#masalahwanita

90,881 posts tagged with #masalahwanita

Photos and Videos about #masalahwanita

(@jamutunteja_miri)

23 Minutes Ago

TAHU TAK JAMU TUN TEJA NI BOLEH MENGURANGKAN BERAT BADAN? 😱 . "Ye ke? Ade pula jamu yang boleh turunkan berat badan erk?" 🤔 . Haaaa itu laa kelebihan Jamu Tun Teja tauu. Bahan yang terdapat dalam Jamu Tun Teja seperti acai berry , kulit kayu manis dan lada hitam boleh membakar lemak yang degil tu sekaligus boleh buang angin dalam badan . Mcmne nak dapatkan? Korang blh WALK IN ke mana2 outlet @myonlineshopes or BELI ONLINE di www.myonlineshopes.my 😊 . 🌎 Postage Worldwide . Untuk maklumat lanjut , boleh Whatsapp 📱Hotline 010 840 8600 . . #myonlineshopes #shoppingonline #tunteja #jamutunteja #jamutuntejamiri #masalahhormon #masalahwanita #miri #viral #sarawak #naksihat #jamumoden #jamumodern #nakgebu #nakputih #kulitsekata #jttmiri #jttsarawak

(@jamutuntejastokis)

42 Minutes Ago

TESTIMONI JAMU TUN TEJA ====================== . #testimonijamutunteja . Faham sangat, bukan semua orang boleh serasi dengan jamu, tapi... tapi jamu tun teja ni kan lain dari yang lain tau, rata2 yang sebelum ni cakap . "i tak makan jamu2 ni", tapi bila dah rasa... terus cakap i suka la jamu tun teja ni, rasa lain sangat kat badan.. . . . Ada pulak yang cakap, maaf la akak saya tak makan jamu sebab bila makan jamu je rasa panas, tapi bila dah cuba JTT, terus cakap.. JTT ni tak panas la, selesa kat badan.. . . . Haaa, kan kakak dah cakap, tak cuba tak tau.. Jamu tun teja ni memang lain dari yang lain, bila dah cuba kakak risau korang jadi addict pulak nanti 🤭😍. . . . Jom la tunggu apa lagi, orang lain dah sihat, cantik awet muda, korang duk nanti , nanti lagi... Jangan segan Waaps kakak ye 😘 . Whatsapp : 📱013 223 9464 Whatsapp : 📱013 223 9464 Whatsapp : 📱013 223 9464 . Jamu Tun Teja Management Plan ========================================== 🔹Intensive Plan : 2 sachet per day (MYR352/month) . 🔹Progressive Plan : 1 sachet per day (MYR176/month) . 🔹Economy Plan : 1 sachet per 2 days. (MYR88/month) . . Ikut kemampuan. Yang penting jangan tinggal jamu untuk kekal sihat dan cantik!! . . #jamu #jamuwanita #jamutunteja #tenaga #perak #jamutakpanas #jamuqualitypremium #testimoni #testimonijtt #terapiinstagram #jamumoden #badanringan #jamumesrababy #wanitahariini #instawoman  #awetmuda #jamutuntejaipoh #jerawat #ipohcityawesome #jamuawetmuda #jamutuntejaklang #biteallteam #ajimaura #ipoh #masalahwanita #masalahwanita #energybooster #jamululuskkm #amoijttteam

(@mutyaraterengganu)

44 Minutes Ago

. Wanita & Kentut Vagina💞 . Jom sesama menghapuskan masalah yang menghantui para wanita❌❌❌ . PUNCA🤔🤔 ➡️ otot peranakan lemah selepas bersalin ➡️ masalah peranakan jatuh ➡️ masalah pengawalan pundi kencing ➡️seks melampau . KESAN😲😲 ➡️Faraj longgar...grip xkuat time 'bersama' ➡️hubungan intim jadi dingin ➡️faraj kering ➡️rahim tidak sihat ➡️keputihan mula melanda ➡️chances nak dpt zuriat pon menurun.. . CARI ATASI😊 ➡️elakkan makanan/air sejuk ➡️senaman kagel/kemut..utk kuatkan otot2 vagina ➡️jgn sembur air paip ke dlm kemaluan..ia lagi membuka ruang udara😓 ➡️pakai seluar dalam yg tidak terlalu longgor..supaya udara x keluar masuk sewenang2nye.. ➡️JAMU MUTYARA💞..Pengambilan jamu utk cuci & sihatkan dalaman wanita. . 📲0129080980/0199873975 . #masalahwanita #kentutvagina #keputihan #wanitasihat #teammutyaraganu #jamumutyara #codkualaterengganu terengganu #codkemaman #coddungun #codjerteh #zuriat

(@nabzbeauty_hq)

1 Hour Ago

"BAGAIMANA NABZ BEKERJA UTK DALAMAN DAN LUARAN ANDA??" - - “MINGGU PERTAMA” . 🍏Nabz detox dulu dalaman badan kita,buang segala toxin & kotoran. 🍏Merawat masalah keputihan sehingga kering paling cepat kesan seawal 3hari. 🍏Memberikan tenaga dalam penat seharian bekerja. 🍏Membantu melancarkan masalah sembelit. - - “MINGGU KEDUA” 🍊Memberikan tindak balas agar kurangkan masalah segugut. 🍊Menstabilkan hormon yang xstabil. 🍊Memberi kesan tegang /perubahan kepada payudara dan pinggul. 🍊Mengurangkan masalah rambut gugur. 🍊Mengurangkan kusam pada kulit. - - “MINGGU KETIGA” 🍋Kulit semakin cerah & lembab 🍋Mengurangakn keradangan pada kulit. 🍋Jerawat semakin berkurang. 🍋Melindungi kulit dari cahaya sinaran matahari. - - “MINGGU KEEMPAT” 🍓Kulit semakin tegang 🍓Payudara & pinggul membesar 🍓Parut semakin pudar. 🍓Semakin berseri. 🍓Hormon semakin membaik pulih. 🍓Badan semakin mantap. 🍓Kembali rasa seperti anak dara - - - - Tapi ingat semua perubahan bergantung kepada setiap antibody masing2 & cara pemakanan yang sihat ,sering2 ikuti tips tips yang banyak manfaat ok 😘 - - Boleh whatsap 011 33888851 Boleh whatsap 011 33888851 Boleh whatsap 011 33888851 - - #bynabzbeauty#sayajual#nabz#sayajualnabz#jamuherba#traditional#supplementputih#produkkesihatandankecantikan#ketatdalaman#jamuno1malaysia#jamu#malaysia#masalahwanita#keputihan#masalakelonggaran#penyelamatwanita#jamudanwhitening#2in1#putihdanketat#nabztestimoni#pehhhmantap#abangsayang#atasimasalahbauhanyir#kesanseawal7hari#rahsiarumahtanggabahagia#mencejahdarimerawat#pushup#breastup

BILA KALI TERAKHIR BRO DAPAT MESSAGE MACAM NI ❓ . Lupa ? Hehe. Lama sangat dah tu bro 😣 Awal2 kahwin je bini tak sabar tunggu Bro balik yedokk? Kembalikan kehangatan asmara macam baru kahwin dulu. Hebakboh boleh bantu Bro. Jom whatsapp ⤵️⤵️⤵️ . 018-2033037 018-2033037 018-2033037 . . Atau lebih senang klik je link dekat BIO 😀 . #hebakboh #pantangsentuhjadi #ubatkuat #ubatkuatlelaki #ubatkuatsuami #gambirsarawak #gambiremas #minyaklintah #vimaxori #candyb #minyakbelacak #pasanganbahagia #lambatpancut #tahanlama #zakarbesar #zakarpanjang #malampertama #kahwinmelayu #matipucuk #selamatpengantinbaru #sayajual #sayajualubatkuat #masalahlelaki #masalahwanita #masalahpayudara #malamjumaat #produklelaki #produkwanita #produksuamiisteri

(@arumsekarsari11)

2 Hours Ago

Yang punya selulit di tubuh. Bisa nihh pakai milk & honey gold. Jika di pakai secara rutin selama 2 minggu insyaallah akan memudar 😁😁😁 Kalau mau bisa pesan ke aku yaa Arum 082138850773 (only WA) #atasiselulit #selulitmemudar #oriflame #milknhoney #masalahwanita #oriflameindonesia #oriflamesolo #oriflamebandung #oriflamesemarang

(@jsd.original.my)

2 Hours Ago

PROMO TV ! 👇👇 . Sempena JSD bersiaran di TV, kami nak bagi PROMO TV. . FREE KEAHLIAN JSD ! FREE SEKOTAK KOPI ANGGUN PESONA . RM129 + RM57.90 = RM129.00 . Bukan tipu! Bukan magik! Tapi betul kami nak bagiii. . Tak dapat dah di lain kali ! Best kan? . Boleh lahh kita reramai join fenomena minum jamu ! . . JAMU INDAH KELUARGA - RM129 / 50 KAPSUL . . 🎉🎉NOW ON PROMOTION 🎉🎉 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Dapatkan KOPI ANGGUN PESONA secara PERCUMA dengan Pembelian JAMU INDAH KELUARGA (RM129) . . WhatsApp fiza untuk detail & order #stokisjsdputrajaya #empireaurafidarich #jsdputrajaya Klik link bio . http://fizajsd.wasap.my/ . COD Available: 🚍Putrajaya/Cyberjaya 🚍maybank Semenyih . #jamususukdara #jsd #freereview #sayajualjsd #like #codputrajaya #like4like #igermalaysia #putrajaya #trustedseller #bangi #jsdsemenyih #jsdkajang #jsdbangi #sabah #sarawak #stokisjsd #jamuindahkeluarga #kopianggunpesona #rawatrahim #kopiwanita #kopiherba #sabah #sarawak #senggugut #ikhtiarhamil #kentutvagina #masalahwanita

PROMO TV ! 👇👇 . Sempena JSD bersiaran di TV, kami nak bagi PROMO TV. . FREE KEAHLIAN JSD ! FREE SEKOTAK KOPI ANGGUN PESONA . RM129 + RM57.90 = RM129.00 . Bukan tipu! Bukan magik! Tapi betul kami nak bagiii. . Tak dapat dah di lain kali ! Best kan? . Boleh lahh kita reramai join fenomena minum jamu ! . . JAMU INDAH KELUARGA - RM129 / 50 KAPSUL . . 🎉🎉NOW ON PROMOTION 🎉🎉 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Dapatkan KOPI ANGGUN PESONA secara PERCUMA dengan Pembelian JAMU INDAH KELUARGA (RM129) . . WhatsApp fiza untuk detail & order #stokisjsdputrajaya #empireaurafidarich #jsdputrajaya Klik link bio . http://fizajsd.wasap.my/ . COD Available: 🚍Putrajaya/Cyberjaya 🚍maybank Semenyih . #jamususukdara #jsd #freereview #sayajualjsd #like #codputrajaya #like4like #igermalaysia #putrajaya #trustedseller #bangi #jsdsemenyih #jsdkajang #jsdbangi #sabah #sarawak #stokisjsd #jamuindahkeluarga #kopianggunpesona #rawatrahim #kopiwanita #kopiherba #sabah #sarawak #senggugut #ikhtiarhamil #kentutvagina #masalahwanita

Ni betul bangett ni.. . Dan pastinya wajib SABAR 👍👍👍 karena semua butuh proses..👍👍 . Yg penting konsumsi rutin sesuai dosis + yakin bisa sembuh 😍😍 . #serbaadadisinii #serbaadadisinii_02 #agenresmikanza #agenresmikanzajakarta #herbal #majakanikanza #kanza #majakani #majakanza #aman #bpom #halal #keputihan #masalahwanita #wanita #pria #haid #masalahhaid #keluarga #keluargasehat #keluargaharmonis

(@serbaadadisinii)

3 Hours Ago

Ni betul bangett ni.. . Dan pastinya wajib SABAR 👍👍👍 karena semua butuh proses..👍👍 . Yg penting konsumsi rutin sesuai dosis + yakin bisa sembuh 😍😍 . #serbaadadisinii #serbaadadisinii_02 #agenresmikanza #agenresmikanzajakarta #herbal #majakanikanza #kanza #majakani #majakanza #aman #bpom #halal #keputihan #masalahwanita #wanita #pria #haid #masalahhaid #keluarga #keluargasehat #keluargaharmonis

(@serbaadadisinii)

3 Hours Ago

Ini hanya untuk yg sudah KAWIN saja ya say.. untuk yg masih perawan WAJIB diminum yaa.. 😘😘 . Majakanza sudah bpom dan halal.. Jadi dipastikan 100000% AMAN 😍😍😍 . Gak usah ragu lagi ya say.. 😘😍 . #serbaadadisinii #serbaadadisinii_02 #agenresmikanza #agenresmikanzajakarta #majakanza #majakani #majakanikanza #kanza #herbal #jamu #bpom #halal #dinkes #keputihan #masalahwanita #gangguanhaid #haid #keputihan #sehat #keluargasehat #keluargaharmonis #keluarga #miom #kista #promil #asiluber #anak2 #dewasa #ambeyen

Ini hanya untuk yg sudah KAWIN saja ya say.. untuk yg masih perawan WAJIB diminum yaa.. 😘😘 . Majakanza sudah bpom dan halal.. Jadi dipastikan 100000% AMAN 😍😍😍 . Gak usah ragu lagi ya say.. 😘😍 . #serbaadadisinii #serbaadadisinii_02 #agenresmikanza #agenresmikanzajakarta #majakanza #majakani #majakanikanza #kanza #herbal #jamu #bpom #halal #dinkes #keputihan #masalahwanita #gangguanhaid #haid #keputihan #sehat #keluargasehat #keluargaharmonis #keluarga #miom #kista #promil #asiluber #anak2 #dewasa #ambeyen

(@dr.frisca_id)

4 Hours Ago

Solusi bagi anda wanita untuk perawatan tubuh terutama memperbesar payudara dan mengencangkannya Solusi untuk anda agar lebih harmonis dengan suami atau pasangan anda. Kita punya Alat untuk memperbesar dan mengencangkan payudara . Alat pembesar payudara alami dan permanen ini bernama Multifunction Head Care Apparatus (MHCA) atau lebih dikenal dengan sebutan New ABPR . Merupakan alat akupuntur berteknologi tinggi yang sudah memanfaatkan sinar laser yang sangat bermanfaat untuk bioelektrik dan kesehatan tubuh. Saat digunakan pin logam dan laser Apparatus akan menyentuh titik akupuntur yang berhubungan dengan metabolisme tubuh, hormon seksual, hormon pertumbuhan, pembuluh darah, dan payudara. Selain itu alat ini memiliki gerakan pijat vibrasi yang bermanfaat menstimuli bagian tubuh tertentu untuk mendapatkan efek kesehatan yang diinginkan. Paket alat pembesar payudara dan suplemen Tiens ini bisa jadi solusi terbaik. Cara alternatif yang lebih aman dibandingkan cream pembesar payudara atau operasi bedah yang sudah terbukti memiliki efek samping berbahaya. Informasi konsultasi & pemesanan : WA. : 089696147234 #bandara #payudara #solusiwanita #solusipayudara #arisan #masalahwanita #vagina #masahaid #masapuber #smu #ipdn #pramugari #payudara #payudarabesar #medan #jakarta #fitness #spa #masalahpayudarakecil #creampayudara #drsusan #minyakbulus #olshopbekasi #olshop #pontianak #pasutri #hamil #faceshopmurah #celebrityfitness #goldgym

(@dr.frisca_id)

4 Hours Ago

Solusi bagi anda wanita untuk perawatan tubuh terutama memperbesar payudara dan mengencangkannya Solusi untuk anda agar lebih harmonis dengan suami atau pasangan anda. Kita punya Alat untuk memperbesar dan mengencangkan payudara . Alat pembesar payudara alami dan permanen ini bernama Multifunction Head Care Apparatus (MHCA) atau lebih dikenal dengan sebutan New ABPR . Merupakan alat akupuntur berteknologi tinggi yang sudah memanfaatkan sinar laser yang sangat bermanfaat untuk bioelektrik dan kesehatan tubuh. Saat digunakan pin logam dan laser Apparatus akan menyentuh titik akupuntur yang berhubungan dengan metabolisme tubuh, hormon seksual, hormon pertumbuhan, pembuluh darah, dan payudara. Selain itu alat ini memiliki gerakan pijat vibrasi yang bermanfaat menstimuli bagian tubuh tertentu untuk mendapatkan efek kesehatan yang diinginkan. Paket alat pembesar payudara dan suplemen Tiens ini bisa jadi solusi terbaik. Cara alternatif yang lebih aman dibandingkan cream pembesar payudara atau operasi bedah yang sudah terbukti memiliki efek samping berbahaya. Informasi konsultasi & pemesanan : WA. : 089696147234 #bandara #payudara #solusiwanita #solusipayudara #arisan #masalahwanita #vagina #masahaid #masapuber #smu #ipdn #pramugari #payudara #payudarabesar #medan #jakarta #fitness #spa #masalahpayudarakecil #creampayudara #drsusan #minyakbulus #olshopbekasi #olshop #pontianak #pasutri #hamil #faceshopmurah #celebrityfitness #goldgym

Ciri2 #tualawanitalexee💐 ✅ 100% kapas ✅ wangian dr bunga melor ✅ alovera & pudina ✅ Berinovasi dr teknologi jepun & jerman dengan tambahan nano silver ✅ Mencegah jangkitan kuman ✅ memperbaiki sistem endokrin ✅ anti stress ✅ anti radang /gatal ✅ anti fungus/ kulat ✅ menstabilkan hormon Diakui oleh berjuta pengguna yang telah mencubanya👍 #tualawanitakapas100% #menyelesaikan #masalahwanita

(@kesehatan_ku_)

6 Hours Ago

Ada masalah dengan pembalut yang selama ini anda alami Pembalut NATESH adalah solusinya Kenapa setiap wanita harus menggunakan pembalut dan pantyliner NATESH : 1.terbuat dari bahan bermutu bukan baku daur ulang, bebas dioksin sehingga aman. 2.nano silver sebagai pembunuh kuman. 3.sangat tipis. 4.mengandung anion, (7200pcs/ cm3, tertinggi saat ini)  5.mengandung 5 herbal untuk meringankan nyeri haid, memberikan sensasi segar mencegah gatal dan iritasi. 6.bahan SAB (super absorbent paper) dpt menyerap dan mengikat kuat cairan 3-5 kali pembalut biasa. 7.pola penempatan lem diatur sedemikian. 8.mengandung FIR untuk melancarkan sirkulasi darah . . Manfaat pembalut Pantyliner NATESH 1. Membantu mencegah dan mengatasi keputihan 2. Membunuh jamur, bakteri, virus dan parasit yang berbahaya bagi organ intim/ reproduksi 3. Membantu mengatasi bau tidak sedap yang muncul dari organ intim 4. Meringankan nyeri dan gejala premenstrual syndrom 5. Mencegah dan membantu mengatasi gatal gatal akibat pemakaian pembalut lain yang terlalu lembab 6. Membantu memelihara kesehatan organ intim dan reproduksi wanita 7. Memperkecil resiko kanker servis, kanker ovarium, uteri, kista, endometriosis dll 8. Menuntaskan pembuangan darah kotor Info pemesanan lewat wa 082338875035 #natesh #kknatesh #pembalutherbal#pembalutwanita #pembaluttipis#pembalutantibocor #kewanitaan #keputihan#masalahwanita #solusihaidtidaklancar#produkkesehatan #produkherbal #produkherbal #pembaluttipis #pembalutantibocor #pembalutalami #pembalutantikeputihan #pembalutsehat #pembalutherbal #pembalutwanita #pembalutantinetes #pembalut

(@pembalutalami)

6 Hours Ago

Ada masalah dengan pembalut yang selama ini anda alami Pembalut NATESH adalah solusinya Kenapa setiap wanita harus menggunakan pembalut dan pantyliner NATESH : 1.terbuat dari bahan bermutu bukan baku daur ulang, bebas dioksin sehingga aman. 2.nano silver sebagai pembunuh kuman. 3.sangat tipis. 4.mengandung anion, (7200pcs/ cm3, tertinggi saat ini)  5.mengandung 5 herbal untuk meringankan nyeri haid, memberikan sensasi segar mencegah gatal dan iritasi. 6.bahan SAB (super absorbent paper) dpt menyerap dan mengikat kuat cairan 3-5 kali pembalut biasa. 7.pola penempatan lem diatur sedemikian. 8.mengandung FIR untuk melancarkan sirkulasi darah . . Manfaat pembalut Pantyliner NATESH 1. Membantu mencegah dan mengatasi keputihan 2. Membunuh jamur, bakteri, virus dan parasit yang berbahaya bagi organ intim/ reproduksi 3. Membantu mengatasi bau tidak sedap yang muncul dari organ intim 4. Meringankan nyeri dan gejala premenstrual syndrom 5. Mencegah dan membantu mengatasi gatal gatal akibat pemakaian pembalut lain yang terlalu lembab 6. Membantu memelihara kesehatan organ intim dan reproduksi wanita 7. Memperkecil resiko kanker servis, kanker ovarium, uteri, kista, endometriosis dll 8. Menuntaskan pembuangan darah kotor Info pemesanan lewat wa 082338875035 #natesh #kknatesh #pembalutherbal#pembalutwanita #pembaluttipis#pembalutantibocor #kewanitaan #keputihan#masalahwanita #solusihaidtidaklancar#produkkesehatan #produkherbal #produkherbal #pembaluttipis #pembalutantibocor #pembalutalami #pembalutantikeputihan #pembalutsehat #pembalutherbal #pembalutwanita #pembalutantinetes #pembalut

(@nurazashake)

9 Hours Ago

Can get it . . Can Buy it Directly at my Cube in all District. . DAERAH BRUNEI MUARA; . . Cari cube E61/E66 @decubeshop Giant Rimba . Cari Cube H10 @megabox_brunei The Mall Gadong . Cari cube N34 @megaboxtimes . Times square . Cari cube @madangcube . Madang kompleks Kg madang . Cari cube A57/B22 @wazeeblocks Jerudung . . DAERAH TUTONG; . Cari cube A57 @dcubiccentre . Tutong . Cari cube B34 /B66 @qubebox . Tutong . . KUALA BELAIT . Cari Cube Nurazashake @pitstop_kb . Wisma yakin Jln Pandan . . #jjsbrunei #jjs #jamujeratsuami #suamiisteri #suami #isteri #hubunganintim #masalahwanita #gw2 #brunei #bruneicube #bruneiiklan #iklanbrunei #ibu #ibumenyusukan #ibumengandung #ibuselepasmelahirkan #remaja #bayi #wanita #bruneicube #jamumoden #jamu

(@serum.annona)

16 Hours Ago

(@penawarinsan)

10 Hours Ago

Tip Percuma Ikhtiar Untuk Di Amal Oleh Semua Pesakit Angin Ahmar Stroke Seluruh Dunia. Semoga Dapat Membantu Mereka Kembali Pulih. KLIK==>https://penaward.jimdo.com/angin-ahmar-stroke/ Terbaik Untuk Lelaki & Wanita Minyak Dinamik Dan Nextre Tawar Lebih Berbanding Jenama Lain Di Pasaran. Its Professional - The Oil Specialist TESTIMONI KLIK==>https://penaward.jimdo.com/minyak-dinamiklp-kopi-nextre-testimoni-dynamic-oil-nextre-coffee-customers-testimonial/ Nak Tanya Doktor Minyak Sekarang KLIK WHATSAPP==> http://www.wasap.my/60182894101/TANYALAH+DR+POWER 📞Tel: 0182894101 Email:penawarinsan72@gmail.com #minyakdinamik #pantangsentuhjadi #ubatkuat #ubatkuatlelaki #ubatkuatsuami #gambirsarawak #gambiremas #minyaklintah #vimaxori #candyb #minyakbelacak #pasanganbahagia #lambatpancut #tahanlama #zakarbesar #zakarpanjang #malampertama #sayajual #sayajualubatkuat #masalahlelaki #masalahwanita #masalahpayudara #jamumurah #produklelaki #produkwanita #produksuamiisteri #punggungmontok #tetekpadat #lemahtenagabatin #sayangketatsendatpadat

PROMO TV ! 👇👇 . Sempena JSD bersiaran di TV, kami nak bagi PROMO TV. . FREE KEAHLIAN JSD ! FREE SEKOTAK KOPI ANGGUN PESONA . RM129 + RM57.90 = RM129.00 . Bukan tipu! Bukan magik! Tapi betul kami nak bagiii. . Tak dapat dah di lain kali ! Best kan? . Boleh lahh kita reramai join fenomena minum jamu ! . . JAMU INDAH KELUARGA - RM129 / 50 KAPSUL . . 🎉🎉NOW ON PROMOTION 🎉🎉 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Dapatkan KOPI ANGGUN PESONA secara PERCUMA dengan Pembelian JAMU INDAH KELUARGA (RM129) . . WhatsApp fiza untuk detail & order #stokisjsdputrajaya #empireaurafidarich #jsdputrajaya Klik link bio . http://fizajsd.wasap.my/ . COD Available: 🚍Putrajaya/Cyberjaya 🚍maybank Semenyih . #jamususukdara #jsd #freereview #sayajualjsd #like #codputrajaya #like4like #igermalaysia #putrajaya #trustedseller #bangi #jsdsemenyih #jsdkajang #jsdbangi #sabah #sarawak #stokisjsd #jamuindahkeluarga #kopianggunpesona #rawatrahim #kopiwanita #kopiherba #sabah #sarawak #senggugut #ikhtiarhamil #kentutvagina #masalahwanita

(@fefet_kotabharu)

13 Hours Ago

"Boleh jadi kamu membenci sesuatu, padahal ia amat baik bagimu & boleh jadi (pula) kamu menyukai sesuatu, padahal ia amat buruk bagimu. Allah mengetahui, sedang kamu tidak mengetahui." (Al-baqarah : Ayat 216) . Sesuatu yang baik, Belum tentu benar. Sesuatu yang benar, Belum tentu baik. Sesuatu yang bagus, Belum tentu berharga. Sesuatu yang berharga, Belum tentu bagus. . Let's #fefet pretty 🌹

(@montokmy)

13 Hours Ago

Keputihan KURANG. MissV wangi. Celah peha cerah. Best giler kan macam ni? . Siapa nak selesaikan masalah ni? . Klik link di bio sekarang 😄 . Kenapa korang wajib try GEL ERAT RAPAT ? Meh min kongsi sikit : 💖 melancarkan period 💖 menyuburkan 💖 merawat keputihan miss v 💖 memberikan rasa dingin yang menyegarkan 💖 menghapuskan bakteria ,kutu 💖 mengetatkan miss v 💖 mewangikan miss v 💖 pinkish kembali miss v 💖 menegangkan bibir faraj 💖 penggunaan yg mudah tak perlu bilas 💖 100% herba terpilih dan berkualiti . Banyak benda yang gel ajaib ni mampu buat jadi dengan harga RM59 tu dah berbaloi² sgt kan !! 2bulan penggunaan.. sgt jimat .. Tak cuba tak tahu ,sekali cuba pasti terpikat . . macam mana lagi korang nak pikat hati suami kalau miss v tak benar² bersih ? Berbau?? . Gel erat rapat, cik abg pasti melekat 😘💖 . . Nak? Klik skrg . #trustedsellermalaysia #pencucimissv #pewangimissv #keputihan #senggugut #farajgatal #manjakani #missvperfume #femininewash #farajberbau #makdara #jamumakdara #jamuketat #projekmemikatsuami #rahsiaasetwanita #vgrip #rahsiahatiperempuan #terapiinstagram #pengantinbaru #pengantin #ratusehari #ajimaura #suamiisteri #isteri #ketat #susukkekaldara #surekencang #kuantan #masalahwanita

(@montokmy)

13 Hours Ago

Miss V wangi, muka bertambah berseri. Cik abang setiap hari merindui, diriku semakin dicintai.😍 Gel Erat Rapat pengikat kasih abadi. Moga saling mencintai sampai syurgawi. . Awak bila nak pinang gel misteri ni? . . #trustedsellermalaysia #pencucimissv #pewangimissv #keputihan #senggugut #farajgatal #manjakani #missvperfume #femininewash #farajberbau #makdara #jamumakdara #jamuketat #projekmemikatsuami #rahsiaasetwanita #vgrip #rahsiahatiperempuan #fattzura #pengantinbaru #pengantin #ratusehari #ajimaura #suamiisteri #isteri #ketat #susukkekaldara #surekencang #kuantan #masalahwanita

Wah keputihan... Bagi wanita, masalah keputihan adalah momok yang sangat menakutkan sekali. Selain mengganggu aktivitas, juga akan membuat wanita nggak nyaman. Mulai dari masalah bau, juga dari keadaan lembab dan becek terus. Bikin wanita nggak PD. Ini ada beberapa tips ampuh, untuk mengatasi masalah keputihan pada wanita. Simak yuuuuuk.... #infosehat #tipssehat #infokesehatan #keputihan #masalahwanita #masalahmissv #keputihangatal #obatkeputihan #keputihanwanita #healthy #healthylife #healthychoise #healthylifestyle #healthygirls #healthyfoods

(@jamutuntejastokis)

14 Hours Ago

TESTIMONI JAMU TUN TEJA ====================== . #testimonijamutunteja . Alhamdulillah.. Jamu tun teja dah banyak selesaikan masalah wanita.. Uolls jgn segan w'apps atau DM fiza ok, in shaa Allah JTT boleh selesaikan apa jua permasalahan wanita 😉, masalah apa?... Uolls baca la sendiri testimoni2 daripada jtt lovers ☺️. . . Tunggu apa lagi jom la dapatkan jamu tun teja quality premium ni, uolls mesti jatuh cinta tau.. . Whatsapp : 📱013 223 9464 Whatsapp : 📱013 223 9464 Whatsapp : 📱013 223 9464 . Jamu Tun Teja Management Plan ========================================== 🔹Intensive Plan : 2 sachet per day (MYR352/month) . 🔹Progressive Plan : 1 sachet per day (MYR176/month) . 🔹Economy Plan : 1 sachet per 2 days. (MYR88/month) . . Ikut kemampuan. Yang penting jangan tinggal jamu untuk kekal sihat dan cantik!! . . #jamu #jamuwanita #selesa #jamululuskkm #jamutunteja #tenaga #perak #jamuqualitypremium #testimoni #testimonijtt #terapiinstagram #engagement #makbanyakanak #instawoman #awetmuda #jamutuntejaipoh #jerawat #ipohcityawesome #jamuawetmuda #jamutuntejasetiaalam #uitm #ajimaura #ipoh #masalahwanita #masalahwanita #keputihan #jamutuntejaklang #amoijttteam

Hayo... Ada yang lagi mengalami masalah keputihan nggak ya? Bagi wanita, masalah keputihan sangat membuat perasaan nggak nyaman saat beraktifitas. Ini ada beberapa cara untuk mengatasinya, dengan bahan-bahan alami disekitar kita. Apa saja kah itu? Yuk disimak... #infosehat #keputihan #masalahwanita #edukasi #infokesehatan #perawatanmissv #polamakan #gayahidupsehat #stress #missv #keputihangatal #obatkeputihan #keputihanhilang #healthy #healthygirls #healthyfoods

PROMO TV ! 👇👇 . Sempena JSD bersiaran di TV, kami nak bagi PROMO TV. . FREE KEAHLIAN JSD ! FREE SEKOTAK KOPI ANGGUN PESONA . RM129 + RM57.90 = RM129.00 . Bukan tipu! Bukan magik! Tapi betul kami nak bagiii. . Tak dapat dah di lain kali ! Best kan? . Boleh lahh kita reramai join fenomena minum jamu ! . . JAMU INDAH KELUARGA - RM129 / 50 KAPSUL . . 🎉🎉NOW ON PROMOTION 🎉🎉 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Dapatkan KOPI ANGGUN PESONA secara PERCUMA dengan Pembelian JAMU INDAH KELUARGA (RM129) . . WhatsApp fiza untuk detail & order #stokisjsdputrajaya #empireaurafidarich #jsdputrajaya Klik link bio . http://fizajsd.wasap.my/ . COD Available: 🚍Putrajaya/Cyberjaya 🚍maybank Semenyih . #jamususukdara #jsd #freereview #sayajualjsd #like #codputrajaya #like4like #igermalaysia #putrajaya #trustedseller #bangi #jsdsemenyih #jsdkajang #jsdbangi #sabah #sarawak #stokisjsd #jamuindahkeluarga #kopianggunpesona #rawatrahim #kopiwanita #kopiherba #sabah #sarawak #senggugut #ikhtiarhamil #kentutvagina #masalahwanita

(@kesehatan_ku_)

14 Hours Ago

Anda mengalami masalah pada pembalut anda seperti tidak menyerap dengan sempurna, atau masalah keputihan satu satunya solusi untuk masalah kewanitaan adalah pembalut Natesh. . Kenapa setiap wanita harus menggunakan pembalut dan pantyliner NATESH : . Manfaat pembalut Pantyliner NATESH 1. Membantu mencegah dan mengatasi keputihan 2. Membunuh jamur, bakteri, virus dan parasit yang berbahaya bagi organ intim/ reproduksi 3. Membantu mengatasi bau tidak sedap yang muncul dari organ intim 4. Meringankan nyeri dan gejala premenstrual syndrom 5. Mencegah dan membantu mengatasi gatal gatal akibat pemakaian pembalut lain yang terlalu lembab 6. Membantu memelihara kesehatan organ intim dan reproduksi wanita 7. Memperkecil resiko kanker servis, kanker ovarium, uteri, kista, endometriosis dll 8. Menuntaskan pembuangan darah kotor . Info pemesanan lewat wa in BIO #natesh #kknatesh #pembalutherbal#pembalutwanita #pembaluttipis#pembalutantibocor #kewanitaan #keputihan#masalahwanita #solusihaidtidaklancar#produkkesehatan #produkherbal #produkherbal #pembaluttipis #pembalutantibocor #pembalutalami #pembalutantikeputihan #pembalutsehat #pembalutherbal #pembalutwanita #pembalutantinetes #natesh #pembalutantikeputihan #peduliwanita #pembalutkesehatan #pembalutherbal #pembalutaman #pembalutwanita #pembalutwanita #pembalutnyaman #pembaluttipis

(@kedai_jamu_naszwa)

14 Hours Ago

#newfeedback Dah cuba berbagai jenis jamu Tetapi tiada sebagai seindah Vjamu Tanpa #vjamu badan lesu Bersamamu badan ringan dan bertenaga . . Inilah Rahsia Vjamu... Walaupun punya saiz dan warna yg sama Ia bukan jamu timbang kilo Mempunyai 35 herba terpilih yg sukar didapati Diadun sendiri oleh founder Yg penting SELAMAT, HALAL dan lulus lab test dr USM.Keberkesanannya tak perlu diragui lagi Tak heranlah sekali guna pasti repeat berkali2.. . . Nak tahu keberkesanan vjamu . #jjsqlegacy #masalahwanita #jamucantik

(@kedai_jamu_naszwa)

14 Hours Ago

Period LANCAR GILER!!.. Tau kan kalau period Lambat datang, Period Tak stabil atau period tak mai langsung apa akan jadi? Susah Hamil!! Badan Lesu!! Berat Badan Susah Turun!! Angin Dalam Badan Banyak!! Cysct Emosi Pun Stabil 😔 dan macam2 lagi. Jangan dibuat main tau. Boleh terus wassap JOM RAWAT SEBELUM TERLEWAT . . #jjsqlegacy #vjmanja #masalahwanita #jihadbisness