#masalahkulitkering

2,086 posts tagged with #masalahkulitkering

Photos and Videos about #masalahkulitkering

. Temukan solusi kulit putih bersih cerah bebas dari jerawat dan flek hitam manfaat: -Menghilangkan flek hitam -Menghilangkan jerawat -Mengencangkan kulit wajah -Menghaluskan kulit wajah -Mengencangkan pori-pori -Menghambat penuaan dini -Memperhalus tekstur wajah -Mempertahankan kekenyalan kulit -Mencerahkan Kulit -Antioksidan pada wajah 100HALAL, HERBAL, BPOM, SERTIFIKASI INTERNASIONAL #maskerspirulina #beranimenikah #obatjerawat #perawatankulitwajah #masalahkulitkering

Ok, nak share jugak tips bagi korang yg mempunyai masalah kulit kering pula... Dah pening sgt cuba mcm2 produk tapi x memuaskan, boleh la cuba dgn basic set - starter ni... . Setiap produk tu, ada tugas2 dan keistimewaan masing2, so bila kita gunakan starter set ini serentak, semua nya akan kembali normal dan gebu gebas cun melecunn uolss dgn segera... . Kita usaha, insyaAllah 😘 . #npbeauty #masalahkulitkering #kulitmukakering

Kenapa perlu pilih Beluv Cosmetics Aloevera Moisturizer? . 💗Diformulasikan oleh pakar di Kolej Kemahiran Tinggi Mara Lenggong 💗Teksture matte 💗Teksture ringan 💗Menghilangkan masalah kulit 💗Teksture tak melekit 💗Wangian ros Tekan link untuk ws: https://wa.me/601156397025 #masalahjerawat #masalahkulitberminyak #mukaberminyak #masalahjeragat #masalahkulit #masalahgatalgatal #masalahluka #melembapkankulit #masalahkulitkering #masalahsunburn #beluvcosmetics #beluvcosmeticsofficial #krimmukaterbaik #moisturizeraloevera #moisturizerforface #produkberkualiti #produklakukeras #produkmalaysia #produkbermutu #moisturizermalaysia

Terpaksa cantik dengan Beluv Cosmetics Aloevera Moisturizer ni 🤭😍😍😍 . 💯Menghilangkan kulit berminyak 💯Menghilangkan jerawat 💯Menyegarkan kulit 💯Merawat kulit mengelupas 💯Melembapkan kulit 🌹Harga Promosi : RM22 exc postage Tekan link untuk ws: https://wa.me/601156397025 #masalahjerawat #masalahkulitberminyak #mukaberminyak #masalahjeragat #masalahkulit #masalahgatalgatal #masalahluka #melembapkankulit #masalahkulitkering #masalahsunburn #beluvcosmetics #beluvcosmeticsofficial #krimmukaterbaik #moisturizeraloevera #moisturizerforface #produkberkualiti #produklakukeras #produkmalaysia #produkbermutu #moisturizermalaysia

SEGAN MUKA CERAH SEBAB GUNA SKINCARE TANGAN GELAP🙈 Ramai cakap camni.Tapi belum jumpa cara nak setelkan masalah ni. Sudahnya,bila jumpa orang,segan nak hulur tangan🙈 Nanti orang cakap “Eeee eee muka putih,tangan hitam.” Versi abam terlajak lariss Padahal takde sape pun perasan.Diri sendiri yang tak yakin. Kita pun biasa nya nak buat sesuatu bukan sebab orang kan? Nak cantik,nak gebus sebab nak naikkan keyakinan diri sendiri. Sebab tu sejak Peea Dolce hadir, ramai Happy sampai lompat bintang 5 kali. Mana tak nya,masalah kulit tangan gelap dan kering yang ditanggung sekian lama SETEL! Alhamdulillah,dah la MUDAH guna.SELAMAT,dan LULUS KKM lagi. Paling ramai suke sebab PEEA ni sapuan luaran je.Tak perlu makan pun❤ www.wasap.my/60173672865/lotionputihgebu #dealeradleesyabeauty #peeadolce #masalahkulitkering #antilekit #wangi_cerah_gebu

Cuaca dingin emang bikin kulit kering . Tapi uda tenang donk yaaa . Kan uda ada QZ Hydrating Cream 😍 . Moisturize BOOSTER untuk kulit keringmu. . Pake malam, paginya langsung kenyal ❤ . #skincarekulitkering #merawatkulitkering #rawatkulitkering #obatkulitkering #krimkulitkering #kulitwajahkering #creamkulitkering #masalahkulitkering #untukkulitkering

. Temukan solusi kulit putih bersih cerah bebas dari jerawat dan flek hitam manfaat: -Menghilangkan flek hitam -Menghilangkan jerawat -Mengencangkan kulit wajah -Menghaluskan kulit wajah -Mengencangkan pori-pori -Menghambat penuaan dini -Memperhalus tekstur wajah -Mempertahankan kekenyalan kulit -Mencerahkan Kulit -Antioksidan pada wajah 100HALAL, HERBAL, BPOM, SERTIFIKASI INTERNASIONAL #maskerspirulina #beranimenikah #obatjerawat #perawatankulitwajah #masalahkulitkering

Terpaksa cantik dengan Beluv Cosmetics Aloevera Moisturizer ni 🤭😍😍😍 . 💯Menghilangkan kulit berminyak 💯Menghilangkan jerawat 💯Menyegarkan kulit 💯Merawat kulit mengelupas 💯Melembapkan kulit 🌹Harga Promosi : RM22 exc postage Tekan link untuk ws: https://wa.me/601156397025 #masalahjerawat #masalahkulitberminyak #mukaberminyak #masalahjeragat #masalahkulit #masalahgatalgatal #masalahluka #melembapkankulit #masalahkulitkering #masalahsunburn #beluvcosmetics #beluvcosmeticsofficial #krimmukaterbaik #moisturizeraloevera #moisturizerforface #produkberkualiti #produklakukeras #produkmalaysia #produkbermutu #moisturizermalaysia

Terpaksa cantik dengan Beluv Cosmetics Aloevera Moisturizer ni 🤭😍😍😍 . 💯Menghilangkan kulit berminyak 💯Menghilangkan jerawat 💯Menyegarkan kulit 💯Merawat kulit mengelupas 💯Melembapkan kulit 🌹Harga Promosi : RM22 exc postage Tekan link untuk ws: https://wa.me/601156397025 #masalahjerawat #masalahkulitberminyak #mukaberminyak #masalahjeragat #masalahkulit #masalahgatalgatal #masalahluka #melembapkankulit #masalahkulitkering #masalahsunburn #beluvcosmetics #beluvcosmeticsofficial #krimmukaterbaik #moisturizeraloevera #moisturizerforface #produkberkualiti #produklakukeras #produkmalaysia #produkbermutu #moisturizermalaysia

Terpaksa cantik dengan Beluv Cosmetics Aloevera Moisturizer ni 🤭😍😍😍 . 💯Menghilangkan kulit berminyak 💯Menghilangkan jerawat 💯Menyegarkan kulit 💯Merawat kulit mengelupas 💯Melembapkan kulit 🌹Harga Promosi : RM22 exc postage Tekan link untuk ws: https://wa.me/601156397025 #masalahjerawat #masalahkulitberminyak #mukaberminyak #masalahjeragat #masalahkulit #masalahgatalgatal #masalahluka #melembapkankulit #masalahkulitkering #masalahsunburn #beluvcosmetics #beluvcosmeticsofficial #krimmukaterbaik #moisturizeraloevera #moisturizerforface #produkberkualiti #produklakukeras #produkmalaysia #produkbermutu #moisturizermalaysia

Terpaksa cantik dengan Beluv Cosmetics Aloevera Moisturizer ni 🤭😍😍😍 . 💯Menghilangkan kulit berminyak 💯Menghilangkan jerawat 💯Menyegarkan kulit 💯Merawat kulit mengelupas 💯Melembapkan kulit 🌹Harga Promosi : RM22 exc postage Tekan link untuk ws: https://wa.me/601156397025 #masalahjerawat #masalahkulitberminyak #mukaberminyak #masalahjeragat #masalahkulit #masalahgatalgatal #masalahluka #melembapkankulit #masalahkulitkering #masalahsunburn #beluvcosmetics #beluvcosmeticsofficial #krimmukaterbaik #moisturizeraloevera #moisturizerforface #produkberkualiti #produklakukeras #produkmalaysia #produkbermutu #moisturizermalaysia

RASA NAK MARAH JEEE!!! Kenapa tak bagitau *BELUV COSMETICS ALOEVERA MOISTURIZER* ni berkesan sangat²²😍😍😍😍 . . Beluv Cosmetics Aloevera kaya dengan ekstrak aloevera yang dapat hilangkan masalah² kulit🥰 💖Kulit berminyak 💖Kulit kering 💖Kulit berjerawat 💖Kulit berjeragat 🌹Harga Promosi : RM22 exc postage Tekan link untuk ws: https://wa.me/601156397025 #masalahjerawat #masalahkulitberminyak #mukaberminyak #masalahjeragat #masalahkulit #masalahgatalgatal #masalahluka #melembapkankulit #masalahkulitkering #masalahsunburn #beluvcosmetics #beluvcosmeticsofficial #krimmukaterbaik #moisturizeraloevera #moisturizerforface #produkberkualiti #produklakukeras #produkmalaysia #produkbermutu #moisturizermalaysia

Kenapa Beluv Cosmetics Aloevera Moisturizer buat harga promosi??😱 . 1. Pengambilan agent dan dropship Awal tahun hadapan kami akan buat pengambilan agent dan dropship. Kami bagi berikan peluang untuk customer membeli secara direct dgn Hq bagi mendptkan harga yg lebih rendah sebelum pengambilan agent dan dropship. 2. Clearance stock Beluv Cosmetics Aloevera Moisturizer membuat clearance sale untuk stock tahun ini sebelum kami restock kembali tahun akn datang dan pastinya ada improvement formulation dan berdaftar kkm. Grab sekarang sebelum tamat harga promosi 🥰💕 🌹Harga promosi : RM22 exc postage Tekan link untuk ws: https://wa.me/601156397025 #masalahjerawat #masalahkulitberminyak #mukaberminyak #masalahjeragat #masalahkulit #masalahgatalgatal #masalahluka #melembapkankulit #masalahkulitkering #masalahsunburn #beluvcosmetics #beluvcosmeticsofficial #krimmukaterbaik #moisturizeraloevera #moisturizerforface #produkberkualiti #produklakukeras #produkmalaysia #produkbermutu #moisturizermalaysia

Haaa sape la yg ckp lelaki xleh pakai Ainaa SkinCare? . Customer ni dh pakai 3 botol Ainaa serum tw. Cuba tgk perubahan skin nya.. best kn bila skin dh nmpk ok.. Jerawat & Parut pn nmpk pudar 👍 . @ainaabeautystockist #teamnsasuperstar #iedarangers #ainaaskincare #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrubmask #ainaakcantik #masalahkulitkering #masalahkulitmuka #masalahkulitkusam #gombak #setapak #wangsamaju #hafizmahamadxsyafiqahaina

Haii uolsss... Try beza kan harga setiap 1 item Ainaa Skincare dgn harga yg set 4in1.. Jimat ke xjimat uolss? 🙂 . Dgn set 4in1 in act dh lengkap dh skincare korunk..Tp kn bukan 4in1 tw TAPI 6IN1..kenapa ieda ckp 6in1?🤔 . Sbb Ainaa Cleanser & Ainaa Scrub Mask ada 2 fungsi.. ☺️ 🌷Ainaa Cleanser bukan je Cleanser tp boleh dijadikn sbg Make up remover jgk tw 😉 🌷Ainaa Scrub Mask pulak bkn je sbg scrub tp boleh dijadikan sbg Mask 😉 . RM189 ni boleh dpt 4 item ainaa skincare yg mempunyai 6 fungsi.. Ohh bukan tu jerkk tw TAPI klo grab dgn ieda akn dpt special free gift lg🎁🤩. Utk order boleh click link diBio atau watsapp direct ke 019-3306680 😘 . @ainaabeautystockist #teamnsasuperstar #iedarangers #ainaaskincare #ainaaserum #ainaasunscreen #ainaacleanser #ainaascrubmask #ainaakcantik #masalahkulitkering #masalahkulitmuka #masalahkulitkusam #gombak #setapak #wangsamaju #hafizmahamadxsyafiqahaina

Alhamdulilah... kali ni restock byk sikit dri sebelum nyer..Mcm xpercaya pn ade sbb leh restock byk cmnih.. mgkn pd org lain sikit tp pd ieda rse byk sbb ieda zero dlm bisnes.. NOTHING.. . TQ sgt2 kt @ainaabeautystockist sbb bersabar ajar n didik ieda smpai leh buat sale cmnih🥰😘 . @ainaabeautystockist #teamnsasuperstar #iedarangers #ainaaskincare #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrubmask #ainaakcantik #masalahkulitkering #masalahkulitmuka #masalahkulitkusam #gombak #setapak #wangsamaju #hafizmahamadxsyafiqahaina

Kenapa Beluv Cosmetics Aloevera Moisturizer buat harga promosi??😱 . 1. Pengambilan agent dan dropship Awal tahun hadapan kami akan buat pengambilan agent dan dropship. Kami bagi berikan peluang untuk customer membeli secara direct dgn Hq bagi mendptkan harga yg lebih rendah sebelum pengambilan agent dan dropship. 2. Clearance stock Beluv Cosmetics Aloevera Moisturizer membuat clearance sale untuk stock tahun ini sebelum kami restock kembali tahun akn datang dan pastinya ada improvement formulation dan berdaftar kkm. Grab sekarang sebelum tamat harga promosi 🥰💕 🌹Harga promosi : RM22 exc postage Tekan link untuk ws: https://wa.me/601156397025 #masalahjerawat #masalahkulitberminyak #mukaberminyak #masalahjeragat #masalahkulit #masalahgatalgatal #masalahluka #melembapkankulit #masalahkulitkering #masalahsunburn #beluvcosmetics #beluvcosmeticsofficial #krimmukaterbaik #moisturizeraloevera #moisturizerforface #produkberkualiti #produklakukeras #produkmalaysia #produkbermutu #moisturizermalaysia

Kenapa Beluv Cosmetics Aloevera Moisturizer buat harga promosi??😱 . 1. Pengambilan agent dan dropship Awal tahun hadapan kami akan buat pengambilan agent dan dropship. Kami bagi berikan peluang untuk customer membeli secara direct dgn Hq bagi mendptkan harga yg lebih rendah sebelum pengambilan agent dan dropship. 2. Clearance stock Beluv Cosmetics Aloevera Moisturizer membuat clearance sale untuk stock tahun ini sebelum kami restock kembali tahun akn datang dan pastinya ada improvement formulation dan berdaftar kkm. Grab sekarang sebelum tamat harga promosi 🥰💕 🌹Harga promosi : RM22 exc postage Tekan link untuk ws: https://wa.me/601156397025 #masalahjerawat #masalahkulitberminyak #mukaberminyak #masalahjeragat #masalahkulit #masalahgatalgatal #masalahluka #melembapkankulit #masalahkulitkering #masalahsunburn #beluvcosmetics #beluvcosmeticsofficial #krimmukaterbaik #moisturizeraloevera #moisturizerforface #produkberkualiti #produklakukeras #produkmalaysia #produkbermutu #moisturizermalaysia

Kenapa Beluv Cosmetics Aloevera Moisturizer buat harga promosi??😱 . 1. Pengambilan agent dan dropship Awal tahun hadapan kami akan buat pengambilan agent dan dropship. Kami bagi berikan peluang untuk customer membeli secara direct dgn Hq bagi mendptkan harga yg lebih rendah sebelum pengambilan agent dan dropship. 2. Clearance stock Beluv Cosmetics Aloevera Moisturizer membuat clearance sale untuk stock tahun ini sebelum kami restock kembali tahun akn datang dan pastinya ada improvement formulation dan berdaftar kkm. Grab sekarang sebelum tamat harga promosi 🥰💕 🌹Harga promosi : RM22 exc postage Tekan link untuk ws: https://wa.me/601156397025 #masalahjerawat #masalahkulitberminyak #mukaberminyak #masalahjeragat #masalahkulit #masalahgatalgatal #masalahluka #melembapkankulit #masalahkulitkering #masalahsunburn #beluvcosmetics #beluvcosmeticsofficial #krimmukaterbaik #moisturizeraloevera #moisturizerforface #produkberkualiti #produklakukeras #produkmalaysia #produkbermutu #moisturizermalaysia

Kenapa Beluv Cosmetics Aloevera Moisturizer buat harga promosi??😱 . 1. Pengambilan agent dan dropship Awal tahun hadapan kami akan buat pengambilan agent dan dropship. Kami bagi berikan peluang untuk customer membeli secara direct dgn Hq bagi mendptkan harga yg lebih rendah sebelum pengambilan agent dan dropship. 2. Clearance stock Beluv Cosmetics Aloevera Moisturizer membuat clearance sale untuk stock tahun ini sebelum kami restock kembali tahun akn datang dan pastinya ada improvement formulation dan berdaftar kkm. Grab sekarang sebelum tamat harga promosi 🥰💕 🌹Harga promosi : RM22 exc postage Tekan link untuk ws: https://wa.me/601156397025 #masalahjerawat #masalahkulitberminyak #mukaberminyak #masalahjeragat #masalahkulit #masalahgatalgatal #masalahluka #melembapkankulit #masalahkulitkering #masalahsunburn #beluvcosmetics #beluvcosmeticsofficial #krimmukaterbaik #moisturizeraloevera #moisturizerforface #produkberkualiti #produklakukeras #produkmalaysia #produkbermutu #moisturizermalaysia

Pastikan Produk kecantikan anda adalah berasaskan Bahan2 semulajadi 😍 Beluv Cosmetics Aloevera Moisturizer kaya dgn ekstrak aloevera yg dapat menyihatkan kulit berminyak 😍 Berfungsi 💯Menghilangkan kulit berminyak 💯Menghilangkan jerawat 💯Menyegarkan kulit 💯Merawat kulit mengelupas 💯Melembapkan kulit 🌹Harga Promosi : RM22 exc postage Tekan link untuk ws: https://wa.me/601156397025 #masalahjerawat #masalahkulitberminyak #mukaberminyak #masalahjeragat #masalahkulit #masalahgatalgatal #masalahluka #melembapkankulit #masalahkulitkering #masalahsunburn #beluvcosmetics #beluvcosmeticsofficial #krimmukaterbaik #moisturizeraloevera #moisturizerforface #produkberkualiti #produklakukeras #produkmalaysia #produkbermutu #moisturizermalaysia

Assalamualaikum & Good Morning Hai semua ☺️ Promosi Mary Kay October2019 💞💞 . . Wow Mary Kay dah ade contouring stick la. Baru launching this month, senang je nak guna tau, conteng-conteng muka tu tuk cover pe yang patut. hehehehe . . Beli 4 dapat FREE 1, 1 jadi RM29.40 je jimat kan? leh share2 dengan member. Nak grab semua pun boleh hehehehe 🤭 . . Jom cuci mata 🤓🤓 untuk grab promosi-promosi yang hado.. Miss Ti kasi special price untuk this week 🥰🥰🥰 Wasap cam ni ye 📲📲 👇 www.wasap.my/60173847351/promooctober . 💝 Love 💕 ssafiiahmk #mkpromo #ssafiiamk #charcoalmaskmk #mkoffer #mkkajang #mksemenyih #mktamandesamewah #mkkajangsentral #mkjalanrekosentral #masalahkulitkering #masalahkulitberminyak #masalahkulitberjerawat #skinvisonic #freeskinconsultation #sleepingmask #readystock #mkproduct #tipskulitglowing #conturingstickmarykay #serumhilangjeragat #serumjerawat #tipsmakeupflawless #marykayuser #penggunamarykay #testimonimarykay #reviewprodukmarykay #mkpromooctober

Assalamualaikum & Good Morning Hai semua ☺️ Promosi Mary Kay October2019 💞💞 . . Wow Mary Kay dah ade contouring stick la. Baru launching this month, senang je nak guna tau, conteng-conteng muka tu tuk cover pe yang patut. hehehehe . . Beli 4 dapat FREE 1, 1 jadi RM29.40 je jimat kan? leh share2 dengan member. Nak grab semua pun boleh hehehehe 🤭 . . Jom cuci mata 🤓🤓 untuk grab promosi-promosi yang hado.. Miss Ti kasi special price untuk this week 🥰🥰🥰 Wasap cam ni ye 📲📲 👇 www.wasap.my/60173847351/promooctober . 💝 Love 💕 ssafiiahmk #mkpromo #ssafiiamk #charcoalmaskmk #mkoffer #mkkajang #mksemenyih #mktamandesamewah #mkkajangsentral #mkjalanrekosentral #masalahkulitkering #masalahkulitberminyak #masalahkulitberjerawat #skinvisonic #freeskinconsultation #sleepingmask #readystock #mkproduct #tipskulitglowing #conturingstickmarykay #serumhilangjeragat #serumjerawat #tipsmakeupflawless #marykayuser #penggunamarykay #testimonimarykay #reviewprodukmarykay #mkpromooctober

Assalamualaikum & Good Morning Hai semua ☺️ Promosi Mary Kay October2019 💞💞 . . Wow Mary Kay dah ade contouring stick la. Baru launching this month, senang je nak guna tau, conteng-conteng muka tu tuk cover pe yang patut. hehehehe . . Beli 4 dapat FREE 1, 1 jadi RM29.40 je jimat kan? leh share2 dengan member. Nak grab semua pun boleh hehehehe 🤭 . . Jom cuci mata 🤓🤓 untuk grab promosi-promosi yang hado.. Miss Ti kasi special price untuk this week 🥰🥰🥰 Wasap cam ni ye 📲📲 👇 www.wasap.my/60173847351/promooctober . 💝 Love 💕 ssafiiahmk #mkpromo #ssafiiamk #charcoalmaskmk #mkoffer #mkkajang #mksemenyih #mktamandesamewah #mkkajangsentral #mkjalanrekosentral #masalahkulitkering #masalahkulitberminyak #masalahkulitberjerawat #skinvisonic #freeskinconsultation #sleepingmask #readystock #mkproduct #tipskulitglowing #conturingstickmarykay #serumhilangjeragat #serumjerawat #tipsmakeupflawless #marykayuser #penggunamarykay #testimonimarykay #reviewprodukmarykay #mkpromooctober

Assalamualaikum & Good Morning Hai semua ☺️ Promosi Mary Kay October2019 💞💞 . . Wow Mary Kay dah ade contouring stick la. Baru launching this month, senang je nak guna tau, conteng-conteng muka tu tuk cover pe yang patut. hehehehe . . Beli 4 dapat FREE 1, 1 jadi RM29.40 je jimat kan? leh share2 dengan member. Nak grab semua pun boleh hehehehe 🤭 . . Jom cuci mata 🤓🤓 untuk grab promosi-promosi yang hado.. Miss Ti kasi special price untuk this week 🥰🥰🥰 Wasap cam ni ye 📲📲 👇 www.wasap.my/60173847351/promooctober . 💝 Love 💕 ssafiiahmk #mkpromo #ssafiiamk #charcoalmaskmk #mkoffer #mkkajang #mksemenyih #mktamandesamewah #mkkajangsentral #mkjalanrekosentral #masalahkulitkering #masalahkulitberminyak #masalahkulitberjerawat #skinvisonic #freeskinconsultation #sleepingmask #readystock #mkproduct #tipskulitglowing #conturingstickmarykay #serumhilangjeragat #serumjerawat #tipsmakeupflawless #marykayuser #penggunamarykay #testimonimarykay #reviewprodukmarykay #mkpromooctober

Assalamualaikum & Good Morning Hai semua ☺️ Promosi Mary Kay October2019 💞💞 . . Wow Mary Kay dah ade contouring stick la. Baru launching this month, senang je nak guna tau, conteng-conteng muka tu tuk cover pe yang patut. hehehehe . . Beli 4 dapat FREE 1, 1 jadi RM29.40 je jimat kan? leh share2 dengan member. Nak grab semua pun boleh hehehehe 🤭 . . Jom cuci mata 🤓🤓 untuk grab promosi-promosi yang hado.. Miss Ti kasi special price untuk this week 🥰🥰🥰 Wasap cam ni ye 📲📲 👇 www.wasap.my/60173847351/promooctober . 💝 Love 💕 ssafiiahmk #mkpromo #ssafiiamk #charcoalmaskmk #mkoffer #mkkajang #mksemenyih #mktamandesamewah #mkkajangsentral #mkjalanrekosentral #masalahkulitkering #masalahkulitberminyak #masalahkulitberjerawat #skinvisonic #freeskinconsultation #sleepingmask #readystock #mkproduct #tipskulitglowing #conturingstickmarykay #serumhilangjeragat #serumjerawat #tipsmakeupflawless #marykayuser #penggunamarykay #testimonimarykay #reviewprodukmarykay #mkpromooctober

Assalamualaikum & Good Morning Hai semua ☺️ Promosi Mary Kay October2019 💞💞 . . Wow Mary Kay dah ade contouring stick la. Baru launching this month, senang je nak guna tau, conteng-conteng muka tu tuk cover pe yang patut. hehehehe . . Beli 4 dapat FREE 1, 1 jadi RM29.40 je jimat kan? leh share2 dengan member. Nak grab semua pun boleh hehehehe 🤭 . . Jom cuci mata 🤓🤓 untuk grab promosi-promosi yang hado.. Miss Ti kasi special price untuk this week 🥰🥰🥰 Wasap cam ni ye 📲📲 👇 www.wasap.my/60173847351/promooctober . 💝 Love 💕 ssafiiahmk #mkpromo #ssafiiamk #charcoalmaskmk #mkoffer #mkkajang #mksemenyih #mktamandesamewah #mkkajangsentral #mkjalanrekosentral #masalahkulitkering #masalahkulitberminyak #masalahkulitberjerawat #skinvisonic #freeskinconsultation #sleepingmask #readystock #mkproduct #tipskulitglowing #conturingstickmarykay #serumhilangjeragat #serumjerawat #tipsmakeupflawless #marykayuser #penggunamarykay #testimonimarykay #reviewprodukmarykay #mkpromooctober

Assalamualaikum & Good Morning Hai semua ☺️ Promosi Mary Kay October2019 💞💞 . . Wow Mary Kay dah ade contouring stick la. Baru launching this month, senang je nak guna tau, conteng-conteng muka tu tuk cover pe yang patut. hehehehe . . Beli 4 dapat FREE 1, 1 jadi RM29.40 je jimat kan? leh share2 dengan member. Nak grab semua pun boleh hehehehe 🤭 . . Jom cuci mata 🤓🤓 untuk grab promosi-promosi yang hado.. Miss Ti kasi special price untuk this week 🥰🥰🥰 Wasap cam ni ye 📲📲 👇 www.wasap.my/60173847351/promooctober . 💝 Love 💕 ssafiiahmk #mkpromo #ssafiiamk #charcoalmaskmk #mkoffer #mkkajang #mksemenyih #mktamandesamewah #mkkajangsentral #mkjalanrekosentral #masalahkulitkering #masalahkulitberminyak #masalahkulitberjerawat #skinvisonic #freeskinconsultation #sleepingmask #readystock #mkproduct #tipskulitglowing #conturingstickmarykay #serumhilangjeragat #serumjerawat #tipsmakeupflawless #marykayuser #penggunamarykay #testimonimarykay #reviewprodukmarykay #mkpromooctober

LELAKI PUN BOLEH GUNA??? 😱😱😱 Yee.. Lelaki pun boleh pakai Beluv Cosmetics Aloevera Moisturizer ni jangan risau🥰 Beluv Cosmetics Aloevera Moisturizer sesuai untuk semua peringkat umur😘😘😘😘 . 🌹Harga Promosi : RM22 exc postage (Sehingga 31/12/19) Tekan link untuk ws: https://wa.me/601156397025 #masalahjerawat #masalahkulitberminyak #mukaberminyak #masalahjeragat #masalahkulit #masalahgatalgatal #masalahluka #melembapkankulit #masalahkulitkering #masalahsunburn #beluvcosmetics #beluvcosmeticsofficial #krimmukaterbaik #moisturizeraloevera #moisturizerforface #produkberkualiti #produklakukeras #produkmalaysia #produkbermutu #moisturizermalaysia

Kenapa Beluv Cosmetics Aloevera Moisturizer buat harga promosi??😱 . 1. Pengambilan agent dan dropship Awal tahun hadapan kami akan buat pengambilan agent dan dropship. Kami bagi berikan peluang untuk customer membeli secara direct dgn Hq bagi mendptkan harga yg lebih rendah sebelum pengambilan agent dan dropship. 2. Clearance stock Beluv Cosmetics Aloevera Moisturizer membuat clearance sale untuk stock tahun ini sebelum kami restock kembali tahun akn datang dan pastinya ada improvement formulation dan berdaftar kkm. Grab sekarang sebelum tamat harga promosi 🥰💕 🌹Harga promosi : RM22 exc postage Tekan link untuk ws: https://wa.me/601156397025 #masalahjerawat #masalahkulitberminyak #mukaberminyak #masalahjeragat #masalahkulit #masalahgatalgatal #masalahluka #melembapkankulit #masalahkulitkering #masalahsunburn #beluvcosmetics #beluvcosmeticsofficial #krimmukaterbaik #moisturizeraloevera #moisturizerforface #produkberkualiti #produklakukeras #produkmalaysia #produkbermutu #moisturizermalaysia

Kenapa Beluv Cosmetics Aloevera Moisturizer buat harga promosi??😱 . 1. Pengambilan agent dan dropship Awal tahun hadapan kami akan buat pengambilan agent dan dropship. Kami bagi berikan peluang untuk customer membeli secara direct dgn Hq bagi mendptkan harga yg lebih rendah sebelum pengambilan agent dan dropship. 2. Clearance stock Beluv Cosmetics Aloevera Moisturizer membuat clearance sale untuk stock tahun ini sebelum kami restock kembali tahun akn datang dan pastinya ada improvement formulation dan berdaftar kkm. Grab sekarang sebelum tamat harga promosi 🥰💕 🌹Harga promosi : RM22 exc postage Tekan link untuk ws: https://wa.me/601156397025 #masalahjerawat #masalahkulitberminyak #mukaberminyak #masalahjeragat #masalahkulit #masalahgatalgatal #masalahluka #melembapkankulit #masalahkulitkering #masalahsunburn #beluvcosmetics #beluvcosmeticsofficial #krimmukaterbaik #moisturizeraloevera #moisturizerforface #produkberkualiti #produklakukeras #produkmalaysia #produkbermutu #moisturizermalaysia

Kenapa Beluv Cosmetics Aloevera Moisturizer buat harga promosi??😱 . 1. Pengambilan agent dan dropship Awal tahun hadapan kami akan buat pengambilan agent dan dropship. Kami bagi berikan peluang untuk customer membeli secara direct dgn Hq bagi mendptkan harga yg lebih rendah sebelum pengambilan agent dan dropship. 2. Clearance stock Beluv Cosmetics Aloevera Moisturizer membuat clearance sale untuk stock tahun ini sebelum kami restock kembali tahun akn datang dan pastinya ada improvement formulation dan berdaftar kkm. Grab sekarang sebelum tamat harga promosi 🥰💕 🌹Harga promosi : RM22 exc postage Tekan link untuk ws: https://wa.me/601156397025 #masalahjerawat #masalahkulitberminyak #mukaberminyak #masalahjeragat #masalahkulit #masalahgatalgatal #masalahluka #melembapkankulit #masalahkulitkering #masalahsunburn #beluvcosmetics #beluvcosmeticsofficial #krimmukaterbaik #moisturizeraloevera #moisturizerforface #produkberkualiti #produklakukeras #produkmalaysia #produkbermutu #moisturizermalaysia

Pastikan Produk kecantikan anda adalah berasaskan Bahan2 semulajadi 😍 Beluv Cosmetics Aloevera Moisturizer kaya dgn ekstrak aloevera yg dapat menyihatkan kulit berminyak 😍 Berfungsi 💯Menghilangkan kulit berminyak 💯Menghilangkan jerawat 💯Menyegarkan kulit 💯Merawat kulit mengelupas 💯Melembapkan kulit 🌹Harga Promosi : RM22 exc postage Tekan link untuk ws: https://wa.me/601156397025 #masalahjerawat #masalahkulitberminyak #mukaberminyak #masalahjeragat #masalahkulit #masalahgatalgatal #masalahluka #melembapkankulit #masalahkulitkering #masalahsunburn #beluvcosmetics #beluvcosmeticsofficial #krimmukaterbaik #moisturizeraloevera #moisturizerforface #produkberkualiti #produklakukeras #produkmalaysia #produkbermutu #moisturizermalaysia

LELAKI PUN BOLEH GUNA??? 😱😱😱 Yee.. Lelaki pun boleh pakai Beluv Cosmetics Aloevera Moisturizer ni jangan risau🥰 Beluv Cosmetics Aloevera Moisturizer sesuai untuk semua peringkat umur😘😘😘😘 . 🌹Harga Promosi : RM22 exc postage (Sehingga 31/12/19) Tekan link untuk ws: https://wa.me/601156397025 #masalahjerawat #masalahkulitberminyak #mukaberminyak #masalahjeragat #masalahkulit #masalahgatalgatal #masalahluka #melembapkankulit #masalahkulitkering #masalahsunburn #beluvcosmetics #beluvcosmeticsofficial #krimmukaterbaik #moisturizeraloevera #moisturizerforface #produkberkualiti #produklakukeras #produkmalaysia #produkbermutu #moisturizermalaysia

Beluv Cosmetics Aloevera Moisturizer kaya dgn ekstrak aloevera yg dapat menyihatkan kulit 🌹 Harga promosi untuk clearance stock dan sebelum pembukaan agen dan dropship pd tahun hadapan RM22 exc postage sehingga 31/12 /19💕 🌹Harga Promosi : RM22 exc postage Tekan link untuk ws: https://wa.me/601156397025 #masalahjerawat #masalahkulitberminyak #mukaberminyak #masalahjeragat #masalahkulit #masalahgatalgatal #masalahluka #melembapkankulit #masalahkulitkering #masalahsunburn #beluvcosmetics #beluvcosmeticsofficial #krimmukaterbaik #moisturizeraloevera #moisturizerforface #produkberkualiti #produklakukeras #produkmalaysia #produkbermutu #moisturizermalaysia

Beluv Cosmetics Aloevera Moisturizer kaya dgn ekstrak aloevera yg dapat menyihatkan kulit 🌹 Harga promosi untuk clearance stock dan sebelum pembukaan agen dan dropship pd tahun hadapan RM22 exc postage sehingga 31/12 /19💕 🌹Harga Promosi : RM22 exc postage Tekan link untuk ws: https://wa.me/601156397025 #masalahjerawat #masalahkulitberminyak #mukaberminyak #masalahjeragat #masalahkulit #masalahgatalgatal #masalahluka #melembapkankulit #masalahkulitkering #masalahsunburn #beluvcosmetics #beluvcosmeticsofficial #krimmukaterbaik #moisturizeraloevera #moisturizerforface #produkberkualiti #produklakukeras #produkmalaysia #produkbermutu #moisturizermalaysia

Set 3in1 Ainaa Skincare ni set jimat tw uolsss.. Senang klo beli yg ni kire dh lengkap set skincare uolss..Just konsisten je pakai Ainaa Skincare 😉 . Boleh clickink dibio utk order atau direct watsapp ieda kt nombor 0193306680 🤗.. In Shaa Allah ieda akn bantu korunk yg ada masalah kulit muka 😊 . @ainaabeautystockist #teamnsasuperstar #iedarangers #ainaaskincare #ainaakcantik #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrubmask #masalahkulitkering #masalahkulitmuka #gombak #setapak #danaokota #wangsamaju #hafizmahamadxsyafiqahaina

siapa ada masalah skin KOMBINASI mcm customer ni? Stresskan bila skin berminyak & kering. Mmg kene cari Skincare yg sesuai kan.. . But Alhamdulillah.. Customer ni pakai set 3in1 Ainaa SkinCare dh nmpk kn perubahan pd skin nya.. . @ainaabeautystockist #teamnsasuperstar #iedarangers #ainaaskincare #ainaakcantik #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #masalahkulitkering #masalahkulitmuka #gombak #setapak #wangsamaju #danaokota #hafizmahamadxsyafiqahaina

TERSALAH PAKAI SUNBLOCK MUKA JADI KEMERAHAN DAN GATAL . Tengok je pon dah rasa macam pedih kan.Nasib customer ni cepat bertindak dengan konsisten guna Set Black Rose . Alhamdulillah sekarang tiada lagi merah-merah. Kulit nampak lebih sekata . Set Black Rose Dengan tambahan Rose Water menjadikan kulit lebih cerah dan memberi kelembapan yang cepat pada kulit . PROMO: Setiap pembelian Set Black Rose percuma telekung Eksklusif Elysian🌹 . 🍭Berminat nak tahu lebih lanjut? 📲0175417491 📲0175417491 📲0175417491 ==================== 📮Poslaju setiap hari 🚘COD available (t&c) 🎁pon adee

Pernah guna tak moisturizer yang macam *foundation* 🤔Ehhh macam mana tuuu???? . . *Beluv Cosmetics Aloevera Moisturizer* ni berfungsi sama macam foundation😍 🌹Teksture tak berminyak dan melekit 🌹Rasa macam bedak je 🌹Melembapkan kulit 🌹Mencantikkan kulit sambil merawat 🌹Bau wangian bunga ros 🌹Membuatkan make up tahan lebih lama Bestnyee guna Moisturizer ni 😍😍 . Beluv Cosmetics Aloevera Moisturizer . 🌹Harga Promosi : RM22 exc postage Tekan link untuk ws: https://wa.me/601156397025 #masalahjerawat #masalahkulitberminyak #mukaberminyak #masalahjeragat #masalahkulit #masalahgatalgatal #masalahluka #melembapkankulit #masalahkulitkering #masalahsunburn #beluvcosmetics #beluvcosmeticsofficial #krimmukaterbaik #moisturizeraloevera #moisturizerforface #produkberkualiti #produklakukeras #produkmalaysia #produkbermutu #moisturizermalaysia

Pernah guna tak moisturizer yang macam *foundation* 🤔Ehhh macam mana tuuu???? . . *Beluv Cosmetics Aloevera Moisturizer* ni berfungsi sama macam foundation😍 🌹Teksture tak berminyak dan melekit 🌹Rasa macam bedak je 🌹Melembapkan kulit 🌹Mencantikkan kulit sambil merawat 🌹Bau wangian bunga ros 🌹Membuatkan make up tahan lebih lama Bestnyee guna Moisturizer ni 😍😍 . Beluv Cosmetics Aloevera Moisturizer . 🌹Harga Promosi : RM22 exc postage Tekan link untuk ws: https://wa.me/601156397025 #masalahjerawat #masalahkulitberminyak #mukaberminyak #masalahjeragat #masalahkulit #masalahgatalgatal #masalahluka #melembapkankulit #masalahkulitkering #masalahsunburn #beluvcosmetics #beluvcosmeticsofficial #krimmukaterbaik #moisturizeraloevera #moisturizerforface #produkberkualiti #produklakukeras #produkmalaysia #produkbermutu #moisturizermalaysia

Pernah guna tak moisturizer yang macam *foundation* 🤔Ehhh macam mana tuuu???? . . *Beluv Cosmetics Aloevera Moisturizer* ni berfungsi sama macam foundation😍 🌹Teksture tak berminyak dan melekit 🌹Rasa macam bedak je 🌹Melembapkan kulit 🌹Mencantikkan kulit sambil merawat 🌹Bau wangian bunga ros 🌹Membuatkan make up tahan lebih lama Bestnyee guna Moisturizer ni 😍😍 . Beluv Cosmetics Aloevera Moisturizer . 🌹Harga Promosi : RM22 exc postage Tekan link untuk ws: https://wa.me/601156397025 #masalahjerawat #masalahkulitberminyak #mukaberminyak #masalahjeragat #masalahkulit #masalahgatalgatal #masalahluka #melembapkankulit #masalahkulitkering #masalahsunburn #beluvcosmetics #beluvcosmeticsofficial #krimmukaterbaik #moisturizeraloevera #moisturizerforface #produkberkualiti #produklakukeras #produkmalaysia #produkbermutu #moisturizermalaysia

Beluv Cosmetics Aloevera Moisturizer ✨🧙🏻‍♀ Mampu semua merawat masalah kulit!!! 😱😱 . ❤Menghilangkan jerawat ❤Mengurangkan kulit berminyak ❤Melegakan gatal² ❤Melembapkan kulit ❤Mengawal kulit kering . Beluv Cosmetics Aloevera Moisturizer dengan kaya dengan ekstrak aloevera asli😍😍 🌹Harga Promosi : RM22 exc postage Tekan link untuk ws: https://wa.me/601156397025 #masalahjerawat #masalahkulitberminyak #mukaberminyak #masalahjeragat #masalahkulit #masalahgatalgatal #masalahluka #melembapkankulit #masalahkulitkering #masalahsunburn #beluvcosmetics #beluvcosmeticsofficial #krimmukaterbaik #moisturizeraloevera #moisturizerforface #produkberkualiti #produklakukeras #produkmalaysia #produkbermutu #moisturizermalaysia

Kenapa Beluv Cosmetics Aloevera Moisturizer buat harga promosi??😱 . 1. Pengambilan agent dan dropship Awal tahun hadapan kami akan buat pengambilan agent dan dropship. Kami bagi berikan peluang untuk customer membeli secara direct dgn Hq bagi mendptkan harga yg lebih rendah sebelum pengambilan agent dan dropship. 2. Clearance stock Beluv Cosmetics Aloevera Moisturizer membuat clearance sale untuk stock tahun ini sebelum kami restock kembali tahun akn datang dan pastinya ada improvement formulation dan berdaftar kkm. Grab sekarang sebelum tamat harga promosi 🥰💕 🌹Harga promosi : RM22 exc postage Tekan link untuk ws: https://wa.me/601156397025 #masalahjerawat #masalahkulitberminyak #mukaberminyak #masalahjeragat #masalahkulit #masalahgatalgatal #masalahluka #melembapkankulit #masalahkulitkering #masalahsunburn #beluvcosmetics #beluvcosmeticsofficial #krimmukaterbaik #moisturizeraloevera #moisturizerforface #produkberkualiti #produklakukeras #produkmalaysia #produkbermutu #moisturizermalaysia

Kenapa Beluv Cosmetics Aloevera Moisturizer buat harga promosi??😱 . 1. Pengambilan agent dan dropship Awal tahun hadapan kami akan buat pengambilan agent dan dropship. Kami bagi berikan peluang untuk customer membeli secara direct dgn Hq bagi mendptkan harga yg lebih rendah sebelum pengambilan agent dan dropship. 2. Clearance stock Beluv Cosmetics Aloevera Moisturizer membuat clearance sale untuk stock tahun ini sebelum kami restock kembali tahun akn datang dan pastinya ada improvement formulation dan berdaftar kkm. Grab sekarang sebelum tamat harga promosi 🥰💕 🌹Harga promosi : RM22 exc postage Tekan link untuk ws: https://wa.me/601156397025 #masalahjerawat #masalahkulitberminyak #mukaberminyak #masalahjeragat #masalahkulit #masalahgatalgatal #masalahluka #melembapkankulit #masalahkulitkering #masalahsunburn #beluvcosmetics #beluvcosmeticsofficial #krimmukaterbaik #moisturizeraloevera #moisturizerforface #produkberkualiti #produklakukeras #produkmalaysia #produkbermutu #moisturizermalaysia

RASA NAK MARAH JEEE!!! Kenapa tak bagitau *BELUV COSMETICS ALOEVERA MOISTURIZER* ni berkesan sangat²²😍😍😍😍 . . Beluv Cosmetics Aloevera kaya dengan ekstrak aloevera yang dapat hilangkan masalah² kulit🥰 💖Kulit berminyak 💖Kulit kering 💖Kulit berjerawat 💖Kulit berjeragat 🌹Harga: RM22 exc postage Tekan link untuk ws: https://wa.me/601156397025 #masalahjerawat #masalahkulitberminyak #mukaberminyak #masalahjeragat #masalahkulit #masalahgatalgatal #masalahluka #melembapkankulit #masalahkulitkering #masalahsunburn #beluvcosmetics #beluvcosmeticsofficial #krimmukaterbaik #moisturizeraloevera #moisturizerforface #produkberkualiti #produklakukeras #produkmalaysia #produkbermutu #moisturizermalaysia

RASA NAK MARAH JEEE!!! Kenapa tak bagitau *BELUV COSMETICS ALOEVERA MOISTURIZER* ni berkesan sangat²²😍😍😍😍 . . Beluv Cosmetics Aloevera kaya dengan ekstrak aloevera yang dapat hilangkan masalah² kulit🥰 💖Kulit berminyak 💖Kulit kering 💖Kulit berjerawat 💖Kulit berjeragat 🌹Harga: RM22 exc postage Tekan link untuk ws: https://wa.me/601156397025 #masalahjerawat #masalahkulitberminyak #mukaberminyak #masalahjeragat #masalahkulit #masalahgatalgatal #masalahluka #melembapkankulit #masalahkulitkering #masalahsunburn #beluvcosmetics #beluvcosmeticsofficial #krimmukaterbaik #moisturizeraloevera #moisturizerforface #produkberkualiti #produklakukeras #produkmalaysia #produkbermutu #moisturizermalaysia

Kenapa Beluv Cosmetics Aloevera Moisturizer buat harga promosi??😱 . 1. Pengambilan agent dan dropship Awal tahun hadapan kami akan buat pengambilan agent dan dropship. Kami bagi berikan peluang untuk customer membeli secara direct dgn Hq bagi mendptkan harga yg lebih rendah sebelum pengambilan agent dan dropship. 2. Clearance stock Beluv Cosmetics Aloevera Moisturizer membuat clearance sale untuk stock tahun ini sebelum kami restock kembali tahun akn datang dan pastinya ada improvement formulation dan berdaftar kkm. Grab sekarang sebelum tamat harga promosi 🥰💕 🌹Harga promosi : RM22 exc postage Tekan link untuk ws: https://wa.me/601156397025 #masalahjerawat #masalahkulitberminyak #mukaberminyak #masalahjeragat #masalahkulit #masalahgatalgatal #masalahluka #melembapkankulit #masalahkulitkering #masalahsunburn #beluvcosmetics #beluvcosmeticsofficial #krimmukaterbaik #moisturizeraloevera #moisturizerforface #produkberkualiti #produklakukeras #produkmalaysia #produkbermutu #moisturizermalaysia

Kenapa Beluv Cosmetics Aloevera Moisturizer buat harga promosi??😱 . 1. Pengambilan agent dan dropship Awal tahun hadapan kami akan buat pengambilan agent dan dropship. Kami bagi berikan peluang untuk customer membeli secara direct dgn Hq bagi mendptkan harga yg lebih rendah sebelum pengambilan agent dan dropship. 2. Clearance stock Beluv Cosmetics Aloevera Moisturizer membuat clearance sale untuk stock tahun ini sebelum kami restock kembali tahun akn datang dan pastinya ada improvement formulation dan berdaftar kkm. Grab sekarang sebelum tamat harga promosi 🥰💕 🌹Harga promosi : RM22 exc postage Tekan link untuk ws: https://wa.me/601156397025 #masalahjerawat #masalahkulitberminyak #mukaberminyak #masalahjeragat #masalahkulit #masalahgatalgatal #masalahluka #melembapkankulit #masalahkulitkering #masalahsunburn #beluvcosmetics #beluvcosmeticsofficial #krimmukaterbaik #moisturizeraloevera #moisturizerforface #produkberkualiti #produklakukeras #produkmalaysia #produkbermutu #moisturizermalaysia

* VITAPLUS & PINKISH SPF 50 . Treatment + Flawless + Glow . 🌷Menutup semua cela dn pori di wajah ( full coverage) 🌷Tahan sehingga 12 jam 🌷Mengandungi Argan, vitamin C dan Tee Tree yang membantu merawat kulit bermasalah seperti JERAWAT 🌷Memudarkan JERAGAT 🌷Menegang serta melembapkan kulit 🌷Membersih dan membuatkan kulit lebih GLOWING 🌷Menganjalkan kulit, memgurangkan kedutan & garis halus 🌷membantu mengurangkan keradangan & inflamasi kulit 🌷memperbaiki sel yang rosak akibat sinaran UV matahari . #foundation #pinkish #vitaplus #kulitkering #masalahkulitkering #petuakulitlembab #krimjeragat #setjeragat #parutjeragat #lembahklang #hululangat #klangvalley #jerawatan #serumjerawat #maskerjerawat #lelakikirimantuhan #mirafilzah #remyishak #berminyak #kulitberminyak #jerawatberminyak #kulitkombinasi #skincare #oilyskin #putihalami #putihkulit #kulitputih #produkkecantikankulit #produkkecantikanwanita #produkkecantikanalami

Wow ..... Good News Sempena ulangtahun Mary Kay Malaysia Sempat lagi nak grab promo2 yang ada. FREE GIFT FREE POSTAGE Kalau dah out of stock jangan ditanya lagi .. Grab now sebelum menangis bucu katil 😅 www.wasap.my/60173847351/promooctober . 💝 Love 💕 ssafiiahmk #mkpromo #ssafiiamk #charcoalmaskmk #mkoffer #mkkajang #mksemenyih #mktamandesamewah #mkkajangsentral #mkjalanrekosentral #masalahkulitkering #masalahkulitberminyak #masalahkulitberjerawat #skinvisonic #freeskinconsultation #sleepingmask #readystock #mkproduct #tipskulitglowing #conturingstickmarykay #serumhilangjeragat #serumjerawat #tipsmakeupflawless #marykayuser #penggunamarykay #testimonimarykay #reviewprodukmarykay #mkpromooctober

Wow ..... Good News Sempena ulangtahun Mary Kay Malaysia Sempat lagi nak grab promo2 yang ada. FREE GIFT FREE POSTAGE Kalau dah out of stock jangan ditanya lagi .. Grab now sebelum menangis bucu katil 😅 www.wasap.my/60173847351/promooctober . 💝 Love 💕 ssafiiahmk #mkpromo #ssafiiamk #charcoalmaskmk #mkoffer #mkkajang #mksemenyih #mktamandesamewah #mkkajangsentral #mkjalanrekosentral #masalahkulitkering #masalahkulitberminyak #masalahkulitberjerawat #skinvisonic #freeskinconsultation #sleepingmask #readystock #mkproduct #tipskulitglowing #conturingstickmarykay #serumhilangjeragat #serumjerawat #tipsmakeupflawless #marykayuser #penggunamarykay #testimonimarykay #reviewprodukmarykay #mkpromooctober

SEGAN MUKA CERAH SEBAB GUNA SKINCARE TANGAN GELAP🙈 Ramai cakap camni.Tapi belum jumpa cara nak setelkan masalah ni. Sudahnya,bila jumpa orang,segan nak hulur tangan Nanti orang cakap “Eeee eee muka putih,tangan hitam.” Versi abam terlajak lariss Padahal takde sape pun perasan.Diri sendiri yang tak yakin. Kita pun biasa nya nak buat sesuatu bukan sebab orang kan? Nak cantik,nak gebus sebab nak naikkan keyakinan diri sendiri. Sebab tu sejak Peea Dolce hadir, ramai Happy sampai lompat bintang 5 kali. Mana tak nya,masalah kulit tangan gelap dan kering yang ditanggung sekian lama SETEL! Alhamdulillah,dah la MUDAH guna.SELAMAT,dan LULUS KKM lagi. Paling ramai suke sebab PEEA ni sapuan luaran je.Tak perlu makan pun❤ #dealeradleesyabeauty#borakdaily#viral#lotionbaubby #dealeradleesyabeauty#sunburn#gelap #peeadolce#codbahau#codmahsan#codjempol #masalahkulitkering#firmax3malaysia #dealer_wanted

Wow ..... Good News Sempena ulangtahun Mary Kay Malaysia Sempat lagi nak grab promo2 yang ada. FREE GIFT FREE POSTAGE Kalau dah out of stock jangan ditanya lagi .. Grab now sebelum menangis bucu katil 😅 www.wasap.my/60173847351/promooctober . 💝 Love 💕 ssafiiahmk #mkpromo #ssafiiamk #charcoalmaskmk #mkoffer #mkkajang #mksemenyih #mktamandesamewah #mkkajangsentral #mkjalanrekosentral #masalahkulitkering #masalahkulitberminyak #masalahkulitberjerawat #skinvisonic #freeskinconsultation #sleepingmask #readystock #mkproduct #tipskulitglowing #conturingstickmarykay #serumhilangjeragat #serumjerawat #tipsmakeupflawless #marykayuser #penggunamarykay #testimonimarykay #reviewprodukmarykay #mkpromooctober

Clearance Sale up to 40% discounts per item! . 🍯 Honey Bee Almond Gomage (Face Scrub) - NP, RM60 👉 NOW RM36 only! . 🐝 Honey Bee Mud Mask - NP, RM60 👉 NOW RM36 only! . 👰 Hope Girl CC cream - NP, RM75 👉 NOW RM45 only! . 👰 Hope Girl BB cream - NP, RM75 👉 NOW RM45 only! . 👰 Hope Girl Nude Concealer - NP, RM58 👉 NOW RM34.80 only! . Postage excluded . Dm / wasap link 👉 @durraunique

Beluv Cosmetics Aloevera Moisturizer kaya dengan ekstrak aloevera asli yg direka khas untuk semua jenis kulit 😘 Beluv Cosmetics Aloevera Moisturizer dpt membantu ❤️Menghilangkan kulit berminyak ❤️Menghilangkan jerawat ❤️Menyegarkan kulit ❤️Menghilangkan kulit mengelupas ❤️Melembutkan kulit Sekarang Beluv Cosmetics Aloevera Moisturizer buat harga promosi dan clearance sale sebelum pembukaan agen dan dropship pd tahun hadapan 🌹Harga Promosi : RM22 exc postage Tekan link untuk ws: https://wa.me/601156397025 #masalahjerawat #masalahkulitberminyak #mukaberminyak #masalahjeragat #masalahkulit #masalahgatalgatal #masalahluka #melembapkankulit #masalahkulitkering #masalahsunburn #beluvcosmetics #beluvcosmeticsofficial #krimmukaterbaik #moisturizeraloevera #moisturizerforface #produkberkualiti #produklakukeras #produkmalaysia #produkbermutu #moisturizermalaysia

Beluv Cosmetics Aloevera Moisturizer kaya dengan ekstrak aloevera asli yg direka khas untuk semua jenis kulit 😘 Beluv Cosmetics Aloevera Moisturizer dpt membantu ❤️Menghilangkan kulit berminyak ❤️Menghilangkan jerawat ❤️Menyegarkan kulit ❤️Menghilangkan kulit mengelupas ❤️Melembutkan kulit Sekarang Beluv Cosmetics Aloevera Moisturizer buat harga promosi dan clearance sale sebelum pembukaan agen dan dropship pd tahun hadapan 🌹Harga Promosi : RM22 exc postage Tekan link untuk ws: https://wa.me/601156397025 #masalahjerawat #masalahkulitberminyak #mukaberminyak #masalahjeragat #masalahkulit #masalahgatalgatal #masalahluka #melembapkankulit #masalahkulitkering #masalahsunburn #beluvcosmetics #beluvcosmeticsofficial #krimmukaterbaik #moisturizeraloevera #moisturizerforface #produkberkualiti #produklakukeras #produkmalaysia #produkbermutu #moisturizermalaysia

Masalah kulit mengelupas dan berminyak tak selesai selesai.. 😭😭 sedihnyee rasa😭😭😭 . Jangan sedih... Teksture lembut Beluv Cosmetics Aloevera Moisturizer dapat menghilangkan kulit berminyak dan kulit mengelupas 😍😍 . Beluv Cosmetics Aloevera Moisturizer kaya dgn ekstrak aloevera asli dan asid hyaluronik yg dapat melembabkan kulit dan membantu masalah kulit 💕 Harga kasih sayang jee dear🥰🥰 . 🌹Harga Promosi : RM22 exc postage Tekan link untuk ws: https://wa.me/601156397025 #masalahjerawat #masalahkulitberminyak #mukaberminyak #masalahjeragat #masalahkulit #masalahgatalgatal #masalahluka #melembapkankulit #masalahkulitkering #masalahsunburn #beluvcosmetics #beluvcosmeticsofficial #krimmukaterbaik #moisturizeraloevera #moisturizerforface #produkberkualiti #produklakukeras #produkmalaysia #produkbermutu #moisturizermalaysia

Kenapa Beluv Cosmetics Aloevera Moisturizer buat harga promosi??😱 . 1. Pengambilan agent dan dropship Awal tahun hadapan kami akan buat pengambilan agent dan dropship. Kami bagi berikan peluang untuk customer membeli secara direct dgn Hq bagi mendptkan harga yg lebih rendah sebelum pengambilan agent dan dropship. 2. Clearance stock Beluv Cosmetics Aloevera Moisturizer membuat clearance sale untuk stock tahun ini sebelum kami restock kembali tahun akn datang dan pastinya ada improvement formulation dan berdaftar kkm. Grab sekarang sebelum tamat harga promosi 🥰💕 🌹Harga promosi : RM22 exc postage Tekan link untuk ws: https://wa.me/601156397025 #masalahjerawat #masalahkulitberminyak #mukaberminyak #masalahjeragat #masalahkulit #masalahgatalgatal #masalahluka #melembapkankulit #masalahkulitkering #masalahsunburn #beluvcosmetics #beluvcosmeticsofficial #krimmukaterbaik #moisturizeraloevera #moisturizerforface #produkberkualiti #produklakukeras #produkmalaysia #produkbermutu #moisturizermalaysia

Masalah kulit mengelupas dan berminyak tak selesai selesai.. 😭😭 sedihnyee rasa😭😭😭 . Jangan sedih... Teksture lembut Beluv Cosmetics Aloevera Moisturizer dapat menghilangkan kulit berminyak dan kulit mengelupas 😍😍 . Beluv Cosmetics Aloevera Moisturizer kaya dgn ekstrak aloevera asli dan asid hyaluronik yg dapat melembabkan kulit dan membantu masalah kulit 💕 Harga kasih sayang jee dear🥰🥰 . 🌹Harga promosi : RM22 exc postage Tekan link untuk ws: https://wa.me/601156397025 #masalahjerawat #masalahkulitberminyak #mukaberminyak #masalahjeragat #masalahkulit #masalahgatalgatal #masalahluka #melembapkankulit #masalahkulitkering #masalahsunburn #beluvcosmetics #beluvcosmeticsofficial #krimmukaterbaik #moisturizeraloevera #moisturizerforface #produkberkualiti #produklakukeras #produkmalaysia #produkbermutu #moisturizermalaysia

Kenapa Beluv Cosmetics Aloevera Moisturizer buat harga promosi??😱 . 1. Pengambilan agent dan dropship Awal tahun hadapan kami akan buat pengambilan agent dan dropship. Kami bagi berikan peluang untuk customer membeli secara direct dgn Hq bagi mendptkan harga yg lebih rendah sebelum pengambilan agent dan dropship. 2. Clearance stock Beluv Cosmetics Aloevera Moisturizer membuat clearance sale untuk stock tahun ini sebelum kami restock kembali tahun akn datang dan pastinya ada improvement formulation dan berdaftar kkm. Grab sekarang sebelum tamat harga promosi 🥰💕 🌹Harga promosi : RM22 exc postage Tekan link untuk ws: https://wa.me/601156397025 #masalahjerawat #masalahkulitberminyak #mukaberminyak #masalahjeragat #masalahkulit #masalahgatalgatal #masalahluka #melembapkankulit #masalahkulitkering #masalahsunburn #beluvcosmetics #beluvcosmeticsofficial #krimmukaterbaik #moisturizeraloevera #moisturizerforface #produkberkualiti #produklakukeras #produkmalaysia #produkbermutu #moisturizermalaysia

Kenapa Beluv Cosmetics Aloevera Moisturizer buat harga promosi??😱 . 1. Pengambilan agent dan dropship Awal tahun hadapan kami akan buat pengambilan agent dan dropship. Kami bagi berikan peluang untuk customer membeli secara direct dgn Hq bagi mendptkan harga yg lebih rendah sebelum pengambilan agent dan dropship. 2. Clearance stock Beluv Cosmetics Aloevera Moisturizer membuat clearance sale untuk stock tahun ini sebelum kami restock kembali tahun akn datang dan pastinya ada improvement formulation dan berdaftar kkm. Grab sekarang sebelum tamat harga promosi 🥰💕 🌹Harga promosi : RM22 exc postage Tekan link untuk ws: https://wa.me/601156397025 #masalahjerawat #masalahkulitberminyak #mukaberminyak #masalahjeragat #masalahkulit #masalahgatalgatal #masalahluka #melembapkankulit #masalahkulitkering #masalahsunburn #beluvcosmetics #beluvcosmeticsofficial #krimmukaterbaik #moisturizeraloevera #moisturizerforface #produkberkualiti #produklakukeras #produkmalaysia #produkbermutu #moisturizermalaysia

Clearance sale !!! Beluv Cosmetics Aloevera Moisturizer 😘 . Alhamdulillah product Beluv Cosmetics Aloevera Moisturizer dpt sambutan ramai walaupun baru je restock.. 💕Terima kasih semua customer 🌹Harga promosi : RM22 exc postage Tekan link untuk ws: https://wa.me/601156397025 #masalahjerawat #masalahkulitberminyak #mukaberminyak #masalahjeragat #masalahkulit #masalahgatalgatal #masalahluka #melembapkankulit #masalahkulitkering #masalahsunburn #beluvcosmetics #beluvcosmeticsofficial #krimmukaterbaik #moisturizeraloevera #moisturizerforface #produkberkualiti #produklakukeras #produkmalaysia #produkbermutu #moisturizermalaysia

Awak,kulit saya kering dan berparutlah ada tak produk yang boleh bantu masalah kulit saya ? Ada sayang,dont worry #krimdukun boleh bantu 😊 #krimdukun #facecream #ileesh #masalahparutjerawat #masalahkulitkering

Assalamualaikum dear customers 😘 Beluv Cosmetics Aloevera Moisturizer akan membuat Harga Promosi besar besaran sebelum pengambilan Agen n Dropship pada tahun hadapan Harga promosi:RM22 exc postage Tekan link untuk ws: https://wa.me/601156397025 #masalahjerawat #masalahkulitberminyak #mukaberminyak #masalahjeragat #masalahkulit #masalahgatalgatal #masalahluka #melembapkankulit #masalahkulitkering #masalahsunburn #beluvcosmetics #beluvcosmeticsofficial #krimmukaterbaik #moisturizeraloevera #moisturizerforface #produkberkualiti #produklakukeras #produkmalaysia #produkbermutu #moisturizermalaysia

Mana nak cari produk tempatan yang *selamat, suci dan terkawal*?? Masih ada lagi ke sekarang???😭😭 . . Ehhh... 🤔🤔Mestilah ADAAA😍😍 BELUV COSMETICS ALOEVERA MOISTURIZER kan adaaa💕 . Beluv Cosmetics Aloevera Moisturizer terbukti produk suci dan selamat kerana telah diuji di makmal Kolej Kemahiran Tinggi Mara Lenggong untuk mendapat kan feedback positive daripada customers😘😘😘 . 🌹Harga: RM22 exc postage Tekan link untuk ws: https://wa.me/601156397025 #masalahjerawat #masalahkulitberminyak #mukaberminyak #masalahjeragat #masalahkulit #masalahgatalgatal #masalahluka #melembapkankulit #masalahkulitkering #masalahsunburn #beluvcosmetics #beluvcosmeticsofficial #krimmukaterbaik #moisturizeraloevera #moisturizerforface #produkberkualiti #produklakukeras #produkmalaysia #produkbermutu #moisturizermalaysia

nurul addina
(@nurul_addina)

6 Days 11 Hours Ago

Jgn bia kn msalah kulit kusam menghantui setiap hari..bia kn futehfu bantu kembali kn kjeletiaan..lau nk kulit bersih , glowing , brseri n bebas masalah cepat2 wasap. . #kulitbermasalah #produkkecantikan #awetmuda #cerahsekata #masalahkulit #masalahkulitkering #masalahkulitkusam #cantikmenawan #mampumilik #susulembu #jerawatmuka #masalahjerawat #pelembabkulit #putihgebu #medinadesire #futehfu #jeratjiwa #0marketing #produkmurah #spray #jerawathilang #beuty #masalahwajah #kulitsekata

RESAH GELISAH DENGAN MUKA BERMINYAK NAK BUAT KERJA PUN TAK SENANGG!!!!! 😭😭😭 . Kenapa masih dalam keadaan stress??? Sedangkan ramai yg syorkan produk MELETOPP🤭🤭 **Beluv Cosmetics Aloevera Moisturizer* . Beluv Cosmetics Aloevera Moisturizer dihasilkan khusus untuk semua jenis kulit dan ada *ekstrak aloevera asli* yang terbukti dapat hilangkan muka berminyak dan *1001 lagi masalah kulit*!!!! 😱😱😱 🌹Menghilangkan kulit berminyak 🌹Menghilangkan jerawat 🌹Menghilangkan kulit gatal2 🌹Menghilangkan sunburn 🌹Menghilangkan jerawat pasir 🌹Menghilangkan jeragat 🌹Menghilangkan kulit kering dan mengelupas 🌹Harga: RM22 exc postage Tekan link untuk ws: https://wa.me/601156397025 #masalahjerawat #masalahkulitberminyak #mukaberminyak #masalahjeragat #masalahkulit #masalahgatalgatal #masalahluka #melembapkankulit #masalahkulitkering #masalahsunburn #beluvcosmetics #beluvcosmeticsofficial #krimmukaterbaik #moisturizeraloevera #moisturizerforface #produkberkualiti #produklakukeras #produkmalaysia #produkbermutu #moisturizermalaysia

RASA NAK MARAH JEEE!!! Kenapa tak bagitau *BELUV COSMETICS ALOEVERA MOISTURIZER* ni berkesan sangat²²😍😍😍😍 . . Beluv Cosmetics Aloevera kaya dengan ekstrak aloevera yang dapat hilangkan masalah² kulit🥰 💖Kulit berminyak 💖Kulit kering 💖Kulit berjerawat 💖Kulit berjeragat 🌹Harga: RM22 exc postage Tekan link untuk ws: https://wa.me/601156397025 #masalahjerawat #masalahkulitberminyak #mukaberminyak #masalahjeragat #masalahkulit #masalahgatalgatal #masalahluka #melembapkankulit #masalahkulitkering #masalahsunburn #beluvcosmetics #beluvcosmeticsofficial #krimmukaterbaik #moisturizeraloevera #moisturizerforface #produkberkualiti #produklakukeras #produkmalaysia #produkbermutu #moisturizermalaysia

RASA NAK MARAH JEEE!!! Kenapa tak bagitau *BELUV COSMETICS ALOEVERA MOISTURIZER* ni berkesan sangat²²😍😍😍😍 . . Beluv Cosmetics Aloevera kaya dengan ekstrak aloevera yang dapat hilangkan masalah² kulit🥰 💖Kulit berminyak 💖Kulit kering 💖Kulit berjerawat 💖Kulit berjeragat 🌹Harga: RM22 exc postage Tekan link untuk ws: https://wa.me/601156397025 #masalahjerawat #masalahkulitberminyak #mukaberminyak #masalahjeragat #masalahkulit #masalahgatalgatal #masalahluka #melembapkankulit #masalahkulitkering #masalahsunburn #beluvcosmetics #beluvcosmeticsofficial #krimmukaterbaik #moisturizeraloevera #moisturizerforface #produkberkualiti #produklakukeras #produkmalaysia #produkbermutu #moisturizermalaysia

RASA NAK MARAH JEEE!!! Kenapa tak bagitau *BELUV COSMETICS ALOEVERA MOISTURIZER* ni berkesan sangat²²😍😍😍😍 . . Beluv Cosmetics Aloevera kaya dengan ekstrak aloevera yang dapat hilangkan masalah² kulit🥰 💖Kulit berminyak 💖Kulit kering 💖Kulit berjerawat 💖Kulit berjeragat 🌹Harga: RM22 exc postage Tekan link untuk ws: https://wa.me/601156397025 #masalahjerawat #masalahkulitberminyak #mukaberminyak #masalahjeragat #masalahkulit #masalahgatalgatal #masalahluka #melembapkankulit #masalahkulitkering #masalahsunburn #beluvcosmetics #beluvcosmeticsofficial #krimmukaterbaik #moisturizeraloevera #moisturizerforface #produkberkualiti #produklakukeras #produkmalaysia #produkbermutu #moisturizermalaysia

Betul ke dalam #dianzmasknmoist ni ade avocado? Untuk ape avocado tu? Opkos la untuk lembapkan kulit korang. Ehhh bukan setakat tu je. Avocado juga akan buat kulit korang jadi makin halussss dan lembut selembut kasih ibu 😉 Berbaloi kan? Bukan setakat dapat hilangkan whiteheads dan blackheads aje tau✨ 🎁free gift menanti anda Nak cuba?click link di bio👇 #teamdaya #promosifreebegmekap #masalahwhitehaed #masalahblackhead #parutjerawat #parutberlubang #masalahkulitkering #poriporibesar #kulitsensitif #kulitgelap

That one trusted bottle that i always have on me esp when im travelling . Its my makeup remover, my added face oil, my makeup base ( mixed with foundation for a dewy more long lasting finish ), my hand , nail and body oil esp in cold drying weathers and my leave in hair conditioner . She is our first baby and forever our fave ❤❤❤❤❤ #cuurawomen #cuuraofficial #fooddeliverycyberjaya #fooddeliveryserikembangan #masalahkulitkusam #masalahkulitkering #masalahkulitberminyak #masalahkulit #kulitbermasalah #tipskulitsihat #tipskulitcerah #tipskulitglowing #tipskulitkering

*TimeWise Repair®️ Volu-Firm®️ Advanced Lifting Serum* 👵🏻Terasa kulit muka sudah KEREPOT??? 👵🏻Faktor usia membuatkan kulit anda jadi KENDUR???betul ke??? 🤮Encik SUAMI tak lalu nak tengok??? 🧟‍♀Anak2 buah panggil kite NENEK??? 😫STREESSS menyebabkan kedutan pada kulit wajah??? 💃💃💃💃💃💃💃💃💃 Ingin *KEMBALIKAN WAJAH* anda seperti *AWET MUDA*? ATAU kelihatan *LEBIH MUDA*??? *Mengurangkan KERUTAN KULIT 100%* *kulit kelihatan LEBIH ANJAL 98%* *KULIT LEBIH TEGANG 82%* *Garis PENUAAN dan KEDUTAN mula berkurang 98%* *KEANJALAN KULIT bertambah baik 78%* *KELEMBAPAN pada KULIT meningkat SERTA MERTA 100%* Sesuai untuk *SEMUA JENIS KULIT* *TIDAK* berminyak dan *BEBAS* pewangi BUKAN Comedogenic *(tidak menutupi liang pori)* Telah *DIUJI* secara *KLINIKAL* Sesuai untuk pemakai kanta lekap *(CONTACT LENS)* Sesuai untuk *MATA SENSITIVE* OCTOBER PROMOTION BUY 1 FREE *(VITAMIN C activating square)* RM264 Only RM264 Only . KENAPA HARGA SERUM PALING MAHAL DIANTARA PERAWATAN WAJAH LAINNYA ? Kerana dalam serum terdapat bahan konsentrat tinggi yang memiliki efek penetrasi ke dalam kulit lebih baik sehingga ke lapisan epidermis kulit. Bahan aktifnya memberikan zat antioksidan bagi kulit, memperbaiki proses pertumbuhan kulit, dan memperkecil ukuran pori-pori kulit. Satu hal yang bukan merupakan kegunaan serum adalah sebagai pelembab kulit yg memiliki lipid-soluble ntk masuk dlm epidermis. Jadi serum bukan bentuk lain moisturizer dengan harga yang lebih mahal. Jadi tau kan fungsi saktinya serum ini ?? . So sgt tidak logic kalo kita jumpe SERUM dgn hrga yg murah.. . Kalau dah out of stock jangan ditanya lagi .. Grab now sebelum menangis bucu katil 😅 www.wasap.my/60173847351/promooctober . 💝 Love 💕 ssafiiahmk #mkpromo #ssafiiamk #charcoalmaskmk #mkoffer #mkkajang #mksemenyih #mktamandesamewah #mkkajangsentral #mkjalanrekosentral #masalahkulitkering #masalahkulitberminyak #masalahkulitberjerawat #skinvisonic #freeskinconsultation #sleepingmask #readystock #mkproduct #tipskulitglowing #conturingstickmarykay #serumhilangjeragat #serumjerawat #tipsmakeupflawless #marykayuser #penggunamarykay #testimonimarykay #reviewprodukmarykay #mkpromooctober #gegarvaganza2019

Hai nak tido dah ke terrrrr.. 😄 . . Tahukah anda betapa pentingnya krim malam❓ 😉 . . Kulit muka kita ni bukan kena rawat waktu siang je yer sayang2. Bukan elak cahaya matahari semata2. Krim malam ni sama penting macam kita duk pakai sunblock pada siang hari tuuu.. Krim malam & krim siang ni berbeza. Tak boleh nak pakai krim siang tu pada waktu malam. Macam tu jugak sebaliknya. Krim siang ni mmg perlu ade SPF. Kalau krim malam ni die lebih kepada moisturiser. Texture dan nutrisi antioksidan pon lebih tggi dari krim siang. So u ols kene take note❗ . . Sebab tu krim malam sngt penting untuk kulit muka kita. Jangan skip‼️Time kulit kita tengah istirehat, time tu la krim malam mudah bekerja & meresap dlm kulit kita. . . #localskincare #skincare #qom #queenofmagic #cleanser #pencucimuka #serum #toner #sunblock #daycream #nightcream #krimmalam #luluskkm #lulusheavymetaltest #lulusujianmakmal #tiadamerkuri #masalahjerawat #masalahkulitkering #masalahjeragat #parutjerawat #kulitkusam #masalahkulitmuka #feedbackcustomer #teamnik769

Bagi yang masih tercari2 set permulaan penjagaan wajah yg sesuai utk dicuba, sis cadangkan satu set lengkap dgn cleanser, toner, serum, sunblock day cream & juga ade scrub! Semua 5in1 ni RM100 je u olss.. Harga mampu milik sangat! . . Jom bertukar kepada produk NATURAL & SELAMAT TANPA BAHAN KIMIA, LULUS KKM AND LULUS LABTEST. JUGA ADA CERTIFICATE OF ANALYSIS! Memang rugi u olss sape yg belum try lg tuuu! 😘 . #localskincare #skincare #qom #queenofmagic #cleanser #pencucimuka #serum #toner #sunblock #daycream #24kgold #luluskkm #lulusheavymetaltest #lulusujianmakmal #tiadamerkuri #masalahjerawat #masalahkulitkering #masalahjeragat #parutjerawat #masalahkulitberminyak #masalahporiterbuka #tonakulittaksekata #blackheadwhitehead #liangporiterbuka #kulitkusam #masalahkulitmuka #feedbackcustomer www.wasap.my/60137805172

RESAH GELISAH DENGAN MUKA BERMINYAK NAK BUAT KERJA PUN TAK SENANGG!!!!! 😭😭😭 . Kenapa masih dalam keadaan stress??? Sedangkan ramai yg syorkan produk MELETOPP🤭🤭 **Beluv Cosmetics Aloevera Moisturizer* . Beluv Cosmetics Aloevera Moisturizer dihasilkan khusus untuk semua jenis kulit dan ada *ekstrak aloevera asli* yang terbukti dapat hilangkan muka berminyak dan *1001 lagi masalah kulit*!!!! 😱😱😱 🌹Menghilangkan kulit berminyak 🌹Menghilangkan jerawat 🌹Menghilangkan kulit gatal2 🌹Menghilangkan sunburn 🌹Menghilangkan jerawat pasir 🌹Menghilangkan jeragat 🌹Menghilangkan kulit kering dan mengelupas 🌹Harga: RM22 exc postage Tekan link untuk ws: https://wa.me/601156397025 #masalahjerawat #masalahkulitberminyak #mukaberminyak #masalahjeragat #masalahkulit #masalahgatalgatal #masalahluka #melembapkankulit #masalahkulitkering #masalahsunburn #beluvcosmetics #beluvcosmeticsofficial #krimmukaterbaik #moisturizeraloevera #moisturizerforface #produkberkualiti #produklakukeras #produkmalaysia #produkbermutu #moisturizermalaysia

Mana nak cari produk tempatan yang *selamat, suci dan terkawal*?? Masih ada lagi ke sekarang???😭😭 . . Ehhh... 🤔🤔Mestilah ADAAA😍😍 BELUV COSMETICS ALOEVERA MOISTURIZER kan adaaa💕 . Beluv Cosmetics Aloevera Moisturizer terbukti produk suci dan selamat kerana telah diuji di makmal Kolej Kemahiran Tinggi Mara Lenggong untuk mendapat kan feedback positive daripada customers😘😘😘 . 🌹Harga: RM22 exc postage Tekan link untuk ws: https://wa.me/601156397025 #masalahjerawat #masalahkulitberminyak #mukaberminyak #masalahjeragat #masalahkulit #masalahgatalgatal #masalahluka #melembapkankulit #masalahkulitkering #masalahsunburn #beluvcosmetics #beluvcosmeticsofficial #krimmukaterbaik #moisturizeraloevera #moisturizerforface #produkberkualiti #produklakukeras #produkmalaysia #produkbermutu #moisturizermalaysia