#masklavender

287 posts tagged with #masklavender

Photos and Videos about #masklavender

Cik atin
(@fatinfarhana_22)

2019-06-24 15:13:00

"kami laki bini pakai tau" . Best koranggggg sejukkk sgt Alhamdulillah muka terus licin xde kasar2 dah dan dapat spend time dengan pasangan . Dianz Mask Moist meh wasap cik atin Www.wasap.my/60175080670/dmm #terbaik #wanita #lelaki #ibumengandung #kecantikan #peeloff #masklavender #original #maskerdianz #produkkecantikan #avocado #produkkesihatan #produkkulit #dianzlover #masker #dianzmaskdandianzmoist #cod #coc #postage #taiping #kamunting #motifviral #viral #malaysiaviral #taipingviral #taipingzone #trendingnow #trending #malaysia #kpop

LANEIGE Water Sleeping Mask Lavender 70ml Harga: 290rb/pc โญSleeping mask yang memiliki kandungan pelembap yang kuat โญDapat membantu kulit terlihat bersih, cerah, dan sehat di keesokkan hari dengan manfaat Sleep-tox yang menutrisi kulit seakan kulit wajah kalian sudah beristirahat dengan cukup๐Ÿค— #laneige #watersleepingmask #mask #lavender #masklavender #koreanskincare #skincare #koreanmakeup #makeup #korea

Relax #masklavender #safon

Working out for their product. EyeMask with lavender and seeds โ€” soon. Maganda yung quality ng mask, from fabric all the way sa benefit ng nakalagay sa mask. #igpost #dailypost #myday #workmode#dxblife #dxb #healthbenefit #masklavender

Happy Luncheon uolss ๐Ÿ˜€ Nahh hampa tengok la sis ni.. Mana pi habis jerawat & jeragat muka dia? Pi sembunyi tang mana habis? ๐Ÿ˜ฒ Haa hampa tau dak #dianzvitamin dah tapau segala jerawat, jeragat, sekali parut sis ni ๐Ÿ˜Ž RM50 ja sebulan dah boleh dapat hasil macam pi buat rawatan aesthetic harga beribu! Tapi syarat dia kena konsisten la baru boleh #hisaphisapteruscantik ๐Ÿ˜‰ Nak order? Whatsapp nombor #01157800260 kat bio naa #dianzmasknmoist #dianzvitamin #vitaminputih #maskpurple #masklavender #vitaminorange #cod #freecod #codjitra #codarau #codkangar #codalorsetar #jitra #arau #kangar #aor #segakjelita #flawless #cantikputihgebu #dianzproduct #dianzlegacy #agentdianzjitra #agentdianz

Rozie Zie
(@roziyah_anas)

2018-10-12 16:40:48

Whitehead biasa putih kan ? Ni kuning dah dibiarkan lama sikit jadi hitam jadila blackhead . Bau dia busuk tau . Mask purple tanggalkan whitehead Bau dia wangiii . Meh wasap rozie http://www.wasap.my/60123959266/roziemasker . #lavenderoil #supplements #vitamin #terbaik #nanolightenercream #dianvitaminmurah #wanita #lelaki #ibumengandung #kecantikan #maskerpurpledianz #peeloff #masklavender #bazarpaknil #perfumedianz #original #maskerdianz #produkkecantikan #avocado #produkkesihatan #produkkulit #perfumeapple #dianzlover #skincare #masker

Rozie Zie
(@roziyah_anas)

2018-10-09 21:27:34

Whitehead biasa putih kan ? Ni kuning dah dibiarkan lama sikit jadi hitam jadila blackhead . Bau dia busuk tau . Mask purple tanggalkan whitehead Bau dia wangiii . Meh wasap rozie http://www.wasap.my/60123959266/roziemasker . #lavenderoil #supplements #vitamin #terbaik #nanolightenercream #dianvitaminmurah #wanita #lelaki #ibumengandung #kecantikan #maskerpurpledianz #peeloff #masklavender #bazarpaknil #perfumedianz #original #maskerdianz #produkkecantikan #avocado #produkkesihatan #produkkulit #perfumeapple #dianzlover #skincare #masker

Rozie Zie
(@roziyah_anas)

2018-10-08 00:41:16

SEKALI TARIK AJE BAI! ๐Ÿ˜ƒ . . Bro sebelum ni tak pernah terfikir pun nak cabut whitehead kat muka. Tapi lepas ada orang rekemen #dianzmasknmoist so bro rasa tak salah nak cuba. Sekali tarik mask, mak aih banyak whitehead tercabut! ๐Ÿ˜ฒ ========== wasap rozie http://www.wasap.my/60123959266/roziemasker . #lavenderoil #supplements #vitamin #terbaik #nanolightenercream #dianvitaminmurah #wanita #lelaki #ibumengandung #kecantikan #maskerpurpledianz #peeloff #masklavender #bazarpaknil #perfumedianz #original #maskerdianz #produkkecantikan #avocado #produkkesihatan #produkkulit #perfumeapple #dianzlover #skincare #masker

Rozie Zie
(@roziyah_anas)

2018-10-07 00:20:20

SEKALI TARIK AJE BAI! ๐Ÿ˜ƒ . . Bro sebelum ni tak pernah terfikir pun nak cabut whitehead kat muka. Tapi lepas ada orang rekemen #dianzmasknmoist so bro rasa tak salah nak cuba. Sekali tarik mask, mak aih banyak whitehead tercabut! ๐Ÿ˜ฒ ========== wasap rozie http://www.wasap.my/60123959266/roziemasker . #lavenderoil #supplements #vitamin #terbaik #nanolightenercream #dianvitaminmurah #wanita #lelaki #ibumengandung #kecantikan #maskerpurpledianz #peeloff #masklavender #bazarpaknil #perfumedianz #original #maskerdianz #produkkecantikan #avocado #produkkesihatan #produkkulit #perfumeapple #dianzlover #skincare #masker

MASKER WAJAH LAVENDER .. Rp 75.000 aja ngabisin . . . Baca dah bentaran๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡โฌ‡โฌ‡โฌ‡ Manfaat lavender bagi kesehatan dan kecantikan kulit, antara lain adalah sebagai toner, perawatan penuaan, dan menyembuhkan jerawat. Lavender mengandung zat antiseptik dan anti bakteria yang dapat melawan kuman penyebab jerawat serta mengurangi pembengkakan. Aroma lavender dapat memperlancar sirkulasi darah karena membawa oksigen dan nutrisi yang cukup ke sel dalam kulit. Hal ini juga dapat membantu proses pergantian kulit. Lavender dapat membuat kulit menjadi rileks dan mengurangi peradangan yang merupakan penyebab penuaan. Lavender juga bisa digunakan untuk obat penyakit eksim. Lavender dapat mengurangi gatal dan melembabkan kulit #masker #mask #maskpeeloff #masklavender #maskerwajah #murah #beauty #onlineshop

Rozie Zie
(@roziyah_anas)

2018-10-03 06:05:04

. Ni bukan gambar edit tau, sis ni consume #dianzvitamin aje nak bagi muka glowing! Lepas ni tak payah jenuh nak edit gambar sendiri untuk upload dalam FB & Insta! ๐Ÿ˜ . http://www.wasap.my/60123959266/roziedianz . #lavenderoil #supplements #vitamin #terbaik #nanolightenercream #dianvitaminmurah #wanita #lelaki #ibumengandung #kecantikan #maskerpurpledianz #peeloff #masklavender #bazarpaknil #perfumedianz #original #maskerdianz #produkkecantikan #avocado #produkkesihatan #produkkulit #perfumeapple #dianzlover #skincare #masker

Rozie Zie
(@roziyah_anas)

2018-10-02 16:38:49

Assalamualaikum & Selamat Pagi! ๐Ÿ˜Š . Ni bukan gambar edit tau, sis ni consume #dianzvitamin aje nak bagi muka glowing! Lepas ni tak payah jenuh nak edit gambar sendiri untuk upload dalam FB & Insta! ๐Ÿ˜ . http://www.wasap.my/60123959266/roziedianz . #lavenderoil #supplements #vitamin #terbaik #nanolightenercream #dianvitaminmurah #wanita #lelaki #ibumengandung #kecantikan #maskerpurpledianz #peeloff #masklavender #bazarpaknil #perfumedianz #original #maskerdianz #produkkecantikan #avocado #produkkesihatan #produkkulit #perfumeapple #dianzlover #skincare #masker

Rozie Zie
(@roziyah_anas)

2018-10-01 04:31:46

Naik putih2 selambakkkkkk . Whitehead tauuuuu . Banyak sgt2 . meh wasap rozie klau kulit korang kasar2 http://www.wasap.my/60123959266/roziemasker . #lavenderoil #supplements #vitamin #terbaik #nanolightenercream #dianvitaminmurah #wanita #lelaki #ibumengandung #kecantikan #maskerpurpledianz #peeloff #masklavender #bazarpaknil #perfumedianz #original #maskerdianz #produkkecantikan #avocado #produkkesihatan #produkkulit #perfumeapple #dianzlover #skincare #masker

Rozie Zie
(@roziyah_anas)

2018-10-01 01:18:01

Dorang kata best sgt ! . Meraka sudah, anda bila ? . Banyak sgt dah terjual ๐Ÿ‘ ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ . Dianz Mask & Moist Tiada caj pos untuk semenanjung โค . wasap rozie http://www.wasap.my/60123959266/roziemasker . #lavenderoil #supplements #vitamin #terbaik #nanolightenercream #dianvitaminmurah #wanita #lelaki #ibumengandung #kecantikan #maskerpurpledianz #peeloff #masklavender #bazarpaknil #perfumedianz #original #maskerdianz #produkkecantikan #avocado #produkkesihatan #produkkulit #perfumeapple #dianzlover #skincare #masker

Rozie Zie
(@roziyah_anas)

2018-09-30 21:27:53

Dorang kata best ! . Meraka sudah, anda bila ? . Banyak sgt dah terjual ๐Ÿ‘ ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ . Dianz Mask & Moist Tiada caj pos untuk semenanjung โค . wasap rozie http://www.wasap.my/60123959266/roziemasker . #lavenderoil #supplements #vitamin #terbaik #nanolightenercream #dianvitaminmurah #wanita #lelaki #ibumengandung #kecantikan #maskerpurpledianz #peeloff #masklavender #bazarpaknil #perfumedianz #original #maskerdianz #produkkecantikan #avocado #produkkesihatan #produkkulit #perfumeapple #dianzlover #skincare #masker

Rozie Zie
(@roziyah_anas)

2018-09-30 19:16:16

BFF best ! . Meraka sudah, anda bila ? . Banyak sgt dah terjual ๐Ÿ‘ ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ . Dianz Mask & Moist Tiada caj pos untuk semenanjung โค . wasap rozie http://www.wasap.my/60123959266/roziemasker . #lavenderoil #supplements #vitamin #terbaik #nanolightenercream #dianvitaminmurah #wanita #lelaki #ibumengandung #kecantikan #maskerpurpledianz #peeloff #masklavender #bazarpaknil #perfumedianz #original #maskerdianz #produkkecantikan #avocado #produkkesihatan #produkkulit #perfumeapple #dianzlover #skincare #masker

Rozie Zie
(@roziyah_anas)

2018-09-30 18:33:03

Lelaki pun boleh pakai, masker purple . Banyak sgt dah terjual ๐Ÿ‘ ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ . Dianz Mask & Moist Tiada caj pos untuk semenanjung โค . wasap rozie http://www.wasap.my/60123959266/roziemasker . #lavenderoil #supplements #vitamin #terbaik #nanolightenercream #dianvitaminmurah #wanita #lelaki #ibumengandung #kecantikan #maskerpurpledianz #peeloff #masklavender #bazarpaknil #perfumedianz #original #maskerdianz #produkkecantikan #avocado #produkkesihatan #produkkulit #perfumeapple #dianzlover #skincare #maskerpurpledianz

clara shefa
(@clara.shefa)

2018-09-30 07:16:22

Manfaat lavender bagi kesehatan dan kecantikan kulit, antara lain adalah sebagai toner, perawatan penuaan, dan menyembuhkan jerawat. Lavender mengandung zat antiseptik dan anti bakteria yang dapat melawan kuman penyebab jerawat serta mengurangi pembengkakan. Aroma lavender dapat memperlancar sirkulasi darah karena membawa oksigen dan nutrisi yang cukup ke sel dalam kulit. Hal ini juga dapat membantu proses pergantian kulit. Lavender dapat membuat kulit menjadi rileks dan mengurangi peradangan yang merupakan penyebab penuaan. Lavender juga bisa digunakan untuk obat penyakit eksim. Lavender dapat mengurangi gatal dan melembabkan kulit #masker #mask #maskpeeloff #masklavender #maskerwajah #murah Bisa langsung WA 08990001902

Rozie Zie
(@roziyah_anas)

2018-09-29 23:41:29

Lelaki pun boleh pakai, masker purple . Banyak sgt dah terjual ๐Ÿ‘ ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ . Dianz Mask & Moist Tiada caj pos untuk semenanjung โค . wasap rozie http://www.wasap.my/60123959266/roziemasker . #lavenderoil #supplements #vitamin #terbaik #nanolightenercream #dianvitaminmurah #wanita #lelaki #ibumengandung #kecantikan #maskerpurpledianz #peeloff #masklavender #bazarpaknil #perfumedianz #original #maskerdianz #produkkecantikan #avocado #produkkesihatan #produkkulit #perfumeapple #dianzlover #skincare #maskerpurpledianz

Rozie Zie
(@roziyah_anas)

2018-09-29 23:20:07

Lelaki pun boleh pakai, tanggalkan whitehead . Banyak sgt dah terjual ๐Ÿ‘ ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ . Dianz Mask & Moist Tiada caj pos untuk semenanjung โค . wasap rozie http://www.wasap.my/60123959266/roziemasker . #lavenderoil #supplements #vitamin #terbaik #nanolightenercream #dianvitaminmurah #wanita #lelaki #ibumengandung #kecantikan #maskerpurpledianz #peeloff #masklavender #bazarpaknil #perfumedianz #original #maskerdianz #produkkecantikan #avocado #produkkesihatan #produkkulit #perfumeapple #dianzlover #skincare #maskerpurpledianz

Rozie Zie
(@roziyah_anas)

2018-09-29 19:20:15

Masing2 nak share masker purple ๐Ÿ’œ . Banyak sgt dah terjual ๐Ÿ‘ ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ . Dianz Mask & Moist Tiada caj pos untuk semenanjung โค . wasap rozie http://www.wasap.my/60123959266/roziemasker . #lavenderoil #supplements #vitamin #terbaik #nanolightenercream #dianvitaminmurah #wanita #lelaki #ibumengandung #kecantikan #maskerpurpledianz #peeloff #masklavender #bazarpaknil #perfumedianz #original #maskerdianz #produkkecantikan #avocado #produkkesihatan #produkkulit #perfumeapple #dianzlover #skincare #maskerpurpledianz

Rozie Zie
(@roziyah_anas)

2018-09-29 06:58:44

Meraka sudah, anda bila ? . Banyak sgt dah terjual ๐Ÿ‘ ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ . Dianz Mask & Moist Tiada caj pos untuk semenanjung โค . wasap rozie http://www.wasap.my/60123959266/roziemasker . #lavenderoil #supplements #vitamin #terbaik #nanolightenercream #dianvitaminmurah #wanita #lelaki #ibumengandung #kecantikan #maskerpurpledianz #peeloff #masklavender #bazarpaknil #perfumedianz #original #maskerdianz #produkkecantikan #avocado #produkkesihatan #produkkulit #perfumeapple #dianzlover #skincare #masker

Rozie Zie
(@roziyah_anas)

2018-09-28 23:30:04

Banyak sgt dah terjual ๐Ÿ‘ ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ . Dianz Mask & Moist Tiada caj pos untuk semenanjung โค . wasap rozie http://www.wasap.my/60123959266/roziemasker . #lavenderoil #supplements #vitamin #terbaik #nanolightenercream #dianvitaminmurah #wanita #lelaki #ibumengandung #kecantikan #maskerpurpledianz #peeloff #masklavender #bazarpaknil #perfumedianz #original #maskerdianz #produkkecantikan #avocado #produkkesihatan #produkkulit #perfumeapple #dianzlover #skincare #masker

Rozie Zie
(@roziyah_anas)

2018-09-27 23:03:03

Kalau Geli jangan zoommm Pakai ni ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ Tanggalkan whitehead . wasap rozie http://www.wasap.my/60123959266/roziemasker Jauh2 boleh pos sb sekarang TIASA CAJ POS ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ . #lavenderoil #supplements #vitamin #terbaik #nanolightenercream #dianvitaminmurah #wanita #lelaki #ibumengandung #kecantikan #maskerpurpledianz #peeloff #masklavender #bazarpaknil #perfumedianz #original #maskerdianz #produkkecantikan #avocado #produkkesihatan #produkkulit #perfumeapple #dianzlover #skincare #masker

Rozie Zie
(@roziyah_anas)

2018-09-27 21:45:42

Kalau Geli jangan zoommm Pakai ni ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ Tanggalkan whitehead . wasap rozie http://www.wasap.my/60123959266/roziemasker Jauh2 boleh pos sb sekarang TIASA CAJ POS ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ . #lavenderoil #supplements #vitamin #terbaik #nanolightenercream #dianvitaminmurah #wanita #lelaki #ibumengandung #kecantikan #maskerpurpledianz #peeloff #masklavender #bazarpaknil #perfumedianz #original #maskerdianz #produkkecantikan #avocado #produkkesihatan #produkkulit #perfumeapple #dianzlover #skincare #masker

Rozie Zie
(@roziyah_anas)

2018-09-27 20:58:30

Kalau Geli jangan zoommm Pakai ni ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ Tanggalkan whitehead . wasap rozie http://www.wasap.my/60123959266/roziemasker Jauh2 boleh pos sb sekarang TIASA CAJ POS ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ . #lavenderoil #supplements #vitamin #terbaik #nanolightenercream #dianvitaminmurah #wanita #lelaki #ibumengandung #kecantikan #maskerpurpledianz #peeloff #masklavender #bazarpaknil #perfumedianz #original #maskerdianz #produkkecantikan #avocado #produkkesihatan #produkkulit #perfumeapple #dianzlover #skincare #masker

Rozie Zie
(@roziyah_anas)

2018-09-27 07:40:49

Biar simpan emas Jangan simpan whitehead . Whitehead melambak Geli laaaaร  . Dah tak payah pening2 Pakai je masker purple Tarik pun tak sakit . http://www.wasap.my/60123959266/roziemasker . #lavenderoil #supplements #vitamin #terbaik #nanolightenercream #dianvitaminmurah #wanita #lelaki #ibumengandung #kecantikan #maskerpurpledianz #peeloff #masklavender #bazarpaknil #perfumedianz #original #maskerdianz #produkkecantikan #avocado #produkkesihatan #produkkulit #perfumeapple #dianzlover #skincare #masker

Rozie Zie
(@roziyah_anas)

2018-09-26 20:36:18

Biar simpan emas Jangan simpan whitehead . Whitehead melambak Geli laaaaร  . Dah tak payah pening2 Pakai je masker purple Tarik pun tak sakit . http://www.wasap.my/60123959266/roziemasker . #lavenderoil #supplements #vitamin #terbaik #nanolightenercream #dianvitaminmurah #wanita #lelaki #ibumengandung #kecantikan #maskerpurpledianz #peeloff #masklavender #bazarpaknil #perfumedianz #original #maskerdianz #produkkecantikan #avocado #produkkesihatan #produkkulit #perfumeapple #dianzlover #skincare #masker

Rozie Zie
(@roziyah_anas)

2018-09-26 10:21:29

Biar simpan emas Jangan simpan whitehead . Whitehead melambak Geli laaaaร  . Dah tak payah pening2 Pakai je masker purple Tarik pun tak sakit . http://www.wasap.my/60123959266/roziemasker . #lavenderoil #supplements #vitamin #terbaik #nanolightenercream #dianvitaminmurah #wanita #lelaki #ibumengandung #kecantikan #maskerpurpledianz #peeloff #masklavender #bazarpaknil #perfumedianz #original #maskerdianz #produkkecantikan #avocado #produkkesihatan #produkkulit #perfumeapple #dianzlover #skincare #masker

Rozie Zie
(@roziyah_anas)

2018-09-24 16:34:36

Comey je pakai masker tu . Siap pakai 1 set 1 set tahan 2 hingga ke bulan tau . Jimat sgt2 . meh wasap rozie http://www.wasap.my/60123959266/roziemasker . #lavenderoil #supplements #vitamin #terbaik #nanolightenercream #dianvitaminmurah #wanita #lelaki #ibumengandung #maskerpurpledianz #peeloff #masklavender #bazarpaknil #perfumedianz #original #maskerdianz #produkkecantikan #avocado #produkkesihatan #produkkulit #perfumeapple #dianzlovers

Rozie Zie
(@roziyah_anas)

2018-09-24 02:34:11

Comey je pakai masker tu . Siap pakai 1 set 1 set tahan 2 hingga ke bulan tau . Jimat sgt2 . meh wasap rozie http://www.wasap.my/60123959266/roziemasker . #lavenderoil #supplements #vitamin #terbaik #nanolightenercream #dianvitaminmurah #wanita #lelaki #ibumengandung #maskerpurpledianz #peeloff #masklavender #bazarpaknil #perfumedianz #original #maskerdianz #produkkecantikan #avocado #produkkesihatan #produkkulit #perfumeapple #dianzlover

Rozie Zie
(@roziyah_anas)

2018-09-23 19:36:44

Comey je pakai masker tu . Siap pakai 1 set 1 set tahan 2 hingga ke bulan tau . Jimat sgt2 . meh wasap rozie http://www.wasap.my/60123959266/roziemasker . #lavenderoil #supplements #vitamin #terbaik #nanolightenercream #dianvitaminmurah #wanita #lelaki #ibumengandung #maskerpurpledianz #peeloff #masklavender #bazarpaknil #perfumedianz #original #maskerdianz #produkkecantikan #avocado #produkkesihatan #produkkulit #perfumeapple #dianzlover

Rozie Zie
(@roziyah_anas)

2018-09-22 23:54:25

Tengok betul2 plsss tengokkkk . Gelinya ya ampunn Tau ada whitehead tp xtau pulak ada banyakkkk mcmtu . Busuk tau bau dia . Nak order wasap rozie ye http://www.wasap.my/60123959266/roziemasker . #lavenderoil #supplements #vitamin #terbaik #nanolightenercream #dianvitaminmurah #wanita #lelaki #ibumengandung #maskerpurpledianz #peeloff #masklavender #bazarpaknil #perfumedianz #original #maskerdianz #produkkecantikan #avocado #produkkesihatan #produkkulit #perfumeapple #dianzlover

Rozie Zie
(@roziyah_anas)

2018-09-22 06:38:20

Tengok betul2 plsss tengokkkk . Gelinya ya ampunn Tau ada whitehead tp xtau pulak ada banyakkkk mcmtu . Busuk tau bau dia . Nak order wasap rozie ye http://www.wasap.my/60123959266/roziemasker . #lavenderoil #supplements #vitamin #terbaik #nanolightenercream #dianvitaminmurah #wanita #lelaki #ibumengandung #maskerpurpledianz #peeloff #masklavender #bazarpaknil #perfumedianz #original #maskerdianz #produkkecantikan #avocado #produkkesihatan #produkkulit #perfumeapple #dianzlover

Rozie Zie
(@roziyah_anas)

2018-09-22 00:53:08

Tengok betul2 plsss tengokkkk . Gelinya ya ampunn Tau ada whitehead tp xtau pulak ada banyakkkk mcmtu . Busuk tau bau dia . Nak order wasap rozie ye http://www.wasap.my/60123959266/roziemasker . #lavenderoil #supplements #vitamin #terbaik #nanolightenercream #dianvitaminmurah #wanita #lelaki #ibumengandung #maskerpurpledianz #peeloff #masklavender #bazarpaknil #perfumedianz #original #maskerdianz #produkkecantikan #avocado #produkkesihatan #produkkulit #perfumeapple #dianzlover

Rozie Zie
(@roziyah_anas)

2018-09-15 23:25:32

Lelaki boleh pakai masker purple ni ? . ofcos boleh hehehe sb tak kira lelaki perempuan mesti ada whitehead . Nah sila zooommm dekat2 Putih2 tu whitehead la . Nak order wasap rozie ye http://www.wasap.my/60123959266/roziemasker . #lavenderoil #supplements #vitamin #terbaik #nanolightenercream #dianvitaminmurah #wanita #lelaki #ibumengandung #maskerpurpledianz #peeloff #masklavender #bazarpaknil #perfumedianz #original #maskerdianz #produkkecantikan #avocado #produkkesihatan #produkkulit #perfumeapple #dianzlover

Rozie Zie
(@roziyah_anas)

2018-09-15 19:31:29

Lelaki boleh pakai masker purple ni ? . ofcos boleh hehehe sb tak kira lelaki perempuan mesti ada whitehead . Nah sila zooommm dekat2 Putih2 tu whitehead la . Nak order wasap rozie ye http://www.wasap.my/60123959266/roziemasker . #lavenderoil #supplements #vitamin #terbaik #nanolightenercream #dianvitaminmurah #wanita #lelaki #ibumengandung #maskerpurpledianz #peeloff #masklavender #bazarpaknil #perfumedianz #original #maskerdianz #produkkecantikan #avocado #produkkesihatan #produkkulit #perfumeapple #dianzlover

Rozie Zie
(@roziyah_anas)

2018-09-15 04:06:05

Lelaki boleh pakai masker purple ni ? . ofcos boleh hehehe sb tak kira lelaki perempuan mesti ada whitehead . Nah sila zooommm dekat2 Putih2 tu whitehead la . Nak order wasap rozie ye http://www.wasap.my/60123959266/roziemasker . #lavenderoil #supplements #vitamin #terbaik #nanolightenercream #dianvitaminmurah #wanita #lelaki #ibumengandung #maskerpurpledianz #peeloff #masklavender #bazarpaknil #perfumedianz #original #maskerdianz #produkkecantikan #avocado #produkkesihatan #produkkulit #perfumeapple #dianzlover

Rozie Zie
(@roziyah_anas)

2018-09-14 07:35:14

Berapa bulan aje diperlukan untuk pulih dari kesan alergik? . Yes dua bulan aje, dengan syarat selalu consume #dianzvitamin la! ๐Ÿ˜€ . Nak maklumat lanjut klik sini http://www.wasap.my/60123959266/rozievitamin . #lavenderoil #supplements #vitamin #terbaik #nanolightenercream #dianvitaminmurah #wanita #lelaki #ibumengandung #maskerpurpledianz #peeloff #masklavender #bazarpaknil #perfumedianz #original #maskerdianz #produkkecantikan #avocado #produkkesihatan #produkkulit #perfumeapplelove

Rozie Zie
(@roziyah_anas)

2018-09-13 18:09:46

Berapa bulan aje diperlukan untuk pulih dari kesan alergik? . Yes dua bulan aje, dengan syarat selalu consume #dianzvitamin la! ๐Ÿ˜€ . Nak maklumat lanjut klik sini http://www.wasap.my/60123959266/rozievitamin . #lavenderoil #supplements #vitamin #terbaik #nanolightenercream #dianvitaminmurah #wanita #lelaki #ibumengandung #maskerpurpledianz #peeloff #masklavender #bazarpaknil #perfumedianz #original #maskerdianz #produkkecantikan #avocado #produkkesihatan #produkkulit #perfumeapplelove

Rozie Zie
(@roziyah_anas)

2018-09-13 05:24:44

Berapa bulan aje diperlukan untuk pulih dari kesan alergik? . Yes dua bulan aje, dengan syarat selalu consume #dianzvitamin la! ๐Ÿ˜€ . Nak maklumat lanjut klik sini http://www.wasap.my/60123959266/rozievitamin . #lavenderoil #supplements #vitamin #terbaik #nanolightenercream #dianvitaminmurah #wanita #lelaki #ibumengandung #maskerpurpledianz #peeloff #masklavender #bazarpaknil #perfumedianz #original #maskerdianz #produkkecantikan #avocado #produkkesihatan #produkkulit #perfumeapplelove

Rozie Zie
(@roziyah_anas)

2018-09-12 18:38:12

Sebab mask ni comei pakai mcmne pun tetap comei pakai kat tmpt bermasalah je pun boleh pakai 1 muka pun boleh yg penting tarik tak sakit ๐Ÿ’‹ . meh wasap rozie http://www.wasap.my/60123959266/roziemasker . #lavenderoil #supplements #vitamin #terbaik #nanolightenercream #dianvitaminmurah #wanita #lelaki #ibumengandung #maskerpurpledianz #peeloff #masklavender #bazarpaknil #perfumedianz #original #maskerdianz #produkkecantikan #avocado #produkkesihatan #produkkulit #perfumeapplelove

Rozie Zie
(@roziyah_anas)

2018-09-12 03:33:07

Sebab mask ni comei pakai mcmne pun tetap comei pakai kat tmpt bermasalah je pun boleh pakai 1 muka pun boleh yg penting tarik tak sakit ๐Ÿ’‹ . meh wasap rozie http://www.wasap.my/60123959266/roziemasker . #lavenderoil #supplements #vitamin #terbaik #nanolightenercream #dianvitaminmurah #wanita #lelaki #ibumengandung #maskerpurpledianz #peeloff #masklavender #bazarpaknil #perfumedianz #original #maskerdianz #produkkecantikan #avocado #produkkesihatan #produkkulit #perfumeapple

Rozie Zie
(@roziyah_anas)

2018-09-12 00:15:50

Sebab mask ni comei pakai mcmne pun tetap comei pakai kat tmpt bermasalah je pun boleh pakai 1 muka pun boleh yg penting tarik tak sakit ๐Ÿ’‹ . meh wasap rozie http://www.wasap.my/60123959266/roziemasker . #lavenderoil #supplements #vitamin #terbaik #nanolightenercream #dianvitaminmurah #wanita #lelaki #ibumengandung #maskerpurpledianz #peeloff #masklavender #bazarpaknil #perfumedianz #original #maskerdianz #produkkecantikan #avocado #produkkesihatan #produkkulit #perfumeapple

Rozie Zie
(@roziyah_anas)

2018-09-11 21:52:13

Ala sweetnyaaaa . Suami Isteri sporting Slide sebelah jom โžก Ternak Whitehead banyak sgt Berapa lama tah tu agaknya . meh wasap rozie utk maklumat lanjut http://www.wasap.my/60123959266/roziemasker . #lavenderoil #supplements #vitamin #terbaik #nanolightenercream #dianvitaminmurah #wanita #lelaki #ibumengandung #maskerpurpledianz #peeloff #masklavender #bazarpaknil #perfumedianz #original #maskerdianz #produkkecantikan #avocado #produkkesihatan #produkkulit #perfumeapple

Rozie Zie
(@roziyah_anas)

2018-09-11 19:23:28

Ala sweetnyaaaa . Suami Isteri sporting Slide sebelah jom โžก Ternak Whitehead banyak sgt Berapa lama tah tu agaknya . meh wasap rozie utk maklumat lanjut http://www.wasap.my/60123959266/roziemasker . #lavenderoil #supplements #vitamin #terbaik #nanolightenercream #dianvitaminmurah #wanita #lelaki #ibumengandung #maskerpurpledianz #peeloff #masklavender #bazarpaknil #perfumedianz #original #maskerdianz #produkkecantikan #avocado #produkkesihatan #produkkulit #perfumeapple

Rozie Zie
(@roziyah_anas)

2018-09-11 04:44:18

Ala sweetnyaaaa . Suami Isteri sporting Slide sebelah jom โžก Ternak Whitehead banyak sgt Berapa lama tah tu agaknya . meh wasap rozie utk maklumat lanjut http://www.wasap.my/60123959266/roziemasker . #lavenderoil #supplements #vitamin #terbaik #nanolightenercream #dianvitaminmurah #wanita #lelaki #ibumengandung #maskerpurpledianz #peeloff #masklavender #bazarpaknil #perfumedianz #original #maskerdianz #produkkecantikan #avocado #produkkesihatan #produkkulit #perfumeapple

Rozie Zie
(@roziyah_anas)

2018-09-11 01:54:56

Kat hidung tuuu kat hidung . Banyaknya whitehead macam telur lalat dah huhuhu . Pakai masker je Senang sgt nak tanggal . Nak maklumat lanjut http://www.wasap.my/60123959266/roziemasker . #lavenderoil #supplements #vitamin #terbaik #nanolightenercream #dianvitaminmurah #wanita #lelaki #ibumengandung #maskerpurpledianz #peeloff #masklavender #bazarpaknil #perfumedianz #original #maskerdianz #produkkecantikan #avocado #produkkesihatan #produkkulit #perfumeapple

Rozie Zie
(@roziyah_anas)

2018-09-10 03:36:10

Kat hidung tuuu kat hidung . Banyaknya whitehead macam telur lalat dah huhuhu . Pakai masker je Senang sgt nak tanggal . Nak maklumat lanjut http://www.wasap.my/60123959266/roziemasker . #lavenderoil #supplements #vitamin #terbaik #nanolightenercream #dianvitaminmurah #wanita #lelaki #ibumengandung #maskerpurpledianz #peeloff #masklavender #bazarpaknil #perfumedianz #original #maskerdianz #produkkecantikan #avocado #produkkesihatan #produkkulit #perfumeapple

Rozie Zie
(@roziyah_anas)

2018-09-10 01:46:44

Kat hidung tuuu kat hidung . Banyaknya whitehead macam telur lalat dah huhuhu . Pakai masker je Senang sgt nak tanggal . Nak maklumat lanjut http://www.wasap.my/60123959266/roziemasker . #lavenderoil #supplements #vitamin #terbaik #nanolightenercream #dianvitaminmurah #wanita #lelaki #ibumengandung #maskerpurpledianz #peeloff #masklavender #bazarpaknil #perfumedianz #original #maskerdianz #produkkecantikan #avocado #produkkesihatan #produkkulit #perfumeapple

Rozie Zie
(@roziyah_anas)

2018-09-08 18:51:56

Rasa fresh lepas pakai Dianz Mask & Moist Banyaknya whitehead Tak abis2 dgn whitehead Yela sb whithead kulit jadi kasar . meh wasap rozie utk maklumat lanjut http://www.wasap.my/60123959266/roziemasker . #lavenderoil #supplements #vitamin #terbaik #nanolightenercream #dianvitaminmurah #wanita #lelaki #ibumengandung #maskerpurpledianz #peeloff #masklavender #bazarpaknil #perfumedianz #original #maskerdianz #produkkecantikan #avocado #produkkesihatan #produkkulit #perfumeapple

Rozie Zie
(@roziyah_anas)

2018-09-08 05:01:50

Pakai seciput je kat hidung tp hasilnya ..... Terpacak2 wahitehead . Sapu2 je lepas tu tanggalkan . Nak maklumat lanjut meh wasap rozie http://www.wasap.my/60123959266/roziemasker . #lavenderoil #supplements #vitamin #terbaik #nanolightenercream #dianvitaminmurah #wanita #lelaki #ibumengandung #maskerpurpledianz #peeloff #masklavender #bazarpaknil #perfumedianz #original #maskerdianz #produkkecantikan #avocado #produkkesihatan #produkkulit #perfumeapple

Rozie Zie
(@roziyah_anas)

2018-09-07 22:28:41

Pakai seciput je kat hidung tp hasilnya ..... Terpacak2 wahitehead . Sapu2 je lepas tu tanggalkan . Nak maklumat lanjut meh wasap rozie http://www.wasap.my/60123959266/roziemasker . #lavenderoil #supplements #vitamin #terbaik #nanolightenercream #dianvitaminmurah #wanita #lelaki #ibumengandung #maskerpurpledianz #peeloff #masklavender #bazarpaknil #perfumedianz #original #maskerdianz #produkkecantikan #avocado #produkkesihatan #produkkulit #perfumeapple

Rozie Zie
(@roziyah_anas)

2018-09-07 19:16:05

Pakai seciput je kat hidung tp hasilnya ..... Terpacak2 wahitehead . Sapu2 je lepas tu tanggalkan . Nak maklumat lanjut meh wasap rozie http://www.wasap.my/60123959266/roziemasker . #lavenderoil #supplements #vitamin #terbaik #nanolightenercream #dianvitaminmurah #wanita #lelaki #ibumengandung #maskerpurpledianz #peeloff #masklavender #bazarpaknil #perfumedianz #original #maskerdianz #produkkecantikan #avocado #produkkesihatan #produkkulit #perfumeapple

Rozie Zie
(@roziyah_anas)

2018-09-07 04:13:15

Geli tak ? dah macam u-l-a-t . Tu whitehead Melekat selepas pakai Masker Purple . Dia selit2 kat liang2 roma korang tgk jauh2 tak nampak tp kalau tgk2 dekat memang nampak kulit pun kasar . Nak detail tenyang masker wasap rozie http://www.wasap.my/60123959266/roziemasker . #lavenderoil #supplements #vitamin #terbaik #nanolightenercream #dianvitaminmurah #wanita #lelaki #ibumengandung #maskerpurpledianz #peeloff #masklavender #bazarpaknil #perfumedianz #original #maskerdianz #produkkecantikan #avocado #produkkesihatan #produkkulit #perfumeapple

Rozie Zie
(@roziyah_anas)

2018-09-07 01:23:52

Geli tak ? dah macam u-l-a-t . Tu whitehead Melekat selepas pakai Masker Purple . Dia selit2 kat liang2 roma korang tgk jauh2 tak nampak tp kalau tgk2 dekat memang nampak kulit pun kasar . Nak detail tenyang masker wasap rozie http://www.wasap.my/60123959266/roziemasker . #lavenderoil #supplements #vitamin #terbaik #nanolightenercream #dianvitaminmurah #wanita #lelaki #ibumengandung #maskerpurpledianz #peeloff #masklavender #bazarpaknil #perfumedianz #original #maskerdianz #produkkecantikan #avocado #produkkesihatan #produkkulit #perfumeapple #perfume #maskerpurple #dianvitaminterbaik

Rozie Zie
(@roziyah_anas)

2018-09-06 22:02:20

Geli tak ? dah macam u-l-a-t . Tu whitehead Melekat selepas pakai Masker Purple . Dia selit2 kat liang2 roma korang tgk jauh2 tak nampak tp kalau tgk2 dekat memang nampak kulit pun kasar . Nak detail tenyang masker wasap rozie http://www.wasap.my/60123959266/roziemasker . #lavenderoil #supplements #vitamin #terbaik #nanolightenercream #dianvitaminmurah #wanita #lelaki #ibumengandung #maskerpurpledianz #peeloff #masklavender #bazarpaknil #perfumedianz #original #maskerdianz #produkkecantikan #avocado #produkkesihatan #produkkulit #perfumeapple #perfume #maskerpurple #dianvitaminterbaik

Rozie Zie
(@roziyah_anas)

2018-09-06 06:00:49

Kasi zoommmm dekat2 . Segala atok nenek whitehead tertanggal . Ambikkkkk selama ni xtau pun ada whitehead byk tu Sekali pakai masker terpacak2 banyaknya . Dianz Mask & Moist Bayar sekali dapat 2 barang + Free gift http://www.wasap.my/60123959266/roziemasker . #lavenderoil #supplements #vitamin #terbaik #nanolightenercream #dianvitaminmurah #wanita #lelaki #ibumengandung #maskerpurpledianz #peeloff #masklavender #bazarpaknil #perfumedianz #original #maskerdianz #produkkecantikan #avocado #produkkesihatan #produkkulit #perfumeapple #perfume #maskerpurple #dianvitaminterbaik

Rozie Zie
(@roziyah_anas)

2018-09-06 00:53:47

Kasi zoommmm dekat2 . Segala atok nenek whitehead tertanggal . Ambikkkkk selama ni xtau pun ada whitehead byk tu Sekali pakai masker terpacak2 banyaknya . Dianz Mask & Moist Bayar sekali dapat 2 barang + Free gift http://www.wasap.my/60123959266/roziemasker . #lavenderoil #supplements #vitamin #terbaik #nanolightenercream #dianvitaminmurah #wanita #lelaki #ibumengandung #maskerpurpledianz #peeloff #masklavender #bazarpaknil #perfumedianz #original #maskerdianz #produkkecantikan #avocado #produkkesihatan #produkkulit #perfumeapple #perfume #maskerpurple #dianvitaminterbaik

Rozie Zie
(@roziyah_anas)

2018-09-06 00:53:14

Kasi zoommmm dekat2 . Segala atok nenek whitehead tertanggal . Ambikkkkk selama ni xtau pun ada whitehead byk tu Sekali pakai masker terpacak2 banyaknya . Dianz Mask & Moist Bayar sekali dapat 2 barang + Free gift http://www.wasap.my/60123959266/roziemasker . #lavenderoil #supplements #vitamin #terbaik #nanolightenercream #dianvitaminmurah #wanita #lelaki #ibumengandung #maskerpurpledianz #peeloff #masklavender #bazarpaknil #perfumedianz #original #maskerdianz #produkkecantikan #avocado #produkkesihatan #produkkulit #perfumeapple #perfume #maskerpurple #dianvitaminterbaik

Rozie Zie
(@roziyah_anas)

2018-09-05 18:05:36

Whitehead Whitehead Whitehead . Whitehead ni klau tgk dekat2 memang nampak menggerutu . Kulit pun kasar Biasa whihead ni duduk kat hidung . Nak tau maklumat lanju wasap rozie http://www.wasap.my/60123959266/roziemasker . #lavenderoil #supplements #vitamin #terbaik #nanolightenercream #dianvitaminmurah #wanita #lelaki #ibumengandung #maskerpurpledianz #peeloff #masklavender #bazarpaknil #perfumedianz #original #maskerdianz #produkkecantikan #avocado #produkkesihatan #produkkulit #perfumeapple #perfume #maskerpurple #dianvitaminterbaik

Rozie Zie
(@roziyah_anas)

2018-09-05 07:15:44

Whitehead Whitehead Whitehead . Whitehead ni klau tgk dekat2 memang nampak menggerutu . Kulit pun kasar Biasa whihead ni duduk kat hidung . Nak tau maklumat lanju wasap rozie http://www.wasap.my/60123959266/roziemasker . #lavenderoil #supplements #vitamin #terbaik #nanolightenercream #dianvitaminmurah #wanita #lelaki #ibumengandung #maskerpurpledianz #peeloff #masklavender #bazarpaknil #perfumedianz #original #maskerdianz #produkkecantikan #avocado #produkkesihatan #produkkulit #perfumeapple #perfume #maskerpurple #dianvitaminterbaik

Rozie Zie
(@roziyah_anas)

2018-09-03 05:43:24

Muka lawa putih dah tp tak sangkala ada whitehead . Memang tak sangka lepas je pakai masker memang selama cuci muka tak bersih .... . Tengokkkk banyak sgt whiteheadnya . 0123959266 roziemasker . #collagen #supplements #vitamin #terbaik #nanolightenercream #dianvitaminmurah #wanita #lelaki #ibumengandung #maskerpurpledianz #peeloff #masklavender #bazarpaknil #perfumedianz #original #maskerdianz #produkkecantikan #produkkesihatan #produkkulit #perfumeapple #perfume #maskerpurple #dianvitaminterbaik

Rozie Zie
(@roziyah_anas)

2018-09-03 04:11:15

Cstmr kata "Nampak muka macam licin, sekali tarik2 tak sakit syok tambah moist, banyak Lalang di muka ๐Ÿ˜– rupanya " Lalang dia panggil ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜… Mujurla dia pakai, klau tak lagi lebatla lalang tu . Dianz Mask & Moist http://www.wasap.my/60123959266/roziemasker . #collagen #supplements #vitamin #preggy #nanolightenercream #dianvitaminmurah #breastfeeding #wanita #lelaki #ibumengandung #maskerpurpledianz #peeloff #masklavender #bazarpaknil #perfumedianz #original #maskerdianz #produkkecantikan #produkkesihatan #produkkulit #perfumeapple #perfume #maskerpurple #dianvitaminterbaik

Rozie Zie
(@roziyah_anas)

2018-09-03 02:00:49

Cstmr kata "Nampak muka macam licin, sekali tarik2 tak sakit syok tambah moist, banyak Lalang di muka ๐Ÿ˜– rupanya " Lalang dia panggil ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜… Mujurla dia pakai, klau tak lagi lebatla lalang tu . Dianz Mask & Moist http://www.wasap.my/60123959266/roziemasker . #collagen #supplements #vitamin #preggy #nanolightenercream #dianvitaminmurah #breastfeeding #wanita #lelaki #ibumengandung #maskerpurpledianz #peeloff #masklavender #bazarpaknil #perfumedianz #original #maskerdianz #produkkecantikan #produkkesihatan #produkkulit #perfumeapple #perfume #maskerpurple #dianvitaminterbaik