Photos and Videos about

Kak Yanti, umur 43 tahun dari Brunei, total lost sebanyak 12.6kg dan reshape! ๐Ÿ”ฅ . . . Kak yanti pada mulanya takut nak join sebab risau tak kurus. Tapi tetap memberanikan diri akhirnya, decide, dan just buat je. MasyaAllah alhamdulillah, hukum badan memang terpaksa kurus jugak bila kena dengan teknik, ikut meal plan dan ada guidance. ๐Ÿ™Œ๐Ÿป . . . Best kan bila badan kita dah ringan, nak buat aktiviti apa pun best ๐Ÿ˜ Siapa nak jadi macam kak yanti, say I ๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™€๏ธ . . . Coach Uswah Hasanah....014-5401727 . . . #teamnickhinhussien #teamsyuhadaamran #teamuswahhasanah . . . Click link di profile IG untuk direct whatsapp tentang details program ๐Ÿ™Œ๐Ÿป Sesi Seterusnya akan bermula 3 Disember. Book tempat anda sebelum penuh ๐Ÿ›‘ . . . #diet #tipsdiet #tipsturunberatbadan #raya #rendang #lemang #openhouse #masihraya #drama #melayu #haniszalikha #fattzura #transformation #turunberatbadan #kurus #saizxxl #jomkurus #youcanloseweightfromhome #jubahbesar #imanishijab #calaqisya #tudungpeople #cantik #cakenis #ketupatpalas #salamlebaran

@Regran_ed from @uak_cafe - Rindu dengan makanan di uak cafe?... Jom ke cafe !!!... Akan dibuka mulai jam 3 ptg - 11 mlm #uakcafe #cafeuak #kafeuak #makansambilberamal #makansedap #ustazabdullahkhairi #masihraya#sinarkongsi #syukurselalu #shahalam #glenmarie - #regrann

Tak sopan laa pulak ๐Ÿ˜… . . . #masihraya#rumahclasic

103 NURR Ini adalah aroma untuk wanita yang antara terlaris dan terbaik kami miliki, ianya gabungan unik antaranya rose, vanila & iris. Sangat wangi, halus, segar & tidak terlalu sweet. Spray aroma 103 setiap hari sebelum ke opis mahupun dirumah atau keluar pasti membuatkan uall rasa segar dan selesa sepanjang hari. Wangian yang mampu bertahan seharian menjadikan uall lebih yakin. Dengan saiz botol yang tidak berat, tidak besar, isian 30ml sangat sesuai dan mudah dibawa di dalam handbag kemana sahaja, (ada sebahagian botol perfume dipasaran sengaja dibuat dgn botol terlalu tebal yang untuk nampak besar sedangkan isikandungan sama je) Nak letak dalam bag Bijan atau Birkin pun boleh ha ha ๐Ÿ˜€. Aroma 103 NURR ini kami jamin uall yg mencubanya sekali pasti terpikat dan menyukainya. Kami jamin uall juga pasti suka padanya sebab bauanya yang sangat best. Bukan nak sembang lebih2 tetapi hakikatnya memang sangat wangi dan sangat best, percaya & cuba lah. Tanbahan pula ianya tahan lama. #103nurr #womenperfume #dolceladias #gift #love #eaudeparfum #masihraya ๐Ÿ˜€

#repost @pza.putra with @get_repost ใƒปใƒปใƒป "MELELEH"๐Ÿคค๐ŸคคAda Yang Kroni Y Tak Kat Sini?๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜๐Ÿคค๐Ÿ‘๐Ÿป #pza #masihraya #melaka #y15zr #kroniy15zr #officialy15 #y15malaya_official #dunia_permotoran #pencintaduaroda #jenterapejuang @y15malaya @y15_piaw @team_y15zr_malaya @dunia_permotoran17 @musashiracing @y15zr_holiday

How to wear pario for lily kawikani & aoulia ? Korang mesti bnyak kan baju baju yg matchy2 dgn pario. Tapi asyik pakai cara sama saje kan โค๏ธ . . Hari ini sis SHARE cara kedua macam mana nak pakai pario.. . Noted : Utk cara yg pertama awk bole tgok previous post โ€ผ๏ธ #lilypetuna . . Jangan lupa turn on notifications untuk dapatkan new update dari kamiโœจ . . #kurungmoden #cotton #englishcotton #peplum #bajurayamurah2018 #murah #ejstyle #ejstylestockist #authorisedstockist #agent #cantik #gorgeous #nurshebynateam #masihraya #bynurfcootd #bynurfco #shawlpublika #lilypetuna #quftanempire #byanasri #arco #koleksiraya2018 #zefiks #aab #clearancestock #terlajaklaris #ratukebaya #inmyfeelingschanllenge #hhauthorisedagent

Ada request dari korang how to wear bottom lily kawikani & aoulia ๐Ÿ˜ŠOkayh, harini sis nak tunjuk cara macam mana nak pakai this bottom #lilypetuna . . Jangan lupa turn on notifications untuk dapatkan new update dari kamiโœจ Cantik sangat kan๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ #kurungmoden #cotton #englishcotton #peplum #bajurayamurah2018 #murah #ejstyle #ejstylestockist #authorisedstockist #agent #cantik #gorgeous #nurshebynateam #masihraya #bynurfcootd #bynurfco #shawlpublika #lilypetuna #quftanempire #byanasri #arco #koleksiraya2018 #zefiks #aab #clearancestock #terlajaklaris #ratukebaya #inmyfeelingschanllenge #hhauthorisedagent

Gemuk air berpunca dari makanan yang tinggi garam. Jeruk, ikan masin, telur masin, ajinomoto, keropok keping, jajan. Tambah2 lagi bila kita kurang minum air putih... . . . Bila badan kita mengesan kadar sodium dalam badan tinggi, secara automatik badan akan simpan air (water retention) untuk mengelakkan dehidrasi. . . . Macam mana nak atasi masalah gemuk air ni? Senang je. Kurangkan garam. Makan fresh foods. Elak preservatives dan segala jenis mak nenek pekasam, makanan peram ๐Ÿ˜‚ . . . Peserta yang gemuk air ni, minggu pertama jangan terkejut kalau berat turun cecah sampai 5-7kg. Sebab bila badan dapat makanan yang sepatutnya, air pun cukup, badan akan mula keluarkan air2 yang tersimpan dalam badan ๐Ÿ˜Š . . . Coach Uswah Hasanah....014-5401727 . . . #teamnickhinhussien #teamsyuhadaamran #teamuswahhasanah . . . #diet #tipsdiet #tipsturunberatbadan #raya #rendang #lemang #openhouse #masihraya #drama #melayu #haniszalikha #fattzura #transformation #turunberatbadan #kurus #saizxxl #jomkurus #youcanloseweightfromhome #jubahbesar #imanishijab #calaqisya #tudungpeople #cantik #cakenis #ketupat #sayangimalaysiaku #merdeka

Feiyna Tajudin
(@feiynataj)

2018-08-25 00:46:00

Sedap bihun soto kak ita.. @ruzita_mohamed ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹โ˜บ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ n that begedil by me! ๐Ÿ˜œ . #masihraya

ninieayuni
(@fqayuniee)

2018-08-24 03:11:54

ุณุงู„ุงู… ุนูŠุฑู„ ุงุฏุญุง ๐Ÿ’•๐Ÿ‚ . . . #masihraya ๐ŸŽ‰ #jellyloveโ™ฅ๏ธ

Sakakuaziz
(@sakakuaziz)

2018-08-24 02:31:25

Walaupun masih hari raya tp dah mula kerja so jom mkn dlu noh.... Jemput makan... #jommakan #masihraya #kenakerja

Aspa โ•
(@adzfarbans)

2018-08-23 21:30:27

Life is a beautiful struggle๐Ÿคž๐Ÿป #tgif #salamjumaat #masihraya #gws to my wife @cik.saraa ๐Ÿ˜˜๐ŸŒน harini boleh keluaq dah naa ๐Ÿค—

Ni namenye sarapan diabetes๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Happy #thursday morning. #masihraya #mood

Candid sikit sikit ๐Ÿ˜ #selamathariraya #masihraya #majubosskur

(@eiqasempoi)

2018-08-22 00:05:01

Kami kat eoan.. husband kte beratur bli tiket wayang #masihraya

paan
(@frhn.hkmie)

2018-08-21 18:40:30

selamat hari raya aidiladhaโœจ #masihraya

STICKER + GLOSS LAMINATE Material : vynil sticker . Tempah dengan kami sekarang! Hanya perlu whatsapp atau call di nombor yg tertera ๐Ÿ‘‡ . Untuk pertanyaan/ tempahan/ sebut harga:~ ๐Ÿ“ž 0134236988 or 0134867488 ๐Ÿ“ง creativepixel.ent@gmail.com Fb : https://www.facebook.com/creativepixel.ent/ -------------------------------------------------------------------------------------- #creative #pixel #design #printing #cetak #printingmelaka #melaka #sayaanakmelaka #kamianakmelaka #printinglocal #printingmurah #masihraya #banner #designbanner #bunting #invitationcard #kadkahwin #sampulraya #sticker #greetingscard #stickerlabel #backdrop #flyers #brochure #signboard #signage #tshirt #cenderahati #canvas #namecard

BATIK | ACCESSORIES
(@kalungg)

2018-08-17 19:34:34

Nak nampak lagi menarik & unique boleh mix and match like this pretty lady ๐Ÿ˜ #repost @tabbysharif with @get_repost ใƒปใƒปใƒป Let รฉm stare ๐Ÿ•ถ #masihraya #batikbykalung #batikperanakan #batik

ACRYLIC SIGNAGE . ACRYLIC SIGNAGE . Material : acrylic 3mm . Tempah dengan kami sekarang! Hanya perlu whatsapp atau call di nombor yg tertera ๐Ÿ‘‡ . Untuk pertanyaan/ tempahan/ sebut harga:~ ๐Ÿ“ž 0134236988 or 0134867488 ๐Ÿ“ง creativepixel.ent@gmail.com Fb : https://www.facebook.com/creativepixel.ent/ -------------------------------------------------------------------------------------- #creative #pixel #design #printing #cetak #printingmelaka #melaka #sayaanakmelaka #kamianakmelaka #printinglocal #printingmurah #masihraya #banner #designbanner #bunting #invitationcard #kadkahwin #sampulraya #sticker #greetingscard #stickerlabel #backdrop #flyers #brochure #signboard #signage #tshirt #cenderahati #canvas #namecard

GREETINGS CARD. INVITATION CARDS Material : 260gsm Artcard + aqueous coating . Tempah dengan kami sekarang! Hanya perlu whatsapp atau call di nombor yg tertera ๐Ÿ‘‡ . Untuk pertanyaan/ tempahan/ sebut harga:~ ๐Ÿ“ž 0134236988 or 0134867488 ๐Ÿ“ง creativepixel.ent@gmail.com Fb : https://www.facebook.com/creativepixel.ent/ -------------------------------------------------------------------------------------- #creative #pixel #design #printing #cetak #printingmelaka #melaka #sayaanakmelaka #kamianakmelaka #printinglocal #printingmurah #masihraya #banner #designbanner #bunting #invitationcard #kadkahwin #sampulraya #sticker #greetingscard #stickerlabel #backdrop #flyers #brochure #signboard #signage #tshirt #cenderahati #canvas #namecard

Grab this #qiszar collection. Now on sale RM50 OFF. Tag your family & friends who would love saree ๐Ÿ’› Karisma doll saree for kids & adults MATERIALS: ๐Ÿ’™Chiffon embroidery saree with full lining ๐Ÿ’™Zip at the back and wudhu friendly COLOUR : Navy Blue & black only . . To purchase whatsapp +6013 525 0502 (fast reply) or dm๐Ÿ’— #kurungmoden #cotton #englishcotton #peplum #bajurayamurah2018 #murah #kurta #bajumelayu #ejstyle #ejstylestockist #authorisedstockist #agent #cantik #gorgeous #masihraya #bynurfco #shawlpublika #lilypetuna #quftanempire #byanasri #arcomy #koleksiraya2018 #calacara #zefiks #aab #clearancestock #terlajaklaris #ratukebaya

Grab this #qiszar collection. Now on sale RM50 OFF. Tag your family & friends who would love saree ๐Ÿ’› Karisma doll saree for kids & adults MATERIALS: ๐Ÿ’™Chiffon embroidery saree with full lining ๐Ÿ’™Zip at the back and wudhu friendly COLOUR : Navy Blue & black only . . To purchase whatsapp +6013 525 0502 (fast reply) or dm๐Ÿ’— #kurungmoden #cotton #englishcotton #peplum #bajurayamurah2018 #murah #kurta #bajumelayu #ejstyle #ejstylestockist #authorisedstockist #agent #cantik #gorgeous #masihraya #bynurfco #shawlpublika #lilypetuna #quftanempire #byanasri #arcomy #koleksiraya2018 #calacara #zefiks #aab #clearancestock #terlajaklaris #ratukebaya

KARISMA DOLL SAREE๐Ÿ’— PRICE : RM140 ( sale ) SIZE : S- XXL MATERIALS: ๐Ÿ’™Chiffon embroidery saree with full lining ๐Ÿ’™Zip at the back and wudhu friendly COLOUR : Navy Blue & black only . . To purchase whatsapp +6013 525 0502 (fast reply) or dm๐Ÿ’— #kurungmoden #cotton #englishcotton #peplum #bajurayamurah2018 #murah #kurta #bajumelayu #ejstyle #ejstylestockist #authorisedstockist #agent #cantik #gorgeous #masihraya #bynurfco #shawlpublika #lilypetuna #quftanempire #byanasri #arcomy #koleksiraya2018 #calacara #zefiks #aab #clearancestock #terlajaklaris #ratukebaya

[Ameesha Kebaya Saree] PRICE : RM250 ( sale ) SIZE : S- XXL MATERIALS: ๐Ÿ’™Chiffon embroidery saree with full lining ๐Ÿ’™Zip at the back and wudhu friendly COLOUR : Navy Blue | Royal Blue | Army Green | Candy Apple Red | Emerald Green |Magenta . . To purchase whatsapp +6013 525 0502 (fast reply) or dm๐Ÿ’— #kurungmoden #cotton #englishcotton #peplum #bajurayamurah2018 #murah #kurta #bajumelayu #ejstyle #ejstylestockist #authorisedstockist #agent #cantik #gorgeous #masihraya #bynurfco #shawlpublika #lilypetuna #quftanempire #byanasri #arcomy #koleksiraya2018 #calacara #zefiks #aab #clearancestock #terlajaklaris #ratukebaya

[Ameesha Kebaya Saree] PRICE : RM250 ( sale ) SIZE : S- XXL MATERIALS: ๐Ÿ’™Chiffon embroidery saree with full lining ๐Ÿ’™Zip at the back and wudhu friendly COLOUR : Navy Blue | Royal Blue | Army Green | Candy Apple Red | Emerald Green |Magenta . . To purchase whatsapp +6013 525 0502 (fast reply) or dm๐Ÿ’— #kurungmoden #cotton #englishcotton #peplum #bajurayamurah2018 #murah #kurta #bajumelayu #ejstyle #ejstylestockist #authorisedstockist #agent #cantik #gorgeous #masihraya #bynurfco #shawlpublika #lilypetuna #quftanempire #byanasri #arco #koleksiraya2018 #calacara #zefiks #aab #clearancestock #terlajaklaris #ratukebaya

Guyssssss jangan lupa tau janji kita malam ini jam 8.30pm kami akan launching Lily Stephanie 2.0 #thereturnoflilystephanie ! ๐Ÿ’“Special for 50 orang terawal . RM199 (normal price RM279) JIMAT RM80 tau ๐Ÿ˜ฑ So lepas solat , get ready & cepat cepat whatsapp 013-5250502 or dm ๐Ÿ’™ untuk dapatkan harga PROMO PROMO โ€ผ๏ธ . . To purchase whatsapp +6013 525 0502 (fast reply) or dm๐Ÿ’— #kurungmoden #cotton #englishcotton #peplum #bajurayamurah2018 #murah #kurta #bajumelayu #ejstyle #ejstylestockist #authorisedstockist #agent #cantik #gorgeous #masihraya #bynurfco #shawlpublika #lilypetuna #quftanempire #byanasri #arcomy #koleksiraya2018 #calacara #zefiks #aab #clearancestock #terlajaklaris #ratukebaya

Guyssssss jangan lupa tau janji kita malam ini jam 8.30pm kami akan launching Lily Stephanie 2.0 #thereturnoflilystephanie ! ๐Ÿ’“Special for 50 orang terawal . JIMAT RM80 tau ๐Ÿ˜ฑ So lepas solat , get ready & cepat cepat whatsapp 013-5250502 or dm ๐Ÿ’™ untuk dapatkan harga PROMO PROMO โ€ผ๏ธ . . To purchase whatsapp +6013 525 0502 (fast reply) or dm๐Ÿ’— #kurungmoden #cotton #englishcotton #peplum #bajurayamurah2018 #murah #kurta #bajumelayu #ejstyle #ejstylestockist #authorisedstockist #agent #cantik #gorgeous #masihraya #bynurfco #shawlpublika #lilypetuna #quftanempire #byanasri #arco #koleksiraya2018 #calacara #zefiks #aab #clearancestock #terlajaklaris #ratukebaya

Our best selling Kebaya kepok kepokk. Available dark red, dusty pink, mint blue,nude, black & cream .. Good news to uolls size L & XL dah ade ๐Ÿ˜ฑ To purchase whatsapp +6013 525 0502 (fast reply) or dm๐Ÿ’— #kurungmoden #cotton #englishcotton #peplum #bajurayamurah2018 #murah #kurta #bajumelayu #ejstyle #ejstylestockist #authorisedstockist #agent #cantik #gorgeous #nurshebynateam #masihraya #bynurfcootd #bynurfco #shawlpublika #lilypetuna #quftanempire #byanasri #arco #koleksiraya2018 #calacara #zefiks #aab #clearancestock #terlajaklaris #ratukebaya

Our best selling Kebaya kepok kepokk. Available dark red, dusty pink, mint blue,nude, black & cream .. Good news to uolls size L & XL dah ade ๐Ÿ˜ฑ To purchase whatsapp +6013 525 0502 (fast reply) or dm๐Ÿ’— #kurungmoden #cotton #englishcotton #peplum #bajurayamurah2018 #murah #kurta #bajumelayu #ejstyle #ejstylestockist #authorisedstockist #agent #cantik #gorgeous #nurshebynateam #masihraya #bynurfcootd #bynurfco #shawlpublika #lilypetuna #quftanempire #byanasri #arco #koleksiraya2018 #calacara #zefiks #aab #clearancestock #terlajaklaris #ratukebaya

Our best selling Kebaya kepok kepokk. Available dark red, dusty pink, mint blue,nude, black & cream .. Good news to uolls size L & XL dah ade ๐Ÿ˜ฑ To purchase whatsapp +6013 525 0502 (fast reply) or dm๐Ÿ’— #kurungmoden #cotton #englishcotton #peplum #bajurayamurah2018 #murah #kurta #bajumelayu #ejstyle #ejstylestockist #authorisedstockist #agent #cantik #gorgeous #nurshebynateam #masihraya #bynurfcootd #bynurfco #shawlpublika #lilypetuna #quftanempire #byanasri #arco #koleksiraya2018 #calacara #zefiks #aab #clearancestock #terlajaklaris #ratukebaya

WOW WOW WOW ๐Ÿ˜ dah ready ke untuk Lily Stephanie? and ada surprised sekali untuk korang. Nak tahu ? okayh stay tuned ๐Ÿ’— ! Jangan lupa turn on notifications untuk dapatkan new update dari kamiโœจ Lily Stephanie , Love tak ? ๐Ÿ’œ #kurungmoden #cotton #englishcotton #peplum #bajurayamurah2018 #murah #kurta #bajumelayu #ejstyle #ejstylestockist #authorisedstockist #agent #cantik #gorgeous #nurshebynateam #masihraya #bynurfcootd #bynurfco #shawlpublika #lilypetuna #quftanempire #byanasri #arcomy #koleksiraya2018 #calacara #zefiks #aab #clearancestock #terlajaklaris #ratukebaya

Goodnight semua, cuci mata dulu sebelum pejam mata โœจ. Dah ready ke dengan new colours for kebaya kepok kepoks ni guys ๐Ÿ˜. . Size sampai XL ade ๐Ÿ’— #calacara ๐Ÿ˜ŠOkayh, cara nak pakai pario kebaya kepok kepokss ni boleh tengok vid dekat bawah โฌ‡๏ธ ( scroll ) . . Jangan lupa turn on notifications untuk dapatkan new update dari kamiโœจ #kurungmoden #cotton #englishcotton #peplum #bajurayamurah2018 #murah #ejstyle #ejstylestockist #authorisedstockist #agent #cantik #gorgeous #nurshebynateam #masihraya #bynurfcootd #bynurfco #shawlpublika #lilypetuna #quftanempire #byanasri #arco #koleksiraya2018 #zefiks #aab #clearancestock #terlajaklaris #ratukebaya #inmyfeelingschanllenge

Mohd Syahmi
(@syahmiakib)

2018-07-21 23:38:24

Jakun nya kakak aku jumpa rambutan. #masihraya

Sale Kaw kaw๐Ÿ’ฅ Mayesa Kurung #qassehrania RM189 only (Normal price RM283) Colour :- 1. Dusty rose : XS - 2XL 2. Aloe Essence : XS - XL 3. Turquoise : S - 2XL To order whatsapp +6013 525 0502(fast reply) or dm ๐Ÿ’“! . . #kurungmoden #cotton #englishcotton #peplum #bajurayamurah2018 #murah #ejstyle #ejstylestockist #authorisedstockist #agent #cantik #gorgeous #nurshebynateam #masihraya #bynurfcootd #bynurfco #shawlpublika #lilypetuna #quftanempire #byanasri #arco #koleksiraya2018 #zefiks #aab #clearancestock #terlajaklaris #ratukebaya #inmyfeelingschanllenge

Sale Kaw kaw๐Ÿ’ฅ Mayesa Kurung #qassehrania RM189 only (Normal price RM283) Colour :- 1. Dusty rose : XS - 2XL 2. Aloe Essence : XS - XL 3. Turquoise : S - 2XL To order whatsapp +6013 525 0502(fast reply) or dm ๐Ÿ’“! . . #kurungmoden #cotton #englishcotton #peplum #bajurayamurah2018 #murah #ejstyle #ejstylestockist #authorisedstockist #agent #cantik #gorgeous #nurshebynateam #masihraya #bynurfcootd #bynurfco #shawlpublika #lilypetuna #quftanempire #byanasri #arco #koleksiraya2018 #zefiks #aab #clearancestock #terlajaklaris #ratukebaya #inmyfeelingschanllenge

Sale Kaw kaw๐Ÿ’ฅ Mayesa Kurung #qassehrania RM189 only (Normal price RM283) Colour :- 1. Dusty rose : XS - 2XL 2. Aloe Essence : XS - XL 3. Turquoise : S - 2XL To order whatsapp +6013 525 0502(fast reply) or dm ๐Ÿ’“! . . #kurungmoden #cotton #englishcotton #peplum #bajurayamurah2018 #murah #ejstyle #ejstylestockist #authorisedstockist #agent #cantik #gorgeous #nurshebynateam #masihraya #bynurfcootd #bynurfco #shawlpublika #lilypetuna #quftanempire #byanasri #arco #koleksiraya2018 #zefiks #aab #clearancestock #terlajaklaris #ratukebaya #inmyfeelingschanllenge

Sale kaw kaw๐Ÿ’ฅ stock sangat lah limited. Jom grab, while stock last๐Ÿ’œ Andara Kurung #qassehrania RM189 only (Normal price RM313) Colour :- 1. Spearmint : XS - XL 2. Oak blue : XS - M To order whatsapp +6013 525 0502(fast reply) or dm ๐Ÿ’“! . . #kurungmoden #cotton #englishcotton #peplum #bajurayamurah2018 #murah #ejstyle #ejstylestockist #authorisedstockist #agent #cantik #gorgeous #nurshebynateam #masihraya #bynurfcootd #bynurfco #shawlpublika #lilypetuna #quftanempire #byanasri #arco #koleksiraya2018 #zefiks #aab #clearancestock #terlajaklaris #ratukebaya #inmyfeelingschanllenge

Sale kaw kaw๐Ÿ’ฅ stock sangat lah limited. Jom grab, while stock last๐Ÿ’œ Andara Kurung #qassehrania RM189 only (Normal price RM313) Colour :- 1. Spearmint : XS - XL 2. Oak blue : XS - M To order whatsapp +6013 525 0502(fast reply) or dm ๐Ÿ’“! . . #kurungmoden #cotton #englishcotton #peplum #bajurayamurah2018 #murah #ejstyle #ejstylestockist #authorisedstockist #agent #cantik #gorgeous #nurshebynateam #masihraya #bynurfcootd #bynurfco #shawlpublika #lilypetuna #quftanempire #byanasri #arco #koleksiraya2018 #zefiks #aab #clearancestock #terlajaklaris #ratukebaya #inmyfeelingschanllenge

[SALE kAW kAwww]๐Ÿ’ฅ Calista Kurung RM189 only (Normal price RM397) Colour :- 1. Seafoam green : 2XL 2. Sapphire blue : M To order whatsapp +6013 525 0502(fast reply) or dm ๐Ÿ’“! . . #kurungmoden #cotton #englishcotton #peplum #bajurayamurah2018 #murah #ejstyle #ejstylestockist #authorisedstockist #agent #cantik #gorgeous #nurshebynateam #masihraya #bynurfcootd #bynurfco #shawlpublika #lilypetuna #quftanempire #byanasri #arco #koleksiraya2018 #zefiks #aab #clearancestock #terlajaklaris #ratukebaya #inmyfeelingschanllenge

[SALE kAW kAwww]๐Ÿ’ฅ Calista Kurung RM189 only (Normal price RM397) Colour :- 1. Seafoam green : 2XL 2. Sapphire blue : M To order whatsapp +6013 525 0502(fast reply) or dm ๐Ÿ’“! . . #kurungmoden #cotton #englishcotton #peplum #bajurayamurah2018 #murah #ejstyle #ejstylestockist #authorisedstockist #agent #cantik #gorgeous #nurshebynateam #masihraya #bynurfcootd #bynurfco #shawlpublika #lilypetuna #quftanempire #byanasri #arco #koleksiraya2018 #zefiks #aab #clearancestock #terlajaklaris #ratukebaya #inmyfeelingschanllenge

[SALE KAW KAW KAW]๐Ÿ’ฅ Samara Kurung #qassehrania RM189 only (Normal Price RM250) Colour :- 1. Pink : S - XL 2. Blue : S - 2XL 3. Milk Tea : S - 2XL To order whatsapp +6013 525 0502(fast reply) or dm ๐Ÿ’“! . . #kurungmoden #cotton #englishcotton #peplum #bajurayamurah2018 #murah #ejstyle #ejstylestockist #authorisedstockist #agent #cantik #gorgeous #nurshebynateam #masihraya #bynurfcootd #bynurfco #shawlpublika #lilypetuna #quftanempire #byanasri #arco #koleksiraya2018 #zefiks #aab #clearancestock #terlajaklaris #ratukebaya #inmyfeelingschanllenge

80rocks
(@80rocks)

2018-07-21 08:24:34

We still raya ๐Ÿ˜‹. My family lain macam, if u say food, we all turn up ๐Ÿค—๐Ÿ”ฅ๐Ÿคค. Thank you @zaiton_ghani & family for hosting, food was great as usual. #masihraya #lastkopek #fambam #taklaratbergambardah #bawangsquad

Firdaus Wahid
(@dauswahid)

2018-07-21 06:03:56

Masih rayaaaa....Thank you @faizzfauzi and wife for having us.. ๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿ˜…๐Ÿ˜… . . #masihraya #raya #ootd #akupostkauyangpanas

Nur'Ain Natasya
(@tasyayh)

2018-07-21 06:00:28

mak cik bawangs Sunway ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป thank you tuan rumah ๐Ÿ˜˜ @nurfarahazizul #masihraya

Menyantuni anak2 yatim..kegembiraan dikongsi bersama #aiskrimfree #anakyatim #masihraya

201/365 The one who can give me lots of love and never look down on me @petiteshoppemalaysia2 P/s: Ampa nak lawa macam dia boleh pi usha ig dia k #inikanraya #masihraya #roslitaraya #openhouseroslita #photooftheday #potd #positivevibes #ootd

Our best selling Kebaya kepok kepokk. Today's we have new colour for this kebaya, nude colour๐Ÿ’ž Available in size S, M, L & XL To purchase whatsapp +6013 525 0502 (fast reply) or dm๐Ÿ’— #kurungmoden #cotton #englishcotton #peplum #bajurayamurah2018 #murah #kurta #bajumelayu #ejstyle #ejstylestockist #authorisedstockist #agent #cantik #gorgeous #nurshebynateam #masihraya #bynurfcootd #bynurfco #shawlpublika #lilypetuna #quftanempire #byanasri #arco #koleksiraya2018 #calacara #zefiks #aab #clearancestock #terlajaklaris #ratukebaya

Pttttss,,, promo untuk korang ๐Ÿ˜ฑ! Al- Afraa Jubah fabric daripada exclusive moss crepe & 100% italian cotton di bahagian lengan ( bunga bunga tu ) ๐ŸŒธ . . ๐Ÿ’œWudhu' Friendly ๐Ÿ’œNursing (breastfeeding) Friendly ๐Ÿ’œFuss Free Available in Nude | dusty green | watermelon pink |lilac | beige pink | black | dark blue | emerald green | wine Size :XS, S, M & L To order whatsapp +6013 525 0502 (fast reply) or dm ๐Ÿ’“ #bajukurungmoden #cotton #englishcotton #peplum #bajurayamurah2018 #murah #kurta #bajumelayu #jombeli #ejstyle #ejstylestockist #authorisedstockist #agent #cantik #gorgeous #arco #nurshebynateam #masihraya #bynurfcootd #bynurfco #shawlpublika #lilypetuna #quftanempire #byanasri #ejstyleootd #ejstylelovers #ejstylejubah #jubah #arco #koleksiraya2018

Pttttss,,, promo untuk korang๐Ÿ˜ฑ Al- Afraa Jubah fabric daripada exclusive moss crepe & 100% italian cotton di bahagian lengan ( bunga bunga tu ) ๐ŸŒธ . . ๐Ÿ’œWudhu' Friendly ๐Ÿ’œNursing (breastfeeding) Friendly ๐Ÿ’œFuss Free Available in Nude | dusty green | watermelon pink |lilac | beige pink | black | dark blue | emerald green | wine Size :XS, S, M & L To order whatsapp +6013 525 0502 (fast reply) or dm ๐Ÿ’“ #bajukurungmoden #cotton #englishcotton #peplum #bajurayamurah2018 #murah #kurta #bajumelayu #jombeli #ejstyle #ejstylestockist #authorisedstockist #agent #cantik #gorgeous #arco #nurshebynateam #masihraya #bynurfcootd #bynurfco #shawlpublika #lilypetuna #quftanempire #byanasri #ejstyleootd #ejstylelovers #ejstylejubah #jubah #arco #koleksiraya2018

๐Ÿ˜ฑ Al- Afraa Jubah RM69 Normal price RM169 . . Colour :Nude | dusty green | watermelon pink |lilac | beige pink | black | dark blue | emerald green | wine Size :XS, S, M & L Details : ๐Ÿ’—Solat Ready, Wudhu' Friendly ๐Ÿ’—Nursing (breastfeeding) Friendly ๐Ÿ’—Fuss Free, Suitable for Everyday Wear (Work or Special Occasions) ๐Ÿ’—Made of Comfortable Exclusive Moss Crepe Fabric and Italian Cotton #bajukurungmoden #cotton #englishcotton #peplum #bajurayamurah2018 #murah #kurta #bajumelayu #jombeli #ejstyle #ejstylestockist #authorisedstockist #agent #cantik #gorgeous #arco #nurshebynateam #masihraya #bynurfcootd #bynurfco #shawlpublika #lilypetuna #quftanempire #byanasri #ejstyleootd #ejstylelovers #ejstylejubah #jubah #arco #koleksiraya2018

๐Ÿ˜ฑ Al- Afraa Jubah RM69 Normal price RM169 . . Colour :Nude | dusty green | watermelon pink |lilac | beige pink | black | dark blue | emerald green | wine Size :XS, S, M & L Details : ๐Ÿ’—Solat Ready, Wudhu' Friendly ๐Ÿ’—Nursing (breastfeeding) Friendly ๐Ÿ’—Fuss Free, Suitable for Everyday Wear (Work or Special Occasions) ๐Ÿ’—Made of Comfortable Exclusive Moss Crepe Fabric and Italian Cotton #bajukurungmoden #cotton #englishcotton #peplum #bajurayamurah2018 #murah #kurta #bajumelayu #jombeli #ejstyle #ejstylestockist #authorisedstockist #agent #cantik #gorgeous #arco #nurshebynateam #masihraya #bynurfcootd #bynurfco #shawlpublika #lilypetuna #quftanempire #byanasri #ejstyleootd #ejstylelovers #ejstylejubah #jubah #arco #koleksiraya2018

๐Ÿ˜ฑ Al- Afraa Jubah RM69 Normal price RM169 . . Colour :Nude | dusty green | watermelon pink |lilac | beige pink | black | dark blue | emerald green | wine Size :XS, S, M & L Details : ๐Ÿ’—Solat Ready, Wudhu' Friendly ๐Ÿ’—Nursing (breastfeeding) Friendly ๐Ÿ’—Fuss Free, Suitable for Everyday Wear (Work or Special Occasions) ๐Ÿ’—Made of Comfortable Exclusive Moss Crepe Fabric and Italian Cotton Whatsapp +6013 525 0502 or dm โœ… #bajukurungmoden #cotton #englishcotton #peplum #bajurayamurah2018 #murah #kurta #bajumelayu #jombeli #ejstyle #ejstylestockist #authorisedstockist #agent #cantik #gorgeous #arco #nurshebynateam #masihraya #bynurfcootd #bynurfco #shawlpublika #lilypetuna #quftanempire #byanasri #ejstyleootd #ejstylelovers #ejstylejubah #jubah #arco #koleksiraya2018

๐Ÿ˜ฑ Al- Afraa Jubah RM69 Normal price RM169 . . Colour :Nude | dusty green | watermelon pink |lilac | beige pink | black | dark blue | emerald green | wine Size :XS, S, M & L Details : ๐Ÿ’—Solat Ready, Wudhu' Friendly ๐Ÿ’—Nursing (breastfeeding) Friendly ๐Ÿ’—Fuss Free, Suitable for Everyday Wear (Work or Special Occasions) ๐Ÿ’—Made of Comfortable Exclusive Moss Crepe Fabric and Italian Cotton #bajukurungmoden #cotton #englishcotton #peplum #bajurayamurah2018 #murah #kurta #bajumelayu #jombeli #ejstyle #ejstylestockist #authorisedstockist #agent #cantik #gorgeous #arco #nurshebynateam #masihraya #bynurfcootd #bynurfco #shawlpublika #lilypetuna #quftanempire #byanasri #ejstyleootd #ejstylelovers #ejstylejubah #arco #koleksiraya2018

CHANELA RM159๐Ÿ’— (Normal price RM299) Size : S | M | L Colour : Black, Peach and Cream Balck sold out ! Details โœ…Material : Premium Brocade (top) + Premium Cotton (bottom) โœ…Features : Zip at front To purchase whatsapp +6013 525 0502 (fast reply) or dm๐Ÿ’— #kurungmoden #cotton #englishcotton #peplum #bajurayamurah2018 #murah #kurta #bajumelayu #ejstyle #ejstylestockist #authorisedstockist #agent #cantik #gorgeous #nurshebynateam #masihraya #bynurfcootd #bynurfco #shawlpublika #lilypetuna #quftanempire #byanasri #arco #koleksiraya2018 #calacara #zefiks #aab #clearancestock #terlajaklaris #ratukebaya

CHANELA RM159๐Ÿ’— (Normal price RM299) Size : S | M | L Colour : Black, Peach and Cream Balck sold out ! Details โœ…Material : Premium Brocade (top) + Premium Cotton (bottom) โœ…Features : Zip at front To purchase whatsapp +6013 525 0502 (fast reply) or dm๐Ÿ’— #kurungmoden #cotton #englishcotton #peplum #bajurayamurah2018 #murah #kurta #bajumelayu #ejstyle #ejstylestockist #authorisedstockist #agent #cantik #gorgeous #nurshebynateam #masihraya #bynurfcootd #bynurfco #shawlpublika #lilypetuna #quftanempire #byanasri #arco #koleksiraya2018 #calacara #zefiks #aab #clearancestock #terlajaklaris #ratukebaya

Promo! Sophea RM99 (Normal price RM349) . . Grace Stripe Grace Polkadot . . โœ…Material : Premium Cotton โœ…Hidden zip at the back and sleeve โœ…Bottom : Stretchy waist band โœ…Side zipper To purchase whatsapp +6013 525 0502 (fast reply) or dm๐Ÿ’— #kurungmoden #cotton #englishcotton #peplum #bajurayamurah2018 #murah #ejstyle #ejstylestockist #authorisedstockist #agent #cantik #gorgeous #nurshebynateam #masihraya #bynurfcootd #bynurfco #shawlpublika #lilypetuna #quftanempire #byanasri #arco #koleksiraya2018 #calacara #zefiks #aab #clearancestock #terlajaklaris #ratukebaya

[ S A L E ! S A L E ! S A L E ]๐ŸŽ‰ #calacara #koleksiraya2018 Versace modern RM199 (Normal price RM249) Size : S - XL Material : Premium brocade with lining โ€ข top : hidden zip at the back โ€ข bottom : side zip Colour :- 1. Gold 2. Rose gold To purchase whatsapp +6013 525 0502 (fast reply) or dm๐Ÿ’— #kurungmoden #cotton #englishcotton #peplum #bajurayamurah2018 #murah #ejstyle #ejstylestockist #authorisedstockist #agent #cantik #gorgeous #nurshebynateam #masihraya #bynurfcootd #bynurfco #shawlpublika #lilypetuna #quftanempire #byanasri #arco #koleksiraya2018 #calacara #zefiks #aab #clearancestock #terlajaklaris #ratukebaya

[ S A L E ! S A L E ! S A L E ]๐ŸŽ‰ #calacara #koleksiraya2018 Versace modern RM199 (Normal price RM249) Size : S - XL Material : Premium brocade with lining โ€ข top : hidden zip at the back โ€ข bottom : side zip Colour :- 1. Gold 2. Rose gold To purchase whatsapp +6013 525 0502 (fast reply) or dm๐Ÿ’— #kurungmoden #cotton #englishcotton #peplum #bajurayamurah2018 #murah #ejstyle #ejstylestockist #authorisedstockist #agent #cantik #gorgeous #nurshebynateam #masihraya #bynurfcootd #bynurfco #shawlpublika #lilypetuna #quftanempire #byanasri #arco #koleksiraya2018 #calacara #zefiks #aab #clearancestock #terlajaklaris #ratukebaya

[ S A L E ! S A L E ! S A L E ]๐ŸŽ‰ #calacara #koleksiraya2018 Versace modern RM199 (Normal price RM249) Size : S - XL Material : Premium brocade with lining โ€ข top : hidden zip at the back โ€ข bottom : side zip Colour :- 1. Gold 2. Rose gold To purchase whatsapp +6013 525 0502 (fast reply) or dm๐Ÿ’— #kurungmoden #cotton #englishcotton #peplum #bajurayamurah2018 #murah #ejstyle #ejstylestockist #authorisedstockist #agent #cantik #gorgeous #nurshebynateam #masihraya #bynurfcootd #bynurfco #shawlpublika #lilypetuna #quftanempire #byanasri #arco #koleksiraya2018 #calacara #zefiks #aab #clearancestock #terlajaklaris #ratukebaya

[ S A L E ! S A L E ! S A L E ]๐ŸŽ‰ #calacara #koleksiraya2018 Versace modern RM199 (Normal price RM249) Size : S - XL Material : Premium brocade with lining โ€ข top : hidden zip at the back โ€ข bottom : side zip Colour :- 1. Gold 2. Rose gold To purchase whatsapp +6013 525 0502 (fast reply) or dm๐Ÿ’— #kurungmoden #cotton #englishcotton #peplum #bajurayamurah2018 #murah #ejstyle #ejstylestockist #authorisedstockist #agent #cantik #gorgeous #nurshebynateam #masihraya #bynurfcootd #bynurfco #shawlpublika #lilypetuna #quftanempire #byanasri #arco #koleksiraya2018 #calacara #zefiks #aab #clearancestock #terlajaklaris #ratukebaya

ALDRIN RM99 SAHAJA๐ŸŽ‰ (Normal price RM149)๐Ÿ’—! . . Available in Emerald Green, Bronze, Maroon, Navy Blue, Coffee Material : Premium Pleated Stretchy Satin Size : Free Size To order :- Whatsapp +60135250502 (fast reply) or dm ๐Ÿ“ž #arcomy #nurshebynateam #bajukurungmoden #cotton #englishcotton #peplum #bajurayamurah2018 #murah #kurta #bajumelayu #jombeli #ejstyle #ejstylestockist #authorisedstockist #agent #cantik #gorgeous #arco #nurshebynateam #masihraya #bynurfcootd #bynurfco #shawlpublika #lilypetuna #quftanempire #byanasri #arco #koleksiraya2018 #kebayamodern

ALDRIN RM99 SAHAJA๐ŸŽ‰ (Normal price RM149)๐Ÿ’—! . . Available in Emerald Green, Bronze, Maroon, Navy Blue, Coffee Material : Premium Pleated Stretchy Satin Size : Free Size To order :- Whatsapp +60135250502 (fast reply) or dm ๐Ÿ“ž #arcomy #nurshebynateam #bajukurungmoden #cotton #englishcotton #peplum #bajurayamurah2018 #murah #kurta #bajumelayu #jombeli #ejstyle #ejstylestockist #authorisedstockist #agent #cantik #gorgeous #arco #nurshebynateam #masihraya #bynurfcootd #bynurfco #shawlpublika #lilypetuna #quftanempire #byanasri #arco #koleksiraya2018 #kebayamodern

ALDRIN RM99 SAHAJA๐ŸŽ‰ (Normal price RM149)๐Ÿ’—! . . Available in Emerald Green, Bronze, Maroon, Navy Blue, Coffee Material : Premium Pleated Stretchy Satin Size : Free Size To order :- Whatsapp +60135250502 (fast reply) or dm ๐Ÿ“ž #arcomy #nurshebynateam #bajukurungmoden #cotton #englishcotton #peplum #bajurayamurah2018 #murah #kurta #bajumelayu #jombeli #ejstyle #ejstylestockist #authorisedstockist #agent #cantik #gorgeous #arco #nurshebynateam #masihraya #bynurfcootd #bynurfco #shawlpublika #lilypetuna #quftanempire #byanasri #arco #koleksiraya2018 #kebayamodern

ALDRIN RM99 SAHAJA๐ŸŽ‰ (Normal price RM149)๐Ÿ’—! . . Available in Emerald Green, Bronze, Maroon, Navy Blue, Coffee Material : Premium Pleated Stretchy Satin Size : Free Size To order :- Whatsapp +60135250502 (fast reply) or dm ๐Ÿ“ž #arcomy #nurshebynateam #bajukurungmoden #cotton #englishcotton #peplum #bajurayamurah2018 #murah #kurta #bajumelayu #jombeli #ejstyle #ejstylestockist #authorisedstockist #agent #cantik #gorgeous #arco #nurshebynateam #masihraya #bynurfcootd #bynurfco #shawlpublika #lilypetuna #quftanempire #byanasri #arco #koleksiraya2018 #kebayamodern

Nahh , outfit ini sesuai untuk ke kuliah dan sesuai juga untuk ke office . Simple simple tapi cantik ๐Ÿ’“ SALE KEMBALI LAGIIII ๐Ÿ˜ฑ To order :- Whatsapp +60135250502 (fast reply) or dm ๐Ÿ“ž #arcomy #nurshebynateam #bajukurungmoden #cotton #englishcotton #peplum #bajurayamurah2018 #murah #kurta #bajumelayu #jombeli #ejstyle #ejstylestockist #authorisedstockist #agent #cantik #gorgeous #arco #nurshebynateam #masihraya #bynurfcootd #bynurfco #shawlpublika #lilypetuna #quftanempire #byanasri #arco #koleksiraya2018 #kebaya

Promo valid till 6/8/18 only !Siapa yang belum sempat grab haritu grab laa sekarang dapat harga promo๐Ÿ’“ Qufdina RM129 including postage๐Ÿ’“ (Normal price RM149) Details :- ๐Ÿ’™Material : Chiffon ๐Ÿ’™Free size -Shoulder : 15โ€ -Armsleeve : 14โ€ -Bust : 42โ€ -Length : 170cm ๐Ÿ’™Dalam baju ada tali boleh adjust ๐Ÿ’™Including inner To purchase whatsapp +6013 525 0502 (fast reply) or dm๐Ÿ’— #kurungmoden #cotton #englishcotton #peplum #bajurayamurah2018 #murah #kurta #bajumelayu #ejstyle #ejstylestockist #authorisedstockist #agent #cantik #gorgeous #nurshebynateam #masihraya #bynurfcootd #bynurfco #shawlpublika #lilypetuna #quftanempire #byanasri #arco #koleksiraya2018 #calacara #zefiks #aab #clearancestock #terlajaklaris #ratukebaya

Promo valid till 6/8/18 only !Siapa yang belum sempat grab haritu grab laa sekarang dapat harga promo๐Ÿ’“ Qufdina RM129 including postage๐Ÿ’“ (Normal price RM149) Details :- ๐Ÿ’™Material : Chiffon ๐Ÿ’™Free size -Shoulder : 15โ€ -Armsleeve : 14โ€ -Bust : 42โ€ -Length : 170cm ๐Ÿ’™Dalam baju ada tali boleh adjust ๐Ÿ’™Including inner To purchase whatsapp +6013 525 0502 (fast reply) or dm๐Ÿ’— #kurungmoden #cotton #englishcotton #peplum #bajurayamurah2018 #murah #kurta #bajumelayu #ejstyle #ejstylestockist #authorisedstockist #agent #cantik #gorgeous #nurshebynateam #masihraya #bynurfcootd #bynurfco #shawlpublika #lilypetuna #quftanempire #byanasri #arco #koleksiraya2018 #calacara #zefiks #aab #clearancestock #terlajaklaris #ratukebaya

Promo valid till 6/8/18 only !Siapa yang belum sempat grab haritu grab laa sekarang dapat harga promo๐Ÿ’“ Qufdina RM129 including postage๐Ÿ’“ (Normal price RM149) Details :- ๐Ÿ’™Material : Chiffon ๐Ÿ’™Free size -Shoulder : 15โ€ -Armsleeve : 14โ€ -Bust : 42โ€ -Length : 170cm ๐Ÿ’™Dalam baju ada tali boleh adjust ๐Ÿ’™Including inner To purchase whatsapp +6013 525 0502 (fast reply) or dm๐Ÿ’— #kurungmoden #cotton #englishcotton #peplum #bajurayamurah2018 #murah #kurta #bajumelayu #ejstyle #ejstylestockist #authorisedstockist #agent #cantik #gorgeous #nurshebynateam #masihraya #bynurfcootd #bynurfco #shawlpublika #lilypetuna #quftanempire #byanasri #arco #koleksiraya2018 #calacara #zefiks #aab #clearancestock #terlajaklaris #ratukebaya

#repost @zahrilhafizi with @get_repost ใƒปใƒปใƒป 7 Syawal โœจTkde yg buad open house ke ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘ˆ #rayake7 #masihraya #kapcaimalaya #superkipsownerclubmalaysia

Our best selling Kebaya kepok kepokk. Maroon colour dah sold out. Available in another 2 colour black & cream .. Good news to uolls size L & XL dah ade ๐Ÿ˜ฑ To purchase whatsapp +6013 525 0502 (fast reply) or dm๐Ÿ’— #kurungmoden #cotton #englishcotton #peplum #bajurayamurah2018 #murah #kurta #bajumelayu #ejstyle #ejstylestockist #authorisedstockist #agent #cantik #gorgeous #nurshebynateam #masihraya #bynurfcootd #bynurfco #shawlpublika #lilypetuna #quftanempire #byanasri #arco #koleksiraya2018 #calacara #zefiks #aab #clearancestock #terlajaklaris #ratukebaya

๐Ÿ˜ŠOkayh, harini sis nak tunjuk cara macam mana nak pakai pario kebaya kepok kepokss our best selling #calacara . . Okay untuk size L & XL also available, stock dah masuk ๐Ÿ’™๐Ÿ’œ ! . . Jangan lupa turn on notifications untuk dapatkan new update dari kamiโœจ Kebaya kepok kepokk. Cantik sangat kan๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ #kurungmoden #cotton #englishcotton #peplum #bajurayamurah2018 #murah #ejstyle #ejstylestockist #authorisedstockist #agent #cantik #gorgeous #nurshebynateam #masihraya #bynurfcootd #bynurfco #shawlpublika #lilypetuna #quftanempire #byanasri #arco #koleksiraya2018 #zefiks #aab #clearancestock #terlajaklaris #ratukebaya #inmyfeelingschanllenge

Hurry, promotion on Behati RM99 ๐Ÿ˜ฑ (Normal price RM319) . . Colour : Nude, Pink Size : XS only ! FIRST COME FIRST SERVE . . Material Top : Premium Brocade Material bottom : Premium Scuba Cutting : Regular Fit WHATSAPP +6013 525 0502 (fast reply) or dm me kayh :3 . . #inmyfeelingschallenge #kurungmoden #cotton #englishcotton #peplum #bajurayamurah2018 #murah #ejstyle #ejstylestockist #authorisedstockist #agent #cantik #gorgeous #nurshebynateam #masihraya #bynurfcootd #bynurfco #shawlpublika #lilypetuna #quftanempire #byanasri #arco #koleksiraya2018 #calacara #zefiks #aab #clearancestock #terlajaklaris #ratukebaya #behati

SALE SALE๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ . . LILY KATRINA RM199 ONLY๐Ÿ˜ฑ ( Normal price RM259 ) Limited pcs ! Available in emerald and pink . Size S only ! First come first serve . WHATSAPP +6013 525 0502 (fast reply) or dm me kayh :3 Details :- MATERIAL: ๐Ÿ’œLACE ๐Ÿ’œSOFT SATIN VELVET #kurungmoden #cotton #englishcotton #peplum #bajurayamurah2018 #murah #kurta #bajumelayu #ejstyle #ejstylestockist #authorisedstockist #agent #cantik #gorgeous #nurshebynateam #masihraya #bynurfcootd #bynurfco #shawlpublika #lilypetuna #quftanempire #byanasri #arco #koleksiraya2018 #calacara #zefiks #aab #clearancestock #terlajaklaris #ratukebaya

[ SALE SALE SALE ] #lilypetuna #koleksiraya2018 LILY KATRINA RM199 ONLY๐Ÿ˜ฑ ( Normal price RM259 ) Limited pcs ! Available in emerald and pink . Size S only ! First come first serve . WHATSAPP +6013 525 0502 (fast reply) or dm me kayh :3 Details :- MATERIAL: ๐Ÿ’œLACE ๐Ÿ’œSOFT SATIN VELVET #kurungmoden #cotton #englishcotton #peplum #bajurayamurah2018 #murah #kurta #bajumelayu #ejstyle #ejstylestockist #authorisedstockist #agent #cantik #gorgeous #nurshebynateam #masihraya #bynurfcootd #bynurfco #shawlpublika #lilypetuna #quftanempire #byanasri #arco #koleksiraya2018 #calacara #zefiks #aab #clearancestock #terlajaklaris #ratukebaya

[ SALE SALE SALE ] #lilypetuna #koleksiraya2018 LILY KATRINA RM199 ONLY๐Ÿ˜ฑ ( Normal price RM259 ) Limited pcs ! Available in emerald and pink . Size S only ! First come first serve . WHATSAPP +6013 525 0502 (fast reply) or dm me kayh :3 Details :- MATERIAL: ๐Ÿ’œLACE ๐Ÿ’œSOFT SATIN VELVET #kurungmoden #cotton #englishcotton #peplum #bajurayamurah2018 #murah #kurta #bajumelayu #ejstyle #ejstylestockist #authorisedstockist #agent #cantik #gorgeous #nurshebynateam #masihraya #bynurfcootd #bynurfco #shawlpublika #lilypetuna #quftanempire #byanasri #arco #koleksiraya2018 #calacara #zefiks #aab #clearancestock #terlajaklaris #ratukebaya

[ SALE SALE SALE ] #lilypetuna #koleksiraya2018 LILY KELLY RM189 ONLY๐Ÿ˜ฑ ( Normal price RM239 ) Limited pcs ! Available in brown and grey . Size L only ! First come first serve . WHATSAPP +6013 525 0502 (fast reply) or dm me kayh :3 Details :- MATERIAL: ๐Ÿ’œLACE ๐Ÿ’œMATTE CHIFFON #kurungmoden #cotton #englishcotton #peplum #bajurayamurah2018 #murah #kurta #bajumelayu #ejstyle #ejstylestockist #authorisedstockist #agent #cantik #gorgeous #nurshebynateam #masihraya #bynurfcootd #bynurfco #shawlpublika #lilypetuna #quftanempire #byanasri #arco #koleksiraya2018 #calacara #zefiks #aab #clearancestock #terlajaklaris #ratukebaya

[ SALE SALE SALE ] #lilypetuna #koleksiraya2018 LILY KELLY RM189 ONLY๐Ÿ˜ฑ ( Normal price RM239 ) Limited pcs ! Available in brown and grey . Size L only ! First come first serve . WHATSAPP +6013 525 0502 (fast reply) or dm me kayh :3 Details :- MATERIAL: ๐Ÿ’œLACE ๐Ÿ’œMATTE CHIFFON #kurungmoden #cotton #englishcotton #peplum #bajurayamurah2018 #murah #kurta #bajumelayu #ejstyle #ejstylestockist #authorisedstockist #agent #cantik #gorgeous #nurshebynateam #masihraya #bynurfcootd #bynurfco #shawlpublika #lilypetuna #quftanempire #byanasri #arco #koleksiraya2018 #calacara #zefiks #aab #clearancestock #terlajaklaris #ratukebaya

aidasher
(@aidasher)

2018-07-16 23:35:28

Alhamdulillah.. cerita 11hb hari Rabu dan 12hb hari Khamis.. Serimuka Pandan Apam Mawar Cara Berlauk Koci Pulut Hitam Popiah Sira Karipap Roti Jala + kari #akhirsyawal #masihraya #bakeandsteamdelights

Kebaya kepok kepokk. Love tak ? ๐Ÿ˜ Kebaya Lace mur mur jur ladies !! . . Nak beli pario je pon bole hrga RM99 , nak beli top saja pon bole jgk hrga RM150. . BELI SATU SET JIMAT HANYA RM229 SAHAJA๐Ÿ› #kurungmoden #cotton #englishcotton #peplum #bajurayamurah2018 #murah #bajumelayu #ejstyle #ejstylestockist #authorisedstockist #agent #cantik #nurshebynateam #masihraya #bynurfcootd #bynurfco #shawlpublika #lilypetuna #quftanempire #byanasri #arco #koleksiraya2018 #calacara #zefiks #aab #clearancestock #kebayacantik #lilypetunaagent #terlajaklaris #ratukebaya