#mattelipstick

1,085,871 posts tagged with #mattelipstick

Photos and Videos about #mattelipstick

Bahagian buah orange yg belah Kanan di sapukan foundation primer Mary Kay. Yang mane jika di kulit muka kita ia berfungsi untuk menutup pori2 kitaaa, so kalau kita pakai foundation dan lain2 make up xlaa nampak bercapuk tak sekata kan.. Dan mekap pon lebih tahan lama tau bile kita sapu foundation primer terlebih dahulu. Tak percaya kne try laa👍🏻 . di gambar di atas pon kita sndri boleh nampak kan liang2 orange sudah tidak jelas kelihatan dah kan. Woww sgtttt.. jom jadikan salah satu koleksi u ols, bole buat stock untuk pakai raya nanti jugak heheheehee😍 . Btw, hari ini Mary Kay ada buat FLASH SALES tauuu untuk Primer Mary Kay ni. Available dr 9 pagi sampai 11.59malam nanti shj. Esok back to NORMAL PRICE tau! . Nak dapatkan satu? Boleh PM Nad segera😍 . 🌸Nadia Sukiran 📲0133606370 👩🏻‍💼Beauty Consultant Mary Kay Malaysia🇲🇾 . #marykay #marykaymalaysia #marykayselangor #marykayalorsetar #marykayklang #marykaypokoksena #skincareterbaik #uitmarau #acneproneskin #beautyconsultant #skincareclass #letscantik #marykaykualanerang #blackheadremover #uum #botanicaleffects #organicskincare #timewiseskincare #menskincare #makeupmarykay #timewiseskincare #skinvigoratebrush #skincaresihat #jeragat #melacepskincare #lipstick #marykaymakeup #berusmuka #mattelipstick #promosichinesenewyear

G O D D E S S — Winter beauty #coverstory @ELLEslovenija ‒ Styling: Adele Cany Make-up: Kristina Vidic Hair: Brady Lea Model: #katebogucharskaia #ellemagazine #charlmarais

Hair check 💁🏻‍♀️shot, style, and makeup by me. I vote there needs to be a black lipstick emoji y’all... who’s with me?

รีวิวแต่งหน้าเจ้าสาว โดยใช้ Gorgeous Woman Lipstick คะ Cr.Sherbet Shiori 🙏🙏💋💄 #gorgeouswoman #gorgeouswomanth #gwmattelips #mattelipstick #lipstick #จอจิอัส #จอจิอัสวูแมน

. امروز میخوام رژلب جدید از برند Nyx رو بهتون معرفی کنم . اسم رژل لب: Powder Puff lippie ✔️این رژلب ظاهر ماتی میده به لب و بصورت تیوپی هستش و سرش یه اسفنج کوچک داره ✔️به خاطر اسفنج سرش یکم کار باهاش سخته و بهتره با این رژ از مداد لب هم استفاده کنین ✔️همونطور که از اسمش پیداست یه حالت پودری داره ولی در عین حال انگار مرطوبه😁 ( مخملیه یه جورایی) ✔️خیلی سبکه ✔️لب رو خشک نمیکنه ✔️خیلی ماندگار نیست و با غذا خوردن پاک میشه و احتیاج دارین تمدیدش کنین ✔️۸ رنگ داره من رنگ Puppy Love رو دارم ✔️قیمت: 8.50$ . رنگ پیشنهادی من برای این سری از رژلب های Nyx ( البته سلیقه اییه من اینارو دوست داشتم): 🔸Puppy Love 🔸Squad Goals 🔸Best Buds . #عسل_میکاپ_رژلب . #nyx #nyxcosmetics #beauty #makeup #lipstick #brandnew #new #matte #mattelipstick #رژ #رژلب #جدید #میکاپ

Start your week right by wearing Blair Velvet Matte lipstick! Pick the shade that best describe your personality💄💋 #blairjapan #blaircosmetics #blairvelvetmattelipstick #velvetmattelipstick #mattelipstick #blair

Holà les girls ! J'aime tellement ce rouge à lèvres de Lime Crime que je ne suis pas prête de vous lâcher avec les photos 😂 Comment allez vous ce matin ? Pas trop difficile la reprise ? #limecrime #limecrimelipstick #beauty #lipstick #mattelipstick #velvetinesriot #limecrimevelvetines #velvetines #rougealevres #mat #mattelips #pinklipstick #vieuxrose #pinklips #lovelipstick #lipstickaddict #bblog #revuemakeup #instalipstick #instamakeup #pink

This is a pic from Saturday night, I went out into town, had a great night and met some really lovely people... it was fun seeing all the people out dressed up as Vikings too 😄🖤 #goth #gothgirl #alt #girlswithpiercings #girlswithtunnels #septumpiercing #makeup #blackhair #eyebrows #blackeyes #contacts #witch #whatsupwitches #choker #collar #outfits #nightout #saturdaynight #dark #fun #bar #vikings #themednight #vikingfestival #artfuldodger #happy #ootd #highlighter #mattelipstick #meetingnewpeople

Laneige X YCH Two Tone Matte Lip Bar 💄. LIMITED EDITION!!. • • 📌 IDR 295.000 Produk dijamin ORIGINAL dari Korea, dalam kotak kemasan asli, dengan tanggal produksi terbaru dan tanggak kadaluarsa terlama Exd 2020. • • Pilihan warna. ✔️ Burgundy mood. ✔️ Red cashmere. ✔️ Power shoulder pink. ✔️ Fitting rose. Order langsung via 📲 Line : bsdshop Wa. : 081244069994 #laneige#laneigexych#mattelipstick#laneigeliptwotone m#juallaneige#lipsticklaneige#laneigeori#originalkosmetik#kosmetikmurah#kosmetiksurabayamurah

#repost @jcosmetics.hq (@get_repost) ・・・ Kalau dah cantik pakai ape pon memang cun.. bertambah cunnn dengan calitan lipstick 💄 dari @jcosmetics.hq sentuhan #muapenang @lulunanieto_mua . Ya.. #mattelipstick dari #jcosmetics ni bkn sahaja warna2 nya semua cun belaka yg penting tak keringkan bibir, tahan lama dan mudah dicuci 💕 #lipsticks #cosmetic #mattelipstick #beautyproducts #ladyboss #cosmetics #lipmattemalaysia #lipstickmalaysia #sayajual #igshopmalaysia #lafazkankalimahcintamu

FENTY BEAUTY STUNNA LIP PAINT...Guess what? It's on sale for KSh.3650! Down from KSh 3900 . We also only have one left. 💋 Who's will it be?😀 #motd #mattelipstick #liquidlipstick #makeup

BGM Lipsmatte ❗️ 😍😍😍😍 . Yang dinanti bakal mendarat penghujung bulan ini 🎉🎉🎉 . Kenapa BGM Lipsmatte cepat sangat SOLD OUT? . Apa yang best sangat BGM Lipsmatte ni? . 🌸 Tekstur Ringan. 🌸 6 Warna Menggoda. 🌸 Tak Melekit. 🌸 Tak Gelapkan Bibir. 🌸 Ada Vitamin E untuk Bibir Sensitif. 🌸 Warna tahan lama even dah makan dan minum. . 6 Code Available : 💄 Sexy Red. 💄 Gossip Girl. 💄 Fantasy. 💄 Dreamy Coral. 💄 Romantic. 💄 Cutie Baby. . RM30 / pcs exclude postage❗️🎉 . Whatsapp 017-5493642 🌸 . #makeup #makeuplover #makeupaddict #makeupgeek #makeupobsessed #makeupdolls #lipsmatte #bgmlipsmatte #bgmmanjung #bgmtaiping #bihangirlymakeup #foundationgebuno1malaysia #viral #sayajual #sayajualmakeup #lipstick #mattelipstick #makeupmurahmalaysia #mekapmurahmalaysia

BGM Lipsmatte ❗️ 😍😍😍😍 . Yang dinanti bakal mendarat penghujung bulan ini 🎉🎉🎉 . Kenapa BGM Lipsmatte cepat sangat SOLD OUT? . Apa yang best sangat BGM Lipsmatte ni? . 🌸 Tekstur Ringan. 🌸 6 Warna Menggoda. 🌸 Tak Melekit. 🌸 Tak Gelapkan Bibir. 🌸 Ada Vitamin E untuk Bibir Sensitif. 🌸 Warna tahan lama even dah makan dan minum. . 6 Code Available : 💄 Sexy Red. 💄 Gossip Girl. 💄 Fantasy. 💄 Dreamy Coral. 💄 Romantic. 💄 Cutie Baby. . RM30 / pcs exclude postage❗️🎉 . Whatsapp 017-5493642 🌸 . #makeup #makeuplover #makeupaddict #makeupgeek #makeupobsessed #makeupdolls #lipsmatte #bgmlipsmatte #bgmmanjung #bgmtaiping #bihangirlymakeup #foundationgebuno1malaysia #viral #sayajual #sayajualmakeup #lipstick #mattelipstick #makeupmurahmalaysia #mekapmurahmalaysia

BGM Lipsmatte ❗️ 😍😍😍😍 . Yang dinanti bakal mendarat penghujung bulan ini 🎉🎉🎉 . Kenapa BGM Lipsmatte cepat sangat SOLD OUT? . Apa yang best sangat BGM Lipsmatte ni? . 🌸 Tekstur Ringan. 🌸 6 Warna Menggoda. 🌸 Tak Melekit. 🌸 Tak Gelapkan Bibir. 🌸 Ada Vitamin E untuk Bibir Sensitif. 🌸 Warna tahan lama even dah makan dan minum. . 6 Code Available : 💄 Sexy Red. 💄 Gossip Girl. 💄 Fantasy. 💄 Dreamy Coral. 💄 Romantic. 💄 Cutie Baby. . RM30 / pcs exclude postage❗️🎉 . Whatsapp 017-5493642 🌸 . #makeup #makeuplover #makeupaddict #makeupgeek #makeupobsessed #makeupdolls #lipsmatte #bgmlipsmatte #bgmmanjung #bgmtaiping #bihangirlymakeup #foundationgebuno1malaysia #viral #sayajual #sayajualmakeup #lipstick #mattelipstick #makeupmurahmalaysia #mekapmurahmalaysia