapa tahu cerita dan khasiat YIS BERAS? Produk berasaskan YIS BERAS ini membantu anda membaik pulih dan mengembalikan keremajaan kulit anda.�� YIS BERAS telah lama digunakan di JEPUN khas untuk merawat masalah kulit. Sebab itu wanita di Jepun mempunyai kulit yang sangat licin dan tidak kusam. Antara kebaikan lain NOIR Skin Refining Essence adalah : 1. Memberi kesan Glowing pada kulit 2. Membaik pulih tekstur kulit 3. Membaik pulih tona kulit yang tidak sekata 4. Membaik pulih kulit yang rosak 5. Memudarkan jeragat 6. Memudarkan jerawat 7. Melembabkan kulit kering 8. Mengawal kulit berminyak 9. Mengecilkan liang pori Kenapa tunggu lagi? NOIR MELAKA AGENT SAH NOIR HEALTH & BEAUTY HQ (ID :NE 887) wasap 01139335652 #noir #skinrefiningessence #kulitkusam #masalahkulit #kulitglowing #flawless #noirgirls

faz
(@faezlina)

16 Hours Ago

Siapa tahu cerita dan khasiat YIS BERAS? Produk berasaskan YIS BERAS ini membantu anda membaik pulih dan mengembalikan keremajaan kulit anda. YIS BERAS telah lama digunakan di JEPUN khas untuk merawat masalah kulit. Sebab itu wanita di Jepun mempunyai kulit yang sangat licin dan tidak kusam. Antara kebaikan lain NOIR Skin Refining Essence adalah : 1. Memberi kesan Glowing pada kulit 2. Membaik pulih tekstur kulit 3. Membaik pulih tona kulit yang tidak sekata 4. Membaik pulih kulit yang rosak 5. Memudarkan jeragat 6. Memudarkan jerawat 7. Melembabkan kulit kering 8. Mengawal kulit berminyak 9. Mengecilkan liang pori Kenapa tunggu lagi? Jom contact ejen & stockist Noir dan dapatkan Noir Skin Refining Essence sekarang! #noir #skinrefiningessence #kulitkusam #masalahkulit #kulitglowing #flawless #noirgirls #rm89

COD DI PASAR BORONG SELANGOR. "penat kerja sakit badan dan ngantuk2" Coq trol plus in syaa allah boleh membantu. Info mengenai Coq Trol Plus (CTP) CoQ Trol Plus digelar sebagai "miracle nutrient" atau "universal antioxidant". Ia adalah komponen yang penting untuk penghasilan tenaga di dalam sel. Ia berada di dalam mitokondria, iaitu pusat stesen janakuasa sel. CTP juga banyak terdapat di dalam sel otak, jantung, dan hati. CTP adalah nutrien larut lemak yang ada di dalam badan dan ia juga ada di dalam semua sel-sel badan. Dan kebanyakan CTP ini banyak terdapat di dalam jantung, hati, buah pinggang, dan pankreas. Jika tiada CTP, sel-sel dalam badan tidak dapat menghasilkan tenaga dan organ-organ tidak dapat berfungsi dengan baik. CTP juga penting untuk aktiviti antioksidan yang kuat, melindungi membran sel daripada radikal bebas. Sebagai antioksidan yang kuat, CTP dapat membantu melindungi arteri daripada pengoksidaan LDL, kolesterol jahat. Ia penting bagi membantu menggalakkan fungsi saluran darah, termasuk mengangkut darah ke jantung. Fungsi CoQ Trol Plus 1.Menukarkan lemak dan gula kepada tenaga yang boleh digunakan sepanjang hari. 2.Antioksida yang berkesan, melindungi sel daripada dirosakkan oleh radikal bebas. 3.Tenaga kepada sel agar jantung dapat berfungsi dengan baik. 4.Mengurangkan kesan sampingan pengambilan statin. 5.Menggalakkan pengeluaran enzim CTP di dalam tubuh. 6.Melindungi arteri daripada kerosakan akibat oksidasi LDL (kolesterol jahat). 7.Membantu merawat kegagalan jantung 8.Membantu masalah kesuburan dengan meningkatkan kualiti, aktiviti dan tumpuan sperma dengan meningkatkan perlindungan antioksidan. 9.Membantu mengurangkan sakit kepala dan migrain. 10.Meningkatkan prestasi senaman. For more info or order Whatsapp-Ida Rashid www.wasap.my/60122300921 (👈 klik sini) www.sihatdalamkehidupan.blogspot.com #cantik #pengedarshakleeselangor #bazarpaknil #jerawat #setkurusshaklee #sethamilmurah #vivixshaklee #kulitcantiktanpacela #vitamincshaklee #alfalfashaklee #setkuruspower #shakleelifestyles #shakleeserdang #shakleepuchong #sayajualshaklee #espshaklee #kulitcantik #masalahkulit #shakleekinrara #shakleeserikembangan #sembelit

Siapa tahu cerita dan khasiat YIS BERAS? Produk berasaskan YIS BERAS ini membantu anda membaik pulih dan mengembalikan keremajaan kulit anda.�� YIS BERAS telah lama digunakan di JEPUN khas untuk merawat masalah kulit. Sebab itu wanita di Jepun mempunyai kulit yang sangat licin dan tidak kusam. Antara kebaikan lain NOIR Skin Refining Essence adalah : 1. Memberi kesan Glowing pada kulit 2. Membaik pulih tekstur kulit 3. Membaik pulih tona kulit yang tidak sekata 4. Membaik pulih kulit yang rosak 5. Memudarkan jeragat 6. Memudarkan jerawat 7. Melembabkan kulit kering 8. Mengawal kulit berminyak 9. Mengecilkan liang pori Kenapa tunggu lagi? Jom dapatkan Noir Skin Refining Essence sekarang! 💜Noir Agent NE1263💜 http://www.wasap.my/+60139151060/NURFAZ_NOIR #noir #skinrefiningessence #kulitkusam #masalahkulit #kulitglowing #flawless #noirgirls #noirmalaysia #noirterengganu #noirkemaman #bazarpaknil #produkviral #kosmetikmalaysia #kosmetik #kosmetikhalal #kosmetikalami #kosmetikherbal

Siapa tahu cerita dan khasiat YIS BERAS? . Produk berasaskan YIS BERAS ini membantu anda membaik pulih dan mengembalikan keremajaan kulit anda.�� YIS BERAS telah lama digunakan di JEPUN khas untuk merawat masalah kulit. Sebab itu wanita di Jepun mempunyai kulit yang sangat licin dan tidak kusam. . Antara kebaikan lain NOIR Skin Refining Essence adalah : 1. Memberi kesan Glowing pada kulit 2. Membaik pulih tekstur kulit 3. Membaik pulih tona kulit yang tidak sekata 4. Membaik pulih kulit yang rosak 5. Memudarkan jeragat 6. Memudarkan jerawat 7. Melembabkan kulit kering 8. Mengawal kulit berminyak 9. Mengecilkan liang pori . Kenapa tunggu lagi? Jom contact ejen & stockist Noir dan dapatkan Noir Skin Refining Essence sekarang! . #noir #skinrefiningessence #kulitkusam #masalahkulit #kulitglowing #flawless #noirgirls

Colis Tea Tree Cream. Colis Tea Tree Night Cream,Cream yang dapat mengobati wajah dari jerawat yang sering timbul karena kegiatan sehari hari.Dengan Kandungan: Ganggang Merah, Lavender, Asam Salisilat. Colis Tea Tree Day Cream adalah Perawatan Jerawat Tea Tree Oil dari Australia yang dibuat dengan Teknologi dari Australia, Tea Tree melalui proses pengembunan sehingga terbentuk oil,dengan Kandungan : Lumut Laut, Vitamin B3, Ganggang Hijau. Colis tea Tree Essence Water dapat Menghilangkan Jerawat yang sering timbul karena kegiatan sehari hari dan juga dapat Menghilangkan Bekas Jerawat di Wajah. Dengan Kandungan: Tea Tree Oil, Bunga Kamomil, Anggur, Vitamin B3. yang pastinya sudah pasti ampuh buat mengatasi masalah jerawat pada wajah😍😍. INFO/Order : WA. 082294629911 atau KLIK LINK di BIO #jerawat #kusam #jerawathilang #wajah #bopeng #masalahkulit #kulitwajah #jerawatmuka #flekhitam #jeragathilang #kulitsehat #komedo #greemask #bebaskusam #antijerawat #berminyak #komedohilang #komedomembandel #wajahsehat #spirulinapapuabarat #perawatanwajah #wajahberminyak #bebaskomedo

KENAPA WD KENA SAPU KAT NADI.?TAK BOLEH KER PAKAI KAT MUKA JER? . . Boleh jer nak pakai kat muka.Tapi betapa rugi yakmattt sebab dalaman tak dapat hasil yang sama cantik macam luaran . . Fungsi utama WOMEN DESIREE adalah MERAWAT DALAMAN untuk SERLAHKAN KECANTIKAN DI LUARAN😘 . . WD di hasilkan dengan Teknologi Bio Nano,di mana molekul molekul nano nya menjadi sangat halus,50 kali ganda lebih halus dari sehelai rambut . . Sooo,bila halusss senang masok melalui liang roma.Dan melalui sapuan di pembuluh darah,zat zat dalam bahan yang ada dalam WD ni akan di serap dengan pantas dan OPTIMUM untuk di sebarkan ke seluruh tubuh. . . Dan zat zat ni akan terus mula berkerja mengikut tugas masing masing. . . Yang tugasnya menghapus segala keturunan jerawat.Menentang jeragat dari terus membiak.Mana mana sel yang lemah dan rosak di baik pulih dan di ganti baru. . . Juga mencuci segala toksin dan kotoran yang ada dalam badan Dan membantu melancarkan perjalanan darah . . . Bila darah berjalan lancar maka terserlah lah seri di wajah.Bila toksin dan kotoran dah di bersihkan,pakai apa pun menjadi,cantik jerr. . . GLUTATHIONE yang terdapat dalam wd jika di ambil secara berterusan akan menampakkan wajah yang awet muda 5 hingga 10 tahun berbanding usia. . . Begitu juga dengan ARBUTIN yang terkandung dalam WD ni.Pengambilan arbutin yang berterusan akan membantu anda mendapat kulit yang cerah sehingga dua tona. . . Nak cerah awet muda cantik luar dalam,kena pakai kat nadi tauu😘 #wdec #rahsiaawetmuda #botox #masalahkulit #womendesiree

HERV Sun Rival ni sejenis sunscreen with spf 50. Colorless & and will protect our skin from uva & uvb. ● Lepas pakai ni, boleh makeup macam biasa. ● Whatsapp 012-2554386 or klik link for details.

HERV Sun Rival ni sejenis sunscreen with spf 50. Colorless & and will protect our skin from uva & uvb. ● Lepas pakai ni, boleh makeup macam biasa. ● Whatsapp 012-2554386 or klik link for details.

Apa akan jadi jika consume konsisten consume Calla Beautskin? _ ✅Kulit gelap akan jadi cerah semulajadi. ✅Tona kulit tak sekata akan jadi cerah sekata seluruh badan. ✅Parut dimuka dan badan akan makin pudar dan hilang. ✅Kulit kusam akan jadi lebih sihat dan berseri. ✅Kulit tak akan mudah burn. ✅Kulit sunburn akan kembali kepada kulit asal. ✅Tiada lagi masalah tangan gelap, muka putih atau dayang senandung. ✅Ibu menyusu 6 bulan ke atas yang consume Calla Beautskin akan dapat beri manfaat pada baby juga. Kulit baby akan cantik dan cerah seperti ibunya. _ Berminat nak cuba Calla Beautskin? Boleh contact tasha terus😘 _ #callabeautskin #callabeauty #combosetmurah #kulitputihpinkish #kulitbebascela #putihgebugebass #teamellyyaneypowerrangerspink #combosetmurah #cantikluardandalam #cerahgebu #petuahilangkanjerawat #cerahputihgebu #wajibcuba #masalahkulit #masalahjerawat #produkberkesan #cerahgebukulit #kelulusankkm #kulitflawless #supplementterbaikmalaysia #syintagila #kulitkeringkusam #kulitberjerawat

Calla Beautskin ni bukan je memutihkan kulit semata-mata tau! tapi fungsi & manfaat Calla ni sangatlah banyak antaranya ialah membantu mencantikkan kulit, mencerahkan kulit, memudarkan parut, sekatakan tona kulit dan banyak lain khasiat yang lain untuk kulit. . Didatangkan dalam bentuk serbuk. Hanya perlu kemam sahaja dan terus cair dimulut!😍 . Rasa pun sedap uolls! kita kalau nak konsistan dengan satu produk tu mestilah nak rasa yang sedap dan senang untuk consume betul tak? Calla Beautskin adalah supplement yang diperbuat daripada buah Peach! Rasanya yang sangat sedap, tak ubah seperti buah Peach. . Kemam kemam dah cantik! . Kalau korang masih tercari-cari supplement yang dapat selesaikan masalah kulit gelap, kusam, sunburn dan tak berseri, haaaa Calla Beautskin lah jawapannya😋 . Nak kulit sihat, halus dan cerah berseri tanpa makeup dan sebarang cela? Awak amalkan Calla Beautskin, in shaa Allah awak akan dapat kulit idaman awak🤗 Boleh contact tasha terus😍 _ #callabeautskin #callabeauty #combosetmurah #kulitputihpinkish #kulitbebascela #putihgebugebass #teamellyyaneypowerrangerspink #combosetmurah #cantikluardandalam #cerahgebu #petuahilangkanjerawat #cerahputihgebu #wajibcuba #masalahkulit #masalahjerawat #produkberkesan #cerahgebukulit #kelulusankkm #kulitflawless #supplementterbaikmalaysia #syintagila #kulitkeringkusam #kulitberjerawat